Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Straight to hell



Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ποστ θα σταθεί αφορμή να επανέλθουν οι πολύ αξιόλογοι σχολιαστές (και ομιλώ σοβαρά) του γραφικότατου αυτού ιστολογίου.

Το θέμα, όπως είναι προφανές, είναι οι εκλογές. Φυσικά δεν έχουν ανακοινωθεί, και ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αλλά μάλλον θα γίνουν.

Το ζήτημα είναι πάμε να ψηφίσουμε ή δεν πάμε; Nομίζω ο Μάνος -και ναι ξέρω ότι σας ξενερώνω- το πήγε ακόμη παραπέρα, λέγοντας ότι με τη μη συμμετοχή στην πολιτική, δίνεις χώρο στο κάθε καμμένο θρασύδειλο ανθρωπάκι ή τσανακογλείφτη εργολάβων και άλλων, για να μην πούμε για τα ζόμπι της αριστεράς, να παίζουν μπάλα μόνοι τους.

Νομίζω ότι έχει δίκαιο®. Επίσης κάτι παρεμφερές ισχύει  και με την αποχή από τις εκλογές. Θεωρώ το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε να ψηφίσουμε, αν και αρκετοί από τους σχολιαστές εδώ διαφωνούν. Ακριβώς αυτή ήταν και η αφορμή για αυτή την ανάρτηση, καθώς θα ήθελα να ακούσω την άποψή τους, αν δε βαριούνται βέβαια, πράγμα που επίσης είναι κατανοητό.

ΥΓ: ο τίτλος του άρθρου έχει σχέση με το που νομίζω ότι θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία...

58 σχόλια:

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εχθες ενας ταριφας μου περηφανευοταν για τη νικη του σωματειου τους." Δειξαμε στην κοινωνια πως να αγωνιζεται και να κερδιζει". τα λογια του αντηχουν απο τοτε στα αυτια μου και το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα.ολη μερα σκεφτομαι τις κουβεντες του.πλεον δεν τρεφω ελπιδα για κανενανα σικ

Tourkoglou είπε...

Πιστεύω ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ιδιοφυΐα. Με άψογο timing έκανε τη μεγάλη κίνηση και σχημάτισε ένα κόμμα που αντιπροσωπεύει όσο το δυνατόν καλύτερα τις απόψεις της πλειοψηφίας των καθυστερημένων τουρκαλβανών που κατοικούν στην κωλοτρυπίδα της Ευρώπης.

Αν ο Έλληνας ψηφοφόρος φανεί ποτέ πραγματικά ειλικρινής με τον εαυτό του και αποδεσμευτεί από τις δήθεν "παραδοσιακές" σχέσεις του με τα μεγάλα κόμματα και την αριστερά, ο Καμμένος θα μπορέσει να πιάσει ποσοστά της τάξης του 30%.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο από την απομίμηση. Επομένως, καταλαβαίνετε την άποψή μου, Μάργουντ, για το πράσινο αλλά και το γαλάζιο πασόκ.

Ανώνυμος είπε...

Σοφο ποστ απο τουρκογλου. Ακριβως ετσι. Ο ανδρεας τοτε και ο καμμενος τωρα , φερνουν την πολιτικη παραγγελιά του μεσου γρεκου στο τραπεζι , ακριβως οπως ο τελευταιος την ζητησε .Μονο ο τερενς κουακ σικ, μπορει να ριξει τα ποσοστα του κομματος , γιατι -ηταν που ηταν- εχει γινει αστειος, ακομη και σ αυτα τα ματια, των εντελως ηλιθιων υποψηφιων ψηφοφορων του καμμενου κομματος

Ανώνυμος είπε...

http://forum.traveltips.gr/index.php?topic=185.0

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13898

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επιθυμώ διακαώς να θριαμβεύσει το τίμιο δημοκρατικό πολίτευμα. Καμμένοι, ΚΚΕ, Σύριζα, ανταρσία Χρυσή Αυγή, ΛΑΟΣ κλπ τίμιες αντιμνημονιακές δυνάμεις να εκφράσουν τη λαϊκή βούληση-βούρληση αποκτώντας την πλειοψηφία στην ελληνική βουλή. Ζήτω η δημοκρατία. Προηγουμένως θα ήθελα όμως να έχω πουλήσει όλη την ακίνητη περιουσία μου, να έχω βγάλει τα λεφτά μου έξω και να έχω φύγει από τη βλακόχωρα αυτή εννοείται.

