Κυριακή 30 Μαΐου 2010














ΚΑΡΑΪΣΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

403 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 403   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 8:54. Να πει ο αραμπατζής για παρελθόν καραίσκου και σχέση με πίτες.

Ανώνυμος είπε...

ZHTO TO ISRAHL

Ανώνυμος είπε...

ochlocracy=karaiskocracy

Ochlocracy ("rule of the general populace") is democracy ("rule of the people") spoiled by demagoguery, "tyranny of the majority" and the rule of passion over reason, just like oligocracy ("rule of a few") is aristocracy ("rule of the best") spoiled by corruption.

Ανώνυμος είπε...

Να ένα ωραίο σενάριο. Αν είναι τόσο μάγκες οι Τούρκοι και δεν λεονταρίζουν απλά (που λεονταρίζουν), η επόμενη αποστολή σκάφους ισλαμιστών ακτιβιστών θα είναι με (κρυφή) συνοδεία τουρκικού υποβρυχίου. Κι όταν οι Ισραηλινοί θα κλάψουν καμιά ακταιωρό από τορπιλισμό, οι Τούρκοι θα αποποιηθούν την ευθύνη (όπως η Β. Κορέα) όταν όλοι θα ξέρουν ότι αυτοί ήταν από πίσω. Σιγά μη γίνει, αλλά θα είχε ενδιαφέρον αν γινόταν

Ανώνυμος είπε...

μαργουντ βγαλε τον μετριασμο

Ανώνυμος είπε...

I PRAXIS TOY ISRAIL INE SKLIRES KAI APANTHROPES ALLA MI XEXNAME OTI INE SE POLEMO ME TOUS MOUSOULMANOUS KAI GIA NA EPIBIOSI DEN PREPI NA XARIZETE OUTE SE TOURKOUS I OPII THELON NA PEXOUN ENERGO ROLO STHN EYRITERI PERIOXI SAN PROSTATES TON MOUSOULMANON.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το μόνο μου πρόβλημα φίλε, όσο κι αν σου φανεί περίεργο, είναι τα διεθνή ύδατα. Αν είχε γίνει στα χωρικά του ύδατα, δε θα χα πρόβλημα. Αλίμονο αν ο κάθε πικραμένος δηλώνει ότι κουβαλάει λουλούδια όταν στην πραγματικότα κουβαλάει πυρηνικά. Κανείς δε διαφωνεί στο δικαίωμα του Ισραήλ να ελέγξει τα πλοία, αφ ης στιγμής όμως ήταν στα χωρικά του ύδατα. Καλώς ή κακώς όμως, υπάρχουν διεθνείς συμβάσεις οι οποίες πρέπει να τηρούνται. Και ο λόγος που πρέπει να τηρούνται είναι για να αποφεύγονται πόλεμοι. Όταν δεν τηρούνται υπάρχει θέμα. Το μόνο που αποδεικνύει το Ισραήλ με την επέμβαση σε διεθνή ύδατα, στα οποία δεν είχε καμία δικαιοδοσία, είναι αυτό που πιστεύω ακράδαντα: Ότι το διεθνές δίκαιο είναι για τους αγαπούληδες αριστερούς. Στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο εθνικό συμφέρον το οποίο είναι και το μόνο που μετράει. Η διαφορά είναι στο πώς το επιβάλλεις. Γιατί αν δεν το κάνεις σωστά, τρως φάπα όπως οι Σέρβοι. Αντικειμενικά δε συμφέρει κανένα κράτος να το επιβάλλει έτσι ωμά, γιατί οδηγείται στην απομόνωση και συνακολούθως στα σκατα όπως η Β. Κορέα. Οι Ισραηλινοί απλά ξέρουν ότι έχουν την αμερικανική προστασία, την οποία όμως εκμεταλλεύονται ξεδιάντροπα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν με τις μαλακίες τους κάποια στιγμή να τη χάσουν και να φάνε πολλά σκατά. Όλα τα άλλα είναι μπούρδες. Αλίμονο να μπαίνει κανείς σε πλοίο, να τον βαράνε δέκα άτομα και να μην χρησιμοποιεί όπλο για να σωσει τη ζωή του. Το θέμα όμως είναι: Είχε το δικαίωμα να μπεί εκείνη τη στιγμή; Ή κάνοντάς το, τα έκανε απλά σκατά; Θα του την έλεγε κανείς αν η επέμβαση είχε γίνει στα χωρικά του ύδατα; Γιατί κάτι μου λέει πως όχι. Αν παρατηρήσεις, όλοι τους κατηγορούν για πειρατεία επειδή ότι έγινε, έγινε στα διεθνή ύδατα. Άρα κατ εμέ φέρθηκαν με απαράδεκτη μπουνταλοσύνη οι Ισραηλινοί.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα περί "απανθρωπιάς" δε τα θεωρώ αστεία. Κάθε μέρα σκοτώνονται περισσότεροι από τροχαία στους κακοφτιαγμένους ελληνικούς δρόμους. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για ανθρώπους, που σαν ηλίθιοι επιτέθηκαν σε εκπαιδευμένους οπλοφόρους με σιδερολοστούς. Πολλώ μάλλον δε, όταν είχαν προειδοποιηθεί για την επικινδυνότητα της κατάστασης και επέλεξαν να συνεχίσουν. Είναι σα να λέμε ότι κόπηκε το σχοινί κάποιου που έκανε bungee jumping και φταίει το σχοινί, κι όχι αυτός που δεν το χε υπολογίσει σωστά. Α, τον καημένο.. Ας πρόσεχε. Πήρε τα ρίσκα του και την πάτησε.

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος ως κατηγορος στο συγκεκριμενο θεμα ειναι ενδιαφερον να τοποθετηθει, (με κοσμιότητα βέβαια συνάδουσα με την ευγένεια που τηρει με θρησκευτικη ευβλάβεια το παρόν)

Ελένη είπε...

Παιδιά καλησπέρα. Έχετε μάθει αν τελικά θα ξανανοίξει το μπλογκ του Καραπιάλη; Έχετε νέα του; Καλά είναι;

Ανώνυμος είπε...

μπα

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος τεντυμπου έχει νεύρα. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο Αραμπατζής ή η μεγαλειότητά του αυτοπροσώπως?

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλειότητα του βρίσκεται μάλλον σε διακοπές. Όταν επιστρέψει θα τιμήσει το πολυπληθές κοινό του αρθρογραφώντας. Ελπίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που έκλεισε το blog; επειδή θα ήταν διακοπές και δεν μπορούσε να ελέγξχει ποιος γράφει τι; και με το που θα επιστρέψει θα το λειτουργήσει;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μάλλον ισχύει. Τώρα για το αν θα το ξαναλειτουργήσει ο μεγαλειότατος πολύ αμφιβάλλω. Είναι πολύ ευαίσθητος και δεν αντέχει την κριτική. Ευαίσθητος φυσικά με τα σχόλια που αφορούν τον εαυτό του. Θέλει να τα ακούει όλα καλά. Δεν μπορεί τις κακές κριτικές γιατί αισθάνεται ότι τον αδικούν. Και ως γνωστόν δεν μπορεί την αδικία σε αυτό τον κακό κόσμο. Ειδικά όταν αφορά τον ίδιο

Ανώνυμος είπε...

O ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος (Λαμογιο)αριστερίσκος. Έτσι είναι όλοι τους.

Ανώνυμος είπε...

http://e-rooster.gr/06/2010/2583/print/

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Προσωπική άποψη βέβαια: Πολύ καλό αν και εχει λογικά λάθη.

1) Αν έμπαινε στη θέση του Χίτλερ (πράγμα που δεν έκανε αν και μπήκε στη θέση των Ισραηλινών) θα αντιλαμβανόταν ότι είχε μόνο δύο επιλογές. Η να τους σκοτώσει ή να τους εξορίσει. Δεδομένου ότι ο οίκτος ήταν υποτιμητέο συναίσθημα για τους ναζί, προτίμησε το πρώτο που του έβγαινε και πιο ωφέλιμο οικονομικα. Και μην ξεχνάμε ότι το έπαιξε όντως πονηρά, γιατί η ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης αποκαλύφθηκε με την κατάληψη της Γερμανίας από τους Συμμάχους, αφήνοντας τους τελευταίους άφωνους.
Πάντως ο αρθρογράφος αντελήφθη τη χρησιμότητα της βίας για την επιβολή της θέλησης και ειδικά στο σημείο που αναφέρεται στη δημιουργία χωρών. Όταν πρέπει να επιβληθεί μια θέληση έναντι μιας άλλης και συγχρόνως οι δύο έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, υπάρχει μόνο βία. Το λάθος του Χίτλερ κατ εμέ, είναι ότι απλά υποτίμησε την εβραϊκή οικονομική (και επομένως πολιτική) δύναμη στην Αγγλία και την Αμερική, θεωρώντας ότι όντας οι εβραίοι αντιπαθείς σε όλες τις χώρες του κόσμου, η κοινή γνώμη δε θα αντιδρούσε και επομένως ούτε οι ηγεσίες αυτών των χωρών. Μέγα λάθος το οποίο και πλήρωσε γιατί θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι δεν ήταν μόνο η Γερμανία που είχαν τόση επιρροή (λόγο που τον έκανε και να τους κυνηγήσει). Πάντως το πόσο οξυδερκής ήταν, φάνηκε από το ότι αντελήφθη στα τελευταία του ότι αν η Αμερική δεν ξεφορτωνόταν τους Εβραίους, μέσα στα επόμενα 20 χρόνια η εξωτερική της πολιτική θα γινόταν αποκλειστικά για το εβραϊκό συμφέρον. Το ότι μετά τον πόλεμο ο δυτικός κόσμος θα αντιδρούσε τόσο συναισθηματικά υπερ των εβραίων, κανείς φαντάζομαι δεν το περίμενε. Μην ξεχνάμε ότι οι παμπόνηροι εβραίοι εκμεταλλεύτηκαν και αξιοποίησαν αυτόν τον συναισθηματισμό στο έπακρο. Οι εξωτερικές πολιτικές δεν χαράσσονται με το συναίσθημα.

2) Δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι πέραν της κατάληψης του πλοίου. Και έχω βαρεθεί να το ακούω τώρα τελευταία. Δηλαδή τί θα έκαναν; Αποκλεισμό; Θα τους κατηγορούσαν χειρότερα γιατί οι επιβάτες θα ψόφαγαν από την πείνα. Σαμποτάζ στον κινητήρα; Θα φώναζαν δικό τους συνεργείο, θα έφτιαχνε τον κινητήρα και θα συνέχιζαν όπως πρώτα για Γάζα. Θα παίζανε τη γάτα με το ποντίκι με μπλοκάρισμα μέχρι να εξαντληθούν τα καύσιμα; Ίδια περίπτωση με τον αποκλεισμό. Μόνο κατάληψη των πλοίων μπορούσαν να κάνουν.

3) Οι ισραηλινοί είναι παράνομοι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Στη Σομαλία ο διεθνής στόλος κατά της πειρατείας έχει τις ευλογίες του ΟΗΕ. Ο αποκλεισμός της Γάζας πάλι όχι. Άρα είναι παράνομοι οι ισραηλινοί

Ανώνυμος είπε...

Παράνομοι είναι; όχι ρε γαμώτο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά μη στενοχωριέσαι τόσο. Θα πάθεις τίποτα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο έλα μέσα να μας τα πεις ένα χεράκι ρε. Όχι να μου κάνεις την καλησπερατζού στο βαψομαλλιά μόνο

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κι άδικο. Μεγάλη πιαρατζού ο καραίσκος. Καλορίζικα και τα τοιαύτα.

Ανώνυμος είπε...

kalispera kalispera ti kanete

Ανώνυμος είπε...

Γλιτσοειδής ο καραίσκειος λόγος ως συνήθως. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

http://webwar2.org/index.php?action=rules
Το χετε δει αυτό? Εδώ αυτά που γίνονται με καραίσκο κλπ είναι παιδική χαρά....

Ανώνυμος είπε...

http://ellines-albanoi.blogspot.com/2009/07/1899.html

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2010/06/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CF%89%CF%81%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

κοτοπουλο ναζί:


http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_8929.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kaimakamis-law.gr/bio1.html#bio13

Αυτός ο Καϊμακάμης είναι γνωστός δικηγόρος;

Ανώνυμος είπε...

ωραίες γκόμενες

Ανώνυμος είπε...

http://www.bbc.co.uk/iplayer/playlive/bbc_radio_five_live/

Για τους μερακλήδες, αναμένεται μεγάλο βράδυ απόψε ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Marwood είπε...

H πολωνο-τουρκο-γκανεζικη κομπανία featuring το καμάρι της Αρείας φυλής, την ποντικομαμμή Φίλιπ Λαμ, έκανε, ως αναμενόταν, την πλακίτσα της με το αστείο συνονθύλευμα του Καπέλο, παρουσία μάλιστα της αυτού μεγαλειότητος sir Mick.
Φυσικά και παρακολούθησα την μετάδοση από το radio 5, όπως κάνω σε όλα τα ματς, τη εξαιρέσει αυτών που μεταδίδει από τη νετ ο Αλέκος "Αλέξανδρος" Θεοφιλόπουλος. Παρατήρησα μάλιστα ότι o δείκτης έντασης ήχου του media player του BBC, πάει ως το 11! (κλείσιμο ματιού αλά ρακιντζής σε όσους με έπιασαν).
Από την άλλη, ας θεωρήσουμε εαυτούς τυχερούς, που θα έχουμε την δυνατήττα να απολαύσουμε μία τουλάχιστον ακόμη φορά, μορφές όπως τη θρυλική παιχτούρα Μαλαπέρδεν, τον ομορφονιό με το νούμερο 7 στην πλάτη περισσότερο γνωστό στους φίλους με το γλυκό παρατσούκλι Schweini, τον emo μαυροκέφαλο (..φύγε από τη χώρα μας μαυροκέφαλε..) σολίστα που λες και ξεπήδησε από σελίδες manga Μεσούτ Εζιλ, την αθάνατη ποντικομαμμή που αναφέραμε παραπάνω, μα πάνω απ' όλα, πανω απ' όλους, τον προπονητή, τον άνθρωπο Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος θεωρώ ότι τιμεί εμένα προσωπικά, καθώς το ντύσιμο με το εφαρμοστό γαλάζιο μπλουζάκι κάτω από το σακάκι και το ανέμελο κασκόλ στο λαιμό, το μοιραίο μαλλί, η όλη του προσωπικότητα και ιδιοσυγκασία, αποτελούν φόρο τιμής στο πρόσωπο που κοσμούσε το αβατάρι (and now is the time in Sprockets when we dance....)

