Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ

Ωραίοι εκεί στην ΟΝΝΕΔ. Τσακώνονται 35 φύλαρχοι για το ποιός θα δαφνοστεφανωθεί αρχι καμαρότος του δυσώδους χαρεμιού. Ορίστε κύριοι φιλελευθερισμός-κοτζαμπασισμός. Πίστη στα ιδανικά της αγοράς και της αξιοκρατίας . Μπλέ μωρά στην κομματική θερμοκοιτίδα, τα ταίζουνε απο τον ομφάλιο λώρο οι φτασμένοι κομισάριοι, μην τυχόν και γίνει εκτροπή και χαθεί καμμιά τετραετία ομαλής διακυβέρνησης του έθνους. Και οι φοιτητές...ο μίσχος και η ελπίδα του Εθνους? Να σπρώχνει και να τζαρτζάρει ο ένας τον άλλον ποιός θα φωτογραφηθει πλάι στον Ζαγορίτη και το Βουλγαράκη.Ποιός θα τους προλογίσει με γλοιώδεις περικοκλάδες και ιπποτικά άσματα. Αρχολιπαρία. Ξερογλείφονται οι Οννεδίτισες, μόνο που δεν στριγγλίζουν σαν βλέπουν τον εκλεκτό στο πόντιουμ να κατακεραυνώνει τον αντίπαλο για τα δίκαια της εκδρομής στην Μύκονο και για τη μουσική επένδυση του επόμενου γαλαζοπάρτι με Ζήνα ή Κοκκίνου. Και να πείς οτι γίνεται καμμιά σύγκρουση στην δημοκρατική αρένα με όλους αυτους τους αγκιτάτορες να περιμένουν τον πυροβολισμό του αφέτη...Με το στεφάνι του νικητή και τα διαπιστευτήρια υπο μάλης σκάνε μύτη στις σχολές.Εχουν γίνει προ πολλού οι διεργασίες. Ομορφα και νεοδημοκρατικα στη νυχτερινή και μεσημεριανή Αθήνα, στις μπουζουκερί και στις μπουτίκ στα καφενεία και στα εστιατόρια με ρόκα και παρμεζάνα και κρασί προχωρημένης ετικέτας των 100 ευρώ.
Μα πως μπορει μωρε να κλείσει μάτι κανείς στην διαολεμένη τούτη χώρα. Δεν βλέπεις οτι οι επόμενοι ετουτοι εδω (η εθνική ελπίδων) θα γίνουν χειρότεροι και απο τους προπαππούδες τους. Χρειάζεται κανείς υπηρέτη σαν το Δαρείο να του υπενθυμίζει "μην ξεχνάς τους Αθηναίους" επειδή ψιλοξεχνιέται στην παραλία και λησμονεί όλην αυτη την τερατόσουπα που του μαγειρεύουν για να την φάει με τα λεφτά της δουλειάς του.Ρε μια "Ολυμπιακή" κλείνεις ταλαίπωρε έλληνα και τριάντα σου ανοίγουν με τα ίδια υλικά οικοδομής.Πως να κοιμηθείς με την κοτρώνα τουτη πάνω στο στρωμα. Με το ΠΑΣΟΚ ηταν καλύτερα δηλαδή? Εκεί να δείς νεο-ΣΟΣΑΛΙΑΣΜΟΥΣ.Καθε βράδυ εξω οι πράσινοχοχλιοί,δεν ξέρανε τι έχουν απεξω τα βιβλία της σχολής και δώστου βαθμουλάρες μεγάλες σαν μίζες.Ο θρύλος λέει οτι βαθμολογούσε ο Ακης και η φράξια του, τα ταλέντα του..Κάτσε εσυ και διάβαζε μαλάκα να περάσεις.
Προλετάριοι όλων των κομμάτων ενωθείτε..

96 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα δάνεια ρε και ζήσε με τον ιδρώτα μια τίμιας εργασίας. Άντε μπράβο που που θες και αρθρογραφίες.

Ανώνυμος είπε...

EPIRUSGATE THE SIONIST BLOG

Κ. Τσιρίμπαμπας είπε...

