Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Αγρανάπαυσις




[pope.jpg]
Θα ελαττώσω την παρουσία μου στο ιστολόγιο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Παραδίδω τη σκυτάλη του αντιμινιστράτορα στον Βάρσο, και προσδοκώ μπλογκοανάσταση Καραίσκου, πάντα με ευπρέπεια και κοσμι(κ)ότητα στα πλαίσια της Ευθύνης του ανθρωπισμού.

Να ευχαριστήσω και τους φίλους ειδικά από το εξωτερικό, που συμμετέχουν. Να πω ότι μας ενδιαφέρουν τυχόν ανταποκριτές από ΗΠΑ και Τουρκία, καθώς και τις κλασσικές Γαλλογερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

468 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 468   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον Βάρσο. Το ερώτημα όμως είναι τι λέει επ' αυτού ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με Βαρσο.
Φαντασου για τι καθυστερημενο λαο μιλαμε που προσπαθουσε ο Καραμανλής να μας βαλει στην ΕΟΚ μπας και εξανθρωπιστουμε
(δηλαδη τι προσπαθουσε, φιλουσε κατουρημενες ποδιες)
και το 65% των Ελληνων μαγευονταν από τις παπανδρεικες συνεργασιες με Λιβυη, Κανταφι, Αραφατ, κοιλαδα Μπεκαα, κλπ κλπ
Πιστευω οτι πρεπει μαζι με τους βρωμιαρηδες ηπατιτικους, συφιλιδικους, φυματικους ξενους να βαλουμε στο ιδιο καραβι και στα τσακιδια τους Τσιπρες τις Παπαρηγες τους Αλαβανους και τους κλεφτες Πασοκους

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

.. και τους κλέφτες νεοδημοκράτες και μετά να το βυθίσουμε στα βαθιά του Αιγαίου, να συμπληρώσω εγώ Ανώνυμε παραπάνω. Που ξέρεις, μπορεί να ξαναγυρίσουν. Το διακινδυνεύεις εσύ;

Να σε ενημερώσω ανώνυμε ακόμα πιο παραπάνω, ότι ο Καραϊσκος σαν γνήσιος Συριζαίος και νεοέλλην αντιπαθεί τους μπάτσους και είναι πάντα υπέρ των "αδικημένων" και "κατατρεγμένων" (αριστερών, μεταναστών κλπ).
Για το έγκλημα και τους μετανάστες είπε προχθές κιόλας ότι δεν τον νοιάζει γιατί είναι "προλετάριος" που δεν έχει και κανα πακέτο για να τον κλέψουν και να ανησυχούν μόνο οι κομπλεξικοί νοικοκυραίοι μικροαστοί "έχοντες".
Για τους εξεγερμένους του Δεκέμβρη, ότι δεν έγινε και καμια μεγάλη καταστροφή (το είχε γράψει εδώ κιόλας αν θυμάμαι καλά τότε, γιατί έμπαινε κι έγραφε)
Για τους μπάτσους ότι είναι βλαχαδερά και λακέδες του συστήματος, άρα άξιοι περιφρόνησης.
Για την κούφια του κεφάλα, δεν έχει πει τίποτα.
Για το αν θα ξαναγράψει, χθες πάλι μου είπε ότι σήμερα θα μπαινε να γράψει. Πάλι νάζια κάνει όπως φαίνεται...

Πάντως Καραϊσκο αν μπεις, πες μας που σε πέτυχα χθες που σε πήρα τηλέφωνο να γελάσουνε κι οι πέτρες...

Ανώνυμος είπε...

ασε που θα βρωμισουν το αιγαιο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος φαίνεται ότι ασκεί κριτική σε όλους εκτός από τον εαυτό του και τις συριζαίικες ιδέες του. Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, κάνε μας αν θέλεις μια τελική περιγραφή των ιδιοτήτων του Καραίσκου (με κάποιες λεπτομέρειες για μαγαζιά και χρονολογίες) ώστε να επιχειρήσουμε να ανακαλύψουμε την ταυτότητά του.

Marwood είπε...

Περιμένοντας τον Καραίσκο, έχω να πω τα εξής:
Αλήθεια είναι ότι αν κάποιος ακολουθήσει τις συμβουλές του βάρσου η ταυτοποίηση του καραίσκου είνα one phonecall away, πραγματικά.
Από την άλλη βέβαια, θα ήθελα να πω ότι το κατά κόσμον όνομα του καραίσκου δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Δηλ. άντε και μάθαμε ότι ο καραίσκος λέγεται πχ Μπαρμπούτσαλος, τι έγινε? γίναμε σοφότεροι?
Ιδίως δε, που γνωρίσω ότι ο καραίσκος μετά την απρόσμενή του επιτυχία με το προσωνύμιο αυτό, εγκατέλειψε το όνομα της αστυνομικής του ταυτότητας και ζητεί πλέον να τον αποκαλούν Καραίσκο, το οποίο είναι και το μοναδικό όνομα στο οποίο απαντά πλέον, καθώς του έδωσε αναγνώριση και επιτυχία, που το "κανονικό" του όνομα ποτέ δεν μπόρεσε να του προσφέρει...

Ανώνυμος είπε...

Marwood, πραγματικά δεν έχω καταλάβει. Ο Καραίσκος είναι ένα ευρύτερα γνωστό πρόσωπο ή είναι ένας ρεπόρτερ που τον γνωρίζετε εσείς επειδή είναι φίλος σας; Θέλω να πω είναι ένα πρόσωπο που όποιος έβλεπε τηλεόραση το γνωρίζει; Γιατί αν υπήρξε ένας "απλός" τηλεοπτικός ρεπόρτερ (όπως τόσοι και τόσοι άλλοι) ας μην το κάνουμε θέμα, όχι γιατί ο άνθρωπος δεν αξίζει, αλλά γιατί δεν έχει νόημα η προσπάθεια εντοπισμού του.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραϊσκος είναι ο Χίος;

Ανώνυμος είπε...

Ευριπίδου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα δεν είπε κανείς ότι ο Καραϊσκος είναι διασημότητα του ρεπορτάζ, ανώνυμε. Είναι ένα απλός ρεπόρτερ όπως τόσοι και τόσοι άλλοι και πράγματι δεν αξίζει η προσπάθεια εντοπισμού του.. Άλλωστε κανείς δεν το έκανε θέμα.. Είναι δυνατόν ο Καραισκος μας να είναι celebrity και να είναι ταυτόχρονα άνεργος τόσον καιρό; Η κοινή λογική λέει πώς δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Εμείς τον γνωρίζουμε γιατί είναι φίλος μας. Είναι τόσο "διάσημος" όσο και ο φίλος και συνάδελφός του που έχει αναφερθεί.
Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά με τον Καραϊσκο. Η διαφορά του Καραίσκου είναι ότι ανάμεσα στα πολλά ρεπορτάζ που έκανε, είναι κάποια που είναι όλα τα λεφτά (και χωρίς να έχω δει όλα τα ρεπορτάζ του, αντιλαμβανόμενος κατόπιν εορτής τί έχασα).
Στην κυριολεξία όλα τα λεφτά, μιας και προσφέρουν παράλληλα με την ενημέρωση και άφθονο γέλιο, και που δυστυχώς όσο και να προσπάθησα να εντοπίσω μήπως υπάρχει από σπόντα κάποιο στο Internet δεν έβγαλα άκρη. Κατ εμέ, ένα συγκεκριμένο, (για το οποίο πετάνε σπόντες εδώ μέσα κάποιοι καλοθελητές) είναι από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων (και έχω δει πολλή τηλεόραση στη ζωή μου για να μπορώ να κρίνω), δείχνοντας το σουρεαλιστικό ταμπεραμέντο και την υπερβολή που διέπει το χαρακτήρα του φίλου μας του Καραϊσκου. Απορώ πώς δεν τον πήραν είδηση στο ΟΛΑ του Αναστασιάδη τότε...
Ακόμα και αν δεν τον ήξερα προσωπικά, αν κατά τύχη έβλεπα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, θα κόλλαγα και θα έβλεπα δελτίο ειδήσεων του καναλιού του καθημερινά μήπως πετύχω κι άλλη τέτοια ανεπανάληπτη στιγμή από τον ρεπόρτερ Καραϊσκο..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

6:35 και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Έχει ξεφτυλιστεί το σύμπαν και οι μαλάκες οι πολιτικοί παίζουν το πουλάκι τους..
Ακόμα κι εδώ που έχουμε φτάσει όμως, με τη διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας του πολίτη στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν οι κλασικοί βλάκες αριστεροί που οργανώνουν αντιδιαδηλώσεις στο κέντρο όπως χθες. Φυσικά όλοι αυτοί οι υποκριτές δεν μένουν εκεί για να τα λούζονται και κατά πάσα πιθανότητα ούτε εργάζονται εκεί..
Το πιστεύω ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα, γιατί όσο περισσότεροι λαθρομετανάστες μπαίνουνε στη χώρα, θα καταλήγουν στο κέντρο γιατί θα έχουν γνωστούς συμπατριώτες τους. Και τόσο περισσότερα πρεζόνια θα μαζεύονται γιατί θα πουλάνε πρέζα για να ζήσουν όλο και περισσότεροι σομαλοπακιστανοί, και τόσο και θα εξαπλώνονται στα πέριξ και οι μεν και οι δε..
Η μόνη λύση θα δοθεί αν τύχει και πλημμυρίσουν πλέον το Κολωνάκι. Μόνο τότε θα δραστηριοποιηθούν οι πολιτικοί μας, γιατί θα χάσουν το τα στέκια του lifestyle τους, με τους καφέδες το κουτσομπολιό και το καμάκι...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο με συγχωρείς που επανέρχομαι, αλλά λες ότι είναι τόσο διάσημος όσο και ο άλλος συνάδελφός του που έχει αναφερθεί. Σε ποιον ακριβώς αναφέρεσαι;

