Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

Τώρα που θα απολυθούν επιτέλους μερικοί δημόσιοι υπάλληλοι - για πρώτη φορά μετά απο τη μικρασιατική καταστροφή - θα πρέπει σώνει και καλά να στενοχωρηθούμε . Θα πρέπει να πενθήσουμε σαν καλοί χριστιανοί (κι ως εκ τούτου υποχρεωμένοι και τιμωρημένοι εξ ουρανού, να αγαπάμε αλλήλους) και να συμπασχουμε γενικώς, με τα κακά που παθαίνουν οι συνάνθρωποι μας. Εγώ όταν πληρώνω 4 χιλιάρικα το χρόνο για διάφορα κρατικα πρόστιμα που πέφτουν σα ναπάλμ και καταλήγουν σε ένα δημόσιο βαρέλι χωρίς πάτο, δεν αγαπάω ούτε τα άντερα μου και γίνομαι κι αθεος για δυσνόητους λόγους. Μετά απο 80 χρόνια λήθαργου και κομματικού φεουδαρχισμού, απεφάσισαν άλλοι 50 αυτοδιορισμένοι υπουργοί -επιτέλους - οτι ορισμένοι πρέπει να μας αδειάζουν τη γωνία.Για κοντά έναν αιώνα , ουδείς υπάλληλος του δημοσίου, κρίθηκε ανίκανος. Ουδείς κρίθηκε διεφθαρμένος και αξιόπεμπτος σε μια χώρα που το μπαξίσι είναι αυτονόητο και καθημερινό σαν τη μαλακία.
Επρεπε να ενοποιηθούν και να κυβερνήσουν όλοι μαζί, για να βρούν τα αρχίδια , να διώξουν τους ψηφοφόρους τους -κατι μου λέει οτι η συγκυβέρνηση επι τούτου έλαβε χώρα. Και έρχονται οι Δημαράδες και οι λοιποί αριστεροί ψηφοθήρες, ανθρωποθήρες να μας λένε: "οτι κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους και κάποιοι θα βρεθούν στο δρόμο". Ποιά δουλειά χάνουν ;Είχανε καμμιά δουλειά τόσο καιρό; Μα και μυξοανθρωπιστικά-πασοκτζίδικα, να το δείς ,καλύτερα να δίνεις τα λεφτά σε επιδόματα,παρά να τα δίνεις μαζεμένα σε 150.000 , προκειμένου να πάνε στο γραφείο "στην ώρα τους".
20 χρονών θυμαμαι τραυματικά ,όταν ας πούμε δούλεψα για πρώτη φορά, την ταλαιπωρία που τράβηξα στους ορόφους της εφορίας, όταν 5 πασοκατζήδες - πρώην λούμπεν στοιχεία γνωστά στην κοινωνία, απο τα τυπάκια που έμεναν στην ίδια τάξη στο λύκειο - κρατικοι υπάλληλοι πιά, με έστελναν απο γκισέ σε γκισέ σαν να ήμουν υπόδικος. Μια εβδομάδα πρίν επισκεφτώ δημόσια υπηρεσία, είμαι με υπογλώσσια.
Γιατί να λυπηθώ επειδή απολύονται.Μα τούτοι ως εργαζόμενοι ,στερούν την εργασία απο άλλους χιλιάδες συμπολίτες τους , που κάθονται σπίτι και κοιτούν το ταβάνι.Ένας στο δημόσιο,6 στην ανεργία.

Κάποια στιγμή ,σε μιαν ακόμη μαγική πασοκική έμπνευση- ψηφομαζωχτρική ξεπέτα, οι εκσυγχρονιστέοι ξεχαρβαλωτές, ενεπνεύσθησαν τα Κ.Ε.Π. Τότε κατάλαβα οτι η εθνική υπόθεση- την οποία ως εθνική έχω χεσμένη, αλλα στην ουσία μας καιει όλους γιατι είναι εταιρική υπόθεση - είναι χαμένη οριστικά.Για να γίνουνε κρατικά λειτουργικότεροι, απεφάσισαν να διορίσουν κι άλλους υπαλλήλους που θα βοηθούσαν -λέει- τους εξαθλιωμένους και μαρασμένους πολίτες , να βρούν μιάν άκρη στην εγκαταλελειμμένη πια περίπτωση του δημοσίου χάους,που δεν σηκωνει καμμία λύση, παρα μόνο το καλάσνικοφ.

