Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Οταν στο ΠΑΣΟΚ λένε "πρώτα ο Πολίτης" ( το νέο τηλεοπτικοραδιοφωνο ανδραγάθημα των πασοκοεπικοινωνιολόγων) αναφέρονται στον Γιάννη Πολίτη ;;
Θα μας αναλύσει κάποιος τις αρετές αυτου του πολιτικού σχολιαστή και μάνατζερ, που λαμβάνει περισσότερους μισθούς απο οτι μια μικρή κωμόπολη;
Ποια είναι επι τέλους τα δημοσιογραφικά προσόντα αυτού του ανθρώπου που την τηλεόραση να ανοίξεις θα τον δείς,το ραδιόφωνο να ανοίξεις θα τον ακούσεις, στο τέλος τέλος και το ψυγείο να ανοίξεις και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή βρεθεί στη στράτα σου, θα βρεθεί εμπρός σου.
Και αδιάβροχος και αλεξίνεμος ωστόσο ο διοπτροφόρος αυτός κεντροδεξιός χαφ. Πέφτει το ΠΑΣΟΚ κυβερνα η ΝΔ, με το τοκ σόου του στο κρατικό κανάλι ο Πολίτης αλλα και διευθυντής στον δημοτικό κακλαμανο-σταθμό 9,84 ο Γιάννης. Πολίτης όμως και στο ΕΘΝΟΣ σε έντυπη μορφή. Αν δεν σηκωθεί το πρωί να δουλέψει ο άνθρωπος αυτός φαίνεται οτι δεν θα ανατείλει ο Ήλιος στη χώρα μας.
Δέχομαι να κάτσω στο θρανίο να μου εξηγήσουν κάποιοι εμπειρογνώμονες, γιατί ο κυριος Γιάννης "υποτίθεται" οτι εκτιμάται τόσο πολύ απο τους αναγνώστες, τους τηλεθεατάς και γενικά απο όποιον έχει ηλεκτρικό ρεύμα σπίτι του.
Μετριοπαθής,προσηνής και μειλίχιος ο κύριος Γιάννης. Κομψός στις εκφράσεις του μετρημένος στην τηλεοπτική παρουσία του,έχει όλα τα χαρίσματα που συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε "αντικειμενικός δημοσιογράφος". ¨Εχει και παιδεία όμως. Και τι διάολο νούμερα τηλεθέασης κάνει το τοκ σόου του; Τρίχες κατσαρές. Κουβεντούλα να γίνεται,να μπαζώσουμε τον τηλεοπτικό χρόνο και να λένε οτι έχουν και πολιτική εκπομπή στην Αγ.Παρασκευή. Οι ίδιοι και οι ίδιοι καλεσμενοι οι ίδιες πληκτικές ερωτήσεις που πλέον τις έχουν αποστηθίσει όλοι, ακόμη και οι Πακιστανοί και οι ίδιες απαντήσεις απο τους πολιτικούς -"μια ζωη τα ίδια λόγια να μου λένε έχω βαρεθεί τον κόσμο κι όλα μου φταίνε".Αμ στο γραπτό του λόγο; Σιγά να μην σκάσω, αν δεν διαβάσω τον Πολίτη δεν θα μου κατεβαίνει το φαί το βράδυ. Άοσμες,σοβαροφανείς προβλέψιμες οι αναλύσεις του,βαρετές σαν το ημερολόγιο καταθλιπτικής κακοπαντρεμένης.
Το βρήκαμε τώρα στην Ελλάδα. Μετριοπάθεια και ευπρέπεια. Κοπήκανε τα γιουχαίσματα στις συγκεντρώσεις,τα ακραία συνθήματα (απόψε πεθαίνει η δεξιά και τέτοια),τα πράσινα και μπλέ καφενεία όλα.Αλλα και στην τηλεόραση όλα γαλήνια ."Ξέρετε οτι σας εκτιμώ κύριε Σπηλιωτόπουλε" "και εγω κύριε Λοβέρδο μου σας θεωρω αξιο" "σας άκουσα με προσοχή" .
Αφου τα κάνανε γυαλιά καρφιά το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ και μας φέρανε τον λογαριασμό 250 δις ευρώ στο τραπέζι (και ένας θεός ξέρει πόσα ακόμη) έρχονται τώρα τα δυο τους να μιλήσουν για ψυχραιμία και ειρήνη και οτι δεν θέλουν κορώνες και φωνές.Αυτά που ζητάει δηλαδή οποιος έχει καραχεσμένη τη φωλιά του και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω. Οπως οι ναζίδες -που όταν τους τσάκωναν οι σοβιετικοί στην υποχώρηση- ζητούσαν να εφαρμοστεί το διεθνές δίκαιο για τους αιχμαλώτους. Κατόπιν εορτής. Πούλησαν ακόμη και τα ασημικά της μάνας και θέλουνε να μην φωνάζουμε κιόλας, λες και γίναμε Δανία εδω. Βαλκανο λαμογιά και κλεφτουριά, ανικανότητα και δανεισμός, τριτοκοσμική χώρα σε χρέος και διαφθορά - όταν αντιδράει ο κοσμάκης όμως, του λένε οτι είμαστε Ευρωπαική χώρα δεν επιτρέπονται αυτά,γινόμαστε ρεζίλι έξω και δεν θα έρθουν τουρίστες. Και ούτε δικαστήρια για τους υπουργούς και τους βουλευτές,τίποτα. Αυτοδιοικούμενο και υπερ άνω νόμου το κοτζαμπασέικο.
Πήξαμε απο τέτοιους κονδυλοφόρους στην χώρα μας,αντε πια με την κοινή αισθητική τη σοβαρότητα και την εθνική ομοψυχία. Αγαπηθήκαμε όλοι ξαφνικά . Μην μιλάτε όλοι μαζί δεν ακούγεσθε και διαπιστώσεις του τυπου "σκληρη η μάχη στη Β Αθήνας".

797 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   601 – 797 από 797
Ανώνυμος είπε...

ιγουώ ιέχου δυό.ισύ?

Ανώνυμος είπε...

βαρσι μγκάθκες μουρέ?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί θα γίνει ρε παιδιά με τα ωραία αστειάκια; Τρέμει ο θρόνος του Μάρκου Λεζέ με σας..

Ανώνυμος είπε...

Από που είναι ο Βάρσος?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρώτησέ τον

Ανώνυμος είπε...