Όσο για το κέντρο της Αθήνας, ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Δεν είναι μόνο οι αποβλακωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνονται (αυτοί έχουν τσίχλα αντί για εγκέφαλο), αλλά και οι διάφοροι Πάκηδες και οι λοιποί "γαλάζιοι συριζαίοι"αυτού του γελοίου κόμματος της ΝΔ, που δεν τολμούν να ακουμπήσουν το θέμα και να ακολουθήσουν την κοινή λογική. Σε λίγο οι πολίτες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα λιανίσουν τους συριζαίους και τους διάφορους κουλτουριάρηδες που μας έχουν πρήξει με μπόλικη θεωρία περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στον Τίμο Παπαδόπουλο του ΣΚΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ρεπόρτερ δηλ. στον ΣΚΑΙ της δεύτερης περιόδου; Και να υποθέσουμε ότι δεν ανήκε στο πολιτικό ρεπορτάζ;

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Βάρσο, πες μας ποιος είναι ο Καραϊσκος να τελειώνουμε το θέμα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το ξεκίνησα στο χαβαλέ, ως mind game, αλλά πραγματικά βαρέθηκα. Ο Παπαδόπουλος δεν ήταν πάντα στον ΣΚΑΙ. Σε δελτίο ειδήσεων άλλου (μικρότερου) καναλιού ήταν ρεπόρτερ πριν πάει στο ΣΚΑΙ. Εκεί ήταν μαζί με τον Καραϊσκο. Κάνοντας πλάκα (και δίνοντας παράλληλα πληροφορία όμως), έδωσα κάποια links με βίντεο στο Youtube χθές και έβγαλα στη φόρα κι άλλον ..."κάτοικο" του καναλιού που δούλευε ο Καραϊσκος, αποκαλώντας τον συνάδελφό του. Για την ακρίβεια, αυτός ο "συγκάτοικος" του καναλιού, σάρωνε και τις θεαματικότητες στο συγκεκριμένο κανάλι που κατά τα άλλα ψιλοπάτωνε στις μετρήσεις, ενώ τώρα πλέον έχει πιάσει τελείως πάτο. Τελευταίο tip και δεν ξανασχολούμαι γιατί θα το πάθω το εγκεφαλικό. Παρουσιαστής του δελτίου ήταν αρχικά ο ... Δημήτρης Σταυρόπουλος. Αμα δεν το βρείτε και τώρα, θα τις κόψω τις φλέβες μου.

Στο κάτω κάτω ισχύει αυτό που είπε ο Μάργουντ. Δεν είναι κανα γνωστό όνομα ο Καραϊσκος και δεν έχει κανα νόημα να μάθει κανείς τ'όνομά του. Αξίζει μόνο να δει κανείς κάποια ρεπορτάζ. Αφού είμαι σίγουρος ότι θα εντοπιστεί το κανάλι τώρα, άμα βρει κανένας κανα ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού, ας το βάλει στο You Tube. Εγώ ατύχησα πάντως και δεν βρήκα τίποτα..

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς το Ch9; Με Βούζα και Παπαδόπουλο (αυτό το φαιδρό παιδί που κάνει εκπομπές κάθε Κυριακή βράδυ στο ALTER);

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και εγένετο φως. Ναι, στο Ch9 εννοώ. Η ερώτηση τώρα, ρητορική είναι; Ξέρεις εσύ κανα άλλο κανάλι, με πρωταθλητή τηλεθέασης τον ...Μπομπ Σφουγγαράκη και παρουσιαστή τον Σταυρόπουλο; Ρε συ Ανώνυμε, πουλιά στον αέρα πιάνεις.. Ήμαρτον. Τουλάχιστον γλύτωσα το εγκεφαλικό..
Παρεμπιπτόντως, το μόνο βίντεο από το Ch9 που έχω βρει στο You Tube, είναι με το παλικαράκι που προανέφερες. Στο συγκεκριμένο βίντεο καταγράφεται να βρίζει λίγο πριν βγει ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κοίτα να δεις καμια φορά. Το e-rooster αποδεικνύεται εξαιρετικα ενδιαφέρον. Έμπαινα καμια φορά και διάβαζα τα άρθρα, αλλά δεν είχα διαβάσει τα περισσότερα σχόλια που κάνει ο κόσμος, γιατί φανταζόμουνα ότι μπαίνουν οι φιλελέφτεροι και ευλογάνε τα γένια τους. Μόνο ελάχιστα σχόλια είχα διαβάσει. Σήμερα μπήκα και τα διάβασα για πρώτη φορά πιο προσεκτικά και κόπηκα στα γέλια. Ένα μεγάλο ποσοστό σχολιαστών βρίζει ασύστολα τους αρθρογράφους. Χα,χα,χα... Παιδική χαρά το e-rooster. Μπράβο στο διασκεδαστή Περλικό.
Αλήθεια, που είναι ο Τρούμαν; Άνοιξε η γη και τον κατάπιε εδώ και καμια βδομάδα. Τρούμαν ζεις;

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσο, είναι γνωστό ότι ο Μάνος θεωρεί τα παιδιά της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ως λιγάκι ασθενή. Παιδιά ιδεοληπτικά, που αντιμετωπίζουν τον φιλελυθερισμό (και ειδικά νεο-φιλελευθερισμό) ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει ο Κοινούσης την ορθοδοξία. Τα παιδιά, τα παιδιά...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι Ευθύμιε, αλλά ο Μάνος, εκτός της μεγάλης ποσότητας που λέγεται Τρούμαν, διαθέτει στις τάξεις των ψηφοφόρων του και τον γίγαντα ηθοποιό... Μαρκουλάκη. Όπως έγραψε σήμερα η έγκριτη Espresso, νομίζω ότι μετά τον τσακωμό των μεγάλων πνευμάτων Λίλας Καφαντάρη του ΚΚΕ και Εύας Καϊλή του ΠΑΣΟΚ έχω απογοητευτεί από το πολιτικό σκηνικό αυτού του βαλτότοπου. Ευτυχώς που η διαμάχη των δύο κυριών έληξε με τη μεσολάβηση του γίγαντα του ΛΑΟΣ, Αδώνιδος Γεωργιάδη. Λες να στραφώ στον Μαρκουλάκη; Η καλύτερα στον μεγάλο Γιώργο Πάντζα που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ; Που είναι ο Κωστάκης Καρράς να σώσει τη ΝΔ;

Θυμ. Πετ. είπε...

Καλά, δεν έχεις κι άδικο... Κι έγω σκεφτόμουν να ψηφίσω Μάνο, αφού δεν υπάρχει τίποτε άλλο, αλλά δεν ξέρω. Μπορεί και να μην πάω καθόλου (πάλι!)...

Φαιδρότητες αυτά με τους Μαρκουλάκηδες, αλλά είπαμε - χρειάζονται και οι κράχτες. Όχι δηλ. ότι θα γίνει και τίποτα. Είπαμε: Ο Μάνος ούτε το 1% δεν θα πιάσει. Και γι αυτό φταίει, σε ένα βαθμό, και το ξερό κεφάλι του (κεφάλι "γιαννιώτικο", εδώ που τα λέμε...).

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΛΙΚΟΣ - ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ!!!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ή η Μάρω η Κοντού; Η ο "ταξίαρχος Θεοχάρης"; Η η αγαπημένη μου του ΠΑΣΟΚ "Σελήνη"; Ή η Ελένη Ανουσάκη; Ή η Άννα Φόνσου του ΚΚΕ; Η ακόμα κι ο Αποστόλης ο Γκλέτσος του ΚΚΕ; Που είναι όλοι αυτοί οι μεγάλοι πολιτικοί;

Που είναι ο Βαααάγκνερ, πού είναι ο Πουτσιιιιιίνι...;
Μας βλέπω σε λίγο να τραγουδάμε σαν την συμπαθέστατη τρελογραία, με αυτούς τους πολιτικούς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ώπα, με ανησύχησαν τα κεφαλαία σου 10:12. Ειδικά όταν εμφανίζονται μετά από τη χρήση της φράσης "γιαννιώτικο κεφάλι". Ο Τρούμαν είσαι ή ο Ξυνόγαλος; Τώρα θα μου πεις πως δεν υπάρχει και καμια σοβαρή διαφορά μεταξύ τους. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Ξυνόγαλος ξέρει καλύτερα από υπολογιστές.

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσο θυμίζω και τους Μπατίστα (τον ποδοσφαιριστή) και τον Παϊτερη -παρ' ολίγον υποψηφίους και βουλευτές του μεγάλου κόμματος της ΝΔ...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και οι δύο όπως καταλαβαίνεις Ευθύμιε είναι μεγάλες μου αδυναμίες. Θα προσέφεραν πολλά στη Βουλή φαντάζομαι. Πάντως όχι λιγότερα από τον Κωστάκη Καρρά.

Θυμ. Πετ. είπε...

Συμφωνώ, πάντως, μαζί σου ότι μια τεράστια φυσιογνωμία είναι και ο (βαψομαλλιάς) Γιώργος Πάντζας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και αγωνιστής Ευθύμιε. Μην ξεχνιόμαστε. Από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, στο ΔΗΚΚΙ και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ. Πάντα κατά του κεφαλαίου και υπέρ του λαού

Ανώνυμος είπε...

και τι να ψηφισουμε δηλαδής ρε Βαρσο?
Για πες καμια ιδεα σοβαρα?
Νανοπουλο η Μαρκεζίνη (αν μπουνε)

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσουμε ΛΑΟΣ που αν πιστέψουμε τον παπαγιάννη θα βάλει τη Τζαβέλλα δεξί @ρχ1δ1 του Κόκκαλη και του Σόρος
χαχα

Ανώνυμος είπε...

kati prepei na pshfisoume omos

Marwood είπε...

