Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΑΤΟ

δεν βγαζεις ακρη.Οι ψηφοφοροι και ο τυπος σε ποσοστο 88%, βριζουν ολημερις τους ελληνες πολιτικους και το πολιτικο κατεστημενο.Οταν ομως προτεινεται η λυση της εξωθεν διοικησης (π.χ γερμανος υπουργος), ολοι ξεσηκωνονται και μιλουν για εθνικη ταπεινωση , εθνικη τραγωδια, ΕΑΜ , κολοκοτρωνηδες και μακρυγιαννηδες.
Τι θελουμε να καμουμε σαν εθνος δλδ; Να κανουμε αλλη μια φορα εκλογες(σιγα τα αυγα) να ψηφισουμε οργισμενα οπως και διαφαινεται στις δημοσκοπησεις και να βαλουμε 10 κομματα στη βουλη.Η βουλη με πεντε κομματα ειναι κωλοχανειο, με δεκα τι θα γινει ; Τι θα κανει ο Κουβελης δηλαδη διαφορετικό; Θα παρει τη μπαλα και θα τους τριπλαρει ολους .
Ολοι ξερουμε τι θα γινει.Θα κανουμε βαρετες και ηλιθιες εκλογες μεχρι να αποφασισει ο βλακεντιος λαος ποιος θα τον κυβερνησει.Κυριως μαλιστα οι εκλογες θα εχουν χαρακτηρα αποδοκιμασιας του πολιτικου συστηματος αλλα με αλληθωρισμα προς τη Ν.Δ.Αυτο να μην το λησμονουμε γιατι μας θυμιζει τι μαλακες ειμαστε.
Δηλαδη εν τελει θα βγει ο σαμαρας πρωθυπουργος καθως ειναι και ο πιο καυλωμενος -δεν βλεπει μπροστα του απο τη λυσσα να κυβερνησει σαν κακομαθημενο μουλικο - κατοπιν 3 εκλογικων αναμετρησεων με πατατακια , μπυρες και κλανιδια νεοελληνικα στον καναπε , διανθισμενα με αποψεις του κωλου, οννεδιτακια πυρκαυλα να το παιζουν ξανα σεμνα και ταπεινα χωρις πανηγυρια-για τα πανηγυρια. Μετα η ιδια ιστορια. Φοροι, δημοσιο χρεος διογκουμενο ,αφου οι πειναλεοι νεοδημοκρατες θα (ξανα) ορμηξουν να ισοφαρισουν τους πασοκους στο κλεμμενο χαηλικι .Τιμια μοιρασια κλεφτοκοταδων .Μια πισινα εσυ - μια εγω .Μια πορσε εσυ μια εγω. Ενα σπιτι στον ορνο εσυ , ενα εγω.
Μετα παλι οργη και αγανακτηση στη λαικη του κολωνού.Βαρετη ιστορια. Δεν πρεπει να εχουμε αυταπατες.Οι εκλογες ειναι μια υπερτιμημενη λυση, ενα κενο γραμμα, μια κοινη λυτρωτική φαντασιοπληξια, μια ελπιδα τελευταια που δεν πεθαινει ποτε ,αλλα βλεπουμε ολοι οτι ειναι πεθαμενη οσο δεν παει αλλο.Αρεσει σε κατι λαικοφρονες ψωλαρμενηδες να κραδαινουν τη λαικη επικειμενη αποφαση, (ουαου) λες και θα ψηφισει για πρωτη φορα αυτος ο λαος.Θα τα κανουμε στις καλπες, σαν τα μουτρα μας.

Βαρεθηκα την κοροιδια, δουλευομαστε σε αυτη τη χωρα σε εξοργιστικο βαθμο .Πρεπει να βγουν να μιλησουν στο λαο οι αληθινοι ηγετες του. Αυτοι που ξερουμε ολοι μας οτι κρατουν το τιμονι της χωρας και αν δεν ξυπνησουν το πρωι, δεν θα ανατειλει ουτε ο ηλιος στην Ελλαδα. Να μιλησει ο Βαρδινογιαννης ο Βαρδης και ο μπομπολας.Να μας πουν που το παμε.Εχουν καταλαβει τι γινεται; Εχουν συναισθανθει την κρισιμοτητα ;
Εχει την παραμικρα σημασια τι μας λενε πια οι σαμαροπαπανδρεο γκουμομπασιναδες;

Ευχαριστω και τον Μαργουν γιατι αυτος σκεφτηκε το παραπανω κακωσκειμενο

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/01/blog-post_1893.html

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/01/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

Για τον Δελαστίκ εντάξει τί να πώ έχει πολλά τέτοια φρούτα η κακόμοιρη αυτή χώρα..Αλλά γι' αυτόν τον γκιόζη ονόματι Λυγερό που θεωρείται ..σοβαρός υπόσχομαι να πέσει φωθιά να με κάψει ότι θα τονε γιαουρτώσω αματονε επετύχω πουθενά. Το ίδιο και την ανάστω τον καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/blog-post_653.html

Ρε τι ξόφλα είναι αυτή ρε. Αριστερή ιδεολογία σου λέει ο άλλος, τόσο αίμα, δάκρυα, θυσίες, αντάρτικα, μπακαλάκοι, θίασοι, μεγαλέξαντροι, και συ λαέ βασανισμένε, για να φτάσει ο κυρ φώτης να πει ότι θέλει επιτροπεία επί των δημοσιονομικών, φτάνει να έχει ελληνικό διαβατήριο και να ψηφίζεται από τους βαζιβουζούκους ιθαγενείς.

