Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μπορούμε τουλάχιστον να ελπίζουμε, στα ευεργετικά αποτελέσματα του ανταγωνισμού .3 χρόνια μετα την πώληση της Ολυμπιακής, για να πάει κανείς απο την Αθήνα στην Κρήτη -αλε ρετούρ- θέλει 250 ευρώ.Αυτά παθαίνουν όσοι νόμιζαν οτι ψηφίζοντας Νεα δημοκρατία, ψηφίζουν φιλελεύθερη οικονομία.Εχουμε 460 νησιά και μάλλον, την πιο ακριβή αεροπορια -πολιτική και πολεμική- παγκοσμίως.Τώρα κατάλαβα και γιατί τις έφαγε ο Χατζηδάκης στο σύνταγμα.Και λίγες άρπαξε.

Οι πιο όμορφες ημέρες , είναι αυτές της εκλογής αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.Μακάρι να κρατήσει για καιρό αυτή η ιστορία και να βγεί και ΠΑΣΟΚ τιβι, με Χασαπόπουλο ,Θόδωρο Κατσανεβα , Κουλούρη κι αλέφαντο ολη μέρα .Σύσσωμη η βρώμα της υπέροχης δημοκρατίας μας ,που πηγάζει ακέραιη απο το λαό, θα αναδυθεί στην επιφάνεια.Δωστου πάλι ο Πρετεντέρης, δώστου πάλι μέγκα τηλεόραση και σκαι ραδιόφωνο, δώστου πάλι βουλευτικά ξεκατινιάσματα, βαθύ πασοκ,εκσυγχρονιστικό πασοκ ,οι μπομπολαίοι ,ο λαός , οι δελφίνοι.Πάνω απ όλα ο λαός με το αλάνθαστο κριτήριο και τη σοφία του. Ο υπέροχος λαός που πήγε τραλαλα και έβγαλε το Γίωργο παμψηφεί στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές και τώρα τον ψάχνουν όλοι μαζί , να τον πλακώσουν στις ραβδιές.
Και όλη αυτή η σφαγή, για ένα κόμμα, που στα γκάλοπ παίρνει 15% .Ξέρουν όμως οι ΠΑΣΟΚοι τι σφυγμομετρική πορδή είναι η αριστερά - πόσο γρήγορα θα ξεφουσκώσει η αψίκορη λαική οργή - και πόσο γρήγορα θα κληθούν να κυβερνήσουν σαν σωτήρες. Εστω κι αν έχουν φύγει με ελικόπτερο πρίν.

Αυτό μ αρέσει στο ΠΑΣΟΚ.Οτι 35 χρόνια τώρα, έχει κάνει τα νεύρα των αριστερών.. τσατάλια.Εναν πολιτικο αιώνα περιμένουν οι αριστεροί με σταυρωμένα τα χέρια στο λιμάνι,να βουλιάξει το πράσινο πλοίο. " Πότε θα καταλάβει επιτέλους ο κόσμος την απάτη ,γαμώ την τύχη μου και γαμώ την κοινωνία μου ".
40 χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ "παίρνουν αντιλαικά μέτρα" - 40 χρόνια ο λαός τους ψηφίζει. Είναι το μαρτύριο της βλακείας που σέρνει κανείς-οι έλληνες αριστεροί δηλαδή- σαν τη σιδερένια μπάλα, προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τα κοινωνικά φαινόμενα , με τη μονιστική εμμονική υλιστική λογική του μαρξισμού . Λαική οργή , λαικός ξεσηκωμός , αντίσταση κι ανυπακοή.Οι ανθρωποι βρίσκονται σε λαβύρινθο και κουτουλάνε στους ίδιους τοίχους ,όπως οι μύιες στο τζάμι.

