Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟΝ

Αυτες τις μεγαλο τηλεπιλογες με γκραντ ταρατατζουμ μπουμ μπουμ τυπου Παπαδημου,Ζολωτα , την τσαμπουκαλεμενη σοβαροτητα που σερβιρονται και τον υπαινιγμο του:" αν δεν τα καταφερει κι αυτος τελειωσαμε", τις εχουμε ξαναδει στην ελλαδα . Τους κραδασμους και την αναμπουμπουλα μετα απο περιοδους τετοιων παρτουζοσυγκυβερνησεων των γελοιων τοπικων γραφειοκρατων με οικονομικους υπερεγκεφαλους πανεπιστημιακης εδρας, ακολουθησαν και παλι πετρινα χρονια με δανεια με δανεια , δανεια και υπνακους στο γραφειο ,μετα το μπραντς .Τι να σου κανει κι ο Παπαδημος σε μια χωρα των βαλκανιων με το μισο δυναμικο της να γκρινιαζει επειδη ειναι πτυχιουχοι της βεακειου-βαραβακειου και του λονδινου και δεν βρισκει δουλεια , τους αλλους να τον παιζουνε στα αδεια μαγαζια οπτικων της σταδιου , το αλλο ενα τριτο συνταξιουχους , τους λοιπους ανεργους -στο ενα εκατομμυριο φτανουνε- φανταζομαι οτι θα ειναι και πολυ παραπανω αφου και εγω που ειμαι ανεργος, δεν καταδεχομαι ουτε καν να περασω απο τον ΟΑΕΔ ,που βρωμα και οι υπαλληλοι του ειναι αγενεστατοι πασοκατζηδες με υφακι.
Θυμιζω τι μεγαλο κεφαλι στα οικονομικα ηταν ο Ανδρεας με εδρα πανεπιστημιακη στην Αμερικη.
Βεβαια γελια αναμενονται με τη νεα επιλογη της κοινης λογικης που μας αναμαζεψανε εδω περα.Μετα απο τα πρωτα καλωσορισματα και τις ωδες για την μετεγγραφη για την οποια "παραμιλα η ευρωπη" και τις αναποφευκτες επιτυχιουλες ( επιτελους απολυσεις και ξυλο στους φωτοπουλαιους ), που θα μας παρουσιαζουν σπασαρχιδικα τα καναλια , θα σταλουν παλι στις γνωστες διευθυνσεις τα νεα μπιλιετακια που θα ναι και το υστατο λακτισμα.Η χωρα και του χρονου τετοια μερα θα εξακολουθει να παραγει μονο ξυραφακια μπικ, ηλιακους θερμοσιφωνες που δουλευουν με ρευμα ,κακαβιες και φραουλες μανωλαδας.
Αλλο ομως να σου παιρνει τα φραγκα απο την τσεπη ενας Λουκας παπαδημος, σεβαστος τεχνοκρατης κι αλλο να στα τρωει ο Σαμαρας και οι αδερφοι παπανδρεου.
Για να πω την αληθεια,φρονω οτι το κτηνος που δημιουργησαμε κοινη συναινεση,θα εκραγει,ετσι γιατι σοου ιτ σαλ μπι ριτεν.
Και κατι αλλο : Τωρα που εγκαθιδρυθηκε ο Παπαδημος -ΚΑΛΩΣ επαναλαμβανω- στο θωκο ,δεν προκειται να το κουνησει απο κει μεσα και καλα θα κανει.Γι αυτο και το σκεπτονταν 10 μερες τωρα να του παραδωσουν την εξουσια, οι εκλεγμενοι γκασμαδες,γνωριζοντας οτι ισως υπογραφουν την καταδικη τους.Δεν θα παει για εκλογες η χωρα,δεν θα ζητηθει η γνωμη του λαου ,γιατι θα τα κανει πουτανα σε μια διαδικασια που δεν καταλαβαινει.Παροτι το συνταγμα στηριζεται στη Λαικοτητα,τωρα χρειαζεται γυψος λογιστικος που δεν θα τα καταφερει ομως. Πιστευω δε , θα μας πουν οτι απο σημερα αρχιζει μια νεα τετραετια.
Αυτα ειναι τα αδιεξοδα της δημοκρατιας σε χωρες που δεν ειναι για δημοκρατια.
Οι πρωτοι που θα επιχειρησουν Αρκαδι,θα ειναι η αριστερα που κι αυτη καλα θα κανει, αφου δεν παμε πουθενα ,οπως και οι φιλοι του Σαμαρα που με Παπαδημο εις αει ,δεν θα μπορουν να κυκλοφορησουν και θα τους λιντσαρουν .Στη ρηγιλλης θα γινουν μπιλιες.


46 σχόλια:

Trueman είπε...

