Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ

O ελληνικος λαος βρυχαται δημοσκοπικα σαν πληγωμενο ζωο - αντε σαν ζωο σκετο στην καλυτερη περιπτωση. Ετοιμαζει μεγαλο εκλογικο χουνερι στο πολιτικο κατεστημενο.Γι αυτο και τρεμουν τα διαπλεκομενα τις εκλογες του φλεβαρη και κανουν οτιδηποτε για να τις ματαιωσουν η να τις αναβαλουν.
Οι διαπλοκες και το συστημα,φοβουνται την οργισμενη κι αντισυστημικη ψηφο του λαου υπερ του Κουβελη, η υπερ της ακομα πιο ριζοσπαστικης αριστερης λυσης, που προτεινει το κομμα -πρωην και νυν- της Δαμανακη και του Κωνσταντοπουλου.Πιο απειλητικο απ ολους και για ολους φανταζει το ΚΚΕ, το φαντασμα του Κομουνισμου, το σιδηρουν παραπετασμα - καταπετασμα ,πλαναται παλι πανω απο την Ευρωπη -γελα ο κοσμος- η Κανελλη , η Αλεκα , η τυποεκδοτικη και η πιο καμμενη νεολαια της ευρωπης μπαη φαρ, η ΚΝΕ των φεστιβαλ της κοκκινης κονκαρδας ,του μαυρου τζην και του σκληρου αλαηβ ροκ με το βασιλη Παπακωνσταντινου να ζωνει το παντελονι λιγο πιο κατω απο το στηθος και τον Τσακνη που φοραει τοσα σκουλαρικια,οσα δοντια του λειπουνε καλλιτεχνικα και φυσικα.

Ετσι μπραβο παιδια,μ αυτα τα μυαλα θα προχωρησουμε.

Φανταζομαι οτι με τετοια τεραστια επετηριδα "αγωνιστων" που εχει μαζευτει στα κομματα της αριστερας και τον λαο που περιμενει να "δικαιωθει" επιτελους, μετα απο δεκαδες χρονια εκτος εξουσιας, τι κοσμος παλι θα χωθει στο δημοσιο -αν βγει η αριστερα- και θα πλακωθει ξανα στα χασμουρητα και στο "ενα καφεδακι μωρε και μετα".

Δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανεις απο τις επικειμενες εκλογες.Ειδαμε και το ΛΑΟΣ στην εξουσια,ενα κομμα εγινε σαν ολα τα αλλα τα κυβερνητικα .Μια απο τα ιδια -μας πρηξατε τα αρχ...ια...Ουτε εθνικες κορωνες ,ουτε αχνα για μεταναστες , βορεια ηπειρο και για τις αλλες εθνοκαγκουριες που μας περιελουζε.Κι ο Βοριδης απο τις αρβυλες το γυρισε στα Ροσσετι.
Ετσι ηταν παντα: Η εξουσια γλυκαινει τον κατακτητη της τοσο πολυ, ωστε αυτος, το μονο που επιδιωκει στο εξης στη ζωη του , να ειναι η διατηρηση της.Οι απειλες ,ο τσαμπουκας και η λογοτεχνια της ανατροπης, ειναι για προεκλογικη καταναλωση και για τα προκαταρκτικα χαδια. Ποιος πηρε την εξουσια και την γκρεμισε μετα ;
Εγω ξερω οτι και οι βανδαλοι-οστρογοτθοι-βησιγοτθοι, οταν μπηκαν στη Ρωμη, θελησαν τον τιτλο του Καισαρα- ετσι οπως ηταν λιγουρηδες και αξεστοι , διψασμενοι για μεγαλεια .Και η οκτωβριανη επανασταση, αυτο που καταφερε στο τελος, ηταν η εγκατασταση ενος Τσαρου, σαν ολους τους προηγουμενους.
Τα ιδια θα κανουν και οι οποιοι αντι-δικομματικοι, εισχωρησουν στο Καπιτωλιο μας.Θα στρογγυλοκατσουν σαν καλα παιδια και θα κανουν οτι τους λενε οι Ευρωπαιοι και οι καναλαρχαιοι.Αν χρειαστει, θα στειλουν κι αυτοι τα ΜΑΤ να βαρανε τους διαδηλωτες-πρωην συντροφους και θα ευχαριστουν δημοσιως την εκαστοτε Γιαννα, τη Μαριαννα, θα βγαζουν φωτογραφιες και θα κοβουν κορδελες.

