Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΑΣ

Αν ηταν βιωσιμο το ελληνικο μοντελο, θα το ειχαν υιοθετησει ολες οι χωρες του κοσμου. Για κοιτα ρε κατι μουτρα που ανακαλυψαν την οικονομικη ουτοπια .Ολη η οικουμενη ψαχνει να τη βρει, και τελικα την βρηκαμε εδω , στη χωρα του γιωργη του αυτια και του χατζηνικολαου.

Μα η καθε χωρα θα εξελεγε ενα διευθυντηριο σαν το δικο μας το καταγελαστο , που θα διοριζε κατα το δοκουν τους δημοσιους υπαλληλους . Θα οριζαν και τοποτηρητες σε καθε γωνια της χωρας να μοιραζουν επιδοτησεις στην αγροτια, να ελεγχουν και να διαφεντευουν τα διοικητικα διαμερισματα,να διοριζουν κι αυτοι αυτοδιοικητικους υπαλληλους, γλειφτρακια και ανικανους δια πασαν εργασιαν νεους .Το αλλο βασικο κομματι της οργανωσης - για να στηθει το μαγαζι, ειναι να μοιρασεις πεντε εξι βαρια μονοπωλια ,σε μερικες οικογενειες οι οποιες επιλεγονται απο κοινου με τις ξενες πρεσβειες, οπως γινεται σε καθε αποικιοκρατουμενο κρατιδιο.Αστικη ταξη δοτη.
Το τελευταιο αυτο, δεν ηρεσε στον ελληνικο λαο που τσινησε καποια στιγμη το 1981, ψηφιζοντας τον ανδρεα. Ετσι θεωρησε οτι θα τσακισει τις ξενες δυναμεις, τα τζακια των βαρδινογιανναιων και τα μονοπωλια.Αυτη η στανη, αυτο το γαλα βγαζει.Μεχρι εκει φτανει το μυαλο των απογονων του Πλατωνος.Με τον Ανδρεα.
Οι οικογενειες αυτες λοιπον, αναλαμβανουν και τον ηλεκτρονικο δημοσιογραφικο ελεγχο των κυβερνωντων, για να μην κανει του κεφαλιου του ο καθεις και για να αναδεικνυουν τα νεα κομματικα ταλεντα οπως αυτοι θελουν, να παζαρευουν ,να εκβιαζουν, να ,να να .Ετσι συντηρειται το πραγμα.
Ολο το υπολοιπο κομματι της εθνικης οικονομιας αυτοοργανωνεται με τροπο καταπληκτικο, φυσικω δικαιω. Καθε συνοικια, καθε τετραγωνο οικοδομικο, μοιαζει με το αλλο σαν δυο σκατουλες. Εκκλησια, Φαρμακειο, τραπεζα, πετ σοπ, ταβερνες, ρουχαδικα, ψιλικατζιδικα, χασαπικα ,μαναβικα.
Αν λειτουργουσε , αν επεβιωνε ετσι ο οιοσδηποτε εθνικος οργανισμος, αν ηταν τοσο ευκολος και βατος ο δρομος για την ευτυχια, θα μιλουσαμε ολοι για το ελληνικο μοντελο και θα το ειχαν ξεπατικωσει κι αλλοι. Ακομη και στις χωρες της κεντρικης αφρικης, δεν θα κανιβαλιζονταν οι τουτσι με τους χουτου και οι νιγηριανοι ,οι τανζανοι με τους αλμπινους .Aφηστε δε -oλο και καποιος φιλοσοφος, θα το ειχε περιγραψει ηδη, απο τον 15ο αιωνα.

