Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΨΗΜΙ

Τις μεγαλύτερες αντιπολιτευτικές αναταράξεις πλέον, προκαλούν κάτι κινήσεις σαν κι αυτή - της τοποθέτησης δηλαδή του Καψή, στη θέση του εκπροσώπου τύπου.Κυρίως επειδή η πολιτική κουβέντα, έχει υποβιβασθεί στο επίπεδο του τηλεοπτικού μεσημεριανάδικου.Σχημάτισε και άποψη πολιτική το τάδε φοιτητάριο που ξέρει τους Καψήδες απο το μέγκα και τους σιχαίνεται επειδή τους βρίζει κι ο μπαμπάς του.Βρίζουν τον καψή οι νοικοκυρές και οι εκλεπτυσμένοι ,κατα πως βρίζουν και την Τατιάνα .
Εγω θα ήθελα πολύ να κλείσει τελείως το μέγκα ή να κόψει τις ειδήσεις του.Μαζί και τα άλλα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.Τι θα αποκάμουμε; Θα κάτσουμε να βλέπουμε τον Παπαγιάννη και τον τράγκα, οτι πιο γύφτικο και γρουσούζικο υπάρχει στο βαλκαναριό;; .Ή μήπως θα καταλήξουμε στον 902, με τις μπαλαλάικες όλη μέρα και τους αξύριστους μιζερους παρουσιαστές που μοιάζουν να γύρισαν απο το λιγνιτορυχείο και εκφωνούν ακόμη πιο στρατευμένες ειδήσεις...
Και στις εφημερίδες μπορεί να βρίζουμε όλη μέρα τα ΝΕΑ που διαβάζουν οι κεντρώοι κωλόγεροι και σαν εφημερίδα βρωμάνε τσίπουρο και σαν τις κάλτσες του λευτερη παπαδοπουλου.Αμα δεν σ αρέσουν οι διαπλεκόμενες εφημερίδες, μείνε με την ΑΥΓΗ και το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, που μόνο για απεργίες γράφουν και παλλαικά συλαλλητήρια των 450 ατόμων.
Αυτός ο πόλεμος που ξέσπα σε κάθε τέτοια διαπλοκοεπιλογή, ξεσπά κυρίως απο το διαδίκτυο το οποίο βριθει απο αργόσχολους δημοσιογράφους που ενόμιζαν οτι θα δουλεύουν εφόρου ζωής σαν δημοσιογράφοι, σε μια χώρα που δεν παράγει ούτε τσουρέκι.Ναι δημοσιογράφους θέλουμε για να βγούμε απο την κρίση.Αφήστε που όλα τα μπλόγκς συναγωνίζονται για το ποιός θα πετάξει τη μεγαλύτερη αντικαθεστωτική χοντράδα...Προδότες , Γουδή, κρεμάλες , εκτελέσεις, λαική οργή , εμφύλιος.Ολοι στρατοδίκες γινήκαμε..
Γράφει λοιπόν ο καθένας το μακρύ και το κοντό του.Προφανώς γιατί όλοι θα ήθελαν αυτήν τη θέση του εκπροσώπου τύπου, δηλαδή να πίνουν καφέδες και να τρώνε στο ΧΙΛΤΟΝ.Καλύτερα με καψή λοιπόν.

Αλλα όλοι ξέρουμε γιατί ισχύει αυτό το χάλι και γιατί κολλήσαμε σε αυτό το λασπωμένο πεδίο.Γιατί όλοι αυτοί της εξουσίας ,κοιτούν μαζί με το λαό προς την αντιπολίτευση του μνημονίου και βλέπουν την αλέκα που είναι πιο ρυτιδιασμένη πολιτικοκαλλιτεχνικα κι απο τους Καψήδες και βλέπουν και μια εναλλακτική αριστερά γεμάτο παρακμίες διαδηλωσάρχες , δημοκρατικούς δικηγόρους και μαλακισμένους μακρυμαλληδες που νομίζουν οτι εκπροσωπούν την εργατική τάξη.Μα στο θεό σας, έχετε δει εσείς ποτέ εργάτη μακρυμαλλη;;
Αυτά βλεπουν και διορίζονται όλοι υπουργοί , κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που στηρίζουν , και βγάζουν τη γλώσσα ξεδιάντροπα στο λαό που έχει πάθει λουμπάγκο εγκεφαλικό.

