Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

Στην πολιτική ιστορια ως γνωστον, ακομη και η μεγαλυτερη θηριωδια , ακομη και η μεγιστη απατη, μπορει να δικαιολογηθει με καποιον τροπο -ακομη και παντελως γελοιο- ωστε καποιοι ανθρωποι να πειστουν πραγματικα για την οποια σκοπιμοτητα .Απο τις σφαγες των ναζι, απο τις σφαγες του σταλιν μεχρι τις σφαγες των αρμενιων και το Σαμαρα.
Ο σαμαρας δικαιολογειται στον κοσμο της Νου.δου -σε οτι εχει απομεινει απο δαυτον και ο οποιος αποτελειται πλεον απο εντελως τριτοκοσμικα κοινωνικα καθιζηματα - λέγοντας οτι το πρωτο μνημονιο ηταν η καταστροφη και δεν το ψηφισε , ενω τωρα το μνημονιο ειναι αναγκαιο και γι αυτο το ψηφιζει.
Θα σας πω εγω τι συνεβη στον μεγαλο χαλκεντερο ηγετη του μπουρδελου, του λημεριου, της συγγρού. Προς στιγμην νομιζε οτι θα κανει στη νου δου, οτι κατεβαινε στην αστεια κουτρα του χωρις να δινει λογαριασμο, μαζι με τους κομμαντος της χρυσης πορδης που τον περιστοιχιζαν (κρανιδιωτηδες) .Πιστεψε ο σαμαρας οτι το κομμα ειναι δικο του εν λευκω .Επειδη ομως κατι τυπακια σαν το σαμαρα και κατι κομματα τοσο μολυσμενα και ρυπαρα- σαν τη νουδου - οι μεγαλοεπιχειρηματιες της χωρας(μπομπολαιοι και βαρδινογιανναιοι) τα εχουν για τον χαβαλε τους, ενα ωραιο πρωι καποιοι απεφασισαν να μαζεψουν την παρεα του Αντωνη και να της πουν δυο λογια.Απο εκεινη την ημερα ο Αντωνης τα λεει αλλιως.Ο σαμαρας μαλιστα κουβαλησε στο κομμα καποιον που κανεις αλλος δεν θα τολμουσε να φερει χωρις να φαει γιαουρτια. Εφερε εναν ψυχαρη στο κομμα. Αν ελεγες για το λαμπρακη και τον ψυχαρη σε κανεναν νεο δημοκρατη πριν 5 χρονια, θα τραβουσε πιστολι.Τωρα θα τον ψηφισουν κιολας χαμογελαστα.Καταλαβε κι ο αντωνης οτι χωρις την τιβι και την γνωστη ανωθεν υποστηριξη, δεν πας πουθενα.(βλεπε τα χαλια του ΛΑΟΣ).
Με λογια ορθα και κοφτα: Τον Βαρδη τον ρωτησες ,αντωνη;
Γιατι ομως ενας ταλαιπωρος ανθρωπακος που ονειρευεται η χωρα του να αποκτησει εναν δυτικοευρωπαικο χαρακτηρα και να μην δανειζεται καθε μιση ωρα,να ψηφισει τη Νου δου;
Εγω ξερω οτι αν αγορασω κινητο νοκια και μου βγει μαπα, δεν θα ξαναπαρω νοκια .Καποιοι ψηφιζουν Νουδου και Πασοκ , τους βγαινει μαπα, αλλα ξαναψηφιζουν.
Ειναι λοιπον σαφες οτι οι νεοδημοκρατες θελουν να ξαναβγουν για να φανε ,να διορισουν παλι οπως και οι πασοκοι, ακομη και αυτες τις τελευταιες ωρες που το νερο πλεον βρεχει και τα γονατα μας.Πιστευω ακομη οτι θα αρπαξουν μιζες εαν βρεθουν πετρελαια στη χωρα.Εμεις οι λοιποι στον τροχο με την χριστοπαναγια στο στομα , αιωνιοι κακομοιραιοι να πληρωνουμε φορους στον κομματικο ,δημοσιο ,κρατικο μονοπωλιακο συρφετο ,ωστε να τρωει τις συναγριδες στις κυκλαδες.
Αν ειναι να βρουμε πετρελαια και να βρεθουν οι σταικουρες και τα αλλα γαλαζια κωλοπανα με ρολς ροης με χρυσες ζαντες και φιλντισενια τιμονια , να μην σωσουμε να βρουμε και να ψοφησουμε πανω στο κρεββατι το ΙΚΕΑ.
Και κατι τελευταιο. Και εμενα οπως τους περισσοτερους , με σοκαρουν (καλε) οι θηριωδιες του Χιτλερ, τα αουσβιτς και τα νταχαου αλλα και τα γκουλαγκ και η σιβηρια.Εσεις οταν βλεπετε πασοκονεολαιους να χειροκροτουν ορθιοι και να επευφημουν το Χρηστο Παπουτση, τι σκεφτεστε για λυση;

