Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Είναι απο τις λίγες φορές που βλέπεις μπάτσους και χαίρεσαι , όπως, όταν έρχεται το ιππικό ή η πυροσβεστική.Με το φωτόπουλο και τους λοιπούς τριχωτούς πασοκατζήδες της ΔΕΗ, με τους μισθούς των 5.000 , το τσιγάρο αιωνίως στο στόμα ,τις βρωμοκλανιές , τους κρασομεζέδες και το σπορ φμ διαπασόν, δεν κάθεσαι να συζητάς.Και πολύ το κουβεντιάσαμε ήδη. Δεν με ενδιαφέρει πια τίποτα.Ας την πάρει τη ΔΕΗ ο οιοσδήποτε -οι εβραίοι , οι γιάνκηδες , οι γερμανοί .
Κάποιοι κουτοί συμπολιτες μας, βουρκώνουν με την αλτρουιστική διάθεση των πασοκόμουτρων της ΓΕΝΟΠ ,που δεν θέλουν να κόψουν το ρεύμα στα φτωχαδάκια. Αυτοί οι άνθρωποι μόνο στις βρωμοοικογένειες τους δεν θέλουν να κόψουν το ρεύμα και κυρίως δεν θέλουν να κόψουν τα μπουζούκια και τις πουτάνες ,στις οποίες έχουν χαράξει ισχυρότατη παράδοση . Σας δηλώνω υπευθύνως οτι τομάρια σαν το Φωτόπουλο και τους λοιπούς μπεκρήδες που τον περιτριγυρίζουν, δεν τους καίγεται καρφί για καμμία ελληνική οικογένεια .Αν τους έκαιγε, δεν θα ήταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι εργαζόμενοι, της ευρώπης ίσως, με τους μισθούς τους κάθε 1η του μήνα στην τράπεζα , τα 8ωρα , τις υπερωρίες , τα πενθήμερα- όλα πληρωμένα απο εμάς. Αμφιβάλλω αν υπάρχει μεγαλύτερη τύχη στον κόσμο, απο το να είσαι υπαλληλάρα της δεη .Ούτε οι υπάλληλοι της ενρον δεν περνούσαν τόσο καλά. Αντε να κόψεις τώρα αυτά τα μεγαλεία, απο τους τεμπελχανάδες χαχαμίκους που πια, έχουν πιστέψει στ αλήθεια οτι η επιχείρηση είναι δικιά τους. Το χουμε ξαναπεί οτι η πιο δύσκολη αποστολή, είναι να πάρεις έναν πρίγκηπα απο το παλάτι και να τον πετάξεις στον αγρό. Οι φωτοπουλαίοι και οι μανώληδες, το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε στη ντουντούκα, να διαβάζουν αθλητικές φυλάδες , την αυριανή , τη δημοκρατία ,την ελευθεροτυπία και να ξύνουν τα αρχίδια τους κάτω απο το γραφείο.
Περιγράφω οτι βλέπω σε μια γειτονιά της παρακμάζουσας και ημιδιαλυμένης ευρωπαικής ένωσης: ένας δισεκατομμυριούχος αριστερός ( αλαβάνος) μια γραμματέας ενός κόμματος που το ομογάλακτο του στην Σ.Ενωση είχε απαγορεύσει ολοκληρωτικά τις απεργίες και τον Φωτοπουλο θα τον είχε στείλει ήδη στο Ομνσκ, δέκα πασίγνωστοι στις αρχές πανηγυριτζήδες του συριζα με μοναδική εργασία να συμπαραστέκονται σε όποιον φωνάζει στη μέση του δρόμου, αγκαλιά με τους πιο χάη εργάτες -ο θεός να τους κάνει- στα γραφεία μιας κρατικής επιχείρησης , υπο τους ήχους του ξυλούρη.
Νομίζεις τωρα φωτόπουλε οτι κάνοντας τον Τσε υψηλής τάσεως, θα σου συμπαρασταθούμε μεθαύριο, όταν σε σουτάρουν οι νέοι ιδιοκτήτες της ΔΕΗ απο την εταιρεία; Μωρε στην ομόνοια θα πανηγυρίζουμε...