βγενοπουλος στην νδ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν θα ξανανοίξει το γκάλοπ του blog που θέλω να αλλάξω την ψήφο μου;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ρε βάρσε έχεις φάει τίποτα σήμερα;;
Ή δίπλα στον υπολογιστή μεσα σε ελαφρώς βρεγμένη πετσετούλα διατηρείς ενα γενναίο κομμάτι τυρί, ελιές, λίγη γαλοπούλα,ψωμί, ντομάτα και σιλκ κάτ;;
Απο αργα εχθές το βράδυ άρχισε η επιχείρηση "ΘΕΟΔΩΡΑ" στα ΜΜΕ και κυρίως βέβαια στο διαυλο ΜΕΓΚΑ που εκπροσωπεί την κρατικο μεγαλοαστική τάξη της χώρας.Οι Βαρδινογιάννηδες στηρίζουν το Σαμαρά.Οι μπομπολαίοι στηρίζουν Ντόρα.Σε περίπτωση θριάμβου του Τρανσεξουαλ Μητσοτάκη οι υπόλοιποι δεν έχουν θέση στο κομμα.Ο Σαμαράς σαν αρχηγός θα καταπιεί το ΛΑΟΣ.Η ντόρα θα πάρει τους μεσαίους.
Να δω αν το μητσοτακικό μπλόγκ εδω μεσα, "πάρει τα ποδάρια του" και μιλήσει για την οργιώδη υποστήριξη των "και καλά" πράσινων επιχειρηματιών στην αγαπημένη τους κορούλα( λες και ο Μπομπολας δεινοπάθησε με την Ν.Δ και τον Σουφλιά).Ή θα συνεχίζουν να βλέπουν στήριξη του εθνομεσοαστικού δελτίου των 8:00 στον Τσίπρα,οπως ακούσαμε εδω μέσα εμβρόντητοι.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα μας πεις κάτι και για τις κρητικοπούλες και τα ποδάρια;

Ανώνυμος είπε...

Karaisko?

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Καραϊσκος για τα κορίτσια από την Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο σε ικανοποίησε το ποσοστό του Σύριζα? Ποιον υποψήφιο σταύρωσες?

Marwood είπε...

Αν δε συμβεί κάτι απρόοπτο το κόμμα θα το πάρει η Ντόρα, ενώ πάντα υπάρχει και ο Αρούλης.
Το γεγονός ότι ο Βαρδινογιάννης υποστηρίζει Σαμαρά, είναι ανησυχητικό (για τον ίδιο το Σαμαρά), καθώς ο εν λόγω κρητικός επιχειρηματίας έχει καταφέρει να ρίξει λουκετιά τόσο στο βασικό του μαγαζί (παο) όσο και σε αυτό που είχε για να περνάει την ώρα του (νδ).
Ο μόνος αστάθμητος παράγοντας που βλέπω εγώ για τα θέματα της δεξιάς είναι ο Βγενόπουλος, δηλ αν θα θελήσει να το παίξει ηγέτης της λαϊκής δεξιάς, αυτοδημιούργητος, αντίπαλον δέος της ντόρας κλπ κλπ μίνι μπερλουσκόνι δηλαδή. Γιατί για εκεί φαίνεται ότι το πάει.
Από εκεί και πέρα, πρέπει να πω ότι εγώ τη νδ την περίμενα γύρω στο 29-30%, αλλά μάλλον πήρε 3-4 από δυνητικούς ψηφοφόρους του Καρατζ οι οποίοι τράπηκαν πανικόβλητοι σε φυγή πίσω στο μαντρί, όταν με την υπόθεση ψινάκη έριξαν μια φευγαλέα ματιά στην όψη του κτήνους (στην περιπτωσή μας δηλαδή στην όψη του τσιρκολανισμού του Καρατζαφέρη). Ευκολο συμπέρασμα: αν με αυτό το κάζο καραμανλή και όλα τα χαρτιά στημένα υπέρ του, το μόνο που κατάφερε είναι η ταληρούμπα, καλύτερα να πάει και αυτός για σύνταξη. Αλλωστε το είχα αναφέρει και στην βαθυστόχαστη ανάλυση μου μετά τις βρωεκλογές (σσ έτσι το λέει ο τζέφρυ: το Βρω).
Το ίδιο ισχύει και για παπαρήγα, με εφταράκι δεν γίνεται επανασταση κακομοίρα μου, ούτε να βάλεις μπροστά την κανέλλη να κλάσει για να φοβηθούνε οι βιομηχάνοι. Αλλά να μου πεις τι ανάγκη έχουν αυτοί, έχουν βρει το ίδιο κόλπο με τους παπάδες, υπόσχονται στους οπαδους τους αποζημίωση σε άλλη ζωή, για να εξασφαλίσουν οι ίδιοι οι κομισσάριοι άνετη και πολυτελή διαβίωση σε τούτη δω. Τα κληροδοτήματα και οι μπίζνες να'ναι καλά.
Τέλος, παρ'όλο που όντως τα ζώα ψήφισαν πασώχ επειδή είχαν απηυδήσει με κωστάκη και τους σάλιαγκες που μας είχε φορτώσει, μη δίνοντας σημασία δηλαδή στις σάχλες του καθυστερημένου, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση το ποσοστό 44%! μιλάμε δηλαδή για πολλούς και πολύ μαλάκες! (αν και με την αποχή, το πραγματικό είναι γύρω στο 30%).
Ξέχασα κανέναν? Ναι μωρέ τον Τσίπρα (ναι τον καημένο), μπήκε στη βουλή μωρέ, αχου το, χέστηκε τώρα ο μπόμπολας, οι πολυεθνικές, τα φροντιστήρια πανελλαδικών και τα μεγάλα συμφέροντα που προωθούν την παγκοσμιοποίηση. Φοβερά πράγματα....

