Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

1.300 σχόλια:

1 – 200 από 1300   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Karaiskos on fire

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Οταν ητανε γκομενα η παναγοπουλου, επαιζε σε ελαφρολαικες ταινιουλες με το μιχαλοπουλο τσιτσιδη. Τωρα που μεγαλωσε και ενηλικιωθηκε καλλιτεχνικα το ριξε στην μεταμοντερνικη νεοκουλτουρα . Τωρα πια που πατσαβουριασε και επαθε καταθλιψη δικαιως. Κοινως : αν ημουν ασχημη θα ημουν και γω κουλτουριαρα

Tourkoglou είπε...

Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία (Παναγιώταρου)

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό το κείμενο του Καραϊσκου.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΕΙΡΑΘΙΤΗΣ είπε...

Φίλε που έγραψες αυτό το άρθρο, η ιστορία επαναλαμβάνεται, μονότονα και κουραστικά, σε σημείο πια, να θεωρείται και εντελώς προβλέψιμη.

Όποιος "τελειωμένος", σκηνοθέτης, ηθοποιός, ποιητής, διανοούμενος, κουλτουριάρης, τραγουδιάρης και πάει λέγοντας, θέλει να επιπλεύσει στον βόθρο στον οποίο είμαστε βουτηγμένοι, ασχολείται με "τα ιερά και τα όσια" του Λαού μας. Ενός Λαού, που εδώ και χρόνια έχει χάσει και τον δικό του ηθικό μπούσουλα, μέσα στη παγκάλεια λογική, του "μαζί τα φάγαμε".

Προχθές η άλλη με τον Αθανάσιο Διάκο, σήμερα ο άλλος με τον Χριστό, τον Aρχηγό και Iδρυτή της Πίστης δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Και από δίπλα δυστυχώς παίζοντας το παιχνίδι του κάθε καλλιτεχνοπίτουρα, εκατοντάδες οργισμένοι, άλλοι Χριστιανοί, άλλοι ρασοφόροι, άλλοι συλλέκτες κομματικών ψηφουλακίων, χτυπιούνται μπροστά στο ταμείο εισπράξεων, με μόνο αποτέλεσμα, να το... φουσκώνουν, ενώ θάπρεπε να παραμένει άδειο.

Όσοι θέλουν να υπερασπιστούν την Πίστη τους, θα πρέπει να γνωρίζουν πως ο εχθρός τους, δεν είναι ο κάθε χλιμίντζουρας, τελειωμένος "καλλιτέχνης". Εχθρός τους είναι το νεοταξίτικο σύστημα που έχει διεισδύσει παντού και έχει διαβρώσει τα πάντα. Αυτό χρηματοδοτεί, αυτό στηρίζει οικονομικά, αυτό καθοδηγεί και αυτό θέλει γκρέμισμα.

Αν υπήρχε ευνομούμενη πολιτεία και όχι το σημερινό απέραντο πεδίο της εκπόρνευσης των θεσμών και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού, οι "τελειωμένοι" δεν θα είχαν καμία θέση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα "προς γνώσιν", είναι οι Pussy Riots, ένα υποτιθέμενο Πανκ Ροκ συγκρότημα το οποίο έκανε κάτι πολύ χειρότερο από το Corpus Christi: Τα μέλη του μπήκαν σε ναό της Μόσχας, βεβηλώνοντας τον Οίκο του Θεού της Πίστης εκατομμυρίων Ρώσων Ορθοδόξων. Το αποτέλεσμα: Δύο χρόνια φυλακή στις Pussy Riots, μη εξαγοράσιμη και χωρίς αναστολή. Και με μια πρόταση στις Pussy Riots με νόημα του Βλαδίμηρου Πούτιν "να τολμήσουν αν μπορούν να κάνουν το ίδιο σε Μουσουλμανικό Τέμενος του Καυκάσου, ή σε Συναγωγή του Τελ Αβίβ".

Οι Βασιλείου, Κιτσοπούλου κλπ "κουλτουριάρηδες", δεν θα τολμούσαν, ούτε καν να σκεφθούν να ανεβάσουν έργα για τον Μωάμεθ και τον Γιαχβέ. Εδώ όμως, υπάρχει το εύκολο θύμα: Ο Χριστός. Και από πίσω, ένα ολόκληρο σύστημα της νέας τάξης για να στηρίξει και να χρηματοδοτήσει.

Όσο για τον Εσταυρωμένο που μας κοιτά από το Σταυρό του με θλίψη για την κατάντια μας, είναι σίγουρο πως θάλεγε – όπως είπε σε αυτούς που τον κορόιδευαν όντας πάνω στον Σταυρό: "Αφες αυτοίς. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι".

Ο Χριστός λοιπόν, δεν μας ζητά να διαδηλώσουμε κατά αυτών οι οποίοι τον χλευάζουν και τον κοροϊδεύουν. Μας ζητά κάτι πολύ περισσότερο, πιο σαφές, αλλά και πιο δύσκολο: Να πάρουμε το φραγγέλιο και να διώξουμε αυτούς που έκαναν "τον οίκον του πατρός του, οίκον εμπορίου".

Στις 5 Νοεμβρίου λοιπόν, εκεί που μας καλεί η φωνή της κοινής Πίστης, της κοινής ιστορίας, της συλλογικής συνείδησης και του ιστορικού καθήκοντός μας, μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, ελάτε να πάρουμε το φραγγέλιο. Να διώξουμε όλους αυτούς που μετέτρεψαν τον "οίκο των νεκρών και των αγέννητων αυτού του τόπου, σε οίκο εμπορίου και συναλλαγής". Και να παραδώσουμε στις γενιές που έρχονται, μια Πολιτεία, στην οποία κανείς δεν θα μπορεί να προσβάλει κανενός τα όσια και τα ιερά και να παραμένει ατιμώρητος.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ σ' αγαπώ, γαμώ το Χριστό μου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MrIxH6DToXQ

Ανώνυμος είπε...

Παντελης Παντελιδης

Ανώνυμος είπε...

Wenn ich Kultur höre... entsichere ich meinen Browning!

Ανώνυμος είπε...

Στον Παντελή Παντελίδη αναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό site.

http://www.eyewitnesstohistory.com/

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/10/n.html

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει άξιο πολιτικό δυναμικό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_14/10/2012_466014

Ανώνυμος είπε...

T: οταν ακουω την λεξη ορθογραφία τραβάω πιστολι

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/10/blog-post_15.html

Ανώνυμος είπε...

Τραγ(ακ)ωδια

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/10/blog-post_7820.html

Και δεύτερο χτύπημα για τον ελληνισμό και τη δημοκρατία σε διάστημα λίγων μόλις ημερών.

Ανώνυμος είπε...

Ο τραγακης κατ εμε ειναι ενα πολυ γραφικό και συμπαθες ανθρωπακι . Ειναι μια χαρακτηριστικη ελληνικη φατσούλα σαν τοσες αλλες, ενας ανθρωπος της διπλανης πορτας, ισως και γι αυτο εκλεγεται πεισματικα απο τους ομοιους συνδημοτες του πειραιωτες, που εχουν και μακρα παραδοση στην επιλογη λαμπρων πολιτικων. Επισης ειναι ενας μοντερνος πολιτικός με καινο λογο. Μου θυμιζει δε τον ευθυμιου στο ενας βλακας κ μισος

Ανώνυμος είπε...