Παρεμπιπτόντως μου κάνει εντύπωση το ρεύμα που έχει η Χρυσή Αυγή. Γέροι, νέοι, παντρεμένες, γεροντοκόρες, οι πάντες όλοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τους παλαβιάρηδες της Χρυσής Αυγής. Για διαμαρτυρία εννοείται γιατί όλοι δηλώνουν πιστοί στο δημοκρατικό πολίτευμα που τόσο μεγαλουργησε σε αυτή την κουραδοχώρα. Ρε τί άλλο θα δούμε...

Για να ελαφρύνουμε το κλίμα όμως λίγο... Καραίσκο γιατί την κοπάνησες τόσο νωρίς χθες ρε συ; Ψιλοσκατά ήτανε αλλά παλευόταν η κατάσταση. Για πες κανα κουτσομπολιό για την πρώην γκόμενα του φίλου σου που είχε δώσει ρέστα χθες με τον πόντικα το γκόμενο της. Αν και όλα τα λεφτά (από άποψη τρέλας) δεν είναι τόσο αυτή αλλά το σκυλί η κολλητή της που κυκλοφορούνε ντουέτο. Μιλάμε για τρελή με πατέντα τώρα. Έχει βλέμμα σχιζοφρενή δολοφόνου χωρίς πριόνι.

Ανώνυμος είπε...

καλα ητανε μωρε αλλα δεν ηθελα να πιω αλλο.

που λες πουτανακι μωρε 40αρα ανυπαντρη κλασμενη και ατεκνη αθελα της , που το παιζει σεξ εντ δε σιτι . Με τα αποτελεσματα που βλεπετε, να εχει πηδηχθει με περισσοτερους απο τους μισους παπαρες που κυκλοφορουν αβερτα. Κι αυτος ο φιλος μου που παρολιγον να τη φορτωθει, ειναι αναλογου διανοητικου βεληνεκους αλλα απο επαρχια και δεν ειχε γνωση για τα αισχη της .
Ετσι την πατανε πολλοι επαρχιωτες νυμφευομενοι μολυσμενες μητρομανεις πρωτευουσιανες

Ανώνυμος είπε...

κλασμένη και άτεκνη (παρ'όλη την αγάπη)

Ανώνυμος είπε...

παρ ολο τον αραπη

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_813.html

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως τους παραδεχομαι τους χρυσαυγιτες. Εχουνε πολιτικη ορεξη και για τις ψηφους κανουνε θεληματα σε γριες και κωλογερους αποστρατευμενους συνταξιουχους, τους πουλανε και προστασια , θαλπωρη αγαπη σε ανθρωπους που τους μισουν ακομη και τα παιδια τους ,αφου χεζουν στα σεντονια.Οι ανταρσυες φροντιζουν να κανακευουν ακομη και τους νιγηριανους πορνοβοσκους ανηλικων.

Marwood είπε...

Την ώρα της κάλπης, όλοι αυτοί οι σαχλαμαράκηδες που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΧΑ θα το ρίξουν δικομματικά. Γνωστά πράγματα αυτά.

Δεν νομίζω να μπει στη βουλή.
Αλλά πάλι είμαι γνωστός για λάθος προβλέψεις.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά, δεν το συζητάμε. Μεγάλο ταλέντο το κορίτσι. Ίσα που δεν τον άρχισε στις πίπες μπροστά σε όλο τον κόσμο τον τύπο.

