Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΝ

Οι μερες των χριστουγεννων μ αρεσουν, γιατι εκβαλλουν φορτσατα το συνολο της μεσης μαλακιας , της ατρομητης και αβυθιστης σαχλας του ελληνα και πλιοτερο της ελληνιδας(ψηφοφορου) .Λατρευω να διαβαζω ,θα ηθελα να διαβασω αν μπορουσα ολα τα αρθρα, τα σχολια ,τα μηνυματα και τα τουιτς ακομη ακομη, που ξαποστελλονται αυτες τις αγιες μερες. Πανω απ ολα μ αρεσουν τα μελαγχολικα τα λογια, τα ντοκουμεντα ολα, οι αιρετικες σκεψεις . Δεν υπαρχει τιποτα πιο απολαυστικο και πιο ενδιαφερον σε αυτες τις περιπτωσεις, απο την εναλλακτικη "διαφορετικη" προσεγγιση .Η ψαγμενη ,η διαβασμενη, η αντιχαζοχαρουμενη, η εντεχνη ,η αλλη επιτελους θεωρηση των χριστουγεννων, που εχει γινει τελικα και στατιστικα... πιο δημοφιλης απο την επισημη , την αγοραια .Η προσεγγιση της σκεπτομενης πεννας , της "αλλης" σκοπιας. Κυριως στα επικαιρα θηλυκα πονηματα- εγκεφαλογραφηματα, η χριστουγεννιατικη αληθεια -αρνητικη η θετικη- εξαρταται ξερα απο το γκομενικο - προσωπικο τεκταινομενο και απο τις φετινες δυνατοτητες του πορτοφολιου.Μια γυναικα μπορει να γραψει ενα ολοκληρο "κατηγορω" αντιεορταστικο ,επειδη προλαβαν αλλοι-ες να ψωνισουν το πολυποθουμενο φορεμα του ρεβεγιον.Αν το προλαβαιναν το φορεματακι , θα ηταν τα καλυτερα χριστουγεννα. Ειδαλλως, "μαυρες" οι γιορτες: " Αχ δεν την μπορω αυτην την τεχνητη χαρα, αυτην την καταναλωτικη ευθυμια,τα χαζα γελια. Αισθανομαι οτι πανε να μου επιβαλουν μια χαρα που δεν νιωθω"
Εν ολιγοις, αν μαζευονταν στο συνταγμα οι αγανακτισμενοι με τις γιορτες , θα ηταν σιγουρα περισσοτεροι απο τους αλλους τους μαλακες αγανακτισμενους τις προαλλες, στον ιδιο τοπο.

Αυτες τις μερες , σκανε καλικατζαριστικα και οι καταθλιπτικοι.Καταθλιψη λεει. Καταθλιπτικος παει να πει αυτοματως "εξυπνος", διαφορετικος, βαθυς.Καλλιτεχνης καταραμενος, Μποντλαιρ, Μοντιλιανι - η ψ..η μου να σε γιανει :"Εγω θλιβομαι ,δεν μπορω σε αυτον τον κοσμο τον κενο ,το ματαιοδοξο, τον συντριπτικο ,τον καπιταλιστικο, που δεν σεβεται την ανθρωπινη προσωπικοτητα ρε συ" .Respect και respect.Οι καταθλιπτικοι συνεννοουνται μεταξυ τους σαν τους μασονους.τα βλεπουν αλλιως τα πραγματα αυτοι.Θελω να σημειωσω οτι ολοκληρα μιλιουνια εργατων ξυπνανε για να μεταβουν στην αγορα του ρεντη καθημερινα στις 5 πρωινη ,προκειμενου να κοψουν τα κρεατα με τον τορνο και τα αλυσσοπριονα. Η καταθλιψη ομως περιεργως, επιλεγει να χτυπα τα κακομαθημενα του τουιτερ κι οχι αυτους. Τελος παντων η καταθλιψη χτυπα ολα τα φλωρακια που νομιζουν οτι αξιζουν κατι μεγαλο και βροντερο στη ζωη, αλλα η μοιρα τα εστειλε εκει που ειναι.