73 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχει πολύ δίκιο αλλά έχω μια ειλικρινή απορία. Τι συνέβη και επικρίνεις όλους αυτούς που μέχρι πριν από λίγο καιρό υποστήριζες με πάθος; Είχες κάποια δυσάρεστη προσωπική εμπειρία ή τι;

Ανώνυμος είπε...

Eχει την παραμικρή σημασία;

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο καραϊσκος. Το έχω ξαναπεί (γενικά τά λεγα εγώ): δεν πρέπει να έχει γίνει πουθενά στον κόσμο κι ούτε πρόκειται να ξαναγίνει τόσο λίγη δουλειά με τόσο πολλά φράγκα όπως το υπαλληλίκι στη δεη, επίτόσα πολλά χρόνια. Μάρτυς μου ο πρασινοφρουρός θείος μου, υπομηχανικός της ΔΕΗ

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/11/24/135109/

Ανώνυμος είπε...

Τον έχει πηδήξει πρέπει ο Φωτόπουλος τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Συνελήφθη ο ηθοποιός Φράνκο Αλφόνσο, πρωην γκόμενος της πάνια, για συμμετοχή σε διεθνή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.Είχε ξαναπιαστεί πέρισυ για κατοχή 2 κιλών κοκαίνης. Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι (πάλι) αθώος και ότι πρόκειται ξανά περί πλεκτάνης. Ϊσως από κάποιον ανταγωνιστή του ηθοποιό, ίσως εξίσου επιτυχημένο με τον Αλφόνσο, που τον ζήλευε για τους μεγάλους ρόλους που ερμήνευσε ο Φράνκο, σε βιντεοταινίες των 80'ς. Μάλλον υπάρχει δάκτυλος του Ηλία Κακλαμάνη λόγω ζήλιας.

Ανώνυμος είπε...

4:06 o καραίσκος μόνο να πηδά ξέρει

Ανώνυμος είπε...

Αλμα επί κοντώ ή σκοινάκι;

Ανώνυμος είπε...

ρε τον έχει κάνει μαρτάκη τον καραίσκο σου λέω

Ανώνυμος είπε...

Όποιον ξαναμιλήσει έτσι για τον Καραισκο θα τον πηδήξω.

Ανώνυμος είπε...

Ψινάκη;

The Pronunciator είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/fimotro_24.html

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ...

Ευτυχώς που ο Παπαρογιάννης είναι μορφωμένος. Εφόσον ισχύει, Παπαρογιάννεια μεγαλεία, κατάντια Σαμαρά. Εξηγείται και γιατί ο Μεγαρίτης έκανε κωλοτούμπα τις τελευταίες ημέρες από τα βρισίδια στα γλΥψίματα της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαίος Μίμης

http://www.smartpost.gr/2011/5024/

Ανώνυμος είπε...

Είναι οριστικό. Ο Παπαδήμας είναι σοβαρός κύριος.

http://www.smartpost.gr/2011/5012/

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις λεφτά στην τσέπα; Αυτό είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι διαβάζω η πίσω τσέπα του Καραϊσκου είναι κάργα γεμάτη αλλά όχι από λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/v3QZr5

Ανώνυμος είπε...

Δοξιάδη εαν είχες κάτσει να διαβάσεις, το κέντρο έστειλε το Μπελογιάννη στο απόσπασμα.Ο Πλαστήρας , ο Νοβας της αποστασίας, ο Σοφούλης των ξερονησιών (που λές για αντικομουνιστική ρητορεία)ο Παπανδρέου των Δεκεμβριανών , ο Σοφοκλής Βενιζέλος. Δοξιάδη το σεπτεμβρη πάλι

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinonikossyndesmos.org/

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ελα μωρε ,όταν θέλει η βαριά δεξιά και η αστική ολιγοκλεπτοκρατία, οι Μυτιληναίοι και οι μπομπολαίοι,η μαριάννα βαρδινογιάννη κ.ο.κ να κάνουν μεταρρυθμίσεις παύλα να φορομπήξουν τους πληβείους, εκλέγει το κέντρο ο λαός κατα ανεξήγητο τρόπο ,για να την τρώνε οι μικροαστοί μετά χαρωπά και οι αριστεροί αγόγγυστα.Α κέντρο σου λέει-δεν μας γαμάει η επάρατος δεξιά .Φαντασιακά πράγματα

Ανώνυμος είπε...

