Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Απο χιλιόμετρα όζει ο ψηφοφόρος του δικομματισμού. Με το που πάει η κουβέντα στα πολιτικά θα κάνει την πάπια, θα κοιτάξει αλλού, θα μιλήσει για τον καιρό και τον Ολυμπιακό μπάς και πάει η κουβέντα στο διάολο ή στην καλύτερη αν στριμωχθεί θα αρχίσει να λέει τα γνωστά κουτοπόνηρα "ελα μωρέ ολοι ίδιοι είναι,εγω δεν ασχολούμαι με αυτά" και άλλα τετοια εξυπναδίστικα. Σάμπως δεν τους έχουμε καταλάβει απο καιρό τους ευλογημένους του τόπου μας.. Εκτός ελαχίστων βαμμένων και κραγμένων ουδείς τολμάει να πεί σε κουβέντα "εγω ΠΑΣΟΚ είμαι ή εγω Ν.Δ ψήφισα" χωρίς να πλασάρει και ένα άλλοθι για την παγαποντιά του. Άνθρωπος δεν κυκλοφορεί στον δρόμο που να καυχιέται για την βρωμοψήφο του στους "μεγάλους"-εδω η γενιά του 2070 θα πληρώνει τα γκομενικά τους.
Προτιμώ εκατό χιλιάδες φορές τον ψηφοφόρο που πάει στις καλπες να εκτονωθεί και το "ρίχνει σε μικρό κόμμα". Μωρε και κόμμα σατανιστών να ψηφίσει τουλάχιστον ψήφισε και συλλογίσθηκε ελέυθερα και παλληκαρίσια.Δεν γονάτισε,δεν τρύπωσε, δεν στήθηκε στους διαδρόμους των ενωμένων βουλευτικών πολυκατοικιών γύρω απο την πλατεία συντάγματος προκειμένου να περάσει καλύτερα.Δεν είναι και μικρό πράγμα να μην εξανδραποδισθείς για να γίνεις στα μουλωχτα και με μαγείρεμα Κυριακάκης,συνταγματάρχης,γυμνασιάρχης κυλικειάρχης παρακάμπτοντας τον νόμιμο δικαιούχο.Να βγαίνεις δεύτερος στην κούρσα και να παίρνεις το χρυσό επειδή είσαι στο κόμμα.
Και δεν είναι μονο οι δημόσιοι υπάλληλοι αυτοί που με τα γλοιώδη αιτήματα τους για μεταθέσεις, προαγωγές και άλλα χαμερπή παρακάμπτουν και τη στοιχειώδη αξιοκρατία. Τους ξέρουμε και τους επιχειρηματίες μικρούς και μεγάλους.Δεν φθάνει που έχουνε φορολόγηση μικρότερη και απο τα νησιά γραμματοκιβώτια του διεθνούς συστήματος off shore,δεν φθάνει που έχουνε να κόψουν μια απόδειξη απο την εποχή που στην Πατησίων βοσκούσαν τράγοι και σου φέρνουν ενα κάρο χαρταδούρα για λογαριασμό εκτός απο την νόμιμη απόδειξη, κάθονται και βελάζουν οτι δεν έχει κίνηση η αγορά επειδή φταίνε οι διαδηλώσεις και η είσοδος του άρη στην αφροδίτη που κάνει διστακτικούς τους καταναλωτές,ενω δίνουν 650 ευρώ στον εργάτη.Τι θα ψωνίσει μωρέ ο άλλος με 650 ευρώ?

572 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 572 από 572
Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν γίνονται. Μετά τα σκειτμπορντ, τα ποδήλατα, δαγκωμα κι από σκύλο

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο κύριος σου επιζητεί απεγνωσμένα το ποδομακτρον δια να σκουπίσει τις βαψομαλλιάδικες πατούσες του. Pleeeeease hurry up!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βαρσο φερε τα πούρα του κυρίου σου

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, μην ξεχάσεις και τον κόφτη των πούρων του κυρίου...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο κύριός σου είναι έτοιμος για το τέιον των 6:30.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, θα το απολαύσει σκέτο, με λίγο γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο,
επτά μεσημβρινήν. Ωρα δια τον περίπατον του Κυρίου σου.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο Κύριος επιθυμεί ούζο με θρυμματισμένους πάγους-2 τον αριθμό-και κατακόκκινο σαγανάκιον απο αποφλοιωμένα κολυμβητικά αρθρόποδα...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, και δύο πρέζες πολτοποιημένο blue cheeeese pleeeeaaaase!!!!

Marwood είπε...

O Καραίσκος με ενημέρωσε ότι αναμένει εναγωνίως τον βαψομαλλια στην πόλη του προκειμένου να του ξηγηθεί αυθεντική κρητική φιλοξενία (καλό είναι αυτό, εντάξει?)

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι και ο-υποτακτικός-Βάρσος;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Κύριος να κάνει χωρίς αυτόν?

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο Κύριος θα επιθυμούσε συντομη και συνάμα περιεκτική ενημέρωση αναφορικά με την ιστορία και το σκοπό της κρητικής μαντινάδας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Βάρσος ξέρει τα πάντα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καλώ και επισήμως απο αυτό εδω το βήμα (οπως έκανε κάποτε και ενας παπάς με τους τούρκους στην Κύπρο) τον κύριο βαψομαλλιά στην πόλη των Χανιών για κομπλέ φιλοξενία.Να ορίσει μειλ επικοινωνίας και ημερομηνία αφιξης

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο κύριος θα επιθυμούσε την αποδοχή της πρόσκλησης δια την ολιγοημερον διαμονήν εις την Κρήτην.

Marwood είπε...

Αυτό που επληροφορήθην εγώ, είναι ότι αντί του Βαψομαλλιά, ενέσκηψε στα λημέρια του Καραίσκου (στο καθ'ημάς Γκουαντάναμο δηλαδή, για να μην ξεχνιόμαστε) ο Κανάκης!

Ξεγιβεντισμένοι και ψοφοδεείς τοπικοί που τον ενετόπιζαν σε (τριτο)κοσμική πλαζ όπου συναγελάζονται (κυριολεκτικά) μαυροπουκαμισάδες με τραγίσια ανασεμιά, ομού με παραφοσκωτούς κινητά πεδία δοκιμών για τζέκους, τον πλησίαζαν -με τη γλώσσα ως το πάτωμα- για να πάρουν λίγο από την αύρα του, και φωτογραφίζονταν μαζί με αυτόν τον μεγάλο αστέρα (όχι πάντως Εθνικό, μάλλον για Αγροτικό τον κόβω).

Μια σακούλα και γρήγορα...

Αισιόδοξος είπε...

σε όλους τους μονίμως γκρινιάρηδες, κλαψομούνηδες ελληνες καραϊσκους αφιερωμένο,

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ....ΩΠΑ ΜΑΝΑΜ

Ανώνυμος είπε...

O apo pano einai o Karaiskos

Trueman είπε...

Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να φύγουν αυτοβουλως οι ανίκανοι και φαύλοι?

ANDRIANOPOULOS είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ

Πρέπει επι τέλους κάποιος να τους σταματήσει. Τρωκτικά του κρατικού θησαυροφυλακίου διευκολύνουν τους φίλους τους να κλέβουν τους σκληρά εργαζόμενους πολίτες για την δική τους βόλεψη. Οι υπηρεσίες του κράτους έχουν το ένα χέρι στην τσέπη μας. Εχουν γίνει πλέον συνεταίροι της καθημερινότητάς μας. Με ποιο δικαίωμα και γιατί; Με βάση την νοοτροπία αυτή η φορολογία αποτελεί κλοπή. Κλέβουν από τον ένα για να βολέψουν τον άλλο. Διαλέγουν τους ισχυρούς και τους ψηφοδοτικά περισσότερους. Και αλωνίζουν λιανίζοντας τα εισοδήματα των λιγότερων, των τίμιων κι’ αυτών που δεν μετέχουν στο σκυλολόι της κρατικής κραιπάλης κι’ αυθαιρεσίας.
Για πόσο ακόμη θα παραμένουμε σιωπηλοί; Oφείλουμε να κινηθούμε για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τον κρατικό τραμπουκισμό!

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

Πρέπει να δημιουργηθεί; Στείλτε μας την γνώμη σας

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ...ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ.

ΑΡΝΟΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ....ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Trueman είπε...

"Κόκκινες Γραμμές"


Στο μόρφωμα-περίγελω που λέγεται Ελλάδα δεν υπάρχει πλέον η έννοια των κόκκινων γραμμών το πέρασμα των οποίων υποτίθεται εκτός της φλυαρίας του τύπου "Πιάσαμε πάτο", θα πρεπε να συνοδεύεται λογικά και από πράξεις αναστροφής πορείας. Αμ δέ! Not here, pal!

Με μια αχρεία νεόπλουτη πολιτική και οικονομική "ελίτ", τέκνο της συναλλαγής του διεφθαρμένου κρατικού γίγαντα με λογής αγύρτες ιδιώτες, με κράτος εφάμιλλο αντιστοίχων Μαυριτανίας ή Κολομβίας, με Πρόεδρους Δημοκρατίας και Πρωθυπουργούς ασήμαντες προσωπικότητες, με μηδαμινή παρουσία και ρόλο ελλήνων σε στρατηγικές θέσεις διεθνών οργανισμών, με πολιτικό προσωπικό επιπέδου ελληνικής βιντεοταινίας του '80, κλπ.., με πανεπιστήμια παραδομένα στην αριστερή αθλιότητα, και το κυριότερο με έναν παγαμπόντη, τεμπέλη, απαίδευτο, φαύλο, ασυνείδητο, στην συντριπτική του πλειοψηφία, σαχλολαό, καθ' ομοίωσιν του πρωταγωνιστού ήρωος του Θεάτρου Σκιών, είναι αδύνατον για κάποιον με στοιχειώδη λογική να μην βλέπει - ως προβολή στο μέλλον- τα χειρότερα να έπονται.

