Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΚΟ

Πιστευω οτι η απολυτη δικαιοσυνη , η καθαρση ,θα επελθει οταν οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι διαπλοκες - σχεδον δηλαδη οι παντες -επιστρεψουν ολα μα ολα τα φραγκα που βουτηξαν απο το δημοσιο, μη προσφεροντας τιποτα και μην κανοντας τιποτα ,σε συνεργασια με τις βρωμικες κυβερνησεις τους. Tο γεγονος οτι ζουσαμε απο τα κρατικα δανεια τοσο καιρο,αποδεικνυεται απο το οτι μολις εκλεισε η κρατικη στροφιγγα,σχεδον ολη η πιατσα μπατιρησε , τρωει απο τα ετοιμα ,η δεν εχει καθολου να φαει. Αναλογιζομαι κιολας, ποσο ατελες πολιτευμα ειναι η δημοκρατια. Θεωρητικα αν το μισο εκλογικο σωμα τακτοποιηθει και συνεννοηθει-κατα πως εγινε το 52 και το 81 - μπορει εις το διηνεκες να κυβερνα, υποδουλωνοντας το ετερον ημισυ.



Τωρα λοιπον που αθιγγανοποιειται δικαιως και αποτομα ο πληθυσμος ,οπως πριν "μιλανοποιηθηκε" αποτομα, τον καταλαμβανει αξαφνα ο εγωισμος τον ελληνα , το ρωμεικο φιλοτιμο και η αξιοπρεπεια.(λεξεις που δεν υπαρχουν σε αλλη γλωσσα μπλα μπλα μπλα ).Ειναι να μην του θιξεις την εθνικη "περηφανια" του ρωμηου.Οταν δεν εχει να πληρωσει τους λογαριασμους, στα παπαρια του.Δεν σηκωνει τα τηλεφωνα, δεν ανοιγει την πορτα,κρυβεται κατω απο το κρεββατι, αλλα παραμενει αξιοπρεπης και λεβεντανθρωπος κατα τη γνωμη του.

Εγω θελω να τα βαλουμε κατω: Να δουμε τους λογαριασμους των πιστωτικων καρτων εκαστου εξ ημων,αφου λουκετιασουμε και την τεμπελοαρχη των ευαισθητων προσωπικων δεδομενων- ψωμι δεν εχουμε ,τα δεδομενα μας μην θιγουν.Να χες φραγκα, να ειχες και ευαισθησιες.
Να δουμε που καταξοδευτηκε το χρημα. Τρια μαγιο η γκομενα το καλοκαιρι, χοντος και sephora, i phone, αστακομακαροναδες, σουσι ,ρουμανες. Αφηστε το παιδια, δεν μας παιρνει καθολου.Aρχη ανδρα δεικνυσι αλλα και οταν εχει φραγκα φαινεται ο ανθρωπος. Τα φραγκα μας εχαθησαν στον πατο του πελαγους, ανοιχτα της μυκονου.

Βεβαια υπαρχει και η αριστερα, που δεν κυβερνησε και δικαιουται να διαμαρτυρεται και ν αγανακτει.Αυτα δεν μπορω να ακουω...
Ο ελληνικος λαος το 1981, ψηφισε οσο πιο αριστερα μπορουσε .Προχειρως, αμφιβαλλω αν εχει ψηφισει αλλος λαος της δυσης τοσο αριστερα ποτε. Η ρητορικη της πασοκαρας, ηταν ενα κοκτεηλ απο το αντιαποικιοκρατικα ναζακια, σοσιαλιστικες αρχιδιες, εθνουπερηφανες ζειμπεκιες και χιπικες αποχρεμψεις που συγκινουσαν τον καθυστερημενο κατα 16 χρονια λαο.Τοτε μας ηρθε εμας ο χιπισμος.
Οπως συνηθως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις,μετα - κατοπιν γιορτης- εμαθαμε οτι "μωρε δεν ειναι ετσι ο σοσιαλισμος". Οπως εγινε και με τη Σοβιετικη ενωση και με την Κινα. Δεν τα ειπε ετσι ο Μαρξισμος-λενινισμος, λουξεμπουργισμος , ο τροτσκι, ο μπουχαριν.

Για να το βουλωσουν (και αν) οι κομουνιστες οι εξωκοινοβουλευτικοι και οι θεσμικοι (ΚΚΕ), πρεπει να ψηφισει η κοινωνια στη σειρα, ολα τα κομματα - σφραγιδες, γκρουπουσκουλα του ιδεολογικοθεωρητικου αυνανισμου και να τους δωσει το δικαιωμα να κυβερνησουν, μπας και καποιο επιτυχει επιτελους, τη συνταγη του αληθινου κομουνισμου και κοινωνικοποιησει την παραγωγη- παπαραγωγη .Πρεπει να κυβερνησει ολη η αριστερη σαρανταποδαρουσα,για να μην μεινει κανεις ζερβος φιογκος παραπονεμενος.
Μ αυτους ομως δεν βγαζεις ακρη ποτε...Μολις αποτυγχανει ο ενας, θα πεταγονται αλλοι δυο να σου λενε : "α, αυτο δεν εγινε σωστα, επρεπε να γινει ετσι, γι αυτο δεν λειτουργησε".
Αμετε ρε παιδια να γαμηθειτε.

Πιασε δηλαδη εσυ τη γυναικα σου να παρτουζωνεται με μια ομαδα πολο, και δωσε της κι αλλη ευκαιρια.

278 σχόλια:

1 – 200 από 278   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Τα λες ωραία. Η δημοκρατία όμως είναι η λύση. Ο μέσος άνθρωπος να συμμετάσχει, να αποφασίσει. Ο λαός του τούίτερ τώρα στην εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

"πιο αριστερα πεθαινεις": τουϊτερίζει ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Λες να την πατήσει και αυτός όπως τόσοι και τόσοι άλλοι που χωρίς να το καταλάβουν κύλησαν μέσα από το τουίτερ στον εξυπνακισμό και τη γελοιότητα;

Ανώνυμος είπε...

Mπα, πιστεύω ότι έχει αντιστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αντιστάσεις; Ποιός, ο σβερκοδαγκωμένος; LOL που λένε και στην τουίτα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_9671.html


Η νεολαια του κομματος που εφερε την τελικη καταστροφη.Η πληγη του Φαραω.Οι ανθρωποι του Λιαπη , του Σιουφα και του Παυλοπουλου με τους 45 μπραβους. Το αιρετο ολοκαυτωμα ξαναχτυπα.

Πες το συναισθηση των ευθυνων, πεστο ευθιξια, πες το ξεδιαντροπια.
Η νεολαια της χρεοκοπιας και της εξαθλιωσης, βοηθαει τους φτωχους και τα θυματα της κρισης.
Να μας θυμηθεις στις εκλογες λαε, οτι εμεις κλεβουμε μεν ,εμεις σε φεραμε εδω αλλα κατι σου γυριζουμε και πισω. Μας αξιζει να διοριστουμε με καλυτερους μισθους.

Αν εχεις εστω και ενα δραμι αξιοπρεπεια ανθρωπακο,Θυμησου το ενδοξο μεσολογγι. Προτιμησε να πεθανεις, η να δεις το παιδι σου να πεθαινει ,απο το να λαβεις αρτο απο τα μικρα γαλαζια καθαρματακια.

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως καραϊσκο, θα δείς ότι το κλίμα αλλάζει πριν τις εκλογές. Θα φροντίσει η κομματική προπαγάνδα και η διαπλεκόμενη ολιγαρχία να παίξει ο καθείς το παιχνίδι του, με μπόλικη ...μιλένα αποστολάκη, αρούλη, βενιζέλο, κλπ. σαν να μην έχει συμβεί τίποτα δηλαδή. Θα βγεί και καμιά γιαλαντζί "εθνική επιτυχία" του ενός ή του άλλου κόμματος και θα έχουμε στο τέλος το γνωστό σκηνικό με αλλαλάζοντες καθυστερημένους ή ευνοημένους της δεξιοπασοκικής σαπίλας.

Ανήκεις στα θύματα Καραϊσκο, βολεμένος απ' ότι φαίνεται δεν είσαι, (εκτός αν οι φήμες για τους πάκις αληθεύουν).