111 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

As Akshay mentioned, the level of freedom of speech within a country would also effect the number of newspapers. Countries with a democratic government tend to have more newspapers per capita. A diverse media is essential for a democracy to function effectively... The countries citizens are therefore more able to make informed judgements on the effectiveness of their government and vote accordingly. This effect can be neutralized if a large number of the newspapers and other media outlets in a country are concentrated in a few companies.



Media Statistics > Newspapers and periodicals > Number of titles > Daily (per capita) (most recent) by country

#1 Seychelles: 63.415 per 1 million people
#2 Greece: 19.105 per 1 million people
#3 Norway: 18.259 per 1 million people
#4 Bermuda: 16.095 per 1 million people
#5 Switzerland: 14.476 per 1 million people

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Καραϊσκο. Ένα ακόμη θαυμάσιο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κανείς πoδοσφαιρόφιλος τυχαίνει να γνωρίζει πώς ονομάζεται αυτό το συγκεκριμένο κλασσικό μοντέλο εμφάνισης τερματοφυλάκων της adidas, που εδώ το τιμά το κορμί του χαλκέντερου Joe Corrigan, αλλά το οποίο τιμούσαν και στη χώρα μας οι Νίκος Χρηστίδης, Βασίλης Κωνσταντίνου κ.α.;

http://bit.ly/tnbadW

Ανώνυμος είπε...

Που είναι μωρέ ο προνουνσηεητορ;

Trueman είπε...

Καραίσκο αδιάφορο το ότι ο Καψής μπορεί να είναι ικανός. Η επιλογή του όμως είναι επιλογή υποχώρησης έναντι της κάθε διαπλοκής, στην περίπτωση αυτή του πανίσχυρου λόμπυ μιντιαρχών-κρατικών προμηθευτών. Δηλαδή, τί λόμπυ. Αυτοί πλέον είναι η επίσημη κυβέρνηση.

Όχι χωρίς κόστος βέβαια για την κοινωνία. Με λογική διαπλοκής στα μηντια, στα δημόσια έργα, στο ποδόσφαιρο, κλπ. προχωρήσαμε 30 χρόνια, για αυτό και είναι η Ελλάδα η δυστοπία που βλέπουμε. Οχι τυχαίο ότι η χώρα έχει την θέση που της αξίζει σε ότι αφορά την διαφθορά. Μαζί με Κολομβία, κλπ χιλιοειπωμένα και γνωστά..

http://cpi.transparency.org/cpi2011/results/

(BTW, κοτάξτε ότι η βρωμερή Τουρκία για παράδειγμα είναι λιγότερο διεφθαρμένη χώρα.)

Κατά τ' άλλα μάς έφταιγαν οι 20χρονοι ευέλπιδες (οι τελευταίοι ιδεαλιστές) που βλέπουν την χώρα τους να κυλάει μέρα με τη μέρα όλο και βαθύτερα στον βούρκο της ανομίας και του αμοραλισμού, των συμμοριών, της κοινωνικής αποσύνθεσης, των δολοφονιών σε ημερήσια διάταξη, των γιγαντιαίων πολιτικοοικονομικών σκανδάλων. Με άλλα λόγια η εφιαλτική Ελλάδα του 2011 ταυτίζεται στο μυαλό των διωκόμενων ευέλπιδων με τους πολιτικοοικονομικούς συσχετισμούς της μεταπολίτευσης. Που με την σειρά τους ταυτίζονται με την περιβόητη "γενιά του Πολυτεχνείου". Η οποία έριξε την χούντα. Αλλά κι ευθύνεται για το σημερινό χάλι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΤΡούμαν όσο δεν υπάρχει αντίπαλον δέος , αυτοί δεν σταματάνε.Δυο αράδες είναι το κείμενο μου,το λέει μέσα..
Θα ανέβουν μέχρι και στο κρεββάτι μας .Ξέρουν οτι θα ξαναψηφιστούν...Ετσι είναι οι εξουσίες.