Όσο σκέφτομαι, τι κατάρα είναι για τον εργαζόμενο λαό , οι δημόσιες υπηρεσίες,τόσο και χαίρομαι περισσότερο για τις επικείμενες απολύσεις.Και για να εκφρασθώ ελευθεροφρόνως, έτσι μου έρχεται ειλικρινά να στρώσω δέκα τραπέζια έξω απο μιαν δημόσια υπηρεσία-κολαστήριο και να απλώσω πάνω οτι πιο ακριβό υπάρχει: απο βελβεντέρε μέχρι χαβιάρι να κερνάω τους περαστικούς για το χαρμόσυνο γεγονός.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κτήνος, νεοφιλελεύθερο κτήνος ο αρθρογράφος.

Ανώνυμος είπε...

ο προνουνσιεητορ που είναι καλέ;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
AYTH H ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ;;;

Newsbeast.gr | ΕΛΛΑΔΑ : Άνεργη έγκυος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΗ
www.newsbeast.gr
Αναβλήθηκε για την Παρασκευή, η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, που κατέθεσε άνεργη έγκυος......
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 10 λεπτά ·

Ανώνυμος είπε...

Κατου τα χερια απο τους δημοσιους.

Ανώνυμος είπε...

Κατου τα χερια απο τους δημοσιους.

Ανώνυμος είπε...

κτήνοοοοοςς

ΚΤΗΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Αρτεμίδωρος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο αρθρογράφος. Τον πούλο τα κοπρόσκυλα, οι άχρηστοι αργόσχολοι, αργόμισθοι, χοντρόκωλοι μπαγλαμάδες.

Ανώνυμος είπε...

Σκερβελέδες!

The Pronunciator είπε...

Πιό Μόραλης πεθαίνεις. Για το Γαβαθιώτη προβληματίζομαι γιατί του δίνει αποδυτήρια ο Καραϊσκος.

The Pronunciator είπε...