και παπαρογιάννειος οικογενειακός φίλος. να το πούμε κι αυτό

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως. Είναι σκληρός πολιτικός ο Τραγάκης. Ας ρωτηθούν τόσοι και τόσοι υποψήφιοι της ΝΔ που τον υποτίμησαν και ακόμη κλαίνε.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012

Λουκιανού ιερομάρτ., Σαβίνου οσίου, Βάρσου ομολογητού

Xρόνια πολλά στον αγαπημένο μας λοχαγό. Του αγίου καραίσκου αλήθεια πότε είναι;

Ανώνυμος είπε...

O άγιος καραίσκος εορτάζεται καθημερινώς στα ανά την επικράτεια μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα.

Ανώνυμος είπε...

εκεί είναι τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Αη Καραϊσκος παρακαλώ (πολύ).

Ανώνυμος είπε...

Λογικά ο Καραϊσκος παίρνει το μεσημεριανό υπνάκο του, ακολουθώντας το δόγμα του διάσημου αειθαλούς συντοπίτη του για μακροζωία και καλή υγεία.

Ανώνυμος είπε...

του απέθαντου συντοπίτη του ήθελα να πω

Ανώνυμος είπε...

Μα μεσημεριανό υπνάκο μόλις δύο ώρες μετά το πρωινό ξύπνημα;

Ανώνυμος είπε...

Τρώνε και πίνουν με εκατό μασέλες οι τραγάκηδες και μας στέλνουν να πληρώσουμε το λογαριασμό, έχουμε δεν έχουμε. Εύχομαι υγεία και μακροημέρευση στον ίδιο και στους συγγενείς του κοπρίτες που πρόσφατα διόρισε.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/10/cd_14.html

o μπαξεβάνης τραγουδιστής;

Ανώνυμος είπε...

και τρίτο χτύπημα για τον ελληνισμό:

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/10/live.html

Του προδώσαν κι αυτού τα όνειρα, δυστυχώς όπως σε πολλούς άλλους άξιους συμπατριώτες μας.

Ως πότε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ταιριαζετε σε λεω τοσο αντι κει μενικα στο λεω

Ανώνυμος είπε...

Φιμοτρο ονομα κ πραγμα λεμε. Σκαστε τα μας και μεις θα βαλουμε φιμοτρο. Τουμπεκι λεμε

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/now/culture/17768

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο η "Κίνηση Μαβίλη". Γιατί να θέλει το κράτος να νοικιάσει το κτήριο; Aφού κάνουν Τέχνη.

Ανώνυμος είπε...


George Develekos B
Δυστυχως , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, καποιοι -οπως οι γυφτοι- επιμενουν και εν ετει 2012 να ζουν αιωνες πισω με τις βεντετες τους , με το να ζουν σε καταυλισμους , με το να μενουν απλυτοι , θεωρωντας οτι ετσι τιμουν την παραδοση της φαμιλιας τους.....Ειναι ομως ντροπή....

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλα λόγια, μεγάλου ανδρός...

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οπου να ναι θα σπευσουμε απο τους πρωτους να δουμε την ταινια με τον λατρεμενο μας 007, μέχρι τοτε ομως ας απολαυσουμε ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ADELE να ερμηνευει θεσπεσια το soundrack

Ανώνυμος είπε...

Αντε γαμησου ντεβελεκο δικολαβε της συμφορας. Οι τσιγγανοι ειναι ο πιο ελευθερος λαος .. ως κι ο μεγκελε τους θαυμαζε. Οχι θα περιμενουν απο την τιμημενη ελληνικη δικαιοσυνη να βρουν το δικιο τους

Marwood είπε...

Τινα πει κανείς για το λαό του ΠΑΟΚ

http://www.youtube.com/watch?v=s7D6cT3fWJM

Ανώνυμος είπε...

τα βίντεο της χρεωκοπίας

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_cgjNusK0Jw

Παίξε καλά τον Μπάοκ ρε

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ακομπλεξάριστος ο μεγάλος Αναστό

http://www.youtube.com/watch?v=U0sPUJldWPM

Ανώνυμος είπε...

Έπεφτε "τυχαία" το σαπούνι, έσκυβε η Ανάστο και η συνέχεια είναι γνωστή. Γι' αυτό την έδιωξαν από την Ιταλία άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Η συνεχεια ειναι πραγματι γνωστη. Γαμουσε τον βαζελο

Ανώνυμος είπε...

Με την όπισθεν, σαν την Καραϊσκω. Έχει φάει καλά ο Τσαλούχας, την σβερκοδάγκωνε © την Ανάστω.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές οι ερωμένες του Νικολό. Μικρές, μεγάλες, ελεύθερες, παντρεμένες. Μεγάλη η ζήλεια του ανδρικού στοιχείου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βγαίνουν πια άντρες και παίκτες σαν τον μεγάλο Νίκο Αναστόπουλο. Πέρα από μεγάλος γυναικοκατακτητής σε όλη την Ελλάδα, είναι και μάγκας προπονητής. Ποτέ δεν έγλειψε τους ισχυρούς και τους εργοδότες. Λέει πάντα αυτό που πιστεύει.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε το αμορε ηταν αποδεδειγμενα ενα : ο θανασης δημοπουλος με τον σαραβάκο και τριο με τον βλαχο τον κωλομπαρα. Μεγαλη μπαλα

Ανώνυμος είπε...

Καποιος πηδουσε εξ αυτων και τον αγγελο διονυσιου.

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται ότι ο Στράτος πήγε από τον καημό του που έβγαλε γιο πισωκίνητο

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει μήπως κανείς γιατί χάλασε η μεγάλη φιλία Αναστό-Μητρό?

Ανώνυμος είπε...

Χοντρα ξεκατινιασματα μαρινακη,αλαφουζου

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΟ βρηκε τον φυσικο του προεδρο στο προσωπο του Αλαφούζου. Μια αδερφω ειναι οτι ακριβως ελλειπε απο το τιμονι του μεγαλου ρετρο συλλογου. Ηρθε κ εδεσε, ουνα φατσα ουνα ρατσα με παικτες, οπαδους,αυτου του σωματειου

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Μητρό προτίμησε να πηδάει τη μακαρίτισα την Ναθαναήλ αντί για την κωλομπαρεμένη (ακόμη κι από το Γεροθόδωρο) Ανάστω. Ο Τσαλούχας προέκυψε αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον προεδρο σου πες μας, τον παιρνει;

Ανώνυμος είπε...

O Αναστόπουλος πάντως βελτιώθηκε πολύ στο ντύσιμο. Στην αρχή ντυνόταν σαν ταμτάκος. Αργότερα έγινε πολύ κομψός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσαλουχίδης είναι 100% άντρας.

Ανώνυμος είπε...

