Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

BOOGIE NIGHTS

Πριν 5-6 χρόνια βρέθηκα στη Βουδαπέστη, στα γυρίσματα μιας ταινίας σκληρά ερωτικής.Η είσοδος κόστιζε κάπου 10 ευρώ και όταν έμπαινες, βρισκόσουν σε έναν χώρο με μπάρ ,μαζί με τους υποψήφιους πρωταγωνιστές.Απο εκεί έβλεπες και μες στο στούντιο, όπου υπήρχε ένα κρεββάτι στο οποίο ξάπλωναν οι εξαίσιες πράγματι γκόμενες και λάμβανε χώρα και η όλη πράξη.Μου έκανε τρομερή εντύπωση οτι κάποιοι απο τους "ηθοποιούς" , ενω στην αρχή ήταν χαλαροί ,μασούσαν τσίχλα ,έπιναν ποτάκια και κάνανε ογκώδεις δηλώσεις "θα σκίσω σήμερα,ωραία αυτή η γκόμενα, θα την κάνω κομμάτια " και άλλα τέτοια , με το που έμπαιναν στο στούντιο, άρχιζε η παρακμή- μαραίνονταν. Γιατί εκτός απο τον πρωταγωνιστή και την ουγγαρέζα,υπήρχε σκηνοθέτης, τρείς καμεραμέν, φωτιστής. Η σκηνοθετάρα- εμπειρος επαγγελματίας- μεσα σε πέντε λεπτά καταλάβαινε αν ο υποψήφιος θα έπαιρνε εμπρός και δεν έδινε δεύτερη ευκαιρία.Αλλωστε απ έξω ήταν στη σειρά οι πρόθυμοι. Πολλοί λοιπόν ντούροι στον προθάλαμο, γελοιοποιήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτή η ιστορία μου έρχεται στο νού όποτε βλέπω τον Τσίπρα και τον Μανδρέκα στην τηλεόραση.Υποσχεση , πρόλογος , σχέδια ,πλάνα, όνειρα αλλα μακριά απο την κλίνη.

Με το που σιμώσει η ώρα της ευθύνης και η υποχρέωση να ταίσεις και να πληρώσεις 5 εκατομμύρια ιθαγενείς , αρχίζουν τα δύσκολα. Τώρα που δεν υπάρχει φράγκο και είσαι υποχρεωμένος να απλώνεις τα βρωμόξερα σου να ζητιανέψεις για να πληρώσεις και να πληρωθείς.Έχουν καταλάβει οι επιλαχόντες ψηφοφόροι του ΚΚ, οτι αν το κόμμα βαδίσει σύμφωνα με τις αρχές του, θα πρέπει να δημεύσει τις περιουσίες τους; Θα σου πάρει το αυθαίρετο.

Αλλα εγω κοιμάμαι ήσυχος.
seducteur juscu' au bord du lit - o ξελογιαστής που τα χάνει στην πόρτα της κρεββατοκάμαρας. Αυτή είναι και η αριστερά μας.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας το είπα, είναι πηδημένος ο Καραϊσκος. "Ο πηδημένος την ψωλή ποτέ δε τη φοβάται". Σα τον Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις λεφτά στην τσέπα Καραίσκο; Αυτή είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

μόνο πηδά ο καραισκος.

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ, θλίψη προκαλούν οι έμμεσες υποσχέσεις των παπαχελάδων ότι θα υποστηρίξουν τον Σαμαρά αρκεί να βάλει τη γαμημένη την υπογραφή, να εγκαταλείψει τους Φαήλους και να αφήνει τα φιλελεύθερα (τα ποιά;) στελέχη της ΝΔ να μιλάνε. Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που πιστεύει ότι η οποιαδήποτε κίνηση του Σαμαρά μπορεί να αναιρέσει το ότι είναι άκρως επικίνδυνος ή - αν θέλετε - μαλάκας;

Ανώνυμος είπε...

O Kυριάκος ο Μητσοτάκης πρέπει να ηγηθεί του κόμματος. Ηγετικό ανάστημα, πολιτική κρίση, ιδιοφυία. Αυτός μάλιστα. Κάνει για αρχηγός.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως με δεδομένο το μπλοκάρισμα που έφαγε, αρκετά έξυπνο το περιεχόμενο της δήλωσης του Αντωνάκη.