Καραϊσκο, καλός ο νέος μας ηγέτης, αλλά όχι.. Όχι σαν Εκείνον. Εκείνον που θυσιάστηκε σαν αλεξικέραυνο εκτόνωσης της λαϊκής οργής, παρεστώς και διαπομπευόμενος σαν τον Ιησού από τον τυρρανισμένο μα και προδομένο λαό του, αποκλεισμένος επί δίωρο σε μονοθέσιο WC καφενείου.. Δεν επέπρωτο δυστυχώς να ζήσω τη μέρα που Εκείνος θα ελάμβανε τις τύχες του Έθνους στα στιβαρά του μπράτσα, τούτες τις κρίσιμες ώρες. Ίσως σε μιάν άλλη ζωή...

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω Τάκη που λέει και η διαφήμιση, ο Παπαδήμος θα κάνει ότι πρέπει για τους έξω (πάντα grey suit ήταν) και το πολιτικό προσωπικό της πλάκας στην Ελλάδα δε θα ακουμπήσει τους πελάτες Φωτόπουλους κλπ. αλλιώς στην κάλπη δε θα βρούνε τίποτα.

Οπότε μηδέν στο πηλίκιο που είπε κι ο γαπ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άσχετο, αλλά αυτό που μου άρεσε στη σύλληψη Μάκαρου-αγαπούλα ήταν ότι ο Μάκαρος συνελήφθη μεταμφιεσμένος(!!!). Ειχε βάψει λέει το μαλλί και είχε ξυρίσει το μουστάκι. 2 μέτρα άτομο με τόσο χαρακτηριστική φάτσα που τον ξεχωρίζεις από 100 χλμ; Σα να λέμε ότι κρύβοντας την προβοσκίδα ενός ελέφαντα, αυτός περνάει απαρατήρητος. Θεός..

Ανώνυμος είπε...

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Καραϊσκος από την επιλογή Παπαδήμα.

Ανώνυμος είπε...

Μετράει την απώλεια της μη πρωθυπουργοποίησης Πουτσάλνικωφ

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνοφρένεια. Να δούμε τι έχει να πει και η ελληνοφρένεια.

Ανώνυμος είπε...

ο Μπαρουφάκης. Να δούμε τί έχει να πεί ο Μπαρουφάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ένα καλό τεστ κατάργησης της σημερινής εκδοχής της ...δημοκρατίας θα ήταν οι προσεχείς εκλογές και τα ποσοστά της κατα Φαληρεύ (sic) πασοκαρίας. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο αγχίνους λαός, και μετά απο οσα διημειφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες, επιμένει, ξαναψηφίζοντας κλεπτοκρατία, πλημμυρίζοντας τους δρόμους και πανηγυρίζοντας αν/ύπαρκτους εκλογικούς θριάμβους. Αν ήμουν παντελονάτος Διοικητής τάγματος στο Πεντάγωνο ή στην Αυλώνα, θα διέταζα την Κυριακή το βράδυ, στα βήματα του μεγάλου ηγέτου Άσαντ, κάθοδο τάγματος στην Αθήνα και κατά ριπάς πυροβολισμό εναντίον αγνώστων.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4440.html

Βαρυ(α)σήμαντη Παπαρογιάννικη παρέμβαση στα εσωτερικά του προσφιλούς μας χαρωπού κόμματος....

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι δεν έχει και πολύ άδικο ο μεγαρίτης κλεφτοκοτάς.

Μπράβο Γιαννάκο

The Pronunciator είπε...