Θαυμασια και τακτοποιημενα, ολα στη θεση τους, το μονο που χρειαζεται ειναι η συντηρηση ,η διαιωνιση και η βελτιωση.Σπουδες λοιπον. Αφου ολα τα εχουμε πια λυσει,μενει να σπουδασουν τα τεκνα μας. Παρακαλω ο κυριος; Τι επιθυμει να σπουδασει; Ιατρος; Παρακαλω περαστε.Ρουμανια, βουλγαρια, βλαχομπογδανια, παντως γιατρος.
Ετερος; Δημοσιογραφος, φιλολογος , γυμναστης, φαρμακοποιος κλπ.
Μετα ολοι στους δρομους, αδιοριστοι ,κλαψομουνηδες και ανεργοι.
Εγω που εχω απολυθει η εχουν κλεισει τουλαχιστον 4 μεσα που εργαστηκα, ποτε δεν εκατσα να αγωνιζομαι με τους υπολοιπους συναδελφους για τα σπασμενα. Ποιος δεν εβλεπε οτι τα ΜΜΕ ειναι μια διαπλεκομενη φουσκα ,που αργα η γρηγορα θα εσκαγε.Παντα μαζευα τα μολυβακια μου ,τα μπακαλοχαρτα μου και εφευγα χωρις να βγαλω αχνα.

Θεωρουσα και τον εαυτο μου τυχερο, που μπορεσε να βγαλει δυο παραδες χωρις να παραξει τιποτα παρα ρεπορταζ, λεει. Και πολλα παιρνουν οι δημοσιογραφοι, για να μας λενε τις κοινοτοπιες τους και να βαζουν τους μαλακες ψηφοφορους πολιτες, να βελαζουν ον καμερα στην ερμου και τις λαικες, για τη συμφορα που τους βρηκε με τα μνημονια. Σιγα που θα πληρωνε ποτε καποιος επιχειρηματιας-εχεφρων ανθρωπος , κανεναν ρεπορτερ απ αυτους τους ψωνισμενους προχειρολογους , αρπακολλατζηδες, αν δεν υπηρχαν οι διαπλοκες και οι βρωμοδουλειες τους.Για να λενε τι μωρε; τα επεισοδια ξεκινησαν , πυρετος διαβουλευσεων , καζανι που βραζει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ,οι ασκοι του αιολου.
Η εξισωση εχει ως εξης: Οι δημοσιογραφοι κυνηγανε τα αφεντικα τους για τα δεδουλευμενα, τα αφεντικα δεν υπολογιζουν κανεναν ,γιατι εχουν τις πλατες των πολιτικων και της δικαιοσυνης ,του αρθρου 99 , οι δημοσιογραφοι γλειφουν και ψηφιζουν ολημερις τους πολιτικους αφου καταβαθος θελουν ολοι να γινουν Μιχελακηδες και Ρουσσοπουλοι. Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει στο τελος.

Πολλοι αγανακτουν για την επιθεση εναντιον του τιμιου ελληνα εργαζομενου που δουλευει σκληρα, ακομη και σε δυο δουλειες , (τρωει 3 ωρες τη μερα στο αυτοκινητο με τον πορτοσαλτε και το νικολακοπουλο μπλα μπλα). Μα ετσι ειναι η παραγωγη. Ο οιοσδηποτε να βγει με μια τσαπα στο δρομο να σκαβει ολη μερα μεχρι λιποθυμιας, δεν θα προσφερει τιποτα στο ΑΕΠ. Τζαμπα κοπος.

Ολο λοιπον το παραπανω μοντελο για να λειτουργησει για 20 χρονια, θελει 450 ευρω δισμυρια απ οτι μαθαμε.

92 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, τώρα που έκλεισε η ελευθεροτυπία ποιά εφημερίδα θα διαβάζεις?

Ανώνυμος είπε...

έκαμες καλά ρεπορτάζ καραϊσκο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ερωτησεις δεν θα απαντιουνται τις απογευματινες ωρες λογω εργασιας

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κλείνει σήμερα ο πρωτότυπος όπως πάντα και καθόλου αναμενόμενος Alexis Παπαχελάς το άρθρο του:

"...Γι’ αυτό το βάρος πέφτει σε όσους ξέρουν, βλέπουν τι έρχεται και παίζουν κάποιο ρόλο στην ελληνική κοινωνία. Ας αφήσουν τους μεγαλειώδεις εγωισμούς, τις συμπεριφορές πριμαντόνας και ας μπουν επιτέλους στο καμίνι της πολιτικής και της δημόσιας αντιπαράθεσης. Κανείς που ξέρει και βλέπει δεν δικαιούται να σιωπά!"