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο Βάρσος να σχολιάσει το παρακάτω άρθρο περί αυτοπροστασίας, με την γνωστή έμπειρη, ψύχραιμη και ειδικά μετριοπαθή οπτική του, για την οποία εξάλλου τόσο αγαπήθηκε

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13345

Ανώνυμος είπε...

Άδικος που είναι ο κόσμος. Θρηνεί, λέει, ο πολιτικός κόσμος την απώλεια της Δόμνας Σαμίου. Γιατί όχι του Νίκου Δαδινόπουλου δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/03/h_11.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=182580

Θα τους παρασημοφορήσουν τους δράστες;

Ανώνυμος είπε...

http://www.ishow.gr/images/temporary_uploads/original/b8388ada-f1c1-4b93-a48c-e27b2546edd7.jpg

Τιζητάει ο Καραϊσκος στην αφίσα;

Ανώνυμος είπε...

Τί μαλάκες ξενέρωτοι είναι οι ελβετοί, ρε?

http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_2005.html


Εδώ βέβαια δεν περνάν αυτά. Γιατί, όπως είπε κι ο Αλέξης, λάθος λαό βρήκαν να κάνουν τα πειράματά τους.

Ανώνυμος είπε...

Να δεσμευτεί ο Αλέξης ότι όταν (όχι αν) γίνει κυβέρνηση θα δοθεί πολύχρονη άδεια μετ' αυξημένων αποδοχών στους συνδικαλιστές του δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

Να συνεισφέρει ο Καραϊσκος από τις εισπράξεις του ταμείου του στο ταμείο της ΓΕΝΟΠ και του ηρωικού αγωνιστή της Ν.Φωτόπουλου

Ανώνυμος είπε...

1:43 Τι ζητάει; Nα τον φάει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=424199

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i13032012

Ανώνυμος είπε...

yaNis from village people

http://www.youtube.com/watch?v=obHxUCYolHY&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Πως τοποθείται ο Καραϊσκος στο θέμα της ελεύθερης οπλοκατοχής;

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/03/o_15.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_15/03/2012_433020

Ο αρθρογράφος μάλλον βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο του γενειοφόρους συμμορίτες να τον κυνηγούν στα βουνά, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/03/to-2500-social-media.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/03/kontra-o-k.html

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/wnr7sA

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο

κιούριους του αγ ανδρέα

http://bit.ly/xJEKx4

Ανώνυμος είπε...

απώλειες...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=131703&catID=1

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν κι ο φιλελεύθερος Μίχας νομίζει ότι είναι στο Τέξας, έχει απόλυτο δίκιο. Αν είναι δυνατόν να συμβουλεύει η αστυνομία μιας χώρας τους πολίτες της, να παριστάνουν ότι κοιμούνται μην τυχόν και τους κάνει ο κλέφτης κακό σε περίπτωση διάρρηξης. Λες και έχει γίνει συμβόλαιο νοικοκύρη-ληστή ότι άμα παραδοθεί το κομπόδεμα στον ληστή, αυτός θα φύγει χωρίς να πειράξει κανέναν. Και γιατί να μην πειράξει δηλαδή; Δεν κατάλαβα. Ποιος εγγυάται στο νοικοκύρη ότι ο ληστής δεν θα τον καθαρίσει γιατί απλά έτσι του γουστάρει κι είναι ψυχάκιας;

λλά σ'αυτή τη χώρα που δεν μπορούν να τηρηθούν οι διαδικασίες εκπαίδευσης για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, χλωμό το βλέπω να τηρούνται ορθά οι πολύ πιο αυστηρές διαδικασίες της εκπαίδευσης στη χρήση όπλων.

