Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ ...ΠΑΣΟΚ

Oυδείς -σε γενικές γραμμές- έχει το δικαίωμα να χτυπιέται και να φωνάζει πιο πολύ απο τους άλλους για τη δημόσια κατάντια, που οι περισσότεροι "απολαμβάνουμε". Όλοι επίσης- εκτός απο τα κομματικά σκουλήκια- νιώθουμε κορόιδα , νιώθουμε βλάκες και είμαστε , νιώθουμε θύματα , ιδίως αφού ξέρουμε-ξεραμε τι ζωή έκαναν και τι φράγκα ξόδεψαν , τι τσιφτετέλια χόρεψαν, αυτοί που βρίσκονταν μες το δημόσιο χαβαλέ.
Ακόμη πολλές φορές αναλογίζομαι το γεγονός, οτι παρά το ρωμαικό όργιο των κομματικών, οι νέες αντιπολιτευτικές δυνάμεις -αυτό το πολυχρωμο ασκέρι μαλακίας, πετρελαίου ,παραμυθένιων πετραδιών - ορυκτών και παπαρολογίας- αδυνατούν να σηκώσουν ανάστημα και στην ουσία εισπράττουν μονο ψήφους τεμπελονοικοκυρέικης οργής, μικρομαγαζοκλαψας ,ελληνορθόδοξης μιζεριας, μαμαδίστικης έκρηξης για την ανεργία του γιόκα και της κόρης, πατριωτικης ξαπλας, ρωμέικου πείσματος και ρωμεικου κρασιού ...(τα τελευταία αυτα λόγια συνοδεύονται απο ηχο χτυπήματος της γροθιάς στο τραπέζι).
Ειναι κι αυτό: η φράση "μα για μαλάκες πας περνάνε" εχει ξεπεράσει σε συχνότητα εκφοράς και το πατροπαράδοτο "καλημέρα" .Πρέπει να το παραδεχθούμε οτι ειμαστε μαλακες και οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά που απευθύνονται και πως απευθύνονται με τις κωλοτούμπες ,τα ανάποδα ψαλίδια και τις πιρουέτες τους. Ειδικότερα ο σαμαράς και ο δημαράς , φαίνεται γνωρίζουν τέλεια τι χαιβάνια και τι χαμένα κορμιά τους ψηφίζουν και ως εκ τουτου τους ξηγούνται αναλόγως.

Κανείς δεν θα πάει στις προσεχείς κάλπες χαρούμενος και χοροπηδώντας ,εκτός αν θελει να ηδονισθεί μαυρίζοντας, αυτούς που προσκυνούσε χθές.Οι πιο πολλοί θα ρίξουμε την ψήφο και θα φύγουμε κομμάτια, σιγοεκστομίζοντας καντήλια και βαρειές βλασφήμιες . Κανείς δεν είναι πιο αντιπασοκ απο τους άλλους, ολοι μισούμε το πασόκ οριζόντια.
Αυτοί είμαστε όμως , αυτός ο λαός, αυτούς τους υποψήφιους παραγει.
Θέλω όμως δημοκρατία, δημοκρατία και ελευθεριά , τραλαλα και τραλαλό.Δεν θα ήθελα επειδή το πολίτευμα αναδεικνύει άκηδες , γιάννους , αρηδες και τράγκες, να το καταλύσω με τεθωρακισμένα και με μπράβους της νυχτας που παραμονεύουν.Με λίγα λόγια προτιμώ να πέφτουν οι μιζες σαν βροχή, παρά τους -επισης κρατιστές -ανελευθερους.
Αυτα λένε και οι κνίτες: "Ξερετε ο Στάλιν πέθανε με μονη περιουσία ενα ζευγάρι αρβυλες". Τι να τις κάνουν τις περιουσίες οι τύραννοι; Νομίζουν οτι θα κυβερνήσουν για πάντα και ΄όσο κυβερνούν είναι όλα δικά τους ετσι κι αλλιώς.Και να φτιάξουν περιουσία θα τους την κατασχουν οταν πέσουν, εκτός αν εχουν βγάλει τα λεφτα τους εξω που και ετσι ειναι επίφοβα.

Ο οχθρός του λαού είναι το κράτος και κρατος σημαίνει "περάστε αυριο" σημαίνει οννεδιτες να τρωνε σαλάτες με προσούτο πάρμας εν ωρα υπηρεσίας και πασκίτες στη Μυκονο, σημαίνει μερσεντές ,πόρσε σειρά στα καφε της γλυφάδας, καμπάνες στον αστέρα κλπ. Το κράτος παίρνει δανεικα απ εξω και τους γαμάει ολους, εκτός απο τους ανίκανους που το στελεχώνουν γιατι μονο εκει μπορούν να "εργαστούν",στηρίζει και στηριζεται μονο στους γιωτάδες που καταλήγουν να παίρνουν και περισσότερα τελικά απο την υπόλοιπη μάζα.
Το ΠΑΣΟΚ εκων ακων, συν Ανκελα και χειρα κίνει, πιστεύω οτι βαδίζει με γοργό βήμα στη συρρίκνωση αυτού του ιδίου και του κράτους, οι υπόλοιποι θέλουν να κουρσέψουν τον καταραμένο αυτό θεσμό και να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν .

403 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 403   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ο απο πανω καταλαβαινετε ποιος ειναι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι φίλε, αυτό είναι το πρόβλημά μας. Γιατί ένας πολιτικός, που σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την χώρα, που όταν όλοι οι άλλοι έχουν καεί από το χρόνιο φαγοπότι και αυτός εμφανίζεται ως η "μόνη" λύση έχοντας την προηγούμενη καλή μαρτυρία του "τα λεγε αυτός από τότε", κατεβαίνει σε χώρα χριστιανοταλιμπαν και εμφανίζει τόσο εξωγήϊνη πρόταση, σημαίνει όχι απλά ότι είναι βλάκας, όχι απλά ότι είναι επικίνδυνα εκτός τόπου και χρόνου, αλλά και ότι είναι και εμμονικός με την φιλελεύθερη ιδεολογία, σε σημείο που να ομοιάζει αναλογικά με το κόλλημα των λοβοτομημένων του ΚΚΕ με τον μαρξισμό-λενινισμό. Ό άνθρωπος αυτός είτε τα χει χαμένα, είτε είναι πραγματικά βλαξ για να αμαυρώνει όλη του την καλή εικόνα με μια τέτοια τεράστια μαλακία.

Ανώνυμος είπε...

οι στρέητ οδήγησαν τη χώρα στην ξόφλα μαζί με την ελληνορθοδοξια την αριστερά και τη λαική δεξά, η βλαχιά και ο παπανδρεισμός.Και ο καραμανλισμός

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Με άλλα λόγια δεν τον ψηφίζεις γιατί αποδεικνύεται είτε βλαξ είτε εκτός τόπου και χρόνου.

Πέραν αυτού, όχι, δεν υπάρχει λόγος να επιτραπούν οι γάμοι πούστηδων. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Π.χ. Γιατί το ιστορικό δείχνει, ότι στην Αμερική αφού τους επιτράπηκε ο γάμος, διεκδίκησαν κατόπιν και το δικαίωμα στην υϊοθεσία παιδιών, αλλά και στην μεταβίβαση της σύνταξης σε περίπτωση θανάτου.

Αν εσύ θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό δυο μουστακαλήδες να μεγαλώνουν παιδί (και αυτό να βγαίνει φυσιολογικό) ή να πληρώνω έναν μαλάκα γιατί πέθανε ο γκόμενός του, ε να με συγχωρείς, αλλά δεν είναι. Ανέχομαι να πληρώνω μια κυρά που έκατσε σπίτι και μεγάλωσε παιδιά. Όχι έναν μουστακαλή που μεγάλωνε τον οικογενειακό σκύλο.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη παρακαταθηκη του πασοκ είναι ότι με το βαθεμα και το πλατεμα της αλλαγής, εκδημοκρατιστηκε κι η διαφθορα. Έπαψε πια να ειναι σπορ για ολίγους, όπως συνέβαινε επί επαράτου.

Με πρωτοποριακές πολιτικές (τσοβόλα δώστα όλα, από 500 εκατομμύρια και πάνω οι μίζες των μικρόμεσαίων στελεχών, διπλασιασμός χρέους εν μια νυκτι, επιδοτήσεις, κλπ. ) και αναρίθμητα εκλεκτά στελέχη (μένιος, άκης, κλπ.) που θα ζήλευε κι αυτός ο ξενέρωτος γερμανικός διοικητικός γίγαντας (εξ' ου και το κυνηγι ενάντια στον άκη, ας μην κρυβόμαστε), κατόρθωσε λοιπόν η "Αλλαγή" σε ότι αφορά την διαφθορά να είναι η ανομία, η φοροδιαφυγή και η φυλακή, όχι όνειδος και εξευτελισμός, όπως επίτασσε η λογική του πάλαι ποτέ δεξιού "νοικοκυραίου", αλλά μαγκιά. Χτήμα του μέσου ελληνα(ρα). Και τίτλος τιμής αντάμα.

Είμαι ευγνώμων στον Θεό που ανήκω ολοκληρωτικά στην γενιά που μεγάλωσε με πασοκ. Το λέω και δακρύζω. Είμαι περήφανος που ψήφιζα πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

πασοκ μωρέ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή είναι καλύτερα να μεγαλώνει το παιδάκι στο ορφανοτροφείο; Με τα γνωστά αποτελέσματα που μας έδειξαν οι ταινίες του Μυλωνά. Δεν μπορω να βγάλω ακρη

Ανώνυμος είπε...

ενιαίο μ-λ ρε!

Ανώνυμος είπε...

φανταστικος ο 11:03 φα ντα στι κος

Ανώνυμος είπε...

συντροφε 11.03 σ' ευχαριστώ κι εγώ. Ειναι μεγαλο το εργο του Αντρεα και πρεπει να το λεμε

Ανώνυμος είπε...

γκαλοπ: ποιός είναι ο μεγαλυτερος μαλακας εκ των δυο πλευρων

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/binteo_29.html

το λινκ για το απο πάνω σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ρητορικό ερώτημα:

Αν αντί για την καντάδα, ακουγόταν μια γαϊδουροφωνάρα να ουρλιάζει "ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΟΟΟ!!! ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΡΕ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ", συνοδευόμενη από ανάλογη παρέα, ο επιχειρηματίας θα πήγαινε να υπερασπιστεί τον ευεργέτη του;

Ανώνυμος είπε...

Σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδαλέζα

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/binteo_5355.html

αμ τι θα λεγε

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/04/2012_480533

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4716269

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος για το αν προτιμά τους μουστακαλήδες επιβήτορες (παλαιάς κοπής) ή τους άτριχους από λέηζερ (νέας κοπής).

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα αρχισαμε παλι

Tourkoglou είπε...

Ήμουν σήμερα σε κάτι συγγενείς που γιόρταζαν. Μετά το φαγητό, ακολούθησε η συνηθισμένη πολιτική συζήτηση. Ευτυχώς, από την παρέα απουσίαζαν παντελώς δημόσιοι υπάλληλοι και άλλων ειδών αργόμισθοι, οπότε τα ονόματα της Παπαρήγα, του Τσίπρα και του Κουβέλη δεν έπεσαν στο τραπέζι. Τα πιο μορφωμένα άτομα της παρέας (και οι δύο γυναίκες μεταξύ 35-40) μου έλεγαν για τον Τζήμερο. Οι άντρες της ίδιας ηλικίας ψάχνονταν για κάποια ψήφο διαμαρτυρίας. Οι μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες νοσταλγούσαν την εποχή του κουφού Καραμανλή. Οι μεγαλύτερης ηλικίας άντρες συζητούσαν (με ελαφρώς τσαμπουκαλεμένο ύφος και διάθεση παλιμπαιδισμού) για την αποτελεσματικότητα της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές. Όλοι έβριζαν τον Σαμαρά, αλλά κάποιοι θα τον ψηφίσουν "αναγκαστικά". Η αναφορά κάποιου στον ΓΑΠ προκάλεσε την ίδια αντίδραση που θα προκαλούσε η αναφορά στον Άιχμαν σε μια παρέα Ισραηλινών.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα που δεν κατεβαίνει ο Καραίσκος υποψήφιος στις εκλογές. Με τον Βαλιανάτο φυσικά. Θα τον ψήφιζα σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ με τον απάτη τον Καραϊσκο που τον κάνατε και υποψήφιο, αυτός είναι μισοπλέμονας...

Ανώνυμος είπε...

ε οχι ! Απάντα βρε ρεζιλι της κρήτης

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με το Βαλλιανάτο θα κατέβαινε ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος. Γιατί οι πραγματικοί άντρες του (Μ)Περαία, Μητρό και Τσαλούχας, κατεβαίνουν με αντρικά κόμματα (ΝΔ και ΔΗΣΥ αντίστοιχα).

Ανώνυμος είπε...

όλοι στη γραμμή Καραϊσκου

http://press-gr.blogspot.com/2012/04/70.html

Ανώνυμος είπε...

σοβαροί άνθρωποι

http://press-gr.blogspot.com/2012/04/268230_29.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/04/7.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_3472.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/04/blog-post_3197.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=74# -> Στατιστικά

ΠΑΣΟΚ μωρέ

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/48198/%C2%AB%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%C2%BB

Ανώνυμος είπε...

Kαι εγω που νόμιζα οτι αυτα με τα ουζα και τους μπάφους , τα αντιμετώπιζαν μονο ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ κι ο Συριζα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=193882

βορειοηπειρώτες τό'χουνε

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/IKI15M

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_7104.html

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/IQ8Ngn

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/habemus-papam.html

χειροφιλημα

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=142674&catID=77

Ανώνυμος είπε...

Πονεσε η πουτσα

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136892&catid=4

Ανώνυμος είπε...

σιχαινεται το φαγάκι των φυλακών. αυτό που ο μανεσης πεταξε στα μουτρα του πετροχειλου, στο φυλακες ανηλικων

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει μεγαλο σοκ. Από τα σαλονια στην απολυτη ξεφτιλα

Ανώνυμος είπε...

Και τι εγινε; Στα ισα. Στα ισα και να μην ξαναφαει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε παιδί μου μόνο ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος θα περάσει καλά στη φυλακή. Θα αποκτήσει πολλούς φίλους το πρόσωπο των οποίων δε θα δεί ποτέ. Κλέψε ρε Καραϊσκο το ταμείο να βρείς τη χαρά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=455514&h1=true

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/JzHrLA

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_8591.html


ολα τα λεφτα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή υπήρχε άνθρωπος που πλήρωνε για να γαμήσει αυτές; Έλεος ρε.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=14673&Itemid=902&lang=

Ανώνυμος είπε...

πρεζάκια είναι. κολλησαν aids απο τις βελόνες και ολες τις ηπατητιδες. ποιος αραγε πήγαινει με τετοια μολυσμένα κορμιά

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλοι μερακλήδες πρέπει. Τερατολάγνοι

Ανώνυμος είπε...

ενδεκάδα ρε μαλάκα ντρημ τημ

Ανώνυμος είπε...

a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/581996_355197697874654_100001532802090_976310_1558396398_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Η ενδέκατη είναι και deathού.

Ανώνυμος είπε...

ειναι και 2 αστεγες. ολες οι αστεγες κατ εμε ειναι πουτανες - αν τους δωσεις λεφτα τις γαμάς.
Αλλα εδω μιλάμε για φουλ της πρεζας

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_02/05/2012_440149

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_02/05/2012_440145

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μ αρεσει η νο9. Πρέπει ν' ανησυχώ?

Ανώνυμος είπε...

Τόσο μεγάλο και ασύμμετρο κεφάλι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα όπως αυτό που έχει η νο9 δεν έχω ξαναδεί. Αφού νομίζεις ότι είναι μοντάζ με φότοσοπ.

Πάντως κρίμα για το κατάντημα της με την πρέζα. Ήταν μεγάλο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

oπως τις βλέπω πρέπει να είναι και κατά του μνημονίου αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι και διεθνίστριες. Μέσα από την εξαιρετικά φιλική σχέση με τους Νιγηριανούς πρεζέμπορους από τους οποίους αγόραζαν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους και η μόνη λύση είναι να ζήσουμε όλοι οι άνθρωποι αδερφωμένοι (και μαστουρωμένοι)

Ανώνυμος είπε...

να ξέρεις ομως οτι μπορεί να ναι και ναοναζιστριες εναντιον των ξένων πουτανών, γιατι τους παιρνουν τις δουλειές.Οι ξένες φταίνε που δεν εχουμε δουλειά, παρολο που ειμαστε μουναρες

Ανώνυμος είπε...

να μας πει ο σβερκοδαγκωμένος τα προτερήματα του να είμαστε αδελφωμένοι

Ανώνυμος είπε...

η ψυχή του μακαριστου χριστοδούλου, εχει κυριεύσει το κορμί του σαμαρά...πρέπει

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μόλις μου τηλεφωνησαν απο την Δημοκρατική Συμμαχία για να με προσκαλέσουν στην αυριανή ομιλία της κας Μπακογιάννη!!! (σας διαβεβαιω πάντως ότι ήμουν ευπρεπης και κοσμιος, ευχηθηκα και ... καλη επιτυχία δηλώνοντας φυσικά ότι ανήκω στην ΝΔ!!!)
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 7 ώρες πριν

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Στις πολλες και καλες επιλογές στην Περιφερεια Αττικης, θα μου επιτρεψετε να σας προτεινω , εναν υποψηφιο "απο καρδιας" τον ΠΑΝΟ ΛΕΙΒΑΔΑ....Εξαιρετική επιλογή , χρονια φιλος για οσους δεν γουσταρουν αλλο τον παλαιοκομματισμο και θελουν να κανουν ανανεωση στα κομματα εξουσιας....
George Develekos B και αποψε στο VIVE MAR ειχε πολυ και ποιοτικο κοσμο......Ειναι πραγματικο στολιδι στην Περιφερεια Αττικης...

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Στις πολλες και καλες επιλογές στην Περιφερεια Αττικης, θα μου επιτρεψετε να σας προτεινω , εναν υποψηφιο "απο καρδιας" τον ΠΑΝΟ ΛΕΙΒΑΔΑ....Εξαιρετική επιλογή , χρονια φιλος για οσους δεν γουσταρουν αλλο τον παλαιοκομματισμο και θελουν να κανουν ανανεωση στα κομματα εξουσιας....
George Develekos B και αποψε στο VIVE MAR ειχε πολυ και ποιοτικο κοσμο......Ειναι πραγματικο στολιδι στην Περιφερεια Αττικης...

Ανώνυμος είπε...

http://www.saka.gr/ekdhloseis/259/

Ανώνυμος είπε...

Μασόνοι

Ανώνυμος είπε...

δικομματισμος και δικομμουνισμος

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_6127.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς ξεχωρίζετε ως γραφικούς υποψήφιους;

Ανώνυμος είπε...

περιμένω τη νεα μουνοθυελλα οροθετικών απο την αστυνομια

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να είναι υποψήφιες. Με μεγαλύτερη χαρά θα ψήφιζε ο κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

και υπουργοι υγειας , δημ ταξης και τα λοιπά

Ανώνυμος είπε...

Το δημταξ να το πάρει η Κεφαλογιάννη

Ανώνυμος είπε...

http://twitter.com/yatchiminou

Ανώνυμος είπε...

Γαμώτο συγκινήθηκα:


@ypiliouras Σε ευχαριστώ αδερφέ αυτο τον αγώνα θα τον δώσουμε μαζί. Μπορούμε !!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EWOd27tUEhM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε για τον υποψήφιο και αρθρογράφο;

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=452750

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_3529.html

ασε ρε Πα(ρ)αγιαννη τα σαπια

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4717532

ενδιαφέρον θα είχε κάτι αντίστοιχο για Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/features/3187

Ανώνυμος είπε...

ΚΚΕ

Μνημόνιο – Οικονομία: Επιστροφή στη δραχμή, έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εργασιακά: Η χώρα μας έχει όλες τις δυνατότητες για να εξασφαλίσει εργασία και σύνταξη για όλους. Όλα τα άλλα είναι ψέματα της πλουτοκρατίας. Επίσης, μέσα σε άλλα προτείνει και επίδομα ανεργίας €1.120 και να καλύπτεται κατά 100% το νοίκι από το κράτος. Καλή φάση.

Μεταναστευτικό: Παύση της Συνθήκης του Δουβλίνου 2, άμεση παροχή ασύλου στα θύματα ιμπεριαλιστικού πολέμου, αποσύνδεση της παραμονής από τα ένσημα και άμεση νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που εργάζονται στη χώρα μας.

Αναβάθμιση της πολιτικής ζωής: Έλεγχος στα οικονομικά των κομμάτων. Η καταβαράθρωση του κομματισμού θα λύσει όλα τα επιμέρους προβλήματα της κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος.