Κράτα την οργή σου μέχρι τας εκλογάς και ρίχτο στο δοξιάδη, να τους κάνεις τα μούτρα κρέας.

Για τους ιδεαλιστές δεν δίνω δεκάρα.
Και αυτούς τους μαλλιαρούς του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί κάποιος να τους θεωρεί ιδεαλιστές.Χεστήκαμε

Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Έντιμε άνθρωπε κυρ Παντελή. Παντελή Καραίσκο.

http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

Ανώνυμος είπε...

χεστήκαμε επαναλαμβάνω

Ανώνυμος είπε...

έχει τουίτερ ο Δοξιάδης?

Ανώνυμος είπε...

Που ειναι το καταστημα σου πανω στη γη καραισκο;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος από τους δύο; Ο πιο αστείος; Και ποιος είναι ο πιο αστείος από τους δύο αυτούς τζιτζιφιόγκους;

Ανώνυμος είπε...

Μπα , είναι σοβαροί άνθρωποι. Φιλελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Και οι δυο τους εξισου αστειοι

Ανώνυμος είπε...

εντιμε ανθρωπε κυρ μερακλη

Ανώνυμος είπε...

κυρ πάντελιτς

Ανώνυμος είπε...

συγκλονιστικοί στίχοι. Μ' έπεισαν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Για τον Παντελή Μυριοκεφαλιτάκη λέει πρεπει το τραγούδι

Ανώνυμος είπε...

Τον Παντελή Οικονόμου

Trueman είπε...

καραίσκο, συμφωνώ. Σώστε μας από τους ιδεαλιστές

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να δω τον συγγραφέα να παρεμβαίνει δυναμικά και στο τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Δε προλαβαίνει ο Καραϊσκος να μας σώσει, έχει να θεραπεύσει την μονίμως δαγκωμένη πλάτη του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ισχύει τι παραπάνω. Θα ήταν καλό να απαντήσει μέσα από το τουίτερ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σκέφτομαι μωρέ να μπώ δυνατά στο τουίτερ.Στα μπλόγκ δεν βλέπω προκοπή.Ουτε ο προνουνσηέητορ σχολιάζει και εγω βαριέμαι να σχολιάζω μια άθλια επικαιρότητα.Θα γραφω κανα αρθράκι εδώ έτσι για να γίνεται χαβαλές και θα παρεμβαίνω στο τουίτερ σαν μέηνστρημ τυπάκι.Γιατι όχι;Πιστεύω οτι θα μου ανοίξει ένας καινούργιος κόσμος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μια πηγή μού έχει πει ότι ο Γρηγόρης είχε "αγαπήσει" και την Τάνια. Δεν το έχω διασταυρώσει και από άλλες πηγές και γι αυτό δεν το παίρνω πάνω μου. Η πηγή είναι έγκυρη πάντως.

2 Δεκεμβρίου 2011 10:02 μ.μ.
Διαγραφή


Το άνωθι μήνυμα είναι για μένα κ κορυφαία στιγμή του μπλόγκ.Ανωνύμου δημιουργία.Φίλε συγχαρητήρια.Η μαγεία είναι στο "δεν το παίρνω πάνω μου"

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί δεν πας να δημοσιογραφήσεις στο κανάλι blue sky που έχει και έντονο το κρητικό στοιχείο?

