Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

Θα ηθελα να θυμηθειτε,τι λεγαμε και τι εκτακτο κεφι γινοταν με το Γιωργο, οταν ηταν αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης .Θυμαμαι τον Καραμανλη να τον αντιμετωπιζει τελειως ελαφρα στη βουλη και ο γιωργος να εκνευριζεται και να μπουρδουκλωνει τα λογια του ενω οι βουλευτες του δαγκωνονταν και κοιταζονταν μεταξυ τους. Ο γιωργος δεν εξεπληξε κανεναν - την ωμη ελληνο αμερικανικη αυθεντικοτητα του , δεν την εκρυβε ουτε το τηλεοπτικο ρετους. Ολοι βλεπανε τις δυνατοτητες του, αλλα για τους γνωστους λογους, τη μεταφυσικη ελξη δηλαδη που ασκει η διαδοχη του ονοματος,στον λαο, υποχρεωθηκαμε να κανουμε τα στραβα ματια , να τον υφισταμεθα ,οπως επιτασσει το συνταγμα και τωρα να τον τρωμε ωμο ,επειδη ανηκουμε στο ιδιο εθνος με 2.000.000 εκατομμυρια τεντα παπανδρεικους .Η το εθνος ειναι μαλακια θεσμος η η δημοκρατια

Προχθες ενας ταξιτζης , μου μετεφερε το διακαη ποθο του κλαδου του , να γινουν εκλογες ,ωστε να βγει ο Σαμαρας και "να τη σκαπουλαρουμε".

50-60 γκρουπουσκουλα-think tanks , και tea parties ,ατακτα σωματα φιλελευθερων δερβισηδων ,συλλογοι φιλων του i-phone , του ηλεκτρονικου τσιγαρου , της ντιτζιταλ μυγιοσκοτωστρας και των ψηφιακων πλουμιδιων του πανεριου του κινεζου, εχουν καταφερει να μεταμορφωσουν την φιλελευθερη beatnik παραταξη, σε παρδαλοτερη και ιλαροτερη περιπτωση κι απο την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα .Θελω να σημειωσω οτι το φιλελευθερο κινημα, μας φερνει για συζητηση θεματα εισαγωγης,που κουβεντιαζαν στις ΗΠΑ, το 1955 με νεα στοιχεια ομως , απο το sex and the city , το CSI. το μαρκουλακη και τη σια Κοτσιωνη.

Η πορτοκαλο ροζ αριστερα , ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ (κομμα συριζεων που δεν γουσταρει τον Παπαδημουλη) ,ο Κουβελης ,οι ατομικες συνιστωσες .Πρωτα απ ολα, η μη -ας πουμε κομουνιστικη - αριστερα, δεν ειναι ιδεολογια η οικονομικο συστημα με την πεζοδρομιακη εννοια του ορου.Η Αριστερα ειναι τα παιδικα μας χρονια.Ειναι το πρωτο μας φιλι, το πρωτο μας μεθυσι, η μπαλα στην αλανα που εγινε τσιμεντο πια, η μπλουζα η μαυρη η ροκαδικη, ειναι η Μαρια απο το Μοσχατο, τα βραδυα στα ρεμπεταδικα, το θερινο σινεμα,η φυσαρμονικα του Λεωνιδα ,ο καφες στου λεντζου ,η κιθαρα στην παραλια.
.Δεν μπορειτε κυριοι να ζητατε απο την γκομενα που ειχατε στα 15,να σας δωσει λυσεις εξοδου απο την καπιταλιστικη κριση.Οι ανθρωποι ειναι εδω για αλλα πραγματα.Ο συριζα ειναι εδω για να προστατευει τα κεκτημενα 40.000 ανωτερων δημοσιων υπαλληλων, που το βραδυ θελουν να δουν Ινγκμαρ Μπεργκμαν .Ειναι εδω για να υπενθυμιζει στο γιατρο του ΕΣΥ που παιρνει το φακελακι ,οτι καποτε το Μαη του 68 η νιοτη εδειχνε πως θα γινοταν αλλος.Ειναι εδω για να υπερασπιστει το δικαιωμα σου να εισαι 45 ,να φορας σκουλαρικι , να ζεις στα Πατησια ,να μιλας στις γκομενες ρομαντικα και χαμηλοφωνα , να τη βγαζεις με τρακες και να νομιζεις οτι εισαι ο Μπουκοφσκι.
Μην περιμενετε απ αυτους τους ανθρωπους να κυβερνησουν ποτε τη χωρα εστω και αν ψηφιστουν. Αυτοι αν τους ρωτησεις τι θα κανουν αν εκλεγουν,θα σου τραγουδησουν το Καντο Χενεραλ.Ο συριζα ασκει εντεχνη , ποιητικη ανωτερη καλλιτεχνικα αντιπολιτευση και ο σοφος λαος τον βαζει στη Βουλη γι αυτο το λογο.

