Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΝΑΙ

Το γεγονος οτι ολημερις ο λαος μας, με σταυρωμενα τα χερια, λιαζομενος και κωλοβαρωντας στις καρεκλες των καφενειων , βλαστημα το καταραμενο κρατος που αδυνατει να μας βγαλει απο την κριση , αποδεικνυει και την εθνικη κοινωνικη ψυχοπαθολογια μας , οπως τουτη εχει διαμορφωθει απο ενα σημειο και επειτα.
Θα το πω οσο πιο απλα γινεται:
Ο ελληνας λοιπον σε ποσοστο 80% ειναι ενα μαμοθρεφτο ον που κουβαλα ολα τα συνδρομα του μαμοθρεφτου ,μεχρι να μπει στο μνημα.Κακομαθημενος - καλομαθημενος μην βρεξει και μην σταξει,Θεωρει αυτοδικαιως -για καποιο μυστηριο λογο- οτι του αξιζουν ολα τα αγαθα της καταναλωτικης κοινωνιας. Τη θεωρει αυτονοητη ολην την καταναλωτικη ευμαρεια μαλλον επειδη εδω εζησαν οι αριστοτεληδες και εδω γεννηθηκε η δημοκρατια, αλλην εξηγηση δεν βρισκω.Και μπος και πραντα και γκουτσι και μερσεντες αλλα και ελευθερο χρονο για εκδρομες , πηλια , μυκονους και ελβετιες. Παραδεισος.

Για τις ευθυνες της χιλιοτραγουδισμενης ελληνιδας μανας σε ολο αυτο, ειναι βαρετο να μιλησω.Θα πω μονο οτι απομονωμενη μαμα στο σπιτι για πολλα χρονια, στο τελος ,η ανατροφη(αναθροφη) του μαλακα κανακαρη εγινε αυτοσκοπος της με τα προδηλα τουτα αποτελεσματα που απολαμβανει ολη η ευρωπη σε μορφη φεσιού.
Οπως λοιπον τα κωλοπαιδα που σπανε τα αρχιδια των γονιων για να τους παρουν το ενα και το αλλο κερατο , ετσι οι ελληνες οταν ενηλικιωνονται κρατανε και διαιωνιζουν την ιδια συμπεριφορα απενατι στο κρατος - μαμα.
Ολα :μισθους , δωρα , μπονους χαβιαρια , σαργους τα φερνει η μαμα-κρατος κι ο αη βασιλης.Ολα αυτονοητα, αρκει ο μπαμπας ΠΑΣΟΚ , να βαλει το χερι στην τσεπη και να βγαλει τα φραγκα απο το σεντουκι που τα εχει κρυμμενα, αλλα δεν μας το λεει.
Φυσικα οπως ολα τα παραχαιδεμενα κωλομαμοθρεφτα ,ετσι και εμεις, αναπτυσσουμε το συνδρομο του ναρκισσισμου.Ολοι φανταζομαστε τον εαυτο μας με πορσε(βαλτε οτι οχημα θελετε) κοστουμι η τουρμπο τρεντι καζουαλ λουκ, να παρκαρει στη γλυφαδα για καφε , συγκεντρωνοντας τα βλεμματα του θαυμασμου. Στις συνθηκες ομως του τεως υπερδανειακου σοσιαλισμου σπηλιωτοπουλισμου που ζησαμε, τα χαμερ και οι καγιεν εγιναν περισσοτερα απο τα φιατ και δεν προκαλουσαν κανενα βλεμμα.
Γι αυτο λοιπον και δικαιολογω πολλες φορες την επικειμενη "ψηφο μπουρλοτο" ορισμενων.
Να βγει το ΚΚΕ να τα καψει ολα να τα κανει σιβηριανη στεπα λοιπον.Αλλα να τα καψει πραγματι ομως, οπως μας αξιζει και οχι να βρεθει o Mαιλης -οπως πολυ φοβαμαι- με BULGARI.( εαμο bulgari)

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=tLa-kR0gG60

Ανώνυμος είπε...

