Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ ...ΠΑΣΟΚ

Oυδείς -σε γενικές γραμμές- έχει το δικαίωμα να χτυπιέται και να φωνάζει πιο πολύ απο τους άλλους για τη δημόσια κατάντια, που οι περισσότεροι "απολαμβάνουμε". Όλοι επίσης- εκτός απο τα κομματικά σκουλήκια- νιώθουμε κορόιδα , νιώθουμε βλάκες και είμαστε , νιώθουμε θύματα , ιδίως αφού ξέρουμε-ξεραμε τι ζωή έκαναν και τι φράγκα ξόδεψαν , τι τσιφτετέλια χόρεψαν, αυτοί που βρίσκονταν μες το δημόσιο χαβαλέ.
Ακόμη πολλές φορές αναλογίζομαι το γεγονός, οτι παρά το ρωμαικό όργιο των κομματικών, οι νέες αντιπολιτευτικές δυνάμεις -αυτό το πολυχρωμο ασκέρι μαλακίας, πετρελαίου ,παραμυθένιων πετραδιών - ορυκτών και παπαρολογίας- αδυνατούν να σηκώσουν ανάστημα και στην ουσία εισπράττουν μονο ψήφους τεμπελονοικοκυρέικης οργής, μικρομαγαζοκλαψας ,ελληνορθόδοξης μιζεριας, μαμαδίστικης έκρηξης για την ανεργία του γιόκα και της κόρης, πατριωτικης ξαπλας, ρωμέικου πείσματος και ρωμεικου κρασιού ...(τα τελευταία αυτα λόγια συνοδεύονται απο ηχο χτυπήματος της γροθιάς στο τραπέζι).
Ειναι κι αυτό: η φράση "μα για μαλάκες πας περνάνε" εχει ξεπεράσει σε συχνότητα εκφοράς και το πατροπαράδοτο "καλημέρα" .Πρέπει να το παραδεχθούμε οτι ειμαστε μαλακες και οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά που απευθύνονται και πως απευθύνονται με τις κωλοτούμπες ,τα ανάποδα ψαλίδια και τις πιρουέτες τους. Ειδικότερα ο σαμαράς και ο δημαράς , φαίνεται γνωρίζουν τέλεια τι χαιβάνια και τι χαμένα κορμιά τους ψηφίζουν και ως εκ τουτου τους ξηγούνται αναλόγως.

Κανείς δεν θα πάει στις προσεχείς κάλπες χαρούμενος και χοροπηδώντας ,εκτός αν θελει να ηδονισθεί μαυρίζοντας, αυτούς που προσκυνούσε χθές.Οι πιο πολλοί θα ρίξουμε την ψήφο και θα φύγουμε κομμάτια, σιγοεκστομίζοντας καντήλια και βαρειές βλασφήμιες . Κανείς δεν είναι πιο αντιπασοκ απο τους άλλους, ολοι μισούμε το πασόκ οριζόντια.
Αυτοί είμαστε όμως , αυτός ο λαός, αυτούς τους υποψήφιους παραγει.
Θέλω όμως δημοκρατία, δημοκρατία και ελευθεριά , τραλαλα και τραλαλό.Δεν θα ήθελα επειδή το πολίτευμα αναδεικνύει άκηδες , γιάννους , αρηδες και τράγκες, να το καταλύσω με τεθωρακισμένα και με μπράβους της νυχτας που παραμονεύουν.Με λίγα λόγια προτιμώ να πέφτουν οι μιζες σαν βροχή, παρά τους -επισης κρατιστές -ανελευθερους.
Αυτα λένε και οι κνίτες: "Ξερετε ο Στάλιν πέθανε με μονη περιουσία ενα ζευγάρι αρβυλες". Τι να τις κάνουν τις περιουσίες οι τύραννοι; Νομίζουν οτι θα κυβερνήσουν για πάντα και ΄όσο κυβερνούν είναι όλα δικά τους ετσι κι αλλιώς.Και να φτιάξουν περιουσία θα τους την κατασχουν οταν πέσουν, εκτός αν εχουν βγάλει τα λεφτα τους εξω που και ετσι ειναι επίφοβα.

Ο οχθρός του λαού είναι το κράτος και κρατος σημαίνει "περάστε αυριο" σημαίνει οννεδιτες να τρωνε σαλάτες με προσούτο πάρμας εν ωρα υπηρεσίας και πασκίτες στη Μυκονο, σημαίνει μερσεντές ,πόρσε σειρά στα καφε της γλυφάδας, καμπάνες στον αστέρα κλπ. Το κράτος παίρνει δανεικα απ εξω και τους γαμάει ολους, εκτός απο τους ανίκανους που το στελεχώνουν γιατι μονο εκει μπορούν να "εργαστούν",στηρίζει και στηριζεται μονο στους γιωτάδες που καταλήγουν να παίρνουν και περισσότερα τελικά απο την υπόλοιπη μάζα.
Το ΠΑΣΟΚ εκων ακων, συν Ανκελα και χειρα κίνει, πιστεύω οτι βαδίζει με γοργό βήμα στη συρρίκνωση αυτού του ιδίου και του κράτους, οι υπόλοιποι θέλουν να κουρσέψουν τον καταραμένο αυτό θεσμό και να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν .

403 σχόλια:

1 – 200 από 403   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/10911.htm

βιντεαρα

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν υπάρχει επιτέλους ένας λοχίας να βάλει τάξη;

Ανώνυμος είπε...

Η Βουλή εξευτελίσθη. Μετεβλήθη εις οίκον εμπορίου.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ : "ΒΛΑΧΑΡΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ"....!!!!παροτι βεβαια ειναι ....αντιδεοντολογικο ήταν πολλοι οι συναδελφοι που οταν την ειδαν μπροστα τους αγανακτισαν

Α. Μπράβος είπε...

Φίλε συμφωνώ, μόνο το πασοκ μπορεί να μας σώσει

Ανώνυμος είπε...

https://docs.google.com/file/d/0B3LalSv-xquodmJhOFZYRXIwQlU/edit?pli=1

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλολιάκος και ΧΑ τωρα στο κοντρα

Ανώνυμος είπε...

Βαρετός ο μιχαλολιάκος. θανάσιμο αμάρτημα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

The Pronunciator © where are you?

Ανώνυμος είπε...

1400 ευρώ βασικό μισθό υπεσχέθη το κκε μόλις τώρα στο έξτρα
μάλλον καπίκια

Ανώνυμος είπε...

τούμπανο ο κρανιδιώτης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Zvl9N9GdraQ

Ανώνυμος είπε...

λέει αλήθειες ο μιχαλολιάκος

Ανώνυμος είπε...

http://www.katohika.gr/2012/04/blog-post_1324.html

Ανώνυμος είπε...

το κκ δίνει και επίδομα ανεργίας 800 ευρα. Θα το ψηφίσω και βέβαια θα κάνω το ονειρο μου να γυρίζω όλη μερα στα καφενεία και τα ουζερι, πραγματικοτητα.Μην ξανακούσω για δουλειά

Ανώνυμος είπε...

και εγώ

Ανώνυμος είπε...

φουλ της μαλακίας στο κόντρα. σπάνια σύνθεση

Ανώνυμος είπε...

