Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ελληνας πολιτικος - πολιτευτης, απο τη στιγμη που θα ανοιξει τα ματια του ,ασχολειται μονο με το πως θα διαπλακει με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Ουδεμια αλλη εγνοια εχει στο κεφαλι του. Ακομη και αυτην την ωρα,που η χωρα βαδιζει κατα κρημνων,οι πασοκοι ασχολουνται αποκλειστικα με τη διαδοχη και τα προσωπικα τους εκλογικα ζητηματα.Βρε δεν πα να καιγεται η χωρα ,να γυρνοβολανε ασκοπως οι ανεργοι.
Γι αυτο βεβαια και ολοι τρεχουν πισω απο τους επιχειρηματιες καναλαρχες. Η μεγαλυτερη τιμη για τον ελληνα πολιτευτη, ειναι να τον καλεσει στο τηλεφωνο ο Βαρδης η ο μπομπολας.Αυτο ειναι το ζητουμενο.
Οποιος νοημων ανθρωπος, περιμενε οτι ο Σαμαρας θα κηρυξει αντιμνημoνιακο - αντινοημωνικο πολεμο, ειναι βαθια γελασμενος, η απλα ψηφοφορος της λαικης δεξιας-εισαγωγευς πτηνων της ωδικης και αυτοκινητων χαλασμενων εισαγωγης.

Ολο αυτο το τσουρμο των πολιτικαντηδων ,εφροντισε με λαγνεια να καρπωθει κατα το δοκουν την τηλεοραση,που φερνει αμεσα κερδη εκλογικα και φραγκα, σ αυτους που θα πρωτοπιασουν τα ποστα.Ολοι της κατεστημενης πεντακομματικης ταξης, επεσαν με τα μουτρα ,να εξασκηθουν στο επικοινωνιακο τηλεοπτικο προτζεκτ- να γινουν τηλεοπτικα αρεστοι σαν παρουσιαστες πλασιε ιδεων και να αποκομισουν οφελος.

Ετσι κλιμακωτα, κατεληξε το τηλεοπτικο ντημπεητ, ατυπα , να γινει η μεγαλυτερη ουσιαστικα πολιτειακη στιγμη του συνταγματος μας.Τωρα ειδικα, που δεν θα τολμησει κανεις να πραγματοποιησει προεκλογικη συγκεντρωση. Η μονη στιγμη που κι η αλεκα δεν κανει ακκισμους και ο αλεξης κοστουμαριζεται και ολοι συγχορδια πανε να γονατισουν προς τα τηλεοπτικα διαπλεκομενα χρονομετρουμενοι, ειναι το ντιμπεητ. Ετσι οπως τα εκαναν,ηρθε και η ωρα να τα λουστουν.
Τωρα πια,δεν υπαρχει ουδεις αλλος αλτηρας για να εισελθεις στον πολιτικο στιβο.Ουτε χουντα , ουτε πορειες, ουτε αφισοκολλησεις, ουτε βεβαια "αγωνες κοινωνικοι" ,που τους φαγαμε με το κουταλι και τους πληρωνουμε με επιτοκια "φευγα".
Λυσσαξαν οι μεγαλοεπιχειρηματιες καναλαρχες , να φερουν ολοκληρο το πολιτικο σκηνικο στα μετρα τους.
Οτι πουν τα κωλοκαναλα.Ο Βενιζελος, ο Λοβερδος, η Αννα , ο Αρης κλπ κλπ.
Το μονο εμποδιο στην ανακαινιση, που προσπαθουν να επιβαλουν οι διαπλοκες, ειναι το ονομα Παπανδρεου.Το ονομα αυτο που μπορει σαν συγκολλητικη ουσια,να περισωσει το ΠΑΣΟΚ και τη βρωμοσοσιαλιστικη παραταξη,να ενωσει τους ζωντανους-νεκρους πασοκους της επαρχιας ,με τους αντιστοιχους καφρους των Αθηνων και των προαστιων.
Εχουν λυσσαξει δηλαδη οι Αλαφουζοι ,να ξεγραψουν οτιδηποτε φερει καποιο ονομα απο τα παλια,φερει καποια συναισθηματικη ελξη στον ελληνικο λαο. Ονομα μεγαλυτερο απο το αναστημα των επιχειρηματιων καναλαρχων.Τα θελουν ολα tabula rasa για να κανουν μια μεγαλη επανεκκινηση, με νεους παιχτες - πιονια , αναλωσιμους αναπληρωματικους τηλεοπτικους αστερες, οσφυοκαμπτες στις βρωμοορεξεις τους.Ατομα με καλλιτεχνικα ψευδωνυμα- σαν το βενιζελο.Αναθεμα κι αν εχει καταλαβει ο Μανδραβελης τι παιχνιδι παιζει.Ο ιδιος νομιζει οτι ειναι φιλελευθερος φαρος σε μια κοινωνια καθυστερημενη .

