Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΛΙΒΥΚΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ

Εξαφνα η δημοσιογραφία στην Ελλάδα πήρε τα πάνω της.Απο εκεί που είχαμε σταματήσει να εμπιστευόμαστε ακόμη και το δελτίο καιρού,τώρα καθόμαστε και καταπίνουμε οτι μας μεταδίδουν οι ανταποκριτές.Πρέπει να εμπιστευτώ την ενημέρωση μου, σ έναν επαγγελματία απεσταλμένο στην Αίγυπτο ή στη Λιβύη, που ενδεχομένως να αναπαύεται στο μπάρ ενός ξενοδοχείου και περιγράφει τηλεφωνικά και πάντα δραματικά οτι βλέπει να μεταδίδεται απο την τοπική τηλεόραση.Οι ίδιοι που μας παρουσίαζαν την Αίγυπτο σαν πρότυπο δημοκρατίας, (όπως οι Αμερικάνοι) τώρα μας αναλύουν τους λόγους που οδήγησαν το λαό στην εξέγερση...Μπούρδα και σαχλαμάρα επι το πλείστον και προσεγγίσεις "στο γόνατο".Ανάθεμα κι αν έχει καταλάβει κανείς τι γίνεται.Αχταρμάς με τη τηλεοπτική "σπαρταριστή" και καναπετζίδικη λογική, πάντα παρούσα.Face book,νεολαία,καλλιτέχνες,εμιγκρέδες που ξαφνικά αγανάκτησαν.Εικόνες που θυμίζουν φρενταστερική αλλαγή σε σκηνικό θεάτρου.Κοιμηθήκαμε Κανταφικοί,ξυπνήσαμε επαναστάτες.
Ορισμένοι ορθά θυμήθηκαν επι της ευκαιρίας και τη μαυρη μουζαχεντινική Β' Παπανδρεική περίοδο με γιάσερ, καντάφι και Βαλέσα.
Οι ίδιοι θα έπρεπε να δούν και τη Μπερλουσκονική Ιταλία, που δοξάζει σαν θεότητα εδω και 10 χρόνια ολόκληρη τη Κανταφική οικογένεια.Επισκέψεις,ομιλίες,μοντέλα,χαβαλές με το Σίλβιο,σείχικη και σινετσιταδικη γκλαμουριά μαζί.
Η ορθότερη τοποθέτηση για το ζήτημα δόθηκε απο το Φιντέλ που όπως είπε "πρέπει να περιμένουμε για να δούμε"-"έχουμε μονόπλευρη ενημέρωση για τα γεγονότα"-"υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που επιθυμούν την πτώση καντάφι",Αν μου επιτρέπετε εμπιστεύομαι περισσότερο το Φιντέλ απο οποιονδήποτε Ελληνα αναλυτή-(Κάκια Αναλυτή).
Δηλώνω ευθέως, αδυναμία ερμηνείας των γεγονότων, με γνώμονα τα δυτικά κοινωνιολογικά εργαλεία ανάλυσης.Αλλα επίσης πιστεύω,απ όλα αυτά που μ έχουν διδάξει Π.Χ ο Μπιρσίμ ο Βλαχοδημητρόπουλος και πολλοί άλλοι, οτι οι χθεσινές εικόνες στο κέντρο της Αθήνας,θα μπορούσαν να σκηνοθετηθούν και να παρουσιαστούν σαν επανάσταση τύπου Τυνησίας.

275 σχόλια:

1 – 200 από 275   Νεότερο›   Νεότερο»
ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο μπράβο και ξανά μπράβο. Σε μεγάλο βαθμό έγραψες κάποια πράγματα που ήθελα να γράψω κι εγώ, αλλά με πρόλαβες.

Τέτοιο καραγκιοζιλίκι από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, δεν έχει ματαγίνει. Όταν άκουσα την πρώτη μέρα, ότι στην πλατεία Ταχρίρ είχαν μαζευτεί 100.000 άτομα, το πρώτο που έκανα ήταν να ψάξω τον πληθυσμό της πόλης, που απεδείζθη ότι ήταν 7.000.000. Δηλαδή, σα να λέμε συγκέντρωση και διαμαρτυρία αναρχοαυτόνομων στα Εξάρχεια. Και η πρώτη σκέψη που έκανα, ήταν ακριβώς αυτή που λες εσύ: Τί θα συνέβαινε, αν τα δικά μας π.χ. Δεκεμβριανά ήθελαν κάποιοι να τα παρουσιάσουν σαν γενικευμένη επανάσταση του ελληνικού λαού;

Την καλύτερη μαρτυρία, την άκουσα την πρώτη μέρα από Έλληνα αιγυπτιώτη στο Κάϊρο σε απευθείας σύνδεση στην ελληνική τηλεόραση: "Μην ακούτε αυτά που λένε, 100.000 άτομα σε τόσο μεγάλη πόλη σαν το Κάϊρο δεν είναι γενικευμένη επανάσταση"

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αστα δεκεμβριανά μωρέ.Aυτα βρήκες;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό που τελικά συνέβη, είναι ότι η ψυχολογία των Αράβων σε συνδυασμό με διάφορα συμφέροντα (που πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι δυτικά-αλλά ισλαμιστικά)τελικά παρέσυραν και άλλους με αποτέλεσμα να βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.

Οι ίδιοι άνθρωποι, που με ταχύτητα κυκλώνα ξεχύνονται στο δρόμο καίγοντας τα πάντα όταν μαθαίνουν ότι κάποιος προσέβαλε τον προφήτη, ξαμολύθηκαν επ' αφορμή των φεϊσμπουκάδων (και του θελκτικού πλιάτσικου που η ανομία συνεπάγεται) και με οργανωμένη καθοδήγηση ισλαμιστών από πίσω, και τα έκαναν ρόϊδο. Διόλου τυχαίο που π.χ. ο Καντάφι φωνάζει ότι από πίσω κρύβονται κάποιοι που θέλουν να κάνουν τη Λιβύη Αφγανιστάν, ούτε ότι η Αλ Κάιντα του Μαγκρεμπ έβγαλε ανακοινώσεις υπέρ των επαναστατών.

50 δυτικοτραφείς Άραβες του Facebook, που ουδεμία σχέση δεν έχουν με το υπόλοιπο 99,9% των συμπατριωτών τους, έγιναν αφορμή να πατήσει πλέον πόδι ο ακραίος ισλαμισμός.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων και με γενική συναίνεση, αυτό που θα προκύψει θα είναι δημοκρατίες που θα κυβερνώνται από ισλαμικά κόμματα κάτω από την παρακολούθηση του στρατού, τύπου Τουρκίας. Στη χειρότερη, θα είναι δημοκρατίες-υβρίδια με θεοκρατικά καθεστώτα τύπου Ιράν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και δυστυχώς, οι μόνοι χαμένοι θα είμαστε... εμείς. Και όχι τόσο λόγω του κύματος προσφύγων, γιατί μάλλον Ιταλία θα πάνε αυτοί γιατί έμαθαν ότι χρεωκοπήσαμε, αλλά λόγω του γεγονότος ότι επαληθεύεται το σενάριο του 100 years για το 2030, μια εικοσαετία νωρίτερα.

