Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΑ ΘΕΡΙΑ

Τώρα που άρχισαν οι διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και πέφτουν καρπαζιές εντός εκτός και επι τα αυτά,ακούμε και τα ωραιότερα κουλά.Οι σιδηροδρομικοί μας λένε ότι "αγωνίζονται για το σιδηρόδρομο που όλοι αγαπήσαμε" οι του ΟΤΕ μάχονται για την εθνική ασφάλεια και την ανθρώπινη επικοινωνία,οι της ΔΕΗ για τις πολυεθνικές που εισβάλλουν και για την ανάγκη διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της εταιρείας. Οι φαρμακέμποροι για την προσωπική σχέση τους με τον ασθενή και την δημόσια υγεία,οι οδηγοί για το δημόσιο αγαθό των συγκοινωνιών.'Ολοι στον έρμο τούτο τόπο , αγωνίζονται ανιδιοτελώς και μόνο για τους άλλους και για υψηλά ανθρώπινα ιδανικά.Για την τσέπη του κανείς δεν νοιάζεται.

Απ αυτούς πάντως που δεν θέλω να ακούσω ούτε άχνα,για ότι κι αν τους επιφέρει η Πασοκική πειραματική είναι οι Δικηγόροι.
Στη χώρα τούτη,η μόνη περίπτωση να μη χρειαστείς δικηγόρο ή νομικό σύμβουλο, είναι να κλειστείς σ ένα σπίτι χωρίς κουφώματα σαν το Κωσταλέξι ή να καταφύγεις στο άγιο όρος.Προφανώς στην Ελλάδα κάποιοι έκριναν, οτι δυο άνθρωποι συμβαλλόμενοι,είναι ανίκανοι να έρθουν σε επικοινωνία-συμφωνία-συνεννόηση αν δεν μεσολαβήσει μια μαλακισμένη με χαρτοφύλακα και ταγιέρ ή ένας αντιπαθητικός με γραβάτα.
Προκειμένου ο ταλαίπωρος Έλληνας να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να δεί προκοπή,ανοίγοντας πχ μια καινούργια δουλειά,ή μια νέα επιχείρηση,οι δικηγόροι μας φρόντισαν και έφτιαξαν τόνους απ ασήκωτα μαύρα βιβλία στην ημικαθαρεύουσα κιόλας, γεμάτα ακαταλαβίστικες νομικές μπούρδες, διαδικαστικές ανοησίες, ορνιθοσκαλίσματα ,γρίφους και ιδεογράμματα που μόνο οι ίδιοι ξέρουν να ερμηνεύουν όπως οι μανδαρίνοι.
Ακόμα κι η πώληση ενός αγροτεμαχίου με χαρουπιές, απο έναν αγροτη στο Κιλκίς, φαντάζει πράξη που θέλει κάποιο γραμματισμένο, να βάλει τάξη.Οχι για την πολυπλοκότητα της ίδιας της πράξης, αλλα γιατί απο κάπου πρέπει να τραφούν όλες αυτές οι αργόσχολες κι αντιπαραγωγικές άρπυιες.
Αλοίμονο και στο φουκαρά που παραστρατήσει μες τη αθλιότητα του και αρχίσει να μπαινοβγαίνει στις φυλακές.Λιαν συντόμως θα αποκτήσει σιαμαίο, έναν βρωμοδικηγόρο, που θα του κολατσίσει όλο το βιός και θα τον παρατήσει άρρωστο ή τρελλό.
Αδυσώπητη κι ασταμάτητη αυτή η γκρίζα γραφειοκρατία που κατατρύχει τον απλό λαό μας σαν δύναμη κατοχής,(η ίδια τάξη νομοθετεί κιόλας) ενεδρεύει σε κάθε βήμα του απλού δημότη.Ακόμη και επι προσωπικών θεμάτων (π.χ διαζύγιο) είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις σε δικηγόρο και να εξευτελίζεσαι εξιστορώντας του, ως και δεδομένα "κρεββατοκάμαρας"..

