Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

KALTSEDONIA

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8598

Τα γνωστά:Εκατό βλαχαδερά στρατόκαυλα φοιτητάκια ντυμένα σα πλέυ μομπίλ, να φωνάζουν με σημειωτόν πάνω στην άσφαλτο,δίπλα στις καφετέριες, που συνηθίζουν να κοπροσκυλιάζουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Τριγύρω ξαναμμένοι ημίαιμοι ημεδαποί ,τελετουργικά αντιμνημονιακά - εθνεγερτικά φρεσκοξυρισμένοι, με δερμάτινα και κολωνια έτοιμοι για μάχη-πάντα σε επίπεδο καφετέριας -και μανάδες ελληνίδες περήφανες για τα βλαστάρια τους.Οτι ξύπνησαν πρωινιάτικα για να πάνε να δουν την παρέλαση, τα λέει όλα.Οποιος πάει στην παρέλαση είναι ζώον. Για το όνομα του θεού, δεν θέλει κουβέντα-μετά όλοι μαζί στα βρωμοταβερνεία-κοπρώνες με τις σκορδαλιές και τα κρασιά απο το μπιτόνι.
Το επαγγελματικό σκέλος του ελληνικού στρατεύματος, έχει να κερδίσει μάχη, απο τις Πλαταιές το 470 κάτι πρό χριστού.Εκ τοτε, οτι πόλεμο κερδίσαμε, τον κερδίσαμε με λαικά επιστρατευμένα γιούρια ή με τη βοήθεια των βρετανών και λοιπών δυνάμεων: Βλέπε 1940, Ναυαρίνο και εμφύλιο.
Ο στρατός είναι το επαγγελματικό καταφύγιο συγκεκριμένων ανθρώπων.Ποιός νορμάλ άνθρωπος πάει να δουλέψει σαν στρατιωτικός.Να σπουδάζεις στη σχολή και αντί το βράδυ να βγαίνεις στα ρεμπετάδικα και να καπνίζεις μπουριά σαν νορμάλ μαλάκας έλληνας φοιτητής, εσυ σαν εύελπις της Πατρίδας να πλαγιάζεις στο βρωμοθάλαμο με τα καγκουρο υπερελληνάκια και να αλληλοβρίζεσαι. Τα χειρότερα χρόνια της ζωής-που φθάνεις μέχρι και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσεις για να χεις βύσμα και να τα περάσεις λούφα- κάποιοι τα κάνουν επάγγελμα.

Φάε τώρα στράτευμα: να τραγουδάει συνθήματα της Τούμπας στην παρέλαση. Τόση ΜΑκεδονία και περηφάνεια μακεδονική , δεν πάτε ρε μακεδόνες να ζήστε μόνοι σας στα κωλοβούνια σας.Ή όλοι μαζί έλληνες ή μόνοι σας μακεδόνες.Κι οχι τίποτα άλλο , αλλα αυτά πιάνουν οι επαγγελματίες Κωλοπασόκοι ,οι ψυχάρηδες -βούτυρο στο ψωμί τους- και τα δείχνουν στους αριστερούς για να τους πείσουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ πάλι , για να έχουμε στρατό δημοκρατικό.
Και δυο λόγια αντρίκεια...Λέμε τώρα οτι δεχόμεθα επίθεση οθωμανική. Θα κάτσω εγω να με διατάζει ο τάδε τσοπάνος του βίντεο με τα καπελάκια και την αξάν -καλύψου και πάμε εδώ και εκεί να καταλάβουμε το ύψωμα.

Οτι διατάζει, το αντίθετο θα κάμω.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην υποτιμάς τον στρατό Καραϊσκο. Ο βλάχος αυτός στρατιωτικός με την περίεργη προφορά θα είναι αυτός που θα σε σώσει αν χρειαστεί από την επιβουλή του κατακτητή.

Ανώνυμος είπε...

