Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΕ

Θυμαμαι καλα ,οτι τα τελευταια 20 χρονια, το ποσοστό των ελλήνων που ζούν κατω απο τα ορια της φτώχειας με βαση το εκκαθαριστικό τους-γιατι ετσι μετριεται η φτωχεια στην ελλαδα- ειναι καρφωμενο στο 25-30% ακατέβατα.Αντε να το χωνεψεις αυτο το νουμερο, αφου ακομη και τα πρωτα ονοματα της πίστας ,δηλωνουν ξεδιάντροπα εισοδημα 5-6 χιλιάρικα . Ακόμη και την εποχη του Σημίτη, που ειχαμε αναπτυξη τριφασική.Ακόμη και εκείνη την εποχή, τα κανάλια ο Σαραντάκος ,οι ευαγγελάτοι , ο Μαρκος κλπ γυρνοβολούσαν ολημερίς στις λαικες και μαγνητοσκοπουσαν τα γεροντακια και τις νοικοκυρουλες να βελάζουν για τις ψηλές τιμές στα φασολια , στα καρότα στο ενα και το αλλο. Ο ταδε συνταξιουχος ετων 55, απο τα φυντάνια που ευδοκιμουν στην ελλαδα ,ειχε την αξιωση να του αυξάνουν την επικουρικη ενόσω ήταν ξάπλα, αλλα παράλληλα να χαμηλώνει το κερδος ο αλλος που ξυπνά απο τα μαυρα χαραματα, για να στήσει τον πάγκο στη λαική.
Και τοτε θυμάμαι ,οπως και αλλοι 200.000 πρωην δημοσιογράφοι που κυκλοφορούσαν στην πιάτσα, οτι η αθήνα ειχε και αστεγους και πρεζόνια και τελειωμένους αλκοολικούς στα συσσιτια και στην ελεημοσύνη.Ο ενας σερβος χριστιανος, ο αλλος κουρδος αυτονομιστης, ο αλλος τοξικομανης νεος με κακες παρεες, ο αλλος αποφυλακισμενος.
Τωρα εχουμε καινουργια κολπα.Η ζητιανιά απεκτησε αίφνης αξιοπρεπεια και κυρος γιατι εχουμε κριση καπιταλιστική στην ελλάδα.Το συστημα καταρρέει και δεν εχουμε δουλειές. Ενω πριν ειχαμε δουλεια. Ημουν σχολικός φυλακας, ημουν υπευθυνος βεστιαριου σε τηλεοπτικο σταθμό, ημουν δημοσιογραφος, ημουν οικονομολογος, ημουν ηθοποιός.Τωρα βγαίνω και ζητιανευω ή πηγαίνω στο συσσιτιο με τα μουτρα ψηλά, γιατι είμαι θυμα της κρίσης.Εμεινα αστεγος τωρα με παπαδήμο ,πριν ημουν επιτυχημενος με χαρτοφύλακα και παπουτσια καστόρινα.
Όποτε μου εξιστορεί την βαρετη ιστορία του ο κάθε βρωμοζητουλας , αντηχούν μηχανιστικά στα αυτάκια μου τα παμψηφει ποσοστα των καθεστωτικών κομματων και το νουμερο του δημόσιου χρέους.Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο ,οτι αυτός που εχω απέναντι μου με το χερι απλωμενο, κάποια στιγμή στο παρελθόν, πηγε σε μια παπανδρεοκαραμανλικη συγκεντρωση, πεταξε ανθη στην πίστα, εκποιησε το βιος του για την πρέζα, χαβαλέδιαζε πάντως την ωρα που οι αλλοι ξυπνουσαν πρωινιατικα ,για να πάνε στη δουλεια.
Ας προσεχαμε λοιπον εθνικά να μην σκορπούσαμε τα δανεικα μας φράγκα στα μπουζουκτσιδικα και στα ρουχα , να ξεσουρώσουμε και να αναλογιστούμε την ομοούσια μαλακια μας και οτι ξοδεψαμε τους παραδες ασκοπα.

125 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοαναφορικός ο Καραϊσκος. Κάνει την αυτοκριτική του ως καλός κομμουνιστής.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να έρθετε σήμερα με την παρέα σας στο Artisti Macaroni και θα έχετε 20 τοις εκατό έκπτωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα SMS στο 19100.

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθεί να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η περίπτωση ευφυών και μορφωμένων ατόμων που για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο αποφασίζουν να συμμετάσχουν εντατικά στο twitter και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μιλάω για αυτούς που μπαίνουν μόνο για να τρολάρουν (π.χ. Pronunciator) ούτε για αυτούς που μπαίνουν 20 λεπτά τη μέρα. Μιλάω για καμιά 15ριά άτομα (κάποιους τους γνωρίζω και προσωπικά) με ιδιαίτερα έντονη παρουσία σε τέτοιους χώρους (μιλάμε για 10000+ posts, tweets ή whatever), των οποίων η πορεία σε τέτοιους χώρους είναι μέσες-άκρες η ίδια.

Αρχικά γράφουν πολύ συγκρατημένα και συγκροτημένα, οπότε προκαλούν μια ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Μετά από λίγο καιρό, εντυπωσιασμένοι από τη θετική ανταπόκριση, ανεβάζουν το ρυθμό και μοιραία αρχίζουν να επαναλαμβάνονται. Σύντομα το πρωτότυπο ύφος γραφής γίνεται μανιέρα, οι ατάκες αρχίζουν να ξεφτίζουν, τα επιχειρήματα ανακυκλώνονται ad nauseam. Αργότερα έρχεται η φάση των inside jokes, (π.χ. "το ριτουί είναι σαν το μουνί") και της αλληλεπίδρασης με τους άλλους θαμώνες (δηλ. χαριεντίσματα του χειρίστου είδους με αγνώστους). Παρατηρώντας ότι με αυτά τα αστειάκια γίνονται ακόμη πιο δημοφιλείς, μοιραία σκέπτονται ότι "τελικά, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τα σπουδαία που έχω να πω, οπότε ας το ρίξω στη μαλακία". Και τότε πέφτουν όλα στο τραπέζι: αστειάκια για οικονομολόγους, πρόωρη εκσπερμάτιση, βενιζέλο, μικρά-μεσαία-μεγάλα πουλιά, αλκοόλ, κονστάντσο, αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες, βυζιά, χρυσοχοϊδη, όλα μέσα. Αν σε εκείνη τη φάση τους ρωτήσει κανείς "γιατί γράφεις εκεί μέσα;" συνήθως σου απαντούν "είναι κάτι σαν χέσιμο" ή κάτι παρόμοιο. Αν όμως μετά τους απευθύνει το εύλογο ερώτημα "γιατί έχεις ανάγκη να χέζεις 8 ώρες τη μέρα;", υπεκφεύγουν.

