Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η αυτοκτονια του γεροφαρμακεμπορα συνταξιουχου λογω οικονομικης στενοτητας, ειναι βγαλμενη απο σεναριο του φωσκολου. Ενα νεο επεισοδιο της "Λαμψης" αν υπηρχαν φραγκα -οπως τοτε- και γυριζοταν ακομη η θρυλικη σειρα που παρακολουθουσε ο ελληνισμος συσσωμος, τα χρυσα χρονια τους Περικλεους που προηγηθηκαν ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε.
Φαρμακεμπορας συνταξιουχος απελπισμενος; Να μας πουν οι φαρμακοποιοι λοιπον, που εχουν γινει περισσοτεροι κι απο τους φουρναρηδες΄στη χωρα τουτη και μονο στη χωρα τουτη, ποσα επιτελους φραγκα θελουν για να μην αυτοπυροβολουνται. Ποσα μωρε..Με 30% κερδους δεν ξερω ποσα , με διακοπες κατα το δοκουν, με υπνο μεσημεριανο και 9 η ωρα σπιτι το βραδακι, δεν ειναι ικανοποιημενοι και συντριβονται απο τα χρεη και επειδη η χωρα κυβερνιεται απο τους τσολακογλου , που οι ιδιοι εφεραν μεταξυ αλλων με τα τερτιπια τους . Ποσα ζητα κανεις στην ψαροκωσταινα, για να καθεται σε εναν γκισε με μια ασπρη ποδιά και γραβατα και να καλημεριζει αρρωστους .
Και μετα την αυτοχειρια δωστου παιρνει μπρος το επαναστατικο μαγγανοπηγαδο.Οχι παλι...Αντε παλι ανταρσυες αντε παλι συριζες , αντε παλι αγανακτισμενοι δημεγερτες να τσιγκλανε τον αμαχο πληθυσμο να βγει στους δρομους, για το θανατο του συνταξιουχου εμπορακου με την τετραψηφια συνταξη μεγαλυτερη απο μισθο 20αρη.
Η ανθρωπινη φυση: Κοινωνιες με βιοτικο επιπεδο υψηλοτατο , εχουν εκατονταδες αυτοχειρες. Οι νορβηγοι , οι Φινλανδοι , οι αυστραλοι.Ετσι , γιατι αμα εχει λυμενα τα οικονομικα, αυτοκτονεις για το μπλακ μεταλ, για τη φρικη του υπαρξισμου , επειδη ειδες την 7η σφραγιδα του Μπεργκμαν.
Απο την αλλη βλεπω -οπως ολοι - τους εσχατους της γης , τα πακιστανια και τους μπαγκλαντεσιανους , να καθονται με τις ωρες στα φαναρια και να μην αυτοκτονουν πεισματικα- που σου ρχεται να αυτοκτονησεις οταν περιμενεις στο φαναρι ακομη και μες το αμαξι- να αγωνιζονται για δυο νομισματα μπρουτζινα .
Συνταξιουχος φαρμακεμπορας -θα μας τον βγαλουν και προλεταριο-το νεο συμβολο της μπουρδοαριστερας της συντεχνιας , του παναντολ, και της ανατομικης παντουφλας 40 ευρω και 45 λεπτα.Ο καθε γερος που του ρχεται , θελει να γινει ηρωας στη χωρα της μαλακιας, για να διαμαρτυρομεθα εξω απο το μετρο, που αν δεν ειμασταν στην ευρωπη, με τα μυαλα που κουβαλαμε, οχι μετρο δεν θα ειχες μαλακα, αλλα με το γαιδουρι θα πηγαινες ακομη στην κολιατσου.

Με κορη στο γραφειο της σακοραφα οπως μαθαινω, ο φαρμακεμπορας αυτοχειρ ανακηρυσσεται επιτιμος ιδρυτης του ιδεολογικου ρευματος σοσιαλισμου-ακοντισμου

289 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 289 από 289
Ανώνυμος είπε...

ο πρασινοχοχλιος

Ανώνυμος είπε...

Όσο πάει και βελτιώνεται η πολύ καλή εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. Μετά τον Μάκη Βραχιολίδη βλέπω σήμερα πρωτοσέλιδο με την υπογραφή του ερευνητή Γιώργου Πάλμου.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο bug έχει η μαλακία ο blogger με τα σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Και το κόμμα των Αποστράτων παίζει δυνατά. Τουλάχιστον με βάση το δικό μου σκεπτικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάκης ο Βραχιολίδης γιατί τα έσπασε με τον Χίο φίλε; Να ένα μεγάλο ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

λες να γινει βουλευτης ο τασαρας

Ανώνυμος είπε...

http://eglima.blogspot.com/2007/02/i.html

Trueman είπε...

