Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Δυο χρονια και κατι μνημονιακα και για να πω την πασα αληθεια , βλεπω πολλα θετικα αποτελεσματα.Παρα τη θεοστραβη και φαλτση πασοκοκονεοδημοκρατικη εφαρμογη του και παρα τις ολες διαθλασεις, οι οποιες οφειλονται στους ανικανους που εξελεξε ο ανικανος ,μεχρι και να ψηφισει, λαος μας. Πρωτα απ ολα φαινεται, οτι ολοι μεχρι και στο τελευταιο κατσικοχωρι, εχουν καταλαβει οτι ζουσαμε υπερβολικα γαματα και εχουν λουφαξει. Κλεινουν οι κωλοφυλαδες ,ζοριζονται οι ΚΑΕ , η ΑΕΚ ,οι ΠΑΕ , τα ρουχαδικα, τα μπουζουκτσιδικα κι ο ΠΑΟΚ πουλησε τον κοντρερας. Κλεινουν και διαφημιστικες εταιρειες με τις αφορητες ατακες που πιθηκιζουν εκνευριστικα οι αθλιοι συμπολιτες μας. Τον τρωνε και οι γλειφτες στις δημοσιες υπηρεσιες , οι τυραννισκοι της καθημερινης μας ζωης . Κατα πως πιανω εγω το σφυγμο του κοσμακη και σε κολοσσαιο να τους ριχνανε αυτους, κανεις μας δεν θα ειχε προβλημα, μετα απο τα 80 χρονια τυραννιας που προηγηθηκαν. Oπως γινεται δηλαδη πολλες φορες με τους τυραννους-στο τελος ανασκολοπιζονται.
Νομιζα οτι οι ελληνες , παβλοφικα και παραδοσιακα αναπνεοντες, θα εμπιστευονταν το ΠΑΣΟΚ για την κριση. Κατα πως τοσα χρονια εκαναν οτι ηθελε το ΠΑΣΟΚ . Απιστοι και απληστοι, με το που τους τα ειπε το ΠΑΣΟΚ αλλιως, το γυρισαν στο παλιο ΠΑΣΟΚ...δηλαδη στο ΚΚ και τον κουβελη.
Δεν ειναι και για να γλενταει κανεις, θα ηθελα να μαι ξεκαθαρος. Ακομη υπαρχουν αδικιες, ακομη κυκλοφορουν ατιμωρητοι πολλοι αθλιοι με τις οπωρες στα χερια ,οι δικαστες θελουν κρεμαλα ,οι βουλευτες , τα μεγαλυτερα καθαρματα ολων δηλ οι συμβολαιογραφοι οι πιο πλουσιοι ελληνες βοσκουν ακομη κι αλλα κι αλλα κι αλλα.Δεν ειναι προνομιο της αριστερας να επισημαινει αυτες τις αγυρτιες και δεν θα σωθει η κοινωνια αν μας κυβερνησουν οι ανταρσυες και οι μαλλιαροι.Αλλα και μνημονιο και ψυχαρηδες και ΣΚΑΙ...πασχει επικοινωνιακα σαν κονσεπτ και προσφερει λασπη για να κυλησθουν οι αποπατοι κρατιστες.
Αυτο συμβαινει ,γιατι τα εκλεγμενα καθαρματα αγωνιζονται να περισωσουν τα ρυπαρα πελατακια - ψηφοφορακια τους .Εμεις πρεπει να εμπιστευομεθα τους ξενους. Αν θελανε να μας καψουν οι εβραιοι και οι ναζι, δεν θα αγωνιζονταν να σωσουν τις σκατοφατσες μας και δεν θα εστελναν τοποτηρητες να μας σωσουν τελικα και να μας κανουν στοιχειωδως ανθρωπους.
Το τελευταιο καποια στιγμη, πρεπει να το χωνεψουμε.Ειμεθα λαος ξεροκεφαλος βραδυστροφος , βραδυνους και συντηρητικος -ουτε το σφυροδρεπανο δεν μπορουμε, αρνουμεθα να ξεγραψουμε. Λαος θυμικος και χαζοσυναισθηματικος και θρησκος συμφεροντολογικα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολο ταματα γινονται εδω, για να "λαδωσουμε" και τους αγιους του σκατοτσερβελου μας.
Στην ελλαδα δυστυχως οι κοινωνικες εξελιξεις , η προοδος και η μεταρρυθμιση , επερχονται βασανιστικα αργα - γιαβασικα , ερποντας. Αυτα φαινονται δια γυμνου οφθαλμου και απο το κοινωνικο παζαρι: Εδω υπηρξαν αιωνιοι ψηφοφοροι του Ακη, με ανταλλαγμα μιαν αναπηρικη συνταξουλα των 300 , να παντρεψουμε τα παιδια μας μωρε κλπ.Για τετοια αθλια και τεμπελχαναδικα υποκειμενα μιλαμε.Επιπροσθετως ,ετοιμαζεται επιστροφη του Αυτια στην τηλεοραση του ΣΚΑΙ, καθως ζητα αυτος ο Λαος.