Καραϊσκο ακούς?

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα χρειαστεί να διαβάζει καμιά εφημερίδα αφού υπάρχει και το τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο το μέλλον της δημοσιογραφίας πια είναι αρθογράφος στο τουίτερ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απολύθηκες Καραϊσκο; Σε ποιά μέσα εργάστηκες;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε ξαναρώτησα γιατί εκφράζεσαι άσχημα για τα σουβλάκια. δεν τρώς ποτέ?

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε φιλαρακι με τα σουβλακια, εδω κλεινει η ελευθεροτυπια ρε του σταθη , του τριαντη του φουντη και του φιλιππα συριγου, ποια σουβλακια κι αρχιδιες

Ανώνυμος είπε...

Στην αθήνα πια ουτε ένα σουβλάκι της προκοπής δεν μπορείς να φας.

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου αρεσει η μοσχαρισια

Ανώνυμος είπε...

έχει ξεσηκωθεί ο νομικός κόσμος της χώρας από την εγκατάλειψη της ελευθεροτυπίας στην τύχη της

Ανώνυμος είπε...

o νικος νομικος κοσμος

Ανώνυμος είπε...

ο νομικός κόσμος είναι σκατάς

Ανώνυμος είπε...

Και ο ντεβελέκος?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος διαβάζει τη Ρήαλ Νιούζ, την οποία θεωρεί κορυφαία, ειδικά τα εντιόριάλς της.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θυμαμαι οταν ημουν μικρος ,στο δωματιο μου ειχε σπασει το παραθυρο . Το θαλασσινο αγιαζι αδυσωπητο να μου τρυπαει τα κοκκαλα και ολο μου το ειναι , το πρωι δεν μπορουσα να σηκωθω .
Η μανα ερχοταν στοργικα και μπουκωνε το σπασμενο παραθυρι με εφημεριδες. Τις πρωινες που ειχε ψωνισει ο μπαμπας. Το τζαμι εγραφε για τον κουσουλακη το λεμονη , το νικολα.
Τωρα αν ημουν σ εκεινα τα χρονια, δεν θα μπουκωνα ουτε το παραθυρι με τη ρηελ νιουζ

Ανώνυμος είπε...

Ε καλά τώρα, τι θα έλεγε για ξεκάρφωμα. Τελικα ο σβερκοδαγκωμένος είχε είδωλο την Ανάστω από τότε. Από μικρός φαινότανε..

Ανώνυμος είπε...

στην εχει κανει την κωλαθρα τριανταφυλλο ο αναστο εσενα

Ανώνυμος είπε...

Πάλι έπεσε το επίπεδο. Πάω twitter.

Ανώνυμος είπε...

χααχααααα

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_9127.html

συγκινουμαι σταθη, συγκινουμαι.Θυμαμαι το υγρο αρθρο σου για την πολυτιμη βοηθεια της οικογενειας βαρδινογιαννη στις οικογενειες των καμμενων της ηλειας.
Ενα τιμιο αριστερο αρθρο.Βεβαια σε ενα αριστερο καθεστως ,οπως το ονειρευεσαι, προφανως δεν θα υπαρχουν πυρκαιες.Τις πυρκαιες τις φερνουν οι καραμανλητες (σικ) ,που οι βαρδινογιανναιοι διοριζουν, οπως ξερεις.

εντος των προσεχων ημερων θα διαβασουμε οτι προσεληφθης καπου.

Ανώνυμος είπε...

η ελευθεροτυπια ηταν η αυθεντικη,η αντιπροσωπευτικοτερη εφημερις του ελληνα προοδευτικατζα.Σκεπτικισμος και αποψουλα εναλλακτικη, αυμβατοτης, αντικονφορμισμος, διεθνισμος και κινηματα. Στις καλπες ΠΑΣΟΚΑΡΑ ομως.

Ανώνυμος είπε...

αντισυμβατοτης ηθελα να πω.Κουρακηδες. Πινκ φλουντ και ντηπ περπλ στα 55. Χαρλευ και αλογοουρα , ζαχαρο και χαπακι αντιυπερτασης.

Ανώνυμος είπε...