Η κορυφαία δε είναι η μούρλω που χει από δίπλα. Κάθε φορά που τη βλέπω, βγάζει ένα μπακαλόχαρτο και αρχίζει να γράφει μαλακίες. Μετά του βάζει φωτιά και το καίει. Τα ίδια έκανε και χθες. Τι σόι προχωρημενιά είναι αυτή η παλαβομάρα με το κωλόχαρτο δεν μπορώ να το καταλάβω. Τάχα μου ξορκίζει αυτά που την ενοχλούν γράφοντάς τα και καιγοντας τα μετά; Προσπαθεί απλά να΄γίνει επίκεντρο της προσοχής; Ποιος την ξέρει την πειραγμένη...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστό κι αυτό. Γεγονός είναι πως ότι άποψη και να χει κανείς για τους πειραγμένους της ΧΑ, οφείλει να τους αναγνωρίσει ότι πράγματι είναι απίκο και συμπαρίστανται στους κωλόγερους σε όλες αυτές τις περιοχές. Καλώς ή κακώς, μπορεί να τους προσάψει κανείς ότι θέλει εκτός μόνο από το ότι είναι υποκριτές όπως όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν είναι κι εύκολο κάθε απόγευμα να τρως τον ελεύθερο χρόνο σου για να τρέχεις να κάνεις τα θελήματα σε διάφορους κωλόγερους.

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως αν ημουν χρυσαυγιτης , βοηθουσα κανα γεροντακι και αυτο ψηφιζε πασοκ τελικα , θα το πλακωνα στο ραβδι. Αντε γαμησου κωλογρια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

θα ψηφίσουν ΧΑ και άτομα που δεν πάει το μυαλό σου καν. Και δε λένε μαλακίες. Το εννοούν. Θεωρούν ότι δεν τρέχει και τίποτα άμα μπει η ΧΑ στη Βουλή από τη μια, δεν θα πάει και για κυβέρνηση άλλωστε, κι από την άλλη ότι θα σφίξουν οι κώλοι στα μεγάλα κόμματα όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση μιας και πλέον έχει γίνει της κακομοίρας με την προερχόμενη από αυτούς παραβατικότητα. Το τελευταίο ήδη φαίνεται, αρκεί να δει κανείς τις δηλώσεις Χρυσοχοίδη πριν μερικά χρονια και τωρα.

Ανώνυμος είπε...

εγω πιστευω οτι το πασοκ θα κερδισει τελικα, ολοι αυτοι που εχουν εγκαταλειψει το κινημα για το κκ το συν και τον κουβελη, θα λακισουν ατακτα μπροστα στην καλπη και θα επιστρεψουν στην πρασινη αγκαλια πασοκ ρε μουτρο

Tourkoglou είπε...

Παρότι δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία του Μάργουντ περί μη εισόδου της ΧΑ στη βουλή, δεν ανησυχώ και ιδιαίτερα. Ο λόγος είναι ότι - σε αντίθεση με τα υποτιθέμενα ειδωλά τους - οι χρυσαυγίτες είναι καθυστερημένοι και εντελώς αγράμματοι. Συνεπώς, κάποια στιγμή θα την κάνουν τη στραβή και θα επιστρέψουν στο 0.2% που έπαιρναν. Όταν γίνει αυτή η στραβή, μέχρι και οι κωλόγεροι "που μυρίζουν σύγκορμοι σαν καθετήρες"© και κατοικούν στα πέριξ του Αγ. Παντελεήμονα θα πάρουν χαμπάρι και δεν θα τους ξαναψηφίσουν. Στο τέλος θα μας μείνει μόνο το γέλιο από τους λόγους του φύρερ απ' το Ζεφύρι και των Κασιδιάρηδων στη βουλή.

Επιπλέον - παρά τις υστερίες για "αυγά του φιδιού" και τα σχετικά - μορφώματα σαν τη ΧΑ μπορούν να εξαφανιστούν από προσώπου γης σε διάστημα ημερών, αν υπάρξει η πολιτική βούληση. Εδώ, με τον όρο "πολιτική βούληση" εννοώ το κωλοδάχτυλο που θα μπει στην κυβέρνηση και στους στρατηγούς της ΕΛΑΣ αν τα χρυσαύγουλα αγγίξουν κάποιον που δεν πρέπει και μπουν στη μέση ΕΕ, πρεσβείες κλπ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

Το παιδί της Πλατείας είπε...