Τέτοιος είναι ο βιασμός του έθνους μας απο αυτούς τους ανθρώπους και τέτοιο το status που απολαμβάνουν ως θεματοφύλακες της εύρυθμης λειτουργίας μας, που με τα χρόνια έγινε όνειρο ζωής για κάθε οικογένεια , να βγάλει έναν δικηγόρο μπας και γλυτώσει κι απ τον Γολγοθά.

Είναι ξεκάθαρο οτι μεσ' αυτήν την μιζεραμπιλιτέ μας δεν μπορεί να συνεχίσουμε να ζούμε με 2-3 απο δαύτους σε κάθε πολυκατοικία.Αυτό το γιορτάσι των αργόμισθων, που συντηρούνται απ τις εκλογές,απο την μεσολάβηση τους για πέντε κωλοδάνεια,απο κάποια ζώα που παντρεύονται ασκόπως και χωρίζουν ασκόπως, την πώληση υπερφουσκωμένων οικοπέδων και το άρμεγμα αλλοδαπών,ναρκομανών και άλλων κακομοίρηδων πρέπει να λήξει.
Για να εξευμενιστούν οι θεοί, πρέπει να μείνουν οι μισοί απο τους ήδη υπάρχοντες.Να κλείσει η νομική για 4-5 χρόνια και να μετατραπεί η συγκεκριμένη σχολή σε ιδιωτική.Ουδείς έχει διάθεση να πληρώνει τους βιαστές του.

76 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καραισκο απο μονος σου τα γραφεις αυτα ή τα ειδες καπου αλλου?

Ανώνυμος είπε...

Έφα Καραγιδίσκος:

"Ακόμη και επι προσωπικών θεμάτων (π.χ διαζύγιο) είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις σε δικηγόρο και να εξευτελίζεσαι εξιστορώντας του, ως και δεδομένα "κρεββατοκάμαρας".."

Προσωπικά βιώματα περιγράφει, όταν έπιασε την καλή του καβάλα με 2 εραστές

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο κανα μαγικό φίλτρο έχεις πιει και τα γράφεις αυτά; Όχι τίποτε άλλο, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει και κανένας που θα διαφωνήσει μαζί σου γιατί πλέον μιλάς λογικά.
Αποδεικνύεται τελικά ότι η εργασία σε συνδυασμό με το σοκ της πτώχευσης μπορεί να κάνει σοβαρό ακόμη και τον Καραίσκο. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μεταστροφή. Ας πάει ο Καραίσκος να κοιτάξει αυτά που έγραφε παλιότερα σε σχέση με αυτά που γράφει τώρα για συνδικαλιστές ΟΤΕ, ΟΣΕ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Η νύχτα με τη μέρα.

ΥΓ Το ωραιότερο σημείο του κειμένου είναι αυτό που ο Καραίσκος υμνεί την επιχειρηματικοτητα. Πού πήγε ο μαρξισμός σου ρε Καραίσκο;
Προκειμένου ο ταλαίπωρος Έλληνας να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να δεί προκοπή,ανοίγοντας πχ μια καινούργια δουλειά,ή μια νέα επιχείρηση

Τάκης Παραγιός είπε...

Και πάλι μια θαυμάσια ανάλυση από τον Καραϊσκο. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ. Μέχρι εδώ. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Να βγει αμέσως αυτός που έχει πάρει τη θέση του πραγματικού Καραίσκου, του μαρξιστή Καραίσκου, του πνιγμένου από την αδικία και απονιά του καπιταλισμού Καραίσκου και να μας πει τι έχει συμβεί. Ζει ο πραγματικός Καραίσκος; Τον βασάνισε για να του δώσει του password του καραίσκειου λογαριασμού; Τον έχει κλειδώσει στη ντουλάπα, όπως ο Charlie Seen την πορνοστάρ;
Αλλιώς, αν πράγματι είναι ο Καραίσκος που όλοι κάποτε βρίσαμε και γράφει τέτοια απίστευτα, να βγεί ευθέως και να δηλώσει ότι δεν είναι πλέον αριστερός. Δεν μπορεί οι Τσιπρολαφαζάνηδες να υϊοθετούν πιο σκληρή αριστερή γραμμή και ο Καραίσκος να κοιτάζει δεξιά. Δεν μπορεί πριν κανα μήνα να έκανε σχόλια για σοσιαλισμούς και Τράμπαντ και σήμερα να μας λέει για προκοπή μέσω επιχειρηματικότητας. Να μας περιγράψει επακριβώς τί τον έκανε να αλλαξοπιστήσει. Η στροφή της Κούβας προς τον καπιταλισμό; Η δουλειά; Η πτώχευση της χώρας; Τί ακριβώς;