Επειδή αν είναι να αλλάξει κάτι θα είναι προς το χειρότερο, γι αυτό σε συμβουλεύω:

Γκασταρμπάιτερ Καραϊσκο.

Η πιο τίμια απόφαση αν σέβεσαι τον εαυτό σου και τα παιδάκια σου. Δεν έχεις λόγο να ζείς στην φτώχεια για να ξεπληρώνεις τα βερεσέδια από τις ντόλτσε βίτες (με δανεικά) των Φωτόπουλων, των ΟΝΝΕΔιτών, κοκ...

Οι οποίες, σημειωτέον, δεν έχουν κοπεί

Ανώνυμος είπε...

το διχως αλλο τα παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Προσκυνημένοι βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ!! Αφού θέλετε να γίνετε γκασταρμπάϊτερ, στα τσακίδια να πάτε λοιπόν. Αδειάστε μας τη γωνιά μια ώρα αρχύτερα νενέκοι!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια το ίδιο «μικρόβιο» της απάθειας που δημιουργεί η έλξη στην ευημερία της κατανάλωσης, έχει καταλάβει και την παραστρατιωτική δομή των λενινιστικών σχημάτων που στα λόγια απειλούν με ανατροπές και επαναστάσεις. Αρκεί να προσέξει κανείς τους «βαθμοφόρους» των μαχητικών διαδηλώσεων, οι οποίοι πέραν των γνωστών «μπαχαλάκηδων» που είναι ευέλικτοι λόγω νεότητας, μοιάζουν σαν κυοφορούσες σε προχωρημένο στάδιο. Η απουσία εργατικής τάξης, λόγω αποσάθρωσης του παραγωγικού ιστού της χώρας, είχε σαν συνέπεια εκτός άλλων την ταξική και σωματική αλλοίωση της "πρωτοπορίας".

Ευτυχώς, τις επαναστάσεις τις κάνουν πεινασμένοι που πιστεύουν σε φρέσκα και άφθαρτα οράματα και όχι κάποιοι που πληρώνουν για μια θέση στο δημόσιο.


Πηγή:www.capital.gr

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/5_15.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος σιχτιρίζει και ανακάλυψε τώρα τα λαμόγια και τα τρωκτικά του Δημοσίου γιατί απλά απέτυχε να διοριστεί και να κάθεται. Δεν του βγήκε το όνειρο κι έτσι τώρα βυσοδομεί, ανακαλύπτοντας τάχα τώρα την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να έχει εκδηλώσει ποτέ ο Καραίσκος την επιθυμία να διοριστεί στο ένδοξο Δημόσιο. Ήθελα μάλιστα να προσθέσω στην ιδέα που έγραψε κάποιος για εφημερίδα ή περιοδικό σχετικά με το Twitter ότι ο Καραίσκος θα μπορούσε να δημιουργήσει ιστοσελίδα με τίτλο Twitter.gr ή TwitterSeAgapame.gr και εκεί μέσα να αναλύει τα καθέκαστα σχετικά με το μεγάλο αυτό μέσο, να διατυπώνει σχόλια πάνω στα καλύτερα tweets και γενικά να είναι η φωνή του ελληνικού Twitter.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιδέα. Εμπρός Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Δε χρειαζόταν να το έχει δηλώσει. Όλα τα προηγούμενα γραπτά του αυτό "έλεγαν". Τι καλό που είναι το δημόσιο, το τζάμπα, το κάθομαι και πληρώνομαι. Σελέμης όπως έγραψε κάποιος. Τώρα όμως έγινε γενίτσαρος αφού πιά οι ελπίδες του για μάσα, ξάπλα, φούμα, φραπεδιά, κοπάνα και μισθό πέθαναν.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατός ο Αρκάς ανεπάγγελτος οδοντίατρος Μήτσος. Φούντο η εφεδρεία και εκτός από το Βενιζέλο του την έπεσαν όλοι. Υπάρχει λοιπόν ακόμη ελπίδα για τους Καραϊσκους αυτής της γης.

Ανώνυμος είπε...

-Στέφανος Χίος: και στα Καλάβρυτα που έφαγαν οι γερμανοί τόσο κόσμο;

-Καραϊσκος: ναι ναι, λοιπόν τι και επειδή έφαγαν κόσμο τι; Και λίγοι ήτανε θα μπορούσαν να είχαν φάει κι άλλους.

-ΣΧ: Ένα λεπτό, για όνομα του θεού, για όνομα του θεού, κάποιοι άνθρωποι σκοτώθηκαν!

-Κ: καλά έπαθαν, καλά έπαθαν στα ίσα. Στα ίσα και να τους ξαναφάνε

-ΣΧ: Για όνομα του θεού

-Κ: Στα ίσα και να τους ξαναφάνε αν συνεχίσουν αυτό το τροπάριο

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώτοι που θέλουν ξύλο είναι οι Καραϊσκοι.

Ανώνυμος είπε...

Tουιτερίζουν-εξυπνακίζουν-μαλακίζουν μερικά σημεία του άρθρου του Καραίσκου.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα αγοράσεις την Κυριακή μαζί με τη Ρεάλ την Ελληνοφρένεια, αυτό το twitter των οπτικοακουστικών;

Ανώνυμος είπε...

Τ: Άλκης ΜαλακιΣτέας

Ανώνυμος είπε...

9:36 : αυτο το τροπαρι.

Ανώνυμος είπε...

το παπαρι

Ανώνυμος είπε...

μεγάλο κόλλημα ο 11.06 με την ρήαλ και τον επιτυχημένο Ν.Χατζηνικολάου

Ανώνυμος είπε...

το παπάριο

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο ομως. Ο καλαμουκης με τον αποστολη ειναι θεσμικη σατιρα . "Ακουτε ραδιοφωνικο προγραμμα με πολιτικη σατιρα , δια ολην την οικογενεια".Το ραδιοφωνικο αλτερ προκαλει ναυτια. Ολοι οι μαλακες τον ακουνε.Ξερετε ποσος κοσμος μου πετα καθημερινα τι ειπε ο χατζηνικος το πρωι και τι ο αποστολης "ε τον πουστη ειναι θεος :"

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστείς ότι εκπέμπει από τα γραφεία του ομίλου (ένας είναι ο όμιλος)....

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσιογραφοι του αλτερ εχουν δικιο καταρχην, να αποζητουν το κεφαλι του Γιαννικου και τους παραδες τους...Αυτο ειναι καθαρο. Αλλωστε οι μισθοι τους, ειναι ψιχουλα σε σχεση με τα εκατομμυρια που φαγανε οι μεγαλοι εκει μεσα.

Παρακατω: Μολις και αν παρουν τουτα τα φραγκα, θα πρεπει να συνειδητοποιησουν, οτι τοσα χρονια πληρωνοντουσαν εξαιτιας του Γιαννικου και των διαπλεκομενων κυκλωματων του κουρη. Αν δεν τους ηρεσε αυτο, επρεπε να φυγουν. Κατσανε.

αν δεν υπηρχε ολη αυτη η διαπλοκη, δεν θα τρωγανε γλυκο ψωμακι ολον αυτον τον καιρο.

Και επι της ουσιας: Εξαιρουμε τους μεγαλοδημοσιογραφους για διαφορους λογους: Οι δημοσιογραφοι - ρεπορτερς του αλτερ, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε , να εργαστουν σαν δημοσιογραφοι πουθενα στη γη και ποτε ξανα σ αυτην τη χωρα βεβαια. H καγκουρια ,η αμορφωσια και ο αναλφαβητισμος, δεν ειχε προηγουμενο στο καναλι αυτο του περιστεριου. Δεν ειναι τυχαιο καθολου οτι χτιστηκε το συγκροτημα στο περιστερι -δενει ταλε κουαλε με τη γειτονια .
Στην καλυτερη λοιπον,τα παιδια ηταν για να κανουν ζωντανο στη γεφυρα της βαρυμπομπης οταν ριχνει χιονια, να μας λενε ποσα αμαξια περασαν απο τα διοδια σχηματαριου στην εξοδο του πασχα, να παρουν κανα κιου απο τη λαικη για τα ακριβα κολοκυθια και να κανουν τη λαντζα στην πιο γελοια ενημερωτικη εκπομπη εβερ, αυτην του παυλοπουλου. Στα αρχιδια μας που κλεινει το καναλι , στα αρχιδια μας και ο Τσαμτσικας και ο φιλιππακης και οι αλλοι γκλιτσες με τα μαυρα δερματινα και τα ασπρα πουκαμισα

Ανώνυμος είπε...