-Έλα μίστερ, τι έχουμε;
-Όλα καλά κύριε πρόεδρε
-Τι καλά ρε, με δουλεύεις;
-Όχι κύριε πρόεδρε
-Ρε, άκουσα ότι χτες έγινε επεισόδιο πάλι με αυτόν τον Καραϊσκο.
-Που το ακούσατε κύριε πρόεδρε;
-Ρε εγώ ρωτάω, σκάσε και λέγε
-Ε εντάξει κύριε πρόεδρε, τίποτα, τα παιδιά παίζανε, έφυγε και μία ψιλή, όλα οκ
-Ρε κανόνισε, κανόνισε λέμε, δε μου τη κάνει μπουρδέλο την ομάδα αυτός, θα κατέβω κάτω να σας γαμίσω όλους
-Ε κύριε πρόεδρε...
-Ρε εγώ μιλάω τώρα, βούλωστο κι άκου
-Μάλιστα κύριε πρόεδρε
-Λοιπόν άκου ρε, το αποφάσισα, δε πάει άλλο με το τσαρούχι αυτό, θα τον δώσουμε δανεικό και θα σου φέρω ένα παιχταρά μεταγραφή απ’ έξω
-Πάλι ξένο κύριε πρόεδρε;
-Όχι ρε, δικός μας είναι, αλλά έχει παίξει έξω πολλά χρόνια, μεγάλη καριέρα, όχι σα το κριάρι τον Καραϊσκο που μιλάει με προφορά
-Ποιός είναι κύριε πρόεδρε;
-Παιχταράς σου λέω, από τη Γερμανία, μου τον πρότεινε ένας μανατζαραίος, θα τον πάρουμε δανεικό για έξι μήνες και βλέπουμε
-Παίζει τώρα πρόεδρε ή όχι;
-Ναι ρε λέμε, με συμμετοχές σε μεγάλα πρωταθλήματα.
-Ποιός είναι πρόεδρε;
-Παπαδήμος, μιλάμε αφρός, παιχτούρα, πατήματα, μπούκες, πάσα κάθετη, σουτ κεραυνό, στημένα άριστα. Και τον Καραϊσκο θα τον διώξεις, το κωλόπαιδο βρήκε εδώ να κάνει τα τσαμπουκαλίκια του και τα μπάχαλα, όποτε θέλει έρχεται, καθυστερημένος, ξενύχτης, ρουφιάνος στα αποδυτήρια και τραυματίας.. Τι νομίζει ρε ότι είμαστε δημόσιο εδώ;
-Πρόεδρε, μεγάλη μεταγραφή, είσαι τεράστιος, είσαι τιτάνας, παιχταρά μου φέρνεις, θα τους πάρουμε παραμάζωμα όλους, θα τους πάρουμε και τα κορδόνια από τα παπούτσια, μιλάμε για μεγάλα γλέντια
-Ρε άσε τα γλειψίματα, λέγε τι θες
-Ε να ρε πρόεδρε, να κρατήσουμε μωρέ και τον Καραϊσκο στην ομάδα άμα δε μείνει ο Παπαδήμος μετά το δανεισμό
-...............
-Πρόεδρε;
-Καλά ρε, άστο να πάει στο διάολο, ας μείνει το ταγάρι

Ανώνυμος είπε...

"...To Fimotro και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, νομίζει ότι θα φιμώσει ο γνωστός ΠΑΣΟΚος μεγαλοξενοδόχος Νίκος Δασκαλαντωνάκης. Νομίζει ότι εμείς είμαστε από τα παιδάκια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στήνουν ανυπόληπτα blog για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους, να πουλήσουν εκβιασμούς ή να πάρουν από 100 ευρώ ανάλογα με τον μικρο-νταβατζή τους..."

Μα πως του πέρασε αυτό από το μυαλό;;

Ανώνυμος είπε...

Πως του περασε απο το μυαλο οτι με μονο 100 ευρω θα τα βγαλει περα.

Ανώνυμος είπε...

την οποία ανάρτηση, να το πούμε κι αυτό, την κατέβασε ο γενναίος μεγαρίτης (αλλά τον τσίμπησα με screenshot). Φαίνεται επανέρχεται επειδή είναι αποκαλυπτικός (πολλά γέλια).

Ανώνυμος είπε...

Είναι τελείως ηλίθιος, παραδέχεται με την ανάρτηση πως ήταν ανακατεμένος στο press-gr, ότι όντως έκανε την αρχική ανάρτηση (την οποία την έκανε 20 μέρες πριν όχι 2 μήνες που γράφει) και παραδέχεται την εμπλοκή του στο fimotro. Τόσο μαλάκας δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

Θα εχει τουιτερ ο παπαδημος? αυτο εχει σημασια.

Ανώνυμος είπε...

Για βάλε το screenshot φίλε να δούμε και μεις τι έγραφε ο δαιμόνιος ρεπόρτερ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι αναγνώστες του fimotro στο γκάλοπ που έκανε ο Παπατζόν, για το αν η επιλογή Παπαδήμου ήταν καλή, ψηφίζουν αναφανδόν το χαρακτηρισμό "απαράδεκτη". Δυνατοί οι αναγνώστες του τίμιου μπλογκ. Προτιμούσαν Πετσάλνικο ή Κακλαμάνη.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι ο Παπαδήμος θα έχει twitter. Σύμφωνα με ανακοίνωση του @primeministerGR, οι λογαριασμοί του Γιωργάκη στα Twitter, Flickr και Youtube είναι θεσμικοί και θα παραδοθούν στο νέο πρωθυπουργό. Για το Facebook κουβέντα ο ΓΑΠ. Δεν υπάρχει αντίστοιχος λογαριασμός εκεί; Ή υπάρχει και είναι προσωπικός;

Ανώνυμος είπε...

Εγκωμια μεγκα για παπαδημο.Και για βενιζελο τα ιδια ελεγαν

Ανώνυμος είπε...

ο μιχελας το ντυμενο ξυλο μωρε;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 7.50

ανάρτηση

κατέβασμα

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν δωσει τη μαχη στο τουιτερ δεν προκειται να κανει τιποτε ο παπαδημος.

Ανώνυμος είπε...