Η κομματική σαπίλα θ' αλλάξει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Τα εργαλεία που την κρατούσαν ζωντανή (φτηνό δανεικό χρήμα, ρουσφέτια, κλπ.) της τελείωσαν.

Και μαζί μ' αυτό θα απομακρυνθεί κι άλλο ο μέσος έλληνας από δαύτους. Οχι τόσο από ιδεαλιστικά κίνητρα όσο από κουτοπόνηρο ωφελιμισμό.

Το πρόβλημα βέβαια που θα συνεχίσει να υπάρχει είναι η ροπή του έλληνα στην ιδιοτέλεια, την αυτοκαταστροφή και την αδράνεια. Η νοοτροπία ότι όλοι είναι ίδιοι, είναι βούτυρο στο ψωμί της κλεπτοκρατίας που θέλει να μην αλλάξει τίποτα στο όνομα της συνέχισης της λεηλασίας. Τώρα αν καινούργια σχήματα με πλούσια ρητορική για αλλαγή, κλπ. (πχ. Κοινωνικός Σύνδεσμος) είναι θνησιγενή, ελεγχόμενα από το κατεστημένο, τους Εβραίους, ή δεν ξέρω γω από τί άλλο, είναι πάντα μια πιθανότητα που δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει. Αλλά όπως είπε κάποτε ένας αμερικανός (και τους αγγλοσάξονες θα πρεπε να τους ακούμε σαν ευαγγέλιο) αν αποτύχεις στην αμερική θεωρείσαι ..επιτυχημένος. Έτσι κι εδώ πρέπει να βγούν εν είδει startups πολιτικοί βλαστοί. Στους 5, 10, ..100 μπορεί κάποιος καλός να σου κάτσει. Wahrscheinlichkeitstheorie. Η κλισέ φράση ότι ουδέν χειρότερο από την αδράνεια και τη μανιχαιστική αντίληψη ότι τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει, δυστυχώς ισχύει στο ακέραιο. Με λογική σφάξε με αγά μου να αγιάσω, θα ξαναδείς υπουργό τον γιακουμάτο, την φώφη και τα άλλα παιδιά.

Εγώ για παράδειγμα αισθάνομαι άνετα με τα προτάγματα του κοινωνικού σύνδεσμου. Εσύ καραϊσκο μπορεί όχι. Κι εδώ είναι το μεγαλείο της γερμανίας ή της σουηδίας. Για τους (πρώην) καραϊσκους λοιπόν βγαίνουν κάθε τόσο, κάτι απίθανοι σχηματισμοί (πειρατές, κλπ.) και μένουν όλοι ευχαριστημένοι τελικά. Εδώ, οι radicals, πλούσιοι σε επαναστατική ρητορεία, φτωχοί σε κινητικότητα αριστεροί, αν δεν έχουν ήδη αποσυρθεί, θα έχουν κολλήσει στο παλαιολιθικό κκε, τον σύριζα ή (οι πλέον απελπισμένοι), στον κουβέλη. Δύσκολα τα πράγματα. Μόνο οι αστοί θα μας σώσουν. Νόμος της ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Μας τα έχουν πρήξει κανονικότατα οι διάφοροι με τον καραμανλισμό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1339462

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη δύναμη σε νέο σχήμα θα είναι ο Αποστόλης ο Δοξιάδης. Σοφός ελεύθερος άνθρωπος που τον πνίγει ο κρατισμός και τ' άδικο. Διαβάζει και πολύ Λυγερό και φτιάχνεται ο άνθρωπος. Όπως και εγώ άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

