Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

KOINOBIAKON

Κατανοώ πλήρως την άρνηση του Ελληνικού λαού να πληρώνει διόδια.Δεν την αρπάξαν ξαφνικά οι νοικοκυραίοι μας να σηκώνουν τις μπάρες, εμπρός στα πιτσιρίκια και στις μανάδες τους.
Και το κράτος μας είναι χρόνια ασυνεπές με τα έσοδα και τα έξοδα του,δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν,βάζει παράλογους φόρους(τέλη κυκλοφορίας) κλπ κλπ.Υπάρχει και μια δεδομένη αντίληψη σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού ενάντια στους μεγαλοεργολάβους του Δημοσίου,στην ΑΒΑΞ και στον Μπόμπολα. Άδική;;
Αλλο όμως το ελαφρύ κίνημα-σκανδαλιά-αντάρτικο των εθνικών οδών και άλλο το κίνημα "δεν πληρώνω δεν πληρώνω" που σιγοντάρει κι ο Λαφοντέν της ανω Κυψέλης, Αλέξης Τσίπρας...
Σε μια ρόζ αγγελία ενός ικανού πορνομοντέλου, διάβασα προ ημερών:"Ολα τα ωραία σ αυτή τη ζωή πληρώνονται".
Αυτό πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι.Η ζωή στα αστικά κέντρα είναι πολυέξοδη,με λογαριασμούς΄,ψώνια,υποχρεώσεις,ζόρια αλλα κι απολαύσεις.
Όποιος αρνείται να συμμετάσχει σ αυτό, είναι λέυτερος να φύγει.Και παραδείγματα υπάρχουν παγκόσμια χιλιάδες, κοινοβιακών, αναρχικών μικροκοινωνιών τα οποία ίδρυσαν στρεσαρισμένοι μεσομικροαστοί που ένιωθαν τις αρτηρίες τους να φράζουν μεσ το αστικό περιβάλλον.Και μεταξύ μας,αυτή είναι μια σοβαρή αριστερή στάση ζωής:Η άρνηση του καταναλωτισμού και η επιστροφή στην αρχαική οικονομία,με καλλιέργειες και ανταλλαγή προιόντων.Σαν τη μονή Εσφιγμένου δηλαδή...
Αλλα εδώ οι δικοί μας "επαναστατημένοι άνθρωποι" δεν μπορούν να αποχωριστούν, ούτε τα allstarάκια τους.Στην ουσία δεν αντιτίθενται στην ελεύθερη οικονομία και στις αξίες της, αλλα κρύβονται απο το τίμημα της,το οποίο το πληρώνουν συνήθως οι γονείς ή κάποιος τρίτος.Τόση είναι η ανοησία ορισμένων του χώρου, που ονειρεύονται ενα πανευρωπαικό κίνημα με έδρα τη Βαρκελώνη και στόχο τη ελαχιστοποίηση στην τιμή της μπίρας ,του σινεμά,της Παέγια και άλλα τέτοια θεοκούζουλα.
Αλλα όλα αυτά διαρκούν το πολύ, όσο ένα εξάμηνο εράσμους...

106 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/01/blog-post_7662.html

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω τί διαφορετικό ακριβώς θέλει να πει ο Καραίσκος σε αυτή του την ανάρτηση, σε σχέση με το άρθρο του Σεραφείμ Κωνσταντινίδη στην Καθημερινή το οποίο υπεδείχθη στον Καραίσκο για τοποθέτηση και σχολιασμό σε σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης. Δεν λέει και κάτι διαφορετικό. Σαν να ξαναδιαβάζω τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι ένας εκκολαπτόμενος Ηλίας Κανέλλης.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά τα λέει με δικά του λόγια.

Ανώνυμος είπε...

Εχει πλάκα αυτός ο φαϋλος. Εχουν πάντα πλάκα οι φαήλοι γενικότερα.

Σκούζει-σκούζουν τώρα που κάποιοι επέλεξαν να περιθάλψουν πολιτικούς πρόσφυγες της αρεσκείας τους (μελαμψούς, δύσοσμους και βρωμερούς το δίχως άλλο), παραβαίνοντας, κατά την άποψή του, τους νόμους του κράτους και θέτοντας σε κίνδυνο την εύρυθμο λειτουργία (ποιάνα?) της τριτοβαθμίου εκπαιδεύσεως της Ελλάδος. Μαγαρίζοντας κιόλας τον αμόλυντο μέχρι τούδε, ναό όπου «…Από κει αποφοιτούν οι μύστες των Νόμων σου, στελεχώνεται η πολιτική τάξη κι η Δικαιοσύνη σου…» (γέλασε κανείς?)

Ενώ ας πούμε όταν κάποιοι άλλοι, περιέθαλπαν κάποιον άλλον μυστακοφόρο πολιτικό πρόσφυγα της αρεσκείας τους μαζί με την κομπανία του, εξ ίσου μελαμψοί και δύσοσμοι κατά τα άλλα και αυτοί, με πρωτοφανή ανευθυνότητα και περιφρόνηση όχι μόνο στους νόμους του κράτους, αλλά και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια την εθνική ασφάλεια αυτού, αυτοί ήταν και γαμώ τα παιδιά έτσι?

Θέλει και την «εφαρμογή των νόμων» ο μπαγλαμάς αυτός....

Ένα γενικότερο σχόλιο, αυτός ο δικηγορίσκος-σφουγοκωλάριος του αντωνάκη, συνήθιζε να προσφωνεί τους αναγνώστες τους «συντρόφους» ή «συντρόφια». Προφανώς κάποιος από την κομπανία του αργόστροφου και ουδέποτε ασκήσαντα οιοδήποτε επάγγελμα ή άλλη δραστηριότητα (σσ τείνει να γίνει παράδοση αυτό στους ηγέτες της λαμπρής αυτής παρατάξεως της δεξιάς και της προκοπής) αρχηγού του τού τράβηξε το αφτί και πλέον μας αποκαλεί απλώς αδέρφια. (Στον ενικό «αδέρφι», τόσο ρεμπέτης και “hood” είναι o άτιμος) Αυτός ο γλοιώδης, γλειψιματικός, ντεμέκ και μπανάλ τρόπος του, λέει πολλά για τα πρόσωπα που δίδουν τον πολιτικό τόνο, στο εσχάτως μετακομίσαν στη Συγγρού (στη «σωστή» πλευρά μάλιστα) γελοίο κομματίδιο.

ΥΓ για τον έτερο κλάουζεβιτς της βαλαωρίτου, Νορμαν Μπέιτς Χρίσανθο Λ. τα έχουμε πει

Ανώνυμος είπε...

εκεί που λέω γέλασε κανείς, ήθελα να πω ξέρασε κανείς?

Ανώνυμος είπε...