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ βλέπεις τον Καραϊσκο υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων της νέας κυβέρνησης εάν και εφόσον ο Παπανδρέου κάνει πράξη το άνοιγμα και σε άλλους χώρους;

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια; Μπάινει στην κυβέρνηση ο Καραϊσκος?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δηλαδή θα έρθει ο Βγενό, θα διασχίσει την ερυθρά θάλασσα (η οποία θα ανοίξει διάπλατα) για να φθάσει στην εξουσία ο χθεσινός αυτός άνθρωπος. Και οι άλλοι πασοκοδεξιοί που εδω και 45 χρόνια λαξεύουν αυτό το κτήνος που λέγεται Ελληνικό κράτος τι θα κανουν; Ετσι θα του παραδώσουν την εξουσία που με τόσους αγώνες και κόπους κατέκτησαν;Δεν υπάρχει Βγενόπουλος.Τα έχουμε ξαναδεί απο μακριά αυτά τα εγχειρήματα με Αγγελοπούλου Γιάννα και τους επιτυχημένους Παραολυμπιακούς αγώνες.
Τέλος ακροθιγώς: Εγω πιστεύω οτι ο Μπομπολας και οι λοιποί δεν γουστάρουν καθόλου τον συνδικαλισμό το ΠΑΜΕ και τα αριστερά κομματα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπράβο ναι, γι αυτό φεύγει η βαλίτζα με το πακέτο αρχές κάθε μήνα σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, για να κάνει ο Μπομπ ο Μάστορας τις κατασκευαστικές δουλειές του ήρεμα κι ωραία. Όπως και όλες οι μεγάλες επιχειρήσιες στην ελλάδα. Αν διαφωνείς ένα όνομα θα σου πω: Περικλής Κοροβέσης

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πλάκα πλάκα αυτά που έγραφε σήμερα ο 5:45 περί κοσμοπολιτισμού του Τζεφ, τα έγραφε κι ο Παπαχελάς στην Καθημερινή. Τώρα το δα. Έγκυρη ανάλυση. Κοσμοπολίτης, με κονέ έξω κλπ κλπ.. Να δω τί φτύσιμο θα φάει απο τα κονέ όταν θα πάει σε λίγο να ζητήσει δανεικά..

Ανώνυμος είπε...

o korovesis den ekselegi

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο κοίτα εδώ να δείς τι σημαίνει αριστερός δημοσιογράφος. Αντιρατσιστής με πράξεις και όχι στα λόγια. Τρέχοντας ανα τη γη στο ρεπορτάζ για υπεράσπιση των αδυνάτων, και όχι γράφοντας καταγέλαστα σχόλια σε ανυπόληπτα ιστολόγια καταβροχθίζοντας μπακαλιάρους σκορδαλιά και ξύνοντας τα αρχίδια του, όπως κάποιοι άλλοι ονόματα δεν λέμε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ε΄δω γελάει ο κόσμος έτσι; "Μυστικό αρχηγείο" όπου 3 γκόμενες φωτογραφίζονται φόρα παρτίδα.. Χα,χα,χα.. Τελικά, σα να χει δίκιο ο Καραϊσκος για το Δανέζη. Απατεώνας ολκής.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Α)Το μεγκα είναι πιο ανυπόληπτο απο τον Πεντακαθάριδη
Β) Μεγάλο και πρωτότυπο θέμα η Κου κλουξ κλάν.Ολοι οι ρεπόρτερς του δημοκρατικού κόμματος στις ΗΠΑ (ΜΑΙΚΛ ΜΟΥΡ) καλή ωρα τα έχουν δείξει και τα έχουν ξαναδείξει.
Και πολύ σοβαρά τωρα:Περίμενα αυτόν τον ντοκυμαντεριστή της πυρκαιάς (γι όσους ξέρουν) να πάει στο Αμέρικα τις ημέρες της κρίσης (και τώρα προλαβαίνει) να μας δείξει τα στρατόπεδα ανέργων και τα συσσίτια.Γιατί με κου κλουξ κλάν και τέτοια και ο Μπορατ έχει ασχοληθεί δουλεύοντας τους κιόλας ον κάμερα. Αλλα απο Δανέζη αυτα τα περιμένεις..Αυτη η κατσίκα αυτο το γάλα βγάζει που λενε και στην Αλαμπάμα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://images3.wikia.nocookie.net/littlehouse/images/e/e7/Matthew_Laborteaux.jpg

Σας θυμίζει κάποιον αυτός; Έλληνα δημοσιογράφο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σορρυ. Το link

http://tinyurl.com/y8nnvz8

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος μένει με τους γονείς του?

Ανώνυμος είπε...

Ναι.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο με τους γονείς σου μένεις; Ή προτιμάς την παρέα των Πακιστανών;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τί εννόείς όταν λες το Δανέζη κινηματογραφιστή της πυρκαγιάς;

Ανώνυμος είπε...

O Δανέζης να μας πει τι γνώμη έχει για τον Καραϊσκο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ή ο τύπος που έπαιζε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι και λέγεται Matthew Laborteaux είναι σωσίας του βλακάκου του Αντώνη Κατσαρού της Αθλητικής Κυριακής;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μένουν με τους γονείς τους πια και όχι μόνο ο Καραϊσκος. Είναι οικονομικοί οι λόγοι. Όσα και να παίρνει κανείς από τους Πακιστανούς χρειάζεται να εξοικονομήσει πόρους για να αγοράσει και τα πούρα του.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Βαψ εξηφανισθη

Ανώνυμος είπε...

Amber Alert

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο Καραϊσκος για τα κορίτσια από την Κρήτη και τα πόδια.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αν είναι αλήθεια ότι καπνίζεις πούρα μπορείς να πες τι μάρκα καπνίζεις?

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζεται έκρηξη Πάγκαλου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σοβαροί άνθρωποι οι Πασόκοι. Απ οτι λέγεται δεν θα βάλουν έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλα κάθε υπουργείο θα έχει τον δικό του και θα βάλουν και έναν εκπρόσωπο του πρωθυπουργού.
Ετσι θα τακτοποιήσουν και καμμιά 50 ρια (τουλάχιστον) δικά τους παιδιά δημοσιογράφους και το κυριότερο, θα αποφύγουν το γελοίο καθημερινό θέαμα ενός τύπου σαν τον Αντώναρο να αποφεύγει να απαντήσει,να τον κοροιδεύουν και να τον σαρκάζουν οι δημοσιογράφοι απο κάτω και να απορροφά μόνος του όλο το κράξιμο και τη μήνιν του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Καραπιάλης. Μπράβο, καλή παρατήρηση

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

montechristo 4 και τα super partagas. Και romeo y julieta churchil σε περιοδους ευμάρειας

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είναι σωστό αυτό που είπες αν και θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα αφού τα μηνύματα δεν θα είναι ενιαία. Να μας έλεγες και για τις κρητικές και όλα θα ήταν υπέροχα.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει γιατί έλεγα μήπως παίρνεις περιπτέρου. Τώρα είσαι σε καιρούς ευμάρειας; Ζηλεύεις τον Βάρσο με τα Silk Cut?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μηνύματα ενιαία,ζήλεια, κρητικες, πουρα...Βαψομαλλια!!Ελα ρε τι γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος ποιον υποψήφιο ψήφισε.