Περιβάλλον: Να μετατραπεί σε δημόσια περιουσία η ιδιοκτησία των μεγάλων ιδιωτικών εκτάσεων στα βουνά και τα δάση, κατάργηση όλων των αντιδασικών νόμων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ανοιχτές όλες οι παραλίες στον λαό.

Το κλου του προγράμματος: Το φορολογικό πρόγραμμα του ΚΚΕ: 45% στο κεφάλαιο, αύξηση του αφορολόγητου για τα ζευγάρια στα 40.000 ευρώ και να καταργηθούν όλοι οι έμμεσοι φόροι (ΦΠΑ, ΕΦΚ, κ.λπ.).

Συνεργασία: Με κανέναν και για κανέναν λόγο. Τα λάθη του παρελθόντος δεν επαναλαμβάνονται.

Ανώνυμος είπε...

το μόνο σίγουρο απο τα παραπάνω είναι οτι πράγματι τα κομματα θα εξυγιανθούν αμέσως. θα καταργηθούν ολα πλην ενός βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=194459

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε ξαναπεί οτι τα ελληνάκια θα γυρίσουν στους αγρούς μόνο σαν επιστάτες με βούρδουλα και ντηζελ τζιν και για να επιβλέπουν τους αλλοδαπούς εργατες. Αυτην την εικόνα έχουν για την αγροτική ζωή.

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_7269.html

όποιος πολιτικός ή οχι, είναι άνδρας, να κράξει τον Ψυχάρη

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1487401

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_6151.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_2934.html

Ανώνυμος είπε...

3:20 μ.μ., σύμφωνα με τη ΝΔ θα πρέπει όσοι δουλεύουν στα χωράφια να έχουν μαζί τους και τα χαρτιά της εφορίας. Δε μπορεί να μην κόβουν αποδείξεις γιατί θα πέσει έξω το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

4:21 μ.μ. πως σου φάνηκε στη φωτό με τις ψηφοφόρους;

Marwood είπε...

Ο μπένυ δεν είναι τόσο πονηρός και αδίστακτος, ώστε να αφήσει τον ψυχάκια να γίνει πρωθυπουργός, για να καβαλήσει το ελικόπτερο, και ο ίδιος να καβαλήσει το άσπρο άλογο σαν τον ντουσαν για να σώσει, τη χώρα-αεκάκη.

Πάντως το σενάριο του βασιλάκη του μπονιου (όπως τον φώναζε το κωστό όταν τον έστελνε για τσιγάρα και καφέδες) έχει βάση. Δεν πιστεύω όμως οτι τελικά θα συμβεί γιατί ο υπερατλαντικός δάκτυλος έχει ήδη αποφασίσει για την επόμενη μέρα: λέγε με Μήτσο Μπρακούλια.

Ανώνυμος είπε...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/535810_356787241049033_100001532802090_980075_275397379_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν κάποιος μου ζητούσε να δώσω ένα πρόσωπο στην ηλιθιότητα....

Ανώνυμος είπε...

Ο Μήτσος θα μας σώσει από τη χρεοκοπία.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Με Αννα Καραμανλη απόψε στο Ζάππειο...
George Develekos B Και ΝΔ και ΑΕΚΑΡΑ και κουκλαρα Κωστή μου
Πριν από 2 λεπτά · Μου αρέσει!

Ανώνυμος είπε...

να συνδυάσω το χέσιμο της ιουλίτας στον σαμαρά με κάτι που έλεγε κάποιος ρεπόρτερ εδώ για ιδρωμένα απογεύματα στο Λυκαβηττό ?

Marwood είπε...

Εδώ να πω ότι μάλλον παίζει χαρτζηλικάκι (πεταμένα λεφτά δηλαδή) σε βασιλάκη και νονιους (ίδιος?) από πασοκάρα πρέπει. Καλά για παπαρογιάννη δεν το συζητώ, έχει και οικογένεια να θρέψει το παιδί. Τόσο χαιβάνια οι μέντια έξερτς των κωμάτων

Ανώνυμος είπε...

Εντόπισα στη LIFO ένα καταπληκτικό σχόλιο από έναν σχολιαστή, που αφορά τον επαγγελματία αντιστασιακό Γλέζο. Μιλάμε για (τεράστιο) αλλά και καταπληκτικό σχόλιο το οποίο θα το μεταφέρω αυτούσιο. Μιλάμε για καταπληκτικό γράψιμο ο άνθρωπος και μπράβο του.

"Δύο ήταν τα γεγονότα τα οποία συγκλόνισαν την κοινή γνώμη της χώρας την χρονιά που μας πέρασε. Το ένα ήταν η κυκλοφορία του βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το άλλο ήταν η λιποθυμία του Μανώλη Γλέζου και η εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Κάποιος αστυνομικός τον απώθησε βίαια και τον ψέκασε στο πρόσωπο με χημικά στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη όπου «αγωνιζόταν» και «αντιστεκόταν».

Ο άνθρωπος έχει και κάποια ηλικία, κοντεύει τα ενενήντα, έτσι δεν άντεξε την ταλαιπωρία. Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά είχε αυτός ο ηλικιωμένος άνθρωπος να σπρώχνει και να βαράει αστυνομικούς που εκτελούσαν την υπηρεσία που τους ανέθεσε η Δημοκρατία μας. Φαίνεται ότι δεν καταλάβατε τι θα πει επαγγελματίας «αντιστασιακός». Αυτή είναι η δουλειά του, να «αντιστέκεται». Κι αυτοί δεν βγαίνουν ποτέ στην σύνταξη.

Πριν συνεχίσω όμως, θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στον πρωθυπουργό και σε όλους τους άλλους ευαίσθητους, που αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Να κοιτάξουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αλλάξουν την ονομασία του νοσοκομείου, από «Ευαγγελισμός» σε κάτι πιο ουδέτερο, κάτι που να μην συνδέεται αναγκαστικά με κάποια εθνικότητα, θρησκεία, πολιτισμό. Ας το ονομάσουν π.χ. νοσοκομείο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ή «Μελίνα Μερκούρη» να είναι και πρωτότυπο.

Μετά την χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας σ’ όλο αυτό το πλήθος των αλλοθρήσκων, αλλοεθνών, αλλοφύλων και την μετατροπή της χώρας σε Βαβυλωνία, ασφαλώς θα υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι θα ενοχλούνται από το όνομα του νοσοκομείου, που του δίνει ρατσιστική χροιά. Πριν λοιπόν κατηγορηθούμε και εμείς ως ρατσιστές, και δεν θέλουν πολύ γι’ αυτό οι «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», την έχουν ψωμοτύρι αυτή την κατηγορία, ας σπεύσουμε να προλάβουμε.

Τέλος όμως καλό όλα καλά. Μετά από δύο ημέρες ο κ. Γλέζος βγήκε από το νοσοκομείο, με αποκατεστημένη την υγεία του και τότε όλοι θαυμάσαμε, στην δήλωσή που έκανε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» το μεγαλείο της ψυχής του και την άπειρη καλοσύνη του που ασφαλώς θα οφείλονται στην αριστερή κουλτούρα του. «Δεν ζητώ σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, δήλωσε, που με ψέκασε με χημικά στο πρόσωπο, από 30 εκατοστά. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου, ούτε όταν μου έσπασαν το πόδι, γιατί πιστεύω ότι δεν επιλύονται έτσι τα ζητήματα».

Ευτυχώς που το δήλωσε, διότι δεν ήθελε και πολύ ο υπουργός «Προστασίας του αριστερού Πολίτη» κ. Χρυσοχοίδης, όπως και ο προκάτοχός του κ. Παυλόπουλος να χώσει μέσα δυο-τρεις αστυνομικούς που τόλμησαν να αγγίξουν αριστερό ή λαθρομετανάστη. Σ’ αυτήν την φαιδρή χώρα μόλις γίνεται κάποιο έγκλημα δεν φυλακίζονται συνήθως οι κακοποιοί που το διαπράττουν, αλλά οι αστυνομικοί που τους συλλαμβάνουν. Αυτό καθιερώθηκε πλέον ως έθιμο, γι’ αυτό φθάσαμε σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία που λέγεται μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Και συνέχισε ο κ. Γλέζος. «Θα ήθελα όμως να συναντηθώ μαζί του απλώς για να τον ρωτήσω, γιατί το έκανε. Θέλω να καταλάβω την ψυχολογία του. Δεν είναι ζήτημα συγνώμης», προσέθεσε ο μεγάλος αγωνιστής. Τι ευγένεια! Σε αφήνει άναυδο! Τι ανωτερότητα! Ούτε καν συγνώμη δεν «απαιτεί». Από καθαρή ευγένεια ο κ. Γλέζος κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ότι ο αστυνομικός δεν ευρίσκετο εκεί για να εκτελέσει διατεταγμένη υπηρεσία, όπως πιθανόν να πιστεύετε και εσείς, αλλά για λόγους ψυχολογικούς, για να ικανοποιήσει τα σαδιστικά και φασιστικά του ένστικτα δέρνοντας και βασανίζοντας αθώους δημοκρατικούς πολίτες που δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

o φαυλος κρανιδιωτης σημερα στο ραδιο 9 , κολαφος ενάντια στα διαπλεκόμενα.Κολαφος...Με όλγα και ψυχάρη στο κομμα του και δεν συμαζεύεται

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γλέζος το ξέρει αυτό, άλλα δεν θέλει να το πει ευθέως από λεπτότητα, για να μην προσβάλει την «ανθρώπινη» προσωπικότητα του αστυνομικού. Εδώ βρίσκεται η μεγαλοθυμία και ανωτερότητα του αγωνιστή. Θεωρεί ακόμα και τον αστυνομικό ... άνθρωπο. Μένω κατάπληκτος από την παραχώρηση. Θέτει το ζήτημα εντελώς παιδαγωγικά, δι’ ερωτήσεως. Θέλει να προβληματίσει τον αστυνομικό σε συνειδησιακό επίπεδο, να τον στρέψει σε μια ενδοσκόπηση σε μια αυτοκριτική να τον κάνει να διερωτηθεί, πώς είναι δυνατόν εγώ Θεέ μου να φθάσω να διαπράξω αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το έγκλημα; Να σπρώξω τον Γλέζο; Μήπως μέσα μου ζει ένα τέρας; Μήπως είμαι Ναζί και δεν το ξέρω; Και τότε να μεταμεληθεί, να μετανοήσει πικρά και να ζητήσει συγνώμη από τον Θεό γιατί ο κ. Γλέζος δεν «απαιτεί» όπως έχω προαναφέρει συγνώμη.

