Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ

Μέχρι τώρα, τα τελευταία 2 χρόνια ,ίσως να έχω διαβάσει και ακούσει, πάνω απο 7.000 αρθρο -λόγο-τεμάχια, σχετικά με το ποιός ευθύνεται για την Ελληνική κρίση. Τα περισσότερα είναι έπεα νεαντερτάλιων κομματικών, που τσακώνονται για το ποιός έριξε το τελευταίο κούτσουρο στο καζάνι, πρίν αυτό σκάσει.

Δεν παρακολουθώ τη συζήτηση, που γίνεται μεσω του τύπου, για την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, την ηγεμονία της δεξιάς και οτιδήποτε κουβεντιάζει η οργανική διανόηση της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ " και μερικών σκόρπιων πανεπιστημιακών.

Βαρετός κι αδιάφορος ο κεντροαριστεροδεξιος, δημοσιογραφικός και μεγαλοκαθηγητάδικος μπουγαδοκαυγάς. Τσακώνονται οι βεντέτες της ΕΣΗΕΑ και των πανεπιστημίων ,για το ποιός έκανε και ποιός θα κάνει εγκεφαλικό κουμάντο εφεξής, στους φοροφυγάδες αναγνώστες της μεσαίας τάξης. (του γυμνασίου).
Αν δεν το καταλάβατε, τσακώνονται ,για το ποιός στραβόσυρε κατα τη γνώμη τους, το κοπάδι με τα οζά στο γκρεμνό.

Στην ουσία σήμερα , έχει απομείνει ένα συντακτικό κομμάτι, όπως ο Στάθης κι η ΑΥΓΗ, που παριστάνει τις παρηγορήτρες πάνω απο το κουφάρι της δημοσιουπαλληλικής κοσμοθεωρίας, έτσι όπως - όπως να γεμίσουν οι αράδες, να περάσει η βραδυά. Μια χωριάτικη, μια πατάτες, τζατζίκι και μια χοιρινή δηλαδή, 20 χρόνια τώρα..... επαγγελματικός έντυπος θυμός, μαζί με κουβέντες βάλσαμο-ροδόσταμο, στους χαμένους της μπαρμπουτιέρας και γλυκιές αναμνησεις απο τα έητις, με 1 ευρώ και 30.


Ποτέ δεν θυμάμαι , να έγινε και κάποια ιδιαίτερη συζήτηση ή κάποια σύγκρουση ιδεολογική, τα προηγούμενα χρυσά , αθώα χρόνια της μυζηθροτρυφηλότητας.....Νομίζω οτι το 45 % απο μας, άκουγε ή κρυφάκουγε το Γαργαλάκο, τους Κουρήδες το Βαγγέλη Γιαννόπουλο και διάβαζε σε κατάσταση αμόκ την ΑΥΡΙΑΝΗ .Φυντανίδης και Γιωτόπουλος, Μασσαβέτας,Κακαουνάκης, "Το ποντίκι".
Το άλλο μισό του πληθυσμού διάβαζε το Ρίζο , καμάρωνε τη Μιμή τσίτσιδη και έφτιαχνε την περμανάντ , χαζεύοντας τη στήλη της Νίνας Βλάχου. Οι λοιποί την πράβντα..... Ο ένδοξος λαός που σε καλεί να βγείς στους δρόμους μαζί του.
Είδατε ξανά τη φάση κυρίες και κύριοι, τα συμπεράσματα δικά σας.

.




Στα υστεροανδρεοπαπανδρεικά χρόνια πάλι , όλοι διάβαζαν χρηματιστηριακές αρλούμπες, την SPORTIME και τον "πρωταθλητή"...Γαμάτη ζωή,ωραία ολυμπιακά χρόνια,ολυμπιακά έργα, ολυμπιακά πρωταθλήματα, παραολυμπιακή χαύνωση...
Είχε τότε κανείς την ιδεολογική ηγεμονία; Έπαιζαν κάποιο ρόλο η θεωρητική ηγεσία ή η δημοσιογραφική αρμάδα της αριστεράς, ή της φιλελεύθερης δεξιάς; Όλοι τελουσαν εν ευθυμία στη χώρα. Δηλαδή οι ανάρπαστες σομόν φυλάδες, ήταν αριστερές ;;;


Πάντα κυριαρχούσε - έτσι γενικά για το ουζάκι και το καφεδάκι μωρέ - μια μπουρδοιδεολογία ολούθε - διπλή μ΄απόλα , που "χάδευε" και "μεράκλωνε" ηθικά-πνευματικά, τις μεδουλιακά ανήθικες στρατιές επαγγελματιών κουλών , κουτσών , αντιστασιακών, γιωτάδων και άλλων ασυμβίβαστων με την εργασία , το ξύπνημα και την μικροαστική δουλικότητα ανθρώπων. Ή ,των λοιπών δια- εμπλεκομένων, μεσαζόντων "επιχειρηματούκληδων", του πώς θα γίνει , να τα αρπάξουμε χοντρά, παραμένοντας καθήμενοι και χωρίς να σβήσουμε το τσιγάρο.

Καμμία οικονομικοφιλοσοφική θεωρία ποτέ γαλαξιακά, δεν περιέγραψε τέτοιο μαγικό πλάνο. Μόνο η Πασοκατζίδικη και η Σολωμονική..

Τώρα λοιπόν που η ελεύθερη αγορά κατίσχυσε παγκοσμίως , με τα κομουνιστικά κρατίδια να μοιαζουν στις μπακιρένιες βρωμοαντίκες της πλατείας Αβησσυνίας και τους παρατημένους συρμούς στα αμαξοστάσια , το πεδίο δόξης είναι λαμπρό: Θέλω να δώ, πόσο καιρό θα της πάρει της Αλαφουζοεφημερίδας, να διαμορφώσει τη νέα ιδεολογία και να ξηλώσει την παλιά, καθώς το έχει πάρει εργολαβικά.

Γιατί κάτι μου λέει οτι αυτός εδω ο πληθυσμός, δεν παίρνει χαμπάρι απο καμμία ιδεολογία...

195 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι προσπαθεί να πει ο συγγραφέας αλλά στο τέλος το χάνει.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, άσε τα σάπια και απάντησε στο πολυπληθές κοινό σου. Τι γνώμη έχεις για το ρηάλιτυ της Άννας και τι σχόλιο έχεις για την κάλυψη της κηδείας Γιγουρτάκη από τα ΜΜΕ. Περιμένουμε να τοποθετηθείς ως ενεργός πλίτης αυτής της χώρας στα φλέγοντα θέματα. Μην είσαι κότα.