Οι χώρες αυτές θα γίνουν δορυφόροι της Τουρκίας, γιατί όχι μόνο θα έχει το πιο συγγενικό καθεστώς προς αυτές, αλλά θα είναι και η ισλαμική υπερδύναμη της περιοχής.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Aς έρθουν.Οι λίβυοι είναι δουλευταράδες και δεν καθίζουν τάπες,όπως οι πακιστανοί

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να τους πάρεις σπίτι σου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

σπίτια μου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστό. Να ξενοικιάσεις από τους πάκηδες και να τα νοικιάσεις στους Λίβυους.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως, η όλη εξέγερση εμένα μου θυμίζει Γκλέτσο και "Ψίθυρους καρδιάς", δηλαδή τσιγγανοκατάσταση.

Όποτε η αστυνομία ελέγξει καναν τσιγγάναρο και τον συλλάβει, ή γίνει καμια απαγωγή, βρίσκει ευκαιρία ο μαχαλάς και ξεσηκώνεται είτε κατά του κράτους (στην πρώτη περίπτωση) είτε πλακώνονται μεταξύ τους παίρνοντας θέση είτε με το γαμπρό είτε με τη νύφη (στη δεύτερη περίπτωση)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο τέλος γίνεται πάντα της πουτάνας, με καραμπίνες, βεντέτες και λοιπές πολιτισμένες καταστάσεις, μέχρι που κάποια στιγμή ηρεμούνε. Καφριλίκι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=386335&ct=2&dt=24/02/2011

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιον λόγο, απο μικρό παιδί γουστάρω, να βλέπω εικόνες αλαφιασμένων λευκών,να την κοπανάνε με οτι μέσο βρούν απο τις ξένες χώρες που δούλευαν "ειρηνικά".

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον για να πηγαίνεις εσύ μετά και να μην έχεις ανταγωνισμό για τους μαύρους

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως φίλε τώρα που μεγάλωσες, φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Δεν χρειάζεται πια να πηγαίνεις εσύ σε τέτοιες χώρες. Τώρα έρχονται οι μαύροι σπίτι σου.

Marwood είπε...

Χωρίς να διαφωνώ στο ότι δεν έχουμε μάθει ακόμα το παρασκήνιο της υπόθεσης αυτής, είναι πολύ νωρίς άλλωστε, απορώ με τον Καραίσκο που είναι κομμουνιστής διαβασμένος υποτίθεται.

Καραίσκο, μπορεί να βγουν στους δρόμους 1 εκατομμύριο κόσμος με ή χωρίς τηλεσκηνοθεσία μπρισίμ και να μη γίνει τίποτε. Μπορεί να βγουν μερικές χιλιάδες και να ανατραπούν καθεστώτα. Δεν δουλεύουν με τα μαθηματικά αυτά τα πράγματα.

Αυτό το "ξαφνικα αγανάκτησαν" είναι πολύ απλοικό. Τι σημαίνει ξαφνικά? Ναι, ξαφνικά αγανάκτησαν, όπως ξαφνικά αγανάκτησαν το '17 οι ρώσσοι και το '59 οι κουβανοί.

Σου θυμίζω επίσης ότι "ξαφνικά" αγανάκτησαν πέρισυ οι Ιρανοί και το '89 όλο το ανατολικό μπλοκ καθώς και οι κινέζοι.

Ετσι ξαφνικά...

Ανώνυμος είπε...

Nα τα.Tα λεγα εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε φίλε. Μην τα βάφεις και ΜΑΥΡΑ επειδή έσβησαν ένα υβριστικό σου σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ΜΑΥΡΙΣΕΙ από το κακό σου, ε;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ελα μωρέ μαργουντ δεν καταλαβαίνεις τώρα;Είπα εγώ για το λιβυκό λαό;Για τους έλληνες δημοσιογράφους λέω.Αντε και για τους λίβυους εμιγκρέδες γράφω,γιατί "βρήκαν την ευκαιρία". Να δείς που θα γυρίσουν βουλευτές μετά.Σου θυμίζει κάτι η ιστορία αυτή;

Θυμάμαι και την κρίση στην αλβανία.Πήγαιναν οι ρεπορτερς και δίναν δυο κατοστάρικα σε αλβανό, για να αδειάσει το καλασνικοφ ον κάμερα."Κατω Μπερίσα κατω Μπερίσα".Παλι πρόεδρος ο Μπερίσα.Τυραννος,κάθαρμα ο Μπερίσα και μετά πάλι ηγέτης και έχει ο θεός.Και με το Σαντάμ τα ίδια.

Και για να καταλάβουμε οτι κι η έννοια "επανάσταση" είναι υποκειμενική,διαβάζω οτι ο Πούτιν μιλάει για εσωτερική υπόθεση της Λιβύης,ενώ η δύση ετοιμάζει έφοδο.
Καλοί άνθρωποι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

και επειδή υποτίθεται οτι κι εσυ είσαι διαβασμένος (αν και Μητσοτακικός):οι Ρώσσοι δεν επαναστάτησαν ξαφνικά.Επαναστατούσαν 15 χρόνια συνεχώς μεχρι το 17.Το 89-90 ξεσηκώθηκαν έτσι ξαφνικά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επίσης αγανάκτησαν και οι μαύροι στο LA τη δεκαετία του 80 και επειδή δεν επαρκούσε η αστυνομία έβγαιναν οι Κορεάτες μπακάληδες και έριχναν στο ψαχνό για να γλυτώσουν από το πλιάτσικο.

Παρόλα αυτά, είχα πάντα την απορία όταν έβλεπα διαδηλώσεις, γιατί στο διάολο εκατονταπλάσιοι διαδηλωτές από ΜΑΤ, δεν έπαιρναν τα ΜΑΤ φαλάγγι. Με το που έτρεχε μια διμοιρία 10 ατόμων, 1000 άτομα το έβαζαν στα πόδια.

Η απάντηση πολύ απλά, είναι ότι δεν είχαν την ψυχολογία του να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Για να υπάρχει τέτοια ψυχολογία, θα πρέπει να υπάρχει στιβαρή καθοδήγηση των εξεγερμένων με σαφή στόχο, αντίστοιχη ψυχολογία "θυσίας" από μέρους κάποιων διαδηλωτων και τουλάχιστον απάθεια ή φόβος ανάμιξης από την πλειοψηφία της κοινωνίας, που συνήθως την αποτελούν "νοικοκυραίοι".

Γι αυτό και το βλέπω χλωμό, να μην υπάρχει ισλαμικός δάκτυλος πίσω από όλα αυτά, αλλά να τα καθοδηγούν κάτι φλώροι του Facebook. Όπου δεν υπάρχει καθοδήγηση, αυτά τα γεγονότα ξεθυμαίνουν εύκολα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μπράβο Βάρσε.Τα ίδια λέει και το ΚΚ."Πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό κόμμα να οργανώνει και να καθοδηγεί,γιατί ο λαός δεν αυτοοργανώνεται".Λενινιστικές οδηγίες που εφήρμοσε κι ο Χίτλερ.

Δεν πα να γαμηθούν όλοι τούτοι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε Καραίσκο έτσι είναι όμως. Αν ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει και τα κάνει για πλιάτσικο, θα βουτήξει ότι μπορεί και θα πάει σπίτι του. Δηλαδή στην Κούβα, μόνος του επαναστάτησε ο κουβανικός λαός; Ή υπό την ηγεσία του Κάστρο και του Γκεβάρα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ετσι είναι δυστυχώς.Αλλα μου τη σπάει η καθοδήγηση.Δεν την ανέχομαι ρε παιδί μου.

Marwood είπε...

Αρα συμφωνείς με Καντάφι που λέει για αλ κάιντα.