Ξέρει ακόμα, ο κ. Γλέζος, ότι παρ’ όλη την βαρβαρότητα και το μίσος που κρύβει η ψυχή του αστυνομικού, κατά βάθος δεν είναι αυτός ο ίδιος, ο αστυνομικός, υπεύθυνος για ότι συνέβη. Υπεύθυνη είναι η πολιτεία, και δη το καπιταλιστικό εκπαιδευτικό μας σύστημα, που δεν φρόντισε να κρεμάσει σε όλα τα σχολεία της χώρας μια ... φωτογραφία του κ. Γλέζου, δίπλα στην φωτογραφία του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη ώστε να μάθει η νεολαία μας να τον αναγνωρίζει και να τον προσέχει. Ίσως δε να έπρεπε να μπαίνει και θέμα στο ΑΣΕΠ ή στις Πανελλήνιες η αναγνωρισιμότητα του κ. Γλέζου, χωρίς την επιτυχία στο οποίο να μην μπορεί κάποιος να προσληφθεί στα σώματα ασφαλείας ή να γίνεται δημόσιος υπάλληλος.

Πράγματι, όλες οι παραπάνω σκέψεις αποδείχτηκαν απόλυτα σωστές, διότι αμέσως μετά την έξοδο από το νοσοκομείο ο αστυνομικός επισκέφθηκε τον Μανώλη Γλέζο στο σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχό του και φέρεται να ζήτησε πολλές φορές συγνώμη, από την ιστορική προσωπικότητα της Αριστεράς. Ο αστυνομικός απευθυνόμενος στο κ. Γλέζο, του είπε ότι δεν τον γνώριζε και πως ένιωσε ότι κινδύνευε με αποτέλεσμα να δράσει βασιζόμενος στο ένστικτό του, προσθέτοντας επίσης ότι στην σχολή δεν διδάσκονται ιστορία. Ο Μανώλης Γλέζος είχε την καλοσύνη να αποδεχθεί την συγνώμη αλλά δήλωσε, για μια ακόμη φορά, ότι δεν τον ενδιαφέρει η συγνώμη του αστυνομικού για την πράξη του, αλλά τον ενδιαφέρει «να κατανοήσει αυτό το νεαρό παιδί το πρόβλημα».

Απ’ «τ’ αυτί και στον δάσκαλο» λοιπόν. Έτσι σύρθηκε και ταπεινώθηκε ο έρημος ο αστυνομικός και αναγκάστηκε, υπό το βλέμμα του προϊσταμένου του, να ζητήσει συγνώμη επειδή έκανε την δουλειά του με ευσυνειδησία. Σύρθηκε από μια θλιβερή και αλλοτριωμένη φυσική και πολιτική ηγεσία που προκειμένου να εξασφαλίσει το γαλόνι της ή την ψήφο της ξεφτιλίζει τα πάντα και ξεφτιλίζεται και η ίδια.

Ανάγκασαν έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο Έλληνα να ζητήσει συγνώμη από τον άνθρωπο ο οποίος το 1959 είχε καταδικαστεί για κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδος σε 5 χρόνια φυλακή, 4 χρόνια εκτόπιση και 8 χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Να ζητήσει συγνώμη από έναν άνθρωπο ο οποίος «διατράνωνε» από την «φωνή της αλήθειας» ότι η πατρίδα του είναι η Μόσχα. Κι όμως όχι μόνον προσκύνησαν τον άνθρωπο αυτόν αλλά και του απένειμαν τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πάτρας το 1996 και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2001. Στις δε 22 Ιανουαρίου 2008 αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αντίθετα κανένας δεν θυμάται αυτούς που άφησαν τις ζωές τους και τα πόδια των από κρυοπαγήματα στην Αλβανία, στον Γράμμο, το Βίτσι, στου Μακρυγιάννη. Αυτούς που πεθαίνουν σήμερα άρρωστοι, ξεχασμένοι, χωρίς ασφάλεια, χωρίς αναγνώριση γιατί είχαν το φιλότιμο να πολεμήσουν για την Ελλάδα το 1974 στην Κύπρο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το δράμα της Ελλάδος. Όποιος στρέφεται εναντίον της γίνεται ανδριάντας ενώ όποιος κάνει καλά την δουλειά του, όποιος έχει φιλότιμο τιμωρείται από τις ανάξιες πολιτικές, πνευματικές, ή φυσικές ηγεσίες, οι οποίες εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων αποτελούνται από περιφερόμενα μηδενικά, τα οποία πουλάν δημοκρατικότητα για να καλύψουν την μηδαμινότητά των. Από περιφερόμενα μηδενικά, τα οποία περιφέρονται σαν νυχτοφύλακες σε μια ατελείωτη πυκνή νύχτα και επιβλέπουν έναν λαό που κοιμάται ύπνο βαθύ βλέποντας τα όνειρα που του σερβίρει η Αριστερά. Περιφερόμενα μηδενικά χωρίς προσωπικότητα, χωρίς γνώσεις, χωρίς άποψη, χωρίς ικανότητες. Ετερόφωτοι, ανασφαλείς, από-ιδεολογικοποιημένοι, όμηροι της αναίδειας και της αυθάδειας της Αριστεράς, μοιραίοι για τον τόπο. Γιατί η Αριστερά είναι η ιδεολογία της αλλοτριώσεως, ο μηχανισμός του εκμηδενισμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και ταυτοχρόνως της αναδείξεως των μηδενικών. Όποιος έρχεται σε επαφή μαζί της εκμηδενίζεται όπως οι αριθμοί όταν έρχονται σε επαφή με το μηδέν στον πολλαπλασιασμό.

Είναι νύχτα της 30ης προς την 31η Μαΐου του 1941. Η σκλαβωμένη Αθήνα κοιμάται βαθειά. Δυο σκιές γλιστρούν μέσα στην νύχτα. Τα διαπεραστικά των βλέμματα σχίζουν το σκοτάδι και πετάν σπίθες. Είναι δυο Ελληνόπουλα που η αδούλωτη ψυχή τους δεν τους αφήνει να κοιμηθούν. Θέλουν να ταπεινώσουν και να ξεφτιλίσουν τον κατακτητή της πατρίδας των. Έχουν συλλάβει και καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο. Θα κατεβάσουν την Ναζιστική σημαία που κυματίζει στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως.

Τα ονόματά τους, δεν είναι Γιώργος Θαλάσσης και Κατερίνα, όπως πιθανόν να φανταστήκατε, ούτε διαβάζετε τον «Μικρό Ήρωα» του Στέλιου Ανεμοδούρα. Τα ονόματά των είναι Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας. Το εγχείρημα είναι δύσκολο και άκρως επικίνδυνο. Η Ακρόπολη είναι απόρθητη. Έχει μια πρόσβαση μόνον από τα προπύλαια και εκεί βρίσκεται μια διμοιρία από καμιά τριανταριά Γερμανούς. Τώρα, τι χρειάζονται τριάντα Γερμανοί για μια σκοπιά με τέσσερα νούμερα, που απαιτούνται για να φυλάν μια γερμανική σημαία, σε ένα ουσιαστικά απροσπέλαστο μέρος; Άγνωστο!

Μια άλλη απορία που γεννιέται είναι, υπάρχει στρατός στον κόσμο ο οποίος να αφήνει την νύχτα την σημαία του αναπεπταμένη; Την απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα την βρήκα σε μια παραπομπή όπου αναφέρεται ότι στρατηγός της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού, δυστυχώς δεν αναφέρεται το όνομά του, μόνον το αρχικό Κ. επισκέφθηκε στην Γερμανία τον τότε Γερμανό φρούραρχο Αθηνών και τον ρώτησε γι’ αυτό. Η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική και κατηγορηματική. Την νύχτα δεν υπάρχουν αναπεπταμένες στρατιωτικές σημαίες.

Τα Ελληνόπουλα όμως έχουν καταστρώσει ένα έξοχο σχέδιο. Πήγαν πρώτα στην Εθνική Βιβλιοθήκη, ή στην Μπενάκειο, δεν έχει διευκρινισθεί ακριβώς πού, σε άλλα κείμενα αναφέρεται η μία, σε άλλα η άλλη, πήραν την Εγκυκλοπαίδεια και πήγαν στην λέξη Ακρόπολη. Εκεί, στην εγκυκλοπαίδεια, με φωτογραφικό εγκέφαλο επεσήμαναν και αποστήθισαν όλες τις ρωγμές, τρύπες, μυστικές σπηλιές που έχει η Ακρόπολη, και με βάση αυτές τις πληροφορίες, από την εγκυκλοπαίδεια, και οπλισμένοι με έναν μικρό φακό κι ένα μαχαιράκι αναρριχήθηκαν στον ιερό βράχο και «με μια ... τελική έλξη έφτασαν επάνω». Πώς ακριβώς έγινε η αναρρίχηση και από πού δεν μπόρεσα να καταλάβω. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές τις οποίες βρήκα με πολλές ασάφειες και αοριστίες οι οποίες ποικίλουν από αφήγηση σε αφήγηση. Η άποψή μου είναι ότι μόνον ο άνθρωπος αράχνη μπορεί να ανέβη στην Ακρόπολη, και μάλιστα νύχτα, χωρίς να περάσει από τα Προπύλαια.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων οι δύο αγωνιστές κατά τις εννέα και μισή φθάνουν στον ιστό όπου «κυμάτιζε» η σημαία. Βέβαια για να κυματίζει μια πάνινη σημαία τέτοιου μεγέθους, 4x2 μέτρα αναφέρουν οι ήρωες, πρέπει, να φύσαγαν πολλά μποφόρ. Αφηγείται ο Σάντας: «Ψηλά κυμάτιζε η σημαία τους. Λύσαμε το συρματόσχοινο και τραβήξαμε για να την κατεβάσομε. Μα την είχαν μπλέξει στην κάτω άκρη της με τα τρία συρματόσχοινα που στήριζαν τον κοντό. Κρεμόμαστε κι οι δυο για να την κατεβάσομε μα δεν κατέβαινε. Αρχίσαμε τότε με την σειρά να σκαρφαλώνομε στον σιδερένιο κοντό για να την φτάσομε και να την κόψομε. Μα ήταν 20 μέτρα ο κοντός και λείος κι ήταν αδύνατο να την φτάσομε. Κουρασμένοι σταθήκαμε για λίγο κι απογοητευτήκαμε, σκεφτόμαστε τι να κάνομε. Να φύγομε χωρίς την σημαία τους λάφυρο, δεν το σκεφτήκαμε ούτε μια στιγμή. Και μέσα στην ένταση της σκέψης μας, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να σπάσομε τα τρία συρματόσχοινα για να μπορέσομε να την κατεβάσομε. Αρχίσαμε τότε με τα χέρια μας, με τα δόντια μας, με ό,τι μπορούσαμε να προσπαθούμε να ξεκολλήσομε τα συρματόσχοινα απ' τους σκουριασμένους χαλκάδες με τους οποίους κρατιότανε στα γύρω μάρμαρα». Τελικά αφού έκοψαν τα συρματόσχοινα με τα δόντια των, τα κατάφεραν. Η σημαία, «το μισητό σύμβολο του φασισμού κατέβηκε». Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμα μέχρι σήμερα ποιος ακριβώς την κατέβασε. Οι δύο ήρωες δεν μιλιούνταν μεταξύ των για περίπου μισό αιώνα γιατί διαφωνούσαν στο σημείο αυτό. Σήμερα όμως έχουν συμφιλιωθεί γιατί συμφώνησαν ότι δεν έχει καμιά σημασία ποιος ακριβώς την κατέβασε, άλλα το ότι κατέβηκε. Εν τούτοις το ποιος παραμένει ακόμα ασαφές.

