Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΝΤΑΠΑΠΑΡΙΔΗΣ

Με όλο αυτό το μούδιασμα τριγύρω και την ολική κοινωνική αναδίπλωση ,δυσκολεύομαι αληθινά να διακρίνω καλύτερη τύχη απ' αυτήν, των βουλευτών της αριστεράς:Η δικαίωση του αναπληρωματικού ποδοσφαιριστή,ο θρίαμβος του ηθοποιού που κόπηκε στην οντισιόν,το φωτομοντέλο που χαχανίζει χαιρέκακα με τη "γλίστρα" της συναδέλφου του, πάνω στην πασαρέλα.Λές και αν κυβερνούσαν όλον αυτόν τον καιρό εκείνοι,θα ήμασταν τώρα η Αυστρία του Νότου, μακριά ακόμη και απο την παραμικρότερη υποψία για τα οικονομικά και την ηθική μας.
Κάποτε-παλιότερα- ο χώρος τούτος (και του ΠΑΣΟΚ συμπεριλαμβανομένου) μάζευε στελέχη απο τον κοινωνικό στίβο,απο τις εξορίες, απο το "βουνό", απ το πεζοδρόμιο,απ τα Λιμάνια και τα κάτεργα, απ τους αγώνες της επταετίας.Τώρα πιά, πόθεν αξιολογούνται, πώς διακρίνονται και απο που προκύπτουν τελικά οι αριστεροί αγκιτάτορες δεν μπορώ να καταλάβω.
'Η μάλλον μπορώ:Απ'τις διαδικασίες και τις σκληρές διεκδικήσεις (που μας περιγράφουν) οτι λαμβάνουν χώρα στο ευρωκοινοβούλιο,απο τους συνδικαλιστικούς καυγάδες "γραφείου", απο τις μικροπορείες στο κέντρο, που το μόνο που χτυπάνε είναι η χοληστερίνη κι απο τις τηλεμαχίες της συμφοράς με τα γελάκια στα διαφημιστικά διαλείμματα.
Για να πώ τη μαύρη αλήθεια δεν έχω δεί πιο βραχυκυκλωμένο πλήθος,απο αυτό που μαζεύται κάθε φορά που έχει μαζική διαδήλωση στο σύνταγμα.Και στα πηγαδάκια του ο κοσμάκης συμφωνεί μέχρι εκεί που εν χορώ βρίζει τους βουλευτές,τη βουλή, τους συνδικαλιστές.Πέραν τούτου ουδέν, το πηγαδάκι και η μάζωξη διαλύεται, εκτός αν η κουβέντα έρθει στα τηλεοπτικά μαγειρέματα και την κουζίνα.Κανείς πολίτης δεν εμπιστεύεται κανέναν ούτε για να κανει χειραψία ακόμη.Μόνο η ευρύτερη εξωκοινοβουλευτική και βουλευτική αριστερά προσέρχεται σημαιοστολισμένη και πρωτομαγιάτικη.Αυτοί-λές-"ξέρουν τι θέλουν" επιτέλους.Μετά απο εκατό διαφορετικά μπλόγκς στη σειρά,αντιλαμβάνεσαι οτι κι εδώ, δεν έχει καμμία εμπιστοσύνη ο ένας ούτε καν στο διπλανό του.Κι ας κρατιούνται αγκαζέ.

87 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν κατάλαβα τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ξαναπει ότι κάθε εποχή έχει τους αριστερούς (όπως και του δεξιούς που της αξίζει).

Οχι πως τρέφω και καμια ιδιαίτερη εκτίμηση στο Μανώλη, αλλά κάποτε τουλάχιστον είχαμε Γλέζο, τώρα έχουμε Γκλέτσο.

