Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΚΟΣΜΙΚΟΤΗΤΕΣ

Μυστήρια πράγματα. Φαίνεται οτι στη χώρα μας το κίνητρο για την κατάκτηση κύρους και εκτοπίσματος στον κοινωνικό χώρο (αφήνουμε έξω το οικονομικό κομμάτι)είναι να εισχωρήσει και η αφεντομουτσουνάρα σου σε αυτήν τη νομάδα των κοσμικών που τόσο προγραμματισμένα και συντονισμένα, ωσαν μεραρχία της Βερμαχτ πραγματοποιεί εμφανίσεις της αερομεταφερώμενη αυτοφωτογραφιζόμενη και αυτοφωτιζόμενη.
Εκανε πάρτι ο Μάκης προ ημερών για τα γενέθλια της ζούγκλας. Η γνωστή αγέλη πάλι.Πως ξεκίνησε ο Μ.? Με στιλ underground μοναχικά και ροκ,αξύριστα και τσοπεράτα μακριά απο τις γκλαμουριές που τις σάρκαζε κιόλας.Πιο πολύ με χεβιμεταλά παλαιμαχο παρά με ρεπόρτερ έμοιαζε.Την κανιβαλλική διάθεση την είχε βέβαια, και τη μαμά του να ρωτήσεις θα στο πεί. Παρέα απο οτι θυμάμαι έκανε τα βράδυα με έναν ροκλαικό καλλιτέχνη με την ευρύτερη έννοια, μακρυμάλλη που είχε βγάλει και βιντεο κλίπ μαζί του αφιερωμένο στους Ελληνικούς μεζέδες.
Αλλα οχι μόνο ο Μάκης.Και άλλοι πολλοί ακόμη.Και πολιτικοί και αθλητές και επιχειρηματίες οπου πάρτι οι ίδιοι και οι ίδιοι.Ο Ψινάκης,η Μιραράκη ο Ρέμος,Λυκουρέζος, ο Ντέμης.Το ερώτημα είναι με ποιό κριτήριο πέρα της επωνυμίας και της λάμψης (Beautifull people) καλούνται απο τον κάθε υποψήφιο γκλαμουράτο τα συγκεκριμένα πρόσωπα.Είθε να γραφτεί ενα βιβλίο να μάθουμε και εμείς το χάρτη και την ψυχοκοινωνιολογία της νυχτερινής επώνυμης Ελλάδας.Πως κινείται το χρηματιστήριο των προσκεκλημένων.Πότε είναι χότ αυτός ή αυτή και πότε τρώει δυσμένια και εμπάργκο.Τι βρίσκεται πίσω απο αυτην την καφκική αντάρα της κοσμικής γκλιτεριάς.Ποιός ο ρόλος των ουσιών στην όλη ιστορία.
Εχει κάποιο ρόλο η προσωπικότητα πέρα της απαραίτητης λάμψης- δεν είπαμε να καλέσεις και κανά υπαλληλάκο επειδή είναι κάπως ας πούμε ευχάριστος.Θέλω να μάθω ρε παιδί μου αν είναι τόσο συναρπαστικές σαν προσωπικότητες οι συγκεκριμένοι καλεσμένοι που χωρίς αυτούς δεν γίνεται χαιχούι.Ή απλά είναι απαραίτητοι θεσμικά.Ποιός ο λόγος να ανέχεσαι ας πούμε το Ρέμο αν σου λέει μάπες όλο το βράδυ (το πιο πιθανό) και να κάνεις οτι απολαμβάνεις τη συντροφιά του. Ποιό το κριτήριο για νε σε πάρουν τηλέφωνο άραγε και να μετεγγραφείς ?Και τι είναι αυτό που κάνει πολλούς να ξεροσταλιάζουν για ένα τηλεφώνημα πρόσκλησης και σκαρφίζονται και κατινιές κολοσσιαίες για να το επιτύχουν? Ποιά η ηδονή που αντλούν μόλις χτυπήσει η συσκευή που εμείς δεν οσμιζόμαστε με τίποτα.Μα είναι αυτοτροφοδοτούμενη η ηδονή.Οσο θαυμασμό έχεις για τα πρόσωπα που φέγγει πάνω τους η κάμερα, τόσο ανάλογος είναι και ο οίστρος σου να χωθείς κάπου ανάμεσα..
Κοιτώντας βέβαια με τρόπο Επικουρικό το κουρνιαχτό που μάταια σηκώνεται, αναρωτίεται κανείς αν αξίζει τον κόπο δηλαδή ακόμη και ένα πουκάμισο να βάλεις "σαν άνθρωπος" για να συμμετάσχεις.

329 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 329 από 329
ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελα μωρε καραπιάλη που έγινες στοχαστής? Τον Μοριέντες στοχάζεσαι?

Ανώνυμος είπε...

περιμένουμε ρεπορτάζ καραισκου από χανιά για κουρτάκη και τη διένεξή του με παπαγιάννη.

Ανώνυμος είπε...

και για τσεπέτη αφού μας κεντρίσατε την πριέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο σου αρέσει δημοσιογραφικά (και μόνο δημοσιογραφικά) ο Κουρτάκης; Ο Λάλας λέει ότι είναι σπάνιο ταλέντα στα πολιτικά κουτσομπολιά και τα παραπολιτικά. Περιμένουμε φωτογραφία σου με Κουρτάκη και Καραχάλιο (ίσως και Κακαουνάκη).