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Βαψομαλλιάς

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

παγκοσμίως underground ονόματα δεν έχει σημασία,εναν τυπο γενειοφόρο και μια γκόμενα 2 σταυροί.Οχι σαν τον μάργουντ, σε κοτζαμ Β αθηνων σταυρωσε μονοκουκι τον Κυριάκο που του δίνει αποχυμωτές και ηλεκτρικά μαχαίρια η SIEMENS

Ανώνυμος είπε...

Τόσο ξεφτίλας είναι ο Μάργουντ; Δωροδοκείται με ένα αποχυμωτή; Σαν τον Κυριάκο; Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Mα είναι φοβερό αυτό που λες Καραϊσκο. Ψήφισε ο Μάργουντ το γουρλομάτικο τρωκτικό της Siemens?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν ψήφισε την Παπακώστα;

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος και για τα κορίτσια από την Κρήτη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αν δεν αποκαλυφθείς δεν σου ξαναγράφω τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Καθώς και το πως σχολιάζει την απεικόνιση της λεβεντογέννας Κρήτης στην ταινία Ο Μανωλιός ο Μπήχτης.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι η Κρήτη; Τόσο ερωτική όσο την δείχνει η συγκεκριμένη ταινία;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι μωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ξερω τι ποιον στάυρωσε ο μπαργουντ αλλα εχθές καμάρωνε στο σπίτι του επιδεικνύοντας μια φριτέζα της ζήμενς που φτιάχνει πατάτες σε 3 λεπτά.Που την αγορασε κυριακάτικα πες μου εσυ

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι ότι κάποιος εδώ είχε αναφέρει κάποιες λεπτομέρειες για τον Κούλη. Τόσες λεπτομέρειες δεν ήξευρε ούτε ο νεοδημοκράτης Πλούταρχος που βγαίνει κάθε βράδυ στον Λαβίθη για να υπερασπιστεί καραμανλή και ΝΔ. Λές να ήταν ο Μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ είναι φίλος και οπαδός του Κυριάκου. Μίσθαρνο όργανο του μητσοτακισμού. Στη θέση του θα ντρεπόμουνα

Ανώνυμος είπε...

Θα τον έστελνα στο διάολο

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Κυριάκος έπεσε από την πρώτη θέση. Δεν έγινε δυστυχώς το ίδιο με την Ντόρα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χα χα χαα θα βγεί-βγήκε ο Πλουταρχος σήμερα στου Λαβίθη;;;Τον περιμένει ολη η Ελλάδα αυτόν τον ερασιτέχνη μεταμεσονύχτιο αυτόκλητο εκπρόσωπο τύπου του πρώην κόμματος.Παντως ο μπαργουντ έχει λοξοδρομησει δεν είναι πια ΝΔ ολη μερα τους βρίζει σκαιότατα...Αλλα να σου πω τη μαυρη αλήθεια στο παραβάν τον φοβάμαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ είναι φιλομητσοτακικός;

Ανώνυμος είπε...

το διχως αλλο

V. είπε...

Ξέρεις Καραϊσκο ο Πλούταρχος ήταν πρώην σεκιουριτάς που επί ΝΔ διορίστηκε σε κάποια θέση στο δημόσιο. Γι αυτό μας έχει αλλάξει την παναγία με τα λιβανίσματα στον Κωστάκη και στη ΝΔ. Γραφικές περιπτώσεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ έχει στο κινητό του φωτογραφία του αγκαλιά με τον επίτιμο σε οικογενειακό δείπνο σπίτι του επίτιμου. Τί να λέμε τώρα.. Αυτό τα λέει όλα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

σεκιουριτάτε

Ανώνυμος είπε...

Στο σπίτι του επίτιμου στα Χανιά; Μα καλά, δεν έλεγες ότι είναι από την Καρδίτσα;

Ανώνυμος είπε...

Τον φιλοξενούσε ο επίτιμος Χανια.;

Ανώνυμος είπε...

στέλνω αυτο το μηνυμα για να μην μείνουμε στα 666.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος είναι προληπτικός

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αραμπατζη;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαψ είδες τον Πολίτη σημερα στο τοκ σοου του στην Ερτ;;; Αρχισα να τον βλέπω και με ξυπνησε το τηλέφωνο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο Βαρσος απεκοιμηθη εξαντλημένος και νηστικός.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο βαρσος καπνίζει οταν κοιμάται με το ενα χερι να εξέχει της κλίνης

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Τζεφρυ. Αμα βγει κι η Ντορούλα έδεσε το γλυκό. το επόμενο βήμα θα είναι να προσαρτηθούμε στις ΗΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ. Ο Πανίκας υποψηφιος αρχηγός. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το κόμμα

V. είπε...

Καραϊσκο σου απαντώ τώρα στην ερώτησή σου για τον Πολίτη. Τον συγκεκριμένον αυτόν τύπο δεν τον έχω δει ποτέ ολόκληρο (την εκπομπή του εννοώ). Ξέρεις τον λόγο. Αφόρητη ανία. Τα ξέρει όλος ο κόσμος. Να μην λέμε περιττά πράγματα. Τα γράφεις όλα πολύ ωραία. Θα τον βλέπουν, υποθέτω, κάποιες κυρίες και ορισμένοι υπέργηροι, αλλά ο άνθρωπος δεν βλέπεται με τίποτα. Βέβαια, πέρα από το βαρετό και κοινότοπο του ανδρός, να παραδεχθούμε ότι το μοντέλο "πολιτική εκπομπή στην κρατική τηλεόραση" είναι ένα μοντέλο που ζητά Πολίτηδες. Πάρε να δεις τι υπάρχει τώρα. Πολίτης, Ζούλας, Παναγιωταρέα, Κωτάκης, Παπαπαναγιώτου (με βαμμένο μαλλί και περουκίνι!). Φρίκη και μεγάλα χασμουρητά. Σου θυμίζω και επί "σοσιαλισμού". Μαχαίρας, Νίκος Χασαπόπουλος, Μεγγρέλης, Ευθυμίου κλπ. - για να μην πάμε στις πρώτες μέρες του 80. Αυτό είναι η κρατική τηλεόραση εδώ. Και στην ιδιωτική, στα πολιτικά, η ίδια πλήξη είναι επί της ουσίας, αλλά εκεί αλλάζει λίγο το κέλυφος - υπάρχει μια επίφαση ζωντάνιας, με την ίδια, όμως, υπόγεια πλήξη και αδιαφορία να χαρακτηρίζει τις εκπομπές. Ό,τι θέλει ο λαός, ό,τι αντέχει το ταμείο και ό,τι μπορούν να δώσουν τα τηλεοπτικά αφεντικά. Ο φουκαράς ο Πολίτης τί να σου κάνει. Αναλώσιμος είναι. Ένας ιμάντας του συστήματος, μια βιδούλα, σαν κι αυτές που έχουν ανάγκη τα αφεντικά του για να κάνουν τη δουλειά τους. Ο πρώην ρεπόρτερ του ναυτιλικού ρεπορτάζ, το φτωχό παιδί που ήρθε στην Αθήνα για να πετύχει, δεν μπορούσε παρά να δεχτεί να παίξει αυτόν τον ρόλον. Κι αν δεν ήταν ο Πολίτης, θα ήταν κάποιος άλλος. Όλοι αυτοί το ίδιο πράγμα είναι. Τώρα έχει και αυτοκίνητο με σωφέρ. Δεν είναι, Καραϊσκο, λίγα πράγματα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Καραϊσκος φτωχό αριστερό παιδί από την επαρχία ήταν. Κι αυτό ήρθε στην Αθήνα για να φάει ένα κομμάτι τίμιο ψωμί. Αλλά αντεδρασε. Δεν έγινε Πολίτης, ιμάντας ή βιδούλα του συστήματος. Ο καραϊσκος έγινε σωφέρ.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είναι ο σωφέρ του Πολίτη; Αυτό εννοείς; Τί είπες τώρα.. Τί βόμβα ήταν αυτή..

