Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΙ

Η μόνη προσωπικότητα που έλαμψε στο σαββατιάτικο αρχαιολογικό πάρτι ήταν ο Ερντογάν έστω και έτσι κακομούτσουνος ως ήταν,μετά απο τις σκληρές απέναντι στην Τουρκία πρόσφατες αποφάσεις της Ε.Ε.Κατα τα αλλα στις πρώτες σειρές, δεν είδαμε ουδεμία μετακίνηση-προσχώρηση προσώπου και ολα θύμιζαν μια συνηθισμένη επίδειξη μόδας.Ιλαρή η παρουσία του Γιωργάκη Παπανδρέου με σαφώς θλιμμένο παρουσιαστικό γίγνεσθαι επιδεικνύει εμφατικά την ψυχολογία του Έλληνα πολιτικού:αν δεν εγκαινιάζω εγώ το έργο,στάχτη και μπούρμπερη να γίνει.Αφήστε τι λένε στις κάμερες και στις εφημερίδες.Βουντου κάνουν, κεραυνό να ρίξει ο Δίας, νερά να στείλει ο Ποσειδών να μην σωσει Ελληνική κυβέρνηση εκτός Πασοκ να δεί το μουσείο να λειτουργεί.
Είναι πλέον οριστικό οτι τις αρχαιοπληκτικές σουβενιροαισθητικές αναφορές δεν τις γλιτώνουμε με καμμιά κυβέρνηση.Μα θές με Βαυαρούς,θές με χούντες,θες με σοσιαλιστές δεν την βγάζουμε χωρίς χιτώνες,γονυκλισίες και χαζούς συμβολισμούς και αναφορές.Τον πιο γνήσιο φορο τιμής στο αρχαίο πνεύμα φρόντισαν να δώσουν κάποιοι καινούργιοι Έλληνες στη Μανωλάδα,σαν γνήσιοι απογονοι του Αχιλλέα έσυραν πίσω απο το 4επι4 τους τους μπαγκλαντεσιανούς στην πλατεία του χωριού,όπως έκανε και ο αρχαίος Έλλην με τον Εκτορα γύρω απο τα τείχη της Τροίας.
Πράγματι σκληρή η μοίρα σε όσους όρισε η μοίρα να σερβίρουν φραπέ στις Θερμοπύλες.Ανίκανο και παράλυτο κράτος-έθνος δεν ξέρω και εγώ τι, αδυνατεί να εκπέμπψει τίποτα άλλο παρά και πάλι ένδοξες πέτρες και μάρμαρα -σε άλλη συσκευασία αυτή τη φορά που θυμίζει σοβιετικό γυμναστήριο-,θάλασσα και ήλιο.Θέλει όντως περίσσευμα μπούρδας και σάχλας να είσαι εθνικόφρων και να καμαρώνεις αυτό το πεπρωμένο.Να παρελαύνεις υπερήφανος με το κεφάλι ψηλά στις παρελάσεις και την πρωινή προσευχή γιατί το αίμα σου μόνο φτάνει να σε οδηγήσει και πάλι ψηλά.Τα βλέπετε ρε Βρωμοσάξονες Βίκινγκς τι φτιάχναμε οταν εσείς τρώγατε βελανίδια.Ναι καλά τα λές ωραία τα μάρμαρα όμορφη η χωρα πιάσε μια χωριάτικη τώρα.
Το μόνο πράγμα που ξεπερνά σε ματαιότητα ακόμη και την κοινή πίστη στο αίμα και στην καταγωγή είναι η γυναικεία ωραιοπάθεια.Κομψές μαυρισμένες και ελαφριές προσπάθησαν στον ιερό(Και καλά χώρο) να συναγωνιστούν στο κάλλος ακόμη και τις Καρυάτιδες που έχουν να αγοράσουν συνολάκι απο το 500 π.Χ.Εδω κοίτα ρε μαλάκα μια γκομενάρα ποιά μάρμαρα μου λες εμένα τώρα....

151 σχόλια:

Ρεπάνης είπε...

Κοινοτοπίες... Άλλη μια απογοήτευση από τον φιλόσοφο αυτού του blog. Αλλάξτε τον.

Δημήτρης Αποσπερίτης είπε...

Πολλά τα ορθογραφικά λάθη και γενικώς αδύναμο το κείμενο. Μόνο η φράση με τους φραπέδες και τις θερμοπύλες έλεγε κάτι. Κατά τα άλλα, πολύ "εξυπνάδα" και από ουσία μηδέν. Σου είπα Καραϊσκο από την Κρήτη ότι το γράψιμο θέλει να συγκεντρώνεσαι και να εκφράζεσαι με λιτότητα και κατ΄ ευθείαν στον στόχο. Εσύ αρλουμπολογείς. Πλατειάζεις και βερμπαλίζεις. Μας έχεις κουράσει και μάλλον θα σταματήσουμε να διαβάζουμε. Παρακαλούνται οι κκ. Μάργουντ, Βάρσος και Τρούμαν να πάρουν την σκυτάλη από τον Καραϊσκο και να γράψουν τίποτε που να διαβάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Αμα σερνανε καναν αστυνομικό έτσι, θα πανηγύριζες βρωμοκομμούνι ή θα έβγαζες λογύδρια πάλι για το πόσο ανεκπαίδευτοι είναι. Ξέχασες να πεις όμως, ότι οι συγκεκριμένοι μετανάστες τους είχανε ρημάξει στην κλοπή. Ότι σε συμφέρει πάντα. Αντε να μπούνε και σπίτι σου να σε πηδήξουνε κιόλας για να δούμε τι θα λες μετά. Αλλά έτσι που σε κόβω θα σε αρέσει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορτάζ μόδας κάνεις εσύ; Ο κακομούτσουνος Ερντογάν, οι μελαψές κυρίες, το θλιμμένο πρόσωπο του Γιώργου κλπ κλπ Στην Εσπρέσο αρθρογραφείς; Η Εύα Αντωνοπούλου είσαι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πίσω απο το ιδιαιτέρως φορμαλιστικό-ψευδεπιστημονικό,αγχωτικά φιγουρατζίδικο ύφος του κειμένου του Τρούμαν στο προηγούμενο ποστ έυκολα διακρίνει κανείς νοικοκυρίστικες ιδεοληψίες.Ενας τρελλός μπορεί να βγάλει όπλο άντε και δυο-τρείς απο κοινού.Δεν μπορεί να μαζεύτηκαν δεκαπέντε τρελλοκομεία με κοινά προβλήματα παιδικής ψυχοπαθολογίας εκτός αν η οργάνωση "σεχτα" είναι σύλλογος σχιζοφρενών που γνωρίστηκαν και συνασπίσθηκαν είτε σε ίδρυμα είτε μέσω αγγελίας.
Παντως τρούμαν δεν σε΄χω δει ως φιλελεύθερο να γράφεις και κανα ψυχιατρικό μανιχέστο για τα όργανα της τάξης που οπου να 'ναι θα μας τα καταστήσουν συγκυβερνήτες η δεξιά και πασοκ.Ανάλυσε μας λίγο και την ψυχοσύνθεση του μπάτσου.Ή μήπως νιώθεις αδύναμος απέναντι στο έγκλημα και αισθάνεσαι τρυφερότητα απέναντι στην έννομη ταξική τάξη.Αλήθεια τα σώματα ασφαλείας δεν περιορίζουν την απεριόριστη λατρεία σου για την ελευθερία?Ενα μόνιμο επιχείρημα της Ελληνικής χωροφυλακής στα χρόνια δράσης της 17ν ήταν οτι ενα μέρος της Ελληνικής κοινωνίας συμπαθούσε την οργάνωση και την κάλυπτε ηθικά και ως εκ τούτου ήταν δύσκολος ο εντοπισμός της.Να δώ τώρα με δαύτους της ΣΕΧΤΑΣ που τους βρίζουν και οι πιο ακραίοι πολίτες πόσα χρόνια θα κυλήσουν μέχρι να τους τσακωσουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα μεγάλε, ειρωνεύεσαι το τίμιο επάγγελμα του σερβιτόρου; Έχεις δουλέψει ρε ποτέ σερβιτόρος; Σου είπε κανείς ότι είναι εύκολο; Τί δουλειά κάνεις εσύ ρε φίλε και ειρωνεύεσαι έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα μπει ο ληστής στο σπίτι σου να σε σκοτώσει, εσύ να φωνάξεις τη 17Ν να σε προστατέψει. Αλλά φυσικά τότε, θα πας σαν το κακομαθημένο κωλόπαιδο να πάρεις τηλέφωνο τον κακό "μπάτσο", φύλακα της αστικής τάξης, να σώσει το τομαράκι σου, βρωμοκουμμουνάκο. Ότι μας συμφέρει πάντα. Ξεχνάς ότι ο "μπάτσος" υπάρχει πρώτα από όλα για να προστατεύει τη ζωή και την περιουσία σου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

σερβιτόρα είμαι

Ανώνυμος είπε...