θα καταληξουμε να πυροβολεί ο κόσμος τα πόδια του κλπ.... Μια καλή ιδέα θα ήταν να δοθούν άδειες οπλοφορίας μόνο στα μέλη του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ ώστε οι βυσματομαχίες να καταλήγουν σε αλληλοσκοτωμούς μήπως και ξεβρωμίσει τελικά ο τόπος από κάμποσους μαλάκες.

Εναλλακτικά μπορούν να μοιραστούν εμπροσθογεμείς πιστόλες μαζί με φαρδιές ζώνες για να τις κουβαλάει ο κόσμος χιαστί. Θα θυμηθούμε ποιοι είμαστε πραγματικά και το πόσο λίγο αλλάξαμε σε σχέση με τους προγόνους μας κλεφταρματωλούς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρούμαν δε θυμάμαι τίποτα. Κάτι θυμάμαι με κιούριους και άγιο, αλλά ούτε ποιον αφορούσε, ούτε τί συνέβαινε ούτε τίποτα. Μόνο το συσχετισμό της λέξης με άγιο. Επειδή όμως είναι η μέρα των κουίζ φαίνεται, να σου βάλω κι εγώ ένα:

http://www.youtube.com/watch?v=JvFIp4aLhRU

Στην παραπάνω διαφήμιση της Cosmote με την ατάκα "αμαζόνα μου", τη συνέχεια της γνωστής πρώτης με την ατάκα "ομορφάντρα μου" που επαναλαμβάνουν όλοι οι καθυστερημένοι με ρυθμούς πολυβόλου νομίζοντας ότι λένε κάτι αστείο, ποιος πιστεύεις ότι θα έπρεπε να παίζει το ρόλο του ηθοποιού-πρωταγωνιστή Μαυροματάκη, (κρατώντας σταθερά τον ίδιο τύπο στο δεύτερο ρόλο του "Μπάμπη που χαλβαδιάζει")

α) Ο Ίωνας
β) Το "τεύχος"
γ) Ο Γκας

ΥΓ Για να δω πως τα πας εσύ τώρα από μνήμη και παρατηρητικότητα

Ανώνυμος είπε...

βαρσο
ως γνήσιοι κάφροι αυτό θα πάθουμε αν παρουμε οπλα οι πολίτες

http://fimotro.blogspot.com/2012/03/blog-post_5391.html

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

ο γκας

ε οχι. μπράβο σου. αυτος είναι? ιδιος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι ρε, δεν είναι ο γκας. Ένας από αυτούς είναι όμως, που λέγεται Ηλίας. Το γέλιο είναι που χτενίζεται με τη χτένα, πράγμα που έκαναν όλη την ώρα και στην πραγματική τους ζωή. Χαχαχα.... Γι αυτό κόπηκα στο γέλιο που τον είδα να χτενίζεται.

Ανώνυμος είπε...

α ρωτας για το μαυροματακη. το τευχος δεν φερνει φυσιογνωμικά πιο κοντά?

Ανώνυμος είπε...

Μπα δε μου θυμίζει κανέναν ο Μαυροματάκης...

Tourkoglou είπε...

Αυτόν τον Μπάμπη το ζημιάρη με την τσατσάρα και την τεράστια μύτη από κάπου τον θυμάμαι κι εγώ (μιλάμε τώρα για πριν 15 χρόνια). Το μυαλό μου πάει σε κάποια τρελοπαρέα από Παπάγου ή Χολαργό, αλλά περιέργως δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι πιο συγκεκριμένο.

Λέω "περιέργως" γιατί π.χ. τον Develekοs τον είχα δει μόνο μία φορά πριν 20 χρόνια και η εμπειρία έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου.

Ανώνυμος είπε...

emena mou aresei poly h amazona. poli oraia kopela. exo xepetsiasti. ologri i petseta

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης ("Καλημέρα Ελλάδα") είναι μεγάλο εργοδοτικό καθήκι, φέρεται πολύ άσχημα σε συνεργείο και συνεργάτες, είναι μεγάλος πέφτουλας και αποκαλεί τις δύο ξανθιές κοπέλες που έχει τη φετινή σαιζόν στο πάνελ του... "τα πουτανάκια μου" ("Είναι έτοιμα τα πουτανάκια μου;;; / Ήρθαν τα πουτανάκια μου;;;" κ.ά. τέτοια).