Ιδού κάποια παραδείγματα, για τα οποία κάναμε τον σταυρό μας νομίζοντας ότι είχαμε δεί τα χειρότερα, ενώ αυτά είναι συνεχώς μπροστά μας.

Πριν 35 χρόνια είχαμε, λέει, στρατό λαμπρό. Παττακούς και Αγγελείς αλλά και άλλους επιτελείς. Με φιέστες στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με περικεφαλαίες και ξίφη, φτιάχνανε κόκκινες γραμμές και κατατροπώνανε τον οχτρό. Περναει ο Στρατός, της Ελλάδος Φρουρός λέγανε και μάλλον έτσι θα ήταν. Βέβαια λίγα χρόνια μετά μπήκε ο Αττίλας δια περιπάτου στην Κύπρο. Κι έτσι, λύσεις του Κυπριακού που προσφέρονταν από την δεκαετία του 60, πλέον φαντάζουν άπιαστο ονειρο. Σήμερα, με καμιά τριανταριά ισλαμικές χώρες να περιμένουν στην γωνία για να αναγνωρίσουν το ομόδοξο ψευδοκράτος, αλλά και την Δύση να θέλει να κλείσει άρον-άρον το θέμα χωρίς να θιγεί ο στρατηγικός σύμμαχος Τουρκία, μάλλον θα μακαρίζουμε ακόμα και τον πεταμένο στα σκουπίδια κο Αννάν και το σχέδιο του.

Μέχρι πρίν 20 χρόνια δεν νοείτω αμφισβήτηση ελληνικού εδάφους από τους Τούρκους, κάτι τέτοιο θα θεωρούνταν κόκκινη γραμμή. Αντε καμιά παραβίαση στα 6 μίλια, κάνα Σισμίκ, αντε κανας τσαμπουκάς στο Αιγαίο και τελείωνε συνήθως εκεί η ιστορία...Μετά ήρθαν με οδυνηρό τρόπο τα Ίμια..Λίγο πιο μετα, το (κατοικημένο) Φαρμακονήσι, το Αγαθονήσι, η Ρω. Η φινλανδοποίηση ελληνικού εδάφους από την συνεχώς αναβαθμιζόμενη στρατηγικώς Τουρκία είναι γεγονός σε εξέλιξη. Κουρέλιασμα κάθε εθνικής αξιοπρεπείας είπατε? Ούτε ο Βασίλειος Κωστέτσος κι ο Χάρης Σιανίδης τέτοια κουρέλια. Η "κόκκινη γραμμή" αναζητείται.

Η "Μακεδονία είναι Ελληνική" βροντοφώναζαν θριαμβευτικά πριν μερικά χρόνια εκατομμύρια ελληνόψυχοι λάτρες των Ψωμιάδηδων. Η χρήση του ονόματος Μακεδονία έστω και ως συνθετικό από τους ακατανόμαστους γείτονες παραβίαζε "Κόκκινες Γραμμές". Τώρα, βέβαια, τρεχάτε ποδαράκια, παρακαλώντας φίλους και συμμάχους (που έχουν όλοι αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία νετα-σκετα), μπας και κατορθώσουμε, για τα ματια του κόσμου, καμιά σύνθετη ονομασία σε διμερές - το πολύ- επίπεδο. Περιμένουμε με αγωνία μπας και καμφθεί ο πολύς κύριος ...Γκρούεφσκι.


Στην Ηλεία που το δάσος είναι πλέον ανάμνηση από καρτ-ποστάλ, είχαμε πει "φτάνει πιά". "Ως εδώ. Ποτέ πιά τέτοια καταστροφή". Εντάξει. "Μην το πάρετε και τοις μετρητοίς ντέ" που είχε πεί προ αμνημονεύτων ετών και ο ...λόγιος της δεξιάς Βύρων. Γιατί δυό χρόνια μετά ακολούθησε σαν ανάμνηση πλέον και η Βόρειοανατολική Αττική.

Μέχρι πριν μερικά χρόνια ακούγαμε φωτιές στον Διόνυσο, στην Πεντέλη και λέγαμε δικαίως "ως πότε?" Πλέον ελπίζουμε να είχαμε μείνει στο μέγεθος εκείνων των πυρκαγιών. Στην Αττική, η έκταση που κάηκε προχθές είναι μεγαλύτερη του συνόλου όλων των καμμένων τα τελευταία τριάντα χρόνια !!!

Θέλετε κι άλλα?

Ανώνυμος είπε...

Από το ρουσοπούλειο μπλογκ http://nonpaper300.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Marwood είπε...

Θα έρθει ο γκιωργκάκης και θα τα κανονίσει όλα τώρα Τρούμαν.
Αυτόν τον Ντανίλο θα τον πιάσουν επιτέλους? http://www.mediablog.gr/archives/1434

Ανώνυμος είπε...

Τουλάστιχον τα λεφτά από τις έκτακτες εισφορές πιάνουν τόπο
http://fimotro.blogspot.com/2009/08/blog-post_8379.html

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς όμως έχουμε αποκούμπι την τοπική αυτοδιοίκηση που επανδρώνεται από σοβαρά και άξια άτομα
http://fimotro.blogspot.com/2009/08/o-g.html

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.blogspot.com/2009/08/blog-post_6357.html

Ανώνυμος είπε...

Μόνον ο Βάρσος θα μπορεί να μας απαντήσει με σιγουριά

Ανώνυμος είπε...

IS VAPSOMALLIAS A NAZI??????

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά είναι και εξωγήινος;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, προσβάλλουν τον Κύριο, en garde!

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει ότι το Billy Bo ζευγος (Βαρσο-μαλλιάς) πιάστηκε σε τρυφερό ενσταντανέ σε γνωστό, εν Μυκόνω "μαγαζί"?

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο βαψομαλλιάς είναι ο αντίχριστος?

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει. Μάλιστα έχει και τραγίσια πόδια τα οποία κρύβει για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο Βαψομαλλιάς κρύβεται πίσω από τις πυρκαγιές? Κάποιος τον είδε με ένα γκαζάκι στα χέρια εκείνη την Παρακευή το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Hgetis

Ανώνυμος είπε...

www.adesmeytos.gr/imagebank/Image/Berlusconi3.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΦΡΑΓΚΙΚΑ ΤΥΠΟΥ GAY ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΟΝΤΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΕΙΝΑ ΠΟΥΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης είναι και σατανιστής.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες είχε γράψει κείμενο εναντίον του Κούγια επειδή ο Αλέξης είχε διπλαρώσει τη Μαργέτη για να την φέρει στον ίσιο δρόμο ενώ ο Βαψομαλλιάς την ήθελε να παραμείνει στον σκοτεινό κόσμο του Σατανισμού. Ο Βαψομαλλιάς έχει σχέση με τον Σατανισμό και είναι και μέλος των ελληνων Ροδόσταυρων.

Ανώνυμος είπε...

4 Οκτωβρίου εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

http://mariatweety.blogspot.com

ENA A3IOLOGO BLOG ENOS KORITSIOU

STRATOS

Ανώνυμος είπε...

Ε-ε-ερχεται

Ανώνυμος είπε...

Νεαρός ονόματι Καραίσκος συνελήφθη και θα δικαστεί, καθώς, στο πρώτο ραντεβού που βγήκε με κοπέλα της οποίας το όνομα δεν δόθηκε ακόμα στη δημοσιότητα, όχι μόνο το έσκασε από το εστιατόριο αφήνοντάς την να πληρώσει το λογαριασμό, αλλά της έκλεψε και το αυτοκίνητο! Όταν ο λογαριασμός ήρθε, ο νεαρός Καραίσκος προσποιήθηκε ότι είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του μέσα στο αυτοκίνητο της κοπέλας. Της ζήτησε να του δώσει τα κλειδιά ώστε να πάει να το φέρει, και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα, με την οποία είχαν γνωριστεί σε μια ΚΟΒ του συριζα, έδωσε στην αστυνομία μιά φωτογραφία του από το κινητό της τηλέφωνο. Έτσι, ο κρητικός συνελήφθη και, αν καταδικαστεί, ίσως περάσει 5 χρόνια στη φυλακή γιά την κλοπή του αυτοκινήτου.

Κ. είπε...

Πρίν απο λίγη ώρα δέχτηκα τηλέφώνημα απο την τράπεζα .......για μια οφειλή που έχω στην συγκεκριμένη τράπεζα...
Ο κύριος που μου μίλησε στο τηλέφωνο ήταν απειλητικός...Ζήτησε να τακτοποιηθεί ενα μέρος της οφειλής(200 ευρω).
όταν του είπα ότι σήμερα ήταν αδύνατο να γίνει η κατάθεση με απείλησε σε έντονο υφος ότι θα αρχίσει τις διαδικασίες για...
εξώδικο...Του είπα ότι αυριο το πρωι θα έχουν κατατεθεί τα χρήματα αλλα αυτός συνέχισε το παραλύρημα με το εξώδικο...
Κλείνοντας το τηλεφωνο με απείλησε επειδή ορισμένες φορές δεν σηκώνω το τηλέφωνο...

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΡΑΣΗ είπε...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο κ. Καραμανλής καταφεύγει σε εκλογές από αδυναμία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οι πολιτικές του προκάλεσαν. Σπατάλησε δύο νωπές εντολές και προσπαθεί να πείσει (υπάρχουν αφελείς;) ότι θα επωφεληθεί της τρίτης για να κάνει όσα δεν έκανε τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Επιρρίπτει ευθύνες στην αντιπολίτευση που δεν τον στήριξε στις δύσκολες αποφάσεις αλλά δεν δεσμεύεται να στηρίξει αυτός το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει κυβέρνηση. Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που δηλώνει ότι θα προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά δεν δεσμεύεται να μη τις προκαλέσει η Ν.Δ, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την κυβέρνηση.

Για τα βοθρολύματα της Siemens το «διάγγελμα» δεν είχε τίποτε.