Και κατι ακομη: Μην νομιζει κανεις, οτι αυτος ο κακοριζικος και προδομενος για 601η φορα στην ιστορια του λαος ,παραμενει αρραγης, ενωμενος και υπερηφανος αυτην την ωρα ,απεναντι στους πολιτικους που τον προδιδουν και διοριζονται ανα 50αδες..
Τα πολιτικα γραφεια συνεχιζουν να δεχονται γλειφτες και "προκομενους" ψηφοφορους που γυρευουν διαφορες τακτοποιησεις.Αλλωστε ολοι πια εχουμε καταλαβει , οτι παραδοσιακα αυτοι που βριζουν πιο υψηλοφωνα τους βουλευτες, ειναι κι αυτοι που δεν τους "εγινε" η χαρη που ζητησανε.

62 σχόλια:

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φιλε προτεινω ομαδες κρουσης και επιτοπου πολτοποιησης των εκδοτικων των λαικιστικων δημιουργηματων των παπαγιαννηδων και των πιτσιρικων και ολων των φιλοδοξων τουτων υποψηφιων διαδοχων των παλιων αλητομεγαλοδημοσιογραφων...

Ανώνυμος είπε...

Πού χάθηκε ο Pronunciator; Αποχώρησε από το twitter;

Ανώνυμος είπε...

T. Σήμερα Τρίτη και 13. Προσοχήηηη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

παιδια αμα δεν σας αρεσουν οι αποψεις μου, μπορω να τις αλλαξω, δεν ειναι τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

τρομερό, υπέροχο, καταπληκτικό

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να σταματησω να γελαω απο εχθες το βραδυ,που καποιος αναδημοσιευσε το γεματο πονο ποστ-αποχωρηση του Χωμενιδη απο το τουιτερ.Μια τρυφερη ψυχη πληγωθηκε απο το σεργιανισμα της στο ιντερνετικο πεζοδρομιο.Η ωραιοτερη φαση της χρονιας,που κλεινει σε λιγο

Ανώνυμος είπε...

τρομερό, υπέροχο, καταπληκτικό

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/umLHIg

Ανώνυμος είπε...

http://www.abc.net.au/7.30/content/2011/s3373569.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ewWG5H-ZZ5A&feature=related

Ανώνυμος είπε...

T: Τίποτα δεν την έμαθε το ""σπίτι μου σπιτάκι μου". Ξεπουλάει την πατρίδα της στους Γερμαναράδες για τα φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Τώρα αυτή είναι Νάνα Μούσχουρη ή Νάνα Μούσχαρη;

Ανώνυμος είπε...

Τ - Μιαμ μιαμ, σε λίγες μέρες θα φάμε βασιλόπιπα

Ανώνυμος είπε...

Θα αγοράσεις σήμερα το περιοδικό καραίσκο? Ή θα αρκεστείς στην ανάγνωση του τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

Μπα, θα κρατήσει το ευρώ για να αγοράσει την Κυριακή την Ελληνοφρένεια με τον Λαζό.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Πώς λέγεται αυτός που έχει βασιλικό παπάρι; Βασιλόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

1) Γιατί η δραχμή δεν μπορεί να μας σώσει από την κατάρρευση;...