Συνήθως κάτι τέτοιοι είτε συνεχίζουν όσο αντέχουν (να διαθέτουν τόσο πολύ χρόνο σε ανοησίες) ή το κόβουν και προσπαθούν να ξεχάσουν ότι κάποτε έκαναν αυτό το πράγμα. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

εγώ αν ήμουνα καραϊσκος (μάγκας δηλαδή) και όχι κότα ανάστω όπως οι άλλοι εδώ μέσα, θα πήγαινα στο φλοράλ και θα τους αλεύρωνα όλους

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/ychedQ

Ανώνυμος είπε...

Για την παρουσία του Μπάργουν στο τουίτερ τι γνώμη έχεις φίλε 8:34;

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω με ποιο όνομα γράφει ο μπάργουντ στο twitter.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4691155

Ανώνυμος είπε...

«Πες τα, Γκλέτσο»

Ανώνυμος είπε...

Ο 8:34 είναι ο Βαψομαλλιάς. Η μπηχτή περί twitter αφορά τον φίλο του τον κο Σούφρα ο οποίος τουϊτάρει και ενώ κοιμάται πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

ο μικης φτιαχνει πιο συχνα κομματα και κινηματα πλεον παρα τραγουδια.Ασε μας ρε μίκη ησυχους μην γινεις και συ σαν τον αγγελοπουλο που πεθανε και η μιση ελλαδα χαρηκε στα κρυφά

Ανώνυμος είπε...

NICK KORFIATIS @EUROTSOPANIS

Η Ε.ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ Ο ΦΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ (σ.σ. ©) ΑΞΟΝΑΣ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.

3:25 PM - 3 Feb 12 via web

ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ είπε...

Διαβάζοντας Βασίλη Λαμπρόπουλο στο Βήμα (κορυφαίο αστυνομικό ρεπορτάζ) έπεσα στο παρακάτω άρθρο που σε συγκεκριμενα σημεία έχει πολύ, μα πάρα πολύ όμως, ενδιαφέρον.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=437613

The Pronunciator© είπε...

Έχει γράψει ο Ηλίας Πετρόπουλος συγκεκριμένα για τις παραλυσίες των κλεπτών με τη λεία που γίνεται πουτάνες, μπουζούκια, γούνες, κλπ και οδηγούν στη σύλληψη.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που πληρώνουμε την ΕΡΤ να μας ανεβάζει πνευματικά.
http://www.youtube.com/watch?v=Rag0CmogpMs

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_9451.html

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B Τον Ανδρεα τον παω τρελα, ειναι γαμω τα ατομα και δικαιολογω απολυτα την Ελενα

Ανώνυμος είπε...

ο πιο ωραιος ανδρας με την πιο ωραια γκομενα ενος συγκεκριμενου χωρου, θα γαμηθουν οπωσδηποτε καποια στιγμη, αργα η γρηγορα. Αυτο το καταλαβα πρωτη φορα στην επταημερη. Νομος.

Ανώνυμος είπε...

«Θα μας βρουν απέναντι τους»

Η μητέρα του αδικοχαμένου, Γιάννη Κανελλόπουλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός από τον Πάνο Μπιτσαξή λέγοντας: «Είναι πολλοί που πολεμούν τον Ολυμπιακό και κυρίως οι Υπουργοί Παπουτσής, Γερουλάνος αλλά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Μπιτσαξής. Σας λέω κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Φυσικά να σταματήσουν οι φίλαθλοι άλλων ομάδων να βρίζουν τους νεκρούς μας».

Στο μνημόσυνο βρέθηκε και ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος είπε: «Όλοι έχουμε αντιληφθεί τι γίνεται. Κάποιοι επιχειρούν να πλήξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να πλήξουν τον Ολυμπιακό και όλο τον Πειραιά. Τους λέω ότι θα μας βρουν απέναντι τους, αφού είμαστε όλοι μια γροθιά. Θα κάνω πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας να τα διαθέσουμε για την ανέγερση ενός μουσείου της Θύρας 7».

Να σχολιάσει ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/531831

Ανώνυμος είπε...

Aφου ειναι ανυποχωρητη η τροικα , γιατι γινονται οι διαπραγματευσεις

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σχολιάσει ο σβερκοδαγκωμένος Καραϊσκος τα καραγκιοζιλίκια της ομάδας του.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οποιοι ειστε ακόμη σπίτι και θα βγειτε πιο αργα , οπως εγω, βαλτε ΑΛΤΕΡ.....Οι εργαζόμενοι εκει παιζουν το DEPTOCRACY για να δει ολος ο κόσμος τί κανει το ΔΝΤ όταν επεμβαινει και οι κυβερνησεις προθυμα αποδεχονται τα μετρα του..
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Ανώνυμος είπε...

ρε ντεβελεκε μην ντρεπεσαι που δεν βγαινεις σαββατοβραδο εξω.

Ανώνυμος είπε...

Katerina Zarifi @katerinazarifi

Πως αισθάνεσαι όταν ξέρεις ότι μια ολόκληρη χώρα εύχεται το θανατό σου? #troika

sextus empiretus @kanekos69

Πως αισθάνεσαι όταν ξέρεις ότι μια ολόκληρη χώρα εύχεται να σπάσει το σουτιέν σου? @katerinazarifi

8:38 PM - 5 Feb 12 via Favstar.FM

Ανώνυμος είπε...

Suction Cup @vvendouza
Ωωωω RT @NChatzinikolaou @VTourkoglou Είδες τη φωτογραφία σου; RT @VTourkoglou @NChatzinikolaou Κλαίω

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/532209

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/#!/vvendouza/status/166270652049915904 Είδες τη φωτογραφία σου; RT @NChatzinikolaou @SLochaitis Χα,Χα!Μπα σε καλο σου Σωτηρη!Κλαιω...

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_3646.html

Ανώνυμος είπε...

