Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Το γελοίο κι ανύπαρκτο φοιτητικό - μαθητικό μας κίνημα ,πνιγμένο και χαζεμένο απο τις αναθυμιάσεις της ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης και την γνήσια αταβιστική ηλιθιότητα, που μεταδίδεται απο πάππου προς πάππου, βρήκε το νεκρό σύμβολο της, κατα πως είναι νεκρό και το ίδιο.Ενα πλουσιόπαιδο γνήσιο τεκνο των βορείων προαστίων, νεκρό απο την εγκληματική προσωπική εγκεφαλική αγκύλωση ενός μπάτσου, απ αυτούς που κατεβαίνουν απο τα κωλοχώρια στην Αθήνα και νομίζουν οτι θα επιβάλουν την τάξη , όπως έχουν δεί στις αστυνομικές ταινίες και τα ουέστερν, στην πλατεία του χωριού.
Τα περι ταξικής πάλης , αστυνομικής καταστολής ,κρατικής τρομοκρατίας είναι σύντομα ανέκδοτα, για τους τοίχους των εξαρχείων και των σχολείων της Γκράβας.Σιγά μην όπλισε το χέρι του ηλίθιου δολοφόνου Κορκονέα, η κρατική βία του Παυλόπουλου,που μετά κοιτούσε την αθήνα να καίγεται, μην τολμώντας να δώσει μια διαταγή, φοβούμενος μη χάσει τις ψήφους των εξοργισμένων μεσαίων στρωμάτων της αριστεράς, η οποία σαρώνει στα Βόρεια προάστια.
Ταξική πάλη σε μια χώρα με 500 δις χρέη ,ανύπαρκτο εργατικό κίνημα και αγώνες κοινωνικούς με πρωτοστάτες την αιωνίως Πασοκική ΓΣΕΕ , το Μανώλη και την Αδεδύ.
Η ελληνική ιδιαιτερότητα όπως είναι φυσικό δεν κάνει διακρίσεις.Βασιλεύει σε κάθε κίνηση και σε κάθε κίνημα.
Η πλατεία της αμφισβήτησης με τις μαύρες αφίσσες , τις επαναστατικές πομφόλυγες και τις αρχειομαρξιστικές κοτσάνες, είναι όπως ξέρουμε όλοι μας ,γεμάτη αποκλειστικά απο επαρχιώτες μεσοαστούς φοιτητές ,κάτι απροσδιόριστους της Κυψέλης και των Πατησίων και απο παιδιά των βορείων προαστίων που τα βράδυα κάνουν σαματά ,κατουράνε σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα πεζοδρόμια και κάνουν κόλαση τη ζωή των ταλαίπωρων -κατα κανόνα οικονομικά αδυνάτων- κατοίκων των εξαρχείων.

Αν θέλετε να βρείτε παιδιά εργατικών οικογενειών και εργατάκια γνήσια, με ρόζους και βρώμα κάτω απο τα νύχια - έτσι όπως θα πρεπε κανονικά- να πάτε στο περιστέρι και την ελευσίνα να καμαρώστε την αγαπημένη μας τάξη όταν κάνει πατιλίκια ,μπαίνει με ανάποδο τιμόνι στις στροφές και ξεσηκώνεται με το " σφύριξα και έληξες".

Η λοιπή κωμωδία παίζεται στο σπίτι του καθενός απο εμάς,που οι μισοί έλληνες υποστηρίζουν το μπάτσο Κορκονέα και οι άλλοι μισοί τον Αλέξη, έτσι γιατί το προφανές , δεν μπορεί να νικήσει την πολιτική μας θέση.

103 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Καραϊσκο. Ευθύβολο κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλούργησε πάλι ο καραίσκος. Σωστός και αγνώριστος.

Ανώνυμος είπε...