Να μην το δώσει το κόμμα ο Γιώργος σε κανέναν.Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στους Παπανδρέου, στην Μαργαρίτα και στη δήμητρα ακόμη.Το κόμμα αυτό το έφτιαξε ο Ανδρέας μαζί με ένα απίθανο παρεάκι άπλυτων γλειφτών του, και μας έφερε όλους στη γη της επαγγελίας. Οι σημερινοί δελφίνοι, τότε, κάθονταν και εβλεπαν που θα ανάψει φώς να μπούνε μέσα να κάνουν καρριέρα. Βρέθηκαν σε ένα τραπέζι σερβιρισμένο με φασιανούς, λόγω ανδρέα.Σαν το Ραβούση που πήρε την ΑΕΚ μετά απο το Ντούσαν και το επαιξε Τραπατόνι.Που είναι ο Ραβούσης τωρα; Ποιός θα σουτάρει έναν Παπανδρέου απο το σπίτι του.Και ο Σημίτης μεσολάβησε στο μιλητό , μέχρι να ωριμάσει ο Γιώργος.Να ξεκουμπιστούν και ο Βενιζέλος , η γκριζοκροταφική γοητευτική μελαγχολία του Λοβέρδου και η εντελώς άχρηστη Διαπλακοπούλου να φτιάξουν δικό τους κόμμα, να βγούν και στο λαό να μετρήσουν αυγά και σφαλιάρες αντιμνημονιακές.Κι ο λαός που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τις επόμενες , δεν θα ήξερε καν ,τι να ψηφίσει, αν δεν είχε υπάρξει ο Αντρέας κάποτε.

Γιώργο αν θές να μ ακούσεις ,πούλα τους το κόμμα. Ακόμη και ετσι όπως είναι- σαν τα μούτρα σου - μια τριαντα πεντάρα εκατομμύρια θα τα πιάσει.Πούλα το στο Μπόμπολα και τον ψυχάρη ή στο ψώνιο το Βενιζέλο, μούντζωσε τα όλα και πήγαινε στη Δανία.Έτσι κι αλλίως μέχρι το καλοκαίρι θα γίνουμε όλοι οι Ελληνες υπουργοί 5-6.000.000 με υφυπουργούς τους μετανάστες και θα πληρώνουμε με δραχμές. Και αμα δεν σου κάτσει Γιώργο, γυρίζεις με τα ευρώ σε 8 μήνες και το ξαναπάιρνεις το κόμμα τζάμπα σχεδόν.Εδω ο Καραμανλής ετοιμάζει επιστροφή...

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καραισκο μια μικρή διόρθωση οσον αφορά την ολυμπιακή. Οι ζημιές στην ΟΑ της μιμής και τουρλουμούση σου στοίχιζε επιπλέον 350 εκ. το χρόνο.

Ανώνυμος είπε...

Ημουν υπέρ της πώλησης (ουάου) και με μικρότερες αποζημιώσεις των υπαλλήλων της Ο.Α, αλλα κατά του καρτέλ που προέκυψε.Κόλαση το ένα ,κόλαση και το άλλο.
Αυτό μόνο Λέω.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μην ανησυχείς. Το κόμμα δεν φεύγει από τα χέρια του Γιώργου. Κάνει τα κουμάντα του ο Πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Στ. Τζουμάκας μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής, επανεμφανίστηκε σχολιάζοντας τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, με την γνωστή του αιχμηρή γλώσσα. Ο καλός πολιτικός, που οι άσπονδοι πολιτικοί σύντροφοι τον χαρακτήριζαν κάποτε ως πολιτικό των ρουσφετιών, κατηγορία που φυσικά δεν μας βρίσκει σύμφωνους και την αποδίδουμε σε μνησικακία κατωτερότητος, πολλώ δε μάλλον γνωρίζοντας τους αγώνες του για τη δημοκρατία, χαρακτήρισε "Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα" τη κυβέρνηση Παπαδήμου.
«Μία ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ελεγχόμενη από καναλάρχες μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες, οδήγησαν σε παραίτηση τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου», δήλωσε ο Στέφανος Τζουμάκας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=10319

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/readersdigest/27586

Ανώνυμος είπε...

Αδιόριστος είναι πρέπει γι'αυτό τα λέει αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή του του Ραφαηλίδη να αμφισβητεί τους δημοκρατικούς αγώνες του Κώστα Λαλιώτη και του Στέφανου Τζουμάκα.

Ανώνυμος είπε...

Aλήθεια, ο Καραϊσκος τι αγώνες έχει κάνει για την αριστερά και τη δημοκρατία, που τόσο εύκολα λοιδωρεί και λασπώνει αληθινούς αγωνιστές που άλλωστε έχουν ψηφιστεί και καταξιωθεί και από τον Ελληνικό λαό;

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σπιλώνει αγωνιστές ο Καραίσκος. Μα τι θα γίνει μ'αυτό το παιδί

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή του του Kαραίσκου να αμφισβητεί τους δημοκρατικούς αγώνες του Κώστα Λαλιώτη και του Στέφανου Τζουμάκα.

Ανώνυμος είπε...