Και μας κάνεις και τον κομμουνιστή ρε; Ο σερβιτόρος που τον ειρωνεύεσαι δεν ανήκει στην εργατιά ρε φασιστόμουτρο; Αχ, ρε λακέ της αστικής τάξης.. Εχουμε γεμίσει από κάτι "αριστερούς" σαν και σένα, γι αυτό η αριστερά πάει κατά διαόλου. Θεωρία, θεωρία, θεωρία....
Εσένα σου κάνει μόνο το επάγγελμα του γιατρού και του δικηγόρου ρε νοικοκυραίε μικροαστέ; Μένεις εκστασιασμένος όταν κάποιος σου δηλώνει επάγγελμα δικηγόρος ή γιατρός; Ε, τί να κάνουμε ρε φίλε, δεν είμαστε όλοι επιστήμονες. Δε μπορούσαμε να σπουδάσουμε. Θα πρέπει να μας ειρωνεύεται ο κάθε τελεμές σαν και σένα;

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος κουμμουνιστής. Να σε χαίρεται η Αλέκα.

Ανώνυμος είπε...

Τί θα γίνει ρε; Κατάπιες τη γλώσσα σου; Εμ βέβαια. Τί να με πεις; Ότι έχω δίκιο. Ότι είσαι μικροαστάκος που θέλει να το παίξει επαναστάτης γιατί νομίζει ότι είναι της μόδας. Ποιας μόδας ρε; Η αριστερά δεν είναι μόδα, είναι στάση ζωής και όχι θεωρητικολογία. Στον αγώνα φαίνεται ο αριστερός. Πουθενά αλλού. Για πες με ρε καρντάσι, πότε ήταν η τελευταία φορά που κατέβηκες σε διαδήλωση; Για πες με.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πάντως δεν φτύνω στις σαλάτες

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε σερβιτόρε τη στάση ζωής. Άλλος βρωμοκουμμουνάκος από δω. Πιάσε ρε μια χόρτα και μια μπριζόλα κι άσε τις θεωρίες. Γιάφκα έχετε κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε φασιστοειδές που κόβεσαι για τους μπάτσους μόνο. Αντε κομπλεξικέ. Αλλά μόνο και μόνο που συμφωνείς και με τον άλλονε δείχνει τί είναι κι ο άλλος.

ΓΚΑΡΣΟΝ ΛΕΚΙΑΣΤΗΚΑ είπε...

Μεγάλε φέρε το λογαριασμό και το σπρευ να φύγει ο λεκες από τη φασολάδα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μεγάλε ωραίο αστείο. Από τη μια ο ένας με το "αστειάκι" με τις σαλάτες από την άλλη εσύ. Μπράβο πολύ ωραία. Γελάσαμε...

Ανώνυμος είπε...

Δε φτάνει που δουλεύω όλη μέρα χωρίς να με κολλάει ένσημα το αφεντικό μου, σήμερα με έδωσε και ρεπό γιατί λέει δε θα χαμε κίνηση. Και διαβάζω κι αυτές τις αρλούμπες και εκνευρίζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ριζοσπάστης τα λέει καλύτερα απ' αυτόν ε;

V. είπε...

Η θεωρητική μπουρδολογία είναι πραγματικά ανυπόφορη. Όταν ακούμε θεωρίες (ειδικά θεωρίες σαν του Καραίσκου) πρέπει να αρχίζουν οι φάπες, χωρίς πολύ διάλογο. Ο Καραίσκος - είναι φανερό - ουσιαστικά δεν έχει δουλέψει ποτέ. Τον συντηρεί η οικογένειά του και γι αυτό έχει χρονο και διάθεση να θεωρητικολογεί/μπουρδολογεί. Ο θεωρητικολόγος μπουρδολόγος πρέπει αμέσως να δέχεται φάπες. Τελεία. Προτείνω να συσταθεί, πάραυτα, σώμα ραβδούχων και, εκτός από τις φάπες, να πέσουν και μερικοί ραβδισμοί στα πλαδαρά κορμιά των θεωρητικολόγων του καφενείου (ακόμα και αν φορούν μπεζ καινούρια παπούτσια - δεν θα'ταν άσχημα, μάλιστα, να έπεφτε κανένας ραβδισμός και στα παπούτσια που, ανερυθρίαστα, αγοράζουν οι θεωρητικοί της ευαισθησίας, αντί να αγοράσουν καμιά σοκολάτα και να την δώσουν σε κανένα κατατρεγμένο). Άσε τις θεωρίες Καραίσκο και γίνε πρακτικός. Εκτός κι αν είσαι πολύ μικρός σε ηλικία (αυτό εικάζω από υπερβολικό ενθουσιασμό των κειμένων σου) οπότε συγχωρείσαι να παίζεις τον επαναστάτη (καθώς και ο,τιδήποτε άλλο...).

Ανώνυμος είπε...

Α δεν έχει δουλέψει ποτέ κιόλας το πουλι μου; Και ειρωνεύεται κιόλας εμένα που τρέχω όλη μέρα με το δίσκο; Και με κάνει και τον αριστερό; Πες το ντε. Καλά σε κατάλαβα εγώ ότι είσαι αριστερός της θεωρίας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αποδείξεις κόβεις?

Ανώνυμος είπε...

Γεια στο στόμα σου Βαψομαλλιά. Θαυμάσια τα είπες. Μας έχουν πρήξει οι καραϊσκοι αυτής της χώρας με τις θεωρητικές τους αρλούμπες. Αριστεροί εναλλακτικοί, οικολόγοι-παπαρολόγοι, φίλοι της πράσινης ανάπτυξης κτλπ. Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να αρχίσουν να πέφτουν και μερικές σφαλιάρες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μου φαίνεται περίεργο οτι δεν τα κατάφεραν κοτζάμ δημοσιογραφάρες όπως ο Κοτρώτσος και ο Κοττάκης και έριξαν το καράβι με φόρα στις ξέρες.500 άτομα απολελέ και τρελελέ.Κάτι μου λέει οτι δεν υπάρχει ούτε ρούβλι στα ταμεία ,άλλες εποχές τις έσωζαν τις φυλλάδες μέσω επιχορηγήσεων.Πάντως αυτοί έκλεισαν.Αλλοι εδώ γράφουν οτι προσγειώθηκαν ΟΥΦΟ στην Αθήνα και περπατάνε ελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Θες απόδειξη και για τη ροχάλα στη σαλάτα ή μόνο για τη σαλάτα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

και να μην ξαναρίξεις σαλάτα στη ροχάλα σου

Ανώνυμος είπε...

Βαψομαλλιά ο Καραϊσκος είναι γνωστή και θλιβερή περίπτωση. Ευαίσθητος και διδακτικός, αλλά στην πραγματικότητα κούφιος και συμφεροντολόγος. Έτσι είναι όλοι αυτοί οι ανανεωτικοί αριστεροί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και ε΄γω να αρχίσουμε το σφαλιάρισμα. Να μας πει μόνο ο Καραϊσκος πως θέλει τις φάπες. Ακαριαίες ή χορταστικές;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Βλέπω πολεμικό κλίμα σήμερα. Συμφωνώ μαζί σου Βαψομαλλιά, (και οι δυο μας άλλωστε με τον Hermann Goering). Όχι απλά συμφωνώ αλλά δηλώνω εθελοντής στο σώμα καρπαζιών στους κουλτουριαραίους. Όμως διαφωνώ στο εξής: αν συμβεί αυτό, πρέπει όλοι σε αυτό το blog να αρχίσουμε να δέρνουμε ο ένας τον άλλο.

Κι αν έχουμε παπαρολογήσει εδώ μέσα.. Νομίζω ότι ειδικά σήμερα, για μοναδική φορά στα χρονικά, ο Καραϊσκος δεν θεωρητικολόγησε και του επιτέθηκες άκαιρα (αν και καλά του κανες. Έπρεπε να του τα πεις από πιο παλιά Χα,χα,χα). Δεν τον είδα όμως σήμερα να αναφέρει Μαρξιστικά τσιτάτα κλπ κλπ. Κατά τα άλλα είναι κλασική περίπτωση αριστερού, οπότε δεν είναι να περιμένει κανείς και καλύτερα. Υποκρισία και στην ουσία εγω να μαι καλά, όπως όλοι τους άλλωστε.

Ίσα, ίσα που νομίζω πως σήμερα ο Καραϊσκος τίμησε την έννοια του blogging. Έγραψε για κάτι που του έκανε εντύπωση, που τον απασχόλησε και σχολίασε πάνω σε αυτό, χωρίς περιττές παπαρολογίες. Αυτό είναι άλλωστε το blogging, έτσι δεν είναι;

Και ειλικρινά χίλιες φορές προτιμώ την Καραϊσκεια αρλουμπολογία (όπως και τη δική μου, αλλά και όλων των άλλων εδώ μέσα), παρά να μπαίνω στην υπόλοιπη ελληνική μπλογκόσφαιρα κάτι πειραγμένων αγάμητων κορασίδων που γράφουν ότι "σήμερα ξύπνησα και μου φάνηκαν όλα πράσινα", ή κάτι υπερεθνικιστών κατά του Σόρος ή κάτι κουλτουροαριστεροξυπόλητων υπέρ της αγάπης και της ειρήνης.

