Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η αυτοκτονια του γεροφαρμακεμπορα συνταξιουχου λογω οικονομικης στενοτητας, ειναι βγαλμενη απο σεναριο του φωσκολου. Ενα νεο επεισοδιο της "Λαμψης" αν υπηρχαν φραγκα -οπως τοτε- και γυριζοταν ακομη η θρυλικη σειρα που παρακολουθουσε ο ελληνισμος συσσωμος, τα χρυσα χρονια τους Περικλεους που προηγηθηκαν ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Φαρμακεμπορας συνταξιουχος απελπισμενος; Να μας πουν οι φαρμακοποιοι λοιπον, που εχουν γινει περισσοτεροι κι απο τους φουρναρηδες΄στη χωρα τουτη και μονο στη χωρα τουτη, ποσα επιτελους φραγκα θελουν για να μην αυτοπυροβολουνται. Ποσα μωρε..Με 30% κερδους δεν ξερω ποσα , με διακοπες κατα το δοκουν, με υπνο μεσημεριανο και 9 η ωρα σπιτι το βραδακι, δεν ειναι ικανοποιημενοι και συντριβονται απο τα χρεη και επειδη η χωρα κυβερνιεται απο τους τσολακογλου , που οι ιδιοι εφεραν μεταξυ αλλων με τα τερτιπια τους . Ποσα ζητα κανεις στην ψαροκωσταινα, για να καθεται σε εναν γκισε με μια ασπρη ποδιά και γραβατα και να καλημεριζει αρρωστους .
Και μετα την αυτοχειρια δωστου παιρνει μπρος το επαναστατικο μαγγανοπηγαδο.Οχι παλι...Αντε παλι ανταρσυες αντε παλι συριζες , αντε παλι αγανακτισμενοι δημεγερτες να τσιγκλανε τον αμαχο πληθυσμο να βγει στους δρομους, για το θανατο του συνταξιουχου εμπορακου με την τετραψηφια συνταξη μεγαλυτερη απο μισθο 20αρη.
Η ανθρωπινη φυση: Κοινωνιες με βιοτικο επιπεδο υψηλοτατο , εχουν εκατονταδες αυτοχειρες. Οι νορβηγοι , οι Φινλανδοι , οι αυστραλοι.Ετσι , γιατι αμα εχει λυμενα τα οικονομικα, αυτοκτονεις για το μπλακ μεταλ, για τη φρικη του υπαρξισμου , επειδη ειδες την 7η σφραγιδα του Μπεργκμαν.
Απο την αλλη βλεπω -οπως ολοι - τους εσχατους της γης , τα πακιστανια και τους μπαγκλαντεσιανους , να καθονται με τις ωρες στα φαναρια και να μην αυτοκτονουν πεισματικα- που σου ρχεται να αυτοκτονησεις οταν περιμενεις στο φαναρι ακομη και μες το αμαξι- να αγωνιζονται για δυο νομισματα μπρουτζινα .
Συνταξιουχος φαρμακεμπορας -θα μας τον βγαλουν και προλεταριο-το νεο συμβολο της μπουρδοαριστερας της συντεχνιας , του παναντολ, και της ανατομικης παντουφλας 40 ευρω και 45 λεπτα.Ο καθε γερος που του ρχεται , θελει να γινει ηρωας στη χωρα της μαλακιας, για να διαμαρτυρομεθα εξω απο το μετρο, που αν δεν ειμασταν στην ευρωπη, με τα μυαλα που κουβαλαμε, οχι μετρο δεν θα ειχες μαλακα, αλλα με το γαιδουρι θα πηγαινες ακομη στην κολιατσου.

Με κορη στο γραφειο της σακοραφα οπως μαθαινω, ο φαρμακεμπορας αυτοχειρ ανακηρυσσεται επιτιμος ιδρυτης του ιδεολογικου ρευματος σοσιαλισμου-ακοντισμου

289 σχόλια:

1 – 200 από 289   Νεότερο›   Νεότερο»
ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θα ηθελα να συμπληρωσω ενα σχολιο που μου εκανε ο αλκινοος μπουνιας:" εδω στη χωρα εφτασαν ολοι οι συνταξιουχοι να φορανε Nike air"

Ανώνυμος είπε...

@mirsiniloizou
η δίκη του τυράννου είναι η εξέγερση, η απόφαση είναι η ανατροπή της εξουσίας του | Έμμυ Χριστούλα

@mirsiniloizou
σύντροφε, πατέρα μεγάλωσα πια και με αναγκάζεις να μάθω ξανά τις συλλαβές, να βάλω τα άρθρα, να φτιάξω τις προτάσεις | Έμμυ Χριστούλα

@mirsiniloizou
και είναι αυτός ο λόγος πατέρα που η πράξη σου είναι έξοχα ποιητική| Έμμυ Χριστούλα

@mirsiniloizou
αποφάσισες τα λόγια σου να γίνουν σφαίρες αμέτρητες στους αδιάφορους διαβάτες | Έμμυ Χριστούλα

@mirsiniloizou
αποφάσισες να γίνεις ο φόβος ο θάνατος, η μνήμη η ανήμερη, ο καυμός της χαλασμένης μας ζωής | Έμμυ Χριστούλα

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραίσκο, σε πείραξε που πηγαίνει σπίτι του 9 το βράδυ, δηλαδή τί ώρα θέλεις να πηγαίνει σπίτι του; Ή μήπως να πέρνει φάρμακα για να μένει ξύπνιος κι όλη νύχτα;

Ανώνυμος είπε...

Λες να ηταν και μασονος????

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ διαφωνώ με τον Καραΐσκο. Πιστεύω μάλιστα ότι το ηρωικό παράδειγμα του 77χρονου πρέπει να το ακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι της συνομοταξίας του.

Ανώνυμος είπε...

λες και οι περισσοτεροι της συνομοταξιας του να ειναι μασονοι???

Ανώνυμος είπε...

Να δοθεί τιμητική σύνταξη στην σακοράφα κόρη του φαρμακέμπορα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς είναι καραίσκο. Ο μακαρίτης συμμετείχε λέει και στις λαϊκές συνελεύσεις της γειτονιάς του, ήταν αγανακτισμένος του Συντάγματος ανησυχούσε για το πού πάμε ως χώρα εξ αιτίας των "τσολάκογλου"κλπ.... Ήταν λέει και πολύ μορφωμένος ενώ επίσης είχε ζήσει χρόνια στην Ελβετία.

Άμα είσαι πολύ μορφωμένος και πιστεύεις ότι για την οικονομική κατάρρευση φταίνε οι "τσολάκογλου", άμα έχεις ζήσει στην Ελβετία και επανερχόμενος στην Ελλάδα δεν βλέπεις καμμία διαφορά που να σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι την πολιτισμική διαφορά των δύο λαών και το γιατί αυτοί είναι μια χαρά οικονομικά ενώ εμείς τον ήπιαμε, ε τότε τι να πει κανείς... Μπαινάκης-βγαινάκης για τον μακαρίτη και η μόρφωση και η διαμονή στα ξένα... Χαμπάρι δεν πήρε. Μέχρι εκεί έφτανε το μυαλό του προφανώς.

Τώρα τί ακριβώς χρέη είχε, δεν μπορώ να καταλάβω, μιας και όσοι τον γνώριζαν δήλωσαν ότι απ'όσο γνώριζαν δεν χρωστούσε πουθενά. Πάντως το μεγαλύτερο πλήγμα για μένα, είναι ότι χάθηκε ένας μεγάλος δημοκράτης. Ανακούφιση σε αυτή την απώλεια δίνει ευτυχώς ο πύρινος και δημοκρατικός λόγος της θυγατέρας του.

Ανώνυμος είπε...

τελικα ειναι κανεις μασονος???

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα...

Ανώνυμος είπε...

.. οχι χρεη μωρε απλα δεν εβγαινε. ειπα εγω για χρεη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι. Άλλοι το είπανε όμως. Ότι είχε χρέη και δεν άντεχε. Σαχλαμάρες τούμπανα. Επίσης Καραίσκο, είναι ψΩροκώσταινα όχι ψΑροκώσταινα. Από το ψώρα βγαίνει όχι από το ψάρι.

Ανώνυμος είπε...

στα ρχιδια μου μωρε ψαροκωσταινα ψωροκωσταινα . απο το ψαρου βγαινει

Ανώνυμος είπε...

Φαρμακεμπορας μασονος. Γινονται αυτα τα πραματα ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ψωραντώνης. Μπορεί να μην είναι και τόσο λάθος τελικά.

Marwood είπε...