Μήπως γνωρίζει ο φίλος που ανέφερε τους πειρατές ή το ΜΛ-ΚΚΕ-ΜΛ αν διαθέτουν αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση? Το λέω γιατί είναι πιθανό να είναι μια κάποια λύσις. Οι καιροί ου μενετοί όπως τονίζει συχνά κι ο Κυριάκος ο Βελόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

http://metarrythmisi.wordpress.com/

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναι φιλε εγω τ ανεφερα τα παραπάνω.Το Μλ κκε μλ ειναι μια αξιοπιστη προταση προκειμενου να μην μεινει πετρα πανω στην πετρα και να πουληθουμε ολοι σαν σκλαβοι στα παζαρια της μαυριτανιας και του καζακσταν.Οι πειρατες ερχονται τριτοι στη γερμανια , δες το προγραμμα τους και σκεφτομαι να τους ψηφισω

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γίνεσαι μασόνος καλύτερα;

Ανώνυμος είπε...

ημουνα παλια. Αυτοι με διορισαν στο μπακαλικο.Αυτοι και ο ομιλος ροταρυ τα καθαρματα.Κτηηηηνη

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν, μπήκα στο μλκκε και μπορώ να καταθέσω οτι, παρότι δεν συμμερίζομαι τις προσδοκίες τους ότι μπορεούν να φέρουν την επανάσταση, (όχι ευκαταφρόνητος αντίπαλος το καπιταλιστικό τέρας), εντούτοις με εντυπωσίασαν οι φρέσκιες μαοικές ιδέες τους , θαρρείς βγαλμένες από το μέλλον, η όχι ξύλινη γλώσσα τους και το εκπληκτικό πάντρεμα της ουτοπίας με τον ρεαλισμό. Μπορώ να πώ αβίαστα ότι μ' έπεισαν!

Ανώνυμος είπε...

για να πας σε μπακάλικο τί μασονικό βαθμό έχεις πρέπει?

Ανώνυμος είπε...

Μια καλή ιδέα θα ήταν να εμφανιζόταν κάποιο νέο κόμμα με κεντρικό άξονα της προεκλογικής του εκστρατείας το παλαιό σύνθημα "έξω οι βλάχοι απ' την Αθήνα". Ένα τέτοιο κόμμα θα το ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ανώνυμος είπε...

4:19 η χρυση αυγή δεν σου κάνει, γι αυτά που θέλεις εσυ να γίνουν;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/77_13.html

γελια

ΣΑΤΑΝΑΣ είπε...

Εμένα πάντως μου μίλησε η μία από αυτές του χορευτικού στο Σύνταγμα. Για την ακρίβεια μου είπε: "Είσαι πολύ ωραίο παιδί και θέλω να σε ταράξω στις πίπες"

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

O blogger έχει ένα bug στην εμφάνιση σχολίων όταν χρησιμοποιούνται non threaded comments και τα σχόλια ξεπερνούν τα 200, γιατί δεν κάνει σελιδοποίηση. Τουλάχιστον σε IE υπήρχε πρόβλημα οπότε αναγκαστικά το άλλαξα. Με τo νέο τρόπο σχολιασμού θα μπορούν να δίνονται και άμεσες απαντήσεις στα, το δίχως άλλο, σοβαρόταρα σχόλια που γίνονται εδώ μέσα.

ΥΓ Στα @@ σας.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο, είδα τις προάλλες στην Ομόνοια τον Γιώργο τον Κουτουλάκη ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν βλέπει άνοδο Λεβέντη σε αυτές τις εκλογές παρά την άνοδο των μικρών κομμάτων. Έκανε όμως την βαρυσήμαντη πρόβλεψη για τεράστιο ποσοστό Ντόρας στην Κρήτη, έναν τόπο που λόγω καταγωγής γνωρίζει καλύτερα από τα αρχίδια του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι πάλι ο Γιώργος ο Κουτουλάκης;

Ανώνυμος είπε...

Συνεργάτης του Λεβέντη από τον παλιό καλό καιρό. Ιδιαίτερα αθυρόστομος, όπως είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω σε μια τηλεφωνική μας συνομιλία.

Ανώνυμος είπε...

o κουτουλακης. χαρας το κουραγιο του. επι δεκαμηνο με επαιρνε και με εβριζε προσωπικα για μια φαρσα που ειχα κανει στον λεβεντη , τοτε το 92. ακομη λειτουργει ο καραφλας; ακομη μωρε;

Ανώνυμος είπε...

τεραστιας διαφοροποιησης ποσοστα κατα τοπους εχουν καταμετρηθει μονο σε θρακη.Και στο ηρακλειο και σε λακκωνια.Και στην κοζανη, στη φλωρινα

Ανώνυμος είπε...

και καστορια

Ανώνυμος είπε...

O Γιώργος ο Κουτουλάκης έχει πλούσια μαλλιά και δεν είναι καθόλου καράφλας. Διά του λόγου το αληθές

www.youtube.com/watch?v=a0jMTKMhLbA

Tourkoglou είπε...