Αμέσως έσκισαν από ένα κομμάτι από τον αγκυλωτό σταυρό και το υπόλοιπο το τύλιξαν και το πήραν μαζί τους. «Μετά», συνεχίζει ο Σάντας, «κατεβήκαμε απ’ το ίδιο μέρος. Για να την πάρομε μαζί μας, (την σημαία), ήταν αδύνατο γιατί η ώρα της κυκλοφορίας είχε περάσει. Τότε αποφασίσαμε να την κρύψομε μέσα στην ίδια τη σπηλιά, κάτω στο ξεροπήγαδο. Κατεβήκαμε σιγά-σιγά μέχρι κάτω, φτάσαμε στο χείλος του ξεροπήγαδου και την πετάξαμε όπως ήταν, τυλιγμένη σε μπόγο, μέσα». Αν είναι αδύνατο να σκαρφαλώσει κανείς στην Ακρόπολη, είναι εκατό φορές πιο αδύνατο να κατέβη από το «ίδιο μέρος» νύχτα, φορτωμένος με μια τεράστια σημαία. Η αδάμαστη θέληση όμως και η αποφασιστικότητα των ηρώων τους έκανε να τα καταφέρουν.

Η ώρα ήταν μία και μισή. Επί 4 ώρες προσπαθούσαν να κατεβάσουν την σημαία, χωρίς να εμφανισθεί κανένας Γερμανός σκοπός, χωρίς να γίνει καμία αλλαγή σκοπιάς καμία έφοδος. Οι στρατιώτες του πιο πειθαρχημένου και αυστηρού στρατού της Ευρώπης χασκογελούσαν, όπως άκουγαν από τόση απόσταση και παρά τον δυνατό αέρα, έπιναν κρασί και μπύρες, όπως διέκριναν με το αετίσιο μάτι των μέσα στο σκοτάδι, οι ήρωες μας, συζητούσαν για την μάχη της Κρήτης όπως καταλάβαιναν από τα άπταιστα Γερμανικά που γνώριζαν και διασκέδασαν έχοντας συντροφιά Ελληνίδες πόρνες τις οποίες ως πρώτη προτεραιότητα έσπευσαν να βρουν μόλις πάτησαν το πόδι των στην Αθήνα, τρεις μέρες πριν.

Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κανένα αντικειμενικό στοιχείο το οποίο να θεμελιώνει την άποψη ότι οι Γλέζος και Σάντας κατέβασαν την Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη. Πιστεύω δε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, διότι αν υπήρχε θα μας το τρίβανε κάθε μέρα στα μούτρα. Η σημαία που πέταξαν στο ξεροπήγαδο δεν βρέθηκε ποτέ. Τα κομμάτια που πήρανε τα έκαψαν οι γονείς των. Η όλη αφήγηση είναι γεμάτη μελοδραματισμούς, κενά, και εκπέμπει μια ψεύτικη ατμόσφαιρα, όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος. Σκοπός είναι να εγκλωβιστεί ο αφελής Έλληνας στο φιλότιμο του οποίου σκοπεύει.

Το μόνο στοιχείο που επιβεβαιώνει το εγχείρημα είναι η δήλωση του Γλέζου στον «Ριζοσπάστη» της 5/03/45 και του Σάντα στην «Ελευθερία» την ίδια μέρα. Προκαλεί έκπληξη αυτός ο ταυτοχρονισμός, όπως προκαλεί έκπληξη και ο χρόνος της ανακοινώσεως. Έξη μήνες μετά την αποχώρηση των Γερμανών; Γιατί; Γιατί τόσο αργά; Γιατί όχι στα Δεκεμβριανά που μια τέτοια ανακοίνωση θα ήταν πολύ χρήσιμη για τον αντιστασιακό ΕΛΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Λέγεται ότι το Γερμανικό φρουραρχείο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Κατά τη νύκτα της 30ης προς την 31η Μαΐου υπεξηρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα Γερμανική Πολεμική Σημαία παρ' αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις. Οι ένοχοι και οι συνεργοί αυτών θα τιμωρηθώσι διά της ποινής του θανάτου». Πιστεύω ότι είναι πλαστή. Όχι μόνον διότι δεν τεκμηριώνεται από πουθενά, όχι μόνο διότι οι Γερμανοί δεν θα «ανακοίνωναν» κατ’ αυτόν τον τρόπο τα ρεζιλίκια των, άλλα και διότι δεν θα χρησιμοποιούσαν ποτέ την έκφραση «κυματίζουσα γερμανική σημαία», η οποία παραπέμπει σε ελληνικό ρομαντικό πατριωτισμό και όχι σε γερμανική αυστηρότητα.

Η δραματική όμως διάψευση έρχεται από κάπου αλλού, από τον χώρο της Αστρονομίας. Την εποχή εκείνη είχαμε νέα Σελήνη στις 26 Μαΐου, στις επτά περίπου το πρωί. Οπότε στις 30 Μαΐου που έλαβα χώρα το εγχείρημα η Σελήνη ήταν ένα έβδομο, δηλ. πολύ αμυδρή, και όχι ένα τέταρτο που μας λέει ο Σάντας. Περαιτέρω έδυσε στις δέκα και μισή. Οπότε εκφράσεις όπως «το φεγγαράκι μάς κοίταζε με συμπάθεια», «με το λιγοστό φως του φεγγαριού να λάμπει πάνω στα μάρμαρα», ή «σηκώσαμε τα κεφάλια μας να δούμε, ήταν ένα τέταρτο το φεγγάρι» που αναφέρει ο Σάντας είναι εντελώς ψευδείς. Γιατί φεγγάρι ουσιαστικά δεν υπήρχε...

Υπάρχει όμως μια άλλη σημαία που κατέβασε σίγουρα ο Μ. Γλέζος. Αυτή είναι η Ελληνική σημαία από την Μακεδονία. Όπως μετέδωσε το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, «ο κ. Γλέζος ευρισκόμενος εις την Μόσχαν δια την παραλάβει το Βραβείου Λένιν εξεφράσθη επίσης υπέρ της λύσεως του προβλήματος των Μακεδονικών μειονοτήτων δια διαπραγματεύσεων, διετύπωσε δε την ελπίδα ότι τριμερείς βαλκανικαί διαπραγματεύσεις θα επέτρεπον εις δεδομένην στιγμήν την ιδρυσιν μιας αυτονόμου Μακεδονίας"

Ανώνυμος είπε...

στο ωραίο σχόλιο στην LIFO να αντιπαραθέσω εγω το εξής:

O φοιτητής που εδάρη στη γνωστή υπόθεση με τη "ζαρντινιέρα" δικαιώθηκε τρόπον τινά ,αφου του επιδικάσθηκε το ποσό των 300.000 ευρω ( δειρτε με δείρτε και εμενα καλέ είμαι ταραξίας).
Εμείς θα την πληρώσουμε τη ραβδουχική αποζημίωση, για οι μερακλήδες αστυνομικοί που έκαναν και το κέφι τους;

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=4305

Ανώνυμος είπε...

τζημερος

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces#30372

Ανώνυμος είπε...

Ενημερώθηκα από έγκυρη πηγή κοντά σε "κύκλο" με λογοτεχνικό όνομα που παραπέμπει στην ελληνική λεβεντιά, ότι ο Μητσάρας συμβουλεύει τους φίλους του που δεν ψηφίζουν στην α' αθήνας, να ψηφίσουν πασόκ....

Marwood είπε...

ψήφος στον τζήμερο, σημαίνει ψήφο στο πρώτο κόμμα, δηλαδή στον ψυχαντωνάκη. άρα δεν παίζει.

Marwood είπε...

Τα επιχειρήματα του Καραϊσκου υπέρ πασόκ είναι ακαταμάχητα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, γιατί αλλιώς δεν θα βγει ο Αντωνάκης πρώτο κόμμα δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Τις ψήφους στον Τζήμερο περιμένει.

Ανώνυμος είπε...

ο απο πανω ειναι οδ τζεβελεγκος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Απο μικρός μου άρεσε να τη σπάω στα κωλόπαιδα και στους φιλοδοξους νέους , οταν τους έβλεπα να θέλουν κάτι πολύ . Τώρα πρέπει να τη σπάσω στον Σαμαρά. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ όμως απο την αλλη , φοβάμαι μην μου βγεί ο χωρίστρας καλαματιανός πρωθυπουργός. Θεωρω μεγάλο πολιτικό λάθος του Μπένι, να αφήσει να εννοηθεί οτι θα συγκυβερνήσει.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς τις πολλές ψήφους της Δημιουργίας Ξανά είναι δύσκολα τα πράγματα για τον Σαμαρά. Παίζει και να μείνει εκτός βουλής κι αυτός γιατί θα του πάρει τις έδρες ο μπαμπούλας.

Ανώνυμος είπε...

Τί να συγκυβερνήσει ο σαχλαμάρας ρε; Με πόσους βουλευτές μου θέλει και να κυβερνήσει μόνος του ο γελοίος; Με λίγο περισσότερους από την ΧΑ; Μου έχει και απαιτήσεις δηλαδή;

Marwood είπε...

Παραμένω στις προβλέψεις που είχα κάνει, και αναθεωρώ ως προς το εξής. Οπως ανέφερα παραπάνω, αν ο μπένυ θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσσο, θα αφήσει τον ψυχαντώνη να σχηματίσει κυβέρνηση.