Δικηγόρος Άκης είπε...

Για το λιβελογράφημα σας αυτό κύριε, θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο νομίζω υπερβάλλεις.

Συνάντησα και καλούς δικηγόρους. Όπως σε κάθε επάγγελμα, υπάρχουν οι καλοί, αλλά και οι κακοί.

Μάλλον εσύ θα είχες κάποια δυσάρεστη επαγγελματική ή άλλη εμπειρία με κάποιους από τη δεύτερη κατηγορία. Αν θυμάμαι καλά, κάποιοι στο παρελθόν είχαν σχολιάσει ότι εργαζόσουν σε δικηγορικό γραφείο. Μήπως κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο, σε οδήγησαν σε αυτή τη στάση έναντι του δικηγορικού λειτουργήματος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8pi6hDxIjdw

Χρόνια πολλά στον Ευθύμη το Ζαχαριουδάκη

Trueman είπε...

καραϊσκο,

αλλη μια ντιντίδικη αναρτηση τωρα που θα πρεπε να δίνεις ακροαριστερές αναρτήσεις.

Εγώ τώρα θέλω εσάς στην τρελοαριστερα να τα κάνετε λιμπα. Και θα σας έδινα κάθε δίκιο. Τώρα που ΠΑΣΟΚοΝΔ κουκουλώνουν προκλητικά τα σκάνδαλα για να βγούν λάδι πρώην πεινάλες που τώρα έχουν δυό και τρία σπίτια των 5 εκ. ευρώ.

Καλές οι φλώρικες πολιτικές δυνάμεις (φιλελευθεροι, κουβέλης, κλπ) αλλά όταν προκειται για τέτοια κοροϊδία και μάλιστα σε περιόδους πείνας για το λαό, απαιτούνται μαζικες κινητοποιήσεις μέχρι λαϊκής επανάστασης

Trueman είπε...

μα την παναγία σας μιλάω, είναι η πρώτη φορά που βλέπω Τσίπρα, Παπαρήγα Μπογιοπουλο, Κανέλλη κλπ. και αισθάνομαι ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να αφυπνίσουν τις μάζες από τον συμβιβασμένο λήθαργο ανοχής στην κοροϊδία.

Εκτός κι αν οι μάζες αισθάνονται αρκούντως συνένοχες όπως είπε κι ο Πάγκαλος

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Πάντως εγώ είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο Καραϊσκος έχει να κάνει σοβαρές καταγγελίες για το δικηγορικό() γραφείο() όπου δούλευε().
(σ.σ. στις παρενθέσεις βάζετε ερωτηματικά κατά βούληση)

H συμπεριφορά των αχρείων αυτών δικηγορίσκων προς τον Καραϊσκο θύμισε σε εμένα που είμαι παληότερος, την υπόθεση της δύστυχης Σπυριδούλας...

Κώστας Παληός είπε...

δηλαδη?

Τάκης Παραγιός είπε...

Μέσα από την εμπειρία μιλάει κανείς πιο σωστά. Και ο Καραϊσκος φαίνεται να έχει μεγάλη εμπειρία και πολλά να πει για το δικηγορικό επάγγελμα, το πιο άθλιο επάγγελμα στον κόσμο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τρούμαν: Αι συνθήκαι δεν είναι επαναστατικαί.Τρίχες κατσαρές..
Οταν ωριμάσουν οι συνθήκες θα στο πώ

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατί έχουμε αγωνία

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω έχω ενα αγχος για να αρχίσω να τα γράφω διαφορετικά μωρέ

Ανώνυμος είπε...