Εχει φυλακιστεί, έχει εξοριστεί ποτέ ο τιμητής των πάντων κύριος Καραϊσκος; Εχει πάει κολυμβητικώς έως την Αλβανία όπως ο σύντροφος Βαλυράκης; Δικαιούται δια να ομιλεί τέλος πάντων ο κύριος υβριστής αυτός των αγώνιστών της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού;

Ανώνυμος είπε...

Υβριστής ο κύριος. Και το κακό είναι ότι εμείς οι παλαιότεροι για κάτι τέτοιους αγνώμονες αγωνιστήκαμε, στη στεριά αλλά και στη θάλασσα (βλ. σύντροφος Σήφης). Στράφι πήγαν οι αγώνες και οι θυσίες...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς τη γενιά του Πολυτεχνείου των θυσιών και των αγώνων διαδέχεται η γενιά των καραίσκων, της εύκολης λοιδωρίας και του καναπέ

Ανώνυμος είπε...

πες τα ευγενία να τα βλέπουν και μερικοί μερικοί εδώ μέσα

http://www.aixmi.gr/index.php/pwsna-katsw-stoidio-trapezi-mautous/

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε το χαβαλέ μας και να περνάμε ωραία κύριε Καραϊσκο; Κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα στα πολυτεχνεία στο εατ-εσα και αλλού κύριέ μου για να μας κάνεις εσύ τώρα τον έξυπνο. Αιδώς Αργείοι!

Ανώνυμος είπε...

αριστερός κύριε Καραίσκο δεν σημαίνει εκ του μακρόθεν (sic) υψηλή κριτική και αγνωμοσύνη. Σημαίνει να "βρέχεις τα πόδια σου". Όπως έκανε άλλωστε κι ο Σήφης ο Βαλυράκης.

Ανώνυμος είπε...

Bγαίνω από τα ρούχα μου με τον θρασύτατο αυτόν νεαρό. Σκέτο θρασίμι, τολμά να πιάνει στο στόμα του τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς και της Δημοκρατίας στην πατρίδα μας. Τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών αλλά και των ζωντανων αγωνιστών για τον σοσιαλισμό και τη λευτεριά. Ντροπή να λέει τέτοια άσχημα λόγια για αυτούς που αναγνώρισαν τις θυσίες του λαού μας στην Εθνική Αντίσαση και λοιπούς αγώνες. Να ανακαλέσει άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

@7:49 μ.μ.

Το "τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών" να διορθωθεί: "Τρίζουν τα κόκκαλα των νεκρών του Πολυτεχνείου"

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσια παρέμβαση του συγγραφέα.

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε από τη ζωή, ο Δάσκαλός μας, Νεοκλής Σαρρής.

Υποκλινόμενοι στη σωρό του, πενθούμε και υποσχόμαστε το κεράκι της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας που μας άφησε, να το κρατήσουμε αναμμένο.

Αιωνία σου η μνήμη Δάσκαλε. Ελαφρό το χώμα που θα σε σκεπάσει. Στη γειτονιά των Αγγέλων όπου πας, να πεις σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, πως συνεχίζουμε τον αγώνα μας, "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι".

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΝΕΟΚΛΗ ΣΑΡΡΗ

Ανώνυμος είπε...

οι νεκροζώντανοι του πολυτεχνείου

Ανώνυμος είπε...

Εθνική απώλεια και μάλιστα όχι τυχαία.

Ανώνυμος είπε...

Tώρα βρήκε την ώρα να αποθάνει ο Νεοκλής; Τώρα που η πατρίδα περνάει τις δυσκολότερες στιγμές και χρειάζεται εθνικές φωνές σαν τη δική του;

Ανώνυμος είπε...

τον έφαγαν το νεοκλή οι γνωστοί άγνωστοι σιωνιστικοί και αντελληνικοί (σικ) κύκλοι

Ανώνυμος είπε...

Kαλά τώρα , αν αρχίσουμε με τα παραμύθια της ελληνικής ιστορίας κύριε ΛΑΟΣ, θα πρέπει να πούμε και για τα Ναυαρίνα( εμπρός για της γενιάς μας τα Ναυαρίνα) και για τους βαλκανικούς πολέμους , για το αίσχος του ελληνοχριστιανισμού και κυρίως για το χουντικό ΆΙΣΧΟΣ του γουέμπλευ.Μάλλον έχουν συνεννοήθει όλοι τούτοι οι εξουσιαστές -αριστεροί και δεξιοί- επιβάλλοντας τα είδωλα τους.Μοιρασιά

Ανώνυμος είπε...