«Ο Ν. Πλαστήρας κατά την κρίσιμη ώρα, κατά την οποία θα απεφασίζετο με ποιο σύστημα θα διεξήγοντο οι εκλογές, είχε πεισθεί ότι, έστω και αν τα δύο κόμματα, η ΕΠΕΚ και οι Φιλελεύθεροι, δεν συνειργάζοντο, τον συνέφερε το πλειοψηφικό. Αντιθέτως, όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες επίστευαν ότι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπισθεί το εμφανές λαϊκό ρεύμα υπέρ του Ελληνικού Συναγερμού ήταν η αναλογική.
Τότε παρενέβη ο Πιουριφόι από τα παρασκήνια. Ο
Αμερικανός πρέσβης εγνώριζε ότι ο Πλαστήρας είχε εκφρασθεί υπέρ μιας
προσωπικής εκλογικής αναμετρήσεως
μεταξύ αυτού και του Παπάγου.
Εγνώριζε επίσης ότι ο Πρωθυπουργός επίστευε βαθύτατα στον πνευματισμό και, κατά την αφήγηση του Βενιζέλου στον συγγραφέα και στον Κύρο Κύρου, ο Στρατηγός χρησιμοποιούσε ως διάμεσον έναν πολιτικό φίλο του. Ο Πιουριφόι εχρησιμοποίησε με τον κατάλληλο τρόπο γνωστή Αθηναία “καφετζού”, την οποία ιδιαιτέρως ενεπιστεύετο ο πρωθυπουργός. Εκείνη ανέλαβε να πείσει τον Στρατηγό ότι το πλειοψηφικό θα απέβαινε προς όφελός του και ότι αν επροκαλείτο από τον Παπάγο, έπρεπε, χωρίς επιφύλαξη, να αποδεχθεί την πρόκληση.
Ο Πιουριφόι μου ετηλεφώνησε: “Πέστε στον Παπάγο να προκαλέσει τον Πλαστήρα στη Βουλή για το πλειοψηφικό”. Του επέστησα την προσοχή ότι ο Παπάγος δεν είχε κοινοβουλευτική εμπειρία και, αν τα πράγματα δεν εξελίσσοντο όπως τα προέβλεπε, η κατάσταση θα περιεπλέκετο. Επέμενε. Όχι χωρίς δισταγμούς, υπέδειξα στον Στρατάρχη να το πράξει, χωρίς βεβαίως να αναφερθώ στις μεταφυσικές ευαισθησίες του Πλαστήρα και σε όσα από το παρασκήνιο είχε ετοιμάσει ο Πιουριφόι με τη συνεργασία της καφετζούς.
Ο Παπάγος, έπειτα από πολλή σκέψη, θα ανεβεί στο βήμα και θα πει στον Πρωθυπουργό:
“Ως στρατιωτικοί, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Γιατί να χάνουμε καιρό; Ας ψηφίσουμε το πλειοψηφικό. Και αν οι Έλληνες προτιμήσουν εσένα, εγώ θα σε αποδεχθώ. Αν ψηφίσουν εμένα, είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνεις και συ. Απλά πράγματα”.
Ο Ν. Πλαστήρας, προς γενική κατάπληξη της Βουλής, απάντησε μονολεκτικά: “Δέχομαι”.
Η Κυβέρνηση και οι βουλευταί αιφνιδιάσθησαν. Ο Στ. Στεφανόπουλος, ο Π. Κανελλόπουλος και εγώ σπεύσαμε στο γραφείο του Υπουργού των Εσωτερικών, στην οδό Ρηγίλλης για τα τυπικά.
Έτσι τον Σεπτέμβριο η Βουλή επανέφερε το πλειοψηφικό». ( Σπύρος Μαρκεζίνης «Σύγχρονη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος '',τόμος γ')
Oι εκλογές έγιναν και ο Παπάγος απέκτησε κοινοβουλευτική παντοδυναμία. Ο Ελληνικός Συναγερμός με 49,22% πήρε 247 έδρες, η ΕΠΕΚ του Νικολάου Πλαστήρα και το Κόμμα Φιλελευθέρων του Σοφοκλή Βενιζέλου 34,22% και 51 έδρες ...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν θα πώ κάτι πρωτότυπο, αλλα έχω την εντύπωση οτι τύποι σαν το Σαμαρά και το Βενιζέλο κ.λ.π ουδεμία αυτόφωτη κομματική εξουσία έχουν.Δεν χρειάζεται να έχεις την παραμικρά αντίληψη για να προβλέψεις τις κινήσεις του αντώνη.Ο αντώνης και η ν.δ κάνουν ότι πεί ο Βαρδής εδω και χρόνια.Ομιλούμε για ολοκληρωτικά κατευθυνόμενη ιδιόκτητη αντιπολίτευση και κυβέρνηση κ.ο.κ.
Στην παρούσα φάση τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας-όσο και αν τη σιχαινόμεθα και μας προκαλεί εμετό-συμπίπτουν με αυτά του λαού.Θέλουμε ευρώ.Τι να κάνουμε τώρα;Και εγώ και ο οδοκαθαριστής και η μαριάννα βαρδινογιάννη θέλουμε το ευρώ ,βλέπουμε μέγκα και διαβάζουμε την καθημερινή άντε και το ΦΩΣ .Επειδή δηλαδή έχουμε αστούς που με οικονομικό πραξικόπημα βούτηξαν τα μονοπώλια, πρέπει να κάνουμε αντάρτικο;Δεν είναι λύση να φαγωθούμε.Αφήστε τους γκεβαρισμούς και τα φοιτητικά μπαιράκια στα αμφιθέατρα.Τα παιδιά μικρά είναι και κουζουλά.
Βέβαια υπάρχει και η αριστερή λύση.
Σ αυτή την περίοδο της δημοκρατίας μας, εάν κλείσει τις κάμερες το μέγκα, ούτε που θα μαθαίνουμε τι λέει και τι κάνει ο τσίπρας