καλά πες μας για τους δικηγόρους τώρα

Marwood είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/01/blog-post_6107.html

Θα δημιουργήσουν νέα γενιά επιχειρηματιών λέει τα πασόκια!

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία άρθρα από τον καραπιάλη

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος οπαδός του Μάνου και ο Τρούμαν του Λαφαζάνη;

Και εγώ που νόμιζα ότι τα είχαμε δει όλα στο γραφικό αυτό μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε για τους δικηγόρους. Η κατάρα τους είναι ότι οι πιο πολλοί από αυτούς κατάντησαν να ζουν με 500 ευρώ τον μήνα. Λιγότερα και από την αμοιβή του ανειδίκευτου εργάτη.
Δικηγόρος είναι ο Καραισκος;

Ανώνυμος είπε...

παραδικηγόρος

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν είναι δικηγόρος αλλά μοιράζεται πολλά κοινά με αυτούς. Ξέρει κι αυτός να αρμέγει τους άλλους, είναι κι αυτός σαχλαμάρας κλπ Γι αυτό τους βρίζει. Τους βλέπει ανταγωνιστικά.

Ανώνυμος είπε...

γιατι, τι κακο εχει ο λαφαζανης?

Ανώνυμος είπε...

Και υπέρ της ιδιωτικής παιδείας ο Καραίσκος; Να κλείσει η Νομική και να γίνει ιδιωτική σχολή; Μα τόσο πολύ άλλαξε ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να διηγηθεί ο Καραίσκος την εμπειρία του από τους δικηγόρους. Ποια δεινά τον έχουν βρει εξ αιτίας της επαγγελματικής αυτής τάξης και έχει διαμορφώσει τόσο αρνητική άποψη γι αυτούς; Γιατί τους κατηγορεί για παρασιτικές ρουφήχτρες του πλούτου των άλλων; Πήρε διαζύγιο; Είχε κανα μπλέξιμο με το νόμο; Τι ακριβώς;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Οντως οι δικηγόροι στους οποίους δούλευα,με μεταχειρίστηκαν σαν τη Σπυριδούλα.
Ο ένας πάρτνερ του γραφείου ήταν φανατικός οπαδός των Jethro tull.Αν έχεις το θεό σου. Εβαζε αυτούς τους τσοπάνους ν ακούμε λές κι ήμασταν στα Μάταλα.Επίσης η δικηγοράρα αυτή, δεν είχε ποτέ στιλο.Πιο εύκολα έβρισκες μπαζούκα εκεί μέσα παρά στιλό.
Αλλα είχε κρυμένο στο ντουλάπι ένα μπουκάλι ουίσκι(πράγμα που τον τιμά),το οποίο άνοιγε όταν έλειπε η άλλη πάρτνερ του γραφείου.Η άλλη πάρτνερ, ήταν μια ελαφρά περίπτωση υστέρως.Με ένα τσιγάρο στο χέρι μονίμως και ενα ακουστικό τηλεφώνου.Το γραφείο "ειδικευόταν"στα κτηματομεσιτικά θέματα.
Εχω ένα όνειρο: όποτε πουλάς ένα χωράφι να θάβεις το δικηγόρο που μεσολάβησε, επι τόπου

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον έπαιρνες καλό μισθό Καραίσκο; Σε πλήρωναν τακτικά ή όποτε το θυμόντουσαν;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ένα μήνα μωρέ δούλεψα.Μάλλον μου έκαναν φάρσα.Πήρα 600 ευρώ.Και 50 να μου έδιναν θα ταν πολλά.Μόλις απελύθηκα απο το γραφείο πήγα στην Αβάνα

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω τη φύση της δουλειάς που έκανες εκεί μέσα Καραίσκο. Εξ όσων γνωρίζω σε νομικά γραφεία εργάζονται δικηγόροι, νεαροί ασκούμενοι δικηγόροι και γραμματείς. Ως γραμματέας προσελήφθης;

Τάκης Παραγιός είπε...

