Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΕΔΡΙΝΗ

Το νέο υπερόπλο που λανσάρουν με μεγαλοπρέπεια οι Πασοκατζήδες,είναι η αξιολόγηση εφεδροποίηση των δημοσίων υπαλλήλων.Για να ακριβολογούμε συμβαίνει το εξής : Απο τη μια μεριά αυτοί, δεν πρόκειται να απολύσουν ή θα προσπαθούν μέχρι τελευταίας ρανίδος αίματος να μην απολύσουν, γιατί φοβούνται μην πάρουν στις κάλπες, λιγότερο κι απο τους Τροτσκιστές . Εδω το κάπνισμα κωλώνουν να απαγορεύσουν .Απο την άλλη, για να εξευμενίσουν το υπόλοιπο κοινό που πληρώνει και περιμένει αποτελέσματα και νοικοκύρεμα,παριστάνουν τάχα μου, οτι δεν μασάνε απο πολιτικό κόστος, : " να δείτε,δείτε, για δείτε τι κάνουμε εμείς στους τεμπέληδες, να μια, να κι άλλη μια". Θέατράκι δηλαδή κανονικό,σφαδάζουν στο γκαζόν για να κάνουν καθυστέρηση.
Βασικά (sic),αν δεν κάνουν την αξιολόγηση ξένοι κομισσάριοι,θα είναι ως μη γενόμενη. Σε αντίθετη περίπτωση προβλέπω μεγάλο σόου,αντίστοιχο με τις γαλάζιες συνεντεύξεις 2004-09 όταν οι υπεύθυνοι αξιολογητές, κανόνιζαν και ραντεβού στου Ρέμου με τις συνεντευξιαζόμενες.
Πρώτα θα προσλάβουν λοιπόν ως αξιολογητές, με 2.800 το μήνα καθαρά και 5ετή σύμβαση, φιλόδοξους -κατα δήλωση τους- νεολαίους που τελείωσαν τώρα τις σπουδές, έχουν όρεξη για δουλειά, θέλουν να προσφέρουν,αλλα δεν βρίσκουν με τίποτα ανάλογη με τα προσόντα τους εργασία, δίπλα στο σπίτι τους . Στο μεταξύ με τον πανικό που θα προκληθεί στις δημόσιες υπηρεσίες υπο το φόβο της εφεδρείας, θα τρέξουνε και πάλι οι βισματούχοι που πρόκειται να αξιολογηθούν ή να εκδιωχθούν εν πάση περιπτώσει, στα κομματικά κολλητάρια τους (που μέχρι χθές τα έβριζαν χυδαία και τα καταριόντουσαν κατ'ιδίαν αλλα και στην πλατεία σύντάγματος ) προκειμένου να επικαιροποιήσουν τη βισμάτωση και το κομματικό φρόνημα τους .Θα μιλάνε όλη μέρα στο κινητό ,θα φαγωθούν μεταξύ τους, θα ξεμαλλιαστούν και θα ξεκατινιαστούν (επίδομα ξεκατινιάσματος) , θα μετράνε με τις μέρες ποιός το έχει μεγαλύτερο , μέχρι που μπορεί να ξανανοίξουν και οι κλαδικές για λίγο..Καλύτερα εκείνον τον καιρό, να μην πατήστε το πόδι σας σε κρατικό έδαφος.
Περιττό να πούμε βέβαια, οτι η αξιολόγηση, θα λάβει χώρα εξολοκλήρου,στις κατακόμβες της βρωμοΙπποκράτους.
Οι άτεγκτοι αξιολογητές δηλαδή,δεν θα κάνουν του κεφαλιού τους, θα μπούν μιλημένοι στον αγωνιστικό χώρο και θα είναι υποχρεωμένοι-οπως στα εκτελεστικά αποσπάσματα- να έχουν ανοιχτά τα i-phone τους, ακόμη και μες την αίθουσα την ώρα της αξιολόγησης, μήπως αλλάξει κάτι και κριθεί κάποιος αξιολογούμενος "ικανός" τελικά, απο την Ιπποκράτους πάντα.
Το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος, είναι να σουτάρουν προς την εφεδρεία, Α) τα γαλάζια παιδιά που ως φιλελεύθερα, πιστεύουν στον ιδιωτικό τομέα και απεχθάνονται θανάσιμα το κράτος, παρόλο που γύρισαν τον κόσμο ανάποδα για να διοριστούν σ αυτό Β) τίποτα ρετάλια που έχωσε στο δημόσιο ο Ακης,ο Σημίτης ή ο Κουλούρης και πλέον είναι σε δυσμένεια.Ευκαιρία δηλαδή να φεύγουν οι "πρωινοί" σιγά σιγά και στην πρώτη αχτίδα θα φορτώσουμε πάλι με νέα πρόσωπα. Όσοι έχουν κονέξιον με μοδάτο και νεωτερικό στέλεχος, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ακόμη κι αν δεν ξέρουν, που σκατά βρίσκεται ο οργανισμός που δουλεύουν.