Πρέπει να πω ότι η ανθρωπότητα θα την ξεπεράσει την κρίση απ'ότι φαίνεται. Εμείς, με αυτό το ανθρώπινο δυναμικό, πάλι όχι.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το μπλοκ κι άλλο το μπλογκ γαμώ την τύχη μου γαμώ. Αντε και αντεχόταν τόσο καιρό να αποκαλείς το ιντερνετικό μπλογκ ως μπλοκ. Είναι υποφερτό να περιγράφει κάποιος δύο διαφορετικά πράγματα με την ίδια λέξη από τη στιγμή που τον μπερδεύουν. Αλλά να αποκαλείς τώρα τα μπλοκ διαδηλωτών ως μπλογκ διαδηλωτών πάει πολύ. Μου βγήκε το μάτι. Ήμαρτον..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πω ρε πούστη και το έστειλα και σε ενα περιοδικό το κείμενο...

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκ διαδηλωτών??

Ανώνυμος είπε...

Κρατιούνται αγκαζέ μην τυχόν και την κάνει κανείς. Είναι μια παράδοση που κρατά από τις ημέρες του υπαρκτού.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερός (μη) σχολιαστής του μπλογκ, συνήθιζε να αποφεύγει το βαρύ έργο του πορεύεσθαι για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, προφασιζόμενος ξαφνικά προβλήματα υγείας (πονοκέφαλο διάρροια κλπ) στους αυστηρούς καθοδηγητές του, και κατευθυνόταν σε παρακείμενα σφαιριστήρια της πλατείας κάνιγγος και αλλού.

Μιλάμε όμως για άλλες εποχές, όπου η κοπάνα από τον αγώνα είναι κάτι αξιοκατάκριτο και τιμωρητέο. Τώρα όλο το μπλοκ-μπλογκ καταφεύγει σε παρακείμενα τσιπουράδικα-καφωδεία για αγωνιστικές μάσες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.imwiddstupidd.com/2010/02/bar-refaeli-rides-situation.html

Ανώνυμος είπε...

Οι 2 βασικές κινήσεις του Guido Fist Pump, όπως επιδεικνύονται στο παρακάτω βίντεο του έτερου (μαζί τον Mike the Situation) dj και guido: του Pauly D

1) Αρχικά ο Guido σκύβει και χτυπάει συνεχώς το χέρι στο πάτωμα.

2) Στη συνέχεια το χέρι υψώνεται και χτυπάει συνεχώς με γροθιά τον αέρα


DJ Pauly D - Beat Dat Beat

Ανώνυμος είπε...

Yπολογίζονται σε πολλά δις όσα ξοδεύονται καθε χρόνο για μεγεθυντικές επεμβάσεις του γυναικείου στήθους και του ανδρικού μορίου, σε αντίθεση με τα ελάχιστα για την καταπολέμηση του Αλτσχάιμερ. Συνεπώς, σε λίγα χρόνια θα έχουμε μεγάλα στήθη ή υπερμεγέθη μόρια χωρις όμως να θυμομαστε σε τι χρησιμεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογραφία....

http://www.sport-fm.gr/article/453166

Ανώνυμος είπε...

Mα οταν λέμε για "αγώνες στην επταετία και αντίσταση" εννοουμε την επταετία του Κόκκαλη 97-03

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ποια είναι η γνώμη σου για το θέμα των διοδίων; Έκανε καλά ο Αποστόλης "Μπαλαμός" Γκλέτσος να γκρεμίσει τις μπάρες με μπουλντόζα;

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε ο Απόστολος.Επικοινώνησε βεβαια πομπωδώς και νεοφωσκολικά το όλο θέμα,αλλα έχει δίκιο μωρέ.Μα είναι δυνατόν να πληρώνει ο αγρότης 7-8 ευρά την ημέρα στα κωλοδιόδια του χαβουζοκράτους των Αθηνών;Δηλαδή τι θέλουν κάποιοι;Να φύγει η αγροτιά και να ρθει στην Αθήνα ή στις άλλες πόλεις και να γίνουν σερβιτόροι;Οχι κάποιοι πρέπει να καλλιεργούν τη γή.Μπράβο παιδιά που παραμένετε στους λασποτοπους σας.Να μην δίνετε ούτε σεντ σε κανένα διόδιο.Δεν μπαίνουν δίοδια στις ζωές μας κύριοι.Αυτός ο αλήτης ο Χιώτης δεν δικαιούται δια να ομιλεί..