Προεστάκις είπε...

Ο Καραϊσκος 6:39 διακατέχεται από αισθήματα αντιζηλίας έναντι του Κουρτάκη. Η ζήλια βέβαια δεν είναι καλός φίλος ακόμη και όταν βλέπει κανείς έναν δημοσιογράφο συντοπίτη του να προοδεύει επαγγελματικά επειδή ξεσκονίζει τη Ντόρα.

Marwood είπε...

Να συνεισφέρω και εγώ κάποια πράγματα που ξέρω. Ο Καραίσκος (ο Λάμπρος Χούτος της δημοσιογραφίας δηλαδή) είμαι σίγουρος ότι δεν έχει διαβάσει ποτέ Τσεπέτη, για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι πρόσφατα, αγνοούσε και την ύπαρξη της λιφο (και αυτό λέει πολλά για την επαφή του κ. με την πραγματικότητα). Και από ότι ξέρω ο Τσεπέτης έγραφε κάποια κομμάτια στη λιφο, δεν ξέρω αν εγραφε και αλλού. Εγω δε, μόλις πριν από λίγο κατάλαβα ότι ο τσεπέτης του μοσχονά είναι το ίδιο πρόσωπο με τον τσεπέτη της λίφο. Τον διάβαζα τον τσεπέτη και συμφωνούσα γενικώς μαζί του, μπινελίκωνε θυμάμαι καθηγητές, φοιτητες συριζαίους μετανάστες κλπ. Γιατί τον σούταρε άραγε ο Τσαγκαρ. (τον σούταρε?). Στο ξενοδοχείο του βέβαια δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω μείνει γιατί από το σάιτ φαίνεται ακριβό για μένα . Ασε πόυ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το εχει χτίσει πάνω στον αιγιαλό!
Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι θεάθη ο Λάμπρος Καραίσκος με τον τσεπέτη στο ίδιο τρέντυ/κόζυ (έτσι το λέμε τώρα) καφφενείο της ερωτικής πόλης της κρήτης, δεν είναι γνωστό αν αντάλλαξαν κάποια κουβέντα ή έστω ματιές....

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δικαιώνεται πανηγυρικά ο σημερινός ανώνυμος αριστερός που έτριψε σήμερα το πρωί στα μούτρα του μάργουντ και των λοιπών φιλελευθερων "δωματίου" την αβάσταχτη ασημαντότητα της κριτικής τους στην αριστερή θεώρηση...
Ουδόλως προβληματίσθηκε βέβαια ο μάργουντ απο τα λόγια του ανωνύμου. Ξεσκόνισε τους ώμους του και συνέχίζει: Κατηγορεί τον Καραπιάλη γιατί δεν έχει διαβασει Τσεπέτη και αγνοεί τη LIFO. Κατηγορεί τον Σταμάτη Γονίδη ας πούμε επειδή δεν ξέρει απο τεταρτοδιεθνισμό και τον Γιάννη Αργυρίου γιατι δεν κατέχει τι πάει να πεί "πικ εντ ρόλ".
Προφανώς ο μπάργουντ έχει ολοκληρώσει την ανάγνωση ολων των μεγάλων κλασικών συγγραφέων και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αφιερώσει και λίγο απο τον χρόνο του (όταν δεν καρφώνει μπρόκες στα φέρετρα ανθρώπων χορηγόντας τους τοκογλυφικά ευρωδάνεια χα χα χα) στην ανάγνωση των βαθυστόχαστων αστρολογικών ζωδιακών προβληματισμών του ξενοδοχοδημοσιογράφου. Η αλήθεια είναι οτι με τη Λαιφο μου συμβαίνει το εξής:με το που φθάσει στον προορισμό του το μετρό ψάχνω κάδο να τη σβουρίξω αφου διαβάσω τον Δήμου...
Ο μάργουντ "ψοφάει" για τζαμπα ανάγνωση και δωρεάν ιδανικά...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χορηγώντας

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ο σοφός λαός λεέι, όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

Ανώνυμος είπε...

Πάντοτε μιας ψηλής κορφής οι χαμηλές τι λένε;
Για δε μπορούν το ύψος της να φτάσουν και ας το θένε

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς αμάξι και λεφτά ένας βοσκός δεν κάνει
και να πεινούνε και τα ζα στην τρέλα τονε βγάνει

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Καραπιάλης.Και του Γαβαθιώτη αν του πείς για λάιφο θα σε κοιτάζει όπως ο Βαψομαλλιάς τον Θανάση Δημόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Ναι και καλά, χαχα, ο οπαδός του μεταμονδέρνου κομματιδίού με τον αρχηγό κοκκοράκι μας έγινε και γααβαθιώτης, τι άλλο θα ακούσουμε
χαρ χαρ χαρ

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΡΕ είπε...

Κάτσε κάτω ρε τσιπρόφουσκα που μου έγινες και λαικός

Ανώνυμος είπε...

Γαβραθιωτης

ΚΑΣΤΑΝΑΣ είπε...