Πιθανόν, θα το δείξει το μέλλον. Εγώ πιστεύω, όπως το έχω πει κιόλας ότι φταίει το facebook. Προφανώς και διάφορα άλλα συμφέροντα, μεταξύ των οποίων και ισλαμιστικά κόμματα και οργανώσεις, προσπάθησαν και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.

Ισλαμιστική αφύπνιση όμως, με τα υπάρχοντα στοιχεία δεν φαίνεται να υφίσταται. Αλλωστε σε όλες τις περιπτώσεις ο στατός, ο οποίος είναι ο αντι-ισλαμιστικός παράγοντας, πήγε μαζί με τους διαδηλωτές. Ειδικά στην Αίγυπτο, δίνω πολύ λίγες πιθανότητες σε μια ισλαμιστική εξέλιξη, καθώς θα σήμαινε αυτομάτως γενικευμένο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ίσως και πυρηνικό, και αυτό κανείς δεν το θέλει.

Ανώνυμος είπε...

ωχ πάμε για όλεθρο δηλαδή.Ασε τις προβλέψεις

Marwood είπε...

Επίσης να πω το εξής ειδικά στον Καραϊσκο. Μια γενική αρχή: Ο πρίγκιψ Σαλίνα, περισσότερο γνωστός ως «Γατόπαρδος» είχε πει, όλα πρέπει να αλλάξουν για να παραμείνουν ίδια.

Κάτι τέτοιο παίζεται και τώρα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η Αίγυπτος, παρά τις μαλακίες που θυμήθηκαν τώρα, είναι δημοκρατία. Κάνω λάθος ή με εκλογές έβγαινε ο Μουμπάρακ; Γιατί με εκλογές θυμάμαι ότι έβγαινε και μάλιστα είχε βγεί 5-6 φορές. Εδώ οι Αμερικανοί την παρουσίαζαν μαζί με την Ιορδανία για τις πιο δημοκρατικές χώρες της περιοχής. Και έχει σημασία αυτό. Σε μια δημοκρατία, καμία κυβέρνηση δεν αντέχει καταστάσεις στις οποίες θα κληθεί να καταστείλει εξεγέρσεις ένοπλα και με μαζικό τρόπο, όσο και μειοψηφία να είναι οι εξεγερθέντες. Εννοείται ότι θα προτιμήσει να πέσει, παρά να οδηγηθεί η κατάσταση σε εμφύλιο. Πάντως έχει σημασία και το πόσο αποφασισμένη είναι μια κυβέρνηση να πατάξει την εξέγερση. Ο Καντάφι δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

σκατοπαρδος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως έχει δίκιο ο Καραίσκος. Ο Μουμπάρακ θυμίζει κατάσταση Μπερίσα από την ανάποδη. Εξέγερση κατά του Μπερίσα, εκλογές μετά και νικητής ο Μπερίσα. Εκλογές 5 φορές και νικητής ο Μουμπάρακ, κακός ο Μουμπάρακ την άλλη μέρα. Ζήτω η λαϊκή βούληση.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εγω ρε παιδιά απο τα πλάνα στη Λιβύη δεν καταλαβαίνω τίποτα.Φτωχά πλάνα 1-2 λεπτών που επαναλαμβανονται και ακαθόριστες εικόνες. Μια ταράτσα με κάτι άγριους,κάτι απο δω κάτι απο κεί.
Μου θυμίζει τα επεισοδια στο Καραισκάκη που το μόνο που έχω δει, είναι να μας κλωτσάνε οι παίκτες του ΠΑΟ.Εκτός αν μιλάμε για αυτές τις 3D εικόνες που τις κοιτάς 10 λεπτά για να δείς το θέμα τους.

Marwood είπε...

Παράξενα δουλεύει η λαϊκή βούληση. Εδώ εμείς 200 χρόνια ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους, και μετά κάνουμε πορείες στα σπίτια τους στην διον. αρεοπαγίτου δικαίως αγαναχτησμένοι. Τρέχα γύρευε.

Πάντως ασχέτως εκλογών και των σχετικών, ο Μουμπάρακ ήταν ο άνθρωπος της δύσης και συγκεκριμένα των αμερκάνων, ο οποίος με την στήριξη του στρατού διασφάλιζε πολύ σημαντικά συμφέροντα των ΕΠΑ, με κυριότερο την ασφάλεια του Ισραήλ.

Πιστεύω όμως ότι σε κάποια φάση, όπως όλοι οι δικτατορίσκοι, πίστεψε ότι ο εαυτός του είναι σημαντικότερος από ότι στην πραγματικότητα είναι. Οι πατρώνες του πάτησαν το eject, πιο γρήγορα απ'το να πεις τσαουσέσκου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βούρληση

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Νομίζω ότι ανάλογο της Αιγύπτου μπορούμε να φανταστούμε εδώ με τα Δεκεμβριανά. Ένας θάνατος, του Γρηγορόπουλου, ήταν αρκετός για να γίνει της κακομοίρας σε όλη την Αθήνα και να καεί το σύμπαν. Αν η κυβέρνηση χρησιμοποιούσε τότε βία και σκοτωνόντουσαν 5-6 ακόμα από αστυνομικά πυρα, 100% θα έπεφτε γιατί πλέον θα συσπειρωνόταν η κοινή γνώμη εναντίον της και θα γινόταν της κακομοίρας. Είτε το θέλουμε, είτε όχι όμως, τα γεγονότα των Δεκεμβριανών (ακόμα και για αυτούς που συμμετείχαν και μπορεί να μην το αντιλαμβανόντουσαν ότι υπήρχε μια γενική καθοδήγηση) ήταν κατευθυνόμενα από αριστεριστές, γιατί χοντρικά τις κατευθύνσεις εκείνοι τις έδιναν, καθοδηγώντας μια μικρή μειοψηφία που με τη σειρά της παρέσυρε και μια μεγαλύτερη πλειοψηφία διαδηλωτών.

Marwood είπε...

Να σας πω τι μου θυμίζουν εμένα όλα αυτά:

Το 1973 στην Ελλάδα, 5-6 χιλιάδες μοναχά καταληψίες, επέφεραν την πτώση του καθεστώτος, μέσα σε λίγες ημέρες.

Για την ακρίβεια έγινε περίπου αυτό που έγινε και στην Αίγυπτο, αλλαγή βάρδιας στην εξουσία, ο στρατός αντικατέστησε ένα φθαρμένο δικτάτορα με έναν άλλον, προκειμένου να προλάβει γενικευμένη αποσταθεροποίηση. Μάλιστα η παρέμβαση του ήταν απροκάλυπτη (βλ. στρατιωτικός νόμος στην Αίγυπτο) προκειμένου να δείξει σε όλους ποιος κάνει κουμάντο.

Στην Ελλάδα, ειναι αλήθεια, το σενάριο δεν τους βγήκε τελικά. Για να δούμε και την Αίγυπτο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ναι αλλα το κόμμα έχει ενα καταστατικό: Γράφεσαι γιατί πιστεύεις οτι υπάρχει ένα (5ετές) πλάνο κλάνο.Υπάρχει το όραμα.Ο κόσμος τρώει ψωμί και όνειρα.
Τα Δεκεμβριανά Β' δεν είχαν ούτε όραμα ούτε πλάνο ούτε κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

λαθος κάνεις.Η κύπρος τους έριξε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά κόμμα υπήρχε, ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε οι ίδιοι πιστεύουνε στις μαλακίες που λένε. Για να κάνουν κανα μπάχαλο για μερικές μέρες είναι. Εδώ δεν είδες τι έγινε με τον Αλαβάνο; Έτρεξε και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν να μην μείνει ο κόσμος στην πλατεία Συντάγματος και γίνει καμια στραβή και κοπεί η δόση.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που πάνε ολοι αυτοί που δεν γουστάρουν την καθοδήγηση του ΚΚ.Επιθυμούν "αυθορμητισμό" καλέ.Καλέ ντε σπόρ

Marwood είπε...