Περιμενω τι σκατα θα πει ο Σαμαρας στους ψηφοφορους του, τον Ιουνη, που ακομη δεν θα εχουν γινει εκλογες και θα περιμενει να στηθουν οι καλπες ο δικηγορικος , ο δικαστικος ,ο ιατρικος συλλογος αθηνων,οι ταριφες ,οι επιχειρηματιες της γωνιτσας, ο πελεκης και τα αλλα μετεριζια της κρατικοδιαιτης δεξας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα επιτόπου ο Παπατζόν έχει πακέτο στο "Έχεις πακέτο¨ στον Αλφα. Πολύ γέλιο.

Ανώνυμος είπε...

Παπατζόν και Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αυτή είναι trash tv

Ανώνυμος είπε...

Καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα υπάρχει κανένας σα(χλα)μαράς τον ιούνιο.

Ανώνυμος είπε...

Τί μαλακίες λέει ο Παπατζόν στην εκπομπή της Χατζηβασιλείου ρε; "Είμαι μάχιμος δημοσιογράφος" μπλα, μπλα, μπλα.

Ανώνυμος είπε...

μπορουμε να απολαυσουμε τη νεα κωλοτουμπα ντεβελεκου;τωρα που ουτε στα γενεθλια του θα γινουν εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

ftp://oks:lecture_slides@atto.photonik.tuwien.ac.at

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZQSObRQF2tg#t=14s

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Τεράστια μαγκια ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ που παραιτείται απο βουλευτης για να πάρει ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ στην νέα κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ..
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 4 λεπτά στην περιοχή Athens, Greece ·

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Κοιτάξτε να δείτε, υπασπιστής μεγαλοπρεπούς άρτι παραιτηθέντος βουλευτού, εδανείσθη πριν από κάποιους μήνες σημαντικό -για τον δανειστή- ποσό από στενό του φίλο. Εκτοτε ο δανειστής έχει λάβει μόνο δικαιολογίες για αδυναμία αποπληρωμής, ένεκα της ανεργίας, απομάκρυνσης από το κοχλιάριο ξέρετε εσείς.

Εν ολίγοις, αν το χρέος αποπληρωθεί τώρα, με την αναπάντεχη υπουργοποίηση, τότε θα έχουμε καταλάβει όλοι....

Ανώνυμος είπε...

εμεις θα το μαθουμε; αν πληρωθει;να αγανακτισουμε

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε αβραμοπουλε παλληκαρι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί τρελόφατσα είναι αυτός ο Δόλης ρε; Τί κορυφαία φυσιογνωμία είναι αυτή; Τί φραντζα θεϊκή; Απίστευτη μουτσούνα.

Ανώνυμος είπε...

50 υπουργοι και υφυπουργοι.Οι ανθρωποι δεν καταλαβαινουν τιποτα.Λες κι ειμαστε στο 1964

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Με Νικητιάδη, Ροντούλη, Πάγκαλο, Βενιζέλο, Χριστοφιλοπούλου και Δόλλη, ο μόνος που λείπει από αυτή την κυβέρνηση είναι ο Γιώργος Κουτούλιας να τους οργανώσει ανοίγοντας ένα πρακτορείο μοντέλων.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δημήτρης Δόλλης

Ανώνυμος είπε...

θαμπωθηκε η ευρωπη απο το νεο κυβερνητικο σχημα

Ανώνυμος είπε...

Με Μουρμουρα στην κυβερνηση.Που θα λεγε κι ο Γαββαθιωτης

Marwood είπε...

Κυβέρνηση LOL και WTF, με την εξαίρεση του Βορίδη, που όμως θα κριθεί το αποτέλεσμα, δηλαδή αν καταχεριάσει τους βρωμοταρίφες και τις λοιπές τροχοφόρες και εποχούμενες δυνάμεις.

Εκλογές πάντως θα γίνουν είτε σε περίπτωση που πάμε δρχ ή στο τέλος της τετραετίας.

Ανώνυμος είπε...

O Samaras thelei egloges

Trueman είπε...

Αποτυχία με το καλημέρα το εγχείρημα μαργουντ. Ανακατεμένη τράπουλα με τους ίδιους και τους ίδιους από τον υπόνομο. Απογοήτευσε ο Παπαδημας

Ανώνυμος είπε...

Τραγική η κυβέρνηση. Τραγική και η εικόνα του Παπαδήμου. Μήπως και αυτός από την αυλή των κομμάτων δεν ξεπήδησε; Αν έμπαινε πρωθυπουργός ο Απόστολος σίγουρα θα τα έκανε λίγο καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Με βιογραφικο τακλιν στη καρωτιδα απορω πως αυτοι οι σκεπτομενοι ηλιθιοι αφησαν ενα κελεπουρι σαν τον Ανατολακι εξω απο το υπουργειο οικονομικων