Μοιρασά

Ανώνυμος είπε...

ντροπή, ούτε έναν θρίαμβο της ελληνικής ψυχής δεν αφήνουν να χαρούμε.

http://www.youtube.com/watch?v=DpwuzOOVjug

Ανώνυμος είπε...

Ευγενία Μπουρδόβα

Ανώνυμος είπε...

O Μπαρουφάκης. Να δούμε τί έχει να πεί κι ο Μπαρουφάκης

Ανώνυμος είπε...

H Μαργαρίτα είναι η μητέρα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

o σηφης ο βαλυράτσης

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
‎"To τίμημα της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη -αν αυτή επιζήσει- φαίνεται πλέον δυσβάσταχτο. Τι με Παπανδρέου τί με Παπαδήμο τι με -ενδεχομένως- επερχόμενο Σαμαρά. Οι πλάτες των πολιτών δεν αντέχουν άλλο. Και για το 2012 προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα. Δυστυχίας βέβαια....."το κύριο άρθρο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας....Χρειάζεται να ..προσθέσουμε κάτι;;;
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 11 ώρες πριν στην περιοχή Glyfáda, Greece ·

Ανώνυμος είπε...

Θανάση, βάλε τα κάστανα στη φωτιά και έρχομαι όπου να ναι.

Ανώνυμος είπε...

Πάμε λοιπόν να ψειρίσουμε την έκτη δόση από τους "εταίρους" με προυπολογισμό κινγκ-κονγκ και πατριωτικές πορδές περί μη υπογραφής. Αν μας τα δώσουν, θα είναι όντως κουτόφραγκοι.

Ανώνυμος είπε...

Γκόντζος Γαββαθιώτης αύριο στην εκπομπή του Θωμαδίδη

Ανώνυμος είπε...

Tην ραδιοφωνική ή την τηλεοπτική;

Ανώνυμος είπε...

νομίζω tv. μεγάλες στιγμές ο κυρ Μανώλης με νυχάκι, τσόνι μαύρο, φυστίκι αράπικο

Ανώνυμος είπε...

Που δουλεύει ο Γαββαθιώτης; Μόνο στο ΦΩΣ ή και αλλού;

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρέ τώρα που δουλεύει κιόλας. Γράφει εκει πέρα μια σαχλαμαροστήλη που αναμασά τα ίδια και τα ίδια, μεταξύ τσίπουρου και πρέφας στο καφενείο, και μετά πηγαίνει για σιέστα. Οπως καραίσκος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι δηλαδή από τους καλούς αρθρογράφους ο Γαββαθιώτης;

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Καραϊσκος που τον παρακολουθεί.

Ανώνυμος είπε...

Νεοκλή, η μνήμη σου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και τις καρδιές μας. Ήσουν ένας Έλληνας. Ένας καλός Έλληνας.

www.youtube.com/watch?v=zYBNVwH8CvY&feature=channel_video_title

Ανώνυμος είπε...

Αρνητικό μήνυμα είναι επίσης πως ένας από τους νέους υπουργούς επανεξετάζει το άνοιγμα του επαγγέλματος των ταξί και την εφεδρεία στο υπουργείο του. Τουτέστιν, τα πρώτα συμπτώματα ενός θλιβερούς προεκλογικού λαϊκισμού...

Η δε αριστερά πανηγυρίζει γιατί το σύστημα της παρασιτοκρατίας του δημοσίου αναζητεί καταφύγιο στις τάξεις των ψηφοφόρων της. Για άλλη μια φορά περνά την ατυχία της για τύχη λόγω περιορισμένου διανοητικού βεληνεκούς.

Στην περίοδο της Χούντας π.χ. είχε περάσει την τύχη της για ατυχία...



Πηγή:www.capital.gr

Ανώνυμος είπε...

«Rock ’n’ Roll» ξανά στο Κολωνάκι!

http://www.athinorama.gr/restaurants/articles/?id=11144

Ανώνυμος είπε...

νέο πεδίο λόξης λαμπρό για τον Ξυνόγαλο©

Ανώνυμος είπε...

Να προσέχει και ο Καραϊσκος τα νυχτοπερπατήματα©

Ανώνυμος είπε...

Που πήγε ο προνουσηεητορ μωρέ;