Χίλιες φορές ...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ευχαριστώ πολυ.Φέρε μια χωριάτικη τώρα και σβήσε αυτή τη στιγμή τα εμεσματα των αρχιτραμπούκων για καρπαζιές ινα κυλήσουμε πάλι στην προτέρα ομαλή ζωή του μπλόκ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κατά βάση δεν πιστεύω ότι έγραψα το παραπάνω δικαολογώντας τον Καραϊσκο..
Άν και τώρα που το σκέφτομαι καλά στην είπανε Καραϊσκο παραπάνω γιατί υπήρξες προκλητικός στο σχόλιο που έκανες. Για σένά ο "μπάτσος" είναι δηλαδή ο κακός του μαγαζιού; Αυτοί φταίνε για όλα; Έλα ρε Καραϊσκο τώρα, εργαζόμενοι άνθρωποι είναι και μάλιστα παίζουν και το τομάρι τους όταν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.. Ηρέμησε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δε σβήνω τίποτα. Εσύ δε μας κάνεις το λάτρη της Δημοκρατίας; Η μήπως δημοκρατία είναι μόνο όταν μας λένε μπράβο; Εγώ δε βλέπω και τίποτα κακό σε αυτά που σου έγραψαν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο μην ευχαριστείς. Ο Βαψομαλλιάς δεν στην είπε άδικα, στην είπε σε λάθος χρόνο, αν πρόσεξες αυτό που έγραψα. Καλώς στην είπε, αλλά έπρεπε να στην είχε πει παλιότερα, όχι σήμερα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μπα?οι μπάτσοι δεν έχουν τροζούς στις τάξεις τους?Πράγματι τωρα με τις πανελλήνιες εξετάσεις μπαίνουν στο σώμα κάτι αγοράκια και κοριτσάκια που ακούν μπαλωθιά και φεύγουν σαν σφαίρες.Το μόνο που τους μαθαίνουν ακόμη είναι να βάζουν ταλαίπωρα ανθρωπάκια να παίζουν καρπαζιές ο ενας στον άλλο να κοιτάνε βιτρίνες στις περιπολίες όπως καταγγέλλει ο μαργουντ μαριγώ και να πανηγυρίζουν γκόλ στο γήπεδο(σεζον 2003-04)γήπεδο πανηλειακού σε γκολ του ολιζαντέμπε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το ότι μπαίνουν από τις Πανελλήνιες είναι τεκμήριο του ότι είναι ανεκπαίδευτοι; Δηλαδή άμα ήταν γκάου θα ήτανε και γενναίοι; Τί βλακείες λες ρε Καραϊσκο; Όπως σε κάθε δουλειά, έχει και διεφθαρμένους.. Αυτές τις αρλουμπολογίες δεν μπορώ να τις ακούω.. Με 20% λαθρομετανάστες, ούτε το FBI δε θα τους έκανε καλά (που δεν τους κάνει καλά κιόλας, αν και πολύ πιο εκπαιδευμένο).
Κανείς δεν είπε ότι είναι καλοί, αλλά δεν είναι και πάτος. Από παλιότερα είναι πολύ πιο εκπαιδευμένοι, γι αυτό και δε θρηνούμε και περισσότερους με την εγκληματικότητα που έχουμε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και στο κάτω κάτω να σαι ακριβοδίκαιος. Υπάρχουν κι αυτοί που τα πιάνουν, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που παίζουν το τομάρι τους για την προστασία του πολίτη. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ότι μπήκαν στη μέση εν μέσω εγκληματικής ενέργειας και τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτή η θεώρηση του "όλοι οι μπάτσοι είναι μαλάκες" ή "όλοι οι μπάτσοι είναι ανεκπαίδευτοι" είναι στη λογική του άσπρου-μαύρου και πολύ απλοϊκή...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συμφωνώ.Ήθελα απλά να εκνευρίσω και να εκνευριστώ.Ζητώ συγνώμη και απο όλους τους σερβιτόρους που δεν φτύνουν στα φαγιά.Επιπλέον δεν ξαναγράφω αν δεν σβησθούν ποστς που προτρέπουν σε άσκηση βίας.Και ξέρετε ποιά είναι αυτά.Ειδικά αυτός ο βαψομαλλιάς τόσα λεφτά βγάζει γιατί θέλει να καρπαζώσει κόσμο απορώ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτά τα κακομαθημένα μπεμπεκίστικα "δεν ξαναγράφω" να τα κόψεις, κοτζάμ μαντράχαλος.. Δηλαδή και να μείνουν τί θα συμβεί; Θα σου επιτεθούν να σε καρπαζώσουν στ αλήθεια; Τί βλακείες είναι αυτες; Δηλαδή εσύ δεν τραμπούκιζες λεκτικά παλιότερα; Για θυμήσου καλύτερα...
Άσε μας ρε Τουντζιάρη τώρα, που κάνεις τα 100 μέτρα σε 3 ώρες...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο-Η Φανης Τουντζάρης είπε:ελατε κυρ Νίκο τώρα που μας προπονησατε.Μια καλησπέρα ήρθατε και μας είπατε και σας διώξανε

Ανώνυμος είπε...

Ρε μόρτη Καραίσκο, εσύ γιατί αρθογραφείς και σχολιάζεις εδώ δημοσιογράφος ων, τη στιγμή που όλη η δημοσιογραφική οικογένειας απεργεί σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δεν απεργεί. Αεργεί

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

V. είπε...

Αγαπητέ μου Βάρσε, τα περί θεωρητικολογίας/μπουρδολογίας δεν αναφέρονταν τόσο στο βασικό ποστ του φίλου μας του Καραίσκου (που δεν έλεγε και πολλά πράγματα) αλλά στην παπαρολογία των σχολίων πάνω σε κείμενο του Trueman, σε θεωρίες για αστυνομικούς κλπ. Και φυσικά έχεις δίκιο ότι αναφέρεται και σε όλα τα προγενέστερα κείμενα στα οποία πέφτει μπόλικη θεωρία και από ουσία μηδέν. Και ασφαλώς είμαι υπέρ και της φάπας, στην περίπτωση που κάποιος το ρίχνει υπερβολικά στη θεωρία και μάλιστα μας εγκαλεί με τον τρόπο του. Πραγματικά το λέω, μπορώ να συζητήσω το ο,τιδήποτε με τον οιονδήποτε. Από τον Δία που στην εκπομπή του Καμπούρη δήλωσε ότι είδε ιπτάμενο δίσκο στη Ν. Μάκρη μέχρι και τον Καραίσκο και τις απόψεις του (παλαιά, μάλιστα, έχω γράψει ότι συμφωνώ και με αρκετά από αυτά που λέει). Όταν, όμως, πάει τη συζήτηση στην εξωπραγματική κουλτουριάρικη θεωρητικο-μαλακο-συζήτηση, εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά (και μετά τα κατεβάζεις απότομα να πέσει η φάπα...). Καραίσκο μου, ας φύγουμε από σένα που όλα τα παίρνεις τοις μετρητοίς. Όταν, ας πούμε, έχεις μπροστά σου Κουράκηδες, άπλυτους της Γένοβας με πέδιλα και αξύριστες με ταγάρια και στριφτά τσιγάρα και σου ζαλίζουν τον κεφάλι με θεωρίες, πώς να αντιδράσεις; Μα φυσικά με φάπα, αφού ο λόγος έχει και τα όριά του. Παρομοίως, και όταν έχεις μπροστά σου οικολόγους που σου μιλάνε για πρασινάδες και για άλλες αρλούμπες, ενώ κόπτονται όταν εσύ Καραίσκο, εκεί που έχεις πάει να φας τα χόρτα και τα παϊδάκια σου στη Βάρη, πάτησες και ένα μυρμήγκι και πρέπει να νιώθεις ένοχος ή έσπασες ένα ξερόκλαδο που αλλιώς θα έσωνε τον πλανήτη. Φάπα και πάλι φάπα...

Ανώνυμος είπε...

Ένας φιλόσοφος = τρείς υπηρέτες.
Καραϊσκο "φιλόσοφε" το παίζεις και προλετάριος. Ουστ λαμόγια αριστεροί.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο αγαπητέ Βαψομαλλιά. Τί να συζητήσεις με κουλτουριάρηδες θεωρητικούς Καραϊσκους που έχουν γεμίσει αυτή τη χώρα; ΜΜΕ, σχολεία,παν/μια έχουν γεμίσει από καφενόβιους Καραϊσκους που πρωί και βράδυ λένε θεωρίες. Για μπείτε λίγο στην πράξη όπως λέει και ο Βαψομαλλιάς ρε θεωρητικοκουλτουριάρηδες να δείτε τη γλύκα και πως θα αλλάξετε απόψεις. Άντε γιατί στ΄ αλήθεια θα πέσει σφαλιάρα.

Trueman είπε...

Καραϊσκο,

Συμφωνώντας ότι διαφωνούμε θα πρότεινα το εξής θεωρητικό, για να τελειώνουμε κι όλας.

Ας χωριζόμασταν σε δύο χώρες. "Εμείς" κι "εσείς". Όλος ο πλούτος στα δύο.

Θα ζούσες σε έναν παράδεισο λοιπόν αφού θα είχες ξεφορτωθεί (εσύ κι οι ομοιοι σου) εμένα, τον Βάρσο τον Μαργουντ τον Βαψ και όλους τους "νοικοκυραίους", τους πλούσιους, τους μπάτσους, κλπ. κλπ.

Κι επειδή είστε ομορφόπαιδα και τα λέτε ωραία να σας δώσουμε και τα πιό παραγωγικά εδάφη της Ελλάδας.

Σε 10 χρόνια θα είχατε βαρέσει χρεωκοπία?

Θα είχατε ψωμολυσσάξει της πείνας, και θα σουνα κιτρινος από αβιταμίνωση?