"Δεν έχει θέση ο Καραισκος σε αυτό το βόθρο των διανοητικά καθυστερημένων" έγραψε κάποιος στο τελευταίο σχόλιο περί του φλέγοντος, σχεδόν εθνικού θέματος θα έλεγε κανείς, της "εισόδου" του Καραϊσκου στο τουίτερ.

Κι όμως εκεί ανήκει ο κωλοτούμπας Καραϊσκος. Και μάλιστα στον πάτο του βόθρου γιατί κατουράει όλα του τα ιδεώδη και γίνεται σκληρός νεοφιλελεύθερος.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μα έλα ρε φιλαράκι τώρα με τα βαριά λόγια, πως κάνεις έτσι.Μπορεί πρίν να κατουρούσα τα ιδεώδη μου και να ήμουν σκληρός νεοαριστερός. Σημασία δεν έχει που ανήκες, άλλα που καταλήγεις, όπως είχε πει και η Αλέκα για να υποστηρίξει προφανώς τη Λιάνα.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε Καραϊσκο, ας μείνουμε μόνο στο διανοητικά καθυστερημένος κι όχι στο σκληρός νεοφιλελεύθερος αφού σε ενοχλεί τόσο.

Ανώνυμος είπε...

Να διαβάζεις το μπλόγκ του pitsirikou φίλε, αμα δεν σου αρέσει εδώ.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Αλλη μια φορα που περασαμε τελεια χθες βραδυ, ακουγοντας ΟΝΕΙΡΑΜΑ...
ONIRAMA-KLEPSYDRA_ΟΝΙΡΑΜΑ-ΚΛΕΨΥΔΡΑ
www.youtube.com
ONIRAMA-KLEPSYDRA_ΟΝΙΡΑΜΑ-ΚΛΕΨΥΔΡΑ
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Σάββατο στις 8:37 μ.μ. ·

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας ένα εξαιρετικό σχόλιο του Καραϊσκου περί των καραβανάδων στο προηγούμενο post, ήθελα να ενώσω και εγώ τη φωνή μου με αυτή του αγαπητού μου φίλου για το πόσο γελοίο είδος είναι ο Έλλην στρατιωτικός (και ο ανώτατος) λέγοντας και κάτι από την προσωπική μου εμπειρία. Όταν ήλθε η ώρα μου να πάω κι εγώ στο στρατό, έτυχε να γνωρίζομαι κοινωνικά και με τον τότε υπουργό, αλλά και με τον αναπληρωτή του. Είχα ζητήσει να πάω στην αεροπορία και όταν έφτασα για βασική εκπαίδευση στην Τρίπολη με κάλεσε ο διοικητής, ο οποίος μου είπε με χαρά ότι του τηλεφώνησε ο ίδιος ο υπουργός (ανήκαν στο ίδιο κόμμα και οι δύο) για να με φροντίσει. Ήταν τόσο γλοιώδης η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν απλό στρατεύσιμο που έχασα πάσα ιδέα. Μου έλεγε πόσο καλά διοικεί το στρατόπεδο και άλλα φαιδρά κλείνοντας με το "να το πείτε στον υπουργό τι δουλειά γίνεται εδώ". Κατάντημα. Έτσι ήταν όλοι οι στρατιωτικοί που γνώρισα. Δουλικοί και κακομοίρηδες. Μάλιστα ένας άλλος ανώτατος στρατιωτικός που προφανέστατα είχε πληροφορηθεί τη σχέση μου αυτή με είχε πλησιάσει μια φορά δήθεν τυχαία και μετά μου δήλωσε ότι επιθυμούσε μια μετάθεση για οικογενειακούς λόγους σε κάποιο ειδικό γραφείο ζητώντας μου διαμεσολάβηση. Άρχισε να πλέκει ο ίδιος το εγκώμιο του εαυτού του και αντί να μου πει τίποτε για την εμπειρία του ή την εκπαίδευσή του, μου έλεγε, με αφορμή μια μπάλα που ήταν δίπλα μας, πόσο καλή μπάλα ήξερε και ότι θα γινόταν ένας πρώτης τάξεως ποδοσφαιριστής ("με ζητούσε μεταγραφή και η Καλαμάτα") αν δεν τον κέρδιζε ο στρατός. Το αποκορύφωμα ήταν ότι πήρε τη μπάλα και για να με εντυπωσιάσει μου έκανε με αυτή διάφορα καραγκιοζιλίκια, όπως κεφαλιές, τακουνάκια κλπ.!!! Πολύ σοβαρός κλάδος ο στρατιωτικός σε αυτή τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