Καραΐσκο, κι εμένα με είχε τσακίσει στα τηλέφωνα επί μία εβδομάδα μετά από φάρσα. Μιλάμε για σκληρό βρισίδι, βάρδουλα, κωλάντερα, αίματα και τέτοια. Θεός.

Ανώνυμος είπε...

Τα είχε σπάσει για ένα διάστημα με τον Πρόεδρο. Προσπάθησε να κάνει κάτι άλλες κινήσεις με Παπανικόλα και άλλους γραφικούς ανένταχτους, αλλά τελικά επέστρεψε στη ζεστή φωλιά του Προέδρου. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα είναι ότι στις εκπομπές ο Πρόεδρος δεν τον αφήνει να μιλήσει πολύ και όλο τον διακόπτει. Αυτό δυσαρεστεί πολύ τον Γιώργο τον Κουτουλάκη.

Ανώνυμος είπε...

μήπως τελικά "το χωνί" κι ο καζακης έχουν δίκιο?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω συχνά στις εφημερίδες ανησυχούντες για την άνοδο της ΧΑ. Και για να εξηγούμαι όχι μόνο αριστερούς που είναι αναμενόμενο, αλλά και κεντροδεξιούς.

Απλά, δεν έχω καταλάβει τη περισσότερη ζημιά μπορεί να δημιουργήσει ο έλληνας ακροδεξιός (γελάει ο κόσμος) με τα μιλιούνια "αριστερούς" όλων των αποχρώσεων.

Αν η ανησυχία αφορά στην ακροδεξιά βία, τότε τί να πούμε για την αριστερή.. Από τα τάγματα εφόδου του ΠΑΜΕ όπου το ξύλο είναι σε ημερήσια διάταξη, το αντάρτικο πόλεων όπου πλέον κινδυνεύουν όχι κτήνη καπιταλιστές αλλά απλοί πολίτες, τις καταλήψεις κτιρίων, τα καψίματα καταστημάτων και δημόσιων χώρων, την αποδιοργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, κλπ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=453282

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δικαιωμα στο ξυλο εχει μονο το κράτος,

Ανώνυμος είπε...

O ΔΟΛ ειχε ακουσει τιποτα για τον ακη;

Tourkoglou είπε...

Όπως είχα γράψει σε προηγούμενο σχόλιο, η μεγάλη επιτυχία της ΧΑ είναι ότι γίνονται συμψηφισμοί που οδηγούν σε σχόλια σαν το 12:39.

Ανώνυμος είπε...

και του αριστερού κινηματος μεγαλη επιτυχία επισης αυτο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=r6sM3wddf4E&feature=relmfu

ενα τραγουδι

Tourkoglou είπε...

Πιστεύω ότι και η ψυχολογική βία που μας ασκεί το κοινωνικό μας περιβάλλον από τη στιγμή που γεννιόμαστε έχει σημαντικότερες επιπτώσεις από τη βία της ΧΑ. Από την άλλη, δεν νομίζω ότι αυτή η διαπίστωση οδηγεί σε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μ αρεσει να με μαστιγωνουν και να ασκουν βια πανω μου ομορφες κ αυταρχικες αφεντρες

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/giaourtia_kai_moystardes_se_gewrgiadh_kai_manwlidoy.1733671.html

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μαλλί καπελάκι;

Ανώνυμος είπε...

τουρκογλου που και ποτε σε εχει ενοχλήσει η βια της χα?

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη "επιτυχία" της μπουρδολογικής Αριστεράς ήταν να έχει δώσει σε κάθε ηλίθιο ιδεολογικά άλλοθι για να κάνει ό,τι θέλει (καταλήψεις, σπασίματα, καταστροφές), να απαιτεί να πληρώνονται περισσότερο απ΄ό,τι αξίζει (ΓΕΝΟΠ, Φωτόπουλοι), και να τυγχάνει ταυτόγχρονα και πλήρους ασυλίας. Ζήτωσαν λοιπόν ο Μιχαλολιάκος, η ξανθιά από τον Αγ. Παντελεήμονα και τα άλλα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσω στον παραπάνω οτι η χρυσή ακτή είναι κατα του μνημονιου. Οβριοί , μινος ματσας τοκογλυφοι ανθέλληνες κλπ

Ανώνυμος είπε...

αθλιο ποστ του 3:04 .πρεπει να φαω ξυλο για να ενοχληθώ ,οταν δερνουν τους γυρω μου; αθλιος

Tourkoglou είπε...

3:04, έχουμε 2 σπίτια στο κέντρο στα οποία έχουν συμβεί κάποια περιστατικά (απειλές εναντίον κατοίκων, υλικές ζημιές). Μπορώ να σου πω διευθύνσεις, ονόματα και ημερομηνίες αλλά άστο καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θυμάμαι μια φορά ότι είχε προσυγκέντρωση κάπου η ΧΑ. Πλησίασα και τους ρώτησα τι ώρα είναι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε μου επιτέθηκαν ούτε και μου είπαν κάποια βρωμοκουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: "ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑΡΚΕΣ, ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!