@Τούρκογλου
Αν ο καμμένος θεωρείται επιτυχημένος τότε σκίζω τα πτυχία μου...ο τύπος ειναι δήθεν άσε που έχει ποντάρει στο χρηματιστήριο!!!
Ζούμε στην εποχή του λαικισμού και θεωρώ ότι τα κόμματα που θα πουλήσουν επαναστατίλα βλέπε ΚΚΕ και ΚΑΜΜΕΝΟΣ και Χρυσή αυγή θα πάρουν τον κλασσικό μ...Έλληνα που λέει και ο Γεωργίου
Εγώ πάντως θα ψηφίσω αλλά δεν ξέρω ακόμα τι!!!
@Marwood
Μπα εγώ πιστεύω ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα χάσει στις εκλογές...αν και διαφωνώ 100% με τα λεγόμενα της την βλέπω να μπαίνει στην βουλή και να πιάνει το 3%...ειναι της μόδας όπως βλέπεις

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/03/blog-post_2067.html

Ανώνυμος είπε...

Φίλε παιδί της πλατείας είσαι πάνω από 17 ετών;

Ανώνυμος είπε...

εγω το μονο που περιμενω πια απο τας εκλογας να με τερψει καπως, ειναι τα την φαει ο σαμαρας. Να μεινει με το πουλι στο χερι. Να ξερει οτι κι ο γιωργος, το κολληταρι του ο βλαξ κυβερνησε, αλλα ο ιδιος δεν τα καταφερε.Ετσι γιατι περνιεται για δυναμικος ανδρας ενω κι η κουτση μαρια βλεπει οτι προκειται για βουτυρανδρα του κολλεγιου.Μακαρι παναγια μου να μην ξεπερασει ο σαμαρας το 27 % και εγω θα παω στην τηνο κολυμπωντας

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ το γαλαζιο σκυλολοι δεν πρεπει να πιάσει πάνω από 20%, ωστε να σημανει απαρχή(-δια) εξελίξεων

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=13976

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Γιατι τέτοιο πεναλτι ρε ΜΙΛΑΝ;;;;; μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι...Αλλωστε ενας τελικος ΜΠΑΡΤΣΑ -ΡΕΑΛ ειναι ο,τι καλυτερο....Για να τους δειξουμε στους ΜΑΔΡΙΛΕΝΙΟΥΣ για μια ακομη φορα τι θα πει ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ....

Tourkoglou είπε...

Ας απαντήσω και στο αρχικό ερώτημα. Φέτος είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που επιθυμώ να πάω να ψηφίσω, για αυτούς ακριβώς τους λόγους που αναφέρει ο Μάργουντ. Αλλά...

Έστω ότι αποκλείω αυτούς που προσβάλλουν βάναυσα τη νοημοσύνη μου και αυτούς από τους οποίους δεν περιμένω απολύτως τίποτα. Αυτόματα φεύγουν Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Καμμένος, κονφερανσιέ, μαρξιστές και φασιστοειδή. Μένουν μόνο οι "φιλελεύθεροι", από τους οποίους φυσικά εξαιρώ το ψευδεπίγραφο κόμμα της μητσοτάκαινας. Άρα καλούμαι να διαλέξω ανάμεσα σε 2-3 κόμματα με ανύπαρκτη εκλογική δύναμη, τραγικές επικοινωνιακές επιλογές (π.χ. οι εμμονές του Μάνου, οι μπούληδες στις διαφημίσεις της Δράσης) και διασπαστικές τάσεις ανάλογες με αυτές της μαοϊκής αριστεράς της δεκαετίας του 70. Από τη μια λέω "δε γαμιέται, ας το ρίξω", από την άλλη αισθάνομαι πιο γραφικός και από ψηφοφόρος της ΟΑΚΚΕ.

Κακά τα ψέματα. Ό,τι καλό μπορούμε να περιμένουμε θα προκύψει από κάποιο από τα αστικά (εδώ γελάμε) κόμματα αν ποτέ βρεθεί κάποιος που θα αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα διώξει τους σπηλιωτόπουλους και τις μερεντίτη, θα παραμυθιάσει τον κόσμο και όταν εκλεγεί θα κάνει αυτό που πρέπει no matter what για λόγους ματαιοδοξίας και υστεροφημίας. Μέχρι τότε θα λέμε τις αμπελοφιλοσοφίες που λέμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_1460.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/48.html

Ο συριζα οπως βλεπετε, δεν μπορει να αντεπεξελθει στις οικονομικες απαιτησεις των μεσων (γελοιων μεσων του).
Παρ ολα αυτα εχει την προταση για να σωσει τη χωρα...