Η ΔΡΑΣΗ ενώ αναγνωρίζει τα σοβαρότατα προβλήματα της οικονομίας καταδικάζει τη μέχρι σήμερα πολιτεία της ΝΔ. Η άτολμη, άνευρη και ανεύθυνη κυβερνητική πολιτική της ΝΔ δεν επιτρέπει σε κανένα την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος-Καραμανλής

Βίοι Παράλληλοι

- λαϊκιστής,
- τεμπέλης,
- φανφάρας,
- δεν δούλεψε ποτέ
- αγαπήθηκε από πολλούς
- λοιδωρήθηκε από πολλούς

Ανώνυμος είπε...

για να ακούσουμε τώρα και τον γιωργάκη τι έχει να πει για την οικονομία. Ν' ακούσουμε και τον γιωργάκη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καταδικάζω το υβρεολογιο και τις χυδαιότητες που εκτοξευόνται απο ανωνυμα λαγουδάκια ενάντια στον βαψο απο αυτό εδω το μπλόκ οπως καταδικάζω και όλες τις χυδαιότητες που εξαπολύονται εναντίον φυσικών και αφύσικων προσώπων εδω μέσα.Απο την καταδίκη μου εξαιρώ τις επιθέσεις οχι μόνο τις λεκτικές αλλα και με οποιοδήποτε οξύ και αιχμηρό αντικείμενο,λοστούς και μολοτοφ ενάντια στον λοχαζό Βράσο την προσωποποιημένη εκδοχή του νεοναζί αλήτη με βέρα στο δεξί.Αυτά και προχωρώ.
Καλώ επισήμως απο αυτήν εδώ την πολεμίστρα όλους τους εργαζόμενους να ψηφίσουν Κ.Κ.Ε.Απλά πράγματα και ντόμπρα.Τελείωσε η ανταλκίδειος ειρήνη με τους αστούς Λοβέρδους και Καραμανλήδες. Ο απλός λαός του τόπου μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και απο αυριο το πρωί κιόλας μπορεί να διαχειρισθεί αυτονομα και ελεύθερα ολα τα μέσα παραγωγής. Σιγά δα και τις επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες που άνοιξε ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος που δεν μπορούμε να τις δουλέψουμε εμείς οι ίδιοι.Να πάρουμε αύριο κιόλας αξημέρωτα τα μέσα παραγωγής απο τα χέρια των τσογλανιών του κολλεγίου Αθηνων.
Τρούμαν :Κηρύσσω πόλεμο σε κάθε είδους καθαρευουσιανισμό και λογιατισμο σε αυτό το μπλόκ.Θα γράφω μόνο στην δημοτική την αληθινη γλώσσα του λαού.Σε συμβουλέυω να κάνεις το ίδιο-δεν σε παίρνει και αλλιώς-αφου γράφεις το νοείτ(ω) με ωμέγα.Αλλο ο νοών νοείτω (προστακτική) και αλλο το νοείτο τύπος του παρατατικού

Ανώνυμος είπε...

Ακρατος λαικισμός.¨Κάποιοι παίρνουν ναρκωτικά και χορεύουν γυφτοχάουζ στα Λόνδρα.΄καποιοι άλλοι κάνουν σεξ.Κάποιοι παίρνουν ντόπα και λαικίζουν ούλτρα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Προτείνω αύριο να τοποθετηθούν όλοι οι εργαζόμενοι...συγνώμη οι αναγνώστες ήθελα να πώ με κείμενο τους που θα εκθέτει την άποψη τους για τα 35 χρόνια απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ...35 χρόνια φέτος κλείνει το πασοκ και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λάιβ. Τα κοινά σημεία μεταξύ τους καλλιτεχνοαισθητικοπολιτικόβαψομαλλο είναι ολοπρόδηλα.Πασοκ και Βασίλη ζούμε για να σας ακούμε.Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένω το κείμενο του τρούμαν.Ακόμη και στην Ιπποκράτους περιμένουν να διαβάσουν τι θα γράψει ο παλιός συνοδοιπόρος τρούμαν.Το καλύτερο κείμενο θα διαβασθεί και μόνο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/results?search_query=panagoulias&search_type=&aq=0&oq=panagou

Με διαφορα το καλύτερο βίντεο

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο με ποιο κκε είσαι όμως: με το πατριωτικό-ελληνορθόδοξο της κανέλλης ή με το κοσμοπολίτικο-καλλιτεχνίζον (καλλιτεχνούπολη) του γλέτσου?

Ανώνυμος είπε...

με το ερωτικό-τεστοστερονάτο του τζόρτζογλου?

Ανώνυμος είπε...

με το βαψομαλλιάδικο του κυρ ορέστη του κωλοζόφ?

Ανώνυμος είπε...

με το επιχειρηματικό-εισηγμένο της τυποεκδοτικής?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αμα συνεχιστεί αυτή η προβοκατόρικη ονοματολογία θα ψηφίσω συριζα τελικά.Δεν κρύβω δε οτι όποτε παω να ψηφίσω ΚΚΕ μου έρχεται στο μυαλό η καταδίκη του Κλίντον απο τον Καζάκο στην ιστορική δίκη κόλαφο που προκάλεσε σάλο και συγκλόνισε την οικουμένη και τον Ντικουμέ

Marwood είπε...

Ψήφος (ψόφος) στο ΚΚΕ, ειδικά αν φεύγει από τον σύριζα είναι με το παρόν εκλογικό σύστημα, ψήφος στην γιωργάρα. Απλά είναι τα πράγματα νομίζω.
Το να κάνουν κυβέρνηση οι πράσινες ακρίδες με προβιά το καθυστερημένο είναι για μένα αρμαγεδδονικό σενάριο, -όχι βέβαια επί της ουσίας, καθώς πόσο πιο πουτάνα να τα κάνουν από τα γαλάζια κοπρόσκυλα- αλλά στο αισθητικό-καλλιτεχνικό πεδίο.
Με δυο λόγια: η πιο μεγάλη ειρωνία είναι ότι έτσι που πάει το πράγμα θα αναγκαστούμε να ψηφίσουμε σύριζα!!!

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω πάντως προεκλογική περίοδο μερακλίδικη...Οι βουλευτές και ειδικά της δεύτερης Ν.Δ οπως όλα δείχνουν θα οργώσουν τα βαλκάνια μπάς και ξαναβγούν να δω και τι θα σκαρφιστούν.Και εμφράγματα και πίεση ενισχυμένη και και ...Παρα την απέχθεια που μου προκαλεί ο Καραμανλισμός πάντως, το γέλιο που θα ρίξουμε σε περίπτωση ήττας του γιώργη... ουτε στα όνειρα μας.Αλλα και στη ν.δ θα έχει τζόγο πολύ αν χάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά περί αναγκαιότητας μεταρρυθμίσεων, περί τομών (sic),κλπ, κλπ.

Αλλά βρε μπαγασάκο καραμανλή-junior ποιός θα σε πιστέψει πλέον ότι μετά από 6 χρόνια κι ενώ είχες τις ευνοϊκότερες των συνθηκών (165 βολευτές, αέρα 5 μονάδων, ημιδιαλυμένο ΠΑΣΟΚ) την έπαιζες στην Ραφήνα, χωρίς καν Business Plan στην πραγματικότητα, με "ήπιες προσαρμογές" και λοιπές σαχλαμάρες?

Ε Μπαγασάκο? Πόσους αφελείς θα μπορείς να πείσεις πλέον?

Trueman είπε...

Αυτά έχει η έλλειψη κρίσης του εξηλιθιωμένου ελληνικού όχλου των συντεχνιών και των Καραϊσκων από την μία πλευρά και της "Μυκόνου", των μπράβων, των μπουζουκιών, των δελτίων του Σταρ από την άλλη. Από τον έναν ανίκανο (ραχατλή) πρωθυπουργό στον επόμενο (σκειτμπορντίστα).

Κι η Τουρκία παίζει μπάλα με statesmen. Φινλανδοποίηση ή χώρα μειωμένων κυριαρχικών δικαιωμάτων σε λίγα (?) χρόνια είπατε?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕ.

ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΜΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
ΠΑΥΛΙΔΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ....ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΝΑΛΑΒΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΝ ...ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

ΦΑΜΠΙΑΤΟΣ είπε...

Ασε τις φιλελεύθερες αναζητήσεις κατα μέρους λεω εγω και κανόνισε να έρθεις στην φτωχομάνα Ελλαδίτσα που σε γέννησε γιατι έχουμε εκλογές...και το κίνημα το παπανδρεο σοσιαλιστικό χρειάζεται την ψήφο σου.Αντε γρήγορα και σβέλτα και μόλις πάρουμε την αυτοδυναμία μπορείς και πάλι να εκθέτεις τις ευρωλιγούρικες ανησυχίες σου σε μπλόγκ ημίτρελλων.Αλλα μέχρι να κυριαρχήσει το φιλελεύθερο μοντελάκι και οι Μήδοι διαβούν επιτέλους, στο παραβάν να σκεφτείς το κόμμα που αγαπάς και σε αγάπησε..γιατί μια φορα πασοκτζης ...για πάντα πασοκτζης

Ανώνυμος είπε...

αν φύγουν αυτοί ανώνυμε θα καθαρίσει το βουστάσιο και ο Καραμανλής θα μπορεί επιτέλους να κυβερνήσει τη χώρα μέχρι να μην μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.Αυτά μας λές...Μάθε βρωμοσκώληκα ανώνυμε οννεδίταρε οτι τα ξέρουμε πολύ καλά αυτά τα τερτίπια του δικομματισμού και της δημοσιογραφίας ..."ο πρωθυπουργός φέρεται οργισμένος με τον Παυλίδη και σκέφτεται να τον καρατομήσει" που λέει και η Σπυράκη ...Αντε τωρα οννεδιτάκο που μου θές να κυβερνήσεις αλλα 5 χρόνια επειδή έφυγε ο Λιάπης ή επειδή θα σουτάρεις τον Στυλιανίδη -τώρα μόλις καθως φαίνεται ξύπνησες απο το 5ετές ξενύχτι στα μπουζούκια σαν τον υιό Ζαχόπουλο και σκέφτηκες την κάθαρση..

