Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Eurovision 2009

Τελειώνουν τα ψέμματα κύριοι. Πλησιάζει η ώρα...

Μετά τις προτροπές των φίλων του μπλογκ, και ιδιαίτερα του Καραίσκου και του Βάρσου που είναι και μεγάλος φαν, αναγκάστηκα να δημιουργήσω αυτό το ποστ, ώστε να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε προγνωστικά και απόψεις για την κορυφαία αυτή στιγμή της Ευραπαϊκής κουλτούρας, που μάλιστα θα διεξαχθεί και παρουσία του Παράκλητου.

Nuff said, λοιπον, δικό σας...

282 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 282 από 282
Ανώνυμος είπε...

Αυτή η ψαλίδα που ανοίγει και κλείνει, έχει καμια σχεσι με την ψαλίδα που παρατηρείται στην κόμη της κας ιακοφίδου;

Μάκης Χαβιάρης είπε...

http://perezhilton.com/2009-06-01-want-to-lick-daniel-craig

Περιμένουμε το ίδιο και σε έκδοση Καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Τρομερά διεισδυτική η ανάλυσις Καραίσκου. Θέλουμε κι άλλο από αυτή την ανάλυση.

Marwood είπε...

Α όλα κι όλα με τον Ανιέλι, ήξερε μεγάλη μπάλα, αυτός ανακάλυψε τον Μπόνιεκ και ανέδειξε Πλατινί και Ζιντάν Ντελ Πιέρο, δεν είναι και λίγο.
Επίσης, στα κατορθώματά του συμπεριλαμβάνονται ότι πολέμησε και επέστρεψε με τα πόδια από το ρωσικό μέτωπο, όπως και το γεγονός ότι οδηγούσε στο Τορίνο το μιραφιόρι του στα 70ς με ασύλληπτες ταχύτητες και παραβιάζοντας όλα τα κόκκινα, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα τον παγιδεύσουν οι Ερ. Ταξιαρχίες.

Marwood είπε...

Παρατηρείς ότι για τα τετριμμένα πχ πλατινένια μύτη και ερωμένες, δεν αναφέρομαι καθόλου, μπαναλ

θανάσης είπε...

με έχει εντυπωσιάσει αυτό το παιδί που λέγεται καραισκος.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Καραϊσκος καπνίζει πούρα ελληνικής κατασκευής; Εγώ είχα καπνίσει κάποτε ένα τέτοιο πούρο και θυμάμαι ότι είχα κλατάρει.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχεις δίκιο, τα robustos domenico είναι εφάμιλλα αρκετών κουβανέζικων

william_shatner είπε...

the Shat will teach you how to handle a woman http://bit.ly/13KZ2r

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ντροπή σας να χτυπάτε τον Καραϊσκο επειδή καπνίζει πούρα.
Δηλαδή ο Μάρξ ήτο φτωχός και δούλευε εργάτης ή αγρότης; Όχι βέβαια. Πρέπει όλοι όσοι κόπτονται για το καλό της εργατικής τάξης, τον διαλεχτικό υλισμό, το ιστορικό προτσές και όλα αυτά τα ακατανόητα να ξυπνάνε στις 6 το πρωϊ να πάνε στη φάμπρικα; Και βέβαια όχι. Ο καθείς και ο ρόλος του στη συλλογική προσπάθεια. Ο Καραϊσκος είναι διανοητής. Όπως ο εργάτης είναι καλός στο μαστόρεμα αλλά δεν μπορεί να πει σωστά μια λέξη, ο Καραϊσκος είναι μάστορας του λόγου και της σκέψης. Έχει αστικές συνήθειες όπως όλοι μας άλλωστε, γιατί έχει μεγαλώσει σε καπιταλιστική κοινωνία. Τί να κάνει δηλαδή; Να κυκλοφορεί με αμπέχωνο και τραγιάσκα; Μα, θα περιθωριοποιείτο και κανείς δεν θα τον άκουγε. Αν είχε μεγαλώσει σε περιβάλλον σοσιαλισμού δεν θα ήταν έτσι ούτε στο ντύσιμο ούτε στις συνήθειες.
Ντροπή σας.. Ξεχείλισε η αγανάκτησή μου με την άνανδρη στάση σας. Προβοκάτορες και πράκτορες του Σόρος είστε όλοι.

Δεπάστας είπε...