Το μέτωπο της επιστροφής στη δραχμή, ξεκινώντας από ένα πυρήνα συντηρητικών ακροδεξιών και ακροαριστερών, έχει επεκταθεί αρκετά και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ανεβάζουν την επιρροή του κοντά στο 30%. Βασικό επιχείρημα του μετώπου είναι πως για την χρεοκοπία μας ευθύνεται το ευρώ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα 8-9 δισ. ευρώ πρωτογενές έλλειμμα που θα εμφανίσουμε το 2011, παρά τη σκληρή φορολογία, το ένα εκατομμύριο ανέργους του ιδιωτικού τομέα, αλλά και τα 28 δισ. ευρώ εμπορικό έλλειμμα που είχαμε το 2010.

Όποιος διαφημίζει πως για να αντιμετωπιστούν αυτά, υπάρχουν «μαγικές» λύσεις με δραχμές και νεράιδες του παραμυθιού, κοροϊδεύει τον εαυτό τους ή τους άλλους. Αποφεύγει να πει στους ανθρώπους πως το δημόσιο θα πρέπει να μείνει το μισό και αυτό που θα απομείνει να αποτελείται κυρίως από άλλα πρόσωπα με άλλες νοοτροπίες και άλλες συμβάσεις εργασίας...

Αυτό θα συμβεί είτε με δραχμή, είτε με ευρώ, είτε με κουρκουμπίνια για νόμισμα.

Η σωστή σειρά

Η απάντηση στο δίλημμα είναι εύκολη, αρκεί να ακολουθήσει κάποιος τη σωστή λογική σειρά των ερωτημάτων. Π.χ. Σε ποια από τις παρακάτω περιπτώσεις πιστεύετε πως η ελληνική κοινωνία θα μπορούσε να διατηρήσει και να αυξήσει την ευημερία της;

α) Η Ελλάδα αποκτά μια ανταγωνιστική οικονομία και παραμένει στο ευρώ;

β) Η Ελλάδα επιστρέφει στη δραχμή και παράλληλα κάνει ό,τι πρέπει για να αποκτήσει μια ανταγωνιστική οικονομία;

Γ) Η Ελλάδα επιστρέφει στη δραχμή αλλά δεν αποκτά ανταγωνιστική οικονομία, όπως δεν είχε και τα τελευταία 20 χρόνια πριν μπει στο ευρώ;

Με μια πρώτη ματιά, ξεχωρίζουν οι δύο πρώτες περιπτώσεις και αυτό αναδεικνύει πως το κλειδί της ευημερίας δεν είναι το εθνικό νόμισμα αλλά ή ανταγωνιστικότητα.

Η συμμετοχή στο ευρώ εκτός από ένα περιβάλλον νομισματικής σε ιδιώτες και επενδυτές εμπιστοσύνης, προσφέρει και την ευκαιρία σε μια μικρή χώρα, μόνιμο δορυφόρο εκ μεγέθους και νοοτροπίας, να μετέχει σε μια σημαντική οικονομική και πολιτική οντότητα σε ένα πλαίσιο μιας συγκυριαρχίας.




Πηγή:www.capital.gr

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Φιλε δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω κανενα περιοδικο.Εδω δεν διαβαζω,ουτε τα τζαμπα εντυπα,θα δωσω παραδες κιολας;

Ρόζα είπε...

Ο καημενούλης ο Καραϊσκος τώρα ανακάλυψε τί σημαίνει ελληνική αριστερά από βαθύ πασόκ μέχρι ρόζες και συνιστώσες και κκε. Α τον καημένο! Όπως σωστά έγραψε κάποιος, κοιτάχτε παλιότερες αναρτήσεις του Καραϊσκου για να δείτε τί ετυμηγορίες αθωότητας έγραφε ο Μr. Κωλοτούμπας για την αριστερά, πχ. μέχρι πρίν 6-7 μήνες! ΚαραγκιοΖήκο συνοικιακού μπακάλικου, σκάσε και πλήρωνε τώρα τους εικονίσματα της αριστεράς, τα άεργα κοπρόσκυλα της ΓΕΝΟΠ των 5000 Ευρώ, τους "μαοικούς" Φωτόπουλους, τον κάθε είδους απατεώνα των 30 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μόνο για ταξιδάκια αναψυχής.

Γκασταρμπάιτερ καραίσκο.