Εσύ σε ποια νεολαία θήτευσες βρε έρμημε Καραϊσκο που βρήκες να ασχοληθείς μόνο με τους βουτηρομαλάκες της ΟΝΝΕΔ;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:52 ουτε μια λέξη δεν έγραψες σωστά

Ανώνυμος είπε...

Άσε τη γραμματική ανάλυση και κοίτα να συγκρίνεις ποια τράπεζα δίνει καλύτερα δάνεια.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί οι αριστεροί τύπου Καραϊσκου που άλλα λένε στη θεωρία και άλλα κάνουν στην πράξη. Ο Καραϊσκος επιτίθεται στις τράπεζες αλλά τις χρησιμοποιεί για να παίρνει ζεστό χρήμα και να κάνει διακοπές και άλλοι μιλάνε για τα δικαιώματα του εργάτη αλλά άμα γίνουν αφεντικά γίνονται και οι πιο αυταρχικοί και άδικοι εργοδότες. Αυτά έχει η ζωή (και η αριστερά). Η θεωρία διαφέρει από την πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο σχόλιο πςςςςς!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 3:07 έχετε να προσθέστε και τίποτα αλλο μετά απο το σχολιο τομή που κάνατε?

Ανώνυμος είπε...

Έχω πράγματι μια προσθήκη. Ότι δεν θα ήταν άσχημος και ένας κεσές γιαούρτι σε όλους τους διπρόσωπους Καραϊσκους με τις πολλές θεωρίες και τη μηδενική συνέπεια ανάμεσα σε θεωρία και πράξη.

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa. stin eskase karaisko

Λαοκράτης είπε...

Σύντροφε μην ακούς τους διεφθαρμένους και πλανημένους από τις πενταροδεκάρες που τους πετάει ο καπιταλισμός και τους έχει κάνει μίσθαρνα όργανά του και τσιράκια του για ένα πιάτο φαί και για ένα ξεροκόμματο. Η Αριστερά λειτουργεί και υπέρ αυτών των βλαλών που είναι αναλώσιμοι μέσα στο καπιτλιστικό σύστημα και νομίζουν ότι είναι αφεντικά.

Λαοκράτης είπε...

βλακών

Ανώνυμος είπε...

Ωχ! Πήγε πάλι ο Καραϊσκος να πει μια εξυπνάδα και έφαγε τα μούτρα του.Άστο ρε Καραϊσκο. Αφού δε σε θέλει το πράγμα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μην γράφεις ανώνυμα. Βγες ρε και υπερασπίσου αντρίκια την άποψή σου με την υπογραφή σου. Μην κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κανε και άλλα γιαουρτοσχόλια και γιαουρτοαπειλές δεν είμαι ο καραισκος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο καραισκος απο εκει δεν κοντρολλάρει ο καραισκος απο εκεί δεν τριπλάρει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

γιαουρτλόυ οονεδίτη θα στις βρέξω στα γόνατα

Λαοκράτης είπε...

κάλπικε "Λαοκράτη" @4:57 ό,τι και να γράψεις με τ' όνομα μου χτυπάς από χιλιόμετρα ότι είσαι ασχετος και προπάντων δεξιός προβοκάτορας. Δεν πειράζει το χουμε συνηθίσει

Ελένη είπε...

Καραϊσκο τί κάνεις;

Λαοκράτης είπε...

Ψεύτικε Λαοκράτη @6.10 όσο και να προβοκάρεις οι αναγνώστες καταλαβαίνουν πότε γράφει ο πραγματικός Λαοκράτης και πότε ένας μαλάκας που τον μιμείται (κακά).

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο το έφαγες το δάνειο εκεί στα Χανιά καλοπερνώντας ή έχεις ακόμα απόθεμα? Δεν παραδειγματίζεσαι από την προκοπή του Τσεπέτη που έφτιαξε ο άνθρωπος Hotel και είναι δημιουργικός και όχι παρασιτικός?

Ανώνυμος είπε...