Θα ερχόσουνα με 3 χρυσά δόντια και πεντε κουφάλες για να δουλέψεις στο χωράφι ενός βλάχουγουρουνιου στην Λάρισσα?

θα σου γάμαγε ο γουρουνολαρισσαίος την πουτάνα την γυναίκα σου για 50 Ευρώ?

Θα περναγε μέρα να μην δουλεύεις στον γουρουνολαρισσαίο τουλ. 15 ώρες για 10 Ευρώ?

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι τα πράγματα αλλά με τι μάτια να δει την πραγματικότητα ο Καραϊσκος.

Marwood είπε...

Μπήκα πριν από ολίγο στο μπλογκ, και πραγματικά έμεινα άναυδος. Κατρχάς είδα το καινούργιο καραίσκειο έπος της σαχλαμάρας, που πλέον έχει πάψει να μας εντυπωσιάζει καθώς από ότι φαίνεται έχει βαλθεί να σπάζει τα παγκόσμια ρεκόρ μπουρδολογίας πόντο-πόντο, όπως η ισιμπάγεβα ενα πράμα, μάλλον πληρώνεται από σπόνσορες για να το κάνι αυτό.
Αλλά αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι το γεγονός ότι είδα στα σχόλια να ξαναζωντανεύει ο καραίσκος, που γνωρίσαμε στα γνωστά γεγονότα προ 3-4 μηνών, γεγονότα που ο ιστορικός του μέλλοντος θα αποκαλέσει "Τα Καραϊσκικά". Διαβλέπω δηλ. την τάση του Καραίσκου να επαναλάβει τον κακό εαυτό του (αλλωστε πόσο να αντέξει ο καραίσκος πριν αρχίσει πάλι να ασχημονεί), που εκτοξεύει ύβρεις και επιτίθεται αναιτίως σε ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί έχουν διαφορετική άποψη από τον ίδιο.
Προς το παρόν δεν έχει υπερβεί τα εσκαμμένα, αλλά γνωρίζοντας τι σημαίνει καραίσκος θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να έχουμε πάλι τα ίδια.
Καραίσκο, θα τα κόψεις επιτέλους αυτά? Τι θα γίνει με την πάρτη σου, θα μάθεις να συζητάς πολιτισμένα και να αποδέχεσαι τις οπωσδήποτε χρησιμες και τολμώ να πω πατρικές συμβουλές που σου δίνουν οι εκλεκτοί σχολιαστές, και αποσκοπούν μόνο στο καλό σου?

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Δεν πονάς την Ελλάδα βρε άτιμε Καραίσκο; Δεν έχεις λίγο ελληνικό αίμα μέσα σου; Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά που προτείνεις θα καταστραφεί η δόλια πατρίδα;

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε κάτι πικραμένοι Τουρκοι, Σκοπιανοί, Αλβανοί με τους γελοίους που εξευτέλισαν την χώρα το Δεκέμβριο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα λέμε και ξαναλέμε τα ίδια, αλλά αυτά έχει η δημοκρατία ρε παιδιά. Άμα δηλώνει κανείς δημοκράτης, θα πρέπει να συμβιβάζεται με τα καλά και τα κακά του πολιτεύματος.

Έχει από τη φύση της την αδυναμία, του να δίνει το δικαίωμα να υπάρχουν και δέκα τάχα μου ευαίσθητοι πανύβλακες ταγαροφόροι, οι οποίοι εγκαλούν όλο τον κόσμο γιατί έφτυσε και έπνιξε ένα μυρμήγκι, έβηξε και έβγαλε τη μύγα από την πορεία της προκαλώντας της ψυχολογικό πρόβλημα, κλπ προκαλώντας τελικά (ακριβώς γιατί είναι φανατικοί) δυσανάλογα μεγάλη φασαρία σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό τους

Εξίσου ουτοπικό όμως με το να πιστεύει κανείς ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή ισότητα και κομμούνα, είναι να πιστεύει ότι μπορεί ο κάθε πικραμένος να σκεφτεί ορθολογιστικά και ρεαλιστικά. Κάποιοι δεν μπορούν να προσγειωθούν στην πραγματικότητα γιατί η μάνα φύση τους έκανε μπουμπούνες, κάποιοι γιατί οι στερεοτυπικές τους αντιλήψεις τους και τα απωθημένα τους μπλοκάρουν την κρίση. Ο περισσότερος κόσμος δηλαδή, έτσι είναι. Σκέφτεται συναισθηματικά ωσαν γραία χριστιανόπληκτη έτοιμη να αποχαιρετήσει τα εγκόσμια, δηλώνοντας αγάπη και συμπόνοια για τα πάντα, όταν στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους. Υποκρισία και ήσυχος ύπνος το βράδυ γιατί αισθάνονται ότι αρκεί η σκέψη για να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Και δε μιλάμε μόνο γι αριστερούς, αλλά και για δεξιούς θεούσους.

Άλλωστε, θεωρίες ισότητας όπως ο κομμουνισμός, αλλά και οι θρησκείες και οι προλήψεις γι αυτό υπάρχουν στην ουσία. Για να χαϊδεύεται ο άνθρωπος, μην τύχει και βρεθεί μπροστά στις συνέπειες των πράξεών του. Δε φταίει αυτός γιατί είναι μαλάκας, αλλά η άτιμη καπιταλιστική κοινωνία, αυτός που τον μάτιασε, η Σελήνη που είναι στον Κριο ή ο Θεός που δεν ακούει τις προσευχές του. Πάντα κάτι άλλο φταίει εκτός από τον ίδιο.

Άρα τί γκρινιάζετε; Πάρτε το απόφαση ότι οι Καραϊσκοι θα υπάρχουν πάντα και προσπαθείτε να μην εκνευρίζεστε. Ο κόσμος έχει την ψυχολογική ανάγκη να δηλώνει καλός, προοδευτικός κλπ

Ας μείνω μόνος μου να κάνω τον κακό και να προτείνω ξύλο και μετά περισσότερο ξύλο στις ορδές των ταγαροφόρων

Πανίκας Ψωμιάδης είπε...

Εχεις παρεξηγήσει την δημοκρατία αν πιστεύεις ότι μπορεί ο καθένας να την βγάλει λάδι αφού έχει σπάσει 200 καταστήματα, 3 πανεπιστήμια, 200 σχολεία. Κι επειδή ο Καραϊσκος δεν το αρέζει η ελληνική αστυνομία θα ήθελα να έχει την τιμή να τον περιποιηθεί η γερμανική ή η αγγλική

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα δε μιλάω για τα σπασίματα καταστημάτων που είναι αξιόποινες πράξεις. Μιλάω για τις συνεχείς απεργίες (δημοκρατικό δικαίωμα νομίζω), τη δυνατότητα μεγάλων αποτελεσμάτων των αριστερών σε εκλογές (αν και δεν έχει γίνει, ελπίζω να γίνει για να δω τί θα λέτε μετά), την ανθρωπιστική-παπαριστική εκπαίδευση των νέων που βγαίνουν μπουνταλάδες κλπ κλπ
Μόνο τα σπασίματα σε ενοχλούν εσένα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μόλις στο τελευταίο κείμενο ο τρούμαν έπαιξε "φασόλια ρεβύθια κουκιά"με τον εαυτό του και επέλεξε την dream team της εργασίας, τη σταχανοφική λεγεώνα εθελοντικής εργασιακής επέμβασης ητοι:το Βάρσο το μαργουντ τον κλασσομαλιά και βέβαια τον εαυτό του.Με τους άνωθι υπογεγραμμένους θα δημιουργήσει λέει νησίδα απελευθερωμένη απο ψείρες και κομουνιστές ώστε να δουλεύει απερίσπαστος.Ποιό Δελφινάριο και ποιό περοκέ λέμε τώρα!!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πλάκα-πλάκα πρέπει να πάρει κανα τρελό ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ σε τίποτα εκλογές να συγκυβερνήσουνε για να γελάσουνε κι οι πέτρες. Να δω μετά όλους τους δημοκράτες. Να ξαναζήσουμε τα ωραία χρόνια του Παπανδρεϊκού Πασοκισμού. Ραχάτι, κωλοβάρα, μπάνια, αντιαμερικανισμός και άγιος ο θεός. Αυτό θα είναι η ταφόπλακα της δημοκρατίας. 50 χρόνια πίσω.

Trueman είπε...

Συ είπας

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εσυ πανίκα ψωμιάδη πήγες σήμερα να προσκυνήσεις το άγαλμα του μεγαλέξανδρου Κούδα?αφου δεν σκαμπάζεις απο θεωρητικά εσύ είσαι για κανα τραγούδι στη μυροβόλο με αποφάγια ανάμεσα στα δόντια και μπόχα μαλαματίνας για κανα μασκέ πάρτι και τέτοια τώρα αντε νομάρχαρα μου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το συ είπας που κολλάει ρε Τρούμαν; Σε μένα το είπες;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συ πείπας

Πανίκας Ψωμιάδης είπε...