Αυτό είχε να μας πει δηλαδή η αριστερά μετά από όλο το νταβαντούρι. Δεν μπορεί ο μπέμπης ο κυρ φώτης να κάνει από μόνος του τα στοιχειώδη οικονομικά κουμάντα και θέλει και οικονόμο για να τον προφυλάσσει από τον εαυτό του και τις κακές του συνήθειες. Οπως ο μπάτλερ του Κηθ Ρίτσαρντς "Κύριε Ρίτσαρντς νομίζω ότι έχετε ήδη λάβει την ανώτερη ημερήσια επιτρεπόμενη ποσότητα ηρωίνης, αύριο πάλι".

Δεν μπορεί ο μπεμπέκος ο φώτης μόνος του. Θέλει βοήθεια. Και για το χαρτζηλίκι που θα δίνει στο γυφτομπόμπιρα γιο του θέλει να συμβουλεύεται επίτροπο αλλιώς θα πέσει έξω το σπιτικό του.

Ρε δε γαμιόμαστε λεω εγώ γιώργο μου, και γω και συ και η ανάστω και ο φώτης μαζί να πάει στο διάολο....

Ανώνυμος είπε...

"Κύριε φώτη πρέπει να σταματήσετε να διορίζετε, έχετε φτάσει στο ανώτατο όριο διορισμών. Την επόμενη τετραετία πάλι"

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/01/blog-post_9952.html

Σε άξια χέρια η αντιμηνιμονιακή (κλασο)μπαντιέρα

Ανώνυμος είπε...

ανάστω, καραϊσκω δεν ζβερκοδαγκωνόσαστε λέω εγώ

Ανάστω είπε...

Πασοκ και ξερό ψωμ(λ)ί, όχι σα τον Τάσαρο που είναι μπλές.

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση για ύμνο της ΔΗΜ.ΑΡ., πάνω σε γνωστό μουσικό θέμα του Μιχάλη Ρακιντζή:

"Ψήφισε Κουβέλη,
ψήφισε Κουβέλη,
που 'ναι γλυκός σα μέλι,
και ασ' το Μανδραβέλη."

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12158

Ανώνυμος είπε...

όρμα του γιάννη δημαρα
φατονε τον βρωμογερμαναρά

http://bit.ly/wL8F8c

Ανώνυμος είπε...

το νεαντερτάλειο Πασοκ είναι εδω, ..

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22792&subid=2&pubid=63609158

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΟΥΣΤ ΚΩΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!(τελικά αυτός ο λαός δεν υπήρξε σε καμία φάση της ιστορίας που να ήταν φιλικός με τους έλληνες)

Αντώνης Γλύκας είπε...

Πολύ γλυκό αγόρι ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν βγαινει ο Βαρδης στο τηλεφωνο

Ανώνυμος είπε...

Για καποιο βαθυτερο απροσδιοριστο λογο , με αηδιάζουν αυτο που ονομαζουμε "πολυχωροι". Lifo και καλλιτεχνικοι κυκλοι "εξυπνα μουτρακια" προχω ντυσιματα με εκκεντρικα ντυσιματα απο τα κοφινια του Λονδινου στις μπουτικ της συμφορας, ψαγμενοι τυποι και δεν μαζευεται.Στον πρωτο οροφο μπαρ, στον αλλο εκθεση ζωγραφικης ατελιε, στο αλλο σαλονι που διακοσμησε η ταδε πουστρομαδα, "για καφε και κουβεντουλα".Πολλα stages με διαφορες μουσικες επιλογες μπορειτε να βρειτε αυτον που σας ταιριαζει. "Παμε να πιουμε ενα ποτακι;" με αποψη καλλιτεχνικη .Ευχομαι να εφορμησουν μια μερα εφιππα τμηματα Κοζακων να μην αφησουν τιποτα ορθιο γιομισαμε αραμπατζηδες και μαλακες με γουστο

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1395045

Ανώνυμος είπε...

Οι εκστομίζοντες τη λέξη "ποτάκι" πρέπει να εκτελούνται δια δημοσίου απαγχονισμού στο ιπποδρόμιο.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ. επίσης και η λέξη μπάντα που λένε οι "ψαγμένοι" αντί για συγκρότημα, πχ. ροκ μπάντα

Κλαίω

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πάμε για κανα ποτάκι;

Ανώνυμος είπε...

Μονογονιακές οικογένειες

Ανώνυμος είπε...