Δημοκράτης είπε...

Εγώ διαφωνώ. Διαφωνώ κάθετα θα έλεγα. Δε νομίζω ότι είναι λύσεις αυτές. Ο απόλυτος έλεγχος ενός κόμματος από έναν άνθρωπο μου φέρνει στο μυαλό φασισμό και είμαι κάθετα αντίθετος. Τα κόμματα άλλωστε έχουν αξιόπιστες και κυρίως δημοκρατικές διαδικασίες. Αν η βάση δε συμφωνεί με την πολιτική του απολυταρχικού αρχηγού, πώς δικαιοδοτείται να παραμείνει αυτός αρχηγός του κόμματοςκαι να διώχνει κόσμο; Αν διώξει όλους τους εσωτερικούς του αντιπάλους-δελφινους στο κάτω κάτω της γραφής, τότε πώς είναι δυνατόν να μην επανεκλεγεί εφόσον θα έχει ξεφορτωθεί όλους όσους τον απειλούν και θα έχουν μείνει μόνο οι δικοί του; Ισοβίως μετά θα εκλέγεται μόνο αυτός.

Όχι λοιπόν. Η μόνη λύση νομίζω ότι είναι η δημοκρατία. Πιο πολλή δημοκρατία. Όσο πιο πολλή τόσο το καλύτερο. θα πρέπει να μπουχτίσουμε στη δημοκρατία. Δημοκρατία σε όλα τα μετερίζια. Στη Δουλειά, στο σχολειό, παντού.. Μια καλή αρχή έκανε ο ΓΑΠ που εκλέχθηκε σχεδόν παμψηφεί ΚΑΙ από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ (όχι μόνο από τα μέλη). Ο λαός είναι σοφός κι έχει αλάνθαστο κριτήριο. Η εμπιστοσύνη εν τέλει στις πολιτικές επιλογές της λαϊκής πλειοψηφίας είναι και το θεμέλιο της δημοκρατίας μας. Μην το ξεχνάμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

συγκεκριμενα περισσοτερη νεα δημοκρατια χρειαζομαστε

Marwood είπε...

Συμφωνώ με τον Τούρκογλου. Χρειάζεται μια Θάτσερ για να γίνει η δουλειά. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει φυσικά. Ντρέπομαι που λέω, ότι με βάση τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, μου είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα μπορούσε να παίξει ένα τέτοιο ρόλο ο Βορίδης. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι...

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά έτσι θα δεχτούν πλήγμα οι δημοκρατικές διαδικασίες. Ένα ισχυρό, αναπάντεχο και συγκλονιστικό πλήγμα θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

http://books.phigita.net/isbn/9789601412375

Ανώνυμος είπε...

Να καλωσορίσουμε και τον Δημοκράτη στο μπλογκ μας. Ελειπαν τέτοιες φωνές.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν έχει συγγράψει κάποιο βιβλίο απομνημονεύματα ή άλλο ο Γιώργης ο Κατσιφάρας;

Ανώνυμος είπε...

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1428408/Suicide-by-DIY-guillotine-and-an-ingenious-timing-device.html

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγω με τον μήτρογλου

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος, κκε, συριζα, κουβέλησ, ΧΑ, στο 40%. Γαμώ τα σενάρια. Σε 2 μήνες θα' ναι και πραγματικότητα.

Να δείτε πόσο θα σας αρέζει η δημοκρατία μετά τις εκλογές..

Ανώνυμος είπε...

μα ειναι τωρα -στα σοβαρά- πολιτευμα για τον ελληνα , η δημοκρατια; θα τρελλαθουμε τωρα;

να πω κατι: επειδη κατα τη γνωμη μου και η δεξα -οσο και η αριστερα στην ελλαδα - ειναι για καρπαζιες και επιπεδου αγροφυλακα , οννεδιτων με ροδακινι μαγουλακια και τιμπερλαντ, παραδικηγορων και διεφθαρμενων δικαστικων και καραβαναδων των δεκαπεντε καφεδων την ημερα,καταφερε στο τελος να το κανει βουλγαρια(μολις τελειωσαν τα δανεικα).