πολυ κακή χροια φωνης του μιχαλολιακου

Ανώνυμος είπε...

πολιτικό φρήκ σόου

Ανώνυμος είπε...

δυνατή εκπομπή, μπράβο σε αυτόν που την υπέδειξε

Ανώνυμος είπε...

εφκαριστο

Ανώνυμος είπε...

παιντί της πλατίας;

Ανώνυμος είπε...

Η κινούμενη κουράδα γνωστή και ως Κατσανέβας ήταν εξίσου ενοχλητική με το Μιχαλολιάκο.

Ανώνυμος είπε...

μόνο ο κρανιδιώτης φαυλος έλαμψε

Ανώνυμος είπε...

Τί σκατά ανάρτηση είναι αυτή ρε Καραίσκο; Είδες εσύ να κινδυνεύει το πολίτευμα και έγραψες ύμνο-ύπνο στη δημοκρατία; Αχού καλέ βοήθεια έρχονται οι κακοί Χρυσαυγίτες ή οι κακοί κουμμουνιστές; Παναγιά μου μη και δεν με αφήσουν να γράφω ελεύθερα τη γνώμη του στου πενταβρωμοποδαρίδη ή να την λέω στους άλλους προκομένους του καφενέ μεταξύ ρέγγας και τσίπουρου;

Τεθωρακισμένα, μπράβοι της νύχτας, ανελεύθεροι, αρβύλες του Στάλιν, κράτος-εχθρός του λαού, μόνο ο Ηρόδοτος Ρίχτερ λείπει από τους κακούς που παραμονεύουν στη γωνιά τον δύστυχο Καραίσκο που θέλει να πει τη γνώμη του.

Ότι να ναι...

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι απατεώνες στην δημοκρατία ομνύουν

Trueman είπε...

Απίστευτη είδηση αν είναι αλήθεια. Έχει προεισπράξει λέει η μαφία πασοκ-νδ τις κρατικές τους επιχορηγήσεις μέχρι το 2020. Που το πιθανότερο είναι ότι τα κομματα αυτά δεν θα υπάρχουν. Και τα λεφτά που πήραν γι αυτές τις εκλογές είναι ίδια με του 2009!!!

Επίσης, η νδ έχει κάνει γαργάρα το 1εκ μάρκα που πήρε ο τσουκάτος απ' τη ζημενς για λογαρισαμό, λέει, του πασοκ. Το θέμα θάφτηκε.


Με συγχωρείτε, αλλά αυτά δεν γίνονται ούτε σε έργα του φώσκολου. Κι υπάρχει κόσμος που συνεχίζει να πιστεύει σ' αυτά τα δυο καταστροφικά κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

όλοι όσοι ομνύουν στη δημοκρατία είναι απατεώνες

Ανώνυμος είπε...

Η ζούγκλα που βασιλεύει στα μεγάλα κόμματα.

Κτήνη! ΚΤΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Κι υπάρχει κόσμος που συνεχίζει να πιστεύει σ' αυτά τα δυο καταστροφικά κόμματα."

Λέγε με Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Μ-Λ ΚΚΕ ρε! Για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μάλλον εννοείς ΚΚΕ (μ-λ)

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος περιφρονεί τον αντιδραστικό υλισμό και μάχεται με αυταπάρνηση για τα ιδεώδη της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_20/04/2012_479482

Ανώνυμος είπε...

κκ μλ να ξαναβρωμισει ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

^^
σαφείς ομοιότητες με την περίπτωση καραίσκου.
εκτός από το "ξεβράκωτος" βέβαια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν είπα εγω α(Α)ρχηγε οτι κινδυνεύει η δημοκρατια. Θεωρητικά μίλησα , οτι παρά τις συμφορές μας και το "κλεφτες κλεφτες" του λαού κατα τη γνώμη μου ( γνώμη; εσυ γνώμη; που έλεγε και ο νεκροθαφτης στο ζευγάρι της χρονιάς) η δημοκρατία είναι το ορθόν πολιτευμα.Γιατί γίνεται μιαν συζήτηση και περι αυτού, πώς να το κάνουμε δλδ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uedc-8KeMpQ

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_3027.html

Kαλλιτεχνικό όνομα;

ΑΙΣΩΠΟΣ είπε...

Γεια σας φίλοι μου καλοί-καλοί μου φίλοι. Θα ήθελα να σας διηγηθώ μια ιστορία, μια το δίχως άλλο διδακτική ιστορία, η οποία υποψιάζομαι (χωρίς να έχω ακούσει τίποτα βέβαια) ότι εξηγεί πολλά.

Κάποτε ήταν ένας νέος που εργαζόταν σε ένα μπακάλικο. Ας του δώσουμε ένα τυχαίο όνομα αυτού του νέου για να μπορούμε να πούμε την ιστορία μας ευκολότερα. Π.χ. Καραίσκος. Να ένα ωραίο και τυχαίο όνομα. Καραίσκος.

Κάποια μέρα, εκεί που ο Καραίσκος ταξινομούσε τα σακιά με τις φακές, πετάχτηκε μέσα από ένα τσουβάλι ένα τρωκτικό. Ένα πράσινο τρωκτικό!!!!

"Καραίσκο γιατί εργάζεσαι κυριακάτικα; Γιατί αφήνεις τον άκαρδο ιδιοκτήτη να εκμεταλλεύεται τον ιδρωτά σου;" είπε ο πράσινος πόντικας στον Καραίσκο.

"Και τί θες να κάνω; Κάπως πρέπει να πληρώνω τα έξοδα μου" απάντησε ο έκπληκτος Καραίσκος, που συνειδητοποίησε ότι το τρωκτικό δεν ήταν μονάχα πράσινο αλλά μιλούσε κιόλας.

"Ψήφισε ΠΑΣΟΚ Καραίσκο και σε περιμένει μια θεσάρα στο δημόσιο. Καθαρίζω εγώ. Με παχυλό μισθό και ξάπλα ισοβίως" είπε με στόμφο το πράσινο τρωκτικό.

"Μα δεν μπορώ. Απεχθάνομαι το κράτος. Πιστεύω στην ελεύθερη οικονομία." βροντοφώναξε (με πολύ λεπτή φωνούλα όμως) ο Καραίσκος

"Και παλιά πίστευες στον κομμουνισμό αλλά τώρα άλλαξες γνώμη Καραίσκο" είπε το πράσινο τρωκτικό

"Δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω" επέμεινε φωνάζοντας ο Καραίσκος (με ακόμα πιο λεπτή φωνούλα).

"Δεν θα στο ξαναπώ Καραίσκο" βροντοφώναξε το τρωκτικό. "Ή συμφωνείς και σε διορίζω μετά τις εκλογές ή φεύγω από εδώ" ξαναείπε.

"Καλά΄. Πότε περνάω για τη σύμβαση;" είπε ο Καραίσκος γιομάτος τύψεις (για κανα δυο δευτερόλεπτα) που απαρνήθηκε τη ελεύθερη οικονομία.

Αυτά φίλοι μου. Γεια σας και πάλι γειά σας. Πολύ ωραίο το μπλοκ σας.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος αυτή την εποχή παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή Αμάραντου, προκειμένου να μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στην κ. Βίκυ Σταμάτη.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ψεύτης. Σε λίγο θα μας πεις ότι ο Καραϊσκος ήταν και ξεβράκωτος.

