Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

The Great Global Warming Swindle

Έβλεπα πρόσφατα στο You Tube το ντοκυμαντέρ The great global warming swindle το οποίο μου έκανε εξαιρετική εντύπωση. Ήθελα εδώ και μέρες να κάνω μια ανάρτηση με το παραπάνω Link και συμπτωματικά είδα και ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση σχετικά με τη σύνοδο της Κοπεγχάγης.

Ψάχνοντάς το λίγο το θέμα, είδα ότι το ντοκυμαντέρ (πρωτο)προβλήθηκε στο αγγλικό Channel 4 το 2007 και δέχτηκε άμεσα δριμεία κριτική, γιατί παρέθετε στοιχεία τα οποία είναι είτε εσφαλμένα είτε ξεπερασμένα από νέες παρατηρήσεις.
Ψάχνοντάς το λίγο, συνειδητοποίησα ότι την ευθύνη φέρει ξεκάθαρα ο δημιουργός του ντοκυμαντέρ Martin Durkin, όπου όπως συμβαίνει πάντα σε μια αντιπαράθεση αναμέτρησης διαφόρων "εγώ", φαίνεται να χαλκίδευσε στοιχεία προκειμένου να στηρίξει τους ισχυρισμούς του.
Παρόλα αυτά, αυτό μάλλον ήταν και το μεγαλύτερο λάθος του, γιατί κατάφερε να αποδυναμώσει τις θέσεις του ενώ κάποια στοιχεία τα οποία καταθέτει μέσω συνεντεύξεων είναι εκπληκτικά. Δεδομένου ότι η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, αυτό που αμφισβητείται είναι η αιτία της με την πλειοψηφία των επιστημόνων να υποστηρίζει ότι είναι ανθρωπογενής και μια μικρή μειοψηφία ότι δεν είναι. Στο επιστημονικό κομμάτι του θέματος, νομίζω ότι άποψη μπορεί να έχει μόνο ειδικός επιστήμονας, αν και το πρόσφατο σκάνδαλο με το hacking των e-mails βάζει και τον πλέον καλοπροαίρετο σε σκέψεις. Νομίζω ότι εξαιρετική σημασία έχει το πολιτικό συμπέρασμα του ντοκυμαντέρ όπως αυτό διατυπώνεται από τα όσα λέει ο χαρακτηρισμένος πλέον από τους ακτιβιστές της Greenpeace ως "Eco-Judas", Patrick Moore, πρώην πρόεδρος αλλά και συνιδρυτής της Greenpeace, που αφορούν την αριστεροποίηση της οργάνωσης.
Αν και το ντοκυμαντέρ λαϊκίζει επικίνδυνα, πράγμα που από μόνο του σε βάζει σε σκέψεις (μόνο και μόνο η σκηνή με την Αφρικάνα που ανάβει τη φωτιά μέσα στην καλύβα ή το αφρικανικό νοσοκομείο της πράσινης ανάπτυξης με τη λάμπα να δουλεύει εναλάξ με το ψυγείο τα λένε όλα), αξίζει παρόλα αυτά να το δει κανείς, γιατί με εξαίρεση έναν μόνο από τους επιστήμονες που συμμετείχαν στις συνεντευξεις (ο οποίος κατηγόρησε το σκηνοθέτη για παραποίηση των όσων είπε), οι υπόλοιποι εμμένουν στις απόψεις τους. Αξίζει ακόμα περισσότερο, γιατί η επιστήμη πρέπει να είναι ανοιχτή στις αντιπαραθέσεις και σε κάθε άποψη, όσο αιρετική κι αν είναι, πράγμα που αποδεικνύεται μετά το σκάνδαλο των e-mails ότι μπορεί και να μην ισχύει.
Το ντοκυμαντέρ έχει περαστεί σε συνέχειες στο You Tube (το link που έβαλα είναι το πρώτο μέρος-τις συνέχειες μπορεί να τις παρακολουθήσει κανείς από τα Related Videos). Επίσης, περισσότερα στοιχεία μπορεί να δει κανείς στη Wikipedia: The Great Global Warming Swindle , όπου μπορεί να δει κανείς όλο το ιστορικό του ντοκυμαντέρ, αλλά και στοιχεία για τους επιστήμονες που υποστηρίζουν την αντίθετη από την επικρατούσα άποψη και να ανατρέξει σε περισσότερες πληροφορίες.