Ανώνυμος είπε...

Βγαλμένα τα χε τα φρυδάκια του ο Γιγουρτάκης.Περιποιημένα

Marwood είπε...

Το καλό με αυτήν την κρίση είναι ότι δεν υπάρχουν "κολασμένοι". Το '29 είχαμε συσσίτια στους δρόμους. Τώρα αγανακτούν γιατί τους πέφτει βαριά η εισφορά για το βλαχοσαλέ στην Αράχωβα και γιατί θα αναγκαστούν να κόψουν τα ιδιαίτερα για το μπουζουκοκέφαλο κανακάρη τους και το μπαλέτο της ελεηνίδας κόρης τους. Είναι και η φιλιπινέζα ένα βάρος στον οικογενειακό προγραμματισμό.

Για τον πάτο της τροφικής αλυσίδας (αλυσίδα βασίσου) τους ντελιβεράδες, τα κούριερ, τους ταμίες μίνι μάρκετ, είναι μία ή άλλη. Μπορεί και καλύτερα έτσι.

Να πάνε στα σχολεία να γίνουν μπάστακες (όπως έκαναν και παλαιά) στους διδάσκαλους για να κάνουν σωστό μάθημα. Ακου φροντιστήρια.

Κατά τα άλλα, έχω εναποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες στον Ραιχενμπαχ.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς αυτούς τους πάτους μάργουντ,δεν θα κινηθεί τίποτα.Για να σου πώ να καταλάβεις μάργουντ,δεν θα φάς ούτε τη τομάτα το μεσημέρι και θα πεθάνεις απο την πείνα.Κάποιοι πρέπει να εργαστούν μες το χαλάζι ,σε δουλειές χειρωνακτικές.Μάργουν σύνελθε και μην γίνεσαι άνθρωπος της Εκάλης.
Καλός ο χατζηπαναγής αλλα αν δεν μαρκάρει ο Αμανατίδης γαμηθήκαμε

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μάργουντ γείτονες είμαστε;

Trueman είπε...

μαργουντ, αντε ο ραιχενμπαχ να σου απαλύνει το οικονομικό πρόβλημα (που άλλωστε δεν είναι αίτιο αλλά αποτέλεσμα). Με τις τόσες πολλές άλλες κρίσεις τί θα γίνει? Εδώ πλέον κυβερνά το κοινό έγκλημα (νύχτα, νονοί, διαπλεκόμενη δικαιοσύνη), η ανομία του πληθυσμού είναι σε επίπεδο αφρικανικών μπανανιών, εκπαιδευτική διαδικασία δεν υπάρχει, οι καλύτεροι φεύγουν, πόλεις-γκέτο μουσουλμάνων, πολιτική χρεοκοπία.
Δεν βλέπω στο σύστημα Ελλάδα παρά μή συμβατικές λύσεις

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα άριστο κείμενο του Καραϊσκου.

Marwood είπε...

Ποια είναι η μη-συμβατική λύση; Είμαστε μια Ανατολική Γερμανία που χρήζει θεραπείας. Η θεραπεία είναι μία και δε σηκώνει πολλή συζήτηση εκτός αν είσαι ο Χρύσανθος που ξέρει κάτι που δεν ξέρει κάποιος άλλος στο σύμπαν.

Στο τέλος της ημέρας οι γερμανοί θα βάλουν το χέρι στην τσέπη, και για μας και για τους υπόλοιπους νότιους. Όχι όμως πριν βεβαιωθούν ότι δεν πετάνε τα λεφτά τους σε βαρέλι δίχως πάτο για να ταίζουν 50χρονους συνταξιούχους ορφανούς αντιστασιακούς. Και αυτό είναι το νόημα του Ραιχενμπαχ.

Αν έχεις κάποια άλλη ιδέα για μη συμβατική λύση θα με ενδιέφερε να την ακούσω.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως αυτή του Περπερίδη.

Trueman είπε...

πάλι κοιτάς μόνο το οικονομικό. τα υπόλοιπα προβλήματα? Η χώρα δεν είναι ευρώπη οπότε ούτε η ανατολική γερμανία ούτε η προθατσερική βρετανία είναι κατάλληλα παραδείγματα. Εδώ τα κοινωνικά προβλήματα παραπεμπουν σε 3ο κόσμο, εξ' ου και θα προεβλεπα την προέλευση των λύσεων

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως και στις περισσότερες αφρικανικές χώρες, καπιταλισμό έχουν. Εκεί ακμάζει η ελεύθερη οικονομία και η Αγορά (όπως Δημοσιογράφος). Τεράστιο επίπεδο ζωής και εξαίρετες καπιταλιστικές οικονομίες με μεγάλη πράσινη ανάπτυξη. Οικολογικά λιπάσματα (χέσιμο στή ζούγκλα), οικολογικά σπίτια (καλύβες με καλάμια), αποκλειστική μετακίνηση με ποδήλατα ή ελέφαντες και πάει λέγοντας. Δυνατή η οικονομία της Αγοράς στο Άφρικα.

Marwood είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Τριτοκοσμική λύση, δηλαδή τι, Τζαμαχιρία, Μουγκάμπε; Μα αυτά είχαμε μέχρι τώρα.

Marwood είπε...

Δεν υπάρχει καμία οικονομία της αγοράς σε καμία αφρικανική χώρα. Δεν είναι έτσι, αν έτσι νομίζεις.

Επαναλαμβάνω: η πηγή όλων των δεινών είναι η δεσπόζουσα θέση του κράτους στην οικονομία. Τώρα γιατί έγινε έτσι το σύστημα, εκεί να δεχτώ συζήτηση για θέματα φύσεως, πολιτισμού γονιδίων κλπ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ καπιταλισμό θυμάμαι ότι έχουν οι περισσότερες. Εσύ γνωρίζεις κάτι άλλο;

Marwood είπε...

Το κράτος, ο άνθρωπος που καταλαβαίνει στοιχειωδώς τι του γίνεται, στην καλύτερη περίπτωση το αντιμετωπίζει ως αναγκαίο κακό: με τη Χομπσιανή λογική δηλαδή.