Tί να παραδειγματιστεί ο Καραϊσκος; Όλα στις μπίρες και τις τσικουδιές τα τρώει. Πίνει βέβαια και ο Τσεπέτης αλλά δεν χαλάει όλα τα λεφτά του στα ποτά. Επενδύει και στην επιχείρησή του που έχει και πολύ καλό όνομα διεθνώς.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι καλύτερος αρθρογράφος τελικά; Ο Τσεπέτης ή ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πιο έξυπνος είναι ο Τσεπέτης

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελενη που δουλεύαμε μαζί ?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τα παιδιά φρόντισαν να σου δείξουν δείγμα γραφής της αρθρογραφίας Τσεπέτη οπότε δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέρεις τη δουλειά του και να αποφεύγεις συστηματικά να απαντήσεις ποιος από τους δυο σας είναι καλύτερος αρθρογράφος.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, έχεις δουλέψει πουλάκι μου Καραϊσκο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί γίνεται εδώ ρε; Μια εβδομάδα έλειψα διακοπές χωρίς να χω υπολογιστή κι έγινε της πουτάνας. Μοσχονάς, Τσεπέτης, Λαοκράτης εδώ, έκλεισε ο Παπατζόν... Σα να κοιμήθηκα επί σοβιετίας και ξύπνησα με Γιέλτσιν. Πάντως παραμένει μια στθερά σε αυτό το μπλογκ. Καραϊσκος εναντίον όλων.

Φρίξος είπε...

Βάρσο καλώς ήλθες. Πολύ γέλιο με Καραϊσκο. Έχει χάσει τη μπάλα. Και κυρίως έχει πολλά νεύρα από την προκομένη πορεία του Τσεπέτη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Κοιμήθηκες οταν μπαίνατε στην Ουκρανία και ξύπνησες οταν μπαίνανε στο Βερολίνο

Ανώνυμος είπε...

Να πάρει θέση παρακαλούμε πολύ και ο Βάρσος για το εάν και κατά πόσο υπάρχει ηθικό ζήτημα για Καραϊσκο με το να δηλώνει κομμουνιστής και να κατηγορεί τις τράπεζες από τη μία και να παίρνει δάνεια από την άλλη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάπως έτσι. Πάντως σε βλέπω πάλι φτιαγμένο. Πετάς το ζωνάρι σου πάλι για μπινελίκια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Υπάρχει όσο και για όλο τον κόσμο. Γιατί δηλαδή οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ που ο πρόεδρος Καρατζαφέρης μπινελικώνει τις τράπεζες δεν έχουν δάνεια; Έλα μωρε τώρα.. Απατεώνες έλληνες. Ο Καραϊσκος θα είναι η εξαίρεση; Έλληνας είναι κι αυτός, όσο κι αν θέλει να δηλώνει Βορειοκορεάτης

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ελληνίδα

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Βάρσο δεν πήγες διακοπές στα Χανιά; Μέ ένα σμπάρο τρία τριγόνια. Θα έβλεπες Καραϊσκο, θα έβλεπες Κουρτάκη και θα έμενες και στο ξενοδοχείο του Τσεπέτη. Λάθος σου να μην προτιμήσεις τα τιμημένα Χανιά των κρητικών της ζωοκλοπής, του υπέρμετρου ανδρισμού και της πρέζας.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε είσαι αρκετά ανεκτικός προς τον Καραϊσκο. Γιατί ο Καραϊσκος δεν παίρνει δάνειο για να κάνει μια δουλειά όπως ας πούμε ο Τσεπέτης, αλλά για να το φάει στις διασκεδάσεις και τα νυχτοπερπατήματα. Πρέπει να παραδεχτείς ότι εδώ υπάρχει κάποια διαφορά με τον οποιονδήποτε άλλον δανειολήπτη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

έλα μωρέ δυο φουστανάκια πήραμε και το κανες θέμα κακιασμένη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελένη που δουλέψαμε μαζί?

Ελένη είπε...