Ο κατά δήλωσή του πατριώτης σαμαράς και το γαλάζιο κομματικό σκουπιδαριό έχουν λυσσάξει για εξουσία. Και υπονομεύουν τον Παπαδήμο. Αυτά ξέρουν αυτά κάνουν. Αλλά πόσοι ηλίθιοι θα βρεθούν σε 3 μήνες να τους ψηφίσουν?

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/proektaseis/?aid=4681844

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπας και είναι αλήθεια?



Βόρεια Κορέα: «Η φύση συμπάσχει στο θρήνο για τον θάνατο του ηγέτη»
Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει παράξενα φυσικά φαινόμενα
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: πριν 39'


Το ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA ανέφερε σε τηλεγράφημά του ότι ο πάγος σε μία παγωμένη λίμνη ράγισε «τόσο δυνατά, που έμοιαζε να ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη» και μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή

Παράξενα φυσικά φαινόμενα παρατηρεί το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βορείου Κορέας, μετά τον θάνατο του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ-Ιλ.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA ανέφερε σε τηλεγράφημά του ότι ο πάγος σε μία παγωμένη λίμνη ράγισε «τόσο δυνατά, που έμοιαζε να ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη» και μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή.

Το πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι χιονοθύελλα έπληξε τη χώρα την ώρα του θανάτου του Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ο πάγος στη λίμνη Τσον, κοντά στο μέρος όπου λέγεται πως γεννήθηκε ράγισε.

«Μετά το ξαφνικό τέλος της καταιγίδας την Πέμπτη, ένα μήνυμα γραμμένο στο βράχο: "Βουνό Παέκτου, ιερό βουνό της επανάστασης. Κιμ Γιονγκ-Ιλ" έλαμψε για λίγο» ανέφερε.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με το πρακτορείο, ένας πελαργός έλαβε στάση «θρήνου» στο άγαλμα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ιλ στην πόλη Χαμχούνγκ.

Στον Κιμ Γιονγκ-Ιλ έχουν δοθεί σχεδόν θεϊκές διαστάσεις.

Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια Βορειοκορεάτες έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη σορό του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ενώ τα μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν εικόνες θλίψης.

Την ίδια ώρα, η Νότιος Κορέα αναρωτιέται πώς πραγματικά πέθανε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης.

Επικαλούμενος φωτογραφίες από αμερικανικό δορυφόρο, ο διευθυντής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών της Νοτίου Κορέας, Ουόν Σέι-Χουν αναφέρει ότι δεν υπήρχε ίχνος του τρένου, στο οποίο ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ λέγεται ότι πέθανε το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας είπε ότι η Σεούλ προσπαθεί να μη δείξει σημάδια εχθρότητας προς την Πιονγκγιάνγκ και τόνισε ότι η επιστροφή της σταθερότητας στη Βόρειο Κορέα είναι προς το συμφέρον της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=435799

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστό το μόνο κώλο που έχει κάνει τριαντάφυλλο είναι ο δικός του. Κήπος, στρέμματα ατελείωτα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

πες την αληθεια Καραισκο,το τζαμι εσυ το εσπασες!

Ανώνυμος είπε...

...και τις εφημεριδες τις φορουσες μεσα απο τις πυζαμες

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλης Κουσουλάκης. Μεγάλη μορφή.

Ανώνυμος είπε...

de quel point de vue?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τώρα διάβασα την ανάρτηση. Γαμάτη

Ανώνυμος είπε...

γάματη;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ , ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!!
Wham! - Last Christmas
www.youtube.com
Music video by Wham! performing Last Christmas. (c) 1984 Sony BMG Music Entertainment (UK) Limited
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 18 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

γαματη

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος έχει και άλλη μια-παγκόσμια ίσως- πρωτιά. Ανοιξε λογαριασμό στο τουίττερ, με σκοπούς stalking και trolling. Φυσικά το λογαριασμό τον άνοιξε με το κοσμικό του όνομα (πως λέμε ο κύριος παρασκευαίδης).

Ανώνυμος είπε...

Τ: Develeko, φέτος θα πάρεις τα @@ μου.