Το να κάνουμε σημαία το κρατισμό, είναι αστείο και να το συζητά κανείς, και ρίχνει και το επίπεδο του ιστολογίου, που με πολύ αγώνα και ίδρωτα του Καραϊσκου αρχίζει σιγά σιγά να απογειώνεται.

Trueman είπε...

στο περιθώριο, εκτός ευρώ και (ίσως) εκτός εε, όπου μας αξίζει δηλαδή . Δεν κατάλαβα? για εκεί δεν είμαστε?

Η ανομία τί σχέση έχει με το μεγάλο κράτος? Η σικελική μαφία? Η μετανάστευση?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κι εδώ καπιταλισμό είχαμε και έχουμε. Και στην Αμερική, τη Γαλλία και τη Γερμανία όπως και στις αφρικανικές χώρες καπιταλισμό έχουνε. Αυτό που διαφοροποιεί τις παραπάνω χώρες δεν είναι η μορφή της οικονομίας, αλλά το πολιτισμικό τους επίπεδο. Οι μεν δυτικοί έχουν οργανωμένες κοινωνίες, ως αποτέλεσμα πολυετούς κοινωνικής παιδείας των πολιτών τους, οι δε αφρικανοι όχι. Γι αυτό κι οι τελευταίοι παίρνουν τ'αρχίδια τους όπως κι εμείς. Οι μεν έχουν θεσμούς παντού (και όχι μόνο στην οικονομία), όπως καλώς σου λέει ο Τρούμαν, οι δε πουθενά. Ξεκόλλα με τα φιλελεύθερα τσιτάτα και τις βαθυστόχαστες θεωρίες. Αυτές δημιουργήθηκαν από δυτικούς ανθρώπους προσπαθώντας να επιλύσουν προβλήματα δυτικών κοινωνιών, όχι μπανανιών. Τα ίδια και τα ίδια λέμε από χθες.

Marwood είπε...

Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι το δια ταύτα. Τι σημαίνουν μη συμβατικές λύσεις και τα λοιπά τριτοκοσμικά που λέτε. Κουράζουμε έτσι και το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό του καραίσκου.

Ειλικρινά με ενδιαφέρει να μάθω για τις αντιβυμβατικές λύσεις.

Trueman είπε...

η βόρεια ευρώπη δεν μπορεί και δεν θα έχει για πολύ ακόμα τον βραχνά των πάτων, δλδ. νοτίων κι μερικών ανατολικών. Εμείς, ως χειρότεροι των πάτων θα πελαγοδρομούμε μεταξύ νοτιας ιταλίας κι αφρικής.

εκτός αν παίξει κάτι άλλο πιο "μεγάλο" (επί τα χείρω)

Marwood είπε...

Καθαρά γκομενικά-οικονομικά μιλώντας, έχω να σου πω ότι φαίνεται, επαναλαμβάνω φαίνεται, ότι οι βόρειοι -δυστυχώς για αυτούς- μας έχουν παντρευτεί. Και μάλιστα έχουμε και παιδί μαζί. τα ξεμπερδέματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολα έως αδύνατα.

Trueman είπε...

Το διαζύγιο είναι επωφελέστερο η λιγότερο ζημιογόνο απ΄τις συνεχείς ζημιές του γάμου. Το εγχείρημα 'ενωμένη ευρώπη' απέτυχε κι έχει ημερομηνία λήξης, πάρτε το χαμπάρι

Marwood είπε...

Υπέρ της δρχ και εσύ δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Kαι εγώ είμαι υπέρ της δραχμής.

Ανώνυμος είπε...

ποιος είσαι εσύ

Trueman είπε...

δεν γράφω το τί θέλω αλλά τί πιστεύω ότι θα συμβεί. Η δραχμή δεν θα είναι το χειρον.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημασία έχει. Ένας άνθρωπος είμαι. Μια μονάδα. Έχω και εγώ δικαίωμα στη γνώμη. Φορολογούμαι και ψηφίζω.

Marwood είπε...

Με κίνδυνο να φανώ κοινότοπος, να πω ότι η ενωμένη ευρώπη είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Είναι η πολιτική κίνηση όχι του αιώνα, αλλά της χιλιετίας.

Πάνω από χίλια χρόνια πολεμούσαν όλοι αυτοί μεταξύ τους. Σου θυμίζω ότι μόλις πριν 60 χρόνια είχαμε 60 εκατ. νεκρούς, μεταξύ των λαών της Ευρώπης, για λόγους που μας φαίνονται αστείοι σήμερα.

Δεν νομίζω, επαναλαμβάνω νομίζω, ότι θα το ρισκάρουν αυτό για να μπορεί να διορίζει ο σκανδαλίδης τους παντός είδους νταβατζήδες φίλους του στο ελληνικό δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

μάργουντ σε βλέπω μικρομεσαίο στέλεχος σε τράπεζα έλληνα Αντώνη Μοντάνα και τον καραισκο βαποράκι του Σοσα, στην ελληνική Κολομβία του 2020

Marwood είπε...

Ωραίος άνθρωπος ο Σόσα. Καλά που μου το θύμισες να τον βάλω στο αβαταρ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς ότι το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200χρονα της ανεξαρτησίας με αντωνάκη σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ έχει φιλελεύθερες φαντασιώσεις. Ενώ λέει αρκετά σωστά , χάνεται στις φιλελεύθερες φαντασιώσεις και το νερό pellegrino.

Ανώνυμος είπε...

πλάκα πλάκα καλύτεροι απ' τους πασοκτζηδες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν έχει σχέση με τη δραχμή ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα το πρόβλημα. Η δική μας γενιά είναι τελειωμένη, είτε με δραχμή είτε με ευρώ. Με δραχμή θα είναι πολύ χειρότερα όχι μόνο για προφανείς οικονομικούς λόγους, αλλά και λόγω γειτνίασης με τους φαταούλες από τα ανατολικά. Είτε με δραχμή είτε με ευρώ, θα γίνουμε βαλκάνιοι όπως μας πρέπει. Με δραχμή μάλιστα θα χάσουμε και κανα νησί. Το θέμα είναι αν οι επόμενες γενιές θα μπορέσουν να γίνουν άνθρωποι κι αυτό είναι θέμα παιδείας.

Ανώνυμος είπε...

Esctv.gr
Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο μας status update αλλά δεν πέρασε μέρα που δεν διαβάζαμε τα σχόλια και τα μηνύματα σας.