Παντως ηθοποιός σε πανελ πολιτικό ισον εγγυημενες μαλακιες

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εκτός πολιτικού πάνελ τι είναι?

Ανώνυμος είπε...

Η ελλαδα εχει βγαλει γενναιους ηθοποιους

Ανώνυμος είπε...

Αστεία πρόσωπα οι ηθοποιοί. Εντελώς αστεία. Θυμάμαι όταν γινόταν η κεντρική εκδήλωση κάποιου πολιτικού που διεκδικούσε την αρχηγία του κόμματός του. Για να τον προλογίσει κλήθηκε επί πληρωμή γυναίκα ηθοποιός. Την κάλεσα για ραντεβού μια μέρα πριν για να τις πω τι θα πει, πώς θα το πει κλπ. Την λυπήθηκα για τη δουλειά που έκανε, πολύ περισσότερο που συνέχεια μού μίλαγε για μεγάλους ρόλους, για το ποιοτικό θέατρο στην Ελλάδα και άλλα τέτοια, τη στιγμή που πληρωνόταν για να προλογίσει έναν πολιτικό. Έχει πολύ δίκιο ο Καραϊσκος ότι στην πλειονότητά τους ψάχνουν για πλούσιους γάμους. Και για να βρουν κάποιον αφελή να τις πληρώνει τις θεατρικές παραγωγές. Φταίει βέβαια και το ότι δεν υπάρχουν λεφτά σ' αυτά τα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Παρτσαλάκης ταβερνιάρης κλπ.

Ανώνυμος είπε...

H Βάνα Μπάρμπα πήγε στο Λαός και έψαχνε να εκλεγεί βουλευτής για να βρει δουλειά και να έχει ένα μηνιαίο εισόδημα.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο εχω να προσθεσω οτι και οι πλουσιοι εχουν μιαν πελατειακη σχεση με τους τις ηθοποιους . Η μαριαννα πηρε το νικο και ο βαρδινογιάννης την αλοιμονου και αλλα εκατομμυρία παραδείγματα πανελληνιως και παγκοσμιως. Η διαφορα ειναι οτι εδω εχουμε ηθοποιους του χαβαλέ και αστους που εχουν την ιδια κουλτούρα με τους κατοικους των Μεγαρων π.χ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και αξιοπρεπείς ηθοποιοί όπως ο καλυβωκάς.

Ανώνυμος είπε...

Παντως πρεπει να κανουν ωραιο θα λεγα συναρπαστικο σεξ οι ηθοποιοί . Ειναι εκφυλοι εκλυτοι και υποδυονται πολλούς ρολους στο κρεβάτι

Ανώνυμος είπε...

Ντενεκέδες είναι οι περισσότεροι έλληνες ηθοποιοί.

Ανώνυμος είπε...

Οι ηθοποιοί μας σήμερα βαράνε μύγες. Αλλά η τέχνη θέλει θυσίες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κάποτε θέλησε να γνωρίσω την Ευτυχία Γιακουμή. Με απογοήτευσε.

Ανώνυμος είπε...

Στην τελευταία συζητηση θα ειχε ενδιαφέρον η τοποθετηση του αραμπατζή

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και οι καλοί ηθοποιοί, οι ξένοι σοβαροί ηθοποιοί είναι στην πλειονότητά τους λίγο νούμερα. Μια δουλίτσα κάνουν, ένα όργανο είναι για να φέρουν σε πέρας τη δουλειά του σκηνοθέτη και του συγγραφέα και νομίζουν οι κακομοίρηδες ότι κάτι κάνουν. Τους κανακεύουν τον ναρκισσισμό οι σκηνοθέτες για να ξεμπλέξουν και να γίνει η δουλειά. Υπάρχουν βέβαια και πολύ μορφωμένοι ηθοποιοί και αξιόλογοι ως άνθρωποι αλλά είναι ελάχιστοι. Ο Γιώργος Μούτσιος ήταν ένας από αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

2:37, του τερματοφύλακα?

Ανώνυμος είπε...

Μια φίλη μού ζήτησε, αν ήθελα, να έπαιζα για πλάκα έναν ρόλο. Νομίζω ήταν αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων. Θα πήδαγα υποτίθεται και νομίζω ότι θα μαστίγωνα την Τάνια Τρύπη. Την σεβάστηκα όμως την ηθοποιό και αρνήθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο γραφικό κι αξιολυπητο απο εναν φουκαρα ανεργο ηθοποιο.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις κατά νου τον Ελευθεριάδη;

Ανώνυμος είπε...

Καλα σου δοθηκε τετοια ευκαιρία και την πεταξες. Η τρυπη εχει κωλαρα

Ανώνυμος είπε...

Για να λέμε και τη μαύρη αλήθεια, δύσκολο επάγγελμα η ηθοποιία. Αν είσαι μάλιστα τηλεοπτικός ηθοποιός σε ξέρει ο κάθε καραγκιοζάκος θεατής και όταν είσαι στην ανεργία και έχεις οικονομικό πρόβλημα άντε να κάνεις μια απλή δουλειά. Ντρέπεσαι. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Τερματοφύλακας μπακαλης

Ανώνυμος είπε...

Είχε παντρευτεί αυτόν τον βλάκα τον γιό του Καζάκου. Μου τον είχε συστήσει μάλιστ μια φορά σε καφετέρια ένας κοινός φίλος και πήγα να πεθάνω από την πλήξη. Βαρετός μέχρι θανάτου. Και ανόητος.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει να λυπηθεί ηθοποιό, ας παρακολουθήσει στο ΡΙΚ τον ηθοποιό Τσιμιτσέλη στο τηλεπαιχνίδι "Παίζουμε Κυπριακά". Να λυπάσαι την στιγμή που γεννήθηκες.

Ανώνυμος είπε...

Μιαν ημερα στο μπακαλικο ηρθε ο μικρός καζακος. Αμεσως του την επεσαν ολες οι πενηνταρες : " αγορι μου που εχεις τα ματια της τζενης, κουκλος εισαι " και τετοια. Μολις εφυγε αρχισαν το κραξιμο το χοντρο. Μα τι γελοιος ηθοποιός και να μην μοιασει στους γονείς του και τετοια.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, έχεις δει τελευταία τον Ελευθεριάδη; Έχεις νέα του; Περίμενα, τώρα που είμαστε στα πράγματα, να πάρουμε κάποια τηλεοπτική παραγωγή. Θα γίνει αυτό άραγε; Θα ξαναπρωταγωνιστήσει ο Λευτέρης;

Ανώνυμος είπε...

Είναι και το κοινό εξίσου γελοίο με τους ηθοποιούς.

Ανώνυμος είπε...

Εβλεπα τον ελευθεριαδη οταν εμενα χολαργό . Τωρα μενω παγκράτι .

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα μωρέ. Θα ήταν μια καλή ιδέα να πετάγεσαι μέχρι εκείνο το γραφικό καφενεδάκι για να απολαμβάνεις τον καφέ ή το ούζο σου βλέποντας και λίγο Ελευθεριάδη.

Ανώνυμος είπε...