Βάρσε έχεις δίκιο. Αδικήσαμε τον Καραίσκο. Ας καπνίσει ό,τι θέλει. Εκείνο που μετρά είναι η τιτάνια προσπάθειά του για μια δίκαιη κοινωνία μέσα από τους αγώνες για την εγκαθίδρυση του σοσιαλισμού.

Στέφας-Μπεκιάρης είπε...

Γειά σας και από μένα. Ως ποδοσφαιρόφιλοι που βλέπω ότι είστε ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι ο παλαιός τερματοφύλακας της Κορίνθου, Στέφας. Μαζί με τον επίσης παλαιό πρώην συμπαίκτη μου Μπεκιάρη θέλουμε να πούμε ότι τα λόγια αυτού του σχολιαστή, του Καραϊσκου, μίλησαν στην καρδιά μας. Ποτέ δεν ακούσαμε ξανά τέτοια ανάλυση. Να ξέρει ότι όλη η Κόρινθος είναι μαζί του και θαυμάζει πολύ τις απόψεις του.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και κάτι ακόμα. Ο Καραϊσκος είναι ο νέος Μαρξ. Γι αυτό καλύτερα να του μιλάτε με σεβασμό. Και αναπτύσσω ακολούθως τα επιχειρήματά μου. Παρατηρείστε πόσα κοινά στοιχεία έχουν:

1) Ο Μαρξ ήτο δημοσιογράφος-αρθρογράφος όπως και ο Καραίσκος.
2) Ο Μάρξ ήταν μουσάτος. Και ο Καραίσκος είναι μουσάτος (άσχετο αν έχει "βραζιλιάνικο" γένι)
3) Ο Μάρξ μπορεί να εχθρευόταν την αστική τάξη, αλλά παντρεύτηκε αριστοκράτισα-βαρόνη, της οποίας την προίκα απομύζησε μέχρι τελευταίας δεκάρας. Αυτό είναι όνειρο ζωής για τον Καραίσκο.
4)Ο Μάρξ έζησε πολλά χρόνια άνετα, από προσφορές-χρηματικές δωρεές φίλων του με βαθιές τσέπες. Το ίδιο κι ο Καραϊσκος.

Τί άλλο θέλετε για να πειστείτε; Το μόνο που μένει είναι να αποδείξει και ο Καραίσκος ότι είναι σε θέση να παράγει έργο εφάμιλλο του Καρόλου. Μη βιάζεστε. Από αυτό το blog θα ξεκινήσουν όλα.

Κύριοι, είστε αυτόπτες μάρτυρες κοσμοϊστορικών γεγονότων, μόνο και μόνο γιατί εδώ μέσα γράφει ο Καραϊσκος. Είστε οι πρωτοι που βλέπετε τα αποτελέσματα της καραϊσκειας διανόησης. Υπομονή λοιπόν και σεβασμός στο φιλόσοφό μας.

Άπιστος Θωμάς είπε...

Πράγματι ο Καραισκος έχει ομοιότητες με τον Μάρξ απ'ότι φαίνεται. Είναι απίστευτο. Πάρα πολλές. Δε νομίζω όμως ότι είναι σε θέση να αποδώσει τόσα πολλά όσα περιμένεις Βάρσε. Δεν έχει δώσει τέτοια σημάδια. Το μόνο που βλέπω πάντα είναι να επικαλείται διάφορους φιλόσοφους αλλά από δική του πρωτογενή παραγωγή ιδεών τίποτα. Εκτός αν είναι ακόμα σε πρότερο στάδιο, δηλαδή σε στάδιο περισυλλογής, διαβάσματος θεωριών άλλων φιλοσόφων και συγκέντρωσης ιδεών. Εγώ θα περίμενα ότι κάτι θετικό μπορεί να βγεί, μόνο αν έβλεπα πρωτοτυπία από τον Καραϊσκο. Ίδωμεν..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άπιστε Θωμά προσδοκώ ότι σύντομα θα διαψευστείς όσον αφορά την πνευματικη απόδοση του Καραϊσκου. Στα υπόλοιπα όμως έπεσες μέσα. Απόλυτα μάλιστα. Ο Καραϊσκος διαβάζει φιλοσοφία φούλ, αυτό τον καιρό. Όταν τελειώσει, θα συγγράψει φαντάζομαι το πόνημά του, το οποίο θα δημοσιεύσει στο παρόν μπλογκ. Υπομονή λοιπόν..