287 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 287 από 287
Ανώνυμος είπε...

ε οχι να κοπούν και τα πουρα του καραισκου. κόκκινη γραμμή

Ανώνυμος είπε...

βαρσε και μαργουντ, δεδομένου ότι κατοικειτε στην ιδια γειτονια με καραισκειο λαικο ήρωα και νυν βουλευτη του συριζα εκφράσετε του σε κόσμια πλαίσια πάντα (ωσάν πολιτισμένοι γαυροι τετατετ με αντώνη γεωργιάδη) την απαρέσκεια σας κατα του συνόλου του πολιτικού κόσμου

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς που βρίσκεται και τι κάνει ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Στο Ζεφύρι κατοικούν. Κέντρο-απόκεντρο

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε @12:09

ο μαργουντ και ο βαρσος δεν ειναι για γιαουρτωμα δηλαδη?

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και μια φορά που ο Καραϊσκος είναι "από πάνω"

Ανώνυμος είπε...

σιγά μην ειναι από πάνω ποτέ το σφαλιαροπαιδο

Ανώνυμος είπε...

http://e-rooster.gr/05/2010/2393/print/

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος τρώει σφαλιάρες; Εγώ νόμιζα ότι μόνο δίνει.

Ανώνυμος είπε...

οι καραϊσκοι είναι από την ίδια μήτρα των, εν αφθονία εν ελλάδι, διαταραγμένων που κάποια στιγμή στην ζωή τους είτε τραβάνε προς νεφελίμ, Λιακόπουλο, "Πύλες του Ανεξήγητου" κλπ., είτε προς "Σωτήρα", 666 και Μητροπολίτη Άνθιμο είτε, τέλος, προς ΚΚΕ Παπαρήγα, ΣΥΡΙΖΑ και Αλαβάνο

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει κανείς που διάολο χάθηκε ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Εντρυφεί στον εαυτό του αυτό το καιρό. Διαβάζει Λεμπέση, "Η τεραστία κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω"

Ανώνυμος είπε...

http://users.uoa.gr/~nektar/arts
/prose/evangelos_lempesis_idiots.htm

Μια και το ανέφερες

Ανώνυμος είπε...

O πατέρας του γιωργάκη βρέθηκε λέει στην εξορία από "περιστάσεις έκνομες". Ποιές ήταν αραγες οι έκνομες αυτές περιστάσεις, μήπως ότι έδωσε στεγνά στον Μανιαδάκη τον Καστοριάδη και τους άλλους (πατέρα γιωτόπουλου κλπ), και έκτοτε ο γνωστός φιλόσοφος τον είχε "στα παλιά του παπούτσια"?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=haHXgFU7qNI

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Στούρνε στο 11:04:
Ενω οι υπόλοιποι -δόξα τω θεώ- φωτισμένοι άνθρωποι, γλίτωσαν την Ελλάδα απο τα δεινά...

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εσύ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

http://vimeo.com/11435503

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ρε παιδιά ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