Και μάλιστα στην τιμημένη Γερμανία που γ.. και δέρνει και καλείται να σώσει τους απατεώνες. Και που μπορεί να τις αρπάξεις κι από κανένα νεοναζί για να γελάσουμε. Χα χα χα!



http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100008_14/12/2011_466057

Ανώνυμος είπε...

Η δραχμή του Μαρκεζίνη

Κάποιοι θυμούνται με νοσταλγία το αναπτυξιακό μπουμ που ακολούθησε την υποτίμηση του 1952. Νομίζω, πως τότε σημαντικότερο ρόλο έπαιξε ο αυταρχισμός απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα, η ισχυρή πλειοψηφία του Παπάγου και η κοινωνική αποδοχή της, οι φιλελεύθερες πολιτικές Μαρκεζίνη και κυρίως το χαμηλό βιοτικό επίπεδο που δεν συνιστούσε απαιτήσεις για υψηλούς μισθούς.

Όλα τα υπόλοιπα πιστεύω τότε συνεισέφεραν περισσότερο απ’ ό,τι συνεισέφερε η υποτίμηση της δραχμής. Υποτιμήσεις έκανε και ο Παπανδρέου στη συνέχεια, αλλά δεν απετράπη ο κατήφορος.

Το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα είναι η απουσία ανταγωνιστικότητας και όχι η επιστροφή στη δραχμή ή μια ευέλικτη νομισματική πολιτική.

Υποστηρίζουν πως η δραχμή είναι ακριβώς το κλειδί της ανταγωνιστικότητας, επειδή μπορεί υποτιμώμενη να μειώνει αυτόματα το κόστος παραγωγής, με αποτέλεσμα την χαμηλότερη τελική τιμή που θα κάνει ελκυστικά τα ελληνικά προϊόντα.

Με αυτή την έννοια η... δωρεάν υποχρεωτική εργασία συνιστά μεγαλύτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αλλά το μοντέλο αυτό σκοντάφτει στη διαπίστωση πως οι άνθρωποι χωρίς κίνητρα ιδιοτελή και «ευτελή» δεν εργάζονται αποδοτικά.

Στην ουσία το μόνο κόστος που μειώνει είναι αυτό της εργασίας, αφού μηχανήματα και πρώτες ύλες αποτιμώνται σε ξένο συνάλλαγμα.

Η δραχμή έχει αναχθεί σε μια εύκολη καραμέλα του λαϊκισμού σε ένα σύγχρονο νερό του Καματερού, που τα θεραπεύει όλα. Η δύσκολη λύση του ελληνικού προβλήματος είναι η επίτευξη της ανταγωνιστικότητας.

Τι είναι η ανταγωνιστικότητα; Σίγουρα όχι ο εύκολος δρόμος του λαϊκισμού, της διαφθοράς και της παρασσιτοκρατίας.

Σύμφωνα με το World Economic Forum: Η εθνική ανταγωνιστικότητα είναι το πλέγμα εκείνο των παραγόντων, πολιτικών και θεσμών που προσδιορίζουν το επίπεδο της παραγωγικότητας μιας χώρας.

Το επίπεδο της παραγωγικότητας, με τη σειρά του, προσδιορίζει το διατηρήσιμο επίπεδο ευημερίας που μπορεί να απολαμβάνει μία οικονομία.

Με άλλα λόγια, οι πιο ανταγωνιστικές οικονομίες μπορούν να τείνουν να είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλότερα επίπεδα εισοδήματος στους πολίτες τους.

Μια χώρα γυμνή...




Πηγή:www.capital.gr

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πω πω νευρα! χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ποιος είναι αυτός ο νευριασμένος που σε βρίζει; Τι του έχεις κάνει;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εδω φιλε οι επαγγελματιες δημοσιογραφοι κανουν κωλοτουμπες αναλογα με τα εκαστοτε αφεντικα τους.Δεν θα κανω εγω που δουλευω σαν γκαστερμπαιτερ στα μπροκολα και τα μανιταρια; Θα κανω οτι μου κατεβει.

