Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟΝ

Τζάμπα προσπαθούμε.Πιστεύω οτι ακόμη και μ ένα κομμάτι ψωμί και ένα πόλο lacoste να απομείνουμε, δεν πρόκειται να επιτύχουμε κανένα απο τα νούμερα που ζητά η τρόικα.Τα μόνα που θα εχουν μείνει στη χώρα μετα απο δέκα χρόνια,είναι ο Σκάι, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο Μανδραβέλης να πανηγυρίζει επειδή του έγινε νέα περικοπή στο μισθό κι απολύθηκαν δυο φαντάροι που λούφαραν.

Ακόμη και στα βαριά κρατικά μονοπώλια να βάλουμε αγγελία πώλησης,αυτοί που θα πάρουν τηλέφωνο θα είναι τίποτα πρίγκηπες, που δεν έχουν τι να κάνουν και σκαρώνουν χοντροκομμένες πλάκες. Δεν βλέπω και κανένα νόημα σ αυτό που εφαρμόζεται σαν λύση.Να φορτωνόμαστε με νέα δάνεια για να πληρώνουμε τους συνταξιούχους και τους υπαλλήλους του δημοσίου,για να πηγαίνουν στην αγορά να ψωνίζουν φαι και φάρμακα,ωστε να επιβιώνουν οι επιχειρήσεις, να πληρώνονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, να τρώνε, να χέζουν και να πηγαίνουμε για ύπνο.Δεν πρόκειται να κάνουμε ή να έρθει απ έξω καμμία επένδυση,ποτέ.

Δεν υπαρχει κανείς πτυχιούχος οικονομικής σχολής που να πιστεύει οτι αυτή η ιστορία βγάζει κάπου.Περιμένουμε επι ματαίω κάποια δευτέρα παρουσία,όπως οι ΚΚεδες περιμένουν οτι θα ξυπνήσουμε κομμουνισταί. Και στο πολιτικό σκηνικό δεν είναι τυχαίο οτι έχουν απομείνει στην πίστα τα πλέον τυχοδιωκτικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης.Οι μόνοι που δέχονται να κυβερνούν αυτην τη ξοφλημένη παρωδιά κράτους είναι ο Βενιζέλος ο Λοβέρδος κι ο Σαμαράς.Άτομα δηλαδή σχεδόν τελείως γραφικά, τόσο εθισμένα στα βλέμματα, στην κάμερα και τους μπράβους, που και μόνο για να παραμείνουν στο τραπέζι,είναι ικανά να ποντάρουν και τα μανικετόκουμπα τους στο φινάλε.

Ακόμη και η περίφημη συναίνεση που θεωρείται εθνική υπόθεση,συζητείται γιατί οι Πασόκοι δεν θέλουν να χρεωθούν ολόκληρο το κόστος και να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στην εταιρεία τους, αφήνοντας την κουτάλα της εξουσίας, "στα χέρια των δυνάμεων της συντήρησης" .Πρώτα το κόμμα και βλέπουμε μετά για τη χώρα.Το πιο γελοίο όμως, είναι οτι αυτοί οι βουλευτές που κάθε φορά λένε, οτι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα,είναι και οι πιο αστείες περιπτώσεις π.χ Βούρος. Ο Βούρος νομίζει οτι ολοι οι Ελληνες είναι σαν τους οπαδούς της ομάδας του, της ΑΕΚ, που παίρνουν ναρκωτικά για να βλέπουν το Λυμπερόπουλο να τρέχει σαν βέλος..

Και το Βενιζέλο τον βαρεθήκαμε πια να τον βλέπουμε με το αργό, κούλ περπάτημα του. Για να πάει απο την Ηρώδου μέχρι το Μαξίμου, θέλει μισή ωρα και φορτώνουν τα spreads ωστόσο .Κατάφερε όμως να πάρει το κόμμα, τηλεοπτικά τουλάχιστον.Για κάποιον λόγο όμως δεν τον πανε οι φτωχοί άνθρωποι της υπαίθρου που είναι όλοι ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί (και θα παραμείνουν Πασοκ μέχρι τάφου), οπότε για να εκλεγεί αρχηγός πρέπει να γίνουν χειρότερα και απο την εποχή διαδοχής Σημίτη.
Επειδή όμως με τις σπουδές του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάθεται σε κανένα πανεπιστήμιο υπο κατάληψη και να χαζολογεί στο ιντερνετ, πρέπει να επωμισθεί το έθνος την αδυναμία επαγγελματικής αποκατάστασης ενός συνταγματολόγου-ρήτορα.Ενός αδιόριστου συνταγματολόγου δηλαδή.Aλλωστε το σύνταγμα στη χώρα μας,αντιμετωπίζεται σαν την Αγία Γραφή,για να αλλάξουμε κάποιο άθλιο άρθρο του , χρειάζονται 3 γενιές.Έτσι είμαστε καταδικασμένοι ακόμη κι αν δεν τον ψηφίζουμε και δεν τον χωνεύει κανείς, να τον ανεχόμαστε επειδή συνωμοτεί και διαπλέκεται με τους μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι με τους τηλεοπτικούς διαύλους, κατευθύνουν το λαό που είναι τελείως ηλίθιος.

213 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 213 από 213
Ανώνυμος είπε...

Καραισκο τι μάρκα κολώνια προτιμάς?

Ανώνυμος είπε...

6:31, φαίνεται ότι ξεχνάς ότι κάποτε η δουλειά του παρουσιαστή ειδήσεων απαιτούσε να είναι αδιάφορος.

Αφήστε τη Σία ήσυχη. Εγώ μόνο αυτήν (άντε και τον Καθαροσπόρη) μπορώ να ανεχτώ, ακριβώς επειδή είναι αδιάφοροι.

Ανώνυμος είπε...

Kαραισκο, ως πρώην αριστερός μήπως ξέρεις που χάθηκε ο Πέτρος ο Κουναλάκης;

Ανώνυμος είπε...

αλλος που θέλει γιαούρτια

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο ποσο πληρωνεις κοινοχρηστα;

Ανώνυμος είπε...

φίλε 10:08 δεν είναι έτσι όπως τα λές...παλιά λέγανε τις ειδήσεις δέκαπέντε λεπτά και πήγαιναν για καφέ.Ούτε συνεντευξεις ούτε ερωτήσεις ούτε τίποτα.Πρώτη είδηση μπορεί και να ταν η επίσκεψη του προέδρου της δημοκρατίας στη νάουσα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.Κι οταν αναφέρονταν στον Παπανδρέου έπεφτε απλά μια φώτο του για 4-5 δέυτερα.Τωρα θέλει προσωπικότητα το δελτίο.Εναν σρώυτερ π.χ εναν ευαγγελάτο εναν παυλόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο πόσα κοινοχρηστα πληρωνεις τον μηνα τους χειμερινους μηνες?

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν μένω σε πολυκατοικία είμαι ελληνικης καταγωγης

Ανώνυμος είπε...

Βρηκες δηλαδη μονοκατοικια στο Παγκράτι;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε πόσα τετραγωνικά μένεις εδώ στην Αθήνα και σε πόσα στην Κρήτη;

Ανώνυμος είπε...

H Ελληνοφρένεια σε έκτακτη εκπομπή με Λαζόπουλο. Θα καεί το πελεκούδι από τη σάτιρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είσαι γομάρι

Ανώνυμος είπε...

τελικα ποιος απ' ολους εδω μεσα δε βλεπει το Λυμπε να τρεχει σα βελος?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 213 από 213   Νεότερο› Νεότερο»