...και για όσους αναρωτιούνται: Το Escape ("φυγή" στα Ελληνικά για να μην πέσει και άλλο πρόστιμο) θα είναι "κάποια στιγμή" και πάλι κοντά σας από "κάποιο" φιλόξενο μέσο...

Marwood είπε...

Σωστό είναι ότι σε κάθε περίπτωση ο κίνδυνος πολέμου με δρχ αυξάνεται.

Σωστό είναι και ότι στην περίπτωσή μας το νόμισμα στο οποίο θα αποτιμάται η κακομοιριά μας, δεν έχει τη σημασία που του δίνουν διάφοροι.

Ως εκ τούτου πιστεύω και ελπίζω, ότι θα το/τον πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους, με Παριενμπαχ κοπλέ. Εως ότου καταλάβουν και τα ζώα. Ακόμη και τα ζώα θα πάνε να αδειάσουν ένα φορτηγό καβαλλίνες στον τάφο του παπατζή.

Ανώνυμος είπε...

Μπάργουντ, ο Καραϊσκος του φιλελευθερισμού

Ανώνυμος είπε...

"Ακόμη και τα ζώα θα πάνε να αδειάσουν ένα φορτηγό καβαλλίνες στον τάφο του παπατζή."

ότι και να γίνει, ξέχασέ το δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε τέτοιες ιστορικές στιγμές ποτέ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ελπίζοντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία της μάζας θα καταλάβει ποτέ. Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν όπως και να χει. Τα ζώα λειτουργούν στο επίπεδο του ενστίκτου και αποφεύγουν να κουράζουν το μυαλό τους με πολύπλοκες έννοιες όπως οι οικονομικές. θα δεις ότι όταν προσπαθείς να τους εξηγήσεις λογικά ότι δεν φταίνε οι Ιλουμινάτι, αρνούνται να μπουν σε διαδικασία σκέψης και βαριούνται. Οι απλοϊκές εξηγήσεις είναι πάντα προτιμητέες γιατί δεν απαιτούν κούραση δηλαδή σκέψη. Τους απασχολούν τα πρωτογενή ένστικτα όπως φαϊ, γαμήσι και βόλτα. Όπως και τον σκύλο δηλαδή. Και όπως ο σκύλος καταλαβαίνει μόνο από ξύλο ή γλύκισμα, έτσι και μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας αντιλαμβάνεται μόνο καρότο και μαστίγιο. Σε αντίθεση όμως με το σκύλο, ο άνθρωπος είναι πλεονέκτης. Και όταν του δίνεις γλυκάκι εδώ και 30 χρόνια, μαθαίνει να θέλει κι άλλο και ποτέ δεν του είναι αρκετό. Καιρός για ξύλο λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

O καθένας το βιολί του. Το ίδιο βιολί του. Για αυτό και δεν αλλάζει τίποτε στην Ελλάδα. Προσπαθήστε να δείτε την πραγματικότητα από τη σκοπιά του αντιπάλου σας. Θα κερδίσετε.

Ανώνυμος είπε...

του οσφπ δηλαδή

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποια είναι η σκοπια του αντιπάλου δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Όποιου ο καθένας βλέπει ως αντίπαλο. Για τον φιλελεύθερο ο κρατιστής, για τον κρατιστή ο φιλελεύθερος, για τον δεξιό ο αριστερός και πάει λέγοντας. Μόνο ο Καραισκος εχει δείξει ότι ξέρει να βλέπει και την αντίθετη πλευρά και να αλλάζει δημιουργικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει κίνητρο που κωλοτουμπιάζει, για να μη μείνει με τον κώλο τουρλωμένο και φάει την π.... Αλλά ό,τι και να κανει θα την φάει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω. Δείχνει ωριμότητα. Το ότι ξέρει να εμπλουτίζει τις απόψεις του και να αλλάζει δείχνει πολιτικό κριτήριο, ευελιξία και εξυπνάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι εντυπωσιακός και με τη στάση του δείχνει τον δρόμο σε όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

σαν τον αναστό

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς, κι αυτός την έτρωγε, τώρα θα τη φάει κι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να το πεις και έτσι. Ο Καραίσκος είναι ο Αναστόπουλος των μπλογκς και της αρθογραφίας. Γράφει καλύτερα από τον καλύτερο επαγγελματία δημοσιογράφο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος είναι άντρας 100% με μεγάλη λατρεία για τις γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

μα είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος. έτσι μας έχει δηλώσει τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή η τελευταία αρθρογραφία Καραισκου. Δυστυχώς δεν υπάρχει κοινό για να διαβάσει τέτοια πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πει ότι έχει αποχωρήσει. Οι καλύτεροι είναι έξω από την επαγγελματική δημοσιογραφία. Τα σκουπίδια είναι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος γράφει πιο εύστοχα από όλους. Δυστυχώς γράφει σε blog περιορισμένης αναγνωσιμότητας. Θα έπρεπε να γράφει σε μια μεγάλη εφημερίδα ο Καραισκος.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα ήθελα να πίναμε έναν καφε και να τα λέγαμε. Που μπορεί κανείς να σε συναντήσει;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο και εγώ θα ήθελα να σε συναντήσω και να συζητήσουμε. Το έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

"..blog περιορισμένης αναγνωσιμότητας.."

που το στηρίζεις αυτό φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος έχει μεγάλη λατρεία για τους άντρες. άμα ανοίξει το στόμα του ο τασάρας ο Μητρόπουλος θα τον κοντύνει κι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ξαναπεί ότι ο Νικολό είναι μέγας λάτρης της γυναίκας. Με πολλά παράσημα στο θέμα του έρωτα με όμορφες γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ θέλω. του χω κάτι καλα νέα για το κω..άκι του

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος μου θυμίζει το φίλο του Νίκου στο τουίτερ, το Σωτηράκη Λοχαϊτη, ο οποίος όσα άβαταρ και να αλλάξει ο ίδιος μπαγλαμάς θα μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί; Είναι μεγάλης αναγνωσιμότητας; Έχεις δει τι προτιμάει να διαβάζει ο κόσμος;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι άψογος. Τελεία και παύλα.Ειδικά με τα τελευταία άρθρα του.

Ανώνυμος είπε...