Ανώνυμος είπε...

Tους συντελεστές του περιοδικού τους βλέπω μετά από 2-3 τεύχη να σχολιάζουν την επικαιρότητα στο twitter

Ανώνυμος είπε...

Νεάζων, απελευθερωμένος και αντισυστημικός
Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Από φίλο διαπρεπή νομικό έλαβα την παρακάτω επιστολή: «Την περασμένη Τετάρτη, 6/12/2011, ενώ διάφοροι… προνομιούχοι οπαδοί του καπιταλισμού και του συστήματος κατευθυνόμασταν προς την τουριστική θέση της πτήσης της Aegean από Αθήνα για Θεσσαλονίκη της 9.30 π.μ., είχαμε την τιμή να θαυμάσουμε στη λεγόμενη «business class» ένα και μοναδικό επιβάτη: τον γνωστό ιδίως για την ασυμβίβαστη κώμη του, την απέχθειά του προς το συντηρητικό accessoire της γραβάτας και τους αγώνες του ενάντια στην καταναλωτική μανία και την άσκοπη σπατάλη των καπιταλιστών, βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσο Κουράκη. Διερωτώμαι: Εμείς είμαστε που πληρώνουμε τα ταξίδια του κ. βουλευτή στην «business class»; Τι στην ευχή «business» κάνει ένας βουλευτής; Μήπως θα ήταν ορθότερο η «business class» να μετονομαστεί σε «parliament class», ή ακόμη καλύτερα σε «SYRIZA class»; Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ εν συνόλω, και ο κ. Κουράκης ατομικώς, δεν ντρέπεται λιγάκι, ιδίως στην τρέχουσα κοινωνικοοικονομική συγκυρία, να ταξιδεύει σε «business class» για μια πτήση 50΄;».

Απαντώ στην τελευταία ερώτηση του φίλου: Οχι, βέβαια! Ως «αντισυστημικός», δεν ντρέπεται καθόλου, διότι η ντροπή είναι μικροαστικό αίσθημα και συνδέεται με περιττές ενοχές, ενώ ο νεάζων Τ. Κουράκης είναι «απελευθερωμένος» από παρόμοιους εσωτερικούς καταναγκασμούς, επάνω στους οποίους έχει χτισθεί η κοινωνία την οποία εκείνος θα ήθελε να αλλάξει. Δεν βλέπετε, π. χ., ότι εξήντα χρονών άνθρωπος δεν ντρέπεται να βάφει την αλογοουρά του; Γιατί να ντραπεί να ζήσει όπως αισθάνεται; Ο «αντισυστημικός» κύριος αντιπρόεδρος της Βουλής, όπως κάθε καλός αριστερός, αισθάνεται ανώτερος, ως κάτοχος της μοναδικής αλήθειας, την οποία αν του δοθεί η ευκαιρία θα την επιβάλει σε όλους είτε τους αρέσει είτε όχι. Γι' αυτό, θεωρεί -υποθέτω- ότι δικαιούται να ταξιδεύει «business class».

Ομως, στην κοινωνία που οραματίζεται ο αντιπρόεδρος με την αλογοουρά, τέτοιες ανισότητες δεν θα υπάρχουν. Ολοι μας θα ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη καβάλα σε γαϊδούρια -απλώς, σε κάποιους εξ ημών θα έχει ανατεθεί ο ρόλος των γαϊδουριών. Αλλά τι λέω; Αφού το ίδιο ισχύει και σήμερα! Εμείς δεν πληρώνουμε τα εισιτήρια του κυρίου αντιπροέδρου; (Και της αλογοουράς του...) Εξάλλου, σοσιαλιστικό είναι το καθεστώς στο οποίο ζούμε τα τελευταία τριάντα χρόνια, με μόνη διαφορά από τον σοσιαλισμό των οραμάτων του αντιπροέδρου (και της αλογοουράς του, ασφαλώς) ότι, στη δική του εκδοχή, η φτώχεια θα είναι απείρως περισσότερη και δικαιότερα μοιρασμένη...