H μεγαλύτερη παπαριά που έχει ακουστεί τώρα τελευταία είναι το: "είμαστε υπέρ των διαδηλώσεων διαμαρτυριας για τα μέτρα, αλλά εναντίον της βίας και των κουκουλοφόρφων κλπ". Και μόνο το γεγονός ότι το παραπάνω αποτελεί την επίσημη άποψη(c) των ταγών του νεοελληνικού πασοκιστάν, δηλ. ψοφοδεών βολευτών, αλεπουδιάρηδων ανκορμαν μεγαλοδημοσιογράφων, σιχαμένων αυτιαδοπαπαδακηδων κλπ, αρκεί για να καταδείξει τη γελοιότητά της.
Αναρωτιέται κανείς τι νόημα θα είχαν "ειρηνικές" διαδηλώσεις, χωρίς δηλαδή φασαρίες σπασίματα φωτιές και γιατί όχι νεκρούς?
Ο μυθριδατισμός μας έχει κάνει να έχουμε ήδη προεξοφλήσει το κλείσιμο βασικών δρόμων του εμπορικού κέντρου, και άρα δε θα είχε κανένα πολιτικό αντίκτυπο μια απλή πορεία χωρίς άλλα έκτροπα. Οι καταστηματάρχες στη Σταδίου και στο Σύνταγμα θα έκλειναν τα μαγαζιά τους για κάποιες ώρες, και μετά business as usual. Αλλωστε όσοι παρεπιδημούν στο κέντρο, ξέρουν ότι επί νδ, η Σταδίου ήταν κλειστή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Με αυτά θελω να πω ότι, πλέον μετά τους συριζαίους, που εδώ και πολύ καιρό έχουν αποφασίσει να πάρουν το δρόμο της βίας και του μπάχαλου για να προωθήσουν την (ποιά?) πολιτική τους ατζέντα, οι ορθόδοξοι κομμουνισταί δείχνουν να ακολουθούν τον ίδιο (καθαγιασμένο άλλωστε από τον ίδιο τον βλαδίμηρο) δρόμο, όπως μας έδειξαν οι πρωτοφανείς τσαμπουκάδες του πάμε στο προαύλιο της βουλής, και η μπούκα που επεχείρησαν. Αποψη που υποστηρίζεται και από το χρόνο που επέλεξαν για να μας θυμίσουν ότι δεν αναγνωρίζουν το σύνταγμα και τα σχετικά.
Είναι προφανές ότι έχουν πάρει ουσίες αν οραματίζονται ρεπετισιόν του '44 του '46 ή ακόμα χειρότερα του '17! Πλην όμως τους καταλαβαίνω το άγχος και τη μελαγχολία τους, τόσα χρόνια που το έπαιζαν νομιμόφρονες, κύριοι, πρώτοι στα αθλήματα και στα μαθήματα, δεν κατάφεραν και πολλά. 7-8% μάξιμουμ, καμιά τυποεκδοτική, καμια διασπάθιση περιουσιών που τους κληροδοτούσαν αμετανόητοι βλάκες (κατά τα πρότυπα της εκκλησίας της ελλάδος). Μίζερα πράγματα δηλαδή,που δεν προσφέρουν ικανοποίηση σε κάποιον που πιστεύει στις αρχές του καραισκισμού.
Βλέπουν λοιπόν τη γενικευμένη μπουρδελοποίηση, κάνουν και μια πρόχειρη επίκληση του φαντάσματος του λένιν για καθοδήγηση, και σου λένε τώρα έφτασε η ώρα μας. Μάθανε ότι γαμιομαστε δηλαδή....

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνουνε

Ανώνυμος είπε...

καλά κλάνουνε

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο καραϊσκος?

Ανώνυμος είπε...

Αναζητείται ο Καραίσκος. Οver.

Ανώνυμος είπε...

Να πτωχεύσουμε μωρέ. Έχει δίκιο ο Λαφαζάνης. Να πτωχεύσουμε τώρα να ησυχάσουμε. Από το να ζούμε υπό κατοχή και να πεινάμε για να παίρνουν το βιος μας οι τοκογλύφοι τραπεζίτες των οφσορ καλύτερα η χρεωκοπία. ΟΧΙ στο ΔΝΤ. Κανένας πια όμηρος του κεφαλαίου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει χαθεί ο καραϊσκος; γιατί δεν σχολιάζει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος απ' οτι βλέπω κινείται στη γραμμή Λαφαζάνη-Σαμαρά, λύση των προβλημάτων μας, λύτρωση και ταυτόχρονα cazzo στους τραπεζίτες και το αρπακτικό κεφάλαιο μέσω πτωχεύσεως. Suicide solution που θα΄λεγε και κάποιος παλιος γνωριμος....

