Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Οταν στο ΠΑΣΟΚ λένε "πρώτα ο Πολίτης" ( το νέο τηλεοπτικοραδιοφωνο ανδραγάθημα των πασοκοεπικοινωνιολόγων) αναφέρονται στον Γιάννη Πολίτη ;;
Θα μας αναλύσει κάποιος τις αρετές αυτου του πολιτικού σχολιαστή και μάνατζερ, που λαμβάνει περισσότερους μισθούς απο οτι μια μικρή κωμόπολη;
Ποια είναι επι τέλους τα δημοσιογραφικά προσόντα αυτού του ανθρώπου που την τηλεόραση να ανοίξεις θα τον δείς,το ραδιόφωνο να ανοίξεις θα τον ακούσεις, στο τέλος τέλος και το ψυγείο να ανοίξεις και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή βρεθεί στη στράτα σου, θα βρεθεί εμπρός σου.
Και αδιάβροχος και αλεξίνεμος ωστόσο ο διοπτροφόρος αυτός κεντροδεξιός χαφ. Πέφτει το ΠΑΣΟΚ κυβερνα η ΝΔ, με το τοκ σόου του στο κρατικό κανάλι ο Πολίτης αλλα και διευθυντής στον δημοτικό κακλαμανο-σταθμό 9,84 ο Γιάννης. Πολίτης όμως και στο ΕΘΝΟΣ σε έντυπη μορφή. Αν δεν σηκωθεί το πρωί να δουλέψει ο άνθρωπος αυτός φαίνεται οτι δεν θα ανατείλει ο Ήλιος στη χώρα μας.
Δέχομαι να κάτσω στο θρανίο να μου εξηγήσουν κάποιοι εμπειρογνώμονες, γιατί ο κυριος Γιάννης "υποτίθεται" οτι εκτιμάται τόσο πολύ απο τους αναγνώστες, τους τηλεθεατάς και γενικά απο όποιον έχει ηλεκτρικό ρεύμα σπίτι του.
Μετριοπαθής,προσηνής και μειλίχιος ο κύριος Γιάννης. Κομψός στις εκφράσεις του μετρημένος στην τηλεοπτική παρουσία του,έχει όλα τα χαρίσματα που συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε "αντικειμενικός δημοσιογράφος". ¨Εχει και παιδεία όμως. Και τι διάολο νούμερα τηλεθέασης κάνει το τοκ σόου του; Τρίχες κατσαρές. Κουβεντούλα να γίνεται,να μπαζώσουμε τον τηλεοπτικό χρόνο και να λένε οτι έχουν και πολιτική εκπομπή στην Αγ.Παρασκευή. Οι ίδιοι και οι ίδιοι καλεσμενοι οι ίδιες πληκτικές ερωτήσεις που πλέον τις έχουν αποστηθίσει όλοι, ακόμη και οι Πακιστανοί και οι ίδιες απαντήσεις απο τους πολιτικούς -"μια ζωη τα ίδια λόγια να μου λένε έχω βαρεθεί τον κόσμο κι όλα μου φταίνε".Αμ στο γραπτό του λόγο; Σιγά να μην σκάσω, αν δεν διαβάσω τον Πολίτη δεν θα μου κατεβαίνει το φαί το βράδυ. Άοσμες,σοβαροφανείς προβλέψιμες οι αναλύσεις του,βαρετές σαν το ημερολόγιο καταθλιπτικής κακοπαντρεμένης.
Το βρήκαμε τώρα στην Ελλάδα. Μετριοπάθεια και ευπρέπεια. Κοπήκανε τα γιουχαίσματα στις συγκεντρώσεις,τα ακραία συνθήματα (απόψε πεθαίνει η δεξιά και τέτοια),τα πράσινα και μπλέ καφενεία όλα.Αλλα και στην τηλεόραση όλα γαλήνια ."Ξέρετε οτι σας εκτιμώ κύριε Σπηλιωτόπουλε" "και εγω κύριε Λοβέρδο μου σας θεωρω αξιο" "σας άκουσα με προσοχή" .
Αφου τα κάνανε γυαλιά καρφιά το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ και μας φέρανε τον λογαριασμό 250 δις ευρώ στο τραπέζι (και ένας θεός ξέρει πόσα ακόμη) έρχονται τώρα τα δυο τους να μιλήσουν για ψυχραιμία και ειρήνη και οτι δεν θέλουν κορώνες και φωνές.Αυτά που ζητάει δηλαδή οποιος έχει καραχεσμένη τη φωλιά του και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω. Οπως οι ναζίδες -που όταν τους τσάκωναν οι σοβιετικοί στην υποχώρηση- ζητούσαν να εφαρμοστεί το διεθνές δίκαιο για τους αιχμαλώτους. Κατόπιν εορτής. Πούλησαν ακόμη και τα ασημικά της μάνας και θέλουνε να μην φωνάζουμε κιόλας, λες και γίναμε Δανία εδω. Βαλκανο λαμογιά και κλεφτουριά, ανικανότητα και δανεισμός, τριτοκοσμική χώρα σε χρέος και διαφθορά - όταν αντιδράει ο κοσμάκης όμως, του λένε οτι είμαστε Ευρωπαική χώρα δεν επιτρέπονται αυτά,γινόμαστε ρεζίλι έξω και δεν θα έρθουν τουρίστες. Και ούτε δικαστήρια για τους υπουργούς και τους βουλευτές,τίποτα. Αυτοδιοικούμενο και υπερ άνω νόμου το κοτζαμπασέικο.
Πήξαμε απο τέτοιους κονδυλοφόρους στην χώρα μας,αντε πια με την κοινή αισθητική τη σοβαρότητα και την εθνική ομοψυχία. Αγαπηθήκαμε όλοι ξαφνικά . Μην μιλάτε όλοι μαζί δεν ακούγεσθε και διαπιστώσεις του τυπου "σκληρη η μάχη στη Β Αθήνας".

797 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 797   Νεότερο›   Νεότερο»
Ελένη είπε...

χαίρομαι που δεν μεχετε για ευκολη

Ανώνυμος είπε...

ο ζβερκος του βαρσου τί χρώμα έχει?

Ανώνυμος είπε...

Μα εννοείται Ελένη...

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις μαλάξεις με AQUA VELVA πήρε ένα χρώμα βυσνι, σαν του αυτοκινήτου του!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

βυσσινι δεν ονομαζεται κι η ομάδα της λαρσας?

Ανώνυμος είπε...

Βυσνι Βυσνι

Ανώνυμος είπε...

Σούζα ταλογακ, ουι αι

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπατζηγιάννης έχει ξεβιδωθεί στο γλείψιμο, μύρισε εξουσία και ξεσάλωσε. Που να βρεθεί,εύκολα, η στοβαρότητα της ατσαλένιας Καραίσκειας γραφίδας;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μιας που είσαι εκτός επαγγελματικής δημοσιογραφίας γιατί δεν κάνεις ένα ενημερωτικό blog με συνεχή ροή ειδήσεων και σχολείων όπως του Παπαγιάννη?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΕΞΩΠΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ
ΚΟΙΝΩΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί o administrator του blog να ανοίξει την ψηφοφορία πάλι γιατί άλλαξα γνώμη και θέλω να αλλάξω την ψήφο μου;

Ανώνυμος είπε...

Κανα νεότερο πέραν των παπαριών που λέει ο Παπατζόν ακούστηκε;

Ανώνυμος είπε...

Από που είναι ο Μάργουντ?

Ανώνυμος είπε...

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο-οοοοολλλεεεεεε

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...

Ανώνυμος είπε...

Τί θα κάνω από Δευτέρα??

Δεν μπορώ χωρίς το κουρασμένο, τον Πάκη τον Παυλίδη και τον Βουλγαράκη...Δεν μπορω σας λέω, είμαι απελπισμένος!

Ανώνυμος είπε...

μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ανώνυμος είπε...