Γιατί δεν γίνεται να υπάρχει δεξιά τρομοκρατική οργάνωση?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι, γιατί αν το είπες σε μένα, να σου θυμίσω ότι αφού δηλώνεις φιλελέφτερος και δημοκράτης αναγνωρίζεις το δικαίωμα των Καραϊσκων να φωνάζουν, να απεργούν, να διαμορφώνουν συνειδήσεις νέων Καραϊσκων κλπ Δικαίωμά τους δεν είναι κατ εσέ; Άρα τί γκρινιάζεις; Είπαμε, αποδέξου το χωρίς γκρίνια. Η δημοκρατία προΥποθέτει πολυφωνία και ελευθερία επιλογών. Δηλαδή, με άλλα λόγια: Λούσου τους

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αμα γίνει η εκδρομή αυτή στο νησι της εργασίας θα βάλουμε κάμερες να γίνει ρηάλιτυ.Άλλωστε εσείς που είστε προκομένοι και δεξιοί δεν έχετε πρόβλημα με τις κάμερες δεν έχετε τίποτα να κρύψετε.Εχετε ταχθεί υπέρ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κάμερες. Πρόβλημα με τις κάμερες έχει μόνο ή ο κακοποιός, ή κανας ξενοπηδήκουλας. Και στις δύο περιπτώσεις επανερχόμαστε σε αυτό που λέγαμε για τις συνέπειες των πράξεων τους. Αρνούνται να τις αποδεχθούν, (ο ένας τη φυλάκα και ο άλλος την παντόφλα της κυράς) και γι αυτό δυσανασχετούν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καποιοι κύριοι ενδέχεται να επιθυμήσουν να αυνανιστούν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν σε εννόησα. Τις κάμερες αφορά αυτό με τον αυνανισμό; Δηλαδή θα καταπατηθούν τα δικαιώματα του επιδειξία θα μας πεις τώρα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πιστεύω οτι η γιάννα και ο θεόδωρος δεν θα βγούν σήμερα πανικόβλητοι απο την απεργία της ΕΣΗΕΑ του κυρ πάνου.Θα το ξανασκεφτούν αυτό που έκαναν

Ανώνυμος είπε...

Ο μαργουντ, για να δουμε τι λεει και ο μαργουντ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά για αυτό με την απεργία της ΕΣΗΕΑ τί να πει κανείς; Πρέπει ντε και καλά, ο κυρ Θόδωρας να ταϊζει 300 παλουκάρια, παρόλο που δεν πουλάει η δουλειά τους με τίποτα. Όχιιιιι. Δεν έχεις δικαίωμα να κλείσεις ζημιογόνα επιχείρηση. Τί κι αν κανονικά για να είναι κερδοφόρος ο κλάδος του τύπου θα έπρεπε να κυκλοφορούν 3 εφημερίδες; Όχι. Εσύ έχεις λεφτά κυρα Γιάννα και οφείλεις να τους ταϊζεις. Ε, ρε φάπες που θέλουν κι οι Σόμπολοι

Marwood είπε...

Πραγματικά δεν βλέπω το πρόβλημα ούτε από το κλείσιμο του ΕΤ ούτε από την απεργία της εσηεα. Χάρη μας κάνουν και οι δύο

Marwood είπε...

Η απεργία της εσηέα απέναντι σε ποιους γίνεται? Είναι απειλή του στυλ θα κρατησω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω από το αστερίξ
πάτοι δημοσιογράφοι, του πεντοχίλιαρου όλοι, όπως σωστά και διαχρονικά έχει πει ο τσάρτας
γυμνοσάλιαγγες χαχαχα

Marwood είπε...

την απεργία της εσηέα θα προλογίσει ο αλέξης πουστάλας

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαν την απειλή του Καραϊσκου ότι δεν θα ξαναγράψει άμα δε διαγραφούν τα υβριστικά προς αυτόν σχόλια

Marwood είπε...

Σκέφτομαι σε συνεργασία με το σερβιτόρο καραίσκο που έχει άκρη στα καφενεία-καφωδεία να κάνω την εξής φάρσα: Να βρω που πίνει καφέ ο βενιζέλος (τούρκογλου) και να του στείλω να του τον σερβίρει ο ρέλλος, θα τον περιλούσει φυσικά, γέλιο μέχρι λιποθυμίας. Το όλο σκηνικό θα μαγνητοσκοπείται από τις κάμερες παρακολούθησης του c4I

Σοφιανόπουλος είπε...

Γίνε Έλληνας ρε Καραϊσκο και σταμάτα τις θεωρίες γιατί θα έρθω εκεί που σερβίρεις και θα πέσουν πολλές φάπες.

Δεπάστας είπε...

Ο Καραίσκος να χαρίσει τα καινούρια του παπούτσια, για τα οποία έχει μιλήσει ο Βάρσος, στους φτωχούς...

Ανώνυμος είπε...

...και να κυκλοφορεί ξυπόλητος. Έχω κάτι πρόκες που μου περισσεύουν και λέω να τις πετάξω έξω απο το σπίτι του

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι, δε θα ταν άσχημη ιδέα (μα καθόλου άσχημη ιδέα) να έκανε και καμια ανάρτηση ο Βαψομαλλιάς σε αυτό το ιστολόγιο που και που, με την προϋπόθεση ότι δε βαριέται φυσικά. Αφού το έκλεισε το άλλο, δε θα ταν κι άσχημα άμα του την έδινε καμια φορά να γραφε τίποτα. Εαν θέλει κι ο ίδιος φυσικά. Παρακαλώ να τοποθετηθεί ο Βαψομαλλιάς αλλά και ο διαχειριστής Μάργουντ.

ΥΓ. Χα,χα,χα. Είναι φανερό, ότι είναι καλή ιδέα αφού θα σκάσει από το κακό του ο Καραϊσκος μόνο και μόνο από τη σύγκριση των δικών του κειμένων και του Βαψομαλλιά, μια και ο Βαψομαλλιάς είναι κοινώς αποδεκτό ότι γράφει πολύ καλύτερα από αυτόν (και από όλους μας εννοείται). Προβλέπω ένα κόκκινο κομμουνιστικό πουλάκι να γίνεται πράσινο (από τη ζήλια του, όχι ΠΑΣΟΚ) και μεγάλες υστερίες επίσης. Θα ψάχνει με το μεγεθυντικό φακό ορθογραφικά λάθη και θα παραμονεύει στη γωνία για το λάθος. Συν τοις άλλοις, παίζει να μπει και κανας καινούργιος αναγνώστης που το χει καημό ο Μάργουντ. Βαψομαλλιά άμα βαριέσαι πέστο ελεύθερα, δεν θα παρεξηγηθεί κανείς

Αρτέμης είπε...

Μάλλον φοβαται ο Βαψ να συγκριθεί με τον γιγαντα της οινοπνευματος Καραουισκο

Σιλωγος Φιλον Τζινας Ντρουλης είπε...

Ρε Βαψομαλια,
Τι θα γίνι με το Τζινακη ρε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα. Μόνο που σκέφτομαι την πρασινίλα του Καραϊσκου γελάω. Δε θα κοιμάται τα βράδυα από το κακό του. Έχει βρει πρόσφορο έδαφος γιατί οι υπόλοιποι έχουμε να γράψουμε κάτι χρόνια και αλωνίζει. Αλλά και να γράφαμε, τον Βαψ δε τον φτάνουμε σε ικανότητα γραφής οπότε δεν ανησυχεί. Για να δούμε και το δημοσιογράφο Καραϊσκο

Τζιτζιφιόγκος είπε...

Εμένα αντίθετα με αρεσει ο Καραϊσκος και ειδικά η συνοχή των ιδεων του. Δεν είναι σαν να βάζεις κάποιον να γράψει μετά από 5-6 μπόμπες στην Ένσταση?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό είναι αλήθεια.

V. είπε...

Αγαπητέ μου Βάρσε καλημέρα. Σ'ευχαριστώ για τα εγκωμιαστικά λόγια, αν και η αλήθεια είναι ότι γράφω (λίγο) καλύτερα μόνο από τον Καραίσκο - όχι από τους υπόλοιπους. Έχω σταματήσει να γράφω και στο δικό μου blog λόγω και έλλειψης χρόνου (σε αυτή τη φάση τουλάχιστον), οπότε δύσκολα μπορώ να κάτσω να γράψω ένα ολοκληρωμένο κείμενο, αν και όπως βλέπεις μπαίνω και γράφω σχόλια (και μάλιστα όχι μόνο με το όνομά μου). Εντούτοις, εάν μου ζητήσει μια τέτοια συνεργασία ο ίδιος ο Καραίσκος, τότε να το σκεφτώ (δεν θα ήθελα και να τον δυσαρεστήσω, αφού τόσο με αντιπαθεί, ενώ εγώ τον αγαπώ). Εάν μου το ζητήσει ο Καραίσκος, τότε μάλιστα - ίσως θα άξιζε τον κόπο. Ζητώ, όμως, ως ένδειξη φιλίας και ειλικρινούς μεταμέλειας, να προβεί σε μια συμβολική κίνηση. Μια κίνηση που θα μας δείξει ότι δεν εργαζόμαστε άδικα εδώ, σ'αυτό το blog, για να τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο της λογικής, της πρακτικότητας και της ευπρέπειας: να δωρίσει τα καινούρια του παπούτσια σε κάποιον φτωχό άνθρωπο (όπως π.χ. στον τσιγγάνο τραγουδιστή Πέτρο Σπέντζο). Αυτό uε έδειχνε πολλά...