Στις αρχές του 2009, η γυναίκα μου είχε βρεθεί για ένα μικρό διάστημα στο ίδιο γραφείο με τον Αποστόλη. Ο Αποστόλης ήταν καλό παιδί, σοβαρός, με πολλές σπουδές, Αμερικές, Ολλανδίες κλπ. Εκείνο τον καιρό ήταν πολύ χαρούμενος γιατί μόλις είχαν βγει οι διορισμοί αυτού και της συζύγου του στο δημόσιο (με άκρως φωτογραφικές προκηρύξεις). Έλεγε χαρακτηριστικά "ευτυχώς που βρήκαμε αυτές τις δουλειές τώρα, γιατί στις επόμενες εκλογές δεν μας βλέπω να ξαναβγαίνουμε," εννοώντας προφανώς την ΝΔ.

Η γυναίκα μου ξαναμίλησε με τον Αποστόλη πρόσφατα. Εμφανώς αγχωμένος, ο Αποστόλης εξέφρασε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο. "Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμείς ψηφίζουμε ΚΚΕ," της είπε. "Όλοι οι άλλοι τα έκαναν σκατά," πρόσθεσε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραΐσκο, γράφεται μαμόΘρεφτο κι όχι μαμόθρΕΥτο. Μου βγαλε το μάτι και δεν άντεξα να μην το σχολιάσω.

Ανώνυμος είπε...

μαμοθρεφτο ναι

Ανώνυμος είπε...

Μαμόθρεπτο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα τί διάολο, κανα συναγερμό σχολίων έχεις βάλει; Πότε πρόλαβες και είδες το σχόλιο, πότε το διόρθωσες... Έλα Παναγία μου..

Ανώνυμος είπε...

11:40 με 1 ειμαι παντα ον λαιν εγω και το επιτελειο μου

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ .....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Παρά τους προπηλακισμούς και τις διαδηλώσεις στις παρελάσεις σήμερα, ομολογώ ότι οπου και να πηγα στην ζωνη Γλυφαδα - Βουλιαγμένη είδα στα σπίτια ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ που εχω δει ποτε...το νοιωσατε και εσεις αυτο;;;Φέτος νοιωσαμε ολοι πιο έλληνες από ποτε....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
‎"Για να γυρίσει σελίδα η χώρα πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες όσων μας οδηγησαν στο Μνημόνιο. Το ζητά το 79.4% των συμπολιτών μας . Οι οκτω στους δεκα! Κατονομάζουν μάλιστα το ...διδυμο της συμφοράς. Το 63,1% επισημαίνει τις ευθύνες του Παπανδρέου και το 46.7% του Παπακωνσταντινου. Ακόμη και μέσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ , το 59.5% δείχνει Παπανδρέου και το 50.6% Παπακωνσταντινου, όταν αντίστοιχα μόλις το 21.3% των "πράσινων" ψηφοφόρων θεωρούν υπεύθυνο τον πολιτικό τους αντίπαλο Κώστα Καραμανλή!" απο το editorial της real news του ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΕΡΩΤΗΣΗ : αν δεν βγει βουλευτής ο Βούρος ποιος θα τρέχει για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;;;; ... προβληματιζομαι ...

Marwood είπε...

Νομίζω ότι το γκρέμισμα του γηπέδου στα φιλαδέλφεια είναι η πιο μεγάλη στιγμή της μεταπολίτευσης. Δηλαδή μετά από χρόνοια στα πανεπιστήμια αν θέλουν να καταλάβουν την Ελλάδα της εποχής θα πρέπει να δείχνουν τις μπουλτόζες να ισοπεδώνουν το γήπεδο, που μη ξεχνάμε, φιλοξένησε και τα παγκόσμια συνέδρια ιεχωβάδων μεταξύ άλλων, και την επιχαίρουσα φάτσα του γρανίτσα.
Τέτοιο καπετανιλίκι δεν έχει κάνει ούτε ο αρμένης στη γνωστή ταινία.