Περιμενω πως κ πως την ταινια 17 νοεμβρη δε μουβι, πρεμιέρ την 17 νοεμβρίου . Ερε γλεντι

Ανώνυμος είπε...

Εκλεισε και το καφενεδακι φιλε. Τελος εποχης. Η ελλαδα που πεθαινει

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή ιδέα θα ήταν να ανοίξει κανείς καφενεδάκι-μαγειρείο και να το κάνει στέκι ηθοποιών. Θα σε πεθάνουν στο βερεσέ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο σώμα έχει η ηθοποιός Μαρία Σολωμού. Να μπορούσε να φάει και κανέναν σολωμό και όλα θα ήταν τέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Οπως τα λες ακριβώς . Ακου να δεις :η κορη της υψηλαντη της ηθοποιου με ειχε ταραξει στα βερεσεδια. Μπιρες μυθος και ουισκια, χαμογελο και γραψτα σε παρακαλω. Παγκράτι. μετς μενούν εκατονταδες ηθοποιοί . Aμα θυμασαι που λεγαμε για το οντεόν στο μετς ειναι.τετοιο στεκι. Νεκρα τωρα

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο σε πλήρωνε σε είδος η κόρη της μεγάλης κομμουνίστριας τραγωδού;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=19059

Ανώνυμος είπε...

Έλεγαν κάποτε ότι η Αιμιλία Υψηλάντη μύριζε κιόλας. Ελπίζω η κόρη να ήταν πιο μοσχομυριστή, έστω και με βερεσέ σαπούνι ρεξόνα.

Ανώνυμος είπε...

Η Μαριάννα Πυργιώτη θέλει λέει να ερωτευθεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ανώνυμος είπε...

Ταιριαστό ζευγάρι θά'ταν με τον Καραϊσκο. Η κυρία (λέμε τώρα) και ο (επαγγελματικά) πρωτάρης.

Ανώνυμος είπε...

Η σαραντάρα (κάποτε) και ο λεβεντομ... εε νιός.

Ανώνυμος είπε...

Θελκτική παρουσία η Πυργιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Έχει όμως ακριβά γούστα. Ο εραστής πρέπει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ανώνυμος είπε...

Μένει και στη ν Κηφισιά. Και θέλει όχημα πολλών κυβικών για να δεχθεί να ανέβει επάνω του.

Ανώνυμος είπε...

Πήρα τηλέφωνο στο ΦΩΣ και ζήτησα κάποιον από τη σύνταξη. Τον ρώτησα για αυτά τα υπονοούμενα που διάβασα εδώ για τον Αναστόπουλο. Μου είπε ότι όλα είναι βλακείες και φαντασιοπληξίες. Ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ο ανδρισμός του Αναστόπουλου και από κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που ανέφερε ο 4:41 για τη δυσωδία της υψηλάντη με λύπησαν τρομερά γιατί με την Ναθαναήλ ήταν οι αγαπημένες μου γκόμενες στις παλιές ταινίες.

Ανώνυμος είπε...

Η κορη της αιμιλίας ειναι ασχημη χοντρελω ημιτρελλη και παραδομενη κιόλας στην ασχημισ της. ο δε αμερικανός συζυγος της, την βαρα

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Μπα, σε συμφωνία με τον Αντωνάκη γίνονται οι δηλώσεις π΄ρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Η Ναθαναήλ δεν μύριζε. Ήταν κυρία. Στην πραγματικότητα ήταν η πιο εξωτική και ελκυστική ελληνίδα ηθοποιός. Ακριβώς γιατί δεν έφερνε καθόλου από πλευράς σωματότυπου σε ελληνίδα. Κρίμα μόνο που έμπλεξε στα τελευταία της με έναν ποδοσφαιριστή αγράμματο. Της άξιζε κάτι καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Για κατσε ρε φιλε συμφωνω οτι ηταν διεθνης κλαση αλλα ποια ειναι η ναθαναήλ δλδ ποιον να παρει; Τον αρθουρ μιλερ; Τον ραμπο πηρε, τον τασαρα, λιγος ειναι; Και λενε οτι της σταθηκε παρα πολυ στην ασθενεια της. Ανδρας

Ανώνυμος είπε...

Εντελως αγραμματος βεβαια

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι είχε και άλλες επιλογές. Να έπαιρνε τον Φρ. Γερμανό. Ή και τον Κυρ.

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει ότι ο Αναστό διαβάζει. Αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

Τον σταθη γιωτα

Ανώνυμος είπε...

Περιοδικα μοδας χαρτες και βιβλια προπονητικης εικονογραφημενα

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται ότι αγαπά πολύ τη λογοτεχνία. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αλήθεια. Εκεί που θα τον δεις όταν θα κάνει δηλώσεις μετά το παιχνίδι, ρώτησέ τον αν μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον Αρκά θα διαβάζει η Ανάστω.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια άραγε ότι ο Αναστό ήταν παραδοσιακά Πασόκ και τελευταία μεταστράφηκε προς τον Καημμένο.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3923.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=230456

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yZn95zFl5Ss&list=PL7406CAF69860BDD5&index=3&feature=plcp

Που τους βρίσκει κιόλας όλο με σοβαρές μορφές συζητάει αυτός ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Ο επόμενος πρέπει να είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος εναντίον Ελευθεριάδη με split screen στυλ ζευγάρι της χρονίάς.

Να μια εκπομπή που θα'θελα να δω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/5195

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/now/greece/17832

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαιτανος σαν πισωκινητο αγορι, τρελλαίνεται για τα μουσκουλα των παιδιων της ΧΑ. Α ρε κατακαημένη Ελλάδα. Γεμίσαμε Γαιτάνους. Πάνε πιά οι πραγματικοί άντρες σ' αυτήν την χώρα. Κι όλο και λιγότεροι οι Αναστόπουλοι

Ανώνυμος είπε...

Ο Γαϊτάνος έδωσε συνέντευξη χωρίς να είναι Μ.Εβδομάδα.Ζούμε σε παράδοξες εποχές.

Ανώνυμος είπε...

Ο γαιτανος το ξερει οτι θα τον στειλουν στο νταχαου ;

Ανώνυμος είπε...

Του έχουν υποσχεθεί θέση στο Block 24.

Ανώνυμος είπε...

"Όλο και λιγότερη η Ανάστω" ήθελες να πεις?

Ανώνυμος είπε...

7:50 γαμουσε (και) τη μαμά σου ο αναστω και εχεις τετοιο κολλημα;

Ανώνυμος είπε...

ο Νικολό ήταν γαμίκος. Τελεία και καύλα

Ανώνυμος είπε...

Εσένα το μπαμπάκα σου κι έχεις τέτοιο κόλλημα με την Ανάστω?

Ανώνυμος είπε...

σύμφωνα με την γουικιπεντια ο πετράν ο γαιτάνος

"...Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Αναντ Ζαμί, μετανάστη δεύτερη γενιάς από τη Αγκόλα, με τον οποίο έχουν συμμετάσχει και στη δισκογραφία στο τραγούδι "Αγέρας, Έρωτας κι αρμύρα". Έχει παλέψει για την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από το ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Για τον αγώνα του αυτό τιμήθηκε από την LGBT κοινότητα της Θεσσαλονίκης.."