Μυρίζομαι Πασοκτζή. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

σιγά τη νίκη που πήρε το γιωργάκη. 42-43 με 25-30% αποχή που σημαίνει το 1/3 του ελληνικού λαού θα μας κυβερνήσει για τα επόμενα χρόνια-μηνες-βδομάδες-μέρες.Να τοποθετηθεί ο τούρμπαν.

Ανώνυμος είπε...

μέσα έπεσε το γκάλοπ σας πάντως.Πάνω κάτω έτσι ηρθαν τα αποτελεσματα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν μπορώ ουτε να χαρώ ουτε να πανηγυρίσω...μας περιμένει σκληρή δουλειά

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ποιό είναι το κλίμα εκεί στα Χανιά?

Ελένη είπε...

Καλησπέρα σας.

Είδα προηγούμενα μηνύματα με το όνομα Ελένη και ήθελα να πω ότι δεν ήμουν εγώ που έγραψα αλλά άλλος. Ψήφισα τελικά Λεβέντη όπως είπε ο Μάργουντ γιατί δεν μου πήγε να μην ψηφίσω. Καλή επιτυχία στην νέα κυβέρνηση και ας ευχηθούμε να κάνει κάτι καλύτερο από την προηγούμενη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω, ο απερχόμενος έχει βάλει πολυ ψηλά τον πηχυ για τους επόμενους. ηταν πολύ ποιοτική η απερχόμενη διακυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

αμα κλεισει στις 7 μονάδες η διαφορα θα πέσει μεγάλη πο$@#α (σορυ ελένη) στη Νεα Διακυβέρνηση

Ανώνυμος είπε...

αν είναι δέκα μονάδες η διαφορά, όπως λέει ο μπόμπολας δια στόματος πρετεντέρη, ο βλάκας ο παπαγιάννης θα έχει πέσει πάλι έξω, ειναι τόσο ανύπαρκτος που δεν κατάφερε να πάρει το εκλογικό πάνελ του έξτρα από τον σπίνο πολύ γέλιο

Ανώνυμος είπε...

τον παπαχρήστο θα τον πλακωσει κανεις στο ξυλο επιτέλουσ

Ανώνυμος είπε...

E, ρε κόλλημα που έχει κάποιος με τον Παπαγιάννη. Ποιος άλλος ασχολείται μωρέ με τον πουθενίδη αυτόν δημοσιογράφο; Μόνο κάποιος εδώ μέσα. Ρε, τί κολλήματα τρώει ο κόσμος..

Ανώνυμος είπε...

χα χα όχι πάντως αυτός που νομίζεις

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο ποιον ακριβώς περιμένει σκληρή δουλειά; Εσένα; ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ. Τί άλλο θ'ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

Διασυρμός. τι έχεις να πείς τώρα κε ...μαργουντ και κε Βάρσε?

Ανώνυμος είπε...

Από που είναι ο Μάργουντ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ΝΔ είναι αυτοί οι δύο; Ο Βάρσος από που κι ως που είναι ΝΔ; Αφού δήλωνε ότι θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή ή ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι βαριά βαριά η πού..α του παπατζη, ε-ο-ε-ο

ειναι βαριά βαριά η πού..α του παπατζη, ε-ο-ε-ο

Marwood είπε...

Δεν ψήφισα νδ, φίλες μου. Φυσικά και μου φέρνει αναγούλα η θέα των πανηγυριζόντων πασοκατζήδων, αλλά τι να κάνει κανείς. Πασόκ ωστόσο ψήφισαν όπως πληροφορήθηκα κάποιοι φίλοι και ιδεολογικοί συνοδοιπόρου του καραίσκου από την επαναστατική αριστερά. καλή όρεξη

Ανώνυμος είπε...

πλερέζες ο μαργουντ, άφαντος ο βαρσος

Ανώνυμος είπε...

και ο βαψ εξαφανιζόλ. Βαψομαλλιά τι έγινε. Νευράκια?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος από εδώ μέσα έχει πρόβλημα με τον Γιάννη Παπαγιάννη;

Ανώνυμος είπε...

O Βάρσος ψήφισε τελικά ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς εννοεί ο Μάργουντ ότι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ
4 ΗΜΕΡΩΝ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Η ΕΚΛΙΠΟΥΣΑ
ΘΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ
ΚΑΙ Η ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΡΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΤΑ ΤΕΚΝΑ
ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ

ΥΓ.ΑΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΣΟΥ.

al.el. είπε...

βαψομαλλιά μόλις μάθουμε ποιοι εκλέγονται και ποιοι όχι να κάνεις ένα αφιέρωμα για το ποιοι βαψομαλλιάδες κέρδισαν θέση στη βουλή και ποιοι έμειναν εκτός.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα? Ποιους βγάλατε εκεί κάτω?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1981.

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ
ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΟΥΤΑΛΕΣ
ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

ΑΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΦΑΤΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι, τώρα που το έγραψες με κεφαλαία ο Γιωργάκης θα μαζέψει τους εκκολαπτόμενους Τσοχατζόπουλους. Είμαι σίγουρος, τί να σου πω.
Εννοείται ότι δεν ψήφισα ΝΔ. Πάντως ότι θα πέσει γέλιο με τις επιλογές στελεχάρων του Τζέφρυ, αλλά και γενικότερα με αυτόν το θίασο δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι ακόμα πιο κωμικός θίασος από τους προηγούμενους των Αρούληδων, Μίλτων και παρέα κολλεγίου Αθηνών. Ελπίζω μόνο στο τέλος να μην κλαίμε (΄και όχι από τα πολλά γέλια).

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Απίστευτα πράγματα. Πάνω από 10% η διαφορά. Εντωμεταξύ έσκισε ο Δημοσθένης Βεργής. Από 1720 ψήφους το 2007, πήγε στις 19.000 κοντά. Γιατί κάτι μου λέει ότι πήγαν πολλοί να ψηφίσουν τους Τρεμόπουλους και μπερδεύτηκαν. Πάλι καλά που υπάρχει κι ο Βεργής τελικά..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ο Περλικός τελικά δεν κατέβηκε στας εκλογάς.Μα ποιοί μαλάκες έστησαν αυτό το δημοψήφισμα με ανύπαρκτα κομματίδια

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ναι. Αυτό σε χάλασε εσένα. Το βλακογκάλοπ του μπλογκ αυτού. Οι απιθανότητες της διαδικτυακής αυτής ψηφοφορίας, ωχριούν μπροστά στην απιθανότητα που κατάφερε ο Τζορτζ Τζέφρι σήμερα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

και γιατί παρακαλώ;;; Έχασε ο χοντρός.Ο κόσμος εκδικήθηκε τον ηθικό και νόμιμο. Και ο Γιωργάκης έχει μεγάλα ζητήματα μπροστά του. Στην Γερμανία όταν υπάρχει κρίση ο λαός εμπιστεύεται την κεντροδεξιά.Στην Ελλάδα εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ.Το φυσικό κόμμα εξουσίας. Καλά να πάθει ο Κωστάκης.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