Το ΚΚΕ, στο θεμα του δημοψηφισματος -να μου το θυμαστε- θα δωσει γραμμη περιπου σαν Δελφικο χρησμο.Σπαζοκεφαλια μπολσεβικικη .Οχι στο ΠΑΣΟΚ και το ευρω, , ,εξω απο την Ευρωπη,καλυτερα με ,τα καπικια ,τις μπαμπουσκες και τους SS-20 εμπρος βοηθατε να σηκωσουμε τον ηλιο πανω απο την ελλαδα Eπειδη βλεπω που το πανε,θα ηθελα να πω οτι σε κατι τετοιες ωρες σαν την τωρινη ,βγαινουν ιστορικα συμπερασματα και πιστευω , θα δει κι ο τελευταιος Κνιτης, οτι το κομμα του θα προτιμησει να παραμεινει απλα στην κατηγορια και θα αφησει την επανασταση για την επομενη καπιταλιστικη κριση το 2050 οπως προβλεπει το ημερολογιο των Μαγιας..



69 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, δεν είναι ώρα για αστεία. Επιτέλους να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία και να αποφευχθεί ο πανικός. Πρέπει να συσταθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Καραμανλή, ΓΑΠ, Μίλκο, Αννα Κεφαλογιάννη, Σίμο Κεδίκογλου, Δ. Αβραμόπουλο,Ευρυ Στυλιανίδη, Φώφη Γεννηματά, Γ. Μίχα, Χ. Πασβαντίδη και τον Γ. Δημαρά.

Ανώνυμος είπε...

Η Ιωάννα Δ. οφείλει μια εξήγηση για αυτό:
http://www.fimes.gr/2011/11/giorgos-kritikos-tragoudistis-listeies/

Έπεσε από τα σύννεφα? Πώς θα περιέγραφε τον ιδιοκτήτη της μπουτικ? Ήταν το καλύτερο παιδί της γειτονιάς? Είχε δώσει δικαιώματα?

Νομίζω ότι υπάρχουν καίρια ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης εκ μέρους της.

Ανώνυμος είπε...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/11/blog-post_1156.html

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ανάγκη το δίχως άλλο φωνές σαν του Νότη

Ανώνυμος είπε...

Αναμενουμε επειγοντως παρεμβαση δημαρα.

Ανώνυμος είπε...

Μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λ. Παπαδήμο? Σιγά μην αφήσουν να γίνει δουλειά ο Σαμαράς και οι πασόκοι (που αργα ή γρήγορα λόγω αλλαγής ηγεσίας θα ξαναξεθαρρέψουν)

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_5372.html

http://nonews-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_2644.html

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει πρωθυπουργός ο αναστό με δεύτερον "από κάτω του" τον καραίσκο. Μπροστά στον αναστο θα "γονατίσει" όλη η υφήλιος.

Ανώνυμος είπε...

Αναστόκωλος

Ανώνυμος είπε...

και βέβαια αν, λέμε αν, πρωθυπουργεύσει ο αντώνης τότε θα γελάσει πραγματικά το σύμπαν κι ο κάθε πικραμένος

Ανώνυμος είπε...

Αναστό πουλος

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ήρθε η ώρα της Έλενας Ράπτη?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ασκώ το τίμιο επάγγελμα του αρκουδιάρη (βλ. Ursus ballet conducteur), σε χωριά της Ηπείρου κυρίως.