Καραμητσάνης είπε...

ο απο πανω καθως και ο φαμπιατος ειναι ναι σωστα το μαντεψατε ο καραησκος

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, βγες απ' την ανωνυμία και "μίλα" επωνύμως

Trueman είπε...

Καραϊσκο,

Δες τί γράφουν οι (κάθε άλλο παρά πασοκτζίδικες) εφημερίδες όπως Εστία, Αδέσμευτος, Καθημερινή, εδώ και χρόνια (για να μην αναφέρω και τους φιλελευθερους Μανους, Δράσεις, Ανδιανόπουλους)

Δες σχεδόν καθημερινά τι φιάσκο περιγράφαν για τον θίασο που μας κυβέρνησε, με τα φληναφήματα περί "επανιδρύσεως", "ήπιας προσαρμογής".

Το καραμανλιδικο τυπάκι δεν είχε πλάνο, είναι ξεκάθαρο. Και με τον συρφετό στελεχών-συνεργατών που τον συνοδεύαν μαζί με την βραδύτητα του στην λήψη αποφάσεων οδήγησε αναπόφευκτα στην ανάσταση και των νεκρών. Long live ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Βάσω Παπανδρέου, και οι λοιποί πράσινοι επανακάμπτοντες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΤΡΟΥ-ΜΑΝΙΟΝ

Μα τώρα σοβαρά νομίζεις οτι ασχολούμαι και οτι παρακολουθώ τις αναζητήσεις και τα εγκεφαλικά παιχνιδίσματα των Ανδριανόπουλου και Μάνου...Μα αυτοί Πασόκοι δεν ήταν κάποια στιγμή...και κατόπιν πρεσβειακής μάλιστα χειροτόνησης..αλλα και τη φανέλλα της Ν.Δ εφόρεσαν..Και του κομμουνισμού θα φορούσαν σε διαβεβαιώ αν αυτό θα τους εξασφάλιζε καποιο σαμάρι εξουσίας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΝΤΟΡΑ;;;;;

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ......

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΝΤΟΡΑ;;;;;

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ......KAI AS EINAI ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστάκης θα καταφέρει ν' αναστησει από τον ταφο τους μακαρίτες Μαρούδα, Γενημματα, τρίτση, μελινα

Ανώνυμος είπε...

Οπως κατάφερε κάποτε ο μαλακανδρέας να φέρει ως μεσσία τον ψηλό στην εξουσία και ο ψηλός να φερει τον μαλακανδρέα πισω με 46% σαν σωτήρα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σωστο ανώνυμε στο 5:16 και εις τους αιώνες των αιώνων αμήν να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον μακαρίτη

Ανώνυμος είπε...

ξυπνα αντρεα για να δεις
το παιδι της αλλαγής

Θωμ. Μπακαλ. είπε...

Καλά τα λέει ο Καραίσκος μας για την ανάγκη να σκύψουμε πάνω στα προβλήματα της εργατιάς. Για την αγροτιά όμως? Δεν έχεις να πεις τίποτα για την αγροτιά ωρε Καραίσκο?
Την αγροτιά ρεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΡΦΙΑ


Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΤΟ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ

ΟΙ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΕΑ ΔΗΓΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

κοίτα να δείς:το σήμα του κκε είναι το σφυροδρέπανο ήτοι σφυρί και δρεπάνι όλοι μαζί αγροτιά και εργατιά είναι η δυναμή μας.Και επειδή τα κωλόπαιδα του κέντρου σνομπάρουν την αγροτιά τους καλώ να σκεφτούν τι θα κάνουν,τι θα φάνε αν δεν εργαστεί ο αγρότης.Ο στάλιν μπορεί να εξόντωσε και 3.000.000 κουλάκους πάντως.

Καραμαντζούνης είπε...

Εσύ ρε φίλε που κάνεις και νουθεσίες για ψήφο στο ΚΚΕ, τί ακριβώς σχέση έχεις με την εργατιά και την αγροτιά; Είσαι εργάτης ή αγρότης; Γιατί αν είσαι εργάτης είσαι μάλλον αλλοδαπός, ενώ αν είσαι αγρότης απορώ πότε προλαβαίνεις και βρίσκεις χρόνο από το καφενείο για να γράφεις στο Ιντερνετ.

Ανώνυμος είπε...

ανεργη είμαι καραματζουν

Καραμαντζούνης είπε...

Α είσαι και γυναίκα. Είμαι σίγουρος ότι για να ψηφίζεις ΚΚΕ, θα χεις και μουστάκι. Να μην πω και μούσι

Ανώνυμος είπε...

σε χει χαιδέψει μουστάκι στην πλάτη ποτέ?

Καραμαντζούνης είπε...

Οχι. Μάλλον όμως ούτε και σένα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ασε ρε καραματζούνη τωρα που δεν σε εχει χαιδέψει μούσι στην πλάτη και αλλού

Καραμαντζούνης είπε...

Εσύ τώρα τί πετάγεσαι ρε Καραπιάλη; Γκόμενά σου είναι η Παπαρήγα από πάνω; Αλλαξέ το σε Φλωράκης ρε Φλώρε που μου κάνεις και παρεμβάσεις.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

η αλήθεια είναι οτι λιαν συντόμως και ο καραματζούνης και η ανώνυμη κνιτισσα -αν δεν έχουν χαιδευθεί ήδη απο μούσι,μουστάκι-θα νιώσουν οπως όλοι μας το μουστάκι του Γ.Α. Παπανδρέου να τους οχλεί στην πλάτη και στα οπίσθια

Η ΓΡΙΑ ΕΑΜΙΤΙΣΣΑ είπε...

φτου σου καραϊσκο κατσικοκλέφτη ρεηβερ δεν θελουμε ξεδιαντροπους στο Κομμα του λαού της εργατιας και της αγροτιας

Η 17ΧΡΟΝΙ ΚΑΒΛΙΑΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΗΣΑ είπε...

για τον εαυτο σου να μιλας πατσουρογρια εμεις η νεολεα τον θελουμε τον ομορφονιο το καραισκο στο Κομμα

Καραμαντζούνης είπε...

Η γρια εαμίτισα θα τελείωσε το Δημοτικό στο Λαϊκό Διδασκαλείο της κυβέρνησης του βουνού. Γι αυτό δε βάζει τόνους. Δεν της το μαθαν ποτέ. Θα μπήκε καμια αρκούδα στην τάξη και αναβλήθηκαν τα μαθήματα επ' αόριστον.

Καραμαντζούνης είπε...

Επίσης και η δεκαεφτάχρονη καΥλιάρα, είναι της ίδιας σχολής. Κι αυτή δε βάζει τόνους και γράφει και λάθος το νεολΑΙα. Θα ήταν συμμαθήτριες, αλλά η δεύτερη ανακάλυψε το ελιξήριο της νεότητας κι έμεινε 17. Αλλά τί να περιμένεις από κομμουνιστές. Μόνο στα ρώσικα δεν κάνουν ορθογραφικά λάθη.

Ανώνυμος είπε...

εσυ κε λαχματζουν πως ξεβράστηκες εδώ μωρέ?

Καραμαντζούνης είπε...

Μέ πόνεσαν τα μάτια μου από την ανορθογραφία. 17χρονΗ καΥλιάρα συντρόφΙσΣα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το κωλαράκι σου λαχματζούν πόνεσε ?

Καραμαντζούνης είπε...

Πες μου ότι είσαι εσύ ο Τριανταφυλλίδης αγόρι μου.

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι σάχλες και ελαφριοί (π.χ ο Λαχματζούν) εδω μέσα φαίνεται οτι δεν έχουν καταλάβει οτι όταν λέει στην πολιτική διάλεκτο "εργατιά" το ΚΚ έννοεί όλον τον μισθωτό, εργαζόμενο λαό.Δεν μιλάει με όρους του 1800 όπου εργάτης ήταν αυτός που μοχθούσε στα ορυχεία στην φάμπρικα κλπ. Ολοι οι εργαζόμενοι που έχουν μέσο συντήρησης τον μισθό τους ονομάζονται εργάτες.

Καραμαντζούνης είπε...

Δηλαδή κι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που δουλεύω που πακετώνει 150.000 Ευρώ το χρόνο, είναι κι αυτός εργάτης και πρέπει να ψηφίζει ΚΚΕ; Να στραφεί κατά του επιχειρηματία που τον πληρώνει με αυτά τα ψωρολεφτά;

Καραμαντζούνης είπε...

Για απαντησέ το μου αυτό ρε σύντροφε

Ανώνυμος είπε...

Λυπούμαι που πρέπει να αναδιατυπώνω τόσο απλές αλήθειες σε ένα μπλογκ που θεωρούσα προχώ μέχρι τούδε.Τέλος πάντων...οχι δεν είναι εργάτης αυτός-είναι γκόλντεν μπόυ- ετσι λαχματζούν διεσπάσθη η εργατική ενότητα με την μισθολογική διαφοροποίηση.΄Δηλαδή πρέπει να στο κάνουμε ταλιράκια οτι αυτός δεν θεωρείται εργάτης...Μας προέκυψαν και μανατζερς και χρηματιστές απο την εποχή του Μαρξ.Εγω θα έλεγα οτι όποιος δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά πρέπει να κοιτάξει αριστερά

Καραμαντζούνης είπε...

Δηλαδή το ΚΚΕ έχει βάλει μισθολογικά όρια, ότι από τόσα μέχρι τόσα το μήνα θεωρείσαι εργάτης αλλιώς όχι; Ποια είναι τα όρια αυτά; Για να ξέρουμε και τί λέμε. Να δω και γω που είμαι

Καραμαντζουνης είπε...