Δεν έχει σημασία αν ο συγκεκριμένος χρωστούσε ή όχι. Αλλωστε όντας φαρμακέμπορος με διασυνδέσεις στο πασόκ θα έχει κανει γερή καβάτζα

Ο τυπάκος αφ'ενός είχε αντικειμενικά θέματα (πχ υγείας) που θα δικαιολογούσαν ούτως ή άλλως σκέψεις αυτοκτονίας, αλλά κυρίως ήτανε φτιαγμενος-πριζωμένος από φράγκα-καμμένο-γκλέτσο/γλέζο-σπίθα κλπ και ενήργησε ως καμικάζι-μάρτυρας του αντιμνημονιακού αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

στην μασονια ολοι γινονται δεκτοι.απο τραπεζιτες και εφοπλιστες μεχρι πωλητες πασατεμπο και κωλομπαραδες...ποτε δεν μπορεις να εισαι βεβαιος λοιπον...

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μπράβο στον Σταυρο Θεοδωράκη για το απολύτως αμεροληπτο, σοβαρο και με σεβασμο στα Θεια ντοκυμαντέρ του mega για το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ που δειχνει τωρα.....ΜΠΡΑΒΟ διοτι τετοιο αφιερωμα το ειχαμε ξεχασει απο τοτε που βγηκε το θεμα του Βατοπαιδιου...

Tourkoglou είπε...

Πολύ σωστός ο Βάρσος. Βασικά, οι Έλληνες που περνούν κάποια χρόνια στο εξωτερικό (ας πούμε π.χ. στη Σουηδία) διακρίνονται χοντρικά σε 2 κατηγορίες. Οι πρώτοι δεν μαθαίνουν γλώσσες, δεν προσπαθούν να ενσωματωθούν, κάνουν παρέα κυρίως με άλλους Έλληνες και θάβουν τους ξενέρωτους Σουηδούς που τρώνε σκατά και πηγαίνουν για ύπνο από τις 9. Οι δεύτεροι μαθαίνουν γλώσσες, προσαρμόζονται στις τοπικές συνήθειες και "εκπολιτίζονται" μέχρι το σημείο να το παίζουν πιο Σουηδοί από τους Σουηδούς (π.χ. "ξεχνούν" πώς λέγεται το τάδε πράγμα στα ελληνικά, σε καλούν σπίτι τους και σου ζητούν να βγάλεις τα παπούτσια σου, και άλλα τέτοια).

Σχετικά με κάποια άτομα που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, έχω διαπιστώσει δύο παράδοξα. Πρώτον, παρά την εξοικείωσή τους με τα ευρωπαϊκά ήθη, μπαίνουν αυτόματα σε greek mode (μαγκιά, αγένεια, τσιγκουνιά, κλανιές στο ασανσέρ) με το που ξαναπατάνε το πόδι τους στην Ελλάδα. Δεύτερον, η εμπειρία τους με τη δημόσια διοίκηση και τις κοινωνικές δομές της Σουηδίας δεν συνεπάγεται απαραίτητα και κατανόηση της χαώδους διαφοράς ανάμεσα στη νοοτροπία Ελλήνων και Σουηδών: αν ο μπαμπάς ήταν πασόκος ή αριστερός θα σου πουν ότι οι Σουηδοί πέτυχαν επειδή είχαν σοσιαλισμό, αν ο μπαμπάς ήταν δεξιός μάλλον θα πουν ότι οι Σουηδοί δεν είχαν προδότες πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

να πούμε εδώ ότι αρκετοί από τους μεταλύτερους καραγιόζηδες έχουν πολλά χρόνια καρριέρα στα εξωτερικά. Βλέπε ζουρλάρις. Για να μην αρχίσουμε τώρα με σερ βασίλειους και τα σχετικά ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1463585

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα έθιξες ένα τεράστιο ζήτημα κύριε Τούρκογλου.

Το ζήτημα του συμπλέγματος-κόμπλεξ και την επίδραση του στην ευφυΐα και την ορθολογική σκέψη. Και μιλάω συγκεκριμένα για κόμπλεξ και όχι για γενικά εδραιωμένη πεποίθηση, γιατί αφενός όλοι μας σκεφτόμαστε και δρούμε με βάση εδραιωμένες πεποιθήσεις τις οποίες έχουμε διαμορφώσει και αφετέρου όλες οι εδραιωμένες πεποιθήσεις δεν είναι ανορθολογικές, σε αντίθεση με αυτές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα κόμπλεξ που είναι συνήθως οι κατεξοχήν ανορθολογικές και αστείες.

Από πολυετή εμπειρική παρατήρηση, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα αξίωμα που για μένα ισχύει πλέον σαν παγκόσμιος νόμος. Μπορεί να γνωρίσεις έναν ευφυέστατο άνθρωπο, καλλιεργημένο (με την έννοια της ευρείας μόρφωσης και όχι με την γελοία έννοια του τεϊλοριστικά εξειδικευμένου "επιστήμονα"-¨σπουδαγμένου"), που πραγματικά να χαίρεσαι να τον συναναστρέφεσαι κοινωνικά. Να είναι ορθολογιστής, ευχάριστος σαν παρέα κλπ κλπ

Όλα αυτά φυσικά, μέχρι να θιγεί ένα θέμα στο οποίο ο άνθρωπος αυτός τραβάει ζόρι. Στο σημείο αυτό θα ακούσεις τόσο βλακώδεις απόψεις, που πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν έχεις να κάνεις με διχασμένη προσωπικότητα. Όσο πιο βαθύ είναι το σύμπλεγμα δε, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πιθανότητα να ακούσεις μαζί και τερατώδη ψέμματα ή να παρατηρήσεις συμπεριφορά που προκαλεί γέλιο.

Μπορεί να γνωρίσεις άνθρωπο καθόλα ορθολογιστή αλλά με κόμπλεξ χριστιανοταλιμπανισμού, όταν η συζήτηση στραφεί στη θρησκεία να κάνει μεταστροφή και να διηγείται θαύματα, αγίους που είδε στον ύπνο του να του δίνουν οδηγίες κλπ κλπ Άλλον μισή μερίδα αλλά με κόμπλεξ σφίχτη, να διηγείται ότι έχει δείρει καμιά 20αριά άτομα με το ένα χέρι, άλλον (αυτός κι αν είναι συνηθισμένη περίπτωση) με κόμπλεξ κόκορα, να διηγείται ότι έχει πηδήσει τη μισή Αθήνα και πάει λέγοντας.

Εννοείται ότι στην κατηγορία των συμπλεγμάτων βάζω και κάποιες πεποιθήσεις που έχουν αποκτηθεί από το οικογενειακό περιβάλλον όλων μας σε τρυφερή ηλικία, όπου ο άνθρωπος δεν έχει ορθολογική κρίση και καταπίνει αμάσητα ότι του σερβίρουν. Δυστυχώς, συνήθως αυτά που του σερβίρουν οι γονείς του, είναι αυτούσια τα συμπλέγματα τους. Άρα έχεις δίκιο που λες για πολιτικές απόψεις διαμορφούμενες από μπαμπάδες κλπ

Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει μεγαλύτερο φρένο λογικής από το σύμπλεγμα. Ελάχιστοι άνθρωποι είναι σε θέση να λειτουργούν ως άγραφα χαρτιά κρίνοντας διαφορετικές απόψεις ή παρατηρώντας τον κόσμο γύρω τους ψύχραιμα, αντικειμενικά και κυρίως ακομπλεξάριστα. Για να μην πω κανένας.

Ανώνυμος είπε...

check this out
http://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_dissonance
....

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_2072.html

Δημοσιογρφία με arheedia

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/t_09.html

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_1148.html

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/04/2012-election-special.html

Το παιδί της Πλατείας είπε...

πασοκικές λογικές ψιλο έχεις φίλε Καραπιάλη μου θυμίζεις την αποψή που ακριβώς έχει και ο τιτανοτεράστιος Μπεγλίτης!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4Nh-1D7MhBU
ΥΓ
Πάντως στο ΚΙΑΤΟ λένε ότι θα βγεί τελευταίος ...είδωμεν απο τον λαό της Κορίνθου
ΥΓ1
Ένα καλό άρθρο για την αυτοκτονία έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην Δημοκρατία

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.antinews.gr/2012/04/08/155326/

Ανώνυμος είπε...

Toν Κρανιδιώτη έχεις στο avatar σου ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/health-and-life/article/?aid=189388

Κίνητρο του Θέμου για αυτό το άρθρο ήταν η δημόσια υγεία, και όχι τα ριάλια όπως λένε κάποιοι κακοήθεις

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας, υπάρχεις (υφάρχεις) ή μας κάνεις πλάκα;

Ανώνυμος είπε...

και μέταλο ε;

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/news/columns_2KathiLev&xml/&aspKath/columns&fdate=10/04/2012

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλώς το φίλο μας το Βαψομαλλιά που επανεμφανίστηκε με έκτακτη ανάρτηση για τις εκλογές.