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι γελάτε εσείς αλλά ιδού κύριοι για τί είναι ικανός ο σβάινι. Αυτά να τα βλέπει ο καραίσκος που είναι και πιο ωραίο παιδί

Ανώνυμος είπε...

ON Sprockets

Marwood είπε...

H μάλλον μετά από ωριμότερη σκέψη με αυτόν μοιάζει ο πολυνίκης -πλέον- προπονητής της μικτής κόσμου γερμανίας.
Λες να έχουμε ανταμώματα με τους Ολλανδούς στον τελικό? Για να μπορέσει έτσι να διορθωθεί η ιστορική αδικία, και να πάρουν οι οράνιε αυτό που τους αξίζει, έστω και με κάποιες δεκαετίες καθυστέρηση. Θα παίζουν άλλωστε και εντός έδρας κατά κάποιο τρόπο.

ΥΓ επειδή στις ποδοσφαιρικές προβλέψεις δεν τα πάω καλά μάλλον δεν θα γίνει το παραπάνω σενάριο

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2010/07/hoi-polloi.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s7H7p80kZN8&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BMm9_1zYEOI

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=w4B2O3PiKvk

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει..

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231052084

Ανώνυμος είπε...

http://www.flight.org/images/ryanair-ad.jpg

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και μια σοβαρή άποψη εδω μέσα

Ανώνυμος είπε...

Το πιο γελοίο είναι που μάλλον τον έφαγαν επειδή ειρωνευόταν τη γυναίκα του μαζιώτη, την πραγματική όπως φαίνεται αρχηγό της συμμορίας.
"Τον σκότωσαν επειδή την είπε μπάζο" λοιπον

ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΓΙΟΣ είπε...

Λίγη τροφή για σκέψη και σχόλια...

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρείτε έγγραφα που δείχνουν πώς χαρίστηκαν στην οικογένεια - ντροπή της Κρήτης συνολικά 340.000.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσουν σε πρόστιμα και τελικά πλήρωσαν 3.000.000 ευρώ.

Επίσης, μπορείτε να δείτε και το αίτημα της οικογενείας - ντροπή της Κρήτης - για διαγραφή της από τους καταλόγους των οφειλετών του Δημοσίου, ζητώντας ταυτόχρονα να τους χορηγηθεί φορολογική ενημερότητα!!!

Το εν λόγω link:
http://axtarmas-blog.blogspot.com/2010/07/blog-post_25.html

Ελπίζω σε δημοσίευση, εκτός και αν φοβάστε κι εσείς ότι η οικογένεια - ντροπή της Κρήτης - κατά την πάγια και προσφιλή τακτική της, θα σας "κλείσει" το στόμα...

Α, και μην ξενερώσετε με τη μικρή ανάλυση των φωτογραφιών, αν όλα πάνε καλά (;) θα δημοσιευθούν και σε μορφή PDF.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένας κριτικός/θεωρητικός κινηματογράφου καθώς και ένας τερματοφύλακας με το όνομα Αραμπατζής. Έχει σχέση με τον γνωστό μας Αραμπατζή;

Ανώνυμος είπε...

Τόση, όση κι ο Καραίσκος με τη δημοσιογραφία. Καμία δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Marwood, στη Νεολαία του Σωτήρη Σοφιανόπουλου φαίνεται ότι υπήρχαν εντάσεις...

http://ioannis123.blogspot.com/2010/07/to_28.html

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kcsxvOBRFog

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=y1hY3OGnfJ8&feature=fvw

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ehiNQf-REUE&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Κλειστό επάγγελμα σημαίνει εγγυημένη ελάχιστη αμοιβή, προστασία από τον ανταγωνισμό. Θα μπορούσε να αποτελεί μια διευρυμένη εκδοχή δημοσιοϋπαλληλίας. Και στις δυο περιπτώσεις το κόστος των προνομίων το επιμερίζεται η υπόλοιπη κοινωνία.

Παλαιότερα, μέχρι την είσοδο στην ΕΟΚ, είχαμε «κλειστούς» βιομηχάνους. Αρκεί να είχε κάποιος μπάρμπα στην Κορώνη (την εκάστοτε εξουσία) και εξασφάλιζε δάνεια (θαλασσοδάνεια) από τις κρατικά ελεγχόμενες τράπεζες και ήλεγχαν σχεδόν απόλυτα την αγορά για να στήσει επιχείρηση.

Οι δασμοί που υπήρχαν στα εισαγόμενα εξασφάλιζαν πελατεία για τα πολύ φθηνότερα, αλλά και ακόμη χειρότερης ποιότητας προϊόντα των βιομηχάνων του «γλυκού νερού» της εποχής εκείνης. Ήταν η εποχή που τα εισαγόμενα ήταν σύμβολο επίδειξης κοινωνικής ευημερίας για κάποιον.

Μετά άνοιξαν οι αγορές, οι περισσότεροι επιχειρηματίες του «γλυκού νερού» πήραν ότι είχαν κερδίσει ή ότι είχε απομείνει από τα θαλασσοδάνεια, τα πήγαν στην Ελβετία και στις περισσότερες επιχειρήσεις του θερμοκηπίου μπήκε λουκέτο.

Όσες επιχειρήσεις έμειναν εξελίχθηκαν για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στο διεθνή ανταγωνισμό. Σε κάποιους κλάδους όπως τα τσιμέντα τα καταφέραμε μια χαρά, σε κάποιους άλλους όπως η κλωστοϋφαντουργία τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα. Τώρα όμως εν μέσω παγκοσμιοποίησης χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους με βάση τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα...

Δυστυχώς η επιστροφή στο παρελθόν, που λόγω απόστασης φαίνεται ειδυλλιακή, δεν είναι λύση. Εξάλλου το να περιμένουμε στην εποχή του ipad να σταματήσει η παγκοσμιοποίηση είναι σαν να περιμένουμε να σταματήσει η γη να κατέβουμε.

Ακόμη και η Κούβα αποφασίζει να ανοίξει χαραμάδα σε κάποια επαγγέλματα. Στη χώρα του Φιντέλ όλα τα επαγγέλματα είναι κλειστά. Το κράτος ρυθμίζει τα πάντα. Άπαντες έχουν δουλειά και πληρώνονται βρέξει χιονίσει με περίπου 10 ευρώ το μήνα οι χαμηλόμισθοι και με 15 οι μηχανικοί, γιατροί κλπ. Λαμβάνουν ακόμη κατά κεφαλήν ένα κιλό φασόλια, ένα κιλό ρύζι, εκατό γραμ. καφέ, ένα τέταρτο κοτόπουλο, λίγο χοιρινό το μήνα με δελτίο. Το ηλεκτρικό είναι δωρεάν αλλά και μέσα στην Αβάνα έχει λίγες ώρες τη μέρα.