Και μενει η αλληλεγγυη. Η αλληλεγγυη "χριστουγεννιατικο" ειναι ειτε συνηθεια των μπουρζουαδων μεγαλοκυριων των γκαλα , των μαργαριταριων και των μονοπωλιων , ειτε των αριστεριστων ελευθερων σκοπευτων που παραμονευουν σε καθε γωνια οπως παντα. Τα ιδια σκατα δηλαδη που μας ταλαιπωρουν καθημερινα.
Η διαφορα ειναι οτι οι αριστεριστες ,θελουν να μετατρεψουν την καθημερινοτητα τους σε δικο μας εφιαλτη. Γαυδοποιηση. Αυτο που σε σενα φαινεται κολαση, δηλαδη οι ουρες, τα κοινοβια γλεντια, η κιθαρα του μαλλια, το εντεχνο ελληνικο και η φωτια στην αμμο, οι μπυρες στα κουτια,οι κουβεντουλες και οι ανταλλαγες αντικειμενων στα γελοια κατα τοπους συνοικιακα μυρωδατα ανταλλακτικα παζαρια ...γι αυτους ειναι το ζητουμενο.

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό κείμενο Καραϊσκο. Και ειδικά αυτό to σημείο με την κατάθλιψη και τις ψυχοθεραπείες μωρέ, αφού η εποχή μας δημιουργεί τρομακτικά προβλήματα στις ψυχές όλων ημών που μας απασχολεί το πώς θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο και τι θα γράψουμε όλη μέρα στο Twitter.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, ανεξάρτητα από το αν έχουμε εορταστική περίοδο ή όχι, είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να διαβάζει κανείς γυναικεία blogs. Δεν αναφέρομαι σε αρθρογράφους και (ψευδο)celebrities - τα πραγματικά διαμάντια κρύβονται σ' αυτά που γράφουν τα "κορίτσια της διπλανής πόρτας", ιδίως αν παίζει υψηλή μόρφωση, ενασχόληση με τέχνες και φεμινισμός.

Συνήθως, η λέξη-κλειδί είναι "μίρλα". Μίρλα για τους υποκριτές που το παίζουν χαρούμενοι και ευγενικοί, για τις αντιφάσεις των αντρών, για τους καπνιστές, για τις γυναίκες που συμβιβάζονται με όσα τους επιβάλλει η κοινωνία, για το πόσο αγάμητες αισθάνονται. Επίσης, μίρλα για όσους είναι δυσάρεστοι ή αγενείς στο όνομα της ειλικρίνειας, για τους βαρετούς άντρες που δεν πέφτουν ποτέ σε αντιφάσεις, για τους αντικαπνιστές, για τις γυναίκες που το παίζουν ασυμβίβαστες, για το ότι αναλώνονται σε εφήμερες σχέσεις. Πολλές φορές όλα από το ίδιο άτομο. Απόλαυση.

Κάποιος πρέπει να πει σ' αυτά τα κορίτσα ότι αυτό που βγαίνει από τέτοια πονήματα δεν είναι "εναλλακτική άποψη", αλλά κάτι σαν Κάρι Μπράντσο στο πιο βλάχικο.

Ανώνυμος είπε...

Τον μπούλη Παναγιωτάκη δεν τον κάνουν παρέα οι συμμαθητές του στου Μωραίτη και οι γονείς του πρέπει να τον πάνε σε ψυχολόγο. Η Δάφνη έχει μοναξιές και την αίσθηση του μάταιου και του ανικανοποίητου και βρίσκει ανακούφιση στην ψυχοθεραπεία. Τον Αλέξανδρο οι γονείς του δεν τον άφησαν να γίνει ποιητής αλλά τον έβαλαν να δουλέψει στο εργοστάσιο του μπαμπά του και έχει ανάγκη να κάνει ψυχανάλυση.

Ανώνυμος είπε...

Οι 2:04 και 4:43 καθώς και ο Καραίσκος έχουν απόλυτο δίκιο με τα θαυμάσια σχόλια τους.Τι τρομπαρία είναι αυτή τα τελευταία χρόνια με τα ψυχολογικά; Μπέμπηδες, παρθενόπες, χοντροκώληδες ευαίσθητοι καταφεύγουν με τη μία στον ψυχολόγο. Δεν μπορούν οι καημενο΄υληδες να αντέξουν τις πιέσεις της ζωής. Πολύ διασκεδαστικό να είσαι από μια μεριά και να ακούς τις εξομολογήσεις των ψυχικά εύθραστων.Βέβαια και μια ματιά μόνο να ρίξεις στο τουίτερ βλέπεις όλη την ψυχασθένεια του κάθε τραμπαρίφα που εκτονώνεται με τις πάντα ασήμαντες παπαρολογίες του και μάλιστα χωρίς να πληρώνει φράγκο στον τρελογιατρό αντί να τον έχουν δεμένο με τον ζουρλομανδύα.