Τωρα,πως κατεληξε - πως φθασαμε εδω ,ο Παπανδρεου, να ειναι η στρατηγικη εκλογικη επιλογη, απεναντι στα διαπλεκομενα(αφηστε εξω την αριστερα,τωρα μιλαμε σοβαρα) ειναι ζητημα του σοφου ελληνικου λαου.

262 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 262 από 262
Ανώνυμος είπε...

ελα ρε φιλε τωρα

Ανώνυμος είπε...

"Πάμε στην Αμερική να τους αλλάξουμε την παναγία" φαίνεται να είπε ο Καραμανλής στον Κοτάκη.

Ανώνυμος είπε...

Το τουίτερ έχει μια κάποια ελαφρότητα που με κάνει να μην το απαξιώνω πλήρως, παρά τον αναπόφευκτο καταιγισμό ηλιθίων. Επίσης, αν κάποιος έχει την αυτοσυγκράτηση να το χρησιμοποιήσει για ένα μόνο σκοπό (π.χ. να μην τουιτάρει τίποτα και να παρακολουθεί μόνο ειδησεογραφία), θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και χρήσιμο.

Η απόλυτη κατάντια είναι το facebook. Εκεί που οι Δεβελέκοι έχουν στη διάθεσή τους παραπάνω από 140 λέξεις για να εκφραστούν. Εκεί που αντί για ηλίθια one-liners έχουμε εξίσου βλακώδη πονήματα 500 λέξεων και εκτεταμένους διαλόγους μεταξύ κρετίνων.

Ανώνυμος είπε...

Επίκαιρα διαβάζεις καθόλου καραίσκο; Πώς σου φαίνονται;

Ανώνυμος είπε...

πιστευω οτι ο κοτακης εβγαλε 2-3 κατομμυρια ευρω στην εξαετια καραμανλη.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω 10:06 ότι η μεγάλη χρησιμότητα του τουίτερ είναι όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω να παρακολουθείς πώς σκέφτονται και εκφράζονται οι ηλίθιοι και οι προβληματικοί

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά ο Κοττάκης γράφει τώρα στη Δημοκρατία. Βαρβάτα άρθρα.

Ανώνυμος είπε...

θα ξαναβγαλουν τη ν.δ οι ελληνες.Τη ν.δ του κοτακη,του παπαηλιοπουλου και του πουρουπουπου με τους μισθους των 100.000 μηνιαιως.μα δεν γαμιομαστε λεω εγω

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ξέρεις ότι τo Twiter προκαλεί εθισμό και μάλιστα εθισμό στη βλακεία; Είναι ιατρικά επιβεβαιωμένο. Μου λέει πριν ένα μήνα ένας συμφοιτητής μου που κάνει το μεταπτυχιακό του σε άλλη χώρα να μπω στο στο Τwitter γιατί είναι φοβερό. Μπαίνω και βλέπω όχι μόνο να γράφονται ατέλειωτες βλακείες αλλά και τον συμφοιτητή μου να γράφει τις ίδιες βλακείες με όλους τους άλλους. Δεν βρίσκεις ακρη με αυτή τη εθιστική βλακεία.

Ανώνυμος είπε...

Τον πουρουπουπου τον εβαλε ο Χατζηνικολαου διευθυντη στο αθλητικο σάιτ του ομίλου. Μεταγραφή όχι αστεία.

Ανώνυμος είπε...

Ο 10.13 έχει δίκιο για τον εθισμό του τουίτερ στην έκφραση ηλιθιοτήτων. Όταν συναγελάζεσαι με ηλίθιους λες και εσύ ηλιθιότητες.

Ανώνυμος είπε...

πρωτος σταθμος ο αντιμνημονιακος ρηελ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργίου δηλαδή συνεργάζεται με τον Πουρουπουπού τον οποίον κατά τα άλλα κορόιδευε?

Ανώνυμος είπε...