έλα μωρέ τώρα μπεκρήδες είναι οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι φαντασιώνονται ότι αυτός ο στρατός θα κάνει πραξικόπημα για να επιβάλει την τάξη και την υγεία στη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φαραντουράτος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τα βάζεις με τους καραβανάδες τώρα; Θα σκοτώσεις κι άλλους πεθαμένους; Βαριέμαι....

Ανώνυμος είπε...

Μόνο οι τσίπρες φαντασιώνονται-φαραντουρώνονται πραξικοπήματα, άσε τώρα....

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

έχω να γράψω σχόλιο απο τις 5 επωνύμως κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, όλους τους δαγκωμένους (άλλους στην πλάτη, όπως ο φίλος Καραϊσκος, άλλους στο κεφάλι, όπως ο απεχθής πιτσιρίκος-πουστιρίκος) διαβάζω.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολύ δίκιο ο 6.55, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στο στρατό αλλά και στα σώματα ασφαλείας. Υποταγή και γλείψιμο στους πολιτικούς αλλά και τσιγαράκι, κωλόμπαρα,μπύρες και σουβλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Φαραντούρηδες όλοι οι στρατιωτικοί και οι χωροφύλακες.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι τους έκαναν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Όμως αυτοί που λατρεύουν το πουλί της 21/4 είναι ιδεαλιστές. Ίσως οι τελευταίοι ιδεαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τι θα έκανες αν το επώνυμό σου ήταν αντί για Καραίσκος Φαραντούρης?

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα θαυμάσιο άρθρο του Καραισκου.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγός Βερυβάκης.

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα, ο Καραϊσκος βάλλει κατά των Καραϊσκων που τιμούν τους Αλέξηδες. Γι' αυτό δε πρόκειται να σωθεί η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν πολύ αυτά που γράφει τελευταία ο Καραπιάλης. Έχω ρωτήσει και άλλη φορά αλλά δεν μου έχει απαντήσει. Τι ήταν αυτό που τον έκανε να αλλάξει από τα παλιά εξωπραγματικά αριστερά που έγραφε; Του συνέβη κάτι στην προσωπική ή επαγγελματική του ζωή που τον έκανε να αλλάξει; Το ρωτάω πραγματικά και θα με ενδιέφερε εάν βέβαια θέλει και εκείνος μια απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένα θέμα καθαρά γκομενικό. Διότι ο Καραϊσκος είναι άντρας. Δεν είχε να κάνει με τη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραισκος απλά είδε τους μαλάκες του τουίτερ και τα γραπτά τους και από το συγκλονιστικό σοκ αναθεώρησε τις θέσεις του?

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα ο Διονύσης Ελευθεράτος?

Ανώνυμος είπε...

γελιέστε όσοι προσπαθείτε να μετατρέψετε τον καραίσκο σε νέο ντεβελέκο. Χειρότερα, σε Θανάση Ηλία

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά αυτό με τον μαλάκα εφοπλιστή και τους φουκαράδες γελωτοποιούς δεν το βρίσκω καθόλου αστείο. Μου φαίνεται εντελώς ανατριχιαστικό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι γίνεσαι Θανάσης Ηλίας όταν μπαίνεις στο τουίτερ. Όχι αναγκαστικά τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος πάντως γράφει καταπληκτικά. Μην τον μπερδεύετε με γελωτοποιούς και με twitter. Ο άνθρωπος ξέρει να γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μ' άρεσε ο παλιός, καλός, επαναστάτης καραίσκος. Ηταν μάλιστα τόσο καλός που δεν είχε περάσει απαρατήρητος, σύμφωνα με εγκυρότατη πηγή μου, από το έμπειρο βλέμμα του Χάρη Βαφιά

Ανώνυμος είπε...