Ανώνυμος είπε...

Έλα μη χέσω τώρα που συγκρίνουμε τις φάπες που ρίχνει η ΧΑ με τους μαλάκες τους αναρχοαριστεριστές που έχουν στο ρεκορντ τους καμμένους της Marfin, ανατινάξεις κτιρίων, 17Ν, ΕΛΑ, ανθρωποκτονίες με πιστόλια, μπαζούκα και δε συμμαζεύεται. Θα μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Άμα είχε κάνει η ακροδεξιά σε αυτή τη χώρα αυτά που έχει κάνει η ακροασριστερά θα είχε γίνει της πουτάνας. Το βρήκαμε τώρα και συγκρίνουμε τις βούρτσες με τις πούτσες

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αν τα βαλουμε ολα μαζι να βαλουμε και το λαμπρακη μεσα και και και

Ανώνυμος είπε...

Τα παραπάνω είναι λογικά άλματα τα οποία αν τα κάνει κανένας βαξεβάνης στήνουμε γλέντι εδώ μέσα. Η ΧΑ νομιμοποιείται λόγω της αριστεράς που νομιμοποιήθηκε λόγω του παρακράτους που νομιμοποιήθηκε λόγω γεγονότων του εμφυλίου κοκ. Στο τέλος πάλι θα καταλήξουμε στην τουρκοκρατία ή ακόμα και στο big bang.

Και στο κάτω κάτω, γιατί πρέπει να συγκρίνουμε τη ΧΑ με κάτι; Δεν αρκεί που είναι αυτό που είναι; Τώρα μιλάμε για αυτούς. Αύριο θα μιλήσουμε για τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δε βλέπω κανένα λογικό άλμα. Κανείς δεν νομιμοποιεί τίποτα. Κι αν αυτό κατάλαβες τότε κάνεις λάθος. Απλή παράθεση αντικειμενικών γεγονότων κάνουμε. Η άκρα αριστερά έχει ανατινάξει κτίρια, έχει κάψει ανθρώπους, έχει εκτελέσει εν ψυχρώ κόσμο. Η ΧΑ έχει δείρει. Αν θεωρείς ότι είναι ιδίου βεληνεκούς αδίκημα ο ξυλοδαρμός και η δολοφονία ξανασκέψου το. Και όχι. Μιλάμε για όλους και για όλα.

Ανώνυμος είπε...

1. Προφανώς με το "νομιμοποίηση" δεν κυριολεκτώ, αλλά εννοώ το "ιδεολογικό άλλοθι" που έγραψες προηγουμένως.

2. Αν μπούμε στη διαδικασία των συγκρίσεων, τουλάχιστον ας αποφασίσουμε τι συγκρίνουμε. Κόμματα ή εγκληματικές οργανώσεις; Αν μιλάμε για κόμματα, τα κόμματα της αριστεράς φέρουν μεγάλη ευθύνη για διάφορα πράγματα και δεν χρειάζεται να τα φορτώσουμε ούτε με κουφοντίνες και τζωρτζάτους ούτε με τον οποιονδήποτε σαλεμένο ενεργεί εξ ονόματός της αριστεράς ή και με τη σιωπηλή ανοχή της. Το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνουμε και για την ακροδεξιά. Οπότε αυτό που θεωρώ λογικό άλμα είναι η σύγκριση μεταξύ μιας εγκληματικής οργάνωσης (17Ν) και μιας οργάνωσης που εξελίχθηκε σε κόμμα και ζητά την ψήφο μας (ΧΑ). Εκτός βέβαια αν υιοθετήσουμε την ever-popular θεωρία ότι αρχηγός της 17Ν ήταν ο (αριστερός) Α. Παπανδρέου, οπότε το πράγμα περιπλέκεται.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Βέβαια, στο μυαλό των αριστερών ζούμε ιστορικές προεπαναστατικές στιγμές και συνεπώς τί καλύτερο από το ροκάνισμα-σαμποτάρισμα της καταρρέουσας αστικής δημοκρατίας (να' ναι καλά πασοκ-νδ) με ταραχές, απεργίες, ανωμαλίες, κλπ. Τα χειμερινά ανάκτορα πλησιάζουν, τουλάχιστον στο μυαλό της παπαρήγα (τρομάρα τους!)

@Τούρκογλου

Εθνικιστές τύπου ΧΑ έχουν πραγματικό ηθικό κώδικα τιμής (αγάπη στην πατρίδα, το έθνος, κλπ.) Απόδειξη ότι οι χουντικοί ενώ είχαν τα περιθώρια να κάνουν τσοχατζοπουλικές αρπαχτές (μην ξεχνάμε δεν είχαν αντίπαλο) πέθαναν πάμφτωχοι.