Δυστυχώς η τελευταία συνεργάτις-καλλιτέχνις (Μαριγώ) του θιάσου μου, έπεσε θύμα των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων γαποδοτούμενων φιλοζωικών/μισανθρωπικών οργανώσεων. Τα τελευταία νέα που έμαθα για την τύχη της είναι ότι ψυχαγωγεί την συντροφία της Πρέσβειρας Κυρίας Μαριάννας Δαρβινογιάννη.

Το πρόγραμμά μου για τις επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαιτέρως βαρύ (βλ. και πρόγραμμα θρησκευτικών πανηγύρεων @radioBlackman). Είναι δυστυχώς δύσκολο να βρεις άξιο αντικαταστάτη της πολύπειρης Μαριγώς. Ετσι νόμιζα έως ότου τυχαία έπεσα στο ιστολόγιο το οποίο τιμάς με την αρθρογραφία σου. Σαν από θεϊκή σύμπτωση, ο ξάδερφός μου στο Αστόρια, μου έστειλε ολόσωμη προβιά άρκτου ελαφρώς χρησιμοποιημένη στο πρόσφατο χάλλογουήν.

Καραϊσκο, τι λες; Σε ενδιαφέρει η καλλιτεχνική καρριέρα;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο να δεχτείς την πρόταση. Είναι δύσκολοι οικαιροί, τίμιος και ξήγας φαίνεται ο επιχειρηματίας, θα είσαι όλη μέρα στα 4 όπως το ίνδαλμά σου ο Αναστό, μιά χαρά.

Ανώνυμος είπε...

Είναι επιβεβαιωμένο. Καραϊσκος-δουλειά σημειώσατε 2. Αφού βλέπετε ότι ο καραισκος δεν το χει. Τα χουμε ξαναπεί. Σκοπός του είναι το μεσημέρι που ξυπνάει να ψυχαγωγεί τον κοσμάκη με πνευματική και όχι υλική εργασία.

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο, ρητορικό το ερώτημα το θέτω απλά για αρκουδοτροφή. Δημοκρατία σε κάφρους σημαίνει να κυβερνούν "κυβερνήσεις" οι οποίες, το πολύ κάθε 15-20 χρόνια (όπως δείχνει η εμπειρία) να μας οδηγούν σε "κυβέρνησεις εθνικής σωτηρίας" (όπως παραδέχονται να τις ονομάζουν οι πιο αφελείς των συμμοριών αυτών). Δηλαδή, να μας σώζουν από τους ίδιους. Χαχαχα, ρε τί χώρα μεγαλείο είναι αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο να τη δεχθείς την πρόταση του καλού επιχειρηματίου.
Θα μπορείς έτσι να χέζεις στο δάσος άφοβα, χωρίς να σε παρεξηγεί κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο 4.54 είναι ο αραπατζής

Ανώνυμος είπε...

Δυσθεόρατο το καλλιτεχνικό ανάστημα της Μαριγούς.

Βαριά η σκιά της, αγχώνει επίδοξους διάδοχους, όπως βαριά ήταν και η φανέλα με το νούμερο 9 του θρύλου που κοσμούσε την πλάτη του ακτύπητου μουστάκια.

Θα αποδειχθεί ο Καραϊσκος ένας νέος Σάκης Μουστακίδης επιβεβαιώνοντας τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι το παιδί δεν μπορεί, ή θα δώσει ένα ηχηρό ράπισμα σε όλους τους αμφισβητίες αφήνοντας εποχή στην αρκουδιαρική τέχνη, ωσάν ένας άλλος Λάμπρος Χούτος;

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠωδες παραλληλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιωργακη τι ειναι αυτα που τσαφουνας
Ιστοριες αρτσιμπουτσι κ λουλας
Εγω θα σε παω τζαμπο!

Ανώνυμος είπε...

Γυαλίζει το μάτι τους. γελοιωδέστερο θέαμα από τις πουτσότριχες τύπου Καρατζαφέρη και ντόρας που θέλουν να μπούν στο κάδρο (τρομάρα τους) πιθανής συγκυβέρνησης δεν υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

ώδινεν ..όρος..

http://bit.ly/t1wU7y

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/tMtNyS

Ανώνυμος είπε...