10.54 Στα όνειρά του ο Νίκος ίσως, στην πραγματικότητα λατρεύει το λουκάνικο. Τα ξέρει κι ο Σταύρακας ο Νταϊφάς αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κόσμος; Αυτός που πουλοπαίζει στο τουίτερ;

Ανώνυμος είπε...

1000% άντρας ο μουστάκιας.

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω φίλε.

ήδη μετράει πολύ δυνατά ρέητινγκς μετά την επανάκαμψη του καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω. Μακάρι να είναι έτσι. Αλλιώς τον βλέπω να γράφει στο Twittter.

Ανώνυμος είπε...

Έλα και η βοήθεια του κοινού, ο 10:57 είναι ο θα-γίνω-Νικωλό-σε-λίγο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος διαβάζει φίμοτρο, οι χαβαλέδες Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

στα συν του καραίσκου ότι δεν τρομπάρει με τουίτερ, να το πούμε και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

έχει τουίτερ ο Καραϊσκος; ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

11 σε αντικρούει ο 10.59, ποιός είναι ο Καραϊσκος στο τουίτερ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να σου πω την αλήθεια 10:32 το να βλέπω τις καταστάσεις από τη σκοπιά κάποιου που διαφωνεί μαζί μου το χω αρχή στη ζωή μου. Και στο λέω σοβαρά τώρα, γιατί το θεωρώ Α και Ω σε οποιοδήποτε διαφωνία, να κοιτάς το θέμα από όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές οπτικές γωνίες μπορείς, μπαίνοντας στη θέση του άλλου. Μπορώ για παράδειγμα να κατανοήσω την οργή της βοηθού πιστολακι (λέμε τώρα) μέλους του ΠΑΜΕ που βγαίνει σε πορεία και απαιτεί καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβή, γιατί τρώει τη βαφή μαλλιών στη μάπα κάθε μέρα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ενστερνίζομαι την αποψη της για το θέμα. Γιατί η συγκεκριμένη βοηθός πιστολάκι, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, παραβλέπουν κάτι βασικό και αξίωμα της ζωής: την ατομική τους ευθύνη. Διότι ο άνθρωπος μας, τον καιρό που άλλοι έστρωναν τον κωλαρίνο τους και ίδρωναν να σπουδάσουν ακριβώς για να μην κάνουν αυτή τη δουλειά και να εξασφαλίσουν καλύτερες αμοιβές, αυτη κατά πάσα πιθανότητα έπαιρνε πίπες στον ωραίο του σχολείου.
Η φύση δεν μας προικίζει όλους ούτε με την ίδια δύναμη θέλησης, ούτε με το ίδιο μυαλό, ούτε με την ίδια αυτοπειθαρχία, ούτε με τις ίδιες ικανότητες. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να έχουμε αντίληψη των λαθών μας ή των επιλογών μας και των επιπτώσεων τους στη ζωή μας και να μη ζητάμε τα ρέστα μονίμως από την "άτιμη κενωνία".

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Βάρσος.

Ανώνυμος είπε...

καραπιάλη έχω γερές γνωριμίες με τον (γελοίο, εκτός λίγων εξαιρέσεων) ελληνικό κόσμο της δημοσιογραφίας. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω. Πώς? Αν θες μπορούμε να συναντηθούμε.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει πιθανότητα ο ωραίος του σχολείου που του έπαιρνε πίπες η πιστολού να ήταν ο καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά εμένα γιατί δεν μου πηραν πίπες?

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν ήσουν ωραίος σαν τον καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε τώρα ποια σοβαρή εφημερίδα θα πάρει τον καραίσκο. να είμαστε λίγο σοβαροί παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Και η βοηθός πιστολάκι Βάρσε έχει δικαίωμα να ζήσει αξιοπρεπώς ακόμα και αν έπαιρνε πίπες αντί να διαβάζει. Εσύ ο ίδιος αντιφάσκεις αφού λες ότι η φύση δεν μας προικίζει όλους με το ίδιο μυαλό, την ίδια δύναμη θέλησης κτλπ. Λες ότι βλέπεις και το δίκιο του άλλου αλλά τελικά δεν το βλέπεις. Όπως και η βοηθός πιστολάκι δεν βλέπει το δίκιο του δημόσιου υπάλληλου και ούτω καθεξής

Trueman είπε...

ζήτω η 18 Οκτωβρίου 1981

http://www.youtube.com/watch?v=jmCCOiEeXIs&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αν η πιστολού είναι τερατολάγνα, διότι ο Καραϊσκος στην κλίμακα ασχήμιας που φέρει το όνομά του χτυπάει 11 στα 10

Ανώνυμος είπε...

με ουζο και με πάγο γα..με τον καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαία σχόλια
ΟΥΣΤ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!
babpto Πριν από 1 μήνας 59

Ανώνυμος είπε...

να σβήνονται τα εμετικά γηπεδικά σχόλια. Αίτημα προς τη διαχείριση.

Ανώνυμος είπε...

είναι σεβαστές όλες οι απόψεις καραίσκο. δεν πρέπει να αρχίσουμε τη λογοκρισία. θυμίσουν τι έλεγε ο μπρεχτ. αν λόγοκρίνουμε σήμερα το φίλο σχολιαστή αύριο θα λογοκρίνουν εσένα κοκ

Ανώνυμος είπε...

δεν μιλάμε για λογοκρισία απόψεων. Μιλάμε για ύβρεις.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι φίλε, δεν φάσκω κι αντιφάσκω. Εσύ είσαι υποκειμενικός. Ορισέ μου το αξιοπρεπώς. Μπορείς; Όχι. Γιατί η "αξιοπρεπής" διαβίωση είναι σχετική έννοια. Αξιοπρεπώς για το Λάτση είναι να χει 30 μέτρα σκάφος, αξιοπρεπώς για τον Πάκη λαθρομετανάστη είναι να έχει ένα πιάτο φαί. Βασική αρχή της οικονομικής θεωρίας, είναι οτι ο καθένας προσαρμόζει τη ζωή του ανάλογα με το βαλάντιο του. Αυτό που δεν είναι σχετική όμως έννοια, είναι η αμοιβή. Στον καπιταλισμό πληρώνεται η εργασία ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση γι αυτήν, αλλά και με το είπεδο εξειδίκευσης που αυτή απαιτεί. Συνήθως η προσφορά εργασίας σε δουλειές χαμηλής εξειδίκευσης είναι μεγάλη (λόγω μειωμένης απαίτησης χρόνου και νοητικής ικανότητας για την αποκτησή της), γι αυτό κι οι αμοιβές χαμηλές. Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι ο καρδιοχειρουργός πρέπει να αμοίβεται το ίδιο με την καθαρίστρια, τότε μαζί σου κι εγώ. Δυστυχώς η προσφορά και η ζήτηση που προείπαμε επιτάσσει η καθαρίστρια να ζει αξιοπρεπώς, αλλά συνήθως λιγότερο αξιοπρεπώς από τον καρδιοχειρουργό. Γιατί για κάθε 100 καθαρίστριες αντιστοιχεί 1 καρδιοχειρουργός. Κι αυτό δεν εξαρτάται από τι θέλεις εσύ κι εγώ γιατί είναι πέρα από τις δυνάμεις μας.