Βάρσε, ο εθνικισμός ή "εθνικισμός" στην Ελλάδα υπηρετείται συνήθως από λαμόγια. Σα να θέλουμε δηλαδή να επιβεβαιώσουμε το γνωστό κλισέ ότι ο εθνικισμός είναι το καταφύγιο του απατεώνα...
Εδώ ο -σχετικά- σοβαρός Βορίδης ξεφτιλίστηκε με το να γίνει υποτακτικός του και τσοντοπαραγωγού Καρατζαφέρη, (σ.σ. ποιός σοβαρός άνθρωπος δεν θα παραιτείτο αν του έδιναν σφραγισμένο φάκελο όπως στις γιαγιάδες στα χωριά) τι περιμένεις εσύ από αυτόν το χώρο?

Marwood είπε...

Εγώ, for what it's worth που λένε και στη γενέτειρα του ΓΑΠ Κεντάκυ, όπως έχει καταστεί σαφές, συμφωνώ με τις απόψεις του Σερ Βασιλείου Μαρκεζίνη.
Αυτό δε σημαίνει ότι θα ψηφίσω ΝΔ αν τον βάλει. ΝΔ δεν θα ψήφιζα ούτε αν έβαζε τον Μαραντόνα...
Μάλλον δεν θα πάω καν.

Marwood είπε...

Όσο για την ελληνική επιχειρηματικότητα, μή χέσω...
http://tinyurl.com/cdnz2p δείτε εδώ, στο κρεβάτι με τον κάθε αλήτη, εκβιαστές-εκβιαζόμενοι, όπως έδειξε και η υπόθεση Παυλίδη, προκειμένου να κάνουν δουλειές στην μπανανία αυτή.
Αισχροί όλοι τους που έλεγε και ο Πρόεδρος...

Marwood είπε...

http://pressmme.blogspot.com/2009/05/blog-post_7092.html?zx=322e9363452492fb

Ανώνυμος είπε...

Μα που διάολο είναι ο καραίσκος. Kαι ποιος φαιδρός ψάχνει συνέχεια για Μαυρομουστακάκη;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πολύ στο ήθος του Καραϊσκου. Βάρσε, ο Καραϊσκος είναι πιο ηθικός από σένα?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραίσκος είναι εντελώς ανήθικος. Μα εντελώς όμως...

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα. Και εγώ τον είχα για έναν πολύ ηθικό και έντιμο άνθρωπο. Πιο πολύ και από τον Μαρκουλάκη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα, μιλάμε για κάθαρμα της κοινωνίας. Τομάρι πραγματικό. Όπου σε βρει θα σε εκμεταλλευτεί.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως τέτοιο σουξέ ο Μαυρομουστακάκης; Μου κάνει εντύπωση. Κάπου αναφέρθηκε το όνομά του κι από τότε μπαίνουν μύριοι όσοι λόγω του ότι το βγάζει το Google.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, πιστεύεις (με τη γνωστή ειλικρίνεια που σε διακρίνει) ότι ο Μαυρομουστακάκης είναι καλύτερος ρεπόρτερ από τον Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

το αληθινό ερώτημα είναι: είναι ο καραίσκος τόσο σαβουρογάμης όσο ο μαυρομουστακάκης?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι δεν είναι. Ίσα ίσα κι αυτός το ίδιο λέει για τον Μαυρομουστακάκη. Αλλά κι όλοι το ίδιο δε λένε;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω στο τεράστιο ήθος, αλλά και στην τεράστια δύναμη των επιχειρημάτων του Καραίσκου.

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι μετα απο την ειδηση παρακατω, δεν απαιτειται ιδιαιτερη δυσκολια για το που θα καταληξει η ψηφο μας:


"Ο νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Τρεμόπουλος τέθηκε επικεφαλής του ευρωψηδελτίου των Οικολόγων Πράσινων. Στις τιμητικές θέσεις του ψηφοδελτίου οι Νότης Μαυρουδής, Λυδία Κονιόρδου και Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η ανακοίνωση των 22 υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Γιάντες στα Εξάρχεια (Βαλτετσίου 44)."

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άκουσα στο ραδιόφωνο το πρωϊ ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβολευτής με το κόμμα του Βεργή, ο ....Κάτμαν. Έψαξα όμως το site του Βεργή και είδα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Αν πάντως κατεβαίνει με άλλο κόμμα ο Κατέλης στις ευρωεκλογές..δαγκωτό στον Κάτμαν. Θα τιμήσω κι εγώ έτσι την ένδοξη δημοκρατία μας αυτή τη φορά.
ΖΗΤΩ Ο ΚΑΤΜΑΝ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτός είναι ύμνος. Ανοίξτε τέρμα τα ηχεία και απολαύστε:

http://www.kek.com.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=68

Ανώνυμος είπε...

Ε,όχι μόνο να ψάχνουνε τον Μαυρομουστακάκη.Τώρα θα δούνε:

ΛΑΜΠΙΡΗ, ΛΑΜΠΊΡΗ, Λαμπίρη, Λαμπιρη, Labiri, Labirh, Lampiri, Lampirh
ΛΑΜΠΙΡΗ, ΛΑΜΠΊΡΗ, Λαμπίρη, Λαμπιρη, Labiri, Labirh, Lampiri, Lampirh
ΛΑΜΠΙΡΗ, ΛΑΜΠΊΡΗ, Λαμπίρη, Λαμπιρη, Labiri, Labirh, Lampiri, Lampirh

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσε, εξαιρετική η ιδέα σου να μας συστήσεις τον ύμνο του ΚΕΚ. Αν βρεις και αυτόν του ΚΕΠ μας τον στέλνεις. Επίσης, εσύ που είσαι δεινός ιστοριοδίφης, θα σε παρακαλούσα, είτε μόνος σου είτε σε συνεργασία με τον ρεπόρτερ Καραίσκο, να έψαχνες μήπως μπορούσες να βρεις εκείνον τον ύμνο που έβαζε ο επιχειρηματίας να τραγουδούν οι υπάλληλοί του κάθε πρωί, πριν τη δουλειά, προκειμένου να είναι αποδοτικοί. Κάτι σχετικά με "γλυκό ψωμί" έλεγε, αν το θυμάσαι...

Ανώνυμος είπε...

Αν, εν πάση περιπτώσει, θέλει κάποιος ντε και καλά να ψηφίσει οικολόγους ας ψηφίσει τουλάχιστον τον Βεργή. Είναι λιγότερο γραφικός από τους βρωμοπόδαρους κουλτουριάρηδες των Τρεμόπουλων-Καφετζόπουλων.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ευθύμιε, μου φαίνεσαι μεγάλος μαλαγάνας. Τα κοπλιμέντα σου με κάνουν και κοκκινίζω.. Τί ειλικρινή με αποκαλείς, τί δεινό ιστοριοδίφη.. Μακάρι να μουνα.. Η αλήθεια είναι ότι λίγο λιγότερο καχύποπτος να ήμουνα και θα πίστευα ότι δεν με δουλεύεις.

Αν εννοείς τη διασκευή του "Της Αμύνης τα παιδιά" σε "Του Δημήτρη η λεβεντιά", αυτό όποιος το χει κερδίζει λουκούμι. Μάλλον είναι πιο σπάνιο κι από βίντεο-ρεπορτάζ του Καραϊσκου. Τώρα που το σκέφτομαι, ο Μάργουντ παίζει να μπορεί να το βρεί. Νομίζω ότι η αδελφή ενός φίλου του ήταν στέλεχος της νεολαίας ΚΕΠ, όπως μέλος αν θυμάμαι καλά ήταν κι ο φίλος του. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ας απαντήσει ο εξαφανισμένος Μάργουντ γι αυτό το θέμα.

Το δεύτερο που λες μου θυμίζει κάτι αμυδρά, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τί ακριβώς..

Αλήθεια, μια κι ανέφερα τον Κάτμαν, θυμήθηκα και τον Τρούμαν. Λόγω ομοιοκαταληξίας εννοείται, Πού χάθηκε αυτό το παιδί;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

αλήθεια τώρα βλέπω αυτό το abrevoir του παπατζον, που επιμένει κιόλας, και δεν μπορώ να καταλάβω, του το στείλαν σπίτι το πτυχίο όπως κάνουν στα διπλώματα οδήγησης? τόσο μυρωδιάς πια... Τουλάχιστον ο Μίλτος κάτι θυμάται από τα ιταλικά του....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ειδοποίηση προς marwood:

Η αύξηση επισκεψιμότητας που επιθυμούσες είναι προ των πυλών. Μπες στου Βαψομαλλιά και θα καταλάβεις γιατί.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρούμαν πού έχεις χαθεί; Μας έχει φάει το πολυπληθές κοινό του ιστολογίου στις ερωτήσεις.

"Πού είναι ο Τρούμαν"; "Τί κάνει ο Τρούμαν"; "Ζεί ο Τρούμαν"; "Πότε θα μας αναλύσει τον κεντρώο φιλελευθερισμό και τη Δράση"; "Μήπως ο Τρούμαν είναι ο Μαρκουλάκης";

Μην κοιτάς που δε θα δεις τα σχόλια αυτά. Κάποιος τα σβήνει κρυφά το βράδυ. Υποπτεύομαι ότι είναι ο ζηλιάρης ο Μάργουντ..

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσε φίλε μου, εννοείται ότι δεν σε δουλεύω. Απλώς έχω παρατηρήσει ότι ψάχνεις ενδελεχώς διάφορα θέματα και γι' αυτό σε απεκάλεσα έτσι.