Οι "αριστεροί" (κι εξαιρώ κάποιους ελάχιστους ιδεολόγους του πασοκ, ή τους κολλημένους του κκε), είναι από την φύση τους χυλός ιδεών γι΄αυτό ιστορικά έχουν ...έφεση στην διαφθορά. Δεν είναι τυχαίο οτι τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ελλάδα εγιναν από όσους ομνύαν κάποια στιμγή της ζωής τους στον μαρξ, κι όταν μύρισε το γλυκό παραδάκι κάναν γαργάρα ιδέες, "αγώνες", κλπ ανοησίες

Tourkoglou είπε...

Με μπερδεύεις. Τι σχέση έχει ακριβώς η ΧΑ με τους συνταγματάρχες;

Ανώνυμος είπε...

Είναι εθνικιστές. Αγαπάνε την πατρίδα. Κι έχουν παρόμοια συμπεριφορά (αυταρχισμό, κλπ.) Και μάλλον είναι και μειωμένου IQ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς τους καμμένους της Marfin δεν τους έκαψε η 17Ν αλλά τα παλικαράκια των Εξαχρείων που συσπειρώνονται στο νόμιμο πολιτικό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Επίσης τα διάφορα ξυλοκοπήματα σε πορείες και αλλού πάλι οι ίδιοι τα ρίχνουν. Οπότε αν συγκρίνουμε πολιτικά κόμματα, γιατί τέτοιο είναι η ΧΑ, τότε πάλι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι τα ίδια και η ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η ΧΑ δεν έχει φορτωθεί ανθρωποκτονίες.

Σύγκριση εγκληματικών οργανώσεων πράγματι δε νοείται. Ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση στην Ελλάδα ούτε υφίσταται ούτε υφίστατο ποτέ. Το προνόμιο ανήκει σε Κουφοντίνες και λοιπά παλικάρια της αριστεράς.

Για να μη συζητήσουμε πού είναι ο Περίανδρος αυτή τη στιγμή (που έδειρε τον Κουσούρι) και πού τα παλικαράκια του ΕΛΑ (που ανατίναξαν το σύμπαν καθώς και με υποψία συμμετοχής σε ανθρωποκτονίες). Οι τελευταίοι όλοι έξω, ο Περίανδρος μέσα. Αυτά για τη αμεροληψία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος ήταν ο πρώτος γραμματέας της ΕΠΕΝ του κόμματος των συνταγματαρχών. Αυτό δεν έχει σχέση;

Ανώνυμος είπε...

Έξω δεν είναι ο Πέρι τώρα;

Ανώνυμος είπε...

τι θα είχαμε πάθει δλδ; Θα ειχαμε φαληρισει;

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ αλλά άσε να βάλουμε και καμια σάλτσα. Τα χει σπάσει κιόλας με τη ΧΑ. Αποφυλακίστηκε αρχές του 10.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1eZMdEGqddk

Tourkoglou είπε...

Βάρσο, το σφάλμα που κάνεις κατά την γνώμη μου είναι ότι υποθέτεις ότι όσο πιο απλοϊκή είναι μία ιδέα (όπως ο εθνικισμός, τουλάχιστον στις εκδοχές του που έχουν πέραση στη χώρα μας) τόσο πιο αγνοί και άδολοι είναι οι υποστηρικτές της. Έτσι, σχεδόν όλοι οι χρυσαυγίτες παρουσιάζονται ως χαζούληδες πλην τίμιοι πατριώτες με βαρύ χέρι και σχεδόν όλοι οι αριστεροί ως πονηροί καιροσκόποι που χρησιμοποιούν τη ρητορική του Μαρξ για να καθαρίσουν κόσμο ή να αποκτήσουν εξουσία και να γίνουν Τσοχατζόπουλοι. Δεν είναι ακριβώς έτσι και το ξέρεις.

Για τη Μarfin, δεν ξέρω ποιοι ακριβώς ευθύνονται και πού ακριβώς ανήκουν - σύντομα θα τους κατεβάσει τις κουκούλες ο Αντώνης και θα μάθουμε. Για τον ΕΛΑ, η εντύπωσή μου είναι ότι αυτό που έγινε οφείλεται μάλλον σε κάποιες εγγενείς αδυναμίες του συστήματος δικαιοσύνης και όχι στο γεγονός ότι ο Τσιγαρίδας προστατεύεται από τον Πρίγκιπα του Σκότους. Μπορεί να κάνω λάθος.

