Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ

Προσπαθώ όλη την ημέρα σήμερα, να βρω τις ακριβείς δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας Πολίτη (ΠΡΟ.ΠΟ) στους διαπιστευμένους συντάκτες του ΟΠΑΠ...συγγνώμη του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ. Αφού διάβασα σχεδόν όλες τις εφημερίδες αλλά και αρκετά blogs, παρατήρησα ότι ακριβείς δηλώσεις δεν πρόκειται να βρω πουθενα.


Σε γενικές γραμμές, οι σημαντικότερες δηλώσεις στις οποίες προέβη ο υπουργός μας είναι οι ακόλουθες:


" Λυπήθηκα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την κατάσταση που βρήκα στην επιστροφή μου στο ίδιο υπουργείο. Άμεσα ξεκινάμε την προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια δημοκρατική και φιλική προς τον πολίτη Αστυνομία".


Καλά η φιλική προς τον πολίτη Αστυνομία, το δημοκρατική πού κολλάει; Θα γίνονται εκλογές μέσα στην Αστυνομία, για να ψηφίζουν οι αστυνομικοί τους αξιωματικούς τους; Μήπως το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στο στρατό; Να του αλλάξουμε το όνομα σε Δημοκρατικός Στρατός κατά τα πρότυπα του 1946-1949 αναρωτιέμαι εγώ ο αφελής;" Πέραν αυτού, ο Υπουργός μας είπε ότι η αστυνομία όπως και η πυροσβεστική κομματοκρατείται. Μπα, τί λέτε; Εσείς δεν ήσασταν υπουργός της προηγούμενης κυβέρνησης, της παράταξης που κυβερνούσε 20 χρόνια; Ποιος την κομματικοποίησε την Αστυνομία; Μόνο η "κακή δεξιά";


"Όποιος αστυνομικός ακουμπήσει παράνομα πολίτη και λαθρομετανάστη, θα αποβληθεί άμεσα από το Αστυνομικό Σώμα με συνοπτικές διαδικασίες και με δική μου πρωτοβουλία"


Για μια στιγμή κε Υπουργέ μας.. Γλώσσα λανθάνουσα ή κάνω λάθος; Εντάξει με τον πολίτη, αλλά λαθρομετανάστη; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά ένας λαθρομετανάστης δε βρίσκεται λαθραία στη χώρα μας; Δηλαδή παράνομα; Πώς ένας αστυνομικός θα κληθεί να συλλάβει έναν παράνομο χωρίς να τον ακουμπήσει; Συνηθίζεται οι παράνομοι να το βάζουν στα πόδια ή να προσπαθούν με τη βία να γλυτώσουν όταν κάποιο όργανο της τάξης αποπειραθεί να τους συλλάβει. Δηλαδή πώς θα τους σταματήσει ο "δημοκρατικός" αστυνομικός μας; Φυσώντας τους μήπως και πέσουν κάτω; Ή πρέπει να εξασκηθεί σε ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ώστε με μια κίνηση του χεριού του στον αέρα, ο λαθρομετανάστης να βρίσκεται να έχει συλληφθεί;


"Εχω φίλους αντιεξουσιαστές και αναρχικούς. Δεν ενοχοποιούμε ούτε χώρους, ούτε ιδέες. Είμαστε απέναντι σε φαινόμενα βανδαλισμών και χουλιγκανισμού. Σας λέω λοιπόν, ότι θα παταχθεί άμεσα και η αστυνομική βία και ο χουλιγκανισμός. Είναι αδιανόητο ο αστυνομικός να συνεργάζεται με χρυσαυγίτες, τους οποίους ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να είχε θέσει εκτός νόμου (!!!!!!!!)".



Πέραν του ότι οι Έλληνες Εθνικιστές, διαμαρτύρονται ότι τα ακριβή λόγια της υπουργάρας μας ήταν: "Θα διώκεται οποιοσδήποτε αστυνομικός βρεθεί να έχει φίλους ή να σχετίζεται με χρυσαυγίτες", και ότι η παραπάνω δήλωση για εμφανείς λόγους αλλοιώθηκε από τα "ανεξάρτητα" ελληνικά ΜΜΕ, διότι είναι κατάφωρα παράνομη, άντε και να πιστέψουμε ότι δεν το είπε (που προσωπικά δεν το πιστεύω). Κανένα ΜΜΕ όμως, δεν αλλοίωσε τη φράση του ότι η ΧΑ θα έπρεπε να κηρυχθεί εκτός νόμου.


Από πού κι ως πού κύριε κε Υπουργέ μας κάνεις τέτοιες δηλώσεις; Έχεις αντιληφθεί το θεσμικό σου ρόλο; Ναι,ναι αυτόν που επιτάσσει να στηρίζεις τη δημοκρατία που τόσο διατείνεσαι πως αγαπάς, και που στα πλαίσια της οποίας μπορεί να δραστηριοποιηθεί οποιοσδήποτε και να υποστηρίξει τις πολιτικές του απόψεις; Έχεις αντιληφθεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που συμμετέχει στις εκλογές; Δίνεις κατευθύνσεις δηλαδή στην "ανεξάρτητη" ελληνική δικαιοσύνη να χαρακτηρίσει παράνομους, 20.000 νόμιμους έλληνες πολίτες-ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής; Αυτό είναι που δε στοχοποιείς χώρους και ιδέες όπως διατείνεσαι παραπάνω; Αυτή είναι η αντίληψή σου και του κόμματός σου περί δημοκρατίας;


Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο Χρυσοχοϊδης και κανένας Χρυσοχοϊδης, είναι ότι με τις δηλώσεις του:


- Μήπως δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή όταν υποστηρίζει ότι η δημοκρατία αυτή είναι δήθεν δημοκρατία;


- Μήπως δικαιώνεται η Χρυσή Αυγή όταν υποστηρίζει ότι στις εθνικές εκλογές δεν μοιράστηκε επαρκής αριθμός ψηφοδελτιων της σε πολλά εκλογικά κέντρα (όπως και στο δικό μου το οποίο και επαληθεύω ότι ισχύει), γιατί κάποιοι τάχα μου "δημοκρατικοί" υπαλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών, ίδιοι στη "δημοκρατική" νοοτροπία με τον κο Χρυσοχοϊδη, φρόντισαν να μην τα διανείμουν; Θα μας πείσει δηλαδή μετά από αυτές τις δηλώσεις, ότι η κυβέρνησή του θα εγγυηθεί αδιάβλητες εθνικές εκλογές, την επόμενη φορά που θα γίνουν;


Τέλος, να συγχαρούμε τον κύριο υπουργό μας για τους φίλους του (αναρχικούς και αντιεξουσιαστές κατά δήλωσή του), δηλαδή γαϊδουροέφηβους, κατά πάσα πιθανότητα ανεπάγγελτους και θεωρητικολόγους του καφενείου.


Εύγε. Άντε και υπουργός ΛΟΤΤΟ (ΛΟύφας, Τραμπουκισμού και ΤΟμαρισμού), ποιοτικά χαρακτηριστικά των περισσότερων ψηφοφόρων του κόμματός του.

460 σχόλια:

1 – 200 από 460   Νεότερο›   Νεότερο»
Marwood είπε...

Σήμερα το πρωί έτυχε να βρεθώ στην διακεκαυμένη ζώνη, στην μικρή Ισλαμαμπάντ δηλαδή, πέριξ της Αγ. Κωνσταντίνου, οπου έχει μεταφερθεί τους τελευταίους μήνες η δράση από τις ευριπίδου-σοφοκλέους. Εντονη αστυνομική παρουσία, ομάδες 7-8 ένοπλων με αλεξίσφαιρα διενεργούσαν συνεχώς ελέγχους σε μελαμψούς. Αντελήφθην μάλιστα να σκίζουν και κάποια χαρτιά που κρατούσαν πάνω τους, δήθεν κοράνια μάλλον και τέτοια. Επίσης μαθαίνω ότι και στα Εξάρχεια δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα τις τελευταίες νύχτες.