Εκτιμώ, οτι κυβέρνηση χωρίς το πασόκ μέσα δεν έχει ψωμιά πάνω από 2-3 μήνες. Στους οποίους μήνες ο αντωνάκης με την συνεπικουρία των τσιπροκαμμένων θα μας κάνουν δώρο την χρεωκοπία, όχι αυτή τη ντεμέκ την πιεσάικη, αλλά την παντελονάτη την αντρίκεια, αυτή που μας πρέπει. Το νόμισμά μας δεν θα είναι η δραχμή, που έχει κακούς συνειρμούς, αλλά η μπαρουφάνα. Εξ' ου και τα ελικόπτερα.

Φυσικά από όλο το γενικευμένο χάος που θα έχει δημιουργηθεί θα μας σώσει το πασόκ που στις μεθεπόμενες εκλογές θα λάβει το 80% της (ελαφρο)λαικής ψήφου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, η ιστορία με το Γκλέτσο παίζει χρόνια τώρα και το σχόλιο έχει δημοσιευτεί αυτούσιο σε διάφορα sites (κυρίως "πατριωτικά").

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=4305

Ανώνυμος είπε...

Για ξαναδές τα γκάλοπ. Ο Ανταρσύα περισσότερες ψήφους θα πάρει. Γελάει ο κόσμος με τα πασόκια πλέον. Ξεκόλλα.

Ανώνυμος είπε...

φίλε οχι γελοίος ο Βενιζέλος . Μην ρίχνουμε το επίπεδο.Ποιος εισαι που θα πει γελοίο το Βενιζέλο;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που βλέπει τα ποσοστά που θα λάβει το κόμμα του. Με βάση λοιπόν τα ποσοστά, παίζει στα ίσα τη γελοιότητα αν πραγματικά πιστεύει ότι είναι σε θέση να κυβερνήσει.

Ανώνυμος είπε...

να η ελλάδα στις 7 Μαιου

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/05/2012_440312

Ανώνυμος είπε...

δυστοπια

Marwood είπε...

Ο Βορίδης δεν έχει ιδέα πόσο κακό έκανε στον εαυτό του με τα γνωστά καμώματα. Ο σοβαρός, εντός ή εκτός εισαγωγικών, κόσμος που πράγματι είχε επενδύσει πάνω του, τον έχει πλέον ξεγραμμένο.

Ο βενιζέλος αντιθέτως, αν και τον σιχαίνονται όλοι, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι είναι ο μόνος ικανός να κουλαντρίσει την κατάσταση. Προσοχή, η ξόφλα είναι δεδομένη, συζητάμε το μη χείρον εδώ/

Ανώνυμος είπε...

Με το σαμαρά και το θιασό του , με ψυχάρηδες και ολγα στα υπουργεία, με τα μέτρα που έρχονται έτσι κι αλλιώς και με την πειρβόητη δήλωση " θα τους βγάλω τις κουκούλες" , προβλέπω μέρες 1991 στην ελλάδα. Ούτε διακοπές δεν θα πάμε τον αυγουστο και θα τη βγάλουμε στο σύνταγμα μέχρι να βγάλει ο (πρασινος ) ηλιος, κέρατα

Marwood είπε...

Φίλε 12.19 ο βενιζέλος δεν σκοπεύει ούτε πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Εκτιμώ ομως, ότι αν το παίξει έξυπνα, μπορεί να είναι ο μεθεπόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Βενιζέλος είναι σε θέση να σώσει το παιχνίδι, γιατί αμέσως-αμέσως δεν έχει αποδείξει ότι θέλει να το σώσει και ότι δεν κοροϊδεύει ως συνήθως (όπως κάνει δηλαδή τόσα χρόνια). Τώρα πώς ορίζεται η σοβαρότητα του που βλέπετε εσείς πολύ θα ήθελα να ακούσω. Όχι πάντως από την Φώφη εκπρόσωπο τύπου και τους απόπατους υποψήφιους βουλευτές που παραδοσιακά έχει το ΠΑΣΟΚ πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Η υπερ ΠΑΣΟΚ ανάρτηση αυτή μου θυμίζει αυτά που πίστευε ο κόσμος για τον σουβλάκια το 2004. Το ιστορικό του παίκτου όμως δείχνει, ότι ο Βενιζέλος θα την παίξει μέχρι την τελευταία στιγμή κοροϊδεύοντας του ιθαγενείς και μετά θα μας χρεοκοπήσει μεγαλοπρεπώς. Μην ξαναγράφω τα ίδια. Τα έγραψα και πριν για τα πασόκια. Οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αποδείξουν ούτε την εντιμότητα των προθέσεων τους, ούτε την δυνατότητα σύγκρουσης με τους Φωτόπουλους.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρεμπιπτόντως πραγματικά μου θυμίζει την πίστη στον σουβλάκια του 2004, η πίστη σας για τον Βενιζέλο.

Marwood είπε...

Φίλε, το παιχνίδι, δεν σώζεται, όπως το εννοείς εσύ, και όπως θα ήθελα εγώ. Τα έχουμε πει 200 φορές εδω πέρα, αν είσαι μόνιμος εδώ μην τα ξαναλέμε. Διαχείριση να γίνει συζητάμε, και ίσως να αποφύγουμε πολέμους και τέτοια. Ανδρείκελα τύπου μπένυ-αβραμό αυτό το σκοπό εξυπερετούν.

Marwood είπε...

Φίλε 12.31 μάλλον δεν έχεις καταλάβει την κρισιμότητα των περιστάσεων. Με αντωνάκη τσίπρα χρεωκοπούμε μεσα στον Ιούνιο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα δεν είμαι μόνιμος εδώ. Σπάνια γράφω κανα σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

φίλε θα την πουλήσει ο μπένι τη ΔΕΗ και θα στείλει και το Φωτόπουλο να κανει το πορτατίφ. μα τώρα συγκρίνεις το μπένι με τον σουβλάκια;
.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό που παραγνωρίζεις είναι ότι ο Βενιζέλος είναι τόσο μαϊμουδιάρης που δεν κάνει ούτε για ανδρείκελο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εγω εχω ένα όνομα έκπληξη που θα κατάφερνε να κάνει αυτά που πρέπει σε δυο μηνές.Και κανείς δεν τον αναφέρει.Απορω πως λείπει απο τας εκλογάς

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα για να συννενοούμαστε. Όλα τα σχόλια τα έχω κάνει εγώ εκτός από αυτό που έβαλε τη συνέντευξη του Τζήμερου. Και μπράβο σε όποιον την έβαλε, γιατί ο Τζήμερος λέει αυτό που έγραφα την άλλη φορά. Ότι δεν είναι φιλελεύθερος ούτε τοποθετείται στο αριστεροδεξιό δίπολο.

Marwood είπε...

Πάντως έρχεται στον ύπνο μου η μορφή του καραίσκου ντυμένη προλεταριακά, όπως περίπου και το παλικάρι με το σφυρί και το κράνος στη διαφήμιση του περισσού και μου λέει "ψήφισε πασόκ".
Ομολογώ ότι δεν πάει το χέρι μου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό που μου αρέσει δε, είναι ότι έχετε και την εντύπωση ότι αυτό το μπλογκ πήζει στην επισκεψιμότητα.

Marwood είπε...

Καλός ο τζήμερος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Τζήμερος καταλήγει στο βίντεο που έβαλε κάποιος με αυτό που λέω ότι τα πασοκονδακια δεν θα κάνουν καμμία μεταρρύθμιση κι ότι η μόνη λύση είναι να μπουν πραγματικά μεταρρυθμιστικά κόμματα. Διόλου τυχαίο ότι ψάρωσα όταν είδα τις θέσεις αυτού του κόμματος και αποφάσισα να το ψηφίσω. Πολύ καλό βίντεο και μπράβο σε όποιον το έβαλε.

Marwood είπε...

Η μπουτίκ του τζήμερου έχει φοβερές διαφορές από τις μπουτίκ του μάνου και της ντόρας. Οσες ακριβώς έχει και το μλ κκε με το κκε μλ, που κατάφεραν και συνεργάστηκαν. Οι άλλοι δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν μπας και πιάσουν τα 3 για να μπουν.

Αν και, πρέπει να ομολογήσω ότι τη σωστή ιδέα την είχε ο Μάνος και ο Ανδριανόπουλος όταν πήγαν στο πασόκ, ασχέτως αν δεν τα κατάφεραν. Οπως πχ ο Μητσοτάκης τα κατάφερε στη ΝΔ, η Θάτσερ στους δεινοσαυρικούς τόρις, για να μην πω και ο Ρήγκαν αντιστοίχως.

Ετσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Οι μάχες θα πρέπει να κερδίζονται σε ιδεολογικό επίπεδο και στον πολιτικό στίβο μάχης. Πρέπει να κυλιστείς στη λάσπη. Βλέπω και το κόμμα του Μάνου με τις φιλελεύθερες μεταφεμινίστριες κυρίες του κολωνακίου, τους κολεγιόπαιδες, μετανοημένους δαπίτες, ορφανά του μητσοτάκη κοκ. Ουδείς είδε χαρά στα σκέλια του έτσι.

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Δηλαδή έτσι.

Ανώνυμος είπε...

http://blackmailmagazine.blogspot.com/2012/04/blog-post_5951.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_616.html

τι σοι άνθρωποι ειναι αυτοί μωρεεε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Mark my words:

Η Δημιουργία Ξανά είναι η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας σοβαρού και σύγχρονου ακροδεξιού κόμματος στην Ελλάδα, πέραν των παλαιότερων γελοιων προσπαθειών με καλαματιανούς, χριστιανοταλιμπανίαση τύπου ΕΠΕΝ κλπ. Τουλάχιστον για τα ελληνικά βλαχοδεδομένα μόνο έτσι μπορούμε να το κατατάξουμε.