Γιατί δεν προσπάθησες να επαναστατήσεις μέσα στο γραφείο Καραίσκο; Γιατί δεν το έκανες εκεί μέσα Αβάνα;

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έτσι Καραίσκο; Ας μην ανοίξω τώρα το στόμα μου για σελίδες δικογράφων που εξαφανίζονταν και βρίσκονταν τελικά εντός των φύλλων παραπεταμένης αθλητικής εφημερίδας αγορασθείσας και διαβασθείσας υπό του Καραίσκου, για χειρόγραφες καραίσκειες σημειώσεις στα πλαίσια σελίδων Α4 που συμπτωματικά ήταν και ενυπόγραφες καταθέσεις μαρτύρων, για τηλεφωνικές κλήσεις από πελάτες του νομικού γραφείου που έμεναν αναπάντητες γιατί ο Καραίσκος δεν άδειαζε να σηκώσει το τηλέφωνο επειδή άκουγε ευλαβικά σπορ εφ εμ και άλλα πολλά που έχω μάθει για την ευσυνειδησία και υπευθυνότητα του υπάλληλου Καραίσκου. Ας μην το ανοίξω καλύτερα το στόμα μου...

Ανώνυμος είπε...

που να τ'ανοιγες κιολας

Ανώνυμος είπε...

Ακου που σου λέω τώρα. Όπως τα λέω. Πολύ λίγα είπα.

Ανώνυμος είπε...

ισα ρε βαρσο

Ανώνυμος είπε...

Δε θα τ ανοίξω μωρέ.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Καραίσκο τώρα. Που μας κάνεις και το ριγμένο. Αν ήμουνα στη θέση του δικηγόρου-εργοδότη ακόμα θα σε σιδέρωνα. Χα,χα,χα..

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γινόταν δικηγόρος ο ίδιος ο Καραισκος να ανοιξει δικό του δικηγορικό γραφείο να μην τον ρίχνουν οι άλλοι;

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_23/01/2011_429833

Ανώνυμος είπε...

Όπως σωστά λέει ο λοχαγός Βάρσος, "Αποδεικνύεται τελικά ότι η εργασία σε συνδυασμό με το σοκ της πτώχευσης μπορεί να κάνει σοβαρό ακόμη και τον Καραίσκο". Αυτοί είναι οι αριστεροί όμως. Μόλις λιγδώσει το αντεράκι τους, γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Αν και είμαι σίγουρος ότι αυτή η Καραϊσκεια φάση είναι προσωρινή. Μόλις αρχίσει να ζηλεύει τους εργοδότες του για τα κέρδη τους, θα μας τα κάνει τσουρέκια πάλι με την υπερξία του εργάτη που νέμεται ο κακός καπιτάλας κλπ αριστερίστικες παπαριές. Μόνο μη τύχει και γίνει ο ίδιος εργοδότης. Θα πίνει το αίμα των εργαχομένων του με το μπουρί της σόμπας. Αν και είμαι σίγουρος ότι το όνειρο του Καραϊσκου είναι να γίνει Κουναλάκης στη θέση του Κουναλάκη. Να λιώνει στα καφέ της πλατείας παπαρολογόντας ασύστολα και να κωλοτρίβεται στα πάνελ με τους Πρετεντέρηδες. Εξόδοις άλλων φυσικά. Και πάντα με το ύφος του παντογνώστη, του "ασε-ρε-που-θα-μου-πεις-εσύ-εμένα, εγώ-έχω-λύσεις-για-τα-πάντα (όλα)".