Επί τη ευκαιρία, ας πούμε ότι το Θύμιος δεν χρησιμοποιείται ειρωνικά για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Ως Θύμιος συστήνεται και ο ίδιος - ασχέτως του εάν υπογράφει ως Ευθύμιος. Αυτό για να μην νομίζεις ότι τον αποκαλούμε έτσι για να τον ειρωνευτούμε. Θα σου έλεγα και κάποια πράγματα διόλου κολακευτικά για τον Θύμιο, αλλά δεν μπορώ δυστυχώς να το κάνω δημοσίως. Πάντως, θα σου σύστηνα να είσαι άκρως επιφυλακτικός. Εάν γνωρίζεις με τι ασχολούνται στην ουσία σχεδόν όλοι όσοι κάνουν αμυντικό ρεπορτάζ, θα αντιληφθείς σε τι αναφέρομαι και για τον περίφημο "Θύμιο"...

Marwood είπε...

Αγαπημένο μου ημερολόγιο:

-Αυτός ο Δασκαλόπουλος καλά τα λέει με το βλακόμουτρο σκειτμπορντερ δίπλα, αλλά ως τι σκατά μιλάει, βιομήχανος δεν είναι μια φορά.

-Η είδηση της ημέρας:http://troktiko.blogspot.com/2009/05/sexy_12.html
Ε ρε γλέντια

-ΟΚ αν είναι να έχουμε και ξένους εδώ πέρα να βάλουμε τα καλά μας. Συμβουλές λοιπόν http://www.standoutblogger.com/blogging/killer-blog-posts-10-simple-steps/

-http://andriotakis.wordpress.com/2009/05/07/xristakisleonidasrip/
θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας για το Λεωνίδα Χρηστάκη. Να ένα πρότυπο για τον Καρααίσκο..

Marwood είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/sexy_12.html

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσε, σε βοηθώ αναφέροντάς σου το περίφημο αυτό τραγουδάκι. Μήπως θα μπορούσε ο ρεπόρτερ Δημαράς (συγγνώμη, Καραίσκος) να βοηθήσει; Πρέπει να ήταν ρεπόρτερ την εποχή που συνέβη το γεγονός - γεγονός που είχε προβληθεί με εκτενή ρεπορτάζ την εποχή εκείνη...

«Είμαστε ωραίοι, δεν είμαστε τυχαίοι, είμαστε οι πρώτοι πάντα στη γραμμή, πάντα προχωράμε, πάντα τραγουδάμε, Alfa για πάντα και γλυκό ψωμί»!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήνυμα ελήφθη Θύμιο. Πραγματικά εξεπλάγην. Thanks για την πληροφορία, γιατί πραγματικά τον είχα περί πολλού τον κύριο. Ναι μεν είναι γνωστά λαμόγια οι του αμυντικού κλάδου, αλλά η αρθρογραφία του Θύμιου στην Εστία μου είχε δημιουργήσει την εντύπωση ότι αποτελεί εξαίρεση. Να λοιπόν που δεν αποτελεί εξαίρεση κι ο Θύμιος. Κρίμα...

Θυμ. Πετ. είπε...

Marwood, η photo που κοσμεί το όνομά σου δεν είναι από κάποια σατιρική τηλεοπτική εκπομπή εκ Γερμανίας; Ή κάνω λάθος;

Marwood είπε...

Βάρσε ο Μαρκουλάκης από ότι ξέρω ήταν ο μορφονιός του Κολλεγίου. (Είχε να συναγωνιστεί βέβαια έναν Μίλτο, έναν Καραχάλιο, έναν Κυριάκο και πολλούς ακόμα).
Στη συνέχεια βέβαια τα πράγματα όπως φαίνεται, πήραν μια κάποια κάτω βόλτα...

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσες, η γνώμη μου είναι (χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο) ότι όπου βλέπει κανείς επαγγελματίες του εθνικισμού, πατριωτισμού κλπ. (πες το όπως νομίζεις) πρέπει να κάνει μακριά. Όλος αυτός ο χώρος μυρίζει. Όλοι αυτοί γύρω από Μιχαλόπουλους, ΕΝΕΚ, Νέα Θέσι και δεν ξέρω τι άλλο, είναι ύποπτες περιπτώσεις και, αν μου επιτρέπεις, του τάληρου...

Σου τα λέω εσένα, γιατί, αν και δηλώνεις εθνικιστής, δείχνεις ανοιχτός σ' αυτά τα πράγματα. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα να μπαίνει κανείς σε τέτοια συζήτηση (μην μου πεις πάλι για κομπλιμέντα...)...

Marwood είπε...

Αυτό το τραγουδάκι όντως το γνωρίζει ο καραίσκος.

Ο εν λόγω της φωτογραφίας είναι ο Mike Myers, ο μεγαλύτερος εν ζωή κωμικός κατά τη γνώμη μου, ως Dieter, στο θρυλικό σκετς του SNL Sprockets! Πιστεύω δε, ότι από εκεί ενεπνεύσθη το λαμόγιο ο Baron Cohen για τον Bruno. Δυστυχώς δεν υπάρχουν βιντεάκια από το Sprockets στο youtube, ψάχνω πάντως... Αν σας ενδιαφέρει δείτε αυτό:http://en.wikipedia.org/wiki/Sprockets_(Saturday_Night_Live)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Την ψυλιάστηκα τη δουλειά ότι κάτι έπαιζε στην αναφορά σου για το τραγούδι Θύμιο, αλλά περίμενα να το βγάλεις στη φόρα. Λάου λάου πάλι εκεί το πας, να τον ξετρυπώσεις.
Αλήθεια ποιον Δημαρά εννοείς; Τον Γιάννη Δημαρά των "Ρεπόρτερς"; Ήταν στο Ch9 αυτός; Δεν τον θυμάμαι. Ο Καραϊσκος δεν είναι αυτός πάντως. Έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι δεν σου λέω βλακείες, αλλά αλήθεια. Δεν είναι αυτός. Κι αν εννοείς το Γιάννη Δημαρά, δεν είναι τόσο γνωστός ο Καραϊσκος. Επειδή όμως υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή ανάμεσα σε άλλα να πετάξεις και το σωστό όνομα, στο δηλώνω ότι δεν θα ξανακάνω σχόλιο για κανένα όνομα από δω και πέρα.

Θυμ. Πετ. είπε...

A, μάλιστα Marwood. Ίσως γι αυτό το είχα συνδυάσει με κάτι το Γερμανικόν... Πάντως, σχετικά πρόσφατα, νομίζω ότι είχε υπάρξει κάποιο σχετικό αφιέρωμα (νομίζω από αγγλική εφημερίδα ή περιοδικό). Αν θυμηθώ, θα σου πω.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Συμφωνώ ότι είναι του τάληρου και συνήθως λαμόγια του κερατά...
Όχι, πάντως ότι και οι πολιτικοί των μεγαλύτερων κομμάτων είναι καλύτεροι. Σιγά.. Τα ίδια σκατά είναι παντού. Απλά έχει νόημα για μένα να ψηφίσει ο κόσμος ακροδεξιά σε αυτές τις εκλογές, μπας και "αγχωθούν" ότι θα χάσουν ποσοστά τα πιο γνωστά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.. Νομίζω ότι είναι το μόνο που μπορεί πλέον να τους ταρακουνήσει..

Θυμ. Πετ. είπε...

Δεν είχα την πρόθεση να σε κάνω να αναφέρεις συγκεκριμένο όνομα. Άλλωστε, ξέρω ότι δεν πρόκειται να το κάνεις (και έτσι είναι και το σωστό). Τον Δημαρά (τον Γιάννη - όχι τον Νέστορα) τον ανέφερα για πλάκα, δεδομένου ότι ήταν γνωστός ως "ρεπόρτερ", για να πειράξω λίγο τον φίλο μας τον Καραίσκο. Θα θυμάσαι το θρυλικό ρεπορτάζ από Μπαμπίνη με τη σαγιονάρα που πέταγε... Επιπλέον, ξέρω ποιος ειναι ο Καραίσκος.

Marwood είπε...

Το κανάλι 9 λειτουργεί ακόμα πάντως, χαχαχα
Τι ξέπλυμα του κοντομηνά ήταν κι αυτό, ε ρε γλέντια, θυμάστε και την άλφα δορυφορική, που είχε "αγοράσει" τα τηλεοπτικά δικαιώματα 5 φορές πάνω?
Αυτή είναι η επιχειρηματικότητα εν Ελ-λάδι κύριοι...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα πραγματικά με κούφανες. Εννοώ αν ξέρεις ποιος είναι ο Καραϊσκος, με κούφανες...

Marwood είπε...

Βάρσε ποια ακροδεξιά να ψηφίσουμε?
Του Καρατζαφέρη ή του Μιχαλολιάκου.
Αστεία πράγματα, ο Καρατζαφέρης πιστεύεις εσύ ότι έχει ιερό και όσιο?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι το ΛΑΟΣ ρε συ. Τον Καρατζαφέρη; Ήμαρτον. Ούτε ο Μιχαλολιάκος είναι επιλογή για κανονική ψήφο. Η Χρυσή Αυγή είναι τίγκα στους μπετόβλακες. Αλλά στην παρούσα φάση είναι μόνόδρομος πιστεύω η ψήφος στη Χρυσή Αυγή ως ψήφος διαμαρτυρίας. Μόνο έτσι πιστεύω ότι μπορεί να ταρακουνηθούνε οι μεγάλοι και ταυτόχρονα να εκδηλωθεί διαμαρτυρία για την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες...Άποψή μου..

Marwood είπε...