Ανώνυμος είπε...

ενω δεν ειναι πουτανακια

Ανώνυμος είπε...

13. Ο Νίκος Ευαγγελάτος τα είχε πολλά χρόνια με τη Στέλλα Μπεζαντάκου. Την είχε σπιτώσει κανονικά σ' εκείνο το σεμνό μαιζονετάκι που έδειχναν τα κανάλια, με το πισινάκι και, μάλιστα, λέγεται ότι κάποια φορά της είχε φέρει ακόμα έναν άντρα και είχε τραβήξει τη φάση με βιντεοκάμερα. Όσες φορές τα κανάλια την έχουν δείξει να μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία (μία με δηλητηρίαση, μία με γαστρεντερίτιδα, άλλη για τη μύτη της), στην πραγματικότητα ήταν... εκτρώσεις!!! Η Τατιάνα Στεφανίδου τα γνωρίζει όλα, αλλά κάνει το μαλάκα γιατί είναι κολλημένη με την παρτάρα του Ευαγγελάτου και δε θέλει να χαλάσει και τη δημόσια εικόνα της.

Ανώνυμος είπε...

20. Η γυναίκα του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τον κεράτωνε με το φαρμακοποιό της γειτονιάς τους - περίμενε να φύγει ο Μαχαιρίτσας και ξεπόρτιζε.

Ανώνυμος είπε...

5. Δικηγορικά:
• Γιατί πριν 2-3 χρόνια επιτέθηκε ο Αλέξης Κούγιας στο Γρηγόρη Βαλλιανάτο στο Κολωνάκι;;;
Ο Κούγιας τα είχε με το... Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος, όμως, τον χώρισε για το Βαλλιανάτο κι έτσι ο Κούγιας ζήτησε εκδίκηση.
Κυρίες που έχουν συνευρεθεί σε μαθήματα pilates με τον ΓΑΠ λένε ότι είναι μεγάλη κρυφαδερφή. Εδώ και καιρό, ούτως ή άλλως, είχαν φουντώσει οι φήμες για σχέση του με τον Παύλο Γερουλάνο.
• Ο Κούγιας διατηρεί ιδιωτική προβλήτα στη μαρίνα Ζέας και πηγαίνει στο σκάφος του μικρά Αλβανάκια.
• Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (βλ. δικηγόρος Κεντέρη-Θάνου) διατηρεί πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι στο οποίο μαζεύει ανήλικα απ' όλες τις φυλές της γης και γίνεται της Πόπης!

Ανώνυμος είπε...

24. Ο μεγαλύτερος γάμος-βιτρίνα στην ελληνική showbiz είναι αυτός της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος ήταν ανέκαθεν γνωστός πισωγλέντης, καλά κρυμμένος στους επιφανής δικηγορικούς κύκλους. Είχαν προσλάβει, δε, τον Απόστολο Γκλέτσο για να "κανονίζει" όλη την οικογένεια (μάνα, πατέρα, Μαρία-Ελένη) και του "χώνανε" κανονικό μηνιάτικο! Με το διαζύγιο-εξπρές, δε, Γκλέτσου και κόρης Λυκουρέζου, τα έπιπλα που είχαν ψωνίσει για το σπίτι τους τότε, δεν τα ξεπλήρωσαν ποτέ στην εταιρεία από την οποία τα αγόρασαν.

Ανώνυμος είπε...

14. Το Barouge το είχε ο Ντέμης Νικολαϊδης ο οποίος δεν είχε αφήσει θηλυκιά γάτα απήδηχτη εκεί μέσα. Άλλη από 'κει η Δέσποινα Βανδή που έκανε το μαλάκα...
Φήμες, δε, λένε ότι σε ένα συμβούλιο της ΑΕΚ, εποχή Μάκη Ψωμιάδη, ο τελευταίος είχε πιάσει τον Ντέμη από το ένα πόδι και τον είχε γυρίσει ανάποδα και τον χτύπαγε στο πάτωμα σα χταπόδι...
Ο δε Γιάννης Λεωνάκης, πρώην μουσικός παραγωγός, ιδιοκτήτης bar, κουμπάρος και κολλητός του Ντέμη ήταν ο πρώτος μεγαλέμπορας κοκαϊνης στην Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο φούρναρης που πήδαγε τη γυναίκα του Μαχαιρίτσα μήπως ήταν ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=183216

Ανώνυμος είπε...