Όχι Καραϊσκο. Δεν έχουμε δουλέψει ποτέ μαζί. Έλεγα να ρωτήσω αν έχεις επιστρέψει στην Αθήνα. Θα ήθελα και να συναντηθούμε αν και με το κλίμα που υπάρχει στο blog θα νομίζεις ότι κοροϊδεύω.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η κανονική Ελένη να απαντήσει,,,ξέρει αυτη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι η κανονική Ελένη. Όχι η Ζαμαρία, η πρώην φίλη του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου τον οποίον έβριζε κρυφά πίσω από την πλάτη του ενώ πιο παλιά τον έγλειφε πατόκορφα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πατόκορφα ?

Ελένη είπε...

Πόσων ετών είσαι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να σβησθεί το ποστ των 9:36 σηκώνει μήνυση

Φ. Μάμαλης είπε...

Σώπα ρε Καραϊσκο που σηκώνει μήνυση. Έλα μωρέ τώρα με τις ευαισθησίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλή κυρία η Ελένη που τώρα εκργάζεται στον 984.

Ανώνυμος είπε...

μπορεί να μας κάνει μήνυση ο Μιχαλοπουλος να γίνουμε γνωστές

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο έχεις δουλέψει και στο συγκρότημα Μιχαλόπουλου;

Φρίξος είπε...

Συμπαθής κυρία η Ελένη Ζαμαρία. Βέβαια κάθε Χριστούγεννα στο ΤΗΛΕΤΩΡΑ καλούσε κάθε χρονιά για μια μεγάλη συνέντευξη απολογιστική της χρονιάς που πέρασε τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο και αυτός κορδωμένος όλο Ελένη μου και Ελένη μου ήταν. Στο τέλος της έκανε πάντα και ένα δώρο και η Ελένη το δεχόταν με ευχαρίστηση. Τα ξέρεις όλα αυτά Καραϊσκο ή ασχολείσαι μόνο με φακέλους που πέφτουν;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

με φασκέλους που πέφτουν?

Ανώνυμος είπε...

Έλα που κάνεις πως δεν ξέρεις. Άσε τα φτηνά λογοπαίγνια. Σε αυτά ειδικευόταν ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Να, μου έρχεται τώρα ένα στο μυαλό όταν στα σχόλιά του στις 2 και κάτι το μεσημέρι απευθυνόταν στον Χρυσόστομο (Συνετό) της Ζακύνθου και του έλεγε από τηλεοράσεως: "Συνετέ, συνετίσου!".

Ανώνυμος είπε...

Μας έχει εντυπωσιάσει όλους ο τοκοφρίξος με τις γνώσεις του

Ανώνυμος είπε...

Είχε πάρει και ο Γρηγόρης δάνεια αλλά τα έριχνε στην επιχείρησή του. Ειδικά στην μεγάλη του ανδυναμία, τους "Νέους Ανθρώπους" (την εκλεκτή αυτή εφημεριδούλα). Ὀχι σαν κάτι άλλους που τα τρώνε δεξιά και αριστερά.

ΤΡΕΝΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ είπε...

αριστερά

Ανώνυμος είπε...

Σωστά.

ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΤΡΕΝΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ είπε...

Που είναι ο κλασόμ/ιας?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αρχές Σεπτεμβρίου σχεδιάζω να περάσω δύο εβδομάδες στην Κρήτη. Μία εβδομάδα λέω να την περάσω στα Χανιά. Ήθελα να σε ρωτήσω αν τελικά αξίζει να μείνουμε στου Τσεπέτη (με τόση συζήτηση που έχει γίνει εδώ) ή αν υπάρχει κάποιο καλύτερο ξενοδοχείο. Θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις, αλλά δεν θέλω ούτε κανένα μπαρόκ ούτε τύπου πανσιόν. Ευχαριστώ φίλε.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Οι πληροφοριοδότες μου στο ελληνικό παράρτημα του ένδοξου Κουρδιστάν με πληροφόρησαν, οτι οντως συνωμίλησαν οι δύο καυτές πένες στο εν λόγω καφφενείο.

