Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

KΑΛΗΜΕΡΑ

Δεν μας φτάνει το καθημερινό στραπάτσο του κακοπληρωμένου πρωινού ξυπνήματος - πρέπει να υφιστάμεθα και το τηλεοπτικό σύμπλεγμα που παραμονεύει κεφάτο και χαζορεξάτο. Αυτιάδες και Παπαδάκηδες .Τρώμε σαν ωστικο κύμα στη μούρη την αισθητική του ΚΑΠΗ και της ρυπαρής χωριατοπλατείας που κατατρέχει τον πληθυσμό της χώρας απο την πρωτεύουσα μέχρι το Αιβαλί. 25 χρόνια τα ίδια ανεπεξέργαστα βοθρολύματα πρωινιάτικα. Μα είναι τωρα στα σοβαρά δυνατόν να πραγματεύονται θέματα ολκής - όπως αυτην την εβδομάδα η τρομοκρατία-ο Παπαδάκης με τον Λιαρέλη; Ο Παπαδάκης είναι για να μπαλταδιάζει χοιρινό στην Βαρβάκειο ή στου Ρέντη,ποτε μωρε έγινε αναλυτής;
Απο μικρό παιδί αναρωτιόμουν (απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε δηλαδή η δεινοσαυρική πλέον αυτη μουσούδα στην ΕΡΤ) πως διάολο ξεχώρισε τηλεοπτικά ο συγκεκριμένος ανθρωπότυπος σε μια χώρα Παπαδακόμορφων ανδροιδών. Σε σημείο δηλαδή που αν ειχε επικηρυχθεί κάποιος με αυτη τη φάτσα, θα είχε καρφώσει η μισή Ελλάδα την άλλη μισή. Ευθυμία και χαρουμενιά για κυρίους και κυρίες σπιτονοικοκυρηδες με πρώιμο αλτσχάιμερ και υποβόσκουσα κατάθλιψη,με αγωνία για τα ένσημα,για το αν πάθουν γρίππη τα βλαμμένα τους, για το αν τους διαρρηξουν το αυθαίρετο και για το αν καταλάβει η Μαροκινοαλγερινή αυτοκρατορία τα κάτω Πατήσια . Ανώφελο και μάταιο μουστάκι,σκέλια που έχουν γίνει ένα σαν κορμός,κουτοπόνηρα μάτια και μαλλί που αγωνίζεται λυσσαλέα να νικήσει το ξερό μολονότι ο ρεφερι έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα προ πολλού.Αλλα και στα έθη βέβαια δεν ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους συνομήλικους ιθαγενείς. Το μόνο βέβαιο είναι οτι ο Γιώργος χορεύει ζειμπέκικο παλικαρίσια , τρώει με καννιβαλικό μένος (αφου κάνει το σταυρό του στην ταχύτητα φωτός),χώνει με μίσος το κλειδί στον ακουστικό πόρο και είναι ικανός σε οποιαδήποτε μάζωξη κληθεί, σαλεμένος ανήκεστα απο την επιτυχία, να παρλαπιπάρει δικτατορικά και τυραννικά διακόπτοντας αγενώς και στα ίσια οποιονδήποτε άλλον τολμήσει να πεί το κατιτίς του ή κατι τέλος πάντων βρε αδερφέ.
Εχει βουίξει ολο το Μαρούσι με τα καμώματα του μαθουσάλα σαραντάρη.Ο Κυρ Γιώργος σπάει το λαιμό του λιγούρικα για να καμαρώσει τα οπίσθια της περαστικής όταν πίνει τον καφέ του εξω απο το κανάλι και στο καπάκι παίρνει θέση για την λάγνα συγκομιδή που κατάφερε, γελώντας εκκωφαντικά με τους άλλους μαλάκες στο ηλίθιο τραπέζι που εδρεύουν. Σαν γνήσιος κόκκορας χαλασμένος και ασθμαίνων πια, καμαρώνει σπασαρχίδικα για τις κατακτήσεις και το παλαίμαχο γοητηλίκι του.
Και ον κάμερα ο κυρ γιώργος έχει γίνει πιο βαρετός και απο τα τηλεμάρκεντιγκ που προηγούνται της κωλοεκπομπής του. Σαρκάζει ον έαρ τους ταλαίπωρους """"συναδέλφους"""" του ρεπορτεράκους του Αντένα που αμείβονται χειρότερα απο μετανάστες,με τη λογική του καραβανά που βρισκει νόημα στη ζωή του, πήζοντας τους νέους. Aναμασά 500 λέξεις πληκτικά ,λαικίζει ιμιτασιόν και επιτηδευμενα, αρθρώνει γλοιώδη δεξιο εθνοπατριωτικό λόγο με θεοσεβούμενες χοντράδες και λεονταρισμούς:"αυτή εδω η εκπομπή,έχει σταθεί στο πλευρό των δανειοληπτών ενάντια στις τράπεζες. Τις έχουμε ξεσκίσει και το γνωρίζουν ολοι αυτό"..... "Σε λίγο θα έχουμε τον κύριο Κακλαμάνη εδω να απαντήσει σε όλα που του καταλογίζουν οι δημότες, γιατί είναι υπόλογος". Στο γυαλί αντανακλάται ο κωλο γρεκός που πρίν σκάσει το ντοβλετι και οι αγάδες οργανώνει εξεγέρσεις και παλιγγενεσίες αλλά μόλις ζυγώσει η εξουσία παρατάσσεται αλφαδιασμένα και καμαρωτά για επιθεώρηση."Εγω κύριε Κακλαμάνη σας εκτιμώ.Και να σας πω και κάτι; Σας θεωρώ γενναίο που ήρθατε σήμερα εδω να πάρετε θέση".
Και έρχεται μοιραία η παρακμή κάποτε. Οταν πέφτουν λοιπον τα νούμερα της τηλεθέασης, το Παπαδάκη αντι να συνεχίσει αξιοπρεπώς την δουλειά του αγνοώντας την αθλια παραγωγή του, τη μανία του να νικήσει τον Αυτιά στα νούμερα και τη μαλακία που χοροπηδά σαν εγκέλαδος στο κεφάλι του, είναι ικανός να προβεί σε οποιαδήποτε τσιρκολάνα και μπριόζικη κατσικιά, αφήνοντας κάγκελο την τηλεοπτική κοινότητα που παρακολουθει κατάπληκτη τα καμώματα του τρελλο παππούλη.Μαζεύτε τον και βάλτε τον στο μουσείο.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ....
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ πάντως φίλε με τα κεφαλαία μας έλεγες μολις πριν 2 μερες οτι θα βγεί ο Σαμαράς,οτι είναι πολυ μπροστά και τέτοια.Τωρα τα γυρίζεις που η Ντορα φορτσάρει.Καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