Καραίσκο, οι δημοκρατίες δυτικού τύπου, δεν πέφτουν με τέτοια κλάνα. Η Ελλάδα μέσα σε όλη τη μαλακία της, δεν πέφτει με τέτοιου είδους εξεγέρεις δεκεμβριανές ή αιγυπτιακές. Αστεία πράγματα, δηλαδής, να έρθει ποιός, ο λαχαζάνης και ο στρατούλης να εφαρμόσουν το οικονομικό τους πρόγραμμα?

Πάρ'το απόφαση για να πάμε παρακάτω.

Ανώνυμος είπε...

φαντασματα κυνηγας μάργουν;;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Γράφτηκα ποτέ στο ΚΚΕ εγώ ρε Μάργουνρτ

Marwood είπε...

Επίσης, χωρίς να έχω στοιχεία, εκτιμώ ότι οι διαμαρτυρόμενοι της πλατείας αλ σκατήρ, καθοδηγούμενοι ή μη, ήταν πράγματι πεινασμένοι και κακομοίρηδες.

Οι διαμαρτυρόμενη της πλατείας συντάγματος, ήταν ό,τι πιο καθεστωτικό με δυνατό άρωμα στρατού κατοχής, μπορεί να βάλει το μυαλό του ανθρώπου. Σε συνεργασία με μαλακιστήρια βορείων προαστείων, γόνους πασοκικών οικογενειών.

Τα χουμε ξαναπει αυτά μη λέμε τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό:Ολα αυτά τα τσογλανάκια που συλλαμβάνονται,αθωώνονται στο καπάκι επειδή έχουν χάι οικογένειες.Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι Μπάτσοι.Το μόνο αληθινό κομάντο ήταν ο γιός του Βούτση Βουλτση Βουρτση

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αν δε σβηστουν και δεν σβήνονται εφεξης τα εμετικα αντιπειραιώτικα οπως του 10:27 και 11:52 θα εχουμε ντραβαλα παλι.Παλι τα ίδια με τη διαχειριση;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3Io2af1tRTQ

http://www.youtube.com/watch?v=GkUxfCdjGM0

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3B40SDfL0fE

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς 2.52 ότι ο Καραϊσκος είναι διασκεδαστικός ή όμορφος όσο ο Τσάκωνας? Διευκρίνησε.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_75_25/02/2011_433815

Ανώνυμος είπε...

Να σχολιάσουν οι κ.κ. Βάρσος και Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

κρατικοδίαιτη κουλτούρα, ή αλλιώς πληρώνετε κορόιδα φορολογούμενοι

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artId=386384&dt=24/02/2011

Ανώνυμος είπε...

Στην πλατεία Ταχρίρ αυτο που

V. είπε...

Ακούω και διαβάζω σπόντες από δω κι από κει για "σκλήρυνση Καραϊσκου", "αναβάθμιση Καραϊσκου", "φιλελευθεροποίηση Καραϊσκου" και άλλα παρόμοια. Φίλε μου Καραϊσκο, έχει συμβεί κάποια κοσμογονική αλλαγή στον τρόπο ζωής σου, που σε έχει οδηγήσει στην αναθεώρηση κάποιων απόψεων και αλλαγή πλεύσης;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εβγαλα κάτι φράγκα τώρα τελευταία και εχω συντηρητικοποιηθεί.Είμαι ευχαριστημένος και μ αρέσει Ο γιώργος και το ΠΑΣΟΚ.Μόλις τα ξοδέψω θα γίνω κανονικά και πάλι κονουνιστής και θα εξοργιστώ
.

V. είπε...

Πιστεύω ότι έχεις αντιστάσεις και δεν θα σε κερδίσει τελικά ο μπουρζουαδισμός.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Στο σημείο αυτο θα ήθελα να σου πω ΒΑΨ,οτι η φώτο της Βαρβιτσιώτη με τον χοντρό στην παραλία,είναι μυθικής αξίας και της πρέπει βραβείο.Χρυσό Γκρηκ σάμμερ για πάντα.Τι πόζα, τι φλέρτ, τι ευτυχία. πόσο κούλ όλα στο πλάνο.
Μ εχει γοητεύσει παρα πολύ αυτη η φώτο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ηθελα να ξερα τι σκατά λένε μεταξύ τους,ο χοντρός (που τη γουστάρει τη Βαρβιτσιώτη) οπως φαίνεται απο την τρυφερότητα με την οποία της μιλά και το χαμόγελο του.Υποθέτω οτι αυτή,θα του λέει για το που θα πάει το βράδυ.Για τα μαγαζιά στο νησί,που είναι καλά που είναι μάπα.Θα λένε για τη Σεριφο τη Σκιάθο τη Φολεγανδρο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραΐσκο, αληθεύει αυτό που δήλωσες σε κάποιον που σε πέτυχε σε ένα μπαρ πρόσφατα; Ότι σκέφτεσαι να... παντρευτείς; Έκανες πραγματικά τέτοια δήλωση-βόμβα; Γιατί αν ναι, έχεις γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος και όχι μόνο στην πολιτική σκέψη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ναι,με ουκρανή.Εχει και παιδί έτοιμο να γλιτώσω τα εξοδα

V. είπε...

Eγώ θέλω να ταχθώ στο πλευρό του Καραϊσκου σε σχέση με την απόφασή του να νυμφευθεί. Καλό πράγμα ο γάμος. Εκείνο που χρειάζεται είναι υπομονή. Στη συνέχεια, όμως, απολαμβάνουμε πολλούς και εύγευστους καρπούς - καρπούς υπομονής και καρτερίας...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε μπας κι έχει δίκιο ο Βαψομαλλιάς στο σχόλιο που έκανε ανώνυμα στο μπλογκ του; (και μετά γρήγορα-γρήγορα το έσβησε και πλέον δεν υπάρχει...)

ΥΓ. Χα,χα,χα.. Τον έδωσα στεγνά τον βαψ...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να ξαναμπεί το σχόλιο με τον γάτο στο βαψομαλλιάδικο μπλογκ. Η αυτολογοκρισία δεν θα περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω και εγώ να παντρευτώ. Θα μου πει κανείς πώς να το κάνω;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μου αρέσει πολύ η ιδιότητα του καταδότη. Ο Δήμος Σταρένιος υπήρξε πάντα ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Ο αγαπημένος μου σεναριογράφος-σκηνοθέτης ήταν ο Γιάννης Χαρτοματζίδης. Έχει τεράστιες σεναριακές επιτυχίες στο ενεργητικό του. "Ψηλός, λιγνός και ψεύταρος" κλπ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ίσως ο Γιάννης ο Χαρτοματζίδης να είναι ανώτερος ακόμα κι από τον Βαγγέλη Φουρνιστάκη.

ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ είπε...

Ρε παιδιά, μήπως υπάρχει κανείς με κανα καλό σενάριο να γυρίσω καμια ταινία; Με ρωτάει συνέχεια και η Βέτα η Μπετίνη αν υπάρχει πλέον κανας καλός σεναριογράφος. Έχουμε χαθεί από το προσκήνιο και ψάχνουμε να κάνουμε δυναμικό comeback.

Ανώνυμος είπε...