Τα υπόλοιπα στη μαύρη αγορά που υπάρχει γύρω από την τουριστική βιομηχανία όπου οι τιμές είναι ίδιες με τις δικές μας. Πως τα βγάζουν πέρα; «Πως να πείσω τις κόρες μου 16 και 12 ετών ότι πρέπει να σπουδάσουν, όταν βλέπουν ότι στο πεζοδρόμιο μπορούν να βγάλουν σε ένα βράδυ τρία και τέσσερα μηνιάτικα» μου είχε πει μια ντόπια την τελευταία φορά που βρέθηκα στη Αβάνα τον περασμένο Χειμώνα.

Μια άλλη ανθηρή βιομηχανία είναι τα λαθραία πούρα καθώς οι περισσότεροι τουρίστες δεν ξεχωρίζουν από τη γεύση, τους πουλάνε ότι να ΄ναι για γνωστές μάρκες σε φθηνότερες τιμές. Σε εμένα έτυχε και από επίσημο μαγαζί, το κουτί που πήρα να είναι προσεκτικά παραβιασμένο. Όταν το έδειξα στον αρμόδιο απλά το πήρε και μου έδωσε ένα άλλο. Δεν έχω πειστεί ακόμη ότι εκείνα τα Μοντεκρίστο είναι αυτά που ξέρω. Προφανώς στον εισαγωγέα της Ευρώπης δεν περνάνε οι αλχημείες που περνάνε στου τουρίστες.

Λοιπόν, το Reuters έγραψε ότι το καθεστώς της Κούβας αποφάσισε να μειώσει την παρουσία του κράτους σε διάφορους μη στρατηγικής σημασίας τομείς όπως π.χ. τα κουρεία, όπου ο κουρέας θα έχει ευχέρεια να κινηθεί εντός ενός πλαισίου προκαθορισμένων τιμών. Αν θυμάμαι καλά και ο Γκορμπατσόφ μια χαραμάδα πήγε να ανοίξει, αλλά η πίεση ήταν τέτοια που τα σχέδια ανατράπηκαν...

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι ότι Κούβα και Ελλάδα πραγματοποιούν μεταρρυθμίσεις προς την ίδια κατεύθυνση την ίδια ακριβώς περίοδο. Ανοίγουν κλειστά επαγγέλματα και μειώνουν την παρουσία του κράτους στην οικονομική δραστηριότητα.

Ίσως η Κούβα είναι η μοναδική περίπτωση στον κόσμο που είμαστε μπροστά σε επίπεδο μεταρρυθμίσεων

Ανώνυμος είπε...

http://helstats.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

http://www.tomscott.com/warnings/

forever είπε...

I'm appreciate your writing skill.Please keep on working hard.^^

Ανώνυμος είπε...

http://doncat.blogspot.com/2010/09/blog-post_18.html

Μα τι γελοιότητες είναι αυτές, ξεκούτιανε τελείως ετούτος

Ανώνυμος είπε...

O βλαχοσαμαράς μπέρδεψε μόλις τώρα τους κωδικούς του προυπολογισμού με τους κώδικες(??) γαμώ το χάρβαρντ μου γαμώ?....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s74qrOyJJv4

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_05/10/2010_1292786

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vJEbFI03BNA&sns=fb

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=76frHHpoNFs

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bx-LpRSbbeA

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σωστό σημείο στο βίντεο του Ron Paul μη λαμβάνοντας υπόψη τα πράγματι ευχάριστα (αλλά άκρως ανεδαφικά) που λέει, είναι το σημείο που ο άλλος congressman του λέει: "People do stupid". Λακωνική μα ταυτόχρονα τόσο περιεκτική δήλωση. Εκτός αν κάποιος θεωρεί ότι οι π.χ. παίκτες των Big Brother παγκοσμίως δεν είναι ηλίθιοι. Και που δυστυχώς είναι η πλειοψηφία. Παρεμπιπτόντως όταν η οικονομία συμμαζεύεται, το συμμάζεμα τους αφορά όλους. Θα ήθελα πραγματικά να δω όλους αυτούς της μεσαίας τάξης στο βίντεο, που κόπτονται για την υψηλή φορολογία που πληρώνουν, τι θα έκαναν όταν θα τον έπιναν και θα έχαναν τις δουλειές τους σε ένα τέτοιο συμμάζεμα. Πλάκα θα χε πάντως να έβγαινε ο Ron Paul. Θα έπεφτε γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε βλαμμένε να μας τα πεις εδώ ένα χεράκι.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_17/10/2010_419118

koryfaio

Ανώνυμος είπε...

Ελληνικό (πραγματικό όμως) Goodfellas

Ανώνυμος είπε...

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ" by searching for Σωτηρακόπουλος γαμιόλης.

Ανώνυμος είπε...

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΙΟΙ" by searching for ΡΟΥΣΣΕΑ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΙΟΙ" by searching for τζινα δραγωνα.

Veryína, Imathia arrived from google.gr on "pentakatharidis: The Great Global Warming Swindle" by searching for χαλκιδεύω.

Ανώνυμος είπε...

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: Επανεμφάνιση Καραΐσκου ?" by searching for καραισκος.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό η ανάλυση του Στούπα, πιάνει την ουσία.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/11/blog-post_1536.html

Zούγκλα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8CZgNp9SUPg

hgetis

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VPUGVaO7e58

Εδώ καλύτερο για να το εμπεδώσουμε

Ανώνυμος είπε...

Φασίστες, απελευθερώστε τον Καραϊσκο και δώστε τον το λαό του.

Ανώνυμος είπε...

Και να δηλώσουμε ότι, ο Καραϊσκος, παρά τα όσα άδικα του έχει σούρει ο ναζι-(αρι)στής Βάρσος όλο αυτό τον καιρό, τον κατανοεί.

Βάρσε πατώωωωωωωωνεις?

Αυτό είναι αφιερωμένο για αυτούς που αγαπάνε δυνατά εκεί στη ΓΩΝΙΑ ΔΕΞΙΑ 0.10-0.16

Ανώνυμος είπε...

Ο λοχαζός βάρσος είναι καλησπερατζού σε club ή γλάστρα σε καφετέρια?

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε, ο λοχαζός βάρσος είναι ο γνωστός οσφυοκάμπτης Γιώργος (Νταλάρας)

Ανώνυμος είπε...

για το μπάτλερ του βαψοκλανιά λέτε?

Ανώνυμος είπε...

Καραπιάλη-Παπαριάλη,
γράψε καμμιά μούφα πάλι,
να γελάσει η μπλογκοσφαίρα,
κάνε στα π@π@ρια μου αέρα.

Ανώνυμος είπε...

13 Οκτωβρίου 2010 1:12 π.μ.

Κι ο Donahue ένας Καραϊσκος είναι -χωρίς σαγιονάρες και γίδια

Ανώνυμος είπε...

Συγκρίσεις που απογοητευουν.
Η ελλαδα της μεταπολιτευτικης, "προοδευτικής" παρακμής και η τουρκία της προοδου.

