Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

UNDER THE GUILLOTINE

Eχει σηκωθει η γκιλοτινα και πεφτουν ενα-ενα τα κεφαλια . Μεχρι τις επομενες εκλογες, πιστευω οτι θα καθαρισουμε απο τους μισους πολιτικους τουλαχιστον, οι οποιοι θα υποστουν και την πιο φριχτη μοιρα που μπορει να τους περιμενει: Να εργαστουν -oσoι δεν ειναι δισεκατομμυριουχοι βεβαια- σε δουλειες σαν ολους τους αλλους καθημερινους κυριουληδες. Μετα απο την γελοιοποιηση σαμαρα ,τη συστρατευση και το δημοσιο ενυπογραφο αυτοσωφρονισμο του,( ο αντωνης με το θεμα της υπογραφης, κανει σαν τη γκομενα,που αφου τα χει κανει ολα στο κρεββατι ,μετα σου λεει οτι "ξερεις εγω δεν τα κανω αυτα,δεν πηδιεμαι τοσο ευκολα ,με σενα τωρα ετυχε, δεν εχει ξαναγινει" ) ερχεται και η ωρα να παρει θεση εμπρος στο υπαρξιακο μας ζητημα επιτελους και η αριστερα , που καθεται στη γαλαρια και κανει φασαρια.
Το μεγαλο φορτε της αριστερας -ο ρολος που πηρε στον εγχωριο μεταπολιτευτικο καταμερισμο εργασιας, ειναι της εισαγγελικης παρεμβασης, της καταγγελτικης ηθικολογο-απεραντολογιας ,του εμποριου ονειρων ,της λυρικης παραθρησκευτικης αναζητησης, στην καλυτερη περιπτωση. Λιπαντικο, για να μην τον τρωνε ορισμενοι και τους τσουζει. Στη χειροτερη, οι ανθρωποι στρογγυλοκαθησανε και βολευτηκαν κι αυτοι ασχημα, στο μεταπολιτευτικο τερατουργημα,συγχωνευθηκαν με τα λοιπα κοπρανα και κρυβονται συστηματικα, απο την υποχρεωση για την οποια πληρωνονται και που ειναι το να προτεινουν ενα συγκεκριμενο εναλλακτικο μοντελο εξουσιας .Εγιναν κι αυτοι μια φουσκα , ρινοκεροι του Ιονεσκο, οπως ολοι και ολα .Η ιδιαιτεροτητα στο συγκεκριμενο μονοτονο συμπλεγμα, ειναι οτι συμμετεχουν και οι ταλαιπωροι ψηφοφοροι που δεν φταινε σε τιποτα να ψηφιζουν τα κομματα τους στωικα, ενω ξερουν οτι δεν θα κυβερνησουν, ουτε με μαριχουανα.Σαν τις γριουλες που επιμενουν να πηγαινουν ηρωικα , να βαζουν το λαδακι και ν αναβουν το καντηλακι στο νεκροταφειο.

Ουτε κι οι δικομματικοι βεβαια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, εχουν προτεινει βιωσιμη οικονομια μεχρι στιγμης-35 χρονια τωρα. Με δανεια , με πληρωμενους ολους, κυβερναω και εγω . Γι αυτο υπαρχουν ακομη ισχυροι κομουνιστοαριστεροι και λοιποι θυλακες στη χωρα .

Δικαιουται βεβαια ο καθεις ,να ονειρευεται εναν κοσμο χωρις καπιταλισμο, χωρις ταξεις κλπ.Δεν δικαιουται ομως να ονειρευεται ,οτι θα τον οδηγησουν σε αυτον τον κοσμο, οι Λαφαζανηδες, οι Μαιληδες, οι Κουβεληδες, η χριστιανοκομουνιστρια (αντιυλιστρια-ασυλληπτα πραγματα) Κανελλη και οι λοιποι υπαλληλοποιημενοι δημεγερτες τσεπης, που ενδεχομενως να ειναι και οι πιο μακροχρονιες παρουσιες στο κοινοβουλιο.
Αν διαφανει καποιο καινουργιο , βελτιωμενο οικονομικοκοινωνικο μοντελο, θα ανατειλει απο καμμια σοβαρη χωρα του εξωτερικου, η οποια θα πληροι τις προυποθεσεις,που βαριεμαι αφορητα να αναφερω εδω-ολοι τις ξερουνε- και επειδη εδω δεν θεωρητικολογουμε.Θα το δουμε και εμεις , θα τα μαθουμε τα νεα, κι αν αξιζει τον κοπο, θα υπαρξουν αναταραξεις ,θα μεταγγισθει στη χωρα μας και μπορει να κυριαρχησει κιολας.Σιγα μην φτιαξουνε ποτε την ελλαδα οι πασοκονεοδημοκρατες ετσι κι αλλιως..