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως εκτός από τον φιλόσοφο Καραίσκο, το κοινό του blog θα ήθελε και ο Βάρσος να καταθέσει τις πρωτογενείς σκέψεις του για την ανθρωπότητα και το μέλλον της σε μια ανάρτηση που θα παραθέτει εμπεριστατωμένα το weltanschauung του, προς ενημέρωση αλλά και τέρψη όλων μας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ma εγώ είμαι ένα τίποτα ανώνυμε. Μια σπίθα μπροστά στην πυρκαγιά της διανόησης που λέγεται Καραϊσκος. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από εμένα και τις παρωχημένες ιδεοληψίες μου. π.χ. Ο Μάργουντ θα έπρεπε να μας πει τις απόψεις του για τη διακυβέρνηση αυτού του έρημου τόπου που, αν και αντίθετες απο του Καραϊσκου, είμαι σίγουρος ότι θα υπερισχύσουν μιας και χαρακτηρίζονται από τετράγωνη λογική και εφικτότητα. Αυτές είναι απόψεις που αξίζει να ακούσουμε.

Δεπάστας είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Καραίσκος δεν έχει σχέση με τους απλούς φιλοσόφους. Εκείνος οραματίζεται μια ολιστική φιλοσοφική θεώρηση της ζωής, πέρα και έξω (sic) από τα θεωρητικολογικά σχήματα των άλλων, απλών φιλοσόφων. Με λίγα λόγια, θέλω να πω ότι η καραίσκεια φιλοσοφία είναι βιωματική και δεν απαιτεί θεωρητική σκευή, την οποία, έτσι κι αλλιώς, ο Καραίσκος σνομπάρει (δεν θέλω να πω δεν διαθέτει).

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είναι και έτσι Βάρσε, αλλά μην μας αποστερείς από την πιθανότητα της όλιγης έστω ιλαρότητας που θα επιφέρει η πρωτοσέλιδη παράθεση των πορισμάτων του επίπονου πνευματικού και κυρίως ψυχικού σου μόχθου. Ιλαρότητα λέγω, που θα είναι βάλσαμο για εμάς στις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές στιγμές που ζούμε.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τραβα γ....σου βρε δεπάστα πανίβλακα ταραμά ποντίφηκα

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος ο Δεπάστας, είναι Δε-σοκολατίνα, Δε-αμυγδάλου ή κάτι άλλο πχ Δε-σερνανο κοκ
Ισως Δε-πασταφλώρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα η ιλαρότητα πολλες φορές προσφέρεται αγαπητέ ανώνυμε κι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Υπάρχουν κι άνθρωποι που διατυμπανίζουν απόψέις δημόσια αλλάζοντας τες πολύ συχνά ανάλογα με το πόσο κόντρα στο ρεύμα θέλουν να πηγαίνουν κάθε φορά, νομίζοντας ότι έτσι "ξεχωρίζουν". Οι Μαρκουλάκηδες που θέλουν να γίνονται επίκεντρα είναι πολλοί γύρω μας. Εγώ είχα ένα φίλο κάποτε που ισχυριζόταν δημόσια ότι υπάρχουν εξωγήϊνοι και σύμφωνα με πληροφορίες του τους αρέσει το παγωτό μπανάνα. Το ωραίο είναι ότι έχει σώας τας φρένας (ή έτσι θέλω να πιστεύω). Θέλει απλά να γίνεται επίκεντρο λέγοντας ότι μαλακία του κατέβει.

Ανώνυμος είπε...

Τς,τς,τς τί γλώσσα. Είναι ντροπή αριστερός να μιλάει έτσι

Δεπάστας είπε...

Εμένα μου αρκεί που μπόρεσα και εξενεύρισα τον συμπαθέστατο Καραίσκο, γιατί είχε μπει πολύ γλυκά (γλυκερά θα έλεγα) κρύβοντας τον πραγματικό, παλαιό, σκληρό και επιθετικό εαυτό του. Έτσι σε θέλουμε Καραίσκο. Να βγάζεις τον πραγματικό εαυτό σου και να μην το κρύβεις (όπως ο Πεσόα με τους "ετερωνύμους") πίσω από φτιασιδώματα και "μάσκες", που, στο κάτω-κάτω, είναι και μπουρζουάδικα και δεν ταιριάζουν σε αριστερούς επαναστάτες/διανοουμένους.

