Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ 165

Φράγκο δεν έχουμε,ο διανοουμενίστικος φιλελευθερισμός μας έλλειπε. Με το δανειακό πλεόνασμα έστελνε η χώρα στο εξωτερικό, χρόνια τώρα κόσμο και κοσμάκη να σπουδάσει financial studies στα Λονδίνα και στις Αμερικές, για να γίνουν όταν γυρίσουν πίσω ενδεχομένως όλοι υπουργοί και πρόεδροι οργανισμών. Όλοι υπουργοί και οι υπόλοιποι,αδιόριστοι υπουργοί . Άνεργοι μάνατζερ ΔΕΚΟ
"Θα πάρω ένα ντούζ και θα έρθω,κλέισε".Βρεγμένο μαλλί,σεσουάρ, χωρίστρα και σαπούνι μούτρου.

Οι τεχνοκράτες της φωκίωνος Νέγρη, αύξηση παραγωγικότητας και μπόνους απόδοσης στο καφεκοπτείο με τρία άτομα προσωπικό.Κοιτάν οι εργατουπάλληλοι μες τη βρώμα οι άνθρωποι, τον κοστουμαρισμένο υιό και δεν καταλαβαίνουν γρι.

Μέρα νύχτα, να περπατάς στην Αθήνα, δεν βρίσκεις οικονομική μονάδα,άξια αναφοράς.Τυροπιτάδικα,παπουτσάδικα,εισαγωγάδικα .Καλλυντικά και βρακιά πουλά ο ένας στον άλλον.
Ανταλλακτική οικονομία συνοικιακού επιπέδου Φιλολάου και Φρύνης, με το "καλημέρα", το "καλησπέρα" και το ηλίθιο χαμόγελο όλοι.







Οπισθογεμής βέβαια η πάτρια οικονομία και η όλη κατάσταση , χωρίς το δανειάκι δεν θα βαζε ζαρτιέρες απο του Αεράκη,το τσουλάκι απο το Μπραχάμι.Δανειακή καταναλωτική, η γκομενογκομενική υπέρβαση εθνικόφρονος έθνους.

Οι πιο πολυπληθείς δραστηριότητες είναι οι τράπεζες. Ήθελαν και σπουδές στο εξωτερικό οι μαλάκες,για να μάθουν να αμπώχνουν κάρτες στον κάθε ζελεδιασμένο κωλοέλληνα που έβαζε και ένα κιλό άρωμα για να πάει να ζητήσει καταναλωτικό δάνειο,και να καταφέρει να γαμήσει το μπάζο του επιτέλους.


Αλλα ότι σπέρνεις θερίζεις. Τι γίναν τα παιδιά αυτά; Μας ζαλίζουν τον έρωτα ολημερίς με τις κωλοαναλύσεις τους για το τι έφταιξε και το τι έπρεπε να γίνει.Σαν τους ελληνο αμερικάνους-ελληνο αυστραλούς-νοτιαφρικανούς που τους πληγώνει η χώρα στα ξένα και όταν έρχονται εδω βριζουν και κατακεραυνώνουν - μέχρι και τα κύματα τους χαλάνε.
Αμ δεν φτιάξανε την Αμέρικα όμως, οι πιατάδες ας πούμε απο τη Νάουσα, που έφυγαν μετανάστες.Βρέθηκαν σε μια χώρα που αν χoρέψεις ζειμπέκικο στη μέση του δρόμου, πέφτουν δέκα μπάτσοι με σβέρκα σαν κορμούς δέντρων, απάνω σου..Εδω, θα παίζανε παλαμάκια στους ζορμπάδες οι περαστικοί ...Γι αυτό σοβαρευτήκανε,κόψανε τα λαλλαλλα και σκύψανε στο νεροχύτη.
.