40% η ανεργια των νεων στην ισπανια. Σαμπως δεν ξερουμε τι ρολο βαρανε τα ισπανακια. Μα υπαρχουν μεγαλυτερα τεμπελχανια απο τους ισπανους; Βαριουνται δευτερη γλωσσα να μαθουν και ειναι και τουριστοχωρα .Τουλαχιστον σε εμας ,οι σερβιτοροι στην Πλακα η στα μεζεδαδικα των νησιων , ξερουνε αγγλικα προφισιενσι.Ολοι μερα λιαζονται οι ισπανοι με τις μπιρες και τους μπαφους .Αναρωτιεμαι ποιος κατεκτησε ποιον πολιτιστικα: οι ισπανοι τους μεξικανους η οι μεξικανοι τους ισπανους

Ανώνυμος είπε...

πολιτισμικα

Ανώνυμος είπε...

Τεμπελχανά καραισκο

Ανώνυμος είπε...

Στην ελλαδα τελικα ειναι φρονιμοτερο να ψηφησει ο λαος αναμεσα στην ολυμπιακαρα του Σαββα θεοδωριδη κ του κ Μαρινακη που οταν νικαει στιριζει τους απορους κ εχει τεραστιο κοινωνικο εργο και κυριως πολεμα κατι ανυπαρκτους κ στη παναθηναικαρα του ιδρυματος Μαριαννας Βαρδινογιαννη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=diQZ22A6GhE&feature=player_embedded

Να σχολιάσει ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Συζήτηση απόψε στις 8.00 στο Floral: Κοινωνία Υπό Κατασκευή - Προτάσεις για έξοδο από την
Οι εναλλακτικές προτάσεις εξόδου από την κρίση. Παρουσίαση προτάσεων αναφορικά με την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη βιομηχανία, τη διατροφική και ενεργειακή επάρκεια.
Ομιλητές:
Γιάννης Τόλιος (Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών)
Γιώργος Παυλόπουλος (οικονομολόγος)
Δημήτρης Καζάκης (οικονομολόγος)
Συντονισμός: Γιώργος Παπαλεξίου (οικονομολόγος)

Ανώνυμος είπε...

Στο φλοράλ η συζήτηση. Τουλάχιστον έχουν αυτογνωσία, μετά το 3ο ουσίσκι τους ακούς άνετα όλους αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/zGlasM

Ανώνυμος είπε...

Για «προδοσία των ελίτ» και «δυναστείες που κυβερνούν την χώρα» έκανε λόγο ο Αντώνης Κανάκης, που μίλησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» για την κρίση στην Ελλάδα και το πώς ζουν πλέον οι Έλληνες!


«Οι ... Έλληνες βουλιάζουν στην φτώχεια» είναι ο τίτλος του άρθρου της γνωστής εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί απόψεις πολιτών της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».


Μιλώντας έξω από τα δόντια, ο Αντώνης αναφέρει: «τίποτα δεν λειτούργησε καλά ως τώρα, αλλά από εκεί και μετά όλα καταστράφηκαν. Κανείς δεν εξεπλάγην που το ασθενοφόρο που έπρεπε να μεταφέρει τον Θόδωρο Αγγελόπουλο έπαθε βλάβη και τελικά χρειάστηκε να στείλουν άλλο. Είμαστε έκπληκτοι που βρέθηκε ασθενοφόρο. Είναι ό,τι να ‘ναι! Φοβάμαι ότι ακόμα κι αν αλλάξουν οι Έλληνες θα είναι μόνο προσωρινό».


Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό ΑΝΤ1», ο παρουσιαστής σχολίασε την συνέντευξή του. «Μας βλέπουν ως εξωγήινους στο εξωτερικό», είπε και τόνισε ότι με όλα αυτά που έγιναν φτάσαμε στα όρια της φτώχειας, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα παιδιά που υποσιτίζονται και την βία στα σχολεία της Ελλάδας.
star.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργίου είπε χτες ότι ο Καρίμ "την τρίζει την όπισθεν". Ωραίος ο Καρίμ. Θα ταιρίαξει ταμάμ με Ανάστω, τον Γλύκα, τον Κοβάσεβιτς, το μεγάλο γιό του Σάββα του κερατά (ο μικρός μάλλον είναι του Κόκκαλη) και τον Καραϊσκο. Ο Ντάτολο λείπει.

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας Παπανδρέου, 12.10.1985:

«Δαπανάμε ως κοινωνία πιο πολύ απ΄όσο παράγουμε. Η κατάσταση αυτή μπορεί να συντηρηθεί μόνο με δανεισμό από το εξωτερικό. Μακροχρόνια όμως το επίπεδο δανεισμού από το εξωτερικό δεν μπορεί να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα χωρίς τη σοβαρή μείωση της πιστοπληπτικής ικανότητας της χώρας και, τελικά, χωρίς την απώλεια της οικονομικής ανεξαρτησίας της».

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/374862/Default.aspx

Ανώνυμος είπε...

http://www.elegr.gr/details.php?id=314

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
enikos.gr: αρέσει στον George.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, καλά πέρασες χθες στο Floral; Για πες λεπτομέρειες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/default.aspx?i=i0222012

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_8791.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_7514.html

Ανώνυμος είπε...

Μαζικες αυτοκτονιες αγροτων και πολυνεκρα μακελια στα γηπεδα ...σειρα μας να σκευτουμε κ εμεις κατι εξυπνο επιτελους

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/02/13-14.html