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά δεν θα μπορούσαν απλά να σηκώνουν τις μπάρες και να περνάνε; Όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι έλληνες που δεν είναι και αγρότες; Στο κάτω κάτω είχαν κάρτα ελευθέρας η οποία για κάποιο διάστημα καταργήθηκε (και τώρα επανήλθε). Μήπως ο Αποστόλης ήθελε να κάνει ντόρο για ψηφοθηρικούς σκοπούς; Και εν πάσει περιπτώσει, αν ο Αποστόλης το έκανε αυτό στη Σοβιετική Ένωση (την επανίδρυση της οποίας οραματίζεται) ποια θα ήτο η τύχη του;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο σ αυτό βέβαια το δίχως άλλο.Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω ακριβή γνώση της κατάστασης εκεί και πως πρέπει να κινούνται τα τρακτέρ.Οτι μαθαίνω το μαθαίνω απο τους δημοσιγράφους ρεπόρτερ κι αυτό λέει πολλά.
Ο Απόστολος οραματίζεται τη Σοβ Ενωση γιατί εκτός των άλλων ρόλων, είχε παίξει τον Αξιωματικό του Ρωσσικού στρατού στο Αννα Καρένινα με Μ.Ντενίση.Εκεί συνειδητοποίησε την παρακμή του τσαρικου-προοκτωβριανού καθεστώτος και ορκίστηκε να το (ξανα)χτυπήσει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εννοείται ότι έχω δίκιο...

Ανώνυμος είπε...

Για τη Σ.Ενωση εχεις δίκιο.Πες μας και για τη Ναζιστική Γερμανία τώρα

Ανώνυμος είπε...

Η Γερμανία στη ναζιστική περίοδο έφτιαξε τις τεράστιες αούτομπαν που διέτρεχαν όλη τη χώρα. Ήταν η πρώτη μεγάλη δημόσια επένδυση των ναζί, η οποία δημιούργησε και τεράστιο αριθμό θέσεων εργασίας ανεβάζοντας το βιοτικό επίπεδο του γερμανικού λαού. Διόδια δεν μπήκαν ποτέ. Η διέλευση ήταν (και είναι ακόμα και σήμερα) δωρεάν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όταν κάποτε, στα τέλη της δεκαετίας του 90 συγκεκριμένα, προσπάθησε το ελληνικό δημόσιο να μηχανογραφήσει τα διόδια των εθνικών οδών, ανατέθηκε το δύσκολο αυτό έργο σε μια από τις μεγάλες ελληνικές εταιρείες λογισμικού.
Το πρόβλημα που υπήρχε τότε, ήταν ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε μηχανισμός παρακολούθησης των υπαλλήλων των διοδίων, γινόταν το γνωστό κόλπο: ο υπάλληλος μαζί με τον οδηγό συμφωνούσαν σε ένα (μικρότερο από το ονομαστικό), αντίτιμο διέλευσης και η μπάρα σηκωνόταν χωρίς να κοπεί απόδειξη. Ο μεν υπάλληλος έβαζε τα λεφτά στην τσέπη, ο δε οδηγός πλήρωνε λιγότερα. Ήταν win-win κατάσταση που έλεγε κι ο Τζέφρυ. Ο μόνος ζημιωμένος φυσικά, ήταν το ελληνικό δημόσιο. Ζημία που εννοείται ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ κανέναν κάτοικο αυτής της χώρας. Με τα γνωστά αποτελέσματα, δηλαδή τη χρεωκοπία.

Την πρώτη μέρα που εμφανίστηκαν οι αναλυτές της εταιρείας λογισμικού, μαζεύτηκε το κοντινό χωριό (στο οποίο διέμεναν οι υπάλληλοι των διοδίων) και κόντεψε να τους λυντσάρει. Γιατί πολύ απλά, οι εντιμότατοι υπάλληλοι των διοδίων είχαν φτιάξει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο με τα κλεμμένα από το δημόσιο λεφτά (με σπιταρόνες κλπ) που δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν.. Τελικά (με συνοδεία αστυνομίας) οι αναλυτές της εταιρείας κατάφεραν να κάνουν τη δουλειά τους.