Και που να ξερες ότι ο Λεζές έχει γράψει ο ίδιος σενάριο με θέμα τη γραφειοκρατία του δημοσίου και ψάχνει παραγωγό...

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρκος είχε παίξει έναν λαϊκό άνθρωπο σε ένα νοσοκομείο, σε ένα σήριαλ της ΕΤ1 με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Χαρίτο-Μηνά Χ"σάββα (νομίζω παίζεται ξανά σε επανάληψη). Εκεί ο Μάρκος δεν δίστασε να ζαλίζει τους όρχεις των μεγαλοσυντελεστών της παραγωγής κρατώντας στα χέρια ένα σενάριο δικής του επινοήσεως που, όπως έλεγε, "είναι απ' αυτά που αρέσουν στον κόσμο και θα κάνει μπαμ". Το θέμα του, ορισμένες υπηρεσίες του Δημοσίου και οι παρεξηγήσεις καθώς και τα ευτράπελα που συμβαίνουν εκεί. Πολύ 80s δηλαδή η έμπνευση. Το έχω στα χέρια μου το συγεκριμένο σενάριο και ομολογώ ότι πρόκειται περί αριστουργήματος...

Ανώνυμος είπε...

EINAI TYXAIO ΠOY ΜΟΝΟ O ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΥΠΟΥ FIDEL ΚΑΙ WANNABE CHAVES ΥΠΟΣΤΥΡΙΖOYΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΗ. ΚΑΡΑΙΣΚΟ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΠΩΣ Ο Σ. ΔΑΝΕΖΗΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΗΝ 15 ΜΠΥΡΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε πιο ωραίο από έναν καλό γάμο.

Ανώνυμος είπε...

Με την ευχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑN ΚΟΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ. ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ "ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ FACEBOOK ΚΑΙ TWITTER ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ BURBERRY'S. OXI ΣΤΑ "ΕΘΝΙΚΑ" ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ KAI ΣΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D0dATFqvodY

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0zspNhl2fTs

Μήπως ξέρει κανείς το όνομα του ηθοποιού που παίζει το ρόλο του σκατόμουτρου, στην cult ταινία "H μεγάλη απόφραξη"; Είναι αυτός που βγαίνει από τη λεκάνη στο παραπάνω βίντεο. Πολύ γνωστή φάτσα που έχει κάνει κομπαρσιλίκι σε πολλές βιντεοταινίες

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστίνης, φίλος του Λεζέ.

Ανώνυμος είπε...

http://video.google.com/videoplay?docid=1280396139190438991#

Ανώνυμος είπε...

Α, μπράβο. Μάκης πρέπει να είναι το μικρό του; Γιατί το Μάκης Κωστίνης κάτι μου θυμίζει. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ουκρανίσκος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Καραϊσκος είναι διασκεδαστικός ή όμορφος όσο ο Τσάκωνας?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα ότι ήταν ο Καραϊσκος αυτός που βγαίνει από τη λεκάνη.

Ανώνυμος είπε...

Ξυδιότυρε, ο Καραϊσκος δεν πίνει πλεόν μπύρες, τις βρίσκει passe και λαϊκές. Τώρα που ψιλολίγδωσε το άντερό του πίνει μόνο Kir Pétillant γιατί ακόμη δεν έχει κάνει χοντρή μπάζα ώστε να φτάσει να πίνει Kir Royale.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_2081.html?spref=fb

Ανώνυμος είπε...

Μεροληπτικός ο Παπατζών. Να μπει και φωτογραφία του Μίλκου ο οποίος ήταν κι αυτός παρών στο χθεσινό πάρτυ στο Rock n' Roll, επισκιάζοντας τους πάντες με την παρουσία του. Δεν μπορεί ο Παπατζόν να προμοτάρει μόνο τον Κικίλια και την Κεφαλογιάννη. Ούτε να αναφέρεται μόνο ως διοργανωτής ο Ζαφειρόπουλος, όταν μαζί του συνδιοργάνωναν το πάρτυ κι άλλα μεγάλα και ελπιδοφόρα στελέχη του νομικού κόσμου της χώρας. Ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή στο κοντρα με τον Χίο. Συμμετέχουν οι Μάκης Βραχιολίδης, Γιώργος Μπουλούκος και Γιάννης Δαραβίγκας. Δυνατοί και οι 3 σχολιαστές. Θα γίνει μεγάλος διάλογος. Ένας διάλογος εποικοδομητικός από τον οποίο (είμαι σίγουρος) θα βγουν επωφελή συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Πάρτυ ή πάνελ χωρίς Καραϊσκο ίσον Ξυδιότυρος χωρίς τραχανά. Άνευ ενδιαφέροντος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

ο μπουλούκος θα πρεπε να είναι καλεσμένος σε πρωιναδικο για να μιλήσει για το ανδρικό κορμι και τα βάρη

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html

26 Φεβρουαρίου 2011 8:39 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html#more

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html

26 Φεβρουαρίου 2011 8:39 μ.μ.

27 Φεβρουαρίου 2011 12:32 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3eyJIbSgdSE

Ανώνυμος είπε...

Σαββάτο βράδυ απόψε, και κατεβάζουμε όλα τα όπλα προς επιθεώρηση

http://www.youtube.com/watch?v=qUGR5ushe0E

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WiHY8_j7n_Q

Ανώνυμος είπε...

Τρούμαν πως τον βλέπεις τον Καραίσκο γαμπρό;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231081054

Σόϊμπλε vs ΕΕΑG (Ευρωπαίοι οικονομολόγοι) περί δήλωσης EEAG για επιστροφή στη δραχμή. Ο άνθρωπος δίνει ρέστα. Απλός, λιτός περιεκτικός και πάνω απ' όλα ορθολογιστής. Μπορεί να είναι πιο αντιπαθητικός και μ..πανο ακόμα κι από τον Πάγκαλο, αλλά δεν μπροεί να τον παραδεχτεί κανείς για τον ορθολογισμό του.

Με ένα επιχείρημα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Τυχόν έξοδός μας από το Ευρώ κι επιστροφή στη Δραχμή, μπορεί να προκαλέσει ανατίμηση του Ευρώ σε σχέση με άλλα νομίσματα (όχι τόσο λόγω ημών φαντάζομαι, αλλά λόγω πιθανού επακόλουθου ντόμινο εξόδου των χωρών του Νότου), με αποτέλεσμα να πατώσουν οι γερμανικές εξαγωγές γιατί το Ευρώ θα γίνει τόσο "σκληρό" νόμισμα, που τα γερμανικά προϊόντα θα γίνουν πανάκριβα. Που σημαίνει τρομακτική αναταραχή στη γερμανική οικονομία, με απολύσεις, ανεργία κλπ.

Με άλλα λόγια, τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να έχει τόσο απρόβλεπτες και δυσάρεστες επιπτώσεις για τις χώρες που θα παραμείνουν στην Ευρωζώνη, που κανείς γερμανός πολιτικός δεν είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο του να το προτείνει γιατί θα μείνει στη γερμανική ιστορία ως "ο μαλάκας".

Παρόλα αυτά, το "δεν είναι ταμπου" σημαίνει ότι άμα δεν συμμαζευτούμε, μπορεί και να πάρουν και το ρίσκο να μας κλάσουνε μεγαλοπρεπώς, παρά το ότι δεν το θέλουν.