οτι ηθελαν να κανουν οι εαμικοι δλδ
Οτι ηθελαν να

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Για να γινω πιο κατανοητος δηλαδη και τι ελευθερη οικονομια εχουμε στην ελλαδα : οταν πουληθει και εαν πωληθει η δεη (εμεις δεν ξεπουλιομαστε) αυτος που θα την παρει, θα παρει και μια μεγαλη παε της αθηνας που φοραει πρασινα

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14075

Nέα παρέμβαση από τον ανταγωνιστή του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοκράτης, το παιδί της πλατείας και ο Μήτσος ο Ελέ, αποτελούν μια ανάσα δροσάς στο κουρασμένο αυτό μπλογκ.
Μπράοβ παιδιά συνεχίστε έτσι

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lu_N0FajhKE
Μια εναλλακτική πρόταση!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fELhvZ6_oCk&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.post&id=13939

Ανώνυμος είπε...

Tου Στεφανου Κασιματη

Σε νέα συσκευασία

Παρακολουθώντας τον ραδιοτηλεοπτικό αγώνα που έδωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος όσο διαρκούσε η ανταρσία Μπαμπινιώτη, έμεινα κατάπληκτος από τη διαπίστωση ότι οι θέσεις του διατελέσαντος υπουργού Παιδείας (που έλαμψε διά της διακριτικότητός του...) μόνον κατά τον τόνο της παρέμβασης διέφεραν από εκείνες του Γ. Μπαμπινιώτη, τις οποίες τώρα προσπαθούσε να μαζέψει. Επί της ουσίας, συμφωνούσε μαζί του: «Η Δημοκρατία ματώνει όταν χτυπάμε τη γροθιά στον τοίχο», κάτι τέτοια κοινότοπα έλεγε, με ύφος δασκαλίστικης μειλιχιότητας σε φυσική πατρινή προφορά.

Κατευναστικός προς το πανεπιστημιακό κατεστημένο, ο Αρης ήταν η εύγλωττη εκδοχή του πολιτικού της μεταπολίτευσης, του πάντα πρόθυμου να υποχωρήσει και να συμβιβασθεί με κάθε συντεχνία που αντιστέκεται στην αλλαγή των όρων του παιχνιδιού. Εβλεπες το θλιβερό τίποτα του ξεπερασμένου να προσφέρεται μέσα σε ολοκαίνουργια συσκευασία πολυτελείας. Πολιτισμικά, κάτι απολύτως ανάλογο της κλασικής ψαροταβέρνας, που παραμορφώθηκε μεν στην εποχή της χλίδας (με σαμπάνια Κρυστάλ, σαλάτα ρόκα - παρμεζάνα και αστακομακαρονάδα), αλλά κάτω από την πολυτέλεια παρέμεινε ψαροταβέρνα, έστω κακόγουστη και πανάκριβη. Το θέαμα του «νέου πολιτικού» με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει αυτός ο τόπος...

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14108

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=m_55JQo-4Ic

Ανώνυμος είπε...

Στο παραπανω βιντεο εμενα μου προκαλει εντυπωση η συμπεριφορα του καλεσμενου πολιτικου , που φροντιζει να την κοπανησει αμεσως , αφηνοντας τον ερμο δημοσιογραφο να φαει ολα τα γιαουρτια (14) και τρια αυγα τουρκιας.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_7613.html

Γέλια

Ανώνυμος είπε...

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_1_30/09/2010_357552

Ανώνυμος είπε...

http://nikosvafiadis.files.wordpress.com/2010/09/t382-reportaz_sti_vouli.pdf

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/417827/Default.aspx

Ανώνυμος είπε...

http://stoklari.blogspot.com/2011/10/photos.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/417855/Default.aspx

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W0hpugzkAlU&context=C4158cf8ADvjVQa1PpcFPc3hEWfdrS_H0DHP9d9Ry7LnJLTYLS0-Y=