Και πούστης Και με Αράπη. Για αυτό η ΧΑ δεν τον ανέφερε καθόλου παρά τις δηλώσεις του γι αυτήν

Ανώνυμος είπε...

με "άντρες" σαν τον γαιτάνο θα αναπολούμε και την ανάστω σε λίγο

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ειχαμε αυτην την οικογενειακη τιμη. Αλλα τον θαυμαζω σαν παιχτη και σαν τυπο, ειναι χαβαλές και ξεφεύγει απο το στιλακι των ελληνων προπονητων με τη σοβαροφανεια και τις κενολογιες

Ανώνυμος είπε...

Τον έκλασε ο αράπης γι αυτό βγάζει τέτοιο καημό για τα CD ο Γαϊτάνος.

Trueman είπε...

τουρκική haute musique

http://www.youtube.com/watch?v=erga4BQBdLg

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2NBudtLYEYU

Ανώνυμος είπε...

Η κλοπή των ονείρων μας.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου κλέψαν το όνειρο για μια θέση στο δημόσιο, στο δημαρχείο της πόλης μου. Χαλαρά ωράρια, καλά λεφτά. Όπως ένας ξάδερφος μου. Μπορούσε και πεταγόταν και στο χωράφι του όποτε ήθελε. Πάνε αυτά. Δεν ξαναψηφίζω κανέναν από αυτούς τους αλήτες τους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ εχτές είδα στον ύπνο μου ότι είχα ψήσει μια δίμετρη καστανομάλλα και την ώρα που ετοιμαζόμουν να την κανονίσω, ξύπνησα.Να μου επιστρέψουν το ονειρό μου οι αλήτες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αμ εγω που ηθελα να γινω δημοσιογραφος, τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_18/10/2012_466476

&

http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

Αντε επιτέλους....

Ανώνυμος είπε...

Για τη σημερινή επέτειο.

Democracy is a pathetic belief in the collective wisdom of individual ignorance. No one in this world, so far as I know—and I have researched the records for years, and employed agents to help me—has ever lost money by underestimating the intelligence of the great masses of the plain people. Nor has anyone ever lost public office thereby.

-Η.L. Mencken

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τη Μελίνα Τσέλιου που κάνει ιατρικο ρεπορτάζ στο σκάι την έσκιζες;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=w0oLt_ltE5A

Σαν σήμερα...

Ανώνυμος είπε...

Το τραβελι; εχει κορμαρα λεει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να ένα πραγματικά ωραίο τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκπληκτικοί στίχοι, όπως π.χ.

"Διαβολόσπερμα της συμφοράς,
σκότωσες όλες τις συνειδήσεις,
παντρεύτηκες μια πορνοστάρ
και δεν κατάφερες ούτε να τη γαμήσεις"....


http://www.youtube.com/watch?v=iRnZDBXzFq0

Trueman είπε...

xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

ή χα χα χα χα όπως ακούγεται εδώ?

http://www.youtube.com/watch?v=_ceBsltY7ug&feature=relmfu&bpctr=1350576770

Ανώνυμος είπε...

βαρσο οργανωσου γιατι σας βλέπω κυβερνηση χ.α. σε λιγα χρονια

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/10/305.html

Ανώνυμος είπε...

καραισκο ποσο πληρωνουν τον βουλαρινο στον σκαι?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και για να υπάρχει μια εικόνα των πολύ καλών στίχων (ακουστικά όπως τα έπιασα γιατί δεν τους βρήκα πουθενά):

"Το 81, κάποιο μουνί,
βγήκε για να κυβερνήσει,
την αγέλη τους έπεισε,
και τις ψυχές μας ήρθε να γαμήσει.

Πιόνι αμερικανικό
και των πασόκων ήρθε η σπορά,
μπάσταρδος σοσιαλιστής,
τώρα ειν' θαμμένος
μες τα σκατά.

Τα χρόνια μας τα εφηβικά,
μας στιγμάτισες πούστη Ανδρέα,
γκρέμισες τα ιδανικά,
σαν την πουτάνα,
η Ελλάδα σου μοιραία,

έσκυβε τον κώλο της,
στους εβραίους και τους μογγόλους,
έχτισες τα τζάκια σου,
τους βόλεψες τους δούλους όλους,

(...με μουσική ύμνου ΠΑΣΟΚ..)

Πούτσος υπέρχοντρος, ο θάνατος που καίει,
στάζει βροχή,
ντούρο περήφανο χωριάτικο λουκάνικο,
σου σκίζει το μπουρί,

(.....) γαμάει το όμορφο το επίθετο
το αχόρταγο μουνί,
ο πούτσος μου τους μπάσταρδους
όλους τους σημαδεύει στου
κώλου την οπή,

(...Κανονική μουσική....)

Διαβολόσπερμα της συμφοράς,
σκότωσες τις συνειδήσεις,
παντρεύτηκες μια πορνοστάρ
και δεν κατάφερες να την γαμήσεις,

Χέζω πάνω στον τάφο σου,
με αραιό σκατό, με περηφάνια,
ψόφο κακό να έχουνε,
και οι φλώροι οι γιοί σου
τα τσογλάνια,

Κλεψιμαίϊκα πίσω σου άφησες,
και παλεύουν τώρα τα κοράκια,
τοκογλύφοι και καταχραστές,
πολιτικοί κατάπτυστα μουνάκια,

Ανδρείκελο της παρακμής,
λατρεμένε των αγραμμάτων,
Παπανδρέου ήσουν το είδωλο,
των γαμημένων όλων των πάτων,

(..με μουσική ύμνου ΠΑΣΟΚ)
Παπανδρέου ανώμαλε,
σαπίζεις μες τον τάφο,
πόσο γελώ,
απ' τα μεγαλεία σου,
σκουλήκια κι αρουραίοι
τσιμπούσι έχουν γερό,

Το μουνί της μάνας σου
μαράθηκε και πάει,
αυτό δεν ειν κακό,

Μάζεψε στο μάρμαρο,
το πούστικο κουφάρι σου
δεν θέλω ν' ακουμπώ"

Ανώνυμος είπε...

Ποσα να παιρνει κι ο βουλαρινος μωρέ . Κανα τριαρι θα παιρνει γιατι κανει και τηλ και ραδιο. Και αυτη η εκπομπη του η τηλεοπτικη δεν νομιζω να τραβα.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα ειπα. Σιγα μην του δινει τρια χιλ ο αλαφούζος . Ξερω οτι ο ιπποφαντης παιρνει 1500 και βρισκεται στο σταθμο απο τα χαραματα ως το βραδυ. Μιλαμε για φουκαραδιλικι

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω κίνηση στο blog. Όλοι "Μακελειό" παρακολουθείτε;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο Ιπποφάντης είναι ωραίο όνομα για περιοδικό ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος ο Καρμίρης γιατί δεν ανανεώνει το μπλογκ του;

Ανώνυμος είπε...