Τι θέλουν έλεγα οι τυρομπούληδες με τις ζακετούλες,τα ρόλεξ και το σπασαρχίδικο βιογραφικό ; Μου κουνάν και το χεράκι να κατεβεί ο χρονοδείκτης πιο κάτω.Θέλουν πρέπει,να τους υποδεχθούμε όπως τον Ανδρέα,τον Άκη και τους άλλους αγύρτες το 1974
Συντάξεις θέλουν κι αυτοί για τον αγώνα, την αντίσταση και τη μάχη που έδωσαν τα χρόνια τούτα, κατά του σοσιαλισμού-συνεταιρισμού . Άλλη εξήγηση δεν έχω.

Ύπνωτικά σαν lexo ,βαρετά άρθρα σεντόνια με στοιχεία, νούμερα ,στόμφο και πάνω απ όλα σοβαρότητα και επισημότητα...Πιο βαρετά απο την εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.Έχουν καταντήσει σαν τους Ρηγάδες,που κουβεντιάζουν ακόμη για την ανοιξη της Πράγας και την "αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι".


Αμα δεν τους δείς να σερβίρουν τη χωριάτικη σε τουρίστα, δεν βγαίνουμε απο την κρίση.


140 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθαρά γκομενική η οικονομία μας.

Ανώνυμος είπε...

Kαραίσκο έχεις λεφτά στην τσέπα; Αυτό έχει σημασία.

Ανώνυμος είπε...

ο λύκος της τσέπας

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι εύστοχος ο Καραϊσκος. Η αναφορά του στους διάφορους μπούληδες χτύπησε κέντρο. Σου έρχεται να τους ξυρίσεις και μετά να τους γαμήσεις όλους αυτούς τους μπουληδες Έλληνες με τον φιλελευθερισμό τους, τα πούρα και την γαμημένη υπαλληλία τους.

Ανώνυμος είπε...

και αξύριστοι καλοί είναι

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε πήδαγα ένα εξαιρετικό μουνάκι από το Αιγάλεω. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι όλα τα εσώρουχα ήταν Αεράκης. Πλήρωνε ο καημένος ο πατέρας για να γαμιέται με ακριβά εσώρουχα το πορνίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους άρεσε αγρότες να είναι και αφεντικά. Θέλησαν κοστούμι, 8ωρο και γραφείο με σφραγίδες τα βόδια.

Ανώνυμος είπε...

10.48 πιστεύω -βάσιμα- ότι δεν έχεις γαμήσει ποτέ στη ζωή σου.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ, με το είδος της οικονομίας που έχουμε, δεν χρειαζόμαστε πτυχία και μάλιστα εξωτερικού να φεύγει και συνάλλαγμα. Η χώρα αυτή είναι μόνο για τουρισμό και αγροτιά. Ξυπνήστε ρε υπάλληλοι που έχετε πεθάνει πριν την ώρα σας. Αυτό που κάνει ο Καρα. με το να μη δουλεύει σε δουλειές γραφείου είναι η πραγματική και όχι η θεωρητική επανάσταση. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

10.56 σε διορθώνω: "Αυτό που κάνει ο Καρα. με το να μη δουλεύει είναι η πραγματική και όχι η θεωρητική επανάσταση. Μπράβο"

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύω τον τυροπιτά της γειτονιάς μου που είναι αφεντικό και ετοιμάζει τις πίτες ενώ σφυρίζει. Αφού πουλάει κλείνει το μαγαζί όποτε του καπνίσει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοαναφορικός και τελείως Καραϊσκος. (βλέπε #2 ο παντελώς αποτυχημένος, ο απόκληρος της ζωής).

Ανώνυμος είπε...

Όχι φιλαράκο. Το να μην δουλεύεις καθόλου σημαίνει ότι είσαι ρεμάλι. Ο Καρα. δεν δουλεύει σε δουλειές γραφείου. Και αυτό του δίνει γαλόνια. Αν πήγαινε και στην Κρήτη να δουλέψει αγρότης θα έφτανε ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμησή μου.

Ανώνυμος είπε...