Πράτματι τα δυο όμορφα αγόρια γνωρίζονται παιδιόθεν, ο Τσ. μάλιστα εξομολογήθηκε στον ανταποκριτή μου, οτι συνήθιζε να καρπαζώνει τον μικρό Καρ(π)αζήκο, όπως άλλωστε και κάθε άλλο παιδί της γειτονιάς που σεβόταν τον εαυτό του, κάτω από τις επευφημίες νιών γέρων καθώς και γράδων, των οποίων τα κοτέτσια είχαν υποστεί τα πάνδεινα από τον κλεφτοκοτά Καραίσκο. Σημειωτέον ο Τσ. είχε μετανιώσει για εκείνον τον ανελέητο φατουρισμό (μέχρι προχθές που τον ξαναείδε).

Στο προκείμενο, ο Καραίσκος επεδίωξε να πιάσει κουβέντα με τον ετζυ κώλιουμνιστ-οτελιέ (κρατώντας βέβαια το σβέρκο του σε αποσταση ασφαλείας από τη χέρα του Νικόλα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις). Ο γλοιώδης τρόπος προσέγγισης, αντάξιος ενός Καραίσκου, ήταν να του πει πόσο τον εντυπωσιάζει το, κάτι σε μωβ, ποτό που έπινε, και πόσο θα ήθελε να το δοκιμάσει και ο ίδιος! (Για όνομα Καραίσκο, σέρνεται και γρίππη το ξέρεις?). Ο ξενοδόχος, κοσμοπολίτης και χαλαρός ων, πρόσφερε το ποτό του στον σταρ-στρακ Καραίσκο - βλέπεις ήταν η πρώτη φορά εδώ και καιρό, που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από ένα γκόλντεν μπόυ της δημοσιογραφίας, αν εξαιρέσουμε βέβαια τη φορά που πλακώθηκε με τον Πανούτση για τη σειρά στο βρώμικο στη Μαβίλη πριν κάτι μήνες.

Το' να έφερε τ' άλλο, και νά'σου τα παλιά φιλαράκια να συζητάνε για μπίζνες. Α, ξέχασα να σας πω ότι ο Καραίσκος παρουσιάστηκε -φυσικά- ως μεγαλοεπενδυτής στο ρήαλ εστέητ. Πράγμα βέβαια που έχει αρκετή δόση αληθείας: Ο Καραίσκος είναι κάτοχος μιας διόλου ευκαταφρόνητης ακίνητης περιουσίας, τόσο σε αγροτεμάχια όσο και σε αστικά ακίνητα. Για να μη μιλήσουμε για το λάιβστοκ (οζά στην κουρδικήν). Η κουβέντα πήγε στην (τερατώδη) πολυόροφη οικοδομή που σκοπεύει να σηκώσει ο Καραίσκος, σε οικόπεδο που έχει καταπατήσει πλησίον του λιμανιού. Το (τα) μωβ ποτό(α) που κατανάλωνε, βοήθησαν να λυθεί η γλώσσα του, και να κοκκορευτει εις επήκοον δεκάδων γκέυ και στρέητ παριστάμενων, ότι λόγω της στενής του σχέσης με τον Κουρτάκη, και συνεπώς με την Οικογένεια, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σηκώσει δυό και τρείς παράνομους ορόφους, αφού με ένα τηλέφωνο της Μαρίκας (του) κρατάει τα κλειδιά της τοπικής πολεοδομίας, έτσι να! Και έκανε μια χειρονομία σε στυλ Παπαγιαννόπουλου από τη γνωστή ταινία με τον Γκόρτσο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Καραϊσκο σου έλλειψε?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κείμενο υψηλού επιτοκίου

Φρίξος είπε...

Επιπόλαιε πράγματι πολύ χρήσιμη και παραστατική η περιγραφή και το ρεπορτάζ. Ανακεφαλαιώνω συμπεραίνοντας:
1. O Kαραϊσκος ξέρει τον Τσεπέτη και ίσως γιαυτό τον λόγο τον ζηλεύει ακόμη περισσότερο από όσο αν δεν τον γνώριζε.
2. Ξέρει και τον Κουρτάκη (τον οποίον επίσης ζηλεύει).
3. Το δάνειο ίσως το θέλει για την οικοδομή (κομμουνιστής εισοδηματίας: άλλο ανέκδοτο αυτό).
4. Λόγω κοπαδιών ίσως να κτηνοβατεί.