Ανώνυμος είπε...

Τους τελευταίους μήνες το κινητό του Βαρδή μάλλον το είχε κλέψει ο Καπετάνιος και έδινε αυτός τις οδηγίες στον γαπ εξ ού και τα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

"Θα κλειδώσω το Ευρώ στο Σύνταγμα"

Ανώνυμος είπε...

"Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά, δραχμή στον Πειραιά"

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Oι πλέον γελοίοι λοιπόν της Ν.Δ παραμένουν οι κρανιδιώτηδες,ειδικότερα μετά και απο τις τελευταίες εξελίξεις και τις υπογραφές του αρχηγού κλπ .Παρά το βιασμό του ιδεολογικού τους στάτους και την πανωλεθρία τους ,η οποία είναι πασιφανής σε οποιονδήποτε έχει κεφάλι,οι κρανιδιώτηδες παραμένουν στην παράταξη αναλαμβάνοντας πλέον εθελοντικά και με καμάρι , το ρόλο των χρήσιμων κομματικών πανηλιθίων.
Ακριβώς όπως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που συστήνονται ως αντιμνημονιακοί και σκεπτικιστές αλλα αρνούνται να φύγουν πεισματικά απο το κόμμα ή να καταψηφίσουν κάποιο άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, οι πανηλίθιοι παίρνουν τουλάχιστον εφτά χιλιάρικα το μήνα, χώρια οι παροχές, για να είναι και αντιμνημονιακοί αλλά και να ψοφίζουν τα νομοσχέδια. Αρα δεν είναι και τόσο ηλίθιοι.
Οι δε κρανιδιώτηδες θέλουν και αυτοί μερτικό.
Απλά είναι τα πράγματα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ναιαιαι; Εγω νόμιζα οτι παραμένουν στις θέσεις τους για να υπερασπιστούν τις ιδέες τους

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα σε ενδιέφερε μια βολευτική καριέρα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το δίχως αλλο

Ανώνυμος είπε...

Με ημιτελείς λύσεις δεν λύνεται το πρόβλημα της Ελλάδος. Ας πάρει ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ 40% να κυβερνήσουν και να κάνουν την Ελλάδα κούβα, κορέα ή ό,τι άλλο θέλουν.

Αυτή η άρρωστη κατάσταση όπου αριστεροί κάνουν ό,τι γουστάρουν, ή είναι τιμητές των πάντων (εξόδοις άλλων βεβαίως) επειδή δεν έχουν, υποτίθεται, κυβερνητικές ευθύνες για το σημερινό χάλι, πρέπει να σταματήσει.

Ας κυβερνήσει ο τσίπρας κι ο λαφαζάνης κι ο πάντζας λοιπόν να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα

Ανώνυμος είπε...

θα με ενδιέφερε μια θέση στο επικρατείας,γαιτί βαριέμαι τις χαιρετούρες ,τις κηδειες και τα χωριάτικα γλέντια

Ανώνυμος είπε...

Tον έχεις για ηλίθιο το Λαφαζάνη; Καλύτερα δεν είναι (ελαφρο)λαϊκός αγωνιστής με γεμάτη πορτοφόλα;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκαιο Καραϊσκο. Την προεκλογική περίοδο αναπόφευκτα είναι δύσκολο να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου και παίρνεις κιλά, όταν εκλεγείς δύσκολα φεύγουν γιατί τότε ξεκινά για τα καλά η μάσα. Δες και τον Εύρυ το Στυλιανίδη τι μοσχαροκεφάλα έχει κάνει.
Από την άλλη είναι απορίας άξιο πως ο Αρούλης διατηρεί τόσο σικ γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πάει σε γλέντια

Ανώνυμος είπε...