Ανώνυμος είπε...

-Φύγε από δω βρωμερό πράσινο τρωκτικό και μη σε ξαναδώ στο μαγαζί μη σου βάλω τη διακήρυξη της 3ης σεμτέμβρυ στον κώλο.

Είπε ο καραίσκος με βαριά, μητροπανική φωνή.

Ανώνυμος είπε...

... μη μ' ζ'γώνεις σε σούβλισ' ρουφιάνε πράσινε αρουραίε...

αναφώνησε κραδαίνοντας το αρτι ξυσθέν μολύβιον που δευτερόλεπτα πριν κοσμούσε το ευμέγεθες(από τον καθημερνό αφουγκρασμό των λαϊκών προβλημάτων από το μπακαλικό μετερίζι του) ους του ανδρός.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Tο πασόκ κύριοι, ουδέποτε διόριζε στο δημόσιο εκτός απο τους απολύτως απαραίτητους.Πόσο μάλλον τώρα με τους γερμανούς απο πάνω..
Δηλαδή ούτε μπάτσους θέλετε να έχουμε;Πως θα γίνει.

Ο καθείς μπαίνει στα μπλόγκς και κουτσουλάει οτι του κατέβει στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά η ανταρσύα τι επίδομα ανεργίας δίνει;

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος κε 2.48 δεν είναι βλαχάρα Σταμάτη.

Είναι περήφανος τέκνο τσι λεβεντοζένας. Να διορθώσετε το ατόπημα παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Mε ανταρσύα φίλε, ο άνεργος θα γράφει ο ίδιος το ποσό του επιδόματος στην επιταγή

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο βλαχάρααααα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sTKYSqB9SAQ

Ανώνυμος είπε...

To KKE γιατί τάζει επιδόματα σε ευρώ; δεν το κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Λυγερός

Ανώνυμος είπε...

Θα πώ κάτι ντόμπρα και ξηγημένα..Εγω πιστεύω οτι στις περιοχές λιοσιών , αγ βαρβάρας, ζεφυριου , μενιδίου κλπ, κανείς άνθρωπος δεν βγάζει νόμιμα το ψωμί του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.08 ευχαριστώ. Εκανα συγκριτικό τεστ επιδομάτων, αλλά μετά την χρήσιμη πληροφορία σου η ψήφος μου θα πάει στην ανταρσύα.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το κκε τα βλέπει της ανταρσήας και ανεβάζει εύκολα

Ανώνυμος είπε...

Για λέγε πόσα δίνει ο καθένας τους? Πλειστηριασμός η ψήφος μου. Όποιος μου τάξει τα περισσότερα, θα' χει την ψήφο μου

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε το κκε δίνει 1400.

Ο κουβέλας κατήγγειλε ότι ο μενδρέκας δεν διευκρίνισε αν εννοεί € ή ροόυβλια καπίκια ή κάτι άλλο.

Ο καημμένος έγραψε στο φεσμπουκ ότι οτι η προσφορά της ανταρσοίας θα ισχύει τις καθημερινές και έως τις 14.00, ώρες κατά τις οποίες οι ψηφοφόροι του καλού αυτού κόμματος βρίσκονται στας αγκάλες του μορφέως.

Αναμένατε και άλλα, το παιχνίδι τώρα χοντραίνει...

Ανώνυμος είπε...

Οι ανεξάρτητοι έλληενς μόλις ανακοίνωσαν οτι αντί μηνιαίου επιδόματος οι άνεργοι θα λαμβάνουν μετοχές τραπέζης της ανατολής, ονομαστικής αξίας 1.000.000.000.000 ριαλίων εκάστη.

Ανώνυμος είπε...

Η χρησή αυγή διένειμε δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνει την επίλυση του προβλήματος της ανεργίας με βάση το πρόγραμμα
Hellenic Avatar Unlimited.
Οι έλληνες την ψυχή άνεργοι θα μπορούν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα όπου θα εργάζονται δια αντιπροσώπου (πακιστανού ή αφγανού από το στοκ της πλατείας αγ. παντελεήμονα). Από τη μισθοδοσία τους θα παρακρατείται ποσό για τα έξοδα των avatars (βοσκή, σταβλισμός κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Breaking News

Ο Τσίπρας σε συνεστίαση φίλων του κόμματος στην Πεύκη ανακοίνωσε την πρόθεσή του για διορισμό στο Δημόσιο όλου του ελληνικού πληθυσμού άνω των 18 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες αργότερα

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Τσίπρα, θα διπλασιαστούν οι οργανικές θέσεις σε περιπτώσεις που υπάρχουν τρανταχτές ελλείψεις. Λχ υπάρχουν κενά σε θέσεις νυχτοφυλάκων σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες για τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ ο Καραϊσκος υποσχέθηκε δωρεάν πλύσιμο μέσα-έξω στο γιωταχι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ότι, έναντι συμφολικού τιμήματος, θα εκμισθώνει το ολόγραμμα του προέδρου της σε κλινικές ψυχικών νοσημάτων, ή και σε κατοικίες ιδιωτών οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο στρεςς, μανιοκατάθλιψη και σχετικά νοσήματα λόγω κρίσης.
Κλινικές μελέτες του πανεπιστημίου του Ρευκιαβικ, έχουν δείξει ότι η εγγύτητα της μορφής του Φώτη Κουβέλη στους ασθενείς, έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την ψυχική τους υγεία, καταπραύνοντας ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, χωρίς μάλιστα να έχει τις παρενέργειες συναφών φαρμάκων όπως αρτάν υπνοστεντόν κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Breaking News

Ο πρόεδρος του σύριζα κύριος Τσίπρας προχώρησε σε βελτιωμένη πρόταση για διορισμό όλων των νέων όχι από το 18ο, αλλά από το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις καυτές εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, εξεδηλώθη ενδιαφέρον από κύκλους το προέδρου της ΝΔ για μίσθωση του ολογράμματος του Φ. Κουβέλη, για την περίοδο πέριξ της 6ης Μαϊου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζητήθηκε να συνοδεύεται και από μπομπίνα με ηχογράφηση των προεκλογικών ομιλιών του κ. Φώτη.

Ανώνυμος είπε...

Γενέθλια του Αδόλφου σήμερα, και ασχολούμαστε με τον Κουβέλη; Γελάει ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

μισό λεπτό. Τα 1400 του κκε ειναι κατωτατος η επιδομα ανεργιας?

Ανώνυμος είπε...

γιατι εγω παιδιά δεν θέλω να δουλευω

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsnow.gr/article/64640/dyo-evdomades-proeidopoiisi-kai-meta-exosi-xoris-diki-tou-kakopliroti-enoikiasti.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/10938.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AGtVHMYpi74

Μόνο ο στρατηγός αυφαντής ξέρει τι παιζεται απο πίσω

Ανώνυμος είπε...

Πιστέυω οτι το αντι νιούζ, είναι το πλέον χαβαλετζίδικο μπλόγκ του διαδικτύου.μπράβο στα παιδια για την καλή δουλειά

Ανώνυμος είπε...