Τι να τα κανουμε λοιπον τα παλτα στην ερημο;

Οπως και να χει, η κομουνιστικη και ευρωπαικη αριστερα, -η μονη ευνοημενη απο το μνημονιο προς το παρον (μνημονιακη αριστερα), γινεται αξιωματικη αντιπολιτευση εκ των πραγματων .Σε δυο μηνες ερχονται εκλογες, η δουλεια σας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ,δεν ειναι πια να παραμεινετε στην βουλη ας γιουζουαλ, αλλα να εκπληρωσετε τη λαικη εντολη και να οδηγηστε το λαο στην κοιλαδα του σοσιαλισμου. Μπροστα στην ενδεχομενη λαικη εντολη λοιπον ,μπροστα στην ενδεχομενη αναγκη συνεργασιας μεταξυ τους - να μου θυμηθειτε: Το τι θα κατεβασει η κουτρα τους, το τι θα επικαλεσθουν, το τι θα κανουν για να μην πιασουν την πατατα δεν θα εχει προηγουμενο.Ποτε ο γιαννης δεν μπορει ,ποτε ο κωλος του πονει" Με ποναει η μεση μου" κατα πως ελεγε ο Αγκιρε , για να μην παιξει .
Μεγαλυτερα ξεκατινιασματα, ελιγμους , κωλοτουμπες και χειροτερους μπουγαδοκαυγαδες,δεν θα εχει ξαναδει ανθρωπου ματι και μπροστα τους οι παλινωδιες του σαμαρα δεν ειναι τιποτα .
Στο τελος θα διασπασθουν ατακτα η και συντεταγμενα -(για να εμφανιστουν μετα απο λιγο με καινουργιο ονομα και θεωρια) - κατα την προσφιλη τους συνηθεια, και θα συνεχισουν το μονο ρολο που ξερουν να επιτελουν και ειναι η κατακεραυνωση απο την πλατεια και για την πλατεια.Τοτε θα μαθουνε ομως και τι εστι ανεξελεγκτη χρεοκοπια , γιατι κανεις δεν εχει υπομονη πια.
Οσο μαλιστα μεγαλωνουν τα δημοσκοπικα νουμερα ,οσο πιο μεγαλη ειναι η προσμονη ,τοσο πιο μεγαλο θα ειναι η οργη και η απογοητευση του κοσμακη ,που καλα θα κανει κι αυτους να τους παρει στο κατοπι ,οπως τους πασοκατζηδες.


.



44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρύ τονε βλέπω τον Καραϊσκο. Δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του. Η εξέδρα δυσανασχετεί.

Αναμένουμε πλήρες ρεπορτάζ Καραϊσκου από Προνουνσιέητορ.