στο πιο πάνω μήνυμα μου όπου γράφει λαός προσθέστε το πρόθεμα -βλακο μπροστά

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε γελοίο υποκείμενο Πασοκτζής έγινες; Τί ναι αυτά που λες; "Και γιατί παρακαλώ;" Ετοιμαζόσαστε για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ε; Γι αυτό μου σαι μέλι γάλα με τον Τζέφρυ. Καλά λένε ότι ο κομμουνισμός είναι παιδική ασθένεια του Πασοκισμού.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν έχεις καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα δεν είναι ότι βγήκε το ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα - και αυτό είναι που θα πρέπει να σε ανησυχεί- είναι ότι βγήκε το ΠΑΣΟΚ με τον διανοητικά καθυστερημένο αρχηγό και έκανε και ιστορικό ρεκόρ. ΑΥτό σου δείχνει ότι έχεις να κάνεις με διανοητικά καθυστερημένους ιθαγενείς.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εσυ ν.δημοκρατία είσαι;;; οννεδίτης χρυσαυγίτης;; Που τα βρήκες αυτά που λες; Σε παραπέμπω στην προηγούμενη κεντρική μου αναρτηση σε αυτά που μου λές περί τζέφρι.Αλλα τωρα αποδείχθηκε οτι είσαι ενα παπάρας λαικός δεξιός.Ενας πρέκας απόστρατος τσέλιγκας χριστιανοδημοκράτης.Αμα συνεργαστώ με το πασόκ να τα πεις.Εγω η μονη συνεργασία που είδα είναι γιωργάκης-κωστάκης.Παρακαλώ περάστε απο δω να σερβιριστείτε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι ο γκαγκάου ενέπνευσε όλο αυτόν τον κόσμο για να του δώσει 160 έδρες. Σου μοιάζει εσένα φυσιολογικό αυτό; Ή έχει αυξηθεί η κατανάλωση ναρκωτικών ή ο κόσμος είναι πραγματικά ηλίθιος. Δεν είπε κανείς να ψηφίσουν το τεμπελχανείο τον κουρασμένο, αλλά θες να μου πεις ότι πείστηκαν από την πράσινη ανάπτυξη; Μα πόσο βλάκες είναι; Κι αυτό - σε συνδυασμό με τις ψήφους Βεργή που δείχνουν ότι υπάρχουν 17000 μαλάκες που μπερδεύουν τι χαρτί βάζουν στο φακελάκι- ενδυναμώνει την πίστη μου στην απαξίωση του ηλίθιου πολιτεύματος της δημοκρατίας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με μάρανε νομίζεις. Στ' αρχίδια μου τί θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπαθώ δε εξίσου τους ΝΔατες με τους ΠΑΣΟΚτζήδες. Γελοία υποκείμενα και οι δύο. Γελάει ο κόσμος... Αυτό που βλέπω με ανησυχεί. Οτι υπάρχει τόσος κόσμος που εμπιστεύεται τον ΓΑΠ, με ότι έχει δείξει ο ΓΑΠ μέχρι στιγμής, δηλαδή αερολογίες περί πράσινης μπούρδας...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελα μωρε τωρα που δεν ξέρουνε τί ψήφισαν κιόλας.Απλά λέω οτι ο κόσμος πήγε αηδιασμένος -οπως εγραψα και στο κεντρικό προπροηγούμενο ποστ-για να φύγει ο χοντρός και οι φαυλοι να φύγει ο χοντρός και οι φαύλοι να φύγει ο χοντρός και οι φαυλοι να φύγει ο χοντρός και οι φαύλοινα φύγει ο χοντρός και οι φαυλοι να φύγει ο χοντρός και οι φαύλοινα φύγει ο χοντρός και οι φαυλοι να φύγει ο χοντρός και οι φαύλοι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α δηλάδή ξέρουνε τί ψήφισαν. Και είπανε να ψηφίσουνε το σοβαρό κόμμα του Δημοσθένη Βεργή που χει το παπάρι έξω. Έλα ντε, μάλλον θα χεις δίκιο. Πολύ σοβαρή επιλογή που δείχνει τη δύναμη και τη σοβαρότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όπως και την ανάλογη σοβαρότητα του δημοκρατικού πολιτεύματος δείχνει και η ψήφος εμπιστοσύνης - με ιστορικό ρεκόρ ξαναλέω- στον ΓΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεκολλήσεις με το θέμα του βεργή; Και κατα την γνώμη μου ο γιώργος δεν είναι πιο μάπας απο τον Κώστα,ουτε απ την ντόρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή εννοείς ότι είναι εξίσου πάτοι ή ότι είναι εξίσου καλοί; Γιατί αν είναι το δεύτερο υπάρχει πρόβλημα. Και μπες μωρή κότα ως ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ Καραπιάλης και όχι ανώνυμα και πες τα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν θα με βάζεις βάρσε να λέω τα αυτονόητα.Δεν δημοσιογραφώ τζάμπα 1 χρόνο εδώ,χεσε με

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα... Τι δημοσιογραφείς τζάμπα ρε παπάρα; Χα,χα,χα.. Μου φτιαξες το κέφι.. Άρα και γω δημοσιογραφώ εδώ μέσα. Κάτσε να πάω στην ΕΣΗΕΑ να ζητήσω να γίνω μέλος... Χα,χα,χα

Όχι ρε, να πεις το αυτονόητο. Ότι τους έχεις για πάτους. Γιατί τότε και μόνο τότε θα αποδεχθείς το τσίρκο που λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και όχι δεν ξεκολλάω με το θέμα του Βεργή ρε μεγάλε. Γιατί μου δείχνει ότι υπάρχει κόσμος - και ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ - ο οποίος κατεβαίνει στο γήπεδο έχοντας Αλτζχάϊμερ..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δημοσιογραφείς βάρσε.Δεν το κατάλαβα αυτό.ΚΑΙ με μια επιστολή σε εφημερίδα δημοσιογραφείς.Πρέπει να σε βαπτίσει ο Μπόμπολας δημοσιογράφο δηλαδή;Τελος πάντων έχω τοποθετηθεί για όλα αυτά εσυ ρετάρεις λογω ώρας και τελος δεν θα με διατάσεις τι να πω. Δεν είναι το σπίτι σου εδω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η κοτούλα κο,κο,κο... Το κοκοράκι κι,κι,ρι,κι,κι..... Να σε ξυπναέι κάθε πρωϊΪΪΪΙΙΙΙΙ.... Κάτι μου λέει ότι φοβάσαι τον πασοκτζίδικο ρεβανσισμό.... Σιγά....Θα χάσεις τη δουλειά που δεν έχεις;;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α ρε και κάνεις και τον αγωνιστή. Κ-Ο-Τ-Α

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ωραίοςςςς συγχαρητήρια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στριμώχτηκες ε; Πες στα ίσα ότι είναι βλαμμένοι κι οι κουρασμένοι και οι πράσινοι αναπτυξίες να τελειώνουμε.. Γιατί αυτό υπονοείς

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σοβαρά τώρα. Είναι εξίσου ανίκανοι δικαιοπραξίας οι του ΠΑΣΟΚ με της ΝΔ ή όχι; Απάντησέ το μου σε παρακαλώ..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σιγά μην το απαντούσες ρε μπούρδα.. Εμ βέβαια κλασσικός ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΣ. Όταν στριμωχνόμαστε από επιχειρήματα, από δω παν κι άλλοι.. Καλήνύχτα σας και όνειρα γλυκά.. "Δε θα με διατάζεις" και "Δεν είναι σπίτι σου εδώ".. Αχού καλέ, δεν είναι σπίτι μου εδώ... Πιπέεεεερριιιιιι....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, ρε κομματόσκυλο... Το μόνο που σε απασχολεί είναι να μη σε κατηγορήσουνε για συνεργασία του ηλίθιου με τον πανηλίθιο, του συριζα με το πασοκ.. Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κολλημένος χτενίζεται. Τέλος πάντων, το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι θα γελάσουμε με τις επιλογές Τζέφρυ.. Για να καταλάβουνε και οι βλάκες που απείχαν τί μαλακία έκαναν..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εντάξει, μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί να είναι και σοβαρός άνθρωπος. Γιατί, λίγοι σοβαροί άνθρωποι εδώ που τα λέμε, έχουν φάει βρόντο στα 50φεύγα από πατίνι-σκέϊτμπορντ-ποδήλατο, έχουν χαθεί με κανό και κυνηγήθηκαν και δαγκώθηκαν από σκύλο; Σιγά και τί έγινε στην τελική.. Το μόνο που μένει είναι να βουτήξει σε συναυλία heavy Metal από τη σκηνή και να μην υπάρχει κοινό να τον κρατήσει. Για να σκάσει με το κεφάλι.. Α, ναι το ξέχασα... Μήπως είναι και Emo το παιδί μας; Μην τον πετύχει κανας κάγκουρας και τον καρπαζώσει δηλαδή, όχι τίποτα άλλο

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να πω συγχαρητήρια σε αυτούς που ψήφισαν λάος καθώς κατάφεραν να κάνουν το γιώργο τον ανατολάκη βολευτή

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εγώ ο Καραϊσκος
ένας μεγάλος ένας τρανός
ο ξακουστός παντού στην Ελλάδα
ο κατσαπλιάς γελωτοποιός

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο κάνε μας μια ερμηνευτική αποτίμηση του αποτελέσματος των εκλογών να γελάσουμε

Ανώνυμος είπε...

