Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΓΩ

Επειδη ειμαστε φυλη σαρακατσαναιων τσοπανηδων,μας απειλουν με μπαμπουλες τεχνοκρατες για να πεισθουμε, να θαμπωθουμε και να αρχισουμε να πληρωνουμε χαμογελαστα τους φορους μας , να μαζευουμε αποδειξεις κομφετι και να συνεχισουμε να βλεπουμε Βουλη ΤΙΒΙ σε τρισδιαστατο, οπως καναμε σημερα ,μεχρι να μας πουν καποτε οτι παμε καλα...Ααα οι τεχνοκρατες..Αφου το λεν οι τεχνοκρατες,να πληρωσουμε μωρε.

Ο ενας μετα απο τον αλλο καιγονται πιο γρηγορα απο ποτε οι πρωθυπουργοι μας. Σαν τους προπονητες του Κοκκαλη-αλλος προπονει την ομαδα τη δευτερα και αλλος διαλεγει την ενδεκαδα το σαββατο.Το εθνικο μαγγανοπηγαδο δουλευει , οπως η ποδοσφαιρικη παραγκα με τους διαιτητες μιας χρησης. Μια παραγκα μονοπωλιακων επιχειρηματιων κοιταζει τον παγκο βλαστημωντας και κλωτσωντας το κουβουκλι ,χωρις να μπορει να αποφασισει το ποιος θα μπει μεσα και θα ξεκολλησει το καρο απο τη λασπη, χωρις τη συμμετοχη των εκλογεων. Σιγα τους εκλογεις- να μην σοκαρονται και τοσο οι δημοκρατες , Ειδαμε και οταν ρωτησαμε τους εκλογεις τις προηγουμενες φορες , τι ψηφιζαν.
Αφου δεν εχει νοημα το δημοψηφισμα ,δεν εχουν ουτε οι εκλογες,οι οποιες ειναι σιγουρο οτι δεν θα βγαλουν αυτοδυναμια.Η Ελλαδα ειναι ενας ανεργος φουκαρας-γιατι κι ο επιχειρηματιας που δεν σταυρωνει πελατη ανεργος ειναι- που καθεται στον καναπε και περιμενει να τον παρουν τηλεφωνο για να πιασει δουλεια.
Για την ακριβεια,πρεπει να βρεθει ,ενα καινουργιο αδιστακτο καθαρμα, ενας νεος διαχειριστης ντεσπεραντο- ενας ασυνειδητος παχυδερμος καριολης , που θα χει τα μουτρα και κυριως το θρασος να μας κοιταξει στα ματια και να μας πει ,οτι πρεπει να πληρωσουμε κι αλλα κοινοχρηστα-κοινοΑχρηστα, ενω οι εφοριακοι απεργουν μεχρι τελικης πτωσης.Θα πληρωνω εγω τη Διαμαντοπουλου και μεθαυριο τον Κρανιδιωτη και τον μουροχαυλο το Μιχελακη,επειδη τον ψηφιζουν οι τηλεορασοπληκτοι μαλακες ελληνες. Τι χρεοκοπημενη κατασταση ειναι η δημοκρατια μας και ποσο μαλακες ειναι οι διαδηλωτες της ανοιχτης δημοκρατιας της Πλατειας Συνταγματος με την εναλλακτικη τους λυση..
Και οι τεχνοκρατες; Να δουμε τι θα πουν οι Τεχνοκρατες; Τι να πουν οι τεχνοκρατες αν δεν δουλευουν οι ΔΟΥ .Τι κεφαλοκλειδωμα εχει υποστει ο ανθρωπακος στη χωρα τουτη.
Ο κρατικος μηχανισμος ειναι ενα αυτονομο καπετανατο της Ρουμελης.Δεν δινει λογαριασμο.