Μάθαμε λοιπόν πως αυτός που δαγκώνει τον Καραϊσκο στην πλάτη είναι ο Χάρης Βαφειάς. Άραγε τον δάγκωνε και ο μακαρίτης κολλητός του Βαφειά και συντοπίτης του Καραϊσκου, ο Γιγουρτάκης;

Ανώνυμος είπε...

Ο δαγκώνων τον Καραϊσκο στην πλάτη είναι νεοφιλελεύθερος κι επειδή δαγκώνει καλά, ο Καραϊσκος άλλαξε πορεία πολιτικής πλεύσης, κατά πως μας ενημερώνει ο Μπάργουν.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνει δηλαδή με άντρες ο συγγραφέας?

Ανώνυμος είπε...

Αποποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Καραίσκος είναι λάτρης των γυναικών. Ένας σύγχρονος Ζάχος Χατζηφωτίου ή Νίκος Αναστόπουλος. Ένας φανατικός της γυναίκας.

Ανώνυμος είπε...

Οι καλύτεροι φίλοι του δαγκωμένου στην πλάτη Καραϊσκου (ή όπως χλευάζει ο 10.42 αποκαλώντας τον "συγγραφεα") είναι γυναίκες. Ανταλλάσουν απόψεις για κραγιόν, καλσόν, μανόν και ταμπόν.

Ανώνυμος είπε...

Ευχές πολλές στον Νίκο τον Αναστόπουλο.

Χρόνια Πολλά Νίκο μας. Και καλά ...βόλια

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε σεις, γιόρταζε ο Νικόλας, ο μεγάλος κανονιέρης, ο αγαπητός σε όλους μας μουστάκιας. Χρόνια πολλά Νικολό.

Ανώνυμος είπε...

Στην κριτική που ασκείται στον Καραίσκο μόνιμα από κάποιον έχω να πω ότι δεν βλέπω σε πιο σημείο οι απόψεις του ακουμπάνε τον νεοφιλελυθερισμό. Εκτός αν υιοθετήσει κανείς την συνήθεια των αριστερών κάθε πραγματιστικό να το θεωρούν νεοφιλελεύθερο. Ο Καραίσκος είναι η φωνή της λογικής και επιχειρηματολογεί τεκμηριωμένα και σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως δεν κρύβω ότι θα τον ήθελα πειραματικά στο τουίτερ. Θα ήθελα να δω πώς το μέσο θα τον μετατρέψει από έναν έξυπνο σχολιαστή σε έναν κοινότοπο, εξυπνάκια και βαρετό κρετίνο.

Ανώνυμος είπε...

Το είπε τώρα ότι αποφάσισε να πει Όχι στο twitter. Και καλά κάνει. Για το καλό του.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραισκος απορρίπτει πλέον όλη την αριστερα; ακόμη και τη ΔηΜαρ;

Ανώνυμος είπε...

Mα ο Καραίσκος ουδέποτε υπήρξε γενικά αριστερός. ΚΚΕ ήταν πάντα, που είναι κόμμα σταθερό και σοβαρό.

Ανώνυμος είπε...

καραισκο γιατι δεν πας να γραψεις στην Παρασκευη και 13 του Λιατσου;

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ ο Καραϊσκος, πυλώνας του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο να αντιμετωπίσεις τα καλά λόγια των 12.27 και 12.29 με σκεπτικισμό. Μάλλον θέλουν να σε δαγκώσουν στην πλάτη, γι' αυτό σε γλείφουν.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μου πει ο Καραίσκος, εάν θέλει και μπορεί, πώς βαθμολογεί τα γραπτά του στην κλίμακα 0-10.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε όλοι το ταλέντο του Καραϊσκου στο γράψιμο.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο ξέρεις μήπως από που μπορώ να πάρω με μεγάλη έκπτωση ένα καλό στυλό?