Πολλά... εν ολίγοις

*** ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ χθες στο Θωμαϊδη * Μένουν έξω τα Ελληνάκια για να παίζουν οι ισπανοί * Μανατζαρέοι * Δηλαδή τι λιγότερο έχει ο Καραϊσκος από τον π.χ. Φουστέρ; * ΚΟΥΡΑΣΕ φίλοι μου αηδία έχει καταντήσει * Η εμμονή του Βαλβέρδε με τους Ισπανούς του * Τι δηλαδή φοβόμαστε να πούμε τι συμβαίνει; * Εμείς είμαστε εδώ και τα λέμε φίλοι μου * ΤΑ ΛΕΩ ΤΩΡΑ κι όχι αργότερα * Βλέπουμε μπάλλα, δεν είμαστε... μετά Βαλβέρδε προφήτες * Θέλετε να το πείτε προαίσθημα; * Άμα κατέβει χωρίς Έλληνες στη Μασσαλία θα... έχουμε Ισπανική υποχώρηση * Αφήστε δηλαδή και το άλλο * Όλα τα χατήρια του Βαλβέρδε έκανε η διοίκηση * Αυτός δε βλέπει δηλαδή το καλό της ομάδας; * ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ο Καραϊσκος είναι κουραδόχρους του χαλάει του Βαλβέρδε τη... χρωματική αρμονία στην εντεκάδα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να δώ μέχρι πότε θα κουβεντιάζουμε , για την υπογραφή του Σαμαρά.Αν όντως οι ευρωπαίοι ζητάνε υπογραφή για να δώσουν τους παράδες, ας βγεί ο Σαμαράς να πεί στο λαό γιατί δεν υπογράφει.Να κατεβεί στην αγορά και να κοιτάξει στα μάτια τους συνταξιούχους και να τους πεί οτι "ξέρετε εγω δεν υπογράφω, γιατί θα ξευτιλιστώ σαν Ελλην ". Ο κυρ λευτέρης και η κυρά Τασούλα θα σχηματίσουν θρόμβωση και η κυρα μαρία θα ανεβάσει πίεση ,επειδή δεν θα πάρουν τη σύνταξη και δεν θα έχουν λεφτά να πάρουν φάρμακα.
Σαμαρά έχεις καταλάβει τι κόμμα έχεις πάρει στα χέρια σου; Έχεις καταλάβει οτι οι Εμποράκοι των αθηνών που κατα 80% είναι ψηφοφόροι σου, εξαρτώνται απο τη σύνταξη των γέρων και την περιμένουν πως και πως;Σαμαρά άσε τους ακκισμούς και τους Κρανιδιώτικους βρυχηθμούς και βάλε τη τζίφρα σου σέ οτι χαρτί σου φέρουν οι ευρωπαίοι.Ξέρουν αυτοί...Γίνε άντρας και υπόγραψε τις αστικές σου ευθύνες.Δεν είναι εποχή για ήρωες αυτή Αντώνη. Οι μακεδονομάχοι των βιβλίων της προγιαγιας σου ,που διάβαζες πιτσιρικάς δεν ζούνε πια.
Αντε αντώνη υπόγραψε επιτέλους να γελάσει και εμάς το χειλάκι μας.Εμάς που ξέρουμε τι κουμάσια είστε στη Ν.Δ και τι παλληκαράκια του κόλ οφ ντούτι εισαι εσυ και τα κομμάντα που σε πλαισιώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Noμίζω ότι έχουμε διαβεί πολλούς ρουβίκωνες, εκ των οποίων και αυτόν της περιβόητης υπογραφής του μανιοκαταθλιπτικού έγγονού, δηλαδή πλέον δεν σωζόμαστε, αλλά δες εδώ:

http://www.antinews.gr/2011/11/22/134788/

οι κονσιλιέρι του κουτοαντωνάκη, υποδεικνύουν την τρύπα διαφυγής από το αδιέξοδο στο οποίο ο ίδιος έβαλε τον εαυτό του. Μάλλον για το "δεύτερο" σενάριο τονε βλέπω....

Ανώνυμος είπε...

Και ο Μανώλης -πίνοντας ουζάκι στην Πειραική αγναντεύοντας το πέλαγος- διαβάζει Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

2:49 Ξέρεις που τους έχω γραμμένους εγω τους γέρους και τις θρομβώσεις τους; Εγω δεν έχω καμμία ευθύνη. Εμένα ψηφίζουν οι συνταξιούχοι;ή το σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως το μεγαλύτερο λάθος του Μητσοτάκη (μάλλον μεγαλύτερο κι από την αποστασία) ήταν ότι εμπιστεύτηκε το ΥΠΕΞ και εδικά το μακεδονικό στον βλαμμένο αρχηγό της ΝΔ, με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα, όπου κάνουν πλέον πλάκα μαζί μας μέχρι κι οι Σκοπιανοί. Πάλι τώρα γελοιότητες κομπλεξικού μικρομεγαλισμού με την υπογραφή του.

Κι όμως ο τυπάκος αυτός θα είναι σε τρείς μήνες πρωθυπουργός. Πίστευα ότι τα χειρότερα για τον ταλαίπωρο τόπο κάπου εδώ θα σταματούσαν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_22/11/2011_1296887

Ανώνυμος είπε...

Αααααχ...είναι στην μοίρα αυτού του δύστυχου λαού να εξαρτάται απο καθυστερημένους χωριστράκηδες. Η αγωνία του μέτριου να γράψει ιστορία..............

Ανώνυμος είπε...

6:47 μεγάλη προσβολή στον Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Όποιος πιστεύει ότι έχει δει τη αστειότητα του Αντωνάκη σε όλο της το μεγαλείο σφάλει οικτρά. Είναι το πιο αστείο "μεγαλοστέλεχος" που έχει υπάρξει στη χώρα από τη μεταπολίτευση τουλάχιστον και εντεύθεν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lb7WUsDb8Lw

Ανώνυμος είπε...