Και κάτι άλλο. Αν εγώ δεν τα βγάζω πέρα οικονομικά, πρέπει όπως λες να γίνω κομμουνιστής. Αν αύριο ο γέρος πλούσιος θείος μου στην Αμερική πεθάνει και με αφήσει κληρονόμο, θα πρέπει τότε να αποκηρύξω το ΚΚΕ αφού θα είμαι πλούσιος; ΄Τί σόϊ ιδεολογική συνέπεια είναι αυτή; Σκατά ιδεολογία μου ακούγεται. Ότι μας συμφέρει δηλαδή κάθε φορά;

Καραμαντζούνης είπε...

Για απάντησε ρε φίλε γιατί είμαι περίεργος να μάθω τις απόψεις του ΚΚΕ για αυτά. Θα τα έχετε συζητήσει φαντάζομαι στο κόμμα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Για να διευκολύνω την συζήτηση:Καλά στα λέει ρε λαχματζούν ο/η κκε και στα φρύδια μας και τι θα ψηφίσεις και που ανήκεις μισθολογικά. Ο καθένας αντιλαμβάνεται απο μόνος του που ανήκει ταξικά, αν εσυ αισθάνεσαι ταξικά χαι καλά κάνεις...Στην περίοδο της κρίσης θα φανούν αυτά

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Καραπιάλης άλλωστε όπως είπε ο Μαρξ "η κοινωνική θέση καθορίζει τη συνείδηση"

Καραμαντζούνης είπε...

Εσύ τί πετάγεσαι σαν την πορδή ρε μεγάλε; Άσε να μας απαντήσει η συντρόφισσα, που από ότι βλέπω στριμώχτηκε και δεν ξέρει να απαντήσει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Βλέπεις ρε λαχματζούν πως ρίχνουν τις γκόμενες ?δυο λόγια είπα και την χτύπησα την κνίτισσα

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάς στον διάολο Καρακραιπάλη

Καραμαντζούνης είπε...

Αφού η κοινωνική θέση καθορίζει τη συνείδηση, άμα αύριο κληρονομήσω το μπάρμπα θα γίνω βασιλόφρονας. Ωραία ιδεολογία. Αλήθεια όμως, ποια είναι τα οικονομικά όρια του ανήκοντος στην εργατιά;

Καραμαντζούνης είπε...

Μα τί σαχλαμάρες είστε οι κομμουνιστές μωρέ. Τί αερολογίες είναι αυτές.Άντε κοπέλα μου να ξουριστείς και να βρεις κανα γκόμενο και άσε τις ιδεολογίες. Άντε να φεύγω και για το σπίτι σιγά σιγά. Παρασκευή και δουλεύω ακόμα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Παίρνε μαθήματα λαχματζουν:Η υλη είναι πάνω απο το πνεύμα και τις ιδέες διδαξε ο Κάρολος υλιστική ιδεολογία ειναι ο Μαρξισμός με την φιλοσοφική έννοια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Υλιστική φιλοσοφία ελεγα

Ανώνυμος είπε...

Και παλι σωστός αν και καρακραιπάλης

Χανιώτης είπε...

Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχουν τάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε ου Καραίσκος απαρνήθηκε τον Γλέζο για τον Γκλέτσο?
Χα χα χα τι ωραίος που είσαι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ξέρω αν υπάρχουν τάξεις, πάντως αν υπήρχαν ο Καραίσκος σίγουρα θα έμενε στην ίδια συνέχεια
χο χο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πάντως σημερα σκέφτομαι να ψηφίσω συνασπισμό ή συ.ρι.ζα στις εκλογες.

Marwood είπε...

Κάποιες πρώτες σκέψεις για τις εκλογές:
Πιστεύω οτι κανείς από εμάς δεν μπορεί να αντιληφθεί πλήρως τη συμβαίνει στη χώρα, για το λόγο ότι ζούμε εδώ πέρα. Πχ ένας υπήκοος του Ζιμπαμπουε δεν μπορεί να αντιληφθεί πράγματα που ένας πχ ευρωπαίος αναλυτής αφρικανικών υποθέσεων καταλαβαίνει. Προεκτείνοντας τη σκέψη αυτή, τι θα συμπέραινε ένας ξενος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών?
Το πολιτικό σύστημα-σκυλολόι κέρδισε μια παράταση ζωής (ως το μπάχαλο της επετείου του δεκεμβρίου έστω) αφ'ενός γιατί εξασφάλισε την παραγραφή της ζίμενς και τη μη έκδοση του χριστοφ. δηλ ούτε γάτα ούτε ζημιά και αφ'ετέρου γιατί δίδει στο λαό άρτο και θεάματα για να ξεχαστούν οι αδήριτες ανάγκες για τον εκσυγχρονισμό της χώρας και τον εξανθρωπισμό των διπόδων που την κατοικούν.

Ενα άλλο συμπέρασμα προσωπικό, ειναι ότι παρ'όλο που δεν ψήφισα στις ευρωεκλογές, δεν θα ξανακάνω το λάθος αυτό και θα ψηφίσω οπωσδήποτε, καθώς η τυχόν αποχή μου το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξήσει τα ποσοστά τους!
Συνεχίζοντας, λέω ότι παρ'όλο που δεν πρόκειται να ψηφίσω βέβαια νδ, θεωρώ καθήκον κάθε θεωρούμενου νουνεχούς και εχέφρονος ανθρώπου, να αποτρέψει με κάθε τρόπο την αυτοδυναμία των πράσινων ζόμπι. Και σε αυτά τα πλαίσια θα κινηθεί και η ψήφος μου.
Αυτά, εχω κι άλλα αργότερα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αν δε γράψει κανας άλλος μέχρι τις εκλογές, η ανάρτηση του Καραϊσκου θα παραμείνει επίκαιρη (σε αντίθεση με τη ληγμένη ιδεολογία του).
Εννοείται ότι δεν απέχει κανείς. Το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι να πάνε να ψηφίσουν οι κομματικοί στρατοί και να δούμε πράματα και θάματα. Εγώ έλεγα αυτή τη φορά να το ριχνα στον Καρατζαφύρερ, μέχρι που είδα στο troktiko ότι πρότεινε στον Ψινάκη βουλευτιλίκι. Μάλιστα τον αποκάλεσε και θεά και ο ξεφτυλισμένος λέει γέλαγε. Δεν ξέρω αν αληθεύει, αλλά αν αληθεύει μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του ΛΑΟΣ.
Άρα η ψήφος πάει καρφωτή.

αυτο αδυναμος είπε...

δραματικό το διάγγελμα του μάργουντ.Με τέτοια αγανάκτηση μέχρι και τσίπρα βλέπω να ψηφίζει...Η αλήθεια είναι οτι το δικομματικό κτήήήήνος θα βρεί τρόπο να κυβερνηθεί η χώρα απο τους ίδιους πάλι.Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά,η χώρα θέλει κυβέρνηση άυτοδύναμη με τον αυτο-αδύναμο γιώργο στο πηδάλιο.Ο θεός να στείλει καρκίνο....

Marwood είπε...

Με τις σοφιες καραίσκου και της μυστακοφόρας ταγαροφορούσας φιλενάδας του περί πλουσίου φτωχού ημίφτωχου και ημιπλοόυσιου πραγματικά απαξιώ να ασχοληθώ. Αλλά επειδή είναι νέος στο Κόμμα, και δεν τα ξέρει ακόμα καλά, λέω να προσκαλέσουμε τον Αποστόλη το Γκλέτσο ή έστω το Διονύση τον Τσακνή να μας τα εξηγήσει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Είναι απίστευτο το ποσο προβλέψιμα "ιχνογραφεί" θα έλεγα και μάλιστα άσχημα τις κινήσεις του Λεπέν(και αυτός εχωνε κοσμικούς στο κόμμα) ο παπαραφέρης.Αλλα το κακόγουστο πολιτικό του μόρφωμα και κυρίως εξαιτίας των τελευταίων ελεεινών καμωμάτων του (πριν λίγο ανακοινώθηκε και η μετεγγραφή του Γ.Ανατολάκη στο ΛΑΟΣ),σύντομα θα πάρει την κατιούσα.Μάλιστα βλέπω οτι η Ντόρα τουλάχιστον τον σνομπάρει επιδεικτικά για διάφορους λόγους...Η καραμανλο πτέρυγα λόγω συστάσεων του Λούλη προς το παρόν κάνει οτι δεν ασχολείται. Θέλω να δω τι θα κάνουν αν πρόκειται να κυβερνήσουν με την στηριξη του παπαραφέρη

Ανώνυμος είπε...

Με Τάσο Πάντο πάντως θα έχει άμυνα γρανίτη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/o_1811.html

Χα,χα,χα..

Marwood είπε...

Σε σχέση με την παραπομπή Τρούμαν, δείτε και αυτά:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_30/08/2009_327431

http://www.andrianopoulos.gr/0010000448

Ε ρε γλέντια που θα κανει ο οθωμανός Κίσιγνκερ με το παιντί

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να πω θα τον/μας γλεντήσει καλά

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα οτι το κόμμα του παπαραφέρη μου θυμίζει τα "παρατράγουδα" της Πάνια.Ενα φρήκ σόου με πρωταγωνιστές οτι νά ναι...Όσο όμως και να προκαλεί η ερμαφρόδιτη παρουσία του ψιψινάκη τη νοικοκυρίστικη καραβανο πελατεία του ΛΑΟΣ ουδείς μιλάει μες το κόμμα αφού οτι κάνει ο φύρερ του βγαίνει μέχρι στιγμής...