Ανώνυμος είπε...

8:42 νομίζω πως τον πρόλαβε ο Ξυνόγαλος, εκτός κι αν το κοσμικό όνομά του είναι μούφα

Ανώνυμος είπε...

υπερκοσμικό

Ανώνυμος είπε...

ανάστω-τος ο καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν οηθοποιός Άκης Φλωρέντης ασχολείται ακόμα με την ηθοποιία;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα γράψεις άλλο άρθρο πριν τα χριστούγεννα;

Ανώνυμος είπε...

9:30 νομίζω πως όχι. Κάτι μου είχαν αναφέρει για πραγματική ή ενδεχόμενη συμμετοχή σε κάποια παιδική παράσταση αλλά έτσι κι αλλιώς επρόκειτο για κάτι μεμονωμένο. Επίσης για κάποια εργασία του σε κατάστημα. Ο Άκης βρίσκεται ουσιαστικά εκτός ηθοποιίας όπως τόσοι και τόσοι άλλοι παλαιοί ηθοποιοί.

Ανώνυμος είπε...

T: Πώς λέγεται ο μεθυσμένος Άγιος Βασίλης; Βασιλόπιτα.
(γέλια τρανταχτά από το ακροατήριο του τουίτερ)

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελου Λεµπέση
"Αι µάζαι ουδέποτε εδίψασαν δι’ αληθείας. Αποστρέφονται τα πασιφανή γεγονότα που τας δυσαρεστούν και προτιµούν να θεοποιούν την πλάνην, αν αυτή τας γοητεύει."

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι. Οι μάζες αντί να σκεφτούν και να διαβάζουν κανένα βιβλίο, παίζουν το πουλάκι τους ολημερίς στο τουίτερ και το φέισμπουκ και βλέπουν τηλεόραση. Άλλο εάν οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν είναι μάζα, αλλά εμπνευσμένοι, μοντέρνοι και χειραφετημένοι.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο γράψε τίποτα μπρε να γελάσουμε

T

Ανώνυμος είπε...

ποστεύω ότι η καλύτερη ταινία του καλού καλλιτέχνη Ακη Φλωρεντή είναι το κομπιούτερ του θανάτου

Ανώνυμος είπε...

κοbιουτερ

Ανώνυμος είπε...

κοbγιουτερ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "μαζεμένες", "νοικοκυρεμένες", οι απόψεις του Καραϊσκου. Πτι-μπουρζουά. Τι άλλο; Αστικοποιημένος βλάχος.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο εγώ είμαι Αθήνα. Αν είσαι και εσύ εδώ θέλεις να πάμε για εκείνον τον καφέ στο Μετς αύριο ή μεθαύριο;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να έρθω και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ?

Ανώνυμος είπε...

να ρθει κι η Ανάστω?

Ανώνυμος είπε...

γισ τ ονομα του θεου ρε παιδια. Ας κανουμε γιορτες και θα τα ξαναπουμε μετα τα φωτα. Για μετς καφε κλπ υποσχομαι 6-7 γεναρη.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο εγώ θα επιστρέψω στις 9.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο βρίσκομαι ήδη στο μετς. που να σε συναντήσω?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ήρθες?

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν βγαίνει ο καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

είναι ανάστω. Ψευτόμαγκας

Ανώνυμος είπε...

Πήγα σήμερα στο odeon, αλλά ο καραίσκος δεν φάνηκε. κρίμα και πάλι κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/12/kata_27.html

Καραϊσκο;

Φάνης Γκέκας είπε...

Ανάστω κι ο Καραϊσκος; Έβγα ωρέ να μιλήσεις σαν άντρας.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αύριο θα είμαι στο καφενείο και θα κρατάω τη real news.

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2011/12/%cf%83%cf%8e%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%85%cf%82/

σωστός εδώ ο πουστιρίκος, να το πούμε αυτό

Ανώνυμος είπε...

http://www.newpost.gr/post/95319/%CE%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E%21/

Πολλά, αλλά πολλά λέμε, LOL με παπαρογιάννη άνκορμαν....

Στάθης είπε...