Σε αλλη χωρα χωρις τοσους ψωνισμενους αργοσχολους φυλαρχους και καπεταναιους , θα χανε μεινει ακυβερνητοι ,οπως στο Βελγιο. Κανεις δεν θα θελε να κανει το δημιο ,εστω κι αν του υποσχονται οτι στην τιβι θα τον λενε σωτηρα .Εδω ομως υπαρχουν ακομη προθυμοι ανθρωποι- σκιαχτρα που δεν μπορουν να κατσουν κατω και θελουν να κανουν κουμαντο στο νεκροταφειο .Θελουν δηλαδη να ανεβουν στον βατηρα και να σχεδιαζουν με τους Αττικαρχες,πως θα ντυθουν οι μισοι ελληνες μπατσοι και θα πλακωσουν στο ξυλο τους διαδηλωτες . Δεκα χρονια να συσκεπτονται τα διαπλεκομενα δεν θα βγαλουν ακρη γιατι δεν υπαρχει προβλημα προσωπικοτητων . Λεφτα δεν υπαρχουν και εξαπλωνεται πολυ γρηγορα και η αποψη του οτι "και να χαμε ,δεν σας τα δινουμε",

Η συναινεση,πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη κενολογια ,απο την εποχη του εκσυγχρονισμου του Σημιτη.Μες την κατασταση πανικου που μας εχει καταβαλει , προσπαθουν τηλεπραξικοπηματικα να μας παρουσιασουν τα δυο βρωμοκομματα που μας εφεραν εδω ,ως και τη μονη λυση για το αδιεξοδο. Τι μπορει να περιμενει ο λαος απο το Σαμαρα; Να βγουν στους δρομους κι αυτοι που δεν εχουν βγει ακομη. Ο ιδιος ο Σαμαρας τι ζηταει τωρα, που εβαλε και το χαρτι της επαναδιαπραγματευσης στον κωλο του, σαν τον ατακτο μπομπιρα που πρεπει να κοψει τις μαλακιες , για να τον αφησουν να παιξει το τοπι...Να παραστει στην παρελαση της 25ης Μαρτιου,που ενας θεος ξερει τι θα γινει. Οι Πασοκοι δερνουν στο δρομο τους δικους τους βουλευτες,φανταστειτε τι θα κανουν στους νεοδημοκρατες - ολοι ξερουμε τι σημαινει πασοκτζιδικη βεντετα ,το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολιτευση και ο λαος στην εξουσια.Και οι ευρωπαιοι προσπαθουν ανιστορητα και με βαση την κοινη λογικη που κι αυτη εχει τις ευθυνες της για την καταντια, να μας φερουν στο τραπεζι 2 χαλασμενα κομματα που μαζι αποφερουν το 40% ψηφων. Οι ιδιοι με τα λεφτα στην Ελβετια νομιζετε οτι θα αυτοφορολογηθουν κιολας ...Καλα.

Και τι μενει:Μιαν απορια εχω:Γιατι αλλαζουν το ποτηρι με το νερο στο ποντιουμ της βουλης ,αν δεν χρησιμοποιησει το ποτηρι ο βουλευτης;










60 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πληθαίνουν οι αγανακτισμένοι.

MariannaSbokou Marianna Sbokou
Λαμόγια κυβερνώντες αυτής της χώρας, μήπώς να χτίσετε καμία φυλακή για να χωρέσουν οι αλήτες που δημιουργήσατε.. #xeftiles

Ανώνυμος είπε...

Απο τη μια σκευτομαι οτι στο χομπι του κυνηγιου επισημα απο σημερα συμπεριλαμβανεται το αλλοτε προστατευομενο ειδος homus politicus της ταξης senatus senatus που ευδοκιμει ειδικα στο ελλαδικο οικοσυστημα
Απο την αλλη παλι ρε συ Καραισκο μηπως πρεπει να βαλουμε γυαλια σε μερικους ευρωπαιους για το πως ασκειται η πολιτικη στη γεννετηρα της δημοκρατιας;
Ασε μην μου απαντας,προτιμω να ξαναγυρισω πισω στο κηνυγι και στις προσφατες εικονες του Κανταφι

Ανώνυμος είπε...

Το ποτήρι αλλάζει Καραίσκο γιατί πέφτουν μέσα μικρές ποσότητες σιέλου από τον προηγούμενο αγορητή.

The Pronunciator είπε...

"Σαν τους προπονητες του Κοκκαλη-αλλος προπονει την ομαδα τη δευτερα και αλλος διαλεγει την ενδεκαδα το σαββατο."

Κάνει μπαμ το παράπονο του Καραϊσκου όσο κι αν θέλει να το καλύψει πίσω από βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις. Όσο και να προσπαθεί ο τίμιος αυτός εργάτης των γηπέδων, πάντα κάτι συμβαίνει (αλλαγή προπονητού, νέα μετεγγραφικά αποκτήματα με πλουσιότερη κόμη και καλύτερη κουάφ, ιδεολογικός τραυματισμός) και χάνει το τρένο.