Κοιμάται ακόμα ο Καραϊσκος, αναμείνατε παρέμβασή του υπέρ του σοσιαλισμού και της εργατιάς κατά τις 14.00 όταν (αν) θα έχει ξυπνήσει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή τί περίμενες ρε συ Ανώνυμε με το ΛΑΟΣ και τον Ανατολάκη; Η αύξηση (αλλά και η ίδια η ύπαρξη) της εκλογικής μάζας του ΛΑΟΣ προήλθε από τη ΝΔ, όπου οι ίδιοι ψηφοφόροι όταν ψήφιζαν ΝΔ κατά πάσα πιθανότητα στήριζαν τα ιερά τέρατα της πολιτικής Βασιλείου (ταξίαρχο Θεοχάρη), Κωστάκη Καρρα, Μάρω Κοντού κλπ Στον Ανατολάκη θα κόλωναν όταν στράφηκαν ακόμα πιο δεξιά και πήγαν στο ΛΑΟΣ ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως ευτυχώς τώρα που είδα ποιοι εκλέγονται μου έφυγε ένα βάρος.
Βγήκε η Άννα η Νταλάρα που το χα αγωνία.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1060442&lngDtrID=244


Ω ρε τημάκι που έγινε στην ελληνική βουλή. Μεγάλη ομάδα κάναμε σα χώρα. Από πού ν' αρχίσει κανείς να σχολιάζει και πού να τελειώσει. Ευτυχώς που ξαναβγήκε πάντως ο Μίλτος με τη ΝΔ και ο Νασούλης ο Αλευράς με το ΠΑΣΟΚ. Είναι και νέα παιδιά και τί θα έκαναν αλλιώς

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί δεν κατέβηκε τελικά ο Περλικός; Αφού έστελνε ανακοινώσεις και τις δημοσίευε το press-gr. Μήπως έκανε κάτι λάθος και τον έκοψε το πρωτοδικείο; Κρίμα γιατί εγώ χθες στο παραβάν είχα την εντύπωση ότι ψήφισα Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

Η Τάνια Ιακωβίδου βγαίνει τελικά?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο Γιωργάκη, ότι είναι κάτι σαν κινηματογραφικός ήρωας χολυγουντιανής περιπέτειας.

Κλασσικό σενάριο ταινίας, όπου ο πρωταγωνιστής σε όλη τη διάρκεια της ταινίας περνάει τα πάνδεινα αλλά στο τέλος δικαιώνεται. Μου θυμίζει Σταλόνε στο Ρόκυ, όπου ο κακός Ρώσος Ντράγκο (Κωστάκης) τον έχει δύο τετραετίες στο βρωμόξυλο, αλλά ο Ρόκυ-Γιωργάκης αντέχει τις μπουνιές στωϊκά περιμένοντας την ευκαιρία. Ξαφνικά γίνεται η ανατροπή και τσουπ!!! Να το νοκ αουτ από τον Συλβέστερ-Γιωργάκη πάνω στον κακό Ντράγκο-Κωστάκη. Κατ αναλογία θα έλεγα ότι αυτό που έκανε ο Γιωργάκης, είναι σαν ο Ρόκυ στο τέλος της ταινίας να έδειρε όχι μόνο τον Ντράγκο, αλλά να κατέβηκε από το ρινγκ μετά και να συνέχισε non stop γρονθοκοπώντας όλη την ΚΕ του ΚΚΣΕ που παρακολουθούσε τον αγώνα. Και μιλάμε ότι η ΚΕ του ΚΚΣΕ είχε πολύ κόσμο, όχι μαλακίες..

Αν και τώρα που το σκέφτομαι με αυτούς τους παλαιοπασόκους που θα ξανασκάσουνε στις τηλεοράσεις μας πάλι, πιο πολύ σε Κόμη Δράκουλα μου κάνει ο Γιωργάκης. Πάνω που το χωριό ησυχάζει καρφώνοντάς του τον πάσσαλο νομίζοντάς ότι κάθεται ήσυχος στο φερετρό του, να σου κι εμφανίζεται ξυπνώντας και σκοτώνει τον Κωστάκη-Βαν Χέλσινγκ. Κι όχι μόνο αυτό αλλά ξυπνάει και τους φίλους του τους βρυκόλακες από τα παλιά, δηλαδή Τσούρα, Πάγκαλο, Χρυσοχοϊδη κλπ αλλά και δαγκάνει κι όλο το χωριό φτιάχνοντας φωλεά βουρκολάκων με νέες αφίξεις όπως Πέμη Ζούνη, Άννα Νταλάρα κλπ κλπ

Να που η ζωή τελικά μιμείται τις ταινίες και όχι το αντίθετο

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αντε ξύπνα βούι περιμένουν οι αναγνώστες τις σαχλαμαρες σου

Ανώνυμος είπε...

Με τη διαφορά ότι ο Κωστάκης Βαν Χέστηνγκ τον ανέστησε

Ανώνυμος είπε...

βαν χέστηκε και ο μπόμπολας φοβάται μην τον δαγκάσει ο δρακουλιάρης τζέφρυ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και μια και λέγαμε για βρυκόλακες, πάει πολύ καλά ο Σήφης ο Βαλυράκης στα Χανιά.. Καραϊσκο, οι Χανιώτες είναι άνθρωποι ή απλά "ζούν ανάμεσά μας";

Ανώνυμος είπε...

Τα Χανιά γυρισαν Σελίδα οριστικά.Και κοιτάζουν μπροστά.
3 βουλευτές απο τους 4 έβγαλε το ΠαΣΟΚ....Τον Σήφη Βαλυράκη επέλεξαν οι τοπικοί να τους βγάλει απο την κρίση (μετά απο 7 χρόνια στη Ναφθαλίνη) και το Μανόλη Σκουλάκη που συναγωνίζεται τον Μουμπάρακ στη διάρκεια παραμονής του στο κοινοβούλιο. Κατάλαβαν και τα αυτιστικά σήμερα πόσα έτη φωτός απέχει ο μέσος νούς ενός πασόκου απο έναν νεοδημοκράτη.Αυτη θα είναι η αναλογία στο εξής: 25 χρόνια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - 5 θα κυβερνάει η Ν.Δ ;. χαχα χα..V for Vedouza.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά συμβαίνει κάτι μεταφυσικό;; Σε Παράλληλους κόσμους ζούμε;; Και εμένα μου φάνηκε οτι το έριξα στον Περλικό

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως το ριξες στον Παρλιακό που κέρδισε κιόλας;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εγω να δεχθώ οτι ο ανώνυμος στο 1:02 είναι οτι ακριβώς απεχθάνεται ένας υγιής ζωντανός οργανισμός.Είναι ένας κολλώδες πασοκικο παρασιτικό σαμιαμίθι που τρέφεται με πτώματα , σάπια μήλα και λειχήνες...Ομως έχει δίκιο το δίχως άλλο. Ολη την εγκεφαλική ακαμψία την έστειλε ο Θεός στην Ρηγίλλης. Και θα σηκώσω και ανάρτηση μόλις ευκαιρήσω -και κατόπιν αιτημάτων αναγνωστών που μου μετεφέρθησαν δια ζώσης-περι της αγωνιστικής ανικανότητας της εθνικόφρωνος παρατάξεως που χωρίς την αστυνομία (οπως παλιά) δεν μπορεί να κυβερνήσει παρα μόνο για κανα 5 χρόνια και κατόπιν μακρυ διαστήματος (προηγηθέντος) του ΠΑΣΟΚ. Για εφεδρεία και αλλαγή ατμόσφαιρας την έχει ο λαός τη Νου Δου λα. Σαν τον αναπληρωματικό του Μαραντόνα.

Ανώνυμος είπε...

