Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΛΑ ΨΩΜΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΙ ΡΙ

Αυτόν τον καιρό που τα νεύρα όλων είναι τσιτωμένα,καλά θα κάνουν οι βουλευτές να μας απαλλάξουν απο την παρουσία τους και να μην πολυεμφανίζονται.Να ευχαριστούν και το θεό που δεν τους παλουκώσαμε, ή δεν κατέληξαν αλυσσοδεμένοι σε κανά σκλαβοπάζαρο στη Μαυριτανία.Δεν μας ενδιαφέρει αν βουλευτής της Πρέβεζας,ο άλλος της Ημαθίας και ο τρίτος απο τα Πατήσια,εχει συναισθηματική εμμηνόπαυση,πονά,είναι συντετριμμένος.Κάντε μας τη χάρη να μην βγαίνετε στα κωλοκάναλα,κάνοντας ναζάκια και θρασύδειλα αυτοπαζαρέματα. Κυρίως δε να μην κυκλοφορείτε χύμα,γιατί όλοι οι πολίτες,αν εξαιρέσεις τα λοβοτομημένα κομματικά ζόμπι,είναι πολυ ερεθισμένοι και πρέπει πια να μάθετε,οτι εκτιμούν ενίοτε και ιδιαίτερα,μια γεμάτη φάπα σε βουλευτικό σβέρκο(ς) καθώς τε και το μπουγέλο και το κράξιμο.Άσχετα αν οι δράστες κάνουν τις πάπιες μετά όπως οι μαθητές όταν τους καλεί στο γραφείο ο Λυκειάρχης.Δεν θέλουμε ρε παιδί μου να μοιραστούμε τον καημό της φορολογίας με κανέναν βουλευτή.Ας συνεχίσουν να υπογράφουν τα κωλόχαρτα που τους φέρνουν οι υπουργοί,να χειροκροτούν με κέφι και να μην μας τα σπάνε περαιτέρω με λυρισμούς,γυναικουλίστικες διαρροές στον τύπο,βουκαμβίλιες,τοπικές παροιμίες και ηλίθια γνωμικά που κουβαλάν απο τα χωριά τους και ξεφουρνίζουν βουρκωμένοι: ("στο χωριό μου Κε Χατζηνικολάου λένε...","κυριε Αυτιά,ο παππούς μου,μου έλεγε...")Προς θεού μην ακούσουμε πάλι και το "θέλω να συνεχίσω να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια".Στον τόπο τούτο,γνωρίζουν και οι πέτρες,οτι ο Βουλευτής δεν φεύγει ποτέ απο το μαντρί,εαν δεν εξασφαλίσει το αποφορτισμένο απο οποιοδήποτε βιοποριστικό άγχος μέλλον του.Τώρα μάλιστα που ετοιμάζονται απολύσεις και εφεδροποίηση,μαζί με τα πασοκόπαιδα που προσελήφθησαν τα δυο τελευταία χρόνια και τους κοπρίτες που δεν χωρά ο κώλος τους πλέον στην υπηρεσιακή καρέκλα,καλό θα ήταν να μας αδειάσουν τη γωνία και καμμιά κατοσταριά-σε πρώτη φάση-βουλευτές.Τι να τους κάνουν τα Χανιά π.χ τους 4 βουλευτές,όταν οι τρείς είναι ΠΑΣΟΚ.Χρειάζομαι 4 βουλευτές για να υποβάλουν υπόμνημα σχετικά με τη μη λειτουργία της Λιμνοδεξαμενής στο Κουστογέρακο;
Θέλω επιπλέον να πω οτι Α) Όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει τα ονόματα 4-5.000 ψηφοφόρων μαζί με τα ονόματα των παιδιών τους.Β) Οταν είναι υποχρεωμένος να παρευρίσκεται σε τουλάχιστον 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις καθημερινά,απο γάμους και βαπτίσεις μέχρι καταθέσεις στεφάνων,ζωοπανήγυρεις και κουρές προβάτων.Γ)Μιλάει και πέντε ώρες την ημέρα στο κινητό συνωμοτώντας με συναδέλφους του και ρουφιανεύοντας συναδέλφους του,τότε σημαίνει προφανώς οτι δεν έχει δουλειά,είναι τελείως αργόσχολος και προ πάντων αντιπαραγωγικός.Καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι και μόνο η ύπαρξη τόσων αποτελεί πληθωριστική απειλή και δυσχεραίνει την ομαλή κοινωνική ζωή και ευταξία.Η παρουσία τους επαγγελματικά,οντολογικά,καλλιτεχνικά δεν δικαιολογείται παρα μόνο με το ρουσφέτι και τις έκνομες εξυπηρετήσεις γλοιωδών ψηφοφόρων που οι βουλευτές-το δίχως άλλο- έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.
Εκτός αν επιθυμούμε -που κι αυτό παίζει-να ποτίζουμε και να ντύνουμε 300 χασομέρηδες συν ένας θεός ξέρει τον αριθμό των ακολούθων τους,ινα παίρνουν τηλέφωνα στις εορτές και να περιφέρονται τριγύρω χαιδεύοντας τις πλάτες ξεχασμένων και αντικοινωνικών ανθρώπων.Το λέω αυτό γιατί εκατοντάδες φορές έχω δεί να περιμένει λαός στην ουρά για να χαιρετήσει τον βουλευτή. Ή έχω αντικρίσει την προσωπική ,ατομική ανάταση πολιτών,όταν τους θωπεύσει ένας εθνοπατέρας δημόσια, π.χ στο καφενείο.Γυρίζουν στο τραπέζι τους και το παίζουν ιστορία μετά.

10 σχόλια:

Φάνης Γκέκας είπε...