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε, μήπως ο Καραϊσκος αρνείται να μιλήσει για τον Τσεπέτη από φόβο μην τον ξαναρχίσει στις σφαλιάρες όπως παλιά?

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε τελικά ο Καραϊσκος μας ζηλεύει πολύ το στυλ γραφής και το θάρρος του Τσεπέτη (δεν αναφέρομαι στην επιχειρηματική του πρόοδο γιατί αυτό εννοείται)/

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζεται ο Καραϊσκος με τον Τσεπέτη τελικά; Α έτσι εξηγείται λοιπόν και το καραϊσκειο μένος απέναντι στον νεαρό και ικανότατο κοντοκουρεμένο αρθρογράφο.

TSAPU είπε...

Η στήλη ψηφίζει Κώστα Μαρτάκη για τη Eurovision. Είναι ψηλό παλικάρι, αθλητικό, χαμογελάει πλατιά σαν καθυστερημένος γκόμενος από βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, έχει μάνατζερ-καθοδηγητή τον Ψινάκη και σίγουρα δεν έχει καμιά σχέση με το βρόμικο χρήμα της Siemens. Επίσης είναι καλύτερος από την ξεθυμασμένη Καλομοίρα (η οποία θα παντρευτεί ένα τριτοξάδελφό της από το Νιου Τζέρσι και σύντομα και θα αναλάβουν από κοινού το οικογενειακό ντάινερ). Σε αντίθεση με τα ημεδαπά σκάνδαλα που όλο ερευνώνται και όλο τίποτε δεν βγαίνει, το σκάνδαλο της Siemens φαίνεται να έχει ταρακουνήσει τα στελέχη και των 2 κομμάτων, αφού οι ανακρίσεις διεξάγονται στη Γερμανία και τα αποτελέσματα (με ονόματα) θα σκάσουν σαν βόμβα. Ιδιαίτερα αγχωμένα είναι στελέχη της ανανεωτικής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο όλο και πιο πολύ βυθίζεται στο σκατόλακκο των δημοσκοπήσεων (υπάρχει και ακόμα πιο χαμηλά;). Την ίδια στιγμή που η Αθήνα καίγεται από τον πόλεμο χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές (υπέροχο πραγματικά το θέαμα συστράτευσης των ΜΑΤ με τους χρυσαυγίτες), οι συνδικαλιστές λιμενεργάτες έχουν παραλύσει τα λιμάνια, χωρίς να ακούγεται ούτε μια φωνούλα εναντίον τους. Το τι λεφτά και εθελουσίες τους δίνουν για να κάνουν πίσω, και αυτοί μένουν ανένδοτοι. Η κλασική λογική του Έλληνα δημόσιου υπαλλήλου που επειδή μπήκε με ρουσφέτι στο Δημόσιο θεωρεί ότι το μαγαζάκι του ανήκει. Δεν ξέρει βέβαια ότι θα έρθει μια μέρα (δες Ολυμπιακή) που το μαγαζάκι θα πέσει να τον πλακώσει.

7.2.2008

TSEPETIS APPRECIATION UNION
TS.AP.U.

Ανώνυμος είπε...

Eδώ υπάρχει μια αντίφαση. Πώς ο Καραϊσκος ήξερε τον Τσεπέτη και ταυτόχρονα, αν και δημοσιογράφος ο ίδιος και άρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δημοσιογραφικά, δεν γνώριζε ότι ο Τσεπέτης τυγχάνει δημοσιογράφος/αρθρογράφος; Ωραία φιλία θα έχουν.

Marwood είπε...

O Καραίσκος μάλλον θα θέλει να ασχοληθεί και αυτός με τα ξενοδοχειακά. Βεβαίως, ο καθείς στο είδος του, ο Τσεπέτης στα cozy, αισθητικής wallpaper, boutique hotels, ο Καραίσκος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής. Για σπάσιμο στον Τσεπέτη πάντως σκοπεύει να ονομάσει το "ξενοδοχείο" του έτσι

Ανώνυμος είπε...