Μα ηταν και βυζαντινος τιτλος ο ιπποφαντης . Φωσκολικο ονομα κι αυτο οπως το φαναριωτης (εισαγγελεας )

Ανώνυμος είπε...

Εμένα το Ιπποφάντης πιο πολύ για τίτλος ιπποτικού μυθιστορήματος μου κάνει σαν αυτά του κιλού που αγοράζουν οι "ευαίσθητες και σκεπτόμενες" ελλεηνίδες

Ανώνυμος είπε...

Λένα Διβάνη-Ιπποφάντη

Ανώνυμος είπε...

Ενα ποτηρι κρασι και το σιντι του γιαννη παριου στα ηχεια θα σας φτιαξει το βραδυ επαναλαμβανει καθημερινα ο νικος . Οδηγιες για αυθεντικους μπον βιβερ . Ψιλογυφτους μπον βιβερ

Ανώνυμος είπε...

Τι κρασί; σε κουτί από χαρτόνι από σουπερ μινι μάρκετ;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/10/blog-post_4297.html

Μάλλον ετοιμάζεται να δαγκάσει τον καψερό πάκη. Και μετά φίμωτρο

Ανώνυμος είπε...

Η πλακα ειναι οτι πολλης λαος θα σπευσει να παπαγαλισει τις συμβουλες του νικου. Θα κλείσει τα φώτα θα βαλει κρασι και το σιντι της ρηελ νιουζ. Η πλακα θα ηταν να προσεφερε και το κρασι η γυφτοφυλλαδα . Μα τι μαλακες ειμαστε πραγματι. Κυμπαριλικια με προσφορες κυριακατικων εφημεριδων

Ανώνυμος είπε...

Μεταξύ μας, πολύ καλά τα σιντι του Πάριου για βραδυνές στιγμές μοναξιάς και περισυλλογής.

Ανώνυμος είπε...

Δινει και ουεστερν η εφημερίδα . "Κλασικό " ειναι το επιθετο που μπαινει παντα πριν τη λεξη ουεστερν στις προσφορες .Αρχαιο εθιμο. Ολα κλασικα ουεστερν. Οπως λεμε σπαγγετι ουεστερν λεμε και κλασικο ουεστερν.Ενα δις ουεστερν ολα κλασικα. Δυο ντιβιντι και ενα σιντι, δυο ταινιες σεξ και μια καρατε. Αρε κατακαημενη ρουμελη

Ανώνυμος είπε...

Συνεντευξη παριου τωρα στον ρηελ. Ποσες φορες θα ακουσουμε τη λεξη αγαπη

Ανώνυμος είπε...

Παρια φυλη

Ανώνυμος είπε...

Κλασικο πορνό

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_17/10/2012_498965

Ανώνυμος είπε...

Ενα ποτηρι ρετσινα, δυο φλουδες παστρουμα, μαρλμπορο,μια χοντρη μανα - συζυγος στον καναπε, παριο στα ηχεια και ουεστερν στην τιβι αλλα και ρηελ νιούς το λαιφ σταηλ ενθετο στο χερι, πολυθρονα. Λαιμαργος πανηδονισμος χατζηνικολακειος χατζηκυριακειος

Ανώνυμος είπε...

τώρα με την χρυση αυγή στο 20% να δώ τίς κωλοτουμπες που θα κάμουν οι χατζηνικολάκηδες για χάρη της

Ανώνυμος είπε...

λίγο κρασί λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου θα σιγοτραδουδήσει σήμερα το βράδυ κι η γαϊτανάστω

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/10/non-paper.html

φιρί φιρί το πάει να τις φάει τις φάπες του ο παπαρογιαννάκος

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαρας βλέπει τα πράγματα καλα

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD ΚΑΙ ΤΑ BEST OF ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

να κυκλοφορήσει κι ο καραίσκος τα best of του

Ανώνυμος είπε...

πάριος ή γονίδης μεγάλο δίλημμα

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι έφτασε η στιγμή που πρέπει να εκδοθεί ο Καραϊσκος. Οπως ο πιτσιρίκος και ο συχωρεμένος ο νίκος ο κοεμτζής

Ανώνυμος είπε...

εγώ προτείνω στον καραίσκο να αποτανθεί στην ρηελ νιουζ και τον χατζηνικολάκη. Τέτοια κλασσικά σαν του καραίσκου είναι κρίμα να μην γίνουν κι ευρύτερα γνωστά, και να έχουν το προνόμιο να τα γνωρίζουν μόνο οι λίγοι, πιστοί εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

κλασικά κραϊσκου όπως λέμε κλασικά μικυ μαους

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63726798

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/world/article/?aid=1231218424

Ανώνυμος είπε...

Νομιζαν οτι θα πανε στη γαζα. Ωραία κρουαζιερα παντως για πιτσιρικους, διεθνείς ταξιαρχιες του αλ ακτσα και του συριζα ενιαιο κοινωνικό μέτωπο. Τζαμπα και ο ερανος και η ανθρωπιστικη βοηθα (σικ) που συγκεντρωθηκε. Δεν ηξεραν οτι θα κατεληγαν σουμπιτοι στα κρατητηρια; Το ξερανε . Τοσο καλα ηξεραν που θσ κατεληγσν, οσο οι επιβατες ενος σουπερ φαστ απο τη ραφηνα για ανδρο τηνο μυκονο. Απλα σαν γνησιοι αριστεροι ποιητικοι ανθρωποι, γνωριζουν οτι σημασια δεν εχει ο προορισμός αλλα το ταξιδι

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος ανώνυμους. Εύκολα .

Ανώνυμος είπε...

Είχα να διαβάσω τη LIFO πάρα πολύ καιρό. Στην πραγματικότητα, σταδιακά και χωρίς να το συνειδητοποιήσω, έπαψα να την ψάχνω. Προχθές βρήκα ένα αντίτυπο σε ένα μπαρ. Το πήρα και του έριξα μια ματιά. Θρύψαλα. Κουρασμένα κείμενα. Κοινότοπα. Είδα και το αφιέρωμα στα γεγονότα του "Χυτήριου". Τόσοι και τόσοι άνθρωποι, κατά τεκμήριο "σοβαροί", και ούτε μια λέξη πρωτοτυπίας. Τα ίδια και τα ίδια φθαρμένα, που τα φαντάζεσαι πριν καν τα διαβάσεις. Τότε θυμήθηκα το μικρό κείμενο του Καραϊσκου για το θέμα. Την δύναμή του τόσο από πλευράς περιεχομένου, όσο και στυλ γραφής (δηλ. ύφους). Σύγκρινα τα κείμενα του κουρασμένου εντύπου με την ζωντάνια του κειμένου του Καραϊσκου και σκέφτηκα ότι, όταν σε ένα blog που ανεβαίνουν posts αραιά και που βρίσκεις απείρως πιο ζωντανά κείμενα απ 'ό,τι ένα "alternative" - υποτίθεται - έντυπο, δεν είναι απορίας άξιο γιατί η δημοσιογραφία έχει καταντήσει η βαρετή γεροντοκόρη με τη ρόμπα και τις παντόφλες που βλέπουμε και (δεν) διαβάζουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ είπε...