Τέλος, ακόμα και αν μπω στη λογική σου και τσουβαλιάσω όλους τους ακροαριστερούς μαζί και όλους τους ακροδεξιούς μαζί, μπορώ να σου πω έναν εξαιρετικά απλό λόγο για τον οποίο οι ακροαριστεροί έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά: είναι πολύ περισσότεροι από τους άλλους. Και αυτό με τη σειρά του οφείλεται κατά τη γνώμη μου στους τραγικούς χειρισμούς των κυβερνήσεων κέντρου και δεξιάς πριν τη μεταπολίτευση (οι οποίοι παγίωσαν σε πολλούς τη εικόνα μιας ενάρετης και κατατρεγμένης αριστεράς), στη βλακεία των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων (που τους ανέχτηκαν και τους εξέθρεψαν), αλλά κυρίως στο ότι είχαμε την τύχη να μη γίνουμε λαϊκή δημοκρατία (θα σε παρακαλούσα να μην απαντήσεις εδώ με αστειάκι για ΠΑΣΟΚ). Το τελευταίο έχει ιδιαίτερη σημασία: ως λαός ηλιθίων, οι Έλληνες χρειάζονταν να μάθουν κάποια πράγματα the hard way για να απορρίψουν πολιτικές που άλλοι ευρωπαίοι τις απορρίπτουν βάσει της κοινής λογικής.

Αυτά. Και τώρα χουντογλέντι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μόνο που δεν είμαι εγώ αυτός με την άποψη ότι οι αριστεροί είναι λαμόγια ενώ οι ακροδεξιοί χαζοί πλην όμως τίμιοι. Άλλος το έγραψε. Αν θες την προσωπική μου άποψή, μια και μου απευθύνεις το λόγο, αυτή είναι ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι. Όποιος διατυμπανίζει τα πατριωτικά του (ή ανθρωπιστικά του αισθήματα αντίστοιχα) συνήθως είναι υποκριτής και λαμόγιο, πράγμα που πιστεύω ότι ισχύει και για τις 2 όψεις του νομίσματος. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν και άδολοι ιδεαλιστές και στις 2 μεριές, αλλά μιλώντας για Ελλάδα, μάλλον είναι μειοψηφία.

Όσον αφορά τη δεξιά, ο πατριωτισμός στην κωλόχωρα αυτή εξαντλείται από τους "υπερπατριώτες" όταν φτάνουν στο γκισέ της εφορίας. Με άλλα λόγια, μεγαλύτερος πατριωτισμός σε αυτή τη χώρα από το να πληρώνεις φόρους και να είσαι ηθελημένα νομοταγής μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης ανομίας, δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά, εκτιμώ περισσότερο τους ακροδεξιούς που είναι πατριώτες και δεν εκτιμώ καθόλου τους ακροαριστερούς ανθρωπιστές. Κι ο λόγος είναι απλός. Τους ακροδεξιούς τους έχω για πιο ρεαλιστές και άρα λιγότερο ηλίθιους.

Παρόλα αυτά, είμαι αυτός που συγκρίνει τους ακροαριστερούς με τους ακροδεξιούς σε θέματα παραβατικότητας και νομίζω ότι καλά κάνω. Το θέμα του μεγάλου πλήθους σε ζητήματα "μεγαλύτερης ζημιάς" δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Την ιστορία ως γνωστόν τη γράφουν οι δυναμικές μειοψηφίες και όχι οι απαθείς πλειοψηφίες. 10 άτομα που έφτιαξαν τη 17Ν, θα μπορούσαν να βρεθούν και να φτιάξουν και ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση. Γιατί δεν βρέθηκαν; Γιατί δεν είναι τόσο βλάκες. Τόσο βλάκες που να πιστεύουν ότι με ένοπλη βία θα γυρίσουν την κατάσταση και θα "αλλάξουν τον κόσμο" "αφυπνίζοντας τη μάζα".

Ή ΧΑ για τα γούστα μου είναι αριστερό κόμμα και γι αυτό μου είναι αντιπαθές. Τους θεωρώ εκ δεξιών κομμουνιστές και πιστεύω ότι πλέον και μετά την εθνικοπατριωτική στροφή του ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν και καμια διαφορά με αυτό, με εξαίρεση το θέμα της μετανάστευσης.