Σοβαρή αξιολόγηση, ενδεχομένως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με την παρουσιά κάμερας ζωντανά, ενώπιον του λαού.. Δεδομένου οτι οι αξιολογήσεις έχουν ένα τηλεοπτικό ενδιαφέρον, θα μπορούσαν να μεταδίδονται απο την τηλεόραση,έστω και με κρυμμένα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών- για να μην μας τα σπάσει κι ο Τσίπρας.Επειδή όμως είναι αδιάφορο το αντικείμενο και στυφό το πρότζεκτ,προτείνω αξιολογική επιτροπή με Αλέφαντο , Πρέκα ,Γιώργο Βαρδινογιάννη(καπετάνιο) ή οποιον θέλει ο πολυς λαός

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/empisteytika/?aid=4660087

Ανώνυμος είπε...

η

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω Φάνη Γκέκα στην επιτροπή

Marwood είπε...

Παρακολουθώντας τους πασοκατζήδες εν δράσει, είναι σαν να βλέπεις έναν con artist (say Ponzi) να κάνει το μεγάλο του κόλπο, το colpo grosso, το Prestige για όσους έχουν δει την ομώνυμη ταινία.

H πλάκα είναι ότι έπιασαν κώτσο τον βλακο-βλαχο-αντωνάκη με τη δική του φαιδρή ιδέα της εφεδρείας.

Τζάμπα αγωνίστηκαν για τις προσλήψεις των δικών τους παιδιών (σσ θυμάστε τις συνεντεύξεις με τις γαλάζιες γραβάτες;) γίγαντες της πολιτικής όπως πχ ο Αρούλης ΑΚΑ Οσκαρ Ουάιλντ του Καλού Λειβαδιού, ο Δημήτρης ο Gianni de Brakoulias, ο Μαικήνας του Ντε-κάπο που μας χάρισε την Καπέλα Σιουφίνα, ο Εύρυς των Τεσσάρων Εποχών κ.α. κ.α.

Είναι πλέον σαφές πως δεν πρόκειται να μείνει ούτε γαλάζιο κολυμπηθρόξυλο στο δημόσιο. Ήδη φαίνεται ότι οι βρωμεροί πρασινοσκώληκες έβαλαν μπρος το κόλπο "άγονοι διαγωνισμοί" προσαρμοσμένο στα νέα εφαιδρικά δεδομένα.

Όπως όταν προκήρυσσαν ελαττωματικούς διαγωνισμούς για δημόσιες προμήθειες, προκειμένου αυτοί να κριθούν "άγονοι" και ακολούθως να προχωρήσουν κανονικά οι απ'ευθείας αναθέσεις, έτσι τώρα έστειλαν -άκουσον άκουσον-επιστολές λέει στους διευθυντές των υπηρεσιών για τους πούν ποιους από το προσωπικό τους επιθυμούν να διώξουν! Εμ έτσι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα παγκοσμίως;

Μια δυο τρεις, θα επαναλάβουν το θέατρο αυτό, και κατόπιν, -όπως λέει ο καραίσκος και έχει απόλυτο δίκαιο(sic)- θα δουλέψει η λίστα του Σίντλερ η οποία θα περιέχει μόνο ονόματα τελειόφοιτων αρουραίων της οδού Ιπποκράτους...