Όποιος περάσει ποτέ από Τουρκία/Αγκυρα ας κάνει τον κόπο να επισκεφτεί τα 2 τουρκικά πανεπιστήμια που αναφέρονται (το ένα είναι 100% δημόσιο) και πιστέψτέ με θα μείνει αφωνος με αυτό που θα βλέπει, ειδικά σε αντιπαραβολή με την εικόνα αθλιότητας του ελληνικού πανεπιστήμιου...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σερ Μαρκεζίνης προέβλεψε πτώχευση της χώρας και στάση πληρωμών.Είδηση κεραυνός.Τι λε ρε παιδί μου.Το ίδιο προβλεπει και ο σουβλατζής της γωνίας και ο πακιστανός στο φανάρι.Ασε μας στον πόνο μας ρε εμιγκρέ της συμφοράς.Τράβα πάλι ρε κονιόρδε σε κανα αυτοσαρκαστικό τσάι πάρτι με γραμματείς και πρακτικά να ανταλλάξεις τις βαρυσήμαντες κοτσάνες σου με τους άλλους λόρδους της χρεωκοπίας του Ην. Βασιλείου.Πάρε και κανα φράκο να πάς στους πριγκιπικούς γάμους της Μπριττάνιας να μας πείς κι απο κει για την πρώχευση της Ελλαδίτσας.Ο Μαρκεζίνης κι ο Αλιάγας τα άξια τέκνα της Πατρίδας μας.Κι ο Φάνης Γκέκας

Ανώνυμος είπε...

o 12.54 είναι ο Καραϊσκος-Παπαραπιάλης.

Ευκολάκι. Ο αρχικομπλέξας σαγιονάρας τα χώνει σε όποιον είναι καλύτερος (Μαρκεζίνης), γνωστότερος (Αλιάγας) και ομορφότερος από αυτόν (Γκέκας).

Ανώνυμος είπε...

Παπα-ριάλης. Παπάς με ριάλια. Καμία σχέση με το Βατοπέδι;

Ανώνυμος είπε...

"πρώχευση". Ωραία και πρωτότυπη λέξη. Οπως μόλις διαπίστωσα εχει και εξαιρετικά χαλαρωτικά-καθαρτικά αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

Παπαρια-λης, ήτοι τα παπάρια του Λη (Μπρους). Όπως θα έλεγε και ο Καραϊσκος: "Κάνε στα παπάρια μας αέρα, ρε Ριέρα, ρε Ριέρα".

Οπότε προφανώς έχει σχέση με το απο-πέδι του blog, τον άσ(χ)ημο Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ το αεριστικό-αριστεριστικό λαϊκοβλάσταρο Καραϊσκος σε σπάνιες στιγμές ευωχίας, έχοντας αερίσει τους έτερους 2 της φωτό.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο πατήρ Καραϊσκος χαϊδεύει στοργικά την βου-κεφάλα του υιού του

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Tι έγινε ρε εδώ;Με πήραν τηλέφωνο και μου τα πανε γιατί είχα ξεχάσει οτι υπάρχει το μπλόγκ.Πάλι καραίσκους κυνηγάτε ρε καθυστερημένα...Δεν έγραψα εγω για το μαρκεζίνη ρε βλαμμένα,βγείτε να σας χτυπήσει λίγο τ αεράκι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Καραϊσκο,

ωραίος βγήκες στη φωτό με το μπαμπά σου που έβαλε ο 6.02. Μέχρι που σε ζηλεύει το ομορφόπαιδο ο Γκέκας.


Με το που εμφανίστηκες στο blog, μας χτύπησε το αεράκι φέρνοντας την ποδαρίλα σου από τις σαγιονάρες ρε άπλυτε.

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπης Δρακόπουλος, Λεωνίδας Τσίρκος, Μίνα Γιάννου και Καπετάν-Γιώτης

Και από τη μέση λείπει ο Καραϊσκος (γι' αυτό και είναι παγκοσμίως άγνωστος ως "αγωνιστής") που προσπαθώντας να αποφύγει κάτι τΣυριζέικα σκυλόσκατα, μπουρδουκλώθηκε στις σαγιονάρες κι έπεσε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραΐσκο καλά που ειδοποίησες ότι δεν έκανες εσύ το σχόλιο. Όλη η οικουμένη ασχολείται με αυτό. Το έκανε ο Καραΐσκος, δεν το έκανε; Ποια σύγκρουση Βόρειας και Νότιας Κορέας και ποια τρόϊκα; Πραγματικά βαρυσήμαντη η δήλωση αποκήρυξης το σχολίου. Όλη μέρα και εγώ δεν ήξερα γιατί ξυνόμουνα. Κάτι είχα, κάτι μου φταιγε μέχρι που είδα ότι δεν είσαι εσύ και πραγματικά ησύχασα.

Ποιος ασχολείται μαζί σου μωρε Καραΐσκο πλέον; Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πού βρίσκει την όρεξη και ασχολείται μαζί σου ένας σχολιαστής εδώ μέσα αλλά και στου Βαψομαλλιά. Χαρά στο κουράγιο του.

ΥΓ Όλα τα λεφτά η δήλωση περί τηλεφωνήματος. Μεγάλη στιγμή. Σε παίρνουν και τηλέφωνο να στο πούνε κιόλας. Σοβαρά ζητήματα απασχολούν εσένα και το φίλο σου τον τηλεφωνητή. Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε εδώ μέσα..

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Βάρσο,


είμαστε δυό, είμαστε τρείς. Είμαστε σύλλογος φόλα Καραϊσκικών.


Και αυτοί οι αισχροί σχολιαστές που χλευάζουν τον μέγα διανοητή της αριστεράς Καραϊσκο να είναι προσεκτικοί γιατί ο Θεός συγχωρεί, ο Καραϊσκος ποτέ!

Φάνης Γκέκας είπε...

Τσού ρε που είναι πιό ωραίος αυτό το γκαζοζέν ο Καραφέσκος από μένα.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είναι πιο ωραίος ως άνδρας από τον Ανήσυκο Πατέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Πατέρας ρε μαγγίτες, αυτός του παναθηναικού;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εσένα βάρσε γιατί σε τσάτισε ο ανήσυχος πατέρας;Επειδή δεν κατάφερες να του μοιάσεις;Αν και προσπάθησες...χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Εσένα βάρσε γιατί σε τσάτισε ο ανήσυχος πατέρας;Επειδή δεν κατάφερες να του μοιάσεις;Αν και προσπάθησες...χαχαχαχαχ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί να με τσαντίσει; Ίσα ίσα που γέλασα γιατί είστε ίδιοι.
Το είδωλό σου στον καθρέφτη είναι ο τύπος.
Εσύ πήγες να του περάσεις ως μειονεξία το γεγονός του ότι έχει παιδί και ασχολείται μαζί του, ενώ την ενασχόληση σου με επαναστάσεις και πούρα ως υπεροχή.
Αυτός περνάει το γεγονός της οικογένειας και της πατρότητας ως τόσο σημαντικό που πρέπει να το δηλώνει και στο Ιντερνετ και θέτει τον εαυτό του σε ανυπαρξία μπροστά στα παιδιά του. Χρησιμοποιεί την οικογένεια ως αντικείμενο υπεροχής, όταν εσύ εμφανίζεις την ανυπαρξία οικογένειας ως ακριβώς το ίδιο.
Εσύ την έχεις δει ο υπέρτατος εχθρός του (μικροαστικού κατ εσε)θεσμού της οικογένειας κι ο άλλος ο υπέρτατος υπερασπιστής της. Αυτός έχει το Χριστό εσύ τον Τσε Γκεβάρα.
Εκδηλώσεις συμπλεγματισμού είναι και τα δύο. Αφύσικα πράγματα. Αστειότητες δηλαδή. Αν και η αλήθεια είναι ότι εσύ είσαι ακόμα πιο αστείος στην ηλικία που είσαι. Τουλάχιστον αυτός, αν και υπερβάλει μέχρι εκεί που δεν πάει, συμβαδίζει με την ηλικία του. Εσύ όχι. Χαχαχαχα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κρίμα που έβαλε moderation ο Βαψομαλλιάς τώρα που βρέθηκε ο αντιΚαραίσκος, δηλαδή ο Ανήσυχος Πατέρας. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια ο Ανήσυχος Πατέρας, τα ακριβώς αντίθετα ο Καραΐσκος. Ο ένας χρησιμοποιεί ως εικόνα το γνωστότερο ρεμάλι του κόσμου, τον Καραπιάλη, ο άλλος βάζει τον εαυτό του με μπέμπη. Παρακαλείται ο Βαψομαλλιάς, αν διαβάζει τα σχόλια εδώ, να βγάλει το moderation στο μπλογκ του. Προβλέπονται μεγάλες στιγμές από τις διαμάχες των δύο ακραίων όψεων του ίδιου νομίσματος, τον Καραΐσκο και τον Ανήσυχο Πατέρα. Της κακομοίρας θα γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Βάρσο,