ΥΓ. Με τη Τζίνα, αγαπητέ Σύλλογε (νόμιζα ότι τα κλειδιά του Συλλόγου τα έχω εγώ) τί να έχει γίνει; Η Τζίνα μας τραυματίστηκε, αλλά τώρα είναι ΟΚ. Έβαψε και το μαλλί από καροτί, ξανθό. Αυτά. Δεν έχουμε και φωτογραφίες, καθότι η Ιωάννα, που με προμήθευε, απέχει πλέον από την εκπομπή...

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκατς ουίσκυ

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε και τον Καραϊσκο. Για να τον δούμε.... Αν και κάτι μου λέει ότι θα κάνει τον Κινέζο και συμπτωματικά τελείως δε θα διαβάσει τα σχόλια αυτά. Όπως οι γέροι έχουν επιλεκτική κώφωση και ακούνε μόνο ότι τους συμφέρει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο όλοι ναζιάρηδες είστε στον ΣΥΡΙΖΑ; Εσύ δεν ξαναγράφεις αν δε διαγραφούν τα υβριστικά σχόλια, ο Αλέκος παραιτείται αλλά το μετανιώνει, πολύ σαπουνόπερα κατάσταση μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ ναζιάρης ο Αλέκος.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κάποιοι προφανώς έχουν μπερδέψει την έννοια του σουηδικού και γενικότερα σκανδιναυικού μοντέλου με αυτή του σουηδικού Φώτο μοντέλου

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, τί είναι πάλι αυτη η σοφία που μας έγραψες; Δεν μας το κάνεις πενηνταράκια;

Δεπάστας είπε...

Κορόιδο Καραίσκο. Αφήνεις τις αφελείς αριστερίστικες ιδέες να σε διαφεντεύουν.

Trueman είπε...

Καραϊσκο,

Το να μένει κάποιος χωρίς δουλειά είναι ασφαλώς δυσάρεστη εξέλιξη αλλά είναι φυσικό ότι οι εργαζόμενοι δουλεύετε σε κλάδο υψηλού ρίσκου όσον αφορά την εργασιακή ασφάλεια (ξέρεις εσύ).

Κι αυτό γιατί δεν μπορεί να είναι υγιής και να μακροημερεύσει μια επιχείρηση όταν δεν έχει κέρδη, ειδικά όταν παρουσιάζει μείωση πελατείας λόγω πληθώρας ανταγωνιστών σε υπερκορεσμένο κλάδο, κλπ. (ξέρεις εσύ).

Δεν έχω καταλάβει ομως γιατί απεργεί η συντεχνία σου? Μπορεις με δυο λογια να μου εξηγήσεις?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ μάλλον έπιασα τί εννοεί ο ποιητής χαϊκού Καραϊσκος. Ώς συνήθως απευθύνεται στο Βαψομαλλιά και το σχόλιό του αφορά αυτό που είπε ο Βαψ για χάρισμα παπουτσιών.
Εννοεί ότι κοινωνική πρόνοια (όπως Σουηδία) δε γίνεται με δωρεές πολιτών. Και ότι ο Βαψ έχει παρεξηγήσει την έννοια της κοινωνικής πρόνοιας μια και αχολείται κατά τον Καραϊσκο μόνο με άρτους και θεάματα και γενικά ελαφρά ζητήματα και όχι βαθυστόχαστα και κοινωνικά αγωνιστικά όπως αυτός (σουηδική πρόνοια = κοινωνικός αγώνας, σουδικό φωτομοντέλο = άρτος και θεάματα)

ΥΓ Όλα αυτά, με μεγάλη φαντασία εννοείται. Για πες μας Καραϊσκο, έπεσα μέσα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως αν έχω πέσει μέσα, θα πάω αύριο να κάνω αίτηση στην ΕΥΠ για κρυπταναλυτής. Άλλο ένα τέτοιο Καραϊσκο και θα καταντήσουμε να βάζουμε αινίγματα ο ένας στον άλλο εδώ μέσα. "Ψηλός ψηλός καλόγερος.." κλπ

ΦΙΛΥΠΟΠΤΟΣ είπε...

Μα τί σόι άτομο είναι αυτός ο Καραπιάλης; Όλο γκρίνια, παιδαριώδεις εκβιασμούς, ζήλιες, υστερίες, τσακωμούς. Τη γκόμενά μου μου θυμίζει...

ΥΓ: Ρε μήπως είναι γυναίκα και μας κοροϊδεύετε; Ή ακόμα χειρότερα, μήπως είναι κανας πισωγλέντης; Και μάλιστα θυληπρεπής, σαν τον Τρύφωνα Σαμαρά την κομμώτρια;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά, αυτές οι υπερευαισθησίες δείχνουν θηλυκή ψυχή. Όχι ότι αυτό είναι αναγκαστικά κακό. Όλοι οι άνδρες έχουν (και πρέπει να έχουν) τη θηλυκή πλευρά τους. Αλλά πράγματι οι υπερευαισθησίες και υστερίες, τα σκέρτσα και τα νάζια του Καραϊσκου δείχνουν μια έντονη θηλυκότητα (Χωρίς αυτό να σχετίζεται με υπονοούμενα περί μειωμένου ανδρισμού. θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε αυτό).

Σ. Μπιμπίλας είπε...

Ε καλα απ' οσο τον θυμάμαι στην τηλεόραση δεν είναι και το πρότυπο του μάτσο

Μανίνα είπε...

Τελικά δεν μας είπε. Θα τα δώσει τα παπούτσια σε κανέναν φτωχό ή θα τα κρατήσει για πάρτη του. Μοναχοφάηδες αυτοί οι κουλτουριάρηδες. Μόνο στη θεωρία ξέρουν να δίνουν. Έχει δίκιο ο βαψομαλλιάς ότι χρειάζεται και καμιά φάπα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Καραϊσκο. Πες μας τι θα γίνει με τα καινούργια σου παπούτσια. Μας έφαγε η αγωνία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο τραγουδιστής ο Σπέντζος στον οποίο ο Καραϊσκος πρέπει να χαρίσει τα παπούτσια του;

Πότης είπε...

Η διαφορά του πραγματικά σοβαρού από τον πραγματικό ασόβαρο είναι ότι ο σοβαρός μπορεί να είναι και ελαφρύς, ενώ ο ασόβαρος κάνει πάντα τον σοβαρό. Θα καταλάβει τίποτα άραγε ο Καραϊσκος με τις βαριές θεωρίες του?

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε

τί παπούτσια είναι επιτέλους αυτά; Μπορείς να μας πεις; Εσύ μου φαίνεται είχες θίξει πρώτος αυτό το θέμα των προοδευτικών παπουτσιών.

Χ. Παπουτσής είπε...

Τι παπούτσια είναι ? Μπορεί κάποιος να τα περιγράψει

Τζέσυ Παπουτσή είπε...

Αμαν πεστε τι παπούτσια είναι, με σκάσατε

Γ. Παπουτσάνης είπε...

Βάρσε
είναι σκατοπάπουτσα?

X. Παπουτσάκης είπε...

Είναι, πάντως, σίγουρο ότι είναι παπούτσια προοδευτικά;

Ανώνυμος είπε...

να μην περιφρονεί τους αναγνώστες του ιστολογίου ο Καραϊσκος και να μας πει αν τελικά θα δωρίσει τα καινούργια του παπούτσια στον αθίγγανο τραγουδιστή Σπέντζο ή σε κάποιον άλλο φτωχό συνάνθρωπό του.

Δημήτρης Αποσπερίτης είπε...

Επίσης ας μας περιγράψει και ο Βάρσος αυτό το περίφημο ζευγάρι παπούτσια του Καραϊσκου. Είναι με αγκράφα; Ή μήπως είναι πέδιλα για να αερίζεται το ποροοδευτικό πόδι το καλοκαίρι;

Γιάνης Μουκάνης είπε...

Αφίστε την κορουιδία προσ τον περείφανο λαό των Τσιγγγάνων και τον τραγουδιστί τον Πέτρο το Σπέντζο. Ούτε στο μιρκο μας ντάχτιλο δε μας φτανουτε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ζήση Τσιριγκούλη της αριστερής διανόησης πες μας αν θα δώκεις τα παπούτσια

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι κάποιος φοβαται τον ανταγωνισμό. Και ότι η επαγγελματική του ζήλια, είναι τελικά μεγαλύτερη από την κοιλιά του Λάλα. Ο οποίος τώρα που το σκέφτομαι έχει αδυνατίσει κιόλας, οπότε σιγά τη μεγάλη κοιλιά

Ανώνυμος είπε...

Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι δεν φοβάται τον ανταγωνισμό και να δώσει τα παπούτσια στον Σπέντζο.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε του ρε παιδιά να δώσει τα κωλοπάπουτσα να τελειώνουμε και να δούμε τι θα γίνει παρακάτω.

Ανώνυμος είπε...

Δώσε ρε τα παπούτσια και κόψε το κάπνισμα.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι πραγματικά αριστερός συριζαίος, πιο πιθανό είναι να προσγειωθεί ιπτάμενος δίσκος στο Λευκό Οίκο, παρά να χαρίσει κάτι. Ούτε τσίχλα δε χαρίζουν αυτοί. Μασημένη κιόλας.

Πανούλης είπε...

O Καραίσκος υποθέτω θα έχει και άλλα παπούτσια. Στον απλό άνθρωπο Σπέντζο όμως θα είναι πιο χρήσιμα, γιατί θα τα φοράει να βγαίνει και στην πίστα να τραγουδάει.