Αν συνυπολογίσουμε, ότι το δημόσιο ακόμα και τα λίγα που μάζευε τα τοποθετούσε οπουδήποτε αλλού (αντί να επενδύει σε νέους δρόμους) καλύπτοντας τρύπες, γίνεται φανερό ότι δρόμους θα βλέπαμε μόνο με σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα.

Ανώνυμος είπε...

Να πω και εγω κάτι:
Και η σοβιετική ενωση άφησε γιγαντιαίες υποδομές πίσω(εργοστάσια,ΔΕΗ,θέρμανση,δημόσιες παροχές).Και ουτε αυτή έβαλε διόδια...Βάρσε
Εχω να πω ντόμπρα οτι η εθνική οδός ας πούμε Αμβούργο-Βερολινο είναι χωρίς νησίδα και στενή.Η Αθηνών Λαμίας είναι κλάσεις καλύτερη.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ

Ανώνυμος είπε...

Ποια σοβιετική ένωση; Όταν έκαναν την εισβολή οι Γερμανοί στο Β Παγκόσμιο, οι άνθρωποι δεν είχαν ούτε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Γι αυτό κολλούσαν και τα γερμανικά οχήματα στα λασποπέδια και καθυστέρησε η προέλαση. Όσον αφορά τα εργοστάσια που λες και τα αγαθά που άφησε η Σοβιετία είναι γνωστής ποιότητας. Εργοστάσια τύπου Τσερνομπίλ, αυτοκίνητα τύπου Λάντα κλπ

Όσον αφορά την εθνική που λες, μάλλον είναι στενή γιατί σχεδιάστηκε και φτιάχτηκε κατά πάσα πιθανότητα τη δεκαετία του 30. Κι από τότε δεν παρουσιάστηκε και καμια σοβαρή ανάγκη αλλαγής της.

Ανώνυμος είπε...

δεν το ξέραμε να κάνουμε καλύτερους δρόμους για να περνάνε τα πάντσερ..
Η σοβιετία έστειλε δορυφόρους στο διάστημα,έφτιαχνε αεροσκάφη,είχε εργοστάσια για να ζεσταίνουν τσάμπα ολόκληρες πόλεις που θα πάγωναν στους -50 και και και.Τι να πούμε για ένα καθεστώς που διήρκεσε 70 χρόνια και παρέλαβε χάος.

Ανώνυμος είπε...

Και παράλληλα πεθαίνανε από την πείνα. Χα,χα,χα.... Αμ δεν είχανε ψωμί στους φούρνους, αμ μου θέλανε και διαστημικές εξερευνήσεις οι κόκκινες αρκούδες. Κάντε μας τη χάρη κύριε που θα μας εμφανίσετε παράδεισο τη Σοβιετία. Αν δεν υπήρχε ο εξωτερικός κίνδυνος για τους Σοβιέτιους (οι Γερμανοί στην αρχή κι οι Αμερικανοί μετά) κανείς δε θα ξύπναγε να πάει για δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με καπιταλισμό ξυπνάς το πρωί για να πας δουλειά.
Ρωτήστε και τον Καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη αλήθεια αυτή. Μόνο με καπιταλισμό. Όχι με κομμουνισμούς και αηδίες.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/01/2011_428967

σε μεγάλη φόρμα για άλλη μια φορά

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αστείος αυτός ο παπαχελάς.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_3523.html

Ευτυχώς υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε αναμονή

Ανώνυμος είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=181568

Ανώνυμος είπε...

H Ελλάδα είναι πρώτη στον κόσμο σε παραγωγή του ορυκτού χουντίτη. Αυτά να τα βλέπει ο Καραίσκος που δεν είναι χουντικός.

Ανώνυμος είπε...