Όμορφος-άσχημος, ξυρισμένος-αξύριστος, με πούρο ή με άνευ, δεν μας ενδιαφέρει, εμείς στην πλάτη θα τον δαγκώνουμε, την π..... δε τη γλιτώνει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Μάργουντ, πες στο κοινό που προβληματίζεται ότι ο Καραϊσκος στην πραγματικότητα ζηλεύει το Ντεβελέκο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος μοιάζει με τον ποδοσφαριστή Καραγκούνη. Σε εντιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Φθονερός ο Καραισκος. Κατηγορεί όλους αυτούς που ζηλεύει. Κοστούμι, δουλειά γραφείου, alfa romeo και γκόμινες θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Βόδια υπάλληλοι.

Ανώνυμος είπε...

Τραβάτε ρε στα χωριά σας να καλλιεργήσετε τη γης και να βγάζετε φράγκα. Βόδια.

Ανώνυμος είπε...

Ξυνόγαλε εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Eίστε βόιδια όσοι δεν δουλεύετε την γης.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον είναι ο Ξυνόγαλος, γιατί αν ήταν ο Καραίσκος δεν θα έλεγε βόιδια αλλά βούγια.

Σέρλοκ

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι καθαρά γκομενικό

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο: ποιοι ακριβώς είναι φιλελεύθεροι διανοούμενοι τους οποίους στηλιτεύεις; Είναι μήπως ο Φιλιππίδης ένας από αυτούς (σσ και ο Μάιλ Νάιτ???); Μήπως τους αναφέρει κάπου ο Ανταμ Σμιθ ή και ο Τάκης ο Μίχας στην τελική;

Ανώνυμος είπε...

Κλασσικός Ελλην φιλελεύθερος

Ανώνυμος είπε...

Συγκεκριμένα, ο ... κ.Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του είχε δηλώσει: «Ο Γιώργος και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ήταν Κρητικοί, παλικάρια. Πήραν μία έκταση από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού και την έφτιαξαν προπονητικό κέντρο»,

Ανώνυμος είπε...

Ο κύρκος κι ο ανδρουλάκης ρε φίλε αναφέρονται απο το Μαρξ πουθενά;Κι όμως θεωρούνται -νταν αριστερη διανόηση

Ανώνυμος είπε...

μην παίρνεις ορκο με τον ανδρουλάκη όλα να τα περιμένεις

Ανώνυμος είπε...

Της πασοκικής διανόησης τότε

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Καραισκος είναι άνεργος και όμορφος όπως λέτε, τότε να γίνει ζιγκολό.

V. T. είπε...

Τον George Develekos τον είχα συναντήσει πριν περίπου 20 χρόνια, όταν ήταν ακόμα φοιτητής στη Νομική Κομοτηνής (αν θυμάμαι καλά, δραστηριοποιούταν στη ΔΑΠ/ΝΔΦΚ προσπαθώντας απεγνωσμένα να γαμήσει). Κάποιος κοινός μας γνωστός μου έλεγε σε κάθε ευκαιρία "άκου πάλι τι μαλακία πέταξε ο Δεβελέκος...". Από τότε είχα ένα καλό προαίσθημα γι΄ αυτό το παλικάρι...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καθαρά γκομενικό και του ντεβελέκου

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο στα παπούτσια ποια είναι η προτίμησή σου; Τι συνηθίζεις να φοράς τώρα τον χειμώνα; Ποιο είδος και τι μάρκα προτιμάς;

Ανώνυμος είπε...

Mποτάκια προτιμάς?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεκάποντα

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Καραισκο, πες μου. Θέλω να μάθω.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΝΙΚΕ κι adidas την ημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Και το βράδυ;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, από αθλητικά δεν είναι καλύτερα τα New Balance;

Ανώνυμος είπε...