τέτοια κόλπα της μόνης απο τις πολλές πασοκικές συμμορίες που έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής (λογω γερμανικής δικαιοσύνης βέβαια) θα τα ζηλευε κι ο ναστουλης με το βλαστό

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=135152&catid=9

Ανώνυμος είπε...

http://t.co/pcL8fig9

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WZbe-W8Q6i4

Ανώνυμος είπε...

Σκάτα στους χρυσαυγίτες...πουτάνας γίοι νεοναζί!!!
Καλύτερα πασοκος και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο παρά με τους νεοναζί που την έχουν δει μάγκες με τις πλάτες της ΕΛ.ΑΣ!!!
Αναρχοπασόκος

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/u0rS8z2-FQg
Αναρχοπασόκος

Ανώνυμος είπε...

Η επιθεση ενάντια στον Πέτρο Ευθυμίου είναι επιθεση ενάντια στη Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Eυθυμήσαμε σημεα

Ανώνυμος είπε...

Αν και ετεροχρονισμένα κατά μερικές ώρες θέλω να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά για την επέτειο της Επαναστάσεως. Χρόνια πολλά λοιπόν!!! Να ζήσει ο εθνικός στρατός.

http://www.youtube.com/watch?v=7sWUDD_J6EU

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CKpQLLlZcSc

Ανώνυμος είπε...

να ζήσει ο εθνικος μας στρατος, των τορ-μ1, των υποβρυχίων που γέρνουν, των τυφλών F16

Ανώνυμος είπε...

http://www.aixmi.gr/index.php/teleiwnoume-ellada-akh/

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/%CE%B2%CF%81%CF%89%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85

Ανώνυμος είπε...

http://www.newpost.gr/post/121671/%CE%9C%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-Mega%2c-%CE%8C%CE%BB%CE%B3%CE%B1-%CE%A4%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B7%2c-%CE%A4%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CF%88%CE%AE%CF%82!/

λουσου τα

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλύτερες πολιτικές κωλοτούμπες κι από τον Ξυνόγαλο ο σβερκοδαγκωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώταρος vs Ευθυμίου.

http://www.youtube.com/watch?v=F3YNw2QKbZc

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώταρος vs Ευθυμίου. Ολόκληρο το βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=z8JMg4FSU84

Ανώνυμος είπε...

Πλεύρης vs Πρόεδρου Τσιγγάνων vs Μανώλη Καψή. Όλα τα λεφτά. Βίντεο απίστευτου γέλιου

http://www.youtube.com/watch?v=SkQsxqsLN_c

Ανώνυμος είπε...

Ευγλωττία

http://www.youtube.com/watch?v=oScdXt-TcqU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Φασιστάκια καλύτερα ΠΑ.ΣΟΚ και Βενιζέλος παρά φασισμό, δήθεν μαγκιές απο έναν Ηλία Παναγιώταρο, στις 6 μαίου θα είμαστε στην κυβέρνηση πάρτε το χαμπάρι
Αναρχοπασόκος

Πασόκος είπε...

Επαυξάνω

Πασόκος είπε...

Παναγιωτακόπουλο δαγκωτό

π είπε...

Κάτι αλλάζει στην ευρώπη. μήνυμα ελπίδας απο γαλλια, μηνυμα νικης στο πασοκ

επιτελους τελος η δεξια και στην ελλαδα.

karapialis είπε...

Πρέπει να ομολογήσω οτι ο Παναγιώταρος κάνει καταπληκτικο μπάσιμο στον καφενέ με το " Ευθυμιου τι τους λές ρε, τα φάγατε τα λεφτά". Καταπληκτικό μπάσιμο, το είδα εξήντα φορές. Μετά μπαίνει και ο χορός απο πίσω ενισχυτής ...Μου θύμισε exploited barmy army το όλο σκηνικό στα ελληνικά καφενόβιακα όμως.Πολύ ωραίο σκηνικό.

Ανώνυμος είπε...

Πέραν του ωραίου μπασίματος ο εθνικιστής Ηλίας ρίχνει και άλλες ατάκες (η γαϊδουροφωνάρα του ξεχωρίζει).

"Δουλειές κλείνετε εδώ πέρα; Ε; Δουλειές κλείνετε;" και με ακόμα πιο υστερική φωνή "Θα γαμήστε την πατρίδα μου;"

Έπος

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δυνατή και η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

http://www.youtube.com/watch?v=5tT5Smu90UE

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Διαβάζοντας αυτό το πολύ καλό κατ εμέ άρθρο (εξαιρώντας κάποιες μικρές λεπτομέρειες), αναρωτιέμαι τί σκατά κάνει στο ίδιο κόμμα με τους Παναγιώταρους αυτός που το έγραψε. Τί να πει κανείς.

Marwood είπε...

Εμείς εδώ δεν κάνουμε κοκοκο©

Οι έγκυρες προβλέψεις μου για τις εκλογές:

1. Κυβέρνηση πασόκ-νοδούλας, με τσόντα μάνου ή/και ντόρα (βλ. παρακάτω).

2.Πρωθυπουργός? γκανιάν Παπαδήμας, δυνατό πλασέ.... Αβραμόπουλος (the lols)

3.Εχω την αίσθηση ότι παρά τα γκάλοπ θα μπουν μανοντόρες στη βουλή. Στην χειρότερη ο ένας από τους δύο.

4.καμμένοι δημαρ θα πάρουν λιγότερο από τα γκαλοπ

5.Καρατζαφύρερ τον μπούλο, ΧΑ οριακά μέσα ή έξω.

Ανώνυμος είπε...

βάρσο, σωστά όσα γράφει αλλά όταν τα δύο υποτίθεται αστικά κόμματα είναι της ποιότητας που όλοι ξέρουμε και ουσιαστικά αντέγραψαν/χάιδεψαν είτε από φόβο (νδ) είτε για άγρα ψήφων (πασοκ) την αριστερά, τότε το αίνιγμα δεν έχει άλλη λύση από την καταστροφή. Το μόνο που μας σώζει είναι ο ραιχενμπαχ

Ανώνυμος είπε...

Αρα πασόκ;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, το άρθρο που ανέφερες είναι σχεδόν σαν κειμενο του Μάνου ή του Τζήμερου με κολλημένο ένα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ" στο τέλος. Θα μας τρελάνουν αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/4814

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30170

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=erXepJ8tVcc&feature=relmfu

Ανώνυμος είπε...

να γράψει ο Βάρσος εδω σε νεα ανάρτηση, μανιφέστο για το ΤΙ πρέπει να γίνει κατα την αποψη του σ' αυτη τη χώρα. Ρεαλιστικά βέβαια πάντα.

Ανώνυμος είπε...

τι ζημια έχει πάθει αυτός ο χαικάλης

Ανώνυμος είπε...

κατι είχα ακούσει για τον παπαμιχαήλ εγω αλλα οχι και τετοια χάλια

Ανώνυμος είπε...

έλα μωρε τώρα, ποιος παπαμιχαήλ μωρέ. Εχω να σου διηγηθώ μια ιστορία, είχα ένα φίλο που είχε ένα φίλο που ήταν συμμαθητής με το γιαννάκη. Οταν επισκεπτόταν το σπίτι του γιαννάκη πήγαινε και τον έπαιζε στο κρεββάτι της αλίκης. #truestory

Ανώνυμος είπε...