Ανώνυμος είπε...

http://www.sitelogicmarketing.com/blog/02-analytics-according-to-captain-kirk

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

Τα χτεσινα επεισοδια που ματαιωσαν την συναυλια του BREGOVIC μας θυμισαν την αποχωρηση απο την σκηνη του ERIC BURDON στην Πρέβεζα ,οταν ο καλλιτέχνης δεχτηκε στο κεφαλι ενα μπουκαλι μπυρας,και τότε οι πρωταγωνιστες ηταν Γιαννιωτες.Οι άνθρωποι είναι ακόμη πολυ πίσω δυστυχώς και το απέδειξαν για μια ακομη φορα΄.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Ο λόγος που μου έδωσε ώθηση για να γράψω απόψε, είναι που είδα τον κύριο Πάγκαλο στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και θυμήθηκα στις 28/8/2009 έγινε στην πόλη μου (Νέα Πέραμος Αττικής),οπως και κάθε χρονο έτσι και εφέτος η γιορτή των ψαράδων. Όλος ο κόσμος φάγαμε σαρδελίτσα (να είναι καλά οι ψαράδες μας και ο δήμος μας) και τους ευχαριστούμε. Ο κύριος Πάγκαλος στο τραπέζι του (όπως και κάθε χρόνο που έρχεται) υπάρχει μια...

σιναγρίδα σαν παιδί 2,5 ετών , ένα μαγιάτικο του ίδιου μεγέθους και για επιδόρπιο ένα ροφό που θα είχαν σωθεί 1000 άτομα στην Αιθιοπια εαν τον είχαν.... Τι να πω παραπάνω!!! για να μην τον αδικώ ποτέ δεν τα έχει φάει όλα και φυσικά ποτέ δεν τα τρώει μόνος του. Ερχονται και αλλοι πολιτικοί (και όλοι έχουν τα δικά τους) αλλά δεν τους γνωρίζω,τον μόνο που ξέρω είναι τον κύριο Πάγκαλο και τον νομάρχη τον κύριο Αρκουδάρη. Δυστυχώς δεν είχα το κινητο μαζί μου να βγάλω φωτογραφία, αν και στιγμή καλύτερη απο το 2002 ή 2003 που ηταν με μερικες στάμπες λαδιού στο πουκάμι!"

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο,
πως είδες τον, αφόρητα κουρασμένο(but why?), ναβάβη της Ραφήνας;

Βάρσο,
Πιστεύεις ότι ο George θα καταφέρει να την βγεί στον Ραφηνάτο γευσιγνώστη; Ο Κύριος τί λέει δια τούτου;

Ανώνυμος είπε...

Πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Λουκά Βύντρα, ο...
Κώστας Καραμανλής!

Ανώνυμος είπε...

Πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Λουκά Βύντρα, ο...
Αλεκος Αλαβανος!

Trueman είπε...

Πολύ καλός αλλά μάλλον αργά

Ανώνυμος είπε...

Στο ρόλο του Καραίσκου, ο Λουκάς Βύντρα

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ....ΦΑΙΔΡΗ ΚΑΙ...ΠΟΝΗΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα τον πεταξει κλωτσηδόν τον κυριακο?

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ, σε διπλωματικό επίπεδο, η καυτή πατάτα Χριστοφοράκου-Καραβέλα, περνάει στο νέο πρόξενο της χώρας μας στο Μόναχο, τον κ. Ανδρέα Ψυχάρη, τον γιο του εκδότη της εφημερίδας Βήμα, Σταύρου Ψυχάρη. Ο νέος πρόξενος που υπηρετούσε στο προξενείο μας στην Τάμπα των ΗΠΑ, τοποθετήθηκε στην αρχή του Αυγούστου στο Μόναχο, στη θέση που κατείχε έως πρότινος η κ. Α Κόρκα. Γενικότερα, η θέση του διπλωματικού εκπροσώπου στο Μόναχο θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας, δεδομένου ότι η βαυαρική πρωτεύουσα είναι σημαντικό οικονομικό και πολιτικό κέντρο της Γερμανίας. Εκεί επίσης, υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα, ενώ συχνότατα είναι τα πήγαινε-έλα Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται εκεί.

Marwood είπε...

Καλός ο ΚΚ? Τι καλωσύνη είχε δεν μπορώ να καταλάβω, πάλιπ αοριστίες και γενικολογίες είπε. Θα παγώσει τους μισθούς χαχαχα, έχουν ξεσκιστεί στις προσλήψεις στο δημόσιο,
μας δουλεύει? Θα αυξήσει τους φόρους? Να πληρώνω εγώ φόρους για να κάνει κρουαζιέρες ο Αρούλης και να τρωγοπίνει το κομματικό σκυλολόι στη δεθ και όπου αλλού πηγαίνει ο θίασος?
Οχι αγάπη μου που θα'λεγε και ο ψινάκης.
Μαύρο ρε!

Και για να μην είμαι μηδενιστής, αν έλεγε πχ την επόμεμενη μέρα των εκλογών θα απολύσω τουλάχιστον το 1/3 των δημοσίων κηφήνων και θα μειώσω τη φορολογία σε ένα flat rate απλό και κατανοητό για όλους, θα τον ψήφιζα.
Απλά είναι τα πράγματα

Marwood είπε...

Τόσο ο γέρος ο Παπατζής όσο και ο Αντρέας, πέρα από τη λαμογιά τους και την εν γένει πολιτική αλητεία που εκπροσωπούσαν, είχαν πολύ υψηλό IQ.

Τι έχουν να πουν τώρα λοιπόν οι οπαδοί της ευγονικής, έχοντας υπόψη τους γόνους της λαμπρής αυτής οικογένειας?

Εχουμε και λέμε, ξεκινώντας από τον κλινικό κρετινισμό και βαδίζοντας προς την απλή και άδολη ηλιθιότητα, Σοφία, Νίκος, Γιωργάκης-Τζέφρυ, Αντρίκος.

Αν τα είχε δει αυτά ο Δρ. Γιοζεφ, θα είχαμε γλιτώσει πολλά...

Ανώνυμος είπε...

Μαργουντ,
νομίζω ότι εισαι πολύ αυστηρός με τον Τζέφρυ

Ανώνυμος είπε...

Stop press.

Το κομμάτι των συμφωνιών στα οικονομικά και τα deals με τους οικονομικούς παράγοντες τα έχει αναλάβει ο Νίκος.

Η Κατσέλη κατά πάσα βεβαιότητα δεν αναλαμβάνει το Υπουργείο Οικονομίας (ευτυχώς). Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να αναλάβει εξωκοινοβουλευτικός υπουργός. Ενδέχεται αυτός να είναι ο Τάκης Γεννηματάς, με τον οποίον ο Γιωργάκης (ξανα)συναντήθηκε το Σάββατο. Ο Τάκης βέβαια, λόγω ψυχοσύνθεσης, απαιτεί να κληθεί ως παράκλητος, και όπως γίνεται αντιληπτό αυτό είναι κομματάκι δύσκολο όταν έχεις να διαπραγματευτείς με έναν Πρίγκηπα (έστω και με IQ ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσης).

Αν όμως ο Γιωργάκης πάει τελικά σε τίποτε σοβαρούς εξωκοινοβουλευτικούς και αφήσει τις εναλλακτικές γραφικότητες, ενδέχεται να δούμε και τίποτε καλό από κει που δεν το περιμένουμε.

Marwood είπε...

"Το κομμάτι των συμφωνιών στα οικονομικά και τα deals με τους οικονομικούς παράγοντες τα έχει αναλάβει ο Νίκος. "

Πραγματικά δεν μπορώ να ακούω κάτι τέτοια, πρέπει να τρέξω στην τουαλέτα

Ανώνυμος είπε...

Τώρα στην εμπομπή του Παπαγιάννη ο Παρατζαφέρης ανακοινώνει Ψινάκη

Ανώνυμος είπε...

Πατζαραφέρης

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να πω και εγω κάτι:Πόσα ακόμη ραπίσματα πρέπει να υποστούμε για να καταλάβουμε οτι οσο εκλέγουμε κάθε κάποια χρόνια εναν λόχο με εκπροσώπους επαγγελματίες πολιτικούς δεν πρόκειται να δούμε φώς...Ποιός ειλικρινά οραματίζεται καλύτερες μέρες στην ζωή του με ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ εκτός απο καρριερίστες κομματικούς στρατιωτικούς,Δ.υπαλλήλους.αγροφύλακες,εργολάβους,δικαστικούς εξαρτημένους και βουτηγμένους μέχρι τη μύτη στον διπολικό βούρκο που κατατρώει 200 χρόνια τώρα οποιαδήποτε προσπάθεια για κάτι..Ακούς στα ράδια τον κάθε ανθρωπάκο να γκρινιάζει οτι μας έχει εγκαταλείψει το κράτος και κανείς δεν νοιάζεται παρά μονο για τους φόρους και το χαράτσι.Εγινε η πολιτική στην Ελλάδα χόμπι, σπόρ για καμμιά διακοσαριά πρόσωπα πανω-κάτω,για τις θυγατέρες και τους υιούς τους.
Για να μην υποσχεθεί τίποτα ο Καραμανλής στην ΔΕΘ και να κάνει και λεονταρισμούς-παλληκαριές και καλά ο υπεύθηνος ηγέτης του ιστορικού χρέους απέναντι στο έθνος, οτι θα βγάλει την χώρα απο την κρίση αν τον ψηφίσουμε σημαίνει οτι πιάσαμε πάτο κύριοι.Εχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να υπάρχει σάλιο στα κρατικά ταμεία και θα δούμε ψυχεδελικά πράγματα τον χειμώνα.

Trueman είπε...

Βάρσο,
ισχύουν αυτά που αναφέρει το παρακάτω δημοσίευμα?