V. είπε...

Λογαγέ, φαίνεται ότι, όπως υπονοεί σωστά και ο Marwood, άλλα τα λόγια και άλλη η πράξη. Στα λόγια έχουμε κήρυγμα διάστικτο από δημοκρατισμό και αρλούμπα, αλλά στην πράξη το πράγμα φαίνεται ότι σφίγγει... Άλλωστε, το έχουν πάρει όλοι το μάθημά τους με τα πρόσφατα γεγονότα που έριξαν δύο κόμματα στα τάρταρα. Χρειάζεται να πέφτει γερή φάπα, αλλά μια κυβέρνηση της "πλέριας δημοκρατίας" τέτοια πράγματα δεν μπορεί και να τα λέει δημοσίως. Φυσικά οι δηλώσεις του (κατά τη γνώμη μου υπερτιμημένου) Χρυσοχοϊδη πάσχουν από άποψη ειρμού, αλλά αυτός ο πολιτικός χώρος τέτοιες αρλουμποειδής ρητορίες γεννά. Και, παρεμπιπτόντως, να ρωτήσω τον Marwood εάν διατηρείται ο εξαίσιος κινηματόγραφος ΣΤΑΡ στα γνωστά, παραδοσιακά standards ή έχει κλείσει, γιατί έχω να περάσω από κει κάτι χρόνια...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άμα έχει βρει κανείς τις ακριβείς δηλώσεις του φωστήρα Χρυσοκάνθαρου, ας δώσει ένα link. Αυτό αφορά εσένα V, που συνήθως είσαι καλά ενημερωμένος. Ο στόχος και οι χρυσαυγίτες επιμένουν ότι οι πραγματικές δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη αλλοιώθηκαν από τα (σχεδόν όλα πλέον) φιλοπασοκικά μμε. Πράγματι, σε μια εφημερίδα προσκείμενη στη ΝΔ διάβασα τις δηλώσεις όπως τις περιγράφουν οι χρυσαυγίτες, δηλ. περί διώξεων όσων αστυνομικών συναναστρέφονται χρυσαυγίτες. Κατηγορούν μάλιστα τον ζούγκλα, ότι ενώ στην αρχή έβγαλε τις πραγματικές δηλώσεις μετά διόρθωσε και καλλώπισε το κείμενο. Για του λόγου το αληθές, το αρχικό κείμενο δημοσιεύτηκε στο ακόλουθο ανεξάρτητο μπλογκ και δεν υπέστη αλλοίωση:

http://www.foreignpress-gr.com/2009/10/blog-post_1633.html

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δε νομίζω ότι υπάρχει και κανείς που να του πει ότι κακώς έκανε, αν έστειλε την αστυνομία να μαζέψει τους μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια ή οποιονδήποτε άλλο παραβατικό. Μπράβο του και κανείς δε θα βρεθεί να πει το αντίθετο - πλην Καραϊσκων, οι οποίοι απ'ότι άκουσα ήδη διαμαρτυρήθηκαν. Ακόμα και η Απογευματινή σήμερα τον αβάνταρε λέγοντάς του μπράβο, επεξηγώντας ότι τις σωστές πρωτοβουλίες τις στηρίζει για εθνικούς λόγους.
Το θέμα είναι αν θα κρατήσει αυτό ή θα είναι φούσκα για ενυπωσιασμό των πρώτων ημερών.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν και εδώ που τα λέμε, δεν έχει και νόημα. Για λόγους εντυπωσιασμού, γίνεται ότι γίνεται. Δηλαδή ο μπαχαλάκιας των Εξαρχείων φοράει μπλούζα που γράφει "Είμαι μπαχαλάκιας"; Ή είναι ποινικά κολάσιμο το μακρύ μαλλί, το σκουλαρίκι κι η απλυσιά; Και ελεγχους να κάνει η αστυνομία, μια τρύπα στο νερό θα κάνει. Πράγματι από 81 ελεγχθέντες κρατήθηκαν 8 με διάφορες κατηγορίες.
Μόνο αν διατηρήσει αστυνομική δύναμη συστηματικά εκεί, εν είδει στρατού κατοχής των Εξαρχείων δηλαδή, μπορεί και να τους κόψει το βήχα.. Και πάλι ελέγχεται. Άρα, άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Όσο υπάρχει βλακεία, δεν υπάρχει σωτηρία

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς λοχαγέ. Αυτα που λέει ο Χρυσοχοίδης είναι για τα μάτια των καραϊσκων και αποτελούν κλασσική, διαχρονική μέθοδο των πασοκτζήδων για να μην χάνουν αριστερές ψήφους.
Είναι όμως αποκαλυπτικά του τί είναι στην πραγματικότητα οι καραϊσκοι. Εδώ και 40 χρόνια, δύο-τρία πετυχημένα συνθήματα ("εοκ και νατο...", "έξω οι βάσεις..", κλπ.) αρκούν για την κατ' εξακολούθηση κοροϊδία αυτής της κατηγορίας συμπολιτών μας, η οποία δικαιωματικά κερδίζει τον τίτλο της μαλακίας καθ' υποτροπήν.
Σημαίνει επίσης πόση σημασία αξίζει ν' απολάβει ο φίλτατος Καραϊσκος και οι φλύαρες, διαδικτυακές "αναλύσεις" του.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς ποιος τραγουδάει ένα τραγούδι το ρεφραίν του οποίου λέει
΄Κασιανή Κασιανή από την Καισαριανή'; Θα εκτιμηθεί κάθε βοήθεια γιατί υπάρχει ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.stratfor.com/next100years/the_book/maps

Τρούμαν, το stratfor είναι αμερικανικό ίδρυμα ασχολούμενο με στρατηγική και διεθνείς σχέσεις. O George Friedman, ιδρυτής του stratfor, θεωρείται πολύ ικανός στρατηγιστής. Το νέο του βιβλίο, "The Next 100 Years, A forecast for the 21st Century" είναι best seller στο Αμέρικα. Κάνε κλικ στον τελευταίο χάρτη και δες τον τίτλο.

Αυτό αφορά και τον ανώνυμο που έλεγε περί κοσμοπολιτισμού του Τζέφρυ και της σημασίας των "φίλων" του, όσον αφορά τις διεθνείς σχέσεις. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι και κυρίως οι Καραϊσκοι, ότι οι δειθνείς σχέσεις είναι σχέσεις συμφέροντος, ισχύος και πειθαναγκασμού ή ωμής βίας, και όχι αφελούς δικαιοσύνης και αγάπης των λαών. Αν και στη καραϊσκοβλακόχωρα, του αντιδεξιού συνδρόμου, χλωμό το βλέπω. Μέχρι τότε, ας αρχίσουμε να μαθαίνουμε τουρκικά όλοι. Θα μας χρειαστούν όταν θα αποκτήσουμε το τουρκικό διαβατήριο, μια και ο ποιητής προβλέπει την Τουρκία ως παγκόσμια περιφερειακή υπερδύναμη και μάλιστα λόγω της κουλτούρας της, εξαιρετικά ικανή να επιβάλει τη θελήσή της.

ΥΓ Δεν ξέρω αν το παρατηρήσει κανείς, αλλά φαινόμαστε με κόκκινο χρώμα.

Ανώνυμος είπε...

YES WE CAN

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κι ο μαύρος πρόεδρος από πίσω της;

Ανώνυμος είπε...

http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=18213

Το μόνο που βγάζει το google

Ανώνυμος είπε...

για την κασσιανή που ρώτησες

Trueman είπε...

Βαρσε,

Η χώρα ζεί στον μίζερο ρυθμό της αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας που έχει διαβρώσει τα πάντα, ακόμα και την ελληνική Δεξιά η οποία πλέον ντρέπεται να λέει,να πράττει και να συμπεριφέρεται σαν σύγχρονη Δεξιά.