δε μιλάς όμορφα τώρα καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

ουτε αυτοι μιλουσαν ομορφα

Ανώνυμος είπε...

όποιος καραίσκος συλλογάται, συλλογάται καλά

Ανώνυμος είπε...

δεν νομίζω να ήταν η πιο γελοία εκπομπή όλων των εποχών αυτή του παυλόπουλου. πως το κρίνεις αυτό, τις έχεις δει όλες δηλαδή; να ακριβολογούμε περικαλώ

Ανώνυμος είπε...

γεφυρα ρουσινιολ

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο όλοι έχουν δικαίωμα στο ψωμί, μορφωμένοι κι αγράμματοι. Άλλωστε τα παιδιά αυτά δεν έκαναν και τίποτα το σπουδαίο. Μπήκαν σε έναν επαγγελματικό χώρο που είναι αυτός που είναι, χαλαρός και με κριτήρια τ΄οσο χαμηλά όσο και το IQ αυτών που γράφουν στο τουίτερ. Άλλοι φταίνε όχι τα κακόμοιρα αυτά παιδιά που δεν ξέρουν να πουν το όνομά τους.

Φάνης Γκέκας είπε...

Έβγα ωρέ ασχημάντρα Καραϊσκο στο τουϊτερ να αναμετρηθούμε.

Ανώνυμος είπε...

twitter.com/starxidiamouola = Ο Καραϊσκος στο τουίτερ

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=435048&h1=true

Ανώνυμος είπε...

Έχει πλάκα ο σβερκοδαγκωμένος. Αφού έδωσε... σβέρκο για να διοριστεί τεμπέλης μπεγλεροπαίκτης αλλά δεν, τώρα βρίζει το σύστημα και τους ΔΥ. Του έμεινε όμως η γλύκα. Και το χούϊ.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύει ότι η φιλοδοξία του Καραισκου είναι να μπει στο δημόσιο μπορώ να βοηθήσω για να προσληφθεί στην Νομαρχία Αττικής. Θα μπει εκεί μέσα, θα κάθεται, θα πίνει καφέ και θα ασχολείται όλη μέρα με το φέισμπουκ και το τουίτερ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

9:13 εχεις δικιο

Ανώνυμος είπε...

τί λέτε τώρα? Και φαινότανε καλό παιδί. Ώστε πληρώσαμε ή στήσαμε κώλο καραϊσκο για ΔΥ?

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν θέλησε ο καραίσκος να μπει στο δημόσιο. Ποτέ. Μόνο μια φορά δούλεψε λίγο σε κρατικό ραδιόφωνο. Κατά τα άλλα πάντα στην ελεύθερη αγορά.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά με το λαϊκισμό του Καραΐσκου. Να μια ψύχραιμη (και προπάντων μη ελληνοκεντρική) ανάλυση.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=11081

Ανώνυμος είπε...

τωρα πια δεν ειναι καλα στο δημοσιο.Πενταροδεκαρες

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο το θέμα είναι καθαρά μη γκομενικό. Επιδίωξες να μπείς ποτέ σου στο δημόσιο μπρέ ή όχι? Θα σε χάλαγε η νομαρχία με την φραπεδιά και μία (?) ώρα δουλειά την ημέρα?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι ΔΥ που ξέρω - κυρίως διορισμένοι μεταξύ 1995 και 2005 - μου τα ζάλιζαν με το πόσο κακοπληρωμένοι είναι (άσχετα αν παράτησαν δουλειές του ιδιωτικού τομέα για να πάνε εκεί). Τώρα (που ενδέχεται να λένε και αλήθεια), πειράζει που δεν τους πιστεύω;

Ανώνυμος είπε...

ποτε δεν επεδιωξα να μπω στο δημοσιο.
Εχω παρει συνολικα 6 μηνιαιους μισθους απο το δημοσιο δουλευοντας 6 μηνες στην ΕΡΑ, οπου εξεδιωχθην απο μια επαρχιωτισσα σκληροπυρηνικη πασοκαντζα και 9 μισθους απο την ολυμπιακη επιτροπη.

Ανώνυμος είπε...

ωραιος ο 1:19

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο Αντωνης Σαμαρας, επιφυλασσει καθημερινα πλεον και μια ευχαριστη εκπληξη για τους μερακληδες .

Απο σημερα μπαινει σε εφαρμογη, η νεα υψηλη στρατηγικη πιρουετα, του μεγαλυτερου λεβεντομαλακα της ελληνικης πολιτικης σκηνης.

Η νουδουλα ,το αγαπημενο κομμα των ελληνικου δικαστικου σωματος και των παπαδων , αρχιζει σιγα σιγα, να καταγγελλει τη συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και ΛΑΟΣ. Συγκεκριμενα καταγγελλει το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, οτι "μαγειρευουν" την παραταση της συγκυβερνησης Παπαδημου.

Ο ηγετης , η ελπις του εθνους σαμαρας, υποσχεται εκλογες στα χαιβανια ψηφοφορους του, που περιμενουν στις φωλιες με ορθανοιχτο στομα το φαγακι τους,σαν τα σπουργιτακια.
Ξερει ομως οτι οι διαπλοκες του, οι νταβαδες της πολιτικης αυτης αδερφως της συγγρου -που κανουν απολυτο κουμαντο στο κορμι και την ψυχη του- επιθυμουν παπαδημου και τουμπεκι.

Η μεγαλοφυης συλληψη του γαλαζιου κομματικου στρατηγειου της συμφορας, ειναι μια αυτονοητη δικαιολογια για το θεοχαζο πολιτικο ακροατηριο: θα ριξουμε την ευθυνη για την αναβολη των εκλογων στο ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ και βλεπουμε.
Ελα μωρε θα το φανε και αυτο το παραμυθι οι δικοι μας.Εδω εχουν φαει και εχουν φαει αλλα μεγαλυτερα. Οτι ειμαστε ευρωπαικο κομμα π.χ .

Ανώνυμος είπε...

Τ: ΠΟΛ.ΑΝ. plus.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πουλί μ' μάλλον έχεις λάθος για τους δημοσιογράφους του Άλτερ που κατηγορείς. Στην κλίμακα εργασιακής ιεράρχησης δεν υπάρχει μόνο ο πάτος που είναι το άεργο παράσιτο ούτε μόνο η κορυφή που είναι όποιος κάνει μια δουλειά δημιουργική για τον εαυτό του και τους άλλους, ευχάριστη και με ικανοποιητική αμοιβή. Υπάρχουν και ενδιάμεσες κατηγορίες στις οποίες μάλιστα ανήκουν και οι περισσότεροι άνθρωποι. Υπάρχουν οι άνεργοι, όσοι κάνουν αναγκαστική εργασία για βιοπιρισμό, όσοι δουλεύουν πρόσκαιρα κάπου μέχρι να βρουν κάτι καλύτερο, όσο ψάχνουν απλά την ασφάλεια ενός μισθού και λοιπα. Έτσι και οι δημοσιογράφοι του Άλτερ μπορεί να είναι ανεπαρκείς, αλλά βρέθηκαν εκεί είτε από ανάγκη, είτε από ψώνιο λόγω προβολής και ίσως και για άλλους λόγους. Δεν φταίνε άρα αυτοί που είδαν φως και μπήκαν αλλά οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές που τους προσλαμβάνουν και εμείς που δεν τους γυρίζουμε την πλάτη για κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κοιτα στο 12:42

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη δεν το είχα προσέξει.

Ανώνυμος είπε...

Μ' έπεισε. Αν κατάλαβα καλά, σύμφωνα με τον Μπαρουφάκη, αθώα τα κομματόσκυλα, αθώοι οι υπάλληλοι της νομαρχίας, της γενοπ, οι πασοκτζήδες, το διαλυμένο κράτος, κλπ. Όλα αυτά μύθος δηλαδή των κακών ξένων που μισούν τον εξυπνότερο λαό του κόσμου και τα μίσθαρνα ντόπια όργανά τους

Ανώνυμος είπε...

kαλά ο εδώ και Χ (έχω χάσει το μέτρημα) μήνες άνεργος άνκορμαν που βρήκε τα φράγκα για να μπει συνεταιρος του μπόμπολα; μήπως ο σύζυγος της πρέσβειρας ξέρει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=111583&catID=4

Ανώνυμος είπε...