Άρα μας μένει μόνο η επίπονη διαδικασία της εσωτερικής υποτίμησης. Που εδώ που τα λέμε, είναι μια άλλη λέξη για την περίφημη " σταδιακή προσαρμογή" του μπουχέσα Κωστάκη. Ότι δεν τόλμησε τελικά ο μπουχέσας λόγω πολιτικού κόστους, το επέβαλε η τρόϊκα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω, τι έχει καταλάβει απο κρίση, ενας φοιτητής που σπουδάζει στο Παρίσι.Και μάλιστα με φωνή που σε κάνει να πιστεύεις οτι πράγματι τραβάει ζόρι.
Αλλα δίκιο έχουν πάντως οι φοιτητές.Δεν θα μας τρελλάνουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ.Εδω φορολογούνται εν μέσω κρίσης πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Αντε γαμηθείτε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Bjh2Sd7-w-E&feature=related

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα μωρέ τώρα. Εδώ φώναζε ο άλλος του Πάγκαλου στο τέλος, ότι "η μάνα μου ζει με 800€ ενώ εσύ έχεις 80 διαμερίσματα". Τώρα, πώς η κυριούλα ζει με 800€ στην Ελλάδα, αλλά καταφέρνει και συντηρεί και τον κουράδα-φοιτητή-αγωνιστή-επαναστάτη στους Παρισίους, αυτό ένας θεός το ξέρει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως έχεις δίκιο με το Πασοκ. Πραγματικά και μένα με έχουν εκνευρίσει με την μαλακία τους. Και δεν μιλάω για την πάταξη της φοροδιαφυγής, γιατί άντε και κει δίνω ένα ελαφρυντικό ότι δεν υπάρχουν μηχανισμοί παταξης φοροδιαφυγής (δλδ Εφορία) κι ούτε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Εκεί που με εκνεύρισαν απίστευτα, είναι με το... εισιτήριο του μετρό που το αύξησαν 40%.

Οι υπολογισμοί έδειχναν ότι, αν έβαζαν μπάρες στους σταθμούς για να πατάξουν την λαθρεπιβίβαση, θα εισέπρατταν 800.000.000€ το χρόνο που έφταναν και περίσσευαν για να μην ανέβει η τιμή του εισιτηρίου.

Αλλά όχι... Για μικροπολιτικάντικους λόγους, (βλέπε κίνημα "Δεν πληρώνω") πλήρωσε το μάρμαρο για μια ακόμη φορά ο συνεπής κι ευσυνείδητος πολίτης που πληρωνε και πληρώνει πάντα αγόγγυστα. Φαντάζομαι ότι η αιτία είναι να μην δυσαρεστήσουν το "κίνημα" των τζαμπατζήδων που έχει αγριέψει, γιατί πράγματικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο. Αντί να τους γαμήσουν στο φτερό όλους αυτούς τους μαο-μαο, τους χαϊδεύουν κιόλας.

Τόσο μαλάκες είναι, που στο τέλος θα τα καταφέρουν να μην πληρώνει κανείς τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον 2:40 χχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρκάν στην Σερβία με τί θα τάιζε άραγε τα pets του?

Ανώνυμος είπε...

Κάτι υποπτεύομαι. Θα έπρεπε να ρωτήσουμε καλύτερα τον χασάπη του?

Ανώνυμος είπε...

3.17 με Καραϊσκους

Ανώνυμος είπε...

Τα διαθέσιμα του φοιτητή εξωτερικού μειώνονται όταν μειώνονται και τα εισοδήματα της οικογένειάς του, άρα καλά έκραξαν τον κλανιάρη λοχμολάγνο

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/02/blog-post_1713.html

δεν μπορεί να κανονίσει ο κουρτάκης κάτι ανάλογο με καραίσκο πριν τον χάσουμε από τις ξένες που δεν φτάνει που παίρνουν τις δουλειές από τις ελλεηνίδες τώρα παίρουν και τους -ΤΟΥΣ- άνδρες

Marwood είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marwood είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δηλ. δεν έχει αρκετά χρήματα ο Καραισκος;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/02/to-ane.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές λένε θριαμβευτικά οι γαλάζιοι. Χωρίς βέβαια να παραγνωρίζουμε το βεληνεκές των τρεχόντων υπουργών, δεν έχω λόγο να δυσπιστώ. Ομολογώ, δε, ότι η ιδέα ορκωμοσίας κυβέρνησης με το γνωστό τρενάκι που θ'ακουμπάει την πλάτη του μπροστινού του ο Λυκουρέντζος, ο Μαρκόπουλος, ο Μίλκος και η Όλγα αρχίζει και με γοητεύει επικίνδυνα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ασε ρε μάργουντ.Εδω που φτάσαμε(ηλικιακά καλλιτεχνικά κλπ) για να γαμάμε ποιοτικά, πρέπει να παρέχουμε και κάτι.
Οπως ξέρουμε ο Δανέζης έχει κάνει ΚΑΛΟ γάμο με ενα απο τα τελευταία Θύματα που κυκλοφορούσε ελέυθερο στην Αθήνα.
Σιγά μην παίζει τον κώλο του.
Κάπου θα είναι στη λιβύη ή στα σύνορα,ή στο Χαλάνδρι, οπου θα παρέχεται και πρωινό στο κρεβάτι.Δεν πέφτουν παντού βόμβες.Ελάτε τωρα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Σωτήρης Δανέζης είναι σίγουρα στη Λιβύη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ugobZ169728

Χαχαχα...

Ανώνυμος είπε...

Έρανος γιά τον πάμπτωχο "Κόμμα και Κράτος Θόδωρος Τσουκάτος" αφού έμεινε άφραγκος

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Σωτήρης Δανέζης δεν πή

Ανώνυμος είπε...

πήδηξε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1HHPo3qxomQ

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/h6uEhr

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Σωτήρης Δανέζης δεν πήγε στην Βεγγάζη σίγουρα θα πήγε σ

Ανώνυμος είπε...

στα μπουρδέλα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=S5-D0f6nHSQ

Ανώνυμος είπε...

9:59 στου Καραϊσκου, το ίδιο είναι

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενη η κόμπλα και το μαλλιοτράβηγμα Βερέμη Γιανναρά.

Αχ αυτή η πάντειος, από αερολογία άλλο τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/gmYgp5

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231081291

Ανώνυμος είπε...

http://i53.tinypic.com/2cmu6v4.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/fRp3WP

Ανώνυμος είπε...

http://i56.tinypic.com/1eam2v.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://i52.tinypic.com/2ro579c.jpg

Ανώνυμος είπε...

4.57, on the other hand, o πληθυσμός της Καραϊσκων ανά την υφήλιο έχει αυξηθεί κι αυτό σημαίνει ότι δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει. H μόνη λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα, και ταυτόχρονη σωτηρία των τίγρεων της Σιβηρίας, είναι να ταϊστούν οι τίγρεις με τις Καραϊσκονύφες

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν περί της Ουκρανής του Καραϊσκου, η απάντηση είναι απλούστατη. Η εν λόγω κάνει μία αναγκαστική ανάπαυλα από την αγκαλιά του εραστή της κι βολεύεται με ένα μικρό πέρασμα από τον Καραϊσκο έως ότου καταλαγιάσει η κρίση. Άλλωστε, το transition δεν πρέπει να της είναι δύσκολο. Από τον έναν σκουράτζο σοσιαλιστή γιδοβοσκό που ζει σε τέντες στον άλλον.