ο σύντροφος Καραϊσκος ΔΕΝ έχει ίνδαλμα τον Τσε. Πλανάσθαι.

το ίνδαλμα του σύντροφου Καραϊσκου είναι ο κατασκευαστής του προϊόντος τούτου

Minoglou είπε...

α ρε ζώα.....

Αν εξέλειπαν οι Καραϊσκοι του κόσμου (ντέσμοντ) τούτου, θα είχαμε φαλίρει.


Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη Καραϊσκοι με (άθλιο) γούστο.

Ανώνυμος είπε...

Μιά σκοτεινή ιστορία,επιτέλους φωτίζεται ....

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/11/blog-post_1761.html

δημοσιογραφία με το Σκ κεφαλαίο

Ανώνυμος είπε...

http://www.adiakritos.gr/?p=21650

Ανήσυχε πατέρα: σε τι κόσμο έφερες το παιδί σου;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/11/blog-post_7292.html

??????????
ρε ήμαρτον ρε

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_8888.html

εκεί κοντά και ο καραίσκος

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...

Του το πέταξα του φλώρου του καραίσκου το παπούτσι το παρεδέχομε

Ανώνυμος είπε...

10.22 στον Καραϊσκο αναφέρεται που δεν δηλώνει τα εισοδήματα από τα νοίκια και τα μεταφορικά που παίρνει από τους πάκι (το μεγάλος στο δημοσιογράφος το γράφει για ξεκάρφωμα)

Ανώνυμος είπε...

10.38 πρόσεξε μη σου πετάξει ο Καραϊσκος την σαγιονάρα buffalo με τη μάκα από την πατούσα... lethal weapon

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο,

ήντα το θες το κινητό, αφού δε το σηκώνεις? μήπως το' χεις στη δόνηση και πουθενά το χώνεις?

Ανώνυμος είπε...

Παιδική φωτό του Καραϊσκου (συλλογή Μουσείου Λάρσας)

Ανώνυμος είπε...

Ωστε δεν παραιτείται τελικά από βολευτής ο γιάννης ο δημαράς, μετά από απαίτηση των στελεχών του κόμματός του.
αλήθεια; πέφτουμε από τα σύννεφα

Ανώνυμος είπε...

επίσης δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι το μήνυμα της αποχής στις δημοτικές εκλογές συντάραξε συθέμελα το πολιτικό σύστημα.
δυνατό όπλο η αποχή, πολύ δυνατό....

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε,

ερωτησούλα για το exotic location σου...


Τι έγινε με το σκάνδαλο με τις παράνομες ελληνοποιήσεις? Ή όπως θα έλεγε κι ο αυτιστικός φίλος του Καραϊσκου "poo ineeh ta leftah?"

Ανώνυμος είπε...

Ροβολάει ο Καραϊσκος την πλαγιά, φτάνει δίπλα στην αγαπημένη του, την κοιτάζει λάγνα στα μάτια και, έμπλεος πόθου, τη ρωτάει : "Πες μου μωρή, μ' αγαπάς?".

Κι εκείνη του απαντάει: "Μπέέέέέέ"

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ χα χα γεια σου Καρα(γιδ)ίσκο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος τρώει λέει σε σούσι μπαρ στο οποίο πέτυχε και τον Αυγενάκη. Καραίσκο τι παρήγγειλες στο σούσι μπαρ; Βακαλάο-σούσι σκορδαλιά; Άσε ρε Καραίσκο που μου ανακάλυψες και το σούσι. Είχες και στο χωριό σου σούσι ρε τυροκόμε;

Ανώνυμος είπε...

Κονομάει, για την ακρίβεια χοντροκονομάει, ο Καραγιδίσκος από τη μεταφορά και στέγαση των ερωτικών συντρόφων του (πάκι, ινδιάνων και άλλων προικισμένων άπλυτων και σκουράτζων) και (νομίζει ότι) ανέρχεται κοινωνικά ο μπετόστοκος τρώγοντας σούσι-τυρόγαλο.

Ταβερνιάρης-Σουσατζής είπε...

Έλα μωρέ τώρα, ντάκο με σκυλόσκατα του σερβίραμε και νόμιζε ο βλαχάκος ότι είναι σούσι.

Ανώνυμος είπε...

Καρασουσίσκος

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3691

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το πόνημα, 11.30, θα ταίριαζε περισσότερο ο τίτλος "Καρα(γιδ)ίσκος, ο γιός του Σπύρου" ή "Κατάθεση ψυχής Καρα(γιδ)ίσκου: Πως φτιαχτήκαμε με το πασοκ".


Άλλωστε στη φωτό διακρίνεται ο κάγκουρας Μήτρογλου, εξίσου σκούρου χρώματος με τους πάκι αγαπητικούς του Καρα(γιδ)ίσκου, ίδιας αισθητικής και οπαδικών προτιμήσεων με αυτόν.

Φάνης Γκέκας είπε...

Εμφανίσου ωρέ Καραίσκο να δούμε ποιός είναι πιό όμορφος.

Marwood είπε...