Παραμένει απορίας άξιον όμως πως διανοείται να γράφει πως "χρειάζεται ενα καινουργιο αδιστακτο καθαρμα, ενας νεος διαχειριστης ντεσπεραντο- ενας ασυνειδητος παχυδερμος καριολης" αφού με αυτόν δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δει ούτε 18άδα. Μόνο με ψυχοπονιάρη σοβιετόφιλο, σοσιαλιστή ή χριστιανοταλιμπάν προπονητή έχει ελπίδα.

Από την άλλη είναι λογικό πως δεν επιθυμεί τεχνοκράτες διότι οι εργομετρικές εξετάσεις του είναι άθλιες. Δε τολμάει να δώσει δείγμα, είναι τόσο (ιδεολογικά) ντοπέ που τα μηχανήματα θα "χτυπήσουν κόκκινο".

Με την αποστροφή "προσπαθουν τηλεπραξικοπηματικα να μας παρουσιασουν τα δυο βρωμοκομματα που μας εφεραν εδω" είναι έκδηλη η ζήλια του που δεν παίζει σε κάποιον από τους δύο "αιώνιους". Σαν να ακούει κανείς την Αλέκα δηλαδή στο γήπεδο του Απόλλωνος στο φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή.

Ανώνυμος είπε...

a2.twimg.com/profile_images/1584775721/image.jpg

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ρε προνουνσηεητορ; Ο Μοσιαλος εισαι;

The Pronunciator είπε...

Κύριε Καραϊσκο,

μη λέτε αηδίες, θα δικαιώσετε τον Αλέφαντο που είπε στο σχόλιό του ότι είστε άμυαλος.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο μηπως ξερεις ποια υπηρξε ο μεγαλος ερωτας του Αναστοπουλου? Ειναι αληθεια οτι μαλλον ηταν η Μαριον Μπιτσολα?

Ανώνυμος είπε...

Για υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν θα ήταν καθόλου άσχημος και ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης. Ας τον έχουν και αυτόν στα υπόψιν τους κατά τη διαδικασία των σχετικών διαβουλεύσεων.

Ανώνυμος είπε...

Προτεινω Σηφη Βαλυρακη για υπηρεσιακο.Σηφης Βαλυρακης,αξιοπιστια,εγκυροτητα,αντοχη.Με σηφη Βαλυρακη ο εκπροσωπεισαι και εκπροσωπεις.Σηφης Βαλυρακης κυριες κυριοι Και Καλαματα-δοξα δραμας 0-1

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τον γνωρίζεις τον Σήφη λόγω Κρήτης; Λένε πως είναι γενναίος άνδρας και πολύ δραστήριος ερωτικά. Από τους λεβέντες της πολιτικής από τη μεταπολίτευση και δώθε.

Ανώνυμος είπε...

Της ηρωικης Σιβιτανιδειου.Ακεραιος.Δραπετευσε κινηματογραφικα επι χουντας απο τις φυλακες κερκυρας και κολυμπησε μεχρι την Αλβανια.Σφακιανος αγερωχος με σκληρα γενια κουρσαρου.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι νέος στο ιστολόγιο θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που βγήκε το όνομα Καραίσκος για τον σχολιαστή που υπογράφει ως Καραπιάλης;

Ανώνυμος είπε...

Πώς έκαμε περιουσία Καραισκο?

Ανώνυμος είπε...

χιστολογιο

Ανώνυμος είπε...

ε τι πως εκανε περιουσια...Αφου σου λεω κολυμπησε απο την κερκυρα στην αλβανια και μετα εκαμε εργολαβικη ασφαλιστικη στους εργαζομενους του οπαπ και ηταν και δεκα χρονια υπουργος δημ.ταξης.Εβαλαν τα αγρια να φυλαξουν τα ημερα.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ακούσει για τη φήμη ότι διαθέτει μεγάλη και σκληρή μαλαπέρδα;

Ανώνυμος είπε...

με φλεβες χοντρες

Ανώνυμος είπε...

Eγώ πστεύω ότι με τη μαλαπέρδα έκαμε περιουσία Καραίσκο. Είμαι περίπου σίγουρος πάνω σε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο βουλευτής του Πασόκ Σαλαγιάννης λένε ότι έχει μεγάλη μαλαπέρδα. Μόνο που δεν την πλένει συχνά.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο πιστευεις οτι πρεπει να κλεισει η Ελευθεροτυπια?