από ορθογραφία και συντακτικό πουτάνα όλα ως συνήθως

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία η ορθογραφία στον καραϊσκο. Σημασία έχουν τα λόγια του. Πραγματικά βόλια στην καρδιά του κατεστημένου και της αδικίας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος υπνοβατεί φαίνεται γι αυτό γράφει αυτά που γράφει. Είδες ρε υπνοβάτη εσύ, στα χρόνια του τεμπελοπανύβλακα Κωστάκη κανα αστυνομικό κράτος; Ποιο αστυνομικό κράτος; Αυτό που στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, βγήκε ο Πάκης πρώτος πρώτος και έκανε ετυμηγορία για εκ προθέσεως ανθρωποκτονία, υπό το φόβο της πάσχουσας από-αντιδεξιό-σύνδρομο-όπως-εσύ κοινής γνώμης; Και που μετά απεδείχθη από τη βαλλιστική εξέταση εξοστρακισμός, αλλά και τί έγινε- ο Πάκης μη χάσει ψήφους; Βγάλε ρε το σκούφο ύπνου και την τσίμπλα και ξαναδοκίμασε με κάτι άλλος. Ιδεοληπτικέ.. Παντού παρακράτος της δεξιάς βλέπεις... Ξεκόλλα

Trueman είπε...

Ρε Βάρσε όχι πες μου δηλαδή. Με την στερνή γνώση που έχεις, εσύ θα έδινες την επιχείρηση σου έστω και για μια ημέρα στον Κωστάκη?

Το παλαβό είναι ότι κάποτε πιστέψαμε ότι ένας άνθρωπος με μηδενική εμπειρία διαχείρισης ανθρώπων, επιχειρήσεων, ή υπουργείων θα μπορούσε να σταθεί σαν πρωθυπουργός.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στη χώρα αυτή υπάρχει αριστερό παρακράτος και όχι δεξιό. Παρακράτος Συνωμοσιών Πυρήνων της Φωτιάς, Επαναστατικού Αγώνα, Σέχτας κλπ κλπ. Κάνε μας τη χάρη που ζητάτε και τα ρέστα..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρούμαν, πρόσεξε το "τεμπελοπανύβλακας" πριν.. Πάντως αυτό που συμπεραίνω είναι ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα.
Θυμάμαι ακόμα το εξώφυλλο της Αυριανής "Γελάει ο κόσμος με τον Σημιτάκο", όταν μας βομβάρδιζαν για το μεγαλείο του κοντού έλληνος πολιτικού και το πόσο τον ήθελαν στας Ευρώπας. Αστείο πράγματι ότι διαφημιζόταν ο Σημιτάκος ως Σούπερμαν όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά διαφημίστηκε ο Καραμανλάκος ως Σούπερμαν με τα γνωστά αποτελέσματα που είδαμε τόσα χρόνια. Πολύ δούλεμα πέφτει ρε συ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή έχουν πάρει γραμμή τα λαμόγια και των δυο κομμάτων την πρωτοφανέστατα απίστευτη απογοήτευση του κόσμου και διαφημίζουν Μεσσίες κοροϊδεύοντας τον, για να συνεχίσουν τη μάσα. Μόνο στο Τζέφρυ δεν αποπειράθηκαν διαφήμιση Μεσσία για προφανείς λόγους..

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά για τον γιωργάκη πέφτει το δουλεμα του αιώνα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ενα και το μακρύ του μακρυού

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Για προφανείς λόγους", όπως λέω παραπάνω.. .Εκτός αν πιστεύεις, ότι υπάρχει τόσο ικανός επικοινωνιολόγος που μπορεί να παρουσιάσει το Φόρεστ Γκαμπ για Μεσσία.. Είπαμε, αλλά αυτό που βλέπουν τα ματάκια του κόσμου, δεν μπορούν να το αντιστρεψουν τα αυτάκια..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Οπως έχουν καταλάβει και τα βότσαλα ο Βάρσος είναι νεα δημοκρατία ο άνθρωπος...Περαστικά βάρσε σε 20 χρόνια θα ξανακυβερνήστε. Εγω στο προηγούμενο τεμάχιο μου- μνημείο ανορθογραφίας- τα είπα μια χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ισα ίσα για μεσσία μας τον πασσάρουνε, απόδειξη και η μεσσιανική διαφήμιση "πάμε".
Το καλό με τους μεσσίες είναι ότι δεν χρειάζεται να μιλάνε, και ούτε υπάρχει ανάγκη να είναι και τσακάλια. Αρκεί η παρουσία τους και το φωτοστέφανο του ονόματος. Εδώ τους έταξε δημοσιονομικό γάμο της κανά και τον ψήφισαν τα χαιβάνια.
Δεν "πάμε" να γαμηθούμε λεω γω γιώργο μου

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζεφ πιστώνεται πλέον την μεγαλύτερη νίκη έναντι των φαυλεπίφαυλων της νεας διακυβέρνησης εν μέσω λοιδωριών, σκειτμπορντ (που μάλλον συνέβη), κλπ.

Η πού..α παίρνει μεγαλύτερες διαστασεις με κατι σχολια των ΝΔτων μέχρι πριν ένα χρόνο "μή μας πειράζετε τον ..Γιωργάκη. Τι θα απογίνουμε χωρίς αυτόν!"

Αλλά οι επικοινωνισμοί, η πλούσια ρητορεία του Κωστή, οι θεατρικές κινήσεις όταν στερούνται παντελώς ουσίας εξαντλούνται γρήγορα. Ο κόσμος κουράστηκε από την εξαετή αδράνεια και ειδικότερα την κοροϊδία...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ
ΒΡΗΚΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ο πρώτος των 2.00 είναι ο τρούμαν που ψήφισε πασοκ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα αποτελέσματα σε απόλυτα νούμερα και όχι σε ποσοστά, το ΠΑΣΟΚ είχε μεν άνοδο, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Αυτό που συνέβη είναι ότι καταβαραθρώθηκε η ΝΔ. Από τις 700.000 ψήφους που έχασε η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ πήρε τις 300.000. Οι υπόλοιποι 400.000, ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να στραφούν στο ΛΑΟΣ ως ομογάλακτη παράταξη, στην πραγματικότητα μόνο οι 100.000 το έκαναν. Οι υπόλοιποι 300.000 έκατσαν σπίτι τους. Και είναι τραγικό για τον Καρατζαφέρη, ότι ναι μεν είχε τη φαεινή ιδέα να συσπειρώσει την "ακροδεξιά", αλλά με τις μαλακίες του θα καταλήξει να τη χαντακώσει. Άμα δεν κατάφερε τώρα να κάνει κα΄τι σοβαρό, που η ΝΔ πάτωσε, πότε θα το κάνει; Μάλλον ποτέ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο αχολήσου με τον Ολυμπιακό αγόρι μου, τα καταλαβαίνεις καλύτερα και ταιριάζουν και καλύτερα τα γηπεδικά σου σχόλια. Αμα λες ότι είμαι ΝΔ, μάλλον άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις...

Ανώνυμος είπε...

Ωστόσο θα συμφωνήσω με τους κρυφοπασοκτζήδες καραίσκο και τρούμαν, βασικά ο χαιβανολαός αποδοκίμασε τον κωστάκη, το τι θα έλεγε ο γιωργάκης καμία σημασία δεν είχεν.
Βέβαια καλά ξεμπερδέματα τώρα με τους μπομπολοτέτοιους, οι οποίοι πλέον έχουν και ακροβολισμένο και με εμπειρία το πρώτο χέσμα κάθε κυριακή να παίζει τους δεκα μικρούς νέγρους (and then there were none) με τα παλουκάρια ή τις παλουκάρισσες της κυβέρνησής του όπως ακριβώς έκανε και με τους μαγγίνες και τους ρουσόπολους και τα γαμησιάτικα του κωστάκη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μεγάλη η σημερινή ημέρα που διανύουμε. Επιτέλους η νίκη του Γιώργου-ο ρωμαικός αυτός θρίαμβος ΛΕΜΕ- ξεμπρόστιασε τον νεοδημοκράτη λοχαγό που τις ναζιστικές του χαζομπούρδες τις έχει για το μπλόγκ. Στην κάλπη ψηφίζει για τα μικροσυμφέροντα του σπιτικού του. Για τον τρούμαν-ανώνυμο των 2:00 τα ξέραμε. Συγχαρητήρια τρούμαν για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

και πασοκτζής και άνεργος ο καραπιάλης...τι θα γίνει ρε παιδιά.Τι κάνω λάθος

Trueman είπε...