Επειδή τους παίρνει όλους αμπάριζα, θα είχε ενδιαφέρον να μας πει και τί έχει σκοπό να ψηφίσει την ευλογημένη εκείνη ημέρα, όπου είμαι σίγουρος ότι με τη χαρά μαθητού σε σχολική εκδρομή, θα ξυπνήσει, θα φάει την αγαπημένη του τυρόπιτα, θα πιεί μια πλούσια σε βιταμίνη C πορτοκαλάδα και στη συνέχεια φορώντας τα "καλά" του θα πάει στο εκλογικό κέντρο για να τιμήσει το ιερό μας πολίτευμα, που εμείς άλλωστε μάθαμε σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τη δημοκρατία μας.

Και μια και κάποιος έγραφε για μασονία κι ο Βαψ περιποιείται το Γεώργιο Φράγκα, θυμήθηκα που μου έλεγε κάποτε ένας συμμαθητής και κολλητός του Φράγκα κατά τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων, ότι ο κυρ Γιώργος είχε εμμονή ως μαθητής να μπει στη Μασονία "που κυβερνά τον κόσμο" καταπώς έλεγε, για να βγάλει γρήγορα και άκοπα πολλά λεφτά όπως πίστευε.

Του είχε πει ο εν λόγω κύριος ότι ένας θείος του δικαστικός ήταν μασόνος κι ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαθητές αγωνιούσαν τελειώνοντας το σχολείο για το τί θα σπουδάσουν (μαζί και ο αφηγητής της ιστορίας), ο Φράγκας ενδιαφερόταν αποκλειστικά για το πώς θα γίνει μασόνος. "Πάμε ρε βλάκα να πιάσουμε το θείο σου να μας βοηθήσει να γίνουμε μασόνοι", έλεγε και ξανάλεγε του συμμαθητή-αφηγητή της ιστορίας ο Φράγκας. "Μόνο έτσι θα βγάλουμε γρήγορα λεφτά. Τί σπουδές και βλακείες. Θα κάθεσαι να διαβάζεις; Όρεξη έχεις; Μόνο τα λεφτά μετράνε στη ζωή και ο πιο σίγουρος τρόπος για να τα βγάλει κανείς είναι να έχει τις πλάτες της μασονίας" έλεγε ο παραδόπιστος μαθητής, ο οποίος όμως μεγαλώνοντας έγινε αμείλικτος διώκτης της μασονίας κερδίζοντας το θαυμασμό του ελληνικού λαού. Ίσως στην εμμονή του με τη μασονία, να μετράει και το γεγονός ότι ως μαθητής ήταν τεραστίων διαστάσεων "στούρνος", όπως μου έλεγε γελώντας ο αφηγητής, τόσο στούρνος μάλιστα, που περνούσε όλες τις σχολικές εξετάσεις αποκλειστικά με τη βοήθεια των συμμαθητών του κάνοντας αντιγραφή.

Αν θυμάμαι καλά κιόλας, μπορεί όμως να κάνω και λάθος, μου έλεγε ότι ο κυρ Γιώργος είχε πάθει τέτοια εμμονή με τη μασονία, που είχε ψάξει μόνος του και είχε εντοπίσει ένα κτίριο στο οποίο πίστευε πως στεγάζεται μια μασονική στοά, με αποτέλεσμα να ξημεροβραδιάζεται παρακολουθώντας από απέναντι ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει μέσα στο κτίριο. Το λέω γιατί θυμάμαι στη διήγηση ότι αναφέροντο ένα μασονικό κτίριο και κάποιου είδους παρακολούθηση, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο κυρ Γιώργος είναι τζόβενο. Αυτός που μου διηγήθηκε την ιστορία αν και συνομίληκος του Φράγκα, φαινόταν τόσο γέρος που ήταν λες και βρισκόταν με το ένα πόδι στον τάφο. Κι όλα αυτά πριν 10 χρόνια μιλάμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/04/remains-of-economy.html

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το φλέγον θέμα τι θα ψηφίσει ο βαψομαλλιάς (τι κρατάει ο ναπολέων) έχω να πω τα εξής.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες ψηφοφόρων, αυτοί που θα ψηφίσουν πασόκ, αυτοί που θα ψηφίσουν δράση και αυτοί που θα ψηφίσουν χρυσή αυγή.

Οι ψηφοφόροι των δύο τελευταίων κατηγοριών, όσο πλησιάζει η κάλπη θα αντιληφθούν ότι οι πολιτικοί στόχοι οι όποιοι στόχοι τέλος πάντων των δύο αυτών κομματιδίων, εξυπηρετούνται αποτελεσματικότερα από το πασόκ παρά από τα ίδια τα κομματίδια. Και άρα θα ψηφίσουν πασόκ. QED

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που υπάρχει και το παιδί της πλατείας και φέρνει μια πνοή δημοκρατίας στο διαδικτυακό χουντογλέντι που λαμβάνει χώρα σ' αυτό το ιστολόγιο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μάλιστα. ΠΑΣΟΚ λοιπόν. ΠΑΣΟΚ forever... O κόσμος να ρθει ανάποδα, ΠΑΣΟΚ στην κάλπη. Με Φώφη, Βενιζέλο, Οικονόμου και λοιπούς. Με το βόθρο των συνδικαλισταράδων και των κομματόσκυλων να ζέχνει μέσα στον κρατικό μηχανισμό για πάντα. Για μια αιωνιότητα. Τα ίδια Παντελάκη μου Οικονόμου, τα ίδια Παντελή μου....

Τί να πω λοιπόν.. Μόνο ένα πράγμα μου έρχεται να αναφωνήσω όταν φαντάζομαι τον εαυτό μου να του δίνουν ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για να το ρίξει στην κάλπη.

From my cold dead hands μωρέ. Και με διπλάσιο στόμφο από τον Τσάρλτον Χέστον κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΒΕΝΤΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥς ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω ο Ηλίας Παναγιώταρος!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μην το γελάς 9:21. Ο μόνος λόγος που αξίζει να μπει η ΧΑ στη Βουλή είναι ο Παναγιώταρος. Οι Μιχαλολιάκοι κι οι Κασιδιάρηδες δεν έχουν καν γέλιο μέσα στη βλακεία τους. Αντίθετα ο Παναγιώταρος μέσα στην τρέλα του, υπόσχεται στιγμές ξύλου αλά Μπαντ Σπένσερ (και συνακολούθως απείρου γέλιου) σε διάφορους Τσιπρολαφαζάνηδες μέσα στη Βουλή. Ο άνθρωπος "ανάβει" σε δευτερόλεπτα, οπότε είναι πολλά υποσχόμενος. Άλλωστε, είναι που είναι γραφική αυτή η χώρα, ο λαός της και η ελληνική βουλή, ας προσθέσουμε άλλη μια πινελιά γραφικότητας για να γελάμε. Δεν μας έμεινε και τίποτα άλλο.

Το μεταναστευτικό είναι τελειωμένο πλέον, γι αυτό τα περί ψήφου στο ΠΑΣΟΚ λόγω "Κέντρων Φιλοξενίας" μου φαίνονται αστεία σαν επιχειρήματα.

Δεν υπάρχει σωτηρία από τους βαζελίνο. Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός με @@ ώστε να πάει κόντρα στο διεθνές κλίμα ανθρωπισμού-αυνανισμού. Οι μόνες ρεαλιστικές λύσεις για να σταματήσουν να έρχονται είναι πράγματι απάνθρωπες και γι αυτό είναι αδιανόητο να εφαρμοστούν σε χώρα της Ευρώπης του 21ου αιώνα. Ούτε καν ο Μιχαλολιάκος φαντάζομαι ότι έχει τα @@ να τις εφαρμόσει παρά τα όσα λέει. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα, λέει ότι "κι αυτοί ανθρωπάκια είναι που τους φέρνουν δουλέμποροι" και κάτι τέτοιες μαλακίες, ενώ μιλά για προώθησή τους στις χώρες της Ευρώπης κι όχι για επαναπατρισμό τους.

Σε μερικά χρόνια θα ζούμε live το Escape from New York του Carpenter. Όλοι μας σε ρόλο Snake Plissken. Με τις υγείες μας...

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_7681.html

αυτην τη φωτο να εχετε το μυαλο σας ,αν περναει απο το μυαλο σας η ψηφος στη Νουδου

Ανώνυμος είπε...

αφού είπαμε πασοκάρα

Ανώνυμος είπε...

Nεκρός ο Ηλίας Παναγιώταρος!

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/n_692.html

Ανώνυμος είπε...

Είχα έναν συμμαθητή που κάποτε ήταν πολύ ερωτευμένος με τον Παναγιώταρο.

Ανώνυμος είπε...

Α τον καυμενο
Κι ηταν καλο παιδί

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως για Παναγιώταρο. Εδώ δυναμική παρέμβαση του πατριώτη Ηλία, που διαλύει με τόσο μπρίο αλλά και με ωραίες λεκτικές μετακινήσεις πότε στα ελληνικά και πότε στα (τουριστικά) αγγλικά εκδήλωση του Βοσκόπουλου. Μεγάλες στιγμές!

www.youtube.com/watch?v=uxf6wS8xLIc

Ανώνυμος είπε...