Κάποια σχόλια παραπάνω που αναρωτιόταν ο Καραίσκος γιατί δεν βγαίνει ο Βαψομαλλιάς? μου ήρθε στο μυαλό αυτή η σκηνή: http://tinyurl.com/mofw8h

Ανώνυμος είπε...

Α, τέτοια μαλακία ξενοδοχείο θέλει να φτιάξει ο Καραϊσκος; Καμιά σχέση με το λούστρο του Τσεπέτη.

Ανώνυμος είπε...

το λούστρο και ο λούστρος

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ γιατί δεν κατασκευάζει και ο Καραϊσκος ένα γουστόζικο ξενοδοχείο σαν του Τσεπέτη;

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. 11.25 με βάση το βιντεάκι Αλέφαντου ο Καραϊσκος θεωρεί ότι ο Βαψομαλλιάς τον κατέστρεψε;

Φρίξος είπε...

Το ξενοδοχείο που θέλει να φτιάξει ο Καραϊσκος θα είναι αισθητικής Μεθάνων και Αιδηψού. Θα περνάει από κει ο Τσεπέτης και θα του πετάει κανένα δεκάευρο από λύπηση. Και ο Καραϊσκος θα του λέει ευχαριστώ με υπόκλιση και θα βγαίνει στο πεζοδρόμιο με ένα έναν δίσκο να τρατάρει τον Τσεπέτη κανένα μωβ ποτό.

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ, εσύ που ξέρεις, ο Τσεπέτης είναι και πιο καλοντυμένος από τον Καραϊσκο (εκτός από πιο επιτυχημένος);

Marwood είπε...

Μάγκες δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τον Τσεπέτη. Είδα το ξενοδοχείο του στο site http://www.ammoshotel.com/ και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Οπως σας έχω πει μου άρεσαν και τα κείμενά του στη λίφο,τα οποία απ'ότι βλέπω αναδημοσιεύει με ιδιαίτερη αγάπη η τσαπού. Για τα του ξενοδοχείου επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο Καραίσκος με συνεργό τον Κουρτάκη και υπό την σκέπη της Αγίας Οικογένειας, σκοπεύουν να στήσουν ένα εξάμβλωμα στα Χανιά, στα πρότυπα του γλάρου της φωτογραφίας.
Τέλος καλώ τον Καραίσκο να βγάλει το χέρι του από εκεί που το έχει συνήθως, να το βάλει στην καρδιά και να μας πει αντικειμένικά, ποιός είναι πιο ωραίος και καλοντυμένος, η αφεντομουτσουνάρα του ή ο Τσεπέτης?

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ είναι αλήθεια ότι ο Καραϊσκος ζηλεύει Τσεπέτη και Κουρτάκη; Αν ξέρει τον Κουρτάκη, γιατί δεν του ζητάει να πει στον Ράπτη να τον πάρουν στο Πρώτο Θέμα;

Marwood είπε...

Ο Καραίσκος μου έχει εξομολογηθεί ότι αν πιάσει την καλή με το χοτέλ γλάρος, θα εξαγοράσει ολόκληρο το πρώτο θέμα από τον μπαρμπα-Γιώργο, και θα το συγχωνεύσει με την Αυγή, προκειμένου να αποτελέσει όχημα για την αφύπνιση των προλετάριων και προπαγάνδας για την επικείμενη Εξέγερση κλπ κλπ. θα διώξει βέβαια όλα τα πουλητάρια από εκεί μέσα, θα κρατήσει μόνο τον Κουρτάκη ο οποίος και θα γράφει το σύνολο της πολιτικής ύλης της εφημερίδας τη εξαιρέσει της επιφυλλίδος του Χρήστου Ζαμπούνη που πολύ τον εκτιμά ο Καραίσκος. Ο Καραίσκος εκτός από τη διεύθυνση και αρχισυνταξία θα ασκεί και τα καθήκοντα ρεπόρτερ Ολυμπιακού.

Ανώνυμος είπε...