Το δίδαγμα είναι ενα για οποιονδήποτε κυβερνάει:

ποτέ πιά χαρτοφυλάκια φωτιά (Οικονομίας, Εσωτερικών κλπ) σε καθηγητάδες (βλ. τα χουνέρια με Αλογοσκούφηδες, Πάκηδες) και ποτέ πιά άπειρο για πρωθυπουργό μόνο και μόνο λόγω ονόματος

Επισης πιστεύω ότι οι απερχόμενοι θα είναι αρνητικά case studies για τους μελλοντικούς (υποψήφιους ή μή) πρωθυπουργούς

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια νεοέλληνα. ΔΕΝ ψήφισα ΝΔ και ΔΕΝ είμαι ΝΔ. Δεν έχω κανένα συμφέρον από κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Σε αντίθεση με σένα που η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, θα σου επιτρέψει να αυξήσεις και το ενοίκιο στα Πακιστάνια που νοικιάζεις, που απ'ότι έμαθα σε κερνάνε και μπυρίτσα όταν πας να εισπράξεις, πράγμα για το οποίο είσαι και περήφανος.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανώνυμος 2:09 ή αλλιώς μπάργουντ είναι κρυφονεοδημοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Α ολα κι ολα αφεντι καραισκο εγκο το αγκαπαο πολη το κερναω μπιρα με σιμερηνο κατουρο οκι χτεσινο

Ανώνυμος είπε...

ο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδο Βαρσος είναι νδ ο βάρσος είναι νδ ο βαρσος είναι νδ

Ανώνυμος είπε...

χάθηκαν πετυχημένα στελέχη της αγοράς? 'Η έστω αυτοδημιούργητοι?γιατί όλος ο νεποτικός κατιμάς να κυβερνάει επί δεκαετίες τώρα?

Εδώ είναι το μυωπικό λάθος της αριστεράς Καραϊσκο. Συκοφαντεί την αγορά και τα παιδιά της και τους αυτοδημιούργητους (που συνήθως κι αυτοί με την αγορά σχετίζονται)

Φάε Μιλτιάδη Βαραβιτσιώτη και Καραμανλή λοιπόν να σε κυβερνούν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δυστυχώς λόγω έλλειψης προσαρμοστικότητας στη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα της πάρτης και ρεμούλας, εξακολουθώ να ψηφίζω με βάση αυτό που θεωρώ συλλογικό συμφέρον. Και θα πρεπε να ντρέπεσαι για τις μαλακίες που λες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο 2:19 είναι ΛΑΟΣ και γενικά της γνήσιας λαικής δεξιάς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σε κερνάνε ή όχι (κατουρημένη μάλλον) μπυρίτσα τα Πακιστάνια-ενοικιαστές ρε; Φόρα παντελόνι και απάντησε μωρή λουλού. Που μου έβγαινες και διέψευδες και "κα-τη-γο-ρη-μα-τι-κά"

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Χα αχ καλέ αυτοδημιούργητους θέλει μωρέ τον ενόχλησαν τα τζάκια καλέ..

Ανώνυμος είπε...

Ο καραπιάλης στο 1:30 έχει πολυ δίκιο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπύρα ή Heineken;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μια και λες και για τζάκια, θυμήθηκα το άσμα: "Μια μπύυυυρα, μια μπύυυυυρα από πρώτο σόιιιιιιι, μια μπύυυυρα μια μπύυυυρα, μπύρα Λεβενπρου"....Χα,χα,χα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αληθεύει ο παρακάτω διάλογος που μου μετέφερε αυτήκοος μάρτυς: "Αράπη, πιάσε μια Amstel και φέρε το παραδάκι γρήγορα..."

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τι θα γίνει με το Βάρσο; Θα τις υφιστάμεθα για πολύ καιρό τις κρυάδες του; Ας του πεί κάποιος κάτι εν τέλει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οχι ρε, θα τις φάτε στη μάπα. Εγώ δεν έτρωγα ένα βράδυ ολόκληρο τις δικές σας;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θα σουτάρει τον Βενιζέλο ο Γιωργάκης ο μνησίκακος;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η ΒMW, η BMW....

Ανώνυμος είπε...

ρε βάρσε τι θα γίνει;;;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος τί θα γίνει. Θα το αυξήσει το νοίκι τώρα που με τον Τζέφρυ θα ανακάμψει η οικονομία; Τί θα κάνει;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σαν καποιος να σιωπά εδώ μέσα όταν του θέτω συγκεκριμένο ερώτημα. Γιατί άραγε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος είναι Mythos.

Ανώνυμος είπε...

Βαρσε σοβαρέψου. Καραϊσκο, δεν είναι γελοίο για κάποιον τρίτο να ακούει ότι στην ελλάδα η πρωθυπουργία τα τελευταια 50+ χρόνια είναι ουσιαστικα υπόθεση 3 οικογενειών?

Για να μην πούμε σε επίπεδο υπουργών,βουλευτών, καθηγητών, διπλωματών, κ.ο.κ. τί νεποτισμός επικρατεί.

Αυτά το μοντέλο της οικογενειοκρατίας υπάρχει μόνο σε Κεντρική Ασία και Αφρική (3ος - 4ος κόσμος) ναί ή όχι?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ενώ η Χίλαρυ Κλίντον που έβαζε για προεδρία στις ΕΠΑ, τον πρώτο κόσμο, δεν είχε συγγένεια με τον Μπιλ. Ούτε οι Κέννεντι είχαν πλακώσει όλο το σόϊ στην πολιτική..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή αλλιώς Πώς 10 μάγκες ζουν εις βάρος των κορόϊδων, οπουδήποτε στη γη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Την κατάπιες τη γλωσσάρα σου τώρα Τρουμανάκο ε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος πού χάθηκε; Θα πήγε για να εισπράξει τα ενοίκια..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Υπάρχουν τα τζάκια παντού.Δημιουργούνται δυστυχώς και είναι κοινωνιολογικό ζήτημα.Και τις ΗΠΑ κυβέρνησαν ο μπους πατέρας και υιός και οι Κέννεντι είναι τζάκι και οι Κλίντον και γενικά η τάση βλέπω οτι είναι να περιορίζεται η εξουσία σε οσο το δυνατόν λιγότερους. Φεουδαρχικά αιματολογικά φαντασιακά,δυναστειακά μοναρχικά κατάλοιπα. Τι να πεί κανείς; Θέλει ο άλλος όνομα που εμπιστεύεται.Ετικέτα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο Πακιστάν ρε Καραϊσκο τί συμβαίνει; Και εκεί οικογενειοκρατία έχουνε; Τί σου λένε οι φίλοι σου;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα αυτοι είναι άλλου ήθους

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπράβο ναι, είναι άλλου ήθους.. Ο Μπους τζούνιορ είχε καλούς συνεργάτες μη ανακατεμένους σε σκάνδαλα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Παπατζής με τη Μιμή μόνο στην ελλάδα συμβαίνει νομίζεις εσύ. Ο JFK δεν είχε ξενοπηδήσει όλη τη Βόρεια Αμερική, ενώ ο Μπιλάρας ο Κλίντον δεν έκανε σκοποβολή σπέρματος στη Μόνικα Λεβίνσκι..