3:26 υπάρχει μια μικροδιαφορά εδώ πέρα.

Κατά πρώτον οι Φαήλοι, Ναξάκηδες και λοιπές εθνικοπατριωτικές δυνάμεις έκαναν τη μαλακία τους, α) προσπαθώντας να την περάσουν στη λούφα και κρυφίως άσχετα αν δεν τα κατάφεραν τελικά και β) πιστεύοντας ότι υπηρετούν το εθνικό συμφέρον.

Αν εσύ βλέπεις ότι κατάληψη πανεπιστημιακής σχολής από 300 λάθρους είναι κάτι που εξ αρχής δύναται να περάσει απαρατήρητο ή ότι υπηρετείται το εθνικό συμφέρον, μάλλον είσαι λάθος.

Κατά δεύτερον, τα μαθήματα στις σχολές διεξάγονται κανονικά, όσο κι αν οι καθηγητές είναι επιπέδου Παμπούκη και οι φοιτητές επιπέδου Κάτμαν. Το γεγονός του ότι μπορεί το επίπεδο να είναι χάλια γενικότερα, δεν δικαιολογεί το να μπαίνουν σε ένα δημόσιο κτίριο 300 μετανάστες, σιτιστές ωδικών πτηνών ή βοθρατζήδες και να το καταλαμβάνουν. Δεν είναι "κατά την άποψη" του Κρανιδιώτη παράνομη ενέργεια. Είναι πράγματι παράνομη ενέργεια σύμφωνα με το νόμο. Το να υπάρχουν αδυναμίες στο σύστημα και μεγάλες μάλιστα, δε δικαιολογεί να κάνουμε ότι μπορούμε για να το ξεμπουρδελεύουμε τελείως. Κατ αναλογία, είναι σα να σου λέει κάποιος ότι είναι κρίμα που δεν έχει σκουπίσει το πάτωμα μια εβδομάδα και εσύ να κρίνεις ότι επειδή είναι βρώμικο μπορείς να χέσεις στο σαλόνι.

Ανώνυμος είπε...

o 4.02 είναι ο φαήλος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τα επιχειρήματά σου δικολαβίστικα μεν, επιπέδου δημοτικού και ό,τι νά'ναι δε, και καλύτερο είναι να σιωπάς σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ακολουθώντας τη δική σου λογική: Νόμιζαν οι εθνικοπατριωτικές δυνάμεις (τις οποίες εσύ κατά τα άλλα καταδικάζεις, λέμε τώρα) ότι με αυτά που έκαναν εξυπηρετούσαν τα εθνικά συμφέροντα?? Το έκαναν στη λούφα και νόμιζαν ότι θα γλιτώσουν(???)Μωρε τι μας λες, τα ίδια νόμιζε και ο Ιωαννίδης.

Την ίδια ζημιά φίλε μου θα έκανε ένα επεισόδιο ή και ένας πόλεμος με την Τουρκία (σου θυμίζω ότι η Τουρκία είχε προειδοποιήσει ρητώς όποιον έδινε καταφύγιο στον Οτσαλάν, στην περίπτωση αυτή εσύ διαλέγεις να μην το λάβεις υπόψη)ή 200 μαροκάνοι να κατουράνε για κάποιες ημέρες στα καθάρια μωσαικά της νομικής?

Σπάστα και ξαναρίξε

Ανώνυμος είπε...

Για την υποκρισία των "εθνικοπατριωτικών δυνάμεων", που θέλουν να τηρείται ο νόμος μόνο για την περίπτωση μεταναστών που δεν είναι της αρεσκείας τους (βλ. του κούρδους βρωμύλους τρομοκράτες του κομμουνιστικού πκκ τους είχαν στα ωπα ωπα), αλλιώς είναι και συ μια από τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω, για να τελειώνουμε, ειδικά ο εν λόγω, αν θέλει να προσεγγίσει το θέμα, ας το προσεγγίσει με πολιτικούς όρους, όπως είναι και η πραγματική φύση του θέματος, και όχι με όρους νομιμότητας.

Πες, κύριοι εγώ είμαι πολιτικά αντίθετος με την πολιτική πρωτοβουλία αυτή των αριστεριστών, και ή αντίδρασε με τα όποια πολιτικά μέσα, ή μπούκαρε και εσύ μέσα, αφού είσαι και καραμπουζουκλής, να τα βρείτε στην αρέν(α).

Το να βγαίνει ο συγκεκριμένος τραμπούκος και υμνητής των εγκληματιών πολέμου της Σρεμπρένιτσα, να διαμαρτύρεται γιατί "δεν τηρούνται οι νόμοι" είναι εξίσου γελοίο με το να διαμαρτύρεται ο Καλιτζάκης στο διαιτητή για επικίνδυνο τάκλιν των αντιπάλων, ή να καταγγέλει ο Πάσσαρης τον πορτοφολά που του έκλεψε το πορτοφόλι.

Αν ετηρούνταο οι νόμοι απαρέγκλιτα, ο εν λόγω θα πρώτος και καλύτερος μέσα. Τώρα αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο..

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι το θέμα πρέπει να κρίνεται συναισθηματικά, με όρους "σφαγεων Σρεμπρένιτσα" ή "κομμουνιστών βρωμύλων κούρδων". Πρέπει να κρίνεται με όρους εθνικού συμφέροντος.

Η Ελλάδα είχε κάθε συμφέρον να υποστηρίζει τους ΡΚΚάδες (κομμουνιστές, βρωμύλους ή ανθρωποφάγους ποσώς μας ενδιαφέρει) από τη στιγμή που μπορούσε να χρησιμοποιήσει την άρση αυτής της υποστήριξης ως διαπραγματευτικό χαρτί με την Τουρκία. Και ορθά κατ εμέ τους υποστήριζε η Ελλάδα. Το διαπραγματευτικό αυτό χαρτί τελικά το κάψαμε μαλακωδώς και εξα αιτίας του Φαήλου, πράγμα που με κάνει να μην τον συμπαθώ μόνο και μόνο γι αυτό.

Η μαλακία λοιπόν των Φαήλων ήταν ότι έχοντας ελλιπή πληροφόρηση, προσπάθησαν να συντηρήσουν με το ζόρι κι από μόνοι τους μια κατάσταση, που όμως προυπήρχε στην Ελλάδα ως επίσημη θέση. Αυτήν της υποστήριξης του Οτσαλάν και των Κούρδων. Και είχαν ελλιπή πληροφόρηση, γιατί ενώ για χρόνια το ελληνικό κράτος παρείχε βοήθεια και συμπαράσταση στους κούρδους, άλλαξαν ξαφνικά οι όροι του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να αλλάξει αναγκαστικά και η πολιτική της ελλάδας απέναντί τους. Και οι όροι του παιχνιδιού άλλαξαν γιατί αποφάσισαν να τελειώσουν με τους Κούρδους οι Αμερικανοι, όχι οι Τούρκοι. Οι Φαήλοι τελικά με τη μαλακία που έκαναν, τα έβαλαν με τους ίδιους τους αμερικανούς συμπαρασύροντας κιόλας και την ελληνική κυβέρνηση. Με αποτέλεσμα τα γνωστά ρεζιλίκια τα οποία πάθαμε.