Τι μοντέλα και χρώματα προτιμάς από Nike και Adidas; Ουδέτερα ή έντονα χρώματα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Φίλε τα NIKE μου φαίνονται καλύτερα στο περπάτημα.
Το βράδυ επιλέγω κάτι απο την πλούσια γκάμα της παπουτσοθήκης που να ταιριάζει με το κοστούμι, συνήθως προτιμώ κλασικές επιλογές σε δετά μίνιμαλ σχέδια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ποτέ μαύρο αθλητικό,αλλα ούτε και χιπ χοπάδικα έντονα χρώματα. Και προς θεού οχι αεροσολες.Δεν είμαι ο σκότι πίπεν

Ανώνυμος είπε...

χαχχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο συμφωνώ μαζί σου. Τα Nike έχουν καλύτερη αίσθηση στο περπάτημα. Τα Adidas, ειδικά τα πλατιά μοντέλα, δεν κάθονται καλά στο πόδι. New Balance γιατί δεν φοράς;

Ανώνυμος είπε...

Τα βράδια φοράς Καραίσκο πάντα κοστούμι?

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα στα αθλητικά παπούτσια καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Αθλητικά με αερόσολες Καραίσκο φοράει και ο Σταύρος Λυγερός. Βοηθάνε στο περπάτημα λέει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντύνεσαι ποτέ σπορ το βράδυ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μου είναι τέλεια τα nike στο περπάτημα.Ευτυχία σκέτη ,δεν ψάχνομαι.Και τα camper μ αρέσουν στις απογευματινές πιο τρέντυ εμφανίσεις

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

την πρωτοχρονιά και το πάσχα μόνο φοράω κοστούμι σαν γνήσιος έλλην.Το βγάζω κιόλας οταν σκάσει η μαγειρίτσα.Με τζήν κυκλοφορώ μωρε.

Ανώνυμος είπε...

Τα New Balance δεν σου αρέσουν;
Φοράς στρατιωτικά παντελόνια με τσέπες στα πλάγια;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γενικά περπατάς ή χρησιμοποιείς μηχανοκίνητα μέσα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Γιατί μου είναι τέλεια τα nike στο περπάτημα.Ευτυχία σκέτη ,δεν ψάχνομαι.Και τα camper μ αρέσουν στις απογευματινές πιο τρέντυ εμφανίσεις.
Aυτά τα στρατιωτικά τα φοράω σπάνια αλλα είναι πολυ βολικά

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

περπατάω σαν τρελλός 2 ωρες την ημέρα.Εσυ τα βράδυα τι φοράς φίλε;

Ανώνυμος είπε...

παντόφλες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

παντούφλες;

Ανώνυμος είπε...

Καθαρά γκομενικώς πάντως τα νικε είναι καλύτερα από τα αντιπας

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_5175.html

χαχα ωραίος ο πούτιν, βάζει πλάτη με αλλονού την τσέπα

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/10/blog-post_9465.html

πολύ δυνατό τετατετ τετακε

Ανώνυμος είπε...

Eγώ φίλε φοράω σακάκια και άνορακ με σπορ παπούτσια όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αυτό το ντύσιμο προτιμώ. Από σακάκια τι φοράς; Δίκουμπα ή τρίκουμπα; Αφοδράριστα ή με βάτες;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τι τσιγάρα καπνίζεις; Ποιο είναι το αγαπημένο σου ποτό και πιο φαγητό;

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο all star φοράς καθόλου; Αν ναι, χαμηλά ή μποτάκια; Τί χρώμα τα προτιμάς;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο χάνεις κιλά από το περπάτημα; Γιατί μία φίλη μου γυμνάστρια μου έλεε ότι το περπάτημα σε συντηρεί στα κιλά σου μόνο, δεν αδυνατίζει.

Ανώνυμος είπε...

τι all star; αυτό στην τρουμπα;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πόσες φορές την εβδομάδα την παίζεις; Ή μήπως να πω την ημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τον γνώριζες τον Γιγουρτάκη τον νέο;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μην λαμβάνεις υπόψη σου τον 5:23 και απάντησε αν θέλεις στις ερωτήσεις τις άλλες.