Ανώνυμος είπε...

Το ποντίφηκας είναι και βρισιά; Δεν την έχω ξανακούσει να χρησιμοποιείται ως υβριστικός χαρακτηρισμός.

ΒΛΑΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ είπε...

Ντρέπομαι για την κατάντια της αριστερής διανόησης. Θλίβομαι πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος το χρησιμοποιεί και σαν βρισιά, γιατί είναι άθεος ο αθεόφοβος...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι εκνευρίστηκε και ο Βάρσος, αλλά μάλλον θα εκνευριστεί και περισσότερο από ότι φαίνεται στο μέλλον. Μια και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι φίλοι του (αν και δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι) ας μας μιλήσει για τον εαυτό του, την εξυπνάδα του οποίου φέρεται να έχει σε μεγάλη υπόληψη. Κάποιοι άλλοι φίλοι του δεν συμφωνούν από ότι μου έχουν πει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα δεν έχω εκνευριστεί καθόλου. Ισα ίσα διασκεδάζω αφάνταστα την ωραία αυτή συζήτηση. Πώς σου ρθε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι με το λεξιλόγιο του Καραϊσκου. Πραγματικός οχετός. Ούτε η Ιωάννα δεν εκφράζεται έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος έχει μουσάκι α λα Θεοχάρη Φιλιππόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η βρισιά "ποντίφηκας" μου άρεσε και με εντυπωσίασε. Τί υπονοεί όμως; Μπορεί ο Καραίσκος να εξηγήσει;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν είναι ο Καραίσκος αυτός πο βρίζει. Ο Καραίσκος είναι ένα ευγενικό παιδί, θα έλεγα και θεοφοβούμενο. Ο υβριστής είναι σίγουρα σφετεριστής των στοιχείων του Καραίσκου, προφανώς κάποιος ζηλιάρος που θέλει να σπιλώσει την τιμή και υπόληψη του Καραίσκου.
Ο Καραίσκος δεν υβρίζει κύριοι, αρκούν τα ατράνταχτα επιχειρήματά του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο καραίσκος και βρίζει και καπνίζει. Τι διάολο αριστερός μας λέει μετά ότι είναι;

Παναγιώτης Κολλημένος είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά τί σημαίνει "ποντίφηκας"; Γιατί είναι υβριστικό;

Ανώνυμος είπε...

Τί συλλογάσαι ωρέ Kαραϊσκο;

Ανωνυμος Θαυμαστης είπε...

Φίλε Καραϊσκο,

Με οδηγό την απεριοριστη εκτίμηση που ξέρεις ότι σου τρέφω και στην ανεπιτυχή, μέχρι στιγμής, προσπάθεια μου να σου μοιάσω, θα ηθελα να σου θέσω 3 πολύ εύκολες ερωτήσεις καλέ μου φίλε και συναγωνιστή


1. σήμερα τι ώρα ξύπνησες?

2. Την τελευταία εβδομάδα σε τι ποσοστό ησουν ξύπνιος και τι ποσοστό συζήταγες με τον Μορφέα?

3. Τον τελευταίο μήνα έχεις κάνει μπάνιο?

Ευχαριστώ για την υπομονή σου. Να ξέρεις ότι αποτελείς για μένα πρότυπο ζωής

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος ειναι ο Τσαβες των Βαλκανιων θελετε να πειτε?

Τειρεσίας είπε...

Πιστεύω ότι ο Ανώνυμος Θαυμαστής είναι κάποιος που του έχει φάει γυναίκα ο γόητας Καραϊσκος. Τέτοιο μένος δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεπάστας είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο καραίσκος είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που οι περισσότεροι ζηλεύουν. Βέβαια με μεγάλη μου χαρά είδα ότι έχει ως θαυμαστές και παλαίμαχους ποδοσφαιριστάς, όπως τον τερματοφύλακα Στέφα και τον μυστακοφόρο συνάδελφό του Μπεκιάρη από την Κόρινθο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδέες του βρίσκουν γόνιμο έδαφος ακόμη και στα κατώτερα στρώματα του κοινωνικού ιστού αυτής της χώρας και μάλιστα στα ένδοξα και τίμια περιβάλλοντα της αγνής ελληνικής επαρχίας.

Φρέντυ είπε...

