Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

SOS

Εγω το ντήλ με τους εβραιομασονους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ ,το θεωρώ καταπληκτικό.Πρώτα απ όλα αυτή τη χώρα εδώ ,ουδείς σωικός άνθρωπος δεν θα τη δάνειζε ούτε βότσαλο.Εσυ βέβαια, θα ήθελες να σε δανείσουν με επιτόκιο μηδέν ει δυνατόν, ή να σε δανείσουν και να τους χορέψεις το Ζορμπά αντι πληρωμής.Για να γυρίσεις μετά-μόλις στρίψουν το κεφάλι οι δανειστές μας- να τρέξεις στους βουλευτές σου που λατρεύεις (εν είδει συνδρόμου της στοκχόλμης) και να αρχισεις πάλι το καταραμένο γαιτανάκι της συναλλαγής, προκειμένου να επιστρέψουμε στα φρεντουτσίνο των 5 ευρώ, τα κοστούμια τα ιταλικά των 1100, τα ρόλεξ, τα κομμωτήρια 150 ευρω και τις άλλες ομορφιές .
Βρίσκονται λοιπόν κάποιοι ουμανιστές θεσμικά κατοχυρωμένοι-ένα είδος οικονομικού 166- που σου δίνει 2 τάλιρα.Αν έλεγαν σε μας οτι πρέπει να πληρώσουμε για τα χρέη της Μάλτας ή ένας θεός ξέρει ποιού άλλου βλαχολαού, δεν θα είχε μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα στην ελλάδα.
Προσέξτε: το μόνο σίγουρο είναι οτι χωρίς τα φράγκα αυτά, θα σφαχτούμε μεταξύ μας.Μόνο αυτό θα γίνει,θα τρέχουμε στα χωράφια και θα κλέβουμε τη σοδειά, ενώ θα μας πυροβολάνε εποχούμενα τάγματα.Η Επανάσταση είναι πόλεμος.Αυτή τη φορά δεν θα μας σώσει ούτε το υπερμάχω ούτε η μετανάστευση .Οι ταριχευμένοι χριστοδουλικοί ακροδεξιοί ,η δεινοσαυρική αριστερά και οι κωλοπασόκονεοδημοκράτες κομματικοί, που βλέπουν να έρχεται απειλητικά -για πρώτη φορά στην ιστορία -το ενδεχόμενο να εργαστούν , έχουν ξεσηκωθεί.Θέλουν να διασώσουν αυτήν τη μπάσταρδη οικονομία, αυτό τό άνισο χάος, που η δημοσιουπαλληλία -αν δεν φαληρίζαμε- θα γινόταν κληρονομικό δικαίωμα και θα διορίζαμε μέχρι και σχολικούς τροχονόμους .Αλλη μια τετραετία πασοκική ,σαν τις παλιές, και θα το καταφέρναμε κι αυτό.

Θα θελα όμως και επιτήρηση. Οι αιρετοί μας ,ω Ευρώπη, είναι σκουλίκια, είναι οι χειρότεροι έλληνες και το μόνο που γνωρίζουν είναι να δανείζονται και να υποδέχονται εγκάρδια τους γλίτσες, στα πολιτικά τους γραφεία.Και τώρα με δανεικά ζούμε.Την τελευταία μας ελπίδα, να γίνουμε άνθρωποι, το ΠΑΣΟΚ την έκανε πατσαβούρα για να σωθεί το ίδιο και ο πεντακομματισμός.Tι φταίει το μνημονιάκι, όταν το στηρίζουν ο εσμός των διαπλεκομένων, το πληρώνουν μόνο οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί και οι άλλοι υπουργοποιούνται ομαδόν.Γίνεται αντιπαθές ,γιατι οτι πιάνουν στα χέρια τους οι προαναφερθέντες, το κάνουν κάρβουνο. Ναι αλλα να τα ξηλώσεις όλα μονομιάς δεν γίνεται,όπως ζητούν οι άφρονες.Οι κοινωνικές αλλαγές θέλουν υπομονή.
Είναι και οι δημοσιογράφοι των διαπλεκομένων,που τόσα χρόνια τα τρώνε αυτοί που υποστήριζαν και τώρα σου λέν οτι πρέπει να πληρώσεις και εσυ ακόμη ,που δεν τους ψήφιζες και δεν τους έβλεπες.
Να έρθουν εδω γραφειοκράτες ευρωπαίοι.Κι αυτά μουνόπανα είναι , παίρνουν πολλά για να διοικούν και είναι τσάτσοι. Αλλα δεν εκλέγονται, δεν δίνουν μια για τις γλοιώδεις πολιτικές νεολαίες στα πανεπιστήμια ,τις ΜΚΟ , τους βρωμοσυλλόγους τύπου "ένωση κρητών" και "φίλων της ΑΕΚ" .Εσυ λαέ προτιμάς την εθνική ανεξαρτησία και δυο κομμάτια παξιμάδι.Προτιμάς να είσαι ελευθερος γενικά - "ελεύθερος" σύμφωνα με τον ορισμό του κρυφού σχολειού - και να χορεύουν πάνω στον τάφο σου οι κουρήδες,οι σκανδαλίδηδες, ο Σαμαράς .
Ο αντικαγκελλάριος της Γερμανίας ήρθε και τα δε."Κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εκει κάτω ,οι άνθρωποι δεν έχουν φτιάξει ούτε κτηματολόγιο".Ποιόν δεν συμφέρει να φτιαχθεί το κτηματολόγιο π.χ, που είναι ενα χαρακτηριστικό δείγμα της εθνικής μας καθυστέρησης.Δεν συμφέρει το λαό; Συμφέρει να είναι μπάχαλο το κτηματολόγιο, γιατί απο αυτήν την κατάσταση, τρώνε μισό εκατομμύριο δικηγόροι,τοπογράφοι, κτηματομεσίτες συμβολαιογράφοι ασυνείδητοι φοροφυγάδες και λοιπά χαμένα κορμιά που κανονικά -τα μισά απ αυτά-θα έπρεπε να βόσκουν τα ζα στα χωράφια.Όλοι οι αεριτζήδες δηλαδή.