όπως είπε και κάποιος στο τουίτερ να μας πει ο μπαρουφάκης καλύτερα για τις πρωτείνες και τα συμπληρώματα διατροφής (στην καλύτερη) και ας αφήσει τις οικονομικές αναλύσεις για κανέναν άλλον....

Ανώνυμος είπε...

E άμα το είπε κάποιος από το τουίτερ έτσι πρέπει να έχει το πράμα

Ανώνυμος είπε...

φίλε πρέπει να ξέρεις ότι ευυπόληπτοι σχολιασταί του παρόντος, έχουν ιδαιτέρως δυναμική παρουσία στον τουίτα. και όταν λέω δυναμική αναφέρομαι σε χιλιάδες σχολίων.

ή μήπως τα λες αυτά επειδή το ξέρεις....)

Ανώνυμος είπε...

H μητερα μου ψηφιζει αριστερα απο το 1974. ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ...
Προχθες μου ελεγε οτι της αρεσει ο μπαμπης παπαδημητριου.

Εκλογικο σωμα.

Ανώνυμος είπε...

φίλε η μητέρα σου είναι η αντάρτισσα του Κίμωνα του Κουλούρη;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ η γυναίκα μου τελευταία έχει αρχίσει να γουστάρει Βαρουφάκη. Μέχρι το καλοκαίρι τον έλεγε "Μπαρουφάκη" και "ψώνιο", αλλά μετά κάτι άλλαξε.

Δύσκολα τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

φίλε εσύ με τη γυναίκα έχω να σου δώσω ένα πρόγραμμα σούπερ σε δυο μήνες θα σε κάνει τούμπανο και η γυναίκα σου θα ξεχάσει τον μπαρουφάκη

Ανώνυμος είπε...

3.46 κανείς δεν εξαιρείται από το δικαίωμα στη μαλακία, ειδικά στις μέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά εδώ δε μιλάμε για το δικαίωμα στη μαλακία, αλλά για το δικαίωμα στο να την κάνεις λάστιχο

Ανώνυμος είπε...

Επαυξάνω αλλά είναι σύμπτωμα της εποχής. Την μαλακία πολλοί αγάπησαν κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του λαού και to να μπορεί να μαλακίζεται και μάλιστα δημοσίως. Γιατί δηλαδή, ποιος θα του βάλει φρένο; ¨οχι στον περιορισμό της δημόσιας έκφρασης του μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

"Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα" που λέει και το τραγούδι. Να κατονομαστούν οι σχολιαστές που γράφουν εδώ μέσα και έχουν και χιλιάδες σχόλια στο twitter. Στα ίσα.

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν οι ίδιοι να το πουν.

Οπως στους ανώνυμους αλκοολικούς.

Ανώνυμος είπε...

Να βγουν οι ίδιοι να το πουν.

Οπως στους ανώνυμους αλκοολικούς.

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακία είναι πρωτίστως ιδιωτική υπόθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραίσκο άνοιξες μυστικό λογαριασμό και γράφεις και σχόλια στο αυνανουίτερ?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οχι να μη σωσω δεν εχω κανει σχολιο κανενα. ανοιξα ενα λογαριασμο και μπαινω στου τουρκογλου για να ακουω μουσικουλα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσο επί τη ευκαιρια πως σου φαίνεται το Ίδρυμα στον Σκάι?

Ανώνυμος είπε...

Τ: το πράσο δεν κάνει τον παπά

Ανώνυμος είπε...

μαπα , ωραιο μουνι η καβαλιερατου την οποια και γαμει ο φοιβος δεληβοριας

Ανώνυμος είπε...

καβαλάει την καβαλιεράτου δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχΑ

Ανώνυμος είπε...

Η άλλη με το σκουλαρικάκι στη μύτη σου αρέσει?

Ανώνυμος είπε...

οη μωρε πολυ new age buzz και τετοια μου κανει

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι έχει καλή σύλληψη το ίδρυμα αλλά υστερεί στην εκτέλεση.Επίσης δεν ταιριάζει στα γούστα του κοινού. Άμα όμως έλεγαν αστεία τύπου τουίτερ θα ανέβαινε η ποιότητα και η τηλεθέαση.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο πράγμα να κάνεις καθημερινή εκπομπή και μάλιστα με το ίδιο θέμα και σε ραδιόφωνο και σε τηλεόραση ταυτοχρόνως.

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε φιλε τωρα που θα μας κριτικαρουν τωρα δεκα μαλακισμενα του αλαφουζου. Στη συγκρουση αλαφουζου ιδρυματος με την ελληνικη φαρα , ειμαι με τη αθλια φαρα μας, αντε με τα τσογλανια τωρα...εκτος την βασω , τη βασουλα

Ανώνυμος είπε...

ποια είναι μωρέ η βάσω; είναι γυμνασμένη μπάρε μου

Ανώνυμος είπε...

4:04, 4:05, 4:08 κλπ, μα είναι γνωστό οτι η μαλακία είναι πάντα γλυκιά και για αυτό δύσκολα κόβεται.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Καραϊσκος την έπαιζε μέχρι που ανακάλυψε το... σβέρκωμα. Από τότε μεγαλουργεί.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Ψυχάρη συνεταιρίστηκε ο απλήρωτος.

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε, ο Καραίσκος ποτέ δεν έχει σβερκωθεί. Μπορεί να την έχει παίξει όπως όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι κάθε μέρα επί ώρες στο τουίτερ, αλλά όχι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι παίχτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα όχι μόνο... σβέρκο - ως συνήθως - αλλά γη και ύδωρ θα έδινε για να είναι ΔΥ. Ή να εργάζεται παρά τω Χνικο, ένας ακόμη Μπάρλας ή Παπαγιάννης.

Ανώνυμος είπε...

σοβαρές καταγγελίες με μισόλογα αντί απαντήσεων του καραϊσκου

Ανώνυμος είπε...

Την απάντησή του για τη δημοσιοϋπαλληλία την έδωσε ο Καραϊσκος. Τώρα αν ο προνουσιέητορ βλέπει παντού σβερκα και σβερκωμένους είναι άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Oύτε εγώ πιστεύω, με βάση τα γραπτά του, ότι ο Καραισκος θέλησε ποτέ να γίνει δημοσιοϋπάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Ποιο είναι το αγαπημένο ποτό της Άννας Βίσση? H βισσηνάδα

Ανώνυμος είπε...

τέλειο.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Καραίσκο πιες ένα ποτήρι νερό να κάτι,

Ανώνυμος είπε...

Με χτύπησε η μαλακία του τουίτερ και κάνω ορθή επανάληψη:

Τ: Καραίσκο πιες ένα ποτήρι νερό να δω κάτι.

Ανώνυμος είπε...

9:40αυτό το "να δω κάτι" που διαβάζουμε συνέχεια στο τουίτερ αποτελεί μεγάλη έμπνευση.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείςαπό που ξεκίνησε αυτή η μαλακία με το να δω κάτι με την οποία μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα οι τουιτεροκρετίνοι?

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinonikossyndesmos.org/2011/12/16/%CE%BF-stratigos-apokame/

Ανώνυμος είπε...

"Ποιοι είναι άραγε τα ψώνια;" αναρωτιέται ο Αποστόλης ο Δοξιάδης. Δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να κάνει τέτοιες ερωτήσεις γιατί η απάντηση μπορεί να είναι "Εσείς";

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1354658

Ανώνυμος είπε...

πως λεγονται εκεινοι που επιδοκιμαζουν ενα σχολιο-βιντεο στo facebook?

like-ιστές

The Pronunciator © είπε...