Πληροφορική ανοργανωσιά...
Tου Aποστολου Λακασα

Oταν πριν από δέκα και περισσότερα χρόνια τα στελέχη του υπουργείου Παιδείας άρχισαν να εξετάζουν το ζήτημα της εισαγωγής της πληροφορικής στα σχολεία, οι λύσεις ήταν δύο: ή να οργανωθούν σε κάθε σχολείο εργαστήρια πληροφορικής στα οποία θα πήγαιναν οι μαθητές εγκαταλείποντας την τάξη τους ή κάθε μαθητής θα έπαιρνε τον δικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή. Επελέγη η πρώτη λύση. Δόθηκαν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, οργανώθηκαν τα εργαστήρια, έστω κι αν πολλές φορές οι εκπαιδευτικοί δεν ήξεραν να τα λειτουργήσουν, και φρόντιζαν απλώς να μη... σκονίζονται οι υπολογιστές. Ο χρόνος πέρασε και ήρθε μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Πρόσφατα οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας εξήγγειλαν τη διάθεση ενός φορητού υπολογιστή σε κάθε μαθητή της Α΄ γυμνασίου. Αρα, θα διατεθούν περίπου 120.000 λάπτοπ στους πρωτοετείς των γυμνασίων της χώρας. Εγκαταλείπεται, λοιπόν, η πρώτη επιλογή; Τι θα γίνουν τα περισσότερα από 4.000 εργαστήρια πληροφορικής που δημιουργήθηκαν; Σταδιακά θα παροπλιστούν.

Από την άλλη, κάθε χρόνο θα πρέπει το υπουργείο Παιδείας να πληρώνει πάνω από 50 εκατ. ευρώ για να αγοράζει υπολογιστές στους μαθητές της Α΄ γυμνασίου. Δεδομένου ότι ο χρόνος ζωής τους είναι περίπου τρία χρόνια, όταν οι μαθητές φτάσουν στην Α΄ λυκείου θα πρέπει τα λάπτοπ να αντικατασταθούν. Και άλλα χαμένα χρήματα...

Εκπαιδευτικοί, μιλώντας στην «Κ», ανέφεραν ότι, όπως συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα, η εφαρμογή της νέας στρατηγικής άρχισε... από το τέλος, την αγορά των υπολογιστών δηλαδή. Οι απαραίτητες ενέργειες που θα έπρεπε να προηγηθούν δεν έχουν γίνει. Δεν υπάρχει σύνδεση κάθε τάξης με το Διαδίκτυο, δεν υπάρχει αρκετή ηλεκτρική ισχύς ούτε πρίζες στις τάξεις, αλλά -το κυριότερο- το εκπαιδευτικό υλικό δεν έχει παραχθεί γι’ αυτόν τον σκοπό. Σε κάθε υπολογιστή θα υπάρχουν τα διδακτικά βιβλία, τα οποία όμως οι μαθητές θα τα έχουν ήδη εκτυπωμένα, απ’ όπου είναι πιο ευανάγνωστα. Επίσης, στο εκπαιδευτικό υλικό θα περιλαμβάνονται τα συνοδευτικά cd-rom, τα οποία θα είναι εγκατεστημένα στο laptop σε συμπιεσμένη μορφή, ώστε οι μαθητές να τα αποσυμπιέσουν για να τα γράψουν σε cd και κατόπιν να τα εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους. Αυτά όλα θα τα κάνουν οι μαθητές, οι οποίοι δεν έχουν καμία επίσημη εκπαίδευση στη χρήση υπολογιστή στο δημοτικό! Σε ολόκληρο το γυμνάσιο η χρήση υπολογιστή διδάσκεται μία ώρα την εβδομάδα. Θα αυξηθούν οι ώρες; Πώς; Ηδη, οι 13χρονοι φορτώνονται με πέντε επτάωρα στην Α΄ γυμνασίου.

Και οι απορίες συνεχίζονται: Πώς θα διδαχθεί μέρος της ύλης με τη χρήση των cd-rom; Εχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα οι καθηγητές ή θα κληθούν ν’ αυτοσχεδιάσουν, ως συνήθως;

Ολα δείχνουν ότι ούτε λίγο ούτε πολύ οι μαθητές θα πάρουν τον υπολογιστή και θα συνεχίζουν να κάνουν ό,τι έκαναν, με αποτέλεσμα να θριαμβεύσει το… facebook.

Ακόμη ένα μέτρο χρήσιμο (όπως η αξιοποίηση της πληροφορικής στην εκπαίδευση) ακυρώνεται στην πράξη λόγω της καιροσκοπικής σπουδής και της κλασικής ανοργανωσιάς μας.

Ανώνυμος είπε...

Ουιν ουιν

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

υπεύθυνος έλεγα

Ανώνυμος είπε...

ουιν ουιν.Μα τί θα απογίνουμε επιτέλους μ αυτή η νεοφιλελεύθερη μπουρδολογία εδω μέσα...θα υφιστάμεθα για καιρό ακόμη τις μπαρούφες των τεκνών του Ανδριανόπουλου και του Μάνου..Για μαζευτείτε τωρα να μάθετε για τους θρίαμβους του νεοφιλελευθερισμού στην Ιρλανδία και στις πρώην κομουνιστικές λαοκρατίες,Για να μην πούμε και για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής οπως την Αργεντινή.Δηλαδή ποιά είναι αυτά τα τυπάκια που οραματίζονται κοινωνία στο όνομα της ελευθερίας με αφετηρία το ήδη συσσωρευμένο καφάλαιο που βρίσκεται στα χέρια ολίγων.Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει η κοινωνία στίβος που θα΄βγαίνει πρώτος όποιος ας πούμε έχει το ταλέντο να επιχειρεί και να η παράγει πλούτο.Ποιός δηλαδή μας εγκατέστησε το συγκεκριμένο μοντέλο αξιολόγησης ..Μα η άρχουσα τάξη βεβαίως.Δεν έγιναν εξαιτίας κάποιου θείου δικαίου αυτά και ούτε τα νεφελίμ και τα Λιακοπούλεια δαιμόνια μας τα κουβάλησαν.Να κάτσουν να διαβάσουν κάποιοι επιτέλους για την πάλη των τάξεων πριν μας σερβίρουν εδώ ολην αυτήν την κοτσανολογία γαρνιρισμένη κιόλας με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση στα όρια της οίησης και της γραφικότητας Γιατί ο νόμος έίναι, οπως κάποιοι μας εδίδαξαν οτι οι κάτοχοι του πλούτου στο τέλος διαμορφώνουν και τους όρους του παιχνιδιού.Και το υφάκι της σοβαροφάνειας του πεφωτισμένου και καλά "γνώστη" της διεθνούς πραγματικότητας το ξέρουμε.
Δεν αποδεχόμεθα κύριοι τους όρους του κοινωνικού συστήματος της ανισότητας και τελικά της κρίσης.
Η κοινωνία και το σύνολο πάνω απο την ατομική πρωτοβουλία.Ετσι απελευθερώνεται το άτομο...Παρεμπιπτόντως:η μεταρρύθμιση του συστήματος υγείας στις ΗΠΑ είναι ισως το μεγαλύτερο χαστούκι που δέχεται ο φιλελευθερισμός μεταπολεμικά.Είναι αναγέννηση του συστήματος του Ρούσβελτ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καθυστερημένα γίνεται η συγκεκριμένη αναφορά -ποίος ασχολείται να μου πείς- αλλα πρέπει να γίνει.Είναι ξακουστός ο μέγας σάχλας και μάτσο μαν Βουρλιώτης σεξ σίμπολ των Ελληνίδων νεονοικοκυρών και σπορκωλοφτιαγμένων οδηγών που τον λατρεύουν επειδή βάζει ενισχυμένο μπάσο στο μπιτ και έτσι μπορούν να τσιτώνουν την μπασομηχανή και να τρίζουν τα παράθυρα,οπότε και παράγεται ο επιθυμητός ήχος προσέγγισης του αντιθέτου φύλου οταν κόβουν βόλτες.Ο βουρλιώτης γράφει ένα ακόμη σουξέ με θέμα εμπνευσμένο απο την στρατιωτική θητεία.Εχουμε πεί οτι όποτε κάποιος σκηνοθέτης θέλει να μαζώξει κανα εκατόευρω στην Ελλάδα βγάζει ταινία με λουφα και παραλλαγή ακριβώς όπως τη δεκαετία του 80 έβγαζαν ταινιάκια για χαβαλέ στα σχολεία...
Στο τραγούδι ο Βουρλιωτης γράφει σ εναν στίχο:"πρεπει να είσαι οπλισμένος με μεγάλη ανέχεια" κάπως ετσι τέλος πάντων.Και μιλάμε για γκραν σουξέ στις καφετέριες κομπλέ τα πάντα όλα.Εγω να κατανοήσω οτι ο παπαράπερ της γαρδένιας Ελληνικά της προκοπής δεν υποχρεούται να κατέχει.Αλλα ένα ολόκληρο επιτελείο απο ηθοποιούς,σκηνοθέτες,χορευτές στην εταιρεία την δισκογραφική κανείς δεν πήρε μυρωδιά;Να του πούνε ρε αδερφέ τι μάπες μας λες;
Δεν εχω βέβαια ουδεμία δασκαλίστικη εμμονή για την ελληνική γλώσσα αλλα εδω μιλάμε για αληθινή κωμωδία ασχέτων.. Είναι να μην γελάς...Παρακάτω παραθέτω το βιντεο κλιπ του κομματιού και για να μην ταλαιπωρείσθε απο την ακρόαση και τη θέαση ολόκληρου του φαιδρουργήματος αμέτε κατευθείαν στο 1:57 για τον στίχο περι ου ο λόγος.
http://www.youtube.com/watch?v=hUBM4w4SKCs&feature=PlayList&p=3EF9ABA06E4845CE&index=0&playnext=1