Κανείς δε διαφωνεί λοιπόν ότι αντέδρασαν θερμοκέφαλα, συναισθηματικά και τελικά όπως απεδείχθη και επικίνδυνα. Παρόλα αυτά μπορώ να δω ένα ψήγμα λογικής πίσω από τη μαλακία που έκαναν.

Ποια όμως λογική υπάρχει πίσω από το σπονσοράρισμα των Τσιπραίων στην κατάληψη της νομικής από λάθρους; Να γίνουν όλοι οι λάθροι έλληνες; Και όσοι συνεχίσουν και μπαίνουν κάθε μέρα να γίνονται και αυτοί; Γιατί περί αυτού πρόκειται.

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά αν δεν τους πετάξουν έξω τα ΜΑΤ από τη Νομική και σύντομα μάλιστα, θα ξαναδούμε το σενάριο του να καταλαμβάνονται σχολές από λαθρομετανάστες. Μακάρι να μην σπάσουν την κατάληψη μόνοι τους οι αριστεριστές και οι λαθρομετανάστες. Γιατί έτσι και λήξει χωρίς ξύλο η ιστορία, θα αρχίσουμε να το βλέπουμε συχνά αυτό το σενάριο. Εκτός βέβαια αν το γεγονός οδηγήσει στην κατάργηση του ασύλου που είναι ευτυχές σενάριο.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς η συγκεκριμένη κατάληψη είναι ιδαιτέρως απεχθής για μένα, είναι αυτονόητο αυτό νομίζω.

Αλλά πολύ λάιτ μας τα λες σε σχέση με το φαήλο, ενώ σε άλλους που έχουν κάνει το ένα εκατοστό από αυτά που έχει κάνει αυτός τους κατακεραυνώνεις.

Για τον Οτσαλάν τα είπες και μόνος σου. Ο τυπάκος και η παρέα του έχουν τεράστια ευθύνη για τον κίνδυνο που έβαλαν τη χώρα, από βαριά αμέλεια δηλαδή δόλο. Τηρουμένων των αναλογιών, όπως ακριβώς ο Ιωαννίδης. Το ότι δεν μας την έπεσε η Τουρκία, πιστεύω ότι οφείλεται ότι παρενέβησαν η αμερικάνοι και καποιοι νουνεχείς από το ελληνικό υπεξ και το έσωσαν πριν προλάβει να γίνει μεγάλο θέμα.

Για τη Σρεμπρένιτσα και τα σύνορα με τη Σερβία, τι να πω. Ανοιξε τη γουικιπήδια να ενημερωθείς για το θέμα. Απλώς σου λέω ότι αν περνούσε η γραμμή των σαμαροφαήλων (ενάντια στη βούληση του νάτο της αμερικής ακόμα και της ρωσίας) πιθανότερο τα σύνορά μας να ήταν όχι στη Σερβία αλλά στα Σέρβια Κοζάνης.

Αλλά όπως είπα, το θέμα δεν είναι καν αυτό, καθώς ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις πολιτικές του απόψεις και επιλογές. Το θέμα είναι κατά πόσο δικαιούται ο συγκεκριμένος σαλτιμπάγκος να φωνάζει στο διαιτητή φάουλ, τη στιγμή που έχει γραμμένους στα παπάρια του όλους τους κανονισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι συνηθίζουν να λεονταρίζουν αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιτεθούν αν δεν έχουν ένα σοβαρό λόγο. Σοβαρό, με την έννοια του να μπορούν να δικαιολογηθούν στη διεθνή κοινότητα για την πρόκληση πολέμου με "σύμμαχο" μάλιστα Νατοϊκή χώρα. Ο Οτσαλάν (και ένας μόνο άνθρωπος γενικά, όποιος και να ναι αυτός και ότι και να χει κάνει) δεν είναι σοβαρός λόγος για πόλεμο. Η υφαλοκρηπίδα και τα εδάφη είναι. Και αυτό απεδείχθη στα Ίμια, άρα δεν τίθεται θέμα υπόθεσης ή whatif σεναρίου όπως με τον Οτσαλάν. Δεν υπήρχε ποτέ πραγματική απειλή πολέμου λόγω Οτσαλάν. Υπήρχε όμως τεράστιο ρεζίλεμα το οποίο φάγαμε.

Marwood είπε...

Τα τελευταία 20 χρόνια, από το 91 και εντεύθεν δηλαδή, τα περισσότερα ελληνικά πανεπιστήμια τελούν υπό κατάληψη, 2-4 μήνες ετησίως κατά μέσο όρο. Οι "ηθικοί αυτουργοί" των καταλήψεων είναι συνήθως αριστερίστικες οργανώσεις (λέγε με σύριζα), κάποιες φορές δε (όταν το πασοκ δεν είναι κυβέρνηση), έχουν και τη σιωπηρή συναίνεση της πασπ.

Η φετινή καινοτομία, είναι ότι οι ίδιες αυτές αριστερίστικες οργανώσεις έκαναν outsourcing τις καταλήψεις σε αλλοδαπούς πολιτικούς(?) πρόσφυγες. Φαεινή ιδέα, μά την αλήθεια, εφφετζίδικη και πρωτοποριακή.

Δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι οι άνθρωποι αυτοί ξύπνησαν μια ωραία πρωία στην Κρήτη και είπαν, τι να κάνω σήμερα, α ναι, να καβαλήσω το πλοίο της γραμμής και να πάω να καταλάβω τη Νομική. Δίνω μικρές πιθανότητες στο παραπάνω σενάριο. Λίγες πιθανότητες επίσης δίνω σε ένα τσουνάμι καταλήψεων σχολών από αλλοδαπούς, όπως φοβάται κάποιος σχολιαστής παραπάνω, με την προυπόθεση ότι αυτοί δεν υποκινούνται και υποστηρίζονται (ηθικά και κυρίως υλικά) από κομματικές νεολαίες.

Ομολογουμένως η θέα μελαμψών καταληψιών ξυπνά κάποια παράξενα ένστικτα στην ελληνική κοινωνία, σε σημείο που τα εξωνημένα κόμματα να συζητάνε ακόμα και την κατάργηση της ιερής αγελάδας της μεταπολίτευσης, του (τζιζ)πανεπιστημιακού ασύλου!