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση, γιόρταζε εχθές ο Μάικ Γαλάκος; Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ανέτοιμος ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Καλα, τοση ωρα...τι προσπαθουν να σηκωσουν;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η μορφη του γελοιου του Αποστολου κακλαμανη να εμφανιζεται παντα στις μεγαλες και δυσκολες ωρες οπως σημερα,δεν μπορει να γινεται ανεκτη πλεον ατιμωρητα.Ο βιβλικος κωλογερος ο αγαπημενος βουλευτης των αθηναιων συνταξιουχων με τις συνταξουλες ,τα χαπακια και την τηλεοραση στου Παπαδακη και του Αυτια, εχει θεσμοθετησει την κεντρωα ρυτιδιασμενη παρουσια του, στις δυσκολες εθνικες στιγμες του ΠΑΣΟΚ. Οταν θελω να ξερασω,θυμαμαι την ομιλια του αποστολου κακλαμανη στο συνεδριο του πασοκ που εν μεσω ενθερμων χειροκροτηματων των πρασινοχοχλιων τριγυρω του, μιλησε για το "δεντρο που δεν πρεπει να το αφησουμε να μαραθει".Να μαραθει η μουρη σου ζαροπροβια Κακλαμανη.
Αν δεν υπηρχε ο ανδρεας, τον αποστολη θα τον βρισκανε νεκρο απο τη μυρωδια και με τα "ΝΕΑ" στο χερι, οι γειτονες του, οπως και τους περισσοτερους βρωμογερους που μας πηραν στο λαιμο τους με την κουτοπονηρη συμπεριφορα τους και επειδη θελησαν να γινουν προκομενοι με τα δανεικα, αφου περασαν δυσκολα χρονια στα νιατα τους , οταν κατεβηκαν απο τα κορακοβουνια για να παρουν κανα διαμερισμα στο γαλατσι και να κανουν τους δημοσιους υπαλληλους.Μου γινανε και πασοκτζηδες οι 70ρηδες, που οταν κατεβηκαν τα τανκς, επαιζαν παλαμακια και κανανε ουρα να προσκυνησουν τον Παττακο.
Μετα βεβαια ολοι βαπτισθηκαν και αντιστασιακοι,οπως κι ο κακλαμανης επειδη συναθροιστηκαν μια φορα σε τριαδα το 1971.

Ανώνυμος είπε...

Τα λεγε ο Καραϊσκος

Ευλάμπιος Σκουμπουρδής είπε...

Πολύ καλά τα λέει ο κύριος Καραπιάλης. Τον διαβάζω καιρό τώρα και συμφωνώ σε όλα μαζί του. Πολύ καλά και νοικοκυρεμένα.

Ανώνυμος είπε...

τα λεγε ο καραίσκος, άμα τον ακούγανε όμως οι αλήτες που κυβερνούνε δεν θα φτάναμε εδώ

Ανώνυμος είπε...

που τσιβερνουνε

The Pronunciator είπε...

-Τον έχουμε τον Κώστα; Έλα Κώστα, καλημέρα.
-Τι γίιινεται;
-Για λέγε Κωστή, έχουμε κάτι από την προπόνση;
-Είσαι έξω Κώστα; Τι μέρα είναι σήμερα; Τετάρτη, όχι σπίτι είσαι με τις κόρες, για λέγε
-Ναι, σπίτι είμαι.... Ντρίν, ντρίν, μισό παιδιά σουψουμουψου
-Έλα Κώστα έχουμε κάτι σοβαρό; Από Ρέντη ήταν;
-Ναι μωρέ, από Ρέντη, όχι μωρέ, τίποτα ιδιαίτερο, κανονικά η προπόνηση σήμερα, ο μίστερ Μάργουντ τους έβγαλε για ασκήσεις, όλοι κανονικά κι αυτό το παλιόπαιδο ο Καραϊσκος...
-Καλά, καινούριος Χούτος μας βρήκε, για λέγε
-Ναι μωρέ, εκεί πάνω σε μία άσκηση ο Καραϊσκος δεν εκτελούσε με πάθος και του έκανε παρατήρηση ο Μάργουντ και ο Καραϊσκος άρχισε να κλωτσάει τις κορίνες της προπόνησης μωρέ
-Και τι έγινε Κώστα; Δε πιστεύω να πέσανε τίποτα ψιλές;
-Ε ναι μωρέ, κάτι ψιλές, άρχισε να βρίζει ο Καραϊσκος που δε παίζει και του την έπεσαν οι ξένοι της εντεκάδας μωρέ
-Είχαμε στιγμές Μύρτσος δηλαδή;
-Όχι μωρέ, τι θυμήθηκες ρε Αντώνη κι εσύ τώρα, άρπαξε κάτι ψιλές ο Καραϊσκος, μπήκε στη μέση ο μίστερ Μάργουντ, τον πήρε παραπέρα και τον έσωσε.
-Ε τι μόνο αυτό ρε Κώστα; Δεν είχαμε αίματα; Έτσι τελείωσε το επεισόδιο;
-Ε ναι μωρέ τώρα, πρέπει να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι γιατί είναι φορτωμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα. Ε θα κρατηθεί το θέμα εντός της ομάδας, δε θα πάει στα γραφεία, τον έβαλε ο μίστερ τον Καραϊσκο να κάνει διπλές πρωϊνές, 8 και 12 μόνος του και μετά στις 3, μαζί με την ομάδα στο ομαδικό.
-Ρε συ Κώστα, τι δόντι έχει ο Καραϊσκος; Πόσες φορές την έχει κάνει μπάχαλο την ομάδα αλλά τον κρατάνε και μάλιστα ατιμώρητο;
-Δε ξέρω ρε Αντώνη, θα το ψάξω.
-Εντάξει Κώστα, αύριο.
-Άντε γειά χρμφφ