Ανώνυμος είπε...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1135902&lngDtrID=244

V. είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Marwood ή όποιον άλλον αγγλόφιλο-ποδοσφαιρόφιλο, για ένα μικρό, ασήμαντο θέμα που με ταλανίζει όλα αυτά τα χρόνια και το οποίο είχα επαναφέρει και πιο παλιά, χωρίς - νομίζω - να βρω άκρη. Παλαιά, στην Αγγλία, πριν οι εμφανίσεις του ομάδων γίνουν φαντεζί και κακόγουστες, οι keepers φορούσαν σταθερά πράσινες εμφανίσεις (το πάνω μέρος - κάτω, σορτ και κάλτσες στο χρώμα της ομάδας συνήθως. Όταν έπαιζαν με το εθνικό συγγρότημα νομίζω ότι φορούσαν συχνά κίτρινες). Μήπως γνωρίζει κανείς τον λόγο αυτής της παράδοσης; Το συζητούσα προχθές με έναν άλλο φίλο και γι' αυτό επανέρχομαι. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο ειδικά, μήπως είχε καθιερωθεί το πράσινο ως χρώμα των τερματοφυλάκων, επειδή καμιά ομάδα δεν φορούσε πράσινο; Ἠ είναι αβάσιμος ένας τέτοιος ισχυρισμός και έχουμε ομάδες με πράσινες εμφανίσεις; Eξειδικεύω την ερώτησή μου προς τον Marwood, γιατί θυμάμαι ότι μόνο εκείνος είχε ρίξει φως στο φλέγον ερώτημά μου, εάν υπάρχει ομάδα με καφέ χρώματος (!!!) εμφανίσεις...

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_2454.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/05/50000.html
Μάλιστα, δαίμονας των δημαρχείων ο Α.Σ. προτείνω ο καραίσκος να υπογράφει ως ο δαίμονας των φαρμακείων

Ανώνυμος είπε...

ωραίο

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη πλάκα έχουν εκεί στο EXTRA. Σπίνος και Παπ. κατηγορούν ο ένας τον άλλον για εκβιαστή. Αφού πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο κανάλι, τώρα και οι δύο έχουν ορκιστεί ότι θα εξοντώσει ο ένας τον άλλον. Ο Παπ μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο Σπίνος σε λίγες εβδομάδες θα είναι εκτός καναλιού. Το ίδιο ισχυρίζεται και ο Σπίνος, ο οποίος ορκίζεται ότι θα ξεβρακώσει, για τον ίδιο λόγο, τον Παπ. Είχε, λέει, στοιχεία, για εκβιασμό δημάρχου της Αν. Αττικής, αλλά τελικά αρκέστηκε, από την εκπομπή του, μόνο σε υπονοούμενα, τα οποία όμως δεν γίνονται κατανοητά από το κοινό που δεν έχει εσωτερική πληροφόρηση. Μικρός χώρος (το EXTRA), μεγάλα προβλήματα...

Marwood είπε...

http://www.goalkeepersaredifferent.com/keeper/shirtframe.htm
Νομίζω ότι κατόπιν τούτου, επιλύεται και αυτό το θέμα

V. είπε...

Marwood, ευχαριστώ πολύ για το ενημερωτικό κείμενο. Έλυσε πράγματι όλα τα σχετικά ζητήματα. Σταδιακά, όπως φαίνεται, με το πέρασμα του χρόνου, χαλάρωσαν οι αισθητικές επιταγές, και περάσαμε στην παρδαλοποίηση των εμφανίσεων - και των τερματοφυλάκων.

Ανώνυμος είπε...

μπράβο μάργουντ που επιλύεις όλα τα θέματα.Πράγματι ένα ένα σιγα σιγά τα διευθετείς όλα τα μεγάλα ζητήματα.¨αξιος

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη στιγμή του πολιτισμού και του (ναυτ)αθλητισμού, ήταν μια συνέντευξη που είχε δώσει η Αντζελα στο περιοδικό λοιπόν, θα'τανε γύρω στο 97, πάνω στο γιωτ του Καπετάνιου (ένας είναι ο καπετάνιος).
Το στυλ της συνέντευξης ήταν, είμαι ευτυχισμένη και μιλώ για τον επικείμενο γάμο μου με τον -ήδη παντρεμένο- μεγιστάνα, σουλατσάροντας ξυπόλητη και ευαέρως ενδεδυμένη στη θαλαμηγό "μας".
Δεν είναι να απορεί κανείς, που αμέσως μετά από τη συνέντευξη αυτή, ο σούτος που έφαγε, την έστειλε πιο μακριά και από μπαλάκι σε home run του Βabe Ruth....