Ανώνυμος είπε...

Eγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Αφού θέλουν να εκφράζονται και να λένε την αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιούν τα σόσιαλ μήντια ώστε να μην μπαίνουν και σε έξοδα και να διαβάζει ο λαός τζάμπα? Ειδικά με το τουίτερ θα έκαναν θραυση.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θελουν παραδες

Ανώνυμος είπε...

Στην ξενιτιά να πας Καραϊσκο να πληρώνεις την business class του Κουράκη

Ανώνυμος είπε...

Τόσα άτομα ρε Καραίσκο για να βγάλουν παράδες με τέτοιο περιοδικό πρέπει να έρθει ο θεός κάτω και να κάνει το θαύμα με τα καρβέλια. Είναι δυνατόνν να περιμένει κανείς χρήμα από την έκδοση τέτοιου περιοδικού?

Ανώνυμος είπε...

Άσε που είναι βέβαιο ότι αμέσως μετά την έκδοση του πρώτου τεύχους θα αρχίσουν σιγά σιγά οι αποχωρήσεις. Αν δεν κρατάει κάποιος τα γκέμια δεν βγαίνει περιοδικό.Τα συμμετοχικά είναι για τους μαλάκες και το τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Αν σου έκαναν πρόταση θα έγραφες καραισκο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραισκο μου ήρθε μια καλή ιδέα.Γιατί δεν βγάζεις περιοδικό για το τουίτερ; Με σχόλια για τα αποφθεύγματα των χρηστών, πιπεράτα, παραλειπόμενα κλπ

Ανώνυμος είπε...

Μα ρε φιλε αν παει καλα το περιοδικο( υποθεση εργασιας-μαλακιας) θα εδραιωθει τουτο εδω το παρεακι και μπορει μεχρι και να επιστρεψουν στο αλαφουζειο ιδρυμα, που ειναι και το ζητουμενο τους.Δεν τα ξερεις τωρα;

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μου αρεσει παντως οτι αυτα τα εντυπα, συνηθως δινουν πενταροδεκαρες η τιποτα στους γραφιαδες τους ,αλλα παραλληλα βριζουν τα μεγαλα εκδοτικα συγκροτηματα οταν κανουν περικοπες και μειωσεις και εκμεταλλευονται το δυναμικο τους.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλυτερο πληγμα για τους αντιδημοσιογραφους και τους αδεσμευτους ρεπορτερς , ειναι το λουκετιασμα της ΕΡΤ. Αντε τωρα να βρουν μαγαζι για να εκπεμπψουν τις αηδιες τους και τα βαρετα σταλινοφιλελευθερα σκατουλακια τους. Παρτε τα αρχιδια μου τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Γλυκός ο ήχος του λουκέτου στη βρωμοέρτ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PHrZs8fGSec

ο μεταλλικος ηχος του λουκετου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Καραίσκο πιστεύω ότι καμιά φωνή δεν μπορεί πια να φιμωθεί. Με φέισμπουκ και τουίτερ οι κάνουλες της πληροφόρησης είναι πάντα ανοιχτές.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερώνω το Πιο Καλή Η Μοναξιά στη θεία μου την Καίτη.

Ανώνυμος είπε...

Δια καποιον λογον, αι εντυπαι εκδοσεις προσδιδουν καποιο προστιθεμενο κυρος,μιαν επισημοτητα στο οποιο δημοσιευμα.Στο ιντερνετ, ο καθεις καταγγελλει οτι του κατεβει, κοπρια στον ανεμιστηρα κλπ. Το εντυπο ειναι σημειο αναφορας, γραφτηκε καπου, μπορεις να τους κανεις μηνυση.Φαντασου οτι η ΕΣΗΕΑ (γουαου) ουτε καν αναγνωριζει τους επαγγελματιες δημοσιογραφους του διαδικτυου.