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό τον αντιπαθεί τον Πολίτη?

Ανώνυμος είπε...

κι οι δυό δημοσιογράφοι επαρχιωτόπουλα ήτανε. Ιδού που κατέληξε ο ένας ιδού κι ο άλλος. Δηλαδή, τί νομίζατε ότι η κριτική Καραϊσκου προς Πολίτη είναι άδολη και όχι υποβολιμιαία?
Σωφεράτζα του κερατά και παρόλα αυτά θάβει το αφεντικό του πίσω από την πλάτη του. Κατάντημα.

Ανώνυμος είπε...

συγγνώμη τον ευεργετη του ήθελα να πώ. Αλλά, ουδείς αχαριστότερος....

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτης είναι ψιλοπουρό κυριε.15 χρόνια του ριχνει του Καραίσκου, δεν υπαρχει σύγκριση.

Ανώνυμος είπε...

κυριε Καραϊσκο ο Πολίτης ήταν ήδη επιτυχημένος, πολύ πιο νέος από σένα

Ανώνυμος είπε...

Ναι γιατί ο Καραίσκος πήρε τον Αριστερό-Ανηφορικό δρόμο, όχι σαν κάτι Βαρσάκια

Ανώνυμος είπε...

Ο καραμανλής ήτανε καλό παιδί σαν τον καραϊσκο ένα πράγμα. Καλαμπουρτζής, καλός για παρέα...Αλλά δεν έκανε βρε παιδάκι μου για πρωθυπουργός. Όπως ο Καραϊσκος δεν έκανε για δημοσιογράφος. Γιατί τα πιέζουμε τα παιδιά να γίνουν κάτι που δεν μπορούν?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αρθρογραφώ εδω και καιρό -πολύ επιτυχημένα- σε ενα απο τα πιο δημοφιλή μπλόγκς εκτος απο την καριέρα μου σαν οδηγός μεγαλοδημοσιογράφων και χονδρεμπορας πακιστανών.Το μέλλον μου προδιαγράφεται λαμπρό.

Ανώνυμος είπε...

Καλώ τους υπευθύνους του μπλογκ να αναρτήσουν ψηφοφορία για το ποιό επάγγελμα θα άξιζε στην πραγματικότητα ο Καραμανλής. Το αυτό και για τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος ανήκει στους ΝΕΟΧΑΖΙ; Και τι έπαρση ήταν αυτή στα σχόλια σου Βάρσε; για μαζέψου νεαρέ βλαχοντόιτς

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε τωρα ο άνθρωπος είναι ψηφοφόρος του Λιάπη

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος ειναι οπαδός του Μιχάλη; Ε αυτό παέι πολύ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να και ο Παπαπαπαπαπαναγιώτου ας πούμε.Επιτυχημένος δημοσιογράφος.Οδοντοτεχνίτης ήτανε πριν γίνει αυτό που έγινε.Σαν τον Λαλιώτη περίπου.Και τι επιτυχημένος είναι δηλαδή;;; Τον βλέπουνε όλα τα ραμολιμέντα κυριακή πρωί οταν γυρίσουν απο την εκκλησιά με τις γυναικούλες τους, μεταξύ του χαπιού για ζάχαρο και αυτού για την υπέρταση και πριν γυρίσει η μαντάμ σπίτι οπότε και θα αλλάξει κανάλι για να βάλει τον αδερφό του Τριανταφυλλοπουλου στην κρατική τηλεόραση....

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Καραίσκο, ηρέμησε και συ λίγο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Κυκλοφορεί η φήμη οτι θα κατέβει και ο Κυριάκος υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος...Εδω να σε δω τώρα μπάργουντ.Με το δεξί θα ψηφίσει Ντόρα και με το αριστερό Κυριάκο.

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω να δυσκολευτέι ιδιαίτερα ο Μπαρ-Γουντ

Ανώνυμος είπε...

Κωλομπαρ-γουντ

Ανώνυμος είπε...

Από τέτοια στην Καρδίτσα...

Ανώνυμος είπε...

