Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΝΤΑΜ ΜΕΡΚΕΛ

Θα ήθελα να εκφράσω και γω δυο λογια για την επίσκεψη μέρκελ, "ενστικτωδώς" κατα πως λέν - ενστικτωδώς οπως λένε οτι αποκρούουν τη μπάλα και οι τερματοφύλακες ενίοτε .
Φυσικά λοιπόν, βλέποντας το αεροπλάνο και μόνο της καγκελαρίας αλλα και την εκπρόσωπο τους γερμανικου λαού κατόπιν, αισθάνθηκα αγνό κόμπλεξ κατωτερότητας.Φυσικά και μου ήρθε αντανακλαστικά στο νου, η μπε εμ βε μοτοσυκλέτα του παππού - απομεινάρι της βερμαχτ- που μετα απο 50 χρόνια παίρνει με την πρώτη μπρός και καταπίνει τα χιλιόμετρα αγόγγυστα. Φυσικά και μου ήρθε στο νου ο τσιγγάνος στον "ασπρο γατο - μαυρη γατα" ή καπως ετσι του Κουστουρίτσα, που καμάρωνε το γερμανικό ποταμόπλοιο με ανοιχτο το στόμα , εκφράζοντας και τον πηγαίο θαυμασμό του : " Αμα φτιάχνει κάτι ο γερμανός !!!". Φυσικά και μου ήρθε στο μυαλό η πόρσε καρέρα , η παλιά κλασσική κι αιώνια μερσεντές ,η κλούβα της βολκς βαγκεν απο τα αγαπημένα οχήματα των αριστεριστών, τα άουντι, η ζηλευτή αστική καθημερινότητα και η κανονικότητα της ζωής του μέσου γερμανού, οι πεντακάθαρες καταπράσινες πόλεις τους, η σιχαμένη εθνική Γερμανίας , το παλιό γκρι ζίμενς τηλέφωνο που είχε πέσει εκατονπενήντα φορές χάμω και λειτουργούσε αγέρωχο. Φυσικά και μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια των γερόντων - στην κρήτη ας πούμε- που έλεγαν οτι το 1941, νόμιζαν οτι έβλεπαν εξωγήινους.

Το αγνό μου κόμπλεξ με κατέφαγε ακόμη περισσότερο, βλέποντας την τριτοκοσμική συγκέντρωση του πλήθους των επιδοματιών στην πλατεία συντάγματος, που λίγο διέφερε απο την πλατεία Ταχρίρ - Καφρίρ. Το άθλιο πλήθος που αντι να τραβά τους πολιτικούς του απο το μανίκι , να δείχνει τους γερμανούς και να λέει "να ετσι θέλουμε να γενούμε", μαζευόταν αγεληδόν στα πολιτικά γραφεία για να παρακαλά γενικώς με αχ και βαχ κι αμανέδες.
Με τα στίφη του ΠΑΜΕ να διαδηλώνουν ενάντια, ενώ αν ερχόταν κανείς Χόνεκερ -λεω ενα όνομα τυχαίο- θα γκρέμιζαν τα μακρά τείχη για να μπει στην πόλη. Με τα μαλακισμένα πιτσιρίκια με τα μπιλαμπογκ σακίδια, γεμάτα κρουασάν και αμίτες. Με τους πουνταλάδες του Καμμένου κάτι νε μουρμουρίζουν που δεν καταλαβαίνω , την ΓΣΕΕ που έχει ακόμη πασόκο πρόεδρο . Και βέβαια το συρφετό των παπαδημουληδων.
Τα τέκνα των Παπαδημούληδων βέβαια, μόλις τελειώσουν οι διαμαρτυρίες και οι λοιπές μαλακίες, θα φροντίσουν να επισκεφτούν το πάμφθηνο Βερολίνο ( μετα απο τη βαρκελώνη), που είναι "χρόνια μπροστά" στη μουσική , στο κλάμπιγκ,στις βιτρίνες, στους ποδηλατόδρομους και στο σκέητ . "Καμμία σχέση με εμάς τους μαλάκες".

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Συνεργάτες όχι βοήθεια



Ο Καραϊσκος σας παρουσιάζει την μεγαλύτερη ίσως στιγμή της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Απολαύστε υπεύθυνα.

video courtesy of Karaiskos