Τέλος, διαφωνώ κάθετα στο ότι υπήρχε τραγικός χειρισμός εκ μέρους των κυβερνήσεων πριν την μεταπολίτευση. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα, μια πορδή στο νότο της Ευρώπης, που για κάποιους λόγους εντάχθηκε στη Δύση. Σε περίοδο Ψυχρού Πολέμου και με προστάτιδα δύναμη την αντικομμουνιστική Αμερική επ ουδενί δεν ήταν σε θέση να αφήσει τους κομμουνιστές να αλωνίζουν, ούτε να τους δώσει συγχωροχάρτι. Έκανε αυτό που έπρεπε και τους έστειλε στα ξερονήσια, γιατί λόγω μεγέθους και σημασίας στον παγκόσμιο γεοπολιτικό χάρτη δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και να διακινδυνεύσει κομμουνιστικό αλώνισμα στην πολιτική ζωή της χώρας. Αυτό που υποστηρίζεις εσύ περι "λαθών" των κυβερνήσεων εγώ το λέω μικρομεγαλισμό. Δηλαδή η Ψωροκώσταινα θα αντιμετώπιζε ως ίσους τους κομμουνιστές όταν όλη η Δύση τους είχε στη φάπα; Αν είναι δυνατόν... Άσε που κρίνοντας από την πολιτισμική επικράτηση της αριστςράς μετά την μεταπολίτευση, απεδείχθη ότι οι κυβερνήσεις αυτές είχαν απόλυτο δίκιο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω ποσες φορές πρέπει ακόμη να την πατήσουμε εκλογικά για να καταλάβουμε οριστικά , οτι δεν δυνάμεθα να ελπίζουμε σε κανέναν κομματικο σχηματισμό. Ακόμη και ένας ηλίθιος θα έπρεπε να είχε πειστεί.Στη χωρα τούτη όπως εχει στηθει το πράγμα εκ των άνω ειναι αλήθεια-για να επαναλάβουμε τα βασικά- ο καθείς κοιτάζει την πάρτη του και πως θα κάνει το κομματι του παραγκωνίζοντας το διπλανο του και μετερχόμενος οποιαδήποτε παγαποντια του παρέχει απλόχερα το κοινοβουλευτικό κατεστημένο.Ο ελληνικός κωλολαός εχει το δικιο του, οταν βρίζει όλους τους πολιτικους ανεξαιρέτως γιατι γνωρίζει πια ,οτι οποιος συμμετεχει έστω και "υποψηφιακά" πρέπει να φιλήσει τις κατουρημενες ποδιές που μας έφεραν εως εδώ προκειμενου να αναδειχθεί.
Αυτα τα εχουμε ξαναπεί και ματαπεί.
Η Χ.Α με τα ζομπι νοσταλγους της απριλιανης αμερικανοκινητης πατριωτικης χουντας κάθε επετειο των ιμιων , υβριζουν το Σημιτη(φχαριστω τις ΗΠΑ) και την πασοκαρα για τη μειοδοσία ,την ιδια ωρα που η χουντα ευθύνεται για την απώλεια της κυπρου-δεν πα να λετε οτι θέλετε.Κουτουλανε μεταξυ τους αυτα που λενε σαν τα αυτοκινητακια του λουνα παρκ.Δεν θα μας τρελλάνετε εδω πέρα ,δεν θα μας κουζουλάνετε εδω πέρα.
Ολοι εδω να διορισουν θέλουν -ακόμη -να αυτοδιοριστούν να εξυπηρετήσουν , να πάρουν το κράτος, ως πότε ακόμη θα τρέφετε ελπίδες φρούδες.Γιατι να πρέπει να τρεφουμε ελπίδες;Εχετε ανάγκη την ελπίδα; Ειστε γυναικωτοί...

Ανώνυμος είπε...

http://www.redstate.com/kjl291/2009/03/16/actor-dwight-schultz-a-team%E2%80%99s-captain-murdock-talks-about-being-a-conservative-in-hollywood/

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_5226.html

Ανώνυμος είπε...

http://eyedoll.gr/user/%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CF%8D

νεοφεμινιστικο κινημα. sex and the city, εν αθηναις

Marwood είπε...

Τι γίνεται με τον blogger, τα έχει κάνει πουτάνα ή ιδέα μου είναι;

Marwood είπε...

Ενδιαφέρον αυτό το φαινόμενο Καραϊσκο. Επίσης μου κάνει παγίως εντύπωση ότι το πρώτο περιοδικό σε κυκλοφορία είναι το κοσμοπόλιταν, και ότι το τουίτερ το ελληνικό βρίθει ελλεηνίδων προχωρημένων θηλυκών που θα έκαναν την κάρυ να μοιάζει με τη σπυριδούλα. Πολύ νιουγιόρκ , και γαμιόμαστε και άποψη έχουμε. Καλά δε συζητάω για τους χιψτεράθεους/αναρχικούς/αντιχωμεηνιδικούς μυρσινικούς. Μα τις χίλιες αρκούδες των θρησκευτικών πανηγύρεων του μπλάκμαν, δεν νομίζω να υπάρχει πιο σουργελοειδής πληθυσμός από τον ελληνικό τουιτερικό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Lg8nzQ060_4&feature=fvwrel

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/lifoland/magic-circus/8731

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinonikossyndesmos.org/2012/04/16/%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/

Ανώνυμος είπε...

Αρχοντοχωριάτη καραισκο

Ανώνυμος είπε...