Ανώνυμος είπε...

Κυρια Καιλη τοσα χρονια στο κοινοβουλιο,το "καλτσοδετα" του ξυνιδη σας πειραξε; Μα αν δεν ησουνα μια ομορφη καλτσοδετα κυρια καιλη,δεν θα σας ψηφιζε ουτε ο γκομενος σας.Μηπως μας περνατε για ηλιθιους ;Δεν γνωριζουμε εμεις κι οι συναδελφοι σας τι διαπλεκομενη μεγαλοκοπελα εισαστε; Δεν γνωριζες οταν ελεγες το δελτιο ειδησεων του μεγκα, οτι εκει μπηκες ως μια πτυχιουχος καλτσοδετα με ισχυρες γνωριμιες στους κυκλους της διαπλοκης;Μια ενελλακτικη ψαγμενη και σπουδαγμενη γκομεναρα-μην πω καμμια αλλη κουβεντα. Καιλη εχεις μιλησει με κανα ψηφοφορο παλιο του κομματος σου; Απο αυτους με τα μουστακια ,που εργαζονταν στους συνεταιρισμους,οχι τους νεολαιους της σαλονικης τα καθαρματα που σε στηριξαν και τα οποια -αν υπηρχε κρατος- θα τα διωκαν με φλογοβολα.Το παλιο πασοκ το παπανδρεικο, εχτισε αυτο το κομμα Ευα,για να ερθεις εσυ τωρα να το παιζεις σοσιαλδημοκρατισσα της περαιας.. Τωρα καταλαβες ρε Ευα;Τωρα ακουσες τι ελεγε μια ολοκληρη χωρα ,οταν μιλουσες στη βουλη,οταν ελεγες τις ειδησεις στου μπομπολα,οταν ,οταν ,οταν.
Δηλαδη τι περασε απο το μυαλο σου; Μηπως ελεγαν: "να μια γκομενα επιτελους να μας βγαλει απο την κριση"

Ανώνυμος είπε...

Eίναι αλήθεια φίλε ότι την Εύα την περιποιόταν και ο Καρπετόπουλος?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φιλε δεν ξερω για καρπετοπουλο,για πες εσυ.Πριν πλακωσει ο αλλος και τον βγαλει δαγκωμενο κι αυτον

Ανώνυμος είπε...

Καλά όπως ακούς κατηγορίες για δαγκώματα εντοπίζεις και ένδεια επιχειρημάτων. Όλοι όσοι δεν έχουν επιχειρήματα να αντικρούσουν κάποιον τον βγάζουν αδελφή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω. Ως φήμη το είχα ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

Μα τον έχουν βγάλει και αυτόν δαγκωμένο. Ότι τον πηδάει ο χοντρός καράφλας.

Χάρης Βαφειάς είπε...

Τον Καραϊσκο τον δαγκώναμε παρέα με το μακαρίτη.

Στάθης είπε...

Επικίνδυνο επάγγελμα του δημοσιογράφου, το δίχως άλλο. Γι' αυτό λοιπόν Καραϊσκο να προσέχεις τσιμπήματα και, προπάντων, δαγκωματιές από αγνώστους

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_07/12/2011_465220

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι τόσο εύκολο να τον δαγκώσει κανείς τον Καραίσκο. Ούτε κυριολεκτικά ούτε μεταφορικά.

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο μπλογκ στην Ελλάδα Καραισκο είναι αυτό του Πιτσιρίκου. Δεν πιστεύω να έχεις άλλη γνώμη

Ανώνυμος είπε...