Άτιμοι ξένοι τοκογλύφοι. Καταστρέψατε ένα περήφανο λαό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάτσης είναι καλός νομικός. Διάβασε στη Νομική και πήρε το πτυχίο με το σπαθί του. Κακοπροαίρετες φωνές λένε ότι όλη μέρα ήταν στο ουφάδικο στη Σόλωνος λίγο πιο κάτω από τη Νομική. Ότι διάβαζε (μια ώρα το εξάμηνο), συνδικαλιζόταν όλη μέρα (2-3 ώρες) και στον ελεύθερο χρόνο του (8-10 ώρες τη μέρα) τάϊζε πενηντάρικα το ποδοσφαιράκι στο ουφάδικο. Κάλους έβγαλαν τα χέρια του στο ουφάδικο 4 χρόνια. Εννοείται φυσικά ότι δεν πιστεύω τίποτα από αυτά.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Βρε Θέμη ήμαρτον...Αν δεν ξέρετε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ την συγκεκριμένη οικογένεια και την συγκεκριμένη κοπέλλα μην βγάζετε τέτοια συμπεράσματα....Μονο για αμοραλισμο δεν μπορουν να κατηγορηθουν....ημαρτον...Εχω την τυχη και την χαρα να γνωριζω τον Αγη απο ....15 ετών στον Χολαργό (μαζί παίζαμε μπαλα και καναμε παρέα) και την Δέσποινα εδώ και κάμποσα χρόνια και μπορω να καταθέσω ότι πιο καλή επιλογή από την Δέσποινα Μπακαλη για την εν λόγω Γραμματεία δεν θα μπορούσε να γινει
3 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1

Ανώνυμος είπε...

Συκοφάντη

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA, TON KAΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ.....ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ....ΟΥΣΤ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ......

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
AYΡΙΟ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΔΣΑ ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....ΚΑΙ ΣΤΙΣ 14 30 ΔΣ ΤΟΥ ΔΣΑ ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ , ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα βγούν κι άλλοι μπάμιες να μας πουν ότι έπαιζαν μπάλα με τον άγη και ότι τον εκτιμουσαν

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα βγούν κι άλλοι μπάμιες να μας πουν ότι έπαιζαν μπάλα με τον άγη και ότι τον εκτιμουσαν

Ανώνυμος είπε...

http://el-gr.facebook.com/ag.tatsis

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ έπαιζα μπάλα με τον Άγη και τον εκτιμώ. Παίξαμε άπειρα διπλά στο ηλεκτρονικό ποδοσφαιράκι και ρίξαμε πολλά πενηντάρικα. Πολύ καλός αθλητής κι επιστήμονας.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΦΟΒΕΡΟΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

"Για το Θεό φύγετε!" Καθημερινά γράμματα αγάπης για τον ωραιότερο κι εξυπνότερο λαό του κόσμου


Dear Sirs,

despite all efforts, there has been no reaction whatsoever from your embassy in due time.


As announced, and in my duty as a free Austrian citizen to tell the truth, despite all official propaganda, I am thus saying it with this mail (and several more are going to follow) to an at the moment only a bit broader auditory:

It is the deepest shame to be in a "community" with a country like yours.


With ALL possible consequences, whatsoever possible: GO, but JUST GO !



And, at the same time, and the same message to the so-called "EU" in my country: GO, but JUST GO !




Mag. Georg Plitecha

Ampfinggasse 28

5020 Salzburg

AUSTRIA



This message is sent as well by Telefax to the Greek Ministry of Foreign Affairs .


The next forthcoming e-mail will be to a significantly broader audience, in yet another 14 days.

Ανάστω είπε...

Πολύ γλυκό αγόρι ο Άγης, θέλω να με δαγκώσει στο σβέρκο. Καραϊσκο κοντά τα χέρια σου, εγώ τον είδα πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=442297

Ανώνυμος είπε...

όχι! εγώ τον είδα πρώτη, εεεε πρώτος

Αντώνης Γλύκας είπε...

Σαν πρόεδρος αλλά και παλαίμαχος του σωματείου σβερκοδαγκωμένων νομίζω πως πρέπει να σερβιριστώ πρώτος από τον γλυκό Άγη.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/ApEtC2

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικός Στάθης!
Κλαίω

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/532478
Τι άντρας

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ....ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ , ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα διάλειμμα του σημερινού πρώτου συνεδρίου που διοργανωθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα (τί άλλο..) την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, πέτυχα το γίγαντα δημοσιογράφο... Κανελλάκη.

Ο αντιεξουσιαστής δημοσιογράφος, γνωστός για τις ακραίες του θέσεις υπέρ της τρομοκρατίας και κατά των "κακών μπάτσων"... χαριεντιζόταν επί ώρα σε εξαιρετικά εγκάρδιο κλίμα με 2-3 αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Αγκαλιές, φιλιά κλπ. Συνεπέστατη στις αρχές της η δημοσιογραφάρα αυτή...

Ανώνυμος είπε...

Vassiliki Tzotzola
ΧΘΕΣ, 02.02.2012, ΣΤΙΣ 16:05 ΗΡΘΕ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΓΙΟΣ ΜΑΣ! ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Στο χρήστη George Develekos B αρέσει ο σύνδεσμος του χρήστη Panos Kammenos.

Natassa Theodoridou-Kokkini Grammi
www.youtube.com

Ανώνυμος είπε...

αφού είναι τέτοιος φίλος του λαού ο Πάνος Καμμένος και δεν ενδιαφέρεται απλώς για την επανεκλογή του, να αποδεχτεί το αίτημα του Ντινόπουλου να διακοπεί η βουλευτική σύνταξη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

TΑ λεγα εγω οτι το μνημονιο δε βγαζει πουθενα και παλι δικαιωθηκα. δραχμη λοιπον. να παραμεινει η χωρα παραδεισος των φαρμακοποιων και των δικηγορισκων

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες ν' αναφέρεις επίσης και των αξιοσέβαστων κ.κ. κουρή, γιάννη μανώλη και πάνου καμμένου

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_09/02/2012_471770

Ανώνυμος είπε...

10:42 στο real fm (ή μπορεί και να το διάβασα στο real gr) είπε "να μειωθεί η βουλευτική σύνταξη στο ίδιο ποσοστό που μειώνεται η πλέον πληγείσα σύνταξη".

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_2746.html
Aντεδράστε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκληροί άντρες έναντι της τρόικας οι 3 αρχηγοί. Μπράβο. Να μην ξεχνούν οι γερμαναράδες καταχτητές ότι αυτή η γής, είναι γής ηρώων και παλληκαριών. Βλέπε, Ανάστω, Καραϊσκω, κλπ..

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζει κανείς αν οι βουλευτάδες όταν συμπληρώσουν την απαιτούμενη κοινοβουλευτική θητεία και δικαιούνται σύνταξης την λαμβάνουν εφόρου ζωής, ή όχι?