Ανώνυμος είπε...

Είχες γνωριστεί καθόλου λόγω Κρήτης και δημοσιογραφίας με τον Κακαουνάκη; Αν ναι, τι γνώμη έχεις;

Ανώνυμος είπε...

O 5.23 είμαι. Και γιατί να μη με λάβει υπόψη του ο Κ. πρακαλώ; Εχω και εγώ τις απορίες μου

Ανώνυμος είπε...

καλό μουνί είναι η φίλη σου η γυμνάστρια;

Ανώνυμος είπε...

Έλα, άσε τις σαχλαμάρες να μας απαντήσει στις κανονικές ερωτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τί μάρκα πλυντήριο ν' αγοράσω; AEG ή Siemens; Είναι αλήθεια ότι εσύ έχεις πλυντήριο Zanussi;

Ανώνυμος είπε...

o ντεβελέκος τι μέρος του λόγου είναι;
ωραίο παιδί; γυμνασμένο;
εχει τσέπα;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πιστεύεις στα ζώδια; Ποιος πιστεύεις ότι είναι καλύτερος αστρολόγος; Η Άση Μπήλιου ή ο Κώστας Λεφάκης; Απάντησε σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει η άποψη σου. Έχω τη Σελήνη στον Κρόνο κι ανησυχώ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ότι κα να φορέσει, ναίκ, μάϊκ, δωδεκάποντα, θα την νιώσει ο Καραϊσκος την καυτή ανάσα και τη δαγκωματιά στην πλάτη την ώρα που θα τρώει την π....

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ πολυ μην βρίζετε,αν δεν διαβάστε το εκάστοτε κείμενο πρώτα.Μετά ελεύθερα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο που πηγαίνεις συνήθως για καφέ; Αν το στέκι σου είναι στο κέντρο, πας εκεί με τα πόδια από το Παγκράτι όπου είπες ότι μένεις;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο
όμορφα τα γράφεις. Ειδικά με τις στρατιές προς Αγγλία ταλαντούχων αποφοίτων 5ης δέσμης και Στρατηγάκη έγινε αισθητό το λεγόμενο Brain drain, κάτι που οδήγησε στον σημερινό οικονομικό Αρμαγεδδών (sic) που λέει κι ο φίλος μου ο Γιάννης ο Τσιριγώτης

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο,
τί δέσμη ήσουν στο Λύκειο?

Ανώνυμος είπε...

εσυ τι λές;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

3η φίλε.Κουτούλησα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο
εκτός απο 5η δέσμη είσαι κι απόφοιτος Στρατηγάκη?

Ανώνυμος είπε...

Kαλό !! ελπίζω να διαβάσατε το κείμενο πρώτα όμως

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τα ρούχα σου τα αγοράζεις από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα ή όπου βρεις κάτι να σου αρέσει? Ψωνίζεις καθόλου ρούχα και παπούτσια από το internet?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο δεν θα απαντήσεις στις ερωτήσεις (τις κανονικές όχι αυτές για πλυντήρια και άλλες μαλακίες) που έχουμε θέσει;

Ανώνυμος είπε...

φίλε απο την νεα υόρκη ψωνίζω

Ανώνυμος είπε...

Από το internet; Έχεις να συστήσεις κάτι καλό;

Ανώνυμος είπε...