φιλε εδω ειμαστε υπερ του μνημονιου και της εξυγιανσης.Με τους αντιδραστικους γελαμε

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο δεν μου απάντησες για το στυλό που θέλω να αγοράσω αν έχεις κάποια πρόταση. Εσύ τι μάρκα στυλό έχεις στη μέσα τσέπη από το σακάκι σου?

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Καραίσκος αν συμφωνεί ότι το καλύτερο blog είναι του Pitsirikou.

Ανώνυμος είπε...

μοντ μπλανκ βεβαια.πισω απο το αυτι

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να ρωτήσω τον Καραισκο πώς θα αντιδρούσε σε περίπτωση που δούλευε στον ΔΟΛ, στο Σκάι, στον Κουρή κλπ. και δεν τον πλήρωναν επί μήνες ή του ζητούσαν περικοπή της τάξης του 20-25%. Θα έμενε ή θα τα βρόνταγε;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο έχει δίκιο ο Τρίμης σε όσα λέει για την Ελευθεροτυπία;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο συμφωνούμε ότι δεν υπάρχουν εφημερίδες της προκοπής στην Ελλάδα.Μαζί με την απάντηση για τον Πιτσιρίκο θα ήθελα να ξερω ποια εφημερίδα θεωρείς εσύ την περισσότερο ανεκτή. Για διάβασμα όχι για κωλόχαρτο.

Ανώνυμος είπε...

Δε φοράει σακάκι ο Καραϊσκος, έχει ένα παλιομόλυβο περασμένο σε μία τσέπη της μπακαλοποδιάς κι όταν γράφει τα βερεσέδια το γλείφει ο λιγδιάρης.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Φιλε τι να σου πω για τον Πιτσιρικο.Εσενα σου αρεσει;Ο πιτσιρικος το παιζει ανατρεπτικη φωνη και αντιδημοσιογραφικος , ενω δουλευε στου αλαφουζου ,(κανοντας και μια μετριοτατη ραδιοφωνικη εκπομπη ).Το σχολιο του απευθυνεται, στους ανταρσυες και τους αγανακτισμενους ,σε κακομοιρες χαμηλοκωλες και σε μειρακια αντιμνημονιακα, αντιρατσιστικα,αντιφα και γενικοτερα αντι να ναι και οτι να ναι.Ολοι μαζι τουτοι..αριστεροι-λαικοι δεξιοι-πατριωται-παπαδαριο, εχουν συστησει ενα ανιερο και εντελως γελοιο λομπι, που μα την παναγια -ο θεος να με συγχωρεσει-χαιρομαι να το πνιγουν στα δακρυγονα.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι θεόσωστο το σχόλιο του Καραίσκου για τον λιγδή αριστεροπιτσιρίκο.

Ανώνυμος είπε...

Τα πολιτικά κείμενα του Καραίσκου έχουν μεν ενδιαφέρον (είναι δηλαδή καλά, θα τα χαρακτήριζα πολύ καλά κιόλας) αλλά δεν αφήνουν το συγγραφέα να δείξει όλες του τις δυνατότητες στο χειρισμό του λόγου.

Το μεγάλο του ταλέντο, η πραγματική του δύναμη, μου φαίνεται ότι πρέπει να είναι μία και μόνο μία: οι προσωπικές επιθέσεις σε κάποιον άλλο.

Το καλύτερο κομμάτι του Καραίσκου σε αυτό το μπλογκ είναι το "Περί της θλιβερής περιπτώσεως Βαψομαλλιά και άλλων δαιμονίων", όπου ο Καραίσκος "περιποιείται" τον μπλόγκερ Βαψομαλλιά. Τεράστιας αξίας κείμενο, ένα πραγματικό έργο τέχνης θα έλεγα, διανθισμένο με σουρεαλιστικές και πομπώδεις εκφράσεις και περιγραφές αντάξιες ενός Νίκου Φώσκολου.