Ανώνυμος είπε...

παρακαλούνται τα μεγαλύτερα παιδάκια να μην πειράζουνε τον καραίσκο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα; Περίεργο. Στην εκπομπή του Θεοδωράκη, ένας ερευνητής αναφέρει ότι από τότε που στην Αμερική βελτιώθηκε η αστυνόμευση με καλύτερες στρατηγικές και περισσότερους αστυνομικούς, αλλά και οι ποινές έγιναν πιο αυστηρές η εγκληματικότητα μειώθηκε κατά 60%. Κυρίως γιατί οι επαγγελματίες εγκληματίες βρίσκονταν τον περισσότερο χρόνο της ζωής τους στην ψειρού. Μα με περισσότερη καταστολή κόπηκαν οι μαλακίες; Περίεργο. Μα γιατί δεν τους έπιασαν να τους βγάλουν έναν δεκάρικο περί εντιμότητας και να τους αφήσουν πάλι ελεύθερους; Μάλλον είναι χαζοί αυτοί οι Αμερικάνοι τελικά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=425485&h1=true

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/10/blog-post_9940.html

Ανώνυμος είπε...

http://beta.newsbomb.gr/koinwnia/story/86133-paralyei-h-dikaiosynh-gia-2-mhnes-

Οι αθλιότεροι των αθλίων είναι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο Καραίσκος να μας πει μια καλησπέρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα συναντηθούμε;

Ανώνυμος είπε...

ναι πες μου μαγαζί

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

παιδιά τώρα μπήκα.Χανιά είμαι

Ανώνυμος είπε...

πες μου μαγαζι ρε

Ανώνυμος είπε...

στα λούξ

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πότε θα είσαι στην Αθήνα; Μπορείς να μου πεις σε ποιο μαγαζί πηγαίνεις συνήθως για καφέ στο κέντρο;

Ανώνυμος είπε...

Θες να συναντηθούμε σε αυτό το ζαχαροπλαστείο που είναι πάνω από το Kολωνάκι (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του);

Ανώνυμος είπε...

Φίλε στο Μετς πάω για καφέ σε κανα 15ημερο θα τα πούμε απο δω μέσα.Δεν πιστεύω να μου ρίξεις γιαούρτι όμως

Ανώνυμος είπε...

Ή στου Πέρου.

Ανώνυμος είπε...

Πας με τα πόδια από Παγκράτι Μέτς;

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρέ

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα μήπως πέρναγα να σε πάρω με αυτοκίνητο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χααααααχααχααχχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Έχω αυτοκίνητο, δεν με πιστεύεις;;;

Ανώνυμος είπε...

και γω

Ανώνυμος είπε...

Tι μάρκα έχεις;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτονοτάριε εσύ? Με το OPEL?

Ανώνυμος είπε...

ένα lada 2105

Ανώνυμος είπε...

Ο Κάπρος εδώ.

Ανώνυμος είπε...

για όνομα του θεού τι κόσμος μαζεύεται εδω μέσα;

Ανώνυμος είπε...

LADA έχεις Καραισκο; Πραγματικά;

Ανώνυμος είπε...

Έλα Μάκη, είσαι Αθήνα ή στο Αιγαίου; Στείλε μέιλ να μιλήσουμε ιδιωτικά:

Ανώνυμος είπε...

Λάντα έχει η μούρη σου

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είσαι;;

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε μαλάκα. Ποιος να είμαι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις LADA;

Ανώνυμος είπε...

ναι ένα λάντα άσπρο έχω. του χω βάλει κι ανθρακί ζάντες τετράκτινες. πολυ μουράτο.

Ανώνυμος είπε...

Πώς να στείλω εmail; Σε ποιον;

Ανώνυμος είπε...

Έλα εγώ είμαι ρε μαλάκα ο Π. Παίζεις;

Ανώνυμος είπε...

A,, τώρα κατάλαβα. Σου στέλνω email.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε ποιο μαγαζί πηγαίνεις στο Μετς;

Ανώνυμος είπε...

Ελα καραίσκο τι θα γίνει θα κατέβεις με έχεις στήσει τόση ώρα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είμαι εγώ που ζήτησα πραγματικά να σε συναντήσω. Άλλος παρεμβαίνει. Θα τα πούμε στην Αθήνα ή έχεις πρόβλημα να εμφανιστείς;

Ανώνυμος είπε...

και ποιος είσαι εσύ; πως σε λένε;

Ανώνυμος είπε...

Μηνά

Ανώνυμος είπε...

Ανέστη;

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε ο Νίκος είμαι

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο άλλοι απαντάνε. Άσε. Θα σου γράψω άλλη φορά γιατί κάποιοι θέλουν να παίξουν. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο μαγαζί συνήθως πηγαίνεις και ποιες ώρες;

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε νίκο ρι λέει; όλα καλά;

Ανώνυμος είπε...

Να μωρέ τράκαρα το ΄λάντα και ψάχνω ανταλλακτικά

Ανώνυμος είπε...

Aραμπατζή;

Ανώνυμος είπε...

που τρακαρες πάλι; πάλι κοντρες έκανες ρε κουφάλα;

Ανώνυμος είπε...

νικο το πουλησες το yaris ή το χεις ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

να φτιάξει το ασανσέρ με χρήματα από το αποθεματικό και να παγώσει τα κοινόχρηστα. Αίτημα προς τη διαχείριση.

Ανώνυμος είπε...