Ανώνυμος είπε...

λολ

Ανώνυμος είπε...

Είχα και εγώ μια συμμαθήτρια ονόματι Ηρώ που όταν την είχα δει πριν δυο χρόνια σε πάρτι που έκανε φίλος από το σχολείο μου δήλωσε με περηφάνια ότι έκανε ψυχοθεραπεία και μάλιστα ομαδική αλλά να μην φανταστώ ότι έχει κάποιο πρόβλημα, όπως μου είπε, και ότι απλά βοηθάει στην αυτογνωσία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλη σχετική επιστήμων μου έλεγε ότι τώρα στις γιορτές η εξάρτηση από social media και ειδικά από το Twitter δοκιμάζεται επικίνδυνα. Οι χρήστες όλων αυτών των ανοησιών έχουν μιας μορφής εξάρτηση έως απόλυτη εξάρτηση και στις γιορτές οι αντοχές τους δοκιμάζονται , γιατί από τη μία θέλουν πολύ να γράψουν οτιδήποτε αρκεί να γράψουν κάτι για να αισθάνονται ζωντανοί και κοινωνικοί, από την άλλη κάποιες παραμονές χριστουγέννων πρωτοχρονιάς, ανήμερα και άλλες τέτοιες μέρες των εορτών δεν θέλουν να φαίνονται ότι γράφουν για να μην δείξουν ότι δεν έχουν παρέες, δεσμούς και γενικά κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους και τους περάσουν οι άλλοι για μαλάκες. Ζορίζονται πολύ δηλαδή που σημαίνει ότι οι μαλάκες φοβούνται μην τους περάσουν οι άλλοι μαλάκες για μαλάκες. Σχιζοφρένεια.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο καλή χρονιά και ραντεβού στις 6 του μήνα στο Μετς.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος πάντως έμπρακτα, απέδειξε ότι δεν φοβάται μήπως τον πουν μαλάκα.

Marwood είπε...

Έτσι όπως τα λέει ο ΚΑραϊσκος είναι: http://www.youtube.com/watch?v=nvjYuIBy-oQ

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και από μένα στον Καραϊσκο και δηλώνω και εγώ συμμετοχή στη συνάντηση του Μετς της 6ης Ιανουαρίου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί ο Καραϊσκος στις 6 του Γενάρη. Βουτάει να πιάσει το σταυρό ή Ο'τι άλλο μπορεί να βουτήξει τελος πάντων

Ανώνυμος είπε...

Μα το υποσχέθηκε. Θέλω να τον δω γιατί αν μου αρέσει ως αγόρι θα ήθελα να προχωρήσω και σε άλλα μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

http://www.reddit.com/r/firstworldproblems/

ΚΑΣΤΑΝΑΣ είπε...

Την Ηρω την ξερω. Μια φορα στο Ροκ οταν ειχαν φυγει ολοι κι ειχε αδειασει το μαγαζι της την επεσα. Την πηγα στο αμαξι που το χα παρκαρει στη Λουκιανου και πατα κιουτα, πατα-κιουτα εγινε το ελα να δεις. Περναγανε κατι σκουπιδιαρηδες στις 6 το πρωι και μας επαιρναν ματι, της πουτανας εγινε. Μετα την πλακωσα στα χαστουκια.

Ανώνυμος είπε...

"η ψ..η μου να σε γιανει" Σβερκοδαγκωμένος λέμε. Για την ψ..η τα κάνει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Χαμηλό το επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

μα ειναι δυνατον 11 η ωρα παραμονη πρωτοχρονιας να βριζεις στου πεντακαθαριδη;

Ανώνυμος είπε...

Είναι Καραίσκο γιατί έχει πέσει το τουίτερ και δεν μπορεί να γράψει εκεί

Ανώνυμος είπε...