Και κάποιες σοβαρές κουβέντες....

http://www.energypress.gr/portal/resource/contentObject/id/6f84273a-2584-4d0d-9adc-6fd4388e99d9

Marwood είπε...

Το παραπάνω άρθρο του Στούπα θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις πριν κανα μισάωρο το διάβαζα αυτό το άρθρο. Σωστά τα λέει ο Στούπας.

Ανώνυμος είπε...

Ο τίτλος πάντως είναι η απόλυτη περιγραφή του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

xa

Ανώνυμος είπε...

xa

Ανώνυμος είπε...

Φίλε γιατί το λες αυτό; Σου έχει δώσει τέτοια δείγματα γραφής ο Καραϊσκος;

Karaiskos™ Fun© Club® είπε...

Φίλε δε μου αρέσουν αυτά που λες για τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

το ιδιο λεει κι ο ανδριανόπουλος για το ευρωομόλογο. ελπίζουν πάλι τα λαμόγια σε χαλάρωση και εύκολη πρόσβαση σε φτηνο χρήμα που θα ξεκοκαλιστεί από τους αργόμισθους και την διαπλοκή

Όχι ρε μουνια καραϊσκοι. Να δουλέψετε ρε λαμόγια

Ανώνυμος είπε...

O ταχυδρόμος χτυπάει πάντα 2 φορές; (μπορεί και 22 φορές το χρόνο)

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε εδώ καλέ;¨Ολοι οι δουλευταράδες μαζευτήκανε εδω μέσα χαχαχαχαχ.Για κοίτα.Ρε τι γλέντι είναι αυτό.Ξέρετε έχετε πετρέλαιο.Οχι δεν θέλουμε,εμείς θέλουμε να κουβαλάμε τζατζίκια και κεφτέδες στους σάξονες και στους λοιπούς πάτους.Και κυρίως όμως θέλουμε να είμαστε γκλαμουράτοι επαγγελματίες: δικηγόροι χωρίς αντικείμενο,γιατροί χωρίς αρρώστους,συμβολαιογράφοι,Τραπεζικοί χωρίς λεφτά...Ερε βρεγμένη σανίδα που σας πρέπει...
Και κάτι για τον Κυριο ΜαλακαΣτούπα:Ας πουμε οτι βρίσκεται πετρέλαιο ή φυσικό αέριο(όπως ακούγεται) στα νότια τση Κρήτης στο Λιβυκό, αλλα ανοιχτά-μακριά απο τα παραλία.Να μην αρμέξουμε τα κοιτάσματα, Η μήπως θα ρωτήσουμε τον κύριο Στούπα;
Μωρε θα τ αρμέξουμε και θα πάρουμε και λαμποργκίνι απο πλατίνα σαν τους μαχαραγιάδες
Αλλα το κάθαρμα ο Στούπας γράφει για τους τεμπέλχανάδες τους Αραβες..Για τους Τεξανούς δουλευταράδες ας πούμε(τζει αρ) δεν βγάζει άχνα

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_5333.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_7265.html

Σωστός είσαι μεγάλε. Ξέχασες όμως να πεις ότι θες να τους ρίξεις και κάνα πούτσο να ξεχαρμανιάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η Ελλάδα μετα τον πόλεμο πώς ήταν ερωτώ:χειρότερα απο τώρα...Μια ολοσχερώς καμμένη χώρα απο τους Βάρσους με μόνο κεφάλαιο τους ξενιτεμένους της και την ΟΥΝΤΡΑ που βούτηξαν κάποια μουνόπανα με το συμπάθιο.Σταχτοπούτα...
Και ξαφνικά έγινε το καλοκαίρι της Ελλάδας,τα Ιόνια,το αιγαίο κι η Κρήτη,θέρετρο χάι.Σωθήκαμε απο το πουθενά.Ποιός το περίμενε...
Πως γκένει αυτό που λέει κι ο Ογκουνσότο.
Αντε γαμήσου Στούπα

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_16/01/2011_428956

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 6:50 (πρώτο σχόλιο): Γιατί νομίζεις κατάλαβε τίποτα ο συγγραφέας του πονήματος?