με τον μπονάτσο τα είχε τότε

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Πριν από 3 λεπτά
Καληνύχτα σε ολες, ολους την οποια συνοδευω με θερμες ευχες σε ολες, οσους μου ευχηθηκαν και σε ολες ολους οσους εορταζαν σημερα μαζι με μενα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ με υγεια, αγαπη και....γερο στομαχι προκειμενου να αντεξουμε ολα οσα θα ερθουν....

Ανώνυμος είπε...

George Papastylosδημοσίευσε στονGeorge Develekos B
Πριν από 59 λεπτά
Γιώργο μου, χρόνια μας πολλά, να μας χαίρονται! Να είσαι πάντα γερός, δυνατός, εύστοχος και ηθικός!

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
2 ώρες πριν
Για μιαν ακομη φορα, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΟΔΟ , ΑΓΑΠΗ...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
καλημέραααααααααααα και καλή εβδομάδα σε όλες, όλους!!!!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (για να κλεισουν μια εβδομαδα μετα λόγω Πρωτομαγιας και ....εκλογων)...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ, ΕΣ...!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 17 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Noιωθω πραγματικα πολυ χαρουμενος με την πληθώρα των ευχων σας για την ονομαστικη μου εορτη που με ολους τους τροπους μου τις δινετε απλοχερα , σας ευχαριστω πολυ και αντευχομαι τα καλυτερα...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 10 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ολους όσους είτε απο κοντα, είτε με τηλεφωνα είτε με sms , είτε με mail , είτε με αναρτηση στην σελίδα μου μου ευχεστε ήδη για την ονομαστική μου εορτή αν και μόλις μπήκε η ΔΕΥΤΕΡΑ......ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Χθες στις 1:17 π.μ. ·

Ανώνυμος είπε...

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554421_348251935235897_100001532802090_962009_1711163911_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562364_348117595249331_100001532802090_961698_115854477_n.jpg

Βίκυ Σταμάτη είπε...

Καραϊσκο τι ώρα θα περάσεις για το χτένισμα; γιατί έχω και το επισκεπτήριο ανάμεσα στα ψώνια και το μπράντς

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100105_22/04/2012_479813

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλει να... κυβερνήσει το ΚΚΕ

Εάν πάρουμε μέρος στην κυβέρνηση, εγκαταλείπουμε πολλά, όπως τις κινητοποιήσεις, πρόσθεσε η κυρία Παπαρήγα

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=192375

Ανώνυμος είπε...

έθνος απατεώνων

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=454507

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτογραφίες της ημέρας. Κουράδας με χειροπέδες

http://www.nooz.gr/greece/prosagogi-tou-kouri-gia-xrei-pros-to-dimosio

Ανώνυμος είπε...

http://manoskarmiris.blogspot.com/2012/04/blog-post_8833.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=29249046

Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MFvU18GGM3Y#t=98s

Ανώνυμος είπε...

Επόμενη Μελίνα Μερκούρη

Ανώνυμος είπε...

Περίοδο θα'χει

Ανώνυμος είπε...

να κανει κι ο καραισκος βίντεο για την ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=135505&catid=3

Ανώνυμος είπε...

"...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας εκπαιδευτικος που βαριέται πρέπει να διδάσκει τα παιδιά"...


Θάνος Τζήμερος

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω εγώ γιατί. Για το ΧΠΚ. Διακοπές Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λαϊκό λειτούργημα. Και αν βαριούνται δεν είναι λόγω τεμπελιάς ή ΧΠΚ. Είναι για να δίνουν στη νεολαία το μήνυμα ότι δεν πρέπει να μπουν στα γρανάζια της εντατικοποίησης, εκκολαπτόμενοι δούλοι στα μέτρα των αφεντικών που θα τους ξεκάμουν, θα τους ξεζουμίσουν για ένα ξεροκόμματο και μόλις δούν τα σκούρα θα τους πετάξουν στο δρόμο σαν τα σκυλιά.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να ναι πολύ κακοί άνθρωποι αυτά τα αφεντικά..

Ανώνυμος είπε...

Ακούγοντας την ελεεινή περιγραφή από σωτηρακόπουλο-σπυρόπουλο στο α' ημίχρονο τσατίστηκα και στήριξα τσέλσι και εκσπερμάτωσα με την πρόκριση.Με τις υγειές σας αθλητικοί δημοσιοκάφροι του mega.

Marwood είπε...

Κανονικά μετά απο τετοιο φιάσκο πρεπει να μην ξαναπιάσουν οφωνο οι δυο αυτοί. Κάτι μου λεει οτι αυτό θα γίνει κιόλας αντε γιατί αρκετά τους φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια.

Σε άλλα νεα το βιντ της ελλεηνίδος (οπως πληροφορηθην στο ιμδβ γεννηθείσας στο μοντερέυ της καλιφόρνια το 1972, προφανως από τοτε σπουδάζαντα αξιωματικό φιλικως διακείμενο οπότε πολλα εξηγούνται) μου θϋμισε αυτό το αξεπέραστο:
www.youtube.com/watch?v=IBGSc1iLcIw

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Σαν οπαδός της μεγάλης Ρεαλ Μαδρίτης θέλω τελικό με τα γατάκια του φλώρου του Αμπράμοβίτς να προσκυνήσουν τον μεγάλο Special ONE...φέτος έχουμε κύπελλο ο Ατρόμητος και Champions League η ΡΕΑΛ
@Marwood
X.A δεν μπαίνει οριακά την βλέπω άνετα στο 5% αν και ειμαι αντιναζί βλέπω όχι μόνο να μπαίνουν η άρεια παρέα του Μιχαλολιάκου αλλά επειδή η αριστερά τον παίρνει(ειδικά αυτός ο Κουβέλης απορώ τι ληγμένα παίρνει) βλέπω ΤΡΕΛΑ ποσοστά στις εκλογές και αυτός που θα τον πιεί άσχημα ειναι ο Εξαρτημένος Καμμένος(Αυτος με το ελικόπτερο το ιδιωτικό!!!) που το παίζει πατριώτης...θα δείς που στο τέλος θα του βγάλουν και σκάνδαλο στην φόρα νομίζω κάτι είπε ο Άδωνις στον Αλφα προχτές

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας τι θα ψηφίσεις;

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/46961/%C2%AB%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BA%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82

λογοκλοπή του χαζοδιονυσάκη από τον απείρως σοβαρότερο ιό. Πάρε αριστερό στη δουλειά σου να δεις προκοπή.

http://www.iospress.gr/ios2010/ios20100725.htm

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_4113.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

φωσκολικό

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11014.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=192356

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_12/01/2008_255204

Ανώνυμος είπε...

http://www.parakato.gr/2012/04/2009.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_25/04/2012_439204

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/World_Values_Survey

Ανώνυμος είπε...

Το δήμα τον πήρανε για να κάνουν άνοιγμα στους αλβανούς

Ανώνυμος είπε...

Σε χαλάει φασιστάκο που ο Πύρρος θα ειναι βουλευτής και το ΠΑ.ΣΟΚ πρώτο κόμμα ε?
Άντε γεια τα λέμε την Κυριακή γατάκια
Αναρχοπασόκος

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι οτι ο Πύρρος, θα τάιριαζε στη χρυση αυγη περιισότερο με τόσα μουσκουλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΛΥΝΩ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΠΑΣΟΚΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/Timon/30235

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bdav5-kBr9g

Ανώνυμος είπε...