Τα είχα πέρυσι με μια γκόμενα που δούλευε στην λαιφο.Τι είχαμε δηλαδή μου την έπεσε ενα βράδυ,ισα που πρόλαβα να την π...ξω γιατί με κυνηγούσε η δικιά μου

Ανώνυμος είπε...

πνίξω?

Ανώνυμος είπε...

Κότες

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσεπέτης στα σύντομα (ουκ εν τω πολλώ το ευ) διαμάντια του στη LIFO έγραφε ζωντανά, αντισυμβατικά, ουσιαστικά και από τη σκοπιά ενός δεξιότατου που δεν ντρέπεται να το δηλώσει (σπάνιο). Μάλιστα νομίζω ότι είναι ακροδεξιός. Το εξαιρετικό γράψιμο του Τσεπέτη φαίνεται ότι έχει προκαλέσει φθόνο στον αριστεριστή Καραϊσκο. Επιπλέον είτε δεν ξέρει χριστό για τον Τσεπέτη αν και είναι στην ίδια πόλη (ωραία δημοσιογραφικά ανακλαστικά) είτε φοβάται να γράψει οτιδήποτε για αυτόν (ωραίο θάρρος) είτε (και το πιο πιθανό) δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό και για αυτό το λόγο το ρίχνει στις γενικότητες και τα υπονοούμενα.

Καραϊσκο, αν τον πετύχεις σε κάποιο μπαρ σαν ας πούμε και αυτό που λέει ο Μάργουντ κέρνα τον και ένα ποτό. Και πλήρωσέ το με τα λεφτά του δανείου (ο Καραϊσκος ξαναδίνει τον Μάργουντ. Δεν επιβεβαιώνει απλώς ότι δουλεύει στην ALPHA αλλά προσθέτει και ότι είναι στο τμήμα δανείων).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Κουτοπόνηρη,κακή,χωριάτικη απόπειρα προβοκάτσιας απο έναν ακόμη ανωνυμο που προσπαθεί άγαρμπα να "κάνει πλάκα".Εντελώς εκτός θέματος το ποστ air ball στην κυριολεξία....Κείμενο και υποκείμενο για πορδές.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εκνευρισμένος βέβαια

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος τα έχει χαμένα. Ο παραπάνω σχολιαστής βρε ανεπρόκοπε μίλησε με επιχειρήματα. Εσύ λόγω αδυναμίας απαντάς με τις γνωστή σου μέθοδο "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Ως συνήθως δηλαδή πετάς (για να στο πω ποδοσφαιρικά να το καταλάβεις) πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος βρισκεται φανερα σε δυσκολη θεση και ειναι τρομερα εκνευρισμενος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Είναι η τελευταία φορα που απαντώ σε ανώνυμο εκτός αν ειπωθεί κάτι της προκοπής... Ρε σε καμμιά ταβέρνα είστε και έχετε πλακωθεί στα τσίπουρα?
Ο μάργουντ εγραψε στις 8:47 οτι δεν έχω διαβάσει ουδέποτε Τσεπέτη(λες κ δεν εχω διαβάσει Ζολά).
Και τώρα ο αλλος γραφει οτι ζηλεύω τον Τσεπέτη για το γραψιμο του που αγνοώ ολοκληρωτικά ,,,,ω ρε και βουαρ

Ανώνυμος είπε...

Τυχαίο Κείμενο του Τσεπέτη από λιφο, παρακαλώ να σχολιάσει ο Καραϊσκος

Η υποκρισία και η κακομοιριά σε αυτήν τη χώρα είναι περισσότερη κι από τα αυθαίρετα στον κάμπο της Μεσσαράς. Σαν τη γριά πουτάνα που ψάχνει πελάτη στα τυφλά κάνει η κυβέρνηση. Αφήνει δειλά δειλά υπαινιγμούς, και μόλις ακουστεί η πρώτη τσιρίδα κάνει πίσω. Μισό βηματάκι μπροστά, μισό πίσω, μισό μπροστά, μισό πίσω, μισό πίσω, μισό πίσω. Πέρνα, μωρή κακομοίρα, μαλακισμένη βλαχοδεξιά απέναντι. Κούνα λίγο τη λιπαρή, σπυριάρα, κακοχεσμένη σου κωλάρα!!!!! Η κοινωνία είναι ώριμη πια να δεχτεί ότι δεν μπορεί ο μπάτσος ή ο υπαξιωματικός να παίρνει σύνταξη στα είκοσι χρόνια εργασίας, δεν μπορεί η μάνα που έκανε 2 ή 3 παιδιά να παίρνει σύνταξη στα σαράντα πέντε της - αυτή άμα κάτσει στο σπίτι είναι ικανή να ζήσει μέχρι τα εκατό! Το αγγελιόσημο-χαράτσι που πληρώνουμε όλοι για να έχουν οι ανυπόληπτες πλύστρες της ΕΣΗΕΑ το «συμμαζεμένο» τους ταμείο, η Ολυμπιακή αερομαλακία, η μισητή εταιρεία με τους βρωμιάρηδες συνδικαλιστές και τους 4.000 υπεράριθμους συμβασιούχους, όλα αυτά τα μεγάλα σκάνδαλα πρέπει πια να αντιμετωπισθούν. Είναι μαθηματικά αδύνατο όμως η θλιβερή κυβέρνηση των ομολόγων να μπορέσει να κάνει το παραμικρό (πλην του να συρθεί στις εξελίξεις). Η μόνη δραστική λύση που μπορώ έτσι πρόχειρα να σκεφτώ είναι η αυθόρμητη κοινωνία των πολιτών να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να την πέσει στους πλούσιους παπάδες: από τα αφορολόγητα είκοσι ευρώ που εισπράττει το παπακοράκι για να κάνει ευχέλαιο στους μακαρίτες μέχρι τις χρυσές πόρτες στη Μονή Πετράκη, όλη αυτή η περιουσία ανήκει στο λαό και πρέπει να του επιστραφεί πάραυτα.