5:24 ναι, χεζόταν ο βαφειάς και ο γιγουρτάκης να κάνουν παρέα με τον Καραϊσκο, άμα δεν τον έβλεπαν δεν έτρωγαν

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τι συνέβη με γιγουρτάκη, κοκο ζουζου ή κα΄τι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

είδε τον Καραϊσκο και έπαθε ανακοπή πό την ασχήμια.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο, σήμερα αγόρασα στη λαϊκή ένα walkman . Είναι μεταχειρισμένο αλλά είναι της Sony και παίρνει κασσέτες και επίσης έχει και ραδιόφωνο. Πιστεύεις ότι έκανα καλή επιλογή ή με κορόϊδεψε ο ρωσοπόντιος που μου το πούλησε; Ένας φίλος μου μου την είπε γιατί μου λέει ότι είναι παρωχημένη τεχνολογία το walkman και ότι τώρα παίζουν κάτι εμ-πι κάτι (που δεν το θυμάμαι τώρα). Έκανα καλά ή όχι; τί πιστεύεις;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Κύριοι, αφήστε τις αστειότητες. Αφού σας έχω πει επανειλημμένα ότι ο Καραϊσκος είναι ένας modern day Μάκης Ρευματάς.

Μεταξωτή Ρομπ ντε σαμπρ για μέσα στο σπίτι, μπλέιζερ με χρυσά κουμπιά για την απογευματινή του βόλτα. Με παντούφλες και σπορτέξ Νάικι αντιστοίχως. Σε καμία περίπτωση άνευ μεταξωτού φουλαρίου.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΟΥ....ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΦΙΛΤΑΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ....

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης θεωρεί τις πόρνες καλύτερες από τους δημοσιογράφους!
www.newpost.gr
Newpost.gr | ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 3 λεπτά ·

Ανώνυμος είπε...

επιπόλαιε, κι εγώ που νόμιζα ότι φέρνει περισσότερο προς Τρύφωνα Καρατζά

Ανώνυμος είπε...

τρύφωνα σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B από Stefanos Kavallierakis
Παγιως ο Βαρυφακης κανει εμπεριστατωμένες αναλύσεις και παγίως πέφτει μέσα....

Τι παίζεται;, του Γιάνη Βαρουφάκη | Protagon

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ιδού κύριοι http://www.youtube.com/watch?v=zi9IL8bC3Ik

το αμόρε του Νικόλα στα θρυλικά 80'ς

Ανώνυμος είπε...

O Αναστόπουλος είναι σαν τον Καραίσκο. Βλέπει τον γάμο με απέχθεια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κοσμικός ο Καραίσκος; Αν ναι, γιατί δεν μας γράφει για κοσμικά;

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνετε, ο Αναστόπουλος χωνεύει ολόκληρο το λουκάνικο από πίσω

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Ο Αναστό είχε πάντα σχέση με ωραίες γυναίκες. Λάτρης των γυναικών ο Νικολό.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μην εννοείς αυτόν εδώ τον λουκάνικο
http://el-gr.facebook.com/pages/Loukanikos/125246147492819

Ανώνυμος είπε...

siskost ΣΙΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
@NChatzinikolaou κ. Χατζηνικολάου καλησπέρα σας, Η απουσία του θείου είναι εμφανείς.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_9240.html

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να anaδημοσιεύετε μαλακίες του τουίτερ. έχουμε σκυλοβαρεθεί. Καραίσκο γιατί δεν βάζεις άβαταρ τον Αναστόπουλο αντί του κατώτερου Καραπιάλη; Kλάσεις ανώτερος ο πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκος με πόσες γυναίκες έχεις πάει στη ζωή σου?

Ανώνυμος είπε...

10000

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάει με τα πόδια, απ ότι μας είπες.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι πιο όμορφος από τον Καραγκούνη;

Ανώνυμος είπε...

Όταν θρηνώ πίνω
όταν αγαπώ σωπαίνω
όταν θαυμάζω γράφω

Και τον Καραισκο τον θαυμάζω πανάθεμά τον

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο,
θα μ' ενδιέφερε να δώ μια πολύ δυνατή σου ανάλυση-κόλαφο για τις αντιδράσεις των ευρωλιγούρηδων "αστών" μας (Δήμου, κλπ.) και τον μεγάλο τους καημό για τον θάνατο του Τζομπς

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να δω ένα άρθρο για τον Νίκο Αναστόπουλο, τον μεγάλο μας κανονιέρη.