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικο.αλλα ο νικολακο στηριζει τους αναπληρωματικους που ειναι και οι καλυτεροι ρουφιανοι παντα

Ανώνυμος είπε...

πολύ μπροστά ο νικολακό. εργασία από το σπίτι με το κινητό, που να τρέχει τώρα στο αγιάζι και στο παγωμένο τσιμέντο να κάνει ρεπορτάζ

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για γκάλλοπ:

Ψηφίστε ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για να αναλάβει την πρωθυπουργία από τους παρακάτω:

α. Απόστολος Κακλαμάνης
β. Νικήτας Κακλαμάνης
γ. Ηλίας Κακλαμάνης

Ανώνυμος είπε...

Αλεκος Κακλαμανος
Ρουλα κακλαμανακη περρακη

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκης Κακλαμανλής;

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8297

Ωραια κοστουμια.

Ανώνυμος είπε...

ακομη δεν παραιτηθηκε μωρε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=158139

Ανώνυμος είπε...

Σύλληψη 42 χρονου που προσποιούνταν τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η

τα κιρίζια παριστάνουν απλώς τους πρίγκηπες

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πως σου φαίνεται ο Φίλιππας;

Ανώνυμος είπε...

γοητευτικος αρχοντοβλαχος,ωραιοπαθης.Για προεδρος της βουλης γαματος.Δεν θα πηδιομουν μαζι του

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχουν πλακώσει κάτι δημοσιογραφάρες απ'ότι βλέπω στο Internet και απαιτούν εκλογές εδώ και τώρα. Λες και θα πάμε καλύτερα, άμα πάρει κεφάλι το αντιμνημονιακό μέτωπο ΚΚΕ-Σϋριζα, που μάλλον αυτό θα συμβεί. Είναι για απίστευτα γέλια μόνο και μόνο που βλέπει κανείς Κουβέλη,Γιάννη Δημαρά και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, να ζητάνε εκλογές εδώ και τώρα για να αποφασίσει ο γίγαντας λαός, ο ίδιος λαός που έβγαζε βεντούζα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 30 χρόνια τώρα. Κατά τα άλλα τους χάλαγε το δημοψήφισμα γιατί ανησύχησαν για την αντιμνημονιακή ψήφο του λαού, αλλά από την άλλη θέλουν εκλογές. Ε ρε κάτι μαλάκες που υπάρχουν εκεί εξω. Ήμαρτον ρε..

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι βαρσε.Μπραβο βαρσε.Αλλα και οι αλλοι ειναι πολυ μαλακες ρε βαρσε.Ειμαστε κατω απο λαβη ελληνορωμαικης παλης.Τι προτεινεις ;Ειλικρινα και φιλικα.Να αποφυλακισουμε το ντερτιλη;ΝΑ ανοιξουν παλι οι δουλειες των δημοκρατων της πανορμου και των αμπελοκηπων;

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικη σκηνη με τη μουσουδα κανελακη να παρυσφρυει μες τις δηλωσεις καρατζαφερη.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιους υπαλληλους θα απολυσει?

Ανώνυμος είπε...

φίλιππος αντρόποφ

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ "ΕΝΩΝΕΙ" .....ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ- ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ , ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.....ΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΕΙ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ε-Ε-ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.....η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ....Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 5 ώρες πριν στην περιοχή Attikí, Greece ·
Αρέσει σε 4 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Φαρσοκωμωδία χαρακτηρίζει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ο Γιάννης Δημαράς, η οποία όπως προσθέτει «απέδειξε την αλαζονεία και τον αυταρχισμό των δύο μεγάλων κομμάτων». Ο Ελληνικός Λαός απαιτεί Εδώ και Τώρα Εκλογές» τονίζει ακόμη ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος

Ανώνυμος είπε...