Επισης : Αργα η γρηγορα οι εξελιξεις θα μπουν σε τουρμπο κινηση και θα περασουν γκρεμιζοντας ολα τα παραπηγματα , τα παλαιοπολιτικα οδοφραγματα και τα αδερφιστικα καλαποδια.


Εχω , ας πουμε ,την ομολογια ιατρων ενος κρατικου νοσοκομειου. Απο τοτε που περικοπησαν οι συνταξεις , ουδεις ασθενης βαζει το χερι στην τσεπη . Το φακελλακι καταργηθηκε εκ των πραγματων και στο πι και φι. Μονο καμμια κοτουλα και κανα κουνελι παιζει. Μπαινει ο γερος στο χειρουργειο χωρις να δωσει δωρο πριν: Αμα θες γιατρε σφαξε με, αν θες κανε τη κωλοδουλεια σου. Δεν ειναι οι γιατροι ποδοσφαιριστες να θελουν και πριμ για να υπερβαλουν εαυτους και να επισκευασουν εναν προστατη.
Αυτο δεν ειναι προοδος;
Τωρα πια, καθως ζουμε σε απολυτα τηλεοπτικη - δημοκρατια παντως , ψηφιζουμε οτι μας δειχνει η τιβι ακομη. Κατα πως γινεται και με τις γυναικες: Κυκλοφορουν εκατομμυρια εξω, αλλα ολοι γουσταρουν και σχολιαζουν αυτες που βλεπουν στο γυαλι.

232 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 232 από 232
Ανώνυμος είπε...

http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=55657

Ανώνυμος είπε...

«Πάντα καυλά»!..

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε η εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, που έβγαλε σε τηλεοπτικό παράθυρο τον αθυρόστομο λογοτέχνη Ντίνο Χριστιανόπουλο...
...Ο οποίος και τι δεν είπε απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια:
– «Είμαι έξαλλος με τους συναδέλφους σου, οι οποίοι μου έχουν πρήξει τα αρ..., συγγνώμη, το συκώτι»!..
– «...Εσένα δεν ξέρω καν τη φάτσα σου»!..
– «Με το ζόρι σε ανέχομαι και για λόγους ευγενείας δεν σε έδιωξα».
Και αποχαιρετώντας την παρουσιάστρια της είπε:
« – Πάντα καυλά»!..
...Οποιαδήποτε παρουσιάστρια ή παρουσιαστής ή θα το έβαζε στα πόδια ή θα ανταπέδιδε ανάλογα τις... «φιλοφρονήσεις».
Η Πόπη όμως τον αντιμετώπισε με χιούμορ και ως... Χριστιανόπουλο!...

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο το σπαμόφιλτρο, τρώει σχόλια

Ανώνυμος είπε...

zvzv

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ...ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ , ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B Ισως πνευματικο ανάστημα ανάλογο να είναι ο Πειραιώς Σεραφείμ...
Πριν από 34 λεπτά · Μου αρέσει!

Ανώνυμος είπε...

Miltiadis Varvitsiotis Full
Είναι πάντα δύσκολο να αποχαιρετάς ανθρώπους που τίμησαν την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος "έφυγε" από κοντά μας ως φυσική παρουσία, το έργο του όμως και η πολιτιστική του κληρονομιά αποτελούν πολύτιμες παρακαταθήκες στο ταξίδι του προς την αιωνιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Miltiadis Varvitsiotis Full
Σπούδασε Government στο Harvard UniversityΠόλη εργασίας: Athens, GreeceΓνωρίζει English, French, ItalianΤόπος καταγωγής: Glyfáda, GreeceΓεννήθηκε στις 21 Ιούνιος 1969

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/icache/790x529x1/356986_50%20%20041--%CE%B1%CE%B1.jpg

Marwood είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1392550

Διαβάστε προσεκτικά και πείτε μου αν υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που να έχει αντίρρηση στους όρους που τίθενται.

Επίσης, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι είναι δυνατόν να εφαρμοστούν αυτά από τους σκανδαλίδηδες και τους παντελήδες, και ότι δεν χρειάζεται κάποιος ξένος επίτροπος για να γίνει δουλειά.

Αρα...