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω Καραίσκο ότι έχεις δίκιο. Γιατί όχι και εσύ στο τουίτερ; Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι της και αδέσμευτης ενημέρωσης και έκφρασης πρωτότυπων απόψεων. Μπες δυνατά και εμείς εδώ είμαστε για να σε στηρίξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ.
twitter.com/Karaiskos

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο ξερεις να παιζεις λυρα;

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο τραγούδα μας μια μαντινάδα

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Γράφε σχολια και αναρτησεις με λύρα και μαντινάδες και μετακόμισε στο τουιτερ για να αποκτήσεις, το δίχως άλλο, μεγαλύτερο κοινό. Αν αυτός είναι ο καημός σου.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω πολύ να δω τον Καραίσκο στο twitter. Του το ζητάω σαν χάρη. Είμαι έτοιμος να του χαρίσω και ένα rolex μάλιστα αν είναι να κάνει είσοδο σε αυτό το σπουδαίο νέο μέσο.

Ανώνυμος είπε...

ase tis saxlamares esi kai pes mou pote pianis doulia ?

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαβάσει Καραπιάλη ότι έχεις χάσει τη δημοσιογραφική δουλειά σου. Αφού αγαπάς και τη μπάλα γιατί δεν κοιτάς να γίνεις διαιτητής;

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που εγω επιθυμώ γιΑ τον Καραισκο είναι να τον δω μπασμένο γερά στο Twiiter, να φοράει Rolex και να οδηγεί BMW

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο 4:48 έχει δίκιο. Θα παραμείνω μόνο μπλόγκερ με χαρακτήρα underground πάντα

Ανώνυμος είπε...

5:53 άμα χαρίζεις ρόλεξ σε όποιον δεν έχει λογαριασμό στο twitter, τότε να φτιάξω και γω έναν που δεν έχω ούτε twitter ούτε ρόλεξ. Ελπίζω πάντως να μην είσαι αυτός που πουλούσε κάποτε ένα παλιακό ρόλεξ στο βαψομαλλιάδικο μπλογκ. Αυτό που δεν είχε όυτε αντιχαρακτικό κρύσταλλο. Αν είναι αυτό το ρολόι δεν το θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Μη βάζετε στον Καραίσκο ιδέες να μπει στον τουίτερ. Μη θέλετε να τον γελοιοποιήσετε. Καραίσκο μη δίνεις σημασία στις σειρήνες. Κάτσε στα αυγά σου και άσε τα τουίτερ για τον σπυριάρηδες και τους απελπισμένους.

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε δεν πούλησα ποτέ rolex. Αλλά αυτό που λες σημαίνει ότι έστω και αν σου χάριζαν ένα τέτοιο ρολόι θα καταδεχόσουν να το φορέσεις?

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο, αν θέλεις ρόλεξ έχω πράγματι μεγάλη ευκαιρία. Κανονίζουμε καφέ για να σου το δείξω?

Το ρολόι εννοώ. Αντρίκια πράγματα, αναστοπουλικά.

Ανώνυμος είπε...

Aφήστε ήσυχο τον Αναστό, τον μεγάλο ποδοσφαιριστή, προπονητή και γυναικοκατακτητή.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις λεφτά στην τσέπα; Αυτό είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Καραισκο. Πάμε για καφέ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αν πάτε σήμερα μπορώ να έρθω και εγώ?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός του τουίτερ αδημονεί για τον δαγκωμένο-στην-πλάτη Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Ο παπα Κώστας Φαραντάτος ευλόγησε τον ανηψιό του Φαραντάτο-Φαραντούρη και τον συνεχάρη για την πατριωτική στάση του. Άμα έχεις και την έγκριση του Θεού όλα είναι ΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσει τις σκέψεις για είσοδο στον συναρπαστικό και ενδιαφέροντα κόσμο του Τουίτερ ο κ. Καραίσκος και να κοιτάξει να γράψει επαγγελματικά αλλά και να ακολουθήσει τον δρόμο του Αναστόπουλου, δηλ. της ασταμάτητης γυναικοκατάκτησης και γυναικοαπόλαυσης.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια από τον Φαραντούρη.
Κάτω τα χέρια από τον Καραισκο.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό που έγραψε κάποιος σχολιαστής ότι οι στρατιωτικοί είναι δήθεν φτιαγμένοι και προορισμένοι μόνο για να υπακούουν είναι λάθος. Πολλοί ανώτεροι και ανώτατοι στρατιωτικοί διεθνώς και διαχρονικώς υπήρξαν μεγάλες προσωπικότητες και σκεπτόμενοι άνθρωποι. Φτιαγμένοι για να υπακούουν μόνο χωρίς να σκέφτονται είναι μονάχα οι απλοί στρατιώτες και όσοι γεννήθηκαν για να ακολουθούν , όπως ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Μπορει ο Καραισκος να γραφει εξυπναδες δελφιναριου και κοινοτοπιες?Τοτε να μπει χωρις χρονοτριβη στο twiter