V. είπε...

Αν ο αριστερός του γλυκού νερού Καραίσκος είναι ρατσιστής και δεν θέλει να δώσει τα παπούτσια του στον Πέτρο τον Σπέντζο επειδή είναι τσιγγάνος, ας τα δώσει στον ισοϋψή Τάκη Κεκεμπάνο ("κάποτε άκουγες Αλμπάνο, τώρα θέλεις Κεκεμπάνο")...

http://www.youtube.com/watch?v=N2tkCTMXnO0

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι ο Καραϊσκος πρέπει να είναι fan της italo disco, αλλά και του θρυλικού ζεύγους Al Bano- Romina Power. Καρεκλάς της εποχής. Με μπάγκυ παντελόνι, ζωσμένη μπλούζα μέσα απο το παντελόνι, τα πάντα όλα. Μετά θα έγινε επαναστάτης.

Ανώνυμος είπε...

Και το παντελόνι θα ήταν ασφαλώς με πιέτες. Λοιπόν, γι' αυτόν τον λόγο ας δώσει τελικά τα παπούτσια όχι στον Σπέντζο αλλά στον Κεκεμπάνο.

http://www.youtube.com/watch?v=K2bN6PKIUAs

Θ.Π. είπε...

Πάντως, αυτά τα παπούτσια τουλάχιστον δεν θα βρωμούν. Οι αριστεριστές βέβαια ζέχνουν (αυτό είναι παγκοίνως γνωστό), αλλά ο Καραίσκος, απ' όσα γνωρίζουμε από την πληροφόρηση του αξιαγάπητου και λίαν σοβαρού κ. Βάρσου, είναι μετροσέξουαλ, άρα χρησιμοποιεί καλλυντικά και, κατά το κοινώς λεγόμενον, είναι παστρικός. Τα υποδήματα αυτά, μα τον Δία, θα πρέπει, το δίχως άλλο, να ευωδιάζουν...

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι ο Καραίσκος δεν θέλει να δώσει τα παπούτσια, γιατί έχει κανονίσει να πάει με αυτά εκδρομή στο Βελούχι;

Ανώνυμος είπε...

διαβασα την μπουρδοπροκηρυξη της χεστας στα νεα. Εσύ την εγραψες Καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Με τα πόδια την έγραψε (βγάζοντας τα παπούτσια;);

ελεύθερος τοίχος είπε...

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να δοθεί βάση στην διάσημη ρήση του πρωθυπουργού της γείτονος ότι οι δεξιές γκόμενες είναι κατά κανόνα πιό όμορφες ( πιό καθαρές αν μη τι άλλο ). Σε αυτήν την παγκοίνως γνωστή αλήθεια πρέπει να οφείλονται οι ( στυλιστικές και ιδεολογικές ) παλινωδίες του αναλυτή Καραϊσκου, καθώς η χρόνια ενασχόληση με αριστερές γκόμενες ( καμμία βεριταμπλ δεξιά δεν θα τσίμπαγε με τις καραϊσκειες αρλουμπολογίες ) έχει χαράξει ανεξίτηλα απωθημένα στον φίλο μας με εμφανές θύμα τον ορθό λόγο ( και τον Βαψομαλλιά βεβαίως βεβαίως...).

Παναγιωτάκης είπε...

Η προκήρυξη είναι ιδεοληπτική και βερμπαλιστική. Θυμίζει Καραϊσκο. Κανονικά πρέπει να βγάλει κανείς το παπούτσι του και να το πετάξει στο κεφάλι όποιου έγραψε μια τέτοια γραφικοαριστερή προκήρυξη.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο τρομοκράτης μετέφερε το χαρτί με το κείμενο της προκήρυξης από το σπίτι του σε γραφείο για να το εγγράψει σε ηλεκτρονική μορφή, αφού το είχε κρύψει μέσα στο παπούτσι του.

Ανώνυμος είπε...

Στιγμιότυπο από παλαιότερη θαραλλέα, συμβολική πράξη αντίστασης του Καραϊσκου ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Λ. είπε...

Ο Καραϊσκος είναι ο Μπουρνέλης της πολιτικής και ο Πάντζας της δημοσιογραφίας (με παπούτσια, μα και χωρίς...).

Κοψίδης είπε...

Παρακολουθώ με οργή, κατάπληξη και απογοήτευση την προσπάθεια κάποιοων θερμοκέφαλων να ειρωνευτούν την Αριστερά στο πρόσωπο ενός λαμπρού αγωνιστή αρθογράφου. Μόνιμο χαρακτηριστικό της αστικής αποχαύνωσης αυτό και κανονικά δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει. Η Αριστερά όμως παλεύει ακόμη και γι' αυτούς που ζουν παραπλανημένοι μέσα στις αποχαυνωτικές συνθήκες του καταναλωτισμού, χωρίς ιδέες και οράματα. Η Αριστερά είναι ο χώρος της αγάπης. Είναι ο χώρος της κατανόησης και του αλτρουισμού. Είναι ο χώρος της ισότητας, της δικαιοσύνης και του αγώνα. Προχωρεί μπροστά, ακόμη και όταν το μέγα πλήθος των παραπλανημένων αστών και των ακόμη πιο παραπλανημένων εργαζομένων-συνοδοιπόρων τους τραβάει το άρμα πίσω και χλευάζει τους αγώνες της Αριστεράς. Να συγχαρώ τον συγγραφέα ( ο οποίος βλέπω ότι αγωνίζεται όχι μόνο για τις αριστερές ιδέες αλλά και για την ενότητα της Αριστεράς) και να τον καλέσω να μην πτοείται από τα βλακώδη χλευαστικά σχόλια. Η Αριστερά, με αγάπη, αγκαλιάζει ακόμη και τους χλευαστές της.

Μπάμπαλης είπε...

Δραστηριοποιούμε εδώ και πολλές δεκαετίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Δεν κρύβω ότι ήμουν πάντα φίλος των ιδεξιών ιδεών και της ελεύθερης αγοράς. Τώρα όμως με την πρόσφατη κρίση που έχουμε γονατίσει, άρχισα να βρίσκομαι κοντά στις ιδέες αυτού του αξιόλογου αρθογράφου που έχετε καταφέρει να εξασφαλίσατε. Χρειάζεται και λίγο αριστερά στη ζωή και τη δουλειά. Τώρα ζητάμε από το κράτος να παρέμβει να μας βοηθήσει να μην χαθούν θέσεις εργασίας στη νύχτα και το κράτος κωφεύει. Γιατί; Γιαυτό λέω ότι μια αριστερή στροφή είναι αναγκαία για να μας βοηθήσει ώστε να βοηθήσουμε και εμείς να μην χαθούν δουλειές.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Διαβάζοντας την προκύρηξη της Χέστας Επαναστατών, έκανα τις ακόλουθες διαπιστώσεις:

- Έχει δίκιο η αστυνομία που λέει ότι έχουν σχέση με τον ΕΛΑ. Από αυτά που λένε περί συντρόφων που παραιτήθηκαν κατά τη μεταπολίτευση και γίνανε "νοικοκυραίοι", αλλά και από το ότι τιμούν και δοξάζουν τον ΕΛΑ, φαίνεται ότι υπάρχουν και παλιές καραβάνες του ΕΛΑ ανάμεσά τους. Άρα, εφόσον η αστυνομία το έλεγε πριν την προκήρυξη (ότι είναι και παλιοί του ΕΛΑ εκεί μέσα, όπως και στον Επαναστατικό Αγώνα) σημαίνει ότι χοντρικά έχει άκρες και κανονικά πρέπει να τους μαζέψει κάποια στιγμή (λέμε τώρα).

- Το γεγονός ότι τους γκρεμίστηκε το αριστερό όνειρο τόσων χρόνων κομμουνιστικής κατήχησης περί "λαϊκής συσπείρωσης και επανάστασης κατά του κεφαλαίου", γιατί πήραν είδηση ότι κανείς δε θέλει να γίνει "επαναστάτης" και να τα βάλει με το "κεφάλαιο", τους ώθησε να τα βάλουν και με την πλειοψηφία του λαού (τους μικροαστούς) αντί να πάνε σπιτάκι τους, όπως οι "σύντροφοι" του ΕΛΑ που κατηγορούν. Λύσσαξαν από το κακό τους σαν παρατημένες γκόμενες. Απίστευτα πράγματα.Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία. 5 μαλάκες εναντίον ενός ολόκληρου λαού, γιατί ο τελευταίος δε θέλει να συνταχθεί μαζί τους.