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/AoCPRu

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μα ειναι δυνατον να μην πονεσει και μαλιστα παρα μα παρα πολυ ,αυτη η εθνικη μας προσαρμογή; Ειναι δυνατον να μην τιμωρηθει βαναυσα και αμειλικτα η εθνικη μας μαλακια;Αυτα τα οργια που καναμε τοσα χρονια, δεν θα τιμωρηθούν;Ποιος θα πληρωσει -ας πουμε-την γελοια τελετη εναρξης των ολυμπιακοων αγωνων του 2004 ,που τοτε μας εκανε υπερηφανους και χασκαμε σαν γαυροι.Ακομη κανεις μας δεν την εχει πληρωσει.
Ειναι δυνατον να μην επιστρέψουμε στην πραγματικότητα και την αληθινή ζωη χωρίς αίμα;
Θα πονεσει οπως πονεσαν και οι πρωην σοβιετικες δημοκρατιες ,οι αλβανιες και οι πολωνιες, οταν απο χωρες με καθεστωτα σταλινικα ΄,το γυρισαν σε καπιταλισμο τυπου 1840.

Γιατι δηλαδη, τι ειχαν λιγοτερο οι ρουμανοι και οι πολωνοι απο εμας;Απλα ειχαν την ατυχια να τους απελευθερωσουν οι ρωσσοι.

Πολλες φορες και στην ιδιωτικη ζωη , καποιος υπερχρεωμενος βαζει το περιστροφο στο στομα και ραντιζει τον τοιχο.Ετσι και εμεις τωρα: καποιοι θελουμε -μπρος το οντως ασηκωτο χρεος και την αμπσολουτ μιζερια που ρχεται- να κρεμαστουμε απο το ταβανι και να φεσωσουμε κιολας το υπολοιπο ευρωπαικο συστημα.

Ανώνυμος είπε...

σε τζάμπα μάγκες τύπου καμμένου η συνέντευξη που τους αξίζει

http://www.greektube.org/content/view/124052/2/

Ανώνυμος είπε...

να σχολιάσει ο καραϊσκος τους αγώνες του κοινωνικού πασοκ και την αντίσταση της λούκας:

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=123023&catID=77

Ανώνυμος είπε...

τυχαίος ή ενορχηστρωμένος ο πόλεμος στο κοινωνικό πασοκ?

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100027_09/02/2012_471792

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1405332

Ανώνυμος είπε...

3:51 με τη συμπλήρωση 2 κοινοβουλευτικών θητειών, που μπορεί και να είναι μικρότερες των 8 ετών, ως είθιται πλέον τα τελευταία χρόνια, λαμβάνουν πλήρη σύνταξη από τη βουλή μέχρι τέλους της ζωής του. Επίσης λαμβάνουν κι ότι άλλες συντάξεις δικαιούνται ως εργαζόμενοι από τον φορέα που ήταν ασφαλισμένοι πριν γίνουν βουλευτές.

Ανώνυμος είπε...

μπουλουκ

Ανώνυμος είπε...

Και εγω τα έλεγα για το κωλομνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

Κουτσομούρα θέλει ο άνθρωπος.Αμαν! Μόνο εγω ξέρω αγγλικά εδω μέσα;

Γιώργος Μύρτσος είπε...

Μωρή Καραϊσκω σκύψε να πιάσεις το σαπούνι. Άντε αλλιώς θα φωνάξω την Ανάστω.

Ανώνυμος είπε...

Στην Κύπρο υπάρχει αλυσίδα καταστημάτων πώλησης αθλητικών ειδών στα οποία οι πωλητές μιλούν αποκλειστικά αγγλικά. Έχω παρκάρει έξω από ένα τέτοιο κατάστημα και ένα ανδρόγυνο βγαίνει από το μαγαζί και πλησιάζει στο αυτοκίνητό του που είναι παρκαρισμένο πίσω από το δικό μου.
Η γυναίκα στον άνδρα:...αμάν ρε Τάκη, αυτό είναι απαράδεκτο...να τους κάνεις κομπλέην, στην Κύπρο είμαστε, δεν είμαστε στην Αγγγλία...

Tourkoglou είπε...

Η μεγαλύτερη ανοησία που κυκλοφορεί την τελευταία διετία - την οποία διατύπωνα δυστυχώς κι εγώ σε συζητήσεις μέχρι πριν λίγο καιρό - είναι ότι, πέρα από το τσίρκο που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ, υπάρχει μια υγιής πλειοψηφία που έχει σωστή αίσθηση των πραγμάτων αλλά σιωπά επειδή απαξιεί να λάβει μέρος σ' αυτό το γελοίο πανηγύρι.

Αρχίδια. Είμαστε αυτό ακριβώς που βγαίνει προς τα έξω. Ο Τράγκας. Ο Καζάκης. Η κυρία Καίτη του Λαβίθη. Ο Βαξεβάνης. Οι 18χρονοι νοσταλγοί του Παπαδόπουλου. Ο Τσίπρας. Οι πασόκοι που κάνουν ουρές στα γραφεία του Κουβέλη. Οι αντάρτες με τα iPhone. Μία αστική τάξη που υπάρχει μόνο στη φαντασία των συντακτών της Καθημερινής. Οι εξαιρέσεις είναι μηδενικού μέτρου, που λέμε και στα μαθηματικά.

Καλά λέει ο Καραΐσκος, ούτε ο μέσος Ρουμάνος ή ο μέσος Αλβανός φταίνε σε κάτι, παρόλα αυτά έχουν μισθούς πείνας. Επιπλέον, δεν τους δόθηκε ποτέ κάποια σοβαρή ευκαιρία για να αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα των χωρών τους. Σ' εμάς δόθηκαν 30-35 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα καθόμαστε όπως οι πρωην σοβιετικοι ,ρουμάνοι κλπ στην ξύλινη ταύλα ,με σουβλάκια και φτηνα κρασα και θα παρακολουθουμε βλαστημώντας και σιγομουρμουριζοντας ,βλέποντας τις Ελληνίδες να πηδιούνται με γερμαναραδες και λοιπους προκομενους λαούς, που μεχρι χθες ανηκαμε σε αυτούς.

Ανώνυμος είπε...

οι ελλεηνίδες θα είναι και ο ιδανικός τρόπος εκδίκησης της φυλής προς τους γερμαναράδες

Ανώνυμος είπε...

"Κατάλαβα ότι η Τρόικα ξέρει τι κάνει, ιδίως τώρα που καταργεί τους οργανισμούς εργατικής κατοικίας και εργατικής εστίας. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία, διότι μέρος της υποχρεωτικής εισφοράς στον ΟΕΕ δινόταν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Έτσι, η ΓΣΕΕ κλπ είχαν υποχρεωτικές εισφορές από όλους τους ασφαλισμένους, είτε αυτοί ήθελαν είτε όχι!”