Ξύπνησε τώρα και ο αργόστροφος σαμαράς και ζητά επιτακτικά την κατάργηση του ασύλου, μη αναλογιζόμενος πόσο αστείο ακούγεται αυτό, από το μέλος μιας κυβέρνησης που έκανε μπουρδέλο την αθήνα, γιατί δεν ήθελε να κάνει το στοιχειώδες καθήκον της σε σχέση με τη δημόσια τάξη, πόσο μάλλον να ακουμπήσει θέματα πανεπιστημιακού ασύλου, που τότε προφανώς καίγανε, ενώ τώρα είναι πανεύκολα. (σσ τώρα όμως είναι μελαμψοί μέσα, το πιάσατε?)

Ασε ρε σαμαρά τώρα, αιντε να παίξετε στρατέγκο με τα βαλκάνια με φίλο σου τον κάρατζιτς και το λοχαγό φαήλο, από κανα καφενείο της βαλαωρίτου

Marwood είπε...

Επίσης, κάτι για το θέμα της μετανάστευσης γενικώς.

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό, λίγα ναυτικά μίλια από τη χώρα μας, κατακλυσμιαίες εξελίξεις, που κυρίως έχουν να κάνουν με την καθαίρεση κάποιων τζαμαχουρικού πασοκικού προφίλ δικτατορίσκων, λόγω λαϊκής ή "λαϊκής" αγανάκτησης. Χθες ήταν η Τυνησία, σήμερα η Αίγυπτος, αύριο ποιος ξέρει, μην να είναι ο λατρεμένος συνταγματάρχης Κανταφι??

Αν λοιπόν αυτά τα λαμογίστικα καθεστώτα αντικατασταθούν από αμιγώς ισλαμιστικά, βλέπε και Αφγανιστάν, Ιράν, Παλαιστίνη, ή αν βυθιστούν σε ατέρμονους εμφύλιους πολέμους βλέπε Σουδάν, Σομαλία κ.α. καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει με το προσφυγικό σε όλες τις μεσογειακές χώρες... Για την Κρήτη δεν το συζητώ, ένα τσιγάρο δρόμος είναι, το νησί θα γυρίσει στους φυσικούς ιδιοκτήτες της, και θα αντιστραφούν οι ρόλοι Καραϊσκου- πακιστανών δουλοπάροικων.

Trueman είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Trueman είπε...

Ιn retrospect και βλέποντας ταυτοχρόνως την εξέγερση (με διαστάσεις επανάστασης) του τυνησιακού λαού για περισσότερη δημοκρατία, οφείλω μια αργοπορημένη ομολογία.

Αναγνωρίζω την υποτίμηση, από όλους εμάς τους νεώτερους ηλικιακά μικροαστούς, της προσφοράς της πραγματικής αριστεράς στους αγώνες για αποκατάσταση της δημοκρατίας στην ελλάδα.

Προσφορά που μπορεί σήμερα να φαντάζει δεδομένη, όχι όμως σε δύσκολες εποχές της μετεμφυλιακής δεξιάς, του χαφιέ ψιλικατζή της γειτονιάς, των κοινωνικών φρονημάτων, των εξοριών κλπ. που ακόμα και η υποψία αποτελούσε στοιχείο ενοχής των καραϊσκων κι επέφερε βαρύτατες τιμωρίες επί δικαίων -αλλά και συχνά- αδίκων.

Οφείλω, όμως, να επιστήσω την προσοχή στους νεοαριστερούς ανεγκέφαλους αγράμματους.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ο πραγματικός ουμανισμός έναντι εξαθλιωμένων ανθρώπων είναι υποχρέωση. Οι αδυναμίες του υπό διάλυση επίσημου κράτους στον χειρισμό κρίσιμων προβλημάτων, όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης, δεδομένες. Η άθλια μεταχείριση κι εκμετάλλευση εξαθλιωμένων ανθρώπων από τους νεοέλληνες αναμφισβήτητη.

Ο τζάμπα νεοαριστερός ουμανισμός, όμως, με την προώθηση της ανομίας, την αυτιστική ή σκόπιμη υπόσκαψη των κοινωνικών δεσμών και ισορροπιών, την διάλυση των πανεπιστημίων, την καπήλευση της προόδου με τα νεοαριστερά χάπενινγκ που παίζουν με την φωτιά κι επιδιώκουν ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας και εσχάτως των μεταναστών εμπίπτουν πλέον στην σφαίρα της κοινωνιολογικής ψυχιατρικής των σκοτεινότερων εποχών της αλήστου μνήμης Σοβιετίας.

Αφού η ακτιβιστική αριστερά και τα διάφορα κλαψομούνικα ορφανά της ΚΝΕ αποτυγχάνουν συνεχώς να κεφαλαιώσουν πολιτικά κέρδη με τις κατά καιρούς απόπειρες ριζοσπαστικοποίησης διαφόρων κοινωνικών στρωμάτων στο πλαίσιο της άποψης "μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση", με καταρρέοντα εκλογικά ποσοστά παρά τους "Δεκέμβρηδες", κλπ. κλπ., επιχειρούν τώρα να εμπλέξουν και τους σύγχρονους "άθλιους" στα πολιτικά τους παίγνια.

Γνωστή μεν η εγκεφαλική ανεπάρκεια ή η ιδεολογική τους τύφλωση, απαράδεκτη όμως η μεταπολιτευτική απάθεια μέχρι κανακέματος της κοινωνίας έναντί των.

Κάποιος συριζαίος κος Γιαννόπουλος, εκπρόσωπος των μεταναστών, απειλεί πλέον ευθέως την συντεταγμένη πολιτεία να μην επιχειρήσει επέμβαση προειδοποιώντας την ότι αποτελούν "πολύ δύσκολους αντίπαλους". Τα πάντα πλεον έχουν καταλυθεί.

Όμως, η απόπειρα ριζοσπαστικοποίησης απελπισμένων ανθρώπων με ΙΣΛΑΜΙΚΟ υπόβαθρο, αποτελεί το τέλος της λογικής με πιθανές ολέθριες συνέπειες για την χώρα. Η κοινωνία, ή, τουλάχιστον, το έχον σώας τας φρένας κομμάτι της, οφείλει επιτέλους να αντιδράσει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πάλι πάω στοίχημα, ότι η δημοκρατία στην Τυνησία (αλλά και στην Αίγυπτο καταπώς φαίνεται), θα είναι το ίδιο ανέκδοτο με τη δημοκρατία της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα. θα καταλήξει σε φιάσκο, όπως κατέληξε κι εδώ με την πτώχευση.