Αγαπητέ 12:55,

"ποτς γκένεν αυτό" κατά Ογκουνσότο. Αμ "δε γκένεν". Carte postale ήταν. Στη δε Κρήτη παρεπιδημούσαν επί το πλείστον, και συνεχίζουν, αιγαγροποιμένες Καραϊσκοι, θολοκουλτουραίοι και επικίνδυνοι που μασούλησαν τις επιδοτήσεις και αντί ξενοδοχείων έχτισαν παράγκες με ελλενίτ, εντός των οποίων στοιβάζουν πάκι. Και τα ρέστα στην Ελβετιά (κατά το "ξενιτιά"). Παγκαλοσηφουνάκηδες με άλλα λόγια.

Ελλάδα, η χώρα με τους πολλούς Καραγιδίσκους και τους ελάχιστους Βάρσους.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύει αυτό που λέει για το κατοχικό δάνειο ο Μάνος, έχει απόλυτο δίκιο. Είμαστε άθλιοι που τόσα χρόνια δεν το διεκδικούμε από τους Γερμανούς.

Όσον αφορά τα 12 ναυτικά μίλια, ο άνθρωπος είναι ή βλαξ ή ανεύθυνος. Η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 νμ αποτελεί δεδηλωμένο casus beli εκ μέρους της Τουρκίας . Αν ο Μάνος θεωρεί ότι αυτό που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι ένας πόλεμος (που λόγω χρεοκοπίας δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε ούτε ανταλλακτικό για τα αεροπλάνα) να μας το πει. Αν κάναμε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να το κάνουμε πριν χρόνια, τότε που έτρεχαν τα δανεικά. Και κατόπιν πολύ προσεκτικού σχεδιασμού κιόλας (αποθήκευσης ανταλλακτικών, εκσυγχρονισμού υπαρχόντων συστημάτων κλπ) για να μη βρεθούμε να φτάνουμε στο Δομοκό πάλι. Γεια σου ρε Μάνο γίγαντα με τις εξυπνάδες σου.

Ανώνυμος είπε...

3.57 είπε κάπου ο Μάνος να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία;

Ημαρτον με τη διαστρέβλωση και την εμπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

4:11, για ξαναδιάβασε λίγο το 3:57 σχόλιο μου. Δεν έγραψα ότι είπε ο Μάνος να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία. Το είπε όμως η ίδια η Τουρκία, κάτι το οποίο όφειλε να γνωρίζει ο Μάνος ως πολιτικός. Η Τουρκία έχει πολλάκις δηλώσει ότι τυχόν αποπειρά μας να επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 νμ, θα είναι αιτία πολέμου για αυτούς. Εκτός αν πιστεύεις βέβαια ότι η Τουρκία αστειεύεται με κάτι τέτοια.

Άρα τί ακριβώς μας προτείνει ο Μάνος γκρινιάζοντας που δεν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα και "ότι μένουμε στα λόγια"; Γιατί εγώ καταλαβαίνω ότι αυτό ακριβώς προτείνει. Να τα επεκτείνουμε. Και άρα με την υπάρχουσα τουρκική δήλωση να οδηγηθούμε σε πόλεμο.

ΥΓ Αν εσύ καταλαβαίνεις κάτι άλλο ή πιστεύεις ότι θα συμβεί κάποια άλλη εξέλιξη να μου το πεις. Ότι π.ψ. οι Τούρκοι θα πούνε ότι έκαναν πλάκα. Πίστεψε με όταν ακούω σαχλαμάρες δεν είμαι εμπαθής με τον σαχλαμαρίζοντα. Απλά γελάω..