Θέλουμε λοιπόν να τους δούμε -να τους δω και εγω-να μπαίνουν στο ελικόπτερο και να την κοπανάνε .Και τι θα αντικρίσουμε πίσω μας , μόλις φύγουν: Τους ίδιους ταρίφες με τις άδειες τους και τις διπλοκούρσες, αδιόριστους σχολικούς φύλακες,κρανιδιώτηδες και ΛΟΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και ΕΑΑΚ, νεολαίους της ΟΝΝΕΔ και ΠΑΣΟΚ, μεγαλοιατρούς του ΕΣΥ, φακελλάκια ,φαρμακοποιούς με κέρδος 50%, δικηγόρους με παράσταση των πεντακοσίων ευρω, δημοτικους υπάλληλους, τα ίδια κόμματα και τα ιδια κανάλια συν το ΑΛΤΕΡ.

Απο την άλλη, έτσι όπως τα κυβερνούνε τούτοι εδώ και να τα κάψεις όλα, δεν θα έχεις άδικο.

232 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 232 από 232
ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

με την αρνηση να συναντήσει ηθαλα να πω

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα Καραίσκο όπως ακριβώς τα λες. Επίσης ο ελληνοελεβετός βουλευτής έστειλε την επιστολή για τις καταγγελίες πρώτα στο facebook και το twitter και μετά στα αρμόδια όργανα. Σοβαρός βουλευτής θα ναι και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς τι γίνεται με τον Βγενόπουλο και τη Marfin;

Ανώνυμος είπε...

Πηδάει ο Καραϊσκος αβέρτα. Με την πλάτη. Έχει κάτι δαγκωματιές από την ουρά μέχρι το σβέρκο σα διαγραμμίσεις γηπέδου.

Ανώνυμος είπε...

ολοι πούστηδες είναι φίλε έχεις δίκιο.Και στα κανάλια κάνουν κουμάντο οι αδερφές και δεν αφήνουν τα ταλαντούχα παιδιά να ανέβουν.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είσαι παντρεμένος ή λεύτερος;

Ανώνυμος είπε...

να μη σε νοιάζει

Ανώνυμος είπε...

Aς μας πει ο ίδιος αν έχει επιτυχία στις γυναίκες. Αλήθεια όμως, όχι όπως στο τουίτερ που όλοι θέλουν να δείχνουν ότι πηδάνε.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς. Απλώς ρώτησα, δεν ήθελα να σε εκνευρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρίσκω τίποτε κακό στο να πει ο Καραισκος αν είναι παντρεμένος.

Ανώνυμος είπε...

Γαμαω πολυ βεβαια,θελει και ερώτημα

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να είναι ανύπαντρος. Έτσι θα έχει περισσότερες δυνατότητες για κατακτήσεις. Σαν τον Αναστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο το θέμα δεν είναι να γαμείς πολύ αλλά να το κάνεις έστω και μια στο τόσο αλλά ποιοτικά.

Ανώνυμος είπε...

Μα ναι, πάντα στην ποιότητα είναι προσανατολισμένος ο Καραισκος. Γιαυτό δεν φοράει και ρόλεξ.