Ανώνυμος είπε...

κοιτα η μινα εχει χοντρα λεφτα

Ανώνυμος είπε...

μαλακια εφημεριδα εγινε η Ε,τα τελευταια χρονια

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο εαν ησουν απο τους αλλους θα έκαμες έρωτα με Βαλυράκη?

Ανώνυμος είπε...

ναι,καλος ειναι

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα σου άρεσε να κάνεις όλη μέρα έρωτα;

Ανώνυμος είπε...

www.youtube.com/watch?v=q8QadjgXZaY

Ανώνυμος είπε...

Ο παπανδρεου δεν δινει στον κοσμο του ευρω το δικαιωμα, να ψηφισει παραμονη στην ευρωπη αλλα οχι παραμονη του πασοκ.Ο σαμαρας -χωρις πολλα πολλα λογια - απεδειχθη σημερα το πρωι περιτρανα, οτι αποδεχεται τη δανειακη συμβαση και στην ουσια δεν θελει να παρει την εξουσια . Οι ευρωλιγουρηδες ας κολυμπησουν στα σκατα τους ελευθερα και να ψηφισουν ενα απο τα δυο κομματα τα οποια βριζουν ολημερις κατιδιαν.Ψηφιστε πασοκ (ναι)στο δημοψηφισμα η σιωπηστε για παντα.Τουμπεκι. Να ξερετε ομως οτι και οχι να ψηφιστε ο Γιωργος ΄θα παραμεινει.

Σάκης είπε...

http://www.youtube.com/user/SakisAthensWorld#p/u/62/fipm1xSFgbg

Ανώνυμος είπε...

Στα εθνικά θέματα: α) Η διάνοιξη της διώρυγας στα στενά των Δαρδανελίων στο πλαίσιο της επιθετικής κατά της Ελλάδας πολιτικής Ερντογάν-Νταβούτογλου και η ουσιαστική επαναφορά του ιστορικού «Ανατολικού Ζητήματος», με στόχο την παράκαμψη της συνθήκης του Μοντρέ (της ελεύθερης δηλαδή ναυσιπλοΐας στα στενά) και τον αποκλεισμό των Ρώσων από τα «ζεστά νερά» του Αιγαίου και της Μεσογείου. β) Η παράλληλη ανάπτυξη των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επιθετική διάταξη («Βαριοπούλα» στον Έβρο, οι καθημερινές παραβιάσεις του FIR Αθηνών αλλά και του εθνικού εναέριου χώρου, η επιθετική ανάπτυξη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, η επιθετική ανάπτυξη UAV (μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών) στα παράλια της Μικράς Ασίας κλπ) και γ) η «επιχείρηση συνεκμετάλλευσης» των αποθεμάτων των φυσικών ενεργειακών πόρων του χερσαίου αλλά και θαλάσσιου ελληνικού εθνικού χώρου, η οποία συναποφασίσθηκε από τον Γ.Α. Παπανδρέου στη Σύνοδο του Αζερμπαιτζάν σε αγαστή συνεργασία με τον Ρετζέπ Νταγίπ Ερντογάν και αυτήν την στιγμή υλοποιείται με την εγκατάσταση του αγωγού Transadriatic (από εταιρίες γερμανικών συμφερόντων) στη χώρα μας, καταδεικνύουν, τον σαφή προσανατολισμό της Δύσης, στον κατακερματισμό του εθνικού κορμού της Πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θηλάζει μέχρι μεγάλη ηλικία αποκτά μεγαλύτερον εγκέφαλο και γίνεται πιο έξυπνος.

Ανώνυμος είπε...

θεωρω πως οι μοναδικοι ελληνες που αντιστεκονται πραγματικα με σθενος στα σκληρα μετρα λιτοτητας της κυβερνησης ειναι διχως αλλο οι Cayenne-istas.

Ανώνυμος είπε...

O Καραισκος έχει ford escort;

Ανώνυμος είπε...

ELIAS
@MOSSIALOS
Elias Mossialos is Professor of Health Policy at the London School of Economics and Political Science. He is currently the Minister of State in Greece.
http://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/whosWho/LSEHealth/profiles/eamossialos%40lseacuk.aspx

Ανώνυμος είπε...

Ναι, FORD νομίζω ότι πρέπει να οδηγεί. Μπλε.

Ανώνυμος είπε...