Ανώνυμος είπε...

twitter.com/DagkwmeniPlati @Karaiskos

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δε είπα κάτι τέτοιο 1:43. Είπα ότι εκπαιδεύονται στην υπακοή στους ανώτερούς τους, αλλά επίσης και στο να επιβάλλονται στους κατώτερούς τους, δηλαδή να διατάζονται και να διατάζουν. Με άλλα λόγια, εκπαιδεύονται σε ένα αυστηρά ιεραρχικό σύστημα στο οποίο σχέσεις ισότητας δεν υφίστανται. Ούτε καν μεταξύ ομοιόβαθμων αξιωματικών (εκεί μετράει η αρχαιότητα στο βαθμό). Γι αυτό και δεν αντιλαμβάνονται εύκολα ισοπεδωτικά συστήματα όπως η δημοκρατία, όπου σε επίπεδο αποφάσεων η άποψη όλων (και του πιο ανίκανου) έχει το ίδιο βάρος μέσω της ψήφου. Ο επαγγελματικός ιδρυματισμός επηρεάζει τον τρόπο σκέψης όλων των ανθρώπων.

Θα πρόσθετα μάλιστα, ότι ακριβώς επειδή το στρατιωτικό επάγγελμα υπήρξε μέχρι και πρόσφατα στην ιστορία ένα κατεξοχήν ελιτίστικο επάγγελμα που απασχολούσε αποκλειστικά την αριστοκρατία, ακριβώς γι αυτό και πολλοί στρατιωτικοί πάσχουν από ελιτίστικο σύνδρομο.

Σε ένα ιεραρχικό σύστημα, για να είναι λειτουργικό και αποδοτικό, απαιτείται να αναδεικνύονται οι ικανότεροι, οι έχοντες δηλαδή προσωπικότητα και επαγγελματική κατάρτιση. Αλλιώς το σύστημα γίνεται αναποτελεσματικό και γελοίο. Αυτό ακριβώς είπα ότι συμβαίνει πλέον στον ελληνικό στρατό και ότι ο φανταράτος αποτελεί εξαίρεση.

Και αποτελεί εξαιρεση γιατί το στρατιωτικό επάγγελμα είχε και έχει να κάνει πάντα με θέματα τιμής και αξιοπρέπειας. Για λόγους τιμής και για κανέναν άλλο λόγο κάθεται ο αξιωματικός να πολεμήσει και να παίξει τη ζωή του και δεν το βάζει στα πόδια να σωθεί. Αναμένεις από έναν αξιωματικό, να αντιδρά όταν θίγεται η τιμή του ή των συναδέλφων του κι όχι να κάνει το μαλάκα. Κι αυτό έκανε ο φαραντούρης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