Το ιερό δισκοπότηρο που λέγεται δημοκρατικό πολίτευμα, ταιριάζει σε σοβαρούς λαούς. Λαούς με παράδοση, παιδεία και κοινωνική αλληλεγγύη. Όχι δηλαδή σε Έλληνες, Τυνήσιους, Αιγύπτιους και άλλες μπανανίες. Εκτός αν μιλάμε για "δημοκρατία" (σε εισαγωγικά) τύπου Τουρκίας, ή Ρωσίας με σφαλιάρες, απαγωγές, εξαφανίσεις και διάφορα άλλα τέτοια ωραία, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Εννοείται ότι οι λαθρομετανάστες (αυτό το politicaly correct "πολιτικοί πρόσφυγες" με ανατρίχιασε ρε Μάργουντ) δεν ξυπνήσανε ένα πρωι κι είπανε να πάρουν τη Νομική μόνοι τους. Οι Γιαννόπουλοι τους έβαλαν και αυτοί θα συνεχίσουν να τους βάζουν για να γίνεται ντόρος. Αν δεν πέσει ξύλο με βίαιη εκκένωση της νομικής από τα ματ, διαφαίνεται πεδίον δόξης λαμπρό για Γιαννόπουλους και λαθρομετανάστες με τις καταλήψεις πανεπιστημιακών σχολών.

Όσον αφορά τον "ουμανισμό έναντι εξαθλιωμένων ανθρώπων" γενικά Τρούμαν, πάρε έναν πάκη σπίτι σου να τον ταϊζεις. Εγώ πάλι αισθάνομαι συμπόνια για έλληνες που χάνουν τη δουλειά τους και μένουν στο δρόμο χωρίς καν να διαμαρτύρονται και προσπαθούν πλέον να βρούν καμια δουλειά για να επιβιώσουν αυτοί κι οι οικογένειές τους. Αισθάνομαι συμπόνια για όσους αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα αυτή ως μετανάστες για να βρουν δουλειά. Νομίζω ότι είναι αρκετοί αυτοί. Δε μου φτάνει η συμπόνια για ανθρωπους που έρχονται παράνομα από του διαόλου τη μάνα και νομίζουν ότι τους χρωστάει η δύση να τους ταίζει και να τους λύσει τα προβλήματα. Και ποια δύση δηλαδή΄; Η Ελλάδα, που σιγά σιγά την εγκαταλείπουν και οι κάτοικοί της. Στο καλό να πάνε αφού δεν τα βρήκαν όπως περίμεναν και να μας γράφουνε.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι σαφές οτι μαργουντ και βάρσος το έχουν στην άκρη της γλώσσας αλλα δεν το λένε...Ρίξτε τους πυρηνικά και μετά εξόντωση κατά μόνας σε ευρωπαικό έδαφος.Κανείς μελαμψός ανάμεσα μας.

Σ αυτήν την περίπτωση μόνο την Κρήτη δεν φοβάμαι.Υπάρχει μολύβι και σφαίρες για όλους,όπως λέγανε οι πινακίδες στο Φαρ γουέστ.

Αλλα ο Τρούμαν θέλει να ψελλίσει κατι άλλο.
Τρούμαν:προχθές με κατηγορούσες για ντιντισμό.Ιδού λοιπόν η τρελλοαριστερά που ήθελες...Πουτάνα όλα στην Αθήνα,χωρίς βόμβες,μαγαζάκια κατεστραμμένα και τα γνωστά

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Μπεν Αλι, απ ότι διαβάζω, έπαιξε εξαιρετική μπάλα στην Τυνησία. Έχω την αίσθηση ότι είναι ένας Πινοσέτ της Μέσης Ανατολής. Κυνήγησε ανελέητα ισλαμιστές και αριστερούς, προσπαθώντας να εισάγει έναν "εκδημοκρατισμό με το σταγονόμετρο". Ορθά κατ εμέ, γιατί τέτοιοι λαοί και οι Άραβες γενικότερα δεν είναι και για καλύτερα. Φιλελευθεροποίησε την οικονομία με ξένες επενδύσεις, τουρισμό κλπ και αύξησε το βιοτικό επίπεδο του λαού του. Και όλα αυτά σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που εκ των πράγμάτων υπαγόρευαν τη φάπα σε όποιον διαφωνούσε. Τελικά λειτούργησε σαν αποδιοπομπαίος τράγος, αν κρίνουμε ότι την έκανε μόνο αυτός και αντικαταστάθηκε από τον πρωθυπουργό του.

Παρόλα αυτά, ακολούθησε το δρόμο που ακολουθούν όλοι οι όμοιοί του. Δηλαδή δημιούργησε ένα διεφθαρμένο καθεστώς με πρωταγωνιστή της διαφθοράς τον ίδιο. Κάτι μου λέει όμως, ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι ακόμα χειρότερη.

Ανώνυμος είπε...

Η τυνησία είναι στη μέση Ανατολή;;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα... Άκυρο. Βόρεια Αφρική ήθελα να πω. Απλά είχα στο μυαλό μου και διάφορες άλλες αραβικές χώρες που πάνε για ίδιους τσαμπουκάδες. Mea culpa

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μου ήρθε αυθόρμητα η Μέση Ανατολή, γιατί διάβασα ότι βγήκε λέει και ένας στο Facebook από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και διαμαρτυρήθηκε για την απολυταρχία των καθεστώτων του αραβικού κόσμου και μου έκανε εντύπωση. Σα να λέμε βγήκανε οι Κολωνακιώτες να διαμαρτυρηθούνε.

Ανώνυμος είπε...

O Μπεν Αλί ήταν καλός ή κακός τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Μπεν Τρισαλι

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι έλληνες είναι μαλάκες ή αναξιοπαθούντες και άξιοι συμπόνοιας;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δεν πιστεύει πλέον στον Μάρξ;

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/g5m4Sl

Ανώνυμος είπε...

Kύριε Παπαχελά:
Πρίν επέμβουν οι ΒρωμοΑμερικάνοι στο Αφγανιστάν,είχατε δεί ποτέ αφγανό στην Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω καμμία τυφλή βία Παπαχελά.Βλέπω οργή εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Παπαγελάς

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που ξαναβρίσκω τον αληθινό Καραϊσκο, γιατί τελευταία είχα ανησυχήσει. Εναν Καραϊσκο που βγαίνει δυναμικά υπέρ των δικαιωμάτων των μειονοτήτων και των μεταναστών.

Πες μας λοιπόν Καραϊσκο τι σε ενόχλησε περισσότερο στο άρθρο του Παπαγελά;

Ανώνυμος είπε...

Karaiskos...

is back

Ανώνυμος είπε...