Είχα πολύ καιρό να επισκευτώ το blog σας γιατί το νόμιζα ανενεργό. Δεν έχω λόγια για τα άρθρα του Καραισκου. Λένε μεγάλες αλήθειες και μάλιστα όχι θεωρητικά αλλά με γάργαρο τρόπο. Μόνο συγχαρητήρια έχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα ήθελα και εγώ να λέγαμε δυο κουβέντες. Που μπορεί κάποιος να σε συναντήσει;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και το μπλόγκ και ο καραίσκος ρυθμίστηκαν απο την αγορά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Έκοψε τα αριστερά και γράφει σαν τον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο χωνευτήρας λουκάνικων και ίνδαλμα του Καραϊσκου λάϊβ στους Καρπετοπανούτσους. Τρίζουνε τα κόκκαλα του Σταύρακα του Νταϊφά.

Ανώνυμος είπε...

Mην είσαι επαρχιωτάκος φίλε. Μόλις δεις κάποιον λιγάκι ιδιαίτερο αμέσως να τον κατηγορήσεις και μάλιστα με αισχρότητες. Δεν αρέσει σε καποιους ότι ο Αναστό ήταν άριστος παίκτης, έχε επιτυχία στις γυναίκες και είναι θαυμάσιος προπονητής. Επίσης κάνει στη ζωή του ότι του κατέβει. Υπάλληλος ή αποτυχημένος πρέπει να είσαι και ζηλεύεις.

Ανώνυμος είπε...

βάζελος ή χανουμάκι είναι μην το σπουδαιολογούμε

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9511

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα το Σταύρακα λέμε, τρίζουν τα κόκκαλά του. Εκτός αν είσαι κι εσύ "ιδιαίτερος". Κι έτσι όπως γράφεις, μάλλον είσαι. Όχι λίγο, πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Λατρεύω τις επισκέψεις πολιτικών στο προεδρικό μέγαρο.Μ αρέσει που του φωνάζουν ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Μπας και ακούσει ο πρόεδρος της δημοΑκράτιας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τσέκαρε ξανά τους πληροφοριοδότες σου. Ο Σταύρος ζει και βασιλεύει.

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα το Σταύρακα λέμε, τρίζουν τα κόκκαλά του. Εκτός αν είσαι κι εσύ "ιδιαίτερος". Κι έτσι όπως γράφεις, μάλλον είσαι. Όχι λίγο, πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζει σου λέω ο Σταύρος ξεκόλλα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ακου σε με μουνί μια και καλή.Μπορείς να βρίζεις όποιον θέλεις εδω μέσα αλλα τον αναστόπυλο δεν θα τον βάζεις στο στόμα σου.Ενα άρθρο έχει το σύνταγμα:δεν θα μιλάς για τον Εθνικό Πουτσαρά.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αναστόπουλο

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=76

Ανώνυμος είπε...

H γνώση του για το αν ο Νταϊφάς ζει δείχνει και το πόσο καλά γνωρίζει για τον Αναστό. Γελάνε και οι πέτρες με τον επαρχιωτάκο υπάλληλο που ζηλεύει τον μουστάκια.

Ανώνυμος είπε...

Αν και τέταρτος που ανακατεύεται στη διαμάχη, έχω να πω ότι πράγματι ζει ο Σταύρος Νταϊφάς. Φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας και σε κατάσταση που με το ζόρι μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, ενώ διηγείται συνεχώς σε όποιον βρεθεί μπροστά του ιστορίες με γκόμενες από τα νιάτα του.

Ανώνυμος είπε...

H κόρη του φίλε δεν τον επισκέπτεται;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα είπε για τον Αναστόπουλο ο ανώνυμος υπερασπιστής και ο Καραίσκος. Έτσι έχουν τα πράγματα. Μεγάλη φυσιογνωμία ο Νίκος σε όλα του.

Ανώνυμος είπε...

Όλο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο τον φθονεί τον μεγάλο Νικολό. Άλλο ένα δείγμα για το πόσο μεγάλο είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαγλαμάδες όταν λέμε για κόκαλα του Σταύρακα, εννοούμε τα ζάρια. Τόσο φλωράτζες είσαστε. Αδελφές των ΒΠ. Όσο για τον Καραϊσκο, εγώ τρελλό αγόρι δε τον βάζω στο στόμα μου, ο κοντός όμως βάζει διαφόρους. Για ρώτα και τον Τάσαρο γιατί δεν τονε κάνει παρέα; Κομπρενεβού που λένε και στα Μανιάτικα;

Ανώνυμος είπε...

Αφου τα βρήκαμε. μένει η διαχείριση πλέον να σβήνει τα σχόλια ενάντια στην κοινή μας αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

ζηλεύεις φίλε; Μα τι προστυχιά είναι αυτή;

Ανώνυμος είπε...

πουστρεξόνα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο νίκος είχε πει σε έναν κολλητό μου οτι στη διαφήμιση του ρεξόνα είχε περάσει φανταφσσσστικα και ο σκηνοθέτης ήταν τελειώς μαλάκας και χαβαλές. Βγάλε εσυ μισό εκατομμύριο δρχ απο το μπάνιο σου και τα ξαναλέμε.Αντε καλή δουλειά

Ανώνυμος είπε...

στ'αρχιδια μας

Ανώνυμος είπε...

στον κώλο σου μωρή γαμιόλα

Ανώνυμος είπε...

πολύ χαμηλό το επίπεδο του διαλόγου εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

O αντιαναστοπουλικός έχει απωθημένα με τον Νικόλα. Μήπως μετά από όλες αυτές τις γυναίκες που έπαιρνε πήρε βίαια και τον επαρχιώτη υπάλληλο και ΄για αυτό έχει νεύρα εναντίον του μεγάλου μουστάκια; Να σβήνονται τα απρεπή σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Αστεία περίπτωση ο επαρχιώτης. Ο κλασικός ο μαλάκας ο Έλληνας. Μόλις έφαγε τον ρούμπο με τον Νταϊφά και έψαξε και ρώτησε και είδε ότι ζει, το γύρισε στο τσάμικο με ζάρια και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια. Γίνε άντρας ρε και πες ότι έκανες λάθος. Αυτό θα σε δίδασκε ο μεγάλος Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

Νίκος Αναστόπουλος: ο μεγαλύτερος Έλληνας κανονιέρης.