Είναι τέτοια η ιδεολογική απολίτικη αλλοίωση της ΝΔ, απότοκος του πολιτικού καιροσκοπισμού της και της ανικανότητας παραγωγής στελεχών, που είχε σαν μόνο συγκολλητικό συστατικό και εγνοια
την παραμονή στην εξουσία και την λεηλασία δημόσιου πλούτου που απορρέει από αυτή. Το χειρότερο είναι ότι παίζει με μεγάλες πιθανότητες για αρχηγός της, ο μοιραίος κι επικίνδυνος Σαμαράς, μείγμα καρατζαφερισμού και δεξιάς του 50, χωρίς ίχνος σύγχρονου φιλελεύθερου ιδεολογικού στίγματος.

Η μόνη δύναμη που φαίνεται να ταραζει τα λιμνάζοντα νερά είναι το πασοκ, το οποίο εκμεταλλευόμενο την οικτρή νεοδημοκρατική παρακαταθήκη, σωρεία ικανότερων στελεχών και υποστήριξη των ΜΜΕ μάλλον ήρθε για να μείνει. Το πόσο θα τα καταφέρει είναι άγνωστον.

Σε ότι αφορά την Τουρκία, η κατάσταση πάει κατά κεί που το λέει και ο στρατηγιστής σου. Μια ματιά σε Κύπρο, Αιγαίο από το 74 και μετά, δείχνει ότι οι Τούρκοι, με υπομονή και συνέπεια που τσακίζει, και με εύκολο αντίπαλο, όπως είναι το απονευρωμένο, αποχαυνωμένο, άνευ διεθνούς ερείσματος και αξίας αλβανοελλαδιστάν, επιβάλλουν τις λύσεις που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Γι' αυτό μαλλιάζει η γλώσσα των σκεπτόμενων ανθρώπων. Μόνη λύση η πανίσχυρη οικονομία και ισχυρή παρουσία στους διεθνείς οργανισμούς (υπάρχει βέβαια και η επιλογή να γίνουμε Βόρεια Κορέα και ν' αποκτήσουμε πυρηνικά). Αλλά πώς θα το επιτύχουμε αυτό με τα σημερινά πανεπιστήμια, την αριστερή ιδεολογική ρύπανση και την νεοελληνική τεμπελιά και ωχαδερφισμό?

Ενδεικτικά, η Σουηδία, χώρα 7 (!!!) εκατομμυρίων, έφτιαξε αεροπορική βιομηχανία εκ του μηδενός, για την άμυνά της έναντι των Σοβιετικών, αντί να τα σκορπάει, δίκην χαίνουσας πληγής, σε ημεδαπούς λαδιάρηδες και σε αλλοδαπούς για F-16, Μιράζ, κλπ.

Λυσσωδώς λοιπόν επιβολή της αριστείας και αξιοκρατίας παντού. Δεν μπορεί να προχωράς με Μαϊστρους και κλειστά πανεπιστήμια, με Λιάπηδες και Καραμανλήδες, με οικογενειοκρατία στα πανεπιστημια, στη διπλωματία, στη δικαιοσύνη. Αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας.
Που σημαίνει ότι ο στρατηγιστής Friedman θα δικαιωθεί πλήρως...

Ανώνυμος είπε...

YES WE CAN

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ....ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανάγκη όλοι να ακολουθούμε έναν δρόμο. Επειδή τον ακολουθούν όλοι δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός. Υπάρχει και ένας άλλος δρόμος. Η Ελλάδα της Ρωμιοσύνης, του φιλότιμου, του τσίπουρου και της Στέρνας. Η Ελλάδα έχει μπροστά το δικό της πεπρωμένο.

Ανώνυμος είπε...

..και της αλληλεγγύης στους καταφρονεμένους αυτού του κόσμου θα πρόσθετα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρούμαν, δεν είναι μόνο η οικονομική ισχύς. Είναι το τρίπτυχο μεγάλος πληθυσμός, οικονομική ισχύς και στρατιωτική ισχύς. Κάτι ήξεραν οι φίλοι του Αρτέμη Μάτσα που επεδίωκαν και τα τρία. Τη Σουηδία την έπαιρναν οι Σοβιέτιοι με περίπατο καθαρά και μόνο λόγω αριθμητικής υπεροχής και τεχνολογικής ανωτερότητας. Άξιοι για την προσπάθειά τους οι Σουηδοί εννοείται, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μιλούσαν ρωσικά το πολύ σε μια εβδομάδα, σε περίπτωση που γινόταν στραβή. Ακόμα και πυρηνικά να έχει κανείς, δε τα χρησιμοποιεί παρά μόνο αν κινδυνεύει να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά από το χάρτη ως κατεχόμενη περιοχή. Σε περίπτωση απώλειας κάποιων εδαφών όμως, κανείς δεν τολμά να κάνει κάτι τέτοιο λόγω των αντιποίνων που θα υποστεί. Τί να τα κάνεις, αν χάσεις όλο το Αιγαίο (την κύρια πηγή εισοδήματος λόγω τουρισμού) και μείνεις με την ηπειρωτική ελλάδα; Θα καταστραφείς για πάντα οικονομικά.

Αυτό που σώζει μικρές χώρες είναι ο εθνικισμός (πατριωτισμό πέστον εσύ) γιατί εγγυάται στον επιτιθέμενο ότι μια επίθεση θα είναι ασύμφορη λόγω κόστους σε αίμα και χρήμα, όταν θα βρει μπροστά της κόσμο αποφασισμένο να πολεμήσει. Αυτό φυσικά, στην περίπτωση που ο επιτιθέμενος είναι δημοκρατική χώρα που την απασχολεί το κόστος σε αίμα λόγω της κοινής γνώμης στο εσωτερικό της. Αν έχεις να κάνεις με μη δημοκρατική χώρα όπως η Τουρκία, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Πρόσθεσε τώρα στη γενικότερη οικονομική χλαπάτσα εδώ, την απαξίωση της εθνικής συνείδησης (και όχι μόνο από την αριστερά) και θα συνειδητοποιήσεις πλήρως τί πρόβλημα έχουμε.

Η μόνη ρεαλιστική λύση για μένα, είναι να μετατραπούμε άμεσα σε φορολογικό παράδεισο, τύπου νησιών Καϋμαν. Μόνο αν γίνει φορολογική μεταρρύθμιση με χαμηλότατη φορολόγηση σε ξένα κεφάλαια, μόνο αν προσελκύσουμε διεθνή κεφάλαια (από πολυεθνικές, λαθρέμπορους, κοκαϊνέμπορους κλπ) υποσχόμενοι ελάχιστη φορολογία, θα μπορέσουμε και να ανακάμψουμε οικονομικά αλλά και να εξασφαλίσουμε εθνική ανεξαρτησία μελλοντικά, γιατί θα εξασφαλίζουμε διεθνή υποστήριξη. Το οποίο δεν ξέρω καν αν γίνεται λόγω του ότι είμαστε στην ΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν φαίνεται ότι ψήφισε ΠΑΣΟΚ. Είχαν δίκιο όσοι από εδώ τον κατηγορούσαν. Μάλλον ψήφισε Γιώργο με την ίδια λογική που πριν από μερικά χρόνια συνεργάστηκαν μαζί του ο Ανδριανόπουλος και ο Μάνος. Κρίμα που δεν βγήκε βουλευτής και ο Μπίστης που ήταν στην ίδια γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Πασοκάρα κι ο Τρούμαν; Ε, ήμαρτον πια. Τί πασοκομάγαζο είναι εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι Πασοκ και ο Μάργουντ; Μόνο ο Βάρσος έχει πάρει καθαρή θέση κατά.

Ανώνυμος είπε...