Απο την αλλη,ξερεις ποσες εφημεριδες και περιοδικακια, κυκλοφορουν μονο στα εξαχρεια π.χ

Ανώνυμος είπε...

T: Μάζευε κιας ειν και (γυναικείες) ρώγες

Ανώνυμος είπε...

Δςν ξέρω και για αυτό σε ρωτάω. Ούτε ακόμα και αν δηλώσεις δημοσιογράφος στο δημοφιλές Twiter δεν αναγνωρίζεσαι ως δημοσιογράφος από την ΕΣΗΕΑ?

Ανώνυμος είπε...

ειδικα για το τουιστεντ, θα επρεπε να κανει μια εξαιρεση η ακαρδη κι οπισθοδρομικη εσηεα

Ανώνυμος είπε...

Τ: Δεν χωράνε δυο αρχίδια στην ίδια μασχάλη.

Ανώνυμος είπε...

όταν διαβάζει το τουίτα αισθάνεσαι ότι επιστρέφεις στις μέρες που πήγαινες στο δημοτικό.

Ανώνυμος είπε...

Πάει και ο Τσάκας πάει και ο πρίγκιπας. Και έτσι μένει μόνο το twitter για να γελάμε.

Ανώνυμος είπε...

Τ. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός και τα προγούλια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο ελληνας παντα διετυπωνε την ηλιθια ,κατα κανονα αποψη του, δυνατα.Δυνατα και ελληνικα.Στη λαικη αγορα, οι γυναικουλες φωνασκουν: " να μου κοπουν τα χερια αν τους ξαναψηφισω" , "να πανε στο διαολο ολοι" , "αυτοι τρων με χρυσα κουταλια" , " στην κρεμαλα οι προδοτες" , " αυτα να τα βλεπουν αυτοι που τους ψηφιζουν".
Στον καφενε τα ιδια, φωνασκουν με στομφο φωσκολικο και μια σταγονα αρχαιας τραγωδιας οι εχοντες αποψη.
Ολο αυτο κληρονομηθηκε στις νεες ,ακομη πιο ηλιθιες γενιες και ψηφιοποιηθηκε κιολας.Τωρα ποιος μας πιανει.

Αλλα ετσι ειναι μωρε: Οι ανθρωποι εχουν αποψη, εχει καμμια σημασια αυτο; Εχει την παραμικραν σημασια; Αφηστε τα λουλουδια να ανθισουν..

Ανώνυμος είπε...

T: όποιος έχει πολύ πιπέρι βάνει και στα αρχίδια του.

Ανώνυμος είπε...

T: Όποιος έχει τη μύγα, έχει και τα χτένια.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιό περιοδικό αναφέρεστε; Για πείτε γιατί δεν έχω ιδέα.

Ανώνυμος είπε...

μην χλευάζουμε τα πάντα. Υπάρχουν και σοβαρές σελίδες στην κοινωνική δικτύωση.

Ανώνυμος είπε...