Ανώνυμος είπε...

κανονιέρης με την όπισθεν όμως

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι, αφού τα είπαμε. Λάτρης των γυναικών ο μουστάκιας.

Ανώνυμος είπε...

καραισκο,κότα ετοιμάσου για μεγάλες περιπέτειες τσογλανακο

Ανώνυμος είπε...

Μη βρίζετε. Εδώ το κλίμα είναι και πρέπει να είναι φιλικό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 13 οκτωβρίου 12:25 τι ζήσαμε πάλι;Τι έγινε εδω ρε αρχηγέ.Μα δέκα λεπτά αφιέρωμα;Δεν το θέλανε οι αρχισυντάκτες το θέμα και τους εβαζε με το ζόρι ο απο πάνω.Επειδή ο αριστείδης παίζει με το i phone όλη μέρα;

Ανώνυμος είπε...

ο γιαννάκης σόρυ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ρώτα τον Τάσο το Μητρόπουλο να σου πεί για τον οπισθογεμή Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην αμαυρώνουμε την υπόληψη ανθρώπων που ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα. Ο Αναστόπουλος είναι κανονιέρης και στα γήπεδα αλλά και στη ζωή. Είναι γνωστό το πόσο αδυναμία έχει στις γυναίκες. Ας το πιστοποιήσει και ο Καραϊσκος που ξέρει και μάλιστα καλά τα μυστικά του Ολυμπιακού.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα έγινε σύγχρονη και παίζει μεγάλο ρόλο αυτός ο Τζομπς. Αν πέθαινε κανένας έξυπνος αγρότης ή κτηνοτρόφος που δούλευε τη γης ή τα ζα θα τον σνομπάραμε. Αυτή είναι η Ελλάδα. Βλάχικη, στην προσπάθειά της να μην είναι βλάχικη. Ανίατη περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Ένα από τα καλά αυτής της υπόθεσης είναι και η καταρρευση του μύθου του σοσιασισμού. Για πολλές δεκαετίες ο κόσμος θα ακούει σοσιαλισμό και θα πιάνει αρχικά τον κώλο του και εν συνεχεία τα αρχίδια του. Σοσιαλισμό μου θέλατε βόδια; ε περάστε τώρα με τη σειρά σας να σερβιριστείτε (μετά τον Καραϊσκο φυσικά).

Ανώνυμος είπε...

10.47 άσε... έχει κι άλλα στοιχεία για τον πισωκούνητο

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρούνται βέβαια αυτή που δεν μάσησαν από όλα αυτά και όλο αυτό το διάστημα δούλευαν αδιαλείπτως τη γης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είσαι σίγουρος ότι ο Καραϊσκος είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσεις για πισωκούνητους κτλ;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω τον Καραίσκο να μου βεβαιωσει ότι ο Νικολό δεν είναι φίλος της όπισθεν. Μόνο αυτόν θα πιστέψω αφού είμαστε και οι δύο Ολυμπιακοί.

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι και να σου βεβαιώσει ο Καραϊσκος και ό,τι και να φοράει, την π.... θα τη φάει

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με την «κακοήθεια» που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας είναι η κυριαρχία μιας νοοτροπίας που έχει αποδεσμεύσει την αμοιβή από την εργασία... Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που περιστρέφεται γύρω από το δημόσιο πιστεύει πως η αμοιβή είναι δικαίωμα.



Πηγή:www.capital.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9323

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, και λίγη ώρα του αφιέρωσε του Τζόμπς. Μήπως είσαι λίγο τραχανοπλαγιάς;

Ανώνυμος είπε...

Έλα. Είσαι εδώ;

Ανώνυμος είπε...