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Λέει και σωστά αλλά λέει και μαλακίες ο Λακαμάς. Η όλη ιστορία οφείλεται στην ανευθυνουπεύθυνη προσέγγιση των φωστήρων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Η ψωροκώσταινα αντιγράφει πάντα τις ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις. Όταν πριν δέκα χρόνια εισήχθη το μάθημα της πληροφορικής στη δευτεροβάθμια, στην Ευρώπη είχε καθιερωθεί ήδη σαν αυτόνομο μάθημα οπότε εδώ πέρα βιάστηκαν να προλάβουν να αντιγράψουν τους Ευρωπαίους . Αυτόνομο μάθημα πληροφορικής, σημαίνει ισχυρούς Η/Υ ικανούς να τρέχουν περιβάλλοντα προγραμματισμού καθώς και εφαρμογές πολυμέσων κλπ κλπ γιατί αφορούν διδασκαλία μαθημάτων που στην Ελλάδα γίνεται μόνο στα Τεχνικά Λύκεια, τα οποία όμως είναι πλειοψηφία σε άλλες χώρες, πράγμα που στους φωστήρες εδώ εικάζω ότι διέφυγε. Παρόλα αυτά έφτιαξαν εργαστήρια.
Αφού ξεκίνησαν να τα στήνουν, συνειδητοποίησαν όταν τελείωναν μετά από χρόνια, ότι η τάση της πληροφορικής σαν αυτόνομο μάθημα είχε παρέλθει στην ευρώπη και είχε αντικατασταθεί από την τάση η πληροφορική να διδάσκεται αποκλειστικά ως υποστηρικτικη των υπόλοιπων μαθημάτων. Επειδή όλα τα μαθήματα σε όλες τις τάξεις είναι αδύνατο να διδάσκονται σε ένα εργαστήριο ταυτόχρονα, αποφάσισαν να δώσουν φορητούς στους μαθητές με την προοπτική τα σχολεία να γίνουν ουσιαστικά τεράστια εργαστήρια πληροφορικής. Φυσικά ότι κανένας φορητός δεν έχει πραγματικά αυτονομία 6 ωρών δεν τους πέρασε από το μυαλό, καθώς επίσης και όλα αυτά που λέει ο Λακαμάς όπως ότι δεν υπάρχουν πρίζες, ασύρματα δίκτυα, ανάλογη ύλη κλπ κλπ. Θα γελάσει ο κόσμος με τα σούργελα..

Οι καθηγητές έχουν όλοι πλέον στοιχειώδεις γνώσεις πληροφορικής (εκτός από κάτι γερους κοντά στη σύνταξη φαντάζομαι), τις οποίες απέκτησαν από επιδοτούμενα προγράμματα σεμιναρίων που τους έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, με δέλεαρ 450 Ευρώ επιδότηση για αγορά Η/Υ. Μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο, απλά έμαθαν να χειρίζονται αξιοπρεπώς το διαβολομηχάνημα καθώς επίσης και εφαρμογές παραγωγικότητας.

Από εκεί και πέρα, το σενάριο της παροχής φορητών Η/Υ σε μαθητές το είχα ακούσει πέρισυ και γέλαγα, αλλά να που τελικά ήταν αλήθεια. Κατ εμέ το κράτος δεν έχει καμμία δουλειά να χαρίζει φορητούς υπολογιστές στα πιτσιρίκια. Η κίνηση έγινε για λόγους ψηφοθηρίας και εντυπωσιασμού. Δεδομένου ότι κάθε εργαστήριο έχει 15 Η/Υ και υπάρχουν 4.000 εργαστήρια, θα μπορούσαν αγοράζοντας μόνο κουτιά των 500 Ευρώ (γιατί οι οθόνες υπάρχουν και λειτουργούν και ας μην είναι και lcd) με 30 εκατομμύρια ευρώ να έχουν καθαρίσει για τα επόμενα 5-6 χρόνια με όλους τους μαθητές. Από κει και πέρα, επ ουδενί δε χρειάζεται (επίσης κατ εμέ) σε κάθε μάθημα π.χ. αρχαίων να χρησιμοποιείται υπολογιστής. Μην τρελαθούμε κιόλας.. Όποτε θέλει μια φιλόλογος μπορεί να πηγαίνει στο ήδη υπάρχον εργαστήριο και να κάνει τη δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

εχθές τίμηθηκε και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος για τα πενήντα χρόνια προσφοράς στίχων για τη λαική τάξη το αντριλίκι την κομπολογιά και πάνω απο όλα για το κρασί,το ούζο το τσίπουρο και τον μεζέ
Είδαμε την ντόρα την Διαμαντοπούλου το Παυλόπουλο κλπ. Σφιγμένοι βέβαια οι νεοδημοκράτες καλεσμένοι φοβούμενοι μήπως πάνω στη σούρα του ο κυρ Λευτέρης αρχίσει να τα σέρνει ενάντια στη δεξιά και τα κάνει λίμπα όλα, προεκλογική περίοδος είναι.Οι πασόκοι όλοι τρισχαρούμενοι στο φυσικό τους χώρο.Η δε αριστερά απούσα καθολικά -απο τότε που ο Λεπά έγραφε για το βρώμικο 89 κανείς δεν θέλει ουτε να τον βλέπει .Αγκαλιά ολοι μεγαλοεπιχειρηματίες,πολιτικοί τραγούδησαν το "απονη ζωή" και το "μια ζωη μεσα στους δρόμους" τραγούδια δηλαδή που τα λατρεύουν και τα νιώθουν ως αυτοβιογραφικά...Ο Σομπολος παρασημοφόρησε τον Λευτέρη για την προσφορά του στη λιβελλοδημοσιογραφία που απο καιρό εχει ξεπεράσει την κιτρινίλα αλλα ποιός τολμάει να τα βάλει με τον στιχουργό.Θα αρχίσουν μετά τα παπαγαλάκια να εφορμούν "πως τολμάτε να ακουμπάτε τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού τρεγουδιού" και όλα αυτά.Με καμάρι οι Πασοκοι μας μοστράρουν τον Κυρ Λευτέρη ως γνήσιο εκπρόσωπο του λαού που είναι Πασοκαρα.Και στο διάλειμμα η Κυρα Τρέμη συγκινημένη χαιρέτησε τον κόσμο και τον Λευτέρη μιλώντας για τα τραγούδια του που την συγκινούν είπε.Κι ο Παυλος Τσίμας που αριστεροφέρνει λένε μίλησε.Ετσι αγκαλιάζει η μπουρζουαζία την Λαική κουλτούρα και την μαγαρίζει.Αρε λευτέρη πιο πολλα ηταν τα μαργαριταρένια κολλιέ εχθές απο τα κρασάκια που κοπάνησες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να πει και ο Μπαργουντ δυο λόγια για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο...

Ανώνυμος είπε...

Παρλαπιάλη,
όταν λένε οι ΔΟΛιοφυλλάδες ότι ο ΛΕΠΑ τραγούδησε τα προβλήματα του λαού, στον λαό βάζουνε και τον Μάκη Βορίδη, τον Καρατζαφέρη, και τους Μιχαλολιάκους?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

άλλο τα τραγούδια του λαού και αλλ τα τραγούδια του ΛΑ.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

Τι αναφωνεί πελάτισσα μετά από άγριο σεξ στις τουαλέττες εστιατορίου με νεαρό σερβιτόρο?















Γκαρσόν, λεκιάστηκα!

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει θα κατεβει τελικά η Πέμη Ζουνη?
Πρόεδρε, αγωνιούμε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και η ανανεωτική πτέρυγα του συριζα δεν προσχώρησε τελικά στο Πασοκ όπως είχε ψιλομυρίσει.
Ενας σχηματισμός στην ιστορία της αριστεράς και μαλιστα της εξωκοινοβουλευτικής παρέμεινε να καμαρώνει εν τέλει οτι είναι και ο μόνος που έστειλε φιρμάνι στους επαναστατικούς,ασυμβίβαστους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν Πασοκ και μάλιστα Σημίτη(λές και αν δεν τους το κοινοποιούσε δεν θα το ψήφιζαν,ηθελαν και παραίνεση).Η "Ο.Σ.Ε" {οργάνωση σοσιαλιστική επανάσταση}.Και συνεχίζουν να βγαίνουν στους δρόμους ξεμασκαρωτοι κιόλας συμμετέχοντας λέει στους κοινωνικούς αγώνες.Seek and destroy

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ασχολείται με το σύριζα; Γελάει ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι μπορεί να ασχολούνται κύριε,εσείς αν θέλετε ψηφίστε Ν.Δ ή Πασοκ που δεν γελάει κανείς αφου πρόκειται για σοβαρά κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

αίσχος! πρέπει να πλένετε το στόμα σας όσοι κατηγορείτε τον σύριζα

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μας τη χάρη ρε μουσάτε τώρα με το Σύριζα..

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε ρε βλάκα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να μας πεί ο ανώνυμος στο 10:54 που χτύπησε σαν οχιά και φαίνεται γνώστης για το ρόλο των αφων Γκαργκάνα στο θέμα που περιέγραψε

Ανώνυμος είπε...

Ξεμασκάρωτοι ή ξεσαμάρωτοι?

Ανώνυμος είπε...

Αφοί Γκαργκάνα ή Αφοί Κατσάμπα?

Ανώνυμος είπε...

Ο καημένος ο Χατζηνίκος-λέγε με και ΟΥΟΣΙΝΓΚΤΟΝ- έχει αρχίσει και χάνει την ψυχραιμία του τώρα τελευταία, εξεφτελίζοντας ακόμα περισσότερο την-ούτως ή άλλως- στημένη παρουσία του. Αποδέκτης, αυτή τη φορά, της οργής του-δήθεν-ενημερωμένου για όλα Χατζηνίκου, το ιερό τέρας της αθλιότητας, ο πανμέγιστος ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΑΡΟΣ. Χα χαααα!!!

Αγησίλαος είπε...

Καραπιάκη τη θα γίνει θα έχουμε τη χαρά να διαβάσουμε κάτι καινούργιο από σένα;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μπούρδα. Γράψε κάτι να γελάσουμε

Αγησίλαος είπε...

Φίλε (;) ανώνυμε δεν τον είπα εγώ μπούρδα τον Καπαριάλη, συ είπας

Ανώνυμος είπε...

Τον Παπαριάλη;

Ανώνυμος είπε...

Νότης Παπαργιαλης

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 572 από 572   Νεότερο› Νεότερο»