Θα γράφει και την σελίδα του Πανούτσου; Έχω ακούσει ότι πολύ τον συμπαθεί.

Φρίξος είπε...

Αυτό το παιδί

http://www.greecetravel.com/crete/chania/restaurants/nikos.jpg

είναι πράγματι πιο γοητευτικό και πιο προκομένο από τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

σα να έχει βαρύ χέρι ή μου φαίνεται;

Φρίξος είπε...

Αυτό το ξέρει καλύτερα το σβέρκο του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από τον Τσεπέτη.

Ανώνυμος είπε...

Τί λέει;

Ανώνυμος είπε...

Ο τσεπέτης φαίνεται πολύ ανώτερος του καραϊσκου και πολύ πιο γουστόζος. Επίσης πολύ πιο εστέτ και συνειδητοποιημένος.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πιάσε μια άμστελ στα γρήγορα και άσε τις συγκρίσεις με Τσεπέτη που είναι σε εντελώς άλλη κατηγορία.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γίνει ξενοδόχος ο Καραϊσκος γιατί δεν ζητάει από τον Τσεπέτη να προσληφθεί ως υπάλληλός του με μισθό; O Τσεπέτης είναι ήδη φτασμένος ξενοδόχος. Που να μπαίνει τώρα ο Καραϊσκος σε περιπέτειες με επιχειρήσεις; Ειπλέον ξυπνάει αργά και είναι και κομμουνιστής.

Ανώνυμος είπε...

Τους κάφρους τους τσιγγανογυφτους >άραβοκρητικούςτί τους θέλουμε? ΑΜΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ απέλαση των στην Αφρική (εννοείται συμπεριλαμβανομένου του Καραϊσκου) κι εποίκιση της Κρήτης με ελληνικά φύλα.

Ανώνυμος είπε...

επίσης κομμούνια, αδερφές, αναρχοαυτόνομοι θολοκουλτουριαραιοι συριζαίοι μαλάκες (Καραϊσκοι, Λαοκράτες, τσίπρες) με κλωτσιές στην Αφρική. Ναζισμός στην ελλάδα. Πρόεδρος Δημοκρατίας το 2010 ο Κ. Πλεύρης

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος είναι σγουρομάλλης άραβας?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επιτέλους ακούγονται τελικά και μερικές τίμιες και σωστές απόψεις σε αυτό το μπλογκ, όπως του ανώνυμου παραπάνω. Πολύ χαίρομαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραϊσκος χαμογελά πραγματικά μ' αυτά που βλέπει να γράφονται

Ανώνυμος είπε...

είναι τόσο πραγματικό το χαμόγελο του καραϊσκου όσο πραγματικό είναι και το χαμόγελο εδώ

Ανώνυμος είπε...

μηπως κλαίει κιόλας μωρέ?

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ είπε...

Πολύ στενοχώρια περιμένει τον κρητικό λαό αν αποσχισθεί απο την Ελλάδα.Κακά θα τους πάει των κρητικών. Αλλο που δεν θέλουν κιόλας απο το να κάθονται και να πληρώνουνε τη βρωμοχαβούζα των Αθηνών και το κηφηνόΛαμπρακέικο αμήν και πότε παναγίτσα μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Καραϊσκος. Τώρα ετοιμάζει μάλλον καινούργια ανάρτηση. Οργασμός ιδεών από Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην αφήσουμε την Κρήτη ν' αποσχιστεί. Θα διώξουμε τους Κούρδους που λέει κι ο Μάργουντ και θα εγκαταστήσουμε γνήσια Δωρικά φύλα, πχ. τον Καραxhafer, την Xhavella, τον Αστυνόμο Μπέκα, τον Λιάπη, τον παλιό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Τσάμη, τον Καραμανλη, τον βέρο Μακεδόνα Ψωμιάδη, τον σκηνοθέτη Μπιρσιμιτζόγλου, τον Κάχι Κακιασβίλι, τον Ντειβιντ Νέλσον Στεργάκο, τον Γκλασμανη, τον Λοσαντα, τον Μπουμπλή, τον τζουντοκα Ηλιάδη.
****Πλεύρης for President****