Τίμια η φωνή του πιτσιρίκου. Αποδείχνει το δίχως άλλο ότι έχει αρ@@@ια.

Όχι σαν κάποιους, κάποιους (καραϊσκο?) που έχουν νερώσει το κρασί τους και μετά από κωλοτούμπα γράφουν ..υπέρ του μνημονίου, της ησυχίας, της τάξης κι ασφάλειας.

Τσιμουδιά ο Καραϊσκος για τα πρώην αφεντικά του στα ΜΜΕ, τα πιο επικίνδυνα αρπακτικά που έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος. Μπράβο στον πιτσιρίκο λοιπόν που τολμάει και λέει τα πράματα με τ' όνομά τους.

Ανώνυμος είπε...

Γελοίο το άρθρο Πιτσιρίκου. Τον Πιτσιρίκο περιμέναμε να μας πει τα αυτονόητα που έχουμε ακούσει άλλες 352 φορές μόνο τον τον τελευταίο χρόνο. Όταν πληρωνόταν από τον Αλαφούζο για να κάνει την καραγκιοζίστικη εκπομπή του ήταν όλα καλά. Έκανε επανάσταση μέσα από το σύστημα έλεγε τότε ο αστείος αυτός ανθρωπάκος. Και μόνο το γεγονός ότι ασχολούνται κάποιοι με τον Πιτσιρίκο δείχνει και το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος γράφει πολύ πιο ουσιαστικά. Κακή σύγκριση. Σαν να συγκρίνεις μια σφυρίδα με ένα σάντουιτς Ομονοίας. Εκτός αν οι φίλοι που συγκρίνουν τον Π. με τον Κ. κάνουν πλάκα.

Marwood είπε...

Σαντουί. Είναι προφανές ότι ο Καραϊσκος είναι ένας σημαντικός αρθρογράφος. Το έχουν καταλάβει όλοι πλέον, νομίζω ακόμα και τα ζώα.

Φυσικά ο γραπτός τύπος έχει αποθάνει,ζόμπι εναντίον νεκρών που θα'λεγε και ο Καραϊσκος. Με μία εξαίρεση, την εφημερίδα "Εστία". Νομίζω μάλιστα ότι είναι προς το συμφέρον του εκδότου Αδώνιδος Κύρου να αντικαταστήσει τον κουρασμένο πλέον -και έωλο εδώ που τα λέμε- Βασ. Κοραχάη, με τον Καραϊσκο, και να φιλοξενεί τα εξαίρετα χρονογραφήματά του στην τιμητική θέση που κάποτε κοσμούσε το σχόλιο του Ζάχου Χ"φωτίου.

Ανώνυμος είπε...

Ρέει το κείμενο Καραϊσκου, είναι "ανοιχτό" σα τη σουφραφρά του. Για να μη πω σα της Ανάστως.

Ανώνυμος είπε...

να μην το πεις

Ανώνυμος είπε...

Πάντα βαρετός και κοινότοπος αυτός ο άσχημος αριστεριστής. Πάντα εύστοχος και ενδιαφέρων ο γοητευτικός στον λόγο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ορθόν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εχουμε πει εδω, οτι ο χαβαλες και η σατιρα στη χωρα μας , ειναι εργολαβια της αριστερης παραταξης.
Μαλλον γιατι οταν η αριστερα μιλαει σοβαρα, εσεις νομιζετε οτι αστειευεται.Αυτη μιλα σοβαρα ομως (κατα τη γνωμη της) ενω εσεις γελατε. Η δουλεια του αριστερου ειναι να μιλα σοβαρα και εμεις να γελαμε.
Θρηνω που κουβεντιαζουμε για τον πιτσιρικο στο μπλογκ αυτο, γιατι σημαινει οτι τον υπολογιζουν και τον διαβαζουν ορισμενοι απο εμας.

Θα επικαλεσθω τωρα την μαρτυρια του ρεπορτερ Τ, για την παρουσια του πιτσιρικου στο σκαι. Ο ρεπορτερ Τ ειναι ενα προσωπο που γνωριζει και ο μαργουν και την υπαρξη του μπορει να την πιστοποιησει.