16 Δεκεμβρίου 2011 8:20

Ατεκμηρίωτες κατηγορίες και αηδίες Μάργουντ. Σου έχω πει στο παρελθόν πως εκτιμώ τον Καραϊσκο, άρα δεν θα εκτόξευα ποτέ τέτοιες κατηγορίες. Επιπλέον, διαβάζω αλλά δεν γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σταμάτησες να γράφεις στο τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

11.10 μπορώ να πω εγώ γιατί νομίζω ότι σταμάτησε; Ξεκίνησε να κάνει trolling σε διάφορα ψώνια που πήγαν να εκμεταλλευτούν το νέο μέσο της μαλακίας για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία τους. Το trolling άλλωστε είναι το μόνο που αξίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανε άριστα αλλά συνειδητοποίησε ότι το κοινό εκεί μέσα είναι εντελώς αποβλακωμένο, δεν καταλαβαίνει την τύφλα του, γράφει πράγματα της ντροπής και έτσι βαρυστομάχιασε και αποχώρησε. Ευτυχώς, γιατί είναι πολύ ικανός για να χαραμίζεται με τους καθυστερημένους.

Ανώνυμος είπε...

ο 11:27 ειναι ο προσουτηεητορ

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι αν υπήρχε στοιχειώδης αξιοκρατία και ορθολογισμός, το κράτος έπρεπε να εντοπίζει τους χρήστες τουίτερ και φέισμπουκ και να τους αφαιρεί με συνοπτικές διαδικασίες το δικαίωμα ψήφου. Τουλάχιστον αυτό. Το δικαίωμα του να εργάζονται, να κυκλοφορούν ελεύθεροι, να κάνουν παιδιά κλπ ας εξεταστεί σε μελλοντικό χρόνο ώστε να υπάρξει μια εύλογη περίοδος προσαρμογής των εξαρτημένων ηλίθιων στα νέα μέτρα όπως θα έπρεπε να γίνει και με τους ταξιτζήδες.

Ανώνυμος είπε...

T: Καλημέρα! Οι γιορτές δίνουν σε όλους μας την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

The Pronunciator © είπε...

11.10 διότι οι μαλάκες είναι πάρα πολλοί κι εγώ ένας. Έχει "δίκαιο" (© Χνικος) ο 11.27. Αν πάρουμε για παράδειγμα το θλιβερό εμποράκο (© Pronunciator) Κάϊζερ της ενημέρωσης "κυρίαρχο του δελτίου των 8" (© Παναγιωταρέα) Χνίκο, ο οποίος σχεδόν καθημερινά από το ραδιόφωνο δίνει αφορμές για ξεβράκωμα (τελευταίο παράδειγμα προχθές ο Σεριάτος - όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν), θα διαπιστώσουμε πως όσο trolling και να κάνει κανείς, οι χιλιάδες αυνανιστές followers του δε πρόκειται να δουν την αλήθεια. Όπως επίσης και με τους διάφορους υποψήφιους βουλευτές-βολευτές και κομματολύμματα που βρίσκονται στο τουίτερ και περνάνε γραμμή. Όρθιες κουράδες με παρωπίδες.

Αν συμπεριλάβουμε και τα εντόπια βλαχοσελέμπ, do the math. Διαβάστε ξένους celeb και δείτε τη διαφορά χειρισμού του μέσου.

Μόνο να παρακολουθεί κανείς θεματικές ενότητες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

η αποχωρηση του χωμεηνιδη απο το twitter εβαλε σε νεες βασεις, την εννοια του χαβαλε και της σατιρας.Nα ηξερα τι του εγραφαν

Ανώνυμος είπε...

Βεβαιώνω ότι δεν είμαι ο Pronunciator εγώ που απάντησα στο γιατί δεν γράφει στο τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο προσουτηεητορ.

Ανώνυμος είπε...

Πως βεβαιωνεις ανωνυμα μωρε;

Ανώνυμος είπε...

Pronunciator αυτό ειναι μια μεγάλη αλήθεια και ισχύει σε όλα τα μέσα. Ρόλο παίζει το πλαίσιο. Όσο καλά και σοφά να γράψεις πχ στον Αδέσμευτο Τύπο του Ρίζου και θα απευθύνεσαι σε ένα δεδομένων δυνατοτήτων και προδιαγραφών κοινό και εσύ θα γίνεις χωρίς να το καταλάβεις ένα με το πλαίσιο, δηλαδή θα έχεις τα χάλια σου. Διαφωνώ για τα celebs γιατί η διαφορές μεταξύ ελλήνων και ξένων δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Τα celebs χρησιμοποιούν εμπορικά το μέσο για να πιάσουν δημοφιλία και απο κει προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά του κοινού στο οποίο απευθύνονται. Το θέμα είναι το κοινό που μαζεύεται σε αυτό το έλος. Ένα κοινό που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι της προκοπής. Γιατί απλούστατα αν είναι της προκοπής αντιλαμβάνεται αμέσως την ηλιθιότητα όλων αυτών των αποβλακωμένων που μπαίνουν εκεί, διαβάζουν και μάλιστα γράφουν τις σοφίες τους αποφθευγματικά. Αλλά αυτή είναι η σύγχρονη δημοκρατία. Οι ηλίθιοι έχουν καταλάβει κάθε χώρο. To Twitter είναι απλώς ο πιο προφανής αντικατοπτρισμός αυτής της αποπνικτικής κατάστασης.

Ανώνυμος είπε...

Τ: υπουργειο υγειας και προνουνσηεητορ

Ανώνυμος είπε...

Η εποχή της αθωότητας έχει περάσει. Κανείς πια δεν δικαιούται να λέει ότι δεν ξέρει. Όποιος ασχολείται με αυτές τις ηλιθιότητες των μέσων δικτύωσης που έχουν δείξει πια καθαρά το πρόσωπό τους είναι ή ηλίθιος και ο ίδιος ή προβληματικός.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ακολουθώ εδώ και μήνες μια συνταγή. Ψαρεύω να δω αν ο οποιοσδήποτε γνωρίζω είτε επαγγελματικά είτε κοινωνικά έχει facebook ή twitter. Aν ναι, τοποθετείται αυτόματα στην σκουπιδοσακούλα.

Ανώνυμος είπε...

Πρότι όλα τα παραπάνω είναι σωστά, νομίζω ότι κανείς πρέπει να είναι πιο ήπιος στην αντιμετώπιση των χρηστών τουίτερ.Γιατί πολλοί από αυτούς είναι προφανέστατα μοναχικοί και καταλαβαίνω ότι το τουίτερ τους χαρίζει την ψαυδαίσθηση της κοινωνικότητας που τους λείπει και έτσι δημιουργείται εξάρτηση.Είναι σαν τους πότες ή τους καπνιστές και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται τόσο αυστηρα.

Ανώνυμος είπε...

λάστιχο το πουλάκι των τουιτεράδων.

The Pronunciator © είπε...

12:13 διαφωνώ για τους ξένους celebs. Δες πχ τον Stephen Fry με 3 εκ. φόλλουερς ή τον Hugh Hefner. Τι αναγνωρισιμότητα παραπάνω να αναζητήσει ο Fry; Είναι αυτοσαρκαστικός και δεκτικός στο trolling που του κάνει ο μαϊμού λογαριασμός της γυναίκας του. Αντιπαράβαλέ το αυτό με το Χνίκο, μέχρι κι ο αυστραλοπίθηκας (sic) Μbαξιβάgνης είναι πιό δεκτικός

Marwood είπε...

@Pronunciator δεν υποστήριξα ποτέ εγώ ότι τη λες στον Καραϊσκο.

Οσο για το θέμα του χαζινικολάου, έχω να πω τα εξής. Στις αγορές, αλλά και γενικότερα, μια τακτική είναι να βλέπεις τι κάνει ένας εγνωσμένης ικανότητας leader (πχ Warren Buffett) και να ακολουθείς. Άλλοι πάλι, προσπαθούν να εντοπίσουν έναν επικών διαστάσεων μπουνταλά (πχ Develekos B), ώστε να κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο χαζινικολάου. Ο βίος και η πολιτεία του, οι απόψεις, όλες οι επιλογές του, φίλων, συνεργατών, επαγγελματικές, πολιτικές, αισθητικές, καλλιτεχνικές, you name it, ακόμα και καθαρά γκομενικές που λέει ο λόγος, είναι στον αντίποδα όλων αυτών που θα έπρεπε να κάνει κάποιος με μια στοιχειώδη σοβαρότητα και ντίσενσυ που θά λεγε και ο ίδιος.