Μου έχουν πει για ένα χωριό, στο νομό Ιωαννίνων νομίζω, όπου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι επαναπατρισθέντες μετανάστες από Σουηδία και έπαιρναν μαιμού συντάξεις αναπηρίας ή για ψυχολογικά(!) προβλήματα. Σε κάποια φάση έκαναν έλεγχο επιθεωρητές από τη Σουηδία στο χωριό και τους έπιασαν. Θρυλείται ότι έκτοτε, και λόγω των ιωαννιτών αυτών, το σουηδικό δημόσιο σταμάτησε να δίνει με ευκολία τέτοιου είδους επιδόματα και συντάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτό με τον Γκέκα δεν ισχύει, μάλλον πλάκα κάνετε. Τι σχέση έχει ένας Καραϊσκος με τον κάγκουρα Φάνη. Μόνο ένας άνδρας επιπέδου Στέφανου Ορφανίδη μπορεί να συγκριθεί με τον Καραϊσκο, και πάλι βέβαια

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4bFdkp38

Θρηνείται ότι η εν λόγω συναυλία σοβιετικής νοσταλγίας διοργανώθηκε από τον καραίσκο.
Ωραία τραγούδια πάντως

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει ο Καραίσκος να αποκτήσει υπευθυνότητα στη δύσκολη αυτή στιγμή για το λαό. Να αφήσει τα σούσι και να τρώει Ρέγγα και λακέρδα, όπως λέει κι ο Μπουλάς. Φασολάδα και ρέγγα Καραίσκο. Να μην είσαι προκλητικός. Δεν μπορεί ένα 10% να τρώει σε συσίτια και εσύ σε σούσι μπαρ. Ντροπη

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο να αφήσεις τα σούσι και να τρώς ρέγγες και λακέρδα. Δεν μπορεί ένα 10% του λαού να τρώει σε συσίτια και συ σε σούσι μπαρ. Μην είσαι προκλητικός Καραίσκο.

Ρέγγα και Λακέρδα Καραίσκο, όπως λέει κι ο Μπουλάς.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο να αφήσεις τα σούσι και να τρώς ρέγγες και λακέρδα. Δεν μπορεί ένα 10% του λαού να τρώει σε συσίτια και συ σε σούσι μπαρ. Μην είσαι προκλητικός Καραίσκο. Πάρε και μια αφιέρωση από το Μπουλά.

Ρέγγα και Λακέρδα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο να αφήσεις τα σούσι και να τρώς ρέγγες και λακέρδα. Δεν μπορεί ένα 10% του λαού να τρώει σε συσίτια και συ σε σούσι μπαρ. Μην είσαι προκλητικός Καραίσκο. Πάρε και μια αφιέρωση από το Μπουλά.

Ρέγγα και Λακέρδα

Ανώνυμος είπε...

Ύπάρχει χοντρό bug στον blogger τελικά. Κάποια σχόλια που περιέχουν ενεργά Link τα διαγράφει από μόνος του. Έχω βάλει ένα 4 φορές και έχει διαγραφεί αυτόματα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο να αφήσεις τα σούσι και να τρώς ρέγγες και λακέρδα. Δεν μπορεί ένα 10% του λαού να τρώει σε συσίτια και συ σε σούσι μπαρ. Μην είσαι προκλητικός Καραίσκο. Πάρε και μια αφιέρωση από το Μπουλά.

http://www.youtube.com/watch?v=9LCJ8_uvELk

Ανώνυμος είπε...

Εμπαθής όπως πάντα ο Μπάργουντ. Δε μπορεί να χωνέψει (όπως και το άμαθο σε εξευγενισμένες τροφές στομάχι του Καραϊσκου) το γεγονός ότι και οι Καραϊσκοι αυτού του κόσμου έχουν δικαίωμα στην πολυτέλεια, σαν επιβράβευση για τη σκληρή εργασία τους.

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...

αφιστε τον καραισκο ησιχο ρεεεε
αντε μην φατε κανα παπουτσι στη μαπα

Φάνης Γκέκας είπε...

Έλα μωρέ τώρα...Ποιός Στέφανος Ορφανίδης...

Σε αυτόν ποντάρει ο Καρα(καγκουρ)ίσκος μήπως και καταφέρει να με ξεπεράσει.

Μήτρογλου Κάγκουρας είπε...

Έλα ωρέ Κα(γκου)ραϊσκο να μετρήσουμε τα μπουριά των παπιών

Ανώνυμος είπε...

Πως γλεντάνε οι Καρα(γιδ)ίσκοι τις αγροτικές επιδοτήσεις

Ανώνυμος είπε...

δεν έχει bug ο blogger, έχει τον πλέργια δημοκράτη-αεριστή-αριστεριστή Καραϊσκο που ασκεί λογοκρισία

Mr. Loverman είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Καραίσκος που γράφουν όλοι εδώ μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Το "Καραουίσκος" είναι κλασσικό πασοκικό φαινόμενο, αναπτυχθέν από το '81 και εντεύθεν.

Ίσον ψευδοαριστερός με ΚΑΡΑδεξιά βαθύτατη τσέπη, η οποία για να γεμίσει "στέλνει" την ψευδοαριστερή θέση "διακοπές σε εξωτικά νησιά του εσωτερικού".

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραγιδίσκος επίσης σπατουλάρει αβέρτα το βαψ. Κανονικό σπατουλάρισμα, πάνω-κάτω το τρελλό αγόρι... κατς μα ντρίφτ?

Ανώνυμος είπε...

Καραγιδίσκος την εποχή του μαρκουτσιού (που το ψιλοδούλευε γιατί το "άλλο" μαρκούτσι το έχει μόνο για να κρεμάει τα κλειδιά του - τότε πρωτοέφαγε σούσι ο απλυτοταγαράς)

Ανώνυμος είπε...

O Δημήτρης ο Μάρκος είναι μεγάλος θαυμαστής του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Μάρκος ο Λεζές επίσης.

Ανώνυμος είπε...

O Μάρκος ο Σεφερλής;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ο Μάρκος ο Βαφειάδης πρέπει να ήταν

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κι ο Μαρκο-γιαννάκης που είναι και συντοπίτες

Ανώνυμος είπε...

πολύ αξιόλογη φαίνεται η νέα εφημερίδα "δημοκρατία". περιμένω με ανυπομονησία να την ξεφυλλίσω

Ανώνυμος είπε...

http://doncat.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

o 10.09 είναι ο Καραίσκος.

Ένας λαϊκός Νίκος Δήμου κι αυτός. Μπερδεμένος, ανάμεσα στο δίκιο του εργάτη και στα χλιδάτα σούσι-μπαρ, κατά των αστών και το ρούφηγμα του ιδρώτα των πάκι και υπέρ των πούρων με δαχτυλίδι.


Η σκληρή, αλλά διχασμένη νεοφιλελεύθερη και ταυτόχρονα κομμουνιστική γραφίδα του πορδίζει μπερδεμένες ιδέες.


Κριτής των πάντων και κατά πάντων βάλλων. Ο κύριος πουλάω το τίποτα και τη μιζέρια και τα παίρνω.


Από την άλλη, είναι ταυτόχρονα άπλυτος, ζηλιάρης και βλαχοταγαράς.


Επίσης, όπως κι ο Δήμου, δεν κυκλοφορεί όταν ο αέρας είναι πάνω από 5 μποφώρ. Για να μη κουνιέται πολύ...

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...

Τι θες να πεις ρε μαγκήτη, ότι ο Καραίσκος ο άντρακλας ο καραμπουζουκλις είναι κουνιστί;
ισα ρε

Κώστας Μήτρογλου είπε...

Για το πόσο κουνίστρα είναι ο Καραϊσκος πολλά λέγονται, αλλά μόνο ένα παίζει σημασία. Όσα φρύδια και να αφαιρέσει ο Καραϊσκος, τη γοητεία μου δε τη φτάνει.

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...

Τι έκανε λέει; Αφαιρεί και φρύδια ο Καραϊσκος, ύμαρτον ρε

Mr. Loverman είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/11/blog-post_7646.html

Τόλης Βοσκόπουλος είπε...

Καραϊσκοι και παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/11/blog-post_8994.html

μεγάλοι άθρωποι, μεγάλες στιγμές

Ανώνυμος είπε...