Από σήμερα στο Αλληλέγγυον σε συνεργασία με τον αγροτικό συνεταιρισμό Μανταμάδου θα βρείτε δύο εξαιρετικά προϊόντα της πλούσιας λεσβιακής γης.


Φέτα από φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα στα 6.80 το κιλό.

Λαδοτύρι Μυτιλήνης 10.84 το κιλό.


Δοκιμάστε το λαδοτύρι σε σπιτικές πίτσες, σε σαγανάκια, σε σαλάτες, σαν μεζέ με μυτιληνιό ουζάκι ή απολαύστε το ως έχει αφού το αφήσετε εκτός ψυγείου ένα τερτατάκι για να αναδειχθούν τα γευστικά του στοιχεία και τα αρώματά του.

Ανώνυμος είπε...

Οποτε διαβαζω παντως τα κειμενα του αλληλεγγυον -για να πω την αληθεια- μου ερχονται δυνατες αληθειες στα ρουθουνια. Κρατιεμαι να μην παω σε κανα τσιπουραδικο. Καταπληκτικό γραφειο τυπου εχουν

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 3:50 ευχαριστώ για τα καλα σου λογια. Γνωριζεις ομως σιγουρα οτι η ελλαδα βριθει λογοκρισίας. Φιλος ξενοδοχος δημοσιογράφος που ξερεις καλα, οποτε εγραφε αρθρο μου ελεγε οτι ο τσαγγαρουσιαν,γεμιζε συρταρια με μηνυσεις η μηνυτηριες αναφορες η προειδοποίησεις για αγωγες . Σε εναν αρθρο για την ελληνικοτητα της μακεδονιας παρολιγον να γινει χοντρη κομπλα και με θεσμικους φορεις του κωλου. Αυτοι ειναι οι χειρότεροι: οι πατοι υπερευαισθητοι δικηγοροι καυλωμενοι για φημη. Αμα ειναι να τρεχεις ολημερίς στα δικαστηρια, καλυτερα μοκο

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι μόνο εν μέρει έχεις δίκιο. Τα ίδια μού λένε κατά καιρούς δημοσιογράφοι και διευθυντές της πλάκας, όποτε τίθεται σε συζήτηση το ίδιο θέμα. Είναι ένα από τα κλασσικά επιχειρήματα. Άντε και να το δεχτώ (που δεν το δέχομαι, αλλά για να συνεχιστεί η συζήτηση). Αυτό, όμως, αφορά μόνο μια πλευρά της δημοσιογραφίας. Στο ζήτημα της αρθρογραφίας-επιφυλλιδογραφίας (που δεν σχετίζεται με κίνδυνο μηνύσεων), γιατί υπάρχει τέτοια ένδεια; Οι ελάχιστοι στυλίστες της γραφής που διαθέτουμε, έχουν, εδώ και χρόνια, σπρωχθεί στο ράφι. Ακόμα και τα ονόματά τους είναι πλέον ουσιαστικά άγνωστα στο αναγνωστικό κοινό (που παίζει το πουλάκι του μέρα και νύχτα). Πού είναι ο Τηλέμαχος Μαράτος, ο Πάρις Τακόπουλος, ο Γιάννης Ευσταθιάδης - για να αναφέρω μόνον κάποιους παλαιούς... Στυλίστες περιωπής, διεθνούς κλάσεως, με γνώσεις και χιούμορ, που βρίσκονται στο περιθώριο, λες και η Ελλάδα διαθέτει πολλούς ανάλογης καλλιέργειας και αρθρογραφικής δεινότητας. Αντ' αυτών οι πιλαφοειδείς Δήμου, Μπαμπινιώτηδες, Μπαρτζινόπουλοι κλπ. - γελάω και μόνο που τους σκέφτομαι. Ακόμη και στην ΕΣΤΙΑ, με τη γνωστή ιστορικά εμμονή στο καλό γράψιμο και με απαιτητικό - υποτίθεται - κοινό, τη θέση του Σπ. Ζουρνατζή (που κεντούσε) και του ΓΣ Αλεξιάδη έχει πάρει ο... Παν. Μποκοβός και ο Κοραχάης. Ζούμε εποχές μεγάλης γελοιότητας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνω διολου. Ανεφερα τον ξενοδοχο γιατι εβριζε κιολας στα κειμενα του. Στη βουλη με τη βουλευτικη ασυλια, ο καθεις μπορεί να πει οτι του ρθεί χωρις συνεπειες ακομη και να συκοφαντησει αμα λαχει. Ο δημοσιογραφος δεν μπορεί να γραψει οτι θελει. Παντως η λογοκρισία δεν εχει να κανει με την συγχρονη εντυπη κακομοιριά των δημ σχεσεων και της μετριοπαθειας. Για μενα η μετριοπαθεια και η υποκρισια, η δασκαλιστικη ηθικη των μεσων και του κοινού ειναι οι εχθροι της αρθρογραφιας. Γι αυτο θα δεις διπλα στα περιπτερα τις κυριακες πεταμενες εφημεριδες χωρις τον παριο και το κλασικο ουεστερν με τον ρομαριο ντε φαρια

Tourkoglou είπε...

Εύστοχες οι παρατηρήσεις του 3:50, αν και είναι υποτιμητικό για τον Καραϊσκο να συγκρίνουμε τις αναρτήσεις του με τις πληκτικές ανοησίες που γράφονται στην LIFO του Αρούλη του Δημοκίδη.

Βέβαια, αφού λέμε για τα γεγονότα στο "Χυτήριο", αναρωτιέμαι τι θα ήταν "πρωτότυπο" ή "ζωντανό" σχετικά με το θέμα της χρυσαυγής. Από τον Μάρτιο που "έσκασε" το θέμα, όλοι είναι στα κάγκελα, όλοι ξέρουν κάτι που δεν το ξέρουν οι άλλοι, όλοι βλέπουν μια λεπτομέρεια που διαφεύγει στους υπόλοιπους, όλοι θέλουν να παρουσιάσουν τη δική τους αιρετική προσέγγιση, όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ευφυέστεροι από τους άλλους.