Από την άλλη, μόνο σε αυτή την χώρα κάτι τέτοια τυπάκια θα μπορούσαν να γίνουν φίρμες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Fry είναι πολύ γνωστό ότι είναι κατά βάθος ένας βαθύτατα ανασφαλής που του αρέσει να αρέσει και για αυτό άλλωστε ο λόγος του δεν έχει γωνίες. Πάσχει από το σύνδρομο του καλού παιδιού, για πολλούς και διάφορους λόγους . Είναι λογική του μάρκετινγκ άλλωστε να παριστάνεις ότι όχι μόνο δεν σε ενοχλεί η κριτική ή η σάτιρα αλλά ότι την επιδιώκεις κιόλας. Και για να μην πιάνουμε κάθε φορά έναν έναν τον κάθε δημοφιλή, όλοι όσοι έχουν χαρακτηριστικά celebrity, ανεξάρτητα από το βαθμό δημοφιλίας τους, επιδιώκουν να διατηρούν και να ενισχύουν τη δημοφιλία αυτή και την ιδιότητα του celebrity αφενός για λόγους εμπορικότητας και αφετέρου λόγω ανασφάλειας (ίδιον συνήθως όσων "εκτίθενται"). Εκτός και αν πιστεύεις ότι η Μαντόνα ή παλιά ο Μάικλ Τζάκσον δεν ασχολούνταν με τη διατήρηση και αύξηση της δημοφιλίας τους. Μόνο όσοι είναι εκτός mainstream γράφουν στα αρχίδια τους την εκβιασμένη δημοφιλία (είτε ενσυνείδητα αν είναι σοβαροί, είτε εκλογικεύοντας την εμπορική αποτυχία τους) και γι αυτό άλλωστε δεν ασχολούνται με όλες αυτές τις μαλακίες αλλά αντίθεται τις έχουν πάντα στο στόχαστρό τους. Κανένας πραγματικά σοβαρός άνθρωπος (όχι "μορφωμένος", "φτασμένος" κλπ., αλλά σοβαρός με την ουσιαστικότερη έννοια) που δεν είναι έμπορος δεν μετέχει σε αυτό τον πολτό της κοινωνικής δικτύωσης.

Ανώνυμος είπε...

o χατζηνικος παρκαρε την πορσε, στην κρεββατοκαμαρα του

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
πολυ σημαντική κίνηση για την δημοσια υγεια απο τον ΛΟΒΕΡΔΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ...

Ο Λοβέρδος απελαύνει τις πόρνες με aids!
www.parapolitika.gr
Σημαντική κίνηση για την δημόσια υγεία από τον υπουργό Υγείας!
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 16 ώρες πριν ·
Αρέσει σε 8 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=s0IG4jREsvs

Δαγκωμένος μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

μου την σπανε τα τυπακια που αλλαζουν τα αβαταρ τους,σαν τα υποκαμισα.Τι αλλαζεις το αβαταρ τωρα; για να το αλλαζεις σημαινει οτι νομιζεις οτι εχει μια βαρυτητα η παρουσια σου στην ολη ιστορια.

Επισης μου θυμιζει τους εητις χεβυμεταλαδες, που επεδιωκαν να αγορασουν οτι πιο εξεζητημενο και αγνωστο γκρουπ υπαρχει, σε μπλουζακι με σταμπα . _
"Ποιο συγκροτημα ειναι αυτο ρε συ, δεν τους ξερω"
Με υφος: " ασε ρε συ τωρα που να σου λεω"

Marwood είπε...

Καραϊσκο, είναι ακριβώς το ίδιο.

Οσο ψώνια είναι αυτοί που είναι στο φέησμπουκ ή στο τουίτερ (ή που αλλάζουν άβαταρ συχνά τέλος πάντων), άλλο τόσο ψώνια είναι αυτοί που δεν είναι ή δεν αλλάζουν, και το ιδεολογικοποιούν και από πάνω. "Εγώ δεν αλλάζω ποτέ άβαταρ, είδατε πόσο μπροστά είμαι;"

Δε μας χέζεις λέω γω μεσημεριάτικά.

Ανώνυμος είπε...

α υπαρχει ολοκληρη φιλοσοφια γυρω απο το ζητημα...δε το ξερα
xaxa χα ερε νευρακια στην τσιτα

Ανώνυμος είπε...

μα δεν ειμαι ο καραπιαλης,

Marwood είπε...

Αυτό που θέλω να πω, και το έχω ξαναπεί νομίζω, δεν θυμάμαι, είναι το εξής. Το να μπαίνεις στα ιντερνέτια, με την οποιαδήποτε μορφή και έκφανσή τους, και να καυλαντίζεις ή να ψωλαρμενίζεις ή να μαλλιοτραβιέσαι καθημερινώς με διάφορες άλλες ψηφιακές σκιές και δαιμόνια, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Ή μπορεί και να μην υπάρχει, τόσο το καλύτερο. Ας δεχτούμε ωστόσο ότι έχουμε προβληματάκι και ας πάμε παρακάτω. Εχουμε πολύ σοβαρά θέματα να επιλύσουμε εδω μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Η μόνο σοβαρή παρουσία στο ίντερνετ για να μην πω και γενικότερα είναι αν μπορείς να κάνεις τρόλινγκ στα διάφορα νούμερα της κοινωνίας και ειδικά σε εκείνους που είναι εξουσιομανείς και εγωπαθείς. Όχι στα φυσικά πρόσωπα αλλά σε αυτό που εκρποσωπούν. Το τουίτερ απέδειξε με την παροδο του χρόνου ότι ούτε αυτό μπορείς να κάνεις. Γιατί για να πετύχει πλήρως και το τρόλινγκ πρέπει να υπάρχει και κοινό που να το καταλαβαίνει. Αλλιώς καταντάς να μαλακίζεσαι και εσύ όπως και το κοινό που περιφρονείς. Νομίζω ότι αυτό λύνει τις όποιες παρανοήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως.

Marwood είπε...

To χόντρυνες εσύ τώρα χα. Αρχιερέας του τρόλλινγκ, στα ίσα μάλιστα ο @Rickygervais, για να τον δούμε και στα βραβεία που θα παρουσιάσει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

γιατι ρε φιλαρακι 2:55 ξηγιεσαι ετσι πικρα.κι εγω που νομιζα οτι ημουν μια σοβαρη παρουσια στο ιντερνετ

Ανώνυμος είπε...

"117 βουλευτές ανάμεσά τους και οι πρώην υπουργοί Άκης Τσοχατζόπουλος και Τάσος Μαντέλης, διεκδικούν 120 εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά από το ελλειμματικό ελληνικό δημόσιο.."

παίρνεις ένα μπαζουκα και ν' αρχίσεις τυφλά χτυπήματα?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο μιλούσα για φέισμπουκ και τουίτερ, όχι για εκεί που κάθεται κάποιος και γράφει ένα κείμενο με αρχή μέση και τέλος και με επιχειρήματα και το δημοσιεύει, ειδικά με το αδιανόητα άθλιο επίπεδο του Ελληνικού τύπου συνολικά που δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτα της προκοπής.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο ποιο είναι το καλύτερο καφενείο κατά τη γνώμη σου στο κέντρο της Αθήνας; Μιλάω και για περιβάλλον και για ποιότητα προϊόντων.

Ανώνυμος είπε...

ο τεμπορα ο μορες

από τη γενιά του 1-1-4 σ' αυτήν του 4-4-2

Ανώνυμος είπε...

http://yanisvaroufakis.eu/

Ανώνυμος είπε...

εγω φιλε μου, πινω τον καφε μου στο odeon.Στη μαρκου μουσουρου στο μετς.Μινιμαλ καφενες κουλτουριαρεικος και γιαβασικος. Ανεργες ηθοποιοι και αποτυχημενα νουμερα που τωρα κιολας περνουν μεγαλη κριση κλπ.Αυτο ειναι το καλυτερο καφενειο αλλα ειναι λιγο ακριβο

Ανώνυμος είπε...

Τ: Προφήτης Βαρούφ ο Δίκαιος

Ανώνυμος είπε...