γλεντάει "αλλιώς" ο αρούλης

Ανώνυμος είπε...

Πάει όμως σε πισωγλέντια.

Ανώνυμος είπε...

Χαμηλό το πίπεδο

Ανώνυμος είπε...

μέγας γλεντζές. Στα χνάρια του νικόλα

Ανώνυμος είπε...

κώλος η συζήτηση ως συνήθως. Λες και μας ενδιαφέρει τί κάνει τον κώλο του ο Νικόλας. Ασε που δεν χρησιμοποιεί και κώλο...

Ανώνυμος είπε...

τί ηγέτης αυτός ο Μαραντζίδης. Πώς δεν του χουν ξηγηθεί ακόμα αλμυρό φυστίκι, σαν τον γρυσπολακη του πολυτεχνειου κρήτης, τον οποίο βδομάδα παρα βδομάδα τον χτίζουν, τον πλακωνουν και τον γιαουρτώνουν

http://bit.ly/vmY6Nw

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τον Γρυσπολάκη τον γαμάνε τα ΕΑΑΚ, δηλαδή αντι-ΚΚΕ αντι συριζα αντιστρατιωτικοί και αντιερωτικοί

Ανώνυμος είπε...

Καποιον η επιτυχια του αναστο στις γυναικες τον ζοριζει πολυ πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και τον ενδιαφέρει βολευτική καριέρα τον Καραϊσκο. Και κώλο δίνει. Γιατί τώρα τον δίνει τζάμππα, άντε για πενταροδεκάρες, ενώ αν γίνει βολευτής θα έχει γίνει σαν το ίνδαλμά του τον Αναστό που τον έδινε ακριβά τον κώλο.

Ανώνυμος είπε...

Καποιον η επιτυχια του καραισκου στις γυναικες τον ζοριζει πολυ πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

Δοξιάδης: ο φιλελεύθερος των φτωχών

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/sGlYzA

"..Σημαίνει σκληρή αυτοπειθαρχία και πειθαρχία των παιδιών στην εκπαίδευση, καθώς και ανάληψη από τα άτομα της ευθύνης και του κόστους των πράξεων τους..."

Μπράβο στον Βάρσο που το' χε πιάσει το νόημα και το εφαρμόζει στον "λόχο" του, κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1942 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΑΔΕΡΦΟΜΕΝΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟ.....

Η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου
www.youtube.com
Η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου όπως την περιγράφει ο Κρις Γούντχάουζ. Τwo years had passed since Churchill gave his famous order to Hugh Dalton's S...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 11 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο του Γιάννη Βαρουφακη για την κρίση .... Ο,τι έλεγε τον Γενάρη του2010 το βλέπουμε σήμερα μπροστά μας

Δελτίον Κρίσης: 25.11.11, του Γιάνη Βαρουφάκη | Protagon
www.protagon.gr
Το γεγονός της εβδομάδας ήταν η αποτυχία της πρόσφατης δημοπρασίας Γερμανικών ομολόγων. Η Κρίση έφτασε στα πρόθυρα του πιο σκληρού μέρους του σκληρού πυρήνα της ευρωζώνης...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 12 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

Αδυνάτισε εντυπωσιακά ο ρεπόρτερ τίμος παπαδόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Λίποβατς. Πήγαινε κάθε βράδυ στο γνωστό μπαρ στα Εξάρχεια, έπαιρνε το ποτό του, καθόταν μόνος του καμιά ώρα και μετά έφευγε.

Τις παρέες με τους φιλελεύθερους τι τις ήθελε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=10003

Καραΐσκο φίλη σου είναι η συγγραφέας του παραπάνω άρθρου;

Ανώνυμος είπε...

καποια γκόμενα έφαγε σούτ τώρα τελευταία

Ανώνυμος είπε...

Διοργανώνουμε ενα καλό γιαούρτωμα στον Ντεβελέκο;

Ανώνυμος είπε...