Έτσι, εκτός από τους γραφικούς συριζαίους και ανταρσύες που αλυχτούν "φασισμός, φασισμός" κάθε φορά που κλάνει ο Παναγιώταρος, έχουμε τους δικαιωμένους δεξιούς ("αριστεροί που μας τα πρήζατε τόσα χρόνια, είδατε τώρα πώς είναι;"), τους πεφωτισμένους θεωρητικούς των άκρων ("να πού οδήγησε η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς"), τους εστέτ του Κολωνακίου ("το κακοβαμμένο μαλλί της Ζαρούλια", "μέσα στην αισθητική και ηθική κατάπτωση, η ΧΑ μας πείραξε;"), τις ξεκωλιάρες τηλεπαρουσιάστριες ("αχ καλέ, τον είδα από κοντά τον Κασιδιάρη, μια χαρά παιδί είναι!"), τους αντιφασίστες τύπου Χατζηστεφάνου ("μηδενική ανοχή στο φασισμό, δεν έχει 'αλλά'!"), τους αιρετικούς ("εδώ που τα λέμε, η παράσταση ήταν για τα πανηγύρια, καλά ξηγήθηκε ο Παναγιώταρος"), τους μπρεχτικούς ("όταν ήρθαν για τους ομοφυλόφιλους δεν μίλησα"), τους τσαμπουκάδες του πληκτρολογίου ("εδώ που τα λέμε, κάτι τατσοπουλαίους και κάτι δούρου ο Μιχαλολιάκος τους έχει για πρωϊνό"), τους μαλακοπασόκους ("όλα ξεκίνησαν με τους αγανακτισμένους, τις πλατείες και τα γιαούρτια"), τους στρατόκαβλους ("μπορεί να είναι ζώα, αλλά έχουν αξιοθαύμαστη πειθαρχία"), τους αγανακτισμένους νοικοκυραίους ("ναι αλλά αυτοί κάνουν κοινωνικό έργο, ακούστε τι έγινε με μια γνωστή μου που βρήκε πακιστανούς στο σπίτι της"), τους χουνταίους ("αυτοί δεν κλέβουν, ο Παττακός ακόμη ζει στο φτωχικό του στα Πατήσια"). Όλοι παγιδευμένοι στα κλισέ τους, όλοι πεπεισμένοι ότι λένε κάτι που θα ταράξει τα νερά. Σκάστε όλοι, ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε.

Τέλος, το σχόλιο περί "βαρετής γεροντοκόρης με ρόμπα και παντόφλες" είναι gross understatement όταν αναφέρεται στην ελληνική δημοσιογραφία. "Εξηντάχρονη πουτάνα με σάπια δόντια και βραχνή φωνή που εξακολουθεί εκδίδεται σε ημιορόφους και ημιυπόγεια πέριξ της Λιοσίων" θα ήταν πολύ καταλληλότερη περιγραφή.

Ανώνυμος είπε...

Αμ η αυγη η κυριακατικη ;Δεν το συζητω οτι οι αριστερες εφημεριδες εσπαγαν καθε ρεκορ σοβαροφανειας και υποκρισιας. Αυτοι βεβαια εχουν αλλα: Πρεπει να απευθυνθουν υποτιθεται στο λαικο προλεταριάτο εκλαικευμενα, αλλα ουδείς προλεταριος διαβαζει εφημερίδα, οποτε γραφουν για τους ουμανιστες του δημοσιου τομεα που ειναι και οι μονοι ανθρωποι με ξεκουραστο κεφαλι, ικανο να κατανοησει τα βαρετα και ανουσια πουλατζοειδη κειμενα εκει μεσα. Αυριο μαλιστα η αυγη βγαίνει με διαφημισμενη παρεμβαση Αγγελακα παρακαλώ παρα παρα πολυ. Μιλαμε για ολικη τσιπροποιηση

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγαν ότι ο συγγραφέας Πάνος Θεοδωρίδης (με τον οποίον είχα και κάποια διαδικτυακά πάρε-δώσε) πήγε, λέει, ως αρθρογράφος σε μια νέα εφημερίδα - η Ελλάδα Σήμερα, η Ελλάδα αύριο, κάπως έτσι. Την αγοράζω από περιέργεια και τι να δω: Αυτιάς, Σουρμελίδης, Γιώτα Αντωνοπούλου, Παντελής Ζήλος, Σπύρος Τρίψας κλπ. Λέω από μέσα μου γελώντας "δεν γίνεται ρε μαλάκα, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει το 2012 τέτοια εφημερίδα". Βγαλμένη από τα βάθη του '80. Κι όμως, είναι δυνατόν. Χωρίς ούτε μισή διαφήμιση και με κυκλοφορία ανύπαρκτη (είναι και εκτός μετρήσεων πρακτορείου-γιατί άραγε;). Ποιος καραγκιοζάκος χρηματοδοτεί και αυτή τη φυλλάδα - και γιατί;.. Σκέψου ότι με την "Κρίση" κάποιοι αφελείς έλεγαν ότι θα γεννηθούν ωραία πράγματα. Και εγεννήθησαν. Η Ελλάδα Σήμερααύριο, τα Επίκαιρα, τα Παραπολιτικά κλπ. Η δουλειά του Τσιριγώτη διαβάζεται με ασυγκρίτως περισσότερο ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

Πληρης η αναφορά τουρκογλου για τα χυτηριανα. Κομπλε

Ανώνυμος είπε...

Είδα προχθές τον διευθυντή της Αυγής, τον αγωνιστή Νικολάκη. Παχύς-παχύς, όπως πάντα, με πράσινο λακόστ και το γνωστό μπεζ δημοσιογραφικό γιλέκο να κρύβει τα πάχια. Βήμα αργό - δύσκολο να σηκωθούν τόσα πολλά κιλά (παρομοίως βαδίζει και ο ευτραφής δικηγόρος αδελφός του). "Πάτε καλά τελευταία" του λέω (ειρωνικά). "Προσπαθούμε!", μου λέει με σεμνότυφη αυταρέσκεια (χωρίς να αντιληφθεί την ειρωνεία). "Θα καλύψουμε το κενό της Ελευθεροτυπίας". Μια "φίλη" μου, μάλιστα, που γράφει στην Αυγή, μου λέει: "Η εφημερίδα ανεβαίνει. Καιρός ήταν. Θα καλύψουμε το κενό του σοβαρού Τύπου". Για γέλια και για κλάματα.

ΥΓ. Αγαπητέ Τούρκογλου, συμφωνώ σε όλα. Αλλά μεστό κείμενο για το θέμα θεωρώ ότι ήταν του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να ξερεις οτι οταν μιλαμε για αριστερα και σοβαρό τυπο δεν χωρανε αστεια κ ειρωνιες.

Ανώνυμος είπε...

Σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, δείχνει η δημοσκόπηση του Οκτωβρίου της VPRC, για την εφημερίδα «Η Ελλάδα σήμερα», που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της. Στην τρίτη θέση παραμένει η Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να υποχωρεί ακόμη περισσότερο, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση μαζί με τη ΔημΑρ

Ανώνυμος είπε...

Η πρώτη καθοριστική παρέμβαση του Αιμ. Λιάτσου ως διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ είναι η παρουσίαση των κύριων θεμάτων των δελτίων ειδήσεων σε στυλ και μουσική υπόκρουση... BBC! Το BBC τον μάρανε τον φουκαράκο.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Καλά και σήμερα στην παραλία το βιβλίο που τα "εσπαγε' ως γυναικείο ανάγνωσμα ήταν οι ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ (δηλαδή το δευτερο βιβλίο που κυκλοφορησε την περασμενη Δευτερα απο τον ΠΑΤΑΚΗ)....Μιλάμε ΟΛΕΣ , με πρωτη την δική μου, ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ στο βιβλιο- (εχει και τα καλά του αυτό, δεν σε πρήζουν για τίποτε/.....)

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Καλη η Γλυφάδα αλλα απόψε το Κολωνάκι είναι τέλειο .... Και το ροκ "τα σπάει".....

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/ROvlzt

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 1300   Νεότερο› Νεότερο»