Αγαπώ πολύ τον Καραϊσκο. Είναι ένας άνθρωπος τις ιδέες του οποίου θαυμάζω. Με συγκινεί πολύ ο σταράτος τρόπος που θέτει τα θέματα και θα ήθελα να τον γνωρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ζηλευτό παιδί ο Καραίσκος. Δεν μπορεί να γράφει συχνότερα και μάλιστα κύριες αναρτήσεις σε αυτό το blog; Ή γιατί δεν φτιάχνει ένα blog δικό του; Έχω έτοιμο τον τίτλο: www.karaiskos.blogspot.com

ΑΡΣΗ είπε...

Καραϊσκο,

Θα κατέβεις με τον Τρεμόπουλο έμαθα? Γιατι στο άκουσμα ότι μπορείς να κατέβεις με Τρεμό, στην Κουμουνδούρου έχουν πανικοβληθεί. Βέβαια ξαναησυχάζουν ευτυχώς αφού έχουν εξασφαλίσει τον Πάντζα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο
για πες μας τις απόψεις σου για το θέμα με τη Μακεδονία? Τα λέει καλά ο φίλος σου ο Τρεμό? Εσύ τι πιστεύεις?

Γυρνάς κι εσύ έμαθα με σαντάλι μπόχα πουκαμισιά ιδρώτα και ποδήλατο με 35 βαθμούς και μοιράζεις φυλλάδια των κυνηγών-γυμνιστών

Tansu Ciller είπε...

μπρέ Καραϊσκο,

να ρθω γιαβριμ να σε την πάρω ?

Πεφάνης είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω σοβαρά και όχι περιπαιχτικά τον φίλο μας τον Καραίσκο τι γνώμη έχει, ως αριστερός που είναι, για το εγχείρημα των Οικολόγων και για τον κ. Τρεμόπουλο. Αξίζει την ψήφο ενός ανθρώπου αριστερού, με ευαισθησίες ή θα πάει τζάμπα;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, σε ποιο νούμερο της Πατησίων είναι το μπαρ Ένσταση;

Ανώνυμος είπε...

Τι νόημα έχει ?
Δεν είναι εποχή για ιδεολόγους. Μόνη ιδεολογία είναι το χρήμα
Οι Τρεμόπουλοι, οι Μάνοι, ο Καραϊσκος κλπ. ή όποιοι άλλοι έχουν αγαθές προθέσεις, είναι πεντε, έξι αγαθά αφελή αρνάκια στη ζούγκλα της σαπίλας, εν μέσω υαίνων κλπ κλπ...


Χαιρετίσματα από Πούντα ντελ Εστε/ Μοντεβιδέο-Ουρουγουάη

Τ. Τσιμογιάννης είπε...

Με έχει εντυπωσιάσει η ατόφια λαϊκή φλέβα αυτού του αγοριού που λέγεται Καραίσκος. Μεγάλη λαϊκή ψυχή. Και κάνει και ζημιές, στο συντηρητικό κατεστημένο αυτής της χώρας, που δεν λέει να δει το φως το αληθινό του σοσιαλισμού.

Θ. Πέτρου είπε...

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αγαπητούς φίλους αυτού του blog - και ειδικά τους Marwood, Βάρσο και Καραίσκο, που, απ' όσο ξέρω, αρέσκονται στο σκυλάδικο είδος, όπως κι εγώ - εάν μπορούν να με βοηθήσουν να λύσω μια απορία μου. Μήπως κανείς γνωρίζει ποιο είναι το άσμα (και ποιος ο καλλιτέχνης) που ακούγεται στο ακόλουθο βιντεάκι, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο φίλος μας Διονύσης ο Έφηβος (τον οποίον είδα προχθές στην πλατεία Κάνιγγος και φυσικά του απηύθυνα θερμό χαιρετισμό);

Ευχαριστώ

Θ. Πέτρου είπε...

Ξέχασα να δώσω το βιντεάκι

http://www.youtube.com/watch?v=6s7yOHQabwY

Αλφρέδος Γκλασμάνης είπε...

Μέσα στον ηθικό κατήφορο αχτίδα ελπίδας αποτελούν μόνο ο Πάντζας και ο Καραϊσκος

O ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ είπε...