Εμίρ Κουστουρίτσα

σκηνοθέτης

Δεν έχει πολλές άλλες εφημερίδες σαν κι αυτήν

«Η "Ελευθεροτυπία", από τότε που είχα έρθει στην Αθήνα καλεσμένος του Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, συνδέθηκε με τα πρώτα χρόνια της επιτυχίας μου. Η εφημερίδα είναι μια έκφραση δημοκρατίας που δεν πρέπει να εξαφανιστεί. Δυστυχώς, τελευταία έχει γίνει της μόδας να φιμώνονται οι φωνές που λένε την αλήθεια κι αυτό είναι δείγμα καταπίεσης κι ελπίζω στην Ελλάδα να μην επικρατήσει μια τέτοια μόδα.

Η "Ελευθεροτυπία" έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, θυμάμαι μάλιστα ιδιαίτερα όταν το ΝΑΤΟ βομβάρδιζε το Βελιγράδι και η "Ε" παρομοίαζε τους βομβαρδισμούς μ' εκείνους του Χίτλερ. Γι' αυτό πιστεύω πως μια τέτοια εφημερίδα είναι αναγκαία και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει γιατί δεν υπάρχουν πολλές εφημερίδες τολμηρές σαν κι αυτήν».

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ο Καραϊσκος ρώτησε για μια ιστορία με τον Κανελλάκη, θυμίζω αυτό, και θα επανέλθω.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ said...
Μ'αυτά και μ'αυτά, ξέχασα να αναφερθώ στον "δημοσιογράφο-πολεμικό ρεπόρτερ" Γιάννη Κανελλάκη, τον κατά κάποιο τρόπο αντίποδα του Άρη Σπίνου. Και το λέω αυτό, γιατί ο Άρης αποτελεί μια χαρισματική προσωπικότητα είτε διαφωνεί κανείς με αυτόν είτε διαφωνεί, τη συμπαθέστατη δε φάτσα του οποίου στηνόμαστε άπαντες για να απολαύσουμε την "ανάλυση" (διάβαζε λιβάνισμα) στα της κυβερνητικής παρατάξεως, καθώς και στα του εσχάτως καψερού ευεργέτη του Δ. Αβρ.

Από την άλλη, η αποκρουστική γενειοφόρος μουτσούνα του Κανελλάκη προκαλεί αμα τη εμφανίσει, αυθόρμητη αποστροφή (μικρά παιδιά κλαίνε, γιαγιάδες τα κακαρώνουν), πριν καν φτάσει να ανοίξει το στόμα του και να ενημερωθείς για τις "απόψεις" του. Γιατί κυρίες και κύριοι ο Κανελλάκης έχει και απόψεις, απόψεις που εμπεριέχουν όλα τα θανάσιμα αμαρτήματα της μεταπολιτευτικής πολιτισμικής μας καθυστέρησης, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά την ορθότητα του αξιώματος Harry Callahan, "opinions are like arseholes....".

Όσο για το τι πολεμικός ρεπόρτερ είναι, αυτό που ξέρω είναι ότι εμφανίζεται καθημερινώς στο Κολωνάκι, όπου θεωρώ ότι ενέσκηψε ταυτόχρονα με τους υπολοίπους των απλύτων τάξεων (βλ. και τα άπαντα Ζάχου Χ"φωτίου) ήτοι τα γκόλντεν μποϋζ του πασοκισμού και τις υστερικές φακλανοειδείς συμβίες τους πριν βέβαια ξυπνήσουν και τις αντικαταστήσουν με πιο αξιοπρεπή μοντέλα (βλ. και Ακης Τσοχαζόπουλος). Φορεί συνήθως σκούρο ζιβάγγο και ένα (το ίδιο) καστόρινο σακάκι της συμφοράς, που έτσι και κάνει τη στραβή και το βγάλει, η ευωδία που αναδύεται από την αμασχάλη, βοηθούντος και του ημισυνθετικού υφάσματος των ρούχων του (η επαναστατική του ηθική βλέπετε υπαγορεύει αγορές μόνο από τα καλάθια της Αθηνάς με τα προφανή για τη δημόσια υγεία και αισθητική αποτελέσματα) ειναι ικανή να θανατώσει κατσαρίδα στα δέκα μέτρα και να στείλει αδιάβαστους τους άτυχους παρακείμενους συμπολίτες μας.