Χρήζει ψυχανάλυσης το άτομο.

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά Καραίσκο. Ό,τι ποθείς.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Τ: Ο νέος χρόνος να μας μπει καλά.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έφαγες πολύ;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_1290.html

Αυτή είναι ανκορμάνικη© δημοσιογραφία

The Pronunciator © είπε...

Χάπυ Νιού Γήερ του όλ, εσπέσσιαλυ του Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

xstefanou Άρης Χατζηστεφάνου
Κόβουν τις τελευταίες ελεύθερες φωνές RT @karvanitis καλημέρα παιδιά..προτελευταία εκπομπή σήμερα στη ΝΕΤ..οι συμβάσεις δεν ανανεώθηκαν....
29 Dec Favorite Retweet Reply

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Καλή Χρόνια, Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα , χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 21 ώρες πριν στην περιοχή Brakhámi,

Στάθης είπε...

Χρόνια Πολλά κι από μένα ευχές για για υγεία, ευτυχία και ό,τι ποθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Πόσα κιλά πήρες Καραισκο τώρα στις γιορτές?

Ανώνυμος είπε...

xατζηστεφανου τον πουλο και μοκο.Εσυ κι η ελευθερη φωνουλα σου.Αηντε

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ετοιμάζεται να μετάσχει στις εκλογές κόμμα τουίτερ με σκοπό να πιάσει όλο τον λαό? Όπως είναι αναμενόμενο οι υποψήφιοι του νέου κόμματος δεν θα μπορούν να έχουν ΙQ πάνω από 15 και άρα είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν πολλές ψήφους αφού έτσι θα μιλήσουν στην καρδιά του μέσου ψηφοφόρου.

Ανώνυμος είπε...

E καλά , όλοι αυτοί οι βλάκες βγάζουν πρωθυπουργό με 90%.

The Pronunciator © είπε...

Είμαι σε δίλλημα. Το πολυπληθές τουιτερικό κοινό μου (3 άτομα) μου ζητά μετ' επιτάσεως να επιστρέψω. Ακόμη ανθίσταμαι.

Ανώνυμος είπε...

Θα ανήκεις στο 90 τοις εκατό και αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση. Έτσι θα μπορέσεις να είσαι και υποψήφιος και να εκλεγείς γιατί το κόμμα του Twitter αναμένεται να σαρώσει. Θα απελευθερωθείς και θα μπορείς απενοχοποιημένα να γράφεις λογοπαίγνια όπως Ευτυχισμένος ο καινούργιος Κρόνος και άλλα τέτοια όμορφα που κ΄αποιοι από εμάς έχουμε να τα ακούσουμε από το δημοτικό.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε να πας. επειδή το κύμα των ηλίθιων έχει σαρώσει τα πάντα στην εποχή μας, θα μπορέσεις να είσαι με τους νικητές. Όλος ο κόσμος αυτό δε θέλει?

Ανώνυμος είπε...

ΔίΛηΜΜα

(το twitter σκοτώνει την ορθογραφία)

Marwood είπε...

Να γυρίσει ο Proununciator στο τουίττερ άμεσα. Μαζί με τον καραίσκο θα είναι ομολογουμένως ακτύπητο δίδυμο.

Αρκετοί από εμάς εδώ, είτε παίρνουμε το τουίττερ ελαφρά ή το βλέπουμε με μισό μάτι Νομίζω ωστόσο ότι έχει την πλάκα του υπό συνθήκες. Υπάρχει βέβαια και κάποιος φίλος σχολιαστής εδώ που είναι αναφανδόν και φανατικά εναντίον του τουίττερ, και όλων των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης φαντάζομαι. Θα με ενδιάφερε να ακούσω το σκεπτικό του, όχι όμως με τουιττερικούς αφορισμούς του στύλ όσοι γράφουν στο τουίττερ είναι ηλίθιοι κλπ αυτό το έχουμε ήδη εμπεδώσει.