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_6916.html

Ενα πράγμα που θα χαρώ θα είναι να περάσει ο νόμος που σκέφτονται τα πασόκια για να τσακώσουν αλητάκους σαν κι αυτόν εδώ που τολμάει και πιάνει στο στόμα του το Γιάννη Μαρίνο.

Ανώνυμος είπε...

http://valaoritoy.blogspot.com/2010/05/blog-post_6117.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/05/h-e_22.html

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Εκφράζω την ικανοποίηση του ιστολογίου και τη δική μου γενικότερα για την εξέλιξη του θέματος Κανελλάκη. Ο ημίτρελος αυτός δημοσιογράφος θα έχει την τύχη που προέβλεψα κάποιο καιρό πριν, και που του αξίζει άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που ξαναδιαβάζω το εν λόγω παλαιό σχόλιο βλέπω ότι ταιριάζει γάντι σε ένα κοινό μας γνωστό

Ανώνυμος είπε...

Εφαγε ή δεν έφαγε πίτα ο Καραίσκος τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Να πέσουν εδώ τα ονόματα. Η λογοκρισία δεν θα περάσει..

Ανώνυμος είπε...

Καρσαίκο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

XA,XA,XA

Προσπαθώντας να σβήσει το σχόλιο μου εσβησε το μπλογκ του ο πύραυλος


ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

καρασυκο?

Ανώνυμος είπε...

μήπως το έσβησε επίτηδες;

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο Καραίσκος για την πίτα, το ιστολόγιο αυτό του δίνει ελεύθερο βήμα

Ανώνυμος είπε...

Επίταδες μάλλον

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χαχαχαχα

Θα λιποθυμίσω από τα γέλια.Έχω να γελάσω έτσι από τότε που του κανα τα καψώνια και του σβησα την ανάρτηση στις 4 το πρωί

Ανώνυμος είπε...

πολύ γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Κι έπιτα ήρθαν οι μέλισσες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τελικά με τη Δραγώνα τί έγινε; Πάντως για να φτάσει να χει τέτοια νεύρα πρέπει να ταν τραυματική χυλόπιτα

Ανώνυμος είπε...

Χυλόπιτα φουρνιστή πρέπει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως τελείωσε η καραίσκειος καριέρα στο blogging; Ήταν άραγε το κυκνειο άσμα του;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανέχεται την καλόπιστη κριτική ο Καραϊσκος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν το έσβησε επίτηδες έχει ακόμα μεγαλύτερο γέλιο η υπόθεση. Το άτομο πρέπει να χει τόσα νεύρα που μάλλον σπάει τα γυαλικά στο σπίτι του τώρα για να ηρεμήσει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάτι μου λέει ότι το έσβησε επίτηδες. Δεν άντεξαν τα νεύρα του πια. Αν το χε κάνει κατά λάθος θα έπρεπε να χε μπει εδώ μέσα τώρα και να συνέχιζε το βρίσιμο. Μάλλον πήρε την απόφαση να τερματίσει ως μπλογκερ. Έπεσε βαριά η κριτική των γκομενικών του

Ανώνυμος είπε...

Σαν γνήσιος αριστερός ο Καραϊσκος απέδειξε την δημοκρατικότητά του με την γνωστή αριστερή επωδό, την φίμωση δηλαδή της αντίθετης άποψης όταν αυτή ενοχλεί.
Στα εύκολα λαλίστατος ο φίλος μας. Στην κριτική όμως (που νομίζω κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι καλόπιστη και προπάντων βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα) ο Καραϊσκος για άλλη μια φορα κιότεψε.
Άδικος κόπος. Η αντίθετη φωνή δεν θα καταπνιγεί από τα γνωστά αριστερά τερτίπια

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε ρε παιδιά? Το κοψε η λογοκρισία?