Κατά βάθος ΠΑΣΟΚ είναι και ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση προς Μάργουντ: Πού είναι ο Kyuss?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο εσύ δεν έλεγες ότι θα ψηφίσεις ΚΚΕ? Τι έγινε ωρέ κιότεψες μπροστά στην κάλπη και γύρισες πίσω στο μαντρί? Από παλλινωδία σε παλλινωδία πηγαίνεις καημένε άλλα λες το πρωί (ποιο πρωί?) άλλα το μεσημέρι μετά το χλαπάκιασμα και άλλα το βράδυ στο καπηλειό.
Βγες και μίλα αντρικεια ωρε είσαι κόκκινος μωρέ εσύ ή ροζέ, πες μας επιτέλους

Xαράλαμπος είπε...

Ροζέ βγήκε ο Καραϊσκος. Όχι μόνο ψηφίζει την light αριστερά αλλά σχετίζεται και με ξενοδόχους>

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να πω και εγω την άποψη μου πάνω στους προβληματισμούς του καθηγητή-ψιλικατζή.
Ο λοχαγός σήκωσε τον μπαμπούσκο κώλο του απο το ταμείο για να φθάσει στον υπολογιστή και να πει τον πόνο του,γεγονός ύψιστης συμπαντικής σπουδαιότητας, ανώτερης και απο την κίνηση του πλανήτη Κρόνου σε διαγαλαξιακή φυγόκεντρο με τροχιά Β-κ2 με τριγωνική διάταξη.
Κατα την αποψη μου, την άποψη του Μαρξ και την άποψη του Βλαχοδημάρχου της καραβανογειτονιάς του,ο λοχαγός αν ΔΕΝ έίχε το ψιλικατζίδικο, θα μπεκρουλιαζε ολημερις στα Εξάρχεια (που τώρα καθυβρίζει) και θα προκαλούσε φθορές σε περιουσίες και σαματά μέχρι τα ξημερώματα.Το μπακαλο καπνοπωλείο τον έκανε νοικοκύρη και χρυσαυγίτη. Σιχαίνεται τους καυγάδες μην του σπάσουν τη βιτρίνα και του κουρσέψουν την πραμάτεια. Εχει το μαγαζάκι της γωνίας με βίσμα και θέλει την ησυχία του τώρα.Απλά και υλιστικά λόγια λέω.
Επι της ουσίας τώρα: Αντιλαμβανόμεθα τον αιώνιο ρόλο της πασοκοσοσιαλδημοκρατίας. Τώρα θα γίνουν διώξεις και μπουζουριάσματα δημοκρατικά. Χρυσοχοίδικα. Αστους Βάρσους να μουρμουρίζουν. Το κόμμα του τρούμαν θα μας κάτσει στον αυχένα μέχρι το 2015.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τους έχεις δηλωμένους τους ενοικιαστές; Πληρώνεις φόρο για τα ενοίκια που λαμβάνεις ή φοροδιαφεύγεις; Γιατί κατι μου λέει ότι όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου κάνει καταγγελία

Ανώνυμος είπε...

Ολο και κάποιος θα βρεθεί
το πιασες το υπονοούμενο;

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Βασίλη.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι το 2020 θα έλεγα, Καραίσκο.Και βλέπουμε τότε πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα χα αυτό ο άνθρωπος αυτός

Colonel Sanders είπε...

Διακρίνω μια υφέρπουσα (αυτο)ικανοποίηση όταν λέει ο καραίσκος ότι το πασοκ θα μας κυβερνά έως το 2015 ή η ιδέα μου είναι? Ομως στην ουσία πασοκατζής είναι ο καραίσκος μας, αν εξαιρέσεις δηλαδή το κλαψομούνικο άλλοθι ότι δεν (θέλουν) να κυβερνάνε, δεν έχουν και μεγάλες διαφορές οι αρλούμπες του τσίπρα (ιδίως τώρα τελευαταία) από αυτές του τζέφρυ.
Διακριτή διαφορά έχει πράγματι η αλέκα, αλλά από ότι φαίνεται ο καραίσκος δεν την τίμησε με τον ψόφο του, το μετάνιωσε.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, τί έγινε ρε; Το δεξί χέρι σηκώθηκε και χτυπάει το αριστερό; Σου αρέσουν οι φάπες του Χρυσοχοϊδη; Πονάει ο σβέρκος σου; για πες μας

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος συμπεριλαμβάνεται στις Λοιπές Δημοκρατικές Δυνάμεις?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ο Ροζέ Μιλά σου λέει κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο διακρίνω ένα αισθητικό ρατσισμό, ιδιαίτερα όσον αφορά στους κώλους ή ιδέα μου είναι; O δικός σου κωλαράκος είναι σφιχτούλης να υποθέσω;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αληθεύει ανώνυμε μπάργουντ 11:03 οτι το κλάξον του αυτοκινήτου σου έχει κολλήσει για άγνωστους λόγους απο την αποφράδα νύχτα του 2004 όταν σάρωνες με τα συντροφάκια σου τα οννεδιτάκια τους δρόμους της Αθήνας σε κατασταση λανθάνοντος οργασμού ρε γαλαζοχοχλιέ ;;;

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ είπε...

Καραϊσκο, πού είναι τα δωμάτιά που νοικιάζεις; Πες μου σε παρακαλώ τη διεύθυνση, γιατί θέλω να σου στείλω ένα δώρο

Ανώνυμος είπε...

Ο μπάργουντ κορνάρει με τον κώλο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος μένει Παπάγου;Βαρσε θα έρθεις VERDE για καφέ;

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Ο ανώνυμος να μας πει τι εννοεί με τον όρο τελευαταία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι ευαίσθητος σπιτονοικοκύρης, καμία σχέση με τους ανάλγητους δεξιούς. Ο Καραϊσκος τους φέρεται πολύ καλά και πολλές φορές τους βοηθάει με τις συμβουλές του για τα προσωπικά τους προβλήματα.
Μπράβο Καραϊσκο, δείχνεις εμπράκτως ότι υπάρχει και ο άλλος δρόμος, για μιά αλλη εκμετάλλευση αστικών ακινήτων, με επίκεντρο τον άνθρωπο, μακριά από την βαναυσότητα των καπιταλισμών.

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Ρε Σόντερς εσένα δεν σε έφαγε ο Κουφοντίνας ρε;
Εφαγες Σερβάκια εσύ συνταγματάρχα μου πριν πεθανεις! 'Ετσι ειναι αυτά.

SPEEDEX είπε...

Υπάρχει ένα δέμα για τον κο Καραϊσκο. Έχει την καλωσύνη να μας πει μια διεύθυνση για να το στείλουμε;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο, έλα τώρα μεταξύ μας, δεν αισθάνεσαι ανακούφιση που ξεφορτωθήκαμε την δεξιά και έχουμε πάλι σοσιαλισμό στη χώρα μας;
Ελα τώρα μην ντρέπεσαι, από το κκε στο πασόκ με ενδιάμεση στάση στους ροζαλίες μισό τσιγάρο δρόμος είναι

Ανώνυμος είπε...

Ο 11.21 στο μάθημα των αγγλικών (μεταξύ άλλων) έκανε κοπάνα

Ανώνυμος είπε...

Γιομπαζολιά αυτός είναι άλλος Σόντερς. Αυτός που έπαιζε στη "Μάχη"

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιο Μπαζο Λιας να προβεί και σε κεντρική αναρτηση αν το επιθυμεί.
Εδώ ο βράσος γράφει, που στην κωλοχαραμάδα του εισέρχεται ολόκληρη η παπυρος Λαρούς απ,οτι μανθάνω.

Ανώνυμος είπε...