Και θα κάνεις και επικύψεις ευχαριστίας σαν θα σε σώσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τίθεται θέμα, επικύψεις κάνει έτσι κι αλλιώς ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/11/h-2.html

Για πολλά lol το σχέδιο των πασοκατζήδων να αλώσουν για μια ακόμη φορά την ψήφο των επιυμούντων ένα δημοκρατικό στρατό αριστερών. Μιλάμε τώρα για απίστευτους και αδίστακτους τυπάκους. Τους προδίδει όμως ότι η επιχείριση διεκπεραιώνεται από ρεπόρτερ όπως ο Δήμος -είμαι για πολλές κλωτσές- Βερύκιος....

Ανώνυμος είπε...

Έχει κι άλλη... τρύπα ο Δήμος Βερύκιος. Όχι μόνο ως προσωπικότητα αλλά και σα... "κουσούρι". Να το πούμε κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Λες ο Σταυρόπουλος, που θεωρείται μεγάλος καζανόβας, σχεδον ισοδύναμος του Καραϊσκου, να του τονε φοράει;

Ανώνυμος είπε...

Τα απριλιανά είδωλα των ευελπιδων μας ,όταν κλήθηκαν να κάνουν πόλεμο, τα έκαναν εντελώς μαντάρα-ως αναμενόταν- με αποτέλεσμα να χάσουμε την κύπρο.Τον τρόπο που χάσαμε την Κύπρο το μαθαίνουν στη σχολή οι ευέλπιδες, ή μαθαίνουν μόνο να παριστάνουν τα κομάντα στις πιτσαρίες και τα μπαράκια ;

Ανώνυμος είπε...

αμμόχωστος, κερύνεια... Ονοματα που θα πρεπε κανονικά να λένε κάτι σ' αυτά τα παιδάκια, αν έχουν δράμι μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Ο σταυρόπουλος δεν αφηνει ούτε θηλυκή γάτα. οπως και ο αναστό.

Ανώνυμος είπε...

έχει μουστάκια η θηλυκή γάτα του αναστό

Ανώνυμος είπε...

εδω ολοι θέλουν να κάνουν κουμάντο να κυβερνήσουν, να κάνουν τους καπετάνιους.Το ίδιο και ο στρατός.Να πάρουμε την εξουσία, να παρελάσουμε στην ομόνοια ,να σουτάρουμε και τα πρεζόνια και τους μετανάστες και τους τσιγγάνους με τα χαλιά απο τις λαικές.Αυτές είναι οι επιχειρησιακές δυνατότητες των καραβανάδων μας.Όταν έρθει η ώρα όμως της εθνικής άμυνας ο Αραπάκης κωλώνει να στείλει τα υποβρύχια και γαζώνουμε μόνοι μας τα αεροπλάνα.Αστο μωρέ

Ανώνυμος είπε...

Αντε μάγκες κάντε πάλι στρατιωτικό κίνημα, να χάσουμε και τη θράκη

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και τιμητές τα γλοιώδη υποκείμενα της κλεπτοκρατίας

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
TΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ , ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ....ΤΟ ΒΗΜΑ - Κ. Λαπαβίτσας: «Θα ανακάµψουµε µε στάση πληρωµών και µε το οικονοµικό σοκ από τη δραχµή» -
www.tovima.gr
Την ώρα που εντός και εκτός Ελλάδας φουντώνουν πλέον η συζήτηση και τα σενάρια περί διάσπασης της ευρωζώνης, προκάλεσε αίσθηση µια 90σέλιδη µελέτη µε τίτλο «Breaking Up? A route out of Eurozone Crisis» («Ρήξη; Η διέξοδος από την κρίση της ευρωζώνης»)...


Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 20 ώρες πριν ·

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

Πόνεσαν τα λόγια μου τον Καραίσκο. Λόγια βαριά, λόγια πικρά, λόγια κοφτερά τα λόγια αυτά για τον εγωϊσμό του Καραίσκου. Η αναφορά μου στους χαμένους έρωτες του Καραίσκου, πίκρανε τον καλό αυτό σχολιαστή.