Ανώνυμος είπε...

Tον Αντώνη τον επηρέασε η πεθερά του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν μας δώσουν τους παράδες χωρίς να υπογράψει η χωρίστρα, θα θεωρηθεί παλληκάρι και θα τον ψηφίσουμε με τρέλλα στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν είναι ο ελληνικός λαός ο κατάλληλος,για να τα βάλουν μαζί του οι ευρωπαίοι, όπως είπε ο Τσίπρας, να μας πεί ,ποιός λαός είναι ο κατάλληλος .

Ανώνυμος είπε...

O.K με σαμαρά.Υπέγραψε λέει ο σκάι. Ζητάει μόνο κάτι τροποποιήσεις.Να μην αποστέλλεται ο φόρος των ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ, αλλα με αυτόν της ΕΥΔΑΠ και να μην κόβουν το ρεύμα στους άστεγους. Καταπληκτική και η επιστολή. Το αντιμνημονιακό μέτωπο της λαικής δεξιάς, πρέπει να καλύφθηκε πλήρως.
Στην πρώτη παράγραφο της επιστολής -αυτήν που διαβάζει και ακούει ο πολύς λαός, δηλαδή η συμπαγής μάζα των κομματικών ηλιθίων- δεν λέγεται τίποτα ουσιαστικό και ο αρχηγούλης μας βγαίνει αλώβητος, στέκωντας αγέρωχος σαν όρνιο στη Γκίωνα-έτσι όπως τον θέλουμε.
Στην υπόλοιπη παράγραφο, ξεδιπλώνεται το ευρωπαικό μέγεθος του μεγάλου αρχηγού με το ρόζ στοματάκι το οποίο φιλοξενεί πάντα με χαρά , το μόριο του Αλαφούζου.
Τέτοιο λεβέντικο προσκύνημα ,είχαμε να δούμε απο την εποχή του Βερκικεντορίξ ...
Αντε Κρανιδιώτη να τη χαίρεσαι την αρχηγάρα σου.

Ανώνυμος είπε...

στέκοντας
στην υπόλοιπη επιστολή

The Pronunciator είπε...

Μια μαλακία και μισή είναι η επιστολή, αναμάσημα της προηγούμενης. Ο Καραϊσκος θα την έγραφε καλύτερα, μη σου πω κι ο Γαβαθιώτης.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οι έντιμες, αξιοπρεπείς και σοβαρές φωνές αυτο διακηρυττουν....ΤΟ ΒΗΜΑ - Φ. Κουβέλης: Να μην υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς - πολιτική
www.tovima.gr


Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 6 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβέλης

The Pronunciator είπε...

http://www.koutipandoras.gr/?p=12350

Άμα σε παίρνει στο βραστό κι ο αυστραλοπίθηκας (sic) Mbαξιβάgνς, γάματα

Ανώνυμος είπε...

PRONU?

Ανώνυμος είπε...

Εχουν ερωτηθεί επανειλημμένως οι σχολιαστές που γνωρίζουν να μας πουν τον διαχειριστή του nonews, αλλά τίποτα. Ρίχνω εγώ ένα πιθανό όνομα: Γκουτζάνης;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο με Γιαννάκο. http://fimotro.blogspot.com/2011/11/6_9561.html

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο δεν μας είπες όμως. Προσέτρεξες να αντικαταστήσεις ή μήπως να βοηθήσεις εμπράκτως στην ανύψωση του χειμαζόμενου πρωταγωνιστού;

Ανώνυμος είπε...

έχουν βαλθεί από τη δεξιά πασοκαρία να εμφανίσουν την κωλοτούμπα του τρελαντώνη σαν "ντρίμπλα", "ευφυή κίνηση", κλπ. ωραιοποιητικά. Ούτε ανεγκέφαλος αναγνώστης του Ελεύθερου Τύπου δεν τα πιστεύει πλέον αυτά. Φανταστείτε τί έχουν να δούν τα μάτια μας με τρελαντώνη πρωθυπουργό.