2:07, και οι εξωγήϊνοι να επενέβαιναν στο Αφγανιστάν, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα και τις αγκαλιές μας να υποδεχτούμε όλο το Αφγανιστάν εδώ. Επιβεβαιώνεις τον Παπαχελά σε αυτό που λέει και έχει δίκιο. Δεν είμαστε σε θέση να λύσουμε ούτε τις ανισότητες του παγκόσμιου καπιταλισμού ούτε να φέρουμε την παγκόσμια ειρήνη. Επίσης δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε τους πρόσφυγες που δημιουργούνται παγκοσμίως για τους παραπάνω λόγους. Ανισότητες και πόλεμοι υπήρχαν πάντα στην ανθρώπινη ιστορία και θα υπάρχουν πάντα. Όποιος διαφωνεί και δεν υϊοθετεί αυτή την απλή παραδοχή, ή ονειρεύεται ένα κόσμο ισότητας και παγκόσμιας ειρήνης, ας πάει να αλλάξει πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εσύ είσαι ο από πάνω, που άλλαξες γνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Οχι. Ο 2:07 είναι ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά μάλλον και ο 4.03 ειναι ο Καραϊσκος, ο οποίος τελικά το ξανασκέφτηκε και άλλαξε γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση απεργίας πείνας των 300 μεταναστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που ζητούν άδεια παραμονής, έχει τις ρίζες της στην επαρχία και ειδικά στα Χανιά από όπου προέρχονται οι 220.

το Νοέμβριο του 2008 έγινε η πρώτη στην Ελλάδα μαζική απεργία πείνας μεταναστών με αίτημα..να τους δοθεί άδεια παραμονής. Τότε, δεκαπέντε μετανάστες είχαν κατασκηνώσει έξω από τα γραφεία της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) στο κέντρο των Χανίων, έχοντας στο πλευρό τους ομάδες, φορείς και οργανώσεις. Επειτα από 26 μέρες απεργίας πείνας κι αφού κάποιων η υγεία κινδύνεψε, έλαβαν άδεια παραμονής.
Εκείνη η απεργία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του μεταναστευτικού κινήματος στην πόλη.
Την απόφαση να προχωρήσουν σε απεργία πείνας την έλαβαν κατά τις συζητήσεις τους σε πάρκα και πλατείες της πόλης! Και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν τη στήριξη του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης...

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις. Άλλαξα γνώμη. Ο Καραίσκος είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά το είχα καταλάβει. Και τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος εργάζεται αυτή τη στιγμή αγαπητέ μου. Αφού επιστρέψει κάθιδρος από τη σκληρή δουλειά, μετρήσει το φτωχό αλλά τίμιο μεροκάματο του, φάει μια τομάτα και ένα κομματι τυρί και τέλος ανοίξει τον υπολογιστή του, θα σου απαντήσει φανταζομαι.

Ανώνυμος είπε...

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/01/blues-report.html

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο, είναι κανένας από τους δικούς σου μέσα στη Νομική;

Ανώνυμος είπε...

Απόψε μπουκάρουνε τα ΜΑΤ. Θα γίνει της πουτάνας

Ανώνυμος είπε...

ελα καημένε τώρα

Ανώνυμος είπε...

μου λεγε γνωστη, ότι ειχε βρει παρτ ταιμ δουλειά σε μαυρη κοπέλα, ορφανη απο μανα, φοιτητρια στο καποδιστριακό, σε εμπορικο καταστημα στο κέντρο της αθήνας.

Κατάστημα που κάηκε στα Δεκεμβριανα του αλαβανου, τσιπρα και λοιπών αριστερών του χαβιαριού με συνέπεια να μείνουν άνεργοι οι υπάλληλοι του.

Φανταστείτε πόσες θέσεις ανεργίας και καταστροφής νέων ανθρώπων μετράει στο "ενεργητικό" του ο ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

ήταν γυμνασμένη η κοπέλα αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ντροπή σου. Αλήτη. Κάθαρμα. Άνεργη κοπέλα.

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνανε, στα ίσια και να τα ξανακάψουν

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο για λέγε. Τώρα που ανεβήκανε οι Πακιστανοί από την Κρήτη στην Αθήνα για να καταλάβουν τη Νομική, σου έφυγαν τίποτα νοικάρηδες; Έχασες λεφτά;

Ανώνυμος είπε...

Όχι που δε θα δεχόντουσαν οι πάκηδες τη μετακίνηση σε άλλο κτίριο τελικά. Σιγά που θα προτιμούσαν να τις αρπάξουν από τα ΜΑΤ. Άσε ρε μακρυμαλλούσα Γιαννόπουλε τώρα που κάνεις και τον επαναστάτη.

Ανώνυμος είπε...

Να μεταφερθούν όλοι στους στάβλους Καραϊσκου. Να τους παράσχει ο Καραϊσκος ξηρά τροφή και υπόδηση.

Ανώνυμος είπε...

σκάσε ρε βλάκα

Ανώνυμος είπε...

Από το in.gr

1) Έκκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων:

«Την κρίσιμη αυτή στιγμή, καλούμε την Κυβέρνηση, όλα τα Πολιτικά Κόμματα αλλά και τις Πρυτανικές Αρχές να αναλάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία ώστε να μην χρειαστεί η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Νομική Σχολή».

2)Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με τον Χρήστο Παπουτσή, μετά την απόφαση της πρυτανείας για άρση του ασύλου, ζήτησε να μην ασκηθεί βία κατά των μεταναστών που βρίσκονται στη Νομική. Η κυβέρνηση έχει τρόπο και πρέπει να ικανοποιήσει τα άμεσα δίκαια αιτήματά τους. Η Αλέκα Παπαρήγα προειδοποίησε ότι αν η κυβέρνηση χρησιμοποιήσει την κρατική καταστολή κατά των θυμάτων μεταναστών, δεν θα έχει μόνο την ευθύνη για αυτή την αποτρόπαια πράξη αλλά και για τις συνολικές παρενέργειες που θα δημιουργήσει

Με μπάτσους που χέζονται την κοινή γνώμη όταν πρόκειται να κάνουν τη δουλειά τους και με τα κομμούνια να απειλούν γενικό μπάχαλο όταν δεν γίνονται πράγματα της αρεσκείας τους, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε άνθρωποι. Καταδικασμένη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο Καραϊσκος επί του θέματος

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ρε φίλε.Πάλι καλά που έχουμε δυνατή κυβέρνηση και αντιπολίτευση και σωζόμαστε

Ανώνυμος είπε...