Άρα δεν κάνει το Twitter για τον Καραίσκο. Οι γλαφυρές περιγραφές δεν χωράνε σε 140 χαρακτήρες. Ο Καραίσκος θα έπρεπε να έχει ανώνυμη στήλη σε εφημερίδα ή περιοδικό και απο εκεί να "περιποιείται" κάθε φορά κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Άρα Καραίσκο αυτό σημαίνει ότι τον διαβάζεις τον Πιτσιρίκο.

Ανώνυμος είπε...

O Καραίσκος γράφει πολύ καλά. Σαν συνέπεια αυτού του γεγονότος προκαλεί τον φθόνο. Η γνώμη μου είναι ότι μπορεί να αποδώσει και σε κείμενο μακρύ αλλά και στο τουίτερ με κοντές φράσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο κάποτε σε ρώτησε κάποιος φίλος γιατί αφού αγαπάς το ποδόσφαιρο και έχεις και το σχετικό άβαταρ που το αποδεικνύει δεν γίνεσαι διαιτητής. Δεν ρωτάω για πλάκα αλλά πολύ σοβαρά μιας και πρόκειται και για ένα συνήθως προσοδοφόρο επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο λόγος φίλε ειναι ότι ο καραίσκος αν ήταν να ασχοληθεί με τη μπάλα μόνο ως ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να ασχοληθεί. Ως παικτάρας στα γήπεδα όπως και στο γράψιμο, σε θέση δεκαριού ή κανονιέρη, στα χνάρια του Καραπιάλη ή του Νίκου Αναστόπουλου

Ανώνυμος είπε...

Πiστεύω ότι ο Καραίσκος θα πρέπει να πάει να γράψει σε ένα έντυπο. Τα μπλογκς έχουν τελειώσει χωρίς να αφήσουν τελικά κανένα θετικό στίγμα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Να πάει στο σούπερ κατερίνα ο καραικος.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έκανες λάθος στο επάγγελμα που διάλεξες. Όχι γιατί δεν υπάρχει προσφορά. Στα blogs και στα Twiter φαίνεται πόσοι είναι οι μαλάκες που νομίζουν ότι κάτι γράφουν. Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση.Τι τα θες, ο Έλληνας δεν διαβάζει. Καλύτερα να γίνεις οδοντίατρος που έχει σταθερή πελατεία ή φαρμακοποιός ή κάτι που να έχει σχέση με υγεία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/ausgrabungen/27990

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα τι σκέφτεσαι Καραίσκο για δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έγραψε κάποιος φίλος για τα επαγγέλματα υγείας δεν είναι άσκημη ιδέα. Επίσης θα πρόσθετα και δημοσιογράφος νέων τεχνολογιών ή δημοσιογράφος του τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς να δημοσιογραφεί ΣΤΟ τουίτερ ή να γράφει κάπου ΓΙΑ το τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο είναι μια θαυμάσια ιδέα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τωρα δα γυρισα απο ενα καφε .Μου πηρε τα αυτια μια βλαμμενη,απο τις γκομενες με αποψη-γελα ο κοσμος-κολαφος εναντι του μνημονιου.Οχι τιποτα αλλο ,κυριως με τσακισε αυτη η τρισαθλια κεντροελληνικη αθηναικη προφορα,που μονο χρεη και βλακεια μου φερνει στο μυαλο .
Επειδη εχετε στο μυαλο σας πιτσιρικους, επιδοξους επαγγελματιες γραφιαδες - ανεργους γκαριζοντες, κρινετε στραβα το ζητημα και ωφελιμιστικα.Ο σκοπος του μπλογκ η εστω ο δικος μου,δεν ειναι να αποκατασταθει επαγγελματικα.Δουλευω αλλωστε,τιμια, σε μπακαλικο, ως γνωστον.
Χαβαλε παμε να κανουμε,μεταξυ μας ,σαμπως δεν ξερω τι μαλακια υποθεση ειναι τα μπλογκς;

Απλα αφιερωνω δεκαπεντε λεπτα στη χεστρα,για να δημιουργησω την απαραιτητη συγκινηση και το εναυσμα.Ουτε αρχοντες της πλατειας των αγανακτισμενων ουτε καμμια χαμηλοκωλα της φιλοσοφικης ,παμε να πηδηξουμε σαν καποιους αλλους.