δαμανάκη ανδρουλακης κωνστανόπουλος μπίστης, όλοι οι σοβαροί άνθρωποι πήγαν στην μοναδική ρεαλιστική πρόταση για κυβερνώσα αριστερά, στους ροζαλίες έμειναν παιδιά κουμπιά (τσίπρας) λαμόγια-χαβαλέδες (ψαριανός) και άτομα με εμφανή προβλήματα ομαλής κοινωνικοποίησης (λαφαζάνης). Α και εκνευριστικοί εργατοπατέρες (στρατούλης)

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο Γιομπαζο λιας είναι μακράν σοβαρότερος απο τα ναζιστάκια εδω μέσα. Ο κόλονελ σόντερς τωρα και τα φρύδια μου κουνιούνται. Ακου Σόντερς τώρα το κάθε βλαμμένο εδω μέσα.

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Καραίσκο εσυ τα ποστ απο ανωνύμους τα διαβάζεις; Γιατι εγω τα γράφω στα αρ....ια μου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Χεντ εντ Σοντερς

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιο μπαζο λιας είναι φίλος του Καραϊσκου. Με τόσο κράξιμο που τρώει ο Καραϊσκος, τον φώναξε για ενισχύσεις. Ωραία. Τώρα θα τρώει κι ο Γιο μπαζο λιάς

Ανώνυμος είπε...

Μπα, ο Καραϊσκος είναι που γράφει με άλλο όνομα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ελα καλέ τωρα που θα διαβάζω και τους ανωνύμους τωρα. Ολη η βλαχομπογδανία τώρα μου θέτει και ζητήματα εδω. χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος-Γιο Μπάζο κλπ δείχνει σημάδια αυτοκριτικής διαλέγοντας αυτό το όνομα για αλτερ έγκο. Μπράβο Καραισκο.
Πες μας τώρα και για τους πακιστανούς για να το βγάλεις από μέσα σου βρε αδερφέ. Φαντάζομαι θα πρέπει να είναι μεγάλο βάρος για έναν ιδεολόγο αριστερό να λυμαίνεται έτσι -σαν βδέλλα- το τίμιο και σκληρό μεροκάματο δύσμοιρων βιοπαλαιστών από την άλλη άκρη της γης

Ανώνυμος είπε...

εγω βλέπω πολλά νευράκια τελευταία.Και συγκεκριμένα απο την 4η Οκτωβρίου και δώθε. Μεχρι που κι ο λοχαγός ξεσηκώθηκε και έκανε ανάρτηση. Επι Καραμανλή δεν γίνονταν αυτά. Μόνο ο Τρούμαν κάτι σιγομουρμούριζε.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο βαράνε καλά οι σοσιαλιστές; είχατε καλομάθει με τα χαδάκια των ενοχικών δεξιών έτσι; κάτι μου λέει ότι θα σας κάνουν τον κωλαρίνο κόκκινο μέχρι το δεκέμβρη (επιτέλους και κάτι αυθεντικά κόκκινο μέσα σ'όλο αυτό το ρόζ)

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

λες εσυ τώρα ε;

Ανώνυμος είπε...

Τί μαθαίνουμε εδώ; ΠΑΣΟΚ ο Τρούμαν, κρυφοΠΑΣΟΚ ο Καραϊσκος και ΟΝΝΕΔίτης ο Μάργουντ; Τί κατρακύλα είναι αυτή;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο Μπάργουντ βρέθηκε σήμερα μεταξύ Ευριπίδου και Σοφοκλέους. ελα μωρε τωρα που βρέθηκες μόνο σήμερα μες στους μαυρούκους και μου σοκαρίσθηκες κιόλας...Ελα τωρα ξεσκεπάσου και πες μας οτι κάθε βράδυ τρώς τα βρώμικα χρήματα των τόκων σου σε αραπάδες και μελαμψούς που αποζημιωνεις για τις υπηρεσίες που σου παρέχουν.
Σε ένα φασμπιτερικό περιβάλλον ο Μπάργουντ αναζητά την ηδονή και τον πόνο.Λέξεις και έννοιες που συγχέονται. Ο πληρωμένος έρωτας βασιλεύει τη νύχτα στην Αθήνα. Οταν πέφτουν οι μάσκες και όταν ο λαιμός απελευθερώνεται απο την σφιχτή γραβάτα ανθρωποι καθημερινοί,ο προιστάμενος του γραφείου ισως, ή και ο διευθυντής αναζητούν σε ενα σκοτεινό περιβόλι στην "αλλη Αθήνα" το βλέμμα, την συντροφιά και το στιγμιαίο χάδι της ηδονής.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ο Μάργουντ φοράει γραβάτα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος όταν γράφει για ανωμαλίες, μάλλον γράφει με το αριστερό. Με το δεξί την παίζει. Πρέπει να είναι μεγάλη πριμαντόνα. Ο μακαρίτης ο Σεργιανόπουλος θα ωχριούσε μπροστά του

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, όταν πας να εισπράξεις το νοίκι βάζεις τους ενοικιαστές σου κι εσύ να τη βγάλουν έξω για να δεις ποιος την έχει πιο μεγάλη;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο απο πάνω ήταν ο μαργουντ .Μονο στο μπλόγκ "παίζει" απο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, όταν πας να εισπράξεις το νοίκι σου πέφτει το σαπούνι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, είναι αλήθεια ότι ο Χάρης Σιανίδης έχει τατού στον κώλο;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Καραϊσκο κατηγορείς τον Μάργουντ και για ακόμη κάτι απαίσιο πέρα από το ότι είναι οννεδίτης?

Ανώνυμος είπε...

Οι συζητήσεις αυτές θυμίζουν γυμνάσιο. Καλύτερα να κοπούν και να επανέρθει η συζήτηση στα πολιτικά και κοινωνικά

Ανώνυμος είπε...

Το μετάνιωσες Καραϊσκο; Αφού εσύ κατηγόρησες τον Μάργουντ ότι γέρνει (και όχι μόνο).

Ανώνυμος είπε...

ξυνεται στην γκλιτσα του τσομπανη ο καραισκο η ιδεα μου ειναι

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε κάτι για την Αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

Ή ας πούμε από ποιο μέρος είναι ο καθένας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η αγάπη και η συντροφικότητα δεν έχουν θέση εδώ. Μοιάζουν σαν λέξεις μετέωρες.Εδω σημασία εχει μόνο η μάγισσα νύχτα.Ο πόθος.Ακόρεστος σαν πυρετός τρώει το είναι και τα πρέπει και το ανίκητο θεικό κτήηηηηνος διψά για ικανοποίηση. Λαγνεία με πληρωμή.¨Αγνωστος. Αγνωστοι. Απο χώρες ξένες.Σημασία έχει ο πόθος.Ο Βασιλιάς.Δυο λόγια-τρία και σιωπή.Ενα τσιγάρο και ενα ποτό, μια αρχαία ιεροτελεστία ενα παλιό έθιμο που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.Οχι.Ουτε ΑΥΤΟΣ(ο μπάργουντ)Φθάνουν. Ξενοδοχείο. Ο πόθος,ο Βασιλιάς.

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσες; (Κυριολεκτικά αν τελείωσες ρωτάω). Σκούπισε το πληκτρολόγιο

Ανώνυμος είπε...

εσυ ο γκόμενος του μάργουντ είσαι ανωνυμε;;Τι πετάγεσαι

Ανώνυμος είπε...

Είχαν πιάσει και τον παρουσιαστή με το παραλληλόγραμμο κεφάλι και την μπριγιαντίνη πίσω από το δημαρχείο ένα βράδυ. Ανήθικα αυτά τα πράγματα Καραϊσκο και επικίνδυνα για την υγεία.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο για τους πακιστανους θα μιλησουμε μωρε

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θυμάται κανείς σε πιο παλαιό κόμικ ακουγόταν συχνά από κάποιον η λέξη "καράμπα"; Μήπως ήταν στον Όμπραξ; Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί γιατί υπάρχει ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Στον Όμπραξ

Ανώνυμος είπε...

OK

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο για τους πακιστανους θα μιλησουμε μωρε

Ανώνυμος είπε...