Για τους πολυάριθμες φίλους του μπλογκ που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον καραίσκο (δεν θα το συνιστούσα) δείτε το βίντεο για να πάρετε μιαν ιδέα
http://www.youtube.com/watch?v=CGOfpgtM51o

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο,
αληθευει οτι σου την έπεσε η γυναίκα του Μπουμπούκου ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Καραϊσκος?

Κουστένης είπε...

Διαβάζω που συνέχεια λέτε καλά λόγια για αυτόν τον Καραίσκο. Σιγά τώρα. Δεν έχει πει και τίποτα το σοβαρό. Τα ίδια και τα ίδια λέει. Πράγματα αφελή που τα έλεγε και ο παπούς μου ο Περικλής Κουστένης σε μάς όταν ήμασταν μικροί και του κάναμε πλάκα. Δεν λέει και τίποτα ρε παιδιά. Φέρτε κανέναν άλλο σχολιαστή καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μάθει ότι ο Γιώργος Πάντζας οπλίζεται με επιχειρήματα διαβάζοντας Καραίσκο και μόνο Καραίσκο. Μου το έχει πει ο Μαντάς από το ΔΗΚΚΙ, ο οποίος επίσης θαυμάζει αυτά που λέει ο Καραίσκος και θα τον ήθελε ως συνεργάτη του. Καραίσκος, Μαντάς και Πάντζας θα έκαναν αχτύπητη τριπλέτα και πολύ σοσιαλιστική.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Με αφορμή την υπόθεση Καραβέλα, οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στους δημοσιουπάλληλους του ΥΠΕΞ για την αποτελεσματικότητά τους. Τέτοιο χάλι μόνο σε αυτή τη χώρα υπάρχει. Μα τί διάολο, κολυμπώντας το έφεραν το τηλεγράφημα; Ή ήταν απασχολημένοι στην κεντρική υπηρεσία του ΥΠΕΞ πίνοντας καφέδες στο Κολονάκι; Και αντί να πάρουν πόδι (αν τελικά ευθύνονται οι υπάληλοι και όχι οι πολιτικοί προϊστάμενοι) βγαίνουν οι συνδικαλάρες του ΥΠΕΞ και απειλούν θεούς και δαίμονες. Αει σιχτίρ τεμπέληδες..

Το πλέον ελεεινό δε, είναι η αντιμετώπιση της προφυλάκισης της γυναίκας και των παιδιών του Καραβέλα από τον πολιτικο και δημοσιο-γραφικό κόσμο. Εκεί είναι που πρέπει να βγει κανείς στο δρόμο και να δέρνει δημοσιογράφους και πολιτικούς μαζί. Δικαίως προφυλακίστηκαν η κυρα Καραβέλα και οι Καραβελοκόρες. Δικαίως, δικαιότατα. Βρέθηκαν συνδικαιούχοι σε λογαριασμούς μαύρου χρήματος και θα έμεναν έξω; Είναι δυνατό να πειστεί κανείς ότι δεν γνώριζαν ότι είναι συνδικαιούχοι παχυλών λογαριασμών; Είναι η πρώτη φορά που η δικαιοσύνη λειτούργησε σωστά φυλακίζοντας τους πάντες που είχαν αναμιχθεί. Τόσα χρόνια όσοι κλέβουν δημόσιο χρήμα, σαν καλοί νοικοκυραίοι το μεταβιβάζουν στα παιδάκια τους μην τύχει και πεινάσουν άμα γίνει καμια στραβή και μπει ο μπαμπάς-λαμόγιο φυλακή. Και είναι η πρώτη φορά που δίνεται παράδειγμα για να το σκεφτεί κάποιο λαμόγιο στο μέλλον πιο πολύ πριν βουτήξει, γνωρίζοντας ότι θα μπει μέσα όχι μόνο ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του. Βγαίνουν λοιπόν οι κατεξοχήν λήπτες μαύρου χρήματος (δημοσιοκάφροι και πολιτικοί) και κλαίνε και οδύρονται που μπήκε φυλακή η "αγία" ελληνική οικογένεια. Γιατί "τί φταίνε τα παιδιά για τα λάθη του πατρός;"
Αει στο διάολο ρε λαμόγια...

Ο ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΣ είπε...