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί οι Μπους είναι άλλου ηθους;Ο μπαμπάς που ηταν αρχηγός στην Σ ια έι; Και έχουν το 70% της γιουνάιντεντ φρούιτς που έχει απομυζήσει το λαουτζίκο της Ν.Αμερικής;;;Που ο Πάμπλο Νερούντα εχει γραψει ολόκληρα ποίηματα για την καταραμένη φρουτοεταιρεία.Που έχει κάνει 500 πραξικοπήματα απο τη Χιλή μεχρι τον πλανήτη Κρόνο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και η πρόσφατη προσπάθεια πώλησης της θέσης του Ομπάμα είναι ένα συμπτωματικό γεγονός...

Ανώνυμος είπε...

ήθος δεν είναι μόνο η σεξουαλική συμπεριφορά βάρσε.Μα τι παπάρας είσαι πια;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θες κι άλλα Τρούμαν ή σου φτάνουν αυτά; Οχι γιατί άμα θες όρεξη να χεις να ακούς

Ανώνυμος είπε...

ίδια κι όμοια χιλαρυ με γιωργο ή κωστάκη?

Ανώνυμος είπε...

κοκάκιας είναι ο Βάρσος; Σαν τους Κέννεντι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ισα ισα που προσωπικά για μένα, είναι στα παπάρια μου το ξενοπήδημα... Το οικονομικό φαγοπότι από το κρατικό πορτοφόλι όμως είναι άλλο θέμα... Και στο Αμερική παίζει πολύ, όπως και σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ενω στην Ναζιστική Γερμανία δεν έτρωγε το κομμα απο τον κρατικό γκορβανά;; Δεν είχε διαφθορά; Δεν είχε Γκέριγκ και μην αρχίσω τώρα.Δεν είχει διορίσει το κόμμα χιλιάδες μέλη στον κρατικό οργανισμό (βλ "το λαικό κράτος του χίτλερ"). Βάρσε θα σου πιάσω το αυτί και θα στο τραβάω μεχρι να ξεκολλήσει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι αλλά δεν έχει σημασία.. Η Χίλαρυ είναι χίλαρυ γιατί αν ήταν τζέφρυ δε θα βγαινε σε πιο σοβαρούς από τους έλληνες πολίτες όπως οι Αμερικάνοι, και ο Γιωργάκης είναι Γιωργάκης γιατί αν ήταν Μουγκάμπε δε θα βγαινε στην ελλάδα. Ο πολιτικός είναι ανάλογος του επιπέδου του λαού του. Κάθε χώρα έχει καλύτερους ή χειρότερους πολιτικούς αναλόγως του επιπέδου του λαού της. Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα δε διαφοροποιούνται. Την παρτη τους κοιτάνε ρουφώντας λεφτά από όπου μπορούνε, είτε στη Ζιμπαμπουε είτε στην ελλάδα είτε στις ΗΠΑ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για το Πακιστάν δεν απάντησες; Τί παίζει εκεί; Υπάρχει οικογένεια Μουσάραφ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ και ο Βάρσος είναι ΝΔ? Ο Τρούμαν ΠΑΣΟΚ? Και μετά λέμε ποιοι ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα ΠΑΣΟΚ ΝΔ. Εγώ δεν βλέπω κανέναν απο τους πολιτικούς μας να έχουν στοιχειώδες διεθνές έρεισμα. Ποιός θυμάται ή ποιός ξέρει τον Καραμανλή στην Ευρώπη... Η Πορτογαλία έχει πρόεδρο της Ε.Ε., η Δανία και η Ολλανδία προέδρους του ΝΑΤΟ, κλπ. άρα τί να λέμε τώρα για αυτό το εγχώριο χάλι

Trueman είπε...

Οι καραϊσκοι είναι υποκριτές. Το παίζουνε δήθεν ανώτεροι σε θέματα σεξουαλικής ηθικής-απελευθέρωσης, αλλά με την Μιμή τον είχαν σταυρώσει τον Αντρέα και τώρα στην Ιταλία οι εκεί Καραϊσκοι ασχολούνται με το ποιά πουτάνα γάμησε ο Μπελρουσκόνι, μή μπορώντας αλλιώς να τον πλήξουν

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ
ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΒ ΖΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ μαζί σου ανώνυμε, ο ΓΑΠ είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, και χαίρει γενικά εκτιμήσεως στο εξωτερικό. Εχει και πολλές και καλές επαφές, απόδειξη ότι ο Ομπάμα την πήρε τηλέφωνο αμέσως για να τον συγχαρεί.
Ας μην είμαστε ιδοπεδωτικοί στην κριτική μας.

Trueman είπε...

H Σοσιαλιστική Διεθνής είναι για συνταξιούχους πολιτικούς. Ο ΓΑΠ ήταν ο πρώτος ενεργός πολιτικός. Νομίζεις ότι άμα είχε καμια ουσιαστική δύναμη η θέση θα την άφηναν έτσι εύκολα στον ΓΑΠ? Αλλά συμφωνώ ότι ο ΓΑΠ παίζει μπάλα στο εξωτερικό, ο Κωστάκης ήταν α-ν-ύ-π-α-ρ-κ-τ-ο-ς

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΛΙΑΤΖΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥΔΕΝ ΖΕΙ

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥΣ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΝΟΝΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ποια είναι η εκτίμηση σου για την συμπατριώτισσα σου, τι θα πάρει, κόμμα ή πούλο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπράβο ναι, ο Τζεφ είναι πρόεδρος της σημαντικότατης σοσιαλιστικής διεθνούς. Και ο μπαμπάς του της πρωτοβουλίας των σέξυ, ο τρελοΠοσάδας μεγαλοστέλεχος της τετάρτης διεθνούς, η Παναρίτη πρόεδρος fund κλπ κλπ. Ο κάθε λωλαντώνης βρίσκει και από μια οργάνωση που γελάει ο κόσμος για να προεδρεύσει και να ανοίγουν το στόμα οι χάνοι νομίζοντας ότι έχουν να κάνουν με το Μεσσία.. Ζήτω η ελλάς!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά η Σοσιαλιστική Διεθνής δεν είναι κάποια οργάνωση που γελάει ο κόσμος, νομίζω. Πρόκειται για σοβαρό οργανισμό διεθνούς κύρους. Οσο για τις διεθνείς επαφές, αυτές είναι πραγματικές και πολύ αξιόλογες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα και η τέταρτη διεθνής ανώνυμε ήταν εξίσου σοβαρή οργάνωση των ανά τον κόσμο τροτσκιστών. Γραμματέας ήτο ο Πάμπλο Μιχάλης Ράπτης με σημαντικές επιδράσεις στα ευρωπαϊκά ΚΚ. Σημαντικές αναταράξεις στην παγκόσμια ιστορία ο Πάμπλο με τη δράση του. Πώς να σου το πώ δηλαδή.. Αν δεν ήταν οι τροτσκιστές, ο Στάλιν αλλά και ο καπιταλισμός θα κοιμόταν πιο ήσυχος το βράδυ. Κάτι σαν το Γιωργάκη και τη δράση του στη σοσιαλιστική διεθνή ένα πράγμα.

Στο σημείο αυτό για να καταλάβω κι εγώ ο αφελής, μάλλον πιστευετε ότι οι διεθνείς σχέσεις διαμορφώνονται (σύμφωνα με τη δική σας λογική απ'οτι καταλαβαίνω), με βάση τις συμπάθειες και τα κονέ του κάθε πολιτικού και όχι με βάση εθνικά συμφέροντα. Άρα ο Τζεφ επειδή ξέρει το θυρωρό του μπατζανάκη του Ομπάμα ή ακόμα και τον ίδιο τον Ομπάμα, θα καθαρίσει για όλους μας. Θα πει ο Ομπάμα στους Τούρκους: "Παιδιά ο Τζεφ είναι φίλος μου και παίζουμε κουμκαν. Θα σας γειώσω τώρα γιατί θα χαλάσω την παρτίδα. Δεν πειράζει που είστε 70 μύρια εν δυνάμει καταναλωτές για τα προϊόντα μου, σε γεωστρατηγικό σημείο, σοβαρό κράτος, η μόνη χώρα που έχει ρίξει φάπα σε φανατικούς μουσουλμάνους λόγω του εθνικισμού της, με στρατιωτική ισχύ κλπ κλπ. Ο Τζέφρυ μου πετά καλά χαρτιά"

Λέω για τον Καραϊσκο ότι συμπεριφέρεται με το κλασσικό νεοελληνικό προσκυνημένο ύφος σε κάθε τί "μεγάλο" (ανοιχτό στόμα), αλλά βλέπω ότι κι άλλοι δεν πάνε πίσω. Άμα δηλαδή ακουστεί ο Τζεφ έξω, και πούνε όλοι "Μπραβο στην Ελλάδα", οι χωριατάκοι του ελλαδιστάν, που αγωνιούν για το τί θα γράψουν οι Νew York Times για την πινεζόχωρα, θα πάνε ήσυχοι για ύπνο βλέποντας όνειρα μεγαλείου και χαϊλικιού σε όλη την υφήλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ έχει έναν κοσμοπολίτικο αέρα, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί αυτό. Έχει μια άλλη άνεση με τους αξιωματούχους ξένων χωρών, και πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού και του επαρχιωτισμού που χαρακτήριζε τον ΚΚ και τους επιτελείς του.