6.12.2007

Ανώνυμος είπε...

Έψαξες ρώτησες και έμαθες Καραϊσκο μου. Τόσο δύσκολο είναι αυτό για να το καταλάβεις ή παριστάνεις τον αφελή? Εσύ ήσουν που δήλωσες ότι κάνεις έρευνα για τον Τσεπέτη. Εκτός και αν έκανες έρευνα για όλα τα άλλα εκτός από το γραπτό του και είσαι και δημοσιογράφος πανάθεμά σε.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ξε-τσεπετιάστηκα

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος από φθόνο καμώνεται ότι δεν ξέρει τον Τσεπέτη και τη δουλειά του. Μα αν δεν τον ξέρει γιατί τον ονομάζει ειρωνικά ξενοδοχοδημοσιογράφο;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον γιατί ζηλεύει φίλε. Δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

γιατί ετσι μου καυλώνει χα χα που θα ελεγε και ο τσεπέτης

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι ολοι οι αριστεριστές. Εμπαθείς και ζηλιάρηδες

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Νίκολα:

Κατά βάθος ψιλοχαίρομαι με την κακή εξέλιξη του Σκοπιανού. Χαίρομαι με κακία για το ένα εκατομμύριο κάφρων που ξεχύθηκαν πριν από χρόνια στους δρόμους, ενωμένοι σαν μια γροθιά, για να εμποδίσουν να χαλκευτεί η ιστορία και να συσχετιστεί ο ομοφυλόφιλος στρατηλάτης Αλέξανδρος με τους ταλαίπωρους Σλαβομακεδόνες. Τότε θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει μια δίκαια λύση, αλλά όλοι αυτοί οι γαμιοπατριώτες το εμπόδισαν. Αφού αυτή λοιπόν η γλαρόσουπα νεορθόδοξων, Βορειολλαδιτών τεμπέληδων, συνδικαλιστών υπαλλήλων, άπλυτων παπάδων, του Ζουράρη και του λεβεντονομάρχη θέλει να ασχοληθεί με την αποκατάσταση της αλήθειας, ας ξεκινήσει με πιο πρόσφατα ιστορικά γεγονότα. Όπως, π.χ., με το γιατί η Ελλάδα καταστράφηκε ολοσχερώς από τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη συμμορία του, τι σκοτεινά συμφέροντα υπηρετεί ο «δούρειος ίππος» του κυπριακού κεφαλαίου Μιχάλης Μιχαήλ (και γιατί δεν ξεκουμπίζεται επιτέλους να πάει να γράφει στου χονδροΛάλα;), ή ακόμα γιατί οι σύγχρονοι Θεσσαλονικείς (οι οποίοι κατέβηκαν από τα χωριά τους πριν καμιά τριανταριά χρόνια) που ζούνε χάρη στις περιουσίες που έκλεψαν οι γονείς τους από τους Εβραίους δεν έχουν την υποτυπώδη ιστορική ευαισθησία, αντί να γκαρίζουν για τα ονόματα, να κάνουν ένα μνημείο Ολοκαυτώματος για να τιμήσουν τους ευεργέτες τους.

3.4.2008

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω ήταν και το τελευταίο κείμενο του ξενοδοχοδημοσιογράφου στη lifo, νομίζω..

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λέγεται δημοσιογραφική τόλμη. Μπράβο στον Τσεπέτη. Τί έχεις να πεις τώρα Καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως απελύθη για το παραπάνω κείμενο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τα εχουμε διαβάσει και αλλου αυτά...καλα τα γράφει, λίγο Κωστοπουλο, νεωτερικό, χύμα,Νεο φιλελευθερη γραφή οχι ακροδεξιός πάντως που εγραψε κάποιος ζυθιασμένος. Αμοράλ και νεοπλουτέ και γεντί καλέ,,τον χαλάει η μυρωδια του εργάτη μου φαίνεται αλλα οχι ο ιδιος ο εργατης

Ανώνυμος είπε...

την εργατιά πολλοί εμίσησαν τον εργάτη ουδείς

Ανώνυμος είπε...

Μοντέρνος ακροδεξιός είναι ο Τσεπέτης (όχι θρησκείες και μεγαλέξανδροι). Δεν το ξέρεις εσύ που έκανες και επιτόπιο ρεπορτάζ;

ΤΟΠΙΚΟΣ είπε...