Πού το θυμήθηκες το Όμπραξ; Ε, ρε τί μου θύμισες. Παιδική ηλικία

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Θα αρέσει του Καραϊσκου. Ειδικά η μουσική επένδυση

Ανώνυμος είπε...

Πες μας τωρα για τα πακιστανια και που τρως τα νοικια που τους παιρνεις και ασε τα ηθικοπλαστικα σε ψευδοφοσκωλικη για αλλους

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο για τους πακιστανους θα μιλησουμε μωρε

V. είπε...

Τώρα που λέτε για Πακιστανούς, θυμήθηκα τον Πακιστανό, που ήταν ένας τερατώδης ήρωας με ξυρισμένο κεφάλι στο Τρουένο ή στο Αγόρι, αν δεν κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Στο Τρουένο πρέπει να ήταν. Κάτι μου θυμίζει. Με μούσι και ξυρισμένο κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, ρίγησες από συγκίνηση ακούγοντας τη φωνή του Στάλιν στο κλιπ του You Tube;

Ανώνυμος είπε...

Aπό τις ιστορίες του περιοδικού Αγόρι εκείνη που άρεσε πιο πολύ στον Βάρσο ήταν ο Ταγματάρχης Ήζυ.

Πάντως αν κάποιος έχει δωμάτια, τα νοικιάζει, ακόμα και σε Πακιστανούς. Δηλ. τί να τα κάνει; Να τα παραχωρεί δωρεάν; Καραϊσκο κράτα γερά στο ταμείο και μην ακούς κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Φόρους πληρώνει όμως; Ή μαύρα κι άραχνα;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο του ΣΔΟΕ στα Χανιά; Κάτι το χρειάζομαι

Ανώνυμος είπε...

μαύρα και άραχνα σαν τα παλληκάρια που ψωνίζει ο μπαργουντ

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο φοράει γραβάτα;

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν θα απεργήσουν αύριο οι εφοριακοί; Έχω κάτι υποθέσεις να τακτοποιήσω

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δεν πληρώενι φόρους και πρέπει να αντιμετωπίσει τον έλεγχο του Νόμου.

Marwood είπε...

Καραϊσκο το θράσος σου πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Καλό θα ήταν λοιπόν να ζητήσεις συγγνώμη για τα γυμνασιακού επιπέδου ψέματα και τις συκοφαντίες (που ομως δυστυχώς λένε πολλά για την πνευματική σου κατάσταση), όχι από μένα αλλά από το κοινό αυτού του μπλογκ που δε φταίει σε τίποτα να ανέχεται κομπλεξικά παραληρηματα παραστρατημένων ψευτοαριστερών. Καραϊσκο ζήτα συγγνώμη γιατί τα προ μηνών γεγονότα θα φαντάζουν μπλογκικός σχολικός περίπατος μπρος σε αυτα που θα ακολουθήσουν. Καραϊσκο το διλημμα για σένα είναι:αλλάζεις ή βουλιάζεις ή αλλιώς: συγγνώμη ή βοϊδοπουτσα. Για να δουμε τι θα επιλέξεις....

Ανώνυμος είπε...

το χιούμορ κάποιων εδω μέσα ανωνύμων είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.Δηλαδή για ονομα του θεού.Ρε μπάργουντ τι είναι αυτοί εδω ρε; Θα παει και στην εφορία ο άλλος χαχαχα α καταπληκτικό . Για πες και κείνη την ιστορία στο στρατό με την επιφυλακή που σας έβαλαν γιατι μπηκαν προβατα στο στρατόπεδο.Ε τον μπαγάσα εχω δακρύσει απο τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μη σκύβεις το κεφάλι

Ανώνυμος είπε...

Αντε γαμήσου ρε πουστράκι τα μάθαμε

Ανώνυμος είπε...

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχει μούτρα αυτός ο Μάργουντ και γράφει στο μπλόγκ; Φαίνεται οτι δεν "βγήκε" απόψε για ψωνιστήρι. Ισα ρε μόρτη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εχεις πιεί πρέπει πάλι μάργουντ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ μιλάει σαν τον Ιάκωβο του σπορ φμ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ βρήκε τους Πακιστανούς του Καραϊσκου; Έκανε γνωριμίες στα μέρη που συχνάζει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν αστείο αυτό με την εφορία

Ανώνυμος είπε...

καλά την έχει ψωνίσει το βλαμμένο.Κανονικά. Νομίζει οτι εχει ενα μπλογκ και κατι τρέχει.Ερε ψωνια που κυκλοφορούν.

Ανώνυμος είπε...

Πες την ιστορία με το στρατό και τα πρόβατα που μπήκαν οταν κοιμόσουν στη σκοπιά και αύριο τράβα σοβαρα χωρίς πλάκα και στην εφορία

Ανώνυμος είπε...

το θράσος του μπάργουντ είναι πράγματι απύθμενο.Τολμάει και μιλάει ο πισωγλεντζές

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Μάργουντ την ιστορία με τα πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Τον παράτησε ο γκόμενός του απόψε πρέπει

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ζητήσει συγγνώμη ο Καραϊσκος ώστε να τον ξεμπροστιάσει ο Μάργουντ όπως απειλεί.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μην ζητήσεις συγχώρεση.

Ανώνυμος είπε...

Τι να ξεμπροστιάσει το βλαχαδερό μωρε.Που έχει αναμαζ΄ψει ολα τα βλαμμένα του κάμπου εδω μεσα

Ανώνυμος είπε...

Ίσα ρε Καραϊσκο!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ μάλλον έχει "σκύψει" στο πρόβλημα που προέκυψε

Ανώνυμος είπε...

Από τον κάμπο είναι ο Μάργουντ; Από την Καρδίτσα;

Ανώνυμος είπε...

που προέσκυψε

Ανώνυμος είπε...

Να ζητήσει συγγνώμη ο Καραϊσκος και να λείξει αναίμακτα εδώ το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά το θράσος του τοκογλυφουπαλλήλου με εξώθησε εκτός ορίων.Θέλει και συγνώμη ο άνθρωπος που έχει σκορπίσει εδω οτι συκοφαντία υπάρχει και με λεπτομέρειες κιόλας.Ζητα συγνώμη ρε κλακαδόρε για τις βρώμες που έχεις σπείρει εδω για Πακιστανούς που αναπαράγουν ολημερίς τα βλαμμένα που έχεις αναμαζέψει και μετα εχει και απαιτήσεις.Αντε λάκη

Ανώνυμος είπε...

εχε και απαιτήσεις

V. είπε...

Καραϊσκο εγώ προτείνω να βγεις στον Λαβίθη τώρα και να δηλώσεις ότι όλα είναι ένα αστείο και ότι δεν εννοούσες όσα είπες για τον Marwood.

Ανώνυμος είπε...

να ζητήσει συγνώμη ο μαργουντ μόλις γυρίσει απο την "πιάτσα"

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εχει θεματική βραδυά;; Με θέμα το μάργουντ και τα επεισόδια εδω;;

V. είπε...

Αύριο πάντως έχει θεματική για το λιμάνι και έτσι μπορείς να πάρεις και να μιλήσεις "λιμανίσια" για τρούμπες και άλλα παρόμοια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος να ζητήσει συγγνώμη με μία μαντινάδα και θα τύχει συγχώρεσης.

Ανώνυμος είπε...

ποιός είναι αυτός ο μαλάκας o V.που λέει για τρούμπα και λιμάνι ρε .

Ανώνυμος είπε...

Ε,όχι!! Μα πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει πια; Είναι δυνατόν; Τί ξεκατίνιασμα είναι αυτό; Αυτό που κάποτε ξεκίνησε σαν ενα σοβαρό υποτίθεται μπλογκ, έχει καταλήξει trash. Έχω χάσει πάσα ιδέα. Πούστηδες, πακιστανοί, ψωνιστήρια, νεοδημοκράτες, συκοφάντες, φοροφυγάδες... Και το χειρότερο όλων: Πασοκτζήδες;

moxamet είπε...

eki dikio to kirio karaisko den imaste emis pakistani eimaste irakini

Ανώνυμος είπε...