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος είναι σοφός άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα 12 ναυτικά μίλια που λέει ο Μάνος είναι για γέλια και για κλάμματα ταυτόχρονα. Μα είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά; Πάει καλά ο άνθρωπος; Κατανοητή η προσπάθεια του να ρίξει προτάσεις στο τραπέζι μήπως και τυχόν σώσουμε τίποτα, αλλά τις συνέπειες των όσων προτείνει δεν τις σκέφτεται;

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/e77Vfk

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη κωλοτούμπα ο Μουχτάρης Μπουτάρης Μπεκράρης για το άγαλμα του Καραμανλή. Έτσι είναι όμως όλοι οι θολοκουλτούρες. Φαίνεται τον βάραινε η τσέπη του δεξιά σήμερα. Ένας Καραϊσκος της Μακεδονίας δηλαδή. Όλο πύρινα λόγια για μεγάλες επαναστάσεις αλλά μόλις τους κουνήσεις το ευρουλάκι ή μόλις καταλάβουν την, δημαρχιακή έστω, εξουσία, τόμπολα. Μούγκα και υποκλίσεις με βάθος για να δουν αν τους χάλασε η κουάφ στα κυριακάτικα υποδήματά τους.

Ανώνυμος είπε...

ισα ρε βαρσο

Ανώνυμος είπε...

ο 8.55 είναι ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κα να είναι ο Καραϊσκος αλλά το επιχείρημά του είναι αποστομωτικό. Θολοκουλτουριαρέϊκο. Μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μου φαίνεται ότι με το πέρασμα του χρόνου θα αποδειχθεί ότι ο Μπουτάρης και ο Μάνος είναι εξίσου σοβαρές ποσότητες με τον έτερο συνιδρυτή της Δράσης. Τον.. Κοντογιαννόπουλο. Με τις υγείες τους. Και πολύ είναι το 0,κάτι% γι αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο 8:55 ανήκει στο 0,κάτι%

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_4344.html

Τι άλλο θ'ακούσουμε πια; Σε λίγο θα βγει κι ο Καραίσκος να ζητά βαρέα και ανθυγιεινά.

Ανώνυμος είπε...

ισα ρε βαρσο

Ανώνυμος είπε...

Κι αν προστεθεί κι ο 9.23, θα πιάσουν το 0,0%. Γιατί προς το παρόν πιάνουν τα π@π@ρια τους. Εξ' ου και προκύπτει το μηδενικό ποσοστό. Κούφια πράγματα δηλαδή, σα πορδές που από φασόλια, το φαϊ της αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και γω δεν πολυκατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής Καραίσκος. Μάλλον όμως θέλει να πει τα ακόλουθα:

Εκφράζει την πικρία του για την κατάντια της ηγεσίας της αριστεράς (υποτίθεται ότι κάποτε ήταν δοξασμένη η ηγεσία αλλά φυσικά αυτό συμβαίνει μόνο στο μυαλό του γράφοντος). Κάποτε μάζευε μεγάλες μορφές με περγαμηνές στους κοινωνικούς αγώνες (Μίκης (γέλια εις διπλούν), Μπελογιάννης κλπ). Τώρα μαζεύει μόνο βολεψάκηδες και σαλονάτους φιγουρατζήδες πιστεύει στεναχωρημένος ο αριστερός αρθρογράφος(Τσίπρες κλπ).

Τέλος εκφράζει και την αποδοκιμασία του για την αδιαφορία όλων των ελλήνων πολιτών και κυρίως των αριστερών στα FM. Και (εδώ θέλει προσοχή η σκέψη του ποιητή) ενώ περιμένει τη σωτηρία από την λαϊκή αριστερά, από τον απλό αριστερό λαό, κατανοεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα ούτε από τον απλό λαό της αριστεράς. Γιατί είναι διαιρεμένος σε 500 φράξιες.

Αυτά..

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Καραίσκος πώς οραματίζεται τον σωστό αριστερό λαό. Μς κοστούμια Brioni στις διαδηλώσεις, με γαρύφαλα (από τα μπουζούκια της προηγούμενης βραδιάς) στο πέτο, με παλμό που εκδηλώνεται με Church's παπούτσια να βροντοχτυπάνε το οδόστρωμα, με Montecristo στο στόμα, πώς ακριβώς;

Ανώνυμος είπε...