- Οι βλάκες αυτοί είναι αναρχικοί. Δεν έχουν ινστρούχτορα-καθοδηγητή, αλλά είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, οπότε λογικά λαμβάνουν αποφάσεις πλειοψηφικά, του στυλ: "Ποιον θα σκοτώσουμε σήμερα;" "Προτείνω τον κυρ Γιάννη το σουβλατζή γιατί είναι πλούσιος και πήρε και καινούργιο φιατάκι και δεν έχει και επαναστατική συνείδηση". "ΟΚ Ψηφίζουμε"

- Αν και λένε για την αστυνομία ότι από τη στιγμή που ο αστυνομικός φέρει όπλο πρέπει να είναι προετοιμασμενος να πεθάνει, οι ίδιοι αναφέρουν ότι "βλέπουν μπροστά τους τη φυλακή και ίσως και το θάνατο" (άμα είναι γκαντέμηδες όπως το εννούν). Έλα ρε μάγκες, ναι; Τί λέτε; Δηλαδή βγαίνουν οι ίδιοι και σκοτώνουν, αλλά αναμένουν ότι αν τους πιάσουν θα πάνε στη VIP πτέρυγα της φυλακής παρέα με τα συντρόφια της 17Ν και τους χουντικούς, ενώ στην κακή περίπτωση θα τους σκοτώσουν. Κλασικοί αριστεροί δηλαδή. Τα δικά σου δικά μου, τα δικά μου δικά μου. Κανονικά θα έπρεπε να επανέλθει η θανατική ποινή για τέτοιου είδους εγκλήματα, όπως στις πολιτισμένες χώρες (π.χ μερικές πολιτείες των ΕΠΑ, όπως το ένδοξο Τέξας)να σου πω εγώ μετά μαλακιστήρι πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Να δούμε μετά πόσο αποφασισμένος είναι κάποιος να ντύνει τον κόσμο στα μαύρα κάνοντας το Ζορό.

-Τέλος, βλέποντας να γράφουν ότι υπερασπίστηκαν την "υποκειμενική τους αλήθεια με το όπλο", τη Μανωλάδα κλπ έχω την εντύπωση ότι βρίσκονται ένα βήμα μετά από τον Καραϊσκο, στην απόκτηση νέας πολιτικής συνειδητότητας. Κοίτα Καραϊσκο να επαναστατήσεις και συ και να πάρεις κανα νεροπίστολο να μας καταβρέξεις. Αλίμονό σου.

Θωμάς είπε...

Βάρσε σωστά μίλησες. Σε σχέση με τον Καραϊσκο όμως, εάν πάρει νερομπίστολο υπάρχει κίνδυνος, λόγω αδεξιότητας, να βρέψει τα παπούτσια του. Αν είναι μάλιστα και καστόρινα, μπορεί να έχουμε πρόβλημα σημαντικής ζημιάς και είναι και κανούργια πανάθεμά τα (θα μας περιγράψεις αυτό το περίφημο ζευγάρι;).

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα δεν είχα μιλήσει για παπούτσια. Για πατούμενα είχα πει και εννοούσα σαγιονάρες. Ο πάντα καλοντυμένος Καραϊσκος, ενεφανίσθη λόγω ζέστης με κομψή (όπως πάντα) καλοκαιρινή περιβολή, (trendy βερμούδα κλπ) με ασύμβατες όμως προς την υπόλοιπη καλόγουστη εμφάνισή του σαγιονάρες. Μαύρες, γκουμουτσοειδείς, μάρκας Reebok (νομίζω). Πράγμα που με εντυπωσίασε και καθήλωσε το βλέμμα μου, μια και δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα. Ποιος; Ο Καραϊσκος. Ο ψαγμένος Καραϊσκος, που πριν χρόνια είχε οργώσει την Αθήνα ψάχνοντας να αγοράσει γυαλιά ηλίου Oliver Peoples και μόνο αυτά, γιατί θεωρούσε τις υπόλοιπες ταπεινές μάρκες, ανάξιες για τα ντελικάτα μάτια του, μια και όπως έλεγε έφεραν τους άθλιους φακούς της Luxottica. Τί άλλο θα δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Τί βόμβα ήταν αυτή που έριξες Βάρσε; Τί κανονιά; Τι μνημείο γραφικότητας ήταν η εικόνα που μας περιέγραψες; Τελικά είχε δίκιο ο βαψομαλλιάς που μίλαγε για πέδιλα. Το πόδι του προοδευτικού αριστερού θέλει να παίρνει αέρα.

Λαοκράτης είπε...

Βάρσε,
Αν τα πάρεις σημείο σημείο (εκτός από το ότι περιμένουν οι άλλοι να συνταχθούν μαζί τους αλλιώς δολοφονούν) λένε κάτι που πιστεύουμε και λέμε όλοι μας.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά. Αν ο Καραϊσκος ασχολείται τόσο πολύ με τέτοια θέματα (δύσκολο να πιστέψω ότι κάνει κάτι τέτοιο ένας τόσο συνειδητός επαναστάτης σαν το Κ) τότε τι θέλει και κατηγορεί τους αστούς ότι ασχολούνται με τα επιφανειακά; Καλά το σκέφτηκα ότι ο Καραϊσκος είναι όλο θεωρία προς τους άλλους. Καλά τώρα. Τις ξέρουμε αυτές τις περιπτώσεις σαν του Καραϊσκου.

Θ.Π. είπε...

Εγώ πάντως πιστεύω με κάποιον τρόπο στην τρομοκρατία, αλλά δεν θα ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα, μη θεωρηθώ και συνδοιπόρος καραίσκειων αρλουμπολογιών (αλλά και για άλλους λόγους βέβαια).

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δε διαφωνώ μαζί σου. Να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ όταν το διάβαζα. Ότι σε πολλά συμφωνώ μαζί τους και τα λέμε κι εδώ μέσα. Αλλά η λύση δεν είναι να πας να κάνεις τον καπετάνιο και να σκοτώνεις τον αστυνομικό. Ποιον, τον αστυνομικό; Και τί θα καταλάβεις δηλαδή; Για την ακρίβεια, είναι η πρώτη φορά που δίνω δίκιο στον Τρούμαν. Οι τύποι αυτοί είναι μάλλον ψυχοπαθείς. Ενώ έχουν την κριτική ικανότητα να δουν την κατάρρευση και το παρωχημένο της κατά γράμμα εφαρμογής του μαρξισμού, καταλήγουν σε αδιέξοδο βλέποντας ως λύση να τους σκοτώσουν ...όλους, αντί να πάνε σπίτι τους. Είναι σα να βλέπεις ότι στο σπίτι σου πλημμυρίζει και να ανοίγεις τις βρύσες. Αν αυτό δεν είναι ψυχοπάθεια τότε τί είναι;

Ανώνυμος είπε...

ο Καραπιάλης είναι μόνος του κι ειστε καμια δεκαρια φασιστάκια. Ε ρε σέχτα που σας χρειάζεται, καριόληδες.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τώρα, στην εκπομπή του Χουδαλάκη, μιλάνε περί Καραϊσκου και λένε ότι η μάνα του ήταν καλόγρια. Δεν ξέρω βέβαια αν μιλάνε για τον δικό μας Καραϊσκο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα και συ ανώνυμε να κάνετε χέστα. Δε νομίζω ότι στη σέχτα είναι περισσότεροι. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

παλιοκουφάλα ναζί βάρσε θα σε τσακίσω αμα σε πετύχω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θα με χτυπήσεις στο κεφάλι με το "Κεφάλαιο" του Μαρξ;

Δεπάστας είπε...

Ο Καραίσκος δεν έχει ανάγκη από όπλο. Έχει ένα φυσικό όπλο-εργαλείο με το οποίο κατατρομοκρατεί τους αστούς.


Εννοώ τον προοδευτικό, αντιιμπεριαλιστικό λόγο που ανασταίνει και νεκρούς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γι αυτό΄όλοι οι αριστεροί έχουν τη διανοητική ικανότητα ζόμπι. Θα τους ανέστησε ο Καραϊσκος με τις θεωρίες του

Δημήτρης Αποσπερίτης είπε...

Και μην ξεχνούμε αγαπητοί φίλοι ότι ο καραίσκος μιλά και με μιαν άπιαστη ποιητικότητα. Προσωπικά συγκινούμαι και συνάμα ανατριχιάζω σαν τον διαβάζω.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ ανατριχιάζω και άμα τον βλέπω, ειδικά άμα φοράει αυτές τις γκουμούτσες-σαγιονάρες

ΝΙΛΣ ΧΟΛΓΚΕΡΣΟΝ είπε...

Να πείτε του Καραϊσκου να φοράει τσόκαρα όπως εγώ. Κάνουν καλό στα πόδια.

Περλινός είπε...

Όλως τυχαίως η φιλελευθεροι σαρώνουν σε όλην την Ευρώπη, ενώ οι ατολμοι σοσιαλίζοντες καραμανλήδες παίρνουν τα αρχ...

Δήλωση από υπουργό του Μπερλουσκόνι

....στον επιτυχή πόλεμο που έχει ανοίξει ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Μπρουνέτα εναντίον του νωχελούς και διεφθαρμένου δημόσιου τομέα και των συνδικαλιστών του. Ο από τα λαϊκά στρώματα προερχόμενος υπουργός είχε δηλώσει:

« Δεν πιστεύω ότι τα εργατικά συνδικάτα στις σημερινές συνθήκες θέλουν ακόμη να υπερασπισθούν ένα εκατομμύριο τεμπέληδες εις βάρος των 60 εκατομμυρίων ιταλών πολιτών, που επιθυμούν να αμείβονται οι άξιοι και να τιμωρούνται οι κοπανατζήδες».

Ανώνυμος είπε...

βάρσε κάνουμε και αστειάκια, εεε?

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογάσαι ωρέ Καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλαραϊσκος είναι ρόμπα κλαρωτή? Γιατί να φορέσει τσόκαρα Νιλς?

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογάσαι ωρέ Κλαραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

akoma exeis neura mazi mou?