2.09 τι εννοείς "συκοφαντίες με λεπτομέρειες";

Ανώνυμος είπε...

ελα εξυπνάκια 10:32 Υπάρχουν ψέματα και με λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο ετοίμασε την άμυνά σου γιατί ο μάργουντ φέρνει στο φως ερωτικές σου σχέσεις με πάκιδες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

O συγγραφέας του κειμένου αφου κατηγορεί το Χρυσοχοίδη για την μονόπλευρη θέση του κατα του πολιτικού μορφώματος "χρυσα αυγά" και αφού τα χώνει στο κρατικο κατεστημένο που διώκει εκλογικά τη δολοφονική αυτή οργάνωση, στην συνέχεια επιδεικνύει τα πιστεύω του για τους αντεξουσιαστές και τους αναρχικούς που τους χαρακτηρίζει "γαιδουροέφηβους" και άλλα ωραία.
Απο τη μια κατηγορεί το δημοκρατικό πολιτευμα για ελλειψη ισονομίας και απο την άλλη πετάει τη μάσκα του και ξεμπροστιάζει το αηδιαστικό του πρόσωπο και την αντίληψη που έχει για τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Αστείο πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου

Ανώνυμος είπε...

κι αυτός ο άνθρωπος διδάσκει στα παιδιά μας. Μπρρρ!

Ανώνυμος είπε...

Ο χρυσαυγίτης κατηγορεί τους Πασοκτζήδες για τραμπουκισμό. Σκοτώνουν τους νέους μας τα ναρκωτικά.

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Και αυτός ο άνθρωπος πουλαει τσιγάρα και είδη θεριακλήδων στους ανυποψίαστους διαβάτες.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκολιά, επιμένεις στις κατηγορίες που εκτοξεύεις κατώ πάντων;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, μάλλον κότεψες. ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις τί μαθαίνει κανείς. Μπορείς να κάνεις καταγγελία και Α-Ν-Ω-Ν-Υ-Μ-Α στην Εφορία για κάποιον φορολογικό παραβάτη. Να το επανάλάβω: Α-Ν-Ω-Ν-Υ-Μ-Α. Αλήθεια, η απόκρυψη εισοδήματος είναι φορολογική παράβαση; Γιατί δεν είμαι σίγουρος...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ(φιέ)

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μαργουντ δεν είναι πραγματικά γουστόζικα τα πόστ των ανθρώπων του κύκλου σου εδώ περί εφορίας και πακιστανών και τα λοιπά;; Δεν ειναι όντως σπαρταριστά; Μήπως βλέπεις κάποιο λόγο να ζητήσεις συγνώμη και για αυτά.Μια καλλιτεχνική συγνώμη για το καλλιτέχνημα που μας σέρβιρες .Θα εκτιμηθεί

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ είπε...

Τ' ανώνυμα κυρά μου, τ' ανώνυμαααα τηλέφωνααααα

Καραϊσκο, εσένα σε ενδιαφέρουν οι στίχοι μετά το 1:00

Ανώνυμος είπε...

Ελα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μίλησε για πλάκα; Κάτι έχεις παρεξηγήσει μου φαίνεται

ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ είπε...

Α, ωραία. Βλέπω ότι μπορείς να κάνεις και καταγγελία ΑΝΩΝΥΜΑ και μέσω Internet.

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει αυτό το αστείο. Έχει παραγίνει πια..

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει αυτό το αστείο. Έχει παραγίνει πια..

Ανώνυμος είπε...

Βαρσε πάλι σε φόρμα είσαι βλέπω. Σκορπάς τη διασκέδαση απλόχερα πάλι αφιλότιμε, να σαι καλά.Και με το στρατό ιστορίες σου θέλουμε.Σιγα σιγά ομως γιατί έχουμε πλαντάξει απο τα γέλια. Σε καλό να μας βγεί

Ανώνυμος είπε...

Να σταματήσει αυτό το αστείο. Το παρακάνατε...

Ανώνυμος είπε...

ε τον πο...τη το λοχαγό αλαβωτα του

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ το αστείο με αυτόν που μπαίνει κάθε μέρα και μιλάει για το πόσο έχει καταντήσει πια αυτό το μπλογκ. Παραγινε..

Ανώνυμος είπε...

Δεν εννούσα αυτό με την Εφορία. Αυτό είναι σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα.. Τσίμπησες κουφάλα, ε; Νόμιζες ότι έλεγα να σταματήσει το αστείο με την Εφορία και ξεθάρρεψες, ε;

Ανώνυμος είπε...

Και μου κανες αμέσως επιθετικά σχόλια, ε;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.. ψαρά

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος έχει κλάσει μέντες με την καταγγελία. Κι αυτός δεν είμαι εγώ....

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ψαρά Καραϊσκο. Είπαμε, αλλά όχι κι έτσι. Σιγά μην πάω στην Εφορία να σου κάνω καταγγελία. Προς Θεού..

Ανώνυμος είπε...

μάργουντ; Για πες! Απο την εποχή του "ΡΕΤΙΡΕ" έχουμε να γελάσουμε τόσο! Αληθινό εύρημα ο λοχαγός. Τρομερός. Μα πες του να σταματήσει λίγο μονο λίγο να πάρουμε μια ανάσα απ τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

Προς Θεού δηλαδή. Ποιος τρέχει μέχρι την Εφορία; Έχουμε και δουλειές. Θα την κάνω μέσω Internet

Ανώνυμος είπε...

Πες κι άλλες μαγκιές Καραϊσκο. Αναψέ με κι άλλο. Θέλω πολύ ακόμα νομίζεις...

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. τώρα θα αρθρογραφεί κιόλας ο λοχαζός; Άμαν παπαρολογίεεεες!!!!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ειλικρινά ρε μάργουντ βαριέμαι να σε κουρδίζω περαιτέρω.Δεν μας ξεβρακώνεις απο ντα δα για να γλιτώσει και το μπλόγκ απο τις επιθέσεις μου που βαθμιαία θα εκχυδαίζονται;
Αντε γιατι είμαστε έτοιμοι.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ζήτησε αμέσως τώρα συγγνώμη γιατί ο Μάργουντ ετοιμάζεται να σε ξεμπροστιάσει και είναι κρίμα να χυθεί αίμα.

Ανώνυμος είπε...

καλά ο μάργουντ και ο καραϊσκος δεν είναι φίλοι; γιατί τσακώνονται;

Ανώνυμος είπε...

Φιλενάδες είναι ναι

Ανώνυμος είπε...

ο ανώνυμος 9:28 είναι ο Βράσος.Το καταλαβαίνεις γιατι πάντα έχουν χιο΄υμορ τα πόστ του.

Ελένη είπε...

Δεν ξαναέγραψα εδώ και μέρες στο blog γιατί κάποιοι δεν έχουν τρόπους και ειρωνεύονται χωρίς κανείς να τους θίξει. Αλλά δεν μου αρέσει να λέγονται τέτοια πράγματα όπως αυτά που δια΄βαζω από χθες μεταξύ του Μάργουντ και του Καραπιάλη. Δεν είναι σωστό να βρίζεστε. Είστε φίλοι και πρέπει να τα βρείτε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Στημένος είναι ο καυγάς για να "τσιμπήσει" νούμερα το μπλόγκ.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπάργουντ φαίνεται οτι είναι στην "γύρα" πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Στο ιστορικό κέντρο είναι ο Μάργουντ;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

"Ενωση Ιστορικού Κέντρου" με πρόεδρο τον μπάργουντ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αποφάσισες τελικά να κάνεις πίσω και να τα βρείτε;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι ετοιμάζει ο Μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

H Ελένη είναι με τον Καραϊσκο ή με τον Μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος πως σχολιάζει την ειρηνευτική πρόταση της Ελένης;

Ανώνυμος είπε...