Ανώνυμος είπε...

τι είναι η καπέλα σιουφίνα καλέ;

Marwood είπε...

(c) N.Ζαχαριάδης (όχι αυτός που νομίζεις, ο άλλος)

athens voice:
Συγνώμη, αλλά προς τι τόση φασαρία για τις τοιχογραφίες
που βρέθηκαν στα υπόγεια της Βουλής
και απεικονίζουν τον Δημήτρη Σιούφα και την κόρη του
να διδάσκουν στα παιδιά;
Δεν έφτιαξε δα και κανένα άγαλμα του εαυτού του
που να τους δίνει δικαίωμα να τον κατηγορήσουν για μεγαλομανία!

Ναι, αλλά οι ανασκαφές έφεραν στο φως και μια σειρά
από άλλα ευρήματα, όπως ποτηράκια με τον «Μακουήν» από το “Cars”,
κασετίνες με τον «Μπομπ τον Σφουγγαράκη» και τετράδια με την «Μπάρμπι Πριγκίπισσα».
Και σε όλα αυτά τα ευρήματα τα πρόσωπα είχαν αντικατασταθεί
με το πρόσωπο του Δημήτρη Σιούφα!
Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για μια σειρά λατρευτικών αφιερωμάτων,
πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής
είχε μετατρέψει τα υπόγεια σε Κρυφό Σχολειό,
όπου δίδασκε σε ανύποπτους μαθητές τις αρχές των «Δειπνοσιουφιστών».
Μάλιστα τώρα εξηγείται γιατί ήταν αντίθετος με τις πρόωρες εκλογές.
Γιατί οι τοιχογραφίες θα διακόπτονταν πριν προλάβει να ολοκληρωθεί
και ο τρούλος με την ονομασία «Καπέλα Σιουφίνα».
Ένα έργο που θα αποτελούσε το αριστούργημά του,
καθώς θα απεικόνιζε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή
να τον αγγίζει σχεδόν στα πεταχτά τσουλούφια του και να του δίνει ζωή.
Ένα έργο που θα τραβούσε τουρίστες από όλο τον κόσμο
και θα περνούσε σαν κληρονομιά στις επόμενες γενιές.

Ανώνυμος είπε...

Είπ ο Βούρος:Ψηφίζω υπέρ του φόρου απο αίσθηση πατριωτικής ευθύνης.Αλλα για τελευταία φορά.

Την επόμενη φορά δηλαδή θα είναι ανεύθυνος πατριωτικά.

Ανώνυμος είπε...

ανεύθυνος αισθητικά και καλλιτεχνικά

Ανώνυμος είπε...

Σβούρος

Ανώνυμος είπε...

O Βούρος μπορεί να μην είναι μεγάλος πολιτικός αλλά είναι καλό παιδί και από τους δουλευταράδες βουλευτές. Ακούει τον λαό και μιλάει σχεδόν πάντα με ουσία στο κοινοβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

τι ουσία δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

μικροποσότητα

Ανώνυμος είπε...

Είναι μεστά τα επιχειρήματά του και κατανοητά από όλο το λαό.

Ανώνυμος είπε...

έτσι μάλιστα συνεννοηθήκαμε

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/readersdigest/26742

Ανώνυμος είπε...

Γαλάζια μπογιατισμένο καϊκάκι στο χρώμα της θάλασσας.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_9940.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_28/09/2011_408358

Ανώνυμος είπε...

τι θα λέγανε δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ναι ίσως και όχι. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.

Δημήτρης Άναλις είπε...

Απόψε είδα στον δρόμο έναν σαχερνέχ-πτηνόμορφο που μάλιστα μου έκαμε και νεύμα χαιρετισμού! Δεν γνωριζόμασταν, αλλά ανταπέδωσα με εγκαρδιότητα. Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει μετά βεβαιότητος τι του ξημερώνει την επαύριο.

Ανώνυμος είπε...

του σάχερνεκ τι του ξημερώνει ή εσάς κύριε αναλίς αναλις;

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2011/09/blog-post_4972.html


παραίτηση βόμβα