φιλε σε μπακαλικο δουλευω δεν ειμαι φουρναρης. αρκετα με τις ειρωνιες

Να διορθωσω τον φιλο οτι η μπεζαντακου ,εξεβιασε το ζευγος τατιαννα- ευαγγελατου αφου ειχε συλλαβει μωρο με το νικο.Απο τον εκβιασμο εκεινον απεκομισε το καταπληκτικο σπιτι που εχει τωρα με την πισινα που εδειχνε και στους δημοσιογραφους.Εκανε την εκτρωση και εκτοτε σιωπησε για παντα

Ανώνυμος είπε...

Μαντω Γαστερατου λέγεται η "αμαζόνα"

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστά θυμάσαι κε Τούρκογλου. Ο Μπάμπης ανήκε σε μια τρελοπαρέα "ροκαμπιλάδες" από του Παπάγου που κυκλοφορούσαν κυρίως σε Booze, καλλιθέα, Memphis και Εξάρχεια. Τω καιρώ εκείνω έπαιζαν στην τότε "νεολαία" ως γνωστόν, διάφορες "φυλές" από skinheads, punks, ροκαμπιλάδες, σάϊκομπιλάδες κλπ.

Μόνο την εποχή κάνεις λάθος γιατί αυτοί άρχισαν να κυκλοφορούν σαν παρεα μέσα της δεκαετίας του 80, δηλαδή 25 χρόνια πριν. Δεν ξέρω αν συνέχισαν να υπάρχουν σαν παρέα και στη δεκαετία του 90, πάντως ήταν πραγματικά ωραίοι τύποι και αρκούντως χαβαλέδες.

Έσύ που τους γνώρισες;

Tourkoglou είπε...

Βάρσο, υπήρχε μια εποχή (μέσα προς τέλη 90s) που έβλεπα αυτούς τους τύπους συνέχεια μπροστά μου όποτε έβγαινα έξω (μάλλον μιλάμε για Εξάρχεια, Μαβίλη και Booze). Δεν τους ήξερα προσωπικά, αλλά είχαμε κοινούς γνωστούς και μια φορά είχα βρεθεί από σπόντα σε κάποιο πάρτυ τους στου Παπάγου. Όντως πρέπει να ήταν καλοί χαβαλέδες - με λίγη προσπάθεια σήμερα θυμήθηκα έναν τύπο με αμφίεση mod και έναν ψηλό που θα μπορούσε άνετα να παίζει το ρόλο του Μαυροματάκη στη διαφήμιση.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι ρε συ ο Τάσος ο mod, η αγγλόφατσα. Τί είπες τώρα... Τον είχα ξεχάσει τελείως αυτόν τον τύπο.

Για τον άλλο που λες τον ψηλό που είναι ίδιος ο Μαυροματάκης, αν λες το Θόδωρα (που μάλλον αυτόν λες), έχεις απόλυτο δίκιο. Μοιάζει πολύ, ειδικά σε μαλλί και σχήμα προσώπου. Διόλου τυχαίο μάλλον ότι είναι κρητικός κι αυτός, γιατί υπάρχει κι ένας άλλος τύπος, κωμικός ηθοποιός που έχει εξαφανιστεί πλέον, ο οποίος μου θύμιζε πάντα αυτόν στη φάτσα. Δε θυμάμαι τ ονομά του ηθοποιού όμως. Το Θόδωρα τον ξέρει καλά άλλος από δω μέσα..

Μια και λέμε για Booze, μήπως θυμάσαι πώς έλεγαν τον καραφλό που ήτανε πορτιέρης μέσα του 90 (95-96); Το παρατσούκλι του εννοώ γιατί το κανονικό του όνομα δεν το είχα ακούσει ποτέ. Σπάω το κεφάλι μου να το θυμηθώ και δεν μπορώ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πραγματικά πήγαινα στο κωλομάγαζο αυτό σχεδόν κάθε μέρα τότε. Booze και μετά βρώμικο Μαβίλη, διαδρομή στάνταρ κάθε βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

και μετα χεσιμο και βουλωμα αποχετευσης