Γκει Μπαρ-Γουντ

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος θα γίνει λοχαζώον της Ντόρας τώρα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χα χα χα...Αφήσανε τις στάνες τα βλαχαδερά και μπήκανε στους τραπεζικούς οργανισμούς.Και πάνε μετα να δανειστούν τα ταλαίπωρα τα αγροτόπαιδα που μεγάλωσαν μαζί στις φάρμες και τους βγάζουν τη μπέμπελη για να τους δανείσουν πέντε φράγκα μπάς και πάνε στη Ρουμανία να πηδήξουν καμμιά τσιγγανοπούλα μερακλίδικη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θα σας τα πω χαρτί και καλαμάρι.Ξέρεις τι ναζί είναι ο Λοχαζός.;;;..Εχει ενα μαγαζί σε μια σκατοπλατεία σε στρατηγικό σημείο της βλαχοσυνοικίας του στην οποία πλατεία - είναι και πολυσύχναστη- δεν υπάρχει τίποτα άλλο ούτε για να πάρεις ένα καλσόν ας πούμε. Ετσι ακόμη και αν δεν γουστάρεις τα ναζιστόμουτρα του είσαι υποχρεωμένος να ρίξεις τα αυτιά σου και να μπείς να ψωνίσεις απ αυτόν.Μονοπώλιο. Ασε δε που επειδή είναι τεμπέλης το κλείνει νωρίς το βράδυ και αγανακτεί το σύμπαν που δεν εξυπηρετείται και πρέπει να πάρει αμάξι για να αγοράσει τα χρειώδη.Το σκάνδαλο είναι οτι δεν επιτρέπεται ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ (για ευνόητους όμως λόγους) σε κανέναν ΔΗΜΟΤΗ να ανοίξει έτερο μαγαζάκι στην αχανή πλατεία ωστε να μοιραστεί η πίτα και να εξυπηρετηθεί ο κοσμάκης .Κουτσοί στραβοί στου νεοναζί(ομοικαταληξία).

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ναπάλμ πέφτουν εδω μέσα.Της Λαμπίρης είναι το μπλόγκ; ;; τι ξεκατίνιασμα μον ντιέ

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/y9xfcgr

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί η φήμη στα Χανιά, ότι οι Πάκις του Καραϊσκου δεν πληρώνουν ενοίκιο. Σε χρήμα εννοώ. Κάποιος έβγαλε βρώμα ότι πληρώνουν τον Καραϊσκο σε είδος. If you know what I mean.

Ανώνυμος είπε...

ωραίο!!!! Μπραβο ρε φίλε

Ανώνυμος είπε...

Μπα σε καλό σου Μας εκανες και γελάσαμε με τα ωραία σου

Ανώνυμος είπε...

ωπα? τι καρφάρα ήταν αυτή? δηλαδή μετά την κατσίκα σειρά έχουνε τα πάκις?

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ

ΛΗΞΗ ΤΙΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
ΙΔΩΜΕΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

TA BLOGGS ΘΑ ΜΕΤΡΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Μα τί γίνεται εδώ μέσα σήμερα. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και τα καρφιά πέφτουν βροχηδόν.
Ο ένας βλαχάκος πάει στην τράπεζα και νομίζοντας ότι έγινε χάϊ αρνείται να δώσει δάνειο στους φίλους του, ο άλλος χωριατάκος έχει γλυψειματικά άδεια μαγαζιού στην πλατεία του Ασπροπύργου και ο τρίτος αποδεικνύεται ότι σκύβει. Για Σκυφτούλη τον είχαμε για τις ιδέες του, όχι για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μα είναι δυνατόν; Σκυφτούλης ο Καραϊσκος; Το είχα για σοβαρό μπλογκ εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, ελα, ΜΠΑΝΑΝΑΑΑΑΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 3:32 είναι ο Τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν; Καραϊσκο πες και γι αυτόν τον τσοπαναραίο. Πες τα όλα

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχει δίκιο ο 3:35. Πες και για τον Τρούμαν. Δώστονα κι αυτόν Καρασύκο

Ανώνυμος είπε...

Ο 3:32 είναι ο V

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Με το που μπάίνω πάντα μέσα, βλέπω και ένα φαρμακερό σχόλιο από την οχιά της Κρήτης. Εννοείται ότι δεν αχολούμε ούτε με τις παπαριές που λέει ο Καραϊσκος ούτε με τις κακοήθεις και κρύες σπόντες περί ανδροπρέπειας του Καραϊσκου. Επειδή είδα κάποιο σχόλιο αναγνώστη στο troktiko για τον Αρούλη το Σπηλιωτόπουλο, κάτι μου λέει ότι το έχει γράψει κάποιος από εδώ μέσα δηλώνοντας ως όνομα το Jimis. Το στυλ γραφής μοιάζει πολύ πάντως με κάποιου εδώ μεσα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Τζεφ ξεκίνησε τον κοσμοπολιτισμό. Αφαίρεσε το Θρησκευμάτων από τον τίτλο του Υπουργείου Παιδείας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι ότι διαφωνώ. Καλά έκανε, αλλά μάλλον μέχρι εκεί θα πάει. Αν φορολογήσει το παπαδαριό (που πρέπει να το κάνει), θα του βγάλω το καπέλο. Αν και χλωμό το βλέπω..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαρσε ρίξε ενα φρεσκάρισμα στο πως κλίνονται τα ρήματα της μέσης φωνής γιατί γράφεις σαν μπακάλης.Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν είσαι κιόλας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αναφέρεσαι στο ασχολούμΑΙ που από κεκτημένη ταχύτητα το έγραψα ασχολούμΕ; Μπράβο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό σε μάρανε εσένα..Η ορθογραφία μου.

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

αφαιρεσ(αι)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το θράσος σου εσένα δεν έχει όρια. Αμ γράφεις Greeklish από ορθογραφία, αμ μας τη λες επειδή μια φορά κάναμε λάθος. Το χετε όλοι στην παράταξη της βλακείας. Αμ τον ήπιατε και πέσατε 0,5%, αμ πανηγυρίζετε ότι νικήσατε κιόλας. Εδώ δηλαδή τί να πει κανείς.. Το τέλος της λογικής.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιομπαζολιά άνοιξε αγόρι μου κανα λεξικό και ξανακοίταξε. Που κάνεις και διορθώσεις

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν στην είπα εγω για το δεύτερο αλλα εσυ πετάγεσαι καθε φορα με την ορθογραφία. Εγω δέχομαι οτι υπάρχει καλό επίπεδο εδω μέσα και όλοι εχουν δώσει δείγματα γραφής αλλα εσυ συνεχίζεις τις διορθώσεις.Κοψε το και το κόβω.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα..Σιγά μην το κόψω επειδή έκανα ένα λάθος το οποίο το χα δει κιόλας πριν μου το πεις. Εσύ κάνεις λάθη συνεχώς..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποιο δεύτερο εννοείς ακριβώς Καραϊσκο;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτό ξεπερνάει τα όρια της θρασύτητας.Ενα λάθος χααχααχχααα.Ενα λάθος σε κάθε ποστ χαχ αααα

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πήγαινε σε όλα τα προηγούμενα ποστ και βρες μου τα λάθη. Τώρα

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε τωρα αλλη δουλειά δεν έχω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχεις; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

και η χρυσή αυγή πάντως δεν πήγε καλά. Και στο ντέρμπι μετα-ουραγων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπήκε απο κάτω.Ξεκαθάρισε έτσι και η νοθεία στο γκάλοπ εδώ .