Ανώνυμος είπε...

να σημειωθη οτι ο γρανιτσας εδαρη στο οακα σε καποια φαση νομιζω κι απο τον τσουκαλα

Ανώνυμος είπε...

σημειωθει

Ανώνυμος είπε...

σημειωθή είναι σωστό. το άλλο είναι πασοκική

Ανώνυμος είπε...

Νομιζα οι ιεχωβαδες πήγαιναν ριζούπολη

Ανώνυμος είπε...

ριζουπολη βαπτιζονται οι ιεχωβαδες και εγω αυτο νομιζω

Marwood είπε...

Μακάρι να ήταν έτσι φίλοι μου. Δυστυχώς οι οπαδοί της ενώσεως που παρεπιδημούν στο ιστιολόγιο, -και ξέρετε ποιοι είστε- ξέρουν ότι ξέρουμε για τα τζάμπορι ιεχωβάδων στο αείμνηστο γήπεδο κάποια καλοκαίρια/

Ανώνυμος είπε...

Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου. Έλεγα στον Κουραδομανλή να μην χαιδεύει τους ακροαριστερούς γιατί αυτοί δεν χαμπαριάζουν από καλοσύνες. Όσο τους δίνεις θάρρος, τόσο αποθρασύνονται.

Δεν μ΄ άκουσε κι ιδού τ' αποτελέσματα. Χαος, απεργίεε, καταστροφές.

Αυτοί θέλουν ιδεολογικό λυντσάρισμα-ξεβράκωμα, όπως σωστα γράφει ο μιχας

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13809

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός τι σου λεγε;

Ανώνυμος είπε...

George DEVELEKOS ‏ @gdevelekos
@AdonisGeorgiadi καλη επιτυχια βρε Αδωνι....ειναι δυσκολος ο αγωνας αλλα εσυ εισαι για τα δυσκολα....ειπαμε....

Άδωνις Γεωργιάδης ‏ @AdonisGeorgiadi
@gdevelekos σ´ευχαριστώ πολύ! Ναι ακριβώς έτσι! Τα εύκολα τα βαριέμαι άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport.gr/Article/Blogs/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%A4%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%BB%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-/85-124336.html

Ανώνυμος είπε...

ενώ περάσαν σχεδόν δια πυρός και σιδήρου μερικές μεταρρυθμίσεις, ήρθαν οι "ευαίσθητοι" (βορίδης, μπαμπουινιώτης, κλπ.) κι άρχισε να ξηλώνεται το μεταρρυθμιστικό πουλοβεράκι..

Ο ιδιωτικός υπάλληλος σε ταμείο συνοικιακού μπακάλικου που αρθογραφεί σε τούτο το μπλογκ θα πρέπει να καταλάβει ότι ματαιοπονεί σ' αυτήν την χώρα. Θα πεθάνει χωρίς μια δραχμή στην μπάντα έχοντας χρυσοπληρώσει εντωμεταξί συντεχνίες ταξιτζήδων, καθηγητάδων, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport.gr/Article/Blogs/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82/%CE%A4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BB-(part1):-%CE%BF%CE%B9-%CE%99%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9%E2%80%A6-/85-124555.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/43825/%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/42073/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B5-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%AF%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/fotisv/29711

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/03/blog-post_1372.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/features/3139

Ανώνυμος είπε...

Κουραδας και μαμάκιας ο Ελληναρας...και αν τον ρωτησεις για ποιο λογο επιασε πατο η Ελλαδα θα σου απαντησει:γιατι κλεβαν οι πολιτικοι και οι συνδικαλιστες,και μεσα του να βραζει απο τα κομπλεξ γιατι δεν ειναι και αυτος πολιτικος η συνδικαλιστης και δεν τσεπωνει τσαμπα μαγκας...