Το προηγούμενο σχόλιο του σβερκοδαγκωμένου περί Στεφανόπουλου θα μπορούσε να είναι ως εξής: "Τον επαιξαν τα διαπλεκομενα,γιατι η δηλωση ηταν υπερ μη εκλογων, δεν γουσταρει εκλογες & λαους γιατι δεν το ευνοουσαν ποτε", αντί για το κατεβατό. Γι΄αυτό δε μπορεί στο τουίτερ. Πλατειάζει και επαναλαμβάνεται λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν έχεις δίκιο. Αυτό που λές εσύ είναι τηλεγραφικό ενώ το σχόλιο του Καραίσκου είναι χυμώδες.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου αρέσει ο λογαριασμός του Ξυνόγαλου(@Eurotsopanis) στο twitter, που δηλώνει ότι το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Κορφιάτης.
Μπράβο στον Pronunciator που (νομίζω ότι) τον ξετρύπωσε. Μόνο και μόνο από αυτά που γράφει καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ο Ξυνόγαλος. Ασχολείται όπως και παλιά, αποκλειστικά με:
1) Διατροφικά σκάνδαλα.
2) Πολιτική.
2) Βρίσιμο των υπολοίπων χρηστών.
3) Τον Τραχανά.
4) Την Ιταλία.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται επίσης ότι ο Τούρκογλου έχει τον πιο βαρετό λογαριασμό στο Twitter. Μιλάμε για μεγάλα χασμουρητά τώρα. Xαραμίζεται όποιος έχει Twitter για να ανεβάζει τραγούδια. Καλύτερο μέσο γι αυτόν είναι το Facebook όπου μπορεί αφενός να ανεβάζει τα αγαπημένα του τραγούδια στον τοίχο του και αφετέρου να το κάνει πολύ πιο άνετα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εδω και 2 ωρες ακουω μουσικη απο τον τουρκογλου και περναω ενα θαυμασιο βραδυ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί. Θα ήταν όμως καλύτερα να τα ανέβαζε στο Facebook. Θα έβλεπες και τα video του Youtube ενσωματωμένα στην ιστοσελίδα.

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι προχθες ενας πιτσιρικας μου ελεγε,οτι στο τουιτερ κατεφυγαν αυτοι που ξενερωσαν με το φεησμπουκ που ειχε καταντησει βλαχικο και η κουτση μαρια κλπκλπ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς.

Vangelis Tourkoglou είπε...

Τουιτάρω τραγούδια κυρίως για λογους bookkeeping: θέλω να έχω μια πρόχειρη λίστα με αγαπημένα κομμάτια, κομμάτια από παλιά μου βινύλια που θέλω να ξαναπάρω σε CD, και κομμάτια από άλμπουμ που θέλω να αγοράσω αλλά συνήθως τα ξεχνάω. Έχω βρει και 5-6 άλλους που επίσης ανεβάζουν κομμάτια (π.χ. @sheikyerbutti) και μου θυμίζουν διάφορα ωραία πράγματα.

Σιγά μην στέλνω 100 tweets/μέρα βρίζοντας τον Τσοχατζόπουλο και γράφοντας αποφθέγματα - φοβάμαι την πιθανότητα να γίνω elianoula χωρίς να το καταλάβω. Και σιγά μη μπω στη χαβούζα που λέγεται facebook για οποιονδήποτε σκοπό...

Ανώνυμος είπε...

να αυτο δεν μπορω να καταλαβω..ιδια σκατα δεν ειναι; Τι πασοκ ,τι νουδου

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, με τον Κουβέλη θα αλλάξουν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

συμπεριλαμβανεται στο πασοκ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβέλης είπε σε φίλο μου ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει πρωθυπουργός μέσα στην επόμενη διετία.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ψάριας υπουργός πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελε πάντως συμφωνώ με τον παραπάνω σχολιαστή ότι για να "λιστάρεις" τραγούδια καλύτερο μέσο είναι το facebook. To Twitter είναι για τους εξυπνάκηδες και τους προβληματικούς.

Ανώνυμος είπε...

O Κοτάκης είναι άραγε στο του΄ιτερ?

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μ αρεσουν τα τυπακια που δηλωνουν φανατικοι οπαδοι της μπαρτσελονα.

Ανώνυμος είπε...

μενω στον κορυδαλλο και ειμαι φανατικος οπαδος της μπαρτσα και του μεσι

Ανώνυμος είπε...