Ανώνυμος είπε...

Mύρισε το σφαγείο μας αρμάνι και το κελί μας με κριστιάν ντιόρ.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Γαβαλά παέι το πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προσωπικα θελω πολυ να μου κοψουν το 15 και 13 μισθο γιατι και που τους παιρνω μου τους τρωνε οι βιζιτουδες.

Marwood είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/01/88.html

Έτσι γαμάει το λιμάνι

Ανώνυμος είπε...

http://yfrog.com/message/thread/id/1_163378865685803008

Ανώνυμος είπε...

f

Ανώνυμος είπε...

Katerina Zarifi @katerinazarifi

"Ο Θίασος" ΝΕΤ

Reply Retweet Favorite


Katerina Zarifi @katerinazarifi

@NChatzinikolaou γεια σου γαύρε μου αγαπημένε και δυνατέ!!!!!

Reply Retweet Favorite

The Pronunciator© είπε...

Καραϊσκο, τι παίζει με τα σχόλια; Γιατί βλέπω στην αρχική σελίδα 218 αλλά εδώ μόνο τα 200 πρώτα;

Ανώνυμος είπε...

lklk

Ανώνυμος είπε...

Mα τι γίνεται με το μπλόγκ μωρε;

Ανώνυμος είπε...

ο μιστερ μαργουν ειναι ο διαχειριστης ρε προνουνσιεητορ. Αφου το ξερεις

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τα περίφημα κλισέ του ελληνικού twitter ("προσοχή στο κενό μεταξύ...", "...να δω κάτι", "...να τα λέμε αυτά"). Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θεωρούνται αστεία; Γιατί εμένα μου φαίνονται αδιανόητες μαλακίες;

(όχι, δεν είμαι ο γνωστός σχολιαστής που βρίζει το τουίτερ συστηματικά)

Marwood είπε...

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον blogger, πιθανώς να θρηνεί με τον τρόπο του την απουσία από την ενεργό δράση του Καραϊσκου. Ή ίσως να σχετίζεται με τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Θήρας και Κρήτης. Ας μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχη σεισμική δραστηριότητα πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια έφερε το τέλος του μινωικού πολιτισμού. Άραγε να συμβεί κάτι παρόμοιο με τον σημερινό πασοκικό θερμοκηπιακό πολιτισμό της λεβεντογέννας?

Marwood είπε...

Απαντώ στο φίλο με την απορία για το twitter. Αυτά που αναφέρεις εντάσσονται στην ευρύτερη κατηγορία "internet memes", σου θυμίζω ότι έτσι ξεκίνησε και το θέμα τσακ νόρρις κλπ. Η ειδικότερη κατηγορία είναι (greek) twitter memes, είναι συνήθως βραχύβια (πχ σε ένα μήνα κανείς δεν τα θυμάται/έχουν αντικατασταθεί από άλλα) συνεπικουρούνται από τη μάστιγα των hashtags (#) και ναι, είναι σαχλά. Η δε σαχλότητά τους είναι ευθέως ανάλογη με αυτή των χρηστών που τα χρησιμοποιούν

Ανώνυμος είπε...

Eleonora Meleti @NonoraM · Open
Ολοι σταρ τωρα. Ειναι διαταγη.
1h

sextus empiretus @kanekos69 · Open
πως πάνε οι βιζιτες τωρα με την κρίση RT @NonoraM Ολοι σταρ τωρα. Ειναι διαταγη.

Eleonora Meleti @NonoraM Close
@kanekos69 μια χαρα! Κατι μαλακες σαν κ σενα κρατανε τα κασε ψηλα αλλιως που θα βρουν να γαμησουν...

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ηταν τετοια η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μου , ώστε έβαλα στο dvd να δω απο το σημερινο ΒΗΜΑ τον ΘΙΑΣΟ του Αγγελόπουλου....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 27 λεπτά στην περιοχή Víron, Attiki ·

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_29/01/2012_1297468

Ανώνυμος είπε...

George DEVELEKOS @gdevelekos

"Αν ειναι να πεθάνει η Ελλαδα, να πεθάνει γρηγορα. Γιατι η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο" ....Θοδωρος... fb.me/XMMVRaMR

11:42 PM - 29 Jan 12 via Facebook

Reply Retweet Favorite

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει το μπλογκ;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τα "σβερκοδαγκωμένος" και "ανάστω" θα μπορούσαν να θεωρηθούν κάτι σαν Karaiskos memes;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγραψα νεο κειμενο γιατι το μπλογκ δεν δουλευει

Ανώνυμος είπε...

aa

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 232 από 232   Νεότερο› Νεότερο»