αθρώποι

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/11/blog-post_454.html

σχετίζεται η παραπάνω υπόθεση μήπως με τα "φυσικά" αέρια του Καραϊσκου;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ημών,


ελάτε να βάλετε τους αλήτες στη θέση τους. Η χολή και το όξος που στάζουν για το πρόσωπό Σας είναι παροιμιώδης.


Έχουμε αρρωστήσει από την απουσία σας.

Ανώνυμος είπε...

Αρρώστεια ο Καραϊσκος.


Καρκινίσκος.

Mr. Loverman είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος που ο Καραγιδίσκος απέχει είναι η στεναχώρια που του προκάλεσε το γεγονός ότι τον "καπάκωσε" ο γιωργάκης στην κατάταξη της λίστας του Foreign Policy με τους 100 ανθρώπους που συνεισέφεραν περισσότερο στην προώθηση της παγκόσμιας σκέψης (global thinkers), καταλαμβάνοντας την 79η θέση, ενώ ο Κρης αιγαγροβοσκός εκμεταλλευτής πάκι σανδαλοφόρος δεν μπήκε καν στη χιλιάδα...

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/35qbv9u

Ανώνυμος είπε...

ρουά και ματ.

Ανώνυμος είπε...

Μη μιλάτε για βασιλείς και μας περιλάβει ο αγωνιστής του λαού Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ασφαλείς πλεροφορίες, ο Καραϊσκος "χτύπησε" πρωϊ-πρωϊ από το περίπτερο την τσόντα με τη γκόμενα του υπουργού και τη μελετάει εμβριθώς, καρέ-καρέ, γιαυτό είναι εξαφανισμένος

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι νάναι..... ο Καραγιδίσκος μετά τον πρόσφατο χωρισμό Σρόϊτερ-Αιγινήτη είναι ερωτευμένος

Ανώνυμος είπε...

Για εξηγήσου φίλε, τι εννοείς; ότι ο Καραϊσκος απετέλεσε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση;

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος για την εμπειρία του με τη μισ τουσιρμός βούλα βαβάτσι.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί άραγε σιωπά ο Καραϊσκος; Μήπως οι αιτιάσεις των παραπάνω σχολιαστών έχουν στοιχεία αληθείας;

Ανώνυμος είπε...

κύριε σρόιτερ θέλω να μου κάνετε έρωτα

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...

Bγες και μίλα αντρήκια ρε

Ανώνυμος είπε...

Κορίτσια ο Καραίσκος μας είναι πιο ωραίος από αυτόν τον μπαγλαμά τον Μήτρογλου.
http://yfrog.com/mranzxsag

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος: Εδοξάσθη κρυπτόμενος..
θα εξευτελισθή εμφανιζόμενος..

Φάνης Γκέκας είπε...

Εμφανίσου ωρέ Καραίσκο να δούμε ποιός είναι πιό όμορφος.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_05/12/2010_424862

Θυμάμαι τον Τσοβόλα, υπουργό οικονομικών με έναν τεράστιο στίβο(sic) φακέλων στις μεταμεσονύκτιες εκπομπές των αγίων πασοκικών μορφών βίκτωρος νέτα και μάκη γιομπαζολιά, αναμαλλιασμένο και κάθιδρο να επικαλείται "τα χαρτιά" του ή κάπως έτσι, για να δικαιολογήσει τα τότε μέτρα δημοσιονομικής ανάσχεσης, μετά το πρώτο πανηγύρι του 81-85, όταν και πάλι φαινόταν ότι το καράβι πήγαινε στην ξέρα. Θυμάμαι επίσης ότι τότε είχε κάνει ο παπατζής και υποτίμηση τούρμπο, συνεπικουρούμενη από τη γνωστή καμπάνια του εισαγκόμενου Νικόλα Παπαναστασίου (χρόνια πολλά Νίκο). Το (χαριλάου τρικούπη) street credibility του Τσοβόλα ήταν τότε στα τάρταρα, και συνέχισε να είναι έως την υπόθεση της παραπομπής του στο ειδικό δικαστήριο. Θυμίζω δε, και ότι το κόνσεπτ του θρηνικού "Τσοβόλα δώστα όλα" ήταν προτροπή/διαταγή στον "κακό" θησαυροφύλακα να ανοίξει επιτέλους τις κάνουλες: [papatzis]εγώ θα κάνω τον καλό μπάτσο και συ Μητσάρα θα κάνεις τον κακό, αυτό που σου λέω[/papatzis].
Και μετά από κάποια χρόνια ο Τσοβόλας ίδρυσε το Δίκκη. Τηρουμένων των αναλογιών δηλαδή, φανταστείτε τον Γιωργάκη τον Παπακωνσταντίνου, μετά από κάποια χρόνια να συναγωνίζεται με τον Παναγιωτακόπουλο για την ηγεσία του βαθέως πασόκ...

Ανώνυμος είπε...

Ο σαγιοναροφόρος-αιγαγροβοσκός-απλυσιάρης Κραγιδίσκος ζηλεύει τον υπέργηρο Ζάχο Χατζηφωτίου.


Μιά ζωή κόμπλεξ οι αριστεροί με τους πλυμένους.

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο;

Karaiskos™ Fun© Club® είπε...

Ο κύριος Καραϊσκος θα προτιμούσε σταυρωτό αμπέχωνο και ταγάρ';

βρη ουρτ

Ανώνυμος είπε...

Αφιερώνεται εξαιρετικά στον Καραϊσκο και στους ομοϊδεάτες του συριζαίους και λοιπές δημοκρατικαί δυνάμεις

http://www.youtube.com/watch?v=EHP54X22Mig

Φάνης Γκέκας είπε...

"ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: Libertarian centrists rock !" by searching for μπίρδας hr.
Athens, Attiki arrived from google.com on "pentakatharidis: Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ" by searching for δανέζης Βάρσου χωρίζουν.



Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: The Great Global Warming Swindle" by searching for χαλκιδεύω.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως το μοναδικό κανάλι κωμωδίας στο You Tube που αξίζει, το Key of Awesome


24 parody

Black Eyed Peas parody

Ανώνυμος είπε...

Και παλιά αλλά κορυφαία από το Mad Tv.

Steven Seagal parody 1

Steven Seagal parody 2

Steven Seagal parody 3

Arnold Schwarzenegger parody

Marwood είπε...

Νάνοι εναντίον γιγάντων...

http://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-_gU50mfehI

καραίσκοι εναντίον ανθρώπων

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/12/blog-post_1048.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5GpZkoOXZXQ

Από μία πρόχειρη έρευνα που έκανα η ατάκα "τυχαίο, δε νομίζω" "coincidence? i think not" είναι αυτού του τύπου. Πρωτοτυπούν οι έλληνες και εδώ. Το aristocrats είναι καλύτερο στην πιο hardcore έκδοση....

Marwood είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2010/12/blog-post_6485.html

Δηλαδή αυτό το αυτονόητο δεν μπορούσε να το κάνει ο μπουχέσας; Ποιος τον εμπόδιζε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=76frHHpoNFs&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=28/12/2010&s=sta-ghpeda-ths-politikhs

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_31/12/2010_427315

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 403   Νεότερο› Νεότερο»