Αναστο

Ανώνυμος είπε...

Πλήττεται ο τουρισμός!!

Άγγελος Αναστασιάδης είπε...

Δε μπορεί το παλλλληκάρι ο Καραϊσκος. Πρέπει να πάει στο Όρος και βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i04112011

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δηλαδή μόνο ο Ανατολάκης βουλευτής; Δεν θα άξιζε μια θέση στη βουλή και στον μεγάλο Νίκο Αναστόπουλο;

The Pronunciator είπε...

- Έλα μωρέ τώρα, έλα μωρέ τώρα, ποιός Καραϊσκος, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Καραϊσκος.
- Μα..
- Τι μα και ξεμά ρε, με τον Αλέφαντο μιλάς, μάθε μπαλίτσα.
- Μα...
- Έλα μωρέ τώρα, ποιός Καραϊσκος τώρα, δεν υπάρχει λέμε, τιτίκα είναι, για τα μπάνια.
- Κύριε Αλέφαντε..
- Έλα που θα πεις εσύ του Αλέφαντου, τονε θυμάμαι όταν ήμουνα στον Πανελλήνιο, κι ερχόταν εκεί ο κοντός και ο άλλος, ο Πανούτσης...
- Ο Πανούτσος...
- Ναι αυτός, και μόλις είχανε μπει στη δημοοσιογραφία και παρακαλάγανε τον Αλέφαντο να μάθουνε μπαλλίτσα...
- Για τον Καραϊσκο λέγαμε...
- Ποιός Καραϊσκος τώρα, εμένα άκου που σου λέω, ερχότανε εκεί οι 2 που βρώμαγε το χνώτο τους και τον είχα εγώ εκεί τον Καραϊσκο στον Πανελλήνιο και τονε πλάκωνα στα βάρη να έρθει να δυναμώσει γιατί ήτανε σα τον Άγιο Πατάπιο, τα συστήματα του Χάπελ του έκανα, που ήμουνα πλάϊ του, ο μεγαλύτερος λέμε, τον είχα εκεί και τονε γύμναζα αλλά δεν είχε μυαλό μωρέ, τι να τον κάνεις τον παίκτη άμα είναι κλούβιο το κεφάλι, αλλά από αντοχές πρώτος να πούμε, τονε είχα κάνει πρώτο, το 1500άρι του μιλάμε ήτανε για Πρωτάθλημα Ελλάδας να πούμε και μετά να πούμε πήγε κι έκανε μεταγραφή καλή πριν την ώρα του. Ρε ούτε ένα ευχαριστώ δε με πήρε να μου πεί και έκανε ότι δε με ξέρει. Και μετά να πούμε όταν τραυματίστηκε με πήρε τηλέφωνο να πούμε κυρ-Νίκο και κυρ-Νίκο και τι να κάνω, λύγισα γιατί εμείς οι πασοκατζήδες είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι να πούμε, όπως ήταν ο μεγάλος ο Αντρέας, εμένα να ακούς να μαθαίνεις, δύο οι μεγάλοι, οι τεράστοι στην Ελλάδα να πούμε, ο Αντρέας κι ο Σωκράτης να πούμε, τεράστιοι πρόεδροι, όχι σαν αυτόνε το γίο του Αντρέα που κυβερνάει τώρα, αντί να ανοίξει τα ταμεία να μοιράσει λεφτά στον κόσμο να πούμε όπως έκανε ο πατέρας του, να κυβερνάει 30 χρόνια...
- Ο Καραϊσκος..
- Έλα μωρέ τώρα δεν υπάρχει να πούμε Καραϊσκος, κι εκεί που παίζει τώρα μέσω εμένανε πήγε, ήξερα εγώ ένανε πρόεδρο και τονε πήρα τηλέφωνο άμα ήρθε και μου κλάφτηκε ο Καραϊσκος, να πάρει ένα μεροκάματο να συμπληρώσει τα συντάξιμα να πούμε. Δεν υπάρχει σου λέω.

Ανώνυμος είπε...