Διπλωμα οδηγησης εχεις Καραισκο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα και μια πρόβλεψη. Για να δούμε αν θα πέσω μέσα.

Ο ΓΑΠ την κάνει. Αποκλείεται να παραμείνει γιατί θα προκαλέσει πλέον και τους γαλλογερμανούς με την κουτοπονηριά του. Τελείωσε και πλέον οι γαλλογερμανοί απαιτούν εθνική ενότητα για να περάσουν τα μέτρα λιτότητας.

Ο τρελαντώνης που δηλώνει ότι δεν αποδέχεται τίποτα και δεν εγκρίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ελπίζει (ως γνήσιος κουτοπόνηρος έλλην) ότι με συγκυβέρνηση από ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, Ντόρα θα τη γλυτώσει παραμένοντας στο απυρόβλητο, προκειμένου να συνεχίσει να λέει τις αντιμνημονιακές σαχλαμάρες του και να χαϊδεύει τ' αυτιά των ιθαγενών διανοητικά καθυστερημένων.

Δευτέρα πρωί-πρωί κόβω σίγουρο να έρχεται απειλή-βοϊδόπουτσα-τελεσίγραφο από γαλλογερμανικό άξονα: "η κι η ΝΔ στο ντηλ ή φεύγετε από το ευρώ". Σιγά μην ανεχτούνε τον κουράδα να συνεχίζει τους λαϊκισμούς του και να σαμποτάρει τα επερχόμενα μέτρα. (Ακόμα χειρότερα - αν και πολύ απίθανο σενάριο- να απαιτήσουν και συμμετοχή της αριστεράς.)

Ο Αντωνάκης χεσμένος θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αλλά αντί για τεχνοκράτες (που πολύ θα ήθελε να βάλει για να φάνε τη ρετσινιά του "γδάρτη του λαού" κι αυτός να τη βγάλει καθαρή) θα εξαναγκαστεί να στείλει πολιτικά πρόσωπα και τελικά θα ζητήσει υπουργοποίηση εκ μέρους της ΝΔ, όποιου θέλει να ξεφορτωθεί αργότερα από το κόμμα (κανα π.χ. Κυριάκο Μητσοτάκη κλπ)

Φυσικά υπάρχει και το σενάριο΄να είναι πραγματικά τρελός και να αρνηθεί ξανά, ακόμα και κατόπιν απειλής, πιστεύοντας ότι μπολοφάρουν οι γαλλογερμανοί, οπότε τη γαμήσαμε.. Δεν μπορεί να είναι τόσο πολύ τρελός όμως. Είπαμε πια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και μια και κάποιος φίλος ανεφέρθη στα εθνικά θέματα, πιστεύω ότι ο χειρότερος κίνδυνος από την πιθανή έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή, είναι η απώλεια εθνικού εδάφους από τους Τούρκους.

Κανένας στις παρούσες συνθήκες και με την αναταραχή που υπάρχει στις αγορές δεν θα τολμούσε να επιτεθεί σε χώρα του Ευρώ, γιατί θα τον πήγαιναν παραμάζωμα οι πάντες, λόγω του πανικού που θα γινόταν στις αγορές από την πολεμική εμπλοκή χώρας που συμμετέχει στο ενιαίο νόμισμα.

Αντίθετα, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, θα βρεθούμε πτωχευμένοι, αποδυναμωμένοι και με ένα νόμισμα-ανέκδοτο πλέον, που θα έχει αξία μόνο για μας. Συν τοις άλλοις, και με την εκδικητικότητα όλων των ευρωπαίων για τη ζημιά που προκαλέσαμε στο ευρώ. Το μόνο που θα κάνουν θα είναι να καταδικάσουν μια τουρκική επίθεση στα λόγια, όταν στην πράξη μόνο που δεν θα επανιδρυθούν τα SS στη Γερμανία για να πολεμήσουν μαζί με τους Τούρκους εναντίον μας. Ουαί και αλίμονό μας. Ο μόνος που έχω δει να αναφέρει τέτοιο σενάριο είναι ο Στούπας (που κάποιος βάζει άρθρα του συχνά εδώ μέσα)

Ανώνυμος είπε...

Οφου μωρε πως τα βαριεμαι τα εθνικα και αλλα θεματα.Γαμησε μας και συ τωρα με το καστελοριζο βραδυατικα

Ανώνυμος είπε...

τελικά τι έγινε με τον αγγλούπα και την Όλγας Φαρμάκη?

Ανώνυμος είπε...