Ανώνυμος είπε...

https://lh3.googleusercontent.com/-4xbcnnxZFto/TW1fD-7yj4I/AAAAAAAAdPg/s_g_XkRbGBY/s1600/unt-indy.jpg

Να τοποθετηθούν οι κ.κ. Βάρσος, Καραϊσκος και Ξυνόγαλος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί να πει κανείς; Κρίμα τα παιδάκια. Πιτσιρίκια 20 χρονών. Απίστευτο. Κρίμα πραγματικά. Με 800€ μισθό να ρισκάρουν τη ζωή τους και εκτός από Γεωργιανούς ή Αλβανούς αδίστακτους εγκληματίες και λοιπούς κάφρους εισαγωγής, να έχουν και τους ημεδαπούς ανεγκέφαλους επαναστάτες της κλανιάς να τους βρίζουν από το πρωϊ μέχρι το βράδυ και να τους καίνε ζωντανούς σε κάθε ευκαιρία, έχοντας κάνει την βία κατά της αστυνομίας εθνικό σπορ, είτε στην Κερατέα είτε στις διαδηλώσεις.

Συγκριτικά, ενω για τον Γρηγορόπουλο κάηκε η Αθήνα και έχουμε και "επετείους", για τη Μαρφίν δεν άνοιξε ουσιαστικά μύτη και για τα πιτσιρίκια που σκοτώθηκαν χθες, κανείς δε θα θυμάται σε λίγο καιρό τίποτα.

Για το σχόλιο στο Indymedia τί να πει κανείς; Ο μαλάκας που το γραψε είναι για ανασκολοπισμό και σούβλισμα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9vz1fEaOYIc

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2011/03/%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%82/

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2011/03/%ce%ba%ce%bb%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%bf%ce%b9/

Ανώνυμος είπε...

βαρσο τι εκανες χθες εξω απο το σπιτι του σιμιτη? μα δε ντρεπεσαι πια!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρέπεσαι νεοναζι νοικοκυραίος άνθρωπος, να πηγαίνεις όξω απο τα σπίτια των πρώην καταλληλότερων πρωθυπουργών με το αληταριό των αθηνών;;Ξεφτίλα

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Σε δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Σε δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησε προσεκτικά το βίντεο

Ανώνυμος είπε...

Εσένα σε δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Εσένα γιατί δεν σε δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Λευτέρης δεν πήγε στη διαδήλωση;

Ανώνυμος είπε...

Μπα θα χε δουλειά. Θα διάβαζε 1-2-Χ

Ανώνυμος είπε...

Τον Θωμά Ναστούλη μήπως λές; Τον πασόκο δικηγόρο;

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνω στο Google τις φωτό και θα σου πω αν είναι αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν είναι ο Θωμάς Ναστούλης. Φαινόταν πολυάσχολος στη συγκέντρωση. Κάτι μου θυμίζει ο γίγας αυτός και δεν μπορώ να εντοπίσω τί. Από κάπου την ξέρω αυτή τη φάτσα που λέω. Γιά κάποιό λόγο μου κάνει για φίλος Παπατζόν.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν χοντρούλης και ασπρομάλλης, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα ήταν ο Λυκομήτρος.

Ανώνυμος είπε...

http://i.imgur.com/v31dN.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μπα, κανείς από αυτούς. Θα τον εντοπίσω όμως. Από κάπου τον ξέρω. Γνωστή φάτσα είναι.

Ανώνυμος είπε...

βαρσο εσυ δεν εισαι παρατραγουδο!!!!

Ανώνυμος είπε...

o απο πάνω είναι ο Καραίκος

Ανώνυμος είπε...

απίστευτο άρθρο

http://bit.ly/hZaoeg

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το άρθρο είναι μαλακία 1:03

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Συγκλονιστικές δηλώσεις Μητροπάνου.Μπορείτε να τις δείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΦΩΣ".

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο άρθρο 1:03.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Άναρθρο

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκικός κοτζαμπασισμός προσοδοθηρισμός

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραϊσκος ήταν κάποτε στις δυνάμεις της προ(σ)όδου. Είναι σκληρά εργαζόμενος όμως πια. Ανήκει στις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Με τέτοιες παραγωγικές δυνάμεις όπως ο Καραίσκος, θα έπρεπε να είμαστε οικονομική υπερδύναμη. Κάτι φταίει όμως και δεν είμαστε. Δεν ξέρω τι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστός ο Καραίσκος. O Μητροπάνος έμαθε γράμματα διαβάζοντας το Φως; Πρέπει να είναι πολύ μορφωμένος ο καλλιτέχνης. Με τέτοια απαιτητικά αναγνώσματα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλα ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς στο "ελληνική τραγωδια" τα χει γράψει αυτα περι κοτζαμπασισμού,εδω και χρόνια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Και ένα πολυ μικρό σχόλιο περι της δολοφονίας:
Εχουν φάει πολύ κόσμο οι μπάτσοι,χωρίς ούτε καν να το χουμε μάθει...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μετα τον εμφύλιο με τις δυνάμεις ενωμένες έγιναν κάποια βήματα ανάπτυξης...μέχρι το 81...
Γράφει ο Πρεβελάκης προφανώς Καραμανλικός.Πως;Με το προλεταριάτο να στέλνει εμβάσματα απο το Αμέρικα και τη Γερμανία όμως.
Μα μήπως είναι ο Πρεβελάκης των Καλλιστείων του αντένα που τα γράφει τούτα;
Νομίζω αυτός έχει πεθάνει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συνασπισμός της αριστεράς και της προσόδου

Ανώνυμος είπε...

"Εχουν φάει πολύ κόσμο οι μπάτσοι,χωρίς ούτε καν να το χουμε μάθει..."

Τί λες πάλι ρε συνωμοσιολόγε Καραίσκο; Τί είναι οι μπάτσοι στην ελλάδα; Τάγματα θανάτου; Προς θεού πια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PzSV-YmRkCg

Ανώνυμος είπε...

ο ανδριανόπουλος είχε ονομάσει τους παραγωγικούς makers και τους καραϊσκους takers

Ανώνυμος είπε...

Στα αρχίδια μας φίλε τι λέει ο Ανδριανόπουλος

Ανώνυμος είπε...

καλα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί βρίζεις συνέχεια; Δεν ντρέπεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε δεν είμαι ο Καραισκος.Απο χθές κυνηγάς ανεμόμυλους.Ολο το διαδίκτυο γελάει με σένα.

Ανώνυμος είπε...

βαρσοκωμωδία

Ανώνυμος είπε...

Δεν στη λέω εγώ φίλε που δεν είσαι ο Καραίσκος. Αλλά αυτός που στη λέει τουλάχιστον δεν βρίζει. Σταμάτα να βρίζεις. Είναι ενοχλητικό.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σταμάτα τα "Σκάσε βλάκα" και τα "Στ' αρχίδια μας". Μας έπρηξες τ' αρχίδια.

Ανώνυμος είπε...