Εϊναι φανερό ότι ο ελληνισμός μετά και το παρολίγον σκάσιμο του Τράγκα αλλά και την απώλεια Παναγιώταρου δέχεται άλλη μια πισώπλατη μαχαιριά

Ανώνυμος είπε...

Το επίθετο Παναγιώταρος θυμίζει ήρωα του 21. Να είναι πραγματικό ή μήπως ψευδώνυμο?

Ανώνυμος είπε...

μαιρη παναγιωταρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΣΩ.ΒΕ από Παναγιώταρο σε Βοσκόπουλο και Ουράνιο Τόξο

Βίντεο υπνηλίας μέχρι και την άφιξη Παναγιώταρου. Ακολουθούν Φωσκολικές ατάκες από Παναγιώταρο, όπως:

1)We would like to make an announcement: Ντροπή σας. Ντροπή σας γι αυτό που γίνεται εδώ. Είστε όλοι γελοίοι και καραγκιόζηδες

2) (Προς τους δικούς του): Μην αγγίζετε κανέναν για να μη λερωθείτε γιατί έχουν όλοι νταλαβέρια με τριτοκοσμικούς μετανάστες

3) Κύριε Ευαγγελάτο τί κοιτάτε; Ντροπή σου. Α, έτσι ε; Αλλά έπρεπε να σ' έχουμε όταν κάνατε τις παρτούζες και πίνατε κοκαίνες στα μαγαζιά στην Αμερική

4)Βγάλε φωτογραφία ρε βλάκα. Τί θες; What do you want ρε βλάκα?

5) Όλοι έξω. Out. Τελείωσε είπαμε. Finished. Το καταλάβατε; Όλοι έξω ανθελληνικά σκουλήκια.

Όχι μωρέ, να μην μπει ο Παναγιώταρος στη Βουλή. Δε θέλω να ακούσω την ατάκα "ανθελληνικό σκουλήκι" στη Βουλή γιατί θα στενοχωρηθώ..

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε, παναγιώταρος τέλος!

Ανώνυμος είπε...

Πασοκογιώταρο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ηλίας ο Παναγιώταρος χαίρει άκρας υγείας.

Στην παρατήρηση 3) αναφέρεται στον πρόεδρο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και φίλο του Βοσκόπουλου Βαλλιανάτο.

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιμπτόντως πάει ο Φώτης ο Περλικός. Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό παρεάκι έχει σχηματίσει ο Βοσκόπουλος με το Βαλλιανάτο δηλαδή. Μόνο ο εθνικός σταρ λείπει.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής, βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ερημική περιοχή της ευρύτερης Αττικής. Σύμφωνα με τη νεκροψία που του έγινε, ο δολοφονημένος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι, στο στήθος, την κοιλιακή χώρα αλλά και το λαιμό. Περιοχές του προσώπου του ήταν παραμορφωμένες. Τα τραύματα στο.....
πρόσωπο που προκάλεσαν την παραμόρφωση δεν έχει ξεκαθαριστεί αν προκλήθηκαν πριν ή μετά τα μοιραία χτυπήματα με μαχαίρι που προκάλεσαν το θάνατο.

Ο εκλιπών, που σύμφωνα με μαρτυρία της γυναίκας του έλειπε από το σπίτι του από προχθές, δεχόταν τον τελευταίο καιρό απειλές από άτομα πολλών και διαφορετικών ιδεολογιών, που ενδέχεται να προκάλεσαν τη δολοφονία του.

Η κηδεία θα γίνει αύριο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου αναμένεται να παρευρεθούν πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός, στελέχη της ΓΑΔΑ, συγγενείς του θύματος, και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ με πληροφορίες και από το zougla.gr

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια γιατί αποχώρησε ο Περλικός;

Ανώνυμος είπε...

Έχει διαψευστεί. Ο Παναγιώταρος είναι μαζί μας και θα είναι στη βουλή μαζί με τον νυν υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου της ΧΑ κ. Παρασχάκη.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελε συνεργασίες ο Φώτης, αλλά άλλες οι επιθυμίες των φιλελεύθερων συντρόφων του.

Ανώνυμος είπε...

Θα βγάλει βουλευτή η Χρυσή Αυγή στο Λασίθι? Θα τρίζουν τα οστά του Καραισκου.

Ανώνυμος είπε...

Τί; Πέθανε κι ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά δεν το έχει καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Τρώει πολύ αυτός ο Παναγιώταρος

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για να χει δυνάμεις όταν υποστηρίζει τα ελληνικά δίκαια.

Ανώνυμος είπε...

Ένα βρώμικο, προβοκατόρικο και φανταστικό δημοσίευμα καταχωρήθηκε στον ιστότοπο zougla.gr σύμφωνα με το οποίο ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος έπεσε θύμα δολοφονίας χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, οι «επιβεβαιωμένες πληροφορίες» για τη δήθεν δολοφονία του συναγωνιστή μας περιήχαν από γραφικές περιγραφές πολλαπλών μαχαιρωμάτων, μαρτυρίες της συζύγου του, δηλώσεις του Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου κ.α. . Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεκίνησε από το zougla.gr από όπου και έπεσε έγκαιρα αφού όμως είχε διαδοθεί σε πολλά δημοσιογραφικά blogs και sites.

Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει την «είδηση» και καταγγέλει κατηγορηματικά οποιονδήποτε χωρίς πληροφορίες ξεκίνησε αλλά και αναμετάδωσε το συγκεκριμένο ψέμμα. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως διάλεξαν ορισμένοι να αναμεταδόσουν κάτι τόσο ψευδές και ειδεχθές μια ημέρα πριν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα ΙΜΙΑ. Ενδεχομένως θεωρήσαν πως θα τρομάξουν και θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Κάνουν μεγάλο λάθος. Πάντως είναι πολύ περίεργο που το site zougla.gr πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους προβοκατόρικες ειδήσεις αλλά κατεβάζει την είδηση αργότερα, αφήνοντάς τη να διαδοθεί μέσω άλλων ιστοτόπων. Πριν ορισμένους μήνες είχε κάνει το ίδιο με τη δήθεν επίθεση που είχε δεχθεί ο Γ.Γ. του Κινήματός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος και αντιμετώπισε την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο.

Δεν πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι τυχαίο και καλά θα κάνουν ορισμένα «ειδησεογραφικά» sites να προσέχουν λίγο παραπάνω γιατί η εγκυρότητά τους έχει πλέον πιάσει πάτο. Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, διαψεύδει το όλο ψέμμα και θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοια ψεύδη επί μονίμου βάσεως για να εξυπηρετηθούν άλλου είδος σκοποί και κίνητρα.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς αν θα βάλει υποψηφιότητα η Θέμις Σκορδέλη;

http://www.youtube.com/watch?v=0Yja04a_oH0

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=677182

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=14057

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρει δώρο Πάσχα ο Παναγιώταρος?

Ανώνυμος είπε...

Σε αγώνα κατς (στον Τάφο του Ινδού) μεταξύ Παναγιώταρου και Καραϊσκου ποιος πιστεύετε ότι θα νικούσε;

Ανώνυμος είπε...

και θα πολεμησουν τωρα ολοι αυτοι για την ελευθερια της Σπαρτης...αστεια πραγματα

Trueman είπε...

Οι κουτεντέδες γερμανοί βάζουν τους συνταξιούχους τους να δουλεύουν (όσοι το θέλουν) εθελοντικά, πχ. σε μουσεία, κλπ.... οι έξυπνοι πασοκτζήδες φτιάχναν ΚΑΠΗ για να παίζουν πρέφα τα γερόντια.

ΚΑΠΗ χρυσοπληρωμένα βέβαια με εξωτερικό δανεισμό και φόρους από το σύνηθες θύμα της δεξιοαριστερής μεταπολιτευτικής θηριωδίας στην Ελλάδα: τον ιδιωτικό υπάλληλο (Καραίσκο?)

Ανώνυμος είπε...

να σου πω εγω την καλυτερη λυση -την τελικη για τα γεροντια - την καθαρη λυση.Να δουλευουν οι δεκα και οι 90 ορφανα και χηρες,θυγατερες ναυαρχων , να καθονται δεν βγαινει. Η λυση ειναι να τους κοψεις τις συνταξεις και να τους αφησεις να ζουνε οπως να ναι ψαχνοντας στα σκουπιδια και καλλιεργωντας τους αγρους.αυτα που θα επρεπε να κανει η χρυση ακτη δηλαδη.Αλλα αντι για αυτο, τους βοηθα κιολας να παιρνουν συνταξεις απο τα ατμ και να πηγαινουν εκδρομουλες ημερησιες για προσκυνηματα και ιαματικα λουτρα. Να μου πεις κατα πως ειναι ολα στη χωρα μας κωμωδια, κωμωδια θα ειναι και οι νεοναζι.