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν τις εχει τις λύσεις ο κουνελάκης;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το εξαιρετικό σχόλιο του 7:14 πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία με τίτλο: "Τί είναι ο αριστερός". Περιγράφει όχι μόνο τον Μπουκαλίσκο (προσωνύμιο που απέκτησε μόλις σήμερα όταν έμαθα τα χθεσινοβραδινά του κατορθώματα από τον πάντα "καλοσυνάτο" κο Σατανά) αλλά και όλους εν γένει τους αριστερούς. Ουαί και αλίμονο σε όποιον βρεθεί υπό την εργοδοσία αριστερού.

Ανώνυμος είπε...

ο κουνελάκης;

Ανώνυμος είπε...

ο κaελάκης;

Ανώνυμος είπε...

Πίνει ο Καραϊσκος; Εγώ νόμιζα ότι μόνο καπνίζει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2d_QGMJBsCo

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πείτε δηλαδή ότι ο Καραϊσκος από των τάξεων την πάλη, προτιμάει την κραιπάλη;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουλάς μετακόμισε τελικά μόνιμα στη Γερμανία; Γιατί πριν μήνες έλεγε ότι δεν άντεχε να ζει πλέον στην Ελλάδα και ότι αγόρασε διαμέρισμα στο Βερολίνο.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα πλάκα, όπως διηγείται και στο τραγούδι, ο Μπουλάς είχε πραγματικά μια πιστσιρίκα γκόμενα μοντέλο. Του την έφαγε ένας φίλος μου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bAuVwUvhTho

Στον Καραίσκο ταιριάζει και το παραπάνω του Μπουλά. Αλλάξανε τα γούστα του και φέρεται αλλόκοτα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!

Παράνομοι μετανάστες κάνουν απεργία πείνας και μερικές εκατοντάδες κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα. Μέσα στα τόσα παράδοξα που συμβαίνουν στη χώρα αυτή το είδαμε κι αυτό. Ατομα που παραβιάζουν αυταπόδεικτα τον νόμο να απαιτούν δικαιώματα που η έννομη τάξη της χώρας τους αρνείται.

Κάποιοι φαίνεται να ξεχνούν πως όσοι παράνομα και δίχως χαρτιά εισέρχονται στην χώρα παραβιάζουν νόμους της χώρας. Σαν συνέπεια είναι υπόλογοι στη δικαιοσύνη κι οφείλουν να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Αντί λοιπόν να διώκονται για τις παράνομες πράξεις που έχουν πραγματοποιήσει κινητοποιούνται διαμαρτυρόμενοι διότι δεν έχουν ακόμη νομιμοποιηθεί!!

Κάποιοι άλλοι μάλιστα ζητούν και πολιτικό άσυλο. Σαν διωκόμενοι στις χώρες τους, που όμως δεν μπορούν να αποδείξουν ούτε ποιές είναι. Πολύ περισσότερο να θεμελιώσουν τον ισχυρισμό πως διώκονται εκεί για τις πεποιθήσεις τους. Η ύπαρξη συγκρούσεων σε μιά χώρα δεν αποτελεί απόδειξη πως κάποιοι από τους κατοίκους της χώρας αυτή πως διώκονται πολιτικά. Τέτοια κωμικά φαινόμενα μόνο σε μια χώρα σαν την σημερινή Ελλάδα θα μπορούσαν να σταθούν.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως από τα λίγα σωστά που έχει γράψει ποτέ ο Ανδριανόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=43bGtcyuTlo

Ανώνυμος είπε...

Τα χυδαία σχόλια για τον Καραϊσκο και διάφορα γίδια τα έγραψε ο ξυνόγαλος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A-EVKuis7_k

Ενδιαφέρον το δίχως άλλο το βίντεο αυτό. Δώστε βάση στις δηλώσεις Γιολάντας "ψvλάντας" Δiaμaντή καλής φίλης ενός κάποιου Μπόκαν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CvJ3hbSSV54

Ο μόνος λόγος που δεν φεύγεις από την Ελλάδα, εκτός από την ίδια την ύπαρξη του τραγουδιού αυτού, φαίνεται στο σχόλιο του χρήστη Greekpiranha κάτω από το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=FGNF2PN2M7s

Και ένα από τα αγαπημένα του Βαψομαλλιά. Αλήθεια πότε θα ανοίξει τα σχόλια στο blog του ο Βαψομαλλιάς;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος και ο Καλογερόπουλος είναι το ίδιο πρόσωπο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Qi2BQbLNtYA

Σωστός....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=btjZWXhGLMs

Etsi

Ανώνυμος είπε...