1:43 είσαι αξιωματικός ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος έθιξε την τιμή του Φαραντάτου πριν κάνει τα καραγκιοζιλίκια του στη ΣΣΕ; Έχασα κάτι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εγω μεγαλύτερο χαμετυπείο απο τον ελληνικό στρατό και μεγαλύτερα τεμπελόσκυλα απο τους αξιωματικούς δεν έχω ματαδεί.Οι άνθρωποι για να πάνε απο τη μια μοίρα στην άλλη -αποσταση 100 μέτρων- έπαιρναν αμάξι.Οι άνω των 50, κοιμόντουσαν μέσα στα γραφεία τους ,όπου βρωμούσαν μονίμως χνωτίλα ,σομπίλα και κλανίλα.Αξιωματικοί σου λέει ο άλλος.Στην προσωπική τους ζωή ,τους εβλεπες να συχνάζουν σε κάτι βρωμοκαφενεία με σερβιτόρες βουλγάρες να πίνουν ουίσκια το απο το απόγευμα..Η κλεψιά και η γυφτιά έκαναν πάρτι. Λέγανε ψέματα οτι πάνε στην αθήνα και εισέπρατταν χρήματα για αποστολές, κι αυτοί ήταν σπίτι τους.Αξιοπρέπεια;; Οι μεγαλύτεροι θαμώνες στα βουλευτικά γραφεία είναι οι καραβανάδες.Προσκυνημένοι και αηδιαστικοί.

Ο 1:43 είναι ένας χαρακτηριστικό τέτοιο δείγμα ατόμου σαν το Μαρκάκι, που απο την πολλή χυλόπιτα του σάλεψε και πήγε στο στρατό να γίνει άντρας και να τον υπακούουν.Υπακοή με το ζόρι βέβαια, γιατί αν δεν υπήρχε το ζόρι και η τιμωρία, θα έπεφτε το φατούρο σύννεφο όπως στα σχολικά χρόνια.

Ταπεινωμένοι και κλασμένοι ζώντας στον μικρόκοσμο τους ,μερικοί πιτσιρικάδες ευέλπιδες, πριν αρχίσουν κι αυτοί να αλλαξοκωλιάζονται με τους πολιτικούς και να ζητάνε μεταθέσεις για να μείνουν κοντά στη γκόμενα, συνωμοτούν αναπολώντας την επταετία,που ο αξιωματικός είχε κάποιο κούτελο στην κενωνία(σικ) και όταν περνούσε ,ετρεμε η γή.Με τα γνωστά αποτελέσματα βέβαια να καταρρίπτουμε οι ίδιοι τα αεροπλάνα μας.

Κάνανε κάτι καλό οι δικομματικοί στη χώρα...τους φέρανε ολους τούτους στα συγκαλά τους και ηρεμήσαμε γιατί όπως είχε πει ο Ναπολέων: "με τις ξιφολόγχες δυο πράγματα μπορείς να κάνεις..ή πόλεμο, ή να κάτσεις απάνω τους".

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ίσως τελικά το καλύτερο μέρος για να γίνεται η Γιορτή Κρασιού (...και το κρασί δωρεάν) κάθε χρόνο να είναι τα γραφεία των Ανώνυμων Αλκοολικών. Να πίνουν όλοι δωρεάν κι οι αλκοολικοί στη γωνία τιμωρία. Είμαι σίγουρος ότι άμα διοργανωθεί 35 χρόνια στη σειρά, τότε κάποιος θα βρεθεί και θα πει: "Ρε δε γαμιέστε. Έτσι γούσταρα κι έγινα αλκοολικός και τώρα θα γίνω ντίρλα"

Ανώνυμος είπε...

καντο :35 λεπτά στη σειρά

Ανώνυμος είπε...

Και στο στρατό αδερφή ο Καραϊσκος, μοδιστρούλα. Μάχιμος του καψιμί. Σε ποιά μοίρα ήσουν βρε κακο-μοίρη;

Ανώνυμος είπε...

Στην κακο_μοίρα ήταν μωρέ. θέλει και ρώτημα?

Ανώνυμος είπε...

Μοιραίος τελικά ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

παιδια έχτε πολύ πλάκα .Μπράβο.Για το τουίτερ είστε.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τι αυτοκίνητο έχεις τελικά? Φίατ μοιραφιόρι?

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να έχει φίλε αυτό που πρέπει να αποκτήσει είναι BMW. Μαζί μάλιστα με ρολεξιά και twitter θα είναι ένα πολύ σένιος νέος.

Ανώνυμος είπε...

Καψιμίσκος

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραίσκος εννοεί μοίρα πυροβολικού; Μήπως υπηρέτησε τίμια σαν φαντάρος του πυροβολικού και όχι σαν βύσμα της αεροπορίας;

Ανώνυμος είπε...