Ετσι λοιπον όπως εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε, ο μοναδικός πόλεμος τον οποίον ευδοκίμως θα μπορούσε να καλύψει ο Κανελλάκης, είναι ο χημικός και βιολογικός πόλεμος που γίνεται εναντίον των στομαχιών και οισοφάγων των δύστυχων πελατών του βρωμερού κοτοπουλάδικου της πλατείας, στο οποίο συχνάζει ο Γιαννάκης. Έχει δε αναπτύξει και ιδιαίτερες σχέσεις με τους νεατερντάλιους ιδιοκτήτες, προφανώς για να πουλάει τηλεοπτικό-δημοσιογραφικό σταριλίκι στους απλοϊκούς (και καμμένους από ουσίες) εγκεφάλους τους, προκειμένου αυτοί να του κάνουν βερεσέδια. Που πα ρε δύστυχε καραμήτρο Κανελλάκη, δεν καταλαβαίνεις ότι το να το παίζεις Κολωνακιώτης και να συχνάζει στο εν λόγω κοτοπουλάδικο είναι σα να βάζεις κολώνια μενούνος στα τσαρούχια σου, πράγμα που είμαι σίγουρος ότι αν όχι εσύ ο ίδιος, σίγουρα οι εκλεκτοί συγγενείς σου στο κατσικοχώρι από το οποίο μας κουβαλήθηκες, πράττουν ακόμα.

Όσο για τις πανελιστικές εμφανίσεις τού, και υπερασπιστή/υμνητή της 17Ν Κανελλάκη, στο νταβατζοκάναλο, ας όψονται ο ημίτρελος Αναγνωστάκης και το πασοκόσκυλο Χασαπόπουλος που του εξασφάλισαν το βήμα αυτό, προφανώς επειδή βαρέθηκαν να τους κάνει συνεχώς τράκα για ψιλά για να πάρει τα αγαπημένα του πουράκια μόκα(μπλιαχ), γιατί βλέπεις ο Κανελλάκης μπορεί να είναι επαναστάτης και στοχαστής της αριστεράς, με ότι αυτό αισθητικά συνεπάγεται, δηλαδή τσούλια και ράκη για ρούχα όπως είπαμε, έχθρα για το σαπούνι, παλαιστινιακή μαντήλα για κασκόλ (ενδεχομένως και για μυξομάντιλο), αλλά τα πουράκια πουράκια και το Κολωνάκι Κολωνάκι. Τα καπετανιλίκια ως άλλος Καραϊσκος, δεν μπορεί να τα στερηθεί ο Γιάνναρος, βέβαια το χαρτζιλίκι του Μπόμπολα δε φτάνει και για πολλά πολλά, εξού και το θλιβερό κοτοπουλάδικο που προανέφερα.... Αλλά έτσι είναι ο Γιάννης, του αρκεί να λέει ότι συχνάζει στο Κολωνάκι, όπως και αυτοί που κρυφίως (ή εν κρυπτώ που θα έλεγε και ο Α.Σ.) φθονεί και λιγουρεύεται, βέβαια άλλοι Cohiba και Abreuvoir, ο Γιαννάκης πουράκια και κοτοπουλάδικο...

Ανώνυμος είπε...

Ακουσέ με λοιπόν Κανελλάκη για το καλό σου μιλάω, αν θες να το παίζεις αστός και Κολωνακιώτης οι συμβουλες μου είναι: τράβα μια περιποιημένη ξούρα, κοίτα να κουρεύεσαι και να λούζεις τη τζίβα σου συχνότερα, άρχισε να χρησιμοποιείς ρεξόνα για την αμασχάλη, και άσε την υπεράσπιση των Παλαιστινίων, των τρομοκρατών, του Τσάβες και λοιπών επαναστατών σε άλλους αρμοδιότερους και πιο καταρτισμένους εσού, γιατί με την αντιπαθέστατη ξινή φάτσα και το αναιδέστατο στυλάκι σου, μάλλον δεν παρέχεις και τις καλύτερες υπηρεσίες στις -ούτως ή άλλως ηλίθιες- απόψεις σου.