3.20 και το άλλο με το o tempora κλπ ¨ηταν για Twitter.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας άλλος καφενές πιο κέντρο? Καλά εσύ δεν πήγαινες στο στέκι του Ελευθεριάδη?

Ανώνυμος είπε...

μετακομισα μωρε...
στο μεγαλη βρετανια ειναι καλα και στο αθενς γκεητ τρομερη θεα

Ανώνυμος είπε...

γυφτικη συνηθεια η μετακομιση βεβαια

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω και εγώ κάτι για του Twiter. Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι σχετικα σοβαροί που λένε και κανένα έξυπνο. Αυτοί θα δεις ότι πάντα έχουν αραιή παρουσία ,μια στο τόσο. Όταν εντοπίζεις άτομο να λέει αποφθεύγματα, αυτά τα κρύα αστεία και να γράφει από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνε μακριά. Το ραντάρ σου εντόπισε ένας πρώτης τάξεως αποτυχημένο και μαλακα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο κανένα αντεργκράουντ καφενείο από την Ομόνοια και κάτω γνωρίζεις;

Ανώνυμος είπε...

οχι μωρε δεν παω εκει

Ανώνυμος είπε...

http://news24gr.blogspot.com/2011/12/ellinika-proionta-agorazoume-ellinika.html

Ανώνυμος είπε...

Γύρισες Αθήνα; Εκεί στο Μετς θα πιούμε αυτόν τον καφέ;

Ανώνυμος είπε...

ναι στο odeon

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να πάμε στο Πάρκ;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ρούχα από που ψωνίζεις συνήθως; Έχεις κάποιες μάρκες που προτιμάς;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να έρθω και εγώ. Να δημοσιοποιήσετε μέρα και ώρα που θα πάτε.

The Pronunciator © είπε...

2:01 Τους τσουβάλιασες όλους τους σελέμπ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα που έθιξα εγώ. Είπα πως οι εντόπιοι είναι τόσο νούμερα που δεν ανέχονται μύγα στο σπαθί τους. Αντίθετα αυτό δεν ισχύει για τους ξένους, ακόμη κι αν πουλάνε την πραμάτεια τους. Οι δικοί μας όσο εκτίθενται στο τουίτερ, τόσο χειρότερα ξεβρακώνονται. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους φόλλουέρς τους που τους φιλάνε τις πατούσες.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και μερικοί κακομοίρηδες χρήστες που επειδή ψιλοκαταλαβαίνουν σε πια μαλακία έχουν μπλέξει αλλά η εξάρτηση δεν τους αφήνει και να αποχωρήσουν , ρίχνουν για ξεκάρφωμα και το όνομα κανενός ποιητή, συγγραφέα για απενοχοποίηση και ξεκάρφωμα. Φυσικά αυτά τα σχόλια δεν τα σχολιάζει κανένας από τους φόλλουερς και έτσι ο κακομοίρης επανέρχεται υπερήφανος στις κρυάδες, τα αποφθεύγματα, στη Βίσση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ασε μωρε τη συζητηση για τα ρουχα.δεν ειμαστε γομενες

Ανώνυμος είπε...

6:30, LOL.

Ανώνυμος είπε...

Ο paul smith μ αρεσει

Ανώνυμος είπε...

Ξξεχνάτε και τους φουκαράδες που προσπαθούν μέσα από το τουίτερ και το φέισμπουκ να πηδήξουν επιτέλους κάτι άλλο εκτός από τη χούφτα τους. Σκέψου ραντεβού με γκόμενα ή γκόμενο από του τουίτερ..Να κόβεις τις φλέβες σου.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που τα μαγαζιά πολυτελείας βαρούν μύγες να τα πάρουν οι ιδιοκτήτες και οι πωλητές τα υπερτιμημένα ρούχα τους και να τα φορέσουν οι ίδιοι να ζεσταθεί το κοκαλάκι τους.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

φατε τα μονοι σας

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ποιος είναι ο Ελευθεριάδης που αναφέρθηκε παραπάνω?

Ανώνυμος είπε...

ενας γελοιος ηθοποιος, που φορα αφτερ σεηβ αραμις ,βαζελος βγενοπουλικος, ψηφιζει εναλλαξ πασοκ η νδ -οποιον οσμιζεται οτι θα παρει την ερτ ψηφιζει.Ειναι και φιλος με το μυλωνα το σκηνοθετη της υποθεσης ζαχοπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελευθεριάδης με το μουστάκι? Είναι φίλος σου? Σε ποιο καφενείο πηγαίνατε μαζί?

Ανώνυμος είπε...

σε ενα αυθαιρετο καφενειο πλαστικατζα που κλεινει το πεζοδρομιο.Κοντα στη σταση του μετρο στο χολαργο.Η ασημαντοτητα σε ολο το μεγαλειο της

Ανώνυμος είπε...

Ναι τον θυμάμαι. Έπαιζε παλιά σε κάτι σίριαλ. Λαϊκός ηθοποιός και άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Στο τουίτερ υπάρχουν και άνθρωποι που συμπαθεί κανείς. Εγώ συμπαθώ και λυπάμαι το δάσκαλο Σακά που έγραφε στον Χατζηνικολάου και τώρα πια δεν γράφει.

Ανώνυμος είπε...

Γιόρταζε προχθές ο Ελευθεριάδης.Χρόνια πολλά.

Ανώνυμος είπε...

εχει μια αποψη, δεν ηταν και τελειως αγραμματος σαν πολλους που γρυλλιζουν.Λαικος μωρε , ολα τα ματς που δειχνει η συνδρομητικη βλεπει, μεχρι και το λετσε-παλερμο ξερω γω.Ποικιλιες τρωει με τυρια και τοματες και πινει τσιπουρα.Για να μην παει σπιτι να βλεπει τη γυναικα του αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είστε φίλοι με τον Ελευθεριάδη? Ή ήσουν φίλος του στο παρελθόν? Δεν φαντάζομαι να τρώγατε μαζί τις ποικιλίες;

Ανώνυμος είπε...

Πώς ζει αυτός ο Ελευθεριάδης; Εδώ άλλοι και άλλοι ηθοποιοί έχουν πρόβλημα επιβίωσης και αυτός χωρίς να δουλεύει τρώει και ποικιλίες;

Ανώνυμος είπε...

T: Να ζεις σημαίνει να έχεις μεγάλη καρδιά και να αγαπάς.

Ανώνυμος είπε...

εγω ετρωγα συχνα σε μια ταβερνα στο χολαργο,ο ταβερνιαρης πασοκος τεντα λεμε, ηταν φιλος του ελευθεριαδη και μου τον γνωρισε.Τον εβλεπα στον καφενε και μιλουσαμε, οχι και κολληταρια, ουτε θα ετρωγα απο το ιδιο πιατο με εναν μουστακαλη ,εκτος απο το Νικο

Ανώνυμος είπε...

Αν θες πες μας και ποιες ήταν οι προτιμήσεις του Ελευθεριάδη στο φαγητό όταν πήγαινε σε αυτή την ταβέρνα.

Ανώνυμος είπε...

ο ελευθεριαδης δεν ετρωγε στην ταβερνα εκεινη.Στον καφενε γευοταν τις ποικιλιες.Εφτυνε τα κουκουτσια των ελιων μες το χερι του

Ανώνυμος είπε...

Πριν σου τον γνωρίσει τον ήξερες καθόλου ως ηθοποιό ή τον προσέβαλες με το να δείξεις ότι δεν ξέρεις το καλλιτεχνικό ποιόν του; Σε φαντάζομαι να σου λέει ο ταβερνιάρης από δω ο ηθοποιός Ελευθεριάδης και εσύ να κοιτάς σαν χαμένος.

Ανώνυμος είπε...