Kαραίσκο μην σε αποτρέπουν από το να μπεις στο τουίτερ. Μην τους ακούς. Ζηλεύουν γιατί θα μαζέψεις όλο το χαρτί από τους φίλους του τουίτερ. Στο τουίτερ πια σήμερα παίζεται όλο το παιχνίδι. Μπες και εσύ. Δεν θα το μετανιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Καραισκος πήγαινε τώρα στο στρατό θα τον έβαζαν υπεύθυνο twiter.

Ανώνυμος είπε...

δεν έχει νόημα καραίσκο να τα πολυψάχνουμε.Εγω θα συνιστούσα ν' ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τιτιβίζοντας αυτή τη φορά, γιατί έχεις ταλέντο στο γράψιμο κι είναι κρίμα να έχεις μια ασήμαντη αναγνωσιμότητα, ενώ μπορείς τουιτερικώς να την πολλαπασιάσεις.
Μπορούμε να πούμε περισσότερα κι από κοντά. Η πρόταση για καφέ ισχύει πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Να εισέλθει γρήγορα ο Καραίσκος στο Τwitter. Ίσως δεν ξέρει ότι μπορεί να έχει και τα τυχερά του. Είναι πολλές οι στρατιωτίνες και οι ΕΠΥ που παρακολουθούν με ενδιαφέρον το Titter αλλά και μετέχουν δυναμικά σε αυτό το πολύτιμο νέο μέσο.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι ρε παιδιά του tweeter;

Ανώνυμος είπε...

Γεννημένος για το τουίτερ ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που θα πρέπει να γράφει πιασάρικα και περιεκτικά. Ας μελετήσει λίγο πόσο όμορφα γράφουν οι άλλοι και ας μπει σούμπιτος σε αυτόν τον νέο υπέροχο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ στο τουίτερ είναι και μεγάλοι καταξιωμένοι συγγραφείς όπως ο Χωμενιάδης, ο Καραίσκος μας κάνει τον δύσκολο;

Ανώνυμος είπε...

Μπες ρε στου twitter και γρήγορα που θες και παρακάλια

Ανώνυμος είπε...

Ας προπονηθεί πρώτα εδώ. Ας γράφει μερικά σχόλια τύπου τουίτερ για να του πούμε αν είναι καλά και ταιριστά πριν ανοίξει ολόδικό του λογαριασμό. Σε αυτά που αποτελούν προπόνηση για το τουίτερ ας βάζει μπροστά ένα Τ κεφαλαίο.

Ανώνυμος είπε...

Να γίνει μπλογκοψήφισμα για το αν πρέπει να κάνει λογαριασμό στο twitter o Καραίσκος. Να λυθεί επιτέλους (και) αυτό το φλέγον θέμα με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Η αμεσοδημοκρατία πρέπει να νικήσει και θα νικήσει. Ακούει η διαχείριση;

Ανώνυμος είπε...

Μπες δυνατά στην οικογένεια του τουίτερ και δείξε τους πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Ανώνυμος είπε...

οικογενεια γαμιομαστε

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο μην ασχολείσαι με όλα αυτά που σου λένε. Θέλουν να σε κοροϊδέψουν. Θέλουν να σε βάλουν στο τουίτερ για να γίνεις όπως και όλοι αυτοί του τουίτερ αστείος και να γελάνε σε βάρος σου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναι μωρέ,μου περασε μια στιγμή απο το μυαλό, αλλα θυμήθηκα το ντεβελέκο και μου πέρασε.Καλύτερα στο μπλόγκ εδώ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Καραίσκο. Τελείωσε το ζήτημα. Μακριά από τους γραφικούς του τουίτερ με κάθε κόστος.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ούτε προπόνηση θα κάνεις εδώ σαν να γράφεις στο twitter; Δεν μπορείς να γράφεις σύντομες μαλακίες, κρυάδες και κοινοτοπίες στο στυλ του twitter;

Ανώνυμος είπε...