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μ' αρέσει που ο Γιομπαζολιάς έκανε και διόρθωση στο σωστό με λάθος. Γεια σου ρε γίγαντα Γιομπαζολιά..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο άρης Σπηλιωτόπουλος κατάφερε τα ξημερώματα να υπογράψει τις αδειδοτήσεις για τα κολλέγια.Πέντε λεπτά πριν αποχωρήσει απο το υπουργείο. Τωρα τα πιασε η δεν τα έπιασε ο υπουργός μόδας και μυτερών γιακάδων.;;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι δεν πήγε. Έχασε ψήφους σε σχέση με τις Ευρωεκλογές

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

αδειδοτήσεις;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κυρία Αννίτα, να πω ένα τραγούδι;

Ανώνυμος είπε...

βλάχοκαρδιτσα ναζι πήγαινε στο 10:41 να διαβάσεις τι ψυχεδελικο δυσλεκτικά γραφεις και ασε τους Καραίσκους

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ρε βάρσε ποσο γέλιο θα σκορπίσεις ακόμη χα χα σε κατάλαβαν επιχειρήματια χα χα

Ανώνυμος είπε...

στον ασπρόπυργο πήγε καλά η Χρυση αυγή βράσε;;; χαχα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στον Ασπρόπυργο βλάκα Ανώνυμε η Χρυσή Αυγή παίρνει διπλάσιο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Κοίτα τα αποτελέσματα των εκλογών χωριατάκο

Ανώνυμος είπε...

Στα αρχίδια μας ο ασπροπυργος και η χρυσή αυγή.Εμενα η ανορθογραφία σου με καίει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εγω πιστεύω οτι αν ανοίξει άλλο μαγαζί στην πλατειά περι ης ο λόγος, ο Βάρσος θα ιδρύσει τρομοκρατική αντιδημαρχιακή οργάνωση με μόνο στόχο το Δήμαρχο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα μωρέ που χεις εσύ αρχίδια τώρα.. Ποιος τα χασε για να τα βρεις εσύ;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να πέσουν οι τόνοι

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ βλάκα και συ τώρα που θα μου πεις να μην τη λέω του ναζιάρη. Αριστερέ της φάπας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα. Φάτηνε για να υποστηρίζεις το διανοητικά καθυστερημένο ανώνυμο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γαμώ τις περιοχές ο Ασπρόπυργος. Δε θα μετακομίσω ποτέ. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

ο 5:54 ήταν ο Βαρσος

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον, γιατί ο ανώνυμος ήταν ο Καραϊσκος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως ευτυχώς που υπάρχει κι ο Γιομπαζολιάς εδώ μέσα. Μέχρι τώρα νόμιζα (από τα ορθογραφικά του λάθη), ότι είναι ο Καραϊσκος. Αλλά τελικά δεν είναι ο Καραϊσκος. Είναι χειρότερος από τον Καραϊσκο. Καραϊσκο, βρέθηκε χειρότερος από σένα. Γιομπαζολιά, Αλβανός είσαι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο, νοικάρης σου είναι ο Γιομπαζολιάς; Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, γιατί γελάς μόνος σου;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα μου ντε, Γιομπαζολιά. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, δεν είμαι ο Γιομπαζόλιας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι μωρέ δεν είσαι..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, όχι μωρέ δεν είμαι...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΟΚ. Με έπεισες

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε παρεξηγήθηκες; Τώρα που αναλαμβάνει η Θεοδώρα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πείθεσαι Βαρσο;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, θα στηρίξεις Άρη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί να παρεξηγηθώ; Δε βλέπω κανα λόγο

Ανώνυμος είπε...

Είπα μήπως ρε Βάρσο, τώρα τελευταία έχεις γίνει-βλάχικα-απρόβλεπτος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα που είπες για Αρούλη, ο Αρούλης τα πρηξε με τα SMS του όλη την προεκλογική περίοδο και σε μένα και σε άλλους εδώ μέσα. Καραϊσκο, ξέρεις τίποτα γι αυτό;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είναι οι κακές παρέες εδώ μέσα. Χαλάει ο κόσμος όταν συναναστρέφεται χωριατάκους. Με εννοείς φαντάζομαι..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάθε μορφής χωριατάκους..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, είσαι δηλ. κατά των χωριαταραίων

Ανώνυμος είπε...

είπε ο γάιδαρος το πετεινό κεφάλα

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. ο Βάρσος είναι αρσενική ναζιστική κότα;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και Ναζί ΝΕΟΧΑΖΙ μάλλον

Marwood είπε...

Μετονομασία υπουργείων από τους σοσιαλιστές πιστές στην οργουελική παράδοση πχ Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δια Βίου Μάθησης, πέρα από τις αυτόχρημα σαχλές και θολές ονομασίες όπως Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ή Δικαιοσύνης, Διαφάνειας Ισότητας και Ατομικών Δικαιωμάτων(!?), Μεταφορών και Δικτύων(??).
Πάντως ευχάριστη νότα τουλάχιστον για μένα είναι η συμμετοχή του γίγαντα Κατσιφάρα. Μας λείπει ωστόσο ο Κίμων....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αφού το σωσε και δεν έβαλε τελικά Υπουργό Άμυνας,Ειρήνης και Αγάπης των Λαών τον Χρήστο Παπουτσή, γνωστό ως πολύ εργασιομανή και από τις πολλές συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου που παρακολούθησε ως ευρωβολευτής, πάλι καλά. Πολύ εργατικός άνθρωπος ο κυριος Χρήστος.
Το ότι πρότεινε στο Χρυσούργελο υπουργείο Περιβάλλοντος είναι προς τιμήν του. Δε μπορώ να υποψιαστώ προσπάθεια καπελώματος των Οικολόγων, γιατί προχθές κέρδισε με μεγάλη διαφορά κιόλας. Άρα είχε μάλλον καλές προθέσεις. Η υποβάθμιση του Μα-Θρα σε γραμματεία μάλλον προοιωνίζει για το πού πάμε με τα Σκόρπια.

Ανώνυμος είπε...

ρε μπαργουντ τι γράφεις εδω μεσα, εκανες ρεπορταζ πρώτα; Δεν είναι ο Κατσιφάρας ο παλιός αυτός που λές.Ο Αποστολος Κατσιφάρας είναι πατρινός αυτός που διορίστηκε.Οτι να ναι γράφουμε;;;

Ανώνυμος είπε...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1060945&lngDtrID=253

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μπαρ-γουντ πραγματικά

Ανώνυμος είπε...