“Τώρα η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πρέπει να εκπροσωπούν στην πραγματικότητα τους εργαζόμενους ώστε οι τελευταίοι να θέλουν να τις πληρώνουν! Το ίδιο γίνεται και με την υποχρεωτική εγγραφή στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο των επιχειρήσεων. Από εδώ και μπρος, ο κ. Μίχαλος θα έχει λεφτά μόνο αν είναι χρήσιμος στις επιχειρήσεις...”

Ανώνυμος είπε...

σχόλια επισκεπτών του πρότου θέματος προς επίρρωσιν του vt

JEP | 10/02/2012 14:10Δεν το πίστευα ποτέ ότι θα το πώ αυτό.... ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ και να συμπαρασύρουμε στην κόλαση όλους του Γυφτους της Ευρώπης. ΕΛΕΟΣ - τελικά δεν είμαστε άνθρωποι, ας ζήσουμε όπως αξίζουμε, αλλά να την πληρώσουν κι όλοι αυτοί που νομίζουν ότι ζητιανεύουμε κιόλας... Λίγη περηφάνια ρε γαμώτο δεν έχουν; Όπως είπε κι ένας Καλύτερα ένα ΑΘΛΙΟ τέλος, παρά μια ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ χωρίς τέλος...

ΕΓΩ | 10/02/2012 13:53ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΟΥ ΜΠΟΗΔΕΣ

ΣΠΑΡΤΑΝ | 10/02/2012 13:48Δεν θα σας περασει ρε Π@@@@@δες.ΘΑ χρεωκωπησουμε και θα σας παρουμε ολους στην αβυσσο.Θα σας πω εγω ρε αληταρια ποιος θα χασει.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ | 10/02/2012 13:47@giannis....ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

giannis | 10/02/2012 13:39Tην Ευρώπη κυβερνούν ένας ανάπηρος ( στο μυαλό ) , μια κομπλεξική ανατολικογερμανίδα και ένας Φιλιππινέζος.

Δημήτρης ΜΑΝΗ | 10/02/2012 13:10Απο τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε. το 1981 μας επέβαλε ένα πράγμα...να μη ζητήσουμε πολεμικές αποζημειώσεις στη Γερμανία...

nikos ar | 10/02/2012 13:09δε μας χεζεις ρε γκολουμ της γερμανιας..αμα ονομαστουμε Ζιμπαμουε, και αντι για λευτα να παιρνουμε και τρωμε ενα πιατο λαχανιδες ωμες,τοτε θα ικανοποιηθεις ρε μοσχαρι?

Στραταρχης Ρόμμελ | 10/02/2012 13:06Τις αποζημιώσεις να δωσουν οι Βάρβαροι και να μας αφήσουν ήσυχους. Οι απογονοι των ΝΑΖΙ να πληρώσουν για τα εγκλήματα των πατεράδων τους και για το αιμα που εχυσαν για να στήσουν το κρατος τους.

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ τελευταία τα ίδια κουραδοελληναράδικα σχόλια και στο in.gr. Θα έλεγα ότι το ανάλογο της Ελλάδας σε ατομικό επίπεδο, είναι ένας άστεγος. Ο άστεγος είναι πραγματικά ελεύθερος, με την έννοια του ότι ως άνεργος, δεν έχει και κανέναν πάνω από το κεφάλι του που να του λέει τί να κάνει. Δεν τρώει κανέναν στη μάπα όπως ο μισθωτός που ακούει τις μαλακίες του διευθυντή του ή ο ελεύθερος επαγγελματίας που του τα ζαλίζουν οι πελάτες του. Στα παπάρια του όλα. Από την άλλη μεριά, πεινάει και κρυώνει κάθε μέρα και ζει σε μια κούτα, χωρίς να ξέρει αν την επόμενη μέρα θε έχει φαγητό.

Έτσι κι η βλακόχωρα αυτή. Ή θα έχει γερμανικό διευθυντήριο πανω από το κεφάλι της για χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται, ή θα βαρέσει κανόνι και θα πέσει η πείνα του αιώνα. Πολύ θα ήθελα να απαντήσουν όλοι αυτοί οι τζάμπα μάγκες ελληναράδες που είναι υπερ της χρεοκοπίας, αν θα θυσίαζαν την άνεσή τους ζώντας ως άστεγοι. Εννοείται πως όχι. Έτσι και χρεοκοπήσουμε, την πρώτη εβδομάδα που όλοι αυτοί οι καλομαθημένοι μαλάκες θα τα βρούνε σκούρα, θα αρχίσουν να τα ρίχνουν πάλι στους κακούς πολιτικούς που τους χρεοκόπησαν. Και εννοείται πως αυτοί δεν θα έχουν, για άλλη μια φορά, καμία ευθύνη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ είμαι στο από πάνω σχόλιο. Και κάτι ακόμα. Η μάζα είναι παντού μάζα Τούρκογλου. Τυφλή και ηλίθια. Τόσο ηλίθια που με την ίδια ευκολία που ξεχνά, με την ίδια δυσκολία κατανοεί τα αυτονόητα. Τα ίδια σκατά είναι και στις άλλες χώρες όσον αφορά την ευφυϊα του μέσου πολίτη. Διαβάζοντας ξένο τύπο, βλέπει κανείς το πόσο μαλάκες κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες. Μαλάκες που λένε τις ίδιες βλακείες με τον κόσμο εδώ, περί τραπεζικών συνομωσιών, τοκογλύφων κλπ. παίρνοντας μάλιστα μέχρι και πριν λίγο καιρό το μέρος της απατεωνόχωράς μας. Γιατί είμαστε τοσο μαλάκες που ακόμα κι αυτοί τα γυρνάνε πλέον.

Η διαφορά τους είναι ότι εκεί είναι πιο πειθαρχημένοι και δεν διανοούνται να κάνουν ότι τους γουστάρει όπως συμβαίναι εδώ, γιατί τηρούνται οι νόμοι και πέφτει φάπα. Αποδεικνύεται τελικά, ότι η ηθική στάση ζωής είναι μια μακροχρόνια διαδικασία εκπαίδευσης στην πειθαρχία. Κι ακριβώς αυτό εξηγεί το γιατί οι πιο πολλοί είναι διατεθειμένοι να βαρέσουμε κανόνι και να μαμήσουνε όλη την Ευρώπη μαζί με τον εαυτό τους, παρά να υποστούν έστω και μια θυσία. Ποτέ δεν τους ανάγκασε κανείς να καταλάβουν ότι έχουν υποχρεώσεις και να τους εξαναγκάσει να τις τηρήσουν, δεν τους έμαθε δηλαδή να πειθαρχούν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με την κυρίαρχη μαρξιστική κουλτούρα τόσων ετών, τους εμαθε ότι έχουν μονο δικαιώματα που μπορούν να τα διεκδικούν καταλύοντας το σύμπαν.