ο Καραϊσκος είναι το αρσενικό counterpart της Vicky του Άκη. Πούρα ο αρχοντοχωριάτης από την λεβεντογέννα, ερμές και φορ σήζονς η ..απαιτητική αρχοντοχωριατοπούλα από προάστιο χωρίου της αρματωλογέννας και κλεφτογέννας Ρούμελης. Βέβαια, αν η Vicky έχει παίξει καλή μπάλα, θα τρίβει τα χέρια της με τις δικαστικές περιπέτειες και το προμηνυόμενο τέλος του juventum παρόλιγον πρωθυπουργού μας (να' ναι καλά η διαπλοκή)...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας Σπυρόπουλος να απαλύνει το δράμα της βικυς και του καραισκου

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/now/society/8918

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_14/04/2012_437807

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_14/04/2012_479119

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14362

Ανώνυμος είπε...

έτυχε να πεθάνουν την ιδια μέρα , δυο άνθρωποι που δόξασαν τη Σαλονίκη και η σαλονική τους κλαέι, μαυροφορούσα και πένθιμη .Ο ένας με τη λεβεντικη φωνή του και ο αλλος με την πολιτικη του αξιοπρέπια και την αλύγιστη σοσιαλιστική ψυχή του.Μεγάλε δημητρη , αθάνατε Ακη

Οπως θα έλεγε ο λευτερης παπαδοπουλος αν τωρα ηταν 1989

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=190722

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=7688

Ανώνυμος είπε...

Να μιλήσει ο δεβελέγκος επιτέλους και για τον μεγάλο μας τραγουδιστή που έφυγε αλλα και για τον άκη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η είδηση της ημέρας κατά τη γνώμη μου, είναι η συνεργασία Δημαρά και Καμμένου στις εκλογές.

Αν και πρόσφατα κιόλας, ο Δημαράς είχε αποκλείσει συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί η ΚΕ του πολυπληθούς κόμματός του απεφάνθη ότι "η μόνη αντιμνημονιακή λύση πρέπει να είναι κεντροαριστερής κατεύθυνσης", τα προεκλογικά γκάλοπ άλλαξαν τη γνώμη του ΔΗμαρά (και της ΚΕ τους κόμματός του προφανώς)και τελικά επετεύχθη συστράτευση για να φύγει το "καταραμένο μνημόνιο". Κάτι μου λέει ότι έτσι και εκλεγεί ο Δημαράς (που θα εκλεγεί λόγω Καμμένου φυσικά γιατί από μόνος του ούτε ο ίδιος δε θα ψήφιζε τον εαυτό του) μετά ως συνήθως θα ανεξαρτητοποιηθεί καταγγέλοντας σημεία και τέρατα στο Καμμένειο κόμμα.

Προβλέπονται πάντως δυνατότερες αντιμνημονιακές στιγμές με ακόμα περισσότερη αναζήτηση πετρελαίου, διαμαντιών, ουρανίου και λοιπού τεράστιου ορυκτού πλούτου της χώρας. Το μόνο ερώτημα που μένει, είναι γιατί δεν ζητείται από τον Καμμένο και η υποψηφιότητα του ερευνητή Γιώργου Πάλμου με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", ώστε να συνδράμουν μέσω του κυρίου Γιώργου την αντιμνημονιακή προσπάθεια και η Ομάδα Ε, οι Ερπετόμορφοι και οι κάτοικοι της Κούφιας Γης.

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγάλος λαϊκός ερμηνευτής δήλωνε απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα του τόπου και χρησιμοποιούσε σκληρή γλώσσα για τους πολιτικούς αρχηγούς. «Μα, ποιος θα μας σώσει; Θα πάει ο Σαμαράς να το κουβεντιάσει; Πήγε κι ο Βενιζέλος και του 'παν "άντε από δω". Και ποιοι του το 'παν; Κάτι τσογλάνια, τρίτης διαλογής γραμματείς. Κι όμως οι δικοί μας κάθονται προσοχή. Μόλις δουν ξένο, κάθονται κλαρίνο, χωρίς να σκεφτούν τι θέλει και ποιος είναι. Γραμματέας είναι, ρε, κι έρχεται να μας γελοιοποιήσει. Γιατί εμείς το ΟΧΙ το είπαμε μια φορά το 1940 και τελείωσε. Βγήκε στην αρχή ο Γιώργος και μας είπε "λεφτά υπάρχουν". Είχε συμφωνήσει να κόψει τη σχέση με τη Ρωσία, είχε δώσει κι άλλες υποσχέσεις κι έτσι τον έβγαλαν. Κι εκείνος προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός τα πούλησε όλα. Αλλά ο χρόνος θα τα ξεκαθαρίσει όλα. Σαν προδότης θα μείνει στην Ιστορία».

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μωρε κουτσούλησα ενα κειμενο γιατι βαρεθηκα να κατεβαινω τόσο χαμηλα για να διαβάζω κομμεντς

Ανώνυμος είπε...

o Δεβελέγκος. Σειρά έχει να μιλήσει ο Δεβελέγκος

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 289 από 289   Νεότερο› Νεότερο»