Ανώνυμος είπε...

οπως τα λέει ο 9:08 είν τα πραματα

Ανώνυμος είπε...

Ο μιχαλόπουλος μιλά στη τζαβαρία σε συνεντευξη και μετά πλακώνονται σε άνομες πράξεις άθλιες και αφόρητες στην όψη.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα. Σωστός

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, η Ελένη είναι έντιμη και ηθική δημοσιογράφος. Αποκλείεται να συνέβησαν αυτά που με περισσή ευκολία διαδίδεις.

Ανώνυμος είπε...

ξερω τι διαδίδω και δεν διαδίδω συχνά

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο να συνέβαινε κάτι τέτοιο Καραϊσκο, δεδομένου ότι η σύζυγος του Γρηγόρη, Γιόλα, ήταν (και παραμένει) μια πανέμορφη, δυναμική και άκρως γοητευτική γυναίκα. Και γι αυτόν τον λόγο αλλά και για λόγους ηθικούς αποκλείω ο Γρηγόρης να εξεμεταλεύετο την άδολη κυρία Ελένη. Αντιμετώπισε πάντοτε τις δημοσιογράφους που είχε στη δούλεψή του, με την ίδια καθαρότητα που ο πρόεδρος Γιώργος αντιμετωπίζει τη δίδα Βίκυ Παπαλουκά.

Ανώνυμος είπε...

* η πρώην σύζυγος, για να ακριβολογούμε. Δεν άνθεξε τα ζοριλίκια του Γρηγόρη.

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

και η τζαμαρία πάντως είναι κοντά 1,75-1,78 σωστή κορμάρα θα έλεγε η αγγελία του συνοικεσίου.Γιατί αμα τη δείς απο κοντά ψάχνεις για την έξοδο κινδύνου

Ανώνυμος είπε...

Tην έχω γνωρίσει ένα βράδυ αργά στο Κανάλι 9, εάν θυμάμαι καλά. Είχα ένα ραντεβού εκεί και την βρήκα στην αίθουσα σύνταξης με μια πιο νέα δημοσιογράφο. Συνέτασσε δελτίο. Θυμάμαι ότι ήταν αρκετά κουρασμένη. Μου δήλωσε απογοητευμένη από το λειτούργημά της. Της άφησα μια σπόντα κάνοντας ερώτηση για τον Μιχαλόπουλο, αλλά έδειξε ενοχλημένη.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Καραίσκο πού τη γνώρισες;

Ανώνυμος είπε...

μια μέρα έφτιαξε και εξεφώνησε ένα ακόμη καταπληκτικό δικό μου ρεπορτάζ -τομη ,με θέμα τις φοιτητικές εστίες. Στο σπηκάζ του ρεπό η ελένη σχολιάζοντας τους τοιχους της εστίας, που ήταν γραμμένοι με σπρέυ έλεγε: Βλέπετε τους λεηλατημένους τοίχους...
Δαγκώθηκα και εκνευρίστηκα..Μα ελένη της λέω δεν λεηλατούνται οι τοίχοι με σπρέυ
Εσυ θα μου πείς εμένα -μου λέει κλπ
Πήγα στον αρχισυντάκτη και του τα είπα χαρτί και καλάμάρι.Ακολούθως τη γείωσε εμπρός μου.
Ικανοποιήθηκα

Ανώνυμος είπε...

H Ελενίτσα Καραϊσκο, καθώς ίσως θα ξέρεις, εργάζεται τώρα στον 9,84 ως συντάκτρια/εκφωνήτρια. Μου θύμισες ότι στο δελτίο που συνέτασσε εκείνο το κρύο βράδυ με ρωτούσε αν ξέρω κάτι γραμματικά. Είχε δυσκολίες στην υποτακτική η καλή δημοσιογράφος.

Ανώνυμος είπε...

τα ξέρω

Ανώνυμος είπε...

και με την οριστική δεν μιλιότανε ομως

Ανώνυμος είπε...

Μια πηγή μού έχει πει ότι ο Γρηγόρης είχε "αγαπήσει" και την Τάνια. Δεν το έχω διασταυρώσει και από άλλες πηγές και γι αυτό δεν το παίρνω πάνω μου. Η πηγή είναι έγκυρη πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου λοιπόν 8.50 πόσο άσχημος είναι ο Καραϊσκος που παρότι κάθεται και τον πηδάνε δεν έκανε καριέρα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.evonymos.org/greek/viewarticle.asp?id=4646

cleptocratus grecum

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 232 από 232   Νεότερο› Νεότερο»