Στον καφενέ όπου οι ποικιλίες είναι και φτηνές.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα επεσες μεσα ρε ,δεν μπορει πρεπει να ξερεις την ιστορια.Τον ειχα καπως περασει για καποιο λογο,με τον μητρουση την αλλη ηθοποιαρα. Μα κυριε μητρουση του ελεγα...
Μα δεν με λενε μητρουση μου λεει.χχαααααααχχχααχχαχαχααχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος θέλει να θίξει τον ηθοποιό Ελευθεριάδη με το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι έτρωγε ποικιλίες και έπινε ούζα με τις ώρες για να αποφύγει τη γυναίκα του. Μπορεί όμως ο άνθρωπος να είναι απλώς ρέμπελος και καεφενόβιος. Όλοι οι καλλιτέχνες λόγο πολύ έτσι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο πλήγμα Καραίσκο αυτό για την καλλιτεχνική υπόσταση κάθε καλλιτέχνη, πολύ περισσότερο ενός Ελευθεριάδη. Μου αρέσει πάντως που του μιλάς και στον πληθυντικό.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ο λευτερης εφευγε απο το πρωι και γυριζε αργα το βραδυ σπιτι και μαλιστα ξεμεθυστος, για να μην τους βλεπει εκει μεσα ολους αυτους, ο ιδιος τα λεγε χεσε μας

Ανώνυμος είπε...

φιλε και εγω συναισθανθηκα τη ζημια που προκαλεσα.Αυτο εγινε την πρωτη μερα που γνωριστηκαμε , πληθυντικοι και μητρουσηδες.

Μετα που εφυγε αυτος ,οι θαμωνες μου ελεγαν ποσο γελασαν με το παθημα του.Βεβαια οποιος εφευγε απο το καφενειο εκεινο, αποθεωνοταν μετα απο τους εναπομειναντες

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πας καθόλου στον γραφικό αυτόν καφενέ Καραίσκο; Να κάνουμε εκεί τη συνάντηση;

Ανώνυμος είπε...

οχι μωρε με τους κωλογερους, ειναι και μακρυα μου

Ανώνυμος είπε...

του έθιξε τον επαγγελματικό εγωισμό του Ελευθεριάδη ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

στον ιδιο καφενε μια φορα την εβδομαδα ερχοταν ο γιωργος ο βαρδινογιαννης,Τριτη βραδυ κατα τις 8 μετα απο συσκεψη ιπποδρομιακη που γινοταν σε παρακειμενο χτιριο.Επιανα θεση απο τις 5 στον καφενε. Ο καπετανιος επινε ενα ουζακι ετρωγε ενα αγγουρι και συνομιλουσε με το απροσδιοριστο πηγαδακι, που δεν ηξερε κανεναν προσωπικα αλλα ηταν ολοι αγνοι γλειφτες και τον παρακαλουσαν να ερθει να τους μιλησει.Να λεει ο καπετανιος για τον Φιντελ καστρο να λεει για την Αγγλια για τα ποδοσφαιρα.Τι ωραιος ανθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Eσύ πήγες να του μιλήσεις ποτέ Καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

του ειχα θεσει δυο ερωτηματα για εναν κοινο μας φιλο απο κρητη.

Ανώνυμος είπε...

Μα κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να θέτεις μεγάλα ζητήματα. Διεθνή. Για να έχεις μετά να γελάς με τις απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

τον κέρναγε ο δουλοπρεπής καφετζής ή τον δάγκωνε?

Ανώνυμος είπε...

σωστο. αυτα τα εθεταν οι πρεσβυτεροι, μην νομιζεις οτι προλαβαινες. Κανα 45 λεπτο κρατουσε το μπρηφιγκ

Ανώνυμος είπε...

μολις εμπαινε μεσα ο γιωργος εδινε ενα εικοσαρικο στον καφετζη.αρχοντιλικι

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
H ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΝΤΙΒΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ....ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΜΩΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ , ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΑ .......ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

To παραπάνω του Ντεβελέκου θα μπορούσε άνετα να είναι και σχόλιο στο τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα όλα τα κριτικά σχόλια για το twitter και τα βρίσκω ολόσωστα αν και δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να συζητάει αυτά τα πράγματα ένας έξυπνος άνθρωπος αφού μου φαίνονται απολύτως προφανή. Παρόλα αυτά είμαι υπέρ του twitter γιατί όπως έχω γράψει και παλιά είναι τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθείς διανοητικά καθυστερημένους ή κομπλεξικούς ή ανισόρροπους να αγωνίζονται στον μαραθώνιο της μαλακίας για το ποιος θα πει τη μεγαλύτερη μπαρούφα. Αν αυτό το θέαμα δεν είναι ότι πιο αστείο έχει εφευρεθεί τα τελευταία χρόνια, δεν ξέρω τι σημαίνει αστείο. Για να γελάμε μέχρι δακρύων αφήστε τα λουλούδια του twitter να ανθίσουν και ποτίστε τα με την στήριξή σας. Έστω και αν πρόκειται για τσουκνίδες.

Ανώνυμος είπε...

T: Ποια είναι η δουλειά που κάνει καλύτερα όποιος ονομάζεται Απέργης; Η απεργία.

Ανώνυμος είπε...

εγώ αντίθετα βρίσκω (για άλλους λόγους) το τουιτερ μεγάλη ανακάλυψη. Η βλακεία υπήρχε. Ούτε αυξήθηκε, ούτε μειώθηκε λόγω τουίτερ. Τα σοσιαλ μηντια μόνο την καταγράφουν και μας φέρνουν όλους, βλάκες, έξυπνους, άσημους, διάσημους πιό κοντά. Απλά, ο κοινωνικά προβληματικός νεοέλληνας δείχνει την ιδιοσυγκρασία του, που όπως η δημόσια συμπεριφορά του (πχ. οδήγηση) είναι για τον δίπλα αποκρουστική.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να ασχολούμαστε με τη βλακεία των χρηστών του twitter, θα ήταν πιο χρήσιμο να θυμηθούμε ποιες ιδιότητες επιβραβεύονται στην νεοελληνική κοινωνία.

Λοιπόν, στις διάφορες εκδηλώσεις της ζωής μας, ποιος είναι αυτός που αφήνει το στίγμα του και γίνεται ευκολότερα αποδεκτός; Αυτός που λέει πραγματικά την άποψή του ή αυτός που διατυπώνει ακραίες απόψεις για να προκαλεί και να κρατά το ενδιαφέρον; Αυτός που λέει λίγες και θανατηφόρες ατάκες ή αυτός που διαρκώς χαριεντίζεται με τους άλλους λέγοντας κουρασμένα αστεία τύπου Σεφερλή; Αυτός που σκέφτεται και μιλάει όταν πρέπει ή αυτός που ζαλίζει τα αρχίδια των άλλων με ανόητο brainstorming; Αυτός που έχει διαβάσει 1000 βιβλία ή αυτός που έχει ξεφυλλίσει 10 και τα αναφέρει συνεχώς; Ο πανεπιστημιακός που σέβεται τον εαυτό του και γράφει άρθρα μόνο όταν έχει κάτι να πει ή ο "καθηγηταράς" με τις 200 δημοσιεύσεις αμφίβολης ποιότητας; Ο δημοσιογράφος που έχει κάνει σοβαρή έρευνα για ένα θέμα και γράφει 1-2 άρθρα ή αυτός που γράφει τις ίδιες και τις ίδιες αρπακολλατζήδικες μαλακίες κάθε μέρα;

Οπότε, τι να περιμένει κανείς από το ελληνικό twitter; Απλά καταδεικνύει τα παραπάνω, ενδεχομένως σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό.

Με τα διάφορα ελιτίστικα του στυλ "όταν ανακατεύεσαι με τέτοια άτομα, τι περιμένεις;" συμφωνώ με μια μικρή υποσημείωση: ότι για να μπορείς να αποφεύγεις "τέτοια άτομα" θα πρέπει να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφεσαι (και από τους οποίους εξαρτάσαι). Πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει ούτε στις κοινωνικές εκδηλώσεις που παρευρισκόμαστε, ούτε στους επαγγελματικούς χώρους από τους οποίους περνάμε. Για να το πω λαϊκά, πεζοδρομιακά, όλοι (εκτός από πολύ λίγους τυχερούς) ανακατευόμαστε με τα σκατά κάποιες ώρες της ημέρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε δεν κατάλαβα την τελευταία παράγραφό σου και τι σχέση έχει με τους αυνάνες του τουίτερ. Αναγκάζει κανείς κανέναν να εκφράζεται και να ανταλλάσσει απόψεις στο τουίτερ; Σαν κάπως ενοχική μου φάνηκε η αναφορά σου. Μήπως ήσουν και εσύ χρήστης τουίτερ;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 278   Νεότερο› Νεότερο»