Η ιστορία όμως δεν συγχωρεί τα λάθη. Γι αυτό και η φυσική επιλογή, η επικράτηση του ικανού έναντι του ανίκανου, θα μας οδηγήσει στη φυσική μας θέση από την οποία συμπτωματικά ξεφέυγαμε δεκαετίες τώρα. Στον πάτο της Ευρώπης, ως μια γνήσια βαλκανική χώρα που πράγματι είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Eσυ μας έλλειπες τώρα.

Tourkoglou είπε...

Βάρσο, έχω ζήσει έξω, οπότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα περί μαζών. Το θέμα είναι ότι όταν τα κράτη της Δυτικής Ευρώπης αντιμετώπιζαν σοβαρότατα προβλήματα (στον 20ό αιώνα όλα τα ευρωπαϊκά κράτη πλην Σουηδίας και Ελβετίας πέρασαν τέτοιες περιόδους) βρέθηκαν άνθρωποι που τα οδήγησαν έξω από την κρίση, οι οποίοι ψηφίστηκαν και από τις μάζες.

Εμείς τι; Ούτε τέτοια άτομα υπάρχουν στο προσκήνιο, ούτε θα τους ψηφίσει κανείς αν εμφανιστούν. Δεν είναι μόνο η απειθαρχία, ούτε η μαρξιστική νοοτροπία. Είναι και η διεστραμμένη άποψη που έχουμε - από γενέσεως του νεοελληνικού κράτους - για την έννοια της αυτοδιάθεσης. Επί 150 χρόνια οι κωλοέλληνες σφάζονταν με μοναδικό αντικείμενο σε ποιο άρμα θα προσαρτηθούν (και ποιες ολιγαρχίες θα ωφεληθούν από τα λεφτά που θα τους πετάξουν), αλλά κατά τα άλλα τους σηκώνεται η τρίχα μόλις ακούσουν για απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Για το να σταθούμε στοιχειωδώς στα πόδια μας και να περιορίσουμε τις εξαρτήσεις, ούτε λόγος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1407638

Ανώνυμος είπε...

http://www.nooz.gr/entertainment/ta-antimnimoniaka-tragoidia-tou-m-mitsia

Ανώνυμος είπε...

και τώρα τί θ' απογίνουμε χωρίς μαριλίζα ξενογιαννακοπουλου? Η Φώφη. Η Φώφη να δούμε τί θα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω έφτασε πια η ώρα να αναλάβει ο Καραϊσκος τις τύχες της έρμης πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

φωνάξτε λίγο στην Ελλάδα τον Μπρέιβικ να δω κάτι

Ανώνυμος είπε...

Η γενιά πολιτικών της μετάπολίτευσης αποχωρεί. Οι ελπίδες μας στη νέα γενιά πολιτικών ανδρών που θα τη διαδεχθεί. O Αγης ο Τάτσης, ο George o Develekos B, ο G o Boul

Ανώνυμος είπε...

O Αγις, να ακούσουμε τι έχει να πει και ο Αγις

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχνάμε και τον Ιωάννη Παπαγιάννη που φέρεται να έχει δεχτεί το επίμονο φλερτ της Συγγρού για να κατεβεί στην πατρογονική περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

7:28 "Κλαίω", "δεν υπάρχει".

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τελικά ο Καρατζαφύρερ είναι παντελώς αποτυχημένος. Και δεν είναι αποτυχημένος γιατί είναι λαϊκιστής. Με τα βόδια τους ψηφοφόρους από κάτω μόνο λαϊκιστης μπορείς να είσαι. Ποτέ δεν καταστρέφεις την "αλήθεια" του μέσου βλάκα αν δεν την υποκαταστήσεις με άλλη, όπως ορθά λένε άλλωστε και οι ψυχολόγοι. Δηλαδή, τί να βγει και να πει; "Παιδιά είμαστε πάτοι"; Κατά πάσα πιθανότητα ένα 0,1% στον πληθυσμό είναι σε θέση να το κατανοήσει και να το αποδεχτεί (σ'αυτούς φάντάζομαι ανήκουμε κι εμείς που σχολιάζουμε εδώ μέσα, γιατί δε νομίζω να διαφωνεί πλέον και κανείς).

Ορθά προτιμά ένας πολιτικός, ειδικά με το επίπεδο του μέσου έλληνα, να πει ότι φταίνε οι τοκογλύφοι, οι Ιλουμινάτι και ο Στάβρο Μπλόμφελντ με τη SPECTRA, μήπως και συσπειρώσει τους βόϊδαρους τους ψηφοφόρους έναντι του "εχθρού".

Εδώ ο Τσίπρας κι η Αλέκα θριαμβεύουν στα γκάλοπ υποστηρίζοντας απίθανες παλαβομάρες και ανορθολογικές μαλακίες, χωρίς μάλιστα να προτείνουν καν λύση σε προβλήματα.

Είναι όμως αποτυχημένος γιατί είναι απίστευτος κωλοτούμπας. Είναι δυνατόν να απευθυνεται στη μάζα, στην ηλίθια, καθυστερημένη, βλακώδη, κομπλεξική πατο-μάζα, και να της περνάει συνεχώς αντιφατικά μηνύματα και να την μπερδεύει; Όταν μάλιστα είναι και διαφημιστής; Που υποτίθεται ότι η διαφήμιση απευθύνεται και στον τελευταίο των βλακών ακριβώς με τη μεθοδολογία του σλόγκαν; Κοφτές φράσεις, συστηματικά επαναλαμβανόμενες για να εντυπώνονται κι από τον πιο βλάκα ώστε να μην μπερδεύεται με αντιφατικά μηνύματα και να αγοράζει το προϊόν. Δηλαδή άμα έβγαινε να διαφημίσει ένα προϊόν και τη μια μέρα έλεγε άλλα και την άλλη άλλα, θα το αγόραζε κανείς;

Μεγάλη αποτυχία το άτομο...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σημερα ο αραμπατζης περασε με το πουρο του απο το συνταγμα αργα το απογευμα .Ενα ζευγάρι γέρων τον ειρωνεύτηκε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τουλάχιστον δεν την πέφτει στην Τσαπανίδου στο twiter. Κάτι είναι κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Το Νικόλα τον θυμάμαι. Τον θυμάμαι καλά από τον καιρό που δήλωνε ότι ο Γιώργος προσπαθεί να φέρει κάτι νέο στο πολιτικό σκηνικό. Ότι ο Γιώργος προσπαθεί να ανασυγκροτήσει και να ενώσει την ανανεωτική Αριστερά. Είχα βρεθεί από σπόντα και σε κάποια ομιλία του, νομίζω είχα πιει και λίγο κρασάκι που μου έδωσε κάποιος από το γραφείο του.