Τι δηλαδή, θα πάρει ξερω γω 1% η ΧΑ και θα πει ο πάκης, ωχ τι πάθαμε, γρήγορα να διώξω τους λαθρομετανάστες μη με περιλάβει ο μιχαλολιάκος...
Καμία σχέση, όπως καταλαβαίνεις, ο σωστός εθνικοσοσιαλισμός γίνεται από σοβαρούς και αποφασισμένους ανθρώπους, μέσω Putsch σκέτου ή μετά συνοδείας ξύλου....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν και να σου πω την αλήθεια, η καλύτερη περίπτωση για μένα είναι αν γινόταν κάποια στιγμή να έμπαινε μόνιμα επίτροπος (προτιμώ Γερμανός) από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε αυτή τη χώρα και να καταργηθούν οι εκλογές και η εθνική κυβέρνηση να τελειώνουμε με το θέατρο σκιών. Δεν υπάρχει άλλη λύση, για να γλυτώσουμε το ρήμαγμα των ταμείων του κράτους από τους επαγγελματίες πολιτικούς, και όλα τα άλλα δεινά φυσικά. Αν γινόταν που φυσικά δε γίνεται. Άσε που θα επαναλαμβάναμε την ιστορία με καλή κατάληξη αυτή τη φορά. Νέος Γκαουλάϊτερ...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Από το 0% να πάει στο 1% δε γίνεται δουλειά.. Για σκέψου όμως να πήγαινε στο 3 ή στο 3,5. Θα χεζόντουσαν πάνω τους οι "δημοκράτες"..

Marwood είπε...

"Να ταρακουνηθούνε οι μεγάλοι" Τι μπούρδες είναι αυτές Βάρσε?
Τι μας λες, να ταρακουνηθεί ο Μιλτάκος και να του χαλάσει το μιζανπλί?
Ή είμαστε συνεπείς σε αυτά που λέμε ή όχι. Είπαμε, πουτς και μάλιστα βοϊδόπουτς θέλουν όλοι αυτοί, ο μόνος άξιος για να εκτελέσει την αποστολή αυτή είναι ο Βλαδίμηρος, τελεία. Τα'χουμε πει αυτά, πρέπει να τα χωνέψεις.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μην το λες.. Οι ισχυρές μειοψηφίες είναι όπως και οι ισχυρές προσωπικότητες. Διαδραματίζουν ρόλο. Ιστορικά, όλοι ξεκινάνε από μικροί και μεγαλώνουν. Φυσικά δεν προτείνω ούτε θα ήθελα να μεγαλώσει και πάρα πολύ ο Μιχαλολιάκος. Αλλά με το να πάρουν ένα ικανοποιητικό (και πρωτοφανές γι αυτούς) ποσοστό, θα υπάρξει ένα ισχυρό αντίβαρο στους Συριζαίους, γιατί κι αυτοί είναι εξίσου φασαριόζοι με τους Συριζαίους.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πίστεψέ με ο Μιλτάκος κι ο κάθε Μιλτάκος ειδικά από τη ΝΔ θα ταρακουνηθούν και θα παραταρακουνηθούν.
Η μόνη εφικτή λύση για να μαζευτούνε είναι αυτή προς στιγμήν

Marwood είπε...

Και μετά ξύπνησες.
Για να μην το πολυτραβάμε το θέμα κάνε κάτι απλό. Ψάξε να βρείς στο ιντερνετ την πορεία παρόμοιων κομμάτων σε άλλες χώρες της Ευρώπης, πολύ πιο σοβαρών βέβαια όπως το κόμμα του Λεπέν, ή το National front στην Βρετανία.
Πες μας μετά πόσες μάντρες αρχίδια έκλασαν του δικομματισμού...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όλα παίζουν το ρόλο τους. Οι στροφές του κόσμου σε ακραία κόμματα, είτε σαν το ΚΚΕ είτε σαν την ΧΑ, ανησυχούν τα καθεστωτικά γιατί ανησυχούν μήπως το ποσοστό ψηφοφόρων που χάνεται τους κάνει να χάσουν τις εκλογές από τον αντίπαλο. Έτσι μαζεύονται και αρχίζουν και ακούνε λίγο τον κόσμο..Μην ξεχνάς ότι δρούν πάντα βάσει σφυγμομετρήσεων..

Marwood είπε...

Βασικότατο: τέτοιου είδους κόμματα θα πρέπει να έχουνε και έναν Φύρερ της προκοπής (βλ. Ντούτσε, Μεταξάς, Λεπέν) που να εμπνέει το λαό, καθώς εκεί κρύβεται το μυστικό.
Τώρα πές μου εσύ με το μιχαλολιάκο, που πα ρεεεεε?

Marwood είπε...

Ασε βάρσε είσαι ντεροφμε σήμερα...
Τον λαό τον άκουσε ο Παπατζής και ιδού τα αποτελέσματα.
Βούρδουλα θέλει ο -ελληνικός- λαός ρεεε, σιγά μην τον ακούσει και ο σοβαρός ηγέτης.
Δηλαδή αν ο κεμάλ άκουγε την τουρκιά, που θα ήταν τώρα όλοι αυτοί?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί ρε εξυπνάκια είπα εγώ το αντίθετο; Ότι ο Μιχαλολιάκος είναι σοβαρός; Δεν με ενδιαφέρει προς στιγμήν ποιος κάνει κουμάντο στο συγκεκριμένο μαγαζί. Με ενδιαφέρει όμως το ίδιο το μαγαζί. Αυτό που εκπροσωπούν και για την ακρίβεια το perception των μεγάλων κομμάτων γι αυτό που εκπροσωπεί η ΧΑ. Κάτσε και σκέψου και θα δεις ότι έχω δίκιο. Στη φαιδρή αυτή χώρα, μόνο ακροδεξιά ψήφος ανησυχεί τους συριζαίους όλων των αποχρώσεων. Εκτός αν νομίζεις ότι ψηφίζοντας Βεργή, κάτι θα γίνει. Πιστεύεις ότι ο Βεργής ή ο Καφετζόπουλος θα προκαλέσει ανησυχία στους μεγάλους;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Βάρσε και το ΚΚΕ καθεστωτικό κόμμα είναι. Κάτι ξέρει η Ιωάννα που λέει ότι θα ψηφίσει Βεργή.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστή παρατήρηση ανώνυμε και δεν εκφράστηκα καλά. Να το πω αλλιώς λοιπόν γιατί ο Μάργουντ δεν εννοεί να καταλάβει, πιστεύοντας ότι για ιδεολογικούς λόγους θα ψηφίσω ΧΑ. Αν αύριο έβγαινε κόμμα 17Ν, με την ίδια ακριβώς λογική θα το ψήφιζα χωρίς δεύετρη σκέψη, όσο και αν απεχθάνομαι την ιδεολογία τους..

Ανώνυμος είπε...

Καλά, κι εγώ ήμουν υπέρ της 17Ν αν και "δεξιός".

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και μιλάμε υποθέτω σε ρεαλιστική βάση εδώ μέσα, με την έννοια της βέλτιστης λύσης. Γιατί αν η λύση είναι ο ...Πούτιν που λέει ο Μάργουντ, τότε έχω να προτείνω ακόμα καλύτερα Whilliam Shatner για πρωθυπουργό.. Γιατί όχι; Όσο πιθανό είναι να δει κανείς Πούτιν στην Ελλάδα, είναι να δει και Shatner.
Και στην τελική ρε σαχλαμάρα Μάργουντ βραδυάτικα γιατί με άναψες τώρα, τί θα κάνεις; Θα πας να γράψεις σε ψηφοδέλτιο Putin με στυλό και θα το ρίξεις στην κάλπη; Ή θα τον πάρεις στο τηλέφωνο να έρθει να κυβερνήσει;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πάλι δεν ήμουν ποτέ υπέρ της 17Ν..... Ακροδεξιά αντίστοιχη τύπου Εργκένεκον δε θα με χάλαγε φυσικά. Αν κι η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να σκοτώνει κανείς. Ο π.χ. Καψαλάκης που την έφαγε στα πόδια, έγινε μετά το καλύτερο παιδί

Marwood είπε...

Βάρσε, το πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες, όσο ενοχλητικοί, βρωμεροί, τρισάθλιοι και επικίνδυνοι είναι. Οι μετανάστες στην Ελλάδα είναι ψευτοπρόβλημα. Δηλ. δεν είναι δομικό πρόβλημα όπως σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, όπου είτε η οικονομία τους τούς είχε ανάγκη, είτε ήταν από παλιές αποικίες τους.
Εδώ πέρα όλοι αυτοί που είναι, είναι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως για πόντισμα. Γύφτοι ζητιάνοι, γεωργιανοί δολοφόνοι, αλβανοί κλεφτρόνια, πακιστανοί πωλητές φαναριών, αφγανοί μεγαλέμποροι, αφρικανοί σπαθοφόροι πρεζέμποροι, κινέζοι λαθρέμποροι κοκ.
Δηλαδή δεν χρειάζεται ΧΑ ή Λεπέν για να τους διώξεις. Εφαρμόζεις απλά τον υπάρχοντα νόμο, τους βάζεις όλους σε κάνα πλοίο του Αγούδημου και τους πας από κει που ήρθαν. Απλά δεν τους έχουμε ανάγκη για τίποτε, ούτως ή άλλως οικονομία για να τους χρησιμοποιήσουμε στην παραγωγή δεν έχουμε.
Αρα κόμμα με μοναδικό θέμα στην Ατζέντα να διώξουμε τους άχρηστους λαθρομετανάστες δεν κάνει και καμιά επανάσταση, είναι σα να λες κάνω κόμμα με ιδεολογία να μαζεύω τα σκουπίδια.
Αντιθέτως αν το λές αυτό πχ στη Γαλλία, ναι είναι σημαντικό. Νομίζω με εννοείς.

Marwood είπε...

Ποιά 17Ν? Την αρχική του Πάμπλο που έφαγε τον πρέσβη και τους μαλλιο-μπάμπαλη.
Την δεύτερη του παρακράτους του πασόκ
ή την τρίτη που εκτελούσε ως άλλη murder inc. επιχειρηματικά και πολιτικά συμβόλαια?