Η δεσμευση ειναι μια,χωρις να θελω να γινω συγκινητικος και Πρεκας. Αμα το γυρισει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινωνια στο φιλελευθερο καρσιλαμα-που αποκλειεται- εδω θα το γυρισω στον αριστερο και τουμπαλιν.

Ανώνυμος είπε...

αντρική, γαββαθιώτικη ξήγα του καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Με έχει συγκινήσει η περίπτωση του Καραϊσκου. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Κάτι του συνέβη και συνέβη άλλαξε. Ωρίμασε. Μπορώ να πω ότι θαυμάζω την μεστή και ανεπιτήδευτη γραφή του. Δηλώνω θαυμαστής του.

Ανώνυμος είπε...

ουτε καμμια χαμηλοκωλα της φιλοσοφικης ,παμε να πηδηξουμε σαν καποιους αλλους.

Τί εννοείς με την παραπάνω αποστροφή Καραισκο?

Ανώνυμος είπε...

Άρα Καραίσκο να μην ελπίζουμε σε είσοδό σου στο twitter;

Ανώνυμος είπε...

Τον πιτσιρικο εννοει-εννοω.

Ανώνυμος είπε...

Παπαδήμος: "Δεν νοείται Ευρώπη χωρίς Ελλάδα"

Άρχισε κι αυτός τα καλαμπούρια καραίσκο. Ηταν σοβαρός (?) υποτίθεται, το ριξε στα ίδια φύκια που ταίζεται επί 10ετίες ο πλέον καθυστερημένος λαός του γνωστού σύμπαντος

Ανώνυμος είπε...

Άρα Καραϊσκο εν ολίγοις λες οριστικό αντίο στην επαγγελματική δημοσιογραφία;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτος θα αρχισει να λεει τωρα οτι του χρονου θα βγουμε απο την υφεση αν παραμεινω,θα υπαρξει αναπτυξη κλπ κλπ, θα πεφτει κατω να κανει τον τραυματια,θα κανει μια ωρα να χτυπησει το βολε.Μιλαμε για ατελειωτο γελιο ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ο πιτσιρίκος έχει το μαύρο του το χάλι. Όχι φοιτήτρια της φιλοσοφικής δεν μπορεί να κανονίσει αλλά ούτε τη χούφτα του.

Ανώνυμος είπε...

Κοντο παιδι μωρε.

Ανώνυμος είπε...

40 αρης βεβαια

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε ρώτησε κάποιος πριν ποια εφημερίδα θεωρείς σχετικά αξιοδιάβαστη. Δεν απάντησες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

η εστια

Ανώνυμος είπε...

Μα εκεί πια αρθρογραφεί μέχρι και η Κεφαλογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Tελικά Καραίσκο οριστικά δεν θα ανοίξεις λογαριασμό στο τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε συ, εχεις πηδηξει καμμια καλυτερη;

Ανώνυμος είπε...

Eγώ πάντως απορώ γιατί δεν πας να μείνεις στα Χανιά και να δουλέψεις εκεί. Δεν είναι καλύτερα με βάση την κατάσταση που υπάρχει στην Αθήνα;

Ανώνυμος είπε...

φιλε εχεις δικιο,ψαχνω δουλεια στα χανια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φιλε μονο τοπικες εφημεριδες αθλιες διαβαζω και το φως

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ανοίγεις ένα μπαρ αφού είναι τουριστικό μέρος να πίνεις και τα ποτά σου να βλέπεις και κωλαράκια σαν της Κεφαλογιάννη?