O Θάνος αγαπά όλους τους άνδρες, όχι μόνο τους φιλελεύθερους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με μία λιτή δήλωσε απεκλεισε τις φήμες που τον θέλουν να συμμετέχει στην νέα κυβέρνηση.

"δεν έχω συζητησει με κανέναν, δεν μου έχει πει κανένας τίποτα, δεν υπάρχει τέτιο ενδεχομενο. Είμαι κατηγορηματικός" ήταν η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

09/09/2011

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
‎22 ΒΑΘΜΟΙ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ.....ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....Ο καλυτερος πρώτος γύρος εδώ και τουλάχιστον 5 χρονια....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 13 λεπτά στην περιοχή Athens, Greece ·

Ανώνυμος είπε...

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10169

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, τους αλήτες τους ευέλπιδες. Α, τα παλιόπαιδα.

Ανώνυμος είπε...

ντροπή. Και ειδικά μέρα που διάλεξαν

Ανώνυμος είπε...

gKaτσaρoύ
Οι μεγάλες μου επιτυχίες

http://www.youtube.com/watch?v=pnNgwvwYNBs

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_27/11/2011_464315

στον καραισκο. Το μυαλο μου πηγε αμέσως στον καραισκο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

στο σπίτι απέναντι μου μεγάλωσε ο μάρκος.Το μαρκάκι. Απο μικρός ήταν βλάκας και δεν μπορούσε να βγάλει μια σέντρα.Μονίμως έτρωγε χυλόπιτες και του ρίχνανε φατούρα.Την πρώτη γκόμενα που έβγαλε-ο θεός να την κάνει γκόμενα-την νυμφεύθηκε.Στα 18 του.Η γιαγια του όλη μερα κρατούσε το λιβανιστήρι-μαλακιστήρι και λιβάνιζε.Ο μάρκος έγινε εύελπις.

Ανώνυμος είπε...

στην χωρα που παπουτσήδες είναι υπουργοί...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_27/11/2011_464314

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

στο σπίτι απέναντι μου μεγάλωσε ο καραίσκος.Το καραισκάκι. Απο μικρός ήταν βλάκας και δεν μπορούσε να βγάλει μια σέντρα.Μονίμως έτρωγε χυλόπιτες και του ρίχνανε φατούρα.Την πρώτη γκόμενα που έβγαλε-ο θεός να την κάνει γκόμενα-την ερωτεύτηκε αλλά τον παράτησε. Στα 18 του. Από τότε τον παρατάνε όλες οι γκόμενες που έχει βγάλει.Η γιαγια του όλη μερα κρατούσε το λιβανιστήρι-μαλακιστήρι και λιβάνιζε.Ο καραίσκος έγινε ταμίας σε σούπερ μάρκετ.

Ανώνυμος είπε...

ιδού οι φιλοι μας οι εβραιωπαιοι
http://armapoliton.eu/

η ιστοσελίδα του Παρμα, το μετερίζι του μόνου κόμματος που αντιμάχεται τον οικονομικό στραγγαλισμό του λαού δεν λειτουργεί. Οι εγχώριες δυνάμεις της υποτέλειας έχουν έναν εχθρό λιγότερο.

Ανώνυμος είπε...

@v_emman Vasilis Emmanouilidis
Τι σκατά τα ταίζουν στην Ευελπίδων; Χουντίνη;
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231139450

http://www.youtube.com/watch?v=lR0DzwHl5Jo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sGwj_ZYy02k

@v_emman VasilisEmmanouilidis
Και φυσικά η παρέα του Φαήλου επιχαίρει. Μην κοιτάτε τι λέει το κείμενο (για ξεκάρφωμα). Δείτε τα σχόλια. Αποκαλυπτικά.
http://www.antinews.gr/2011/11/26/135506/

@VTourkoglou Vangelis Tourkoglou
@v_emman Τα είδα χτες. Βόθρος.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Αναστόπουλος δεν είναι έξυπνος με τα γενικά κριτήρια, αλλά εκεί που επέλεξε να δράσει, στο ποδόσφαιρο, έχει εξυπνάδα που φτάνει και περισσεύει για να τον οδηγήσει στην επιτυχία τόσο ως παίκτη όσο και ως κόουτς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικόλας ο Ντερτιλής. Τι έχει άραγε να πει για όλα αυτά ο Νικόλας;