Tourkoglou είπε...

Πάντως, αν υπάρχει κάτι στο οποίο τα χρυσαύγουλα επιδεικνύουν μια στοιχειώδη ευφυΐα, αυτό είναι η αποφυγή της υπερβολικής δημοσιότητας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο με τον Παναγιώταρο, αυτό που τρέμουν περισσότερο είναι να τους βιντεοσκοπήσει κάποιος όταν είναι επί το έργον. Έτσι, στο τέλος επικρατεί μια θολούρα που συνοψίζεται σε μαλακίες του τύπου "έλα μωρέ, τι μου λες για πογκρόμ και μπούκες, το ΠΑΜΕ και ο Φωτόπουλος κάνουν τα ίδια και χειρότερα".

Θυμάμαι μια φορά που επισκέφτηκα ένα φίλο σε ένα δρόμο όπου είχαν κατσικωθεί χρυσαύγουλα. Όταν με πρωτοείδαν (και αφού βεβαιώθηκαν ότι είμαι Άριος) μου έπιασαν κουβέντα και άρχισαν να με γλΥφουν με μαλακίες του στυλ "φίλε, κάνουμε ό,τι μπορούμε να καθαρίσει η περιοχή", "μας είπαν ότι θα μας συλλήψουν [sic] αν το παρακάνουμε". Φεύγοντας, έβγαλα το κινητό για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Σε κλάσματα δευτερολέπτων με πλησίασαν 3 από αυτούς για να δουν αν προσπαθώ να τους πάρω με την κάμερα.

Για την ιστορία, τα Sturmabteilung του Μιχαλολιάκου δρούσαν ως εξής. Από τις 7 ως τις 10 ξεσκίζονταν στο φραπέ και στο τσιγάρο και αλληλοτσιμπουκώνονταν με τα παρτάλια της ΔΙΑΣ (;) που τους "επιτηρούσαν". Αργότερα που χαλάρωνε η επιτήρηση, την έπεφταν σε κάτι κακομοίρηδες (και κακομοίρες) από Πακιστάν που τύχαινε να περνούν από εκεί. Τη νύχτα γίνονταν ντίρλα με μπύρες και τραγουδούσαν κάτι ακατάληπτα πράγματα ως τις 4 το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Είδα σήμερα το πρωί γιγαντιαίο άριο κακομούτσουνο Ελληνάρα, ο οποίος μέσα από το μπουφάν φορούσε μακό με το λογότυπο THIS IS SPARTA.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Ντόρα. Πιστή στην γραμμή της για μεταγραφές ουσίας κι όχι εντυπωσιασμού.

"Υποψήφιος με την Ντόρα ο Ντανιέλ Μπατίστα, ενώ από τα γήπεδα στην πολιτική με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας μεταβαίνει κι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ο γνωστός αμυντικός παίκτης περνάει… στην επίθεση και ετοιμάζεται να δώσει την δική του προεκλογική μάχη στη Α’ Πειραιά. Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τον προσέγγισε, του έκανε την πρόταση και ο κ. Τσαλουχίδης δέχτηκε να είναι υποψήφιος.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr «δεν με προβληματίζει το γεγονός ότι θα παίξω σε άλλο τερέν. Πιστεύω στις δυνάμεις και την προσωπικότητα της κυρίας Μποκογιάννη. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα να μην λέμε πολλά. Τα λόγια και οι πράξεις μετά τις εκλογές. Προτεραιότητά μας είναι να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου και την καλυτέρευση της ζωής των Ελλήνων»."

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι τον ..Άρειο Μιχαλολιάκο τον είχαν στριμώξει ακροδεξιοί που δεν γνωρίζαν ποιός είναι γιατί τον πήρανε για αιγύπτιο?

Ανώνυμος είπε...

Το επάγγελμα του Παναγιώταρου δεν είναι ταβερνιάρης; Ξέρει κανείς να το επιβεβαιώσει;

Ανώνυμος είπε...

Κίνηση ΜΑΤ της Ντόρας. Ο Φώτης Περλικος κατεβαίνει με την ΔΗΣΥ.

Νίκος Παν. Μιχαλάκης είπε...

Εγώ φίλοι μου επιτέλους ηρέμησα. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια εδώ μέσα, πήρα επιτέλους τη μεγάλη απόφαση. Η μόνη αποδεκτή λύση, λύση συνέπειας για τον τόπο, είναι τελικά μονάχα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Το σύνθημα στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ "Μαζί θα χτίσουμε μια ανθρώπινη κοινωνία" άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή μέσα μου και συνεισέφερε μαζί με τις πολύ σοβαρές απόψεις μερικών δημοκρατικών σχολιαστών αυτού του μπλογκ, στο να πάρω τη μεγάλη απόφαση.

Θα τιμήσω λοιπόν σίγουρα με την ψήφο μου τον Χρήστο τον Παπουτσή που, όπως άλλωστε αποδεικνύει και η μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, είναι ένας ακάματος εργάτης για την επίτευξη του κοινού καλού, ένας μέρμηγκας της πολιτικής δράσης, ένας χαλκέντερος μελετητής του σοσιαλιστικού ιδεώδους.

Η μόνη μου επιφύλαξη αφορά μόνο την μη αξιοποίηση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, της νέας γενιάς στελεχών του. Στελεχών ικανών, μορφωμένων, δημοκρατικών και πάνω απ'όλα εκφραστών της λαϊκής βάσης του κόμματος, ανθρώπων που ο μέσος πασοκτζής μπορεί να ταυτιστεί μαζί τους.

Θεωρώ πως δεν είναι δυνατόν να μην εκμεταλλευεται το κίνημα ένα στέλεχος όπως το Δρ Κουτσούκο. Μα γίνονται αυτά; Πάνω απ'ολα είναι ένας Δρ, ένας μορφωμένος άνθρωπος με πτυχία, γνώσεις, συνέπεια και κυρίως σοβαρότητα. Τόσο πολλή σοβαρότητα θα τολμούσα να πω, που από μόνη της είναι ικανή να γκρεμίσει μονομιάς τις επιφυλάξεις του οιουδήποτε εν δυνάμει ψηφοφόρου του.

Ε, όχι λοιπόν κύριοι του ΠΑΣΟΚ. Μέχρις εδώ. Αρκετά πια με την κοροϊδία. Δε λέω, γνωρίζω ότι είστε ένα εξαιρετικά σοβαρό κόμμα, με πολλά άξια και δυναμικά στελέχη(π.χ. Γιάννη Βούρο, Σήφη Βαλλυράκη, Φίλιππο Πετσάλνικο, Απόστολο Κακλαμάνη κλπ) που συνεχίζουν να υπηρετούν την παράταξη, αλλά μετά την απώλεια, την αιμορραγία θα τολμούσα να πω, ικανότατων στελεχών (όπως του Βασίλη Οικονόμου, του Χάρη Καστανίδη, της Λούκας Κατσέλη, της Σοφίας Σακοράφα αλλά κυρίως του Παναγιώτη του Κουρουμπλή) πρέπει επιτέλους να γίνει αναπλήρωση και να δοθεί τόπος στα νιάτα.

Ποιος ικανότερος λοιπόν από τον Δρ Κουτσούκο; Οι κρίσιμες ώρες επιβάλλουν την άμεση αξιοποίηση του Δρ Κουτσούκου. Τώρα όσο είναι καιρός. Οι καιροί ου μενετοί.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω αυτό το σχόλιο με κάποια πρωτότυπα και καθόλου κοινότοπα λόγια που είπε ο Ισοκράτης κάποτε και που σπανίως ακούμε ή διαβάζουμε στις μέρες μας.

" Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία "

Ανώνυμος είπε...

THIS IS SPARTA!!

THIS IS KARTA!!TWN TRIWN EYRO!!!

την θυμαται κανεις αυτην την διαφημηση???????

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΚΗ
http://www.koutipandoras.gr/?p=18541

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώταρος είχε κατάστημα πώλησης στρατιωτικών ειδών κοντα στη ΓΑΔΑ νομίζω. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα.

Γιώτης είπε...

http://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2012/04/Antidoro_Photo11-04-2012.png

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/45451/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B7-hellas-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%C2%AB%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BD%C2%BB

Ανώνυμος είπε...

Παντως οι φωτογραφιες των δραστων του δηλεσι παραπάνω, δεν μαρτυρουν καποια φυλετικη βαρβαροτητα .Προκειται για ευγενικες φυσιογνωμιες φυλων του αμαζονιου

Ανώνυμος είπε...