Συμφωνώ θα πρέπει να συσταθεί και ειδική υπηρεσία σε στυλ Ελλιοτ Νεςς εξοπλισμένη ενα RICO act με ειδικές εξουσίες, για να ξεβρωμίσουν τον τόπο. Αλλα αυτό περιμέναμε να το κάνει ο μπούλης από το 2004, τώρα καληνύχτα.
Ειδική μνεία πρέπει να γίνεται για άμεση απόλυση για τις ακρίδες του δημοσίου στρατού κατοχής σε περίπτωση που υποπίπτουν σε τόσο σοβαρά ολισθήματα όπως οι καλοζωισμένοι τεμπελχανάδες του ΥΠΕΞ.

Ιούλιος Λοσάντα είπε...

συμφωνω. νομιζω οτι πρεπει να απολυθούν ολοι οι υπαλληλοι του ΥΠΕΞ (εντάξει, οχι κι όλοι) και να πληρωθούν οι κενες θέσεις από καθηγηταδες Μέσης (ΟΛΜΕδες, ΕΛΜΕδες κλπ) και να σκάνε στις Πρεσβειες με φόρμες και παντόφλες.

Ανώνυμος είπε...

Και μια που έχουν θεσπιστει και θέσεις για Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων νομίζω ότι πρέπει να αναλάβει πρεσβευτικό ρόλο η προσωπικότητα Καραϊσκος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4519966

Χα,χα,χα. Διαβάστε τί έγινε. Απίστευτα πράγματα. Το γαμ..ο το fax δεν το ξέρουν στο ΥΠΕΞ; Μα τί διάολο...

Βαρσος είπε...

Έλα μωρέ ο καημένος ο Καραβέλας είχε μόνο 14 εκατομύρια ευράκια σε λογαριασμούς. Και βγαίνει η γυναίκα του και τον δικαιολογεί γιατί "είναι", λέει, "ελεύθερος άνθρωπος" και "δεν θέλει να γίνεται πιόνι σε πολιτικά παιχνίδια". Α, τον καημένο.. Για τις δηλώσεις της και μόνο καλώς είναι μέσα...

ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος δε θα τοποθετηθεί;

ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος να τοποθετηθεί πρέσβης επί τιμή στη Νότια Αμερική και να του χορηγηθεί δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο με την Αir France για να μεταβεί

Λεσλι Νιλσεν είπε...

με την oceanic καλύτερα

Rico Suave είπε...

Αρκετά με τη συκοφαντία. Εχετε στοιχεία κύριοι ότι οι υπάλληλοι του Υπεξ είναι ράθυμοι και χαβαλέδες, όπως τους παρουσιάζετε;
Αν ναι, να μας τα παρουσιάσετε, αν όχι βουλώστε το και αφήστε τους να συνεχίζουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην πατρίδα.

Marwood είπε...

To μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι ότι με τα γεγονότα πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει και συνδικαλιστικό όργανο των υπαλλήλων του Υπεξ!!! Τι άλλο θα ακούσουμε, που'σαι Τζίμυ Χόφφα να δεις κάτι συνδικαλιστές...
Επειδή συνδικαλισμός νοείται μόνο όταν υπάρχει κάποιο αφεντικό με αντίθετα συμφέροντα, από το οποίο προσπαθείς εσύ ως συνδικασιστής να αποσπάσεις τα μέγιστα μετερχόμενος και εκβιαστικών τακτικών, τα αφεντικά τους είμαστε όλοι εμείς, αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι -σκανδαλωδώς- υπάλληλοί μας, είναι και υπεράριθμοι, αλλά προφανώς δεν τους φτάνουν οι διπλοι και τριπλοί μισθοί, θέλουν κι άλλα οι παλιοποντίφηκες!

Σε λίγο θα κάνουν και συνδικαλισμό και οι βουλευτές. γιατί όχι

Και να πω και κάτι άλλο μια και μιλάνε όλοι για μείωση των δαπανών του δημοσίου. Η πρεσβεία πχ στο Μοντεβιδέο σε τι ακριβώς χρησιμεύει? Για πείτε μας και μας ρε παλουκάρια, επιτελεί εθνική αποστολή ή μήπως για τις τεράστιες οικονομικές σχέσεις μας με την τίμια χώρα της Ουραγουάης? Ο μισός τζίρος των ελληνοουραγουανών συναλλαγών μάλλον προήρχετο από τον καραβέλλα. Μια δουλειά έπρεπε να κάνουν και αυτοί οι κακομοίρηδες για να δικαιολογήσουν την παρουσία τους εκεί και τα κάνανε σκατά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SqUBrs7hxcg

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν είσαι δίκαιος Μάργουντ. Εγώ πιστεύω ότι προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στη μακρινή Ουρουγουάη ακολουθώντας το Παπανδρεϊκό δόγμα με τα "μπάνια του λαού".