MARCH 9, 2009 10:20 PM
http://vapsomalliades.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα-σύμβολο δεν είναι μόνη στον άνισο αλλά ωραίο αγώνα της...

Γιώργος Καραθανάσης

Καμαρούλα Αγρινίου

«Θα συνεχίσω να προμηθεύομαι δύο αντίτυπα κάθε μέρα, σαν μια μικρή προσφορά σε μια εφημερίδα που διαβάζω συνεχώς 37 χρόνια, παρ' ότι είμαι δεξιός και η εφημερίδα είναι αριστερόστροφη».

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές LOL.

Μόνο ο ημιπαράφρων (και δεν είμαι τόσο σίγουρο για το ημι-) Σαμ (© lygerosstavros)επιθυμεί εκλογές.

Ουδείς άλλος, με πρώτο τον κοσμάκη, το λαουτζίκο που έλεγε και η κυρία σύζυγος του και φυλακισμένου για την ελευθερία του τύπου φυντανίδη, θέλει εκλογές. Τα σαχλά και επικίνδυνα αριστερά κόμματα, για τους λόγους που αναφέρει ο Καραϊσκος στα αρθρίδια του, και το πασόκ βέβαια γιατί δεν θα πιάσει ούτε τις κάλτσες του στις κάλπες.

Ο λαουτζίκος θέλει, ακόμα και αν δεν το ξέρει, μια κυβέρνηση που πρώτη κίνηση της θα είναι να κρεμάσει στην πλατεία συντάγματος τους επικεφαλής των συντεχνιών του δημοσίου στρατού κατοχής. Οι φωτόπουλοι πρέπει να τσακιστούν με εμφατικό και παραδειγματικό τρόπο. Hier standt genop.

Κυβερνήτης, προσωρινός-μόνιμος, θα πρέπει να είναι, στην χειρότερη περίπτωση ένας Τοπαλίδης-αρτέμης μάτσας, ο οποίος θα μεταφέρει τις οδηγίες του Ράιχενμπαχ για το ρυθμό και τη σειρά προτεραιότητας με την οποία οι ιθαγενείς πάτοι θα επισκέπτονται την κρεατομηχανή.

Τα πράγματα ακολούθως, αναμένεται να καλυτερεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

"Διότι δεν συνεμορφώθη.."

Μίκης Θεοδωράκης:

Πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις τράπεζες

«Να μη συμμορφωθεί ποτέ προς τις άνωθεν υποδείξεις η "Ελευθεροτυπία". Γιατί ο λόγος που κινδύνεψε είναι γιατί δεν συνεμορφούτο απολύτως προς τις υποδείξεις. Επρεπε να συμμορφωθεί κι αυτή.

Αυτό που συνέβη με τις τράπεζες έχει από πίσω του πολιτικές σκοπιμότητες. Ο Τύπος γι' αυτούς είναι το όπλο τους. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Αν η "Ελευθεροτυπία" πει "προσκυνώ", θα πάρει και δάνεια και τα πάντα. Αν όμως κλείσει, θα είναι μεγάλο πλήγμα και για τη Δημοκρατία και για την πολυφωνία».

Ανώνυμος είπε...

Δυνατη η αναλυση καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

ντροπή τους. τον εχουν για τον π... τον μεγάλο ηγέτη μας σαμαρα οι ναζί

http://bit.ly/vacnJU

Ανώνυμος είπε...

καλα τα ελεγει , φανταφφσστικα(sic) o επιπολαιος.Γιατι τα λεει ομως τοσο τρικυμιωδως.Γιατι σε ακομη μια μεγαλη ευρωπαικη βραδυα του παο και της καραμανλικης δεξιας της αφεντομουσουδας του,που νομιζει οτι δικαιουται να καπνιζει μονο ος εχει φραγκα τα διεθνη πουρα της κουβας, συνεβη το εξης:Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΣΧΑΛΕΣ τση βρωμικες ,εξεβρακωσε οπως η δυναμο βουκουρεστιου τον παο, εναν φιλο του επιπολαιου-καταπληκτικο παιδι-ενωπιον ολων.Ναι τον ξεβρακωσε.Τοτε σοκαριστηκαμε ολοι και γυρεψαμε να λυντσαρουμε το γενειοφορο ημιτρελλο αρμα.Μετα ομως μαθαμε τι εστι και καραμανλικη δεξα,οταν ηρθε ο λογαριασμος και καπως εσυμβιβασθηκαμε με το ξεβρακωμα -οπως και ο λαουτσικος-και το εθεωρησαμε καπως λογικον

Ανώνυμος είπε...