Ουδεμία σχέση έχει με φιλελευθερισμούς και σαχλαμάρες. Είναι κόμμα: κοινωνικού δαρβινισμού ("όλοι ίσοι αλλά όχι εξίσου ικανοί"), καθαρά αντιαριστερό-αντικομμουνιστικό ("ορφανά του Στάλιν" για όλη την αριστερά), αντιεθνικιστικό μεν ( αντιπαθεια σε ΧΑ και ΛΑΟΣ) αλλά πατριωτικό, υπέρ της πειθαρχίας στην κοινωνία (αυστηρές ποινές, περιορισμός διαδηλώσεων), της "ομογενοποίησης της κοινωνίας" ("...πρέπει να καλλιεργήσουμε πάλι την συλλογικότητα στον ελληνικό λαό..."), της αυστηρότητας στις ποινές στις περιπτώσεις παρανομίας (δημιουργία σωφρονιστικών και αυστηρών ποινικών φυλακών), της αναγνώρισης των εθνικών ιδιαιτεροτήτων και διαφορών στην ΕΕ αλλά και της ρασιοναλιστικής προσέγγισης περί ευρωπαϊκής ενοποίησης, της πλήρους απομόνωσης και χρήσης των μεταναστών (ως "φθηνού εργατικού δυναμικού πάντα χαμηλότερα αμειβόμενου από τους Έλληνες που θα διαμένει σε απομονωμένα μικρά γκέτο", "ένα πιάτο φαϊ, μια στέγη κι υγειονομική ασφάλιση θέλουν οι άνθρωποι και θα είναι ευχαριστημένοι σε σχέση με την πατρίδα τους"), γιατί απλά δεν μπορούμε να τους ξαποστείλουμε πίσω (και δεν θέλουμε και ανακάτεμα μαζί τους γι αυτό τους πάμε και στα χωριά-γκέτο), ίσων ευκαιριών σε όλους τους Έλληνες πολίτες και ανάδειξης των αρίστων, δημιουργίας ισχυρού στρατού με πολύ αυστηρή εκπαίδευση, υπέρ της ελεύθερης οικονομίας αλλά της παραγωγικής οικονομίας και όχι της κερδοσκοπικής, της δημιουργίας δυσκολιών στην απόδοση ιθαγένειας στα παιδιά μταναστών που γεννιούνται εδώ (....μίνιμουμ 15 χρόνια διαμονής για τους γονείς...), της άρσης πλεονεκτημάτων στην υγειονομική μεταχείριση των μεταναστών σε σχέση με τους Έλληνες, της δημιουργίας αστυνομίας στα πρότυπα των ΗΠΑ (..δηλαδή σοβαρής και άκρως κατασταλτικής αστυνομίας ...) κλπ κλπ κλπ κλπ.

Το κύριο χαρακτηριστικό του δε που για μένα τα λέει όλα, είναι ότι επιτηδευμένα δεν τοποθετείται στον αριστεροδεξιό άξονα, αλλά αντιμετωπίζει τα πολιτικά προβλήματα ως προβλήματα που χρειάζονται απλά επίλυση εντελώς έξω από τις συνηθισμένες αριστεροδεξιές ιδεολογίες, υϊοθετώντας στοιχεία και από την αριστερά αλλά και από την δεξιά όπου χρειάζεται.

Αστειευόμενος, θα έλεγα ότι τους λόγους του Τζήμερου ίσως να έπρεπε να ζούσε για να τους συγκεντρώσει και να τους εκδώσει σε βιβλίο ο Max Domarus. Καλά, όχι εντελώς αστειευόμενος, γιατί όποιος διαβάσει το γνωστό έργο του Domarus θα δει πολλές ομοιότητες.

Το θέμα είναι ότι θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δεν την αφήνουν. Πέραν του έμφυτου ναρκισσισμού του Τζήμερου που κάθε συνεπής ακροδεξιός έχει (και που τον καθιστά αντιπαθή στους πολλούς), μια προσεκτική παρατήρηση στο βίντεο και τις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους δείχνει ότι τον έχουν πάρει είδηση.

"Τί είναι δηλαδή για σας η δημοκρατία; Πώς την εννοείτε δηλαδή;" ή "Οι φιλελεύθεροι σας κατηγόρησαν για υπερβολικά δεξιό" ή "Για σας ποια είναι τα ακροδεξιά κόμματα δηλαδή;". Ενστικτωδώς οι δημοσιογράφοι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά και γι αυτό τον ρωτάνε και τον ξαναρωτάνε τόσο στην αρχή όσο και ευθέως πλέον στο τέλος ("ποια είναι δηλαδή για σας τα ακροδεξιά κόμματα").

Μόνο Τζήμερο ρε. Μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Με τους πούστηδες τι θα κάνει;

Ανώνυμος είπε...

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=14733&Itemid=906&lang=

τον επόμενο μηνα στο πλεημποη και σε τσόντες του σειρηνάκη

Ανώνυμος είπε...

βαρσε εισαι και εσυ ναρκισσος; επίσης κι ο βαρουφακης που ειναι ναρκισσος δεν είναι ακροδεξιος

Ανώνυμος είπε...

ξανα δημιουργια αλα μλ κκε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σχόλια αναγνωστών από τη LIFO στο βίντεο του Τζήμερου.

1) "Μία από τις θέσεις του κόμματος για το μεταναστευτικό: "Να χρησιμοποιηθούν όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ταυτόχρονα θα είναι και περιοχές διαμονής τους. Διαφωνούμε με τις «φιλελεύθερες» απόψεις πως κάθε εργαζόμενος, είτε είναι μετανάστης είτε «ντόπιος», έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα, διότι είναι ανεφάρμοστες στην πράξη. Όταν κάποιος φεύγει από μια χώρα όπου το επίπεδο αμοιβών είναι 1 δολλάριο τη μέρα είναι πρόθυμος να εργαστεί με αμοιβή που μπορεί να είναι κατώτερη από τον κατώτατο μισθό της χώρας προορισμού, αλλά πάντως είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπαιρνε στη χώρα του."
Δουλεία κ εκμετάλλευση, με άλλα λόγια. Πολύ προχωρημένη πρόταση...μπράβο τους.... Δεν απέχει κ πολύ από τα καταναγκαστικά έργα... Σας συνιστώ να διαβάσετε τις θέσεις των κομμάτων που σκέφτεστε να ψηφίσετε. Είναι όλα στο internet. Use it!"

2) "Αυτό που οι υποστηρικτές της Δημιουργίας οργίζονται όταν τους λες φιλελεύθερους, είναι απολαυστικό. Λες και δεν έχουν διαβάσει το πρόγραμμα τους ούτε οι ίδιοι.
Και για να μην παρεξηγηθώ, τις προτάσεις στην οικονομία τις θεωρώ σωστές. Αυτό που με απομάκρυνε είναι ότι στις υπόλοιπες προτάσεις υποβόσκει ένας κρυφοφασισμός που κατά την γνώμη μου είναι άκρως επικίνδυνος. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή."

3)"Δελαπατρίδης Στεγνός και Στυγνός"


Παρατηρήστε ότι τον Μάνο και την Ντόρα δεν τους λέει κανείς φασίστες. Τον Τζήμερο πάλι ναι.


Τέλος, οι θέσεις του δημιουργία ΞΑΝΑ για ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ(έκανα λάθος για την 15ετία των γονέων- είναι 30ετία)

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Ένα παιδί που μεγάλωσε στην Ελλάδα, μιλάει ελληνικά και αισθάνεται την Ελλάδα ως πατρίδα του θα πρέπει να μπορεί να πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Ωστόσο αυτό ΔΕΝ θα γίνεται αυτόματα. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με την άποψη που λέει ότι όλα τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα θα θεωρούνται Έλληνες διότι αυτό θα έκανε τη χώρα μας ιδανικό τόπο τοκετού, άρα θα αύξανε τη λαθρομετανάστευση. Μόνο τα παιδιά όσων διαμένουν νόμιμα πάνω από 15 χρόνια (συμπληρωμένα, την ημερομηνία της γέννησης των παιδιών τους) στην Ελλάδα, θα μπορούν να πάρουν Ελληνική υποκοότητα, αφού συμπληρώσουν το 15 έτος της ηλικίας τους (δηλαδή οι γονείς τους θα έχουν 30 χρόνια στη χώρα) και μόνο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ στις οποίες θα πιστοποιείται η επάρκεια τους σε μια σειρά θεμάτων: όπως γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού.

Ανώνυμος είπε...

το αυγό του (δημιουργικού) φιδιού

Ανώνυμος είπε...

Αδόλφος Τζήμερος

Ανώνυμος είπε...

δημαγωγια ξανα

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη γαμημένη την "ανάδειξη των αρίστων" τη φοβάμαι σ' αυτή τη μπουρδελοχώρα, τολμώ να πω περισσότερο από την αριστερή ισοπέδωση. Όχι φυσικά επειδή διαφωνώ με το concept, αλλά επειδή ανησυχώ για τον ορισμό του "άριστου" που θα χρησιμοποιηθεί στην πράξη.

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί, ως ειδικός, ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος, για την πολιτική των κομμάτων για τους πούστηδες.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_156.html

Ανώνυμος είπε...

Είναι ακροδεξιός ο τζήμερος; H μήπως είναι αριστεροδεξιός;

Θα φτιάξει φυλακές για τους κακοποιούς, θα βάλει του λαθρομετανάστες σε γκέτο όπου θα δουλεύουν σε χαμηλά αμειβόμενες δουλειές που οι έλληνες πρίγκιπες των δυτικών προαστείων δεν θα μαγαρίζουν τα χέρια τους για να κάνουν. Μιλάμε δηλαδή ότι ο Χρυσαυγίδης είναι έτη φωτός, γιατί δεν τα προαγγέλει απλώ αλλά τα καμνει.
Θα δώσει λέει ένα πιάτο φαί στέγη και ασφάλιση στους ελληνάρες για να αγαπούν το κράτος τους;;; Ο,τι έκανε και ο Αντρέας, που τον βρίζουν όλοι δηλαδή. Oh the LOLZ.

Και όλα αυτά γαρνιρισμένα με ανάδειξη των αρίστων (κολλέγιο αθηνών;) ελεύθερη οικονομία και άλλα κόνσεπτ της μοδός.

Καλά που με ενημέρωσες για τις σοβαρές αυτές απόψεις γιατί παραδέχομαι ότι σταμάτησα το βίντεο στα 3 λεπτά. Και κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τη φαβορίτα του τύπου....

Ανώνυμος είπε...

Επίσης αν είναι ακριβές το σχόλιό σου είναι εναντίον του "κερδοσκοπικής" οικονομίας???
Α καλά να τον ψηφίσω τότε γιατί δεν έχουμε αρκετούς τσεγκεβάρα στη βολή....