Τ: τί μουσική ακούει ένα γουρούνι; χοιρινούς κολυμβητές.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους πραγματοποιησα μια απο τις μεγαλες ανωμαλες επιθυμιες μου , να με θηλασσει μια γυμαικα. Ολα λοιπον ξεκινησα το πρωι 9.30 και πηρα το Μετρο απο το Συνταγμα και κατεβηκα στο σταθμο Κεραμεικος. Επειτα βαδισα προς στην Λ.Κωνσταντινουπολεως και αφου περασα την διαβαση των πεζων στην σιδηροδρομικη γραμμη του ΟΣΕ βγηκα στην απενταντη πλευρα του δρομου και εκει διπλα ειναι το στουντιο. Μπηκα μεσα στο στουντιο και με ενημερωσε η τσατσα οτι το κοριτσι θα ερθει σε 20 λεπτα. Ειπα θα περιμενω. Και περιμενα. Μετα απο 20 λεπτα ηρθε η Ιρα Ταταρα. Με το που την ειδα τα επαιξα τη γυναικαρα ειναι αυτη θεε μου , καμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ειναι ψιλη και εχει μακρυ μαλλι και ειναι πολυ ομορφη. Ξεκινησαμε πρωτα με φιλακια επειτα με φιλαγε και με εγλυφε στο στηθος . Επειτα πηγε στην ευαισθητη περιοχη και περιποιηθηκε καλα τον φιλαρακο και γλυψιμο στα @@. Επειτα με πολυ μεγαλο δισταγμο και τολμη της ζητησα αν μπορουσε να με θηλασει γιατι ειμαι ενας μπεμπης που στερηθηκε το μητρικο γαλα. Και μεγαλη χαρα δεχτηκε η Ιρα να με θηλασει και εμενα . Μου λεει μπεμπουλης εισαι αγαπουλα μου . Επειτα εφερε το μεγαλο στηθος στο στομα μου και εγω ειχα γινει πυρ απο την καυλα και με την σκεψη μονο οτι θα πιω μητρικο γαλα :P. Επειτα ξεκινησα πρωτα να γλυφω τα 2 στηθη της και μετα αρχισα πρωτα απο το αριστερο στηθος της να το πιπιλαω και να πινω το γαλα για σχεδον 5 λεπτα μετα πηγα και στο δεξι.Για οσους δεν ξερουν την γευση του μητρικου γαλατος εχει γλυκια γευση . Καθως πιπιλαγα και ρουφουσα το δεξι στηθος της μου ελεγε αγαπουλα μου σαν μωρο κανεις που πινει το γαλατακι σου. Αφου περασα 10 λεπτα και εγω επινα ακομη το γαλα με σταματησε και μου ειπε ειναι ωρα για σεξ. Της ζητησα να κανουμε πρωτα 69 και δεχτηκε. Με το που ειδα το αιδειο της τα επαιξα ειναι μεγαλο. Επειτα αρχισα να της το γλυφω για αρκετη ωρα και της αρεσε πολυ. Επειτα καναμε δυνατο σεξ και το απολαμβανε. Μετα ηρθε η ωρα που επρεπε να τελειωσω. Μου ειπε ασε με εμενα να αναλαβω την κατασταση. Αρχινησε να μου χαιδευει πρωτα το πρωκτο μου και επειτα μου εβαζε σιγα σιγα και απαλα το μεγαλο δαχτυλο της μεσα στον πρωκτο μου χωρις κανενα πονο. Αφου ειχα γινει πυρ απο την καυλα μετα απο λιγα λεπτα τελειωσα και μου εκανε και λιγο μασαζ την πλατη για να με φτιαξει.


Ολα αυτα μονο με 60 Ευρω. Με το φουλ προγραμμα 100 Ευρω καθετε αρκετη ωρα μαζι σου σχεδον 1 ωρα, κανει και αυταρχικο προγραμμα και ελευθερο στοματικο.

Να σημειωσω για οσους θελουν να κανουν αυταρχικο προγραμμα με το στραπον . Καλο ειναι να εχεις ενα δικο σου. Γιατι αυτο που εχει το στουντιο ειναι μικρο. Εγω παντως εχω ενα πολυ καλο δικο μου. Την επομενη φορα που θα την ξαναδω θα της ζητησω αυτη να με γαμησει απ πισω. Μιλαμε ειναι γυναικαρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα αγοράσεις την Κυριακή μαζί με τη Ρεάλ την Ελληνοφρένεια, αυτό το twitter των οπτικοακουστικών;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε λάτρη της Ίρας στην περιοχή πήγες με ασφάλεια ή σου την έπεσε κανένας Πακιστανός;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος μου φαίνεται λίγο σελέμης.

Ανώνυμος είπε...

σελέμης? Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Βορίδης κύριοι. Ο Βορίδης. Κατά πολλούς (κι εδώ μέσα), η τελευταία ευκαιρία μας, μελλοντικός πρωθυπουργός, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωμένος μου φαίνεται και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιεμαι ποιος βρωμαει πλειοτερο,ο λουκανικος η οι διαδηλωται.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/tntB8b