Ανώνυμος είπε...

Αρλούμπας ο φιλάρας.Του έπιασε κάποτε κανέναν κώλο ο Αναστόπουλος πρέπει και το θυμάται ακόμα

Ανώνυμος είπε...

φίλε το επίπεδο γίνεται χαμηλό όταν δεν μιλάμε για το νίκο.Κάνε μας τη χάρη

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνάκιας το επαρχιωτόπουλο με τα πολλά κόμπλεξ και την εμπάθεια προς τον Νικολό.

Ανώνυμος είπε...

Νίκος Αναστόπουλος: ο μεγαλύτερος Έλληνας κλανονιέρης.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, εγώ από τις κουράδες μου βγάζω τόσα, εσύ κάτσε άνεργος και σέρβιρε τραπέζια γιατί για παραπάνω δε κάνεις. Κι όταν ψοφήσεις από την πείνα έλα (με την όπισθεν μαζί με την άλλη τη φούλα) να σας (τις) ταϊσω. Άσε που θα μου κάνεις νούμερα με το γίγαντα Σταύρακα.

Ο μέγας Κόκκαλης γιατί δεν άκουγε κουβέντα για τον πουστόπουλο σε όλους όσοι του έκαναν τ' αρχίδια τετράγωνα να τον πάρει στην ομάδα; Για τον ίδιο λόγο που δεν έπαιρνε και το γιό του Σάββα, το θόδωρο. Το λουκάνικο κορίτισια, αυτό με τη φλέβα.

Ο Μαρινάκης βέβαια πήρε τον Κοστάντζο. Νέοι καιροί, νέα ήθη.

Άντε ζώα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι είσαι στην 7;

Ανώνυμος είπε...

Τι ειν αυτά που λες ρε κωλοβάζελε γαμημένε.Ρε μουνί όρθιο

Ανώνυμος είπε...

Για τον πρίγκηπα θα μας πείς κανα νέο

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο πιο κάτω μπορεί να πάει το επίπεδο εδώ μέσα; Πόσο;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τι εφορία πληρώνεις;Αν θες απαντάς.

Ανώνυμος είπε...

To επαρχιωτόπουλο έχει πολλά και σοβαρά κοινωνικά και σεξουαλικά απωθημένα. Ζηλεύει όποιον έχει πετύχει. Πάλι πιάνεται αδιάβαστος. Ο Κόκαλς έκανε πρόταση στον μουστάκια και εκείνος με τους όρους που έθεσε για την μη ανάληψη της τεχνικής ηγεσία στη μέση της περιόδου έγραψε την πρόταση του φρύδια στα ατσάλινα αρχίδια του. Αυτός ηταν και είναι ο Αναστό. Άντρας με τα όλα του. Δάσκαλος προς όλους μας. Αλλά που να καταλάβεις εσύ κακομοίρη.

ΑΓΓΕΛΑ είπε...

Θα θέλαμε κι άλλα σχόλια απο αραμπατζή

Ανώνυμος είπε...

6:33 δε σε ρώτησε κανένας με τι μοιάζει η μάνα σου, το ξέρουμε όλοι και καλά

Ανώνυμος είπε...

6:32, παλιά, προ Τσουκαλά, με Υποβρύχιο, Τόλη όταν ήταν νέος κλπ

7:25 τι ώρα; άσε ρε νούμερο που την έφαγες τη γατιά του Σωκράτη, είπαμε του τα είχανε κάνει τετράγωνα οι παρακοιμώμενοι και επειδή δε γουστάρει τις γκρίνιες του είπε έλα για το τρίμηνο χωρίς μεταγραφές ξέροντας ότι δε θα δεχόταν. Άρα μάγκας ο Σωκράτης και λεβιές ο λουκανικοφάγος. Άσε που και σα προπονητής νούλα είναι, στο Νικόλα τον Αλέφαντο τηλεφωνάει και τα γράφει σε κασετόφωνο γιατί είναι και βλάκας.

Ανώνυμος είπε...

8.16 βλέπω ότι μπορείς να προσφέρεις στο μπλογκ. συνέχισε έτσι, αλλά γιατί βρίζεις τον -ομοιδεάτη σου- καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Nα σταματήσουν να γράφουν εδώ οι γηπεδικοί σχολιαστές. Δεν τους θέλουμε.

Marwood είπε...

Για να ξαναγίνω κρυστάλλινος, γιατί μάλλον δεν έγινα πλήρως αντιληπτός.

Οπως έχω ξαναπει εδώ, το κούριερ, η νυχού, το (μ)πιστολάκι, πολύ περισσότερο ο άνεργος/αδιόριστος,ακόμα πιο πολύ ο επιστήμονας που θέλει να δουλέψει, αν καταλάβαινε το συμφέρον του, θα κατέβαινε στο Σύνταγμα, θα έμπαινε στην Μεγάλη Βρετάνια (sic) και θα έπαιρνε στους ώμους τον Ραιχενμπαχ και τον Τόμσεν και θα τους έβαζε τρένο στη Βουλή.

Αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα, και μην δίνετε σημασία σε οτιδήποτε άλλο λέγεται από λογής λογής μπαρουφάκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται ρε σήμερα; Ο Πετρόχειλος με τον Ηλία Κακλαμάνη σχολιάζουν εδώ μέσα; Πολύ τσακωμός για τον μουστάκια-πουστάκια. Σε λίγο θα κανονιστεί και κόντρα με εντούρο. Ηρεμήστε λίγο ρε.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Βαξεβάνιης στην εκπομπή του Χατζηνίκου; Κανονίστηκε η πρόσκληση μέσω τουίτα; Παρακολουθούσα με αγωνία την οικονομική ανάλυση του Σπύρου Χατζάρα ο οποίος συστήνει ανεπιφύλακατα επιστροφή στη δραχμή επιμένοντας ότι σύντομα η δραχμούλα θα γίνει πιο σκληρό νόμισμα από το ευρώ. Δυνατή η Χατζάρειος ανάλυση.

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο Χατζάρας σου φταίει τώρα φιλαράκο; Είσαι τόσο καλός γνώστης των οικονομικών που είσαι σίγουρος ότι η δραχμή αποκλείεται να λειτουργήσει θετικά για την οικονομία της χώρας;

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε Χατζάρα όλα καλά; Σε κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

Βαξεβάνιηnnn