Ο Γιώργος τον απογοήτευσε το Νικόλα. Παρότι η απογοήτευση εκδηλώθηκε από το 2009 και μετά, ο ίδιος ο Νικόλας λέει ότι η ρήξη επήλθε από πιο παλιά, από το 2004 όταν άρχισε να διαφαίνεται ότι ο Γιώργος παρεκκλίνει από την υπόσχεσή του για ενοποίηση της υγιούς αριστεράς. Ωστόσο, κάποιοι κακόβουλοι λένε ότι η απογοήτευση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Νικόλας έπαιρνε σταθερά τον πούλο στις εκλογές. Εννοείται ότι δεν συμφωνώ μαζί τους (που θα έλεγε και ο Βαψ).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Στο μπακαλικο που δουλευω, αφουγκραζομαι με γαιδουρινη υπομονη εκατοντάδες πολιτικες αποψεις απο ατομα ολων των ηλικιων. Ειναι και η φυση της δουλειας, γιατι οταν ανοιγουν το πορτοφολι να πληρωσουν, ολοι κανουν και ενα σχολιο για τις τιμες και καπακι για το μνημονιο και την καταντια, για τους πολιτικους κλπ.
Φυσικα στον καθενα λεω οτι θελει να ακουσει,στους κομουνιστας λεω για επαναστασεις , στους δεξιους βριζω το πασοκ , στους πασοκτζηδες βριζω το σαμαρα και ολοι μενουν ικανοποιημενοι.

Για τα γεροντια δεν το συζητω οι ανθρωποι ειναι βαλσαμωμενοι και θα ψηφισουν νδ η κουβελη.Επειδη δεν υπολογιζουν το τομαρι τους και μονο στο καφενειο πανε , δεν τους καιει καθολου να γυρισουν στη δραχμη ,ειδικα οι χαμηλοσυνταξιουχοι.

Για τις νεες γενιές εχω να πω, οτι το μονο που θα τους συνεφερει απο τη μπουρδα τους-για να μην κανουν καμμια τρελλα, ειναι να τους πεις οτι αν επιστρεψουμε στη δραχμη, δεν θα εχουμε φεησμπουκ και τουιτερ

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί θεωρούν ότι έρχεται η βαλκανοποίηση της ελλάδας για το ψευτοέθνος αυτό των ασύντακτων και απείθαρχων τουρκαλβανών retards. Λάθος βέβαια. Ο στόχος πλέον είναι αυτό που είχε (σωστά) διακρίνει η αλεπού ονόματι Γκομέλσκι, προ 30ετίας...

Ανώνυμος είπε...

Διακυδεύονται μεγαλα συμφέροντα.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/02/blog-post_1322.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=j6szSpFqB0I&feature=share

Ανώνυμος είπε...

ενας αμερικανος καζακης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

10:56 δε ξέρω φίλε τι είπε ο κομμουνιστής εβραίος, ξέρω πως έχουμε γεμίσει σβερκοδαγκωμένους Καραϊσκους οι οποίοι είναι η πηγή των δεινών μας.

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες γερμανοτσολιάδες πολιτικοί!!! Συνεργάτες του γερμανού καταχτητή!!! Καταστρέψατε τα ονειρα μας!!! ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Oλοι αυριο στο συνταγμα.Στο μεγαλη βρετανια για καφε η ποτακι

Ανώνυμος είπε...

http://prezatv.blogspot.com/2012/02/blog-post_1180.html

Ανώνυμος είπε...

πενταροκαθαριδης

Ανώνυμος είπε...

Συνταγμα παλι σημερα ,αγανακτισμενοι και βλακες οπως παντα. Στο συνταγμα παιδια οπως μας καλει μερες τωρα ο Παυλοπουλος ,ο χατζηνικολαου , ο παπαγιαννης , ο Τραγκας και οι λοιποι εμετικοι υπάνθρωποι τροφιμοι της ελλαδας του παπαδαριου ,της καθυστερησης και της σαχλας. Στο συνταγμα παιδια για να αποδειξουμε για μια ακομη φορα, οτι στη χωρα τουτη γινεται παντα αυτο που θελει ο Κουρης στο τελος.
Ολοι συνταγμα παιδια, οι εργατες του 15 ωρου της μαυρης εργασιας μαζι με τους υπαλληλους της ΔΕΗ και το συνδικατο των σιδηροδρομικων με τις κωλαρες που δεν χωρουν να κατσουν στις καρεκλες.Με επικεφαλης της πορειας για 789η φορα το Μικη ,που εχει αλλαξει κομμα πιο πολλες φορες και απο το Μπιστη και εχει ιδρυσει 57 κινηματα μαζι με αλλα προδηλως γραφικα καθιζηματα του πασοκικου λιβα που τωρα βρεθηκαν στην απεξω.Γλεζος, Μικης και το λαβαρο της αγιας λαυρας μπροστά.Ολυμπιακοι παναθηναικοι πανιωνοι μαζι με νταλικερηδες ,ταριφες , κορες στρατιωτικων χωρις συνταξη,φαρμακοποιους, ποδοσφαιριστες, ηθοποιους , δημοσιογραφους, γιατι ειναι και αποκρεω και πρεπει να γελασουμε και να γελασουν και οι ξενοι μαζι μας.
Η ελλαδα της ρηελ νιουζ : ξεσηκωθειτε χωριανοι θα μας τα παρουν ολα οι ξενοι και δωρο σιντι παριος "αστο να παει αστο" και παντα ερωτευμενος.
Αγιος Παντελεημων αχαρνων- φυγανε οι βρωμοαφγανοι ,μα θα φυγουμε και εμεις τωρα γιατι γινηκαμε και εμεις αφγανοι.