αλητίσκος

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τον τελευταίο καιρό κυριαρχεί το θέμα της Κερατέ(νι)ας, φέρνοντας και το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην επιφάνεια, ακολουθεί μία σύντομη τοποθέτηση...
Οι σκέψεις που ακολουθούν έχουν ως αφετηρία το δεδομένο ότι στην Ελλάδα έχει (και νομοθετικά) αποκλειστεί η καύση των απορριμμάτων ως μέθοδος επεξεργασίας (σωστά-λάθος δεν αποτελεί θέμα της ανάρτησης αυτής).Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση που προσπαθεί να κλείσει τις ανεξέλεγκτες χωματερές και να περάσει σε διαχείριση με οργανωμένους ΧΥΤΑ. Σύντομα όμως θα πρέπει να σχεδιαστεί και το επόμενο βήμα στη διαχείριση: τι θα διαδεχθεί τους ΧΥΤΑ.Εδώ υπάρχουν δύο κεντρικές-πολιτικές επιλογές: να δώσω την δυνατότητα στον πολίτη να ξεχωρίζει τα απορρίμματα που παράγει στο σπίτι του (κέντρο της επιλογής αυτής αποτελεί ο ίδιος ο πολίτης και η εκπαίδευσή του) ή να δώσω προτεραιότητα στη κατασκευή φαραωνικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας χιλιάδων τόνων σύμμεικτου(=όλα μαζί) σκουπιδιού(κέντρο της επιλογής αυτής είναι αυτός που μπορεί να κατασκευάσει και να λειτουργήσει αυτές τις μονάδες).
Δύο μόνο σημειώσεις:
1) Στη Νορβηγία το 72% των σκουπιδιών συλλέγεται από τους δήμους ήδη προδιαλεγμένο από τα σπίτια (και ο στόχος τους είναι στο τέλος του 2012 - που εμείς θα έχουμε καταφέρει να κλείσουμε τις ανεξέλεγκτες χωματερές- να έχουν ανέβει στο 85%)
2) Όποιος κάνει τον κόπο να διαβάσει τις σχετικές θέσεις- προγράμματα των πολιτικών κομμάτων για τέτοια καθημερινά θέματα θα διαπιστώσει ότι κάποιοι λίγοι δεν αερολογούν...

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια και η "εκπαίδευση των πολιτών" αφήνει σημαντικά περιθώρια "κέρδους" αν...αρχιτεκτονηθεί σωστά...

Ανώνυμος είπε...

Από ό,τι καταλαβαίνω φίλε, το μισείς το κέρδος θανάσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, ζω απο αυτό

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, στο δια ταύτα. Τι πρέπει να γίνει;

Ανώνυμος είπε...

8:30 δίκιο έχεις σε αυτά που λες, αλλά το να συγκρίνεις τον μέσο Έλληνα με τον μέσο Νορβηγό, είναι ίδιο με το να συγκρίνεις έναν γάϊδαρο με μια Πόρσε. Διόλου συμπτωματικό ότι η Νορβηγία είναι η λιγότερη διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο, ενώ η Ελλάδα έχει μια πολύ καλή θέση στους δείκτες διαφθοράς.
Λάβε υπόψη σου επίσης ότι τους Έλληνες τους απασχολούν πολύ πιο σοβαρά θέματα αυτή τη στιγμή, οικονομικής φύσης. Την ώρα που παίζεται αν θα έχεις δουλειά αύριο, το τελευταίο που σε απασχολεί είναι η.. ανακύκλωση

Ανώνυμος είπε...

Ας δοθούν αυτά τα χρήματα στην εκπαίδευση του κόσμου για απόκτηση φορολογικής συνείδησης καλύτερα. Γιατί αυτό που διαβάζω σε αγγλόφωνα έντυπα σε σχέση με τη σημερινή υποβάθμιση από τη Moody's, είναι ότι αιτία υπήρξε η συνεχης αδυναμία αύξησης των δημόσιων εσόδων μέσω πάταξης της φοροδιαφυγής, πράγμα που δεν άκουσα σε κανένα δελτίο ειδήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Ας δοθούν αυτά τα χρήματα στην εκπαίδευση του κόσμου για απόκτηση φορολογικής συνείδησης καλύτερα.

???????

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δίκιο όσοι πολιτικοί λένε ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τη φύση του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ή αν το έχει αντιληφθεί, έχει αντιληφθεί μόνο το ένα σκέλος: αυτό των υπερβολικών εξόδων εκ μέρους του δημοσίου.

Όχι όμως και των υπερβολικά λιγοστών εσόδων, δεδομένου ότι φόρο πληρώνει το 40% των φορολογουμένων, με το υπόλοιπο 60% να φοροδιαφεύγει.

Επειδή ο πάτος δεν αφορά τους μιζαδόρους πολιτικούς, (εναντίον των οποίων στρέφονται όλοι οι Έλληνες πλέον), διότι το μαύρο χρήμα έχει ήδη πετάξει σε τράπεζες ή επενδύσεις στο εξωτερικό, καλό θα είναι να γίνει κατανοητό ότι η κακομοιριά θα χτυπήσει την πόρτα όλων πλην πολιτικών εαν συνεχιστεί τόσο η φοροδιαφυγή των πολιτών όσο και η σπατάλη τους κράτους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/462580

Δημοσιογραφία...

Ανώνυμος είπε...

Στα ίσια και να τις ξαναφάει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/462580

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=U13xOvDa19U

Για μαργουν πιο πολυ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο λοχαγός Βάρσος να τοποθετηθεί .

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=iy9xHAMmu8o


Για Καραϊσκο, όχι πιό πολύ, αποκλειστικά

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο αληθεύει ότι χώρισες μια κρητικοπούλα με την ακόλουθη μαντινάδα;

"Χοχλιδοπαιχνιδίσματα δεν θέλω μπλιο μαζί σου γιατ' είδα αλλωνού χοχλιού τα σάλια στο κορμί σου"

Ανώνυμος είπε...

"οι πολιτικοί, με όμικρον γιώτα, οφείλουν..."

άλλος ένας λεκτικός πλεονασμός και κοινοτοπία στην οποία καταφεύγουν συχνά οι πολιτικοί μας (με όμικρον γιώτα) που αποδεικνύει πλούτο επιχειρημάτων αντί φλυαρία και εξυπνάδα αντί ανικανότητα.

Πολιτικάντηδες και λοιποί σαβουροπολιτικοί (με ομικρον γιώτα ή με ήτα) που μόνο ενεκα της συντελεσθεισας καταστροφής έμελλε να εκλείψουν...

Ανώνυμος είπε...

Αποκλειστικά για τον Καραϊσκο. Οι υπόλοιποι μην ασχοληθείτε...

http://bit.ly/eof4oI

Ανώνυμος είπε...

εγω θέλω τον μίλκο μου

Ανώνυμος είπε...

Θα υπερασπιστώ τον Καραϊσκο, γιατί δεν συμπαθώ τις ανακρίβειες και τις ανυπόστατες επικρίσεις.

Ουδέποτε έχει εκφραστεί υπέρ των λάθρο, της μιζέριας και γενικά αυτής της εξωφρενικής αριστεράς που παρεπιδημεί στην Ελλάδα ο Καραϊσκος.

Αντίθετα, πολλές φορές μας δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να εκτιμά την ποιότητα και τις απολαύσειες, χωρίς μάλιστα να χάνει την αριστερή προσέγγιση, που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι μια πιο ευαίσθητη και πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Για μένα, ο Καραίσκος είναι ένας νέος άνθρωπος με αναζητήσεις, ένας άνθρωπος που κινήθηκε στον αριστερό χώρο με τη λογική της αντίδρασης στην αδικία και τον ωχαδερφισμό (όπως θα έλεγε και ο Κώστας Τσαρούχας). Θα τον χαρακτήριζα, με την θετική έννοια του όρου, έναν gauche caviar (όπως θα τον λέγαμε στη Γαλλία) ή έναν champagne socialist (όπως θα τον λέγαμε στην Ιγκλαντέρα).

Αυτός είναι ο Καραϊσκος που εγώ γνώρισα. Αυτός είναι ο Καραϊσκος που εγώ συμπάθησα και εκτίμησα.

Καραϊσκο, keep up the good work...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 275   Νεότερο› Νεότερο»