Ανώνυμος είπε...

Marwood πολύ σωστή η παρατήρησή σου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως Θύμιο, αν ξέρεις ποιος είναι ο Καραϊσκος, που δεν το πιστεύω για να είμαι ειλικρινής και νομίζω ότι κάνεις πλάκα, (αλλιώς είσαι ο Χουντίνι), αν ξέρεις όμως, σημαίνει ότι είσαι σε θέση να αποκτήσεις μερικά βίντεο του Καραϊσκου μας και να τα αναρτήσεις στο You Tube... Επειδή μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εύρεση αυτών των βίντεο, αν δεν μας δουλεύεις, κάνε το θαύμα σου, ω Χουντίνι...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάτι μας είπες ρε Μάργουντ. Δηλαδή άμα είχαμε σκανδιναβούς επιστήμονες μετανάστες, θα χαλιόταν κανείς νομίζεις; Εννοείται ότι σε χαλάει, ο πάτος που φέρνουν όλοι αυτοί από τις γαμοχώρες τους/..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, ξέρω, αν ο Καραίσκος είναι το ίδιο πρόσωπο που υπέγραφε ως Καραπιάλης.

Marwood είπε...

Βάρσε δεν με κατάλαβες φαίνεται.
Οσο για τον Πούτιν, φυσικά και δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, και γενικώς να αποφεύγεις την εύκολη κριτική.
Αυτό το πράγμα το λέει όπως σου έχω πει και ο Σερ Βασίλειος, και δεν μιλάει για Σάτνερ νομίζω έτσι?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα; Και πώς θα γίνει το κονέ, μια και το λέει ο σερ Βασίλειος ρε Μάργουντ; Για πες μου και μένα που το βλέπω για επιστημονική φαντασία. Θα προσαρτηθεί η χώρα απο τη Ρωσία;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Λοιπόν, εσείς θα με τρελάνετε απόψε. Επειδή είμαι άπιστος Θωμάς και κατανοώ μόνο τη λογική, με την οποία πάτε ενάντια και οι δύο:

1) Θύμιο, ναι είναι ο Καραπιάλης ο Καραϊσκος και πες μου τα δύο πρώτα γράμματα του επιθέτου του.

2)Μάργουντ εξηγησέ μου το κόλπο γκρόσο

Marwood είπε...

Υποστηρίζω, Βάρσε και λοιποί φίλοι του μπλογκ, όπως το έχω γράψει και σε μια παλαιά ανάρτηση, ότι ΔΕΝ θα έπρεπε ετούτη η συγκεκριμένη χώρα, να καταλογισθεί στις ΕΠΑ, αλλά στην άλλη μπάντα. Αυτό για αρχή.

Επίσης, ο κατ'εμέ γκουρού Χάντιγκτον, λέει τα ίδια.
Το κόλπο γκρόσο, όπως νομίζω ότι έχω ξαναγράψει είναι να τους εκχωρήσουμε τα πρωτεία της ορθοδοξίας, που τους ενδιαφέρουν πολύ, και αυτοί τη στιγμή εμείς τα κρατάμε αιχμάλωτα στην αστεία περίπτωση του φαναρίου. γκεγκε?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΟΚ και τους τα δίνεις. ΚΑΙ;; Και τί έγινε μετά; Τα πρωτεία της ορθοδοξίας τους μαράνανε;
Και άντε και μπαίνουμε στη ρωσική σφαίρα επιρροής. Θα σταματήσουν οι λαμογιές από τους εδώ πολιτικούς; Ή θα αντικατασταθουν τα υπάρχοντα φιλοαμερικανικά λαμόγια από φιλορωσικά λαμόγια; Γιατί το δευτερο μου κάνει πιο πιθανό...

Marwood είπε...

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Γλιτώνουμε εδάφη, που άλλως τα έχουμε χαμένα σίγουρα σε βάθος 20ετίας. Να σου θυμίσω θράκη, να σου θυμίσω αιγαίο. Εκτός αν δε σε ενδιαφέρουν αυτά, όπως τον καραίσκο.
Ρωσική σφαίρα επιρροής και πολιτική Πούτιν σημαίνει τα λαμόγια φυλακή σε πρώτη φάση (βλ. Χοντορκόφσκι) ή να δηλώσουν υποταγή (βλ. Αμπράμοβιτς. Ντερίπασκα).
Και γενικά, μια ατμόσφαιρα πουτινικής τρομοκρατίας στον ηλίθιο λαό για να σφίξουν οι κώλοι.
καλό μου ακούγεται για αρχή...

Marwood είπε...

Και τέλος πάντων, ο Πούτιν είναι πια μονόδρομος, εφ'όσον η Τουρκία αναβαθμίστηκε σε Ισραήλ περιοχής, εμείς με τις ΕΠΑ, το πολύ να παίξουμε το ρόλο των παλαιστινίων. Η μήπως θα μας σώσουν οι ευρωπαίοι?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα τι έιναι αυτά που λες ρε Μάργουντ; Τα λέει αυτά κι ο Μαρκεζίνης; Αυτά τα ήθελε ο Πούτιν στη χώρα του για να βάλει δικούς του αχυρανθρώπους. Σε υποτελή χώρα θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Δεν θα τα τρώει ο τάδε θα τα τρώει ο δείνα που θα δηλώσει υποταγή και θα δίνει φόρο. Τί είναι ο Πούτιν; Ο Αη Βασίλης; Κάνει το καλό και το ρίχνει στο γυαλό. Η αγαπάει κι αυτός την Ελλάδα και συγκινείται από την ιστορία της, όπως Αμερική; Επίσης ο μελλοντολογικός ισχυρισμός περί 20 ετίας και χαμένων εδαφών είναι αρκετά παρακινδυνευμένος νομίζω.. Ο Πητ Παπαδάκος είναι ο σερ Βασίλειος;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχεις δει εσύ υπερδύναμη στην ιστορία ποτέ, να μην εκμεταλλεύεται μικρότερες χώρες; Να μην εγκαθιστά το δικό της ντοβλέτι; Ήμαρτον δηλαδή, με αυτά που ακούω βραδυάτικα

Marwood είπε...

Ρε βάρσε, είσαι τόσο σοκαρισμένος από την αποκάλυψη εκ του ανωνύμου της ταυτότητας του καραίσκου και δεν καταλαβαίνεις? Μεταξύ μας πιστεύω οτι ο ανώνυμος μπλοφάρει...

Ο σερ βασίλειος δεν τα λέει τόσο ανοιχτά όσο εγώ, αλλάα το νόημα είναι το ίδιο.
Επίσης δεν θα μας αγαπήσει ο Πούτιν, θα του δώσουμε αφ'ενός γή και ύδωρ και αφ'ετέρου τα πρωτεία της ορθοδοξίας που όπως σου είπα είναι πολύ σημαντικά. Αν το θες σε χρηματική αξία, θα το αποτιμούσα (με αυστηρή λογιστική λογική) σε πολλά δις δολάρια, λίγο το λες εσύ αυτό?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Πούτιν μέσα στην ακόρεστη δίψα του για εξουσία, είχε το καλό ότι ήταν πατριώτης και νοσταλγός της υπερδύναμης που ήταν κάποτε η Ρωσία. Αλλά ήταν Ρώσος πατριώτης, όχι Έλληνας. Οποιαδήποτε χώρα δορυφόρο, θα την έχει απλά για να του κάνει τα θελήματα, αντικαθιστώντας απλά την ολιγαρχία, όπως έκανε και στη χώρα του. Όχι να πέσουμε και στο επίπεδο του Λιακόπουλου και να περιμένουμε τον Πούτιν για εθνοσωτήρα. Ε,όχι ρε φίλε...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Θύμιος το ξέρει ότι τον αγαπάμε και πολύ μάλιστα. Το ότι μας έκανε πλάκα, αλλά αρνείται να το παραδεχθεί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.. Εμείς εξακολουθούμε το τσάι και τη συμπάθεια με το Θύμιο.

Marwood είπε...

Βάρσε, σε λίγο θα πιστέψεις ότι είμαστε και σοβαρό έθνος.
Αρβανιτόβλαχοι της κατωτάτης υποστάθμης θέλουμε και καπετανιλίκια?
Δεν είναι όλα τα έθνη ίδια βάρσε, κάποια είναι ανώτερα και κάποια άλλα κατώτερα προκειμένου να επιβιώσουν γίνονται μπάτλερ των ανώτερων για να επιβιώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, εικάζω ότι αρζίζει από Π και τελειώνει σε Σ.

Ανώνυμος είπε...

Παπαρόπουλος?

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Το δεύτερο γράμμα είναι Ε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, γιατί δεν απαντάτε;

Ανώνυμος είπε...

Πέπας;

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστές γιατί δεν σχολιάζετε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σε μένα το λες ρε Μάργουντ; Δε διαφωνώ καθόλου. Αλλά εσύ το παρουσιάζεις ότι θα έρθει ο Πούτιν ως νέος Καποδίστριας. Ασε τώρα. Θα βάλει τα δικά του παιδιά και θα χουμε ρεπετισιόν μια απο τα ίδια. Ψήφισε αυτό που σου λέω μπας και τρομάξουν τα ήδη υπάρχοντα λαμόγια προς στιγμήν και άσε τα μακροπρόθεσμα σχέδια..

Θύμιο, είσαι λάθος. Είπα και γώ.. Ο Μάϊκ Λαμάρ είσαι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αντε, να την κάνουμε προς στιγμήν.. Τα λέμε σε καμια ώρα, μιαμιση πάλι..

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι έχω δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Θα του πήγαινε πολύ του καραϊσκου πάντως να λεγόταν πέπας.