να βάλουν μέσα τον Καραϊσκο μετα να κλειδώσουν τις πόρτες και μετά ο Καραϊσκος να κλάσει να δεις για πότε φεύγουν από τα παράθυρα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Χρήστο τον Παπουτσή

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαϊμούτσα Καραίσκο, βγες και πες αντρίκια: Υποστηρίζεις την κατάληψη της Νομικής από λαθρομετανάστες; Στα ίσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι μέσα στην κατάληψη και ψάχνει τον αμπντούλ και τον μαχμούτ που την έκαναν και του άφησαν φέσι 3 νοίκια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θέλω να εκφράσω την ολική μου απογοήτευση για τη στάση του ΚΚΕ,στο θέμα των Μεταναστών και της Νομικής.Για μια ακόμη φορά το κόμμα, γύρισε την πλάτη σε ένα γεγονός,μόνο και μόνο επειδή προκλήθηκε απο άλλο αριστερό χώρο.
Το ΚΚ το ΠΑΜΕ και οι λοιπές δυνάμεις κρούσης του, θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί ως δύναμη προστασίας των ταλαίπωρων ανθρώπων.Προκειμένου να τους γλυτώσουν απο την αστυνομική και εισαγγελική Βία.
Τα υπόλοιπα τα ακούω τσάμπα.Αν θέλει ο Βάρσος ας προτείνει επισήμως,τη ναρκοθέτηση του Εβρου και την εξόντωση όλων των μεταναστών.Επίσημα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί λες πάλι ρε βλάκα και μ΄εκνευρίζεις; Τί είναι το ΠΑΜΕ; Επίσημη αστυνομική δύναμη; Ακολουθώντας τη λογική σου, τότε άλλοι ΄μπορούν να υποστηρίξουν ότι θα έπρεπε να έχει παρέμβει η Χρυσή Αυγή (με μέλη που οπλοφορούν κιόλας) και να είχε μπουκάρει μέσα να τους πετάξει έξω. Τί το κάναμε στη χώρα αυτή; Είναι που ναι μπουρδέλο να απογίνει κιόλας; Ή νομίζεις ότι οι Χρυσαυγίτες μασάνε από τους βλάκες του ΠΑΜΕ; Ο κάθε καραγκιόζης επειδή έτσι του γουστάρει υποκαθιστά το κράτος; Άντε σκέψου 10 φορές πριν μιλήσεις

Ανώνυμος είπε...

αναμένουμε με αγωνία την πρόταση βάρσου

Ανώνυμος είπε...

ποιοί είναι πιο δυνατοί οι χρυσαυγίτες ή οι παμίτες; Ποιοι θα νικούσαν σε έναν αγώνα νο ρουλς μεταξύ των δύο ομάδων αυτών;

παρακαλώ τοποθετηθείτε για να βγάλουμε και τις αποδόσεις

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Βάρσε είσαι πάτος και τσαμπουκάς δωματίου.Τελειώνει η κουβέντα εδώ.Ε οχι δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελ.Αστυνομία.Αν μας επιτρέπεις

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο γιατί έφυγαν οι μετανάστες από τα Χανιά; Δεν περνούσαν καλά εκεί; Τους κακομεταχειρίζονταν οι ντόπιοι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άντε παραδέξου ότι είπες μαλακία να πάμε και για ύπνο τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι χρυσαυγίτες νικάνε τους παμίτες; στα ίσια;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως του σνόμπαραν οι γυναίκες εκεί; Καραϊσκο τι γνώμη έχεις εσύ που ξέρεις; Είναι ανοιχτές οι γυναίκες εκεί κάτω σε προτάσεις από μελαμψούς εξωτικούς άνδρες;

Ανώνυμος είπε...

12:29 επειδή μάλλον είσαι κάτω των 15 πρέπει να προσέχεις γιατί ακούγονται και μπινελίκια εδώ μέσα. Μετά την προειδοποίηση είμαστε και νομικά καλυμμένοι νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Ή νομίζεις ότι οι Χρυσαυγίτες μασάνε από τους βλάκες του ΠΑΜΕ;

Καραϊσκο μασάνε; Για πες και εσύ τη γνώμη σου

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα μπορούσε μια κρητικιά να ερωτευθεί έναν μετανάστη;

Ανώνυμος είπε...

Καλή η λύση των γαλλων ακτιβιστών. Να φορτώσουμε κι εμείς τους λαθρομεταναστες στους έτερους "καλούς" της ελληνικης κοινωνίας, δλδ. στις εκκλησίες και το παπαδαριο.


http://bit.ly/hrqakL

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι απεγινε με το καταστημα ρούχων ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ στη Σταδίου.Πέρασα σήμερα και είδα οτι οι τιμές έχουν πέσει στα τάρταρα.Δυστυχώς πριν πέσουν κάτω,πήραν αγκαλιά και την ποιότητα.Τσούλια ρετάλια και παπούτσια κάτω απο 90 ευρώ.Κάποτε με 90 ευρώ δεν ψώνιζες ούτε κάλτσα απο το ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ.Πάντως και ο κόσμος τίμησε τη νέα πορεία.Είδα κάτι συνταξιούχους απο ΟΓΑ και κάτω να μπαίνουν μέσα.
Στη συνέχεια μπήκα στην έκθεση βιβλίου στην Κλαυθμώνος.Βρήκα με δυο Ευρώ(οπότε και το πήρα) το βιβλίο του Νικου Δήμου "Νεα Δημοκρατία άνοδος και πτώση 1978-81".Είδα και άλλα πολλά.ΚΙΜ ΦΙΛΜΠΥ "ό προδότης μιας γενιάς".Είδα και του "Οικοδόμους" πολύ κακό βιβλίο.Ξεχώρισα και το βιβλίο του φίλου μου Αλκίνοου Μπουνια "Αννα Βισση ΝΑΜΠΕΡ ΟΥΑΝ"

Ανώνυμος είπε...

Οι μετανάστες έδειξαν να υπαναχωρούν και να δέχονται την μετεγκατάσταση, αλλά υπό όρους. Δέχθηκαν να αποχωρήσουν, υπό τις προϋποθέσεις η εγκατάστασή τους και η παραμονή τους στο προτεινόμενο κτίριο να γίνει χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών και μαζί τους μέσα στον νέο χώρο να βρίσκονται και οι Κινήσεις Αλληλεγγύης. Υπό τους νέους όρους, ο ιδιοκτήτης του προτεινόμενου κτιρίου, αρχικά απέσυρε τη συμφωνία παραχώρησης, όμως αργότερα υπαναχώρησε. Ο πολίτης έχει προσφέρει κτίριο στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Ηπείρου.


Αυτός είναι αληθινός αριστερός Καραϊσκο, πρόσφερε στέγη και μάλιστα δωρεάν.

Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι ονοματα δε λεμε

Ανώνυμος είπε...

Καράικσο πόσο φίλος σου είναι ο Αλκίνοος Μπουνιάς; Πισω-κολλητός;

Ανώνυμος είπε...

xaxa

Ανώνυμος είπε...

axaxoyxa

Ανώνυμος είπε...

Καιρός να γίνει φίλος του και ο Αλκίνοος Καρπαζιάς

Ανώνυμος είπε...

αχαχουχα

Ανώνυμος είπε...

Thessaloníki, Thessaloniki arrived from bing.com on "pentakatharidis: ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ" by searching for ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ.