Τέλος να πω, ότι η πρώτη αυθεντική τουιττερική προσπάθεια στον ελληνικό τύπο ήταν η στήλη του Γεωργίου με τα σχόλια των "αναγνωστών" που μάλλον τα έγραφε ο ίδιος (βλ. χου ρε, και τέζα ο καμπούρης, η δεκαεξάχρονη καβλιάρα, η παληα μαγκια του πειραιά κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Έξω από το ότι έχουν γραφεί μόνο εδώ μέσα τόσα σχόλια και μάλιστα περιττά κατά την γνώμη μου για το προφανές, και μόνο το ότι ζητάς επιχειρήματα γιατί είμαι μαλακία αυτή η μαλακία δειχνει νομίζω κάποιο πρόβλημα. Ποιος χρειάζεται να σου πει τι δηλαδή. Μπες μέσα και διάβασε.Εκτός και αν γράφεις και εσύ στο τουίτερ και το πας λάου λάου για να πεις ότι εντάξει μωρέ δεν είναι και δείγμα νοητικής καθυστέρησης, πλακίτσα κάνουμε και τα λοιπα.

Marwood είπε...

Φίλε, η πλειονότης των "περιττών" σχολίων εδώ μέσα σχετικά με το τουίττερ, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, έχουν γραφεί από εσένα. Ουδείς άλλος, είτε γράφει στο τουίττερ, είτε όχι, τραβάει τόσο μεγάλο ζόρι με το θέμα. Αυτό μου κάνει εντύπωση με εσένα. Δεν θες όμως να εξηγήσεις την αποψή σου, so be it.

Ουδείς επίσης αρνείται ότι η συντριπτική πλειονότης των τουιττεριστών είναι ηλίθιοι. Έχει σχέση με το συγκεκριμένο μέσο όμως, ή αντιπροσωπεύει την κατανομή iq της γενικής κοινωνίας;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνάω και εγώ να μιλάμε με επιχειρήματα. Εσύ μοναδικέ φίλε που γράφεις εναντίον του Twitter θα ήθελα επίσης να μου πεις γιατί ο Στάθης της ελευθεροτυπίας είναι μαλάκας, γιατί ο Μυταράκης μπούλης και γιατί ο Μπουμπούκος γελοίος. Με επιχειρήματα όμως και όχι με αφορισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι παραπάνω δεν έχουν λογαριασμό στο twitter. Πράγμα που τους καθιστά σοβαρότερους από τον @rupertmurdoch ας πούμε.

Σπάστα και ξαναρίχτα φιλαράκο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω παιδια απεχωρησα απο το τουιτερ και μαλιστα τρεχοντας. ασε που με εβρισαν προσωπα που αγαπουσα

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
AΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ 2012 ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ...
Γιάννης Κότσιρας καινούργια αρχή
www.youtube.com
Γιάννης Κότσιρας καινούργια αρχή δίσκος: είναι δική μας η ζωή μας. Το συγκεκριμένο cdακι δεν πούλησε αλλά έχει πολύ ωραία τραγούδια. θα κάνω upload κι άλλα κ...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 22 ώρες πριν ·

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκο χέβυ χρήστη του Twitter τα σπάω και τα ξαναρίχνω

@adonisgeorgiadi
@nmiatarakis
δεν ξέρω αν ο @anemosnaftilos είναι ο τρίτος.

Κόψτο πριν σε κόψει. Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, επειδή είσαι λίγο κουτός απ'ότι φαίνεται, δεν κατάλαβες ότι σε έστειλαν να ψάχνεις στο twitter για να βρεις αν έχει λογαριασμό ο κάθε miatarakis ή όπως αλλιώς λέγεται! Συγχαρητήρια να πούμε, πως αισθάνεσαι για τη μεγάλη σου ανακάλυψη;

Απέδειξες ωστόσο ότι είσαι τσακαλάκος και δεινός ερευνητής, γι'αυτό κάνε μου τη χάρη και πήγαινε να δεις αν έχει λογαριασμό στο hi5 ο Βαίτσης ο Αποστολάτος. Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις, έχουμε αγωνία.

Επίσης φαίνεται να σε έχουν επηρεάσει και εσένα αυτά που είδες στο twitter όλες αυτές τις ώρες ψάχνοντας για τον @xeftilos καθώς αυτό το "Κόφτο" μου θυμίζει το "Αστο" που λέει κάποιος επιφανής τουιτεριστής....

Ανώνυμος είπε...

Έγινε φιλαράκο. Πιο μετά όμως γιατί τώρα διαβάζω Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Ζαρίφη.

The Pronunciator © είπε...

6:49 ιdήηνd