Από τηνεφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνεχίζουν απτόητοι οι Αλβανείς εισαγωγείς χασίς….

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο κανόνισε να βάλεις μυαλό και να κόψεις τις μαλακίες γιατί θα έχουμε άλλα...

Ανώνυμος είπε...

κτηηνος marwood γι αυτο εξαφανιστηκε ο καραϊσκος?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ο γνωστός κομπλεξικός Καραϊσκος. Το κόμπλεξ του αποτυχημένου. Του αποτυχημένου τεμπελόσκυλου που υβρίζει επιτυχημένους "συναδέλφους" του, που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις επάλξεις της ενημέρωσης, και χωρίς μάλιστα να τους έχει προσάψει κανένας τίποτε στην μακρά τους πορεία.
Ντροπή σας κύριε Καραϊσκο. Φτου σας κύριε ξεφτίλα.

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Τέρας εντιμότητας και αξιοπιστίας ο Παπαδάκης. Μεγάλος δημοσιογράφος τεράστιας αξιοπιστίας. Ενδιαφέρων συζητητής, χιουμορίστας, μεγάλος αναλυτής. Και όλα αυτά σε ένα ωραίο, φιλολαϊκό πακέτο, απ΄ αυτά που δύσκολα βρίσκουμε στην ελληνική δημοσιογραφία. Τον σέβομαι και τον αγαπώ βαθιά τον μπαρμπα-Γιώργο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Επιασες δουλειά Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος 12:45 πρέπει να έπιασε δουλειά και έχει πέσει κουρασμένος για ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραϊσκος ξενιτεύτηκε; Μήπως πήγε έξω να δει τον ΟΣΦΠ; Μήπως πήγε στη Νικαράγουα; Ποιος ξέρει. Ίσως η απάντηση να είναι απλούστερη και αποκαμωμένος από την κούραση της μισθωτής εργασίας να την έχει πέσει από τι 9 για ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος? Πού είναι ο Καραϊσκος?

Ανώνυμος είπε...

Να αφησετε ησυχο τον αγωνιστή Καραϊσκο. Αυτή τη στιγμή δημιουργεί. Αφουγκράζεται τα όνειρά τα λαού για μια δίκαιη κοινωνία. Γι' αυτό κοιμάται πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Οι αγώνες απαιτούν όνειρα. Και τα όνειρα απαιτούν ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

καποιοι εδω κοιμουνται πιο πολυ απο τον Καραισκο και δεν εχουν καταλάβει οτι υπάρχει καινουργια κουβέντα