Θα μας κλάσεις τον μπούτσον...
Θα είμαστε εξουσία και εσείς με 9 βουλευτές τι θα κάνετε?
Κάντε συγκυβέρνηση με τον Σαμαρά αν είστε μάγκες αλλά δεν νομίζω να φτάνει.
Αναρχοπασόκος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Είδα σε όλα τα κανάλια την υποδοχή του χοντροκαραμανλή στη μπουγατσομανα."Θερμή υποδοχή" , "ενθουσιασμός" "επιστροφή" και τέτοιοι τίτλοι απο κάτω.Ως αγνός μελετητής της πολιτικής συμπεριφοράς των ανθρωπων, είδα οτι βιντεο υπήρχε απο την γελοία και αμελητέα τούτη κίνηση που διεκδικεί -δικαίως- δάφνες ασημαντότητας. Μάλιστα θα ηθελα να σχολιάσω οτι εκατοντάδες υποψηφιουληδες και βουλευτάκια -την ιδια στιγμή αλλού- μάζευαν περισσότερο λαό.
Αρχίδια κόσμος πήγε να υποδεχθεί τον Καραμανλή.130 βγάλε βάλε και 400 ατομα σου λέω εγω.Οσο μαζεύει μια κηδεία του οιουδήποτε στο Αλφα νεκροταφείο.Προ ημερων πήγα σε μια κηδεία ενός σερβιτόρου και ειχε διπλάσιο λαό.
Οι καραμανλοΣυγχωριανοί, οι θυρωροί , οι φυλακες ,οι οδηγοί, δεκα κωλόγριες , δεκα κωλοπερίεργοι που κοντοστάθηκαν ,πέντε οννεδιτάκια κλασμένα -ο ένας με πόλο κοκκινο μοβ- και κατι άλλα ζώα που θα έφαγαν κανα ψωροκομματο την πενταετία.Σιγα τα αυγά δλδ

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα ο σαμαρας είχε όλη την πνευματική αφρόκρεμα

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces#30237

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαία η τελευταία ερώτηση της αντωνοπουλου:
Μετά τις προβλέψιμες αρλούμπες-κοινοτοπίες της μπιμπο σε νεο ντελιριο ελληνικότητας, καταπίνει την γλωσσα της όταν την ρωταει η αντωνοπουλου αν ερθει να ψηφισει

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L-R3obdrVxM

χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το μέγκα εζημιώθη βαρύτατα απο το μεγάλο κόστος του τσάμπιονς λήγκ και την παράλληλη πτώση των διαφημηστικών εσόδων.Το ομολόγησε δημοσιως προσφάτως και ο διευθυντης προγράμματος του σταθμού. Οι χθεσινοί παρουσιασται, ήλπιζαν οι άνθρωποι να ρεφάρουν -κάπως - με έναν μεγάλο τελικό με τη Μπάρτσα πάση θυσία μέσα.Τους βγήκε το άγχος κατα τη διάρκεια της μεταδόσεως.
Τωρα θα εκδιωχθούν οι μισοί απο κει μέσα ούτως ή αλλως και θα ησυχάσουν οι τριτοτετάρτες απο τα σχόλια του σακελαροπουλου του στελιου γιαννακοπουλου, κάποιου θειακού και της λοιπής μαλακοπαρέας.Επισης να πώ οτι το ακρον αωτον της μαλακιας , ειναι να στελνεις μηνυματα στο μεγκα τυπου "παμε γερα μπαρτσα ομαδαρα να το σηκώσουμε"

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsnow.gr/article/71007/apistevto-pou-einai-protathlites-oi-ellines.html

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, διάβασε την είδηση από το link του 25 Απριλίου 2012 11:34 π.μ. και θα δοξάζεις την καλή σου τύχη που είσαι μπακαλόγατος. Και σβερκοδαγκωμένος, να το πούμε κι αυτό.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φίλε εγω το εδωσα το λινκ

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_3828.html

o ολάντ είναι η νέα τράπεζα της ανατολής

Ανώνυμος είπε...

H αλήθεια είναι οτι ο γεωργάκης υπέγραψε το μνημόνιο στο γόνατο, σαν τον καυλωμένο έλληνα που έπαιρνε τα καταναλωτικά δάνεια για να πάει διακοπές με τη γκόμενα.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_26/04/2012_480127

Ανώνυμος είπε...

«Προς: Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά
Λεωφόρος Συγγρού 340
176 73 Καλλιθέα
Αθήνα, 26 Απριλίου 2012

Συγχαρητήρια!
Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο.
Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους.
Όπως και στις συνεντεύξεις: «Ζωντανές» και όχι μαγνητοσκοπημένες.
Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.

Γιώργος Καρατζαφέρης
Πρόεδρος ΛΑΟΣ»

Ανώνυμος είπε...

οι τελευταίοι 2 προκάτοχοι του παπαδήμου ήταν κατηγορίας φόρεστ γκαμπ. Μυαλό παρόλα αυτά δεν βάζουμε. Από δώ το πάμε από κει το πάμε θα τριτώσει το κακό, με ψυχάκια αυτή την φορά.

Ανώνυμος είπε...

φίλε ο Δημήτρης ο Αβραμόπουλος τα έχει 400 απ'όσο γνωρίζω.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο κουίσλιγκ απλώς μια παρατήρηση: ποια σκουπίδια, ούτε σκουπίδια δεν θα υπάρχουν....

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=141563&catID=11

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/paparhga_h_mpagern_epaikse_san_to_kke.1749399.html

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/aganaktismemoi-ellada/article1749066.ece

Ανώνυμος είπε...

http://www.drassi.gr/index.php?id=2183&title=%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%82%20%CF%88%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/mega_26.html

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που φεύγει ο Σωτηρακό από το Mega ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον σβερκοδαγκωμένο μπακαλόγατο - με συνσχολιαστή τον Αλέ. Κλαίω (sic).

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να κάνω ένα τεστ. Δείτε αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/DSM-5 και πείτε μου που κατατάσσετε τον ψυχαντώνη....

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/04/alter.html

Ανώνυμος είπε...

http://designyoutrust.com/2011/07/27/prison-in-norway-from-flat-screen-tvs-to-jogging-trails-heres-where-norways-mass-murderer-could-end-up/

Ανώνυμος είπε...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=455049&h1=true

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν ο Μάνος ήταν σοβαρός άνθρωπος θα:

1) Δούλευε μετά την Αλλατίνη ή έστω μετά τα κλασίματα που έφαγε στην πολιτική, πράγμα που δεν έκανε. Δικαίως σχολιάζεται ο Σαμαράς για την δεκάχρονη κωλοβάρα του, αλλά δεν ακούω κανέναν να λέει και για τον Μάνο. Η βουλευτική συνταξάρα τους έφτιαξε και τους δύο προφανώς, αλλά για τον Μάνο (λόγω μόδας) δεν ακούγεται τίποτα.

2) Δεν θα ήταν γυρολόγος απο τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να είναι βουλευτής.

3) Δεν θα έκανε κόμμα με τον Κοντογιαννόπουλο.