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γλώσσα λανθάνουσα; Ο "Χρυσαυγίδης";

Ο Χρυσοχοίδης έγινε Χρυσαυγίδης όχι μόνο όταν κατάλαβε το ρεύμα της κοινωνίας προς την Χρυσή Αυγή, αλλά και γιατί τα έκανε τόσο πουτάνα όλα, που κινδυνεύουμε να μας βγάλουν και από τη Σένγκεν και να εξευτελιστούμε για μια ακόμη φορά. Μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που όλα τα προηγούμενα χρόνια μιλούσε για "καημένους" μετανάστες, "φασίζουσες" συμπεριφορές από τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και που ήθελε να βγάλει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή με πύρινους "ανθρωπιστικούς" λόγους. Άνθρωπος που έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια την κακομοιριά που βίωναν οι κάτοικοι του κέντρου, μόνο και μόνο γιατί οι υπόλοιποι ψηφοφόροι ήταν (εκ του μακρόθεν φυσικά)
"ανθρωπιστές".

Ο υποκριτής αυτός κωλοτούμπας όπως και το "γενναίο" αφεντικό του (που έδιωξε την "κακή" τρόϊκα κάποτε από το γραφείο του), δεν έχουν ούτε στόχο να βγάλουν τη χώρα από τα σκατά, ούτε κίνητρο για να το κάνουν. Εξαχρειωμένοι άνθρωποι που το μόνο που εξακολουθεί να τους απασχολεί είναι το τομαράκι τους, το βόλεμα των κομματόσκυλων τους, μέχρι όλοι μαζί να πάμε στον πάτο της εξαθλίωσης. Πιστεύω ότι θεωρούν το παιχνίδι ήδη χαμένο γιατί κατανοούν ότι δεν μπορούν να συγκρουστούν με τα συντρόφια τους. Έξις δευτέρα φύσις. Θα παίρνουν μέτρα μόνο εις βάρος των μη κομματόσκυλων τους και στο τέλος θα πούνε απλά ένα "Κάναμε ότι μπορούσαμε" και θα θελήσουν να συνεχίσουν να κυβερνάνε το ηλίθιο και εξαθλιωμένο πλέον πόπολο.

Αν ήταν ικανοί, θα είχαν λάβει αυτά τα μέτρα πολλά χρόνια τώρα, από τον καιρό της φούσκας κιόλας, γράφοντας στα παπαρια τους τον χορτασμένο από τα δανεικά και "ευαίσθητο" σε θέματα ανθρώπινων δικαιώματων τον καιρό εκείνο, ελληνικό λαό. Όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε σοβαρός πολιτικός, πράγμα που αυτοί δεν είναι. Γιατί οι αριθμοί καθημερινής εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα έδειχναν από τότε πού πάμε και εξηγούν το γιατί βρεθήκαμε εδώ. Τα μαθηματικά είναι αδιάψευστα και άμα τα αγνοείς, είσαι ή βλαξ ή απατεώνας ή και τα δύο μαζί.

Αν ήταν υπεύθυνοι και στοιχειωδώς αξιοπρεπείς θα είχαν ήδη παραιτηθεί ήδη εξ αιτίας της ζημιάς που έκαναν στην χώρα.

Ψήφισε ΠΑΣΟΚ εσύ. Αλλά μετά μην απορείς που δεν θα κάνουν πάλι τίποτα αλλά θα συνεχίσουν να κοροϊδεύουν με την κοινωνία και να τα παίρνουν από σένα αλλά όχι από τους Φωτόπουλους.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εκατό φορές έχουμε γράψει βάρσε και γω και ο μαργουντ , οτι εδω κουβεντιαζουμε για το μη χείρον.Δεν θα βγεί κανείς να κορνάρει μεθαυριο στους δρόμους, εκτός ισως απο τους νεοδημοκρατες που τους εχω ικανούς.Λεμε να ψηφισουμε ενδεχομένως βενιζέλο αλλα με τη ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΑ στο στόμα πάντα. δεν κατανοείς πρέπει την εννοια της μη ελπίδας ή ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του κλπ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το μη χείρον είναι ο Βενιζέλος; Με όλα τα τρωκτικά; Θα με τρελάνεις τώρα; Από πού κι ως πού; Αν αυτή είναι η λογική της ψήφου σου, να ψηφίσεις κόμμα που ντε και καλά θα μπουν Βουλή, τότε ψήφισε Ντόρα που οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν να παλεύει για να μπει αγγίζοντας το όριο. Όχι Βενιζέλο και Φώφες. Έλεος ρε.

Ανώνυμος είπε...

το μη χοίρος

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_2898.html

Bόμβα θέμα , Νεα δημοσιογραφική επιτυχία του Παραγιάννη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ενδιαφέρουσα η ανάλυση του κομμουνιστικού γκρουπούσκουλου

http://www.oakke.gr/na475/475jimeros.htm

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/124741/Μπαλωθιές-στα-Ζωνιανά-με-την-«προεκλογική»-ανοχή-του-Μανόλη-Όθωνα-(vid)/

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/40504,A8lia_epi8esh_kata_Avramopoyloy.html

Ανώνυμος είπε...

Για το σεξ τι αποψη εχει το ενδιαφερον αυτο κομμα της δημιουργιας;


Παρακαλω να μας διαφωτισει η τσαουσα.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/blog-post_4579.html

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eUuBScQKcN4

Η συγκέντρωση του καμμένου εγγυημένα είχε χελλήνς και όχι πακιστάνια όπως του βενιζέλου. Μιλάμε για λογιών λογιών κόσμο. Υπήρχαν τύποι στυλ Παναγιώτη Κολλημένου και Μητσάρα, υπήρχαν αυθεντικές μορφές από εποχές που -όλοι νομίζαμε ότι- παρήλθαν ανεπιστρεπτί στυλ Νίκου Φέρμα και Αθηνόδωρου Προύσαλη. Οι περισσότεροι ομολογουμένως θα μπορούσαν να κατηγοριοποιηθούν στην συνωμοταξία Θύμιου Λυμπερόπουλου, ιδεολογικά, αισθητικά και καλλιτεχνικά.

Σε κάποια φάση σκάει και η Κουντουρά (hier standt koundoura©), ανάμεσα σε όλον αυτόν τον ατάκτως ερριμμένο όχλο, σε ικανοποιητική κατάσταση μπορώ να πω, αν και καμία σχέση με τα παλαιά μεγαλεία. Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η κυλότα(ρα) τύπου "βράκα" που διαγραφόταν μέσα από το κολλητό τζην παντελόνι. Μια σπονδή προς τη μέση ανεξάρτητη ελλεηνίδα ήταν αυτό πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

http://parallhlografos.wordpress.com/2012/04/25/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2012/04/27/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84/

Ανώνυμος είπε...

http://olympia.gr/2012/05/04/%CE%B3%CE%BB%CF%8D%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/#more-149392

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5zAuSfExfAw

Ανώνυμος είπε...

φούχτερ στρατιωτικός διοικητής
ραιχμπάχερ

Ανώνυμος είπε...

χουφτερ

Ανώνυμος είπε...

δυνατός ο πάνος στο μπαλκόνι, το σωστό να λέγεται

Ανώνυμος είπε...

ελλάς ελλάς γαμιέται ο βοράς

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2012/05/04/159557/

Ανώνυμος είπε...

Τα σημεία με το πολύ γέλιο είναι τα εξής:

1. κλάσσικ μπαρμπαγιάννης κανατάς
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5zAuSfExfAw#t=1618s

2. πρύτανης μαρκάτος παίρνει πραξικοπηματικά το λόγο http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5zAuSfExfAw#t=1794s

3. Πως είπαμε ξεκινάει ο εθνικός ύμνος? Σε γνωρίζω από την όψη...εε μια στιγμή...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5zAuSfExfAw#t=2008s

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/550490

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/beastie-boys.html

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το καλύτερο σημεία της ομιλίας Καμμένου είναι πράγματι η αναφορά σε στρατιωτικό διοικητή Φούχτερ και τον Ραϊχμπάχερ. Χα,χα,χα. Το χω δει είκοσι φορές λέμε ρε. Ούτε σε σενάριο Φώσκολου αυτά.

http://www.youtube.com/watch?v=5zAuSfExfAw&feature=player_detailpage#t=464s

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρατήρηση για μερικούς από εδώ μέσα: Ο Πάνος Καμμένος είναι ίδιος με τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Απ. Είναι σαν να έχουν βάλει στον Ηλία τρόμπα στο στόμα και τον έχουν φουσκώσει.

Tourkoglou είπε...

Ηρόδοτος Φούχτερ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καμμένος μοιράζεται το ίδιο μεράκι και ταλέντο στις ξένες γλώσσες με τον Ηλία Παναγιώταρο.

Ανώνυμος είπε...

www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30403

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14793

Ανώνυμος είπε...

Η πασαρέλα μοντέλων συνεχίζεται

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='..'&perform=view&id=14815&Itemid=902&lang=

Ανώνυμος είπε...

«Παρόλο που γνωρίζω
ποια φρίκη θα τολμήσω, πιο μεγάλος
είναι ο θυμός από τα λογικά μου»

Ευριπίδη: «Μήδεια» (στίχοι 1077-1079)

Ανώνυμος είπε...

Μόλις η αστυνομία αποκαλύψει και το θέμα με τους μουστακαλήδες, θα δείτε σε φωτογραφία τον σβερκοδαγκωμένο μπακαλόγατο.

Ανώνυμος είπε...

κατι μου λεει ότι πειράξαν και την ημερομηνία θανάτου της μαρικας το μητσοτακεικο. Ανήμερα εκλογών?

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από την Μαρίκα, πέθανε κι ο Κωστάκης Καρράς.

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1722936&nt=103

Ανώνυμος είπε...

Από δημοσίευμα:

"Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης είπε χαρακτηριστικά: «Εφυγε από τη ζωη μια δυναμική γυναίκα. Της οφείλω πολλά. Είχε ψυχή και καρδιά, ήταν το πιο έξυπνο μυαλό της οικογένειας Μητσοτάκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρήτης που θα την σκεπάσει»."

Δηλαδή λέει τον Μητσοτάκη βλάκα και παντόφλα ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τα exit polls σκέφτομαι να αρχίσω να συγκεντρώνω κονσέρβες για τον χειμώνα.

Ανώνυμος είπε...

πάντως πρέπει να πιστώσουμε στον ψυχαντώνη ότι έχει ειδικότητα να ανασταίνει νεκρούς. Βέβαια και τότε (93, πασοκ) και τώρα αριστερα-καμμένοι, εις βάρος πάντα της παράταξής του.

Ανώνυμος είπε...

συριζα=το νέο πασοκ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΪΣΚΟ! ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕ; ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕΕΕΕ!

ΒΕΝΙ ΒΙΝΤΙ ΒΙΚΥ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/files/Image/2012/05/06/resized/xrysiaugi_531_355.JPG

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 403   Νεότερο› Νεότερο»