Ο έρωτας όμως θα ξανάρθει Καραίσκο. Σαν πουλάκι, θα τιτιβίσει πάλι στην πόρτα σου ένα γλυκό πρωϊ του Μάη. Όπως είπε κι ο μεγάλος Έκτωρας Κακναβάτος στους Οιακισμούς του Μενεσθέα που μας έμαθαν στη σχολή Ευελπίδων:

"Υδρογόνο μαύρο κουρταλεί τις πόρτες... διακονεύει ισπανικό κερί ψωμί τορνέζια βυζαίνοντας την οπλή του Ήλιου... ότι τόσον ωραία η ποθητή μου".

Έχε υπομονή Καραίσκο. Θα αγαπηθείς πάλι

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Αυτό πάντως με το ευρω του βορρα και ευρω του νοτου δεν μας χαλάει καθόλου.....Κάποτε στην Μιλαν έπαιζε ο Γκουλιτ και εμείς στην ΑΕΚ είχαμε τον Γκουλιτ των ...φτωχων, τον Μπατίστα....Μια χαρά παίκτης ήταν και ο Μπατίστα!!!
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 21 λεπτά
στην περιοχή Kallithéa, Greece ·

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

Καραίσκο μη λυπάσαι. Θέλω να σου αφιερώσω γι ακόμη μια φορά ένα ποίημα που υμνεί τον έρωτα. Ο Αναιδής Θρίαμβος του Γιώργη Χρονά.

"Νεαρέ γιε του μπακάλη
λατρεμένε διαβάτη της νύχτας
για σένα αφήνει η Αφροδίτη
τα κλειδιά στην πόρτα
για σένα ξενυχτάνε οι φοιτητές
της Γεωπονικής Σχολής"

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη δεν εχει καθόλου επιτυχία στις γυναίκες ο καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

κι εγώ που τον είχα για γυναικά, για αναστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τον είχα για δον ζουάν.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι και Αναστοπουλος, κοψτε κατι

Ανώνυμος είπε...

Τηεόραση βλέπει με τη γάτα του αγκαλιά ο Καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Ο καραίσκος αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να δει θωμαίδη.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραίσκος αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να δει θωμαίδη.

Ανώνυμος είπε...

Το πάρτι του κ. Σιούφα…
Δείτε τι πάρτι έγινε μετά το 2004 στη Βουλή. Τα έξοδα της από τα 120 εκατ. το 2003 εκτινάχτηκαν στα 222 εκατ. το 2009.

Μεγαλείο! Ο Σιούφας διπλασίασε το πληθυσμό της Βουλής και τις δαπάνες της.

Και στο τέλος... ζωγράφισε τον εαυτό του και την κόρη του (την οποία διόρισε εκεί) στους τοίχους για να τον θυμούνται.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μάρκος πάντως τον έχει γκόμενα τον Καραϊσκο. Μάλλον τον βάζει και μέσα στην Ευελπίδων και τον παίρνουν νουμεράδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραίσκος μόνο να πηδά γνωρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Και πηδάει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πηδάει καλά ο Καραϊσκος, αλλά όλο δαγκωματιές στην πλάτη είναι. Τόσο καλά. Γι' αυτό δε θα ακολουθήσει και τους καραβανάδες, με την ελπίδα μήπως πέσει στα χέρια των Οθωμανών και "πηδήξει". Του έχει γίνει ο πάτος σα βαρέλι από το πολύ πήδημα.

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2011/11/%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B6/


Να ποιός είναι ο αντιμνημονιακός.

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίος γραφιάς ο Πιτσιρίκος. Πάντα τον διαβάζω με αμείωτο ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/11/2011_464452

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u-1xu05eH_o#t=15s

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γύρισες Αθήνα? Μπορούμε να πιούμε εκείνο τον καφέ που λέγαμε? Σε αντρίκια πάντα πλαίσια.