4) Δεν θα κατέβαινε στις εκλογές με τον γραφικό Βαλλιανάτο.

5) Δεν θα πρότεινε τις γελοιότητες που προτείνει με τα ναρκωτικά και τους γάμους αγορίνων.

Νομίζω ότι τα παραπάνω είναι επαρκή επειχειρήματα. Όσον αφορά την Λώρη Κέζα-Χέζα μπορεί να συνεχίσει να μεγαλουργεί στο twitter, όπως κάνει ήδη. Άλλη κι αυτή που την παρουσιάζουν και για δημοσιογραφάρα. Μας τα χουνε πρήξει με τον Μάνο.

Ανώνυμος είπε...

βαρσο εσυ ποιον προτεινεις δηλαδη?

Marwood είπε...

μα ο κοντογιαννόπουλος είναι ο μεγαλύτερος μεταρρυθμιστής της τελευταίας 20ετίας ή όχι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τις φασιστικές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις του Κοντογιαννόπουλου τις γκρέμισαν οι ηρωικές κινητοποιησεις των μαθητων .Θυμάμαι τους μουστακαλήδες μπαμπάδες, να έρχονται στην είσοδο του σχολείου και να μας ενθαρρύνουν μα συνεχίσουμε τον αγώνα για να φύγει ο Μητσοτάκης.Μες το σχολικό συγκρότημα ,οι μόνοι αγώνες που θυμαμαι -ειλικρινα τωρα- ηταν η προσπάθεια ενός μαθητού να χώσει το πέος του σε μια κοπελιά που κοιμόταν.Τα μηχανάκια , τα παπάκια και οι XL κάνανε κωλιές μες τις τάξεις,μπουγκέλα απο τον Οκτώβρη μήνα, φούντες , πιοτά , τσιγάρα , χαβαλές με την επίνευση των καθηγητών που κανόνιζαν τα ιδιαιτερα για το απόγευμα. Ανοιχτή συνέλευση του 15λους , το οποιο συσσωμο απεφάσιζε παρατάσεις των καταλήψεων εις αεί. Θύμα των αγώνων ήμουν και εγω που ταπώθηκα θριαμβευτικά στις εξετάσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_3321.html

Ρεπορτάζ-αποκαλυψη - βομβα, γροθιά στο στομάχι

Ανώνυμος είπε...

βαρσο δεν απαντησες. Τί προτεινεις για τις 6 Μαιου?

Ανώνυμος είπε...

Τι θα προτείνει ρε φίλε περιμένεις, μα την παναγία δηλαδή; Να εξολοθρεύσουμε τους μετανάστες και τους τσιγγάνους θα σου πεί.

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι για νοητική ηλικία 15χρονων. Δεν νομίζω ότι αυτες είναι οι δυνατοτητες του βαρσου.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός τέτοιας νοητικής ηλικίας είναι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σορυ φίλε δεν ξαναμπήκα από χθες παρά μόλις τώρα οπότε τώρα είδα την ερώτηση. Εγώ θα ψηφίσω Τζήμερο. Το χω πάρει απόφαση.

Μπορεί να μαστε καμια δεκαριά οι ψηφοφόροι του (εγώ και το σόϊ του μάλλον) και ίσως να εμπεριέχει και ένα στοιχείο γραφικότητας η ψήφος γιατί είναι σε πολύ μικρό κόμμα, αλλά δεν μου πάει να ψηφίσω κανέναν άλλο. ΠΑΣΟΚ; Ούτε με σφαίρες. Μάνο; Μόνο άμα πάει να δουλέψει κανα μεροκάματο. Σαμαρά; Το ίδιο. Ντόρα; Προς θεού. Χρυσή Αυγή; Αυτοί έγιναν παπαρήγες πια.

Σε αυτά που λέει ο Τζήμερος μου αρέσουν πολλά. Για να μην πω όλα. Κυρίως η εμμονή του στην αξία της σκληρής εργασίας αλλά κυρίως στην αξία της προσαρμοστικότητας στις περιστάσεις και της συνεχούς βελτίωσης.

Με άλλα λόγια μου αρέσει που είναι ρεαλιστής, κυνικός και ορθολογιστής. Αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την χώρα είναι τόση η σαπίλα (φωσκολική έκφραση), που χωρίς τη βοήθεια των Γερμανών δεν κάνουμε δουλειά (γι αυτό και η επιστολή στην Μέρκελ).

Στο παρακάτω link θα δεις λέξεις και φράσεις που προσωπικά μου λένε πολλά. "Ομογενοποίηση", "Ακεραιότητα", "Ευθύτητα" κλπ

http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/2012-04-04-15-29-36/oramakaiaxies

ΥΓ. Τέλος, για να μην απογοητεύσω και τον άλλο, θα πρέπει να κυνηγήσουμε και τους μετανάστες, τους τσιγγάνους (εκτός του Μάκη Χριστοδουλόπουλου) και τους πούστηδες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το παρακάτω είναι σχόλιο αναγνώστη-χρυσαυγίτη στο μπλογκ της Χρυσής Αυγής.

"Aγαπητοι Συνελληνες και Συνελληνιδες, Χρυσαυγιτες επιτρεψτε μου να αναφερω δυο λογια σχετικα με τους ψεκασμους! κατοικω εκτος Ελλαδος και στην περιοχη που μενω ψεκαζουν συνηθως σχεδον καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα και τη νυχτα! ομως τις τελευταιες εβδομαδες διαπιστωσα οτι οι ψεκασμοι ελαττωθηκαν δραστικα, ψεκαζουν μονο μια φορα καθε μια η και δυο εβδομαδες και μονο μερικες ωρες! υποθετω οτι αυτο εχει να κανει με την γενεικη κατασταση εν Ελλαδι, και κυριως με τις εκλογες στις 6 Μαιου! ελαττωσαν εδω και αυξησαν την ποσοτητα στον ελληνικο ουρανο! φοβαμαι οτι κατι μαγειρευουν και πρεπει να εχουμε τα ματια μας δεκατεσσερα! μας κυβερναν λαμογια με ολη την σημασια της λεξεως ατομα που ειναι κατατοπισμενοι και με το φαινομενο των ψεκασμων, και ειναι μεσα σε ολα τα κολπα!

κυριος τους στοχος ειναι να αποτρεψουν την εισοδο της Χρυσης Αυγης στο κυνοβουλιο, και εαν αυτο δεν αποφευγεται να μειωσουν τα ποσοστα των Εθνικιστων οσο γινεται!

Καλον Αγωνα Αδερφια και με την Νικη του Ελληνισμου!

Θ.Α."

Χα,χα,χα.....

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4716227

Ανώνυμος είπε...

εχει μπωλς τελικά ο τσιπρας. Εν αντιθεσει, με πολλους αλλους

Ανώνυμος είπε...

Έφα Βάρσος: ΥΓ. Τέλος, για να μην απογοητεύσω και τον άλλο, θα πρέπει να κυνηγήσουμε και τους μετανάστες, τους τσιγγάνους (εκτός του Μάκη Χριστοδουλόπουλου) και τους πούστηδες.

Οπότε τίθεται το ερώτημα: Γιατί και πως είναι φίλος του Καραϊσκου, ο οποίος συγκεντρώνει και τις 3 ιδιότητες?