Kudos.

Ανώνυμος είπε...

Respect.

Ανώνυμος είπε...

Κλαίω.

Ανώνυμος είπε...

ευρω-πέος.

Ανώνυμος είπε...

RIP.

Ανώνυμος είπε...

hastag.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια φάβα έχει ο λάκος.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΛ

Ανώνυμος είπε...

ROFL

Ανώνυμος είπε...

Τ:
Μπράβο στο Καρατζαφέρη που απείλησε με παραίτηση απο την κυβέρνηση,αν τα σκόπια ονομαστούν μΑκεδονία.Η ευρώπη θέλει τσαμπουκά κι οχι ραγιαδισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Σου κουφού την πόρτα πάρ΄την πόρτα και φύγε.

Ανώνυμος είπε...

DM.

Ανώνυμος είπε...

Nα χαν οι καρδιές καμπάνες.

Ανώνυμος είπε...

Follow Friday (#ff)

Ανώνυμος είπε...

ένας σκύλος ήρθε απόψε απ' τα παλιά

Ανώνυμος είπε...

TL

Ανώνυμος είπε...

#musicfilms

Ανώνυμος είπε...

Για το Βιολάρη ενός Μπάτσου.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΥΓΚΙ

Ανώνυμος είπε...

#not

Ανώνυμος είπε...

τουίτα

Ανώνυμος είπε...

Οι δυσκολίες δεν πρέπει να μας εμποδίζουν στο να βάζουμε στόχους.

Ανώνυμος είπε...

Χωμενιάδης

Ανώνυμος είπε...

Συν Αθηνά και χΗρα πίνει

Ανώνυμος είπε...

Να μην αφήσουμε την κρίση να κλέψει τα όνειρά μας.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον αστειεύεστε όσοι προτρέπετε τον "δαγκωμένη πλάτη" Καραϊσκο να αποκτήσει λογαριασμό στο τουίτερ. Δε βλέπετε ότι για να πεί το αυτονόητο θέλει σελίδες ολόκληρες, εσείς περιμένετε να πει κάτι έξυπνο με 140 χαρακτήρες; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Tο να γράψεις κάτι ενδιαφέρον και πρωτότυπο είναι δύσκολο έτσι και αλλιώς. Πόσο μάλλον για να γράψεις κάτι τέτοιο σε μία φράση. Γιαυτό είναι κωμικοί και καταγέλαστοι όλοι οι τουιτεράδες ανεξαιρέτως. Γιατί είναι όλοι τους ηλίθιοι και επειδή γράφουν αναγκαστικά με συνοπτικό τρόπο φαίνεται ακόμα πιο έντονα η ηλιθιότητά τους. Ο Καραίσκος γράφει όμορφες αναρτήσεις. Πρέπει να μας δείξει αν μπορέσει να αποτελέσει εξαίρεση στο τουίτερ και να αποδειχθεί ο μοναδικός εκεί μέσα που μπορεί να γράψει κάτι έξυπνο. Εμπρός Καραίσκο. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να είμαστε ισοπεδωτικοί. Ξεχνάνε πολλοί ότι στο τουίτερ υπάρχει και μια Μυρσίνη Λοίζου? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το δίχως άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν θέλουμε να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το επιχείρημα του 2:11 είναι απόλυτα σωστό. Το Twitter είναι ευθύς εξ αρχής υποθηκευμένο ως μέσο ακριβώς γιατί είναι πολύ δύσκολο να γράψεις έξυπνα με τρόπο συνοπτικό. Αν σκεφτείς ότι εκεί έχει μαζευτεί η μάζα και η πνευματική πλεμπάγια των κοινωνιών και το ότι είναι εύκολο στη χρήση του και τζάμπα, αναγκαστικά το περιεχόμενό του είναι ότι πιο βλακώδες μπορεί να βρει κανείς σήμερα .Δεν έχει θέση ο Καραισκος σε αυτό το βόθρο των διανοητικά καθυστερημένων.