O Κύρτσος πάντως δήλωσε ότι θα πάρει πάνω του το προεκλογικό παιχνίδι και θα αφήσει σε δεύτερο πλάνο τον Καρατζαφέρη. Έτσι εκτιμά ότι το κόμμα του ΛΑΟΣ θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει το 7%.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το Πασόκ ως πολιτικός χώρος έχει πολύ πιό γερές ρίζες στην ελληνική κοινωνία, απ' ότι πολλοί νομίζετε. Δεν λέω. Το κόμμα αυτό έκανε λάθη. Αλλά πώς θα ήταν δυνατόν να μην γίνουν λάθη σε μια πορεία 40 σχεδόν χρόνων ύπαρξης και 30 εξουσίας με την αναπόφευκτη φθορά που η τελευταία επιφέρει. Αλλά είναι το λιγότερο υποκρισία να λέμε ότι ευθύνεται για όλα τα δεινά που περνάει ο τόπος μας σήμερα το κόμμα που έφερε την πραγματική αλλαγή στην ελληνική κοινωνία. Γιατί, κοινωνικός μετασχηματισμός υπήρξε.
Θυμηθείτε την Ελλάδα της Δεξιάς. Την Ελλάδα του χωροφύλακα και των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων.

Το ΠΑΣΟΚ έφερε στα πράγματα τον μικρομεσαίο εργαζόμενο. Έννοιες όπως κοινωνική προστασία, αλλά και η οριστική ρήξη με την νοοτροπία της παθητικότητας των μικροαστών με την οποία είχε καταφέρει να τους μπολιάσει η Δεξιά, είναι επιτεύγματα του ΠΑΣΟΚ. Η έννοια της αλληλεγγύης που σαν κουβέρτα ζέστανε στην αγκαλιά του χιλιάδες μη προνομιούχους του χθες, έχει την υπογραφή του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έβαλε τέλος στο άγος των διώξεων, των αποκλεισμών, της ευνοιοκρατίας των ολίγων που καταδυνάστευαν για δεκαετίες τον μόχθο των πολλών.

Άσχετα αν στην πορεία το νόημα της αλλαγής έχασε από την αρχική του λάμψη, εν τούτοις παραμένει και σήμερα ζητούμενο. Ο μετασχηματισμός της ελληνικής κοινωνίας όταν και όπως επιχειρήθηκε από το πρώιμο κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, με τα λάθη ναι, τις παραλείψεις ναι, τους εγκληματικούς συγχρωτισμούς μέρους της νομενκλατούρας με το ντόπιο κεφάλαιο, την γιγάντωση του κρατισμού και του ρουσφετιού, παρόλα αυτά πέτυχε. Η Ελλάδα δεν είναι η ίδια χώρα.

Απέτυχε βέβαια οικτρά στο να μεταλαμπαδεύσει την αγνότητα των οραμάτων της Τρίτης Σεπτέμβρη γιατί στην πορεία αυτή αλλοιώθηκε από τις Σειρήνες που το τέρας του σύγχρονου καπιταλισμού ξέρει καλά να χρησιμοποιεί (παλιά μου τέχνη κόσκινο) όταν αισθάνεται ότι απειλείται.

Κι έτσι η Αλλαγή έφτασε να ταυτίζεται με την πιο κενή και εκχυδαισμένη μορφή λαιφσταιλ,τον λουσαρισμένο βόθρο των ΚΛΙΚ και Νιτρο του Κωστόπουλου και τα Χρηματιστήρια του Σημίτη. Τον Τσοχατζόπουλου και του Κουτσόγιωργα. Και των αμέτρητων κομματικά διορισμένων ψηφοφόρων στο Δημόσιο. Τακτική που, ως γνωστό, είχε επιτυχώς εισαγει η Δεξια για δεκαετίες.

Παρόλα αυτά είναι φανερό ότι η Ελλάδα χρειάζεται εκ νέου μια καινουργια Αλλαγή είτε από ένα πολιτικό φορέα που θα ονομάζεται πασοκ, κοινωνική συμφωνία, ή ότι άλλο θέλετε. Το νόημα της Αλλαγής είναι πολύ βαθύτερο από όλους αυτούς που την πιάνουν στο στόμα τους. Πιστέψτε με.

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχνάμε ότι οι ημιβάρβαροι που αναφέρονται στο άρθρο είναι αρβανίτες, δλδ αλβανοί οι οποίοι έχουν αναγάγει παλαιόθεν σε επιστήμη την τέχνη της κλοπής και του εγκλήματος

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια και δεν ειναι έλληνες. Τσοχατζοπουλοι πασοκατζηδες και σπηλιωτοπουλοι, ειναι αγνοι κλεφτες του βουνού

Ανώνυμος είπε...

Aν θέλω να ψηφίσω σε αυτές τις εκλογές δεξιό κόμμα, είναι καλύτερα να το ρίξω στον Καμμένο ή στον Καρατζαφέρη?
Ξέρω ότι καμιά επιλογή δεν είναι ιδανική, αλλά τι θα λέγατε στη λογική του μικρότερου κακού?

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με έπεισε ο 5.53.

Με βασανίζει ωστόσο η εικόνα αυτή με την κουβέρτα της αλληλεγγύης που μας σκεπάζει αγκαλια με τους υπόλοιπους πασοκατζήδες. Αυτή η οσφρητικώς ατυχής παρομοίωση, καλό θα ήταν να λείπει, από το αρτιότατο κατά τα άλλα κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_5779.html

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρης.Λίγο πιο σοβαρό κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Και για μένα απο σημερα παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να ψηφισω πασοκ τελικά.Ξεσκεπαστός όμως χωρις κουβέρτα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ακριβή αυτή η Πανελλήνια Σοσιαλιστική Κουβέρτα πάντως. Θα την πληρώνουμε για 3 γενιές. Χάθηκαν μωρέ οι Βέτλανς Νάουσα; Κι αυτές ελληνικές είναι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια αυτό. Με τον Ανδρέα έφαγε ψωμί ο κοσμάκης. Μπορούσε επιτέλους ο πολίτης να αγοράσει εφημερίδα στο περίπτερο χωρίς το φόβο της ρουφιανιάς των δεξιών.

Μπορεί ένα καρβέλι ψωμί και μια εφημερίδα να κόστισαν μερικά δις ευρώ παραπάνω που τα πληρώνουμε τώρα αλλά δε πρέπει να γκρινιάζουμε... Το μεγαλύτερο όφελος ήταν ότι όλοι απέκτησαν άποψη που μπορούσαν να την πουν ελεύθερα και μορφώθηκαν πολιτικά από τις πολύ καλές ελληνικές εφημερίδες. Μπορούσαν επιτέλους να πουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Η δημοκρατία αποκαταστάθηκε πραγματικά.

Η μακρόχρονη αυτή διαδικασία δημοκρατίας πρωτοστατούντος του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε δε και μια κοινωνία σοβαρών και πραγματικών πολιτών. Δημοκρατικών πολιτών με πολύ δυνατές απόψεις και κριτική ικανότητα. Όπως είναι φανερό από αποτελέσματα...

Ανώνυμος είπε...

To pasok πέθανε μαζί με το γεννηματά, που έφκιαξε το ΕΣΥ και έφερε γιατρό μέχρι και στο Κυρτσοματάδω.Δίπλα στον απλό χωριάτη , διπλα και στον τελευταίο πράσινοχοχλιό. Εφκιαξε συνεταιρισμούς και εξωραιστικούς συλλόγους "μελινα μερκουρη", έκανε φεστιβαλ μουσικής με λαικη μουσικη τα παιδιά απο την πάτρα και σαλαμπάση , φτηνο κρασι και σουβλάκια απο την καντινα μπιρες λεβεντμπρου .

Αυτα δεν είναι η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης; Δηλαδη επι χούντας που ακουγανε Κατσάμπα και κατσαρό ήτανε καλυτερα;

Ανώνυμος είπε...

όσοι ψηφιζαν τσοχατζό τί να πιστεύουν αραγες για τον εαυτό τους?

Ανώνυμος είπε...

γνώριζαν τι γινόταν αλλα είχαν διορισθεί

Ανώνυμος είπε...

Στην Β’ Πειραιά θα «κατέβει» ο Τάσος Μητρόπουλος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Τάσο, Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Στον ανακριτή πάμεε. Νταξει, θα τα πούμε εκεί πέρα

Ανώνυμος είπε...

και γιατι δεν αυτοκτονει κανας κουραδας δημοσιογραφος??που ειναι η δηθεν η φωνη του λαου και θλιβεται για την καταντια??

λοιπον ακουω:ποιος δημοσιογραφος να αυτοκτονησει και με τι μεθοδο?

με κουμπουρι στον κροταφο?κρεμαλα εξω απο κανα κωλομπαρο?υδροκυανιο?

ακουω λοιπον....

Ανώνυμος είπε...

Όλο δηλώσεις κάνει ο σαμαράς και συνεντεύξεις , εχει ξεκωλιαστεί να μιλά, δεν έχει καταλάβει οτι όσο μιλά πέφτουν τα ποσοστά;θα του το πει κανείς.Μην νομίζει οτι τα λεει καλά δλδ.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε http://www.enikos.gr/ για την συνέντευξη βενιζελου

δεστε απείθαρχο κοινό. Δεν τον αφήνουν να μιλήσει

Ανώνυμος είπε...