Ανώνυμος είπε...

πω πω επίθεση στα μούτρα του καραισκου. Αυτά απαντηθούν νομιζω πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι τσιγγάνος ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα! πωπω ρομπα. Η επίθεση συνεχίζεται. Αναπάντητα τα υπονοουμενα

Ανώνυμος είπε...

βαρσο για διαβασε αυτο πριν ριξεις την ψηφο σου στους τζημερομάνους

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φίλε, ο Μάνος με τον Τζήμερο έχουν τόση σχέση στο πρόγραμμα τους όσο κι η βούρτσα με την πούτσα.

Στο καθαρά οικονομικό κομμάτι, οι απόψεις τους ταυτίζονται πράγματι (και με της Ντόρας). Την αντιμετώπιση της πραγματικότητας όμως δεν μπορείς να την βαφτίζεις φιλελευθερισμό. Την λες απλά πραγματικότητα και είναι κάτι που παραβλέπει ο αρθρογράφος της Lifo.

Με άλλα λόγια, ο αρθογράφος της lifo κατακρίνει τους πάντες ως νέος Τσίπρας, αλλά επίσης δεν προτείνει και καμμία λύση. Καλώς ή κακώς λοιπόν, η πραγματικότητα είναι η εξής: Ή συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε με ανύπαρκτη παραγωγικότητα (που δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι με τον τρόπο που μπήκαμε στο τέλμα θα βγούμε κιόλας) ή κάνουμε κάτι για να την αυξήσουμε. Το κάτι είναι μόνο η μείωση δαπανών με παράλληλη προσπάθεια ανάπτυξης. Το πρώτο μπορεί να επιτευχθεί εκεί που φτάσαμε μόνο με μαζικές απολύσεις στο δημόσιο και το δεύτερο με προσπάθεια προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων (υπάρχει λόγος που λέω μεγάλων άρα ξένων επενδύσεων), πράγματα που γίνονται μόνο με φορολογική αναμόρφωση πρωτίστως και δευτερευόντως με μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα). Ο αντίθετος τρόπος, της αύξησης της φορολογίας, δεν αποδίδει επ ουδενί σε μια οικονομία που βρίσκεται σε ύφεση και αυτό έχει φανεί περίτρανα. Ξαναλέω ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορούμε να την βαφτίζουμε φιλελευθερισμό. Διόλου τυχαίο ότι και ο χρυσαυγίτης στο άρθρο που παρέθεσα έλεγε τα ίδια με όλους τους παραπάνω. Είναι κι αυτός φιλελεύθερος; Όχι. Είναι πραγματιστής. Η προσπάθεια ανάπτυξης πάλι δεν εγγυάται ότι θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να επιβιώσουμε. Αλλά δυστυχώς στο τέλμα που είμαστε, είναι ο μοναδικός δρόμος που μπορούμε να ακολουθήσουμε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον αρθρογράφο. Κατεξοχήν εκφραστής του φιλελευθερισμού (όχι μόνο του οικονομικού) είναι ο Μάνος (γι αυτό και οι μπούρδες με τα ναρκωτικά και τους πούστηδες). Αυτοματισμοί και αυτορυθμίσεις αγορών κλπ είναι για γέλια γιατί είναι θεωρητικά κατασκευάσματα. Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα και παλιότερα, ακριβώς αυτό που υπονοεί όλως τυχαίως κι ο αρθρογράφος: ότι η Φιλελεύθερη Συμμαχία και η Δράση είναι οι Σύριζες και οι Ανταρσύες της (οικονομικής) δεξιάς.

Επιμένω, όπως επίσης ξανάγραφα και παλιότερα, ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτισμικό. Το ότι η μείωση φορολογικών συντελεστών δεν θα φέρει αποτέλεσμα για τους έλληνες επιχειρηματίες, αποδεικνύεται από την φοροδιαφυγή ΦΠΑ στα νησιά τόσα χρόνια, όπου οι συντελεστές ήταν οι μισοί σε σχέση με την ηπειρωτική ελλάδα. Παρόλα αυτά, κανείς δεν έκοβε αποδείξεις. Τέτοιας έκτασης φοροδιαφυγή για να διορθωθεί θέλει είτε γενιές ολόκληρες με κατάλληλη πλύση εγκεφάλου στον πατριωτισμό, είτε ασάλιωτα κωλοδάχτυλα στο πόπολο από τους κυβερνώντες.

Η φορολογική αναμόρφωση λοιπόν, δεν έχει το νόημα της "απελευθέρωσης" της δημιουργικότητας των Ελλήνων επιχειρηματιών. Αυτά είναι μπούρδες. Πολυ ορθά κάποια στιγμή στο παρελθόν, Γερμανοί οικονομολόγοι είχαν αναφέρει ότι το πρόβλημα της χώρας μας είναι ο τεράστιος αριθμός μικρομεσαίων επιχειρησεων που δημιουργεί φοροδιαφυγή λόγω αδυναμίας αποτελεσματικού φορολογικού κρατικού ελέγχου (και μαλακισμένης ελληνικής νοοτροπίας). Η λύση είναι μόνο η μείωση του αριθμού των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την απορρόφηση όλων των μικρομεσαίων "επιχειρηματιών", ως υπαλλήλων ώστε να μειωθεί ο αριθμός των "επιχειρήσεων" και να μπορούν να ελέγχονται ευκολότερα (εννοείται ότι χρειάζεται και αναμόρφωση των κρατικών φορολογικών μηχανισμών). Κι αυτές οι επιχειρήσεις μπορεί να είναι μόνο ξένες, εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι μπορόυμε να φτιάξουμε ελληνικές πολυεθνικές σε ένα χρόνο.

Και παλιότερα έλεγα (τα λεγα εγώ δηλαδή), ότι η Ελλάδα είναι ένα μοναδικό παγκοσμίως κράμα άκρατου φιλελευθερισμού στον ιδιωτικό τομέα και σοβιετίας στο δημόσιο. Αν θεωρήσουμε ότι η ουσία του φιλελευθερισμού είναι η ελάχιστη κρατική παρέμβαση στον ιδιωτικό τομέα ώστε αυτός να "αυτορυθμίζεται", ας βρεθεί κάποιος να μου υποδείξει άλλη χώρα στον κόσμο όπου η απόδοση φόρων από τους επιτηδευματίες υπήρξε αμιγώς εθελοντική (το 45% των επιτηδευματιών δεν πλήρωσε ποτέ ΦΠΑ και Φόρο εισοδήματος για 30 ολόκληρα χρόνια!!!), ο καθένας πούλαγε ότι ήθελε όπου γούσταρε(οι κανονισμοί αγορανομικών αδειών δεν τηρούντο ποτέ ή κανείς δεν έβγαζε καν άδεια) κλπ κλπ. Μιλάμε ότι ο καθένας έκανε ότι ήθελε στο μπουρδέλο αυτό. Αν αυτή δεν είναι η ελάχιστη κρατικη΄παρέμβαση, τότε ποια είναι;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε καλά τα λες αλλα ξεκόλλα με τους πούστηδες.Ας παντρεύονται και τι εγινε.Ειδαμε και τους στρέητ.Αυτο είναι το πρόβλημα μας τώρα;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 403   Νεότερο› Νεότερο»