Καραϊσκο πες μας τι έμαθες στο επιτόπιο σου ρεπορτάζ για τον Τσεπέτη. Επίσης ως βοήθεια του κοινού για τον Καραϊσκο (θα μας πει βέβαια ότι δεν την έχει ανάγκη) θα πω ότι ειδικά το τελευταίο κείμενο, είναι ότι αν εξαιρέσεις τη γλώσσα, θα μπορούσε να το είχε υπαγορεύσει άνετα η Ντόρα. Αρα, και έτσι όπως είναι απηχεί αξιόπιστα τη σκέψη της Μαρίκας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

11:54 ειπα και πριν νεοφιλελευθερος ξύπνα βούι

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το καλό είναι οτι προλαβαίνεις να τον διαβάσεις απο εθνική αμυνα μεχρι συνταγμα

ΤΟΠΙΚΟΣ είπε...

Ναι αλλά το είπες ως συνήθως μέσα σε ένα χείμαρρο σχετικών και άσχετων χαρακτηρισμών, έτσι όπως το είπα εγώ ξυπνιτζή μου, το πέρασα στο κοινό καλύτερα.
Το συμπέρασμα βλαχάρα μου είναι ότι όλοι οι τοπικοί εκεί κάτω είτε είναι τελειωμένες πασοκάρες (όπως εσύ) με λαούς εργάτες και τα λοιπά μπανάλ, είτε τελειωμένες μητσοτακάρες όπως ο Κουρτάκης και ο Τσεπέτης. Μέση λύση δεν υπάρχει λεβέντες μου

Ανώνυμος είπε...

συμπλεγματικός ο καραισκος και ανενημερωτος. εκαμε ρεπορταζ αλλα τιποτε δεν εμαθε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οι τοπικοί εκει πάνω διαφερουν? ασε τον εαυτό σου εξω γιατί είσαι τοπικος ανω κάτω (Πατησιων) Τοκογλύφε

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος γνωρίζεται με τον τσεπέτη απο τα 10 του

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύει τον Τσεπέτη όπως και τον Κουρτάκη. Ας σημειωθεί ότι ρεπορτάζ δεν έφερε ούτε για Τσεπέτη αλλά ούτε καν για Κουρτάκη (που είναι και πιο εύκολο).

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να τον ξέρει. Αν τον ήξερε θα ήξερε ότι γράφει στη Lifo. Επίσης μας δήλωσε προχθές μετά το μυστηριώδες μπάσιμο του Μοσχονά ότι θα κάνει ρεπορτάζ και θα χτυπήσει. Άρα πως να τον ξέρει?

ΤΟΠΙΚΟΣ είπε...

Καραϊσκο πες μου ποια διαφορά έχεις με το Σουλαδάκη. Είσαι τόσο λαμόγιο που δεν πας να γραφτείς στο κκε το κόμμα που εκφράζει τις παλαιοκουμουνιστικές σου απόψεις, αλλά δηλώνεις ψειριζαίος μπας και ψειρίσεις και εσύ καμιά θεσούλα όταν γίνει ο κανόε καγιάκ κυβέρνηση.
Σε ρωτήσανε καραίσκο ποια τάση του σύριζα ακολουθείς, θα απαντήσεις παλιο πασοκτζή?

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνει ρεπορτάζ για Τσεπέτη εννοώ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο καραισκος γνωρίζεται με τον τσεπέτη απο τα 10 του

Ανώνυμος είπε...

το μαλλί

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ξαναέδωσε τον Μάργουντ και αποκάλυψε ότι μένει στα κάτω πατήσια. Την επόμενη φορά θα μας πει και τι νούμερο παπούτσι φοράει.

Ανώνυμος είπε...

Και τώτε ρε μάστορα πως δεν ξέρεις που έγραφε και όταν σου έλεγε περί Τσεπέτη ο Μοσχονάς ήσουν όλο απορίες;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δεν ξέρει τον Τσεπέτη. Ούτε τον Μοσχονά.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ρε τοπικέ τι εχεις΄?Δεν είσαι ευτυχισμένος? Γιατι? Καπιταλισμό εχουμε ελευθερια ολα πάνε δεξιά..ρίξε τους τόνους φωνάζεις σαν την αγάμητη καλόγρια (που θα έλεγε και ο Τσεπέτης

Ανώνυμος είπε...

Πασοκτζή καραίσκο απάντησε σε ποια (ενσ)τάση του σύριζα ανήκεις, μας έχεις κουράσει όλους.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν σου λεω ρε παπάρα ετσι να σκάσεις

Ανώνυμος είπε...

Και πες μας επίσης γιατί λες ότι ξέρεις τον Τσεπέτη ενώ δεν τον ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Έστειλες email στον Μοσχονά Καραϊσκο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κανένα ημειλ χα χαχ α.Με παντρεμένους θα βγαινω?δεν το ξερα αρκετους εχω στο κεφάλι μου

ΤΟΠΙΚΟΣ είπε...

Ξέρω και άλλα κρητικόπουλα αριστερά, εργατική αλληλεγγύη-πασόκ ανωμερίτης, δεν είσαι ο μόνος.
Στα λόγια αριστερά στην τσέπη συμίτης.
Οπως καταλαβαίνεις, από εδώ και πέρα θα σε αντιμετωπίζει το μπλοκ δεόντως ως πασοκτζή που είσαι άλλωστε.

ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ είπε...

Τοκογλυφοι θα πεθάνετε

Ανώνυμος είπε...

Ώστε ΠΑΣΟΚτζής ο Καραϊσκος; Τζουμάκας;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ενας φίλος σου επιχειρηματίας πρώην ρέηβερ μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είσαι πασοκτζής.

Ανώνυμος είπε...

Δανειολήπτες Καραϊσκοι θα βογγήξετε.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τίμα το ψωμί που έφαγες από το Σημίτη. Πες μας είσαι εκσυγχρονιστής ή προεδρικός (μιμίκος). Η μήπως είσαι της πράσινης ανάπτυξης

Ανώνυμος είπε...

Αν το μάθει ο Τσεπέτης ότι ο Καραϊσκος είναι Ανδρεοπαπανδρεϊκός θα του βγάλει τη μία σαγιονάρα και θα τον πάρει με αυτή στο κατόπι

Γιάννης είπε...

Μπορεί κάποιος που ξέρει τον Καραϊσκο να μας πει σοβαρά τι δουλειά κάνει αυτό το παιδί (γιατί για να μην δουλεύει καθόλου δεν το πιστεύω).

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος δεν δουλεύει εκουσίως, γιατί μισεί το ψέμα και την υποκρισία του καπιταλισμού. Πεινάνε παιδιά στον τρίτο κόσμο θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, κοιμάται ως το μεσημέρι για να μην σκέφτεται όλη αυτή τη δυστυχία στον κόσμο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ποιο μπλογκ μωρε τοπικέ? Πάντως εγω κοιμάμαι σαν πουλάκι χωρίς τυψεις απο τις κατάρες των ανθρωπων που βαριανασαίνουν αδυνατώντας να ξεσφιξουν τον βραχνά του καλπάζοντος επιτοκίου που τους περνάς στο λαιμό εσυ ω δήμιε του γραφείου με το κοστούμι και τη γραβάτα..Απαλλοτριώστε τους

Γιάννης είπε...

ΟΚ όλα αυτά. Αλλά τότε πως ζει; Θα ήθελα να ξέρω αν δουλεύει στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα αν δεν είναι δυνατός πιο συγκεκριμένος προσδιορισμός του επαγγέλματος. Ο Τσεπέτης ας πούμε είναι full στον ιδιωτικό και δίνει μάχη.

ΤΟΠΙΚΟΣ είπε...

Ο Καραίσκος λόγω ιδεολογίας μόνο στο δημόσιο θα μπορούσε να δουλέψει, και μάλιστα όχι σε θέση ό,τι κι ό,τι, από διευθυντής και πάνω. Ενα πράγμα όπως ο Ορφέας Ζάχος στο καλωσήλθε το δολλάριο.

Ανώνυμος είπε...

Δημόσιο ή τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Δημόσιο ή χέστρα

Ανώνυμος είπε...

Το σοσιαλιστικό όνειρο του Καραίσκου έμελλε να εκπληρωθεί από τους εκσυγχρονιστές.
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι ανήκει στην ανανεωτική πτέρυγα με κουβέλη παπαδημούλη κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος έχει πρότυπο την Μαρία Δαμανάκη γιατί του μοιάζει, αριστερή κρητικιά ερωτική αλλά και ρεαλίστρια γραπώνει το (πράσινο) μπαγιόκο σε χρόνο ντετε

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν έχει πρόβλημα να αποχωριστεί την Αθήνα και να μείνει στα Χανιά γιατί δεν πάει στον Τσεπέτη να τον προσλάβει στην επιχείρησή του;

Ανώνυμος είπε...

αμα σε γνωρισω καραϊσκο σου υπόσχομαι ότι θα φας πολύ γιαούρτωμα. Στο υπόσχομαι. Για όλα τα λαμόγια συντρόφους σου σαν τους μπομπολες,τεγόπουλους, αλαβάνους, ροκκο,τσουκατοπανταγιάδες,μπίστηδες, ρε τελειωμό δεν έχει η γαμολίστα σου λέω!, που κοροϊδεύουν κάτι χαλβάδες σαν κι εσένα κι έχουν κάνει τον ελληνικό λαό χειρότερο κι από κολομβία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο πρωην ρεηβερ φιλος σε είδε λέει να φοράς στο πέτο του σακακιού σου καρφίτσα με το σήμα της τράπεζας που δουλεύεις...Αντε και υπάλληλος του μήνα μεγάλε,,,μην ακούς τις οιμωγες

Λάκης είπε...

Γιατί τι έχει η Μαρία, μας συγκίνησε τόσο τότε με το πολυτεχνείο

Εργαικός Αλληλέγγυος είπε...

Καραίσκο, ας τα αφήσουμε αυτά, ας μιλήσουμε σοβαρά για την αριστερά. Τα πράγματα είναι σοβαρά Καραίσκο μου, η αριστερά μας, τα οράματά μας, η κυλότα σύντροφε, γιατί τα πούλησες Καραίσκο στους Γιάννους και στους Χριστοδουλάκηδες για μια αργομισθία;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο απάντησε, οι εκατομύρια λιμοκτονήσαντες της πολιτιστικής επανάστασης σε κοιτάν στα μάθια και σε ρωτάν Για μερικά ψωροχιλιάρικα ευρώ ωρε Καραίσκο ,γιατί μωρέ μας το'κανες αυτό. Να προσκυνήσεις το Χριστοδουλάκη ρε σαφρακιασμένε?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι χαλβάς ο Καραίσκος? Τουλάστιχον δεν είναι μακεδονικός

Ανώνυμος είπε...

Χαλβαϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι ο Καραϊσκος επί εκσυγχρονισμού είχε καταφέρει κάποια αργομισθία και από αυτή ζούσε;

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

Για μια στιγμή, γιατί κατηγορείτε τον καραίσκο, υπάρχει δημοσιογράφος χωρίς κάποια αργομισθία. Σας παρακαλώ, πως να επιβιώσουν και αυτοί με τους μισθούς πείνας που δίνουν οι μαφιόζοι εκδοτοκαναλάρχες;

Φρίξος είπε...

Ήταν από καιρό φανερό ότι ο Καραϊσκος δεν μας τα έλεγε καλά. Εναντίον του παρασιτικού κεφαλαίου και των τραπεζών αλλά δανειολήπτης ο ίδιος, υπέρ της καθαρότητας αλλά δημοσιογράφος ο ίδιος, υπέρ της τίμιας εργασίας αλλά άεργος ή αργόμισθος ο ίδιος. Κλάσικός ελληνάρας δηλ με τα όλα του. Τί μπορεί να πει κανείς για τέτοιες περιπτώσεις; Μόνο τη θλίψη ή το γέλιο μπορούν να προκαλέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Λέτε αλήθεια ότι δέχτηκε ο Καραϊσκος αργομισθία δημοσίου επί ΠΑΣΟΚ; Και τότε τί είναι όλα αυτά τα θεωρητικά που μας ξεφουρνίζει; Ρε ουστ λαμόγια πασοκτζήδες που θέλετε και θεωρία ενώ το όνειρό σας είναι να τα αρπάξετε για να τα τρώτε στα μπουζούκια και στις πουτάνες. Όξω και συ ρε Καραϊσκο ανθρωπάκι κλεφταράκο του δημοσίου χρήματος.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είχαμε έναν Καραμανλή το '70 ο Καραϊσκος σήμερα θα δούλευε(?) σε εργοστάσιο του Μονάχου.
Αν δεν είχαμε Αλαβάνο ή Παπαρήγα τι θα παθαίναμε ώρε Καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος πρέπει να πειθαρχήσει και να αρχίσει να δουλεύει έστω και με το ζόρι. Έτσι θα του φύγει και η μεγάλη έφεση που έχει προς τη θεωρία.

Ανώνυμος είπε...

Όχι στους δανειολήπτες που πουλάνε κομμουνιστικές θεωρίες αλλά χρησιμοποιούν το χρήμα των τραπεζών .

Ανώνυμος είπε...

Να απελαθεί ο Καραϊσκος και η παρέα του μαζί με τους Αφγανούς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Ο Καραϊσκος είναι κόσμημα για τη δημοκρατία. Σαν μια άλλη πασιοσαγιονάρια ηλεκτρίζει τα πλήθη, ξεσηκωνει τα πάθη, απλώνει το στοργικό του χέρι στων καταφρονεμένων τις ψυχές (και σε κάνα δάνειάκι δεν λέει όχι βέβαια)

Αφελής είπε...

Όταν μιλάει ο καραϊσκος γιατί μου ρχεται ασυναίσθητα να κρύψω το πορτοφόλι μου?

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά τον Καραϊσκο δεν θα τον πλησίαζα σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων. Όχι λόγω σαγιονάρας αλλά γιατί θα φοβόμουν τις τσέπες μου. Μπορεί να "δανειζόταν" και από μένα χρήμα και όχι μόνο από τις τράπεζες. Δεν έχει διδαχθεί καθόλου από την αξιοπρέπεια και την υπεράνω χρημάτων στάση του Τσεπέτη.

Ανώνυμος είπε...

Kαραϊσκο να διαβάσεις το πρωτοσέλιδο άρθρο του Ν. Κωνσταντάρα στην Καθημερινή. Παλιοκρητικοί.

Λαοκράτης είπε...

Ενώ οι Δεξιοί είναι άγιοι...μα δεν ντρέπόμαστε λίγο...Για διαβάστε λίγο ιστορία να δείτε τι έχει υποφέρει ο τοπος με τους βασιλιάδες, τους αποστάτες, την χούντα. Τα εγκλήματα (Μικρά Ασία, χούντα, Κύπρος) που αναλογούν στην Δεξιά θα έπρεπε να πληρωθούν με κρεμάλες. Σκοτώσατε αλητάκια τον Μπελογιάννη ως μεγάλο προδότη, ενώ ο Ιωαννίδης, ο Μητσοτάκης τα τσιράκια των Αμερικανών που ρίξαν τον Παπανδρέου, φέραν την χούντα και παρέδωσαν τη Κύπρο ζουν και βασιλεύουν... Για να μη πούμε για τα τζάκια των δεξιών που είχαν αλώσει το κράτος επί 50 χρόνια και πλούτισαν και το παίζουν τώρα ...ηθικά προσβεβλημένοι από τους "ανήθικους", κακούς αριστερούς. Ουστ αλήτες!