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να καταγγείλω την πολυεθνική Sony για την απαγόρευση που έχει επιβάλλει μέσω του You Tube στο τεράστιο hit "Κράτα τα όλα" του μεγάλου καλλιτέχνη Τριαντάφυλλου. Όλη μέρα ψάχνω αυτόν τον ύμνο και δεν μπορώ να τον βρώ σε καλή version. Να βγει ο Καραίσκος και να καταγγείλει τις άθλιες πρακτικές των πολυεθνικών εταιριών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PARXhQzYPAc

Καραϊσκου εμπειρίες....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ml3pUahRJO4


Καραϊσκου εμπειρίες....

Ανώνυμος είπε...

O τραγουδιστής Μακρόπουλος μου είπε ότι διαβάζει και απολαμβάνει τα άρθρα του Καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

A τον ψεύτη

Ανώνυμος είπε...

Εμένα τα χριστούγεννα μου είπε κάτι αντίστοιχο ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησσάβας.

Ανώνυμος είπε...

Τι τραγούδησε ο Καραϊσκος στη χοντρή

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξυδιότυρος δε συμμετέχει γιατί έχει δουλειές , που αποτελούν και το casus belli με τον Καραγιδίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10.26,

αναφανδόν ναι. Ιδού και η απόδειξη.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο δεν πιστεύω να υποκίνησες την κατάληψη της νομικής σχολής από τους λαθρομετανάστες λόγω του μίσους σου για τους δικηγόρους; Γιατί εκτός του ότι σιγοντάρουν οι ομοϊδεάτες σου συριζαίοι την κατάσταση, διάβασα ότι όλοι οι λαθρομετανάστες-καταληψίες ανέβηκαν προχθές από την Κρήτη με πλοίο. Τυχαίο; Δε νομίζω

Ανώνυμος είπε...

για πλήρη αποσάρθωση μίλησε ο γραμματιζούμενος κος παπαρογιάννης

Ανώνυμος είπε...

είναι γιατί έχει πάθει αποδιάρθωση επειδή μιλάει για αναδιάρθωση.

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθει ο γνωστος και μη εξαιρετέος αριστερος οιηματίας για το κινημα των ευαισθητων τζαμπατζηδων

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_25/01/2011_429978

Ανώνυμος είπε...

Πολύ στενοχωριέμαι που οι μετανάστες έκλεισαν τη νομική.
Εισακούστηκε και το αίτημα μου,να κλείσει η σχολή.Οι νέοι δικηγόροι το μόνο που θα κάνουν όταν πιάσουν δουλειά,είναι να δημιουργήσουν νέα προβλήματα,τρικλοποδιές και διαδικασιοκρατία.Σίγουρα μεγαλύτερα προβλήματα απ αυτά που προκαλούν οι μετανάσται.Η νομική ήταν το καλύτερο άσυλο

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερή ενότητα και ο συνασπισμός γενικά γιατί δεν παίρνουν από έναν λαθρομετανάστη στο σπίτι τους αφού είναι τόσο φιλόστοργοι και συμπονετικοί άνθρωποι, όπως έκανε και ο αριστερός οιηματίας της στήλης με τους πακιστανούς?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μυρίζει. Γι' αυτό δε βάζουν και τον Καραγιδίσκο σπίτι τους γιατί είναι μεν αριστερός αλλά συνοδεύεται από μία έντονη εσάνς γιδίλας. Ακόμη και η αριστερά κάνει ταξικούς διαχωρισμούς. Ο δε Καραγιδίσκος δεν τους έβαλε σπίτι του αλλά σε χωμάτινα παραπήγματα με σκεπή από ελλενίτ έναντι πολλών ευρώ.