Έλα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις καθόλου από γείωση ασθενών ρευμάτων; Έχω σκάψει όλο το σπίτι για να βάλω σομημένη καλωδίωση, αλλά προσπαθώ να βάλω U/UTP για να αποφύγω τη διαδικασία γείωσης. Επειδή όμως ψάχνω καλώδιο cat 6a (για 10Gbs Ethernet) το UTP έχει πάχος 9mm, είναι δηλαδή θηριώδες σε μέγεθος και περνάει δύσκολα μέσα από σωλήνες στους τοίχους. Η άλλη λύση είναι θωρακισμένο (με U/FTP ή F/UTP) που έχουν διατομή 6mm στην 6a κατηγορία. Το θέμα είναι ότι μπορώ να το φτάσω μέχρι και γείωση rack αλλά μετά δεν ξέρω τί γίνεται (ή μάλλον ξέρω επισήμως τί γίνεται από τις προδιαγραφές, αλλά ψάχνω καναν πιο εύκολο τρόπο).

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια το jack γειώνεται στο patch panel, το patch panel γειώνεται στο rack και μετά θέλει Groundind plate χαλκό και της πουτάνας το κάγκελο. Μπορώ να τραβήξω ένα καλώδιο θεωρητικά 10mm και να το συνδέσω με τη γείωση των ψηλών ρευμάτων. Θα είμαι καλυμμένος;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα καλύτερα αν γράψω στ αρχίδια μου τη γείωση εντελώς γιατί οι αποστάσεις καλωδίωσης είναι μικρές (για σπίτιμιλάμε όχι για data center) kai βάλω θωρακισμένο καλώδιο, θα έχω πρόβλημα ή οι επιδόσεις θα είναι χειρότερες κι από αθωράκιστο όπως λένε πολλοί;

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω, το Adsl.gr το δες?

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=351740

Ανώνυμος είπε...

Το δα μωρέ αλλά δε βγάζω άκρη. Αν το ftp έχει την ίδια απόδοση είμαι καλυμμένος. Αλλού όμως είδα ότι αμα δεν γειωθεί έχει χειρότερη απόδοση από το UTP

Ανώνυμος είπε...

θα το πω σεναν συναδελφο (που χει στησει το Awmn)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε συ γιατί έχω πήξει. Ψάχνω δυο βδομάδες να βρω παντού ένα καλώδιο της Panduit και δεν το βρίσκω πουθενά. Στο μπανανιστάν πουλάνε τα προηγούμενης γενιάς καλώδια 6α και δεν το φέρνει κανείς. Πήγα να το κάνω ειδική παραγγελία και πάλι δεν το φέρνουν. Πήρα το προηγούμνεης γενιάς τελικά, έψαξα κανα δυο μέρες να βρω με ποιες πρίζες RJ45 της Legrand ταιριάζει το ειδικό βύσμα του (panduit mini-com), το βρήκα, τερμάτισα ένα patch cord κι έπαιξε και μετά που πήγα να το βάλω ολόκληρο στην πρίζα, δεν μπαίνει για λίγα χιλιοστά. Τα χω πάρει κρανίο. Τόσο διάβασμα για να ταιριάξω τα υλικά, ούτε στις πανελλήνιες δεν 'εχω κάνει. Μα την παναγία. Και όλα αυτά, γιατί οι πρίζες της Panduit είναι ξερατό από άποψη αισθητικής. Λέω τελικά να βάλω cat6 (που είναι για 1Gbps Ethernet) γιατί είδα σήμερα ότι βγάζει υποτίθεται 10 Gbps με καλωδίωση μέχρι 37 μέτρα. Στην κατηγορία 6 έχουν όλες οι εταιρίες ηλεκτρολογικών πρίζες και β΄θσματα τερματισμού. Η 6α είναι καινούργια και δεν υπάρχει ΄τίποτα ουσιαστικά. Για να βρεις να κάνεις ένα δίκτυο 6α σου βγάζει την Παναγία. Και είναι κρίμα γιατί βγάζει τη δεκαπλάσια ταχύτητα και το κόστος του καλωδίου είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το καλώδιο cat6

Ανώνυμος είπε...

Ρώτησες τον συνάδελφο;