10:04 Καραίσκο έχεις δίκιο. Πολλοί που δεν μπορούν να καταπιαστούν και να λύσουν τα μικρά-εσωτερικά ασχολούνται μόνο με τα μεγάλα-εξωτερικά. Μεγάλη παράδοση του Ελληνικού καφενείου αυτή από παλιά. Σήμερα άκουγα συνταξιούχους σε καφενείο να τσακώνονται για το Μακεδονικό.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια η παρουσία αβραμόπουλου δίπλα στον αντωνάκη. Ωραία πόζα είχε πάρει ο μητσάρας. Ανάλογη με την κρισιμότητα των στιγμών. Δικαιούται να θέλει να οδηγήσει αυτός ως πρωθ/γος την Ελλάδα έξω από το τούνελ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Αντωνάκης εκτός από Δήμα και Αβραμόπουλο είχε στο πλάι του και τον Αναστόπουλο θα μάζευε όλο το χαρτί.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν ειχατε παει ποτε καποιοι απο εδω,στο ζαππειο, την εποχη της μικρης βουλης.Ενας ωραιος φολκλορ θεσμος που ξοφλησε ομως επι ανδρεα. Μαλλον επειδι ολοι " τα πιασαν".Αγανακτισμενοι και τοτε οι γεροντες.

Ανώνυμος είπε...

επειδις

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς. Πολύ ανώτερη της κανονικής.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ. ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο νομίζω ότι σε είδα στο Ζάππειο χθες το μεσημέρι. Ήσουν πράγματι εσύ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=c9nrC45-XPM

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Lx4pae-wZqs

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα ήθελες να έκανες έρωτα κάθε μέρα πρωί και βράδυ;

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλός αυτός ο Σταύρος Παπαδήμας που προτείνουν για πρωθυπουργό;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4405.html

Ανώνυμος είπε...

EvaKaili Eva Kaili
Οσο για την επιθεση που δεχομαι μερες τωρα,ακομα και απο συναδελφους,δεν με τρομοκρατει,το αντιθετο.Θα κριθουμε εκ του αποτελεσματος ολοι..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Δεν πιστεύω ότι ο τόπος μπορεί να στερηθεί την «Ελευθεροτυπία»

«Οταν μαθαίνεις κάτι που δεν θέλεις να συμβεί, δεν το πιστεύεις. Δεν θέλω, λοιπόν, να πιστέψω ότι η "Ελευθεροτυπία" μπορεί να κλείσει. Δεν μπορεί να πληγεί τόσο πολύ ο πλουραλισμός στην ενημέρωση, η ελεύθερη διακίνηση απόψεων και ιδεών, ο δημόσιος δημοκρατικός διάλογος.

Δεν πιστεύω ότι στις δύσκολες ώρες που διατρέχει ο τόπος μας μπορεί να στερηθεί άλλη μια έπαλξη αγώνα. Επαλξη Δημοκρατίας, σύγκρουσης με τα προβλήματα και προάσπισης των εθνικών μας συμφερόντων.

Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς να υπάρξει, έστω και την τελευταία αυτή στιγμή, υπέρβαση των λειτουργικών αδιεξόδων και λύση που θα κρατήσει την ιστορική εφημερίδα στις επάλξεις, όπου τόσο άξια παλεύει το ανθρώπινο δυναμικό της

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Βουλευτής Ν.Δ.

Αδιανόητη η ενημέρωση χωρίς την «Ε»

«Για μας, που μεγαλώσαμε με την "Ελευθεροτυπία", που γνωριστήκαμε με την πολιτική και τους πολιτικούς μέσα από τις σελίδες της, που πήραμε ώθηση να ονειρευτούμε έναν καλύτερο κόσμο και να συμμετάσχουμε στα κοινά, είναι αδιανόητο ότι η έντυπη ενημέρωση στη χώρα θα συνεχιστεί δίχως την παρουσία της "Ε" και της "Κ.Ε." ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που ζούμε».

Ανώνυμος είπε...

Visit Πασοκισταν!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην υπάρχουν αυταπάτες, αυτή είναι έξω η εικόνα του μέσου ελληνοκύπριου. Και σωστά.

www.youtube.com/watch?v=M04o1WgZk9g

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι ζητάει ο καραίσκος σε διαφήμιση;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα Καραισκο είναι να έχεις λεφτά στην τσέπα. Αυτό είναι η ουσία.