υδροκυανόλευκος

Ανώνυμος είπε...

o 5:53 μ.μ είναι ο Γιάννης Σουλαδάκης

Ανώνυμος είπε...

Πασοκ και ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

http://ellines-albanoi.blogspot.com/2011/07/blog-post_19.html

Ανώνυμος είπε...

http://ellines-albanoi.blogspot.com/2011/03/blog-post_5.html

χαχαχα ό,τι νά΄ναι

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathglobal_1_01/01/2005_1283609

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει τελικώς ο Καρϊσκος τι θα ψηφίσει;

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_12/04/2012_437602

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/b.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_413.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2012/04/12/155895/

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με Πέτρο Καραβίτη σίγουρα θα το ρίξω στον Καρατζαφέρη. Από τις σημαίες της ομαδάρας μας ο Πέτρος (γκόλ!). Άριστος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος. Όποιος ψηφίζει στη συγκεκριμένη περιφέρεια ας ψηφίσει Καραβίτη. Το αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

φίλε αεκάκι είσαι;

Ανώνυμος είπε...

το παιδί της πλατείας είναι ο βασιλάκης;

Ανώνυμος είπε...

http://kariopoliskontostavlifokades.blogspot.com/2009/02/17.html

Ανώνυμος είπε...

3:34 είχε παίξει, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, και στην ΑΕΚ ο μεγάλος Πέτρος Καραβίτης. Όπου και να έπαιξε, άφησε το στίγμα του. Πιστεύω ότι θα το αφήσει και στη βουλή εάν με το καλό εκλεγεί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/546128

Φωσκολος , εισαγγελεας φαναριωτης κλπ

Ανώνυμος είπε...

Καλά του κανε. Στα ίσα και να τις ξαναφάει το μουνόπανο. Τελικά μόνο με βαρεμένους τύπου Γκλέτσου γίνεται δουλειά στην κωλόχωρα.

Ανώνυμος είπε...

Θα πολιτευθεί και ο Κυριάκος Θωμαϊδης με τον Καρατζαφέρη?

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να επισκεφθεί τον Γκλέτσο ο Παναγιώταρος. Να κάνει μια τυπική επίσκεψη στο δημαρχιακό γραφείο για να ανταλλάξουν πολιτικές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπανι εχθές ειπε τη λέξη "δυσθεορατο"

Ανώνυμος είπε...

Ο μπαγκς μπανι?

Ανώνυμος είπε...

ο μπένι μωρέ

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς πως μπορώ να γίνω μασόνος?

Ανώνυμος είπε...

Έχω ένα φίλο μου μασόνο και είναι άνεργος.Βυτιο οδηγούσε

Ανώνυμος είπε...

Σκαταζής στους Μασόνους; Τότε γιατί να πάει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Θα σε συμβούλευα φίλε να γινεις ΠΑΣΟΚ. Ασε τις μασονίες

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που έμαθα οτι ο γερο αυτοχειρας έπαιρνε 1800 , μού ρχεται και μενα να αυτοκτονησω.

Ανώνυμος είπε...

Μην μπλέκεις με Εβραιομασόνους. Τα έχει πει εδώ και καιρό ο Καζαντζίδης στον Ντινόπουλο.

www.youtube.com/watch?v=2d7G7lEPwUk

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/synelhfthh_o_giwrgos_saxpatzidhs.1730624.html

Eρε γούστα

Marwood είπε...

Τι φωτογραφιάρα είναι αυτή του σαχπατσίδη στην τούμπα. Στο εξώφυλλο του βιβλίου της χρεοκοπίας.

Ανώνυμος είπε...

Μην ειστε αφελεις. Ολα ειναι συνωμοσια για να γονατισουν τον παοκ

Ανώνυμος είπε...

Το μονο ψεγαδι είναι οτι η νοητη επεκταση της γραμμης του κεντρου, επρεπε να τεμνει το θεωρείο.

Ανώνυμος είπε...

Τασακι, κεχριμπαρενιο μπεγλερι, παγος . φυστικια , σιβας , σοδα μακεδονικης βιομηχανιας, μαρλμπορο λαιτς, κινητο

Marwood είπε...

Τσιγάρα, σπίρτα, ράδιο, κιάλια κουδούνια, σκύλοι
τα όρη, η βέργα κι η βροχή είναι του βοσκού οι φίλοι

http://www.youtube.com/watch?v=xo6vPt2bpHY

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jB5foxDLkG4

τα τραγούδια της επιδότησης (ΜΟΠ, α,β,γ πακέτο ντελόρ)

Ανώνυμος είπε...

στσιλοι

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το άκουσα:

Στο μπέτη του με το σεζέ σκοποβολή θα κάνω

χαχα Χ 1000

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΧΟΙ : ΕΥΘΥΜΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

πως οι επιδοτησεις εγιναν σφαιρες , ουισκι και ναβαρα. ΠΑσοκ ειρηνη δημοκρατια τα παντα ολα

Ανώνυμος είπε...

Ι. ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: Ο κ. Βαρδινογιάννης δεν είπε αυτό. Είπε «εγώ ήμουν άτυχος και δεν τους βρήκα».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: «Και αυτοί ήταν τυχεροί». Δηλαδή δεν είπε ότι θα σκότωνε. Ενδεχομένως έκανε μία έρευνα για να σας παραδώσει στις Αρχές ο άνθρωπος.

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Ο Κοινοτάρχης των καλών λιμένων, ποια είναι η τύχη του;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Σήμερον κρεμαται επι ξύλου ....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από μία ώρα περίπου στην περιοχή Glifádha ·
Αρέσει σε 4 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

κοτσακης γιαννης

Ανώνυμος είπε...

ντυμενο ξυλο

Ανώνυμος είπε...

Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ: Εγώ θέλω κύριε Πρόεδρε να σας πω κάτι άλλο. Μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αυτή η κατηγορουμένη η Αμερική μας έσωσε την Ελλάδα εδώ πέρα, έτσι; Για να πω κι εγώ για τον έκτο στόλο. Μας έστειλε τρόφιμα, μας βοήθησε οικονομικά, μας βοήθησε ηθικά, μας βοήθησε να μην καταλάβουν οι κομουνιστές..

Ανώνυμος είπε...

Φώσκολος;

Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ: Να μου εξηγήσετε γιατί δολοφονήσατε τους δύο εργάτες για μερικά ψωροδολάρια; Για να μη δώσετε μερικά ψωροδολάρια για να καθαρίσουν τα αμπάρια πριν τους στείλετε να πεθάνουν από ασφυξία και έξι να χαροπαλεύουν με εγκαύματα.

Ανώνυμος είπε...

ζουγκλα

Ανώνυμος είπε...

Χορστ Ρίχτερ.

Ανώνυμος είπε...

http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1231191359

Ωραίες φάτσες πάντως οι Κρητικοί.

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231191374

Ανώνυμος είπε...

για να γινεις μασονος θα πρεπει να πουλησεις την ψυχη σου στον Σατανα....σκεψου το και αυτο....

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/lampros/30020

Ανώνυμος είπε...

Το γνωστό σατανά; Τον ογκόλιθο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Rl8lp0cOQMc

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RJOlnM41jtE

Ανώνυμος είπε...

Α,τον καημένο τον μετανάστη (ή το συνταξιούχο, τον ταρίφα, το βυτιοφορέα κλπ - ότι θες κάθε φορά βάζεις).

Ανώνυμος είπε...

εμεις δεν εχουμε φραγκα να παμε στη μυκονο τωρα και να βαλουμε βενζινΑ, τους αφγανους θα κοιτάμε;
Και αυτη η υστερικη ρατσιστρια η θεμις σκορδελη καλα εκαμε και σουταρε το μαλακισμενο συνεργειο της ερτ απο την περιοχη.Πανε τωρα οι αλλοι να κανουν γυρισμα τραλαλα τραλαλο , η πολυπολιτισμικοτητα στο κεντρο. Τα μουνια της ερτ με τους μισθους των 1800 που ζουν στα Ψυχικα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να χαρίσω κάτι Ζήτα Ελλάς παπούτσια που έχω στον καημένο τον μετανάστη. Θα του κάνουν άραγε; Είναι 47 νούμερο.

Ανώνυμος είπε...

τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι

Ανώνυμος είπε...

αν παρατηρησατε τωρα με τις προεκλογικες επιχειρησεις σκουπα, η αριστερα εκανε τουμπεκι ιστορικο.Αχνα δεν εβγαλαν για τους μουτζαχεντιν. ελεω ψηφων βεβαια.

Ανώνυμος είπε...

Συγκινήθηκα πολύ με τον μετανάστη αυτόν. Είναι συνανθρωπος μας ρε γαμώτο. Σκέφτομαι να τον πάω στο εκπτωτικό χωριό να του πάρω κανα Ralph Lauren γιατί δε μου φάνηκε καλοντυμένος. Θα τον κεράσω και μιλφεϊγ από τη Δέσποινα μετα.