Ο πιτσιρικος επινε καφε στο κυλικειο του σκαι καθημενος.Μπαινει μεσα η Χ δηημοσιογραφα και ο πιτσιρικος της προσφερει τη θεση του απο σεβασμο .Της ειπε και ποσο την εκτιμα.

Για τετοια φαση μιλαμε.Τα γνωστα δηλαδη.

Στάθης είπε...

ο φθόνος καραίσκο, ο φθόνος. Ο ρεπόρτερ Τ (όπως και ο ρεπόρτερ Κ) φθονείτε τον επιτυχημένο πιτσιρίκο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καλα μ αυτη τη λογικη φθονουμε και τη βανδη , τη βισση κ.ο.κ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, αυτό είπα και εγώ. Όταν κάποιος ξοδεύει ενέργεια για να πατήσει το πλήκτρο και να δει (άσε το να διαβάσει) τον πανβαρετό και πανπροβλέψιμο Πιτσιρίκο τότε δεν υπάρχει χώρος για συζήτηση. Στο twitter θα έπρεπε να πάει ο Πιτσιρίκος και πολύ του είναι.

Ανώνυμος είπε...

μα είναι στο τουίτερ!
Πώς είναι δυνατόν να συνέβαινε το αντίθετο άλλωστε.

Tourkoglou είπε...

Αυτές τις μέρες πήγα για καφέδες και ποτά με διάφορους δημόσιους υπαλλήλους που γνωρίζω. Ο ένας εξακολουθεί να πηγαίνει στο γραφείο από τις 8 έως τις 12, ενώ "ναι μεν έχουν μειώσει το βασικό, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τη φάση με τις επιτροπές". Ένας άλλος υπηρετεί στο εξωτερικό, δουλεύει σε ένα άδειο γραφείο (το facebook δίνει και παίρνει) και άντε να παίρνει 3800 από 5000 που έπαιρνε πριν. Ένας άλλος (βυσματική θέση σε υπουργείο) δεν μίλησε και πολύ, άρα υποθέτω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και εκεί. Μόνο κάτι κακομοίρογλου που έχουν μπλέξει με τη μέση εκπαίδευση τραβάνε πραγματικό ζόρι.

Ανώνυμος είπε...

Τουρκογλου, το ονομα του κουβελη επαιξε στις συζητησεις ; Θα τον προτιμησουν οι δημοσιοι φιλοι σου;

Tourkoglou είπε...

Ίσως επειδή οι γνωστοί μου ήξεραν τις απόψεις μου σε τέτοια θέματα, οι συζητήσεις κινήθηκαν στην πεπατημένη (κακοδιαχείριση, βατοπέδια, ειρωνείες για Βορίδηδες και Παπουτσήδες), χωρίς αναφορές στην ανανεωτική αριστερά. Όμως γνωρίζω από άλλες πηγές ότι οι 2 από τους 3 προαναφερθέντες θα ψηφίσουν Κουβέλη δαγκωτό.

Είδα και κάποιους ιδιωτικούς υπαλλήλους (igzέκιουτιβς σε πολυεθνικές). "Φωνάζει 2 χρόνια ο Πάσχος, αλλά ποιος τον ακούει" ήταν το motto.

Ανώνυμος είπε...

ωραια πραγματα διαβαζω

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ακόμα και ο Πασβαντίδης έχει προσχωρήσει στον Κουβέλη γιατί μυρίστηκε ψητό από τη νομή της εξουσίας που φαίνεται στον ορίζοντα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον ακούει κανένας. Ο Πάσχος είναι η φωνή της λογικής. Της κοινής λογικής.

Ανώνυμος είπε...

Εμ έτσι είναι. Αν δεν ακούνε τον Πάσχοντα που τα φωνάζει 2 χρόνια θα ακούσουν τον σβερκοδαγκωμένο Καραϊσκο που τα φωνάζει 2 μήνες;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο που θα κάμεις πρωτοχρονιά?

Ανώνυμος είπε...

Ασκημο Παιδι αυτός ο Πάσχων αλλά τα λέει καλά

Ανώνυμος είπε...

Τ: Θα τα ξαναπούμε του χρόνου.