με τον βαρσο

Ανώνυμος είπε...

λενιω με τον καραισκο είσαι ή με την μαργουντ?

Ελένη είπε...

Εγώ είμαι και με τους δύο και λέω ότι πρέπει να τα βρουν γιατί οι φίλοι δεν είναι ωραίο να συμπεριφέρονται μεταξύ τους έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ να κάνει αποκαλύψεις για Καραϊσκο γιατί περιμένουμε με ανοιχτά αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελένη με την Μάργουντ είναι φίλες;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, προχώρα, σε θέλει η ΜΕΣΟΧΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Που βρίσκεται η Μεσοχώρα που στηρίζει τον Λοχαγό;

Ανώνυμος είπε...

Βαριά ασθενεί η σύζυγος του Κ.Γι αυτό βιάζεται να φυγει να την πάει αμέρικη για θεραπεία.Τι του λένε τ ανθρώπου οι άλλοι δεν έχει σημασία

Δ. Αλεξάκη είπε...

O Βάρσος διαβάζει την "Χώρα";

Ανώνυμος είπε...

την "Μεσοχώρα"

Marwood είπε...

Καραίσκο όπως και εσύ αντιλαμβάνεσαι, έχεις τελειώσει ως πολιτικός αναλυτής. Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να πάρει κανείς πλέον στα σοβαρά έναν δήθεν αριστερό υποστηρικτή των μειονοτήτων και των μεταναστών, ο οποίος χρηματοδοτεί το νωχελικό και ράθυμο λαίφστάιλ του, από τον (βρώμικο) ίδρωτα ταλαίπωρων πακιστανών ή έστω ιρακινών.
Βεβαίως, όλα αυτά μπορεί και να είναι ψέματα, οπότε δεν έχεις παρά να βγείς δημοσίως να διαψεύσεις τον ανώνυμο (που δεν ήμουν εγώ) που σε κατήγγειλε. Πάντως σε πληροφορώ, ότι, επικοινωνιακά μιλώντας, το κακό έχει ήδη γίνει για το προφίλ σου, ακόμα και αν το διαψεύσεις τώρα, καθώς θα θυμίζεις τον κωστάκη που παραδέχτηκε το βατοπέδι ένα χρόνο μετά. Η σιωπή σου όλες αυτές τις ημέρες, καθώς και οι παραληρηματικές σου συκοφαντίες για ξεκάρφωμα, ήταν σααφώς ενοχες και ενοχοποιητικές.
Από την άλλη, εγώ, φιλελεύθερος ων, θα υπερασπίζομαι το δικαίωμά σου να νοικιάζεις την περιουσία σου σε όποιον εσύ επιθυμείς, ανεξαρτήτως εθνικότητας και νομικού στάτους, φτάνει βέβαια να αποδίδεις τα νόμιμα στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες (με έχει επηρεάσει βλέπεις η σοσιαλιστική ρητορική σου, για την αναγκαιότητα κάποιων βασικών δομών του κράτους, τις οποίες και πρέπει να στηρίζουμε οικονομικά για να παραστέκονται στους πιο άτυχους εξ ημών).

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έχει βάλει το χέρι του ο Καραϊσκος εδώ

Ανώνυμος είπε...

Επενδύει ο Καραϊσκος τα βρώμικα λεφτά των ενοικίων σε τοκογλυφίες; Αυτό κι αν είναι απίστευτο

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω αποκάλυψη!!!!! Τοκογλύφος; Εκδικήθηκε ο Μάργουντ. Το άνοιξε το στόμα του

Ανώνυμος είπε...

Στο Καραϊσκειο σχόλιο 8:35, φαίνεται άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα του Καραϊσκου. Αν αρθογραφήσει άλλος πλην αυτού, το μεγάλο αυτό εγωϊστικό παιδί θυμώνει και γίνεται ανεξέλεγκτο. Ο υπερφυσικός αυτός μπέμπης θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο. Να γράφει μόνο αυτός. Καλό θα είναι λοιπόν να γράφουν όλοι οι άλλοι πιο συχνά, μήπως αυτός ο αιώνιος έφηβος βάλει μυαλό.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Α) δυστυχώς ανώνυμε των 2:οο δεν σχολίασα εγω στις 8:35..αλλα εχει κι αλλος την ίδια άποψη με μένα.Ντόμπρα.Φάτηνε τωρα.Να καταλαβεις οτι δεν σε έκραξα μόνο εγω εδω μέσα.Και οτι είχα να πω για το κείμενο, το είπα επώνυμα.Πολυ αστείο πράγματι.Νόμιζες οτι μόνο σε εμένα δεν άρεσαν αυτά που έγραψες.
Β)Μαργουντ το χεις καταλάβει βέβαια οτι έχω χεσμένον τόσο εσενα όσο και μια μερίδα του μπλόγκ.Το αυτάκι μου δεν ιδρώνει.Συνεχίζω κανονικά. Με σταματούν στον δρόμο και μου λέν ποιοί είναι οι μαλάκες εδώ μέσα .Ω ρε και βουάρ.
Ξέρεις πάντως ακούγονται διάφορα για σένα εδω μέσα. Μόνο η αριστερά μπορεί να σε στηρίξει και να κατανοήσει τα προβλήματα σου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Και κάτι άλλο που είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις ως διαχειριστής μπλόγκ:
Αρθρον α) Ανώνυμες κυρά μου καταγγελίες δεν διαψεύδονται απο κανέναν ποτέ.Σαν να μην υφίστανται.Οι εφημερίδες δεν θα τις δημοσιευαν καν. Εσυ τις δημοσιεύεις. Είστε συκοφάντης.

καραϊσκος είπε...

κοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοο κοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοοοοοοοοοο κοτ κοτ κοτ κο κο κο κο κοοοοοοοοοο

Μανώλης είπε...

καραϊσκο μόνος σου τα λές μόνος σου τα ξελές. Μήπως είστε ψυχοπαθής κύριε;

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη δυστυχώς είναι ψυχοπαθής. Το κράξιμο για τους Ιρακινούς, κόστισε πολύ σε αυτό το ευαίσθητο αγόρι. Κατηγορήθηκε για αδικία και εκμετάλλευση ανθρώπου από τον ίδιο, πράγματα για τα οποία πιστεύει ότι αγωνίζεται όλη του τη ζωή. Το αριστερό υμνολόγιο απεδείχθη αέρας κοπανιστός. Δεν είναι και λίγο για έναν ευαίσθητο ψυχισμό, να αποδεικνύεται ότι αγωνίζεται κατά του εαυτού του. Δεν το άντεξε..

Ανώνυμος είπε...

Ρε λοχαζώο ξεκίνησε η μέρα, πιες ένα ποτήρι γάλα γίδας και ουστ για δουλειά

Ανώνυμος είπε...

Καημένε Καραϊσκο. Ηταν βαρύ το χτύπημα. Λυπάμαι για το θύμα που είναι ο Καραϊσκος..

Ανώνυμος είπε...

Καημένε Καραϊσκο. Μιλάει με αόρατους φίλους του. Λέει ότι τον σταματάνε στο δρόμο και τον ρωτάνε για τους μαλάκες εδώ μέσα. Φαντασιώνεται ότι υπάρχει κόσμος που μπαίνει εδώ και τον διαβάζει, όταν στην πραγματικότητα ούτε αυτοί οι τρεις - τέσσερις που μπαίνουν εδώ μέσα δεν διαβάζουν αυτά που γράφει. Θλιβερό..

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μην ξεχάσεις να βάλεις το καπέλο του Ναπολέοντα πριν βγείς

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος ο κομμουνιστής εναντίον Καραϊσκου του σπιτονοικοραίου.
Μεγάλος αγώνας, πάρτε κόσμε εισιτήρια

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 460   Νεότερο› Νεότερο»