Ο ΓΑΠ έχει ζήσει και έχει εργασθεί έξω, επίσης ως ΥΠΕΞ ανέπτυξε επαφές με πολλούς ηγέτες ξένων χωρών, και αυτό νομίζω ότι είναι θετικό για τη χώρα μας.

Πέρα από τα συμφέροντα που πράγματι υπαγορεύουν τις στρατηγικές επιλογές των κρατών, υπάρχουν και οι προσωπικές σχέσεις αλλά και οι διπλωματικές ικανότητες των ηγετών. Ουδείς αμφισβητεί ότι η ιδιαίτερη σχέση του Κωνσταντίνου Καραμανλή με σημαίνοντες ηγέτες της εποχής όπως ο Ζισκάρ Ντ'Εσταίν και ο Καγγελάριος Σμίτ, βοήθησαν πάρα πολύ και πάντως επιτάχυναν την εισδοχή μας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Για αυτούς τους λόγους πιστεύω ότι το αύριο για τις διεθνής σχέσεις της χώρας, θα είναι αρκετά καλύτερο από το χθες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 5.45 μπας και είσαι βλάκας?

Ανώνυμος είπε...

Ο 5.45 είναι ο Τρούμαν;

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε την άποψη του Καραϊσκου για τη διαδοχή που από ότι λένε έχει ιδιαίτερη σχέση με την Αγία Οικογένεια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εμένα για γαλουχημένος με το όραμα του κοσμοπολιτισμού μου κάνει, ανώνυμε. Ο κοσμοπολιτισμός είναι το αγγλικό αντίστοιχο του κομμουνιστικού διεθνισμού. Όποιος δεν είναι κοσμοπολίτης είναι χωριάτης. Λέει ότι ο Τζεφ έχει αναπτύξει επαφές με ξένους διπλωμάτες και αρχηγούς κρατών. Αυτό είναι καλό τώρα; Γιατί οι άνθρωποι ξέρουν εκ των προτέρων με τί έχουν να κάνουν. Για κοίτα τί συνεργάτες επέλεξε όπου πήγε και έλα να τα ξαναπούμε. Ροζάκηδες στο ΥΠΕΞ, Βαλλιανάτους και Γιαννακουδάκηδες στο Παδείας κλπ κλπ Μιλάμε ότι ΓΕΛΟΥΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

Στην τελική άμα το ζητούμενο είναι ο κοσμοπολιτισμός, να γίνει αρχηγός της ΝΔ ο Μισέλ Λιάπης. Είναι σε όλα τα κοσμοπολίτικα καλύτερος από το Γιωργάκη. Ζήτω το τεϊον λοιπόν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

περιμένω ρε παιδιά να κοπάσει η θύελλα "ΒΑΡΣΟΣ" που πλήττει απο τις πρώτες πρωινές ωρες το μπλόγκ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος, ο Καραϊσκος θα πει καμια μαλακία να γελάσουμε?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είναι αλήθεια ότι κάθε δεκαπεντάυγουστο επισκέπτεσαι τη Μαρίκα για να της φιλήσεις το χέρι;

Ανώνυμος είπε...

Εχει αντικαταστήσει ο άθεος Καραϊσκος την εικόνα της Παναγιάς με αυτή της Μαρίκας και την προσκυνά κάθε μέρα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θες να πεις ότι περιμένεις να σταματήσω να στη λέω για τα Πακιστάνια.. Να μαστε ακριβείς

Ανώνυμος είπε...

Έχει φιλήσει ποτέ την Κεφαλογιάννη ο Καραϊσκος?

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/10/blog-post_4022.html

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ποιον βουλευτή σταύρωσες?

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε έχεις τσιμπήσει τίποτα απο το πρωί;;

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι η άδεια για την ανέγερση των παρανόμων κτισμάτων που "φιλοξενούν" τους πακιστανούς νοικάρηδες του Καραϊσκου δόθηκε με απ'ευθείας παρέμβαση του ψηλού;

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε ο Σουφλιάς. Αρχισε το γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είχες ποτέ σχέση με γυναίκα από την Κρήτη; Γιατί λένε ότι είναι πολύ ερωτικές. Αλήθεια είναι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τα ερωτήματα που ετέθησαν είναι καταιγιστικά, οι κατηγορίες που σου αποδίδονται είναι βαρύτατες και ιδιαίτερα απαξιωτικές για έναν αυτοαποκαλούμενο αριστερό.
Πρέπει να απαντήσεις άμεσα και επί της ουσίας, αλλιώς θα έχεις την τύχη του άτολμου και μονίμως απολογούμενου καθυστερημένα Κωστάκη.

Ανώνυμος είπε...

Στην ταινία ο Μανωλιός ο Μπήχτης η Άντζελα Γιάννου γλείφει το πόδι του κρητικού Μανωλιού. Έχει γίνει ποτέ αυτό από καμιά κρητικοπούλα στο ποδάρι του Καραϊσκου;

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμος 5:45 είναι λιακόνι βρωμερό που ζεί κάτω απο τα βράχια και παραμονεύει να κεντρίσει και να δηλητηριάσει οποιον ανυποψίαστο περνάει απο δίπλα.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_409.html
Αφιερωμένο στον τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

Οι διάφοροι αυτόκλητοι και απρόσκλητοι υμνητές του καθυστερημένου που ενέσκηψαν στο μπλογκ εσχάτως, μάλλον πρέπει να είναι συνοδοιπόροι του Καραϊσκου, μέλη όπως και αυτός περιθωριακών και γελοίων αριστερίστικων γκρουπουσκούλων, οι οποίοι αφού παπαρίζονται και παπαρολογούν καθημερινώς και άνευ οίκτου, την κρίσιμή ώρα έλαβαν την εντολή -όπως γίνεται κάθε φορά άλλωστε- να το ρίξουν στον βλαμμένο σκέιτμπόρντερ.
Πραγματικά αστεία πράγματα....

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ναι ναι καλά. Εγω δεν είμαι σε κανα γκρουπούσκουλο κύριε.Δεν κλωτσάω το τόπι στην εξέδρα.Και δεν είμαι κύμβαλο αλαλάζον τις ρωμαικές εκλογικές φωτεινές γαλάζιες νύχτες ανώνυμε μαριγουντ 6:28. Η ταυτότητα μου ειναι γνωστή.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_4349.html

Αφιερωμένο στον Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Ο μαριγουντ πήγε στην κάλπη με σταυρωμένο ψηφοδέλτιο "μονοκούκι" κυριάκο Μητσοτάκη

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ ψήφισε ο καρδιτσιώτης Μάργουντ?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο δεν μας απάντησες για τις κρητικοπούλες. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαι Καραϊσκο; Μίλα ρε.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πες για τις κρητικιές και τα πόδια.

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαι Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε κατά που πέφτει η Κουζάν?

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι η Κουζάν;

Ανώνυμος είπε...

βάρσι πουόσα τρακτερια ιέιχς?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 797   Νεότερο› Νεότερο»