Τί σούτο θέλουν όλα αυτά τα λαμόγια στο ΥΠΕΞ με τους σκανδαλώδεις μισθούς..Τους σώζει ότι υπάρχουν και χειρότεροι, αυτοί του Οικονομικών που τα πιάνουν κιόλας εκβιάζοντας.. Τί πεταμένα λεφτά πληρώνει ο κόσμος..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θύμιο δεν το γνωρίζω το άσμα αλλά δες αυτό:

http://www.hiphop.gr/forum_topic/111362/1

Εξ Απορρήτων είπε...

Εντάξει εχει νοημα το Μοντεβιδεο, διακυβεύονται σοβαρα πράγματα γιατι ως γνωστόν εκεί αναπτύσσουν δραστηριότητα προγράμματα με άρειους βλαστούς ευγονικής του μέγα Χοσέ (Μένχελες), με Εβραιους nazi hunters του Βιζενταλ και επειδή ως γνωστόν οι Εβραίοι φοβούνται τους Έλληνες και επίσης ως γνωστόν η ομάδα Ε έχει εκει τις μυστικές της κρύπτες και στην γειτονική Αργεντινή, είναι φανερό οτι δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο

Σήφης Πολυμίλης είπε...

κρίμα μωρε με την οικογένεια που τους φυλακίσαν νύχτα. Ο νομικός κόσμος και το πασοκ δικαίως εξεγείρεται

Μιμη Λιάνη-Παπανδρέου είπε...

Κρίμα μωρε με 10 εκατομμυρια σε οφσορ και στην ουρΑγουάη. κρίμα ο φουκαράς και η οικογένεια του, μ' αυτα που τραβαν από τους δεξιους δικαστες.

Ανώνυμος είπε...

τι στοιχημα οτι θα έχουμε στο σκλανδαλο ζημενς λουβαροασθένειες

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει θέση για το θέμα της Siemens και ο Παντζ... ε... συγγνώμη ο Καραίσκος.

Παντζοκαραϊκιστής είπε...

Σταματήστε να κοροϊδεύετε. Ο Μαρξισμός πέθανε. Τώρα υπάρχει μόνο ο Παντζοκαραϊκισμός. Νεα θεωρία με λύσεις για όλα τα προβλήματα. Αναμένουμε με αγωνία τη διατύπωση θέσεων σε τούτο το blog

παλαιό στέλεχος ΔΙΚΚΙ είπε...

Θέλουμε πολύ να ακούσουμε (και θα ακούσουμε με τεντωμένα αυτιά) τις απόψεις Καραίσκου. Μας θυμίζουν πολύ τις απόψεις του Γιώργου Πάντζα, γι'αυτό και συμπαθούμε πολύ τον Καραίσκο και θα τον θέλαμε στις τάξεις μας.

Πεφάνης είπε...

Πιστεύω ότι αν άφηναν τον Καραίσκο να κυβερνήσει η Ελλάδα θα ήταν μια διαφορετική, καλύτερη χώρα. Έχει μερικές καλές ιδέες και οι αναλύσεις του αναδίδουν τόλμη και φρεσκάδα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IZky-JnAfsY

Ετσι είναι όπως τα λέει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρέξε κόσμε να ψηφίσεις Γιωργάκη... Ο Γιωργάκης εντείνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση υϊοθετώντας νέο μότο:

Πράσινη ανάπτυξη ή βαρβαρότητα;

Η χώρα της φασολάδας θα πρωτοτυπήσει παγκόσμια με τα στρατηγικά σχέδια του ΓΑΠ για οικολογική πρωτοπορία. Απίστευτα πράγματα..Μόνο και μόνο που έχει το θράσος και βγαίνει να λέει τέτοιες αρλούμπες, δείχνει την άποψή του για τη νοητική ικανότητα των ιθαγενών.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το επάγγελμα αυτού του αρθρογράφου Καραπιάλη; Είναι το ίδιο πρόσωπο με τον λεγόμενο Καραίσκο;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 282 από 282   Νεότερο› Νεότερο»