Ε ρε ταλαίπωρε και να ήξερες που μπήκες

Ανώνυμος είπε...

για διανυκτερεύοντα θα ψάχνει

Ανώνυμος είπε...

"Αναδιάρθωση" εγραφε και ο Μπαξεβάνης μόλις τωρα στην εκπομπή του

Εκπομπή που μιλανε μεγαλες προσωπικοτητες οπως ο βαρουφακης, ο κοτζιας. Ο καραισκος έλειπε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή άντε και πάνε οι πάκηδες σε νέο κτίριο; Ε και; Θα κάτσουν εκεί για πάντα; Γουστάρω να καταργηθεί το άσυλο μετά την πρότασα Σαμαρά. Γιατί οι βλάκες οι Συριζαίοι δεν υπολόγισαν καλά τις συνέπειες της βλακείας τους. Και τότε θα πέσουν τα πολλά γέλια με τον Τσίπρα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο οποίος Τσίπρας φυσικά μόλις κατάλαβε ότι υπάρχει κίνδυνος κατάργησης του ασύλου προσπάθησε αγωνιώντας να πείσει τους πάκηδες να βγούνε. Δυνατός πολιτικός ο Τσίπρας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Pos sou fanhke; Xaxaxa..

Trueman είπε...

Βαρσο
μ' αυτα και μ' αυτα οι τσιπρες είναι σταθερα οι ρυθμιστες του πολιτικού σκηνικού. Οι πρωτοβουλίες τους προκαλούν καρδιακές αρρυθμιες στους εκάστοτε κυβερνώντες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δηλαδή αν κατάλαβα καλα ο βαρσος διαγραφει τα εναντίον του σχόλια,ενω αφήνει τα άλλα;
Να πάρει τη διαχείριση μόνος του ο Μαργουντ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα, μάλλον ήταν ρυθμιστές κάποτε. Το σημερινο ήταν προειδοποίηση για το τί μέλλει γενέσθαι. Αλλάξανε οι καιροί πια. Η κοινή γνώμη συντηρικοποιείται σιγά σιγά λόγω κρίσης. Μην κοιτάς τώρα. Ακόμα είναι νωρίς και λόγω αδράνειας ο κόσμος έχει ακόμα τα παλιά αντανακλαστικά. Σε κανα δυο χρόνια, που θα παλεύουνε για τις ίδιες δουλειές με τους πάκηδες θα δεις τι έχει να γίνει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σιγά ρε Καραίσκο που σε φιμώσαμε κιόλας. Σιγά επίσης μη σε αφήσω να βρίζεις κιόλας όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Trueman είπε...

μετα τα δεκεμβριανα η κυβερνηση του μπουχέσα είχε ψυχολογικά τελειώσει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Που κολλάει αυτό με την κυβέρνηση του μπουχέσα;

Trueman είπε...

ουσιαστικά οι τσιπρες τον τελειώσαν τον μπουχεσα μια ωρα νωρίτερα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι αλλά τότε δεν είχαμε χρεοκοπήσει. Έχει σημασία αυτό. Μέσα από την ασφάλεια της καλοπέρασης όλοι είναι ανθρωπιστές. Όταν αρχίζουν τα δύσκολα αλλάζει το πράγμα. Άκου που σου λέω. Τώρα αρχίζουν τα ωραία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dVaZZRo0LN8

Ανώνυμος είπε...

Τρούμαν: Αλλο μπουχέσας, άλλο πασοκάρα. Ισα κι όμοια είναι;

Σου θυμίζω και το 95 που μπουκάρανε στο εμπ και τους μαζέψανε όλους

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/01/2011_375513

Και ενώ γίνονται όλα αυτά, κάποιος ψάχνει οδικό χάρτη.

Ανώνυμος είπε...

Ακης:


Δόστε μου μια σουίτα στο Ριτζ, δεν τη θέλω!...

Κοσμήματα από του CHANEL, δεν τα θέλω!

Δόστε μου μια λιμουζίνα, τί να τη κάνω; papalapapapala

Προσφέρτε μου προσωπικό (υπηρέτες), τί να το κάνω;

Μια βίλλα στο Νεφσατέλ, δεν μου κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερα φιλική ήταν η συζήτηση με τον κ. Κλίντον, με τον οποίο, ο κ. Παπανδρέου συνδέεται με μακρόχρονη προσωπική φιλική σχέση. Ο Αμερικανός πρώην Πρόεδρος φάνηκε ενήμερος για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο της Κοζάνης και μάλιστα συνεχάρη τον κ. Παπανδρέου. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν σε ενεργειακά θέματα και την πράσινη ανάπτυξη και ο κ. Κλίντον εξήρε την προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει την κρίση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν θα ήταν ενήμερος ο Μπίλλ για το φωτοβολατικό της Κοζάνης

Trueman είπε...

δεν είναι τυχαιο ότι δεν εχουν παιξει μπάλα οι κουκουλοφοροι (τουλάχιστον μεχρι στιγμής). Οι τσιπρες βλεποντας ότι τα χουν κάνει όντως σκατα (τους την είπε μεχρι κι ο αλαβανος) μαλλον δωσαν εντολή να μην εμφανιστούν

Ανώνυμος είπε...

σιγα μη γινοταν ποτε ανθρωπος ο Καραισκος. Τις ιδιες βλακειες ξαναρχισε

Ανώνυμος είπε...

At Penn State University , there were four sophomores taking chemistry and all of them had an 'A' so far. These four friends were so confident that, the weekend before finals, they decided to visit some friends and have a big party. They had a great time but, after all the hearty partying, they slept all day Sunday and didn't make it back to Penn State until early Monday morning.

Rather than taking the final then, they decided that after the final they would explain to their professor why they missed it. They said that they visited friends but on the way back they had a flat tire. As a result, they missed the final. The professor agreed they could make up the final the next day. . . The guys were excited and relieved. . . They studied that night for the exam.

The next day the Professor placed them in separate rooms and gave them a test booklet. They quickly answered the first problem worth 5 points. Cool, they thought! Each one in separate rooms, thinking this was going to be easy. . . . then they turned the page. On the second page was written. . .

For 95 points: Which tire? ______

Ανώνυμος είπε...

12:37, ναι, ο πασόκος δημοσκόπος. Τζάμπα τους στεγάζει, αλλά με δημοσκοπήσεις sur-mesure.


Από όλη αυτή τη συζήτηση τεκμαίρεται και πάλι το εξής: συμπέρασμα: πόσο καλύτερη θα ήταν η χώρα αν η πληθυσμιακή αναλογία Βάρσων και Καραϊσκων ήταν αντεστραμένη.


Καραϊσκο, τελικά και λίγα σου είχα πεί περιγράφοντάς σε πρόσφατα ως wanabe Κουναλάκη.