κυριε προνουνσηεητορ ενας ανθρωπος εδαρη,ενας ανθρωπος εφαγε ξυλο

Ανώνυμος είπε...

@alefantos Alefantos Nikolas
Με τη δραχμή θα πάρω πρωτάθλημα

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9960

Ανώνυμος είπε...

ισα ρε καλτσοδέτα καραισκο

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθεί ο Καραϊσκος για τις εξελίξεις

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορτάζ Κουρτάκη:

30 κούτες ουίσκι έχουν πιεί στη Βουλή! (συνεχής ενημέρωση)
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

επαιξα μιαν γρηγορη με την ομιλια της Καιλη

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πως την είδες την Εύα τα είπε καλά; Την είχα δει τις προάλλες στη Σκουφά, πολύ βελτιωμένη, μάλλον φορτσάρει αλά Ριβάλντο λίγο πριν την ημερομηνία λήξης.

Ανώνυμος είπε...

αλα λετο θες να πεις.Πολυ βελτιωμενη οντως.Αδυνατισμενη.Πολυ σουσι δηλαδη.

Ανώνυμος είπε...

εμενα κι η γιαννακα μου κανει κατι.Την ειδα τομεσημερι στην ηρωδου.Κοντη ομως

Ανώνυμος είπε...

Κακή εποχή όμως για να πιασεις την καλή, αν με εννοείς. Οι επίδοξοι μνηστήρες βάζουν το χέρι στην τσέπη και πιάνουν την κάλτσα (στις κάλτσες)

Ανώνυμος είπε...

είναι χονδρή;

Ανώνυμος είπε...

πρώην σύζυγος του ράπτη. κάποιοι σχολιασταί έχουν αναφέρει περισσότερα στοιχεία αλλά δε θυμάμαι

Ανώνυμος είπε...

εχει μουτρακι πολυ λαγνο και προστυχο τελικα.Μυριζε και ωραια.Σανελ πρεπει. αχ μ αυτη την κριση,πως μου λειπει το ωραιο γυναικειο αρωμα

Ανώνυμος είπε...

δεν έχουν πέσει οι τιμές ακόμα καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

μια στιγμή, τι εννοείς σου λείπει;;

Ανώνυμος είπε...

ελα σαχλε

Ανώνυμος είπε...

κι εμενα η γιαννακα

Ανώνυμος είπε...

μα δεν γινεται να κουβεντιαζω με τοσο αυτονοητους

Ανώνυμος είπε...

τι εχουν πεσει οι τιμες;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ξέρεις τι μάρκα άρωμα φοράει ο Αναστόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

παιδες εχω ακουσει οτι η μιλενα ειναι απιστευτο μουνι και πολυ open mind

Ανώνυμος είπε...

open minded θες να πεις

Ανώνυμος είπε...

γαμιέται θες να πεις

Ανώνυμος είπε...

γαμιέται και με μπατίρηδες θες να πεις

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο την πήδαγες τη μιλένα;

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρέ μέχρι που τη βαρέθηκα και την έκλασα. Πως το κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν το εννοώ έτσι. εννοώ θα την πήδαγες;

Ανώνυμος είπε...

μα σου απάντησα ήδη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναι θα την πηδαγα

Ανώνυμος είπε...

μεγάλες κουβέντες μη λες

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε καραισκο, μην τα λες ετσι απότομα. θα της έκανες τέτοια τιμή?

Ανώνυμος είπε...

αυτή θα σε πήδαγε;

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο τον πήδαγες τον αναστο;

Ανώνυμος είπε...

εννοείται

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναι θα με πηδαγε,με πηδαει κιολας.βαθμο βαθμους

Ανώνυμος είπε...

Γέλιο στο site του CNN όπου δίνεται live ο λόγος του Γιωργάκη. Ο μεταφραστής παλεύει με τα χίλια ζόρια να μεταφράσει την πολυλογία του Γιωργάκη και να βγει νόημα

Ανώνυμος είπε...

φοράει παντελονια ο φορεστ

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβα τι έγινε. παραιτήθηκε αναλαμβάνει ο βεν. μουμπάρακ;