μαλακες ανθρωποι μαζευονται να δουν το ελ κλασικο και κανουν σχολια: μαλακα τι μπαλια εκανε, προσεξε σεντρα, μεγαλος παικταρας ο ξαβι, αη σιχτιρ

Ανώνυμος είπε...

Τ: Ο Καρχιμάκης με την υποστήριξή του στον Παπανδρέου έγινε Αρχιδάκης.

Ανώνυμος είπε...

όποιος λέει ωραίες ατάκες, δλδ 5 λέξεις, στο τουίτερ είναι μαγκας πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Τ. Ζήτησα μια πίτα και μου έφεραν μια πίπα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εννοείς καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

Τ: Ποιοι οπαδοί είναι εξωγήινοι; Οι Αρειανοί.

Ανώνυμος είπε...

T.Καραίσκο κάνε λίγο αριστερά να δω κάτι

Ανώνυμος είπε...

το τουίτερ είναι κάτι μεταξύ πιτσιρίκου και σεφερλή.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
καλημέρααααααααααα και καλή εβδομάδα σε όλες, όλους!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 10 ώρες πριν στην περιοχή Afini, Greece ·

Ανώνυμος είπε...

γαμιεται ο θρύλος και ο πειραιας

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ευτυχώς το Friday's Γλυφαδας εχει και ΟΤΕ _ TV για Real-Barca .... Eλα Μπαρτσααααα
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Σάββατο στις 10:55 μ.μ. στην περιοχή Glifádha, Greece ·

Ανώνυμος είπε...

6.32 γι' αυτό είναι οπαδός ο σβερκοδαγκωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα αγοράσεις το νέο περιοδικό των Βαξεβάνη, Πιτσιρίκου, Χατζηστεφάνου κ.α.;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ποιά η γνώμη σου για τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες Πίκουλα, Παπαγιάννη κλπ; Έκδοση εφημερίδων Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/s96u0e

Ανώνυμος είπε...

vgaloupis vgaloupis
Βαρουφάκη, δεν μας λες καλύτερα τίποτα για τις πρωτεϊνες; #iq2mazi

Ανώνυμος είπε...

O κότσιρας, να ακούσουμε τι έχει να πει ο κότσιρας.

Ανώνυμος είπε...

serkot65 Kotrotsos Serafim
Καλημέρα σε όλους. Ωραίος ήλιος (αυτόν που θα αγοράσουν φθηνά οι Γερμανοί). Να περάσετε καλά...
10 Dec Favorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

AngelaKarag Angela
Ξέρεις κάτι ρε Ελλαδάρα; Ό,τι κ αν κάνουν όλοι αυτοί που λένε ότι σε βάζουν σε "σειρά", ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΑΚΑΔΕΣ σου ΔΕ μπορούν να τις πειράξουν.
11 Dec Unfavorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

alexkavdas Alex Kavdas
GUYS χρειάζομαι τη βοήθειά σας:ετοιμάζω νέα εκπομπή+θέλω να ξέρω τι θα σας άρεσε να βλέπετε τα μεσημέρια?ό,τι σας κατέβει μοιραστείτε το!!
19 Sep Unfavorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

EUROTSOPANIS NICK KORFIATIS
@
@alexkavdas ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ
19 Sep Unfavorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

elianoula eliana chrysikopoulo
Θέλω να εξαφανιστώ. Να πάω κάπου και να μη με βρίσκει κανείς. Να είμαι μόνο εγώ και το foursquare μου.
13 May Unfavorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

EUROTSOPANIS NICK KORFIATIS
@
@elianoula ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ....ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ...
14 May Unfavorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

CHOMENIDIS Christos
Τα social media αποκάλυψαν -μεταξύ των άλλων- την μέχρι ψυχασθένειας μισαλλοδοξία και μνησικακία μερικών. Όμως εγώ έγκωσα. Bye-bye twitter.
7 Dec Favorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε χρήστο

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε χρηστάρα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο δεν απάντησες αν θα αγοράσεις και ενισχύσεις το νέο περιοδικό. Επίσης για αν προτίθεσαι να κάνεις κρούση ώστε να αρθρογραφείς στην ανεξάρτητη αυτή προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

εγώ νομίζω ότι θα αξίζει η εκδοτική αυτή προσπάθεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει χώρος στο περιοδικό και για τον Καραισκο?

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι υπάρχει και με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια υπαρχει καινουργιο ποστ.καθυστερημενα ειστε;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 262 από 262   Νεότερο› Νεότερο»