Ανώνυμος είπε...

πεπαγιάννης?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αντί για Καραίσκο να τον αποκαλούμε Πέπα;

Ανώνυμος είπε...

Το προτελευταίο γράμμα είναι Η.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΠΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να λέγεται Πέπας, γιατι είπαμε ότι το προτελευταίο γράμμα είναι Ε.

Ανώνυμος είπε...

Μικρό επίθετο και περιεκτικό. Τα λέει όλα..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως λέγεται Πέπη;

Ανώνυμος είπε...

Πεπές?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ έχω να πω ότι ο Καραϊσκος έχει άγριες διαθέσεις. Όποιος τον έχει επικρίνει εδώ μέσα, θα υποστεί τα επιχειρήματα του Καραϊσκου για την κοινωνική αδικία κλπ κλπ Προσοχή λοιπόν. Όσον καιρό έλειψε ο Καραϊσκος, επένδυσε στη γνώση για να αντεπιτεθεί.. Με ενημέρωσε ότι ειδικά οι φιλελεύθεροι, οι νεοναζί και οι οπαδοί του one nation conservatism θα πληρώσουν ακριβά την απόρριψη του μαρξισμού

Ανώνυμος είπε...

Παρότι έχω πει ότι το προτελευταίο γράμμα είναι Ε, πρότεινα να λέγεται Πέπας. Και μάλιστα Σπύρος Πέπας. Αυτό νομίζω ότι θα είναι το πιο ταιριαστό ονοματεπώνυμο. Εάν βεβαίως το θέλει, γιατί αυτά δεν γίνονται με καταναγκασμό. Αν και, τώρα που το σκέφτομαι, με βάση τις απόψεις που χαρακτηρίζουν πολλούς από τους σχολιαστές αυτού του blog, θα μπορούσε η αλλαγή ονόματος να γίνει και δια του καταναγκασμού χωρίς πρόβλημα...

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Βάρσε, επειδή στους οπαδούς του one nation conservatism αναγνωρίζω τον εαυτό μου, έχω αρχίσει ήδη να ξύνω τα μολύβια μου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρακαλώ να μη μου βάζετε ιδέες..

Ανώνυμος είπε...

Πότε είπαμε ότι επιστρέφει με σχολιασμό ο Πέπας;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ξύσε καλά ανώνυμε. Ο Καραϊσκος μπήκε χθες και διάβασε. Μου είπε ότι μπροστά στην επίθεση του εναντίον σου και εναντίον του δικού μας Μαρκουλάκη, η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα θα φαίνεται προσκοπική εκδρομή. Blogger Erwache

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν ξέρω. Πριν 5 λεπτά που του μίλησα, μου είπε ότι δεν έχει ...χρόνο (ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ). Μα τί μόρφή είναι αυτό το παιδί. Το είπε και μετά άρχισε να γελάει μόνος του με αυτό που είπε

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, εκτός από το να ξύσω τα μολύβια μου για σκληρή αντιπαράθεση, θα πρέπει να φορέσω και το κράνος μου.

Ανώνυμος είπε...

Καλά Βάρσε, αφού ο Καραίσκος/Πέπας είναι αργόσχολος, όπως έχεις πει. Πως και δεν έχει χρόνο; Μήπως μας σνομπάρει;

Marwood είπε...

Πάντως εγώ σας το είπα σοβαρά ότι ο Καραίσκος πλέον κυκλοφορεί και επισήμως ως Καραίσκος. θα έχετε καταλάβει άλλωστε από τα κείμενά του για τι περίπτωση συζητάμε.
Μάλιστα θα αρχίσει να κυκλοφορεί και στη Βαλαωρίτου για να δρέψει τους καρπούς της άρτι αποκτηθείσας δημοφιλίας του.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Καραϊσκος μας πληγώθηκε με την καταπίεση που έφαγε εδώ μέσα και έχει αποκτήσει μια κάποια φοβία. Παρακαλώ να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή, όταν επιστρέψει. (για την πρώτη βδομάδα τουλάχιστον. Μετά, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουμε τα ίδια). Ούτε εγώ δεν θα αντέξω..

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει ο Μαρκουλάκης με τον Trueman. Προς τι αυτή η συσχέτιση;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα προσέξω να μην πληγωθεί. Αύριο και την Παρασκευή θα είμαι στη Βαλαωρίτου (μεσημέρι). Αν θέλει, να συναντηθούμε. Θα είμαι με την Ιωάννα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα..ακριβώς αυτό είναι το αστείο που καθιστά μοναδική μορφή τον Καραϊσκο μας, Ανώνυμε. Κατάλαβε κι ο ίδιος ότι αυτό που είπε ήταν μπαρούφα και δικαιολογία της στιγμής, γι αυτό άρχισε να γελάει μετά. Δεν σνομπάρει. Απλά ετοιμάζεται για καινούργια γκάζια και θέλει να προετοιμαστεί ψυχολογικά. Βλέπεις, ο Καραϊσκος μας είναι υπερβολικά ευαίσθητος στην κριτική. Θέλει στοργή και προδέρμ όταν παραθέτει τσι πολιτικές του απόψεις

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φυσικά και δεν έχει σχέση ο Τρούμαν με τον Μαρκουλάκη. Τον αποκαλώ περιπαικτικά Μαρκουλάκη. Άλλωστε ο Μαρκουλάκης ξέρει καλύτερα υπολογιστές από τον Τρούμαν. Νομίζω ότι ο Μαρκουλάκης έχει ECDL

Σωματειο Φιλων Ιωαννας Δεμεντη είπε...

Θα είναι και ο Πέπας στη Βαλαωρίτου;΄Είναι αλήθεια αυτό;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για να το λέει ο Μάργουντ, θα του είπε φαντάζομαι ότι θα χει κανονίσει καφέ..

Ανώνυμος είπε...

Πείτε του, για να τον καταλάβουμε, να καθίσει στο τραπέζι που κάθεται ο Χατζηνάκης, ο Ρεγούλης, ο Λυκομήτρος και ο Ηλίας Ανδριόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

...και όποιον δούμε να ανάβει Πούρο, θα καταλάβουμε ότι είναι ο Πέπας.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Επειδή μόλις γύρισα και βλέπω πάλι καραισκοκουβέντα να πω ότι όπως ακούγεται στους παροικούντες τη Βαλαωρίτου (στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι) ο Καραίσκος έχει συνάψει στενές σχέσεις με την πρώην(?) του νεαρού πολιτικού και συγγραφέως του de profundis αλα ελληνικά, (just) Αρεως.

Η γοητεία του Καραίσκου έγκειται στην απλότητά του (παρ'όλα τα πούρα και τη συνεχή περιαυτολογία) και στο βάθος της σκέψης του.
Η σκέψη του Καραίσκου είναι όπλο ανίκητο (σαν τη σκέψη του Μαο ενα πράμα), που καθαιρεί τις (ούτως ή άλλως προβληματικές) αντιστάσεις των κορασίδων της λεγόμενης καλής κοινωνίας, που έχουν βαρεθεί το σαχλό και κρύο κόρτε διαφόρων ντιντήδων, τύπου χατζηλαλάκη τενίστα, που νομίζουν ότι με μια εσελκέι και εκτοξεύοντας τραπέζια (στη μάπα του σχιζοφρενούς δολοφόνου με το πριόνι) στο ελυζέ, μπορούν να αντικαταστήσουν τη βαθειά ουμανιστική παιδεία και τις ευαισθησίες ενός Καραίσκου. Για να μην μιλήσω για τον αρχέγονο, σερνικό ερωτισμό που αποπνέει...

Θυμ. Πετ. είπε...

Επιπόλαιε, είναι πράγματι τόσο ερωτικός ο Καραίσκος/Πέπας;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως φοράει και δαχτυλίδι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα ρε ο Καραϊσκος. Έκανε τέτοιο μαγικό; Έβγαλε κοτζάμ μορφονιό Αρη με τ'όνομα νοκ άουτ; Μπράβο Καραϊσκο. Τζάμπα έβαψε το μαλλί ο Άρης. Και δε μας τα πε αυτά

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, εσύ που μίλησες μαζί του τί σου είπε? Του αρέσει το Πέπας?

Marwood είπε...

Συμφωνώ και επαυξάνω Επιπόλαιε. Πως καταφέρνεις να είσαι μέσα σ' όλα ρε παιδί μου, πότε κοιμάσαι του λόγου σου?
Ετσί είναι Θύμιο μου, ο Καραίσκος τηρουμένων των αναλογιών είναι ένας Ρουμπιρόζα, ένας Χούλιο Ιγγλέσιας της εποχής μας, αριστερός βεβαίως.
Και καλώ τον καλό του φίλο όπως φαίνεται Βάρσο, να βγάλει στη φόρα τη φωτογραφία που ξέρω ότι έχει, και απεικονίζει τον Καραίσκο μαζί με την κυρία που υπενόησε στο σημείωμά του ο Επιπόλαιος...

Έλα μωρέ τώρα... είπε...