Ανώνυμος είπε...

φίλε νομίζω ότι το παιδί της πλατείας δεν θα συμφνήσι με το ρατσιστικό σου παραλήρημα

Ανώνυμος είπε...

βεβαια οπως λεει και η σκορδελη στο βιντεο: "φωναξε τους ολους απο το καφενειο" . Ναζι ξεναζι αλλα στον καφενε το πρωι με το μπεγλερι να βγαζει σπιθες.Καλα τα εγραψε ο τουρκογλου

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ρατσιστικό παραλήρημα λες; Εγώ θέλω να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μας. Πώς θα πάω στην εκκλησιά άλλωστε να με ευλογήσει ο παπούλης πασχαλιάτικα;

Ανώνυμος είπε...

Ή ο ινστρούχτορας στην ΚΟΒ. Το ίδιο είναι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πάντως συγκινήθηκα με το δράμα του Αφγανού μετανάστη. Τελευταία φορά που είχα συγκινηθεί έτσι ήταν όταν είχα δεί μια ταινία με το Νίκο τον Ξανθόπουλο, το "Φτωχός και κατατρεγμένος". Κι ο Νίκος σε αυτή την ταινία ήτο μετανάστης στη Γερμανία που γύρισε πίσω στην πατρίδα και διηγείτο πόσο άπονα του φέρθηκαν εκεί διάφοροι πλούσιοι Γερμανοί (και πλούσιοι δηλαδή και Γερμανοί, διπλό το κακό με άλλά λόγια)

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κι εμείς ο αθώος λαός των Ελλήνων ήμασταν αλλά και γίναμε πάλι λαός μεταναστών, γιατί το τρισκατάρατο μνημόνιο και η διεθνής των τοκογλύφων μας χρεοκόπησαν. Έτσι και οι καημένοι οι Αφγανοί. Η διεθνής των σιωνιστών και οι Αμερικάνοι τους κατέστρεψαν, πάνω που ήταν έτοιμοι με τον τεράστιο πολιτισμό τους να φωτίσουν την ανθρωπότητα. Συμπάσχω με τον καημένο τον μετανάστη.

Ανώνυμος είπε...

αφού τελείωσαν με τον καζατζίδη οι εβραίοι είχαν όλο τον καιρό για να ασχοληθούν με άλλα προτζεκτ

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω οι εβραίοι να μην στοχοποιήσουν και το παιδί της πλατείας. Είναι η μοναδική φωνή δημοκρατικότητας στο χουντομπλογκ τούτο.

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατι τα αλλα μπλογκς ειναι καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YuI4n0EkZ4U

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο γλέντι πρέπει να ήταν αυτό. Ένα πραγματικό χουντογλέντι. Κρίμα που δεν ξέραμε κανέναν να μας καλέσει να διασκεδάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8oGPYCVBUDs#t=73s

Να συμπεριληφθεί στο greatest hits της χρεοκοπίας παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0shyHmTHJsw

Και αυτό στο greatest hits παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώνεται ότι την ημέρα του πάσχα πρόκειται να διοργανωθεί από το μπλογκ χουντογλέντι.

Ανώνυμος είπε...

ζητείται ο αφγανός μετανάστης, ή έστω το παιδί της πλατείας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν σωματικές ασκήσεις, στίβος μάχης και βαρελάκια.

Ανώνυμος είπε...

εγω θα φερω κοκκορετσι και εναν αλβανο να τον βαπτισουμε

Ανώνυμος είπε...

Δυό κούβεντος στον πρασινοφρουρό που έγραψε παραπάνω το άρθρο-ύμνο για το πασοκ.

Σημειολογικά και μόνο μερικές ενστάσεις αγαπητέ πρασινοφρουρέ:

Δεν έχω δεί στενούς συνεργάτες του Καραμανλή (του παλαιού) να μην εκφράζονται με ύμνους ακόμη και σήμερα για αυτόν. Αντίθετα, τον Ανδρέα Παπανδρέου τον περιποιούνται κανονικότατα αντίστοιχοι στενοί του συνεργάτες ως τον αποκλειστικό υπεύθυνο της σημερινής παρακμής (βλ. Πεπελάσης, Πάγκαλος, Κουλουριάνος, κ.α.)

Επίσης, οι 2 τσάτσοι του Ανδρέα (Μένιος, Άκης) έχουν την γνωστή κατάληξη...


Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αξίζει να γίνει κανείς μασόνος; Ξέρει κανείς να απαντήσει με σιγουριά;

Ανώνυμος είπε...

αλλη μια φωτο-επιτομή

http://www.protothema.gr/files/1/2012/03/-31.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αξίζει φίλε. Κάποτε που είχα γνωρίσει ένα μασόνο, μου είχε πει ότι όταν μπήκε στη στοά του είχαν χαρίσει ένα μεγάλο γνώμονα κι ένα διαβήτη. Νου εκμυστηρεύτηκε ότι περίμενε να ανέβει ιεραρχικά γιατί του είχαν υποσχεθεί ότι θα του χάριζαν μετά και μια κασετίνα Τζι-Αϊ-Τζο κι ένα Παγκουρίνο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στα δεξιά στη φωτό είναι ο Αγγελάκας;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στα δεξιά στη φωτό είναι ο Αγγελάκας;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Απίστευτο. Ίδιος είναι.

Ανώνυμος είπε...

Εγω τώρα διαβάζω το προγραμμα των "πειρατών". Πολυ πιθανόν να τους ψηφισω , γιατι μιλούν και για καταργηση των ιδιωτικών μονοπωλιων, ενα θεμα που θεωρω φλέγον και δεν το θιγουν αλλοι φιλελελευθεροι που περιμενουν στην ουρά για να προβληθουν απο τα καναλια των εθνικων ευεργετών..

Ανώνυμος είπε...

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου ποιος είναι; Ο Μαυρογένης ή ο Μπαρμπαρόσα;

Ανώνυμος είπε...

επισης το κκε -μλ θα κατεβει στις εκλογες μαζι με το μλ κκε .Ειναι αλήθεια. Μια ιστορικη συνεργασία , μια νεα αριστερη προταση. Ηθελα να ξερα οταν απεφασισαν οι γραμματειες των δυο αυτων κομματων την κοινη κάθοδο ,δεν τους επιαναν τα γελια;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι η κατάσταση με τη συνεργασία ΜΛ-ΚΚΕ και ΚΚΕ(μ-λ) συνοψίζεται άριστα από το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη στο site του "Βήματος".

"Επισης θα ηθελα να ενημερωσω το πανελληνιο οτι θεαθηκαν ξανα μαζι στο ιδιο καφενειο ο μητσος ο υδραυλικος με τον θαναση τον μπακαλη μετα απο 42 χρονια να παιζουν ταβλι. Προφανως το ζητημα των 6αδων που αμφισβητηθηκε στο μακρινο 1971 ελαβε τελος."

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/10804.htm

μια ολοκληρη ζωη γεματη με χορο , κεφι , γυναικες , ομορφια ζωντανια και λεφτά και σοσιαλισμό , . Φτωχομανα σαλονικη

Ανώνυμος είπε...

Πάλι μου τελείωσε το χαρτί υγείας. Ευτυχώς έχω κάπου τυπωμένες τις συνεντεύξεις Κουλουριάνου και Πεπελάση για τον Παπανδρέου.

Ας μιλούσαν δημόσια όταν έπρεπε, όχι τώρα που είναι με το ένα πόδι στον τάφο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί και να μιλούσανε θα τους άκουγε τότε ο σοφός λαός. Κι Ο Μάνος μιλούσε για την οικονομία τον καιρό της δανεικής χλίδας και θεωρείτο γραφικός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος είναι όντως γραφικός, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με το Γιωργάκη (wtf was he thinking?). Όμως το ότι έχει κάνει δηλώσεις σε ανύποπτο χρόνο για αυτή την κατάσταση πιστώνεται υπέρ του και μπορεί να το τρίβει στα μούτρα του κάθε όψιμου αναλυτή που εκείνη την εποχή ασχολούταν με τον Κωστόπουλο και την καβλομοίρα.

Ανώνυμος είπε...

για το μεροκαματο μωρε πηγε με το γιωργάκι. Για το μεροκαματο, μην εισθε σκληροι

Ανώνυμος είπε...

ο πρασινοφρουρός. να δούμε τί έχει να ειπεί κι ο πρασινοφρουρός για όλα αυτά

Ανώνυμος είπε...

Κι ο αθλητικογράφος Γιάννης Μαμουζέλος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννη μου έχεις την ψήφο μου! Τον Στράτο τον Σεφτελή να δώ πώς θα τον πείσουμε να κατέβει στα ...γήπεδα της πολιτικής.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 289   Νεότερο› Νεότερο»