Ανώνυμος είπε...

Σεντόνι έριξε ο Καραϊσκος
"The blog you were looking for was not found."

Ούτε στην ΕΡΤ του Χατζάρα δεν γίνονταν αυτα. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Τα γεγονότα φίλοι μου, τα γεγονότα

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη ημέρα για την ελευθερία της έκφρασης

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στη χούντα αυτά. Συνταγματάρχης καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου τί συμπλέγματα έχει αυτό το παιδί. Απίστευτο

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι είδα άλλαξε και η προμετωπίδα του μπλογκ αυτού σε κάτι που να ταιριάζει πιο πολύ στις πραγματικότητες που αντιμετωπίζει μερίδα της νεολαίας μας

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι για το που κατάντησε ο Καραϊσκος. Βαρτάνης έγινε.

Ανώνυμος είπε...

Επιτυχημένη η η προσθήκη αυτή στον τίτλο του blog αλλά ίσως θα ήταν ταιριαστό να έμπαινε και μια φωτογραφία που να μας θύμιζε Καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

μήπως έπαθε ανακοπή καρδιάς από την πίεση;

Ανώνυμος είπε...

ας επικοινωνήσει κάποιος με τον καρακίτσο να δούμε αν είναι καλά

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΘΑΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε ρε που πέθανε

Ανώνυμος είπε...

Να βγει εδώ ο Καραίσκος να μας εξηγήσει τι έγινε.
Το ιστολόγιο μας διακρίνεται από την πίστη του στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και είναι πάντοτε ανοιχτό σε όλες της απόψεις.
Επιφυλασσόμαστε για μια έντιμη και γόνιμη κριτική πάντα στα πλαίσια της ευπρέπειας και της σοβαρότητας, όπως κάνουμε πάντα ειδικά για τις απόψεις του Κακαραίσκου.

Ανώνυμος είπε...

mi lete tetoia pragmata, den einai asteia

Ελένη είπε...

Παιδιά καλησπέρα. Τί έχει γίνει με το μπλογκ του Καραπιάλη και γιατί δεν μπορούμε να μπούμε πια; Δε νομίζω να είναι κα ι αλήθεια αυτά ότι κά;τι έπαθε έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μ αυτη σου την κίνηση ματ απέδειξες ότι είσαι άξιος για τις χιλιάδες ταπεινωτικές χυλόπιτες που έχεις φάει και ότι ό,τι γραφόταν αποδεινύεται αληθινό μέχρι κεραίας. Οι γυναίκες θέλουν άντρα μωρέ όχι ψοφίμι

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος δεν άντεξε την σκληρή μεν, αλλά δίκαιη κριτική. Η αλήθεια πάντοτε πονάει, αλλα τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, τα καλύτερα είναι μπροστά για τον καραίσκο, τι είναι άλλωστε 2-3 (χιλιάδες) χυλόπιτες, στο δρόμο προς το σοσιαλισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη;

Ελένη είπε...

Τί έγινε παιδιά με τον Καραπιάλη, εξηγήστε και σε μένα.

Ελένη είπε...

Βλέπαμε τη γιουροβίζιον και δεν είχα μπει στο μπλογκ του Καραπιάλη.Κρίμα γιατί έχασα μάλλον ωραία συζήτηση. Καλύτερα να το ανοίξεις πάλι Καραπιάλη.

Ανώνυμος είπε...

Έβγα ρε κωλόπαιδο να δώσεις εξηγήσεις κ΄ άσε τα ζοριλίκια με σε πιστολίσω

Ανώνυμος είπε...

παλιοκαραγκιοζη καραισκο

Ανώνυμος είπε...

βορεια κορεα ο καραισκος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο μου βαλανε ένα πρόβλημα. Το κανα ανάρτηση. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να το λύσω;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 287 από 287   Νεότερο› Νεότερο»