Δηλαδη πρεπει να κατεβει ο τιμιος ανεργος απολυμενος της ΦΑΓΕ μαζι με τον βρωμιαρη πασοκατζη που κινδυνευει με απολυση γιατι κλεινει το βρωμομπορδελο που "δουλευε" υποτιθεται.Τα χουμε ξαναπει αυτα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο "κακό" μνημόνιο που καλούμαστε να επικυρώσουμε, πέραν του ταμείου εκποίησης της δημόσιας περιουσίας για το οποίο γίνεται και ο ντόρος, αναφέρονται και τα ακόλουθα:

1) Δεν γίνεται ρητά ΚΑΜΙΑ εκταμίευση, προτού οι εφορίες ελέγξουν επιβεβαιωμένα 25 περιπτώσεις πιθανής μεγάλης φοροδιαφυγής ΚΦΕ και 225 φοροδιαφυγής κώδικα ΦΠΑ

2) Υπάγονται όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στο ενιαίο μισθολόγιο. Διπλωματικοί, καραβανάδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις χάνουν τα ειδικά μισθολόγια, ενώ θα τους αφαιρεθούν αναδρομικά από το Νοέμβρη του 2011 όσα πήραν λόγω μή υπαγωγής στο ενιαίο μισθολόγιο.

3) Μειώνεται ο τεράστιος αριθμός αντιδημάρχων στην τοπική αυτοδιοίκηση

4) Περικοπές 1 δισ σε φαρμακευτικές δαπάνες (οι οποίες σημειωτέον μεταξύ 2001 και 2011 ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ)

5)Επίσπευση της διαδικασίας μηχανογράφησης του Υπουργείου Οικονομικών και κατάργηση cash payments στα ταμεία της Εφορίας, προκειμένου να αποδεσμευτούν υπάλληλοι που θα επικεντρωθούν στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

6) Απαγορεύεται ΡΗΤΑ στην ελληνική κυβέρνηση να δώσει οποιαδήποτε φορολογική αμνηστία για την επόμενη δεκαετία σε φορολογικούς παραβάτες (που δινόταν σε ημέτερους εννοείται τόσα χρόνια και συστηματικά)

7) Ταχεία φορολογική μεταρρύθμιση για την απλοποίηση της φορολογικής νομοθεσίας (δηλαδή τον καρκίνο που δεν αφήνει να γίνει επένδυση στην μπανανία αυτή)

8) Και άλλα πολλά, όπως κατάργηση άχρηστων εφοριών κλπ κλπ

Μετά τα παραπάνω που διάβασα στο μνημόνιο, πηγαίνω μόνος μου να διαμαρτυρηθώ υπέρ του στην Ομόνοια.

Ανώνυμος είπε...

στην ομονοια εχει το κκε συγκεντρωση.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μην παραμυθιαζεστε οτι η νεα δανειακη συμβαση και τα χρηματα που θα εκταμιευτουν , θα πανε σε μισθους και συνταξεις...ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΘΑ ΠΑΝΕ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B ήταν με το χρήστη Kotzamani Eleni στην περιοχή Rich.
2 ώρες πριν.
Rich
Καφετέρια · Glyfáda, Greece

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
4 ώρες
καλημέραααααα και καλή ΒΡΟΧΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ σε όλες, όλους!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΗ....ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ....ΑΣΩΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

οχι που θα τα δωσουνε σε εσενα ντεβελεκο και τη βρωμοφαρα σου που τρωει τη συκωταρια του λαουτζικου 190 χρονια τωρα με τις αρλουμπες σας ,τα εξαδιαιρετου, τους συμβαλλομενους και τους εναγομενους τις χρησικτησιες και τις αλλες πουτσες . που να ψοφησετε δικηγοροι σαν τα σκυλια κατω απο τα γιοφυρια αστεγοι και πενητες.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά η επανάσταση θα ξεκινήσει από το Rich το είπε και ο γέρων παίσιος

Ανώνυμος είπε...

πουστογερων παίσιος

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε στην ελλαδα οι εννοιες "εθνος" , "σοσιαλισμος" πατριδα" διαιοσυνη αριστερα, ,κλπ, ειναι για να τα τρωνε οι αυστραλοπιθηκοι εδω και να ψηφιζουν και μετα να αρπανε οι εκλεγμενοι το ενα και μονο ζητουμενο της ολης υποθεσης: το κρατος.Το κρατος μωρε, να αρπαξουμε τους παραδες των δανεικων, σχεδον τους μονους παραδες που απεδειχθη οτι υπαρχουν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/12/14/138666/

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/ySSvxX

Ανώνυμος είπε...

Οχι σε ολα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Δευτεροφανη επεισοδια

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ακουστε τωρα στον ΣΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ ΛΥΓΕΡΟ επιτελους....Να ακουσετε και καποιες αληθειες...

Ανώνυμος είπε...

Yanis Varoufakis @yanisvaroufakis

Μία ευχή κάνω: Να έχω κάνει απόλυτο λάθος και η βουλευτική πλειοψηφία να αποδειχθεί σωστή.

50+ Retweets 13 Favorites
1:21 AM - 13 Feb 12 via web ·


NICK KORFIATIS @EUROTSOPANIS

@yanisvaroufakis GET A LIFE....IDIOT

Trueman είπε...

Μεγάφωνα στην πάλαι ποτέ ήσυχη γειτονιά μου παίζουν στην διαπασών για τρίτο 24ωρο τα επαναστατικά του Θεοδωράκη, διακοπτόμενα πού και πού από πύρινους λόγους κάποιου ουρλιάζοντος, τζάμπα επαναστάτη του γλυκού ύδατος, του είδους που αφθονεί άλλωστε στην ταλαίπωρη αυτή μπανανία, της οποίας τέκνα είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε. Και ο φανατικότερος οπαδός της θεοδωρακικής τέχνης να ήμουν, αν πετύχαινα πουθενά σήμερα τον "Μίκη" μα τον Σταυρό θα τον έπνιγα, από το μαρτύριο που έχω τραβήξει τις τελευταίες ημέρες...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είσαι χιόνη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πώ ρε μαλάκα ήμαρτον. Μου χουν σπάσει τ αρχίδια μιλάμε 3 μέρες. Για τις περισσότερες κλωτσιές σε αυτή την ελεεινή κατάληψη, είναι η βρωμόγρια που μίλαγε με τη ντουντούκα χτες το απόγευμα. Με τυπική γεροντοφωνή πυροβολημένης-ονειροπαρμένης και φορώντας μασέλα με αποτέλεσμα να τονίζει τα Σ, έβγαλε λογύδριο για "τα φτωχά παιδάκια που πηγαίνουν Σσστα Σσσσχολεία με άδειεΣςςς Σσσσάκες και λιποθυμούν από την εΞξξξξάντληση". Της βγάζεις τη μαΣσσσέλα, της την κολλάΣςςςς Σσστο αυτί και την αρχινάΣςςςς Σσσστις κλωτΣσσσέΣςςςς....
Πάρε κανα τηλ να περάσουμε να τους δούμε τους μαλάκες να γελάσουμε