Λαοκράτης είπε...

Τι γράφετε βρε μαλάκες για μένα? Αν δες σας αρέσει κάτι το λοιδωρείτε καραγκιόζηδες? Μοναχικέ συντροφάκο εδώ μέσα μην υποχωρείς. Δεν έχεις να απολογηθείς ούτε να αισθάνεσαι μειονεκτικά για τίποτα.

Λαοκράτης είπε...

Φίλε κράτα γερά. Δεν είναι ότι είναι κακής πρόθεσης. Είναι ότι μέσα στις συνθήκες της ζωής που κάνουν δεν μπορούν να καταλάβουν.

Λαοκράτης είπε...

@12:24
Αν εσύ που υπογράφεις σαν Λαοκράτης είσαι ο μοναχικός σύντροφος στο πέλαγος της μαλακίας έχει καλώς, ειδεμή πάρτο αλλιώς

Καραπιάλης είπε...

H Αριστερά ανθίσταται στο πέλαγος της μαλακίας των άλλοων πολιτικών χώρων και δαιμονοποιείται. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η προσπάθεια ηθικής εξόντωσης των αριστερών όπως συμβαίνει εδώ με τον Καραπιάλη και εμένα.

Λαοκράτης είπε...

H Αριστερά ανθίσταται στο πέλαγος της μαλακίας των άλλοων πολιτικών χώρων και δαιμονοποιείται. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η προσπάθεια ηθικής εξόντωσης των αριστερών όπως συμβαίνει εδώ με τον Καραπιάλη και εμένα.

Λαοκράτης είπε...

Σύντροφε είμαστε δύο αλλά θα γίνουμε πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, θα γίνετε τρεις.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να την φας και να πρηστείς

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο να γράφεις μακριά από το πληλτρολόγιο ώστε να είσαι νοερά μακριά μας. Φοβόμαστε αναγκαστικό "δανεισμό".

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πληλοτρογιο? κερασετε τονε αλλο ένα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Λαοκράτη: και αυτοί ενας ειναι μην νομίζεις

Ανώνυμος είπε...

Πληλτρολόγιο. Στο γράφω έτσι όπως θα το διαβάσεις τώρα που ξύπνησες σουρωμένος.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μ αρέσει

Ανώνυμος είπε...

Θα κεράσεις ένα διπλό το βράδυ με τα χρήματα του δανείου?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελα μωρε τωρα που θα ανοιξουμε και διάλογο...

Ανώνυμος είπε...

Άσε κάτω τα δάνεια των τίμιων τραπεζών ρε

Ανώνυμος είπε...

Oι τράπεζες είναι κακές εκτός και αν δανείζουν σε μας..

Ανώνυμος είπε...

Σε έχουνε δανείσει απο πίσω ποτέ ? Να αγιάσεις

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Δεν έχω δανειστεί ποτέ. Εσύ δανείζεσαι από την πίσω πόρτα με πασοκικά μέσα και μετά μας κάνεις και τον αδιαπραγμάτευτο αριστερό.

Ανώνυμος είπε...

Να μάθεις Καραϊσκο να ζεις με λιγότερα και να αφήσεις τις τράπεζες να κάνουν ερήμην σου το καπιταλιστικό κερδοσκοπικό παιχνίδι σου.

Ανώνυμος είπε...

EPIRUSGATE THE SIONIST BLOG

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είσαι πιωμένος πρωί βράδυ και δεν ξέρεις τι λες. Εκθέτεις και το αριστερό κίνημα με τις ασυναρτησίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε το ύψος του δανείου που εξασφάλισε από την ALPHA BANK ο Καραϊσκος;

Λαοκράτης είπε...

Ξέρουμε τι έχει κάνει η δεξιά μάγκα στο σβέρκο μας. Τράβα ρώτα κανα κύπριο απο την κερύνεια να σου πεί, τράβα ρώτα κανά αριστερό μέχρι και το 81 τί τράβαγε και ξέχνα τα δάνεια του ενός ή του άλλου

Ανώνυμος είπε...

η BOREIA EPIRUS EINAI ELLHNIKH

Ανώνυμος είπε...

Για διαβαστε κκ. διεθνιστες καραϊσκο και Λαοκράτη του ΣΥΡΙΖΑ για κίνδυνο ισλαμικής τζιχάντ στην Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

τζιχαντ

Μάνος Χρυσοφάκης είπε...

Εμένα κάποτε ένας δεξιός μου πήρε τη θέση στο τρόλεϋ. Κακό σπυρί αυτοί οι δεξιοί.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είναι αριστερός και προσπαθεί να την βγάλει καθαρή παρασιτικά με δάνεια από την alpha. O Τσεπέτης είναι δεξιός και γιαυτο δημιουργικός και με κερδοφόρα δράση αλλά και με πολύ καλό γράψιμο. Κάντε τη σύγκριση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Λαοκράτης είπε...

Δεν δουλεύουν όλοι για το κέρδος ρε μαλάκες. Υπάρχουν και μερικοί που δουλεύουν μόνο για να προσφέρουν. Αυτοί είναι η διαφορά δεξιού και αριστερού.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 329 από 329   Νεότερο› Νεότερο»