καλά αυτή η καθαρή μούρη ο καπελέρης (σαν τον γκόντζο είναι) είναι δυνατόν να τον έχουν βάλει επικεφαλής της φορολογικής αστυνομίας γαμώ το πασόκ μου γαμω. ούτε τα προσχήματα ρε καριόλια....

Ανώνυμος είπε...

Καριόλια. Ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

Ο Καπελλέρης έφαγε και τον προϊστάμενό του Σπινέλλη επειδή υπέγραψε για την είσπραξη προστίμων σε λαθρέμπορους πετρελαίου, τα οποία μετά ο Καπελλέρης ακύρωσε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=aEmwzGoIpsI

Ανώνυμος είπε...

Να πάει κι ο Καραίσκος στο Fab 5. Να τον ντύσουνε τα τρελά αγόρια της εκπομπής, να τον χτενίσουνε, να τον αποκαταστήσουν επαγγελματικά, να τον μάθουν να μαγειρεύει και να τον πηδήξουνε κιόλας στο τέλος για να τελειώνουμε πια μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

o καραισκος μόνο να πηδά ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ας μην τους δώσει την υπογραφή του.....Ας τους δώσει το .....πουλί του!!!!!!
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 50 λεπτά
στην περιοχή Athens, Greece · Αρέσει σε 6 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

9:14 ο πηδημένος δε φοβάται

Ανώνυμος είπε...

Θα έχουμε εξελίξεις.

Ανώνυμος είπε...

τι λες καραισκο

Ανώνυμος είπε...

Αύριο Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., στο Πρώτο Νεκροταφείο της Αθήνας, αποχαιρετάμε τον Δάσκαλο της Πατρίδας, του Ήθους, της Αξιοπρέπειας, Νεοκλή Σαρρή.

Ας γίνει το αποχαιρετιστήριο αυτό, σιωπηλό συλλαλητήριο, στην μνήμη του Μεγάλου αυτού Έλληνα, που υπηρέτησε όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια, τον αγνό και άδολο Πατριωτισμό.

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, ο λόγος του και το παράδειγμά του, μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Πατρίδα, την Δημοκρατία, την Αξιοπρέπεια.

Αιωνία σου η μνήμη Δάσκαλέ μας. Θα το δεις σύντομα από την γειτονιά των Αγγέλων όπου βρίσκεσαι, πως τα όνειρά σου, τα όνειρα όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την γωνιά αυτή του κόσμου που λέγεται Ελλάς, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.



Kρίμα. Νόμιζα ότι ήταν σήμερα η κηδεία και φαίνεται ότι την έχασα.

Ανώνυμος είπε...

Τον φάγανε κι αυτόνα. Who's next ρε καλόπαιδα κωλοεβραίοι? Ποιό το επόμενο χτύπημα σας στον ελληνισμό? Ο Σαμαράς ή ο Καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως συζητείται με μεγάλη ένταση ότι Εβραιοαμερικάνοι και Γερμανοί του Άουσβιτς έριξαν κάτι στον καφέ του καθηγητή και με κάτι μυστηριώδεις ουσίες τον ξέκαναν μεταφέροντάς του τον καρκίνο. Ξέρουν πολλά τέτοια κόλπα όλοι αυτοί για να βγάζουν από τη μέση τους απανταχού ενοχλητικούς.

Ανώνυμος είπε...

Με λάθος λαό τα βάλανε όπως σωστά είπε κι ο τσίπρας

Ανώνυμος είπε...

Με λάθος λαό τα βάλανε αλλά υπάρχουν και άλλοι Σαρρήδες έτοιμοι για αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

Τον αντώνη και τα μάτια σας

Στάθης είπε...

τελικά τί πρέπει να δηλώνεις για να γαμήσεις? με κουβέλη ή με τσίπρα? Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο επ' αυτού παρακαλώ εξηγείστε μου.