Να μας εξηγήσει ο Καραϊσκος, πως η κρίση κατάφερε κτύπημα ντισκαλιφιέ, όχι στην δεξιά, όπως θα περίμενε κανείς, και όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά στην αριστερά, η οποία είναι τώρα πεσμένη στο καναβάρο.

Μα την αλήθεια με τρώει αυτή η απορία...

Ανώνυμος είπε...

Church's και γαρίφαλα από μπουζούκια δεν πάνε μαζί.
Καν'τα γκούτσι και είσαι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Καναβάτσο

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι η αριστερά είχε μεγάλες μορφές παλιότερα. Το Λεωνίδα τον Κύρκο με τη φυσαρμόνικα του, τον Μήτσο "Ντε Νίρο" Κωστόπουλο, το Γρηγόρη "Γκρεγκορι" Φαράκο, τη Μαρία τη Δαμανάκη, τον Μίμη τον Ανδρουλάκη και άλλους σοβαρούς ανθρώπους. Ανθρώπους ικανούς, σοβαρούς, μαχητικούς και πάνω απ' όλα ευαίσθητους.
Πάντως έχει άδικο ο Καραίσκος για τις τωρινές ηγεσίες της αριστεράς. Π.χ ο Μπογιόπουλος, ο Κουράκης ή ο Μεντρέκας είναι εξίσου σοβαροί άνθρωποι με τους προαναφερόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Και η Λιάνα η Κανέλλη με τον Αποστόλη το Γκλέτσο είναι σοβαροί. Τους ξέχασα αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

Αμα παίζεις έτσι με τα Church's, τότε ούτε τα Brioni πάνε. Να πει ο Καραίσκος την πρέπουσα ενδυματολογική εμφάνιση ενός σωστού διαδηλωτή. Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα παλαιστινιακά μαντήλια

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yWDNkiQxAjI

Καραίσκο ποιος έφταιξε για τη διάσπαση του ΚΚΕ το 68;

Ανώνυμος είπε...

καναβάρο

Ανώνυμος είπε...

καναβάτσο λέμε....

Ανώνυμος είπε...

καναβάρο

Ανώνυμος είπε...

καναβouρο

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UmNbDFixVJQ

Στο 2:30, η Παπαρήγα όχι μόνο μοιάζει με τον εθνικό στάρ στη φάτσα, αλλά και στη φωνή.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yWDNkiQxAjI&feature=player_detailpage#t=503s

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τι θα γίνει, θα μας πεις για το πρότυπο του αριστερού του σήμερο;

Ανώνυμος είπε...

Τι καναβάρο ρε επίμονε; Καναβάτσο λέγεται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_BhF9ASLg14

Έλα Καραίσκο, αφιερωμένο. Για να ανάψουν τα αίματα

Ανώνυμος είπε...

εμπρός της αεκ παλικάρια

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=B-Ut8kriZ-0

Καραίσκο, ταινία για τη δίκη του ανθρώπου με το γαρύφαλο (όχι από τα μπουζούκια). Αφού δεις το απόσπασμα, δες λίγο στα σχετικά βίντεο που είναι δίπλα. Έχει ένα από μια τσόντα: ¨"Βρέχει χύσι στο Παρίσι"¨. Τσόντα τον έκαναν το Μπελογιάννη οι στρατοδίκες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=AQZcNhes2qA

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4SlN0Pbed9A

Εκπληκτική αγγλική προφορά η κανέλλη. ούτε στο λονδίνο να είχε γεννηθεί

Ανώνυμος είπε...

κι άλλη ανάρτηση ο καραίσκος??

είναι να μην πάρει μπρος

Ανώνυμος είπε...

Παίρνει μεν μπρος ο Καραϊσκος αλλά οι αναρτήσεις του εκπορεύονται απ΄ την όπισθεν. Είναι δηλαδή του κώλου. Ο δε Καραϊσκος είναι η χαρακτηριστική περίπτωση του "αριστερού". Σαν την αριστερή πτέρυγα του πασοκ που εκπροσωπείται από τον Μιζ-Άκη.