Έβγα ωρέ Καραϊσκο να δούμε ποιός είναι πιό ωραίος

http://www.gazzetta.gr/article/item/226438-epistrophe-gkeka-sten-ethnike

Ανώνυμος είπε...

"ζωοπανήγυρεις και κουρές προβάτων". Κορύφωση του Καραϊσκειου μίσους επειδή τον έκλασαν οι βουλευτές Χανίων μη παριστάμενοι στις παραπάνω κοινωνικές εκδηλώσεις του.

Ανώνυμος είπε...

βλέπετε εδώ και τον καραίσκο να θρηνεί για τον χαμό του νίκου κοεμτζή

Ανώνυμος είπε...

to_portatif samson rakas
by mirsiniloizou
ο κοεμτζής έφυγε τουλάχιστον με παράσημα 3 δολοφονίες μπάτσων. βαθιά υπόκλιση.
23 Sep Favorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/nzQq5k

Ανώνυμος είπε...

Ο πνευματικός (πατέρας) του Καραϊσκου

http://www.gazzetta.gr/article/item/227128-apolaustikos-ale

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=417817

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο Καραισκος και ειμαι ενταξει

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oabIpMxR-ao

Άννα Γούλα είπε...

Καταπληκτικό κείμενο!! Απολαυστικός, όπως πάντα!

Φιλιά,
Αννα

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο σενάριο ελπίδας από το οποίο προσπαθεί να πιαστεί η εγχώρια παρασιτοκρατία και οι ταγοί της, είναι το ενδεχόμενο δανειστές και εταίροι να μας πάνε σε «κούρεμα» 50%.

Υποθέτουν πως έτσι θα γλυτώσουμε το μισό χρέος, οι τόκοι θα μειωθούν και οι πελάτες τους δεν θα χάσουν τις αργομισθίες και όλοι θα συνεχίσουμε ευτυχισμένοι σαν τους Τεμπέληδες της εύφορης Κοιλάδας...

Πλανώνται πλάνη οικτράν. Πρώτον, αν συμβεί αυτό θα ζητηθεί η εκχώρησης της δημοσιονομικής πολιτικής της χώρας στις Βρυξέλλες στα πλαίσια της συγκυριαρχίας που επιβάλει η περαιτέρω πολιτική και οικονομική ενοποίηση.

Αν επιλεγεί αυτό το σενάριο, θα ακυρωθεί το προηγούμενο της 21 Ιουλίου που προέβλεπε την χρηματοδότηση της χώρας μέχρι τα τέλη της δεκαετίας. Ήτοι, της ήπιας δημοσιονομικής προσαρμογής.

Το σενάριο του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους κατά 50% πιθανά θα σημαίνει πως η χώρα θα χρειαστεί να μηδενίσει το πρωτογενές έλλειμμα εντός μερικών μηνών. Τα χρήματα που θα δάνειζαν την Ελλάδα θα τα πάνε μαζί με άλλα στην ανακεφαλαίωση των τραπεζών που θα πληγούν.

Έχουμε υπολογίσει στη στήλη πριν λίγες μέρες πως αν οι μισθοί 300.000 δημοσίων υπαλλήλων είναι δαπάνες ύψους 7,5 δισ. ευρώ δεν αρκούν για να καλύψουν ένα πρωτογενές έλλειμμα που φλερτάρει τα 10 δισ. ευρώ.

Επιπλέον αν μας «κουρέψουν» και μας αφήσουν να επιστρέψουμε στις αγορές, πιστεύει κανείς πως η Ελλάδα με τη φήμη που έχει θα βρει να δανειστεί με επιτόκια 3,5% που μας δίνει το πακέτο βοηθείας της 21 Ιουλίου;

Πιο πιθανό μου φαίνεται πως μια χώρα με πρωτογενές δημοσιονομικό έλλειμμα και τη φήμη της Ελλάδας, δεν θα βρει επιτόκια κάτω από το διπλάσιο του σχεδίου της 21 Ιουλίου.

Με το σχέδιο της 21 Ιουλίου τα 350 δισ. ευρώ με 3,5% μας δημιουργούν ένα ετήσιο κόστος της τάξης των 12,25 δισ.

Το «κούρεμα» της τάξης του 50% μας κατεβάζει το χρέος στο 100% του ΑΕΠ άρα κοντά στα 230 δισ. ευρώ. Με 7% αυτό το ποσό μας κάνει ένα ετήσιο κόστος της τάξης 16 δισ. ευρώ και με ένα χαριστικό 5% επιτόκιο μας κάνει ένα ετήσιο κόστος 11,5 δισ. ευρώ...

Είναι γεγονός πως το καθεστώς της αργομισθίας αμβλύνει τις δεξιότητες των ανθρώπων. Πολύ περισσότερο των πολιτικών μας που έχουν πιστέψει οι δυστυχείς πως πολιτική είναι μόνο να αναλώνονται στο να ψάχνουν λέξεις «φύκια» τις οποίες οι ψηφοφόροι θα εκλάβουν σαν μεταξωτές κορδέλες.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως η λύση του «κουρέματος» θα κάνει τη λύση της ούτως ή άλλως ουτοπικής από άποψη αποτελεσματικότητας, εφεδρείας να μοιάζει με δωρεάν γεύμα.

Αν το «κούρεμα» θα κάνει κάτι καλό θα είναι το γεγονός πως θα επιταχύνει την πολιτική ενοποίηση της ευρωζώνης, άρα θα εκχωρήσει αρμοδιότητες των Ελλήνων πολιτικών στα ευρωπαϊκά κέντρα, άρα ίσως γλυτώσουμε από τους πολιτικούς μας...



Πηγή:www.capital.gr