Ο μαργουντ παραπληροφορεί και γελοιοποιεί το μπλόγκ

Ανώνυμος είπε...

εγώ έχω στεναχωρηθεί που ο Χρήστος Παπουτσής δεν υπουργοποιήθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη απόφαση η κατάργηση του Μακεδονίας-Θράκης. Ωρα να καταργηθεί κι η ΔΕΘ . Μπούρδες βλακομακεδόνων

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτά τωρα μου την σπάνε.
Και τα περιμενα κιόλας απο τον Γιώργο. Μου ήρθε στην χώρα του τσέλιγκα και του τσιγγελωτού μύστακος γυναικείου και ανδρικού, τον έβγαλαν πρωθυπουργό και ηρχισε τα χακερίστικα, τα cyber και τα τέτοια. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση λέει.Να δω τον καράβλαχο στα Ασκύφου και στο Ροδοβάνι που έριξε 2000 σφαίρες απο τη χαρά του, το βράδυ της Κυριακής τι καταλαβαίνει απ όλα αυτά.
Αυτο έλειπε απο τη χωρα,η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τα δίκτυα. Αυτόματη γκαραζόπορτα με τηλεκοντρόλ στο τσαντίρι. Στο Πασοκ μάλλον θεωρούν οτι εκμοντερνίσθηκε και εκσυγχρονίστηκε η χώρα οπότε -μοιραία- ήρθε και η ώρα του Ηλεκτρονικού μελλοντολογικού καθεστώτος. Εδω ρε γιώργο μπαίνεις στο Λαικό και κατουράνε στον διάδρομο οι αρρωστοι - σφαδάζουν στα ράντσα και στους διαδρόμους.
Ηλεκτρονική διακυβέρνηση τέκνικαλ μάνατζερς και σουπερβάιζορς και εξεκιουτιβς και θα μοιρασθούν τίτλους τωρα οι Πασοκονεολαίοι λες και δουλεύουνε στο Τορόντο τα τυρόγαλα (που ανάθεμα και αν εχουν ξαναδεί άσφαλτο απο εκεί που θα τα φέρουνε).Δεν πειράζει ρε τα ίδια γίνονται και στον όμιλο Λυμπέρη (μεταξύ όλων των άλλων ομίλων στην Ελλάδα). Ταγιερ και καρτελάκι στο πέτο: Τζενεραλ κομμέρσιαλ σουπερβάιζορ να γράφει επάνω και να νομιζεις οτι βρίσκεσαι στην VOLKSWAGEN. Και πόσα παίρνετε κυρία μου;; 650 μεικτά

Ανώνυμος είπε...

αυτό που λες δεν στέκει λογικά. Με την ίδια λογική τί να τους κάνουμε τους κομπιούτερς αφού οι μισοί έλληνες δεν ξέρουν τι είναι

Ανώνυμος είπε...

...σαν να ακούω το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σκέτη μιζέρια είσαι

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο απο πάνω είναι απο τα τυρόγαλα που λέγαμε.Κάνει οτι δεν καταλαβαίνει

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος μαλάκας γράφει με κεφαλαία;;;

Ανώνυμος είπε...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1061002&lngDtrID=245

ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μα τί είναι πια αυτός ο Γκιόλιας ρε γαμώτο; Τί θεούσος είναι αυτός;



http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_6083.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ήθελες να πεις μάλλον

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει νέο ποστ απο τον αριστερό του μπλογκ. Να χτυπηθεί με κύριο άρθρο η αδικία, ο ρατσισμός και η καταπίεση ξανά. Είναι πολλά τα σχόλια πλέον.

Ανώνυμος είπε...

Βαψομαλλιά, είχα καιρό να μπω στο μπλογκ σου, αλλά τώρα που μπήκα παρατήρησα κάτι. Από πού κι ως πού διέθετες τόσο ακριβείς λεπτομέρειες για την εκλογιμότητα πασόκων βουλευτών 4 μέρες πριν τις εκλογές; Πολύ περίεργο έως και ύποπτο το ότι έπεσες μέσα με ακρίβεια 100%. Πράσινη κλαδική Βαψομαλλιά; Να θεωρήσω ότι εχθρευόμενος το Γιωργάκη είσαι του περιβάλλοντος του νέου Υπουργού μας Άμυνας; Γιατί δε βλέπω να έχεις πει ποτέ κακή κουβέντα για τον πασόκο Οβελίξ..

Ανώνυμος είπε...

Πασοκάρα ο Βαψομαλλιάς; Και μπενιζελικός; Ιδού η απορία.

Ανώνυμος είπε...

Να πραγματοποιηθεί έκτακτο βλακοδικείο από τους γράφοντες σε αυτό το μπλογκ (μόνιμους και περαστικούς), για να διερευνηθεί το κυπαρισί χρώμα των πολιτικών βαψομαλλιακών πεποιθήσεων. Είναι αλήθεια ότι ο κύριος αυτός φορά σώβρακο με στάμπα τον πράσινο ήλιο; Ότι είναι πρώην πασόκος εκσυγχρονιστής; Ότι πανηγύριζε αγκαλιά με πακιστανούς και χοντρούς λαϊκούς μπουζουκόβιους πασόκους, οφελημένους από ανδρεοπαπανδρεϊκές επιδοτήσεις, το θρίαμβο του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους; Ότι είναι ο αποτυχημένος διαιτολόγος του Βενιζέλου; Ότι ο Σούφρας είναι ο Χάρης Ρώμας; Όλα στο φως.

Ανώνυμος είπε...

ο ρωμας ψηφίζει ΚΚΕ κατα δηλωση του.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, άσε το Χάρη Ρώμα. Έτσι τον ανέφερα για να σκάσεις μύτη. Εξήγησε τώρα πώς έπεσες 100% μέσα. Μόνο από στοιχεία της Ιπποκράτους γίνεται.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω είπα για ρώμα.Πάλι εγω δυστυχώς ημουν.Τζουφιο

Ανώνυμος είπε...

Να βγεί ο Πασοκμαλλιάς να απαντήσει. Είναι ή όχι άνθρωπος του Βούδα;

Ανώνυμος είπε...

Βουδιστή πρασινομαλλιά απάντησε. Αποκηρύσσεις το βόϊδαρο ή όχι;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   601 – 797 από 797   Νεότερο› Νεότερο»