Έλα μωρέ τώρα που έγινε και εραστής ο Καραϊσκος. Η Τζίνα έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό νούμερο. Αφού δέχεται να φτιάχνει του καφέδες του Άρη μαζί με τον Βάλβη...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ούτε κατά διάνοια δεν τη βγάζω τη φωτό με την Τζίνα Δ. Θέλει ρετουσάρισμα να μη φανεί η μούρη του Καραϊσκου και βαριέμαι να το κάνω. Άσε που μετά ποιος τον ακούει. Και άσε τα ψόφια κε Μάργουντ. Είσαι καλύτερος φίλος από μένα με τον Καραϊσκο.
Ο Επιπόλαιος όμως πραγματικά πώς τα μαθαίνει όλα; Μπράβο Επιπόλαιε..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλει να μοιραστεί μαζί μας ο Επιπολαιος, την πληροφορία του πώς γνώρισε ο Καραίσκος τον Μαυρομουστακακη;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Γνωστή η τακτική των εχθρών του Καραίσκου να υποβιβάζουν τα κατορθώματα, τα ανδραγαθήματά του, στον πολιτικό, επαγγελματικό, αλλά εσχάτως και ερωτικό στίβο (οχι με την ένννοια που το λέει ο ΓΑΠ: ένας στίβος βιβλία).
Να σημειώσω ωστόσο ότι κάποια σημεία του κειμένου μου (πχ αυτό για την ουμανιστική παιδεία, και το άλλο για τον σερνικό ερωτισμό) μου τα υπαγόρευσε ο ίδιος ο Καραίσκος.

Θυμ. Πετ. είπε...

Φαίνεται ότι ο Πέπας πρέπει να έχει τεράστιες ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες. Κάτι σαν την Λουπέσκου ή την Λένα Λίβανος τον φαντάζομαι να είναι (στο αρσενικό του βέβαια)...

Ανώνυμος είπε...

Ο Επιπόλαιος γράφει και με άλλο όνομα εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Γερό σκαρί και μεγαλέξανδρος του πνεύματος πρέπει να είναι για να μπορεί να ρίξει και τη χαζοχαρούμενη Τζίνα.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Τζίνα είναι καλύτερη; Η Δρ. ή η Ντρ.;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ο Μαυρομουστακάκης, είναι αυτό που λεν οι αμερκάνοι: Karaiskos's nemesis.
Αν με ρωτούσατε εμένα θα σας έλεγα ότι είναι ο Σαλιέρι του Καραίσκου. Και δεν εννοώ τον γνωστό επιχειρημαία και ραλίστα Μάκη Σαλιάρη, αλλά τον ατάλαντο αντίπαλο του Μοτσαρτ, Σαλιέρι.
Και όπως εύστοχα παρετήρησε κάποιος από τους πολλούς φίλους του μπλογκ, είναι και σαβουρογάμης (ο Μαυρ.), ενώ ο Καραίσκος όπως αποδεικνύει και η τελευταία του κατάκτηση είναι εραστής αξιώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι καλό κορμί η Τζίνα Δ. Εγώ λέω μπράβο στον Καραϊσκο..

Θυμ. Πετ. είπε...

Απορώ πάντως. Ο Καραίσκος, ως κρητικής καταγωγής που είναι, έπρεπε να είναι και παραδοσιακός. Παντρεμένος, με παιδιά, με δουλειά 8 ωρο κλπ. Τί δουλειά έχει με Τζίνες και Βαλαωρίτου; Αυτά είναι δουλειά του παρακμιακού αστικού χώρου...

Τζίτζι Ρίτζι είπε...

Και γω λέω μπράβο στον Καραϊσκο

ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ είπε...

Κι εγώ μπράβο

Μάριος Τάρτας είπε...

Τελικά βρέθηκε ο αντικαταστάτης μου. Χαίρομαι από εδώ που είμαι. Απλά να του πείτε να βάζει προφυλακτικό

Θυμ. Πετ. είπε...

Επιπόλαιε, εγώ νομίζω ότι θα ταίριαζε να παρομοιάζεις τον Πέπα περισσότερο με τον Σαλιέρι με τις σεναριακά και ενδυματολογικά πομπώδεις πορνοταινίες.

Ανώνυμος είπε...

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, αυτές οι ταινίες δεν ταιριάζουν στον Καραίσκο. Εκείνος δηλώνει απλός και λαϊκός.

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Σωστό και αυτό θύμιε.
Αλήθεια που χάθηκε ο μεγάλος Μάριο;

Στέφανος Ορφανίδης είπε...

Συγχαρητήρια και από μένα. Σπουδαία επιτυχία η κατάκτηση της Τζίνας.

Αφελής είπε...

Στέφανε γιατί χώρισες με την Ιωάννα Λίλη;

Θυμ. Πετ. είπε...

Δεν ξέρω Επιπόλαιε. Εγώ είμαι λάτρης του γερμανικού κυρίως "ερωτικού" σινεμά. Δεν είμαι οπαδός του Σαλιέρι και του πορνό με υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Στον Πέπα πρέπει να αρέσει ο ελληνικός ερωτισμός...

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Για να μην νομίζετε ότι δεν είμαι αντικειμενικός, να πω ότι κατά τη γνώμη μου ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί ερωτικά με τον Καραίσκο είναι ο πορτιέρο Ελευθερόπουλος, α όλα κι όλα.
Αντε κι ο ζεν πρεμιε κριτής Κωνσταντής Σπυρόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ερωτικό αγόρι γενικότερα. Και ως διεθνιστής αριστερός δεν κάνει διακρίσεις

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος; Ποιος, αυτός ο μαυροτσούκαλος που είναι σαν πρεζάκι;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι μπορεί άνετα να συγκριθεί και με τον Στέφανο Ορφανίδη. Άσε που αν ζούσε κάμποσα χρόνια πριν, οι γυναίκες θα αναστέναζαν για χάρη του δασύτριχου στήθους του στη Λαγουδέρα...

Ανώνυμος είπε...

Άρα ο Πέπας και εραστής και διανοούμενος. Όπως πρέπει δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Και στο club Ένσταση, που μην ξεχνάμε, συχνάζει και ο εθνικός σταρ

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Πρέπει να σου πω ανώνυμε, ότι ο Καραίσκος έχει κοσμήσει με την παρουσία του τη Λαγουδέρα (την αθηναική έτσι?) του θρυλικού Μπάμπη (ή Τάκη) Μωρρέ. Και έχει αφήσει τις κα(υ)λύτερες εντυπώσεις στα μωρά, τόσο εκεί, όσο και εκεί γύρω.

Ανώνυμος είπε...

Ένσταση; Ποιο είναι αυτό το club;

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε, εμείς ομιλούμε όμως για την παραθαλάσσια Λαγουδέρα της κοσμικής κοντινής νήσου, την οποία εδόξασε και εκείνος ο βαψομαλλιάς που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομά του και τον οποίον έβλεπα συχνά σε ένα πιάνο μπαρ στο Σύνταγμα ή στο κέντρο, παρέα με ένα σκυλάκι με λουρί...

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Καλά, τι με θύμισες τώρα ανώνυμε, στην Ενσταστη ο Καραίσκος έχει γράψει τη δική του ιστορία με χρυσά γράμματα. Οντως ο εθνικός μας σταρ ήταν θαμώνας επί τιμή, παρ'όλο που έχει εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Α, Ανώνυμε, ένα πραγματικό trash club στην Πατησίων.. Πραγματικά παρακμιακό. Για τα Παρατράγουδα της Πάνια κανονικά..

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Δυστυχώς ο Καραίσκος υποφέρει από ναυτία, οξεία μάλιστα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει, ή καλύτερα να τον έχουν χάσει, τα νυχρερινά κοσμικά και μη κέντρα στα νησιά της πατρίδας μας, αν εξαιρέσεις Μύκονο και Ρόδο που έχουν αξιοπρεπή αεροδρόμια και βολικά δρομολόγια

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε, θέλεις να πεις ότι στον Καραίσκο αρέσουν οι ώριμες,μεστές κυρίες;

Ανώνυμος είπε...

Όταν λες εκεί γύρω στη Λαγουδέρα τί εννοείς Επιπόλαιε;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ο Καραίσκος από ότι μου έχει εξομολογηθεί έχει χορτάσει από ένταση κραιπάλες και one night stands. Πλέον αυτό που αποζητά είναι η επικοινωνία. Η αληθινή επικοινωνία, όχι αυτή των επικοινωνιολόγων ξέρετε τώρα civitas, v+o κλπ.
Με αυτή την έννοια λοιπόν ναι του αρέσουν οι ώριμες γυναίκες, καθώς με αυτές μπορεί να αναπτύξει επικοινωνία.
Οι ώριμες με την έννοια της ηλικίας, λυπάμαι που το λέω, αλλά αρέσουν στο Βάρσο, ο οποίος ανώνυμα, καθώς ντρέπεται γι'αυτό, δίνει τις πληροφορίες για Ενσταση και λοιπα του ιδίου φυράματος μαγαζιά.

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσο και εμένα μου αρέσουν οι ώριμες. Μην ανησυχείς. Ουδέν πρόβλημα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα, καλό το ψέμμα Επιπόλαιε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εμένα για να είμαι ειλικρινής, καθόλου. Ο Μάργουντ έδωσε την ένσταση. Γνωρίζω ότι είναι γνωστός θαμώνας

Θυμ. Πετ. είπε...

Βάρσε μην ντρέπεσαι. Είναι ερωτικές οι ώριμες...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.. Καλό του Επιπόλαιου. Μα δεν νρεπομαι Θύμιο. Άμα μου άρεσαν θα το έλεγα. Δεν έχω τέτοιο κώλυμα.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Είναι κώλυμα ή κόλλημα?

Ανώνυμος είπε...

κόλλυβα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα, ο Επιπόλαιος είναι ο Σπύρος. Εντυπωσιακό

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι ο Βάρσος αμύνεται. Άρα ο Επιπόλαιος έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, εννοείς ότι ο Επιπόλαιος είναι ο Πέπας;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

O Επιπόλαιος έχει πάντα δίκιο, βλέπει τα πάντα, ακούει τα πάντα, ξέρει τα πάντα, και θα το δείτε και στο μέλλον αυτό.
Και δεν είμαι ο Σπύρος. Ο Σπύρος -και συγγνώμη γι' αυτό Σπύρο- είναι βλάκας, εγώ δεν είμαι.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 468   Νεότερο› Νεότερο»