ο λαος ομως επιπολαιε δεν θα πρεπει να φυγει απο το συνταγμα αμεσως μετα απο το κρεμασμα .των φωτοπουλαιων .Αυτο θα γινει στο α ημιχρονο και δεν θα πρεπει να φυγει κανεις, αν θελει να δει ολοκληρη την εκδικηση.Επειδη και οι αγανακτισμενοι ηντουσανε φλωρακια της φακης, εψηφιζανε ψηφισματα υπερ των εργαζομενων της δεη.Στο τελος εμειναν και μονοι τους στην πλατεια και εγεμισαν μιαν κλουβαν.Ο λαουτσικος απαιτει και μιαν θρακαν στο ικριωμα, επιχειρηματιων και διαπλεκομενων και αλλων χρυσοχοων,που ο φιλελευθεροι αιωνιοι δεξιοι, επισης του κολωνακιου κανουν οτι δεν τους βλεπουνε. Αυτοι βαλανε και τον κανελακη και τον καψη στην τιβι-οχι ο αναγνωστακης μονος του).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δρακα

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι βαζουν μαν υπηρεσιακη κυβερνηση για να διωξει τους δημοσιους υπαλληλους , να κανουν οτι δεν ξερουν οι σαμαρογιωργακηδες,οποτε να κατεβουν σαν κυριοι στις εκλογες- χωρις να εχουν βαψει τα χερακια τους με παραταξιακο αιμα -που ομως δεν θα γινουν ουτε του χρονου.Οσο θα βλεπουν τα γκαλοπ να μην βγαινουν δεν θα γινουν εκλογας.

Ανώνυμος είπε...

και καλως βεβαια να γινει ετσι,γιατι αν ειναι να ανοιξουν οι καλπες για να τις γεμισουν οι ντεβελεκοι,αφηστε το

Trueman είπε...

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Εγώ ήμουν εξ' αρχής "κακλαμανικός". Δεν πειράζει όμως, ουδείς αναντικατάστατος. Κι εν παση περιπτώσει εδώ που φτάσαμε η καλύτερη λύση είναι αυτή που λέει ο παπαδήμος. Αυτός πρωθυπουργός με υπουργούς ΚΑΙ της ΝΔ που κάνει το παν για ν' αποφύγει να "μουτζουρωθει". Κι εξάλλου έχει πολά να κερδίσει η χώρα με στελέχη όπως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ή ο Ευρυς Στυλιανίδης στην κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι γινεται ρε τρουμαν και για αυτο κιολας εχω την εντυπωση, οτι δεν μας σωζουν ουτε οι δυναμικες εκκαθαρισεις στο δημοσιο:Ετσι οπως ειναι η κατασταση,αυτοι αν απολυσουν, το μονο που θα καταφερουν ειναι να αδειασουν οι δημοσιες υπηρεσιες και να γλιτωσουμε τα κωλοχαρτα,τα μελανια, και το ρευμα που καινε ολοι αυτοι.Αλλα απο την αλλη θα συνεχισει η υφεση η φουκαροσυνη κλπ.κλπ οι εμποροι θα καπνιζουν εξω απο τα μαγαζια και θα κουβεντιαζουν με τους διπλανους τους. Δουλειες δεν υπαρχουν,ασε που εδω οι ανθρωποι θελουν να παραμεινουν στα σπιτια τους και θεωρουν αυτονοητο οτι θα δουλευουν με το γραφειακι και τον υπολογιστη τους,επειδη ειναι αδιοριστοι πτυχιουχοι.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο δεν έβαλες μυαλό φαίνεται. Αύριο προπόνηση με τις μπετονιέρες.